Leimauskampanja on osa Yhdysvalloista alkanutta hanketta, joka yrittää hillitä ”valeuutisia” ja huijauksia Facebook-sivustolla. Saksan turvallisuusviranomaiset ovat jo nostaneet valmiustasoa kampanjassaan disinformaatiota, mukaan lukien ”valeuutisia”, vastaan.

The Guardianin mukaan Saksan ulkomaantiedustelupalvelun (Bundesnachrichtendienst, BND) johtaja Bruno Kahl varoitti ”venäläisten hakkereiden aikeista levittää disinformaatiota ja miinoittaa liittopäivävaalien demokraattisuus”.

Valeuutiset ja vihapuhe – ongelma vai vallan työkalu?

Sana ”vale” (sanassa ”valeuutinen”) on suomennettu lähdeartikkelissa käytetystä englannin kielen adjektiivista fraudulent, jonka voi kääntää myös sanoilla ”petollinen”, ”tekopyhä” ja ”viekas”. Kokonaisuudessaan käännetty termi kuului fraudulent stories. Englannin kielen substantiivi story suomentuu paitsi sanalla ”uutinen” myös sanoilla ”tarina”, ”kertomus”, ”juttu” ja ”tapaus”.

Jos ”vihapuhe” ja ”valeuutiset” aiotaan tehdä rikosnimikkeiksi – mihin lännen valtaapitävien toimet valtiosensuurin jatkuvassa tehostamisessa viittaavat – olisiko tässä tulevassa 1984-yhteiskunnassamme esimerkiksi näin kunnallisvaalien alla rikollista lipsauttaa epähuomiossa (tai viekkaudella) perätön väite (”Tuo mies on valehteleva näätä!”) vihollispuolueen ehdokkaasta tai jostakusta muusta? Siis ri-kol-lis-ta?! Eikö huhumyllyjä ja poliitikkojen kieroiluja kuulu setviä yhteiskunnan arvostama ammattikunta journalistit?

Ei siitä sen enempää, mutta olen varma, ettei somen ”tekopyhien kertomusten” oikomista voida sälyttää oikeuslaitoksen tehtäväksi lamauttamatta sen toimintaa täysin. Kenties tämä on juurikin se, mihin valkokaulusrikollisuudesta tunnettu lännen (uus)liberaalieliitti pyrkii: kun oikeuslaitos on jumitettu ”vihapuheen” ja ”valeuutisten” avulla, voi pääministerimme – ja hänen kollegansa muiden lännen kansakuntien valtapalleilla – rauhassa nuoleskella vakuutuskuorensa kiinni.


Guardianin artikkeli lainaa myös Saksan liittokansleri Angela Merkeliä, joka on huolissaan ”populistien ja propagandaa levittävien sometoimijoiden aiheuttavan korjaamatonta vahinkoa demokratialle”. Merkelin sanojen mukaan ”meillä pitäisi olla keinot puuttua autonomisesti toimivien, algoritmeillä mielipiteitä vahvistavien valesivustojen, bottien ja trollien toimintaan”. Yle uutisoi syyskuussa Saksan liittokanslerin kokeneen aluevaaleissa tappion. Vaalien voittaja oli artikkelin mukaan ”oikeistopopulistit”.

Me ja ne – niin sotia aloitetaan.

Mitähän Merkelin ”meillä” tarkoittaa? Eliitillä? Viranomaisilla? Valtiolla? Clintonisteilla? Saksalla? EU:lla?

”Mielipide” ei myöskään ole sana, jota Merkelin tulisi tällaisessa yhteydessä viljellä näin varomattomasti. Ei kai nyt taas suuri saksalainen johtaja yritä hiljentää kansalaiset, joiden mielipiteet eivät tue hänen vaalimenestystään?

Yhtiön Euroopan, Afrikan ja Lähi-idän mediakumppanuuksien johtaja Patrick Walter kertoo Digidayn mukaan Facebookin ottavan roolinsa uutismaailman ekosysteemissä ”hyvin vakavasti” ja lisää, että ”koko toimialan laajuinen yhteistyö on tarpeen”.

Facebookin leimaustestiprojekti – yhtiö korostaa sanaa ”testi” – edellyttää apua faktantarkistukseen ulkopuolisilta organisaatioilta. Kun Fb-käyttäjä julkaisee faktantarkistajien ”valeuutiseksi” merkkaaman internetlinkin, ilmestyy postauksen alaosaan varoitus (joka pyöräyttänee Platonia ja Descartesia muutaman kerran haudoissaan naurusta):

”tieto on kiistanalaista”

 

Kisa Naamakirjan faktantarkistajayhteistyökumppaniksi

Onkin mielenkiintoista seurata, päätyykö suomalaisia uutisia leimaamaan valeuutisiksi alalla ainakin itsensä ja hovinsa silmissä kunnostautunut Johanna Vehkoo

… vaiko kenties Tampereen toimittajakoulun(i) vierailijaprofessori Hanna Nikkanen, joka sentään on palkittu Bonnierin ”Suurella journalistipalkinnolla” Enkeli-Elisa-huijauksen paljastaneesta tutkivasta journalismista.

Jessikka Aro tuskin sentään lähtee tähän kisaan: hän ryvetti maineensa viimeistään puolustaessaan pomoaan tarkistamatta faktoja kollegoiltaan. Hänen ”löytämänsä” trollikaan ei yritä vaikuttaa anonyymisti valtiollisiin vaaleihin, vaan lähtee niihin ehdolle.

 

Testiprojekti starttaa seuraavien viikkojen kuluessa

Kysyttäessä valeuutisten leimaushankkeen ulottamisesta Saksaan juuri valtiopäivävaalien alla Facebookin edustaja muistutti yhtiön kertoneen jo hankkeen alkaessa viime kuussa Yhdysvalloissa aloittavansa kokeiluprojekteja muissakin maissa ajan mittaan.

