Vuoden 2015 eduskuntavaaleissa äänestysprosentti oli 66,9. Mitä lie nuo kolmisenkymmentä prosenttia äänioikeutetuista ajatelleet – äänestäminen ei vaikuta, ääneni ei vaikuta tai ehkä ihan vain, ettei kiinnosta. No, miten meni noin niin kuin omasta mielestä? Saman kysymyksen lienee kierrättänyt mielessään myös moni äänioikeutensa käyttänyt, ainakin he, jotka onnistuivat tiketillään leventämään Timo Soinin (ps.) nakkimukkia, Juha Sipilän (kesk.) vakuutuskuorta tai Alexander Stubbin (kok.) ylimielistä virnettä.

Nyt, kun löysät on jo housuissa – ja olemme reilun vuoden ihastelleet sitä tarmoa, jolla PersKeKo-hallitus on kasvattanut eriarvoistumista, tuloeroja ja leipäjonoja maassamme – voimme varmasti todeta yhteen ääneen: ei koskaan enää. Jos tämän hallituskauden katastrofi Anne Bernerin tahdittamine yksityistämisineen ja valtion omaisuuden myyntikeinotteluineen, Kokoomus-vetoisine itsenäisyyden luovuttamisineen sekä hallitusta myötäilevien demareiden mukamas-oppositioineen ei herätä Suomen kansaa ymmärtämään, ettei suurpuolueista ole kuin harmia, niin ei sitten mikään.

Kansalaispuolue

Viime marraskuun 26. päivänä oli vielä kyseenalaista, saako Paavo Väyrynen kerättyä tarpeeksi kannattajakortteja pystyäkseen viemään uuden puolueensa rekisteriin. Tapasin Väyrysen tuolloin Tampereen Koskikeskuksen aukiolla kertomassa ihmisille uudesta projektistaan ja signeeraamassa teostensa etusivuja. Nyt pari kuukautta myöhemmin tiedämme, että kannattajakortteja kertyi yli 5000 kappaletta ja Väyrysen Kansalaispuolue merkittiin rekisteriin.

Markkinahumun keskellä Väyrynen kertoi Kansalaispuolueen olevan ”aivan uudenlainen puolue, jollaista Suomessa ei vielä koskaan ole ollut”. Jäsenistön muodostavat aktiivipoliitikot, ja tavallinen kansalainen pääsee vaikuttamaan puolueen toimintaan sen tukiryhmän kautta. Mukaan voivat liittyä myös muiden puolueiden jäsenet, ja paikallistason toiminta yli puoluerajojen onkin yksi Väyrysen päämääristä. Itse puolue toimii vain eduskunnan ja EU:n tasoilla.

Kansalaispuolueen tärkeimpiä tavoitteita on itsenäinen, puolueeton Suomi, eli käytännössä Suomen irrottaminen euro-valuuttajärjestelmästä ja sotilasliitto Naton ulkopuolella pysyminen ”vakauden ja luottamuksen edistämiseksi Suomen lähialueilla”. Euroopan unionia puolue haluaa muokata ennemmin valtioliiton kuin liittovaltion suuntaan.

Itsenäisyyspuolue

Samantyyppisillä teemoilla suomalaista puoluekenttää saapuu elävöittämään Itsenäisyyspuolue IPU. Puolue vietiin rekisteriin 30.1.2017 nyt kolmatta kertaa. Itsenäisyyspuolue on ollut Wikipedian mukaan olemassa vuodesta 1994, silloin nimellä Vapaan Suomen Liitto (VSL). Nykyisellä nimellään puolue on rekisteröity myös vuonna 2008 (poistettu rekisteristä vuonna 2015). Puolueen puheenjohtana toimii Antti Pesonen.

IPU ajaa Suomen eroa sekä eurosta että Euroopan unionista, mikä puolueen kannan mukaan on välttämätön kehitys ”kaikkia koskevan hyvinvoinnin ja aidon kansanvallan” luomiseksi. Puolue haluaa myös maamme pysyvän puolueettomana ja irtautuvan ”EU:n ja Naton kautta tapahtuvasta sotilasliittokehityksestä”. Periaate- ja yleisohjelmansa mukaan Itsenäisyyspuolue ”perustaa toimintansa vapauden, tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden, kansanvaltaisuuden sekä kristillisen yhteisvastuun arvoille ja aatteille”.

Puolue kertoo keskittyvänsä vuoden 2019 eduskuntavaaleihin, mutta ilmoittaa myös etsivänsä kunnallisvaaliehdokkaita. Puolueen Facebook-sivuilla kutsutaan kysymään lisää ja keskustelemaan puheenjohtaja Pesosen kanssa puolueeseen liittyvistä aiheista helmikuun 1. päivän iltana:

Eläinoikeuspuolue

Puoluerekisteriin on lisätty äskettäin myös vuonna 2015 perustettu Suomen Eläinoikeuspuolue (EOP). Se määrittelee itsensä poliittiseksi toimijaksi, jonka tavoitteena on tehdä Suomesta kaikkien eläinten yhteiskunta, edistää lajista riippumatonta oikeudenmukaisuutta ja lopettaa eläinten käyttäminen tuotantokoneiston osana.

Puolueen tarkoituksena on viitoittaa kohti kestävää ja oikeudenmukaista tulevaisuutta, jossa arvostetaan kaikkea elämää. Tähän puolue pyrkii lainsäädännöllisten ja hallinnollisten toimenpiteiden sekä tiedottamisen ja valistuksen avulla.

Puolue asettaa ehdokkaita kevään 2017 kuntavaaleissa.

Kansalaiset! Hallitus alas!

Allekirjoittanut itse on vankasti vasemmistolainen (Vasemmistoliiton jäsen ja kunnallisvaaliehdokas). Puoluepolitiikan puuroutumiseen kyllästyneenä olen kuitenkin täyttänyt mielelläni sekä IPU:n että Kansalaispuolueen kannattajakortit. Eläinoikeuspuolueesta en tiennyt siinä vaiheessa, kun kannattajakortteja kerättiin. Perinteisiä puolueita vierastavalle voisin suositella myös yhteiskunnan avoimuutta ja yksilönvapautta ajavan Piraattipuolueen tukemista.

Kolme suurinta puoluetta keräävät joka vaaleissa yli puolet äänistä. On vaikea ymmärtää, miten näitä puolueita äänestävät perustelevat valintansa, sillä käytännössä Keskusta, Kokoomus ja SDP eivät eroa toisistaan millään lailla. Suomen kansan kurjistamisprojektin käynnisti demarimooses-Lipposen hallitus, sitä jatkoi kokkari-Käteisen porukka ja sen loppukiriä on hurmiolla toteuttanut keskustaserkku-Sipilän rikollisjengi.

