Ylen Sanna Ukkola kirjoittaa 23.01.2017 ilmestyneessä artikkelissaan ”Ei, Hillary ei osallistunut saatanallisiin rituaaleihin” näin:

”Parhaassa tapauksessa salaliittoteoriat ovat harmitonta viihdettä. Pahimmassa tapauksessa ne voivat johtaa tragedioihin ja viattomien ihmisten maineen lokaamiseen.”

Artikkelissa käsitellään — hyvin köykäisesti kylläkin — ns. pizzagatea, jossa Yhdysvaltojen korkeinta poliittista johtoa Hillary Clintonia ja tämän kampanjapäällikköä John Podestaa myöten on epäilty osallisuudesta lasten hyväksikäyttöön ja pedofiilirinkiin.

Ukkola tyrmää vaihtoehtomedioissa esitetyt väitteet valtamedialle tuttuun tyyliin:

”Uskoitko? Toivottavasti et, sillä väitteet eivät — tietenkään — pidä paikkaansa. Kyseessä on pizzagateksi nimetty salaliittoteoria, johon tuhannet ja taas tuhannet salaliittoteoreetikot ikävä kyllä uskovat. Todisteita ei ole, mutta kun ihmiset haluavat uskoa jotain, sillä ei ole niin väliä.”

Missään kohtaa artikkelia Ukkola ei kuitenkaan perustele väitettään, että todisteita ei ole. Hän vain tyytyy toteamaan, että niitä ei ole ja — kuten niin usein valtamedian edustaja — pelkästään pönkittämään omia ennakkokäsityksiään. Valtamedia tyrkyttää ihmisille omaa totuuttaan verukkeella, että kaikki mitä vaihtoehtomedioissa on tästäkin tapauksesta kirjoitettu tuoden epäilyttäviä asioita päivänvaloon, on valetta, koska se nyt vain on valetta. Perusteluja emme saa. Ilmi tulleisiin todisteisiin ja viitteisiin ei oteta minkäännäköistä kantaa, vaikka aihetta olisikin.

Pizzagaten keskiössä olevan Comet Ping Pong -pizzerian omistajan James Alefantisin nimimerkillä ”jimmycomet” Instagramissa julkaisema kuva. (Palkki lisätty identiteetin häivyttämiseksi.)

Tällainenkö sitten on ammattimaista ja ammattietiikan mukaista työtä? Eikö ole jopa rikollista toimintaa väittää, että mitään todisteita ei ole, kun niitä kumminkin on tullut julki? On hyvin kyseenalaista jättää asiaa sen enempää penkomatta, kuten kunnollisen ja selkärankaisen toimittajan kuuluisi toimia. Materiaalia ja todisteita aiheesta löytyy mm. videodokumentista ”What is PizzaGate?”, perusteellisesta artikkelista ”DC PizzaGate: A Primer” ja Vastavalkean artikkelista ”Sähköpostiviestit, FBI ja Hillary Clinton”.

CBS News -uutistoimiston journalisti Ben Swann käsittelee pizzagatea Reality Check -ohjelmassaan ja päätyy toteamaan, että suuri kysymys on, miksi yhtäkään tutkimusta ei ole käynnistetty kaikista viitteistä ja hyvinkin häiriintyneeltä vaikuttavasta materiaalista huolimatta.

Comet Ping Pong -pizzerian some-sisällöntuottajan Joshua Ryan Vogelsongin (”joshuaryanv”) Instagram-julkaisu.

Todisteista ja muusta materiaalista huolimatta saattaa olla, ettei meille koskaan selviä, mitä loppujen lopuksi on tapahtunut. On kuitenkin ironista toimittajalta (Ukkola) hyökätä asioista syvemmin kiinnostuneiden, eri näkökulmia esiin tuovien henkilöiden kimppuun leimaten heitä salaliittoteoreetikko-sanalla, jos ei itse ole valmis tekemään työtään kunnolla ja ammattietiikan vaatimalla tavalla. Samaan aikaan kun valtamedia, Yle mukaan lukien, mustamaalaa ihmisiä ja vaihtoehtomedioita ja syyttää näitä väärien tietojen levittämisestä, se itse syyllistyy tuon tuosta uutisointiin, jossa todisteet puuttuvat tai jossa vääristellään tosiasioita. Toisin kuin valtamedia, vaihtoehtoiset mediat sentään pyrkivät tuomaan jonkinlaista todistusaineistoa väitteidensä tueksi.

Comet Ping Pong -pizzerian omistajan Instagram-julkaisu. ”Chickenlover” on seksuaalista slangia ja tarkoittaa miestä, joka tuntee viehtymystä poikalapsiin. (Palkki lisätty identiteetin häivyttämiseksi.)

Valtamediassa ollaan todellakin totuttu levittämään uutisia, joiden totuudenmukaisuus on hataralla pohjalla ja todisteet puuttuvat. Usein törmää uutisointiin, joissa olettamuksilla ja uskomuksilla on iso rooli. Tällaisia esimerkkejä löytyy paljon, kuten surullisen kuuluisat Irakin joukkotuhoaseet. Me kaikki varmasti tiedämme ja muistamme seuraukset kritiikittä levitetyistä joukkotuhoaseväitteistä. Eikö tuollainen uutisointi ja ihmisten pelottelu sitten ole salaliittoteorian levittelyä, ilman minkäännäköistä faktapohjaa?

Comet Ping Pongin, ”koko perheen pitserian”, seinätaidetta. Taiteilija: Arrington de Dionyso

Toisen esimerkin tarjoaa äskettäinen uutisointi, että Venäjä suoritti kyberhyökkäyksen Vermontin osavaltiossa sijaitsevaan sähköverkkoyhtiöön. Todisteet puuttuvat, mutta pelkät olettamukset ja epäilyt riittävät ”laadukkaaseen” journalismiin. Aivan kuin todistamisen velvollisuus ja taakka olisi ainoastaan vaihtoehtomedioiden harteilla! Tällainen tapa hoitaa toimittajan työtä ja kirjoittaa asioista on väärin niin suomalaisia kuin koko maailmaa kohtaan.

Lopettakaa ihmisten tahallinen harhaanjohtaminen ja tehkää työnne, kiitos.


Samu Seppälä on Vantaalla asuva, maailmaa avoimin silmin tutkiva kansalainen.

Kuvien valinta: toimitus

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

69 KOMMENTTIA

 1. ”t0tuusmedia” on välillä täynnä salaliittoteorioita, varsinkin Venäjää ja Putinia kosakevia. Nämä todisteettomat väitteet, juorut sun muut ovat ”totuusmedialle” tietysti täyttä totta.

  Tätä seuraavaa paljastusta suoraan Moskovasta KGB:n päämajasta ei ole vielä ”totuusmedia” kaikella tarmollaan uutisoinut, tähän saakka he, siis ”totuusmediat” ovat heitelleet kehiin vain perusteettomia ja todisteettomia epäilyjä ja oletuksia. Mutta nyt lyömme pöytään koko totuuden, jonka ensimmäisenä lienee paljastanut vaihtoehtomedia ”Russia Insider” 😀

  https://www.youtube.com/watch?v=luDZO7-ZgFo

 2. Hieno ja tärkeä kirjoitus Samulta. Kiitos siitä!
  Missä on valta- tai valhemedian moraali? Sitä ei taida olla olemassakaan vaan kaikki on luvallista mikä edistää omaa agendaa ja lujittaa valtaa.
  Ja kaiken huippuna syytetään ja syyllistetään ’holokaustimaisesti’ niitä jotka eivät suostu uskomaan valhetta ja vaativat puolueettomia tutkimuksia asioista.
  Kyse on kansalaisten henkisestä pahoinpitelystä.

