Sanaa ”eliitti” käytetään nykyisin ahkerasti kriittisessä kansalaiskeskustelussa maailmamme ja yhteiskuntiemme tilasta. Harvemmin tulee kuitenkaan mietittyä, mitä ”eliitti” todella tarkoittaa – käytännössä.

Globaalin eliitin ex-työntekijä, finanssimaailman ex-suurhai ja valtapiirien ex-sisäpiiriläinen Ronald Bernard kertoo hollantilaisen vastamedian, De Vrije Median toimittajan, Irma Schiffersin, haastattelussa oman näkemyksensä: globaali valtaeliitti tarkoittaa tosiasiassa alle kymmentätuhatta ihmistä, joiden käsiin on kasautunut valta hallita kaikkea taivaan ja maan välissä, manipuloida maailman menoa mielensä mukaan.

Bernardin tunteman eliitin valta ylittää kirkkaasti jopa kansallisten hallitusten kyvyn puuttua asioiden kulkuun. Haastattelun luoma kuva tämän valtaeliitin motiiveista ja päämääristä on karu: vallan päämäärä on pysyä vallassa – siinä kaikki. Tätä pyrkimystä edistetään sodilla, kansan jakamisella keskenään riiteleviin lahkoihin ja valtamedian syöttämällä valheella.

Ronald Bernardin haastattelu suomeksi tekstitettynä:

Alkuperäinen video englanninkielisillä tekstityksillä löytyy osoitteesta https://vimeo.com/212237317
¤

Vajoaminen kaninkoloon

Paradoksaalisesti valtaeliitin juoksupojaksi – omien sanojensa mukaan ”psykopaattikoulutukseen” – päätynyt yrittäjätaustainen rahoitusekspertti kertoo arvostavansa itsenäisyyttä siinä määrin, ettei onnistunut sopeutumaan työntekijän asemaan. Bernard rakensi itseriittoisesti omaa kohtaloaan bisnesmaailmassa nuoresta asti. Hän kertoo lapsuutensa kasvattaneen hänet uskomaan, että ”maailma ja ihmiskunta ovat kaukana mistään hyvästä”.

Niinpä nuori Ronald kuittasi naurulla varoituksen, jonka hänet finanssipiirien huipulle auttanut kollega antoi tarjotessaan mahdollisuutta siirtyä yhtiöbisneksistä suurten rahavirtojen ääreen, talletus-, korko- ja valuuttakaupan hallitsemaan rahoitusmaailmaan. Kollegan mukaan tähän leikkiin ei pidä ryhtyä, jos ei kykene ”pakastamaan omaatuntoaan sataan miinusasteeseen”.

Tietämättä, mistä kaikesta kollegan varoituksessa todella oli kyse, nuori Ronald aloitti uransa rahoitusbisneksessä ja luonnostaan lahjakkaana tekikin itselleen huikean uran – kirjaimellisesti – kuolemanvakavan ”pelin” kuvioissa. Hänen lahjakkuutensa huomasi myös valtaeliitti, jonka hallitsema pelikenttä finanssimaailma luonnollisesti on.

Omatunto pakastimessa

Pikkuhiljaa Bernard sai lahjakkaana toimijana jalansijaa ”suurten pelaajien” piireissä. Hänen työtänsä oli pääasiassa kierrättää rahavirtoja niin, että hänen asiakkaidensa – mm. pankkien, hallitusten ja ylikansallisten yhtiöiden – verisistä tavoista kerätä tuottoa ei jäisi jälkiä, joihin törmätessään alempien luokkien edustajat – siis eliittiin kuulumattomat – saattaisivat alkaa epäillä ja nuuskia asioita.

Bernard kertoo muun muassa kirjaimellisesti lapioineensa eurooppalaisen pankin kellarissa Irakin 1990-luvun kauppasaarron aikana Irakin hallituksen – kauppasaarron asettajille – luvattomasti myymästä öljystä kertyneitä ”Irakin dollareita”. Hän kollegoineen varmisti, ettei kukaan eksy tällaisten jättihuijausten kulissien – median – taakse kaikenkertovien rahansiirtojen perusteella.

Pidämme selviöinä tiettyjä jakoja maailmassa. Pohdiskellessamme vaikkapa geopolitiikkaa pidämme lähtökohtana, että on olemassa keskenään taistelevia rintamia, kuten ”Venäjä vastaan USA” tai ”islamistit vastaan länsi”. Bernardin mukaan tämä on täyttä lumetta. Hänen kokemustensa mukaan todellisuudessa tällaisia jakoja ei ole:

”He ovat itse asiassa kaikki ystäviä, samalla puolella. Kaikki luulevat, että maailmassa on olemassa taistelupareja, hyviksiä ja pahiksia, mutta korkeimmalla tasolla se on ainoastaan peliä, ja he kaikki toimivat yhdessä.”

”Tiedustelupalvelut – luuletko, että he ovat olemassa palvellakseen ja suojellakseen kansaa, valtiota jne? Itse asiassa ne osoittautuivat rikollisjärjestöiksi, tai ollaksemme tarkkoja, systeemi on yhtä isoa rikollisjärjestöä.”

”Psykopaattikoulutukseen” kuului perehtyminen myös psykologiaan, tarkemmin ihmisten ja ihmismassojen manipulointiin psykologian keinoin. Valtaeliitin ja muun maailman välisten toimijoiden – jollainen Bernard oli – tehtävä on saada ”kaikki näyttämään joltain muulta” kuin se todellisuudessa on. Median manipulointi on keskeinen osa tätä ihmisten ymmärryksen harhaan johtamista.

Bernard sanoo näkevänsä näiden kulissien toiminnan ympärillämme jatkuvasti. Nykyisin hän yrittää toimia sen eteen, että ihmiset havahtuisivat siitä täydellisestä itseriittoisuuden kuplasta, johon heitä ehdollistetaan jatkuvasti Bernardin tapaisten valtaeliitin ”työntekijöiden” metodein. Bernard vertaa ihmisiä lammaslaumaan, jonka ohjailu on naruista vetelijöille ”typerän helppoa”.

Divide and conquer is their truth.
”Hajota ja hallitse on heidän totuutensa.”

Eliitti pysyy vallassa niin kauan kuin ihmiset antavat jakaa itsensä pikkuasioista riiteleviin ”klikkeihin”. Kun alistumme elämään varjoissa suojellen itseämme todellisuuden julmuudelta motolla ”kunhan saan kaljani niin aivan sama”, teemme juuri kuten valtaeliitti on suunnitellutkin. Bernard on vakuuttunut siitä, että jos (kun!) ihmiset heräisivät ja yhdistyisivät puolustamaan itseään, valtaeliitti menettäisi hetkessä asemansa.

Pakastin toimintahäiriössä

Viidakon lakien kerrotaan olevan julmat, mutta vielä julmempia ovat finanssimaailman ja eliittipolitiikan lait. Bernard kertoo vakavin ilmein, kuinka kevyesti hän senaikaisten kollegoidensa kanssa tuhosi elämää voiton ja kasvun tavoittelussaan. Italian valuutan dumppaaminen ja kokonaisen valtion talouden järkyttäminen oli vain bisnesdiili muiden joukossa. Vararikkoon joutuneen tehtaanomistajan itsemurha oli vain huvittava yksityiskohta, jolle naurettiiin porukalla.