Nyt kansalaisilta ollaan viemässä terveyspalvelut sote-uudistuksessa. Anteeksi, siis ollaan ”antamassa valinnanvapaus” olla tulematta hoidetuksi kunnolla missään. Yksityisten terveystalojen johtoon on juossut rivistö samoja roistoja, jotka ovat olleet tekemässä terveydenhoidon yksityistämiseen tähtääviä päätöksiä. Meidän suomalaisten tavallisten ihmisten on aika herätä, lopettaa vääntäminen ”suvakeista ja natseista”, naisten kuukautissuojien tai miesten parranajovälineiden verotustarpeesta ja kohdistaa katkeruutemme ja vihamme sinne, missä sen aiheuttajat istuvat – eli Arkadianmäelle. Hallitus alas!

Heti huomenna torstaina 2.2. Helsingissä on ensimmäinen tilaisuus tulla kertomaan suurella porukalla, että hallituksen on väistyttävä, alkaen mediadiktaattori ja pääriistoministeri Juha Sipilästä ja tämän Sveitsistä suomalaisia kuppaamaan tulleesta liikenne rikkaille ja kauppa eliitin käsiin -ministeristä Anne Berneristä. ”Eroa Sipilä!” mielenosoitus järjestetään siis Finlandia-talon edustalla klo 17.30 alkaen.

.

Lähteet

Paavo Väyrynen

Kansalaispuolueen kotisivut http://kansalaispuolue.fi

Itsenäisyyspuolueen kotisivut http://ipu.fi

Eläinoikeuspuolueen kotisivut http://www.eop.fi

Kuvat: JL, Itsenäisyyspuolue, eopsuomi via Instagram

Tallenna

43 KOMMENTTIA

 1. Et sitten malttanut olla tölväisemättä Berneriä tämän sveitsiläisestä syntyperästä.

  • Tekstissä lukee ”…Jos tämän hallituskauden katastrofi Anne Bernerin tahdittamine yksityistämisineen ja valtion omaisuuden myyntikeinotteluineen…” ja ”…Sveitsistä suomalaisia kuppaamaan tulleesta liikenne rikkaille ja kauppa eliitin käsiin -ministeristä Anne Berneristä…”

   Syntyperästä ei sanaakaan. Viitataan vain näihin ”tuontiministereihin” jollaisia Ukrainaankin työnnettiin tekemään riistotyö.

   • Ministeri Berner on kasvanut ja elänyt koko ikänsä Suomessa. Hänellä ei ole mitään käytännön sidoksia Sveitsiin, josta hänen isoisä tuli Suomeen työperäisenä maahanamuuttajana. Hän on rikas taustansa on ollut kasvaa pienyrittäjäperheessä, jossa jakoi huoneensa kolmen pikkuveljensä kanssa. Hankenilta valmistuttuaan ekonomiksi, hän on maksanut tuloistaan veronsa aina Suomeen. Joten tölväistään vaan, mutta sitten oikeista asioista, kuten vääristä mielipiteistä. 

  • Riikka tuossa opettikin jo sisälukutaitoa. Minua ei kenenkään ”syntyperä” kiinnosta, mutta ulkomaalaisten liike-elämävaikuttajien tunkeminen Suomen politiikan huipulle kiinnostaa.

   • Siis Anne Berner on mielestäsi ulkomaalainen, jolla ei pitäisi olla oikeutta osallistua Suomen politiikkaan.

    • Berner on tullut tänne vain riistämään sen, minkä irti saa – joten ei hemmetissä ole oikeutta osallistua Suomen politiikkaan ministeritasolla (menkööt kunnallisvaaliehdokkaaksi jos noin sydän palaa suomalaiseen politiikkaan osallistua). Milloinkas se Berner Suomen kansalaiseksi tulikaan? Ja miksi?

     Bernerin ulkomaalaisuuden huomioiminen ja arvosteleminen ei suinkaan ole rasismia, kuten ehkä pikkaisen mielesi nyt tekee vihjailla.

     Kuvitteletko, että Berner olisi suomalaiseksi pyrkinyt ilman mojovaa pestiä politiikassa? Että Berneriä kiinnostaa karvan vertaa Suomen valtion (yhteiskunnasta puhumattakaan) tila?

     • Mistä hän on tänne tullut? Syntynyt Helsingissä ja aikuisiällä muuttanut Espooseen.

     • ”Kartsa 1.2.2017 at 16:32
      Mistä hän on tänne tullut? Syntynyt Helsingissä ja aikuisiällä muuttanut Espooseen.”

      Aloin epäillä tuon kommenttisi perusteella, että minulla voisi olla Bernerin historiasta väärä käsitys, mikä tavallaan piti paikkansa.

      Jonkin rouva Yksityistäjän oman julkisen kommentin perusteella olen ajatellut, että on elänyt Sveitsissä suurimman osan elämästään (tiesin, että syntynyt täällä). Näköjään ei ole.

      Pahoittelen huolimattomuuttani, ei tullut mieleenkään tarkistaa tuota käsitystäni. Miksi kukaan suomalaiseksi itsensä kokeva ja Suomen hyväksi toimiva ei vaivautuisi lunastamaan kansalaisuutta ennen kuin sen tarvitsee pääsylipuksi ministerin pallille?

      (Tämä vastaus toimikoon selityksenä aiempiinkin kommentteihin koskien Bernerin syntyperää ja ulkomaalaisuutta.)

     • Kyllä todellakin kuvittelen, että Suomen valtion ja yhteiskunnan tila kiinnostavat Berneriä. En ajattele, että ihmiset, joilla on toisenlainen poliittinen aatemaailma kuin minulla, toimisivat jotenkin alhaisemmin motiivein.

      Minusta tuntuu, että et jotenkin hyväksy yksityistä yritteliäisyyttä. Olet tässä eri linjalla kuin puolueesi, Vasemmistoliitto.

    • Nimenomaan sama meininki koko maahan kuin on puolustusvoimilla, Bernerillä on Suomen ja Sveitsin kaksoiskansalaisuus ja perkele toimii ministerinä ja globalistituholaisena tuhoamassa Suomen kansantaloutta.
     Vastaavasti Puolustusvoimat eli SAhint eivät sairaassa globalistisessa ryssävihassaan palkkaa mihinkään hommiin Suomen ja Venäjän kaksoiskansalaisuuden omaavaa henkilöä.
     Missäs se rasimi piilekään arvoisat globalistit?

 2. Amen. Pienpuolueiden on syytä unohtaa jakolinjat kaikissa niissä asioissa joissa niillä on sama agenda, joissa ne luontevasti voivat tehdä yhteistyötä.

