Pentagonin Yhdysvaltain armeijan erikoisjoukkojen komentokeskukselle valmistamassa koulutusvideossa ”Megacities – Urban Future, the Emerging Complexity” kuvataan tulevaisuuden haasteita seuraavasti:

”Nykyisenlaiset ja entiset strategiat eivät enää päde. Vastassamme on ympäristöjä, joita sodan mestarit eivät koskaan kyenneet kuvittelemaan. Vastassamme on uhka, joka vaatii meitä määrittelemään uudelleen doktriinit ja voiman radikaalisti uudenlaisilla ja erilaisilla tavoilla. Tulevaisuuden armeija tulee kohtaamaan erittäin hienostuneen kaupunkikeskeisen uhan, joka edellyttää, että kaupunkiympäristössä suoritetut operaatiot ovat perusvaatimus tulevaisuuden maavoimien käytölle. Uhka on selvä. Suunta on vielä määriteltävä. Tulevaisuus on urbaani, kaupunkikeskeinen.”

The Intercept -median tiedonvapautta koskevan lain (Freedom of Information Act, FOIA) nojalla haltuunsa saama Pentagonin koulutusvideo kertoo Yhdysvaltain armeijan valmistautuvan ratkaisemaan voimankäytöllä tulevia, kaupungistumisen aiheuttamia kotimaisia sosiaalisia ja poliittisia ongelmia, kirjoittaa perustuslakiasiantuntija John W. Whitehead.

Vihreä liike on tarjonnut ilmastonmuutos- ja ympäristöongelmiin ratkaisuna kaupungistumista ja metropolihallintoa.

Pentagonin koulutusvideo kertoo megakaupunkien tuovan mukanaan ”ala-arvoisen infrastruktuurin, rikollisverkostoja, uskonnollisia ja etnisiä jännitteitä, köyhtyneitä slummialueita, ylikuormitetun viemäriverkoston, avoimia maantäyttöpaikkoja, työttömien massojen kasvun” sekä kaupunkiympäristön, jossa varakasta eliittiä on suojeltava niiltä, joilla ei ole mitään, Whitehead hahmottelee. Kertojan ääni videolla toteaa, että suurkaupunkien ”suo on kuivattava” vetämällä taistelemattomat osapuolet ja järjestelmän vastustajat mukaan korkean intensiteetin konfliktiin.

Taistelematon osapuoli tarkoittaa siviiliä. Siviilit ovat uhka, vastustaja ja vihollinen. Taistelematon osapuoli on tavallinen amerikkalainen, joka täytyy tunnistaa, kapseloida ja – jos tarpeellista – eliminoida, kirjoittaa Whitehead ja jatkaa: Pentagonin kuvittelemassa tulevaisuudessa kaikki muurit ja vankilat rakennetaaan suojelemaan eliittiä niiltä, joilla ei ole mitään. ”Me olemme ne, joilla ei ole mitään.”

Tässä viitekehyksessä viime vuosikymmenien kehityskulut alkavatkin näyttäytyä Whiteheadin mukaan oikeassa valossa: kaiken läpäisevä valvonta, ääriliikeraportointi, siviilien liikehdintä, protestit, ammuskelut, pommitukset, uhka-arviot, fuusiokeskukset, paikallispoliisin muuntaminen armeijan jatkeeksi jakamalla poliisille armeijan ylijäämäaseistusta ja hallituksen tiedostot, joihin on listattu toisinajattelijat ja mahdolliset ongelmien aiheuttajat – potentiaalisina terroristeina.

Poliisivaltio

Poliisivaltio rakennetaan hitaasti, vaivihkaa totuttamalla väestö vankilansa seiniin ja uskottelemalla, että ne on tarkoitettu heidän turvakseen pitämään vaara ulkopuolella, sanoo Whitehead. ”Turruta väestö väkivaltaan, totuta sotilaallisen voiman läsnäoloon heidän yhteisöissään ja saa heidät uskomaan, ettei ole mitään, mitä he voisivat tehdä muuttaakseen asiain tilaa.”

Poliisivaltiota ei ole rakennettu hetkessä. Whitehead ottaa esiin Yhdysvaltain armeijan sotakoulun vuoden 2008 raportin Known Unknowns: Unconventional ’Strategic Shocks’ in Defense Strategy Development, jossa hahmotellaan yhteiskunnallisten levottomuuksien saattavan saada alkunsa taloudellisesta romahduksesta, terveydenhuollon pettämisestä, toimivan poliittisen ja laillisen järjestyksen katoamisesta, katastrofaalisista luonnon tai ihmisten aiheuttamista tuhoista tahi määrätietoisesta kotimaisesta vastarinnasta tai kapinoinnista. Tällöin vaaditaan sotilaallista interventiota Yhdysvaltain sisäpuolella yleisen järjestyksen palauttamiseksi (kääntämällä aseet kapinoivaa väestöä vastaan).

Jopa veteraanien asioita hoitava virasto DVA, elintarvike- ja lääketurvallisuutta valvova FDA sekä ympäristönsuojeluvirasto EPA ovat saaneet oman osuutensa mellakkakypäröistä, poliisiaseista ja järeämmästä aseistuksesta. Whiteheadin mukaan on todennäköistä, että Yhdysvalloissa valmistaudutaan tilanteeseen, jossa poikkeustilalain voimaansaattaminen tulee tarpeelliseksi hallitusten huonon asiainhoidon takia; tilanteeseen, jossa yhteiskunnalliset ongelmat ratkaistaan armeijan avulla.

