Suomen hallitus on ilmoittanut kykenevänsä täyttämään monella vaalikaudella annetun lupauksen uusista työpaikoista. Ihmeen takana on innovatiivinen idea Sotketun kunnan alueelle, entiseen Ydintalvivaaran kaivokseen rakennettavasta Terrafame-elämyspuistosta.

Mallia Yhdysvalloista

Talvivaaran kaivos nousi otsikoihin jokunen vuosi sitten siellä sattuneen pienimuotoisen ympäristövahingon takia, jossa miljoonia kuutilitroja uraanilla ja muilla raskasmetalleilla saastunutta vettä lipsahti vedenjakajan vesistöjen kautta laajalle alueelle.

Koska tapahtunutta ei voi korjata, Suomen hallitus turvautui McRinse-konsulttitoimistoon, joka tiedettiin luotettavaksi yhteistyökumppaniksi sen laadittua Masa Lautaisen (kesk) hallitusten hallitusohjelmat. Päätettiin ottaa mallia Yhdysvalloista, josta kaikki suuret ideat tulevat.

McRinsen ehdotuksen mukaan imagon parannus aloitettiin muuttamalla nimi positiivisia mielikuvia luovaksi Terrafameksi. Tällä yksinään ei olisi ollut riittävän suuria taloudellisia vaikutuksia, joten alueelle piti kehitellä myös pirtsakkaa toimintaa. Asiantuntijaryhmän aivoriihi sai aikaan idean koko perheen elämyspuistosta, jossa voi kokea kaikki sodan kauhut rikastavasti tositv-tyyliin.

Hyvällä suunnittelulla miljoonasäästöt

”Talvivaaran alueelle rakennettava koko perheen elämys- ja teemapuisto Terrafame yhdistää monta eri osa-aluetta”, selittää hankevastaava Rusina Rastisiira (kok) sosiaali- ja terveysministeriön lumelääkeosastolta. ”Kaivosalue otetaan käyttöön siinä kunnossa kuin se on, heti kun aidat ja lippukojut on saatu rakennettua. Täällä voi kokea melko lailla turvallisesti aidon sodan tunnelmaa, josta nykysuomalaiset hallitustemme hyvän asiain hoidon takia ovat jääneet paitsi.”

”Meille on tulossa tänne puolustusvoimain harjoitusalue, niin ettei velaksi otettuja puolustusmäärärahoja tarvitse kasvattaa liian monella miljoonalla. Me vielä tienataan tällä”, Rastisiira sanoo. ”Turvallisuussyistä ammutaan vain räkäpäillä”, hän jatkaa ja kertoo, että räkäpäilläkin ”saadaan tunnelmaa, ja maksaneet asiakkaat saavat ryömiä näissä liuotusaltaiden ympäristöissä etsien poteropaikkaa turvakseen”.

Uraanin ja nikkelin liuotusaltaat ovat oleellisen tärkeä yksityiskohta realistisen sotatunnelman luomisessa, sillä mitäpä olisi moderni sodankäynti ilman köyhdytettyä uraania sisältäviä, pitkänkin ajan kuluttua tappavia DU-ammuksia.

Eikä tässä vielä kaikki, mitä elämyspuisto tarjoaa.

Tulosvoittoista traumaterapiaa

Terrafame-elämyspuisto tarjoaa myös traumaterapiaa, kertoo hankevastaava Rastisiira. Alueelle on tulossa vastaanottokeskus yksin maahan tulleille pakolaislapsille, joilla on vaimo ja viisi lasta. Tarkoitus on pystyttää eri puolille kaivosaluetta Irakin, Libyan, Palestiinan, Afganistanin, Iranin, Syyrian, Yhdysvaltain, Suomen ja Euroopan unionin lippuja sekä mellakkapoliisin, Isis-taistelijoiden, EU-komission jäsenten, Yhdysvaltain armeijan sotilaiden ja pienien vihreiden miesten näköisiä pahvihahmoja.