  • Aivan. Juuri se on tärkeää. Nyt turha riitely ja pikkuasioilla saivartelu hus hemmettiin.

  • Vasemmistoliiton edeltäjä SKDL oli aikoinaan suuri puolue. Sille vain kävi niin onnettomasti, että sen tavoitteet suurin piirtein toteutuivat yhteiskunnassa. Niinpä sille ei jäänyt enää merkitystä.

 3. Toivo hartaasti että kukaan ei äänestäisi Paavoa. Paavo on pettänyt äänestäjänsä ja sopimuskumppaninsa -80 luvulta lähtien. Kekkostakin koitti kuljettaa mutta Urkki ärähti jolloin Paavo juoksi Sorsan selän taakse. Ja Sorsa sai oman osansa lisäksi Paavonkin roiskeet.

  Olen miettinyt mitä se Paavo nyt soutaa ja huopaa noiden puolueiden välillä ja koska Paavo pitää itseään nii merkittävänä ääniharavana, niin en yllättyisi jos se tekisi vaaliliiton Kepun kanssa juuri ennen vaaleja, muille kertomatta. Jolloin Paavolle laskettaisiin Kepun ja oman ryhmän äänet. Ja sitten se kiristäisi taas itselleen EU-MEP:in sekä ministerin salkut.

  Jotain tällaista voi Paavolta odottaa. Sen verran pitkään miehen touhuja seurannut ja aina ihmetellyt että kuka sitä oikein äänestää.

   • Enpä olisi kuuna päivänä uskonut olevani Paavon kanssa samaa mieltä. Niin maailma muuttuu, Mattiseni.
    Eiköhän suurin syy Paavon liikkeisiin ole perinteisen alkiolaisen politiikan vaihtuminen lestadiolaisvetoiseen äärioikeistoon verrattavaan riistopolitiikkaan.
    Tämän päivän kepu ajaa reilusti oikealta ohi Kokoomuksesta.

   • Näitä kyltymättömän vallanhimon riivaamia löytyy kyllä maamme johtotroikasta jota vastaan Paavo, toisin kuin sinä, vääntää kättä.

  • Tottakai äänestämme Paavoa. Hyvä Paavo, Paavo pistää globalisteille täällä Suomessa luun kurkkuun. Siinäpäs sitä onkin näillä globalistisilla ryssän vihaajilla miettimistä, Hohohoooo
   Näin Paavo kirjoittaa Ukrainasta:

   ”Ukraina

   Suomessa on jäänyt lähes huomaamatta pieni uutinen Yhdysvalloista: tammikuun 26. päivänä Victoria Nuland on saanut Valkoisesta talosta kirjeen, jossa ilmoitetaan, että hänen palveluksiaan ei enää tarvita. Nuland toimi Yhdysvaltain edellisen hallituksen apulaisulkoministerinä. Hän oli vastuussa Euroopan ja Euraasian asioista.

   Victoria Nulandilla oli keskeinen vaikutus Ukrainan kriisin kärjistymiseen ja Yhdysvaltain politiikkaan sitä käsiteltäessä. Kerroin Nulandin toiminnasta 27.2.2015 julkaisemassani blogissa ”Uusi ja vanha Eurooppa” (http://www.paavovayrynen.fi/2015/02/27/uusi-ja-vanha-eurooppa/).

   Nulandin saama erokirje on ilmeinen merkki siitä, että Donald Trumpin johtama hallitus on arvioimassa uudelleen Yhdysvaltain suhtautumisen Ukrainan kriisiin. Se voi olla alku prosessille, jossa länsimaat Yhdysvaltain johdolla myöntävät, että niillä on osavastuu Ukrainan sisällissodan ja siihen liittyneen kansainvälisen kriisin syttymisestä. Tästä lähestymistavasta kirjoitin 29.12.2014 julkaisemassani blogissa ”Tosiasiat on tunnustettava, virheet on myönnettävä” (http://www.paavovayrynen.fi/2014/12/29/tosiasiat-on-tunnustettava-virhee…).

   Donald Trumpin arvellaan purkavan ainakin osittain Venäjälle asetetut Ukraina-pakotteet. Tätä tuskin perusteltaisiin Venäjän osuudella terrorismin vastaisessa sodassa tai sen valmiudella ryhtyä vähentämään ydinaseistustaan, kuten Trump on vihjaillut. Sen sijaan päätöstä saatetaan perustella sillä, että pakotteiden asettamisen perusteet olivat osittain kyseenalaiset tai ainakin sillä, että ne ovat olleet tehottomia.

   Helmikuussa julkaisemassani blogissa valittelin sitä, että suomalaisten on ollut vaikea saada oikeaa kokonaiskuvaa Ukrainan kriisin taustoista ja tapahtumista, kun uutisoinnissa on turvauduttu lähes yksinomaan Kiovan hallituksen, Naton ja Yhdysvaltain antamaan informaatioon, jota on välitetty ilman lähde- tai mediakritiikkiä.

   Nyt kun johtavien länsimaiden politiikka alkaa muuttua, saattaisi olla sopiva aika alkaa muodostaa tasapuolisempaa kokonaiskuvaa Ukrainan tapahtumista.

   Paavo Väyrynen”

   Kopsattu tuolta:

   http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/230526-ukraina

  • Ukrainassa parastaikaa taas kahinoidaan Poro komensi fasistinsa taas hyökkäämään rauhallisen itä-Ukrainan väestön kimppuun, päivitys tilanteeseen:

   ”Donetskin kansantasavallan (DPR) puolustusraportti 31.01.2017

   Viimeisen päivän aikana Ukrainan rikollisjoukot rikkoivat tulitaukoa 2411 kertaa. Tuona aikana vihollinen ampui tasavallan alueita 128 tykistökranaatilla, viidellä MRLS BM-21’Grad’ tuliannoksella, neljällä panssarivaunukranaatilla, 829 kranaatinheitinkranaatilla ja 1205 kranaattia erilaisista heittimistä. Näiden lisäksi käytettiin miehistönkuljetusajoneuvojen aseistusta ja käsiaseita, raportoi DPR:n armeijan operatiivisen komennon varajohtaja Eduard Basurin.

   Tasavallan seuraavia alueita tulittivat Ukrainan armeijan 53, 72, 92 ja 30 erilliset mekanisoidut prikaatit, joita johtavat Gruzevitch, Sololov, Nikolyuk ja Garaz, 55 tykistöprikaati, jota johtaa Brusov ja 36:nen rannikkojääkäriprikaatin komentaja Delyatitsky: Shirokaya Balka, Zaitsevo, Dolomitnoye, Mikhailovka, Vasilyevka, Krasny Partizan, Yasinovataya, Makeyevka, Spartak, Yakovlevka, Zhabichevo, Aleksandrovka, Staromikhailovka, Yelenovka, Signalnoye, Dokuchayevsk, Novolaspa, Belaya Kamenka, Sakhanka, Leninskoye, Kominternovo, Dzerzhinskoye, lentokentän alue ja Trudovskiyen asuinalue Petrovskyn alueella Donetskissa.