Katsoimme ihmisiä alaspäin, pilkkasimme heitä. Se oli vain tuote, jätettä, kaikki oli arvotonta roskaa. Luonto, planeetta – kaikki sai palaa ja hajota.

Omantunnon pakastaminen oli toimiva ratkaisu maailmassa, jossa suunnattomien rahansiirtojen taustalla tapahtui tavallisille kansalaisille käsittämättömiä, hirvittäviä asioita. ”Psykopaattikoulutuksella” oli kuitenkin ilmeiset vaikutukset ihmisiin, jotka ainakin joskus ennen olivat omantuntonsa kanssa eläneet. Bernardin kollegoistakin suurin osa ajautui alkoholismiin ja huumeiden käyttöön, mikä viittaa vahvasti siihen, ettei Bernard ollut ainoa, jolle sivistyneen julmuuden harjoittamisesta tuli lopulta ongelma.

Bernard ehti sanojensa mukaan toimia viitisen vuotta ”huipulla”, globaalin eliitin luottamana ja hyvässä asemassa. Hänen tuttavapiirinsä koostui maailman vallakkaimmista. Useimmat heistä ovat uskonnoltaan luciferiaaneja, ja myös Bernard törmäsi heidän makaabereihin seremonioihinsa ja piipahti ”Saatanan kirkossa”. Hän ei tuohon aikaan uskonut yliluonnolliseen ja pitikin asiakkaidensa uskonnollisia rituaaleja alastomine naisineen ja juopotteluineen lähinnä huvittavina.

Kun Bernardiin luotettiin tarpeeksi – ja toisaalta ei aivan tarpeeksi – tilanne kuitenkin muuttui: hänet velvoitettiin osallistumaan asiakkaidensa seremoniaan ulkomailla. Kyynelsilmäinen Bernard kertoo hetkestä, jona hänen ”psykopaattikoulutuksensa” kariutui: hänen odotettiin todistavan pientä lasta käyttäen, ettei hänellä ole omaatuntoa. Hänen ”pakastimensa” hajosi, ja se oli hänen elämänsä käännekohta. Hän ei pystynyt tekemään, mitä häneltä vaadittiin – hän ei pystynyt murhaamaan lasta. Silloin Ronald viimein todella ymmärsi, millaisessa maailmassa eli.

Ronald tuotti asiakkailleen pettymyksen osoittautumalla ihmiseksi, ja luottamus häneen horjui. Hän alkoi murtua sisäisesti eikä kyennyt toimimaan kuten ennen. Kun hän alkoi kieltäytyä työtehtävistä, kun hän ”ei enää osallistunut”, hänestä tuli uhka. Maailmassa, jossa kaiken tarkoitus on muiden hallinta, hänestä tuli vaarallinen vapaaliikkuja, jonka kiristäminen osoittautui hyvin hankalaksi. Ronaldin hylkäämä maailma varmisti hänen aikoinaan allekirjoittamansa salassapitosopimuksen tehoa ”tietynlaisella” ruumiillisella kidutuksella – hän ei pysty vahingoittamaan tuon häiriintyneen maailman asukkeja suoraan.

Omien sanojensa mukaan Ronaldin ”ensimmäisen elämän” loppu oli hirvittävä. Kaiken stressin ja painostuksen alla hänen ruumiinsa kunto romahti, ja hän päätyi teho-osastolle. Teknisesti kuolleena hän kävi läpi rajakokemuksen, joka sai hänet uskomaan epämaterialliseen todellisuuteen, valoon ja pimeyteen, hyvään ja pahaan. Jälkimmäistä luonnollisesti edustaa hänelle valtaeliitti, jonka historian hän katsoo ulottuvan tuhansia vuosia menneisyyteen. Ihmisyys taas merkitsee Bernardille ”valon ilmentymää”. Hänen viestinsä ihmisille – meille – on:

”Yhdistykää. Tulkaa yhteen — ja koko tämä paska tarina lakkaa olemasta.”

Ronald Bernard

syntyi vuonna 1962. Hän opiskeli taloustieteitä ja psykologiaa ja työskenteli 30 vuotta finanssimaailmassa eri toimeksiantajille. Haastattelussa kuvaamansa omantunnonkriisin jälkeen hän irtautui menestyksekkäästä voitontavoitteluun perustuvasta työstään ja oli mukana perustamassa ”B of joy” -osuuskuntaa, joka tähtää ilman korkoa tapahtuvaan kestävän kehityksen mukaiseen pankkitoimintaan.

Osuuskunnan sivuilla korkoa verrataan loiseen, joka aiheuttaa puutetta ja kriisejä. Koron, bonusten ja riskisijoitusten sijaan B of Joy kertoo sijoittavansa paikalliseen talouteen, kestäviin projekteihin ja pieniin ja keskisuuriin yrityksiin terveen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan synnyttämiseksi. Tavoitteena on kansalaisten itsensä ylläpitämä pankki, jossa jokainen hallinnoi itse omia varojaan, ja joka ei anna lainaksi enemmän rahaa kuin sillä on käytettävissään.

Lisää tietoa B of Joysta löytyy täältä 
ja sen henkilökunnasta, mukaan lukien Ronald, täältä.

¤

PÄIVITYS 28.4.2017: Linkitetty uuteen videoon, johon korjattu tekstitysten teknisiä vikoja

Lähde

De Vrije Media (17.3.2017): De macht achter het grote geld: onthullingen van een insider
https://cooperatiedevrijemedia.nl/2017/03/de-macht-achter-het-grote-geld-onthullingen-van-een-insider/

Haastatteluvideon suomennos: JL

Tallenna

Tallenna

246 KOMMENTTIA

 1. Epäilenpä, että tähän ei tule paljon kommentteja. Moni saattaa ajatella ”Näinkö se menee?” ja torjua ajatuksen, koska se on liian kauheaa edes harkittavaksi. Muistijälki kuitenkin jää ja kylvää epäilyn siemenen.

  Hierarkian ensimmäinen käsky on ”Hierarkia on säilytettävä” ts. Vallan tarkoitus on pysyä vallassa, säilyttää valta ja lisätä sitä. Ei se sen kummempaa ole. Samaa tekevät bakteerit, valtaavat elintilaa muilta mikro-organismeilta. Jos ”pahat” bakteerit lisääntyvät liikaa ”hyvien” bakteerien kustannuksella, seuraa tulehdus ja mahdollisesti kuolema.

  • Kuten Bernard tuossa tuo ilmi, meitä (ih-mi-si-ä) ehdollistetaan jatkuvasti reagoimaan asioihin juurikin kuten, Riikka, kuvasit tuossa. Se on itsesuojelua, johon taipuvaisempia ovat yleensä yksilöt, joiden käsitys omasta identiteetistään on häilyvä ja / tai itsetunto hutera. Ajatus jostain niin valtavasta mahdista kuin mistä Bernard tuossa puhuu tulee torjuttua reaktionomaisesti. Mutta kuten sanoit, ajatuksen siemeniä jää ihmisten mieliin, ja siemenet lisäävät mahdollisuutta yksilön heräämiseen. Ehkä tuon siemenen laukaisee joku henkilökohtainen kokemus, jokin sattumus tai vain aika ja viisaus.

