Yle-gaten nyt velloessa ja herättäessä ihmisissä epäilyjä median riipumattomuudesta on syytä antaa puheenvuoro Ylen toimittajille, jotka eivät yleensä koskaan eivätkä missään saa sananvuoroa, saati että saisivat vapaasti ja seuraamuksitta sanoa. Sana on vapaa, Sanni Sukkula!

Kiitos. Lupasin ja vannoin itselleni, että en sotkeudu tähän vyyhtiin. Kuitenkin Ylen uutis- ja ajankohtaispuolella vuosia politiikkatoimittajana työskennelleenä en voi vaan olla enää hiljaa. En tunnista työpaikkaani tästä kohusta, joka nyt muissa medioissa uutisoidaan. Itse asiassa minulla onkin mennyt luottamus aika pitkälti muuhun mediaan, joka uutisoi vain ja ainoastaan kriitikoiden kautta, eikä edes yritä kysyä meiltä yleläisiltä, jotka uskollisina olemme pysyneet infosotarintamalla puolustaen asemiamme.

Botoksoinnilla pokka pitää

Kasvojen vaikeasta pallolaajennuksesta parhaillaan toipuva Sanni jatkaa:

— Yhtäkkiä yhden tai kahden ihmisen esittämästä kritiikistä tulee narratiivi, kun todellisuus Ylellä työskennelleenä on ihan jotain muuta. Nyt muu media päästää ääneen ihmiset, jotka ovat saaneet Yleltä potkut, joiden ohjelmat on lopetettu, joilla on muita syitä vihata Yleä. Muu media kirjoittaa heidän eronneen itse, mutta se ei ole totta. Pomoni Aate Jäätäväinen kertoi minulle, että esimerkiksi Susa-Anna Päiväpinta oli kieltäytynyt menemästä Ylen toimittajilta vaadittuun, kasvolihakset halvauttavaan botox-käsittelyyn, vaikka johto teki toimituksen kokouksessa selväksi, että uutisia ei muuten pysty lukemaan vakavalla naamalla.

Sanni sanoo olevan katkera havainto, etteivät kaikki toimituksessa luota siihen, että toimituksen johto tietää, mitä tekee.

Sanni muistuttaa Totuusmedian päätoimittajien yhdistyksen (PTY) vastikään julkaisemasta kannanotosta, jossa nimenomaan todetaan toimittajien käyttävän työssään työnantajansa sananvapautta, eikä omaa sananvapauttaan kansalaisina. Sanni sanoo jokaiselle ammattilaiselle olevan päivänselvää, mitä tämä päätoimittajien lausuma tarkoittaa: ammattilainen sanoo sen, mitä uskoo ja tietää työnantajansa haluavan sanottavan.

Sanni kiivastuu (vaikka sitä on hänen liikkumattomista kasvoistaan vaikea huomata):

— Ei ole oikein eikä reilua että Yleltä erotettuja ihmisiä päästetään muihin medioihin esiintymään sananvapauden sankareina, kun todellisuus on kuitenkin ihan jotain muuta.

Poliittista ohjailua ei ole olemassakaan

Sanni Sukkulan mukaan väitteet Ylen poliittisesta ohjailusta eivät pidä lauhdevettä. Sanni ei jaksaisi tästä asiasta alkaa tapella, mutta haluaa nostaa otsikoihin sen, että Ylen tekemän gallupin ja itsearvioinnin mukaan Yle on riippumaton ja puolueeton media:

— On olemassa myös Ylen hallintoneuvoston päätös, jonka mukaan Ylen toimintaa ei tarvitse kenenkään tutkia. Kyllä tämän jo pitäisi riittää todisteeksi vaihtoehtoisia faktoja vaativille änkyröille!

Sannilla on rahkeita sanoa näin. Sannilla on vankka poliittisen verkostoitumisen tausta. Sannin isä Hukka Sukkula työskenteli Naton äänenkannattajassa, Kaleva-lehdessä, jossa toimitteli myös Sannin äiti, kokoomuksen kansanedustajaksi noussut Muulikki Sukkula. Sannin rakas on perussuomalaisten lehden päätoimittaja Hattivatti Karkkila.

