Demokraattipuolueen kaksi naisedustajaa antoivat tällä viikolla toisistaan täysin poikkeavat lausunnot: Havaijilainen kongressiedustaja ja Irakin sodan veteraani Tulsi Gabbard kommentoi pakolaisongelman ratkeavan, kun USA lopettaa terroristien rahoittamisen Lähi-idässä. Demokraattisenaattori Jeanne Shaheen taas käytännössä vaati kongressia etsimään syitä sodanlietsontaan Venäjän kanssa.

Gabbardin tarkoittamat ”USA:n rahoittamat terroristit” ovat samoja niin kutsuttuja ”maltillisia kapinallisia”, joita Yhdysvaltain hallinto tukee liittolaisinaan taistelussa Venäjän liittolaista, Syyrian presidentti Bashar al-Assadin hallintoa vastaan.

Sodanhaluinen senaattori

Useimmiten melko ”clintonistiseksi” ajatellun – manhattanilaisen liikemiehen Jerry Finkelsteinin perustaman ja nykyisin hänen poikansa omistaman – poliittisen uutisjulkaisun The Hillin mukaan senaattori Shaheen vaati puheenvuorossaan Venäjän hallinnon väitettyyn USA:n presidentinvaalien hakkerointiin viitaten Yhdysvaltain kongressia ”miettimään, onko se [USA:n vastainen] sotatoimi (act of war)”.

Sivuuttaen – samoin kuin senaattori Shaheen – täysin muun muassa Kremlin huomion, ettei USA:n tiedustelupalvelujen tammikuussa julkistama raportti esitä todisteita väitetystä Venäjän hallinnon toimeenpanemasta Yhdysvaltain vuoden 2016 presidentinvaalien tietoteknisestä manipuloinnista Donald Trumpin eduksi, The Hill kirjoittaa:

”Tiedusteluyhteisön julkistaman raportin mukaan Venäjän hallinto osallistui kyber- ja disinformaatiokampanjaan […] vahingoittaakseen USA:n demokratiaa ja demokraattiehdokas Hillary Clintonia […] USA:n hallinnolla ei nykyisellään ole määritelmää termille ’kybersodankäynti’.”

Shaheen on urapoliitikko, joka on edustanut New Hampshiren osavaltiota senaatissa melkein yhtäjaksoisesti vuodesta 2009 alkaen. Boston Globen mukaan Shaheen profiloituu mielellään puolueiden – siis demokraattien ja republikaanien – välisen yhteistyön edistäjäksi, mutta hänen äänestyshistoriansa viittaa tiukkaan demokraattien puoluekurin seuraamiseen.

Rauhaa vaativa veteraani

Itsenäisen The Anti-Media -verkkojulkaisun mukaan aiemminkin Yhdysvaltain hallintoa terroristiryhmien, kuten Daeshin (ISIS), rahoittamisesta syyttänyt Gabbard uusi vaatimuksensa terroristeille virtaavan tuen lopettamiseksi:

”Jo vuosia hallituksemme on tarjonnut sekä suoraa että välillistä tukea näille militanttiryhmille, jotka työskentelevät suoraan yhteistyössä al-Qaidan ja ISISin tapaisten terroristiryhmien kanssa tai näiden komennossa yrityksissään kaataa Syyrian hallitus vallasta.”

Toisin kuin senaattori Shaheen, Gabbard ei ole tiedonsaannissaan tiedustelupalvelujen tavoitteellisten julkaisujen varassa: hän on palvellut kahdesti Irakin sodassa USA:n joukoissa sekä matkustanut omakohtaisesti paikan päälle Syyriaan tutustumaan maan siviiliväestön tilanteeseen ja – lännen poliittisen ja mediaeliitin kauhuksi – kertoi tavanneensa henkilökohtaisesti presidentti al-Assadin saatuaan tähän mahdollisuuden.

Lehdistötilaisuudessa joulukuussa Gabbard esitteli myös syyrialaisen pakolaisaktivistin Tima Kurdin, joka kertoi olevansa ylpeä saadessaan tukea kongressiedustajan taistelua Syyrian vallankumouksen tukemisen lopettamiseksi: ”Kansani on kärsinyt jo yli kuusi vuotta. Tulsi ymmärtää, että niin kutsuttujen ’kapinallisten’ aseistaminen Syyriassa on vain lisännyt verenvuodatusta, kärsimystä ja pakolaisten määrää.”

Kurdi on täti pakolaislapselle, jonka hukkuneesta, rannalle ajautuneesta ruumiista tuli vuoden 2015 länsimediassa pakolaisten surullisen kohtalon ikoni. Ironisesti länsimainen valtamedia – kotoisa Totuusmediamme mukaan lukien – käytti innokkaasti tunteita herättäviä otoksia Kurdin sukulaislapsesta edistääkseen nimenomaan USA:n hallinnon agendaa mukailevaa, al-Assadin vastaista narratiivia julkisessa keskustelussa.
¤

OIKAISU 5.3.2017 klo 20:33: Toisin kuin artikkelissa väitettiin, Gabbard ei palvellut lääkintäjoukoissa, vaikkakin toisen komennuksensa lääkintäyksikön spesialistina.