Yhtiö on edustajansa mukaan ”kuunnellut yhteisön toivomuksia ja aloittanut keskustelut kansainvälisestä yhteistyöstä”. Edustaja kertoo saksalaisten yhteistyökumppaneiden alttiuden mahdollistavan projektin starttaamisen maassa nyt, ja yhtiön toivovan voivansa pian ilmoittaa samanlaisista kokeiluista muissakin maissa.

Kaikki ulkopuoliset faktantarkistajat ovat sitoutuneet Poynterin faktantarkistajien kansainvälisen yhteisön (The International Fact-Checking Network, IFCN) eettiseen koodistoon. Kuitenkaan sunnuntaina (15. päivä) Poynterin internetsivujen listalla allekirjoittaneissa ei ollut yhtäkään saksalaista tahoa.
.

Lähde

Brian Stelter | CNN Media (15.1.2017): Facebook to begin warning users of fake news before German election http://money.cnn.com/2017/01/15/media/facebook-fake-news-warning-labels-germany/index.html

Kuva: Niabot | Wikimedia CommonsSalFalko | Flickr

Kuvanmuokkaus: JL

41 KOMMENTTIA

 1. Enkeli-Elisan yhteydessä muistelen, että somen kansalaisjournalistit selvittivät faktat ja Nikkanen kokosi somelaisten hankkimista tiedoista artikkelin, joka palkittiin.

  Somelaiset taas aloittivat selvitystyönsä massamedian julkaistua Enkeli-Elisasta lukuisia artikkeleita.

  Mutta miten mahtaa Fb selvitä urakastaan, massamedia julkaisee paljon tarinaa päivittäin… Niissä sitä piisaa Fb:lla tarkistettavaa (käkättävää naurua).

  Johanna Vehkoon faktantarkistustaitoihin minulla ei ole suurta luottamusta.

  Jessikka Aro varsinkaan ei välitä faktoista, olen todennut. Räikein esimerkki lienee esiintyminen Yle Puheella 2.4 2015. Muut asiattomasti ja loukkaavasti käyttäytyneet studiovieraat olivat Hesarin Laura Halminen sekä Jarmo Koponen, Uuden Suomen entinen toimittaja. Kaikille kolmelle totuus näyttää olevan järjestelykysymys. Yle Kioskin toimittajien Polinan ja Jahangirin käytös ko. ohjelmassa oli sekin ala-arvoista.

 2. Vastavalkea joutuukin jatkossa nostamaan journalisminsa tasoa ja tarkastamaan käyttämiensä lähteiden tiedot tarkemmin mikäli haluaa päästä tästä Facebookin valeuutisseulasta läpi. :DDD

  • Niinpä, valtamediahan saa kirjoittaa jo nyt mitä huvittaa. Ja jatkossa valheen syöttöoikeudet vain laajenisivat.
   Mutta kyllä hätä keinon keksii, uskoisin. Ihminen on sellainen ettei se tykkää elää poliisivaltiossa.

  • Kuka täysjärkinen ylipäätään haluaa liittyä Naamatauluun?? Hä!
   FB-Naamataulun käyttäjät ovat kokoelma epäsosiaalisia luusereita ja nappikauppaa käyviä pikku ”juutalaisia”. Koko firmaahan johtaa luusereiden avustuksella rikastunut isompi juutalainen Zuckerberg.

   Naamatauluun kirjautuneiden määrällä ei ole mitään merkitystä, se on vain ajan merkki ihmiskunnan tyhmistymisestä. Ja kuten sanotaan; miljardit kärpäset eivät voi olla väärässä, paska on hyvää. 😀

 3. Olenkin puoli tosissani mietiskellyt, voisiko tänne fb:hen perustaa pienen, kiinteän ryhmän, joka jatkuvasti seuraisi suomalaisen median tapaa käsitellä faktaa. Tehostettuun seurantaan pitäisi ottaa erityisesti Ylen ja Helsingin Sanomien uutis- ja ajankohtaistoimitusten tuotanto.
  Ryhmä ei tietenkään pyrkisi mihinkään sanktioihin, vaan aina tuoreeltaan julkistaisi ja kyseenalaistaisi, kun havaitsee uutisvirrassa tahallista tai tahatonta virhettä, manipulointia ja politikointia.
  Tällainen ryhmä ei saisi/voisi olla suuri ja siinä pitäisi vallita hyvä kuri, ettei syyllisty itse samaan mistä toisia kritisoi.

  Näin siksi, että median, samoin kuin hallituksen, parlamentin ja oikeuslaitoksenkin valvonta, kuuluu kansalle. Totuusministeriö ”totuuden” vaalijana on samaa kuin panna kettu kanatarhan vartijaksi.

  • Ei hullumpi idea Elglandilta. Myös voisi tarkistella ulkomaan uutisten kohdalla mitä tapahtuu kohdemaassa silloin, kun YLE/HS uutisoi jostakin niin tärkeästä kuin kissakahviloista tai vessa-asioimisista. Sinä samana päivänä ollaan nimittäin saatettu esimerkiksi runnoa läpi kansalaisten oikeuksia huomattavasti heikentävä lakiesitys, josta Suomessa ei luonnollisesti kirjoiteta puolta sanaakaan. Näin toimii mm. Yle Japani-uutisoinnin kohdalla. Valtamedia on seuraavinaan maailman tapahtumia, mutta poimii sieltä uutisia todella kummallisin perustein.

   FB:stä alustana en tosin ole kovin innostunut, se jättää ulos ne, jotka eri syistä haluavat pysytellä poissa FB:stä.

    • Muistan hyvin kuinka minulta kyseltiin kiristääkö foliohattuni kun vastasin ”Miksi et ole fb:ssa/liity faceen?” -kyselyihin fb:n olevan todennäköisesti tiedustelupalvelujen profilointiin käyttämä työkalu (hölmöjän ne olis jos ei käyttäis) ja että vain itsesuojeluvaistoa vailla olevat siellä tekevät selkoa menemisistään ja aikatauluistaan.