He eivät ole pahemmin pyrkineet ohjailemaan Sannin toimittelua, Sanni vakuuttaa.

Yleisradion ajankohtaistoiminnan päällikkö Itku-Iikka Myötäsukainen kertoi kysyttäessä, ettei Sanni kertonut rakkaastaan etukäteen, joten Myötäsukainen kävi Sannin asian asian läpi vasta, kun se oli noussut julkisuuteen muissa medioissa. Hänen mukaansa puolueen lehden päätoimittaja ei ole samanlaisessa päättävässä asemassa kuin puheenjohtaja tai ministeri. Puoluehden päätoimittaja ei ole merkittävä mediavallan käyttäjä tai mielipideohjaaja, sanoi Myötäsukainen. ”Ei mitään Yleen verrattavaa.”

Kiitos, Sanni Sukkula. Meillä alkaakin aika nyt loppua. Haluatko, Sanni, vielä lopuksi sanoa jotain kaikille suomalaisille?

— Kiitos. En minä tietenkään tiedä, mitä on tapahtunut, tarkoitan näissä kohutuissa väännöissä työskentelyn rajoittamisesta koska yhtiön sisäiset asiat säilytetään yhtiön sisäisinä, tai siis että sisältä tulevaa kritiikkiä ei saa esittää julkisesti, yhtiön säännöt kieltää sen. On ihan realiteetti että sananvapauden linnaketta on vaikea puolustaa jos kuka tahansa saa sanoa muissa medioissa mitä tahansa.  Mutta siis haluan sanoa kaikille suomalaisille että tää on tätä politiikan arkipäivää. Eettisesti sitoutunut ammattijournalisti osaa ottaa sen niin kuin se on, faktisesti.

PÄIVITYS 20.02.2017 klo 06:35 Juuri saamamme tiedon mukaan Yleisradion hallintoneuvostosta koottu riippumaton raati on päättänyt palkita Ajankohtaista kakkoslaatua -ohjelman toimittajan Sanni Sukkulan arvostetulla hutkivan journalismin palkinnolla. Onnittelut!
¤

Innoituksen lähde

Sanna Ukkola, Facebook 14.2.2017 klo 5.43 https://www.facebook.com/ukkola/posts/10154075457310356?pnref=story
¤

Kuva: Tinker*Tailor loves Lalka | CC 2.0. Muokannut Vesa Raiskila

14 KOMMENTTIA

  • En pysty niin pahkasikaan kuin Yle:

   ”Yle peruutti yllättäen odotetun sananvapauskeskustelun – päätoimittaja oli vielä perjantaina osallistumassa siihen

   Yle peruutti odotetun radiokeskustelun, jonka vieraiksi olivat jo lupautuneet Ylen päätoimittaja Riikka Venäläinen ja Ylestä irtisanoutunut Jussi Eronen.

   Ylen Radio 1:n Julkinen sana -ohjelmassa oli tarkoitus keskustella sananvapaudesta, mutta tämä keskustelu on nyt yllättäen peruttu.
   Ohjelmaan oli lupautunut vieraaksi Ylen päätoimittaja Riikka Venäläinen ja Yleltä irtisanoutunut ajankohtais- ja featuretoimituksen esimies Jussi Eronen.

   Peruuttamisesta on ilmeisesti päättänyt Venäläisen yläpuolella oleva taho (tämä lause on tahaton vitsi IL:n toimitukselta).
   http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702182200073153_uu.shtml

 1. ”Botoksoinnilla pokka pitää”
  Botoksistako se johtuu 😮 ja kun luulin, että hän on syntymästään saakka ollut ton näkönen, koska on porsaan inkarnaatio.
  Ilmeiseti plastiikkakirurgi on hutiloinut tai ollut pahassa krapulassa.

  Tämä inkarnaatio selittäisi myös Sannin intohimon maahanmuutovastaisiin miehiin (persut), huolimatta työnantajansa asenteesta.