Lähteet

Chalfant, Morgan | The Hill (2.3.2017): Dem senator: Russian hacking may have been ’act of war’ http://thehill.com/policy/cybersecurity/322002-dem-senator-we-should-determine-if-russian-election-hacking-was-act-of

Shahtahmasebi, Darius | The Anti-Media (2.3.2017): Tulsi Gabbard: To Solve Refugee Crisis, Stop Funding Terrorism http://theantimedia.org/tulsi-gabbard-plan-refugee-crisis/

Wikipedia: The Hill (newspaper) https://en.wikipedia.org/wiki/The_Hill_(newspaper)

DonkeyHotey via Flickr, Julius C via Wikimedia Commons, Pixabay Kuvanmuokkaus: JL

Tallenna

Tallenna

Tallenna

41 KOMMENTTIA

 1. ’…kongressiedustaja ja Irakin sodan veteraani Tulsi Gabbard kommentoi pakolaisongelman ratkeavan, kun USA lopettaa terroristien rahoittamisen Lähi-idässä’

  Näinhän totuus kiistatta on mutta…. tässä on vain yksi suuri ongelma. Miten saataisiin tuo itse luotu ’terrorismin vastainen sota’ loppumaan joka riehuu yhä kiihkeämpänä joka puolella maailmaa eikä vain Syyriassa. Miten saada Euroopan ja koko maailman kansat yhdessä kaatamaan nämä sotahankkeet ja se pieni eliitti joka niitä rahoittaa ja johtaa?
  Asetelma on lyhyesti se, että ihmiskunnan sisälle on syntynyt pieni satanistinen itsevaltainen parasiitti tai paisuva syöpäkasvain, finanssi- ja korporaatioeliitti joka haluaa keinoja kaihtamatta koko maailman kaikkine rikkauksineen vain itselleen ja saada/alistaa/orjuuttaa sen toimimaan kuten se itse haluaa. Muut ovat vain välineitä tälle hirmuvallalle tai parasiitille.
  Tajunnan kontrrolloinnin ohella USA-koaliitio armeijoineen on tämän eliitin fyysinen rautanyrkki joka hoitelee likaiset työt eli käy jatkuvaa pakollista ’regime change’ -kiristys- ja valloitussotaa maailmalla jossa itsenäisten ja heikompien on määrä tuhoutua tämän ’uusi uljas maailma’-utopian hyväksi (Mind Control: Orwell, Huxley and Today’s Reality — In general, real science must be suppressed. Once bound to a cult, leaving becomes psychologically difficult. http://www.serendipity.li/more/mind_control.htm ).

  [Make no mistake, Washington will never let go – not by itself, never. Their target is world hegemony – the goal of their self-indulging PNAC – Plan for a New American Century. And to attain this goal, the fall of Syria had been planned long in advance, in the early 1990’s. “Regime Change” is relentlessly being pursued – see Wesley Clark at the Commonwealth Club of California, October 3, 2007 – ‘ 7 countries have to fall in five years’
  http://www.globalresearch.ca/war-propaganda-syrias-destruction-by-the-lies-of-the-western-media-washington-will-never-let-go-their-target-is-world-hegemony/5549508 ]

 2. Mitä mieltä olet Johanna, onko ’erilainen demokraatti’ Tulsi Gabbard sittenkin vain poikkeus säännöstä eli demokraattien enemmistöstä josta itselläni on varsin sotaisa kuva kuten alla oleva artikkeli kertoo.
  Entä Sanders? Mikä hän lopulta on miehiään? En ole saanut hänestäkään selkeää käsitystä … mitä agendaa hän oikein lopulta ajaa?
  Why Do “Progressives” Like War?
  The lefties I knew in college are now part of the Establishment and generally speaking are retired limousine liberals. And they now call themselves progressives, of course, because it sounds more educated and sends a better message, implying as it does that troglodytic conservatives are anti-progress.
  But they also have done a flip on the issue of war and peace.
  In its most recent incarnation some of this might be attributed to a desperate desire to relate to the Hillary Clinton campaign with its bellicosity towards Russia, Syria and Iran, but I suspect that the inclination to identify enemies goes much deeper than that, back as far as the Bill Clinton Administration with its sanctions on Iraq and the Balkan adventure, which resulted in hundreds of thousands of deaths and the creation of a terror-narco state in the heart of Europe.
  And more recently we have seen the Obama meddling in Libya, Yemen and Syria in so called humanitarian interventions which have turned out to be largely fraudulent. Yes, under the Obama Dems it was “responsibility to protect time” (r2p) and all the world trembled as the drones were let loose.
  Ironically, pursuing a reset with Russia is one of the things that Trump actually gets right but the new left won’t give him a break because they reflexively hate him for not embracing the usual progressive bromides that they believe are supposed to go with being antiwar.
  Other Moscow trashing comes from the John McCain camp which demonizes Russia because warmongers always need an enemy and McCain has never found a war he couldn’t support. It would be a tragedy for the United States if both the left and enough of the right were to join forces to limit Trump’s options on dealing with Moscow, thereby enabling an escalating conflict that could have tragic consequences for all parties.
  http://www.globalresearch.ca/why-do-progressives-like-war/5576193

  • Mistäköhän me saisimme oman Tulsi Gabbardimme?

   Tulsi Gabbard: To Solve Refugee Crisis, Stop Funding Terrorism

   According to a press release made public on Tuesday, Gabbard has again called for the U.S. to stop aiding terrorists like al-Qaeda and ISIS. Gabbard’s guest at the presidential address to Congress, a Kurdish refugee activist, also called for an end to the U.S. policy of “regime change in Syria.”
   Gabbard said:
   “In the face of unimaginable heartbreak, Tima has been a voice for the voiceless, a champion for refugees worldwide, and a strong advocate for ending the regime change war in Syria.
   I am honored to welcome her to Washington tonight as we raise our voices to call on our nation’s leaders to end the counterproductive regime change war in Syria that has caused great human suffering, refugees, loss of life, and devastation.
   We urge leaders in Congress to pass the Stop Arming Terrorists Act and end our destructive policy of using American taxpayer dollars to provide direct and indirect support to armed militants allied with terrorist groups like al-Qaeda and ISIS in Syria, who are fighting to overthrow the Syrian government.”
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=148004

 3. Yhdysvaltain yheiskunta on hirttäytynyt perustaja isien perintöön,siksi todellisuus pakenee järjestelmästä yhä kauemaksi.
  ilmeiisesti maa ajautuu väkivaltaisten prosessien kautta modernismiiin.