   Bakteerivertauksesi on kovin osuva. Meidän maailmaamme on levittäytynyt sakea ”pahojen” bakteerien valtakerros. Jos me ”hyvät” bakteerit emme taistele vastaan, ihmiskuntaa kohtaa kuolema. Ei ihmiskunnan loppu, ennemminkin rajakokemus. Jos ”hyvät” nousevat puolustamaan itseään ja viskovat ”pahat” pihalle kuvioista, ei tuo kuolema-rajakokemus pääse aiheuttamaan niin paljon kuolemaa ja kärsimystä. Jos ”pahat” ehtivät syövyttää meidät kuolemaan, jälki tulee olemaan rumempaa.

   Yhtä kaikki, en usko, että ihmiskunta tulee katoamaan. Jo nyt maailmassa on niin paljon heränneitä ihmisiä, että meillä on sekä hyvä mahdollisuus nakata ”pahat” pihalle, ja jos siihen emme ennätä, niin ainakin aloittaa aivan erilaiselta perustalta pienemmällä porukalla suurtuhon jälkeen. Valtaeliitti on elänyt 1800–1900-luvut nousukauttaan, ja onnistunut kasaaman mahdin itselleen. Siinä, missä teknologia ja tavoitettavuus, ”maailman pieneminen” on jouduttanut tätä nousua, se merkitsee myös eliitin tuhoa – kansalaiset eivät ole enää valtamedian armoilla tiedonsaannissaan. Globaalieliitti istuu vielä pallillaan, mutta tutisee. Ja on syytäkin.

   Totuus tulee aina julki – ennemmin tai myöhemmin.

   • ”Totuus tulee aina julki – ennemmin tai myöhemmin.”

    Siihen pitää vielä lisätä, että ”mikään ei jatku ikuisesti…- ei hyvä, eikä huono”.

   • ”Yhtä kaikki, en usko, että ihmiskunta tulee katoamaan.”

    En usko skenaarioosi…. Näillä näkymillä vain nuijat jäävät lopulta siittämään alkioita, joista sitten kasvattavat toisia itsensä kaltaIsia. Mehän elämme jo sitä tilannetta. Mutta mitäpä siitä… -itsehän ovat maailmansa luoneet.

    • itsekin olen pessimistinen. Maailma psykopatisoituu niin kovaa vauhtia että huonolta näyttää. Psykopaatit kun eivät osaa muuta kuin kilpailla ja tuhota niin voiko sillä pohjalla seurata muuta kuin armoton tuhonäytelmä?
     Jos taviksia ei olisi niin helppo huijata niin tilanne olisi toinen.

     • Kyllä minusta tuntuu, että ainakin sitä Tavista joka vastavalkeaan kirjoittaa, niin et kovin helposti kuseta…

      Matkoillani rakkaassa Isäinmaassa olen tavannut lukuisan määrän ihmisiä, nk. taviksia, -siis aivan tavallisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole saavuttaneet mitään voittoja sen koommin henkisillä kuin fyysisilläkään ”fitnesstasoilla” kansainvälisillä areenoilla, TV esiintymisestä puhumattakaan, -mutta joilla hiljaisella yksilötasolla on enemmän tervettä järkeä päässään kuin koko Arkadianmäen päätöksenteolla yhteensä.

      Se antaa pidemmän päälle luottamusta kansakunnan tulevaisuuteen, -ei suinkaan se mitä nk. ”päättäjät” tekevät.

     • Toivotaan että olet oikeassa. Tämä ’meidän tavis’ täällä on kyllä luku sisänsä, ja toivoisi että heitä olisi maamme tulvillaan.
      Mutta miten saada nämä muut tavikset hereille ja toimimaan ja lisääntymään? Ei se auta mitään jos vain kotikuppilassa tai raitilla puhuu viisaita kun kaikki päätetään muualla. Se tässä huolestuttaa.

     • Niin, suomeksi pitäisi sanoa, että ainakaan sitä Tavista jne. Ympäristö tekee kaltaisekseen…

      Olen kohta menossa panna puita pinoon, kun toissapäivänä olin sahata niitä pölleiksi. Kohta vappupallotki pyrähtä ilma niinku varpusparvi lentä taivasa… Kyllä suakeli nauratta tämä touhu… Oli naama mikä väri hyvänsä, ni giäl on sama.

      Ei perkule ole tässä rasismi mitä teko, kyllä enempi vittutta tämä Ylehomma.

  • ”Epäilenpä, että tähän ei tule paljon kommentteja. Moni saattaa ajatella ”Näinkö se menee?” ja torjua ajatuksen, koska se on liian kauheaa edes harkittavaksi. Muistijälki kuitenkin jää ja kylvää epäilyn siemenen.”

   Voi sentään Riikka, -oraakkelina et kyllä menestyisi…:)

   Näin se juuri menee, -todellisuus on tarua ihmeellisempi. Mutta jos ajattelee sitä että jokuhan on aina ”puikoissa”. Muutenhan asiat eivät mene ”niinkuin pitää”, -vai mitä…?

   Sitten on erilaisia selittäjiä, jotka selittävät maailman menoa, -joko tyhmyyttään, tietämystään, tms , -mutta jos siitä maksetaan, niin valtaosa selittää sitä mistä maksetaan, -joko tyhmyyttään, tai vastoin tietämystään. Kaikki muut saavat pian ”kenkää”.

   • Joskus aikoinaan, vuosia sitten kun vielä kirjoitin HS:n nk. keskustelupalstoille, eräs aloitukseni tuotti muistaakseni yli 500 kommenttia. Toki pidin myös itse huolta siitä, että säpinä oli koko ajan käynnissä. Tämä ketju löytynee vieläkin Taloussanomien failaamana.

    Tämä on nyt jälkiviisautta, mutta se mitä epäilit tapahtuvaksi, ja mikä kuitenkin tapahtui, kertoo ainakin minulle sen olellisimman.

   • Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että olen väärässä jos se epäilyni osoitetaan vääriksi näin myönteisellä tavalla. Ei käy egolle, niin sanoakseni.

    • Se on hyvä… Egohan onkin vain pelkkä harha, jota itsekukin tyhmyyksissään ylläpitää. Muut arvot ovatkin sitten jo eri juttu.

  • Sattumalta törmäsin vasta nyt tähän juttuun ja ei voi muuta kuin todeta että ei mitään uutta ja ihmeellistä sairaan ja sekaisin olevan ihmismielen maailmassa. Tämäkin tarina kertoo siitä että jos mielii elää vapaana niin on päästävä mahdollisimman paljon yhteiskunnan ulkopuolelle koska yhteiskunta on tuon ihmisaivoissa olevan sairaan ja sekaisin olevan ihmismielen luomus. Ihmiskunta on harhautunut ajattelun harhaan ja jos tuota ei aleta laajemmin oivaltamaan ja vapautumaan siitä niin mitään merkittävää muutosta ei voi tapahtua terveemapään suuntaan. Osittunut ihmismieli egoineen ei vaan mitenkään voi saada aikaan järjestystä ja toimivia järjestelmiä koska se on itsessään epäjärjestystä ja järjettömyyttä.

 2. Maailmanmenoa pitkään ja tiiviisti seuranneena tämä haastattelu todella kiteytti kaiken hienoon kokonaisuuteen. Tätä haastattelua on hyvä muistella jatkossakin aina kun seuraavaa artikkelia kirjoittaa ja pohtia hartaasti mikä tapahtuma on oikeasti orgaaninen ja autenttinen – ja mitä narratiivia meille halutaan syöttää? Kuten haastateltava tuossa kertoo, loppupelissä tuolla pyramidin huipulla kaikki ovat kavereita keskenään yhteisine tavoitteineen ja meitä manipuloidaan ja ohjataan kuin karjaa konsanaan haluttuun suuntaan.