     Tämä tapahtui aikana ennen Snowdenia. Sen jälkeen on muidenkin foliohattu alkanut kiristää 😀

     • Mikäli katsoo tarvitsevansa, Islanissa sijaitsevien servereiden(Islannin lainsäädännön alainen) Seen.Is sosiaalinen media alusta ei kohdenna mainoksia, eikä ainakaan laillisesti kerää tietoja käyttäjistään. Myöskään sensuuria ei harjoiteta muuta kuin räikeimmissä tapauksissa, jotka rikkovat käyttäjä ehtoja. Tietoturvasta puhuttaessa on aina syytä muistaa, että mikä on nollilla ja ykkösillä luotu, voidaan nollilla ja ykkösillä muuttaa. Eli, kannattaa harkita FB yhteisölle hyvästejä ja siirtyä Siin.Is käyttäjäksi, mikäli tämänkaltaista palvelua kaipaa.

   • Miksi ette alkaisi porukalla tehdä Vastavalkeaa julkaisualustana käyttäen tuota mitä Elgland ehdottaa? Sitä varten voisi perustaa erillisen Uutiskommentti-osion.

  • Kuulostaa hyvältä ajatukselta. Tiedonvälitys on asia joka koskee oleellisesti kansaa ja sen valvonta on siksi tärkeä osa kansanvaltaa ja kuuluu kansalle.
   On erittäin tärkeää että kansa saa tietää totuuden eikä sille syötetä harhauttavaa valheita ja propagandaa raha- ja globalistieliitin toimesta.

  • ”Tehostettuun seurantaan pitäisi ottaa erityisesti Ylen ja Helsingin Sanomien uutis- ja ajankohtaistoimitusten tuotanto.”

   Kannatan. Bilderberg-johtoinen Yle, vallankahvassa olevien maanpetturien käsikassarana valmistelee ennenkaikkea kulttuurimarxistisella mädätyspropagandalla suomalaisista helposti hallittavaa, nöyrää orjalaumaa alistettavaksi Uuden Maailmanjärjestyksen supertyranniaan. Samaa agendaa edustaa ihmiskunnan arkkivihollisten pääpropaganda-torvi Suomessa eli Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda. (Ihmiskunnan arkkivihollisilla tarkoitan mm. Rockefelleriä, NWO-pääarkkitehtia ja sotarikollista H.Kissingeriä sekä kasaarimafian johtajaa Rotschildia, joka on myös johtava sionisti ja hallitsee läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää. He ovat myös Bilderberg-sisäpiiriläisiä ja Euroopan Unionin takapiruja.)

   Ylewatch-blogisti on jo vuosia ansiokkaasti raportoinut SUOMENKANSAN-vihollisten miehittämän Ylen suoltamasta ennenkaikkea suomalaisvihamielisestä propagandasta.

   16.1.2017 Ylewatch-blogisti otsikoi ”A-STUDIO ANTOI SUUNVUORON VAIN SANANVAPAUDEN VASTUSTAJILLE ”
   Sen mukaan:
   ”Yle TV1, maanantai 16.1.2017 klo 21:00, A-studio

   Mihin Suomessa vedetään raja sananvapauden ja rangaistavan vihapuheen välillä? Studiossa keskustelemassa rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio ja Ihmisoikeusliiton pääsihteeri Kaari Mattila. Kehitysyhteistyöhankkeiden ongelmallisuus. Raportti Ugandasta. Juontajana Annika Damström. #yleastudio HD

   A-studio vaihtoi illan pääteeman lennosta, kun Yle uutiset kertoi, että Oulun käräjäoikeus tuomitsi perussuomalaisten nuorisopoliitikko Sebastian Tynkkysen tänään 300 euron sakkorangaistukseen kansanryhmän vastaisesta kiihottamisesta. Vaikka Yle Watch kritisoi edellisessä päivityksessä ankarasti Tynkkysen esiintymistä ja halpamaista tapaa sanoutua irti samanlaisen syytteen saaneista ”rasisteista”, on hänen saamansa tuomio kaikesta huolimatta oikeusmurha, joka on mahdollista vain Demlaan kytköksissä olevien virkamiesten ja asiantuntijoiden sorvaaman totalitaristisen kansankiihotuslakipykälän ansiosta.

   Totalitaristiseksi lain tekee se, että rikosoikeudellisesti ”vihapuheen” käyttäminen kansanryhmän vastaisen kiihotuksen perusteena on kestämätön. Kuten Tynkkysenkin syyte osoittaa, siitä puuttuu todellinen oikeussubjekti, jonka vuoksi valtion on täytynyt ottaa itselleen rikoksen uhrin paikka, sillä lännessä pesivät globaaliin enemmistöön eli värilliseen ”vähemmistöön” kuuluvat eivät vaadi juuri koskaan tuomioita nettikirjoittelusta. Toisin sanoen monilla netistä ongituilla verbaalisilla ”viharikoksilla” ei ole eksaktia uhria. Tämä ei silti haittaa kulttuurimarxilaisuudella hapatettua oikeuslaitosta, sillä se on valmis ottamaan apuun Stalinin vanhan diktaatin ”Syyllinen on jo löydetty, nyt pitäisi keksiä rikos”; rikokseen, joka oikeasti ei ole rikos, mutta on lakiin kirjattu, löydetään aina joku syyllinen. Facebookissa operoiva maan mainio Poliittisen Korrektiuden Parhaat kirjoittaakin tästä sattuvasti:

   Suurin ongelma syntyy siitä, että sananvapauskäsite on lähtökohtaisesti vertikaalinen ja sen tarkoitus on Magna Chartasta alkaen suojata hallintoalamaista hallitsijan mielivallalta ja kostolta. Kun se on nykyisessä oikeuskäytännössä muutettu horisontaaliseksi, hallitsija on asettanut kansalaiset ja kansalaisryhmät eriarvoiseen asemaan ja se ottaa tässä tapauksessa hallintoalamaisen tai heitä edustavan ryhmän aseman itselleen ja jakaa rangaistuksia toisille hallintoalamaisille tai näitä edustaville ryhmille. No, oikeuskäytäntö muuttuu kulloisenkin hallitsijan aikana ja on vain ajan kysymys, koska ”viharikoksiin” syyllistyvät toisinajattelijat leimataan oikeudessa varttihulluiksi tai täysikahjoiksi (”täyttä ymmärrystä vailla oleviksi”). Ei tämä ole vitsi. Se hallinto, joka tuota harjoitti kuopattiin kyllä virallisesti yli neljännesvuosista sitten, mutta sen hengenheimolaiset ovat vahvasti nykyisen(kin) yhteiskuntamme valtarakenteissa.

   Valitettavasti tällaiselle mielivallalle on puolustajansa mm. Ylen A-studiossa. Siksi onkin kysyttävä Ylen toimittaja Annika Damströmilta, että oletko nyt ylpeä? Noudattiko sananvapaustuomion osalta tehty haastattelusi journalistista puolueettomuutta? Me täällä Yle Watchissa emme nähneet, että studiossa olisi ollut keskustelemassa sananvapaustuomion kannattajien lisäksi myös sananvapauden puolustajia. Oikeaa keskustelua ei käyty, vaan pahamaineinen Demla-mielinen professori Kimmo Nuotio ja suomalaisvihamielisyydestään tunnettu Ihmisoikeusliiton pääsihteeri Kaari Mattila saivat korruptoituneesta auktoriteettiasemastaan käsin levittää sananvapaudelle vihamielistä propagandaa.

   Kulttuurimarxilaisten kehittelemä termi ”vihapuhe” tarkoittaa vain puhetta, joka totuudellaan loukkaa pelkästään värillisten vapaamatkustajien, islamistiterroristien ja pervertikkojen punaliberaaleja puolustajia kuten ihmisoikeususkovaista Kaari Mattilaa. Ohjelmassa hän muun muassa vaati, että viranomaisten pitäisi herkemmin puuttua ”vihapuheeseen” ja laskea syyttämiskynnystä. Tämä on eittämättä loistava idea, mikäli sitä kysytään Isosisko-valtion puolustajilta – Suomesta kun löytyy pikaisella laskutoimituksella noin pari miljoonaa ”vihapuhujaa”. Mikäli Systeemi olisi tehokas, ajatusrikossakkonsa maksamatta jättäneet sadat tuhannet vihapuhujat voitaisiin sulkea vanki- ja uudelleenkoulutusleireille. Vihdoinkin Suomeen saataisiin demlalaisten aiemmin ylistämän Neuvostoliiton vapauden valtakunnan ainoa instituutio, joka todella toimi!

   Stop press! Kuka Kimmo Nuotio? Vilpiton lakitieteilijä vai asemaansa hyväksi käyttävä viidennen kolonnan kansanvihoillinen? Päättäkää itse, näin hänestä kerrotaan Wikipediassa:…”

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2017/01/a-studio-antoi-suunvuoron-vain.html

   • ”Mikä on DEMLA?

    Kirjainyhdistelmä Demla (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet) on monille etäisesti tuttu. Se symboloi Suomen oikeuslaitoksen poliittista korruptiota. Demla on kommunistien vuonna 1954 perustama vasemmistolainen lakimiesyhdistys, joka Neuvostoliiton aikana piti tiiviisti yhteyttä idän ”edistyksellisiin” (so. kommunisteihin). Sen tavoitteena on ohjailla suomalaista oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntöä oman poliittisen arvopohjansa mukaisesti. Sillä on kautta historiansa ollut huomattavasti valtaa maassamme, ja monet Demlan jäsenistä ovat kuuluneet presidenttiä (Halonen) ja pääministeriä (Jäätteenmäki) myöten korkeimpaan valtiojohtoomme. Juuri järjestön vaikutusvalta tekee siitä vaarallisen; demlalaiset ovat perinteisesti olleet avainasemassa esimerkiksi Suomen maahanmuuttopolitiikasta päätettäessä.

    Vasemmiston taktiikoille uskollisena Demla on julkilausumissaan piilottanut todelliset tavoitteensa ympäripyöreän ihmisoikeushötön taakse. Kommunismin edistäminen on sittemmin vaihtunut monikulttuurin kannattamiseen ja muun muassa aseiden omistusoikeuden vastustamiseen. 2000-luvulla demlalaisten toiminta on herättänyt suomalaisissa närkästystä etenkin siksi, että yhdistyksen jäsenet ovat pyrkineet aktiivisesti rajoittamaan suomalaisten sananvapautta oikeusteitse.

    Ruben Stiller totesi taannoin Yle Puheen keskusteluohjelmassa, että Suomeen tarvittaisiin lakimiesryhmä, joka ottaisi asiakseen ”rasistien” (eli monikulttuurisuutta vastustavien) jatkuvan ahdistelun. Demla on juuri se ryhmä.”

    http://magneettimedia.com/mika-on-demla/

    • Mielenkiintoinen tuo Sanden blogi.
     Kaipa se niin on, että kun NWO-poliisivaltiohanketta väkipakolla puuhataan niin sionisteilla ja islamisteilla on (tai he ovat ottaneet) itselleen erikoisoikeuksia kun ovat hommassa niin keskeisessä roolissa.
     Ja me muut saamme toimia nöyrinä goimeina joilla ei ole kuin etanan arvo.
     Voisi toki ajatella että jos tätä ei sulata ja vihastuu niin se olisi ihan terve reaktio mutta nyt siitä yritetäänkin tehdä rikos.
     Aika irrationaalinen tilanne.