 4. USA:n sisä- ja miksei myös ulkopolitiikan osalta on välillä mahdotonta nähdä juuri minkäänlaista eroa demokraattien ja republikaanien välillä. Isoimmat erot näkyvät yksilöiden välillä, vaikkapa samassa puolueessa, kuten esim. juuri Tulsi Gabbard ja Jeanne Shaheen välillä. Sitten on vielä tällaiset sitoutumattomat tyypit, kuten ”bolshevikki” Bernie Sanders, joka liittyi demokraateihin vain tämän pressanvaalin takia 2015.

  Näiden puolueiden samankaltaisuus näkyy mm. siinä, että USA:n demokraatit omivat itselleen Abe Lincolnia, vaikka Lincoln oli USA:n ensimmäinen republikaanipresidentti. Suurimman eron näiden puolueiden välille löytääkin ulkopolitiikasta ja yllätys, yllätys arvatkaapa mistä, no suhteesta Venäjään.
  Aloitetaanpa vaikka Abe Lincolnista, Abella oli loistavat suhteet Venäjän tsaariin Aleksanteri II, vapauttaja tsaariin. Abe vapautti Amerikan neekerit ja Aleksanteri vapautti Venäjän maaorjat. Aleksanteri II lähetti laivasto-osastonsa tukemaan Lincolnin joukkoja, kun nykyiset EU valtiot Englanti ja Ranska sitävastoin tukivat neekeriorjuutta ajavia demokraattien hallitsemia etelävaltioita.
  Demokraatit perustivat sisällissodan jälkeen Ku Klux Klanin ja olivat vaatimassa Yhdysvaltain perustuslain toinen lisäyksen oikeuden poistamista USA:n mustalta väestöltä (Yhdysvaltain perustuslain toinen lisäys (engl. Second Amendment tai Amendment II) on Yhdysvaltain perustuslaissa taattu oikeus kantaa ampuma-asetta. Laki hyväksyttiin yhdessä muiden Bill of Rights -lisäyksien kanssa 15. joulukuuta 1791. Lisäyksen tarkoituksena oli taata jokaiselle kansalaiselle mahdollisuus puolustaa itseään ja maataan ulkoisia tai sisäisiä hyökkääjiä vastaan.). Klaanilaisen kannalta aseenkanto-oikeuden poistaminen neekeriltä olisi tietysti ollut oikein mielyttävää.
  Myöhemmin republikaani Nixon ja Leonid Breznev tulivat hyvin juttuun, samoin republikaani Reagan ja Gorbatsov, myöskään republikaani Bushin ja Putinin välit eivät olleet hassummat.
  Mitään vastaavaa ei ole juuri yhdenkään USAlaisen demokraattipresidentin ja Venäjän / Neuvostojohtajan välillä ollut. Miksi näin?
  Ulkopolitiikassa ja suhteessa Venäjään näiden puolueiden välille löytyy siis pieni ero. Muuten ne ovat kuin vakka ja kansi ja klapsaus päälle. 🙂

  • PS Unohdin aivan yhden jenkkipressan, joka oli demokraatti ja jonkinlaisissa väleissä neuvostojohtajan toveri Stalinin kanssa, siis Franklin D Roseveltin.
   Mutta silloin olikin sota II maailmansota.

   • Tuo ystävyys tai toveruus voisi selittyä myös saman ja yhteisen ideologian tai ’uskonnon’ pohjalta. Olihan Roosevelt ’piilokommari’ ja sionisti (Hollannista peräisin olevaa ja ooppiumkaupalla rikastunutta sefardisukua) ja Stalinilla epäillään ’kasaari-syndroomaa’, ainakin vaimot olivat kaikki ’kasaareja’ tai sitten ihan ehtoja, en ole siitä perillä.
    Molemmat siis innokkaita yhteisen imperiumin rakentajia.

    • lisäys
     Roosevelt’s ‘Secret Map’ Speech
     ….At a press conference the day after the address, a reporter asked the President for a copy of the “secret map” document. Roosevelt declined, but insisted that it had come from “a source which is undoubtedly reliable.”
     Jaa…a, mikähän se ehdottoman luotettava taho mahtoi ollakaan?
     No, kyllä me tiedämme, se varmaan alkaa R:llä…?
     http://www.ihr.org/jhr/v06/v06p125_Weber.html

    • ”… ’kasaari-syndroomaa’…”
     Minkäs sortin fetissistä tuossa on kysymys?
     Tietääkseni Stalinin viralliset vaimot, sen enempää Kato Svanidze kuin Nadezhda Alliluyeva, eivät olleet kasaareja vaan gruusialaisia. Rakastajattaret ja jalkavaimot ovat eri asia, niiden joukossa on voinut olla vaikkapa neekereitä ja tsuhnia, Stalinhan oli tunnettu häntäheikki. Ehkäpä Tampereellakin on juoksennellut pikku-Stalineita v. 1905 jälkeen, kun Stalin oli käynyt Tampereella

     Tietysti äkkiseltään voi olla hankalaa erottaa azeria, armenialaista, gruusialaista tahi tsetseeniä kasaarista, näillä kaikillahan likimain on samanlainen ulkonäkö: ruskeat silmät, koukkunokka ja pikipää. 😀

     • Et näköjään ole perillä kasaariteoriasta … tässä eväitä:
      …by Jonas E. Alexis and Gerard Menuhin
      Gerard Menuhin is a British-Swiss journalist, writer, novelist, and film producer. He is the son of Jewish parents, the American violinist and conductor Yehudi Menuhin, who is considered “one of the greatest violinists of the 20th century.”
      Menuhin:
      ‘Anti-Semitism’ as an expression is not only a misnomer, it’s gibberish. …. Ashkenazi Jews (90% of modern Jewry) are commonly agreed to descend from 8th century Khazars.
      Anti-Semitism would be an impotent pseudo-expression, were it not coupled with ‘The Holocaust’.
      …In a free world, discrimination merely means choice, or preference. If someone chooses not to associate with certain people, for instance with Jews, that is of course his perfect right as a free citizen.
      The further the world distances itself in time from the alleged event, the easier it is to assert that ‘The Holocaust’ occurred. As education is steadily degraded and citizens become more concerned on the one hand with superficial entertainment and on the other, with keeping their jobs, it becomes less likely that anyone will pose the fundamental question: If we are eternally to honour 6 million allegedly murdered Jews, to create organizations and build memorials to aggrandize their passing, shouldn’t we at least have irrefutable proof that they were actually killed; that the crime really occurred?