  Ukkola: ’ ”Uskoitko? Toivottavasti et, sillä väitteet eivät — tietenkään — pidä paikkaansa. Kyseessä on pizzagateksi nimetty salaliittoteoria, johon tuhannet ja taas tuhannet salaliittoteoreetikot ikävä kyllä uskovat. Todisteita ei ole, mutta kun ihmiset haluavat uskoa jotain, sillä ei ole niin väliä.” ’
  Ukkolalta voisi kysyä: etkö ole lainkaan huolissasi siitä valtavasta maailmalla jäljettömiin katoavien lasten määrästä joka on fakta? Pelkästään Amerikassa luku on tuhansissa ja maailmalla lienee kymmenissä ellei sadoissa tuhansissa.
  Eikö sinua lainkaan kiinnosta näiden lasten kohtalo ja kärsimys?
  Eikö sinua lainkaan huolestuta pedofilian raju kasvu länsimaisessa kulttuurissa ja sen eliitissä? Onko sinusta moraalisesti oikein että joidenkin lasten elämä tuhotaan näin?
  Jos ja kun näyttää olevan niin antaisitko oman lapsesi näiden raakalaisten hyväksikäyttöön?

  ”Tietääksesi kuka hallitsee, selvitä, ketä et saa arvostella.”

  Syyrian presidentti: ”Totuus löytyy vaihtoehtomedioista!”
  Ranskalainen televisiokanava haastatteli hiljattain Syyrian presidenttiä, Bashar al-Assadia. Assadin mukaan valtamedia valehtelee jatkuvasti Lähi-idän tilanteesta, minkä vuoksi totuus löytyy nykyään vaihtoehtomedioista.
  ”Totuus on Lähi-idän sotien uhri. Ranskalaisten tulee siis etsiä aitoa informaatiota vaihtoehtomedioista. […] Kansalaiset eivät saa antaa päättäjien tehdä politiikkaa, joka perustuu valheille.”
  Sekä Israel että lännen valtamedia ovat olleet raivoissaan erityisesti siitä, että Syyrian puolustusvoimat on kyennyt vapauttamaan Aleppon kaupungin Isisin ja ääri-islamistien liittolaisten hallusta. Israel vastasi Isisin tappioon pommittamalla Syyrian pääkaupunkia.
  Sionistit uhkailevat siviileitä ja puhuvat ”tuomionpäivästä”
  Sionisteja Assadin voittokulussa raivostuttaa etenkin se, että Syyria tulee olemaan vielä pitkään kiitollisuudenvelassa Libanonin vastarintaliike Hizbollahille, jonka muodostamasta uhasta maailman voimakkain ulkopoliittinen lobbausjärjestö AIPAC on alkanut pitää jälleen kovaa melua.
  Palkittu veteraanitoimittaja: valtamedia uutisoi Syyriasta ääri-islamistien näkökulmasta!
  Palkittu brittitoimittaja Robert Fisk on hiljattain ruoskinut ankarasti valtamedian yksisilmäistä ja usein täysin valheellista Syyria-uutisointia.
  http://magneettimedia.com/syyrian-presidentti-totuus-loytyy-vaihtoehtomedioista/

   • USA-koaliitio ollut yksimielinen: Assadin on poistuttava.
    Entä Trump-koaliito? Vai onko vain Trump/Israel-koaliitio? Onko nyt jonkun poistuttava Iranissa?

  • Kyllä, 1 +1 on 2 aina.
   Tarkoitan tällä, kun Israelin ilma- ja ohjusvoimat jatkaa iskuja Syyriaan, kertoo se sodan syiden olevan muualla, kuin ”arabikeväästä” alkaneesta kansannoususta ja tyytymättömyydestä Assadin hallintoon
   Trumpin ”me tahdomme öljyn” lausunto ei ainakaan poistanut epäilyksiä motiivista ja olihan ne Usalle epämiellyttävät videot, kun Venäjän liittyessä asiaan, pommitettiin heti Isiksen ja välikäsi Turkin välisiä öljykuljetuksia.
   Usa ei varsinaisesti olisi voinut olla huomaamatta tällaista toimintaa, todennäköisesti oli osapuolena mukana siinä.

   Se taas vahvistaisi sitä ”salaliitoteoriaksi” julistettua asiaa, että koko Isis on länsivoimien keksintö ja olihan siitä jo aika pitäviä dokumentteja näiden käyneen ainakin Israelissa sairaalahoidossa ja huollossa.
   Sitten, ainakin osa teloituksista on väitetty myös näytellyiksi, typerä nimikin Isis (Islamic State, jne..), kaikkine ”jihad- Johneineen, vaikka länsimediassa synnytetään jokin kutsumanimi aina nykyään.
   En siis väitä, ettei koko järjestöä olisi ollut olemassa (Daesh), mutta olisiko se noussut siihen asemaan ilman huomattavaa tukea?
   Palkkasotilaita myös raportoitiin joskus olevan paljon, kuten ihan Yleltäkin näytettyjen dokumenttien mukaan, koko isis oli ennemmin palkka- armeija, jossa saattoi saada vielä ”vaimon”.😁

 3. Tästähän valta-VALE-median maksetut trollit – ja monet muutkin trollit – nauravat pilkallista tekonauruaan katketakseen:

  ”Human Trafficking Provided Slave Labor to Secret Space Programs

  There’s now a growing body of circumstantial evidence and direct first hand testimonies that the massive human trafficking were not just used for feeding the insatiable appetite of high profile pedophiles and sex maniacal royalties but also to provide slave labor in secret off planet colonies run by private corporations under the umbrella of the black budgeted projects involving multiple corporate governments.

  This is highly plausible considering the fact that the same strategy was used during the rise of the Third Reich in which millions of slave laborers were employed to create the satanic Nazionist Empire, and knowing that the United States, home of the military industrial complex, and the Vatican, having in its possession the most powerful telescope “Lucifer,” are being run by Nazis a bigger picture can now be formed as to why this planet is being perpetually put under heavy handed control, recently upgraded to AI-based “Jade at the Helm” for “mastering the human domain“.

  Introduction – Sphere-Being Alliance

  With all of the events occurring “Above and Below” there is a lot of “Information”, “Disinformation” and competing “Agendas” that are all competing for fertile places in our “Consciousness” to plant their “Seeds”.

  Some people have chosen to focus on the more “Down to Earth” events and the battles over the “Financial Debt System” (BABYLONIAN MONEY MAGIC SLAVE SYSYTEM), “Financial Resets”, “Financial Jubilee” and gifted money to the masses in “Prosperity Settlements”. There is an element of what we call “The Alliance” that is fighting the current controlling elite (known as the “CABAL” or “ILLUMINATI” among other names.) down here on Earth at this very moment.

  Some people have chosen to focus on the more “Esoteric” (for now) events and battles occurring above our atmosphere in what many are referencing as the “Secret Space Programs” and “Break Away Civilizations”. There is quite a lot of classified technologies that are in use in these “Programs” that are being suppressed and could completely change the nature and quality of life of every human being here on Earth. The “FREE ENERGY” technologies would end the need of the “Current Oil/Petro Energy Companies”, The “Frequency and Light Healing” technologies would end the “CURRENT PHARMACEUTICAL CORPORATIONS”, the “Neurological Interface” technologies would end the need for “Large Education Institutions” and the “Food Replication” technologies and “Environmental Purification and Restoration” technologies would end poverty, starvation and begin to reverse the damage humanity has done to the Earth virtually over night. As you can imagine the real threat to disclosure is not that humanity cannot handle the truth or will be able to reconcile “Cosmic Life” with their religious beliefs.