    • Vihaksi pistää tuon alimman linkin sanoma pedofiliasta:
     — Yle väittää, että pedofiilit voivat olla vaarallisia tai vaarattomia lapsen kannalta siinä missä terveet heteromiehet voivat olla vaarallisia tai vaarattomia naisten kannalta:
     ”Monet pedofiilit ymmärtävät ilmeisen: seksi aikuisen ja lapsen välillä on lapselle traumaattista ja vaarallista. Pedofiili ei ole automaattisesti vaaraksi lapsille, samalla tavalla kuin jokainen heteromies ei ole automaattisesti vaaraksi naisille.”
     Veronmaksajien rahoittama media pyrkii siis normalisoimaan pedofilian rinnastamalla sen heteroseksuaalisuuteen. Siinä sivussa Yle lietsoo myös feminististä miesvihaa

     Ei tätä sairasta menoa voi ymmärtää … miten tämä maailmaa mätänee ihan silmissä ja kovaa vauhtia! Ei tästä hyvä voi seurata.

   • Tässä on taas tyypillinen esimerkki Ylen kulttuurimarxistisesta PERVERSIOPROPAGANDASTA:

    ”Yleisradio puolustaa pedofiileja

    Kuten kulttuurimarxismin vastustajat ovat kauan varoittaneet, erilaisten perversioiden valtavirtaistuminen tulee johtamaan lopulta myös pedofilian ”normalisointiin”. Yle on päättänyt ryhtyä pedofiililiikkeen edelläkävijäksi.

    Ylen propaganda-artikkeli ”Tuhansien pedofiilien maa” menee suoraan asiaan: ”Olet teini-ikäinen poika. Muut ikäisesi ihastuvat luokkakavereihin ja aikuisiin. Itse haaveilet seksistä pikkupoikien kanssa. Mitä teet?”

    Yle haastatteli artikkelia varten kahta pedofiilia, jotka väittävät, etteivät he ole koskaan sekaantuneet lapsiin. Koko artikkelin ajan lukijoille hoetaan, kuinka ahdistuneita pedofiilit ovat. Aivan kuin pedofiilit itse olisivatkin todellisia ”uhreja”.

    Yle väittää, että pedofiilit voivat olla vaarallisia tai vaarattomia lapsen kannalta siinä missä terveet heteromiehet voivat olla vaarallisia tai vaarattomia naisten kannalta:

    ”Monet pedofiilit ymmärtävät ilmeisen: seksi aikuisen ja lapsen välillä on lapselle traumaattista ja vaarallista. Pedofiili ei ole automaattisesti vaaraksi lapsille, samalla tavalla kuin jokainen heteromies ei ole automaattisesti vaaraksi naisille.”

    Veronmaksajien rahoittama media pyrkii siis normalisoimaan pedofilian rinnastamalla sen heteroseksuaalisuuteen. Siinä sivussa Yle lietsoo myös feminististä miesvihaa.

    Kulttuurimarxistit ovat tunnettuja siitä, että he pyrkivät valtavirtaistamaan sairaita ja tuhoisia ilmiöitä keksimällä niille neutraaleja tai monimutkaisia kiertoilmaisuja. Ylen artikkelissa vilisevätkin termit, kuten ”erikoinen seksuaalisuus”, ”pedofiiliset taipumukset”, ”lapsikohteinen seksuaalisuus” ja ”seksuaalinen akti”.

    Yle kritisoi valtakulttuuria siitä, että meillä on ”ennakkoluuloja” pedofiileja kohtaan, mikä ajaa pedofiilit tuhoisaan käytökseen. Valkoinen heteroseksuaali on siis jälleen narratiivin ”pahis” ja yhteiskunnan todelliset tuhoavat voimat pelkkiä ”uhreja”. Artikkelissa kauhistellaan lapsivideoita Internetiin linkittävien pedofiilien saamia uhkausviestejä…”

    Koko artikkeli: http://magneettimedia.com/yleisradio-puolustaa-pedofiileja/#comment-3950

    ”Yleisradion ylin päättävä elin on hallintoneuvosto.
    Sen 21 jäsentä valitsee eduskunta vaalikauden ensimmäisillä valtiopäivillä.”,
    http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/01/12/ylen-hallintoneuvosto

    Otaksun, että hyvin pieni osa äänivaltaisista suomalaisista kannattaa pedofiliaa ja sen hyväksymistä puolustavaa propagandaa. Ovatko valitsemme kansanedustajat TÄSSÄKIN pettäneet meidät, kun eivät Ylen ylintä päättävää elintä eli hallintoneuvostoa pane
    tilille siitä, että se sallii tällaisen ja monen muunlaisen PERVERSIOPROPAGANDAN jatkuvan suoltamissen ihmisten tajuntaan Yleltä?

    • ”Monet pedofiilit ymmärtävät ilmeisen: seksi aikuisen ja lapsen välillä on lapselle traumaattista ja vaarallista. Pedofiili ei ole automaattisesti vaaraksi lapsille, samalla tavalla kuin jokainen heteromies ei ole automaattisesti vaaraksi naisille.”

     Say what?! Onko jokainen heteromies todella a u t o m a a t t i s e s t i vaaraksi naisille?

     Tuohan on suorastaan vihapuhetta ja kiihottamista kansanryhmää vastaan sukupuolisen suuntautumisen ja sukupuolen perusteella.

     ”Automaattisesti”, voi hyvät hyssykät.

