Amerikkalaiselle TV-kasvolle, kuten länsimaiselle ”totuusmedialle” ylipäänsä, näyttäisi olevan pakollisena pääsyvaatimuksena vakava älyllinen ja  moraalinen rajoittuneisuus.  Kuten nyt vaikkapa Bill O’Reilly, CNN, MSNBC, The New York Times, The Washington Post, The Wall Street Journal ja kumppanit osoittavat.

Presidentti Donald Trumpin haastattelussaan O’Reilly sanoi: ”Putin on tappaja.”

O’Reilly ei näytä piittaavan siitä tosiasiasta, että ydinsota on tappaja koko planeetallemme. O’Reillylle presidentti Trumpin halu normalisoida Venäjän-suhteet tarkoittaa, että Trump on valmis sopimuksiin tappajien kanssa. Ikään kuin Amerikan kolme edellistä presidenttiä eivät olisi massatappajia, valmiita tuhoamaan enemmän tai vähemmän täydellisesti useita valtioita ja miljoonia ihmisiä.

Presidentti Trumpin vastaus O’Reillylle oli: ”Tappajia meillä riittää. Mitäs luulet, onko oma maamme hyvinkin viaton?”

Ainoa virhe presidentti Trumpin vastauksessa on, että hän tavallaan asettaa Putinin samalle viivalle Obaman, George W. Bushin ja Bill Clintonin kanssa. Ei kuitenkaan ole mitään näyttöä, että nimenomaan Putin olisi ”tappaja”. Tappajaksi häntä väittävät ”Venäjän uhkasta” hyötyvät intressitahot, jotka syyllistävät Putinia varmistaakseen oman valtansa ja massiiviset rahavirtansa.

Kuten Finian Cunningham huomauttaa, Trumpin olisi itse asiassa pitänyt nuhdella O’Reillya tämän perusteettomasta ja epädiplomaattisesta syytöksestä maata kohtaan, johon presidentti Trump toivoo palauttavansa normaalit suhteet.

Presidentti Trumpin ilmeisen tosiasian todennut lausahdus leimattiin nopeasti ”tappajan puolustelemiseksi”. Leimakirvestä heiluttivat kongressin republikaanit, Hillary-demokraatit, edistysmielinen ja suvaitsevainen vasemmisto ja koko länsimainen ”totuusmedia”.

Jopa politico.com:in kaltaiset verkkojulkaisut kiirehtivät kritisoimaan Donald Trumpin puolustavan ”Vladimir Putinin murhaajataustaa”. Syytökset Putinin ”murhaajataustasta” ovat ällistyttäviä, kun ottaa huomioon 24 vuotta Washingtonin kansanmurhaa muslimeja kohtaan Afganistanissa, Libyassa, Somaliassa, Jemenissä, Pakistanissa ja Syyriassa ja ei-muslimeja kohtaan Jugoslaviassa ja Ukrainan venäläisalueilla. Washington on eräs ihmiskunnan historian pahimmista massamurhaajista, mutta länsimainen ”totuusmedia” leimaakin murhaajaksi Putinin.

Tarkastellaanpa muutaman Washingtonissa amerikkalaisia edustavan kongressiedustajan lausuntoja.

Republikaanien senaattiryhmän puheenjohtaja Mitch McConnell sanoi kolmet vaalit voittaneesta Venäjän presidentistä: ”Hän on roisto.” McConnell itse on hyväksynyt Washingtonin massamurhia jo 15 vuoden ajan. Ja tämä massamurhaajien rikostoveri kehtaa sanoa, että Washingtonin pakolaisaaltoja tuottaneet miljoonien ihmisten murhat eivät olisi evidenssiä Amerikkaa vastaan. Vastineessaan Trumpin lausuntoon McConnell todellakin sanoi: ”Me emme toimi ollenkaan samalla tavalla kuin venäläiset. Minusta tässä on selvä ero, jonka kaikki amerikkalaiset ymmärtävät ja minä en olisi sillä lailla luonnehtinut.” (http://www.politico.com/story/2017/02/republicans-denounce-trumps-defense-of-killer-putin-234665)

Floridan republikaanisenaattori Marco Rubio mukaan: ”Me emme ole kuten Putin.” No emme olekaan. Me olemme massamurhaajia.