”Traumaterapiasessioissa rohkaistaan kivittämään sokean raivon vallassa tarjolle aseteltuja pahvihahmoja – kiviähän tällä alueella riittää. Tämä toiminta purkaa traumatisoituneiden patoumia intensiivisesti. Lentävät kivet lisäävät samalla sotatunnelmasta maksaneille asiakkaille aitouden tuntua ja kauhun tunnelmaa, joten voimme näin palvella useita asiakasryhmiä”, Rastisiira uskoo.

Rastisiira sanoo luottavaisesti terapian järjestämisen tuovan taloudellista hyötyä niille hallituspuolueiden jäsenille, jotka ovat jo ennättäneet ostaa Terrafame-yhtiön osakkeita salkkuunsa. Osakemyyntiä siivitti mukavasti sisäpiiritietona levitetty sana, että valtio tulee tukemaan toimintaa maahanmuuttovirasto Migrin kautta. Rastisiiran mukaan myös investointipankkiiri Nalle Walasruus on ilmaissut halunsa sijoittaa elämyspuiston vuorovaikutteiseen terapiatoimintaan tarjoamalla kartanoidensa maa-alueita kivenheittelijöiden käyttöön – kunhan kivet suunnataan pelloilta metsän suuntaan, ja Suomen armeija valvoo, etteivät terapoitavat lähesty asuinrakennuksia.

Kansainvälistä yhteistyötä

Asiakashankinnasta ja maanpuolustuksesta vastaava Pussi Pillistö (pers) sotaministeriöstä kertoo Terrafame-teemapuiston olevan oikeastaan kansainvälinen hanke. ”Meillä on jo solmittuna useampikin yhteistyösopimus ulkovaltojen kanssa. Tärkein niistä on Yhdysvaltojen kanssa tehty resurssi-, voimavara- ja hankintasopimus. Yhdysvallat on lupautunut johtamaan terapoitavien asiakashankintaa ulkomailla.”

Pillistön mukaan Yhdysvalloilla on valmis koneisto ja ennenkaikkea tahtotila terapoitavien luomiseen, onhan se sotinut ympäri maailmaa herkeämättä viimeiset kaksisataa vuotta. ”Tuotantoketju on siis täysin valmiina ja hiottu huippukuntoon”, sanoo Pillistö tyytyväisenä. ”Uskon, että tästä todella tulee jotain suurta!” Pillistön toiveita ei vähennä se, että nyt kun CIA jäädytti palkanmaksun ja asetoimitukset Syyrian islamistimilitanteille, aitoa traumatavaraa on tarjolla runsain mitoin. ”Tämä tulee olemaan valtava voimavara Suomen hieman alavireeseen päässeelle kansantaloudelle”, sotaministeri hehkuttaa.

Logistiikkakin islamistimilitanttien kuljettamiseksi Suomeen on jo toiminnassa – Libyan kautta kuljettamalla sotatraumaisen massan volyymi saadaan pidettyä tasaisen suurena. Lisäksi Ruotsi on tarjoutunut myymään omaa ylijäämävarastoaan Suomeen, mutta sopimus Yhdysvaltojen kanssa ei alustavasti hyväksy pohjoismaisia sisämarkkinoita alalle. Toisaalta suoraan sotaympäristöstä maahantuotu traumapooli on tarkoitukseensa sopivampaa materiaalia – reservilässyt saavat kunnon harjoitusvastustajan tukkuhintaan, ja valtio miljoonasäästöt.

Kotimaasta löytyy innostusta

Sosiaali- ja terveysministeriön alainen kansanterveyslaitos THL on myös tyytyväinen hankkeeseen. Organisaation johto pääsi jo korvamerkitsemään palkkioihinsa kesäbonuksen ennakkomyydystä, miljoonien arvoisesta tutkimuksesta raskasmetallialtistuksen vaikutuksista ihmisiin. ”Rokote ympäristötuhojen vaikutusten kumuloimiseksi on jo tuotantolinjalla”, kertoo rokotetutkimusosaston johtaja Teukka Tuska tyytyväisenä.