  The real reason is that these technologies would immediately collapse the world economies and make the “BABYLONIAN MONEY MAGIC SALAVE SYSTEM” OF NO USE ANYMORE. It means the “LOSS OF CONTROL” of the .01% (Elite) over the “Masses” and a complete “Paradigm Change”. In short it means “Freedom”! Freedom for the first time in humanity’s “known” recorded history. There has been a “Stealth Civil War” going on among various “SSP” groups [Secret Space Program] for a while to achieve this result. Relatively recently the “SSP Alliance” was joined by a group of “Beings” that no one had encountered before. They are a 6-9th Density Group of Beings that have been referred to as “The Sphere Alliance”. These new “Sphere Beings” have since not only created an “Energetic Blockade” around Earth but have also done so around our entire solar system. They are a nonviolent group of beings who have brought assistance mainly in the form of a “Message”…”

  Koko artikkeli: https://vastavalkea.fi/2017/01/29/salaliittoteoriat-viihdetta-vaaraa-maailmalle/

  • Olisi hyvä jos tiivistäisit asian lyhyesti … ei noita pitkiä vieraskielisiä muuten monikaan lue. Turha laittaa tänne tuossa muodossa.

   • Pelkän valta-VALE-median varassa olleille ja lähes kaikille pelkän suomenkielisenkin vaihtoehtomedian varassa olleille asia on varmasti lähestulkoon outoa ja helposti leimattavissa ”foliohattujen huuhaa-salaliittoteoriaksi”. Tuskin kovin monet englanninkielisiinkään vaihtoehtomedian sivustoihin tutustuneet ovat näistä asioista lukeneet. Siksi em. kommenttia on vaikea TIIVISTÄÄ sellaiseksi, että siinä olisi jotain mielekkään tuntuista sisältöä asiaan täysin perehtymättömälle. Jokaisella on vapaa valinta joko pysyä MATRIXISSA laiskuuttaan/pelkuruuttaan tai murtautua siitä ulos karuun todellisuuteen.

  • Muutama poiminto James Prestonin artikkelista ”The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia (Updated)”:

   The curtain is now being pulled back to fully expose the Khazarian Mafia and its evil plan to infiltrate, tyrannize the whole world and eradicate all Abrahamic Religions and allow only their Babylonian Talmudism also known as Luciferianism, Satanism or ancient Baal worship

   Note: The history of the Khazarians, specifically the Khazarian Mafia (KM), the World’s largest Organized Crime Syndicate that the Khazarian oligarchy morphed into by their deploymegazant of BABYLONIAN MONEY-MAGICK, has been nearly completely excised from the history books.

   The present day KM knows that it cannot operate or exist without abject secrecy, and therefore has spent a lot of money having its history excised from the history books in order to prevent citizens of the World from learning about its “Evil beyond imagination”, that empowers this World’s largest Organized Crime Cabal.

   The Khazarian Mafia invades England after being expelled for hundreds of years:

   The Khazarian Mafia (KM) decides to infiltrate and hijack all World Banking using Babylonian Black-Magick, also known as Babylonian Money-Magick or the secret art of making money from nothing also using the power of pernicious usury to accumulate interest:

   The KM used their vast fortune to enter into a new system of banking, based on secret Babylonian black-magic money-magic that they claimed to have LEARNED FROM THE EVIL SPIRITS OF BAAL, in return for their many child sacrifices to him.

   This Babylonian money-magick involved the substitution of paper credit certificates for gold and silver deposits, which allowed travelers to travel with their money in a form that offered easy replacement should they lose the certificates or have them stolen

   The Rothschilds as the front Men for the Khazarian Mafia (KM) infiltrate and Hijack British Banking and then hijack the whole nation of England…”

   http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

 4. Ilmeisesti kouluopetuskin on huolestuttavalla tasolla Suomessa?
  Salaliittoteorioissa jos missä tarvittaisiin journalismin taitoa. Mutta tätä menoa Suomen kansa unohtaa, mitä joskus opetettiin journalismista yliopistossa.
  Eli että journalistinen uutisointi eroaa mielipidekirjoituksista oleellisesti siksi, että toki lehti voi agendansa mukaan painottaa jotain näkökulmaa ja tulkintaa, mutta ainakin uutisessa on tuotava eri oleelliset asianosaisten näkökulmat ja tulkinnat esiin, jos sellaisia on.

  Journalismin taitoa tarvittaisiin jo ilman salaliittoteoretisointiakin.

  Jos esimerkiksi aihe on jokin iso ja länsimaidenkin keskuudessa hyvin erilaisia linjoja täynnä, kuten pakolaispolitiikka (vertaile keskenään esim. Japani, Tshekki, Venäjä, UK), niin UUTISluontoisissa yhteyksissä kaikkien merkittävästi kannatettujen näkökantojen perusteluille on varattava kohtuullisesti tilaa, jos tilaa varataan yhdelle näkemykselle.
  Eräs puoli asiasta: Mm. eräs suomalainen oikeusoppinut on lausunut, ettei millään valtiolla ole juridista velvollisuutta ottaa vastaan jotain tiettyä määrää pakolaisia.

  Viittaamani proffa tuo tässä esiin maailman yleistä ristiriitaisuutta ja tekopyhyyttä koskien etenkin tiettyjä valtamedian pyhinä pitämiä instituutioita ja periaatteita: https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/professori-martti-koskenniemi-ykn-suojeluvastuu-on-tekopyha-periaate/
  Eli tasapuolisuutta faktavalintoihin tarvitaan, vaikka aiheeseen ei liittyisi varsinaista salaliittoa.

  Sitten jos mennään Pizzagate-salaliiton tapaisiin kuvioihin, pitäisi huomata ensin harvinaisen suuri ja kasvava faktojen määrä (vuodetut sähköpostit ja muut – kokonaisuus on vaikuttava, vaikka moni yksittäinen sirpale välttämättä ei). Toiseksi pitäisi olla esimerkiksi poliisin vastaavien juttujen tutkimisten kautta itsestään selvää, että niissä voi olla paljon enemmän tutkimista kuin kv. politiikan juridisissa ja moraalisissa kuvioissa. Pitäisi olla myös itsestään selvää, että jos eliitillä on tuollaisia ja muita dramaattisia asioita salattavana, niin sillä on myös paljon motivaatiota ja kyvykkyyttä (valtaa suuren rahan kautta ja muutoin) itsensä pelastusyrityksiin!
  Toisin sanoen tiedotusvälineiden tulisi noissa kysymyksissä korostaa itsenäisyytensä suojeluaan, tutkimuspanostuksiaan, viileän objektiivisuushakuista otetta jne.
  Pizzagate tulisi ottaa vakavasti jo siksi, että mm. UK:ssa on jo vuosia sitten poliisi tutkinut hyvin laajaa eliitin pedofiilista verkostoa!

  Valtamedian tyyli kuitenkin yhä vain pysyy samana. Se selvästikin uskoo toiston voimaan Goebbelsin viitoittamalla tiellä. – Siis perusteluista ja valheellisuuden asteesta viis – kunhan toistetaan valtalehdistön laajuudelta STT:n jne. uutisia, usein vaieten niiden alkuperäisistä lähteistä ja aina niiden julkaisijoiden agendoista…

  Kokonaiskuvio on mennyt surkuhupaisaksi.
  Esimerkiksi äskettäin esim. Salon Seudun Sanomat 28.1.17 valehteli USA:n korkeiden virkamiesten erosta, vaikka valtamedian lähde siihen uutiseen kirjoitti jo otsikossaan oikein. – Salkkari vaikeni jälleen kerran tietojensa alkuperäisistä lähteestä. Fakta: USA:ssa on normaali käytäntö, että entisen presidentin merkittävä alaiset eroavat itse, jos presidentti ei erikseen pyydä heitä jäämään. Niin oli myös Obaman valtaantulon yhteydessä. Tämä tapahtuu ymmärrettävistä (tosin Suomen hyvä veli -kulttuurissa vähemmän ymmärretyistä) luottamussyistä. Republikaani Trump pyysi demareita eroamaan jotta heitä ei tarvitse erottaa. Ja heitä erosi sankoin joukoin vain siksi, että Obama oli nimittänyt jäsenkirjademareita niin paljon hallintoonsa.
  Kyse eroissa ei siis ollut virkamiesten protestoinnista Trumpia vastaan.