Posse Comitatus Act rajoittaa sotilaallisen voiman käyttöä sisäisten asiain ohjailemiseksi Yhdysvalloissa. Mutta koskapa lainsäätäjät laeista olisivat piitanneet – ainahan voi säätää uuden vaikka takautuvasti.

Tulevaisuus on jo täällä

Vaikka Whitehead ei sitä sanokaan, massamedia ”uutistuotantoineen” toteuttaa omaa rooliaan suunnitelmassa tyynnyttelemällä, turruttamalla ja tappamalla ihmisten itsesuojeluvaiston. Massamedia luo kuvan, että eriäviä tai vaihtoehtoisia näkökulmia esittävä on potentiaalinen terroristi, joka täytyy eliminoida. Vaikka Whitehead ei sitä sanokaan, elokuvateollisuus antaa tähän panoksensa opettamalla, että ainoa mitä hätätilanteessa voi tehdä on piiloutua vaatekomeroon tai seisoa sillalla olevassa ruuhkassa suu auki taivaalle tuijottaen.

Mieti näitä, kun ajelet autollasi, joka on varustettu gps-paikantimella. Mieti näitä, kun vastaat älypuhelimeesi, joka ilmoittaa sijaintisi ja jonka viestiliikennettä voidaan seurata. Mieti näitä, kun vinkautat bonus- ja luottokorttiasi kaupan kassalla. Mieti näitä, kun kirjoitat mielipiteitäsi sosiaaliseen mediaan.

”Me, kansalaiset” olemme vihollinen numero yksi.

Kommentti

Statista julkaisi 16.2.2017 tulokset YouGov-mielipidekyselystä, jossa tiedusteltiin, mitä maita amerikkalaiset pitävät suurimpina uhkina omalle kansakunnalleen. Suurimmat uhat järjestyksessä: Pohjois-Korea (57 %), Iran, Syyria, Irak, Afganistan, Venäjä (22 %), Libya, Somalia, Pakistan, Palestiina, Saudi-Arabia ja Jemen.

Huomaamme, että suurin osa uhkaaviksi koetuista kansakunnista on maita, joita Yhdysvallat liittolaisineen ovat demokratisoineet ”täsmäpommituksin” viime vuosikymmenet.

Vuonna 2014 Win/Gallup teki 68:ssa maassa kyselyn, jossa tiedusteltiin, mikä maa on suurin uhka maailman rauhalle. Ylivoimaisesti eniten ääniä sai Yhdysvallat, myös Yhdysvalloissa ja sen liittolaismaissa.

Jollain tasolla amerikkalaiset siis ovat tietoisia siitä, että asiat eivät ole mallillaan ”poikkeuksellisen kansakunnan” omalla tontilla. Mutta osaavatko he pitää Yhdysvaltoja uhkana omalle elämälleen?

Euroopan unionin nykytilanne ei mainittavasti eroa Yhdysvaltain tilanteesta.
Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 12.–14.2.2017 pidetty Maailmanhallitus-huippukonferenssi vahvistaa tavoitteena olevan globaalin keskushallituksen, maailmanhallituksen, ja että sen kehikko rakennettiin sata vuotta sitten, Kansainliiton myötä.

Miten Pentagonin tulevaisuudenvisiot, EU:n liittovaltiokehitys ja Dubain Maailmanhallitus-konferenssin puheenvuorot globaalin keskushallinnon tarpeesta voisivat kytkeytyä yhteen?

Pentagonin koulutusvideo antaa vihjeitä siitä, millaisiin keinoihin länsimainen arvoyhteisö, mielipide-eliitti, on valmis turvautumaan ”vapaiden kansalaisten” pakottamiseksi kuuliaisuuteen, kun kestävän kehityksen mukainen kaupungistaminen alkaa tuottaa omia sosiaalisia, poliittisia ja ympäristöllisiä ongelmia sekä eksistenssin uhkakuvia varakkaammalle väestönosalle, sille kuuluisalle yhdelle prosentille. Vai arveletteko eliitin olevan valmis luopumaan vapaaehtoisesti saavuttamistaan eduista? Niin ei ole käynyt vielä koskaan ihmiskunnan historian aikana.

 

Päälähteet

Whitehead, John W. | Rutherford Institute (13.2.2017): Coming Soon to a City Near You: The U.S. Military’s Plan to Take Over America http://www.rutherford.org/publications_resources/john_whiteheads_commentary/coming_soon_to_a_city_near_you_the_u.s._militarys_plan_to_take_over_am

Turse, Nick | The Intercept (13.10.2016): Pentagon video warns of ”unavoidable” dystopian future for the world´s biggest cities https://theintercept.com/2016/10/13/pentagon-video-warns-of-unavoidable-dystopian-future-for-worlds-biggest-cities/

McCarthy, Niall | Statista (16.2.2017): Who Americans consider their greatest enemies? https://www.statista.com/chart/8121/who-americans-consider-their-greatest-enemies/

Bonk, Lawrence | IRJ, Independent Journal Review (22.3.2015): Here is the country that was named the biggest threat to world peace http://ijr.com/2015/03/279944-country-named-biggest-threat-world-peace/

World Government Summit 2017 (12.–14.2.2017) https://www.worldgovernmentsummit.org/home

Kuva: SSG Teddy Wade [Public domain] via Wikimedia Commons, Pixabay

Kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen

42 KOMMENTTIA

 1. Yhdysvallat siis varautuu kansannousuun ja sisällissotaan.

  Tämä varautuminen voidaan tehdä periaatteessa kahdella eri tavalla;

  1. poistamalla syyt kansannousulle eriarvoisuutta vähentämällä ja yhteiskunnallista vakautta lisäämällä, tai

  2. valmistautumalla kansannousujen nujertamiseen asein.