Myös Vihreä liike pitää kehitystä positiivisena. ”Tämä saattaa tuoda ratkaisun väestön liikakasvuun”, sanoo Heimo Hauta puoluetoimistosta, ”samoin kuin pommituslentojen hiilijalanjälkeen.” Vasemmisto ja sosiaalidemokraatit odottavat, mihin suuntaan takki kääntyy, ennen kuin ottavat julkisesti kantaa. RKP ja SD seurailevat perinteisesti niitä arvoja, joita Sekoomus kulloinkin kampanjoissaan keksii käyttää – ja tässä projektissa yhteiskunnan kauniit, suomenruotsalaisten ja kristillisten peesaamina, ovat täysillä mukana (ainakin niin pitkään kuin negatiivisia seuraamuksia ei ilmene).

Asiantuntijoiden alustavien laskelmien mukaan Terrafame-elämyspuiston perustaminen ja ylläpito ei tule maksamaan veronmaksajille enempää kuin Talvivaaran pyörittäminen saastuttavana nikkelikaivoksenakaan, eli tuollaiset pyöreät 24 miljoonaa euroa kuukaudessa. ”Ehkä jopa enemmän, mutta ei ainakaan vähemmän”, kertoo innostuneesti hankevastaava, ihmisoikeusjuristi Sariini Risti valtion innovointikeskus €urekasta. ”Tuoton kasvattamisen lisäksi uusi sotapuisto-innovaatio parantaa Suomi-kuvaa läntisten demokratioiden silmissä antamalla vahvan signaalin Suomen sitoutumisesta länsimaisiin arvoihin”, Risti painottaa.

Kaikki eivät ole tyytyväisiä

Sotapakolaisia edustavan kansainvälisen Ei NATO:lle, Rauhaa maailmaan, Tulkaa jo järkiinne pahvit! -järjestön johtaja, irakilaissyntyinen Ali Moussafa Mousse kertoo olevansa syvästi huolestunut Suomen hallituksen puuhista: ”Ilmeisesti Suomen hallitus ei ymmärrä, että haemme täältä suojaa Yhdysvaltain humanitaarisilta välistävedoilta ja lännen tukemilta maltillisilta islamistimilitanteilta, joille demokratian kaipuumme edustaa vain sartrelaista itsepetosta [mauvais foi, toim.huom].”

Moussen mukaan on järjetöntä kuvitella, että simuloimalla sotaleikkejä taloudellista voittoa tavoitellen saavutettaisiin koskaan sitä päämäärää, jota sanotaan tavoiteltavan: maailmanrauhaa. ”Olemme tappolistalla. Fanaatikko on fanaatikko, vaikka läskissä paistaisi!” toteaa Ali Moussafa Mousse tiukasti.

Suomen halituksen uusimmasta kärkihankkeesta teille raportoi Vastapallo-median joka alan erikoistoimittaja Arvo Kyykkä.

Kuva: Stop Talvivaara via Flickr

22 KOMMENTTIA

 1. Riikka, mykistävää! Nautin joka rivistä.
  Ihaillen ihmettelen, mikä mahtaa olla salaisuutesi.
  Mutta jotkut asiat onkin parasta säilyttää mysteereinä.
  Bien amicalement
  Tapio

  • Samma här …komediaa parhaimmilaan, nauroin joka rivillä … taisi olla niitä makeimpia nauruja hyvin, hyvin pitkästä aikaa mitä maamme eliitin ’ajatushautomoihin’ tai realistisemmin sanottuna omien valheiden ja huijaustensa ’piilo- tai kätkentähautomoihin’ tulee.
   Eipä maamme poliittista pelleily, suurta teatteria ja alennustilaa juurikaan paremmin ja osuvammin voisi kuvata. Mahtavaa Riikka !