  Valtamedia vaikuttaa Suomessa edelleen turhan paljon sillä, että iso osa kansasta ei vain jaksa kaivaa vaihtoehtoisia totuuksia. On kiire juosta esim. leivän perässä.
  Kuitenkin voisi heittää ankaran tietokilpailukysymyksen: onko YHTÄÄN päivää, jolloin Suomen valtamedia ei valehtelisi agendojensa mukaan?

  Ukkolakin on niin kauan toimittajana ollut, että varmasti tietää, että monien valtamedian tiedotusvälineiden mukaan paljon toteutuneita salaliittoja on ollut kautta historian. Silti hän haluaa uutiseksi naamioidussa propagandapläjäyksessään uskotella, että salaliittoteoriat olisivat itsessään niin naurettavan epäuskottavia, ettei niiden kumoamiseksi tarvita perustelujakaan.

  Todellisuus lienee osalle kansasta edelleen liian paha, jotta se voisi ottaa sitä todesta. Ja toisaalta tiedon puutetta on edelleen.
  Esimerkki 1. 70-luvulla käydyn oikeudenkäynnin lopputulema oli, että oikeuden mielestä JFK:n murha ei todennäköisesti ollut yksittäisen ampujan syy, vaan se toteutui salaliiton myötä.
  Esimerkki 2. WTC-tornien tiputuksiin liittyy käytännössä jopa esim. Euroopan fyysikoiden järjestön mukaan salaliitto.
  Koska kyseinen järjestöhän todisti 2016, että ainoa mahdollisuus, millä ne tulivat alas, on tarkasti suunniteltu räjäytyspurku…

  Valtamedian suhtautuminen eliittiglobalistien toimiin, esim. Syyriaan ja Jemeniin, on eräs salaliitto. Ja jos joku ei sitä usko, niin syytä olisi tutkia asiaa. Jo luontevimmasta syystä eli median omistuksellisen äärikeskittyneisyyden vuoksi.

  Esimerkki. YLE:n pääuutislähetys 28.1.17 kauhisteli, että Trumpin ansiosta USA ei vähään aikaan ota vastaan yhtään muslimia seitsemästä eniten muslimienemmistöisestä maasta. Ei edes jo myönnetyllä työluvalla. Äänensävyssä ja puheen asettelussa YLE korosti noista maista eniten Syyriaa, mm. mainiten, ettei sen miljoonilla pakolaisilla ole nyt mahdollisuutta tulla Yhdysvaltoihin.

  YLE jätti kuitenkin kertomatta, kuten aiemminkin,
  – että monien muiden arvovaltaisten vuosien ajan julkisuuteen tulleiden länsilähteiden lisäksi Obaman ulkoministeri Kerry myönsi muutama viikko ennen Obaman kauden loppua USA:n sotkeneen Syyrian asiat eli olleen aiheuttamassa pakolaiskriisiä siellä: https://fi.sott.net/article/429-Ulkoministeri-John-Kerry-myontaa-Venajan-kayvan-sotaa-ISIS-ta-vastaan-ja-tunnustaa-Yhdysvaltojen-painostaneen-Assadia-ISIS-n-avulla

  – että siitä huolimatta Syyrian kriisin ykkössyyllinen Obaman USA ei (suhteessa maan kokoon) ottanut juurikaan Syyrian pakolaisia

  – että terrorismitilastojen valossa Trumpin linja on mahdollisimman looginen
  (Ääri-islamismi, kuten sharia-lainkannatus, on valtiossa sitä voimakkaampaa mitä enemmän siinä on muslimeja ja viime vuosina lähes kaikki terroristit ovat olleet muslimeja… Trump lienee myös tietoinen tilastosta, jonka mukaan 2015 muslimit tappoivat 70 000 kristittyä… Ja muslimien käytöksestä turvapaikanhakijoina EU:ssa tilastojen valossa. – Suomesta tässä yksi tilasto: http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/404997-ulkomaalaisten-tekemat-seksuaaliset-ahdistelut-kasvoivat-vuodessa-1500-prosenttia )

  – että Trump on pakolaismyönteinen, mutta ei miten tahansa: vastapainoksi hullulle Länttä islamisoiden tuhoavalle globalistien eliitille hän suunnittelee ottavansa miljoonia kristittyjä pakolaisia (https://www.youtube.com/watch?v=7PFBxajcp-Y).

  Lähteeksi ks. myös tämän alkupuolta: http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/230329-trump-uutisointi-luotettavaa-kuin-kreikkalainen-kirjanpitaja

  • Hyvä kommentti.
   ’…Ukkolakin on niin kauan toimittajana ollut, että varmasti tietää, että monien valtamedian tiedotusvälineiden mukaan paljon toteutuneita salaliittoja on ollut kautta historian.’

   Aikamoinen sokea idealisti (tai propagandisti?) pitää olla jos Ukkolan tavoin lyttää salaliitot, joita maailma on tulvillaan. Kun salaliitto – hyviä esimerkkejä ovat JFK:n murha ja 911 – on muutaman tai isomman ryhmän yritys salaisen valheen ja juonimisen voimin saavuttaa etuja itselleen niin kaikki kulissien takainen toiminta jossa omat intressit ohjaavat tai tavoitellaan itsekästä etua on salaliittoa.
   Voi myös ottaa kannan ettei ole salaliittoja vaan vain ’valehtelijoiden klubeja’ mutta samasta asiasta on kyse kun itsekkyys ohjaa ja keinoja kaihtamatta toimitaan kulissien takana sen ohjaamina.
   On makuasia puhutaanko salaliitoista vai tällaisista klubeista.
   Yritys lytätä salaliitot tai tehdä niitä paljastamaan pyrkivät naurunalaisiksi ’salaliittoteoreetikoiksi’ voi myös olla jonkin tahon salaliitto joka ei halua salaliittojen paljastuvan.
   Toisaalta on myös tarkoituksellista propagandaa jossa oletetaan salaliittoja joita ei ole olemassakaan ja näin saadaan osa ihmisiä ohjattua väärälle tielle ja irti todellisuudesta.
   Rajanveto voi olla joskus hyvinkin vaikeaa todellisen ja tarkkaan suunnitellun, propagandaan pohjautuvan välillä.
   Trumpin suhteen olen taipuvainen uskomaan hyvää mutta varautunut myös siihen että hänenkin takana voi häärätä jonkinasteinen salaliitto, joka ei paljasta korttejaan etukäteen. Pian se nähdään.

  • ’… Pitäisi olla myös itsestään selvää, että jos eliitillä on tuollaisia ja muita dramaattisia asioita salattavana, niin sillä on myös paljon motivaatiota ja kyvykkyyttä (valtaa suuren rahan kautta ja muutoin) itsensä pelastusyrityksiin!’
   Pearl Harbor on yksi salaliitto jota ei ole haluttu tutkia vaikka se on keskeisessä roolissa WW2 liittyen
   Pearl Harbor oli väärän lipun operaatio
   Pearl Harborin väärän lipun operaation motiivi: tarjota ”legitiimi” syy Yhdysvalloille osallistua toiseen maailmansotaan (jota oli suunniteltu jo kauan)
   Pearl Harborin väärän lipun operaatiosta osa oleellisimmasta tiedosta löytyy Robert Stinnettin kirjasta Day of Deceit. Hän palveli Yhdysvaltain laivastossa toisen maailmansodan aikaan. Hänen tutkimuksissaan on käsitelty muun muassa julkistettuja turvallisuusluokiteltuja asiakirjoja, joiden tiedot salattiin Amerikan kansalta yli 60 vuoden ajan.
   ”Stinnettin työ osoittaa, että tapaukseen liittyy oikeastaan 3 salaliittoa: ensimmäisen tarkoituksena oli saada Japani hyökkäämään Amerikkaan ja näin tarjota Amerikalle lyömätön tekosyy osallistua toiseen maailmansotaan; toinen oli pimittää Pearl Harborin komentajilta tietoa Japanin aikeista; ja kolmas oli salata kaikki tiedot ennakkotiedoista yleisöltä.”
   http://magneettimedia.com/pearl-harbor-oli-vaaran-lipun-operaatio/

 5. Minusta pizzagatea pitäisi tutkia. Pedofiliaepäily on rikosepäily. Selitykseksi ei pitäisi ennen perusteellista tutkimusta riittää että eivät ole syyllisiä koska eivät ole syyllisiä, eivät voi olla koska eivät voi olla.

