Entinen kongressinjäsen: ihmiskaupan tutkinta johtaa politiikan huipulle

1
Cynthia McKinney

Presidentti Donald Trump piti viime viikolla lehdistötilaisuuden, jossa hän esitti suunnitelmansa ihmiskaupan (human trafficking) lopettamiseksi. Trump linjasi ”ihmiskauppaepidemian” pysäyttämisen hallintonsa tärkeäksi tavoitteeksi. Kuukausi sitten suuroperaatiossa pidätettiin 474 ihmistä Los Angelesin ympäristössä Kaliforniassa ihmiskaupasta ja lasten hyväksikäytöstä epäiltyinä. Operaatiossa pelastettiin 28 lasta.

Valtiollinen ja kaupallinen media on tyrmännyt ”pizzagaten” valheellisena salaliittoteoriana, joka ei vain voi olla totta (syystä, jota ei kerrota). Viimeaikaiset pidätyksetkin viittaavat päinvastaiseen. San Diegon vastavalittu kaupunginsyyttäjä Mara Elliott totesi viime kuussa: ”Sen teeskenteleminen, ettei ilmiötä ole olemassa, vain tekee meistä osallisia siihen.”

Entinen kongressiedustaja ja Vihreän puolueen presidenttiehdokas Cynthia McKinney kommentoi Trumpin suunnitelmia tviittaamalla, että hyväksikäyttäjien jahti tulee johtamaan sekä demokraattien että republikaanien tuhoon, koska jäljet johtavat ”huipulle saakka”.

Kongressiedustajana toimiessaan McKinney joutui valtamedian hampaisiin hylätessään virallisen selityksen syyskuun 11:nnen iskuista ja vaatiessaan uutta tutkimusta.
¤

Lähde

Agorist, Matt | Activist Post (1.3.2017): Fmr Congresswoman: If Trump Goes After High-Level Pedophiles, It Will Take Down Dems And Republicans http://www.activistpost.com/2017/03/fmr-congresswoman-trump-goes-high-level-pedophiles-will-take-dems-republicans.html

Artikkelikuva Cynthia McKinneystä: Frank Cancian | Kalifornian yliopisto

1 KOMMENTTI

 1. Trumpille hatunnosto. Hyvä kun on herätty raakalaiseliitin ja satanistien rikosten edessä. Se lämmittää sydäntäni.
  Mustilla onkin kovat vastustajat (Zio-Masonic voimat) edessään ja voitettavanaan.
  Täältä vaan sitten ihmiskaupan juuria penkomaan:
  http://wethoughttheywerewhite.weebly.com/jews–the-slave-trade.html
  Ja Henry Makowkin ottaa kantaa:
  – See more at: https://www.henrymakow.com/2017/02/how-the-jews-weaponzed-blacks.html#sthash.ICb4J6ti.dpuf

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here