  Sitä heidän yhteistä tavoitettaan – maailman haltuunottamista ja kaiken luonnollisen/luojan luoman tuhoamista – soisi Vastavalkean silloin tällöin myös käsittelevän. Eli satanismia ja luciferianismia.

  • Helsingin yliopiston tutkija, viestintätieteilijä Markus Ojala puhuu yhden taloustotuuden maailmasta http://yle.fi/uutiset/3-9575051 mutta toki tätä keskinäisen verkostoitumisen tuottamaa ryhmäajattelu- ja kaikukammio -vaikutusta voi soveltaa muillakin alueilla (geo- ja valtapolitiikka, rakenteellinen korruptio, oman edun tavoittelu jne).

   […] – Siinä globalisaatiota pidetään pohjimmiltaan aina positiivisena kehityskulkuna. Siihen liittyviä ongelmia myönnetään, mutta on poissuljettua että ratkaisuksi ehdotettaisiin vaikka talouden vapauttamisen jarruttamista eli taaksepäinmenoa.

   Erilaisia malleja kyllä sallitaan. On angloamerikkalainen finanssivetoinen malli, pohjoismainen hyvinvointimalli tai kiinalainen valtiovetoinen malli. Mutta yhdistävänä pohjana on aina sama ismi, talousliberalismi.

   – Siitä eriäviä mielipiteitä ei juuri eliitin julkiseen tilaan mahdu. […]

   Valinnanvapaus-myynnin pohjana on siten ”yksi koko sopii kaikille” -ajattelu, ja jos ei sovi, niin oma vika.

   Voi ajatella, että ryhmä vahvistaa sisällään oikeassa olemisen tunnettaan tai voi ajatella, että meitä ohjaillaan olemaan samaa mieltä ns. eliitin kanssa — tai voi ajatella, että molemmat vaihtoehdot toteutuvat yhtä aikaa.

   • ”Erilaisia malleja kyllä sallitaan. On angloamerikkalainen finanssivetoinen malli, pohjoismainen hyvinvointimalli tai kiinalainen valtiovetoinen malli. Mutta yhdistävänä pohjana on aina sama ismi, talousliberalismi.”

    Ei.

    Noin päin se ei ole. Yhdistävänä tekijänä on aina valta ja sen käyttö. Se verho mihin se sitten puetaan on kulttuuri/poliittisriippuvainen ”ismi”

    ”– Siitä eriäviä mielipiteitä ei juuri eliitin julkiseen tilaan mahdu. […]”

    Niin juuri.

  • Moni on varmasti miettinyt tätä Bernardin kertomaa jo aiemminkin, tai siis ainakin moni, joka ei kulje maailmassamme silmät kiinni tyytyen siihen seuraavaan kaljaan. Itse koin, että tämä haastattelu lähinnä vahvisti olettamuksia, joita olen maailmasta tehnyt aiemmin. Bernardin viesti on kuitenkin monelle liian ahdistava tullakseen edes puntaroiduksi. Mutta, kuten joku lentävä lause sanoo: ”He yrittivät haudata meidät, mutta he eivät tienneet, että me olemme siemeniä.”

   Me Vastavalkean toimituksessa olemme melkoisen tietoisia siitä, että mistä tahansa me kirjoitamme, asiat ovat todennäköisesti kulisseissa vielä vähän eri tavalla. Pureutumalla aiheisiin, jotka ovat ”tabuja” valtamediassa ja yleensä julkisessa keskustelussa me kuitenkin pyrimme aina porautumaan myös kohti sitä syvempää todellisuutta.

   Satanismilla tarkoitetaan yleensä ateistista maailmankatsomusta, joka pohjaa yksilönvapauteen ja ammentaa mm. Nietzscheltä. Jos mukana asiayhteydessä mainitaan ”kirkko”, puhutaan saatananpalvonnasta, ei satanismista (kyllä, tiedän että Bernard käyttää juurikin tuota sanaa – valitettavasti).

   En näe henkilökohtaisesti liiemmin mieltä tehdä juttua yhdestäkään uskonnosta itsessään. Luciferiaanien tekosista ja kuvioistahan me käytännössä kirjoitamme Vastavalkeassa jatkuvasti. On turhaa glorifioida tätä poppoota millään mystisellä, pelottavalla huppukynttiläveitsi -saagoilla, koska olennaisinta heidän suhteensa ei ole se, miten häiriintyneitä ovat vaan se, että heillä on valta toteuttaa häiriintyneisyyttään vapaasti.

   Tai, itse asiassa, olennaista superlatiivissa taitaa kyllä olla se, että ihmiset heräisivät ja rohkaistuisivat myöntämään itselleen, että tämä on todellakin se maailma, jossa elämme. Ja se todella todella todella tärkein: ei ole eikä tule muuta muutosta kuin me – vain tavisten yhdistyminen voi sammuttaa valtaeliitin hegemonian (tai täystuho, mutta ei odotettaisi niin kauaa).

   • Huppukynttiläveitsi- ja viittajatikari-saagat taitavat olla peräisin sieltä manipulaatio-tehtaalta. Kun ne mainitaan niin ne assosioituvat salaliittoteorioihin, ja kuten tiedämme, tietyt sanat (natsi, juutalainen, illuminati, salaliitto jne) saavat aikaan ehdollistetun, aivot lukitsevan refleksin — ihan riippumatta siitä, mitä itseasiassa sanotaan.

    Tabuista puheen ollen. Todellisuudesta on tullut tabu, eikä siitä saa puhua. Pienenä esimerkkinä: paljon on puhetta lasten oikeuksista, ikärasismista ymv. mutta todellisuudessa lasten reviirit kutistuvat kutistumistaan. Lapset suljetaan ulos yhteisöistä; heille sallitaan pääasiassa vain määrätyissä tiloissa ja määräaikoina tapahtuvaa ”aikuisohjattua hauskanpitoa”. Auta armias jos juoksevat kylällä vaikka leikkimässä hippaa puistossa niin kohta on ammattikasvattajat vaatimassa vanhempia tilille heitteillejätöstä.

    • Melko pinnalliseksi jää jos koko tämä höskä vedetään nätisti johonkin ”ahneus” -pakettiin.

     Omasta mielestäni oleellisin tässä haastattelussa oli nimenomaan siinä lopussa. Eliitti todellakin harjoittaa saatananpalvontaa, lapsiuhreineen. Asia lienee jo pässinlihaa #pizzagaten ja lukuisten todistajalausuntojen tukemana joita muuten riittää, niin lähihistoriasta kuin kauempaakin.

     Nämä sairaat psykopaatit todellakin uskovat tällaisen ”entityn” olemassaoloon joka näitä uhreja vaatii. Onko tämä ”Lucifer” todellinen vaiko ei, on tässä kohtaa jopa sivuseikka koska HE USKOVAT ja toimivat sen mukaisesti. Maailmassa katoaa satojatuhansia lapsia joka vuosi (ellei miljoonia) kuin tuhka tuuleen. Melko ylimielistä kuitata asia sillä että ”huppukunttiläveitsi ja viitatikari” jutut olisivat vain saagoja. – Todella pettynyt tämäntasoisiin kommentteihin arvon toimittajien puolelta.