  Sinällään kyllä monessa näkemässäni versiossa tarinankehittely noudattelee perinteistä so. inhokkiryhmän niskoille sysätään verenjuontia, saatanallisia menoja, lasten uhraamista sekä poikkeavaa seksuaalista käyttäytymistä.
  Tässä ei ole mitään uutta mutta ei silläkään perusteella voida sanoa suoralta kädeltä että pizzagatessa ei ole mitään perää, ei mitään pengottavaa.

   • Tätä en tiennytkään. Onko sinulla tietoa kuinka tuo ampuminen tapahtui?
    Aika kova juttu. Ja varmaan faktaa.
    Olisi kyllä ison haloon paikka. Voisikohan MV-lehti nostaa kissan pöydälle tässä koska valhemedia vaikenee?
    Olin itsekin aikeissa vastata Riikalle että mafia estää tutkimukset ja suojelee omiaan. Siksi on vaikeaa päästä rikollisten jäljille ja kun valhemedia on heidän takanaan niin se vielä vaikeuttaa totuuden paljastumista.

    • Se on ilman muuta feikkiuutinen, koska se on Sorcha Faalin kirjoittama. Alkuperäisjulkaisu löytyy SF:n sivustolta:

     http://www.whatdoesitmean.com/index2180.htm

     Itse tunnistin kirjoituksen Sorcha Faalin kirjoittamaksi heti kun ystäväni lähetti minulle linkin ja luin ensimmäisen lauseen (”An interesting Federal Security Service (FSB) report circulating in the Kremlin today…”).

     Vaihtoehtopiireissä ”Sorcha Faal” on väännetty muotoon ”Failed Source” (joka saattaa jopa olla nimimerkin itsensä aikoma sisäpiirin viittaus).

     Tässä artikkelissa, samoin kuin kaikissa muissakin jo pidemmän ajan kuluessa lukemissani Sorcha Faalin kirjoituksissa, itse päälähde — tässä: FSB:n ”mielenkiintoinen” raportti — jää uskon varaan. Siihen ei ole linkkiä. Kaikenlaisia muita linkkejä kyllä on senkin edestä.

     Kirjoittaja ei tiennyt edes, ettei Stubb ollut enää kirjoitushetkellä valtiovarainministeri, ei ole ollut viime kesäkuusta lähtien. On myös aika kiistatta osoitettu, että surmatut toimittajat olivat olleet koko päivän toimittajien yhdistyksen yhteisellä teatteriretkellä Helsingissä eivätkä suinkaan Svetogorskissa, kuten ”raportti” väittää.

     Arvioin, että Truth Seeker pääsee ainakin lähelle totuutta pohdinnassaan Sorcha Faalista, joka hänen mukaansa on CIA:n David Booth:

     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=17901

     ”This is what Sorcha Faal / David Booth does – he sets up straw man articles in order to discredit any real information we do get. Does not matter if all our sources that we actually do glean our intelligence from are sound. the Sorcha Faal Straw Man Article exists, and will be used by COINTELPRO to discredit whatever real intelligence we get.”

     Tuossa TS:n artikkelissa analysoitu SF:n artikkeli vuodelta 2011 alkaa tuttuun tapaan:

     ”A grim report [Vrt. Suomi-uutisen ”An interesting report”…] prepared by France’s General Directorate for External Security (DGSE) obtained by Russia’s Foreign Intelligence Service (SVR) states that president’s Obama and Sarkozy have ’agreed in principal’ to create a joint US-European military force to deal exclusively with a Global uprising expected this spring as our World runs out of food.”

     Nuo SF:n jutut petaavat täysin fake news -agendaa, jolla pyritään saamaan vaihtoehtomediat näyttämään epäluotettavilta ja, kuten Truth Seeker -sivustolla osoitetaan, ”samentamaan vedet” niin että oikeat tiedot eliitin rikoksista voidaan myös sivuuttaa huuhaana.

     Ja kuin varmemmaksi COINTELPRO-vakuudeksi Sorcha Faalin juttu päättyy seuraavasti:

     ”This report concludes by speculating that it is ’reasonable/possible’ to assume that this Stubb-Clinton international smuggling sex ring could have provided underage girl and boy children to the ’so-called’ ’Pizzagate’ network in America—but with FSB analysts noting that as of now, no evidence exits to prove this.”

     Ja linkki on BBC:n juttuun ’The saga of ’Pizzagate’: The fake story that shows how conspiracy theories spread’, jossa väitetään Pizzagaten olevan ’fake news’.”

     En ole koskaan nähnyt, että jokin SF:n väite olisi edes jotain kautta osoittautunut todeksi.

     • Kiitos Vesa hyvästä selvitystyöstä!
      Tämä on epäilemättä juuri sitä mitä sanot:
      ’Nuo SF:n jutut petaavat täysin fake news -agendaa, jolla pyritään saamaan vaihtoehtomediat näyttämään epäluotettavilta ja, kuten Truth Seeker -sivustolla osoitetaan, ”samentamaan vedet” niin että oikeat tiedot eliitin rikoksista voidaan myös sivuuttaa huuhaana.’
      — Tähän pitää todellakin aina varautua nykyisin kun eliitin trollit hääräävät myös vaihtoehtomediassa ja feisbukissa pyrkien ’sekoittamaan pakkaa’ ja tekemään sen omia hankkeita ja itseään vahingoittavista uutisista epäluotettavia ja naurunalaisia.

     • Sen linkatun artikelin lopussa jota referoin oli aivan lopussa linkki, jossa sanottiin ettei mitään evidenssiä asian todenperäisyydestä ole, ja linkki vei sitten BBC:n uutissivulle.

      Oli niin tai näin, uskottavuus on katkolla melkein joka median osalta. Tässä suhteessa Yle tai Suomen viranomaisselitykset eivät edeusta mitään poikkeusta.

      Satuja on kerrottu kautta aikain poliittisten päämäärien saavuttamiseksi. Jotkut vaan yrittävät nostaa luotettavuus-statustaan ei esittämiensä faktojen, vaan julkisen asemansa perusteella.

      Minulta katosi luottamus tämän yhteiskunnan rakenteisiin -90 luvun pankkikriisin yhteydessä tehtyjen kuprujen myötä, vaikka ne sitten arkipäivän puurtajien tasoilla ovatkin säilyneet.

      Mutta kuten sanoin, en väitä, kun en tiedä. Tässä oli vain yksi skenaario, johon voi uskoa tai olla uskomatta.

     • Jatkaisin vielä täsätä uskottavuudesta hieman sikäli, että lähestulkoon kaikki asiat, mitä EU:sta nykyisin tulevat, ovat jotenkin vastoin sitä, mitä liittymisen kosiomenoissa propagoitiin.

      Siis mikä oli feikkiä ja mikä totta…? Kun otsikkona on salaliittoteoriat etc. niin Euroopan Unioni on ollut sisäpiirien viritys, joka on tarjoiltu suomalaisille vääränvärisissä käärepapereissa. Täysin sama tilanne koskee natotusta…

      Monet asiat valkenevat vasta jälkeenpäin oikeissa kehyksissäään, kun joko jotkut selvittävät asioita, tai arkistot aukeavat salaisiksi luokitelluista asiakirjoista jne.