Nebraskan republikaanisenaattori Ben Sasse puolestaan sanoi – ja tämän tasoista tietämättömyyttä ei odottaisi edes amerikkalaisilta – että ”Putin on poliittisen toisinajattelun vihollinen. Yhdysvallat arvostaa toisinajattelua ja ihmisten vapautta olla ilman väkivaltaa eri mieltä kiistanalaisissa tilanteissa ja kysymyksissä. Amerikan Yhdysvalloilla, maailmanhistorian suurenmoisimmalla vapaudenrakastajakansakunnalla, ei ole mitään moraalista yhtäläisyyttä niiden murhanhimoisten roistojen kanssa, jotka puolustavat Putinia ja hänen lähipiiriään.”

The Wall Street Journalin Bret Stephens sanoi: ”Trump asettaa meidät moraalisesti Venäjän tasolle. Kautta historian ei yksikään presidentti ole herjannut maataan tällä tavalla.”

Ei, Bret, asia on toisin päin. Yksikään USA:n presidentti ei ole herjannut Venäjää tällä tavalla. Washingtonin ja Moskovan välillä ei ole mitään moraalista yhtäläisyyttä. Washingtonista puuttuu moraali kokonaan. Venäjältä ei. Se ei ollut Venäjä, joka murhasi, vammautti ja ajoi kodeistaan ihmisiä ainakin yhdeksästä maasta viimeisen viidentoista vuoden aikana, ajaen kaikkialle länsimaihin pakolaisiksi ihmisiä, joista jotkut epäilemättä kantavat oikeutettua kaunaa.

Trumpin varapresidentti Mike Pence kiirehti kertomaan NBC:lle, ettei Trump tarkoittanut, ettei Washington olisi moraalisesti Putinin Venäjän yläpuolella. Totta kai USA on moraalisesti kaikkien yläpuolella. Miljoonat tappamamme ja pakosalle ajamamme ihmiset ovat todiste kiistämättömästä moraalisesta ylemmyydestämme. Joka kerta kun pommitamme häät häävieraiden hautajaisiksi, kun pommitamme lasten jalkapallo-ottelun, lukemattomat sairaalat ja lääkintäkeskukset, koulut, maatilat, julkisen liikenteen; joka kerta me korvaamattoman erinomaiset amerikkalaiset osoitamme moraalista ylemmyyttämme yli koko planeetan. Vain moraalisesti ylivertainen voi tehdä suunnattomia rikoksia ihmiskuntaa vastaan joutumatta siitä vastuuseen.

Normaaleja suhteita Venäjän kanssa ei ole näköpiirissä. Demonisointi ja valehtelu jatkuu. Uusi kylmä sota on liian tärkeä vallanpitäjille ja sotateollisuuden kampanjarahoituksesta riippuvaisille senaatin ja edustajainhuoneen jäsenille, jotta Trumpin voitaisiin antaa normalisoida välit Venäjän kanssa.

Kaikki, mitä Reagan ja Gorbatšov saivat aikaan, on tehty tyhjäksi. Muutaman henkilön rahallinen hyöty on jälleen kerran vaarantanut koko ihmiskunnan olemassaolon.

”Maailmanhistorian suurenmoisin vapaudenrakastajakansakunta” ei pysty edes keskustelemaan aiheesta, koska keskustelu on ”Putinin puolustelua” ja ”moraalista yhtäläisyyttä”.


Paul Craig Roberts on amerikkalainen ekonomisti, joka mm. vastasi talouspolitiikasta presidentti Ronald Reaganin hallituksessa. Hän on ollut toimittajana ja kolumnistina mm. The Wall Street Journalissa ja Business Weekissä. Tohtori Roberts on kirjoittanut useita kirjoja, joista viimeisin on The Neoconservative Threat to World Order.

Tämä artikkeli julkaistiin alun perin englanniksi 8.2.2017 nimellä Has The American Establishment Opted for Thermo-Nuclear War?

29 KOMMENTTIA

 1. Karua tekstiä tuo on kaikessa totuudessaan ja varsinkin niille, jotka ovat panneet toivonsa Trumpiin maailman saamiseksi uudelle raiteelle.
  Joutuu kysymään onko Trumpilla mitään mahdollisuuksia kääntää neokonnien ja Varjohallituksen hallitsemaa ulkopolitiikkaa, jossa moraalisesti raadollista riistokapitalismia ja globalisaatiota viedään käsi kädessä ja pakolla maailman joka kolkkaan vaurioista ja valtavista tuhoista välittämättä?
  Myös Trumpin vilpittömyys joutuu puntariin. Presidenttihän käänsi maailman katseet puoleensa positiivisilla poliittisilla ratkaisuillaan, jotka suuntautuvat enimmäkseen ei vain oman kansan vaan koko maailman parhaaksi.