      http://www.veteranstoday.com/2016/04/14/the-intellectual-death-of-anti-semitism-interview-with-jewish-writer-and-novelist-gerard-menuhim-part-i/

     • Ahaa 🙂 en vai. Täytätkös Truth_hunter sanaristikkoja? Jokainen suomalainen sanaristikkojen täyttelijä tietää kaupungin nimeltä Itil ja jokainen muiaishistoriasta kiinnostunut tietää mikä kaupunki se on ja missä se sijaitsi. 😀

     • jatkona ylläolevaan
      Menuhin: ’… As education is steadily degraded and citizens become more concerned on the one hand with superficial entertainment and on the other, with keeping their jobs, it becomes less likely that anyone will pose the fundamental question… ’

      Orwellin kaikua: Google Totuuden äänitorveksi ?
      “Facts that the web unanimously agrees on are considered a reasonable proxy for the truth”

      ”…jos kaikki lähteet kertovat saman, niin valhe unohtuu historiaan ja siitä tulee totuus,” (1984, George Orwell).
      The New Scientist kirjoittaa hätkähdyttävästi (2/28/15): ”Google aikoo muokata nettisivustoja siten, että asiat eivätkä artikkelilinkit ohjaavat,” Hal Hodson.
      (The New Scientist has the stunning story (2/28/15), “Google wants to rank websites based on facts not links,” by Hal Hodson):
      ”Internet on täynnä roskaa. Rokotteiden vastaiset sivut muodostavat Googlen etusivun ja totuuden vastaiset ’uutiset’ leviävät kulovalkean tavoin. Google on päättänyt järjestää sivuston uudelleen oman totuuden pohjalta.”
      https://www.newscientist.com/article/mg22530102.600-google-wants-to-rank-websites-based-on-facts-not-links

      Mahtava ajatus, eikö vain?, sanoo Jo Rappoport.
      Hal Hodson päästää kissan heti ulos kommentillaan rokotteiden vastaisista sivuista. Nämä sivut siis halutaan roskakoriin ja rokotteita puolustavat hakukoneen etusivulle. Hienoa jos uskot siihen mitä virallinen taho (CDC) kertoo rokotteista, sen valheisiin ja taas uusiin valheisiin (joita tehtailee lääketeollisuus).

      The New Scientist –artikkeli jatkaa:
      ”Google – tiimi on päättänyt ottaa käyttöön nettisivun arviossa luotettavuuden eikä sen maailmanlaajuista levinneisyyttä. Sen sijaan, että arviointitiimi, joka ei vielä toimi, arvostaisi linkitettyjä artikkeleita se korostaa niiden vääriä faktoja. ’Lähdeartikkeli, jossa on vähän vääriä faktoja arvioidaan luotettavaksi’, sanoo tiimi ja korostaa tietoon pohjautuvaa luotettavuutta (Knowlidge-Based Trust).”
      Aivan … Google on siis yhtä kuin totuuden tutkijat ja luotettavuuden arvioijat. Kukapa nyt tästä olisi huolissaan!
      Vastaus: jokainen, jolla on kolme toimivaa aivosolua.
      https://jonrappoport.wordpress.com/2015/03/01/breaking-google-gives-new-meaning-to-orwellian/
      ———
      Entä kuka omistaa ja hallinnoi Googlea, Wikipediaa, Facebook’ia, Twitteria, valtamediaa?
      Ovatko ne NWO-Mafian työvälineitä….? Monen mielestä totuus on niiden suurin vihollinen, se on korvattava sopivalla valheella, joka edistää mafian valtaa.

  • Mielenkiintoista. Tuohan selittää hyvin sen ettei sitä hajurakoa kommunismin ja kapitalismin välillä olekaan. Molemmissa pieni eliitti – varmaan ihan samanhenkistä porukkaa – kerää potin vaikka homma hoidetaan vähän erilaisin metodein ja kansa saa ihmetellä minne se heidän työnsä hedelmä oikein katoaa.

   • PS No minkäs sortin a) kommunisti b) juutalainen oli Venäjän tsaari Aleksanteri II?

    Et joko ymmärtänyt kommenttini pointtia, tai oman pakkomielteesi takia näet kaiken lievästi sanottuna oudosti.

    PS Maininta tuosta demokraattipressasta tai sitten Stalinista olisi pitänyt sittenkin unohtaa. 🙂

    • Et itsekään ymmärtänyt mitä tarkoitin … ehkä juuri oman pakkomielteesi takia?

 5. Meillä nuo demarit jaettaisiin Venäjän trolleihin ja ei-trolleihin. YLE etunenässä. Näyttää muuten tulleen Venäjä suhteista Ameriikoissakin jonkinlainen lyömäase. Niitä ei saisi olla. Trumpiakin ahistellaan. Muuta ei ole vielä keksitty tähän lähtöön.

  Saattaa olla syynä semmonenkin juttu, että Venäjältä on tullut miljardöörejä samoille apajille missä vanhemmat miljardöörit saivat heilua suhteellisen vapaasti lainsäätäjien suosiollisella avustuksella. Uusia pesänjakajia katsotaan karsaasti. Tiedä vaikka harjoittavat parempaa kapitalismia ja syrjäyttävät vielä länsimaisen arvoyhteisön miljardöörit. Tällaista vääntöä saatetaan käydään jossain kulissien takana. Siitä ei ”totuusmedia” tiedä ei kerro.