   ”Eilen, saatuaan vahvistuksen pyyntöönsä tulitauosta puoleltamme, klo. 20.00 vihollinen aloitti Donetskin ja Makeyevkan alueen pommittamisen raskailla aseilla. Tämän jälkeen kaksi joukkueellista sotilaita ryhtyi hyökkäykseen lähellä Avdeyevkan teollisuusaluetta, pyrkien valtaamaan asemamme ja samaan hallintaansa tien Donetskin ja Gorlovkan kaupunkien välillä. Joukkomme olivat pakotettuja vastaamaan tuleen. Vihollisen joukot etenivät miinakentälle asti. Vihollinen kohtasi massiivisia menetyksiä ja perääntyi. Meidän tietojemme mukaan, vihollinen kärsi eilisessä hyökkäyksessä tappioita yli 15 kuollutta ja 30 loukkaantunutta,” varakomentaja raportoi.

   Tällä hetkellä DPR:n armeija on lopettanut tuleen vastaamiseen yksipuolisesti ja noudattaa täydellisesti ’hiljaista aikaa’ turvatakseen huoltomiesten työskentelyn Ukrainan armeijan vahingoittamilla voimalinjoilla, jonka seurauksena Kievskyn alue Donetskissa ja Adeyevkan kylä jäivät ilman sähköä.

   Jatkamme tulitauon noudattamista, sillä edellytyksellä, että ukrainalainen osapuoli lopettaa DPR:n alueen tulittamisen.

   On tärkeää huomioida, että Ukrainan viranomaiset itse rikkoivat sähköjakelun Avdeyevkaan voidakseen syyttää meitä provokaatiosta. Tämä toteutettiin teknisesti.

   Epäonnistuttuaan ekologisen katastrofin aiheuttamisessa Donetskin vedenpuhdistamolla, Ukrainan rikolliset viranomaiset loivat humanitaarisen katastrofin alueilla jotka ovat heidän hallinnassaan, katkaisivat sähkö kaupungista ja syyttivät meitä pommituksesta. Meidän tiedustelumme vahvistaa, että ukrainalaiset yksiköt käyttivät BM-21 ’Grad’ ohjuksia omia alueitaan vastaan. Tämän vahvistivat myös ukrainalaisten taistelijoiden massiivinen paniikki sosiaalisissa verkostoissa. Todennäköisimmin tulen avasivat Oikeisto sektorin joukot.

   Tämän lisäksi, käyttäen hyväksi tilannetta Avdeyevkan teollisuusalueella, vihollinen pyrki läpimurtoon Mauripolin suunnalla kolmen joukkueen 36:sta merijalkaväen prikaatista ja Oikeisto sektorin voimin, joita tuki kolme miehistönkuljetusajoneuvoa, ja jotka olivat aloittaneet hyökkäyksen perinteisen suurikaliiperisen tykistökeskityksen jälkeen. Vihollisen hyökkäys torjuttiin joukkojemme taitavien toimenpiteiden ansiosta. Vihollinen perääntyi paniikissa. Menetykset Ukrainan armeijan ja radikaalitaistelijoiden joukossa oli 14 kuollutta ja kymmeniä loukkaantuneita.

   DPR:n armeija sai haltuunsa tiedustelutietoina Ukrainan armeijan päällikön V. Muzhenko raportin todellisista menetyksistä Ukrainan armeijassa tammikuun 29. ja 30., jotka oltiin esitetty Ukrainan ’presidentille’ ja joka muodosti syyn Poroshenko kiireelliselle paluulle Saksasta. Saatujen tietojen mukaan, tällä hetkellä ruumishuoneissa ja sotilassairaaloissa on seuraavanlainen tilanne:

   Selidovon ruumishuone – 29 Ukrainan armeijan sotilaan ruumiit
   Krasnoarmeyskin ruumishuone – 41 Ukrainan armeijan sotilaan ruumiit
   65. liikuteltava sotilassairaala Chasov Yarissa – 62 loukkaantunutta sotilasta
   66. liikuteltava sotilassairaala Novy Trudissa – kahdeksan kuollutta ja 14 haavoittunutta sotilasta

   Todelliset tappiot piilotetaan julkisuudelta, jotta vältetään paniikki Ukrainan armeijan joukoissa ja väestön keskuudessa. Julkaisemme tämän tiedon Ukrainan ’presidentti’ P. Poroshenkolle, jotta hänellä on mahdollisuus antaa selitys henkilökohtaisesti, katsoa kuolleiden ja loukkaantuneiden sotilaiden äitien silmiin, mitkä ovat ne tavoitteet joiden takia hän on tuhonnut niin monta ihmistä. Ja mitä hän voitti lähettäessään ikuisuuteen enemmän kuin 70 taistelijaa. Selittääkseen näin suuria tappioita, Poltorak väitti vallanneensa 10-metriä maata, mutta tosiasiassa – he ovat epäonnistuneet tässä.

   DONi News Agency”

   Kopsasin tuolta:

   https://dnipress.com/fi/posts/donetskin-kansantasavallan-dpr-puolustusraportti-31.1.2017/

 4. ’…Kolme suurinta puoluetta keräävät joka vaaleissa yli puolet äänistä. On vaikea ymmärtää, miten näitä puolueita äänestävät perustelevat valintansa, sillä käytännössä Keskusta, Kokoomus ja SDP eivät eroa toisistaan millään lailla. Suomen kansan kurjistamisprojektin käynnisti demarimooses-Lipposen hallitus, sitä jatkoi kokkari-Käteisen porukka ja sen loppukiriä on hurmiolla toteuttanut keskustaserkku-Sipilän rikollisjengi.’
  Totta, tuo on kylmä tosiasia
  On todella vaikea ymmärtää että näillä huijareilla on kannatusta niinkin paljon vaikka näyttöä tuhopolitiikasta on enemmän kuin tarpeeksi..
  Luonnollisesti eliitti on niiden takana mutta kansasta siihen ei kuulu kuin pieni osa.
  IPU ei ole vasemmalla eikä oikealla vaan ajaa irtiottoa EU:sta, itsenäistä Suomea, omaa rahaa ja pankkia sekä asioiden hoitoa yhteisen hyvän periaatteella ja kansanäänestyksiä kunnioittaen.
  Ellei EU:sta päästä irti ei mikään todellinen muutos ole mahdollinen koska ’Prysseli määrää nyt’.