     • Uskovat, luulevat uskovansa vai ovat vain ”syntyneet” kieroutuneisuuteen. Joka tapauksessa pinnalle nostettava asia niin Bernardin haastattelusta kuin pizzagatestakin on valta (ahneus on sen ilmentymä).

      Miksi pienen pienen pienellä psykoottisella joukolla on valta kaiken muun yli maailmassa? Palvokoot vaikka siilejä, kysymys on aina vallasta.

      Ja kuten Riikka mainitsi, nämä tietyt sanat ja aiheet luovat jo itsessään meihin ehdollistetun ”naurunalaisuusreaktion”. Siinä, missä valta on eliitin happi, vesi ja suola on heidän hallintakeinoistaan tehokkain häpeä (mm. likimain kaikkien uskotojen tärkein ”opinkappale”).

      Nyt, kun olemme pikkuhiljaa siinä tilanteessa, että maailman ihmisillä alkaa silmät avautumaan, tulee niiden, jotka jo asioita näkevät, toimia järjellä ja vain yhtä päämäärää kohden: vallan riisumiseen eliitiltä. Se ei onnistu niin, että nostetaan ne kaikkein noloimmiksi maalatut ideat eturintamaan (oli niissä sitten kuinka paljon tahansa totuutta).

     • Kyllä mä luulen että homma on just toisinpäin. Pieni hereillä oleva joukko ei riisu valtaa eliitiltä vaan sen tekisivät nimenomaan ne massat. Eikö tuo hyysäämisen aika vois pikkuhiljaa olla ohi? Täällä on nyt hyssytelty sitä sun tätä. Vaihtoehtomediatkin vaikenevat – varsinkin tässä maassa monista ilmiselvistä asioista kun pelkäävät leimautuvansa foliohatuiksi ja salaliittoteoreetikoiksi.

      Jos ihmiset tajuaisivat mitä hirviöitä nämä tyypit ovat – ja ne osittain muuten ovat niitä joita he tänä päivänäkin äänestävät, ihailevat ja kunnioittavat – tulisi tähän touhuun loppu aika äkkiä.

      Mutta joo…Vastavalkean linja on ollut melkosen hygieeninen muutenkn….jatkakaa nyt sitten vaan tota holhouslinjaanne että ”kansa ei ole valmis kuulemaan totuuksia”….Zzzz…

     • Ymmärrän hyvin sinua koska kysyy pinnaa olla kärsivällinen ja tajuta ettei ihmisten tajuntoja ole helppo muuttaa kovin nopeasti, ikävä kyllä, vaikka pelkoa voidaankin niin luoda.
      Ajattelepa esim. 9-11 tapahtumaa. Kesti tosi kauan ennenkuin totuus on alkanut valjeta massoille vaikka sitä tarjottiin jo alusta alkaen. Miksi? Juuri siksi että isku oli niin raju ettei tavis voinut mitenkään ymmärtää (aivan kuten pieni lapsi ei voi ymmärtää vanhempansa voivan olla paha) että omat sen tekivät.
      Ja tavisten ehdoilla on pakko mennä, heidät pitää saada ymmärtämään ja heidän silmät on saatava avautumaan mutta siten, etteivät he voi enää uskoa muuhun kuin totuuteen joka avautuu heille hitaasti koska heitä pommitetaan iltapäivälehtien ’tuhannen ja yhden yön tarinoilla’.
      https://www.darkmoon.me/2017/brainwashing-people-the-ten-steps-of-mind-manipulation/
      Onneksi kuitenkin VV:ssäkin sanotaan tänään jo paljon enemmän kuin aikaisemmin ja rohkeus kasvaa koko ajan. Ja myös kansa kypsyy koko ajan eliitin valheisiin ja huijauksiin, onneksi, ja kestää enemmän voisi sanoa vastenmielistä totuutta.

     • Ilmaisinko itseäni epätäydellisesti? Saaga-tehtaiden (m. Holyvoodoo) takia todellisuus ”on vain elokuvaa” monille, ”jännittävä kertomus” joka omalla tavallaan estää tajuamasta että pahoja asioita tapahtuu.
      Tavallaan siis faktan ja fiktion jatkuva sekoittaminen ja tarjoileminen viihteenä estää erottamasta milloin joku on aitoa, milloin saagatehtaan tuotetta jolloin ihminen, laiska kun usein on, ei viitsi ajatella vaan lokeroi saadun tiedon viihde-osastoon (tai salaliittoteoria-osastoon).

     • Mitä ilmeisemmin minäkin ilmaisin itseäni joltiseenkin vajavaisesti, sillä nyt ymmärrettiin väärin päin:

      ”Pieni hereillä oleva joukko ei riisu valtaa eliitiltä vaan sen tekisivät nimenomaan ne massat. Eikö tuo hyysäämisen aika vois pikkuhiljaa olla ohi?”

      Tietenkin se on ainoastaan massat – yhteinen rintama, yhdistyneet ”tavikset” – jotka voivat eliitin vallastaan riisua.

      Tässänyt pyritäänkin tuomaan Riikan kanssa esiin sitä, että ne massat pistävät korvansa kiinni asap, jos aletaan tarjoilemaan purppurakaapuisia pahiksia mustien verhojen keskellä oikean maailman roistoina.

      Jos massat haluaa saada liikkeelle, tulee kaivaa totuuksia esim. medioiden valheista (eli käräyttää), finanssimaailman jäljistä (nykyteknologia parantaa meidän, ei Bernardin kaltaisten mahdollisuuksia tässä kisassa) ja poliittisen eliitin lehmänkaupoista ja epäloogisista ratkaisuista.

      Ei jännitysromaanin kliseitä (vaikka ne olisivat tehty kliseiksi juurikin tämän takia). Pitää olla vihollistaan fiksumpi, jos toisella on ylivalta. Valta.

     • Nimenomaan, pitää olla fiksumpi … ei pidä mennä vihollisen virittämään ansaan.
      Pelon lietsonta ja silmien avaaminen ovat eri asioita.

     • “There comes a time when one must take a position that is neither safe, nor politic, nor popular, but he must take it because conscience tells him it is right.”

      – Martin Luther King Jr

      Vastavalkea seikkailee jossain turvallisen ja suositun välimaastossa. Valitettavasti.

     • No kuulehan, muista en tiedä mutta itse teen tätä tiedon penkomista ja jakamista juuri koska omatunto käskee. Koska tulee tilanteita, jolloin on noustava seisomaan ja sanottava että en hyväksy, en suostu, ei käy.

     • Hoomoilanen….Jaan Täysin Sun näkemykses…Aika on käymässä vähiin…Hyssyttely ja Vieraskoreus on nyt jätettävä sikseen….Voin kertoa että täällä tässä asiassa ”taistellee nyt sitten Se pehmeä” Naisellinen ” ja kova ”Miehinen ” näkökanta.. .toimintamalli vastakkain..

     • P.s.
      liika aggressio ja riehuminen palvelee eliitin hajota-ja-hallitse strategiaa koska se ei johda mihinkään konkreettiseen tulokseen vaan hajottaa ja epäyhtenäistää kansan. Siinä tilassa se on tehoton ja voimaton ja niin eliitti juuri haluaa.
      Pitää saada enemmistö kansaa tajuamaan pelin juoni eli eliitin sikailu ja sillä tavalla syrjäyttää se vallasta. Muta tietä ei ole.