  Rahat kun eivät ole missään veroparatiiseissa, vaan ne pyörivät tässä meidän jokapäiväisessä taloudessamme. Kun ostamme tai jonotamme leipää, maksamme siinä samalla johdannaisia, futuureja ja ties mitä. Lienevät sama asia ja kalliiksi tulee veronmaksajille. Veroparatiseissa on vain persaukisia ”firmoja”, joilla ei ole varaa maksaa edes työntekijöidensä palkkaa. Joku köyhä saattaa johtaa tuhansia firmoja muutaman satasen kuukausipalkalla. Täytyy olla aika neropatti ihmiseksi, kun Suomessa ei aina osata johtaa edes yhtä firmaa kymmenien tuhansien kuukausipalkalla. Niin ja bonukset tietenkin päälle.

  Totuusmedia nimityksestä näyttää joku suuremman median edustaja loukkaantuneen viime aikoina. Sehän on päätoimittajien itse itselleen antama nimitys. Ei pitäisi loukkaantua jos sitä toisetkin käyttävät.

 6. Artikkelia lievästi sivuten, minua alkaa viduttaa aikalailla sanonnat, infosota, hybridisota, kyrpiuhka jnejne. Joku ilmeisesti tienaa leipänsä keksimällä uusia nimiä vanhoihin raameihin. Ennen noita sanottiin yksinkertaisesti propagandaksi. Selkokielellä, valheelliseksi uutisoinniksi. Enemmän selkokielellä, paskapuheeksi. Ja sitähän on tällä pallolla ollut. Varmaan siitä asti kun ensimmäiset ameebat oppivat kommunikoimaan.

  Paskapuheet ovatkin taas vaihteeksi kiihtymään päin. Suomessa on otettu lähtökohdaksi, että lännestä tulee totuus, idästä valhe. Ei kuunnella mitä sanotaan vaan mistä päin sanotaan. No, objektiivinen uutisointi on katoava laji. Totuutta saa etsimällä etsiä. Meidänkin totuusmeidassamme on nykyisin enemmän asennetta kuin objektiivista uutisointia. Kotimaan uutisista alkaen.

  • Sama vika Rahikaisella, kommentoin tuolla jossain aiemmin tätä ”uutta” Deep State käsitettä, jonka joku kääntää syvä vallaksi tai vastaavaksi. Kaikki tällainen on tosi syvältä, itseasiassa hanurista. 😀
   Eikös muuten hybridin voi suomentaa sekasikiöksi? Ilmeisesti on fiinimpää käyttää fingelskaa noissa propagandistisissa termeissä. Kun hallitsee kieltä hallitsee ajattelua, tämä lienee kuvio tämän sanasekoilun takana.

   • Miten se on hanurista jos ’syvä valta’ on olemassa kulissien takana ? vai pitäisikö sanoa CIA/Mossad/Pankkimafia-R/Korporaatioeliitti josta SyväValta muodostuu. Syvä tarkoittaa että juuri se valta ohjaa ja että se on syvällä näkymättömissä tai piiloutuneena. Ja nimettömänäkin eikä halua julkisuuteen vaan kusettaa kansaa kulissien takana.
    Ihan samahan oli NL:n kommunismissa: oli ’syvä valta’ kulissien takana jolla ei ollut mitään tekemistä sen kanssa miten asia kansalle annettiin ymmärtää.

    • Eikö pelkkä NWO olisi riittänyt, helpompi ja nopeampi myös kirjoitaa. 😀
     NWO kaiketi kattaa kaiken luettelemasi, sitäpaitsi kannattaisi tutkia / miettiä kuka ”juutalainen bolsevikkikomissaari” näitä uusiotermejä ”Deep State” jne keksiikään.

     • Niin, tai pelkkä Mafiakin… siitähän kyse on, ’valistuneet’ ja valitut ajavat kulissien takana ja rikollisin keinoin omia etuja ja huijaavat kansaa.
      Oikeastaan se on parempi kuin NWO joka ei pidä sisällään mitään negatiivista vaikka juuri se pitäisi tuoda esiin.
      Eihän noista muu kuin Deep State ole uusi termi ja sekin ollut käytössä jo kauan.

    • Entäs ”Shadow Government” , ”Varjohallitus”, onhan näitä ja jatkossa lisää tulee. 😀

     • Niin, se on kaikki juuri samaa Pankkiiri-Mafiaa…puhutaan ’Hidden Hand’istä’ joka häärää kulissien takana ja yrittää kaapata koko maailman itselleen ja josta FDR:kin oli hyvin tietoinen ja joka hänen puuhiaan myös ohjasi.
      FDR Turned Blind Eye to Soviet Spies
      Isaac Don Levine’s memoirs, 
      Eyewitness to History 
      remind us that the real war
      is between Satanist (Masonic) Jewish central
      bankers and humanity.
      FDR told Martin Dies in 1940 that he regarded the USSR as our strongest ally in the years to come” an indication that he knew in advance that Hitler would attack Stalin. Historical events are all choreographed by the bankers. Nothing happens by accident, FDR said himself.

      By 1948, the Cold War was being fabricated and Whitaker’s revelations finally served the Illuminati’s purpose. By this time, Soviet agents within the US government had transferred the secrets of the atomic bomb to Russia. Hiroshima had demonstrated the horror of nuclear war and humanity was in a paralysis of fear. 
      – See more at: https://www.henrymakow.com/2017/03/smoking-gun.html#sthash.Pa8K9tg6.dpuf

  • ’…Totuutta saa etsimällä etsiä. Meidänkin totuusmeidassamme on nykyisin enemmän asennetta kuin objektiivista uutisointia. Kotimaan uutisista alkaen.’