  Oikeisto – vasemmisto asetelma on aikansa elänyt. On turhaa ja järjetöntä poukkoilla laidasta toiseen kun voi kulkea keskitietäkin ja turvata kaikkien kansalaisten elämä ja hyvinvointi.
  Sekä sosialismi ja kapitalismi johtavat ilman sääntelyä pienen eliitin ylivaltaan. Molemmat luovat konfliktin kansakunnan sisälle jossa oikeisto ja vasemmisto käyvät turhaa ja kuluttavaa ’sotaa’ keskenään.

  Realistinen polittinen tie on kontrolloitu keskitie molempien välillä. Kontrolloivana voimana tulee olla aito demokratia, jossa kansanäänestykset näyttelevät tärkeää roolia. Edustuksellinen tai ’uneversaali demokratia’ on aikansa elänyt ja paljastunut keinoksi kiertää kansan tahto. Se on pelkkää näennäisdemokratiaa jossa kansa ei voi olla ratkaisevassa roolissa asioista päätettäessä.
  Tuon olemme itse omakohtaisestikin kokeneet.

  • IPU:n Antti Pesonen:
   Tyytymättömyys kasvaa – samoin muutoksen tarve

   Yhä useampi suomalainen on vailla poliittista kotia. Tämä näkyy mm. siitä, että Ylen tuoreessa puoluekannatuskyselyssä 43 prosenttia ei ilmoittanut mitään puoluetta suosikikseen. Pettymys puolueisiin on ymmärrettävää. Suurin osa suomalaisista haluaa oikeudenmukaisempaa politiikkaa, jolla turvataan kaikkien kohtuullinen pärjääminen. Nykyiset eduskuntapuolueet ovat vuorotellen olleet hallituksissa ajamassa päinvastaisia päätöksiä.

   Vähälle julkisuudelle hiljattain jääneessä kyselyssä 40 prosenttia vastaajista kannatti Suomen eroamista EU:sta. Määrä on suuri, kun otetaan huomioon se, että valtamedia on pelotellut Britannian EU-eron seurauksilla ja se, että nykyisessä eduskunnassa mikään puolue ei aja sen enempää eroa eurosta kuin EU:sta.
   Kun vaihtoehdot saadaan pöydälle, on ilmeistä, että oman rahan ja itsenäisyyden palauttamista kannattaa enemmistö suomalaisista.

 5. Kaikki nykyiset eduskuntapuolueet ovat EU-diktatuurin lahjomien maanpettureiden johtamia Suomen ja kantasuomalaisten tuhoamis-koplia, jotka saavat sivustatukea suomalaisvihamieliseltä valta-VALE-medialta, joka sensuroi/salaa, vääristelee ja valehtelee jatkuvasti.

  • Tässä on taas tyypillinen esimerkki ”demokraattisesti kontrolloidun”, BILDERBERGILÄIS-johtoisen Ylen epäsuorasti rajoittamatonta maahantunkeutuja-invaasiota puolustavasta eli suomalaisvihamielisestä, totuutta vääristelevästä propaganda-ohjelmasta:

   ”MAAHANTULO EI OLE SUBJEKTIIVINEN OIKEUS KUTEN YLE MEILLE USKOTTELEE

   Viime viikonlopusta lähtien somen punavihreä kupla ja sen megafonina toimiva valtamedia kuten Yle ovat pää punaisena raivonneet Yhdysvaltain laillisen presidentin päätöksestä olla päästämättä maahan seitsemän Lähi-idän maan kansalaisia. Donald Trumpin päätöksen johdosta Yle on haastatellut päivystäviä desantteja ja marssittanut tv-studioon punaisen yliopiston politrukkeja, jotka eivät osaa päästellä suustaan muuta kuin 2000-luvun kommunismia tarkoittavaa taikasanaa ”ihmisoikeudet”…”

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2017/01/maahantulo-ei-ole-subjektiivinen-oikeus.html

  • Siksi juuri ei niitä pidä äänestää. Ne tuhoavat omaa maataan. EU on niiden ’isänmaa’ ja kaikki tehdään kuten Prysseli määrää.
   Oikeastaan ne ovat pelkkä kumileimasin. Ja kallis sellainen, tarpeeton menoerä jonka me veronmaksajat saamme kustantaa.

 6. Koskapa yle uutisoi niin minäkin uutisoin, varsinkin, kun ylen uutisen uutisoi ryssänvihaaja Kuronen, jolta bannattiin akreditointi Donetskin kansantasavaltaan toimittajan hommiin.

  Aiheena siis päivity Ukrainasta:

  ”Donetskin kansantasavallan (DPR) puolustusraportti 31.01.2017

  Viimeisen päivän aikana Ukrainan rikollisjoukot rikkoivat tulitaukoa 2411 kertaa. Tuona aikana vihollinen ampui tasavallan alueita 128 tykistökranaatilla, viidellä MRLS BM-21’Grad’ tuliannoksella, neljällä panssarivaunukranaatilla, 829 kranaatinheitinkranaatilla ja 1205 kranaattia erilaisista heittimistä. Näiden lisäksi käytettiin miehistönkuljetusajoneuvojen aseistusta ja käsiaseita, raportoi DPR:n armeijan operatiivisen komennon varajohtaja Eduard Basurin.

  Tasavallan seuraavia alueita tulittivat Ukrainan armeijan 53, 72, 92 ja 30 erilliset mekanisoidut prikaatit, joita johtavat Gruzevitch, Sololov, Nikolyuk ja Garaz, 55 tykistöprikaati, jota johtaa Brusov ja 36:nen rannikkojääkäriprikaatin komentaja Delyatitsky: Shirokaya Balka, Zaitsevo, Dolomitnoye, Mikhailovka, Vasilyevka, Krasny Partizan, Yasinovataya, Makeyevka, Spartak, Yakovlevka, Zhabichevo, Aleksandrovka, Staromikhailovka, Yelenovka, Signalnoye, Dokuchayevsk, Novolaspa, Belaya Kamenka, Sakhanka, Leninskoye, Kominternovo, Dzerzhinskoye, lentokentän alue ja Trudovskiyen asuinalue Petrovskyn alueella Donetskissa.