     • ”Pitää olla vihollistaan fiksumpi, jos toisella on ylivalta. Valta.”

      Aivan niin, -ne pitää juoksuttaa päin omaa seinäänsä. Siinä ne tärkeimmät.

     • ’…Omasta mielestäni oleellisin tässä haastattelussa oli nimenomaan siinä lopussa. Eliitti todellakin harjoittaa saatananpalvontaa, lapsiuhreineen…’
      Tuo oli tärkeä asia mutta vielä tärkeämpää on, että eliitti tuhoaa koko ihmiskuntaa ja planeettaa. Jos se aiotaan voittaa pitää ottaa oppia mungosta:
      Esimerkki oppimisesta ja eloonjäännistä
      Mungon ja käärmeen kaksintaistelu päättyy lähes aina mungon voittoon, ja tämä johtuu sen aivojen ylivoimasta suhteessa matelijan kehitysvaihetta edustaviin aivoihin. Käärme reagoi refleksimäisesti, mutta mungo oppii valehyökkäyksien kautta käärmeen iskun kokonaismallin ja sen perusteella osaa iskeä hyökkäyksensä oikealla tavalla, kun se näkee ennakoivista merkeistä, milloin käärmeen isku valehyökkäykseen lähtee liikkeelle.
      Vastaava periaate toimii miekkailussa, nyrkkeilyssä ja niin edelleen. Näin voitetaan ratkaisevia sekunnin osia. Kun käärme vasta reagoi valehyökkäykseen, mungolla on vastaus sen reaktioon valmiina eikä käärme ehdi reagoida mungon hyökkäykseen, koska se on vasta reagoimassa varsinaista hyökkäystä edeltävään valehyökkäykseen.
      Mungo hallitsee aikaa (tulevaisuutta), kun käärme toimii vain nykyhetkessä. Mungolla on kaksi vaihtoehtoa, valinnan mahdollisuus: valehyökkäys, jota se on käyttänyt käärmeen iskun mallintamiseen, ja varsinainen hyökkäys, joka perustuu käärmeen iskun ymmärtämiseen. Ensimmäisen tason oppiminen eli useampi vaihtoehto on siis potentiaalisesti ylivoimaista nollaoppimiseen eli refleksiin, yhteen ainoaan vaihtoehtoon, nähden.
      Mitä opimme tästä?
      Meidän kansalaisten pitäisi päästä oppimisessa ’mungo-tasolle’ siten, että meilläkin olisi muuta kuin yksi vaihtoehto, että oppisimme ymmärtämään eliitin meille tarjoaman syötin vaarat ja sen nielaisun sijasta ymmärtämään että siihen on koukku haudattuna.

    • ”Todellisuudesta on tullut tabu, eikä siitä saa puhua.”

     Samaa mieltä…

     Toinen esimerkki:

     Suomi on kaupannut torihintaan kaikki olemassaolleet resurssinsa kansakuntansa hyvinvoinniksi globaalimarkkinoille poliitikkojensa johdolla…

     Myös lapset… -ei onneksi kaikki…

     Eräs mieliajattelijani, libanonilainen Kahlil Gibran, on eräässä aforismissaan ilmaissut ajatuksen siitä, – vapaasti kerrottuna, että kansakunta joka ei pidä huolta lapsistaan on kirjoittanut omaan kansalliseen runoonsa viimeisen rivin.

     Olisin nyt sitä mieltä, että tätäkin asiaa kannattaisi vakavasti pohdiskella, jopa Arkadianmäellä, ohi puolue, – tai muiden rajojen…

     Mitä tästä on tullut kotiin…?

    • ”paljon on puhetta lasten oikeuksista, ikärasismista ymv. mutta todellisuudessa lasten reviirit kutistuvat kutistumistaan. Lapset suljetaan ulos yhteisöistä; heille sallitaan pääasiassa vain määrätyissä tiloissa ja määräaikoina tapahtuvaa ”aikuisohjattua hauskanpitoa”. Auta armias jos juoksevat kylällä vaikka leikkimässä hippaa puistossa niin kohta on ammattikasvattajat vaatimassa vanhempia tilille heitteillejätöstä.”

     Mielestäni olisi tärkeää että vaihtoehtomedia toisi voimakkaammin esille sitä, että maailman negaeliitti ja ”vapaakauppa”sopimusten vaatijat toteuttavat yhä vankimaisemmaksi, totalitaarisemmaksi menevää maailmaa. – Kokonaisvaltaisena ohjelmanantapaisena eikä vain yksittäisissä aiheissa.
     Myös tosiaan lapsille. (Tämä myös vinkkinä, mistä olisi tärkeää Vastavalkeassa kirjoittaa.)
     Siinä olisi tärkeä tavisten, massatietoisuuden, valtapuolueiden äänestäjien, Sydänten herättelyaihe.
     Eikä kyse ole vain rajoituksista lapsille, vaan lapsia vaaditaan mukaan ”muodikkaisiin” aikuisten poliittisiin virtauksiin.
     Tämän artikkelin mukaan UK:ssa jo 4-vuotiaille syötetään, että voit olla sukupuoleltasi mikä vain ja kysytään, mikä sitten olet (sukupuolia on ”kulttuurimarxismin” mukaan kymmeniä tai rajattomasti): http://www.dailymail.co.uk/news/article-3548962/Now-children-young-FOUR-asked-choose-gender-start-school.html
     Ja voitteko kuvitella, miten massiivista epäharmonisoimista on tämä: Trumpin silmien alla, pelkästään USA:n hallinnon ykköspaikassa Washington DC:ssä, katosi 2017 ensimmäisten vajaan 3 kk aikana 501 lasta! – http://www.activistpost.com/2017/03/500-kids-gone-missing-dc-2017-sex-trafficking-fears-officials-asking-fbi-help.html
     – Suurin osa varmasti kaapattiin, ja varmaan osa joihinkin USA:n hallinnon salaisiin projekteihin, mutta suurin osa kaapatuista arvatenkin negaeliitin seksiorja- ja uhraustarkoituksiin. Siis huolimatta Trumpin johtamasta USA:n sisäisestä, armottomaksi kuvaillusta (mm. eräs Trumpin tukija sai tuomion), pedofiilien pidätys- ja tuomiomääriltään ennätyksellisestä pedofiilijahdista!
     Olisikin tärkeää, että Vastavalkea ottaisi painopistealueeksi negaeliitin lapsiin kohdistuvat raiskaukset, kidutukset, murhat – ja jossain määrin satanisminkin, vaikka se ei liity suurimpaan osaan noista pedofiliatapauksista.

     • ”Eikä kyse ole vain rajoituksista lapsille, vaan lapsia vaaditaan mukaan ”muodikkaisiin” aikuisten poliittisiin virtauksiin.
      Tämän artikkelin mukaan UK:ssa jo 4-vuotiaille syötetään, että voit olla sukupuoleltasi mikä vain ja kysytään, mikä sitten olet (sukupuolia on ”kulttuurimarxismin” mukaan kymmeniä tai rajattomasti): ”

      Myös Suomessa. Helsingin kouluissa viidesluokkalaisille (10-11 vuotiaita) jaettiin marraskuussa 2016 nettikyselyä, jossa kysyttiin mm. oletko tyttö, poika, muu, en halua sanoa.