 2. Yle on sen tason pelle-Hermannien temmellyskenttä että uskottavuudesta ei ole mitään jäljellä.Kaikki naurettavat vakuuttelut tasapuolisuudesta ja samanaikaiset keskustelupalstojen sensuroinnit kertovat että viivytystaistelu on katkeraa.Uusin ase tulee olemaan tietokone-pohjainen sensurointi jota jo suomi24 käyttää.

 3. Mielestäni olisi parasta lakkauttaa Yle, epäonnistunut niin pahasti vallan vahtikoiran tehtävässään. Sorry pitkät perustelut, mutta epäonnistumisia on niin paljon. Nyt viimestään Ylen toimittajat huomaavat nämä, mutta katsokaas, eivät tule mitenkään puuttumaan epäkohtiin vieläkään. Seuratkaapa itse.

  Suomalaisia huijataan jatkuvasti ulkopolitiikan johtamisessa ?

  Myös Suomen ulkopolitiikasta on päätetty perustuslain vastaisesti.

  Myös Suomen ulkopolitiikasta on päätetty perustuslain vastaisesti. Siksi mielestäni myös presidentti voisi erota, samoin Oikeuskansleri. Yle voitaisiin lopettaa, sen toimiminen ”vallan vahtikoirana” on epäonnistunut niin pahasti. Valvonta tehtävä ei taida onnistua, jos valvottava ( eduskunta ) päättää valvojan ( Ylen ) rahoituksesta. Yle veroa kerätää vuosittain lähes 500 miljoonaa.

  Perustuslain vastaisesti on tulkintani mukaan päätetty:

  – Vuoden 2017 kansainvälisistä sotaharjoituksista
  – amerikkalaisten osallistumisesta Suomen alueella tapahtuvaan sotaharjoitteluun
  – Nato isäntämaasopimus
  – Suomen ja Usan välinen puolustusyhteistyö ”sopimus”
  – Suomen ja Britannian välinen puolustusyhteistyö ”sopimus”

  Tosiasiallisesti Suomi on sodassa Irakissa.Siitäkin päätös on tehty perustuslain vastaisesti.Perustuslain mukaan sodasta ja rauhasta päättää presidentti eduskunnan suostumuksella. Koska sodasta päättäminen on aivan perustuslain ydin aluetta, niin siihen ei ole voitu tehdä poikkeuslailla poikkeusta. Sodasta päättäminen on ainoa asia, joka on pistetty kahden kansanvaltaisen lukon taakse ( presidentin vaalit ja eduskuntavaalit).

  Tulkintani mukaan Suomi ei ole myöskään koskaan voimaansaattanut euro-sopimusta, joten katson että Suomi ei ole koskaan liittynyt euroon. Katson myös, että koska Suomi ei ole koskaan liittynyt euroon, niin myöskään EVM-sopimus ei sido Suomea erehdyksen takia.

  Perustuslakivaliokunta ei viitsinyt ottaa kantaa euro- liittymiskysymykseen Väyrysen kansalaisaloitteen yhteydessä- se päätti ettei ota kantaa lainkaan Väyrysen kansalaisaloitteeseen.

  Tarkastellaan tässä nyt esimerkiksi vaikka vuoden 2017 kansainvälisistä sotaharjoituksista päättämistä perustuslain näkökulmasta:

  Iltasanomat:
  Puolustusvoimat mukana 84:ssä kansainvälisessä harjoituksessa ensi vuonna – osa Naton järjestämiä
  Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps) hyväksyi Puolustusvoimien vuoden 2017 kansainvälisten harjoitusten vuosisuunnitelman perjantaina 25. marraskuuta. Puolustusvoimat osallistuu harjoituksiin muun muassa Yhdysvalloissa, Virossa, Ruotsissa, Albaniassa ja Saksassa.
  Puolustusvoimat tekee vuosittain esityksen kansainvälisistä harjoituksista ja koulutustapahtumista puolustusministeriölle. Vuosisuunnitelma käsitellään tasavallan presidentin ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittisessa ministerivaliokunnassa. Suunnitelmasta informoidaan lisäksi eduskunnan puolustus- ja ulkoasiain valiokuntia. Vuosittaisen suunnitelman hyväksyy puolustusministeri.
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000004881851.html
   
