Venäjän hallinnon alainen uutistoimisto RT kertoo, että Syyrian armeija on Venäjän ilmavoimien tukemana vallannut muinaishistoriallisesti merkittävän Palmyran kaupungin kokonaan ISIS-terroristeilta.

Syyrian armeijan edustajat vahvistivat torstaina, että viimeisetkin militantit pakenivat kaupungista armeijan vallatessa sen torstaina keskipäivällä. Venäjän armeijan kouluttamien syyrialaissotilaiden kerrotaan jälleen poistavan raunioihin jätettyjä miinoja samalla kun Palmyran ulkorajoja vahvistetaan uusien hyökkäysten torjumiseksi.

ISIS valtasi Palmyran alun perin toukokuussa 2015, ja Syyrian armeija valtasi kaupungin takaisin viime vuoden maaliskuussa. Terroristit onnistuivat kuitenkin uudelleenvaltaamaan ”aavikon helmenä” tunnetun kaupungin joulukuussa Syyrian joukkojen keskittyessä operaatioihin Aleppossa. Venäjän puolustusministeriön lennokkikuvien kerrotaan osoittavan, että ISIS oli jatkanut kaupungin muinaisjäänteiden tuhoamista vallattuaan sen uudelleen.

Palmyran jouduttua toistamiseen ISISin haltuun ulkoministeri Sergei Lavrov kiinnitti huomiota siihen, että terroristijärjestö oli marssinut kaupunkiin Irakin puolelta Yhdysvaltain johtaman liittouman lentokoneiden valvomien aavikkoalueiden läpi.

Lähde

RT (3.3.2017): RT reports from Palmyra, recaptured by Syrian Army from ISIS https://www.rt.com/news/379261-liberated-palmyra-exclusive-footage/

Auringonlasku Palmyrassa. Kuva: Ed Bramley | CC 2.0

24 KOMMENTTIA

 1. Koko Syyrian sota on eräänlainen 9-11 kaltainen operaatio jossa mediakulissiien ja -huijausten takana NWO-mafia valloittaa Lähi-itää.

  Behind the scenes Western intelligence and its allies in the gulf states have been covertly helping Sunni militants in Iraq and Syria. There are numerous reports of arms and ammunition being airdropped to Islamic State (ISIS or ISIL) by U.S. aircraft and the militants have even boasted that U.S. air strikes against them weren’t very effective.
  That’s because they weren’t meant to be. Unlike Russia’s campaign in Syria, the Western war against ISIS has been a phoney war fought mainly for the benefit of the Western media. Against an organisation that was led by Abu al Baghdadi, a known Mossad double-agent whose real name was Simon Elliot.

  The objective was to inflame conflict between Islam and the nominally Christian West and then import the conflict directly into Europe. This was done through displaced persons, many of whom are being assisted in their journey to Europe by organisations bankrolled by billionaire George Soros.
  The migrants are then being further encouraged to journey to Europe’s heartland through the policies of compliant politicians like Angela Merkel.

  Merkel on mafian agentti ja toimii kuten pitääkin ja kun Saksa on yhä miehitetty maa WW2 jäljiltä niin sen tehtävä on edistää mafian nwo-agendaa. Eurooppaa tässä tuhotaan ja alistetaan mafian valtaan.
  Tilanne on kaikenkaikkiaan aika erikoinen: Anglo-Zio Imperium tai Zio-Masonic Imperium toteuttaa omaa maailmanvalloitushankettaan jossa muu maailma on tarkoitus alistaa sen totaaliseen kontrolliin. Siksi näitä sotia nyt käydään milloin missäkin ja siksi meilläkin on itsenäisyytemme tuhoamisprojekti menossa.

  Venäläisessä uutisraportissa ihmetellään Suomen alasajoa.
  http://mvlehti.net/2017/03/02/video-venalainen-uutiskanava-россия-24-ihmettelee-suomen-madattamista/
  Hundreds of Muslim ‘No-Go’ Zones Take Root in Europe
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=147912

  • lisäys
   pirullinen tämä NWO-Mafian ’no-go-zones’ -juoni (ote yllä olevasta linkistä Hundreds of Muslim ‘No-Go’ Zones Take Root in Europe) jolla Eurooppaa hajotetaan muslimi-invaasiolla.
   Ruotsi taitaa olla tai on jo menetetty maa ja sama odottaa meitä eikä meillä ole pelastumisen mahdollisuutta ellemme eroa EU:sta mitä taas nwo-presidenttimme ja -hallitus ei halua. Olemme siis kansaamme tuhoavan eliitin kuristusotteessa.
   Mikähän tässä olisi kansan mielipide? Nyt pitäisi kiireesti pitää kansanäänestys ja kysyä onko kansa valmis tähän. Todellinen uhka meihin kohdistuu oman maamme sisältä, ei Venäjältä kuten globalisti-eliittimme propaganda väittää.
   Aika alkaa olla vähissä sillä kun nämä projektit pääsevät alkuun niitä on vaikea pysähdyttää.