   Yksi hyvä esimerkki tuosta on vaikkapa holokausti josta saamme koko ajan muistutuksia valtaeliitiltä ja valtamediassa ja jonka ’eräs heimo’ on paisuttanut ihan uskonnoksi asti kuten mm. heimolaisuuden itse hylännyt Gilad Atzmon on todennut. Ja myös moni muu heimolainen on todennut että vallankäytöstä ja propagandastahan siinä on kyse …
   ”Kun Saksan alueella asui 4milj heimolaista ja natsit likvidoivat 6milj niin jäljelle jäi silti 5milj.” Sellainen tarina ohjaa mediaa ja moni sitä epäillyt tervejärkinen, jopa 76 vuotias saksalaisrouva, istuu vankilassa!.

   Mutta Holodomor on unohdettu kokonaan ja sitä saa tutkia vapaasti, kumma kyllä vaikka sen takana on Venäjän kommunistifasistien ja samaa kaliberia natsien kanssa oleva hirmuvalta … mutta media tietenkin vaikenee eikä halua paljastaa todellista totuutta 10-14milj ukrainalaisen tuhosta.
   Holodomor: The Secret Holocaust in Ukraine
   When Ukraine resisted Soviet attempts at collectivization in the 1920s and ’30s, the Soviet Union under Stalin used labor camps, executions, and starvation (Holodomor) to kill millions of Ukrainians … While there is disagreement over how many lives the genocide claimed, Gradenigo’s figures have turned out to be rather accurate. In Harvest of Sorrow, historian Robert Conquest, considered by many the leading authority on the famine, put the toll at 14.5 million. About half of these deaths represent the liquidation of the kulaks, via execution and slow death in gulags, while the famine itself claimed the lives of approximately seven million, including three million children.
   In 1933, the recently elected administration of Franklin D. Roosevelt granted official U.S. recognition to the Soviet Union for the first time. Especially repugnant was that this recognition was granted even though Soviet dictator Joseph Stalin had just concluded a campaign of genocide against Ukraine that left over 10 million dead. This atrocity was known to the Roosevelt administration, but not to the American people at large, thanks to suppression of the story by the Western press — as we shall show.
   https://www.thenewamerican.com/culture/history/item/4656-holodomor-the-secret-holocaust-in-ukraine

   ”Yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko.”
   George Orwell
   Helsingissä asuva juutalainen Nena Kafka kärähti vuosi sitten siitä, että hän oli valehdellut ”holokausti-” ja ”kaasukammiokokemuksistaan” suomalaisille. Suomessa poliittinen eliitti ei kuitenkaan välitä totuudesta, joten pääministeri Sipilä tapasi valehtelija-Kafkan jälleen ”vainojen uhrien muistopäivänä”.
   http://magneettimedia.com/valheiden-paljastumisella-ei-vaikutusta-juha-sipila-tapasi-holokaustihuijari-nena-kafkan/
   ”Revisionisti elää vaarallisesti. Poliisi, tuomarit ja valtamedia vaanivat häntä. Hän voi joutua vankilaan tai sairaalaan koska tahansa. Hän ja hänen perheensä voivat joutua vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Hän ei anna tämän kuitenkaan häiritä työtään.”
   Robert Faurisson
   ”Vihollinen tahtoo tuhota kansallishenkemme pakottamalla meidät uskomaan hänen ristiriitaisaan holokaustioppiinsa.”
   Horst Mahler
   Perussuomalaisten julkisionistinen puheenjohtaja (1, 2, 3) Timo Soini piti alkuvuodesta juhlapuheen holokaustivalheen muistopäivänä. Soinin mukaan maahantunkeutujat sopeutetaan Eurooppaan opettamalla näitä kumartamaan juutalaisten erityisasemaa.
   http://magneettimedia.com/timo-soini-maahanmuuttajat-kotoutettava-holokaustipropagandalla/
   ”Sionistit käyttävät ’holokaustia’ hyväkseen palestiinalaisten ihmisoikeuksia vastaan ja Israelin rikosten peittelemiseksi.”
   David Duke

   • korjaus: ’…Mutta Holodomor on unohdettu kokonaan ja sitä saa tutkia vapaasti, kumma kyllä vaikka sen takana on Venäjän kommunistifasistien ja samaa kaliberia natsien kanssa oleva hirmuvalta … mutta media tietenkin vaikenee eikä halua paljastaa todellista totuutta 10-14milj ukrainalaisen tuhosta.’
    Tietenkin pitää olla: sen takana oli NL:n (eikä Venäjän) kommunistisfasistinen ja samaa kaliberia natsien kanssa ollut hirmuvalta …..

 7. No jaa. Se mitä tapahtui siinä toisen maailmansodan kieppeillä ei-arjalaisille, on kyllä aikastalailla hyvin dokumentoitu. Kaiken kieltäminen vaatii jo hyvää mielenkuvitusta. Tottakai erilaisia tarinoita tuppaa tulemaan noin suuren häselin ympärille, jotka sivuavat aihetta, mutta ovat osin mielikuvituksen tuotetta. Sitä on ollut liikkeellä ennen nyt ja aina.

  Minua häiritsee jonkin kansanryhmän leimaaminen syntyperän, uskonnon tai muun yhteisen tekijän nimikkeellä. Tuskinpa mikään niistä on yhdestä puusta veistetty. Kaikissa on köyhiä ja rikkaita, hyviä ja pahoja, kieroja ja suoria. Niin on suomalaisissakin. Yleistäminen on kyllä aika tyypillistä. Jopa uutisista saamme lukea että, amerikkalaiset ovat, suomalaiset ovat, saksalaiset ovat jne, jonkun toimittajanplantun tulkitsemia ”tutkimuksia”. Ihmisillä on yleensä kyllä etu- ja sukunimikin.