      29 kysymystä, 15 liittyi sukupuoli-identiteettiin.

      Vanhemmilta ei kysytty, saako heidän lapsensa vastata, vaikka lain mukaan 11 v. lapset on alaikäisiä ja siten vanhemmilta olisi pitänyt kysyä (opettajahuoneesta vuodettiin tämä tieto). Kyselyyn vastattiin koulutunnilla.

      Vastausvaihtoehdot kyselyssä olivat: Ja, Nej, Jag kan inte säga

      9. I vår skola får alla vara sig själva och uttrycka sitt kön på vilket sätt de vill, oberoende av om man är flicka, pojke eller av annan könstillhörighet.

      12. Elevens kön eller bakgrund (från Finland eller annat land) påverkar hur eleven bemöts av läraren.

      13. Elevens kön eller bakgrund (från Finland eller annat land) påverkar bedömningen av studieprestationerna.

      14. Lärarna ställer olika krav på eleverna på basis av deras kön eller bakgrund (från Finland eller annat land).

      15. Alla elever uppmuntras lika mycket oberoende av kön eller bakgrund (från Finland eller annat land).

      18. Pojkar uppmuntras att bekanta sig också med sådana yrken, inom vilka det hittills arbetat mer kvinnor

      19. Flickor uppmuntras att bekanta sig också med sådana yrken, inom vilka det hittills arbetet mer män

      20. Finns det i läroböcker eller annat undervisningsmaterial texter eller bilder, som följer traditionella uppfattningar om kön?

      21. Beskrivs det i läroböcker olika familjer, där föräldrarna kan vara av samma kön eller olika kön?

      jne

  • Hoomoilanen, eikö tuon kaverin kertomuksissa ollut tarpeeksi satanismia? Salaseura on aina salaseura. Ei niiden toimista saa hevillä tietoa. Vain jos joku sisäpiiristä jotain kertoo. Eihän tietoa julkaise edes Bilderberg, muun muassa. Jos artikkeleita alkaa kirjoittelemaan olettamuksien pohjalta, putoaa pohja pois koko julkaisulta. Niitäkin on netissä.

   Karmeinta tuossa on, että ”sitoutuminen” ylimpään valtaan olisi vaatinut lapsenmurhan. Se oli viimeinen kiristyskeino. Mitä mahtavat olla alemman tason sitouttamiset? Luin joskus 70-luvulla erään mafioson kirjan. Hän alkoi ilmiantajaksi. Siellä sitoutuminen olisi vaatinut myös murhan, mutta aikuisen. Sitä hän ei tietenkään tunnustanut, koska murha ei vanhene koskaan.

   Mafian toimintatavat silloin muistuttavat hyvin paljon nykyistä menoa. Silloin se oli vain laitonta, nykyisin enemmän lain suojaamaa.

 3. Jumalauta, just niinkuin minä ajattelen asioista. Tämä teksti on kultaa. Lupasin, etten enää kommentoi, mutta kun näin suoraa tulee tekstiä, kuin omasta päästä, niin ei voi olla kommentoimatta.

  Olen aina ihmetellyt, miksi eliitillä olisi jotakin NWO tai Israel ynnä muita agendoja. Ei niillä ole, niillä on tasantarkkaan yksi agenda ja se on pohjaton AHNEUS. Näillä Saatananpalvojilla on aivan tarpeeksi tekemistä siinä, että varmistavat oman loiselämän kauas tulevaisuuteen. Olen noista konflikteista niiiiiiiiin samaa mieltä. Ne ovat keino hallita väestöä. Mitään todellisia ongelmia ei varmasti olisi, jos tuo eliitti ei olisi niitä masinoimassa. Synnytetään köyhyyttä ja sotia Afrikassa ja lähi-idässä, jonka jälkeen ohjataan pakolaismassoja länteen ja synnytetään lännessä nationalistisia liikkeitä ja masinoidaan kaikenmaailman NWO ja muuta skeidaa ihmisten mieliin. Elitti nauraa, kun köyhät vetää lähiöissä toisiaan turpaan.
  Todellisista ongelmista ei paljon puhuta. Länsimaalaisten läskistyttäminen alkoi salaliitolla, kun Harvrdin yliopisto ”tutkimuksissaan” totesi, että rasva on paha ja sokeri hyvä. Suomessakin tätä peesasi Pohjois-Korea, anteeksi Pohjois-Karjala projekti, jonka epärehellisellä tulkinnalla saatiin julki sellainen tulos, että rasva on syntiä moottoriöljyt, anteeksi kevytlevitteet ja sokerit tuo pelastuksen. No miten on käynyt Pekka Puska? Kansa on läskiä kuin synti sokeri ja hiilarimätöllä ja pian joka toisella on kakkostyypin Diapetes. Ton kusetuksen rinnalla pakolaiskriisi on nappikauppaa. Tuo eliitin masinoima täysin tarkoituksenmukainen ihmisten sairastuttaminen sataa lääketehtaiden piikkiin. Siinä on todellinen kusetus silmiemme edessä, eikä siinä ole mitään NWO höpöhöpöä.

  Kiitos artikkelin suomentajille. Lopetan taas vaahtoamisen tältä erää.

  • ”tasantarkkaan yksi agenda ja se on pohjaton AHNEUS”

   Seitsemän kuolemansyntiä ovat Ylpeys (turhamaisuus), Kateus, Laiskuus, Ahneus, Viha, Ylensyönti ja Himo.

   Niin kauan kuin on ahneutta, himoa ja kateutta, on myös salaliittoja, eikä sitä tarvitse ihmetellä: ne ovat vahvoja motivoivia tekijöitä. Niin kauan kuin on ylpeyttä ja himoa, on salaliittoja. Niin kauan on myös vihaa.

 4. Johanna ja Vesa, olettepa loistava duetto! Kunnioitettavaa duunia kerta kaikkiaan. Tätäkään ei ole voinut valtamediasta lukea. Minulla ei ole hattua nostaa, mutta kuohuvan maljan kohotan kunniaksenne ja myös lähestyvän kansainvälisen työväen juhlapäivän (Fête du Travail) aatoksin: ”Niin monta, niin monta on tielle uupunut …”

  ¡Venceremos! t. Tapio
  ¤
  ”Italian valuutan dumppaaminen ja kokonaisen valtion talouden järkyttäminen oli vain bisnesdiili muiden joukossa. Vararikkoon joutuneen tehtaanomistajan itsemurha oli vain huvittava yksityiskohta, jolle naurettiin porukalla.” (Ronald Bernard)
  *
  Tuo kertoo kaiken. Mannaggia la miseria !
  #
  ”Katsoimme ihmisiä alaspäin, pilkkasimme heitä. Se oli vain tuote, jätettä, kaikki oli arvotonta roskaa. Luonto, planeetta – kaikki sai palaa ja hajota.” (Ronald Bernard)
  *
  Quels cons !
  #
  ”Moni on varmasti miettinyt tätä Bernardin kertomaa jo aiemminkin, tai siis ainakin moni, joka ei kulje maailmassamme silmät kiinni tyytyen siihen seuraavaan kaljaan. Itse koin, että tämä haastattelu lähinnä vahvisti olettamuksia, joita olen maailmasta tehnyt aiemmin” (Johanna Lehtonen).
  *
  Oui, c’est exact !
  ¤
  Kaikesta huolimatta

