Pitkin poikin maailmaa massamediat ovat yllättyneet, tyrmistyneet ja pöyristyneet Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin (rep) ”mielikuvituksellisista väitteistä”, että hänen telekommunikointiaan olisi luvatta seurattu ja kuunneltu väistyvän presidentti Barack Obaman (dem) kaudella vaalien aikana.

Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston NSA:n johtaja James Clapper noudettiin kiireesti tv-kameroiden eteen kiistämään väitteet vakoilusta. Clapperin sanaan ei kuitenkaan voi luottaa, sillä hänen tiedetään aiemminkin valehdelleen kongressille valan alla.

Mielenkiintoinen yksityiskohta kuuntelukohussa on, että Hillary Clinton (dem) näyttää tienneen viikko ennen asian paljastumista tietokoneasiantuntijoiden löytäneen piilotetun palvelinyhteyden, joka olisi kytkenyt Trumpin vaaliorganisaation venäläispankkiin.

Liittovaltion keskusrikospoliisia FBI:ta johtaa James Comey. Ennen kuin demarit nostivat Comeyn FBI:n johtoon, hän istui tunnetun rikoksenuusijapankki HSBC:n johtokunnassa. HSBC:n asiakkaat – huumekartellit ja Saudi-Arabian kaltaiset terrorismin tukijavaltiot – ovat puolestaan rahoittaneet Bill ja Hillary Clintonin säätiötä (Clinton Foundation). Säätiötä tutkitaan mm. ”lakeja maksusta” -toiminnan takia: eri intressitahot ovat tehneet Clinton-säätiölle ”lahjoituksia” saaden vastineeksi haluamansa kaltaisia lakeja.

Sotahaukka-senaattori John McCainin (rep) säätiö näyttää kalastelleen samoilla apajilla. Veroilmoituksen perusteella McCainin tuki Saudi-Arabian sotatoimille naapurustossaan on ollut vastikkeellista.

Clintonien säätiö on ollut suurennuslasin alla myös veroepämääräisyyksien takia. Säätiön veroasioita hoiti lakiyritys Hogan & Hartson LPP, jossa työskenteli Obaman vuonna 2015 oikeusministeriksi nimittämä Loretta Lynch (dem). Lynch on asemassaan sekä Clapperin että Comeyn esimies. Hogan & Hartson tuki Hillary Clintonin ensimmäistä presidentinvaalikampanjaa taloudellisesti.

Lynch tunnetaan Yhdysvalloissa mm. siitä, että hän kieltäytyi nostamasta syytettä HSBC:ta kohtaan, vaikka pankin entinen varajohtaja John Cruz toimitti oikeusministeriölle yli 1000 sivua todisteita ja muuta materiaalia HSBC:n osallisuudesta meksikolaisten huumekartellien ja Lähi-idän terroristien rahanpesuun.
Obaman hallituksen virkanimitykset päätti Citigroup – toinen rikoksenuusijapankki.

Massamedian ihmetyksen Trumpin ”mielikuvituksellisista väitteistä” ymmärtää, kun tietää Hillary Clintonin ja amerikkalaisen massamedian välisestä sopimuksesta mustamaalata Trumpia. James Comey on pyytänyt oikeusministeriötä julkisesti kiistämään väitteet salakuuntelusta. Oikeusministeriö ei toistaiseksi ole kommentoinut asiaa.

Wikileaks-vuotosivusto julkaisi vuonna 2016 runsaasti materiaalia, joka osoitti NSA:n vakoilleen useita vieraiden valtioiden päämiehiä samoin kuin kansainvälisten järjestöjen johdossa olevia henkilöitä.

Päivitys 9.3.2017 klo 07:04

Loretta Lynch saattaa joutua syytteeseen hyväksyttyään Obaman hallitukselta kaksi erillistä FISA-pyyntöä salakuunnella Donald Trumpia. Syyteharkintaan mm. vaalien häirinnän perusteella joutunevat myös Obaman hallitus, Obama ja Yhdysvaltain oikeusministeriö.

Kommentti:

Katsooko Yhdysvaltain ylin lainvalvoja, oikeusministeriö, että lait eivät koske sitä itseään?

 

Artikkelikuva ”Wiretapping the Lives of the Others”: Jens Best | CC 2.0

24 KOMMENTTIA

 1. Colin Powellin entinen henkilökuntapäällikkö Lawrence Wilkerson arvelee, että on mahdollista, että joku demokraattisesta puolueesta tai ehkä peräti Obama itse pyysi CIA:n päällikkö John Brennanilta jotain Trumpin vastaista tietoa ja tämä sitten ei halunnut liata omia käsiään vaan pyysi Britannian tiedustelulta (GCHQ tai MI6 tms.) apuja ja nämä sitten antoivat mitä löytyi. Pakon edessä, USAlle kun on paha sanoa ei.

  Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=Fgd4WDMG4mQ

  Wilkerson väittää, että Teresa May antoi potkut jollekulle tiedustelupomolle, olisikohan se tämä Hannigan, joka ”erosi perhesyistä”?:

  http://uk.reuters.com/article/uk-britain-gchq-idUKKBN15723S

  Wikileaks alkoi muuten tänään julkaista CIA:n hakkerointikykyihin liittyviä matskuja:

  https://wikileaks.org/ciav7p1/

 2. Kuule — sinua kuunnellaan. Tuosta tulee mielleyhtymä että joku kuuntelee siksi että olisin tärkeä ja että joku on minustakin kiinnostunut.
  — Mutta ei … se tarkoittaakin aivan muuta: sinua kuunnellaan, sinua vakoillaan jotta sinut voitaisiin eliminoida ja siirtää sivuun, jopa tuhota. Vain se on näille kuuntelijoille tärkeää että pysyt heidän opetuslapsena.

  • eipä kansaa kuunnella, vain vakoillaan.
   Nyt Persut valiitavat — Helsingin perussuomalaiset: Ulkomaalaiset yhä suurempi uhka kaupungin turvallisuudelle
   Rajat ylittänyt järjestäytynyt rikollisuus jo arkipäivää
   Kun lukee artikkelin niin huomaa ettei siinä haeta ratkaisua itse ongelmaan vaan yritetään siirtää se pois näkyvistä, ikäänkuin ’nurkan taakse’. Pelkkää äänten kalastelua.
   http://beta.oikeamedia.com/o1-6921

  • Hienoa puhetta David Ickelta, hienolta mieheltä.
   Tähän sopinee hyvin tämä Markku Juutisen artikkeli
   Missä kulkee demonisoivan arvostelun ja asiallisen kritiikin raja?
   http://magneettimedia.com/synnyttaako-israelin-kritisoiminen-antisemitismia-onko-juutalaisvastaisuus-liioiteltua
   Muutama ote linkistä:
   ”Jos Israelin valtion tietyn kaltainen arvosteleminen kuulostaa sen demonisoimiselta, johtuu se Israelin pirullisesta luonteesta, toteaa Markku Juutinen ja jatkaa:. Kuinka sellaista valtiota voidaan kritisoida silkkihansikkain?
   Arvosteleehan länsimedia ja Israel itsekin koko ajan mm. Venäjää, Irania, Syyriaa jne., armottoman halventavasti ja suoranaisesti valehdellen. Lisäksi sionistinen läntinen eturintama on romuttanut lukuisten maiden yhteiskuntarauhan ja syössyt ne loputtomaan sodan kurjuuteen.”
   ——-
   ”Anti-sionismia voivat synnyttää taloudellisen ja yhteiskunnallisen kurjuuden lietsominen, sodat ja Israelin ihmisoikeusrikkomukset. Mutta tämä on tärkeää: Anti-sionismiin ei sisälly kuitenkaan yksilöitten tai kansanryhmien vastustaminen, ellei näillä yksilöillä tai ryhmillä ole oleellista asemaa eliitin jatkettuna käsivartena.”
   (Anti-sionismi ei myöskään ole anti-semitismiä koska se kohdistuu vain ja ainoastaan sionisteihin ja heidän julmuuteen vaikka sionistit haluavat kääntää kaiken antisemitismiksi mikä ei tue heidän rikoksiaan /oma lisäys)
   ”Anti-sionismi on Juutisen mielestä jopa erittäin suositeltavaa toimintaa, sillä se vastustaa juuri rasismia, suoden yksilöille kanavan toteuttaa lähimmäisen rakkauden velvoitteita.”
   ——
   ”Voi kysyä ovatko Israelin boikottiin osallistuvat ulkojuutalaiset anti-sionisteja? Kyllä he ovat.
   Tavallisia juutalaisia ei todellakaan voi eikä tule syyllistää johtajiensa ja Israelin teoista. Mutta mikäli sionistisen eliitin ulkopuoliset juutalaiset eivät tuomitse eliitin ja Israelin ihmisoikeusrikkomuksia sekä epäoikeudenmukaisuuksia, he joutuvat tahtomattaan syyllisiksi johtajiensa tekoihin. Tästä ovat monet juutalaiset rauhanaktivistit myös varoittaneet ja tähän perustuu Israelin vastainen boikotti.”