  Miltä kuulostaa uutinen ulkomailla, suomalaiset kannattavat euroopan unionia ja euroa. Tällainen uutinen pantiin menemään. Siinä varmaan joku saksmanni raapi nahkahousun persusta ja ihmetteli, että noinko on. Jos tuo uutinen perustui johonkin ”tutkimukseen”, siitä puuttui laatuseloste. Oli enemmän sitä kyrpisotaa, jota on liikkeellä. Siinä ei kansalta mitään kysellä.

  • Samaa mieltä. Olet oikeassa siinä että erilaiset pienet vähemmistöeliitit – ja aivan erityisesti poliittis-uskonnolliset – voivat leimata koko kansan eikä niin saisi olla. Itsekään en haluaisi tulla leimatuksi enää suomalaiseksi (tai kristityksi kirkon teologien tulkintojen pohjalta) sen valossa mitä poliittinen valtaeliittimme nykyisin puuhastelee. Koen sen häpeällisenä.
   Mutta onneksi jokaisessa kansassa (uskonnonkin sisällä) on kriittisiä ja valistuneita henkilöitä, jotka eivät seuraa rikollista eliittiä (tai ’rabbien’/papiston maagisia tulkintoja) kuin hai laivaa vaan vaativat totuuden nostamista esiin – myös mediassa.

   • lisäys
    kaikilla kansoilla on oma pieni ’valittujen’ narsistinen ja osin psykopaattinen eliitti joka kuvittelee olevansa poikkeuksellista ja jopa korkeampien voimien (todellisuudessa itse oman vallanhimonsa ja paatuneen saatanallisuutensa) valitsemana oikeutettu pakottamaan muita sille itselle tärkeisiin hankkeisiin.
    Esim. juutalaisilla (minulle he ovat uskonnollinen, ei rodullinen ryhmä) – heistä on pakko puhua usein koska he näyttelevät aivan liiankin keskeistä osaa maailmanpolitiikassa – on sionistinen, erittäin sotaisa, aggressiivinen ja ankara, poliittinen ja rikollisen pankkiirivallan tukema globalisti-eliitti joka ei edustaa kansan enemmistöä ja johon kuuluu myös paljon ei-juutalaisia, erityisesti vapaamuurareita.
    Se on aina tehnyt ja koko ajan tekee pääosin ’uskonnollisten’ (todellisuudessa poliittisten) talmudistirabbiensa avulla ankaraa painostustyötä yrittäen estää ’lauman’ hajoamista ja integroitumista ’alempitasoisiin goimeihn’ ja muuhun maailmaan sekä toisinajattelevien rauhanaktivistien viitoittamaa, sionistien vallanhimoa häiritsevää työtä rauhan aikaansaamiseksi palestiinalaisten kanssa.
    Ja ikävä kyllä kaikki juutalaiset leimautuvat maailmalla tämän sionistieliitin raakaaksien pohjalta mikä tietenkään ei ole oikein. Tässä pitäisi ei-sionistijuutalaisten itse olla avoimesti aktiivisia ja tehdä selvä hajurako sionisteihin jotteivat saisi pahuuden leimaa otsaansa.
    ”Anti-sionismia voivat synnyttää taloudellisen ja yhteiskunnallisen kurjuuden lietsominen, sodat ja Israelin ihmisoikeusrikkomukset. Mutta tämä on tärkeää: Anti-sionismiin ei sisälly kuitenkaan yksilöitten tai kansanryhmien vastustaminen, ellei näillä yksilöillä tai ryhmillä ole oleellista asemaa eliitin jatkettuna käsivartena.
    Anti-sionismi on Juutisen mielestä jopa erittäin suositeltavaa toimintaa, sillä se vastustaa juuri rasismia, suoden yksilöille kanavan toteuttaa lähimmäisen rakkauden velvoitteita.”
    http://magneettimedia.com/synnyttaako-israelin-kritisoiminen-antisemitismia-onko-juutalaisvastaisuus-liioiteltua

    Sama ilmiö näkyy Venäjällä. Kommunistit onnistuivat aikoinaan tahrimaan maan maineen ja nyt Venäjä saa yhä kärsiä siitä vaikkei itse venäläisillä ollut edes juurikaan osuutta koko juutalaissionistien luomaan kommunismiin. Venäläinen nähdään kovin helposti ja totuuden vastaisesti meilläkin yhä kommunistina.
    Meillä taas nykyinen poliittinen eliitti on pitänyt huolen siitä että olemme menettäneet itsenäisyyden ja leimautuneet russofoobikoiksi jaNWO-mafian avustajiksi ja liittolaisiksi vastoin kansan enemmistön tahtoa.

  • Vähän vielä uutisista. Jos niitä julkaistaan suomeksi, ne on suunnattu suomenkielisille. Niitä on noin viisi miljoonaa ja pari kolme miljoonaa saattaa uutisen huomata. Jos uutisissa on asennetta, ne on tarkoitettu muokkaamaan suomenkielisten asennetta. Tämä lie selvää.

   Ameriikoissa tuskin Suomen uutisia seurataan. Eivät tiedä koko valtakunnasta hevonveetä, edes missä se on. Heidän mieliinsä tuskin Suomen uutiset menevät. Joku akankantokisa ehkä joskus. Enkä usko että Venäjälläkään suuremmin meidän mediaa seurataan. Ei ainakaan kylmä rinki alapäässä. On heilläkin muuta seurattavaa kuin tämä eu’n periferia. Joku suurempi vehkeily vieraan valtakunnan kanssa voi herättää kiinnostusta. Rautaa ehkä suuntaavat vähän uudelleen ja siitä saadaankin meille uusi uutinen.

   Suomenkielinen media on suunnattu vain meille, muokkaamaan meidän ajatuksia. Suomi ei ole mikään maailmanpolitiikan tekijä. Jos haluaa enemmän tietoa, on etsittävä maailmalta.