 2. Ideaa voisi vielä jalostaa. Lyödään kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Yhtäällä vaaditaan vastikkeellista sosiaaliturvaa ja toisaalla alueellista maanpuolustusta, kodinturvajoukkoja. Miksi ei jaettaisi kaikille työttömille rynnäkkökiväärit ja muutama tuhat patruunaa. Voisivat harjoitella ampumista sosialiturvansa vastikkeeksi. Tulisi koko Suomesta elämyspuisto.

  • Tuo on hyvä! Jään jännityksellä odottamaan miltä momentilta määräraha ehdotuksellesi heltiää, tavis. Josko vaikka EU avittaisi. Ja jos ei EU niin Venäjä varmaankin (sarkasmivaroitus ja ilkkarinaurua)

   • Ei tulisi lisää kustannuksia. Vehkeet armeijan varastoista. Sosiaaliturvakulut ei kasva. Puolustusministeri heltyy varmaan ehdotukselle, kun sanotaan että näkee alvariinsa pieniä vihreitä miehiä.

    • Ah, et ollut ehkä kuullut että sotaministeri jäi sairaslomalle, ja on nyt Amerikassa toipumassa. Hän sai F35-kaupoista palkaksi 100 tuntia Harvardin yliopistossa kehitettyä terapiaa, jossa pieniä vihreitä miehiä näkevä ohjataan näkemään punaisia jättiläisiä, koska ne ovat helpommin havaittavissa, ja tällöin pelkotilat lievenevät (joskaan eivät poistu kokonaan).

 3. Kiinalla erilaiset projektit meneillään … Peking mahtava paikka, kertoo filosofi, novellisti, filmien tekijä ja tutkiva journalisti Andre Vitchek linkin yllättävässä artikkelissa.
  Ei Kiina todellakaan ole mikään Takapajula kuten Lännen feikki- ja propagandamedia yrittää huijata.
  Veljeni muuten kävi Kiinassa parin viikon matkalla ja sanoi että paras matka mitä on koskaan tehnyt. Sanoin etten usko mutta taitaa alkaa olla pakko uskoa…

  Top Secret – Beijing Has Become One Of The Greatest Cities On Earth!
  For decades, smearing Beijing, while negating its greatness, has been one of the most effective weapons used by the US and Europe in their cultural anti-revolutionary war against all those great independent nations of the planet, especially China.
  For those who want to taste the reality, the best advice would be: enter Beijing and let Beijing speak for itself, without an intermediary or ‘interpreter’. But could it be done? Aren’t biases already too deeply engrained in the psyche of most of the people worldwide, people that are bombarded by professional disinformation campaigns manufactured by the Empire and its mouthpieces?
  Proud, forward-looking, full of hope and dreams, Beijing is marching forward.

  The West which is clearly in permanent decay, is shooting its poisonous but powerless arrows tinted with nihilism and spite, towards the great capital of this enormous nation which, after a long and dark period of humiliation and suffering is finally reclaiming its rightful place in the world.*

  Andre Vltchek is a philosopher, novelist, filmmaker and investigative journalist. He has covered wars and conflicts in dozens of countries. Three of his latest books are revolutionary novel “Aurora” and two bestselling works of political non-fiction: “Exposing Lies Of The Empire” and  “Fighting Against Western Imperialism”.