   • lisäys
    näin sionistit nostattavat itse anti-semitismin aaltoa estämällä holokastin kriittisen tutkimuksen … peiliin katsominen ei kiinnosta
    The UK arm of Amazon removed three titles from sale because they deny the Holocaust, after requests from Yad Vashem and a UK Jewish group. The Board of Deputies, the umbrella body of British Jews, had asked the bookseller to withdraw the books which it claimed were “highly inappropriate for a reputable bookseller to stock.” The titles were: “Holocaust: The Greatest Lie Ever Told,” by Eleanor Wittakers; “The Hoax of the Twentieth Century: The Case Against the Presumed Extermination of European Jewry,” by Arthur R. Butz and “Did Six Million Really Die?” by Richard Harwood. This week, Amazon UK confirmed that these books had been withdrawn from sale.
    http://www.timesofisrael.com/amazon-uk-removes-3-holocaust-denial-books-from-sale/

  • Eino Grönillä oli hieman epävireinen nuottikorva… Mutta ei se mitään… Hän lauloi. Ongelma on siinä, että on kuuntelijoita jotka tapittavat kanavia ilman mitään ”nuottikorvaa”

 3. Today, Tuesday 7 March 2017, WikiLeaks begins its new series of leaks on the U.S. Central Intelligence Agency. Code-named ”Vault 7” by WikiLeaks, it is the largest ever publication of confidential documents on the agency.

  The first full part of the series, ”Year Zero”, comprises 8,761 documents and files from an isolated, high-security network situated inside the CIA’s Center for Cyber Intelligence in Langley, Virgina. It follows an introductory disclosure last month of CIA targeting French political parties and candidates in the lead up to the 2012 presidential election.

  https://wikileaks.org/ciav7p1/

 4. Kenen puolesta CIA vakoilee meitä?
  Mikäli CIA:n todellinen tehtävä olisi Yhdysvaltojen suojeleminen sotilaallisilta uhilta, ei se keskittyisi vakoilemaan eurooppalaisia olohuoneita.
  CIA rakentaa kansainvälistä poliisi- ja valvontayhteiskuntaa siksi, että se voisi tunnistaa mahdollisimman nopeasti eurooppalaisnationalistien kaltaiset toisinajattelijat, joiden poliittiset tavoitteet uhkaavat nationalismia vihaavaa pankkikartellia (1, 2, 3, 4).
  CIA ei alun alkaenkaan ollut Yhdysvaltojen puolustusvoimien vaan Wall Streetin pankkiirien luomus. Ilman tämän ymmärtämistä tiedustelupalvelun nykyisessä toimintalogiikassa ei olisi päätä eikä häntää.
  CIA sotii pankkien eikä ”kansallisen turvallisuuden” puolesta
  CIA ei vakoile meitä ”suojellakseen” meitä vaan tappaakseen meidät toisinajattelijat.
  http://magneettimedia.com/kenen-puolesta-cia-vakoilee-meita/

 5. Ylistarossa toimi pitkään ”Untamalan pojat” joilla oli sellaista tekniikkaa hallussa, jossa televisio ym. vastaanottimet muuttui vakoilulaitteeksi paljon ennen ”smart” televisioita ja älykännyköitä. Keksinnön alkuperä jolla on ”silmät”, lienee olevan Seinäjoen liepeiltä. Televisiossa ei edes tarvitse olla virta päällä, sillä lukemattomiin kondensaattoreihin ja keloihin varastoitunut sähkö riittää luuraamiseen ja kuunteluun kun seuranta-anteenin suuntasi kohteeseen. Kaikki lälläripuhelimia myöden nauhoitettiin. Nykyisin paikka on myyty ja toiminto siirtynyt julkisuuspaineden vuoksi Itä-Suomen korpiin.

   • Köppäänen kommentti, haloo onko siellä korvien välissä muutakaan kuten vähän älykkäämpää perustelua?

  • Oletpas aivan oikeassa. Pensylvaniassa TVeetä vuokraava BUSINESS asensi kuuntelu-laitteet vuokraamiinsa telkkareihin, noin niinkuin vain ”huvinvuoksi”, mutta jäivät siitä kiinni. Uutisessa ei mainittu saivatko ”rotat mitään rankaisua siitÄ”? Soonisteja ei kukaan rankaise mistään, koska lakimiehet ja muut ”matelijat” ovat samaa rotua.Nyt juuri on menossa OBAMAN aikaisten rikollisten tutkinta monella taholla (CIA,FBI ja muut niihin liittyvät vakoilijat).Mätäpaiseet puhkaistaan,ja se ei tule olemaan ”sievää jälkeä”. Se voi olla TRUMPin laitimmainen yritys ”kuivata suo”. Siinä voivat omatkin jalat upota mutaan.

