Kuluvan vuoden tammikuussa Makedonian / FYROM:in (Former Yugoslav Republic of Macedonia) pääkaupungissa Skopjessa esiteltiin eurooppalaisessa kontekstissa melko ennennäkemätön poliittinen liike, ”Stop Operaatio Soros” (The Stop Operation Soros), joka lyhentyy todennäköisesti varsin ennalta harkitusti muotoon ”SOS”.

Liikkeen olemassa olon tarkoitus on vastustaa länsimielisten keskuudessa filantrooppina eli ihmisystävänä tunnetun liikemiehen, George Sorosin (artikkelikuvassa yllä), vaikutusvaltaa Makedonian poliittisilla kentillä. Soros on tunnettu valtavasta kansalaisjärjestöjä ja monia muita organisaatioita tukevasta rahoitusverkostostaan (Open Society Foundation) sekä avoimesta Venäjä-vastaisuudestaan (ja nykyisin myös avoimesta Trump-vastaisuudestaan).

Uuden liikkeen perustajina toimivat valtiollisen median (Macedonian Information Agency, MIA) päätoimittaja Cvetin Cilimanov, hallintomyönteisen uutismedia Republikan päätoimittaja Nenad Mircevski ja toisen hallintomyönteisen uutismedian, Kuririn, kolumnisti Nikola Sbrov. (toim.huom. Hivenen erilainen ”päätoimittajien kommentti” siis kuin omalla hallintomyönteisellä Totuusmediallamme.)

Herrat kuuluttavat kaikkia ”vapaasti ajattelevia kansalaisia” yhdistämään voimansa ”taisteluun George Soroksen motoroimaa ja johtamaa” kansalaissektorin mielipidemanipulointia vastaan. Ensi töikseen he ilmoittivat keskittyvänsä paljastamaan miljardöörin rahoittamien makedonialaisten kansalaisjärjestöjen vallankumouksellisia toimia.

Sorosin tukemat kansalaisjärjestöt ovat jo kauan olleet nationalististen hallitusten silmätikkuina mm. Venäjällä, Unkarissa ja Makedoniassa, joissa viranomaiset ovat syvästi epäluuloisia organisaatioiden poliittisesti ja sosiaalisesti liberaaleja arvoja ja niiden tarkoitusperien humanitäärisyyttä kohtaan. Esimerkiksi Unkarissa epäluuloisuutta Sorosin agendaa kohtaan löytyy ministeritasoa myöten.

Lähde

Marušić, Siniša-Jakov | The Balkan Investigative Reporting Network (18.1.2017): New ’Stop Soros’ Movement Unveiled in Macedonia http://www.balkaninsight.com/en/article/macedonia-forms-anti-soros-movement-01-18-2017

Kuva: International Monetary Fund via Flickr

Kuvanmuokkaus: JL

11 KOMMENTTIA

 1. ” Ensi töikseen he ilmoittivat keskittyvänsä paljastamaan miljardöörin rahoittamien makedonialaisten kansalaisjärjestöjen vallankumouksellisia toimia.” ?????? 😮

  Hieman on vaikea nähdä juutalaisnatsi George Sorosta (György Schwartz) minään vallankumouksellisena marxisti-leninistinä, yksityisomaisuuden ja porvarillisen valtiovallan vihollisena. 😀

  Paremminkin häntä voi pitää fasistina, joka järjestelee vallankaappauksia nenästä vedettyjen väkijoukojen avustuksella.

  • Veikkaanpa että tarkoitatte samaa vaikka ilmaisette sen eri tavalla
   (” Ensi töikseen he ilmoittivat keskittyvänsä paljastamaan miljardöörin rahoittamien makedonialaisten kansalaisjärjestöjen vallankumouksellisia toimia.” […] Paremminkin häntä voi pitää fasistina, joka järjestelee vallankaappauksia nenästä vedettyjen väkijoukojen avustuksella.)