      Luin hiljattain erästä kirjaa, jossa kirjoittaja kertoi erään opettajansa sanoneen, että ”absoluuttisia totuuksia ei ole olemassakaan. Ainoa absoluuttinen totuus on että absoluuttisia totuuksia ei ole, eikä sekää ole absoluuttinen totuus.”

      Tämä on juuri sitä tyypillistä sanapölinää, joka esiintyy mm. poliittisessa fraseologiassa eri muodoissaan, jossa jotain asiaa yritetään määritellä sen itsensä kautta.

      jos minulla on yksi omena oikeassa kädessä, ja yksi omena vasemmassa kädessä, niin minulla absoluuttisen varmasti sillä hetkellä on kaksi omenaa. Jos irroitan otteeni jommasta kummasta, niin se ei kimpoa kädestäni yläilmoihin, vaan putoaa kohti maapallon gravitaatiokeskusta. Näillä asetuksilla universumissa se on absoluuttinen totuus, joka ei riipu siitä seisonko päälläni vai jaloillani.

     • Arvaat väärin. Tunnen kyllä joitain, mutta en ole heidän kanssaan tekemisissä, kun en pidä valtio-organisaatiota nakertavista salaseuroista.

      Mutta olisi tietysti mielenkiintoista kuulla, mikä se panee sinut noin ajattelemaan…

     • No vaikutat mieheltä joka tietää paljon ja on ollut monessa mukana!

     • ’Sen linkatun artikelin lopussa jota referoin oli aivan lopussa linkki, jossa sanottiin ettei mitään evidenssiä asian todenperäisyydestä ole, ja linkki vei sitten BBC:n uutissivulle.’

      BBC saa hälytyskellot soimaan. Sehän kertoi aikoinaan etuajassa WTC7 tornin romahtamisesta.

     • ”On myös aika kiistatta osoitettu, että surmatut toimittajat olivat olleet koko päivän toimittajien yhdistyksen yhteisellä teatteriretkellä Helsingissä eivätkä suinkaan Svetogorskissa, kuten ”raportti” väittää.”

      Siinä artikkelissa, johon referoimani linkki osoitti, ei väitetty, että toimittajat olisivat tulleet Svetogorskista. Jos sellaista olet lukenut omista linkeistäsi, niin se on tietysti sinun asiasi.

     • Linkin http://www.whatdoesitmean.com serveri lokalisoituu Reston nimiseen kaupunkiin USA:n Virginiaan. Samaan osavaltioon jossa mm.Langley sijaitsee.

      Referoimani linkin serveri on San Franciscossa. Tämä ei nyt vielä kerro mitä kautta sinne mennään, mutta minä menen nyt nukkumaan.

     • Erkki: kyllä juurikin linkittämässäsi jutussa sanotaan, että Uutisvuoksi-lehti lähetti toimittajat FSB:n brieffattavaksi Svetogorskiin, josta he palasivat Imatralle kello 13 ja tulivat ammutuksi alle 12 tuntia myöhemmin.

      FSB investigators were receptive to a request last week from Finland’sUutisvuoksi Newspaper (located in Imatra) for a briefing on this investigations findings—and who sent two of their reporters, Katri Ikävalko and Anne Vihavainen, to review file notes about this still open FSB case.
      […]
      After informing Finnish journalists Katri Ikävalko and Anne Vihavainen about all of these “matters/concerns” relating to this Stubb-Clinton linked sex smuggling ring, this report says, FSB investigators note that they left Svetogorsk (Russia) to return to Imatra (Finland) at 13:00hr on 3 December.

      Less than 12 hours later, this report grimly states, Katri Ikävalko and Anne Vihavainen were assassinated in front of the Vuoksenvahti Restaurant in Imatra where they went to “confront/question” council leader Tiina Wilén-Jäppinen (who was also killed) about this international smuggling sex ring and its links to her, Minister Stubb and, most importantly, Hillary Clinton.

      https://theinternationalreporter.org/2016/12/06/assassination-of-finnish-reporters-investigating-bizarre-pizzagate-plot-puzzles-russia/

     • No jopas nyt jotakin. Niin näyttää olevan. Jäi kyllä kiireessä huomaamatta. joka oli kyllä aivan puhdas vahinko.

      Kuten artikkelin lopussa sanotaan, asiasta ei kuitenkaan ole mitään evidenssiä, jolla tarkoitettaneen mainittuja henkilökytkyntöjä.

      Edellisestä huolimatta, Imatran tapauksessa on avoimia kysymyksiä ja merkillisiä sattumia, ja syvä hiljaisuus.

      Sillä vimmalla, millä uutismedia yleensä touhuaa joidenkin ihmisten intiimienkin asioiden parissa, niin on merkillistä että tässä ollaan hiljaa.

      Ymmärrän toki sen, että omaisten ja läheisten kannalta asian repostelu ei ole suotavaa. Mutta media ei juuri aiemminkaan ole osoittanut liikaa kovin mainittavaa hienotunteisuutta.

     • ”On myös aika kiistatta osoitettu, että surmatut toimittajat olivat olleet koko päivän toimittajien yhdistyksen yhteisellä teatteriretkellä Helsingissä eivätkä suinkaan Svetogorskissa, kuten ”raportti” väittää.”

      Nyt on kyllä pakko kysyä vielä se, että missä tämä on osoitettu. Varmaankin se on helppo osoittaa.

     • Tuota noin… ihan vaikkapa muiden teatteriretkelle osallistuneiden kertomuksista, joita olen lukenut. Mutta hei, muistetaan nyt, että koko tuo ”raportti” on Sorcha Faalin käsialaa, joten sille ei kannata laittaa yhtään painoarvoa.

     • Vesa.. Tuota noin, -selvä se, ei nyt ollut tarkoitus ruveta asiasta jankuttamaan… Tämä Sorcha Faal on ollut minulle tähän asti täysin tuntematon suuruus. Onko todellinen henkilö, vai joku taho nimen takana?

      Hyvä kun vaan tulee paikatuksi aukkoja sivistyksessä.

     • Eipä mitään… Häntä on epäilty CIA:n David Boothiksi – ks. pitkä kommenttini edellä.

     • Vesa,

      Panin hakuun Sorcha Faal. Saturaatio tulee, jos aikoo kahloa läpi kaikki linkit. Jokatapauksessa CIA:n pääkonttori on Langleyssä Virginiassa, ja sinne lokalisoituu myös whatdoesitmean.com serveri…:-)

  • ”Minusta pizzagatea pitäisi tutkia. Pedofiliaepäily on rikosepäily.” Niin minustakin. Julkinen status ei ole mikään syy peitellä asioita.

   Jos olettaisi ja lähtisi siitä ajatuksesta, että aiemmin FS nimikkeen raportti olisikin paikkansapitävä oleellisilta osiltaan, ja siitä lähtökohdasta, että mainittu CIA:n agentiksi mainittu David Booth olisi ko. kirjoitusten takana, niin mikä voisi olla silloin se syy/motivaatio, miksi kyseinen entinen ministeri olisi sotkettu asiaan…?

   Tuskin riittää se, että joku ei pidä pärstästä.

   • Syyksi riittää ihan se, että kyseinen ulkomailla tunnettu suomalaispoliitikko (yksi tunnetuimmista) tarjosi hyvän välineen käytettäväksi sepitteessä. Rikastutti tarinaa sopivasti.

    Miksi olettaa, että Sorcha Faalin raportti olisi paikkansapitävä oleellisilta osiltaan?

    ”CIA:n pääkonttori on Langleyssä Virginiassa, ja sinne lokalisoituu myös whatdoesitmean.com serveri…:-)”

    Kiitos vahvistuksesta! Sorcha Faal = CIA.