 4. Orwellia pukkaa … sitähän tämä ’länsimaisen arvoyhteisön’ (poliisivaltion) ’totuudenvalvonta’ on. Ei tule yllätyksenä kun tietää jo Wikipedian ja Googlen tavan toimia. Tavallaan ihan odotettua kun ajattelee eliitin näkökulmasta joka haluaa Orwellin 1984 poliisivaltion.
  Ensin luodaan laitteet ja kanavat (kuten Wikipedia, Google ja Facebook) vapauden nimissä ja sitten otetaan ne kontrolliin.
  Ottamalla kaikki tiedonvälitys hallintaan homma onnistuu parhaiten. Silloin voi valhetta ja propagandaa syöttää ihmisille kaikessa rauhassa ilman mitään uhkaa.
  Nyt kyllä otetaan ihmisistä todella mittaa. Järkevät aikuiset vielä selviävät mutta voi lapsia ja nuoria joiden tajunnan manipulointia on vaikea estää, varsinkin jos ei ole vanhempia jotka valistavat. Ikävää että Saksa on tässä nyt Euroopan totalitaarisin maa.

  Facebook to Flag and Filter Fake News in Germany
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=145778
  http://investmentwatchblog.com/fwd-facebook-to-flag-and-filter-fake-news-in-germany/

  Wikipedia Hijacked To Serve Corporate Interests
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=132626

  SPOOKED: HOW THE CIA MANIPULATES THE MEDIA, PART 1
  http://whowhatwhy.org/2016/12/26/spooked-cia-manipulates-media-part-1/

  From Democracy to Pathocracy: The Rise of the Political Psychopath
  http://www.washingtonsblog.com/2016/03/democracy-pathocracy-rise-political-psychopath.html#more-54947

  The Entire Status Quo Is a Fraud
  Truth is a dangerous poison in centralized hierarchies: anyone caught telling the truth risks a tenner in bureaucratic Siberia.
  And so the truth is buried, sent to a backwater for further study, obfuscated by jargon, imprisoned by a Top Secret stamp, or simply taken out and executed.
  http://www.washingtonsblog.com/2016/04/entire-status-quo-fraud.html#more-55361

  ”Oikeuslaitoksesta on tullut vääryyslaitos.”
  Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on lausunut sananvapaudesta seuraavaa: “Sananvapaus kattaa myös sellaiset viestit, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät valtiota tai jotain sen väestönosaa.”
  Miksi Suomen oikeuslaitos ei noudata Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen linjausta?
  http://mvlehti.net/2017/01/17/piho-sananvapauteen-kuuluvat-myos-loukkaaviksi-koettavat-viestit/

  • ”Miksi Suomen oikeuslaitos ei noudata Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen linjausta?”

   Suomen oikeuslaitos luottaa siihen, että korruptioputken päässä on luottonainen, joka hoitaa asita ”kotiin”, tarkoitan tietysti Pauliine Koskeloa.

 5. Ei inkvisiitioon mitään facebookkia tarveta, -onhan meillä Helsingin Sanomat ja YLe. Vain Paavin Siunaus puuttuu…

  • ”Paavin Siunauksella” Ruotsikin aikanaan otti Suomen haltuunsa kupatakseen sitä vuosisatoja, kuten on tehynyt näihin päiviin asti.

 6. On aikoihin eletty:

  ”Suomen poliisi kannustaa lapsia vasikoimaan ”vihapuhuvat” vanhemmat – uutinen levisi maailmalle

  Maailmalla ihmetellään Suomen poliisin viimeisintä kulttuurimarxistitempausta, joka voisi olla peräisin Neuvostoliitto- tai DDR-aiheisesta parodiafilmistä. Poliisi kannustaa pehmolelujen avulla pieniä lapsia ilmiantamaan ”vihapuheeseen” syyllistyvät vanhempansa.

  Viranomaiset perustivat hiljattain Poliisitube-nimisen Youtube-kanavan, jonka kautta kulttuurimarxistista politiikkaa yritetään markkinoida erityisesti suomalaisille lapsille ja nuorille. Monia poliisin politisoituminen on alkanut jo pelottaa.

  Merkittävä osa Poliisituben videoista koskee ”vihapuhetta”, vaikka kyseessä ei edes ole aito juridinen termi toisin kuin esimerkiksi ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan” tai ”kunnianloukkaus”. Kyse on kulttuurimarxistien keksimästä kattonimityksestä kaikille ”poliittisesti epäkorrekteille” mielipiteille.

  Puhumalla kovaan ääneen ”vihapuheesta” Suomen poliisi pyrkii kuitenkin välittämään kansalle valheellisen mielikuvan siitä, että kyseessä olisi jo nyt aito rikosnimike. Toisin sanoen kansalaiset pelotellaan itsesensuuriin, kunnes globalistien kaavailemat uudet ajatusrikoslait astuvat voimaan.

  Jopa kokoomuksen oma puoluejulkaisu Verkkouutiset hämmästyi poliisin ilmiantopropagandasta. Verkkouutiset huomioi, että Suomen virkavallan toimintaa ihmetellään jo kansainvälisesti: ”’Kammottavaa’ – amerikkalaisjulkaisu kertoo Suomen poliisin kehottavan lapsia raportoimaan vanhemmistaan”

  Neuvostoliitto – Israel – Suomi

  1930-luvulla Neuvostoliitossa pystytettiin henkilökultti 15-vuotiaan Pavlik Morozovin kunniaksi. Morozov oli kommunistipuolueen nuorisojärjestöön kuulunut aktivisti, joka tarinan mukaan vasikoi oman isänsä ja passitti tämän ammuttavaksi ”kommunistisen edun” nimissä.

