Tilaisuuden esittely

Permakulttuuri on kokonaisvaltainen luonnon huomioon ottava kestävän elämäntavan mukainen suunnitteluprosessi.

Permakulttuurista on moneksi. Siitä on erityisesti apua puutarhassa ja maatilalla, mutta myös esimerkiksi organisaatio-suunnittelussa.

Tilaisuudessa esitellään permakulttuuria monin eri keinoin. Tilaisuus on visuaalinen, auditiivinen, kognitiivinen ja interaktiivinen — eli jokaiselle jotain! Lisäksi esittelemme vuoden 2017 aikana järjestettäviä laajempia kurssikokonaisuuksia — PDC ja PPC, ks. alla — kenties ainutkertainen mahdollisuus Turussa!

PDC — Permaculture Design Certificate -kurssi on kansainvälisesti tarkkaan määritelty, laaja kurssikokonaisuus. Koroisten PDC järjestetään yhteensä 5 viikonloppuna, minkä lisäksi teemme tutustumis- ja oppikäyntejä mm. permakulttuurisille maatiloille/puutarhoihin.

PPC – Permaculture Practical Course -kurssi pitää sisällään noin 8 kestävän elämäntavan taito -kurssia (saviuunin valmistus, kotikokoisen biokaasusysteemin valmistus, hevostyö, villivihannes, metsäpuutarha… yllätyksiäkin?)

Tervetuloa mukaan!

Aika: torstai 16.2. klo 17–20
Paikka: Turun pääkirjaston Studia, Linnankatu 2, 20100 Turku
Tapahtuman Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/events/782018468614396/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here