    • Hyvä selitys tai syy tuokin ’että rikastutti tarinaa sopivasti’ mutta… mutta mikä oli CIA:n intressi sitten tuhota tuon poliitikon maine? Sehän siinä kiistatta meni.
     Itse kun oletan että olisi globalistina voinut olla pikemminkin hyödyllinen yhteistyökumppani…?

     • Väitätkö, että kyseinen Sorcha Faalin kirjoitelma pilasi Stubbin maineen? Enpä usko, että se tuosta tahriutui suuren yleisön silmissä.

     • Niin no … en ajatellut mainetta poliitikkona (sehän oli jo pohjalukemissa) vaan ihan ihmisenä.
      Ajattelin että tästä saattoi tulla lisälasti miehen likapyykkiin.

    • ”Miksi olettaa, että Sorcha Faalin raportti olisi paikkansapitävä oleellisilta osiltaan?”

     Se on yksi lähestymistapa asiaan, jos tietoa puuttuu.

     Jos pitäisi tarkastella asiaa objektiivisesti, niin komenttisi siitä, että koko juttu on feikki, pitäisi ottaa premisseissä huomioon vain yhtenä näkemyksenä, eikä suinkaan argumenttina, jonka perusteella asian tutkiminen pitää lopettaa.

     Pointtini tässä oletuksessa oli se, että jos kirjoitus oleellisilta osiltaan pitäisi paikkansa, ja Sorcha Faal edustaisi CIA:ta ja väittää että molemat Stubbit ovat CIA:n agentteja, niin sen päättelyketjun lopussa joudutaan kysymyksiin sen suhteen miksi omista joukoista tehdään tällainen paljastus…?

     Ensimmäiseksi tulee mieleen, että joku on tehnyt ”mokan”, ja hänen touhuistaan ja kytkennöistään halutaan eroon. Muitakin vaihtoehtoja tietysti on mietittäväksi.

     Läksin tätä asiaa pohtimaan täysin tietämättömänä ko. Sorcha Faal:ista, sillä hetkellä esiintyneiden argumenttien pohjalta.

     Ajatelkaame esimerkiksi. että virkamiestasolla joku joutuisi selvittämään asian kokonaisuudessaan. Ei hän silloin voi objektiivisuuteen pyrkiessään tehdä päätelmiä siihen suuntaan mitä kuoro ympärillä loilottaa. Jos hän niin tekee, niin hän ei ole tehtäviensä tasalla.

     Edellisen kanssa samankaltainen asia, tosin ehkä moniulotteisempi, on tietyn malesialaiskoneen alasampuminen, jossa kaikki tutkinnan päätökset oli ilmeisesti tehty jo ennakkoon.

     Tarkoitan sitä että esittämäsi kanta feikkiydestä on vain yksi komponentti koko paletissa. Skenaarioita pitää olla useampia, joista jostakin tullaan sitten aikanaan olemassaolevan ja hankitun tiedon valossa vakuuttuneeksi.

     Mutta kun kerran kysyit, niin edellä vastaus.

     • Mielestäni objektiivisuuteen pyrkivässä tarkastelussa ei voi ensinnäkään sivuuttaa sitä, mitä tiedämme Sorcha Faalista. Ottaen huomioon

      – etteivät hänen lukemattomat aiemmatkaan ”hurjat” paljastuksensa ole koskaan vahvistuneet millään lailla ja väitteensä ovat osoittautuneet sepitteiksi
      – että kirjoituksissaan kuvattuja raportteja ei ole koskaan saatavilla
      – että asiaan perehtyneet pitävät häntä perustellusti CIA:n COINTELPRO:n edustajana
      – että hänen väitteensä tässäKIN artikkelissa ovat osoitettavissa tekaistuiksi (toimittajien Svetogorskin matka)
      – ettei hän ollut perillä edes siitä, ettei Stubb ollut ollut ulkoministeri enää pitkään aikaan
      – ja niin edelleen…

      on perusteltua kysyä, miksi voisi ajatella, että tämäkään kirjoitus pitäisi oleellisilta osiltaan paikkansa.

      Itse en ole vakuuttunut siitä, että Stubb olisi varsinaisesti mikään agentti. Arvelen hänen vain olevan muutoin globalisteille kaikin puolin sopiva ja yhteistyöhaluinen henkilö. Sen puolesta hän olisi myös tarvittaessa ”expendable” eli uhrattavissa. Mutta en usko tämän tekeleen siihen johtaneen.

     • ”Mielestäni objektiivisuuteen pyrkivässä tarkastelussa ei voi ensinnäkään sivuuttaa sitä, mitä tiedämme Sorcha Faalista. ”

      Vesa, -Mitä me siis oikeastaan tiedämme…?

      En minä tiedä sitä, onko Sorcha Faal CIA: n agentti tai ei… mutta jos oletetaan niin, niin palaan edelleenkin siihen, että miksi….ko. kehyksisssä Stubb, joka oli globalismin, ainakin ulkonaisesti katsoen paras mannekiini Suomessa, joka ko. ajankohtana edusti valtapoolien kehitysnäkemystä, ”There are no alternatives” , piti sotkea tällaiseen juttuun…?

      Käärepaperit voivat paketissa joskus olla väärät, mutta ”tavara laatikossa” voi silti olla oikea…

      Otetaanpa nyt alusta tämä asia…

      Sorcha Faal on CIA:n agentti… Miksi hänen ”raportissaan” Stubb on sotkettu tähän asiaan oli CIA:n palkkalistoilla tai ei…? Selitä se.

      Arveletko kenties, -että joku feikki ”Sorcha Faal” on kehittänyt tämän kuvion.

      Sinun logiikassasi asiat eivät nyt nk. ”matchaa.”

     • Sorcha Faalin historia viittaa vahvasti siihen, että hän edustaa cointelpro:ta tarkoituksenaan ”samentaa vesiä”. Kyllähän sitä, miksi joku yksittäinen tunnettuus on mainittu sepitteessä, voi aina pohtia, mutta ilman mitään todisteita asiassa ei voi tehdä mitään johtopäätelmiä syyllisyyden puolesta. En itse näe mitään perustetta ottaa yhtä asiaa mahdollisesti totena SF:n epätotuuksia sisältävissä kirjoituksissa, jos sille ei ole mitään uskottavaa näyttöä. Stubbille kirjoitus ei ole koitunut ongelmaksi.

   • Asiassa on vain yksi paha probleema. Clintonit ovat jo nyt liian rikkaita, ja vaikutusvaltaisia Usan politiikassa, sekä ulkomaillakin,ettei heitä voida syyttää mistään, mikä voi johtaa tuomioiksi. Heidän päiviensä päätteen jälkeen vasta asiaa varmasti tutkitaan hienopiikkisellä kammalla.

 6. German police: 9,000 migrant children are missing
  By EUOBSERVER 30. AUG 2016, 08:40
  Almost 9,000 unaccompanied migrant children are missing in Germany, the Federal Criminal Police Office (BKA) said in a report on Monday. Authorities lost trace of 8,991 children who entered the country as unaccompanied asylum seekers. Save the Children, which recently reported that child migrants were being forced to work as prostitutes and child labourers in Italy, said it was “extremely worried” about the German revelation.
  https://euobserver.com/tickers/134792

  • Tätä se on … kyllä näitä erilaisia ’pizzagate’ juttuja on olemassa ja paljon enemmän kuin haluamme uskoakaan.
   Eikä turhaan jää aina ajoittain kiinni ihan kunniallisina pidettyjä tahojakin pedofiliaan sekaantuneina.