  Morozovin tarina sopi täydellisesti stalinistiseen ideologiaan, jonka mukaan jopa perhe ja ystävät oli uhrattava kommunismin alttarilla. Monet ovatkin verranneet Poliisileijona-videota Morozov-kulttiin: nyt kommunismin tilalla on monikulttuurisuus ja Suomen poliittisen eliitin kritiikki-immuniteetti…”

  Koko artikkeli: http://magneettimedia.com/suomen-poliisi-kannustaa-lapsia-vasikoimaan-vihapuhuvat-vanhemmat-uutinen-levisi-maailmalle/#comments

  • Totta puhuit, tämä poliisituben propagandapläjäys on kammottava, suorastaan hirvittävä.
   Vertaus Morozoviin sopii täydellisesti, niinhän Pavel-ressukin teki, ilmiantoi vanhempansa neuvostovastaisista puheista ja siitä, että nämä olivat niin Pavelin kuin omaan nälkäänsä vieneet kolhoosin pottumaasta pottuja.
   No raivostuneet kyläläiset tappoivat Pavelin, repivät hänet kappaleiksi. Ja niinpä Pavelista tehtiin neuvostopioneereille aatteen marttyyri ja esimerkillinen ilmiantaja / (venäläisittäin koputtelija/стукач) pioneeri.
   Saas nährä miten meillä käy jos tällainen globalistiagenda lasten kouluttamisesta ilmiantajaksi saa lisää tuulta alleen, alkaako kaduilla näkymään palasiksi revittyjen lasten kappaleita.
   Neuvostoliiton kadottua tilanne niin täällä meillä Suomessa kuin laajemmin koko globalistisessa läntisessä arvoyhteisössä on alkanut muistuttamaan yhä enemmän ex-Neuvostoliiton iljettävimpiä ja typerimpiä piirteitä.
   Kukaan ei taida enää muistaa, mutta meille saapui joillekin työmaille suoraan ex-Neuvostoliitosta siirretty perinne; koulujen, sairaaloiden, kauppojen seinille ilmestyi yllättäen joskus 1990-luvun alussa ko työpaikan niin iskuri- kuin muidenkin työläisten kuvat. Vielä hetkeä aiemmin täällä meillä oli naureskeltu Leningradin ja muiden neuvostokaupunkien puistoissa näkyviä iskurityöläisten kuvia. Täällä sama paska meni läpi sanaakaan sanomatta. Taitaas tämän ilmiantoasian osalta käydä vielä samalla tavoin. 🙂
   Globalistisen yhteiskunnan sairasta rakennetta miettiessänne yhdistäkää siihen kaikkien menneiden niin muinaisen kuin uuden ajan historian totalitarististen valtioiden kaikki iljettävimmät ja pöyristyttävimmät piirteet, niin voitte saada jonkinlaisen utukuvan tuosta uudesta uljaasta ”globalistisesta onnelasta”

  • Kaiken takanahan ovat vallankahvaan itsensä keplotelleet SUOMENKANSANVIHOLLISET, korruptoituneet maanpetturit, jotka ovat myyneet tai osoittaneet valmiutensa myydä maansa ja kansansa lahjusrahoja/Brysselin korruptiovirkoja vastaan.

   • Tyyppiesimerkkeinä eräs asiakirja-väärentäjä ja toinen, joka otti avosylin vastaan, Schengen-sopimuksen vastaisesti kymmeniä tuhansia partalapsia nauttimaan maailman korkeimpiin kuuluvaa sosiaaliturvaa aiheuttaen tälle vuodelle lähes miljardin euron lisäkustannukset, jotka revitään kantasuomalaisten, varsinkin vähäosaisten selkänahasta.

 7. RT on bannattu FB:stä ainakin lauantai-iltaan asti. Sopivasti Trumpin virkaanastujaisten kohdalla. Twitter on samoin bannannut RT:n ja youtube kyselee RT:ltä, onko heillä töissä USA:n boikottilistalla olevia henkilöitä.
  Tämä asia tuli esille jo eilisiltana, jossain Davosin konferenssissa pidetyssä seminaarissa.
  Putin, tuo kiero KGB mieshän ennakoi jo joku aika sitten, onko Washingtonissa tapahtumassa Trumpin virkaanastujaisten aikaan Kievin Maidanit. Tietääkseni paikalle on menossa myös runsaasti Trumpin kannattajia ja kun USA:ssa ollaan he ovat toivottavasti aseistautuneita. Tämä voi vaikeuttaa globalistien suunnitelmia Maidanin toteuttamiseen.

  RT on ilmoittanut, että nämä bannit johtavat vastatoimenpiteisiin. Toivon todella, että niin Kiina, Intia kuin Venäjä saavat kehiteltyä kunnon kilpailijat näille nykyisille epäsosiaalisille medioille.
  Jääköön FBnaamataulun hiekkalaatikolle sitten leikkimään vain globalistisuvakit läntisen eliitin kanssa. 😀

 8. Näin Ruotsissa vallankahvassa oleva maanpetturi:

  ”Ruotsi kieltää rikollisten etnistä taustaa koskevien tilastojen julkistamisen
  Oikeusministeriön mielestä tilastot eivät toisi esille mitään uutta.”,
  http://mvlehti.net/2017/01/19/ruotsi-kieltaa-rikollisten-etnista-taustaa-koskevien-tilastojen-julkistamisen/

  Noiden tilastojen julkistaminen kun osaltaan voisi haitata Ruotsin maanpetturihallituksen toimia kantaruotsalaisten tuhoamiseksi maahantunkeutuja-invaasion alle.
  Ruotsin tiehän on ollut yleensä Suomenkin tie, vain tietyllä viiveellä.

 9. ”Hirvisaari: Islamin ongelma – terrorismi

  ”Kysymys on maahanmuuttopolitiikasta, jonka kritiikki pyritään tukahduttamaan oikeuslaitosta hyväksi käyttäen.”
  James Hirvisaari kirjoittaa blogissaan:

  Aina jokin mielipide voi loukata jotakuta. Se ei ole rikollista. Uhkaamista on helppo välttää, samoin yleistämistä koskemaan koko kansanryhmää.

  Panettelu tarkoittaa ilkeää pahan puhumista ja solvaaminen kohti käyvää haukkumista, mutta poliittisesti motivoitunut Valtakunnansyyttäjänvirasto tulkitsee sanoja mielivaltaisesti: mikä tahansa kritiikki voidaan tulkita solvaavaksi.
  Lisäksi loukkaamistarkoitus (uskonrauhan rikkomisessa) tulkitaan ilmeisen tahallisesti väärin silloin, kun siihen sovelletaan muuta kuin tarkoitustahallisuutta.