   Kuka huomasi Sipilän soteprossessikaavion? Se oli kuin sata hämähäkkiä väärinpäin. Minun ensimmäinen ajatukseni oli, voi helvetin perkele. Siinä kiteytettiin hienosti koko hallituksen hallintohimmeleiden ja normienpurkutalkoot. Hallintoa oli ainakin viidessä kerroksessa, ”yksityiset” toimijat siinä välissä, potilasta ei missään.

   • Sipilä on yksi suuri Prkle, aivan uskomaton uskovaiseksi naamioitunut tyranni ja huijari joka oman narsisminsa ja vallanhimonsa kahleissa viis veisaa muusta kuin itsestään. Naureskelee ja selittelee vain omahyväisenä. Todellinen luupää.
    Juuri sellaisen ihmisen proto jota ei saisi koskaan päästää valtaan ja hallitsemaan kansaa. Ja kyllä sitä samaa on koko SOS-porukka. Miksi me tällaisia valitsemme johtamaan maata?
    Totta tuo mitä puhut valtamdiasta. Meillä on täysin sisäänpäin lämpenevä ja kansaa manipuloiva media joka ei todellakaan muita kiinnosta.
    Kun itse en sitä juurikaan seuraa vaan luen maailman mediaa varsin laaja-alaisesti niin kyllä huomaa kuinka suuri Takapajula me olemme tässäkin suhteessa ja siksi onkin helppo ymmärtää että tällaiset sipilät saavat valtaa ja voivat kusettaa – pakko sanoa – myös aika tyhmää ja naiivia kansaamme joka ei pysty itse ottamaan vastuuta itsestään.

 8. Sipilä ja Soini.. Kaksi uskonveljestä, jotka lentelevät yhdessä Siionin temppelistä toiseen…

  Hallituksen olisi parempi mennä nurin ja uudet vaalit sekä uudet prosessikaaviot!

 9. Kun tuolla ylempänä totesin häpeäväni suomalaisuuttani niin tästä on siinä kysymys:
  Poliitikkojen selkärangattomuus kumpuaa kansasta, sillä lopullinen vastuu on enemmistöllä, joka ei tee mitään tai tukee globaalin internationalismin edistämistä
  http://beta.oikeamedia.com/o1-5905

  • jatko-osa
   Poliitikkojen enemmistö ei osaa tai uskalla katsoa peiliin, joten riittävän nopeaa muutosta ei ole tulossa, jos kansalaiset eivät reagoi pudottamalla vanhan vallan kannattajia ja tekijöitä alas valtaistuimiltaan. Mitä valveutuneempia kansalaiset ovat, sitä nopeammin politiikan ja yhteiskunnan suunta muuttuu.
   http://beta.oikeamedia.com/o1-5405

   • jatko-osa2
    Meidän pitäisi kiireesti irtaantua EU:sta sillä nyt päättäjämme ovat kahlinneet itsensä unioniin ja me joudumme nukkumaan samaa unta heidän kanssaan … kansan on herättävä … on vallankumouksen aika!
    Huijaamalla rakennettu Eurooppa

    EU ei ole epädemokraattinen vaan demokratianvastainen. Sen koko olemus perustuu kansallisvaltioiden demokraattisen päätöksenteon vähentämiseen.
    Unionia ei voi muuttaa demokraattiseksi, koska unionilla ei ole omaa kansaa vaan useita kansakuntia, jotka eivät ymmärrä toistensa kieltä. Yli 600 miljoonan väkiluku tekee demokratiasta mahdottoman hallita.
    http://mvlehti.net/2017/03/05/huijaamalla-rakennettu-eurooppa/

  • Itseni ei enää Suomalaisuus HÄVETÄ ? Kysy miksikä ei? Sentähden ettei minun ole edes PAKKO käyttää FINNAIRIA matkustaekseni SUOMEEN. Minulle SUOMI on ”happiness in the rear view mirror”. Luonnollisesti kouluaikaiset Juhannukset rantasaunomisineen ja mato-onkineen ovat lähtemättömiä kokemuksia joita en unohda, mutta kaikki poliittinen kieroilu EU-liittymiseen ja MARKAN tuhoamiseen peittää kaiken varhaisemman ajan mieltymykset. SUOMI ei ole ainoa petosten uhri, siinä ovat virheen tehneet KAIKKI pakosta liitetyt EU-maat. Kaikki SOROKSET riviin tuomioille.

 10. Johanna haluaa meidän uskovan hukkuneen pakolaislapsen lavastukseen.

  Jos lapsi kelluu, kuinka lapsi voi hukkua?
  Jos lapsi ei kellu vaan uppoaa pohjaan, kuinka hän voi ajautua rantaan?
  Jos hukkuneet kelluvat, miksi heitä naarataan?

 11. Kevin Ship selittää sen ”Shadow Government” kaikkein sulavammin, kannattaa kuunnella häntä.

 12. Miettikäämme hieman aikaa, ovatko ne salassa ja hiljaisuudessa elävät ”upporikkaat perheet sekä yksilöt jotenkin ajamassa vain omia etujaan”, jollakin peitetyllä tavallaan. Heitä esiintyy erittäin harvoin missään julkisesa keskustelussa, kuitenkin silloin tällöin joku onnekas onnistuu kuvaamaan heitä ”jossakin timantein koristetuissa satamissa Jahteineen”. Johan sen sanoo järkikin, miten heidän on jollakin tavalla osallistuttava asuinalueensa päätöksiin pitääksensä asemansa jatkuvuuden omille jäsenilleen. Heidän on myöskin pidettävä kiinteää yhteyttä toisiinsa, ettei heidän elämäntyylinsä pääse ”vioittumaan”. Ymmärrän heillä olevan eniten menetettävää, jos heidät paljastetaan olevan yhteiskuntien määräävinä tekijöinä, kuitenkaan esiintymättä siinä julkisesti. Joku heistä saattaa esiintyä maiden hallituksissa julkisina edustajina??? Kuvaan tulee helposti myöskin ”vapaamuurarit”,jotka jo pysyvät salassa avoimessakin yhteiskunnassa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here