  • Pahalta näyttää
   Breaking: Nut Case Trump Sends Tactical Nukes and 10,000 Troops to Poland
   At the last summit of the military alliance in Warsaw, NATO decided to deploy multinational battalions in Latvia, Lithuania, Estonia and Poland as part of its mission to deter alleged Russian aggression. The battalions are expected to be deployed on a rotating basis, with Canada stationing its troops in Latvia, Germany, Lithuania, Great Britain, Estonia and the United States stationing its troops in Poland.
   Polish FM Says Up to 10,000 NATO Soldiers to Be Deployed in Country
   At the same time, NATO’s initiative to deploy its forces near Russia’s borders has been repeatedly criticized by a number of European experts and politicians. Commenting on the recent movements of US tanks in Europe, Brandenburg’s leader and the SPD party member Dietmar Woidke told Sputnik that “it wouldn’t help us if the tanks will drive back and forth.”
   The alliance has been increasing its military presence in the Eastern Europe since 2014, using vulnerability to alleged Russian aggression as a pretext. Russia has repeatedly voiced its protest against the increased number of NATO troops near its borders saying that it will undermine regional stability and result in a new arms race.
   http://www.veteranstoday.com/2017/02/19/nut-case-trump-sends-boots-on-the-ground-to-poland-await-russian-invasion/

   NEO – Has Trump Been Secretly Stripped of His Presidency?
   There is a war going on in Washington, overtly between America’s intelligence agencies, including the Pentagon, and Trump. Trump is also at war with the press as well, stating that both the press and the Intel groups are nothing but liars. Of course, Trump is absolutely correct, the press lies continually and intelligence agencies fabricate a world to justify the needs of their real clients, the globalists, the arms industry and big oil.
   http://www.veteranstoday.com/2017/02/19/neo-has-trump-been-secretly-stripped-of-his-presidency/

  • Trumpilla ei ole mahdollisuutta olla liian jyrkkä, herättääkseen vihaa menestyvää uraansa vastaan. Trump on tehnyt rahansa, kuluttamalla paljon ”kyynärspäiden toppauksia”. Laupeat ja herkkämieliset lakaistaan katuojaan häirikköinä.
   Vihdoinkin USAa johtaa mies joka ei ole opetettu ”politikoimaan, puukottamalla toisinajattelijoita selkään”. Trump ampuu lonkalta, ja joutuu useasti arvosteltavaksi yksinkertaisemman kielenkäyttönsä takia. Trum kutsui MS-13 rikollisia
   ”ELÄIMIKSI”, mikä pitää 100 % paikkansa. Mitä ihmisarvoa on ammattimaisilla murhaajilla ? Vasemmalta kuuluu raivoisaa kritiikkiä, sen tosiasian paljastukselle. Me elämme tosiaankin Harmagedonin kynnyksellä.

 2. USA:n sotahaukat, sotaraukat, kenraalit turvautuvat nyt ydinaseisiin, ydinsodan uhitteluun kun USA:n ja NATO:n konventionaaliset sotajoukot on lyöty moneen kertaan Lähi-Idässä ja Venäjänkin toimesta.

  Tosin, Obama ei panostanut ydinaseisiin, koska ei ollut älyä eikä ollut rahaa ja nyt USA:lla on ydinaseita, jotka ovat 50-, 60-, 70-luvun teknologiaa jotka lahoavat käsiin eikä niillä uhitella Venäjää.

 3. Kiitos artikkelista.
  Suomalaisena YLE.n pakkoverottamana velvoitan sen julkaisemaan tasapuolisuuden nimissä myös näitä totuuden mukaisesti perusteltuja argumenttejä presidentti Trumpin toiminnoista ja uskon myös enemmistön kansalaisista yhtyvän vaatimukseeni.
  Yleisradio on vajonnut alle arvostelun ala-asteikon, se on valjastettu kapea-alaiseksi kähmijä eliitin aivopesu-valehtelu foorumiksi.
  Täyspäinen ihminen ei enään jaksa kuunnella / lukea sen tuottamaa valhe uutisointia, onneksi on näitä vaihtoehto medioita.

