Tapahtuman kuvaus

Mitä kaikkea omavaraisuus voi olla? Millaisia muotoja se voi ottaa, mitä käsite oikein tarkoittaa ja miltä tuntuu olla omavarainen? Onko omavaraisuudella rajoja – entä potentiaalia yhteiskunnan syvälliseen muutokseen? Miten omavaraisuustaitoja voi oppia käytännössä?

Illan alustajana toimii valtimolainen omavaraisviljelijä Lasse Nordlund. Nordlund on tullut tunnetuksi pohjoisen omavaraistalouden edelläkävijänä ja kokeilijana, ihmisvoimaisen maanviljelyn tinkimättömänä harjoittajana, rahataloudesta kieltäytyjänä ja autonomisena yhteiskunnallisena ajattelijana. Hän on elänyt Pohjois-Karjalan Valtimolla omavaraisesti useiden vuosien ajan (1992–2004) ja lähes omavaraisesti siitä lähtien, perheellisenä. Valtimolle on parhaillaan suunnitteilla omavaraisuusopisto, jossa moninaisia omavaraisuustaitoja voi oppia käytännössä.

Tapahtuma on avoin ja maksuton. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Aika: sunnuntai 12.2. klo 19–22
Paikka: Bingon kulttuuriolohuone, Mäkelininkatu 29, Oulu
Tila ei valitettavasti ole esteetön. Jos tarvitset tarkempia tietoja kulkuesteistä, ota yhteyttä.
Lisätietoja: tuomo.alhojarvi@gmail.com
Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/1873787279519485/

1 KOMMENTTI

 1. Erittäin kannatettavaa asiaa!

  Taivaalla on kuitenkin monia synkkiä pilviä kuten esim. ”Monsanto Named 2013’s ’Most Evil Corporation’ In New Poll”,
  http://www.ibtimes.com/monsanto-named-2013s-most-evil-corporation-new-poll-1300217

  Ks. myös: ”Bayer-Monsanto: A “Marriage Made in Hell”?”
  Monsanto has lobbied widely and even filed lawsuits to prohibit labeling of GMO products and bury the World Health Organization’s report listing glyphosate as a probable carcinogen. If Monsanto joins forces with Bayer (one of the most hated Big Pharma companies in the world), the resulting “marriage made in hell” would be a drug-seed-pesticide company that controls almost 1/3 of the world’s seed market and almost ¼ of the pesticide market. Many would argue that this would equate to a monopoly. More on that topic later in the article…”
  Koko artikkeli: https://thetruthaboutcancer.com/bayer-monsanto/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here