  ”Eilen, saatuaan vahvistuksen pyyntöönsä tulitauosta puoleltamme, klo. 20.00 vihollinen aloitti Donetskin ja Makeyevkan alueen pommittamisen raskailla aseilla. Tämän jälkeen kaksi joukkueellista sotilaita ryhtyi hyökkäykseen lähellä Avdeyevkan teollisuusaluetta, pyrkien valtaamaan asemamme ja samaan hallintaansa tien Donetskin ja Gorlovkan kaupunkien välillä. Joukkomme olivat pakotettuja vastaamaan tuleen. Vihollisen joukot etenivät miinakentälle asti. Vihollinen kohtasi massiivisia menetyksiä ja perääntyi. Meidän tietojemme mukaan, vihollinen kärsi eilisessä hyökkäyksessä tappioita yli 15 kuollutta ja 30 loukkaantunutta,” varakomentaja raportoi.

  Tällä hetkellä DPR:n armeija on lopettanut tuleen vastaamiseen yksipuolisesti ja noudattaa täydellisesti ’hiljaista aikaa’ turvatakseen huoltomiesten työskentelyn Ukrainan armeijan vahingoittamilla voimalinjoilla, jonka seurauksena Kievskyn alue Donetskissa ja Adeyevkan kylä jäivät ilman sähköä.

  Jatkamme tulitauon noudattamista, sillä edellytyksellä, että ukrainalainen osapuoli lopettaa DPR:n alueen tulittamisen.

  On tärkeää huomioida, että Ukrainan viranomaiset itse rikkoivat sähköjakelun Avdeyevkaan voidakseen syyttää meitä provokaatiosta. Tämä toteutettiin teknisesti.

  Epäonnistuttuaan ekologisen katastrofin aiheuttamisessa Donetskin vedenpuhdistamolla, Ukrainan rikolliset viranomaiset loivat humanitaarisen katastrofin alueilla jotka ovat heidän hallinnassaan, katkaisivat sähkö kaupungista ja syyttivät meitä pommituksesta. Meidän tiedustelumme vahvistaa, että ukrainalaiset yksiköt käyttivät BM-21 ’Grad’ ohjuksia omia alueitaan vastaan. Tämän vahvistivat myös ukrainalaisten taistelijoiden massiivinen paniikki sosiaalisissa verkostoissa. Todennäköisimmin tulen avasivat Oikeisto sektorin joukot.

  Tämän lisäksi, käyttäen hyväksi tilannetta Avdeyevkan teollisuusalueella, vihollinen pyrki läpimurtoon Mauripolin suunnalla kolmen joukkueen 36:sta merijalkaväen prikaatista ja Oikeisto sektorin voimin, joita tuki kolme miehistönkuljetusajoneuvoa, ja jotka olivat aloittaneet hyökkäyksen perinteisen suurikaliiperisen tykistökeskityksen jälkeen. Vihollisen hyökkäys torjuttiin joukkojemme taitavien toimenpiteiden ansiosta. Vihollinen perääntyi paniikissa. Menetykset Ukrainan armeijan ja radikaalitaistelijoiden joukossa oli 14 kuollutta ja kymmeniä loukkaantuneita.

  DPR:n armeija sai haltuunsa tiedustelutietoina Ukrainan armeijan päällikön V. Muzhenko raportin todellisista menetyksistä Ukrainan armeijassa tammikuun 29. ja 30., jotka oltiin esitetty Ukrainan ’presidentille’ ja joka muodosti syyn Poroshenko kiireelliselle paluulle Saksasta. Saatujen tietojen mukaan, tällä hetkellä ruumishuoneissa ja sotilassairaaloissa on seuraavanlainen tilanne:

  Selidovon ruumishuone – 29 Ukrainan armeijan sotilaan ruumiit
  Krasnoarmeyskin ruumishuone – 41 Ukrainan armeijan sotilaan ruumiit
  65. liikuteltava sotilassairaala Chasov Yarissa – 62 loukkaantunutta sotilasta
  66. liikuteltava sotilassairaala Novy Trudissa – kahdeksan kuollutta ja 14 haavoittunutta sotilasta

  Todelliset tappiot piilotetaan julkisuudelta, jotta vältetään paniikki Ukrainan armeijan joukoissa ja väestön keskuudessa. Julkaisemme tämän tiedon Ukrainan ’presidentti’ P. Poroshenkolle, jotta hänellä on mahdollisuus antaa selitys henkilökohtaisesti, katsoa kuolleiden ja loukkaantuneiden sotilaiden äitien silmiin, mitkä ovat ne tavoitteet joiden takia hän on tuhonnut niin monta ihmistä. Ja mitä hän voitti lähettäessään ikuisuuteen enemmän kuin 70 taistelijaa. Selittääkseen näin suuria tappioita, Poltorak väitti vallanneensa 10-metriä maata, mutta tosiasiassa – he ovat epäonnistuneet tässä.

  DONi News Agency”

 7. Suurelle osalle kansalaisia syy äänestämättä jättämiseen on epäilys vaalitulosten manipuloinnista (siitä on näyttöä aivan oikeustasolle vietynä myös viime Eduskuntavaaleistakin) ja siksi kieltäytyvät osallistumasta ”teatteriin” heitä varten suunniteltuun rooliin ”vaalilammas”.

  Näin säilyy edes itsekunnioitus eikä myöskään ole kohdallansa kasvattamassa kansan antamaa mandaattia näille huijareille.

  • Ei ole ihmettelemistä, miksi nämä huijarit ja rikolliset ovat kiirehtimässä sähköisen äänestämisen käyttöönottoa!

   • Siis jokainen täyspäinen ymmärtää sen että systeemiä ei voiteta systeemin säännöillä, vaan ainoa rauhanomainen vaihtoehto on passiivisuus elikä osallistumattomuus höynäytetäviksi.

    Esimerkiksi vastapainoksi näiden ammattivalehtelijoiden laatimille vaalitilaisuuksille kansallaiset alkaisivat kokoontua Suomalaisen kulttuurin perinteiden mahdollistamiin tapahtumiin ja sieltä kansan riveistä etsiä sitä yhteistä SUOMALAISUUTTA hyljäten nämä kansansa kavaltamat luopiokoplat sääntöineen.

    Systeemi on muutettava ei tällä meiningillä vastavoimat pääse haastamaan valehtelijoita, josa joka vaalitilaisuuden jälkeen joutuu totuuden puolesta taistelevat keräämään puolueelleen kannattajiensa nimiä päästäksee puoluerekisteriin.
    On myönnettävä se mikä on tosiasia, että kansaa ei voi edustaa tässä ”demokratian kokoonpanossa”.

 8. ”Norjassa uusi Trump-henkinen puolue: “Tehdään Norjasta jälleen suurenmoinen”
  Norjaan on perustettu kansallismielinen puolue, Allianssi.