   As Horowitz noted, liberals love to pretend that Muslim no-go zones — Muslim neighborhoods to which even the authorities are afraid to venture and in which Sharia law is the rule and non-Muslims are attacked on sight — are little more than a figment of paranoid conservative imaginations. But as Horowitz would find out for himself, they are very much a horrifying reality.
   “Literally moments after I stepped into the town, a gang of five clearly Islamic men approached my crew, and they attacked me without provocation,” he continued. “They repeatedly punched, kicked and choked me, as a number of bystanders watched. Eventually they dragged me into a building, which at the time I assumed was to finish me off. Once inside the apartment building vestibule, they resumed their vicious attack. But seconds later someone opened an apartment door directly above us, and it luckily spooked them enough to run away,” wrote Horowitz.
   The truth, however, is that there are neighborhoods like Husby scattered across Europe. These “no-go” areas stand as a damning testament to the utter devastation wrought on Europe by multiculturalism and mass Muslim migration.

 2. Nämä Syyriassa maan tasalle pommitetut kaupungit vaihtavat aina silloin tällöin omistajaa. Ei tämä Palmyran tai jonkun muun kaupungin takaisin valtaaminen Isikseltä muuta sodan kokonaistilannetta käytännössä mitenkään.

  Yhtenäistä Syyriaa ei enää ole olemassa ja presidentti Bashar Al-Assadin hallinnon kontrollissa olevat alueet kattavat vain enää n. 21% entisen Syyrian arabitasavallan alueista. Bashar Al-Assadin hallinnolla ei ole enää minkäänlaista legimiteettiä Islamilaisen valtion, Kurdien tai kapinallisten hallitsemilla alueilla. Sotimalla ei tätä enää voiteta sillä sodassa raskaita tappioita kärsinyt Syyrian arabiarmeija liittolaisineen ei ole enää tarpeeksi vahva voittamaan epäsymmetristä sissisotaa käyviä terroristeja ja vastarintaliikkeitä ja valtaamaan menetettyjä alueita takaisin.

  Tästä Syyrian sisällissodan kartasta selviää miten pahasti maa on jakautunut. Bashar Al-Assad on käytännössä jo hävinnyt sodan vastarintaliikkeille ja pyrkii nyt venäläisten tuella varmistamaan ja pitämään hallussa jäljellä olevat 21 % läntisen Syyrian alueista.

  Al-Assadin hallinnon alueet on tässä kartassa merkitty punaisella. Kapinallisten alueet vihreällä, kurdien alueet keltaisella ja Islamilaisen valtion tummanharmaalla.

  http://syriancivilwarmap.com/

  Syyrian alueiden jako prosentteina:

  Kapinalliset 13,4 %

  Bashar-Al Assad 21,1 %

  Kurdit 18.6 %

  Islamilainen valtio 46,9 %

  http://syriancivilwarmap.com/war-statistics/

  • ’…Tästä Syyrian sisällissodan kartasta selviää….’
   Käytät sanaa ’sisällissota’ mutta siitähän ei ole ollut kyse.
   Sota on kuulunut siihen sarjaan suunniteltuja sotia, joista ns. Syvä-Valta, ’DeepState’ (Anglo-Zio-MasonicNWO-Mafia) päätti jo ennen suorittamaansa 911 iskua ja seuraavana vuorossa onkin jo Iran.