  Terrorismiasiantuntija ja sotatieteiden maisteri Atte Kaleva taannoin Verkkouutisissa:

  ”Ymmärrän kyllä niitä tahoja, jotka turvallisuudentunteen horjuessa suhtautuvat kollektiivisen varauksellisesti islamiin ja muslimeihin, siitäkin huolimatta, että jihadismista viehättyy vain pieni osa muslimeista. Onhan jihadistinen väkivalta leimallisesti juuri islamilaisia yhteisöjä piinaava ongelma.”

  Atte Kaleva kirjoittaa hyvin ja pureutuu asian ytimeen. Juuri tätähän kriitikot tarkoittavat, vaikka eivät aina ilmaise sitä noin taitavasti ja tarkasti. Ylipäätään on naurettavan typerää edellyttää äärimmäistä tarkkuutta nettikirjoitteluun.
  Oikeusjärjestelmämme ei joudu tämmöisistä farsseista ainoastaan naurunalaiseksi, se joutuu vihatuksi.

  ”Jihadistinen väkivalta on leimallisesti juuri islamilaisia yhteisöjä piinaava ongelma.”
  Liian vapaan liikkuvuuden takia tuo ongelma on tullut myös Eurooppaan ja meille. Kysymys on maahanmuuttopolitiikasta, jonka kritiikki pyritään tukahduttamaan oikeuslaitosta hyväksi käyttäen.

  Oikeuslaitoksesta on tullut vasemmistolaisten ja muiden kulttuurimarxistien noitavasara.
  Rasismihuutelu ja vihapuhehysteria on pelkkä poliittinen lyömäase.
  Halveksittavaa toimintaa – suomalaisten turvallisuuden kustannuksella.”

  http://mvlehti.net/2017/01/19/hirvisaari-islamin-ongelma-terrorismi/

 10. Jos tuo Poliisitube on totta (en ole katsonut enkä ihan äkkiä aiokaan) niin poliisihan rikkoo räikeästi alaikäisiin sovellettavia lakeja ja oikeudellisia periaatteita.

  Alaikäistä edustaa hänen huoltajansa tai edunvalvojansa, ei päinvastoin. Ei lapsi tee vanhempiaan koskevia päätöksiä.

  Minkä nuorempi henkilö, sen epätodennäköisempää että häntä voitaisiin kuulla todistajana esitutkinnassa tai oikeudessa.

  180 astetta väärään suuntaan on myös idea siitä että poliisi ottaa aktiivisesti yhteyttä lapsiin ja kehottaa näitä tekemään ilmoituksia poliisille.

  Lapsille syötettäisiin ilman vanhempien lupaa ajatuksia joiden perimmäisenä tarkoituksena olisi tuhota perheen sisäinen vallitseva arvojärjestys, perheenjäsenten keskinäinen luottamus, ja näin lapsen normaali ja tasapainoinen kehitys.

  Pelkästään se että viranomaistaho, käyttäen hyväksi sitä luottamusasemaa joka sille on vuosikymmenten kuluessa kertynyt, yhtäkkiä alkaa murtautumaan koteihin ja syöttämään alaikäisille, herkässä kehitysvaiheessa oleville, täysin johdateltavissa oleville lapsille ajatuksia että heidän vanhempansa ovat epäiltyjä joita pitää tarkkailla ja tarvittaessa ilmiantaa – on totaalisen uskomaton.

  Poliisi siis ylittäisi totaalisesti kaikki ne rajat joiden sisäpuolella sen tontti sijaitsee, mutta paljon enemmänkin. Se ei tuhoaisi vain kokonaan luottamusta itseensä vaan myös lakeihin ja koko viranomaisjärjestelmään, mutta ennen kaikkea se tuhoaisi lapsia, perheitä ja elämää.

  Poliisi olisi siis kirjaimellisesti itse perkele.

  Joku Aarnion tapaus olisi pelkkä sumuverho tällaisen supermädätyksen ja -tuhon peittämiseksi.

  • Poliisin toiminta poliisitubellaan muistuttaa THL:n toimintamallia Lex Puskan (”Vanhemmilta salaa” -lakiesitys) yhteydessä.

 11. Voi vittu mitä paskaa, ei voi muuta todeta!

  Tämä vitsiksi tarkoitettu olikin vissiin sitten totta:

  http://mvlehti.net/2017/01/18/paivan-vitsi-suomalainen-somalialainen-ja-irakilainen/

  Taitaa muuten moni Suomalainen poliisi tuntea aika saatananmoista myötähäpeää näiden ”kivapuhelaisten” puolesta kun eivät itse osaa hävetä typeryyttään. Ainakaan jo vuosia tuntemani poliisit eivät näihin DDR-kopioihin kuulu.

  Kivapuhe=yhteiskunnallisten ongelmien(kuten haittamaahanmuuton) maton alle lakaisemista!

 12. ”Hur massmedia formar ditt sinne med hjälp av förutsägbar programmering

  En kort video på 11 minuter som beskriver den grundläggande informationen om hur predictive programming (Förutsägbar programmering) fungerar.

  Förutsägande programmering är en subtil form av psykologisk betingning som sprids i massmedia (filmer, radio, tv) för att bekanta allmänheten med planerade samhällsförändringar som kommer genomföras. Om och när dessa förändringar genomförs, så har allmänheten redan blivit bekanta med dem genom film och tv och kommer därför att acceptera dem som ”naturliga övergångar” när de väl inträffar. Därmed minskas eventuella offentliga motstånd och uppståndelse hos folket. Förutsägande programmering kan därför betraktas som en förtäckt form av förebyggande massmanipulation.”

  http://www.vaken.se/forutsagbar-programmering/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here