   • lisäys
    Andre Vltchek is a philosopher, novelist, filmmaker and investigative journalist. He has covered wars and conflicts in dozens of countries. Three of his latest books are revolutionary novel “Aurora” and two bestselling works of political non-fiction: “Exposing Lies Of The Empire” and “Fighting Against Western Imperialism”.
    Tässä linkit noihin kahteen best-seller kirjaan:
    FIGHTING AGAINST WESTERN IMPERIALISM compiles ten modified essays that were written during just a few months of the onslaught of the Western imperialism all over the world. Andre Vltchek had traveled the world searching for parallels, similarities; comparing scenarios. He tried to grasp, and then to explain, how the Empire really works, how it selects its targets, which countries it decides to destroy and why? He studied the ‘opposition movements’ manufactured by Washington and London, and how they get implanted in so many different parts of the world; basically wherever people and their governments still dare to insist on defending their own national interests and choosing their own political as well as economic systems.
    https://www.amazon.com/Fighting-Against-Western-Imperialism-Vltchek/dp/6027005823
    https://www.amazon.com/Exposing-Lies-Empire-Andre-Vltchek/dp/6027005866

    • No piru vieköön, taas jäi jotain pois
     View his other books here. Andre is making films for teleSUR and Al-Mayadeen. Watch Rwanda Gambit, his groundbreaking documentary about Rwanda and DRCongo. After having lived in Latin America, Africa and Oceania, Vltchek presently resides in East Asia and the Middle East, and continues to work around the world. He can be reached through his website and his Twitter.

     Vltchek’s World in Words and Images
     http://andrevltchek.weebly.com/books.html

  • Olisihan tämäkin pitänyt arvata. Mitä muuta Anglo-Zio-Imperiumilta voi odottaa? Tiananmen oli tietenkin imperiumin false-flag isku. Ote linkistä
   When new evidence about the 1989 Tiananmen events began to surface, when it was proved, again and again, that the West actually infiltrated and supported the so called ‘student pro-democracy movement’; and when the facts about the extremely violent nature of many of those ‘students’ became simply undisputable, the Western media clenched its fists and never backpedaled, never bothered to present arguments ‘from the other side’. On the contrary, it turned up the volume of its monotonous propagandist cacophony. Until now, in the eyes of the general Western public, Tiananmen Square is synonymous with ‘oppression’ and not with the great revolutionary history and stunning monumental beauty.

   • Ai ai, olet käsittänyt ihan väärin! Täällä lännessä kukistetaan kapinoivia, aiheettomasti tyytymättömiä kansalaisia ja idässä sorretaan aiheellisesti tyytymätöntä oppositiota.

    Johtuu kuulemma siitä, että kuten on olemassa maantieteellinen kääntöpiiri niin vastaavasti on olemassa myös poliittinen kääntöpiiri, jonka toisella puolella se mitä me täällä teemme kääntyy peilikuvakseen, vastakohdakseen.

    Sitten on vielä tiedonvälityksen kääntöpiiri: lännessä hallitukset tiedottavat, tuovat kantaansa esiin eivätkä koskaan propagoi; vastaavasti idässä hallitukset vain ja ainoastaan propagoivat sen sijaan että tiedottaisivat ja toisivat kantaansa esiin.

    Vuorovaikutuksen kääntöpiirin tällä puolen taas me (länsimaiset demokratiat) käymme dialogia idän suuntaan, ja he vastaavat mutta me emme kuuntele jolloin syytämme heitä siitä, että he eivät kuuntele.

    • Ahaa… tack, nyt pääsinkin kärryille kun sain noin havainnollista opetusta … tuo lähes kaiken kattava ’kääntöpiiri’ onkin valaiseva vertaus. Noin se pitää mennä sillä eihän A-Z Imperiumi muuten voi ylläpitää viholliskuvia ja hyökätä syyttömien ja toisinajattelijoiden kimppuun.
     Täytyy luoda se vihollinen ensin johon oma pahuus voidaan siirtää vaikka sen näkisikin peilistä. Kun sitä ei itsessä haluta nähdä niin se projisoidaan ja niinpä pahiksia ja vihollisia sitten hiiviskeleekin joka puolella. Ja sitten ei kun kimppuun vaan … ’demokratian ja sivistyksen’ nimissä tietenkin
     Mm. Gilad Atzmon, Henry Makowin ohella, on tuon A-Z-Imperiumin ’kääntöpiiriajattelun’ oivaltanut hyvin ja laitan tähän muutaman heidän oivelluksensa puolesta puhuvan linkin
     Exactly who is it that is in ‘Denial’?
     http://www.gilad.co.uk/writings/2017/2/16/exactly-who-is-it-that-is-in-denial
     We are all Palestinians
     http://www.gilad.co.uk/writings/2016/12/18/we-are-all-palestinians
     A Glimpse into Jewish Guilt and Aggression
     http://www.gilad.co.uk/writings/2016/10/16/a-glimpse-into-jewish-guilt-and-aggression
     British Jews Tried to Stop Balfour Declaration
     – See more at: https://www.henrymakow.com/001458.html#sthash.aW7zB81I.dpuf