 4. Kannattaa muistaa ettei Yhdysvaltojen intressit muutu mihinkään, vaikka maata johtaisi itse Jeesus. Venäjän ja Yhdysvaltojen tarpeet ovat ristiriidassa, johtuen geologiasta, energiapolitiikasta, voimapolitiikasta yms. Jokainen vähänkään geopolitiikkaan tutustunut osaa ennustaa noiden kahden maan kikkelinmittailun olevan vasta alkamassa.

  • Taidat olla oikeassa. Jeesus pantaisiin ilman muuta välittömästi ristille neokonnien ja varjohallituksen toimesta aivan kuten pantiin parituhatta vuotta sitten.
   Pitää muistaa että varjohallituksen ja sen vapaamuurarilakeijoiden yhteinen tavoite on yksinapainen maailmanhallinta, siis NWO, globaali-imperiumi, ja sen eteen töitä tehdään kaikin luvallisin ja luvattomin keinoin.
   Mutta Kiina, Venäjä ja muu vielä miehittämätön maailma tekee tehokasta vastarintaa eikä halua luopua suvereenisuudestaan ja alistua riistettäväksi mikä tietää sotaa, ehkä jopa maailmansotaa tai juuri sitä koska Imperium haluaa laajeta ja ottaa kaiken.

   Make no mistake, Washington will never let go – not by itself, never. Their target is world hegemony – the goal of their self-indulging PNAC – Plan for a New American Century. And to attain this goal, the fall of Syria had been planned long in advance, in the early 1990’s. “Regime Change” is relentlessly being pursued – see Wesley Clark at the Commonwealth Club of California, October 3, 2007 – ‘7 countries have to fall in five years’
   http://www.globalresearch.ca/war-propaganda-syrias-destruction-by-the-lies-of-the-western-media-washington-will-never-let-go-their-target-is-world-hegemony/5549508
   http://www.globalresearch.ca/the-cia-trump-and-his-war-on-terrorism/5571722

   How Will the War on Terror End?
   The 9-11 attacks were simply meant to start the War on Terror …  Calling the 9-11 crime an act of war the Bush administration refused to investigate the crime, declared war on terrorism, destroyed the evidence, and promptly invaded Afghanistan … and start the long-planned War on Terror.
   http://bollyn.com/#article_15806

   • Minusta taas Jenkkien valta-asema näyttää olevan hiipumassa. Amerikkalaisten lisääntynyt agressio maailmalla taitaa olla vain kiinnipitämistä siitä joka on nyt lipsumassa käsistä. Aikaisemmin ei ollut yhtään valtiota/ilmiötä joka olisi voinut uhata Jenkkien hegemoniaa, nyt on Kiina, Venäjä, Iran, vapaa tiedonvälitys, sisäiset ristiriidat etc. Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen jenkkilällä oli todellinen hegemonia, mutta nyt heti Trumpin valinnan jälkeen jopa kirkashampainen liberaalimme, Alexander Stubb suosittelee kauppasuhteiden parantamista idän suuntaan. Linkitän tähän videon josta voi löytää yllättäviä yhtäläisyyksiä nykypäivän jenkkilään. https://www.youtube.com/watch?v=T-SUlb4rwls

    • Toivotaan että olet oikeassa. Amerikan aggressiota vastaan on kyllä kehittynyt maailmalla kova ja terve vastarinta eikä homma suju enää kuten joskus ennen. Mutta kun nwo-neokonnat ja pankkiirimafia eivät halua antaa periksi niin tilanne saattaa eskaloitua pahaksi sodaksi ennen imperiumin romahdusta.
     Megalomaanikot eivät yleensä antaudu sovinnolla. Stubbin puheet eivät tässä taida paljon painaa.

     • Makow varoittaa:
      I know Trump is far superior to Clinton but we need to remember that Trump is part of the Illuminati dialectic. Every few years, they trot out ”an outsider,” and every few years we fall for it.
      The enemy of our enemy is not necessarily our friend. Not being too attached to anything is a prerequisite for inner freedom.

      – See more at: https://www.henrymakow.com/koch.html#sthash.yNkLLExj.dpuf

   • Kiina kai valmistautuu ottamaan vastaan USA:n aggression. Maa lienee lopulta suurin kanto Trumpin kaskessa.
    Ja yhteistyö Venäjän sekä Iranin kanssa tiivistynee?

  • Ei myöskään pidä unohtaa, miksi USA toimii maapallolla, ja kenenkä hyväksi ? Jos USAn mantereella ei olisi määräävänä tekijänä Siionistit, niin USAlla ei olisi mitään jarkea perustaa rukikohtiaan ympäri maapalloa. Siionistien päätavoitteena on totaalinen maapallon hallinta, jota ei ilman USAn hallitusta voida tehdä, eikä edes unelmoida.