  Perustuslaki 93 §
  Suomen ulkopolitiikkaa johtaa tasavallan presidentti yhteistoiminnassa valtioneuvoston kanssa. Presidentti ja ulkosuhteista vastaavat ministerit keskustelevat merkittävimmistä päätöksistä hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittisessa valiokunnassa.
  Perustuslaki 58 §
  Presidentin päätöksenteko
  Tasavallan presidentti tekee päätöksensä valtioneuvostossa sen ratkaisuehdotuksesta.
  http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731#L5P58
   
  Presidentin päätöksenteko:
  Presidentin esittelyssä presidentti tekee ulkopolitiikkaa koskevat määrämuotoiset päätökset valtioneuvoston valmistelusta ja ratkaisuehdotuksesta.
  https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/sivut/trip.aspx?triptype=ValtiopaivaAsiakirjat&docid=kk+837/2004

  Perustuslaki
  67 §
  Valtioneuvoston päätöksenteko
  Valtioneuvostolle kuuluvat asiat ratkaistaan valtioneuvoston yleisistunnossa tai asianomaisessa ministeriössä. Yleisistunnossa ratkaistaan laajakantoiset ja periaatteellisesti tärkeät asiat sekä ne muut asiat, joiden merkitys sitä vaatii. Valtioneuvoston ratkaisuvallan järjestämisen perusteista säädetään tarkemmin lailla.
  Valtioneuvostossa käsiteltävät asiat on valmisteltava asianomaisessa ministeriössä. Valtioneuvostossa voi olla ministerivaliokuntia asioiden valmistelua varten.

  http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731#L5P65

  Valtioneuvoston ja ministeriön välistä toimivallan jakoa on kuvattu hyvin voimassa olevassa lainkirjoittajan oppaassa. Sen mukaan ministeriö voi päättää vain lähinnä teknisluonteisista sekä yhteiskunnalliselta ja poliittiselta merkitykseltää vähäisehköistä asioista. Huomaa, että ministeriön päätös on säädös hierarkiassa vielä alempana kuin ministeriön asetus.

  http://lainkirjoittaja.finlex.fi/13-saadosten-lajit-ja-saadostaso/13-4/

   
  Suomen sotaharjoituksista päättämiseen on tarvittu määrämuotoinen päätös, joten päätös on pitänyt tehdä joko presidentti presidentin esittelyssä valtioneuvoston ratkaisuehdotuksesta taikka ministeriön on pitänyt tehdä asiasta määrämuotoinen päätös.
   
  Koska Suomen sotaharjoitukset eivät ole yhteiskunnalliselta ja poliittiselta merkitykseltään vähäisehkö asia, niin asiasta olisi pitänyt tehdä päätös presidentin esittelyssä valtionneuvoston ratkaisuehdotuksesta. Niin ei tapahtunut, joten katson että sotaharjoituksista on päätetty perustuslain vastaisesti.
  Voiko ministerivaliokunta päättää Suomen sotaharjoituksista ?
   
  Asetus: Valtioneuvoston ohjesääntö
  25 §
  Ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta
  Valiokunnan on valmistelevasti käsiteltävä tärkeät ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa ja muita Suomen suhteita ulkovaltoihin koskevat asiat,

  http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2003/20030262

   
  Ministeriövaliokunta on vain valmisteleva elin valtiosäännön ohjesäännön 25 § mukaan. Se ei siten voi tehdä määrämuotoisia päätöksiä, joten se ei ole voinut päättää sotaharjoituksista. Se ei myöskään voi myöskään valtuuttaa ministeriötä tekemään päätöksiä, joista perustuslain mukaan presidentin pitää päättää valtioneuvoston ratkaisuehdotuksesta ( perustuslain 58§ mukaisesti ). Se ei toisin sanoen ole voinut valtuuttaa ministeriötä tekemään päätöksiä sotaharjoituksista.
   