   Mitä tuohon oikeaan pizzagateen tulee niin joutuu kysymään kuinka tuollainen paljastus voisi olla ihan tyhjästä tempaistu kun sille on niinkin paljon oikeaa näyttö-ainesta olemassa?
   On vain ymmärrettävä että eliitti tai mafia tekee kaikkensa etteivät sen likaiset puuhat paljastuisi, ihan kuten 911 ja merkittävien, totuuden puolesta taistelevien henkilöiden murhien kohdalla. Näitä murhia tapahtuu koko ajan ja määrä lienee tuhansissa kaiken kaikkiaan.
   Kyllä siitä pitää lähteä että tekojen valossa rikollisen eliitin/mafian ote asioissa on paljon tiukempi kuin arvaammekaan. Se ei ole paranoiaa. Ainakin itselleni se on peruslähtökohta sillä on olemassa aivan liikaa faktaa joka puhuu sen puolesta.

  • “Destroy the family” observed Vladimir Lenin, ”and you destroy the country.”
   And that psychopath was nothing if not a perceptive student of societal destruction. The nuclear family is the bedrock of a stable society. And that’s why Lenin’s ’spiritual’ heirs have focused their demonic attention on destroying it.
   No-fault divorce, mothers in the workplace, pornography, degenerate art, undermining parental authority, and the glamorising of miscegenation, extra-marital sex and homosexuality….the list goes on.
   Niin … ja vielä tietysti pedofilia …
   http://irishsavant.blogspot.fi/2017/02/satan-lives-and-his-spawn-stalk-land.html

  • Mahtaako TRUMP tosissaan sekaantua pedofiilareiden paljastamiseen, hänellä on jo kädet täynnä pitääkseen päänsä veden pinnalla, kun miljoonat tyypit painavat hänen päätään veden alle. En ole yhtään kateellinen hänen rahoistaan sekä nyky-asemastaan. Raha tuo ainostaan tuhoa lopputuloksena.

 7. Suomessa salaliittoteoriat synnyttävät pelkoa, torjumista, vähättelyä, epä-älyllisyyttä. Ukkolallekin salaliittoteoria ja salaliittoon uskovakin on vain yksiulotteinen on-off eikä sitten muuta.

  Miksi Suomessa salaliittoteoriat on niin vaikea asia?

  Olemmeko liian nuori valtio, liian nuori sivilisaatio, liian epä-älyllinen kansakunta, liian alistettu, liian pelokas kansa, joka lyö mieluummin omanlaisiaan kuin valtaa ja vallassaolijoita.

  Etymologisesti, ontologisesti, strukturalistisesti, historiallisesti ja faktoiltaan salaliittoteoriat ovat kuitenkin mielenkiintoinen ilmiö.

  Kun katsotaan taaksepäin, keski-aika, Keski-Eurooppa, feodalistinen, keisarillinen, tsaaristinen hallinto generoi jatkuvasti sekä tahtomattaan että tarkoituksellisesti pieniä ja suuria salaliittoteorioita. Salaliittoteoriat olivat elämisen, ymmärtämisen, sosiaalisen osallistumisen ja älykkyyden mittapuu sekä arvo ja myös keino hallita.
  Nyt salaliittoteoriat ovat myös kauppatavaraa.

  Meillä vallitsee hullunkurinen tilanne, ryssäviha, Venäjä- ja venäläisvastaisuus ja nyt Putin-viha, jotka kokonaisuudessaan ja rakenteeltaan ovat puhtaita salaliittoteorioita, joita ei salaliittoteorioiksi saa kuitenkaan nimittää, jotta ei synny analyysiä eikä pohdintaakaan.

 8. Naapuria kohtaan on jo totuttu lastaamaan kaikki pieleen menot maapallolla. Jos Suomi olisi voittanut sodan asiat olisivat toisin. Suur-Suomen kartta todistaa minne asti oli tarkoitus marssia. Olisi ollut viisainta antaa Moskovan asettaa sotilaitaan ja kalustoaan Hangon niemeen ja Ahvenanmaan rantaan, niin olisimme olleet sovussa rinnakkaiselossa iman valtavaa ihnishenkien tuhlausta. Se on hirtorian papereissa,mutta piilossa.
  Sen ajan johtajamme olivat ” turvepehkuja ” aasinkaltaisia sisupusseja piittaamatta tulevasta kurjuudesta.

 9. St. Petersburgin palaverissa Putin antoi helvettiä Magyn Kelly haastattelijalle, joka sai kenkää Fox-News kanavalta Usassa, ja siirtyi CNN Fake-News kanavalle. Nainen esiintyi Venäjän päämiehen haastattelussa halkinaisessa hameessa, kuin ”HUORA”, häpyhuuliin ulottuvassa halkeamassa. Putin ei mennyt lankaan, vaan ampui lonkalta kaikkiin irvokkaisiin yrityksiin halpamaisen haastattelijan joutuessa häpeään. Jenkkityylin irvokas haastattelu osui omaan nilkkaan. Putinin arvostus nousi huomattavasti yleisössä, viisaana maansa päämiehenä. Putin pani Usan sotahullujen asetelmat ”päiväjärjestykseen”,erittäin sujuvasti. Osaanottajien on myönnettävä totuuden mukaisesti mitenkä poliittiset tilanteet maailmalla ovat, kaikesta vale-Mediasta huolimatta. Video kannattaa kuunnella, englannin kielen osaaville. Myös venäjäksi.

 10. Lohdutuksena voimme mainita, ettei Hillary ole ainoa joka on poliittinen rikollinen. Sellaisia henkilöitä löytyy kaikista yhteiskunnista, varsinkin ultra-poliittisista hallituksista. Politiikkahan on kansan suostumuksin hyväksyttyä rikollisuutta. Kanasanäänestysten tulosten perusteella aukeaa poliittisen rikollisuuden ”La Strada”. Ylirikkaissa porukoissa on aina esiintynyt epänormaalia kaytöstä, koska heidän rikkautensa on alemman luokan halveksiminen. Esimerkiksi, N.Y. osavaltion entinen ”Governor Spitzer” heitti vankeuteen miehiä jotka olivat osallistuneet kadun naisiin, jotka olivat suostuvaisia ”vaaka-asennossa” ? Retale jäi itse kiinni ollessaan ”huoraamassa” osavaltionsa kustannuksella maksullisen naisen kanssa. Vaimo raukka sai kaiken häpeän osakseen julkisilla sivuilla. Nyt ”retale” on taas yhteiskunnan kärkipaikolla, eikä yhtään hävetä. ”Luvatun maan kansalainen ei häpeä mitään”. Samoin ”slick Willy” Bill Clinton häpäistessään valkoisen talon juutalaisnaisen kanssa, joka ryömi pöydän alla ilahduttaen pressan jäsentä. Aatelistoa, heh.

 11. Se joka väittää ettei salaliittoja ole, eikä ole ollutkaan, on täydellinen ”idiootti”. Jo Rooman ajoilta asti. ja ennenkin, ihminen on juonitellut toisen ihmisen ”pään menoksi”, kieroja ”diilejä”. Pienemmissä mittakaavoissa niitä esiintyy jopa ”perhe-kunnissakin”. Selkään puukottajia on historian kirjoissakin sivukaupalla todisteita. Ihmislapsi osoittautuu viattomaksi syntymisensä jälkeen, mutta oppii jo varhaisessa iässä olemaan epärehellinen, joka vain kasvaa iän myötä, varsinkin koulujen opetusten perusteella. Sitä ei vain huomata, koska ne asiat ovat hyvin viekkaasti peiteltyjä.Totuuksissa pysyminen on ihmiselle mahdotonta, koska sitä henkeä ei ole maapallolla. Teet sitä tietäessäsi, taikka tietämättömyydessäsi.

 12. Clintonien ympärillä pyörivillä ”toimittajilla” on kummallinen maineensa, häviämällä kuvioista, selittämättömin tuloksin, kaikilla syynä ”hengenlähtö” ?
  Anthony Bourdain löytyi hotellihuoneestaan hirttäytyneenä ”kravattiinsa
  riippuen ovenkahvassa” ? Anthony oli haastattelussa luvannut paljastaa jotakin HILLARYN rikoksia. Kumma yhteensattuma ?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here