 5. Kohta tiedämme enemmän mihin suuntaa USA-Venäjä -suhteet kehittyvät, Tillersonin ja Lavrovin pitäisi tavata Bonnissa G-20 -kokouksessa. Keskustelun aiheena mm. Ukrainan tilanne ja siihen tilanteeseen kertauksena Oliver Stonen dokumenttielokuva ”Ukraine on Fire”:
  PS Filmissä on englanninkielinen tekstitys

  https://www.youtube.com/watch?v=uqVB3qY3Qwo

  • Eipä juuri mihinkään, tapaaminen oli lyhyt ja Tillersonin antamassa lyhyessä lehdistotiedonannossa sanottiin suurin piirtein ”hyvää päivää, kirvesvartta” ei siis mitään uutta ja mullistavaa mihinkään suuntaan.

    • Ei haluaisi uskoa että näin on; että nyt Trump vaatii Venäjää palauttamaan Krimin takaisin Ukrainalle. Obama oli muka ’liian pehmeä’.
     Venäjä ei sitä tietenkään tee ja ovathan krimiläisetkin ilmaisseet halunsa pysyä Venäjän lipun alla. Ja nyt lisää USA/Nato joukkoja alkaa kasaantua Itä-Eurooppaan sen rajalle.
     Pahalta näyttää … onko Trump pantu CIA:n pihteihin vai mistä on kyse?

     After CIA Micro-Coup, Trump Suddenly Wants Russia To Give Up Crimea, Thinks Obama Was ‘Too Soft’
     Only a day after an apparent micro coup conducted by elements within the CIA and U.S. intelligence apparatus, it appears that, if the CIA’s goal was to convince President Donald Trump that moves toward rapprochement with Russia would not be tolerated and that forces greater than Trump are in control of U.S. policy, that mission has been accomplished.
     Trump’s rhetoric on the campaign, mere hinting at the fact that the United States under a Trump administration might consider removing the idiotic and aggressive sanctions put in place under Obama, are now directly at odds with his behavior and decisions as President.
     http://www.washingtonsblog.com/2017/02/cia-micro-coup-trump-suddenly-wants-russia-give-crimea-thinks-obama-soft.html#more-65606
     http://www.veteranstoday.com/2017/02/19/media-and-cia-v-trump/

 6. Obaman perintö piti olla kolmasmaailmansota jonka olisi aloittanut Hillary. Nyt on onneksi Yhdysvalloissa kauppamies johdossa, niin sodat jää ja rahan tekeminen omalle kansalle alkaa.

 7. Paul Craig Roberts huolissaan
  We need to understand, and so does President Trump, that the hoax “war on terror” was used to transform intelligence agencies, such as the NSA and CIA, and criminal investigative agencies, such as the FBI, into Gestapo secret police agencies.
  Trump is now threatened by these agencies, because he rejects the neoconservative’s agenda of US world hegemony that supports the gigantic military/security annual budget.

  The United States is now in the extraordinary situation that the liberal/progressive/left is allied with the deep state against democracy. The liberal/progressive/left are lobbying for the impeachment of a president who has committed no impeachable offense. The neoconservatives have stated their preference for a deep state coup against democracy. The media obliges with a constant barrage of lies, innuendos and disinformation. The insouciant American public sits there sucking its thumb.
  What can Trump do? He can clean out the intelligence agencies and terminate their license granted by Bush and Obama to conduct unconstitutional activities. He can use anti-trust to breakup the media conglomerates that Clinton allowed to form. If Bush and Obama can on their own authority subject US citizens to indefinite detention without due process and if Obama can murder suspect US citizens without due process of law, Trump can use anti-trust law to break up the media conglomerates that speak with one voice against him.
  At this point Trump has no alternative but to fight. He can take down the secret police agencies and the presstitute media conglomerates, or they will take him down.
  Dismissing Flynn was the worse thing to do. He should have kept Flynn and fired the “leakers” who are actively using disinformation against him. The NSA would have to know who the leakers are. Trump should clean out the corrupt NSA management and install officials who will identify the leakers. Then Trump should prosecute the leakers to the full extent of the law.
  No president can survive secret police agencies determined to destroy him. If Trump’s advisers don’t know this, Trump desperately needs new advisers.
  http://www.globalresearch.ca/the-stakes-for-trump-and-all-of-us/5575647