  Voimassa olevassa lainkirjoittajan oppaassa on hyvin kuvattu miten toimivalta menee valtioneuvoston ja ministeriön välillä. Kyseisessä oppaassa ei kerrota mitään ministerivaliokunnan vallasta tehdä päätöksiä. Näin koska ministeriövaliokunta ei ole päättävä elin, vaan se on vain elin joka valmistelee asioita.

  http://lainkirjoittaja.finlex.fi/13-saadosten-lajit-ja-saadostaso/13-4/
   

  Joten ministeriövaliokunta ei ole voinut päättää sotaharjoituksista, eikä se ole voinut myöskään valtuuttaa ministeriötä päättämään sotaharjoituksista. Päätös niistä olisi pitänyt tehdä presidentin päätöksellä presidentin esittelyssä. Koska niin ei ole tapahtunut, niin tulkitsen, että sotaharjoituksista on päätetty perustuslain vastaisesti.
  Uskon että pääsyy Georgian ja Ukrainan sotiin oli se, että ne yrittivät lähentyä Natoa. Suomi tietyllä tavalla lähentyy Natoa näillä sotaharjoituksilla, joten niistä päättäminen ei ole yhteiskunnalliselta merkitykseltään vähäisehkö asia.
  Esim. Afganinin sodassa on kuollut yli 100 000 siviiliä. Afganistanin ja Irakin sodan on laskettu maksaneen 1600 miljardia Usalle. Autiomaassa sotiminen on varmasti ihan eri juttu kuin sotiminen metsäisessä maassa.

  ———-

  Soini vastasi, että asiasta on päätetty normaalin päätöksentekomenettelyn mukaisesti valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunnassa yhdessä tasavallan presidentin kanssa. Se linjasi puolustusvoimien osallistumisesta kansainväliseen koulutus- ja harjoitustoimintaan 20. marraskuuta 2015.
  http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3502079-kuka-kutsui-amerikkalaishavittajat-hallitukselta-ei-selvaa-vastausta
   
  18.2.2016
  Amerikkalaisten osallistumisella on maan korkeimman johdon siunaus. Tämäkin harjoitus oli mukana listalla, jonka presidentin ja hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittinen valiokunta marraskuussa hyväksyi
  Toukokuussa Yhdysvalloista tulee 6 – 8 F-15 hävittäjää harjoittelemaan Rissalaan suomalaisten vieraiksi. Harjoituksesta nousi älämölö, kun puolustusvaliokunnan jäsenet saivat siitä tiedon Ylen uutisista.

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016021821138187_uu.shtml

  Tarkempia perusteluita:

  Päätettiinkö vuoden 2017 sotaharjoituksista kusettamalla ?

  http://blogit.mvlehti.net/totuus/2016/11/26/paatettiinko-vuoden-2017-sotaharjoituksista-kusettamalla/

  Suomi ja Yhdysvallat allekirjoittavat aiejulistuksen puolustusyhteistyöstä

  http://blogit.mvlehti.net/totuus/2016/10/05/uusi-kupru-tulossa-taas-tanaan-osa-17-suomi-ja-yhdysvallat-allekirjoittavat-aiejulistuksen-puolustusyhteistyosta/

  Päätettiinkö Usan sotaharjoituksista Suomen alueella perustuslain vastaisesti ?

  http://blogit.mvlehti.net/totuus/2016/09/08/kuprut-osa-615-paatettiinko-usan-sotaharjoituksista-suomen-alueella-perustuslain-vastaisesti/
  Onko Nato isäntämaa sopimus tupla kupru ?

  http://blogit.mvlehti.net/totuus/2016/09/26/kuprut-osa-16-onko-isantamaa-sopimus-tupla-kupru/

  Johdetaanko Suomalaisia harhaan puolustusyhteistyösopimus -asiassa ?

  http://blogit.mvlehti.net/totuus/2016/09/08/kuprut-osa-615-johdetaanko-suomalaisia-harhaan-puolustusyhteistyosopimus-asiassa/

  Onko Suomi sodassa Irakissa perustuslain vastaisesti ?

  http://blogit.mvlehti.net/totuus/2016/09/07/kuprut-osa-315-onko-suomi-sodassa-irakissa-perustuslain-vastaisesti/