 2. Criminally-minded people don’t want to fuse with another different being so as to enjoy a far larger breathing space out of their ego. The other’s personality is rather for them an obstacle they have to deny and stamp out in their quest for absolute pleasure and power. Their ambition is to make the other’s personality their own food for personal growth.

 3. Suomessa SOS hallitus, joka hyvinkin saisi olla ”Stop operaatio Sipilä”…

 4. Makedoniakin alkaa varmaan tähyillä enemmän Venäjän suuntaan ja varmistaa tulevaisuuttaan…?

  What does Russia Produce? “Made in Russia”
  “I have seen a popular joke on the Internet about Obama and his generals in the Pentagon debating on the best timing to attack Russia. They couldn’t come to any agreement, so they decided to ask their allies.
  The French said: ” We do not know, but certainly not in the winter. This will end badly. ”
  The Germans responded: “We do not know, either, but definitely not in a summer. We have already tried.”
  Someone in Obama’s war room had a brilliant idea to ask China, on the basis that China is developing and always has new ideas.
  The Chinese answered:
  “The best time for this is right now. Russia is building the Power of Siberia pipeline, the North Stream Pipeline, Vostochny Cosmodrome Spaceport, the MegaProject bridge to Crimea; also Russian is upgrading the Trans-Siberian railroad with a new railway bridge across Lena River and the Amur-Yakutsk Mainline. Russia is also building new sports facilities for the World Cup and athletics, and has in development over 150 production projects in the Arctic … Well, now they really need as many POWs (prisoners of war) as possible!”
  http://www.globalresearch.ca/what-does-russia-produce-made-in-russia/5576616

  Mitä tuohon tsoukkiin tulee niin olisivathan voineet kysyä meiltä hyvin perillä olevilta suomalaisiltakin tuosta parhaasta hyökkäysajankohdasta Venäjälle ja myös kuka olisi hyvä liittolainen…heh_heh…

 5. Keskuspankki- ja Sorosjohtoinen orjajärjestelmä, jossa Hollywood näyttelee tärkeää roolia tajuntojen muokkaajana, alistaa ihmiskunnan suurta enemmistöä, yksilöstä alkaen valtiotasoille saakka, yrittäessään muodostaa koko planeetan kattavaa ”keskitysleiriään”.
  Nämä itsekkyyden sokaisemat riistäjät käyttävät kaikkia mahdollisia tiedossaan olevia apuvälineitä tekniikkoineen.

  Anglo-Zio-NWO-Imperiumin voimille maailma on ikuisesti vihamielinen, täynnä vihollisia, jotka on tuhottava. Ainoa tapa elää on olla voittaja tai hävitä, hallita tai tulla hallituksi. Luottamus, myötätunto ja yhteistyö ovat vain pelkureita varten. Vain vahvat säilyvät ja hallitsevat, luovat omat sääntönsä – ja siksi on oikein, että heidät palkitaan rikkauksilla ja etuoikeuksilla.
  ” Imperiumin arvot ja maailmankuva näkyvät talouden globalisatiopyrkimyksissä ja Amerikan hallinnon sotilasdoktriinin opeissa, jotka traagisesti ovat suurempi uhka vapaudelle ja demokratialle kuin mikään terroristijärjestö”. (David C. Korten)

 6. Hundreds of Muslim ‘No-Go’ Zones Take Root in Europe
  … Liberals love to pretend that Muslim no-go zones — Muslim neighborhoods to which even the authorities are afraid to venture and in which Sharia law is the rule and non-Muslims are attacked on sight — are little more than a figment of paranoid conservative imaginations. But as Horowitz would find out for himself, they are very much a horrifying reality … There are neighborhoods like Husby scattered across Europe. These “no-go” areas stand as a damning testament to the utter devastation wrought on Europe by multiculturalism and mass Muslim migration. While it is nearly impossible to gauge the full extent of the no-go zone problem, it is safe to say there are hundreds of no-go areas scattered throughout Europe. A March 2016 report published by the Hungarian government found 900 areas across Europe.
  http://www.lifezette.com/polizette/hundreds-muslim-no-go-zones-take-root-europe/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here