     • lisäys
      ’…Täytyy luoda se vihollinen ensin johon oma pahuus voidaan siirtää vaikka sen näkisikin peilistä’
      Tai se voidaan myös TUODA kuten on tehty ja sillä tavoin hajottaa ja hallita, kaapata lisää valtaa ja laajentaa Imperiumia.

    • ’…Täällä lännessä kukistetaan kapinoivia, aiheettomasti tyytymättömiä kansalaisia ja idässä sorretaan aiheellisesti tyytymätöntä oppositiota.’

     Inspiroiduin tuosta. Täällä lännessä todella veroparatiisi-eliitti taistelee muka aiheettomasti tyytymättömiä ja kurjistettuja vastaan. Ja toki idässäkin taistellaan mutta ero voisi olla siinä että taistellaan aiheellisesti vaarallista ja kansan yhtenäisyyttä hajottavaa oppositiota vastaan, jota jopa tuetaan lännestä käsin. Mutta miten voisi toisin olla jos kokonaisuus halutaan pitää ehjänä?
     Valta joutuu aina ’sortamaan’ oppositiota tai estämään sen pyrkimyksen hajottaa ja nousta valtaan. Oleellista ovat vain vallan tapa hoitaa asioita ja keinot millä se puolustaa itseään.
     Hyviä asioita kuten epäitsekkyyttä ja koko kansan etuja ajavaa oppositiota viisas valta ei tukahduta, ei ainakaan kannattaisi tukahduttaa vaan jopa tukea. Mutta sellaista valtaa ei edusta A-Z-imperiumin nwo-mafia.
     Lopulta kaikki on ihmismielen psykologiaa joka ohjaa tapahtuvaa.
     Mikä sitten on parempi: läntinen pienen eliitin etuja valvova, avoimesti riistävä ja ryöstävä, kansan kurjistumisesta viis veisaava (sitä jopa haluava) ’maailmanloppu-liberalismi’ joka on kehittymässä kovaa vauhtia kohti NWO-kommunismia, poliisivaltiota, jossa valtiosta irrallinen yksityinen pankkiiri-mafia omistaa ja hallitsee kaikkea … vaiko Kiinan malli (tai Venäjän ns. ’suvereenin demokratian’ malli) jossa valtio, jonka Platon näki ihmisyyden perustana, pitää huolta kokonaisuudesta eikä ainakaan niin selvästi ja samalla tavalla surutta ja itsekkään röyhkeästi ryöstä kansaa kuin pankki-mafia meillä tekee maailmanloppua edistäen.?
     The Advent of the Anti-Christ
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=9664
     Ilman muuta se joka pitää huolta koko kansasta (yhteisestä hyvästä, jota valtio edustaa) voittaa pitkässä juoksussa kuten historia kertoo. Voi spekuloida että Kiinan kehittynyt kommunismi voikin olla ? ratkaisu sellaiseen toimivaan (kansallis)sosialismiin jossa viisas eliitti ei unohda että vain omia etuja ajamalla ja ilman mielekästä yhteistyötä kansan kanssa ei saavuteta mitään kestävää ja pysyvää vaan ajaudutaan ’ahneuden ja luovuuden perikatoon’ kuten Länsi on hiljalleen vuosisatojen saatossa ajautunut ja kuten tapahtui NL:ssa.
     Aika näyttää mihin Kiina päätyy mutta ainakin se lienee varmaa että A-Z-imperiumin eliitti rajattomassa rahan- ja vallanhimossaan tekee edelleenkin kaikkensa mustamaalatakseen maata ja sen erilaista, enemmän kollektiivista ja voisiko sanoa jopa oikealla tavalla kansallissosialistista kuin omahimois-yksilökeskeistä asennetta maansa rakentamiseen.