 6. ”Katsooko Yhdysvaltain ylin lainvalvoja, oikeusministeriö, että lait eivät koske sitä itseään?”

  Mitä isot edellä, sitä pienet perässä… Meillä vaan ylin lainvalvoja on eduskunta, joka näyttää olevan täysin ”pihalla” siitä mitä oikein tapahtuu, ja sen sijaan että tarttuisi asioihin, kastelee vain kulkia, kun ei näytä muuhun pystyvän.

  • Olet oikeassa … itse asiassa eduskunta on maamme suurin ongelma.
   Jos se toimisi kansan ääntä kuunnellen ja vaatisi kansanäänestyksiä niin tällaiset ’sos-eliitit’ olisivat voimattomia. Mutta nyt se on täynnä korruptoitunutta ja täysin epäpätevää väkeä jota sinne on tunkeutunut hyvin korvausten ja etujen takia.
   On suuri häpeä että meillä on tällainen eduskunta – ja kansalaisten itse valitsemana.
   Oikeastaan kansan ei pitäisi ruikuttaa mistään kun on tällaisen porukan sinne saanut kasattua.

   • Paul Graig Robertsin ajatukset kuvaavat hyvin myös meidän eduskuntaa … ne ovat paljonpuhuvia kirjoituksessa Tosiasioiden torjuminen tuhoaa ihmisrodun:

    ”Tiedon jako ihmisille toimii huonosti. Kaikkialla vastustetaan kansan tai päättäjien informointiyrityksiä tässä asiassa. Uutiset on saastutettu ja ne palvelevat erityisiä etuja ja salaisia suunnitelmia. Monet tutkijat ja heidän työnantajansa ovat riippuvaisia liittovaltion rahasta.
    Jopa psykologit ja antropologit on valjastettu osaksi hallituksen kidutus- ja hallintaohjelmia. Ekonomistit kertovat valheita yritysten ja Wall Streetin eduksi. Kasvien ja maaperän tutkijat valehtelevat maatalouskaupan ja Monsanton hyväksi. Totuudenpuhujia herjataan ja vainotaan. Kuitenkin sitkeys voi lopulta voittaa. Pitkällä aikavälillä totuus joskus paljastuu. Mutta ei aina. Eikä aina ajoissa”.
    Ignored Reality Is Going To Wipe Out The Human Race
    http://www.globalresearch.ca/ignored-reality-is-going-to-wipe-out-the-human-race/5356070

   • On luonnollista, että näin on. Edustuksellinen demokratia on hierarkia, ja hierarkian ensimmäinen käsky on: Hierarkia on säilytettävä.

  • ERKKI. Ylimmät lainvalvojat ovat erittäin herkkiä osallistumaan mihinkään poliittisiin väärintekijöihin. Jokaisella korkeammin opiskelijoiden joukossa on aina ”OMA HEVONEN laitumella”pitääkseen päivätyönsä.Monikaan ei ole halukas ”keikuttamaan venettä”tulematta silmätikuksi yleisön edessä.Johtajiemme rikollisuuksia paljastuu nopeassa tahdissa, ”pedofiili syytteisiin asti”. Kansan mädännäisyys ei suinkaan ala kansasta vaan sen johtajistosta. OBAMAN aikaisia kuunnellessa tuppaa maukas lounas tulla ylös.TRUMP on tehnyt jo paljon siivousta yläkerroksissa, mutta systeemi on niin laaja, ettei siihen riitä edes kaksi presidentin hallituskautta.

 7. Kuka kuunteli / kuuntelee ”Valttia”?

  Ainoan supervallan todellinen valtaeliitti ja valtamedia ovat kertoneet, etteivät presidentti Obama ja FBI ole salakuunnelleet ”Valttia”. Eikö ollutkin arvattavissa?
  Eikö olekin outoa, ettei oman maamme valtamedia liene sanallakaan viitannut NSA:han? No ei ole, koska meidän valtamediamme laulaa ainoan supervallan valtamedian lauluja. Valtaahan on kumarrettava, eikö totta?
  ¤
  National Security Agency (NSA) on 1952 perustettu USA:n tiedusteluvirasto, jonka erikoisaloja ovat kryptoanalyysi, kryptografia ja signaalitiedustelu. NSA:n tehtäviin kuuluvat vieraiden kielten osaaminen, sähköinen salakuuntelu, salakirjoitusmenetelmien kehittäminen ja salausten purku sekä USA:n kansallisen turvallisuuden ylläpitäminen yhteistyössä FBI:n kanssa.