  USA on selvästikin valinnut jälkimmäisen polun. Demokratia ja vapaus ovat vain peitesanoja, joiden suojissa tätä valmistautumista tehdään. Ja toiminnan käytännön harjoittelu suoritetaan ulkomailla, joiden osalta harjoitukset ovat paraikaakin käynnissä mm. Afganistanissa, Irakissa, Jemenissä, Ukrainassa ja Syyriassa.

  • Ei unohdeta Suomea. Päättäjämmekään eivät ole unohtaneet, ja tästä syystä tukku uutta lainsäädäntöä ynnä vuoden 2012 perustuslain muutos.

   • Jos päättäjämme, myös atteistunut Totuusmediamme seurailee hyvinkin yhdysvaltalaista esikuvaansa. Meidän mielipiteenmuokkauksessamme tahtipuikkoja heiluttelevat veronmaksajien kustantama Yle Uutiset ja Sanomat -imperiumi, rapakon takana dominoi Clinton News Networkin ja Foxin muodostama surrealistinen uutisnäyttämö.

   • Ei voi unohtaa… On Suomi ja ”Suomi”. Kumpi ompi parempi… Sulttaani vai Ritexi… Tällä tasolla nyt ollaan, ja valtionhallinnolla ei ole mitään kykyä arvioida turvallisuutta suuntaan tai toiseen… Woehan widyy. Nyt ihan oikeesti ottaa pattiin, -kuten on on tehnyt jo pidempäänkin…

    Elä siinä nyt sitten luottaen tulevaisuuteen…

 2. Viikonvaihteen demarissa oli juttu,jossa eriteltiin yhdysvaltain polittista tilannetta ansiokaasti.
  Trumpin vallan mahdollistajana oli eritäin suuri pasiivinen väestö, ainoastaan kolmas osa väestöstä oli äänestänyt häntä.
  Trumpin polittinen neuvonantaja Bannon on puhunut nykyisen regimin vallassa säilymisestä seuraavat viisikymmentä vuotta, se ei onnistu muuten kuin poikkeuskeinoin.
  Trumpin hallinto on uhannut esimerkksi Cigagoa mikäli väitettyä kaupungin järjestystä ei muuten voida turvata.
  Bannon on ilmoittautunut leninistiseksi strategiksi,jolloin hän esikuvansa mukaan kykenee tuottamaan provokaatioita mielenosoituksessa,saadakseen syyn poikkeustilaan,rebublikaanit kokevat joukomielenosoitukset nnäet vastenmieliseksi.

  Viellä suurempi uhka liitovaltion rauhalliselle kehitykselle on eräiden kalifornialaisten haaveet itsenäisyydestä, silloin avattaisiin reitti tdelliselle sisällisodalle yhdysvalloissa.

  • ”Viikonvaihteen demarissa oli juttu,jossa eriteltiin yhdysvaltain polittista tilannetta ansiokaasti.
   Trumpin vallan mahdollistajana oli eritäin suuri pasiivinen väestö, ainoastaan kolmas osa väestöstä oli äänestänyt häntä.”

   Olisikohan tämä ”passiivinen väestö” tällä kertaa ollut kuitenkin Bernie Or Bust -väestö, ihmiset, jotka kieltäytyivät äänestämästä huippusuositun Bernie Sandersin pettänyttä clintonistien valtaamaa demokraattipuoluetta, mutta eivät myöskään Trumppia – jotkut jäivät kotiin, jotkut äänestivät Jill Steinia.

  • Yhdysvalloissa valtaosa väestöstä ei koskaan äänestä. Tätä äänestämättömyyttä edistää se, että siellä on rekisteröidyttävä äänestäjäksi ja vallanpitäjien kannalta on aina mukavampaa mitä vähemmän on äänestäjiä, toisaalta, jos äänestämällä voisi todella asioihin vaikuttaa se kiellettäisiin lailla. 🙂

 3. Suomessa yleinen asevelvollisuus on ollut yksi demokratian elementti ehkäistä sisällisotaa, kansalaissotaa ja armeijan luisumista oikeiston ja/tai vallassaolijoiden armeijaksi.

  Nyt ylipäälikkö Niinistön aikana yleiseen asevelvollisuuteen perustuva armeijamme on muuttunut jo valkioivaksi asevelvollisuusarmeijaksi, jonka voi ilman eduskuntaa ja demokratiaa nyt kääntää kansaa vastaan ja alistaa ulkovalloille vaikkapa USA:lle ja NATO:lle.

 4. Olen hieman skeptinen sen suhteen, kuinka hallitus Yhdysvalloissa onnistuu täysmittaisen kapinan kukistamaan. Nimittän siellä kansalla on aseita vaikka muille jakaa. Pääasiassa valkoisista köyhistä koostuva ammattiarmeija ei hevillä lähde ammuskelemaan liittovaltioon nuivasti suhtautuvia punaniskoja. Iso osa köyhistä punaniskoista on veteraaneja, joten taitoa käsitellä tehokkaasti aseita on rutkasti armeijan ulkopuolella.
  Mitään takeita siitä, että liittovaltio ylipäätänsä voittaisi konflikteja täysmittaisessa kapinassa USA:ssa ei olisi. Kunta ja osavaltion poliisivoimat, eivät paikallisia ampuisi. Liittovaltion poliisivoimat voisivat olla kapinassa valtion puolella. Liittovaltio ei ole mitenkään kovassa kurssissa Yhdysvalloissa. Voihan sitä ties millaisia videoita tehdä, mutta ajatus siitä, että vaikkapa kansalliskaarti ryhtyisi naapureitaan täysmittaisesti lahtaamaan on todella vieras. Jenkeissä on järjetön määrä armeijan ulkopuolista porukkaa aseissa ja liittovaltion organisaatioissa suuria epävarmuutekijöitä, kuten kansalliskaarti, joten ei siellä kovin helposti ruveta omaa kansaa lahtaamaan.