 4. Näin alas voidaan Suomessa todella vajota…Joskus ajattelin -90 luvulla sinnitellessäni, että tästä ei kansakunnallisesti enää paljoa pahene, Ei siis ollut sotatila… Piti vain pelastaa pankit…

  Mutta kyllä nyt on todellakin pantu paremmaksi… Mitähän nyt oikein pitää pelastaa…?

  Jos kaikki mikä Riikan alustuksessa on faktista, -niin ainoa johtopäätös siitä on se, että Suomi on katastrofitilassa, ja hallinto-organisaatiolla siis nk. päättäjillä, ei ole mitään eväitä tästä tilanteesta ulospääsemiseksi…

  -mitään muuta tähän ei tarvitse enää sanoa, vaika mieli tekisi…

  • ’….hallinto-organisaatiolla siis nk. päättäjillä, ei ole mitään eväitä tästä tilanteesta ulospääsemiseksi…’

   Näinhän se on …. ja eiväthän he näytä mitään haluavan ulos pääsemisen hyväksi tehdäkään, seurata vain kuin hai laivaa…kuten ovat jo pitkään seuranneet maamme itsenäisyyden tuhottuaan ja ’R-mafian’ velka- ym. orjuuden meille valittuaan/tilattuaan.

 5. […] Jos kaikki mikä Riikan alustuksessa on faktista, -niin ainoa johtopäätös siitä on se, että Suomi on katastrofitilassa, ja hallinto-organisaatiolla siis nk. päättäjillä, ei ole mitään eväitä tästä tilanteesta ulospääsemiseksi… […]

  Epäiletkö, että Gefira ja Reuters eivät olisi luotettavia tietolähteitä? 😉

  Ajattele positiivisesti: Nyt kun CIA jäädytti islamistimilitanttien palkanmaksun, ja he joutuvat lähtemään muualle työmarkkinoille työnhakuun, sieltä saadaan kohta Suomeen ja EU:n alueelle sen alan moniosaajia niin paljon ettei edes Juhana Vartiainen ole osannut haaveilla niin suurista määristä! Kohtaanto-ongelmia epäilemättä ilmenee mutta markkinoiden käsi kyllä hoitaa kysynnän ja tarjonnan kohdalleen. Luota vain järjestelmään, Erkki. (tarvitseeko tähän edes lisätä sarkasmivaroitusta?)

 6. Näin NWO-eliitti suunnittelee omaa Imperiumia —- kaaoksen kautta pakkovaltaan ja kommunismiin
  Kannattaa lukea niin on perillä siitä mitä nwo-eliitti kulissien takana hautoo ja puuhastelee – meilläkin.
  Sorry, en jaksa suomentaa eikä ole aikaakaan siihen. Ikävä juttu toisaalta ja olen pahoillani mutta ei voi mitään, pitää vain opetella ja totutella lukemaan vierasta kieltä.
  Insider Foretold Mass Migration in 2006
  In a book Henry Kissinger called ”brilliant and provocative..difficult to dismiss,” Jacques Attali confirms that the Illuminati bankers are imposing a hideous ”Brave New World” on mankind, one divorced from goodness, truth or reality.  
  A Brief History of The Future by Jacques Attali (2006) outlines the elite’s agenda for the 21st Century.
  In his futuristic tome, A Brief History of the Future (2006) Illuminati insider Jacques Attali, a Jew, spoke of third-world hordes engulfing the West.
  ’Ever more numerous masses will hurl themselves at the gates of the West. They already number hundreds of thousands every month; that figure will increase to millions, then tens of millions.’