  NSA harjoittaa erilaisia kryptografisia ja kryptoanalyyttisiä toimia, joiden tarkoituksena on virallisesti suojella USA:n tietoliikennettä. Vuonna 2013 NSA:n entisen työntekijän Edward Snowdenin aloittama NSA:n sisäisten dokumenttien vuotaminen on paljastanut viraston harjoittavan erittäin laajamittaista sekä kansalaisten että yritysten yksityisyyttä loukkaavaa tietoverkkojen urkintaa.

  Virallisten tietojen mukaan NSA:lle työskentelee maailmanlaajuisesti arviolta 30.000 työntekijää. Virasto on USA:n suurin matemaatikkojen työnantaja.

  Syyskuun 11. päivän jälkeen presidentti George W. Bush myönsi NSA:lle valtuudet valvoa USA:n sisäistä tietoliikennettä ja salakuunnella tavallisten USA:n kansalaisten puhelinkeskusteluja.

  NSA on ollut kansainvälisessä julkisuudessa kesäkuusta 2013 asti. Tiedotusvälineet ryhtyivät julkistamaan paljastuksia NSA:n ja sen kansainvälisten yhteistyötahojen harjoittamasta ulkomaalaisiin ja Yhdysvaltain kansalaisiin kohdistuvasta maailmanlaajuisesta joukkovalvonnasta. Raportit ovat suurimmaksi osaksi lähtöisin Edward Snowdenin vuotamista huippusalaisista asiakirjoista. Yksi ensimmäisistä paljastuksista oli PRISM-ohjelman olemassaolo.

  The Washington Postin mukaan NSA oli rakentanut MYSTIC-ohjelmassa RETRO-nimisen järjestelmän, joka kykeni tallentamaan kokonaisen maan kaikki puhelut ja säilyttämään ne kuukauden ajan. Viranomaisten pyynnöstä lehti ei paljastanut mistä valtiosta oli kysymys. Järjestelmä oli valmis vuonna 2011. Kahta vuotta myöhemmissä suunnitteludokumenteissa kaavailtiin samanlaisia operaatioita kohdistettaviksi muihinkin valtioihin. Vuoden 2013 budjetissa mainittiin viisi valtiota, joiden osalta MYSTIC-ohjelma takasi ”laajan kattavuuden”.

  Vuonna 2013 paljastui, että NSA oli vakoillut Saksan liittokanslerin, Angela Merkelin, matkapuhelinta yli vuosikymmenen ajan. Tämä aiheutti suuren kohun, jonka jälkeen Merkel ehdotti keinoja suojautua EU:n sisäisesti USA:n harjoittamalta vakoilulta.

  Maaliskuussa 2014 Washington Post -lehti kertoi, että NSA:lla oli keinot kuunnella kohteeksi valitun valtion koko puhelinliikennettä. Virasto voi myös tallettaa puhelut jopa kuukauden ajalta ja kuunnella niitä valikoidusti jälkikäteen.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/NSA#Maailmanlaajuista_joukkovalvontaa_koskevat_paljastukset
  #
  Varmaankin monet tarkkailijat ovat pitäneet selvänä, että ”Valtti” oli ja on NSA:n ’tarkkaan vartioima’.
  ¤
  “Michael Zullo, formerly the commander and chief investigator of the Cold Case Posse (CCP), a special investigative group created in 2006 in the office of Joseph M. Arpaio, formerly the sheriff in Maricopa County, an Arizona State Certified Law Enforcement Agency, headquartered in Phoenix, Arizona, provided sections of the database to Infowars.com.

  The electronic surveillance database, provided to Zullo by a whistleblower in 2013, was apparently created by the NSA as part of the NSA’s illegal and unconstitutional Project Dragnet electronic surveillance of U.S. citizens, first revealed by news reports published in 2005, as further documented by the revelations of whistleblower Edward Snowden in 2013.

  Sheriff Arpaio and Chief Investigator Zullo have identified dozens of entries at various addresses, including both Trump Tower in New York City and Mar-a-Lago in Palm Beach, Florida, under which Donald Trump was apparently under NSA electronic surveillance from 2004, during President George W. Bush’s term of office, through 2009, the first year of President Obama’s presidency.”

  (Julki tuotu paljastus lienee vain vähäinen kappale jäävuoren huipusta.)

 8. Lisäät siihen kaikki muut GOOGLET sun muut niin koko ”YSHKA” alkaa valjeta. Ei meillä maatiaisilla ole mitään salaista, iso veli tietää jo kaiken meistä, vain pelkän koneemme kautta jota naputtelemme pitkin päivää.
  Personally,I don’t really give ”RAT’s Rear end”.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here