  • Toivotaan että olet oikeassa. Kuvittelisin että asevoimia ja kansalliskaartia tarpeen tullen siirrettäisiin tositoimiin alueille, joilla heillä ei ole perhettä tai sukulaisia. Tuotiinhan kansalliskaarti rapakon takaa Suomeenkin harjoittelemaan. Tuskin heillä olisi estoja ampua suomalaisia, jos käsky kävisi.

   Suomen sisällissodassakin tänne tuotiin muualta (Ruotsi, Saksa ja myös Venäjä) joukkoja ampumaan punaisia.

   ——–
   Sarjakuvan ystäville Pentagonin tulevaisuuden visiot toivat varmaan mieleen Judge Dredd -sarjakuvat.

   • Yhdysvalloissa useita kertoja käyneenä ja sieltä sukulaisten jatkuvan informaation turvin luulen jotain maasta tajuavan. Maa, jonka infra on paikoin kuin hyvää afrikkalaista keskitasoa on tosipaikan tullen verrattain pimeä liittovaltion operoida. Esim. sähköverkko pysyy vaivoin pystyssä rauhan aikana, joten miten se pysyisi pystyssä sisäisen kriisin keskellä. En ollenkaa usko liittovaltion mahdollisuuksiin USA:n sisäisessä kaaoksessa.

    • Kyllä. Aito Amerikka ei ole sellainen joka tv-sarjoista näkyy. Itselleni on jäänyt mieleen asuntovaunukylät (trailerparkit), hanasta tuleva vesi jota ei voi juoda, kaunis luonto joka peittyy ihmisten jättämään kuonaan, tienvierille jätetyt rikkiruostuneet autot, lammet joiden pinnan alla on sielläkin autoja, pelottavassa kuosissa olevat sillat ja tienpinnat ymv.

     • On siellä kyllä hyvääkin. Ei asevelvollisuuta, lapset kotiopetuksessa ja 4-lapsen isän veroprosentti vähennyksien ansiosta 5. NWO homo/kehitysoppivyörytystä ei kristillisissä perheissä tarvitse kuunnella, koska kotiopetus siellä aivan arkea. Olematon verotus esim Floridassa, josta esimerkki takaa sen, että vaimo voi jäädä kotiin opettamaan lapsia. On siellä paljon mätää, mutta jos siellä on kykyjä, niin ilman valtion ideologista pakkovyörytystä, siellä voi elää. Suomessa ilman homovihervyörytystä on tavisperheen lähes mahdotonta välttyä.

     • Floridassa ei ole osavaltion verotusta. Selitys alhaiselle veroprosentille.

     • Sen veran vielä korjaan, etten ole mikään USA asiantuntija. Tunnen pienen siivun Yhdysvalloista uskonnollis-konservatiivisten sukulaisteni kautta, jotka ovat jo 2 ja 3 polven amerikansuomalaisia. Se tietenkin värittää kuvaani amerikasta.

  • Luulen että juuri tuosta epävarmuudesta johtuen soros-sionistien ja neokonnien nwo-eliitti pyrkivät olemaan varovaisia ja etenevät askel askeleelta turruttaen hitaasti kansan vastarintaa. Mutta siinä voi käydä aivan päinvastoin: kansa pääsee jyvälle strategiasta ja se menettää tehonsa. Toivotaan sitä.
   Maailmanrauhan kannalta olisi todella tärkeää että juuri USA – mafian rautanyrkki – ajautuisi sisäiseen kaaokseen ja saisi aikaan kunnon kapinan mafiaa vastaan ja sitä kautta varjohallituksen nurin.
   Trumpiin on kohdistettu suuria toiveita tässä mutta …. ? –pannaan perään ?-merkki

   • lisäys
    ikävä tosiasia on että uus-vasemmisto on onnistuttu kaappaamaan nwo-eliitin ja Soroksen NGO-haaviin ja sen levittämä kulttuurimarxismi rappeuttaa ja syö yhteiskunnan terveitä ja elinvoimaisia rakenteita juuri Jenkkilässä ja sieltä se skeida leviää tai sitä levitetään tarkoituksella mädättämään koko ’läntistä arvoyhteisöä’.
    Ja Pedogate, jonka Trump on luvannut nostaa pintaan, on se ansa jolla monet korruptoituneet poliitikot ja virkailijat pidetään narussa.
    Under a thin veneer of Law, we are governed by a secret network of traitors, pedophiles, Satanists and criminals, masquerading as prominent lawyers and judges, journalists, politicians, businessmen and police chiefs.
    They are often Freemasons who derive their power from the central banking cartel based in London UK which controls the mass media and seeks to impose its tyranny in the guise of “world government.” (Makew)
    Kyse on hitaasta turrutuksesta josta yllä puhuin ja jolla yritetään estää vahvemman opposition syntyä.