  A French Jew, (he recently told the European Jewish Congress the world’s Jewish population needs to rise to 200 million),  Attali is a high-level technocrat working to fulfill the New World Order.
  Jacques Attali has a varied CV.  For ten years he worked as an adviser to former French President Francois Mitterrand. In 1980, he started the European program Eurêka (a major European program on new technologies that invented, among other things, the MP3).
  In 1991, he co-founded the European Bank for Reconstruction and Development.  He is also at the origin of the higher education reform, known as LMD, designed to bring all European degrees into line.
  He has published over 50 books, selling over 6 million copies worldwide. They include an adoring biography of banker Siegmand Warburg.
  He has also written a glowing account of Karl Marx, arguing that Marx was a free-marketeer who favored capitalism as a stepping-stone to his Communist ideal and predicted globalization as we know it today (i.e. the New World Order).
  In ’A Brief History of The Future’ Attali predicts that this century will unfold in three distinct phrases.
  1.   Super-empire = an era of privatization where corporations rule the day.  He writes, ”money will finally rid itself of everything that threatens it- including nation states, which it will progressively dismantle.” The market will become the world’s only recognized law. A system of power whose ’structures remain elusive but whose goal is global.’
  2.   Hyperconflict = super-empire will implode and there will be a period of worldwide chaos. Starting about 2030,  Attali foresees ’devastating wars, pitting nations, religious groups, terrorist entities, and free-market pirates against one another’.
  3.   Hyperdemocracy (2060)= Exhausted by wars and social upheavals the world public will welcome with open arms ’the creation of a democratic world government.’ It will be a collectivist system, with everyone working towards the ’common good.’
  lisää linkistä
  – See more at: https://www.henrymakow.com/attali.html#sthash.5GEjopdA.dpuf
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4268820/TWENTY-MILLION-African-migrants-heading-Europe.html

  Tuli tuosta mieleen että mitähän kiinalaiset tästä tuumaavat … pistävätkö nauruksi tyyliin ’onpa teillä siellä vilkas mielikuvitus’ -vai?

  • lisäys
   Näitä NWO-Attali tyyppejä hääräilee jo kaikissa tärkeissä hommissa ja kunhan määrä 10-kertaistuu niin eiköhän siitä saada ihan kunnon diktatuuri pystyyn, ihan NL malliin ellei jopa panna paremmaksi.
   Täytyykö tässä nyt alkaa lotota kiinalaisten puolesta … olisiko heillä sittenkin tarjota jotain parempaa…?
   Ja toivoa, että jospa se Putinkin vain sitkeästi jaksaisi puolustaa kaikin keinoin sitä omaa suvereenista demokratiaansa eikä lähtisi näiden attalioiden kuljetuksiin…
   ….ja kunpa ne höpö-okkultistitkin (itse en usko magiaan) jotka Trumpin tuhoon korkeampia noitavoimia värväävät alkaisivat nyt värvätä niitä näiden attalioiden kimppuun….mutta … tosiaan, eiväthän ne voikaan kun ovat samojen symbolien ja magian kahleissa.
   http://vigilantcitizen.com/latestnews/witches-worldwide-target-trump-mass-occult-ritual/

 7. Pitää vaihtaa teemaa kun NWO ja Kiina ei näytä ketään kiinnostavan. Miksei?
  Jospa tämä maanläheisempi ’ei enää eläkkeitä työläisille’ kiinnostaisi enemmän?
  NHS Privatisation Means No Pensions For Workers
  Who gives a damn about the workers any more? The mechanisms of enslavement are in place and closing in fast. The Age of Revelation is upon us.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=147641

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here