  Suomi ei ole koskaan liittynyt euroon

  http://blogit.mvlehti.net/totuus/2016/09/07/kuprut-osa-115-suomi-ei-ole-koskaan-liittynyt-euroon/

  Huomiota Väyrysen kansalaisaloitteen uutisoinnista

  http://blogit.mvlehti.net/totuus/2016/11/27/perustuslakivaliokunnan-virallinen-lausunto-vayrysen-aloitteeseen/

  EVM-sopimus ei sido Suomea

  http://blogit.mvlehti.net/totuus/2016/09/07/kuprut-osa-215-evm-sopimus-ei-sido-suomea/

  Pitäisiköhän vaikka median kertoa Puolustusministeri Jussi Niinistölle, että vaikka nyt ollaan niin puolutusministeriä, niin puolutusministeriö ei voi tehdä päätöksiä kuin vain lähinnä teknisluonteisista sekä yhteiskunnalliselta ja poliittiselta merkitykseltää vähäisehköistä asioista.

  Ja ulkopoliittinen ministerivaliokunta ei voi tehdä määrämuotoisia päätöksiä lainkaan. Koska ei ole olemassa lakia, jonka nojalla se voisi tehdä määrämuotoisia päätöksiä.

  Valtioneuvoston ja ministeriön välistä toimivallan jakoa on kuvattu hyvin voimassa olevassa lainkirjoittajan oppaassa. Sen mukaan ministeriö voi päättää vain lähinnä teknisluonteisista sekä yhteiskunnalliselta ja poliittiselta merkitykseltää vähäisehköistä asioista. Huomaa, että ministeriön päätös on säädös hierarkiassa vielä alempana kuin ministeriön asetus.

  http://lainkirjoittaja.finlex.fi/13-saadosten-lajit-ja-saadostaso/13-4/

  • ’… Perustuslain vastaisesti on tulkintani mukaan päätetty:
   – Vuoden 2017 kansainvälisistä sotaharjoituksista
   – amerikkalaisten osallistumisesta Suomen alueella tapahtuvaan sotaharjoitteluun
   – Nato isäntämaasopimus
   – Suomen ja Usan välinen puolustusyhteistyö ”sopimus”
   – Suomen ja Britannian välinen puolustusyhteistyö ”sopimus” ’

   Näin maamme on kansan tahdon vastaisesti vastoin perustuslakia alistettu kiinteään sotilaalliseen yhteistyöhön ja -liittoon USA/Nato akselin kanssa. Miksi?
   Miksemme ole pysyneet puolueettomana? Nyt olemme sotatilanteessa Venäjän ohjusten maalitaulu sillä tuleva mahdollinen suursota (WW3?) käydään Venäjää vastaan.
   Ja vielä tilaamme tuota ohjusiskua kun ryssäviha kukoistaa natokiimaisessa eliitissä ja mediassa. Oikein kerjäämme verta nenästämme.
   Onko meidän USA-koaliitioon mukaan menomme ja Nato-kiiman takana riskaabeli ja utopistinen ajatus Suur-Suomesta; että Karjala saataisiin takaisin kun Venäjä mahdollisesti häviäisi sodan? Voi olla että on. Tai mikä muu se voisi olla? EU:ko pakottaa? Emmekö saa hoitaa asioita itsenäisesti?
   Missä on realiteettitajumme? Pahasti hukassa. Ja jos EU pakottaa niin miksei itsesuojeluvaisto sano, että pian irti siitä?
   Aika uskomatonta että elämme tällaisen sokeuden vallassa. Emmehän me sodan syttyessä selviydy Venäjän ohjusiskusta koskaan.
   Pääasian luulisi olevan ettemme tuhoutuisi mutta nyt olemme panneet päämme giljotiinin alle.