   • Olet oikeassa. 1993 Daavidin oksa uskonlahko pisti kampoihin FBI:lle ja ATF:lle Pieni lahko opetti liittovaltiolle, että ei sitä marssita, kuin torppaan silloin, kun vastustaja on asestautunut verrattain vahvasti. Tilanne päättyi murhenäytelmään ja kasvatti liittovaltiovihaa uskonnollisissa ja oikeistolaisissa piireissä. Samat porukat ovat tänäänkin verrattaen väkevästi aseissa.
    Alaska ei käytännössä ole hallituksen hallinnassa. Ihmiset siellä elävät käytännössä täysin ilman kontrollia. Pahimmat roistot saadaan kyllä linnaan, mutta kapinassa liittovaltio kukistuisi siellä päivässä.
    Kyllä siihen aikaa menee, ennenkuin keskilänsi, etelävaltiot ja Alaska ovat 100% liittovaltoin diktatuurissa.

 5. ’Syvä Valta’ nwo-lonkeroineen ei hellitä otettaan vaikka perikato häämöttää. Jokainen enemmän ymmärtävä tietää jo, että on vain ajan kysymys kun ’Arvoyhteisön’ lopullinen romahdus tulee mutta silti EU rakentaa sen varaan että kaikki jatkuisi entiseen malliin.
  Totuus kuitenkin on että Arvoyhteisö on tehnyt itsensä naurunalaiseksi suurimmassa osassa maailmaa ja sen epätoivoinen räpiköinti herättää koko ajan kasvavaa naurua valistuneissa ihmisissä. Se on myös omilla mädätystoimillaan pitänyt huolen siitä, ettei sillä ole kestävää perusrakennetta. Kuten imperiumit ennenkin niin sekin joutuu kokemaan kaiken väliaikaisuuden mikä näyttää olevan EU:n johdolle karvas pala. Oswald Spenglerin jo sata vuotta sitten antama hämmästyttävän tarkka perikadon tuomio ei kiinnosta oman vallanhimonsa sokaisemia.
  Thierry Meussan kuvaa tilannetta hyvin, muutama poiminta artikkelista:
  The hijacking of the Munich Security Conference
  by Thierry Meyssan
  History teaches us this – every time a System collapses, its leaders do not realise the truth until they are swept away by the storm.
  So the political representatives of the European Union, meeting just like every year in Munich for their Security Conference, were shocked to hear Sergey Lavrov speak of a post-Western world order.
  And yet the world is slipping away from under their feet – the Arab Peoples are desperately resisting wars and false revolutions, while the People of the United States have elected an anti-imperialist into the White House.
  The organisers of the Conference couldn’t have cared less – they were defending the interests of the deep US state against the Trump administration.
  http://www.voltairenet.org/article195341.html
  Ten years ago, in 2007, Vladimir Putin caused a scandal by claiming that it was in the interest of the Europeans not to follow the Pentagon in its military adventures, but to act independently [2]. He also reminded his listeners that his country, Russia, is also a European state, even though it is excluded from the European Union. The participants had laughed at him and his pretentions. As one, they sought protection under cover of the NATO umbrella.
  Horrified by the opinions of Donald Trump, according to whom NATO is «obsolete», they were reassured by the declarations of his ministers, who in essence, told them the same thing – NATO no longer needs to exist in its current format – it needs to be transformed into a defensive alliance, and if you want to be part of it, you will have to dedicate 2% of your Defence budget.
  Obsessed by their imperialist lunacy, the Europeans were terrified by the possible abandon of their anti-Russian investments in Ukraine and Syria. There too, they were reassured by declarations which were nonetheless as vague as could be. Trump’s ministers repeated that they would give up no interest vital to the USA in Ukraine, and that they would pursue a «political solution in Syria».
  Over the last few years, this Security Conference has been a way for Germany to serve as a link between the United States and their European partners. This year, its only goal was to force the European leaders to confirm their allegiance to the deep US state, without taking into account either the will expressed by the US People, or the change in the White House.
  Quite clearly, neither faced with the vote of the US People, nor the Resistance of the Arab Peoples, do the European leaders intend to change – they can only be dismissed by the European People.

  • En ole samaa mieltä Meyssanin kanssa. Uskoakseni yliylhäällä on havaittu ja ymmärretty levoton liikehdintä massojen keskuudessa — ja myös syyt siihen. Nyt pidetään Kaikki on hyvin -kulisseja ylhäällä sillä ajatuksella että ”ehkä se menee sittenkin itsestään ohi” ja myös, koska kulissit tarvitaan piilottamaan valmistautumista laajamittaisiin levottomuuksiin.

   • Varmaan ’Syvä Valta’, rahamafian korruptoima hallinto, tekee kaikkensa hiljaa hivuttamallakin mutta takana on kuitenkin sokeus: se ei ehkä sittenkään näe että homma ei etene sen haluamalla tavalla loppuun asti ja siksi uskoo että se selviytyy voittajana.
    Toisaalta miksi tämä NWO-imperiumi voisi kestää kun mikään imperiumi ei ole kestänyt ennenkään ja aina syy perikatoon on ollut sokeus? Olisiko uusi eliitti vähemmän sokeaa kuin aikaisemmat historiassa? Se kai on ydinkysymys.
    Itse en usko siihen vaikka tietoa onkin nykyisin enemmän, mutta tieto ei ehkä sittenkään ole tässä ratkaiseva asia. Päinvastoin näyttää ettei sitä haluta hyödyntää ja tuhokin hyväksytään. Vallanhimoon kun tieto ei pure.