   Make no mistake, Washington (Deep State/CIA/MOSSAD) will never let go – not by itself, never. Their target is world hegemony – the goal of their self-indulging PNAC – Plan for a New American Century. And to attain this goal, the fall of Syria had been planned long in advance, in the early 1990’s. “Regime Change” is relentlessly being pursued – see Wesley Clark at the Commonwealth Club of California, October 3, 2007 – ‘ 7 countries have to fall in five years’
   http://www.globalresearch.ca/war-propaganda-syrias-destruction-by-the-lies-of-the-western-media-washington-will-never-let-go-their-target-is-world-hegemony/5549508

  • Karttojahan voi piirrellä kuka tahansa ja minkälaisia tahansa. Tämähän se on ollut teidän globalistinatottajien märkä uni 🙂 Libya, Irak ja Afganistan on jo tuhottu, itseasiassa Syyrialla ainoana näistä on mahdollisuus vielä selviytyä kokonaisena valtiona. Näiden muide kohdalla peli on menetetty, eikä niiden hajanaisuudesta tule loppua ennenkuin imperialistinen globalistinatottajien lauma on tuhottu fyysisesti kokonaan. 😀

   Tämän tuhon varmistaaksenne, te natottajaglobalistit, olette kutsuneet näiden seutujen ”taitavia moniosaajia” väriläiskiksi tänne Eurooppaan, vaika heidän paikkansa olisi kotimaissaan rakentamassa kansalleen parempaa tulevaisuutta.

  • Onneksi olkoon, amerikkalaisten tukemat kiihkeät kurkunleikkaajat pitävät laajaa aavikkoa hallussaan. Ovat jopa onnistuneet luomaan amerikkalaisten tuella onnelan, jonka hedelmistä mekin aina välillä saamme nauttia erillaisten videoiden välityksellä. Veitsien terävyyttä ja homojen painovoimaa on esimerkiksi testattu. Näin länsimaisittain näissä maltillisissa kurkunleikkaajissa on myös ikäviä ominaisuuksia, nimittäin yksi söi ihmisen sydäntä eräällä videolla. Hyi hitto, paheksun kovasti lihansyöntiä! Eikö Yhdysvallat voisi lennättää heille kasvis-soppaa. On se kauhia se Al-Assad, kun kehtasi yläpitää valtiota, jossa naiset saivat jopa ajaa autoa ja käydä tansseissa. Vaadimme, siis me USA uskovaiset, että Al-Assadin diktatuuri on kaadettava ja luotava Saudi-arabian kaltainen tasa-arvoinen ja moniarvoinen demokraattinen yhteiskunta.
   Terv. Kokoomuksen puisto-osaston Vegaanivihreiden hallituksen puheenjohtaja.

   • Vai saivat naiset jopa ajaa autoa! Sehän on suorastaan radikaalia!

    Naiset saavat ajaa autoa Suomessa. Naiset saavat ajaa autoa Iranissa. Maailmassa ei ole kuin yksi maa, jossa naiset eivät saa ajaa autoa. Se on Saudi-Arabia.

    • On se kuule radikaalia, myös Syyriassa, jos vaikka Yhdysvaltain aseistamat ja saudien rahoittamat maltilliset kurkunleikkaajat voittavat. Yhdysvaltain aseistamat ja saudien rahoittamat kiihkeät kurkunleikkaajat taas näkevät, että autoa ajava nainen ei tarvitse enää päätään.
     Usko pois on siinä vissi ero naiselle, voiko tankata autonsa rauhassa, vaiko kurkunleikkauksen kera.

     • Johan aikamoisen satulinkin laitoit. Tuon mukaan ISIS on teurastanut 2011-2016 noin 2200 siviiliä. Wikipedia ilmoittaa, että ensimmäisenä toimintavuotena ISIS teloitti Syyriassa 1800 siviiliä.
      Voit lopettaa noiden valeuutisten ja linkkien levitys.

 3. Toivon todella olevani väärässä, näyttää Lavrov sanoneen. Niin toivon minäkin. Olisihan se kauheaa, jos länsimainen arvoyhteisö olisi antanut ISIS joukoille suojakäytävän marssia Palmyraan. Hän syyttää myös Washingtonia kaksoisstantardeista Syyrian sodassa. Siltä tuo alkaa näyttää yhä enemmän.

  On se prkle että maailmasta ei löydy viisautta, millä tuon sodan saisi loppumaan. Rikkaat sotivat ja köyhät kuolevat. Näin aina. Kuvista päätellen siellä olisi jälleenrakennettavaa ainakin sadaksi vuodeksi tämänkin demokratiaviennin jälkeen. Maksaisi varmaan murto-osan siitä mitä tämä sota. Uskon että monet pakolaiset mieluummin asuisivat kotikaupungissaan ja rakentaisivat, mutta siihen ei taida löytyä ”kansainvälisiltä sijoittajilta” rahaa.