   WW3 Watch: 3500 US Troops on Russian borders (Combat ready)
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=147332

 4. Voi olla että mitään poliittista ohjausta ei edes tarvitse sillä toimittajat ovat Marko Hamilon tosin aika suppean otantatutkimuksen perusteella jopa lähes 90%:sti punavihreitä ja sen maailmankuvan omaksuneet juuri opiskeluaikana. Näin ollen heidän aatteellista yksimielisyyttä ei tarvitse millään tavalla ohjata (ainakaan vielä). Eikä punavihreys ja natomielisyys suinkaan ole toisiaan poissulkevia asioita. Päinvastoin juuri tuollaiseen joukkoon kuuluukin humanitäärisen imperialismin sisäistäminen (tosin kauneimmilla termeillä ilmaistuna). Toimittajat ovat kuin papit (ja kulttuurihenkilöt) jotka muita innokkaimpina ovat aina valmiina hyppäämään kunkin muoti-ilmiön kelkkaan. Tosin tämä tapahtuu nuorella iällä sillä en usko näitten aikamme punavihreitten suuressa määrin muuttaman maailmankuvaansa. Kunkin sukupolven kellokkaat valitsevat oman juttunsa ja siihen myös sitten tuhehtuvat. Suomalaisuusaate, AKS, taistolaisuus, vihreys, punavihreys…

  • Niinpä …. noinhan se on
   Why Do “Progressives” Like War?
   The lefties I knew in college are now part of the Establishment and generally speaking are retired limousine liberals. And they now call themselves progressives, of course, because it sounds more educated and sends a better message, implying as it does that troglodytic conservatives are anti-progress.
   But they also have done a flip on the issue of war and peace. In its most recent incarnation some of this might be attributed to a desperate desire to relate to the Hillary Clinton campaign with its bellicosity towards Russia, Syria and Iran, but I suspect that the inclination to identify enemies goes much deeper than that, back as far as the Bill Clinton Administration with its sanctions on Iraq and the Balkan adventure, which resulted in hundreds of thousands of deaths and the creation of a terror-narco state in the heart of Europe. And more recently we have seen the Obama meddling in Libya, Yemen and Syria in so called humanitarian interventions which have turned out to be largely fraudulent. Yes, under the Obama Dems it was “responsibility to protect time” (r2p) and all the world trembled as the drones were let loose.
   Ironically, pursuing a reset with Russia is one of the things that Trump actually gets right but the new left won’t give him a break because they reflexively hate him for not embracing the usual progressive bromides that they believe are supposed to go with being antiwar.
   Other Moscow trashing comes from the John McCain camp which demonizes Russia because warmongers always need an enemy and McCain has never found a war he couldn’t support.
   It would be a tragedy for the United States if both the left and enough of the right were to join forces to limit Trump’s options on dealing with Moscow, thereby enabling an escalating conflict that could have tragic consequences for all parties.
   http://www.globalresearch.ca/why-do-progressives-like-war/5576193

 5. NO NIIN… GOOGLE ’UKKOLOITUU’ … blacklists Natural News…
  Silencing Natural News is all part of the globalist “script” for the enslavement of a population kept ignorant of reality
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=147562
  http://www.naturalnews.com/2017-02-22-google-blacklists-natural-news-removes-140000-pages-from-its-index-memory-holes-natural-news-investigative-articles.html
  With the attacks on Milo, InfoWars and Natural News, what you are witnessing right now is the coordinated silencing of every voice that opposes the corrupt, globalist establishment. All such voices are being “memory holed” in the run-up to an attempted Orwellian-style domination over all information run by Facebook, Google, Yahoo, Twitter and other internet gatekeepers. This is all by design. It is nefarious, sinister and represents nothing less than the final desperate assault to enslave humanity by silencing truth.
  Finally, prepare for total war on humanity. I’m being told from other sources that the “final solution” is coming soon from the globalists, and it’s going to be unleashed as an all-out war against Trump, liberty, free speech, natural medicine and every individual who dares stand up and speak the truth against the lying globalists and their fake news minions. The reason they are silencing Natural News, InfoWars and other outlets is because they are preparing for a very big false flag assault and they don’t want independent media websites to be able to counter the “official” news narrative.
  I’m serious. Get ready. It’s all coming down soon …. LINKISTÄ LISÄÄ

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here