    • Jäin miettimään ja tuli mieleen tämäkin spekulaatio:
     Kun/jos Imperiumin johto on ottanut tekoälyn palvelukseensa ja toimii enemmän ellei täysin tietokoneanalyysien pohjalta ? niin silloin mahdollisuus henk.koht. vallanhimon ja megalomanian luoman sokeuden mahdollisuudesta pienenee ja jopa katoaa.
     Silloin ei tunnepohjalta enää tehtäisi mitään suoria ratkaisuja vaan tietokoneäly ohjaisi koko suuruudenhullua projektia. Tekoäly toimisi siis henk.koht. vallnahimon välineenä ja ohjaajana.
     Toisaalta se voisi taata paremman onnistumisen mutta toisaalta siihen pohjautuva malli ajaisi suurella varmuudella koko planeetan lopulta varmaan tuhoon.
     Tiedemiehethän ovat todenneet maailmanlopun suurimmaksi vaaraksi juuri tekoälyn (AI).

 6. ”Suomi” varautuu kansannousuun , -totta helvetissä se tekee nin. Sen on pakko…

  Se on tehnyt sitä itseasiassa jo ptkän aikaa…. Miksi se tekee näin…?

  Miksi se yksinkertaisesti ei poista niitä tekijöitä jotka aina, -kuten historian saatossa on todettu, -väistämättä johtavat kansannousuun…

  Miksi? .. Onko tumput sidottu..?

 7. Deep State… Syvä valta….jne huvittavaa tämä uuden termistön sisäänmarssi 🙂 luodaan uusia termejä vanhoista sanoista, joilla ei ole mitään sisältöä tai jokainen voi ”vapaasti” oman mielensä mukaan antaa niille mieleisensä sisällön. Pääasia on viedä ihmiseltä a) kyky ja b) mielenkiinto tutkia ja ymmärtää tätä maailman todellisuutta, asioiden todellista tilaa.

  Sanalla sanoen kaikki on kusetusta hämäämismielessä. Tsekataanpa muutama esimerkki; vallankaapauksia kutsutaan nykyään vallankumouksiksi (Egypti, Libya, Ukraina) samoin sotilaallisille interventioille ollaan annettu vallankumouksen sädekehä (Syyria). Mikä on vallankumous? Näin meitä valistaa jopa wikipedia;

  ”Vallankumous on poliittisena käsitteenä syvällinen mullistus, dramaattinen vallansiirto, jossa yhteiskunta syrjäyttää hallituksensa ja instituutionsa. Vallankumouksiin liittyy usein mielenosoituksia, väkivaltaa ja jopa vallanpitäjien teloituksia. Vallankumouksen seurauksena entinen hallintatapa ja elämäntapa korvautuvat uusilla, ja omaisuus ja työ jaetaan uudelleen. Vallankumouksen taustalla on usein tarve päästä eroon itsevaltiaasta tai korruptoituneesta hallinnosta.”

  No onkos yle uutisoinut, että Egyptissä, Libyassa tai Ukrainassa työ ja omaisuus olisi jaettu uudelleen?
  Tietääkseni yle ei ole keksinyt asiasta edes valeuutista, että näin olisi tapahtunut. 😀

  Kysytte tietysti, mikä on asioiden todellinen tila?

  Vastaus on lyhyt ja yksinkertainen globaali kapitalismi ja sen aiheuttama maailmanlaajuinen kriisi.

  Sama kapitalismi, joka ensi vaiheessaan loi teollisuuden mm. USA:n Keski-länteen, tuhosi ne yhdellä iskulla globalistisessa muodossaan. Sama ilmiö on toistunut kaikkialla teollistuneessa maailmassa. Globaali kapitalismi on tehostanut luonnovarojen riistoa ja sitä kautta aiheuttanut ja aiheuttaa lisää sotia ja kriisejä.
  Seuraukset tästä ovat meilläkin nähtävissä matu- ongelmana ja tämän jo edesmenneen hyvinvointivaltion lopullisena alasajona.
  Tätä halitsematonta muuttoliikettä ohjailevat globalistikapitalistit ja heidän aivotrustinsa, tarkoituksena luoda ex-teollisuusmaihin valtava orjatyövoimareservi ja samalla tuhota kansallisvaltiot ja niiden valtiokoneistot. Matuja käytetään tässä likaisessa pelissä vain välineenä, todellisuudessa pakolaisen / siirtolaisen ja työtätekevän / työttömän kanta-asukkaan edut ovat yhtenevät.
  Vihollinen on vain ja ainoastaan globaalikapitalismi, sen edustajat ja puolustajat.

  Suvakit puolustaessaan avoimia rajoja asettuvat tällä vaatimuksellaan samaan rintamaan globalisti kapitalistien rinnalle ja vastaavasti nämä ns. kansallismieliset puolustaessaan intohimoisesti yleisellä tasolla kapitalismia ja lietsoessaan perusteetonta vihaa ja eripuraa matujen ja kantaväestön välille ajavat käytännössä globalistikapitalistien etuja.
  Ironinen tilanne, mutta näin tämä hajoita ja hallitse-politiikka toimii, valitettavan tehokkaasti.