  • Rpberts saa tukea….
   President Trump’s foreign policy is sliding toward neoconservative orthodoxy on the Middle East because White House insiders are aligning with Israeli-Saudi interests and vowing undying hostility toward Iran, which they falsely insist is the chief sponsor of terrorism … This “group think” requires that everyone who wants to be taken seriously in Official Washington must repeat the mantra that “Iran is the principal sponsor of terrorism.” The reason is that Washington’s establishment is locked into saying just about whatever the extremely rich Saudis and the extremely influential Israelis tell it to say. Trump himself has labeled Iran “#1 in terror.” … This blame-Iran “group think” has remarkable similarities to the one that rationalized the disastrous war in Iraq …
   https://consortiumnews.com/2017/02/10/the-neocons-back-door-to-trump/

 8. The Three-Track Program to Destroy Trump
  This assault on democracy, freedom, and liberty is pursuing three tracks:
  TRACK ONE (CENSORSHIP): Eric Schmidt is organizing a massive censorship and propaganda program behind the scenes. AdRoll has just illegally and without due process deprived Alex Jones of over $3M a year in ad revenue by asserting, without evidence and without legal process (and in violation of existing contracts) that Alex Jones is a purveyor of fake news that also targets demographic segments and slanders politicians. I have recommended to Alex that he engage Brendan Sullivan and Danny Sheehan and roll out an immediate $1 billion lawsuit against AdRoll and its co-conspirators Facebook, Google, Redditt, Twitter, YouTube, and Wikipedia. This is the softest of the three tracks.
  TRACK TWO (A VIOLENT “AMERICAN SPRING”): George Soros is leading a massively funded effort to put a mix of paid and uninformed protestors into the streets beginning around 20 March —  tens of thousands across the country, augmented by agitators dressed in black and causing property damage, as well as mercenaries who will shoot police officers dead and strive to blame it on Black Lives Matters and other innocents. This will culminate in a massive 3 million person march on Washington that will trash the city and seek to drive Donald Trump from office if he cannot be successfully impeached.
  TRACK THREE (IMPEACHMENT OR RESIGNATION): The Mainstream Media (MSM) — the fake news media controlled by the Rothschilds, Wall Street, and the CIA as well as the Zionists and the Saudis — has begun to speak of treason and impeachment in relation to Donald Trump. The US secret intelligence community, notably the rogue elements at NSA and CIA that have spied with impunity on US politicians and then turned around to blackmail them (at the same time that Wall Street, the Zionists, and the Saudis bribe them), is drawing together more fake evidence that Russia “owns” Donald Trump.
  Impeachment proceedings are likely to begin before 1 May, the intent being to drive Trump to resign, elevate Mike Pence who in all probability has cut a deal with the globalists and the two-party tyranny that serves the globalists, and reset the two-party tyranny, destroying our one hope at liberty in this generation. Hats off to Cynthia McKinney for flagging the below video, [which shows an “ex Mossad agent pushing the fake “Russia Owns Trump” narrative.”]
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=147590

 9. Venäjä näyttää jo olevan liittynyt Kiinan, Iranin, sekä muutamien pienempien valtioden yhteis-sopimuksiin
  lännen painostuksen vastakohdaksi. Se saattaa pitkittää Ydinsodan alkamista, ainakin toistaiseksi.

 10. TRUMP kasvattaa liikesuhteitaan olemalla USASSA huipulla. Aikamoinen saavutus katsot sitä miltä kulmalta tahansa. Tietenkin vanha sanonta pitää paikkansa, mitä korkeammalla olet sen hurjempi on se alastulo. Jeffrey Epstein on saanut hieman esimakua ollessaan vangittuna ”avovankilassaan”, osoittaen mustelmiaan.
  Pinnallinen rankaisu ei riitä. Noin 80 naista on jo ilmoittanut joutuneensa vuosien aikana rivon seksuaalisen käytöksen kohteeksi. Se voi tuottaa raiskaajalle 40 vuoden tuomion, mistä hebrealainen sika ei selviä hengissä.

  • Jos Epstein joutuisi ”ISOON TALOON” suorittamaan rangaistustaan, niin hän tuskin nauttii siellä olostaan kovin kauan. Karaistuneetkin konnat pitävät kunnianaan eliminoida vankien joukosta ”Lapsia kohtaan aiheutetut seksuaaliset väkivaltaisuudet”. Rikollisillakin on omat vaatimuksensa Pedofiilareita kohtaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here