  Uusi puolue osallistuu syksyn eduskuntavaaleihin.
  Puolueen puheenjohtajan mukaan puolue vastustaa globalisaatiota ja pyrkii palauttamaan maan itsemääräämisoikeuden ilman sidoksia, kuten ETA:a.
  Lähde: Fria Tider”

  http://mvlehti.net/2017/02/01/norjassa-uusi-trump-henkinen-puolue-tehdaan-norjasta-jalleen-suuri/

 9. Luulisi jo hitaampienkin ymmärtävän, että eduskuntapuolueita äänestämällä ei kansan parta parane. Parran pärinät vaan paranee. Kansa ajetaan entistä ahtaammalle ja edustajat ja ministerit saavat hinattua oman perseensä lämpimään. Siinä tärkeimmät.
  Totuusmedia se jaksaa vaan mitata mikä noista puolueista on suurin ja kaunein. Teoilla ei niin väliä, vaan mitä milloinkin sanovat. Demarit on nyt suurin. Johtaa nollapilkkujotain prosentilla. Kyllä se siitä taas putoaa kun Tuppurainen tulee Tappuraisen takuunaiseksi, niin kuin Urpilainenkin. Onneksi Suomen nopein takinkääntäjä Soinin puolue on häviämässä. Soinilla tuskin on enää hätääkään. Oma perse on lämpimässä.
  Jos ei halua menon muuttuvan, niin äänestää vaan suuria ja kauniita. Ei pidä sitten valittaa, jos nämä Moosekset vievät meidät orjuuteen, toisin kuin se vanhempi kollegansa.

  • Hyvin taas sanot … Pitäisi todellakin ottaa valitus- ja ruikutusoikeus pois niiltä jotka eivät tee mitään asioiden korjaamiseksi. Sellaista itkuvirttä veisaavaa kuoroa eivät omat korvanikaan oikein siedä.

  • Joo kyllä!

   Jos esim. tamä saatanallisia mittasuhteita täyttävä invaasio halutaan pysäyttää niin ensimmäiseksi on huolehdittava siitä että emme äänestä yhtäkään suurta pääpuoluetta.

   Ne edustavat kaikki tavalla tai toisella samaa paskaa vaikka muuta propagandistisesti väittävät!

   Äänestämällä näitä mikään ei koskaan muutu aidosti parempaan suuntaan.

   Suomen täytyy saada takaisin itsenäisyytensä/päätösvaltansa. Ilman tätä olemme vain yksi globalistien ja uuden maailmanjärjestyksen edustajien huora, jonon perällä muiden lisäksi!

   • ”…olemme vain yksi globalistien ja uuden maailmanjärjestyksen edustajien huora, jonon perällä muiden lisäksi!”

    Tuskin minkään muun EU-diktatuuriin alistetun kansan vallanpitäjät ovat niin iljettäviä matelijoita ja p*rseen nuolijoita kuin Suomen – varsinaisia ”mallioppilaita” jotka aina nöyrästi kuuntelevat pöydän alla kun ”isot pojat” pöydän ympärillä päättävät asioista.

 10. ”Jouko Piho: Heiluriliikettä
  ”Jo jonkin aikaa on alkanut paluu oikeistolaisiin, uskonnollisiin, arvokonservatiivisiin ja kansallismielisiin arvoihin.”

  Heilurin liike kohti nationalismia on siis vasta alkanut, joten toistaiseksi esim. Suomessa valta on edelleen tiukasti Uuden maailmanjärjestyksen bilderbergiläistä ja kulttuurimarxilaista politiikkaa ajavalla eliitillä eli Suomen kaikilla eduskuntapuolueilla, valtamedialla ja oikeuslaitoksella.

  Mutta muutos on alkamassa. Trumpin voitto USAn presidentinvaaleissa on rohkaiseva esimerkki myös meille, että iso suunnanmuutos on mahdollinen.

  Toki voiton jälkeenkin poliittinen kulttuurisota jatkuu, kuten näemme jo Amerikassa, jossa hävinnyt osapuoli ei tunnusta Trumpin laillista asemaa presidenttinä, vaan juonittelee kaikin valheen keinoin häntä vastaan saadakseen Trumpin pois Valkoisesta talosta.

  Tässä on kyse suurista asioista. Tässä on kyse hyvän ja pahan välisestä taistelusta.

  Uskon ja tiedän, että Suomi tulee olemaan tässä kamppailussa hyvän puolella NWO:n saatanallisia voimia vastaan. Suomi tulee olemaan Pohjolan valo aikamme pimeässä yössä.

  Jouko Piho / Facebook”

  http://mvlehti.net/2017/02/02/jouko-piho-heiluriliiketta/

 11. Suomen demlalaista ”oikeus”-käytäntöä:

  ”Suuri joukko seksuaalirikollisia vaatii “pedofiilinmetsästäjä” Mikko Parantaiselta jättikorvauksia
  Pedofiileillä ja raiskareilla on kallis ”kunnia”!
  …Syytteestä päätti apulaisvaltakunnansyyttäjän sijaisena toiminut valtionsyyttäjä Christer Lundström.

  Syyttäjä väittää, että Parantainen olisi tahallaan käsitellyt Facebook-sivulla arkaluonteisia tietoja.

  Syytteessä katsotaan Facebook-sivustolla julkaistujen uutisten, nimien, kuvien ja tuomioiden muodostavan henkilörekisterin.


  Parantaisen avustaja, oikeustieteen maisteri Markus Talvio sanoo:

  “Aika pitkälle tässä on viety johtopäätös siitä, että Facebook-sivu muodostaa henkilörekisterin.”

  Talvio kertoo, että kyse on pitkälti tiedoista, jotka joku muu on jo julkaissut. Facebook-sivun tarkoitus on herättää keskustelua. Talvion mukaan se kuuluu sananvapauden piiriin…”

  http://mvlehti.net/2017/02/02/suuri-joukko-seksuaalirikollisia-vaatii-pedofiilinmetsastaja-mikko-parantaiselta-jattikorvauksia/

 12. Suomessa kolmea suurinta puoluetta ja pienempiä vakiintuneita, kuten kristillisiä ja RKP:tä johtaa kattojärjestönä heidän ”hyväveli” järjestö. Useat kansanedustajat ovat vapaamuurari järjestön jäseniä tai sen vaikutuksen alla ja looshien kätköissä sanellaan, miten Suomea johdetaan. Pieniä vivahde eroja saattaa olla, mutta suunta on kaikilla yhteinen. Opetelkaa ja seuratkaa poliitikkojen käsimerkkejä esim. Eliitin esoteeriset sympolit sivuston avulla.