  • Niin, Yhdysvallat unohti aikoinaan pommittaa ISISin öljyrekkoja. Kun Venäjä pommitti ne taivaan tuuliin, niin Yhdysvallat nolona selitti jotkin siviiliuhrien välttämisestä. Aivankuin jenkit olisivat joskus välittäneet sivullisista uhreista. Nytkin jenkit vain rauhassa seurasivat, kun ISISin joukot marssivat aavikon yli SAA kimppuun.

   • Ron Paul instituutti: ’USA kuluttaa miljoonia propagandaan, joka ei kiinnosta ihmisiä’

    Vaikka USA:lla on pohjaton PR budjetti, jolla se voi vaikuttaa maailmanlaajuisesti, niin ihmisiä ei kiinnosta mitä on tarjolla koska he ovat väsyneitä maan puuttumiseen muiden asioihin, sen ’poikkeuksellisuuteen’ ja muiden maiden pommittamiseen, kertoo Daniel McAdams Ron Paul instituutista RT :lle.

    Lyhyt yhteenveto alkuperäisestä.
    Ulkoministeri John Kerry sanoi olevansa huolissaan maan jäädessä jälkeen Venäjästä mitä informaatioon tulee. Hän sanoi RT :n vaikutuksen kasvavan maailmalla eikä hänen omalla maallaan ole omaa venäjänkielistä uutistoimistoa.

    McAdams sanoi, ettei ongelma ole rahallinen vaan siinä, ettei ihmisiä kiinnosta maan propagandatuote, johon ollaan väsyneitä. Nyt he aikovat kaksinkertaistaa budjettiaan myydäkseen jotain, jota ei haluta ostaa. Ongelmana on kuitenkin politiikka, ei raha.

    Victoria Nulund sanoo, että RT:llä on vain mitätön yleisö mutta meillä suuri ja valtava erilainen media.

    Se ei ole totta, sanoo McAdams. En ole itse ollenkaan hallituksen sponsoroiman median kannattaja mutta ns. vapaa media meillä marssii täsmälleen maan hallituksen tahdissa. Ei ole eroa valtamediaan eli Nulund on täysin väärässä puheissaan.
    Miksi sitten RT saa niin paljon huomiota USA:n hallintoviranomaisten taholta?
    On vaihtoehtoja kuten Ron Paul … meillä on erilaisia mielenkiintoisia ja haastavia esityksiä, joista ihmiset ovat kiinnostuneita. Ihmiset vaihtavat pois uutiskanavilta, eivät katso TV:tä eivätkä osta lehtiä. Ne ovat tylsiä ja pitkästyttäviä toistaessaan aina samaa. Vaihtoehtomedia tarjoaa jotain muuta – ja erilaista perspektiiviä tarjoavat kiinnostavat.
    Onko Kerryn ajoitus asiassa oleellinen asia?
    Luulen, että hän haluaa sohaista Venäjää ja kerjää rahaa jota ei ole koskaan liikaa. Kyse on rahan tuhlauksesta ja yrityksestä vaikuttaa asioihin maailmalla, toteaa McAdams lopuksi.

    ‘US spends millions on overseas propaganda, but no one is buying it’
    Despite the US’ bottomless PR budget to influence overseas, people are not attracted by what’s on offer as they are tired of US interventionism, exceptionalism, and the bombing of their countries, Daniel McAdams of the Ron Paul Institute told RT.

    http://rt.com/op-edge/235719-us-kerry-rt-media-russia/

 4. Ei liene uutinen kuin tietämättömille, että CIA ryhtyi heti kun USA:n, NATO:n, Ranskan, Britannian tappio Aleppossa oli selvä kokoamaan joukkoa iskemään takaisin Syyriaa ja Venäjää vastaan Palmyrassa.

   • Höpöhöpö. NATO on valmiudessa käymään Al-Assadia tukevaa Venäjän sotilasvoimaa vastaan 24/7 Syyriassa ja Syyrian lähialueilla.
    NATOlla on niin paska historia terrorismin tukemisessa ja järjestämisessä pelkästään Euroopassa, että tuskimpa NATOhörhöt ova pysyneet Syyriasta poissa. NATOn terrorista Euroopassa voi lukea kirjasta: Naton salaiset armeijat, operaatio glaudio ja terrorismi Länsi-Euroopassa.

   • Nato-maat ovat, samoin Naton ”rauhankumppanimaat” (PPP-maat), Nato ei suoraan itsenään koska mm. Nato-Turkki ei omista syistään suostuisi siihen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here