  • ’Deep State’ on yleisesti käytössä maailmalla kun puhutaan CIA:sta ja Varjohallituksesta (Shadow Government) eli sillä kuvataan minusta Mafiaa joka käyttää valtaa yli hallituksen tai manipuloi ja kontrolloi hallitusta.
   Faktahan on etteivät hallitukset ole länsimaissa itsenäisiä ja kansan tahdon toteuttajia vaan korruptoituneita ja juuri tuota korruptiota tuo Deep State tarkoittanee.
   Minusta se on ihan hyvä termi kun ymmärtää sen näin.
   Totta että kaiken maailman mädännäisyyden takana on kapitalismi joka on riistävä systeemi. Se suosii ryöstämistä ja ryöstäjiä ja ryöstö taas etenee parhaiten hajota-ja-hallitse taktiikalla.
   Se että tällainen ryöstösysteemi saa toimia on suuri häpeä mutta silti se toimii kun vain sen keinoin eliitti voi rikastua. Muuta tietä kun ei rikastumiselle ole. Eikä maailman tuho eliitille merkitse mitään. Se elää vallan ja rahan sokeudessa ja kansa on pelkkä väline.
   Kuten sanot: Ironinen tilanne, mutta näin tämä hajoita ja hallitse-politiikka toimii, valitettavan tehokkaasti.

   Miksi finanssikapitalismi ja kulttuurimarxismi rakastavat toisiaan?
   http://magneettimedia.com/kun-kansa-aanestaa-vaarin-kulttuurimarxistit-anovat-apua-suuryhtioilta/

  • ’Deep State… Syvä valta….jne huvittavaa tämä uuden termistön sisäänmarssi 🙂 luodaan uusia termejä vanhoista sanoista, joilla ei ole mitään sisältöä tai jokainen voi ”vapaasti” oman mielensä mukaan antaa niille mieleisensä sisällön. Pääasia on viedä ihmiseltä a) kyky ja b) mielenkiinto tutkia ja ymmärtää tätä maailman todellisuutta, asioiden todellista tilaa.’
   Luehan Darkmoonin artikkeli niin pääset paremmin jyvälle ’deep state’ ja syvästä vallasta

   Trump to be Impeached For Treason? — An Interview with ‘The Saker’
   https://www.darkmoon.me/2017/trump-to-be-impeached-for-treason-an-interview-with-the-saker/
   Näinkö siinä käy? Trumpia vastaan nostetaan syyte ja hän joutuu luopumaan virastaan?
   Ei mikään foolio-spekulaatio jos kaikki Lasha Darkmoon’in artikkelissa kerrottu pitää edes osin paikkansa.
   [Dr Lasha Darkmoon (b.1978) is an Anglo-American ex-academic with higher degrees in Classics whose political articles and poems have been translated into several languages. Most of her political essays can be found at The Occidental Observer and The TruthSeeker. Her own website, Darkmoon.me, is now within the top 1 percent of websites in the world according to the Alexa ranking system.]
   The War Hawks Rolled Donald Trump
   http://www.moonofalabama.org/2017/02/the-war-hawks-rolled-donald-trump.html

 8. Ehkä olisi syytä kysyä neuvoa Ecuadorin presidentiltä:

  ”After 10 years and three terms, Ecuador’s President Rafael Correa’s time in office has ended. Under his administration Ecuador made far-reaching economic and social gains, despite having inherited a country on the brink of collapse. In one of his last interviews before leaving office, Abby Martin talks to him about his legacy, his critics, and the struggle ahead for Ecuador and beyond.”

  https://www.youtube.com/watch?v=FwUwzv7cBbk

  • Tuollainen presidentti meillekin olisi saatava, mies joka ei palvele rahaa vaan kansaansa.

   • NHS Privatisation Means No Pensions For Workers — yksityistäminen tarkoittaa: ei enää eläkkeitä työläisille

    Who gives a damn about the workers any more? 

    The mechanisms of enslavement are in place and closing in fast. The Age of Revelation is upon us.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=147641

 9. Näin se menee. Jos nyt joudutaan antamaan jokaiselle kansalaiselle asunto ja leipää, puhumattakaan terveydenhoidosta ja koulutuksesta, niin valtion talous romahtaa. Ei niin hillittömälle linjalle voida lähteä. Tyytymättömän kansan torjuntaan löytyy kyllä varoja vaikka kymmenen kertaa enemmän ja heti, että saadaan pidettyä ”järjestys”. yllä.

  • ’…Tyytymättömän kansan torjuntaan löytyy kyllä varoja vaikka kymmenen kertaa enemmän ja heti, että saadaan pidettyä ”järjestys”. yllä.’
   Löytyyhän varoja, ei kun lisää velkaa vaan sillä eihän veroparatiiseihin saa kajota kun se olis pienen eliitin rumaa ryöstämistä. Heh. (vaikka olisikin todellisuudessa ryöstetyn takaisin palauttamista.)
   Kaikenkaikkiaan aivan pähkähullu juttu koko kapitalismi. Viralliseksi hyväksytty ahneuden ja itsekkyyden ylläpitämä riistojärjestelmä jota ei saa kaataa. Se kun on se ainoa hyvä vaihtoehto !!!!
   Tuotetaan voitolla kamaa ja sitten pankkiiri- ja rosvoeliitti jemmaa voitot ja ajaa kansan tai työväen kurjuuteen ja kapinaan ja valtiot sotiin keskenään.
   Sotia sitten eliitin voimin rahoitetaan myymällä aseita taisteleville ja taas voitot jemmataan. Ja tuhon jälkeen aletaan uudisrakentaminen jossa taas tuotetaan voitolla uutta ja voitot jemmataan.