  Nämä ikuisesti vallassa olleet tulevat voittamaan edelleen, mikäli ”goldmansach” päästetään edelleen rukkaamaan vaalituloksia, jossa pienpuolueiden äänet siirretään vanhoille puolueille. Viimeksi niitä siirtyi persuille ja Soini oli ilmeiltään suorastaan hämmästyneen näköinen, saatuaan vielä toistamiseen jytkyn. Monet IPU:n edustajat sitävastoin raportoivat vaalivilppi epäilyistä, äänten kadotessa mystisesti Ylen tulospalvelussa toisaalle. Esimerkiksi tämän tyyppiset henkilöt, ”kaksoiskansalaiset” voivat hyvinkin olla joko suoraan tai taustalla vaikuttamassa siihen miten ääntenlaskenta sujuu:

  ”Suomessa asuva Ian Robertson, jonka The Daily Beast sanoo jopa ”pyörittävän online-tiedusteluyritystä WG Conculting, joka ennustaa disinformaation ja huijaukset sekä tekee tutkimusta näiden pitkäaikaisvaikutuksista”. Ian Robertson on sittemmin MV-lehden edellisen artikkelin jälkeen piilottanut LinkedIn-sisältönsä, mutta aiempien tietojen mukaan hän saapui Suomeen vuonna 2007 ja toimi vuodesta 2007 Tieto-yrityksen palveluksessa, mutta tätä ennen siis useita vuosia brittiarmeijassa IT-alan ja taistelujärjestelmien upseerina. WG Konsultointi-yrityksen toimitusjohtajana (CEO) nykyisin esiintyvä Ian Robertson, jonka aiheena oli propagandan vastustaminen ja valheinformaatiokampanjat. Vantaalaisessa näkymättömässä asuinhuoneistossa kotipaikkaansa pitävän Online tiedustelufirman edustajana Ian Robertson osallistui myös Brysselissä 22. helmikuuta 2016 Naton kansainvälisten suhteiden (public diplomacy) toimintajaoston kokoukseen.”

  Lähde: http://mvlehti.net/2017/02/01/miten-puolustusvoimat-suojautuvat-naton-ja-brittien-agenttien-uhkalta-case-wg-konsultointi/

 13. Kansa (enemmistö) on kuin lammaslauma, tottumuksesta kuuluu kirkkoon, käy äänestämässä ja odottaa tällä nöyryydellään ansaitsevansa paremman tulevaisuuden ja siihen odotukseen uhrautuu koko elämä.

  Ei asiat parane vaikka kuinka paljon näistä keskusteltaisiin ja informoitaisiin, koska systeemi on mätä, sitä voidaan verrata pelikoneeseen joka voittaa aina pelurinsa… ja mistähän se johtuu !!!

  • Se että vaalivilpistä ei keskustella ja nosteta pohdintaan sen ehkäisemistä tavalla tai toisella, tuo mieleen monenkin halukkuuden herrahissiin tekemään omakohtaiset ”soinit”.

   • Vaalivilpistä tuli mieleeni tämä eräs kommunistipuolueen ehdokas, joka oli saanut nolla ääntä, vaikka oli äänestänyt itseään. Harmi kyllä, en muista mikä kunta kyseessä, mutta muistan että brittikommarille oli käynyt samoin.

 14. Mistä tietää milloin vaalit ovat lähellä?

  Kun politikkoja rupeaa hiippailemaan leipäjonojen lähettyvillä ja kauhistelemaan jonottavia ihmisiä. Kun politikot alkavat olla huolissaan köyhyydestä ja syrjäytyn… syrjäytetyistä. Kun politikot alkavat olla huolissaan työttömyydestä ja kansan toimeentulosta. Kun politikot alkavat olla huolissaan asumisen ja kaiken kalleudesta. Kun politikot rupeavat lupaamaan kaikille kaikkea hyvää ja parempaa tulevaisuutta.

  Siitä tietää, että vaalit ovat lähellä. Neljä miljoonaa unohdettua ääntä odottaa taas ottajaansa.

 15. Sitä jesuiittojen EU-diktatuurin läpimätää ydintä:

  ”Korruptiosyytös: Euroopan keskuspankki vuotaa sisäpiiritietoa yksityisille eliittipankeille

  Keskuspankit niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa ovat nyt suurennuslasin alla. Amerikassa Fedin johto uhataan erottaa, mikäli pankki ei ala viimeinkin palvella isänmaan etua. Euroopassa EKP:ta epäillään sisäpiiritiedon vuotamisesta eliittipankkiireille.

  Kriittinen talousjulkaisu Wolf Street kirjoittaa korruptionvastaisen Corporate Europe Observatoryn (CEO) käynnistämästä ja EU:n oikeusasiamiehen Emily O’Reillyn suorittamasta tutkinnasta, joka kohdistuu EKP:n ja suurten yksityisten pankkien sisäpiiriverkostoon.

  Uutisoimme EKP:n korruptioepäilyistä jo elokuussa, kun Wall Street Journal paljasti, että pankki lahjoittaa meidän EU-veronmaksajien eurojamme eliittiin kuuluvien suuryhtiöiden sisäpiirille:

  ”EKP:n toiminnassa olisi ainekset kansainväliseen korruptioskandaaliin, mutta eurooppalainen valtamedia on pyrkinyt luonnollisesti piilottelemaan ilmiötä.

  Suurista tiedotusvälineistä vain Wall Street Journalin (WSJ) kaltaiset erikoisjulkaisut ovat kirjoittaneet siitä, kuinka EKP syytää EU-veronmaksajien rahaa yksityisten suuryritysten sisäpiirille. Tavalliset äänestäjät ja veronmaksajat eivät ole kuulleetkaan aiheesta.

  Sen sijaan, että EKP pyrkisi ratkaisemaan Italian rahoituskriisin, alkoi se kesäkuussa lahjoittaa kaikessa hiljaisuudessa rahaa Euroopan muutamille suurimmille yrityksille. Rahaa on luovutettu myös monikansallisten jättien eurooppalaisille tytäryhtiöille…”

  Koko artikkeli: http://magneettimedia.com/korruptiosyytos-euroopan-keskuspankki-vuotaa-sisapiiritietoa-yksityisille-eliittipankeille/

 16. Vantaanjoen Ruutinkosken sammalisessa metsikössä, me poikaviikarit löysimme ”pyhän paikan”, jossa on ympyränmuotoinen suurista kivistä muotoiltu rakennelma sopivin välein. Ehkäpä muinaisten aikojen ”kylän vanhempien” hallituksen tapaamispaikka. Edullisen halpa rakennelma ilman kultaisia koristeita, taikka kirkon tornin ristien symbooleja. Kokoontumiset ilmeisesti vain otollisen sään vallitessa. Yksinkertaisuus on kaunista.
  Lähiympäristön asukkaille siitä ei ollut minkäänlaista rasitusta taloudellisesti. Se olisi unelmien täyttymystä,
  yksinkertaisuudessaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here