   Tulee mieleen kuinka ihminen voi olla tällä henkisellä tasolla loputtomiin eikä ota mitään oppia historiasta ja katso peiliin josta näkisi kuinka hullu olen? Jokin valuvika siinä tulee mieleen, ainakin sillä osalla ihmiskuntaa joka tätä mielenvikaista noidankehää ylläpitää ja pakenee totuutta vieden lopulta koko maailman mukanaan omaan hulluuteensa.
   [Criminally-minded people don’t want to fuse with another different being so as to enjoy a far larger breathing space out of their ego. The other’s personality is rather for them an obstacle they have to deny and stamp out in their quest for absolute pleasure and power. Their ambition is to make the other’s personality their own food for personal growth.]

 10. Huolestunut isä toi esille matalan verotuksen Ameriikassa. Usein unohtuu korkeat terveydenhoitomaksut. Terveydenhoito on yksityistä ja vakuutus tarvitaan, jos meinaa hoitoa saada. Jos joutuu omasta pussista rahat kaivamaan, tulee pankrotti. Ja kaivamaan joutuu kumminkin vakuutusmaksujen muodossa, ellei ole työsuhteessa, jossa työnteettäjä maksaa.

  Kun Suomessa ollaan juuri nyt privatisoimassa terveydenhuoltoa, niin olisi hyvä verrata mitä se maksaa maassa, jossa se on privatisoitu. Pitääkö lähettää valtuuskunta tutkimaan? USA käyttää BKT’sta huomattavan osan terveydenhoitomenoihin. Taitaa olla huippua maailmalla. Nyt en muista numeroita. Löytyvät kyllä. Taitaa myös antaa vähiten ja pienimmälle joukolle suhteessa väkilukuun.

  Kollektiivinen terveydenhoitomaksu, vaikka se olisi viiden prosentin luokkaa, on pahaa sosialismia, kun se hoidetaan valtion lainsäädännöllä. Pitää olla valinnanvapaus, vaikka se maksaisi viisi kertaa enemmän. Yhteistä molemmille on kuitenkin avainsana, vakuutus. Se on semmonen, joka maksetaan, vaikka sitä ei koskaan tarvittaisi. Siksi pidän pienempää maksua ja hyvää hoitoa kaikille parempana.

  Nyt olisi korkea aika saada vertailevia numeroita pöytään, ennen kuin julkinen terveydenhoito on kokonaan alas ajettu. (vai joko se on). Valinnanvapaus on hoopottamista. Se tulee toteutumaan vain niille, joilla on varaa maksaa. Sitähän se jo onkin. Toistaiseksi olen saanut hyvää palvelua vielä julkiselta, mutta sitä ollaan hävittämässä suurella innolla.

  Takavuosina postittelin yhden sukulaiseni kanssa asian tiimoilta. Maitotilan pitäjä. Maksoi muistaakseni viisi- kuusisataa dollaria kuukaudessa vakuutusta terveydenhoitoon, eikä antanut juuri parempaa turvaa kuin meidän ”sairausvakuutus”. Sehän on veroluonteinen maksu. Tietenkin voit jättää maksamatta ja jäädä ilman hoitoa, tai mennä julkiseen joka hoitaa vain hengenvaaran ohitse, jos ehtii. Se on sitä valinnanvapautta. Jostain syystä, jota en muista, hänelle ei myönnetty edes luottokorttia. Oli semmonen ”ammatti”.

  Tarkempaa tietoa asian tiimoilta on varmaan monella. Ja löytyyhän sitä jos viitsii kaivella. Olisiko vertailu paikallaan ennen kuin tehdään suurempia ”uudistuksia”?

  • Terveydenhoidon kuten kaiken yksityistäminen palvelee lopulta lähinnä eliittiä. Yksityistäminen lopulta aina hoidetaan niin, että kansa joutuu siinäkin maksajaksi, tosin usein epäsuorasti. Eliitti ei osaa muuta kuin oman edun ajamisen. Kaikki naamioidaan niin että se näyttää hyvältä mutta pitkässä juoksussa osuu omaan nilkkaan sillä yksityinen taho RIISTÄÄ AINA … mitään se ei tee ilman että sille kertyy voittoa.
   TÄMÄ PITÄÄ MUISTAA …. ELÄMME YKSITYISESSÄ RIISTOJÄRJESTELMÄSSÄ JOTA ON TARJOITUS KEHITTÄÄ KOKO AJAN TEHOKKAAMMAKSI JA TEHOKKAAMMAKSI VERENIMIJÄKSI.

 11. Voimakkaita kirjoituksia,mutta ovatko totuudet vain minimaalisen kansanosan tiedossa.Ännestyksillä ei pitkälle
  potkita,koska ne ”rykii kell on RÄKÄÄ”.Kautta maailman sivun,hallitsijat käyttävät kansalaisiaan vain yhteen tarkoitukseen, eliitin kansanosan hyvinvoinnin lisäämiseen.Sillä toiminnalla on nimikin,”loppumaton AHNEUS”.
  USAn aseistautuneet siviilit ovat vain toisaikaisessa voimassaan.Lakia muuttamalla eliitit voivat saada aseet
  lukkojen taakse yli yön, ja purnaajat ”kiven sisään”,ja avaimet suohon ? Päävaltion johto tarvitsee kansaa vielä
  ainakin toistaiseksi.Kuka vierasmaalainen ”tänne”uskaltaisi tulla hyökkäämään tietäen kohtaavansa sadan
  miljoonan aseita kantavien metsästäjien maalitauluksi ?Ei tulis kuuloonkaan,heh.Toverit,ottakaa esiin kiväärit!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here