  Iloista Vappua vaikkapa musiikin kera

  Hiski Salomaa – vapauden kaiho
  https://www.youtube.com/watch?v=6Ix1Vc-rRAU

  Barrikadimarssi
  https://www.youtube.com/watch?v=3oXNs5sP_T4

  Kenen joukoissa seisot
  https://www.youtube.com/watch?v=TvrLV2Glvwo&list=PLD429F15DB3988C03

  Koiton Laulu – Buchenwaldin hälytys
  https://www.youtube.com/watch?v=jpGEn0_8lpw

  Natalie Cardone – Hasta siempre
  https://www.youtube.com/watch?v=jppkff5mk34

  Viimein tuli Fidel
  https://www.youtube.com/watch?v=N6ZH1Od8X-o

  Bob Marley – Get Up Stand Up
  https://www.youtube.com/watch?v=Tg97JiBn1kE

  Joan Baez – We shall overcome
  https://www.youtube.com/watch?v=RkNsEH1GD7Q

  l’estaca – lluis llach en concert 1985.avi
  https://www.youtube.com/watch?v=o4g_Og3EiUM

  Veljiksi kaikki
  https://www.youtube.com/watch?v=aT0gwz1L8FY&list=PL_h9ft7bpmL-IQPRbBmY3n82b11YbMNw-

  • Kiitos Tapio, näistä ystävällisistä ja meille arvokkaista sanoistasi sekä tietenkin innostavasta soittolistasta, joka sopii niin vuodenajan, mielentilojen kuin maailmanaikojenkin tunnelmiin. (Myönnän, että loikkasin ensimmäisenä Bobin rytmeihin, mutta vapputunnelmaa luomaan ehtivät kukin vuorollaan – historian unhoon on yritetty haudata nämäkin taiston sävelet, mikä olisikaan pelottavampaa varjoissa luikkivalle eliitille kuin yhtenäinen, taistelutahtoinen kansanrintama.)

   Siinä, missä kiitoksen saaminen aina ilahduttaa, tuo kiitos sinulta – suurenmoisesti asioihin perehtyneeltä ja melkoisissa määrin lukijoidemme (ja meidän) tiedonnälän ruokkimisessa kunnostautuneelta ajattelijalta – meille lämpimän mielen lisäksi myös kunniaa.

   Soittolistasi kanssa en lähtisi kilpailemaan, mutta koska sanotaan, että nuorissa on tulevaisuus – tosin korjaisin sen verran, että silmänsä avanneissa nuorissa on tulevaisuus – niin jatkanpa musiikilla innostamista minäkin:

   Vaikka onkin vappu, punaiseksi mielletty pyhä – aloittakaamme uusi perinne: unohdetaan värit ja keskitytään pohtimaan, millainen on tämän päivän taistelu ja mitä se vaatii. Itse tiivistäisin tarpeellisen kolmeen sanaan:

   * kansa * valo * rintama *

   • ”Itse tiivistäisin tarpeellisen kolmeen sanaan:
    * kansa * valo * rintama *”
    (Johanna)

    ”Tää o ku rotanloukku niille jol on taskut tyhjät.
    Pelkkii maksui ja valtion laskut painaa päälle,
    enää ei oo kämppää tai mitää mitä lapsille jättää.
    Mä huomasin tän ku menetin ystävän.”
    (Mikael Gabriel)
    #
    Kiitos, Johanna. Sinun sanomasi ja Mikael Gabrielin sanoma osuvat asioiden ytimeen, tässä ja nyt, niin omassa maassamme kuin globaalisti.
    ¤
    Kapitalistisesta korpokratiasta

    “Olen lojaali amerikkalainen ja uskon hyvin syvästi tämän maan perustajien perusperiaatteisiin. Mutta ajan kuluessa näin, miten petimme ne periaatteet, menetimme demokratian tajumme ja meistä tuli kapitalistinen korpokratia, imperiumi, imperialistinen maa.” (John Perkins)

    USA:n imperiumi on rakennettu merkittävältä osalta muilla kuin suoranaisilla sotilaallisilla keinoilla. Avainasemassa ovat olleet kansainväliset konsultit, joiden avulla maailman ainoa supervalta on ottanut valvontaansa suuren osan maailman raaka-ainevaroista, muun ohella öljyn. – Taloudellisen hallinnan keinot on paljastettu entisen sisäpiiriläisen (ja ainoan supervallan valtaeliitin myöhemmin demonisoiman) John Perkinsin kirjassa Confessions of an Economic Hit Man. (Käsitteellä Hit Man tarkoitetaan palkkatappajaa.) Perkins on kutsunut Hit Man -toiminnaksi omaa toimintaansa kansainvälisessä bostonilaisessa konsulttitoimistossa. – Perkins oli yhtiön pääekonomisti. Alun perin hän työskenteli USA:n Kansallisen turvallisuuden virastolle (NSA), joka rekrytoi lupaavia bisnesmiehiä rakentamaan yhdysvaltalaista imperiumia yksityisten yritysten avulla. Liikemiehillä ei ollut todistettavaa yhteyttä hallitukseen eikä USA:n hallitus olisi ongelmien ilmaantuessa ollut vastuussa mistään. – Perkinsin työnä oli houkutella ainoalle supervallalle strategisesti tärkeitä valtioita (kuten Ecuador, Indonesia, Iran, Panama ja Saudi Arabia) ottamaan jättilainoja infrastruktuurinsa kehittämiseen ja pitää huoli siitä, että projektit tilattiin yhdysvaltalaisilta yhtiöiltä. Kohdevaltiot valjastettiin niin suuriin velkoihin, etteivät ne kyenneet maksamaan niitä takaisin. (Velkavaltiot joutuivatkin käytännössä USA:n valvontaan Maailmanpankin ja muiden kansainvälisten luottojärjestöjen avustuksella.) – Perkinsin mukaan ’talouden palkkatappajat’ ovat viimeisten 30-40 vuoden aikana luoneet historian laajimman imperiumin. Keinot ovat moninaiset, mutta tyypillisesti aina ensiksi valitaan jokin kolmannen maailman valtio, jolla on USA:n tarvitsemia resursseja, tavallisesti öljyä. (Panaman tapauksessa kysymys oli tietysti kanavasta.) – USA:n luoma systeemi järjestää kysymyksessä olevalle valtiolle valtavan lainan kansainvälisten luottolaitosten kautta. Yleensä prosessia johtaa Maailmanpankki. Yksi lainan ehdoista on, että 90 % siitä palautuu takaisin USA:han, sen suuryhtiöille. Yhtiöt rakentavat lainoitettaville valtioille voimalaitoksia, valtateitä, satamia ja teollisuuspuistoja, suurprojekteja, joista hyötyvät pääasiassa varakas väestö. Köyhät ja keskiluokka eivät hyödy lainoista eivätkä projekteista, mutta heidän sosiaaliturvaansa leikataan velkaa maksettaessa. – Monikaan kehitysmaa ei selviä lainoistaan. Sen vuoksi Perkinsin kaltaiset talouden palkkatappajat (konsultit) palaavat niihin ja vaativat vastikkeeksi jotakin muuta, kuten esimerkiksi halpaa öljyä yhdysvaltalaisille öljy-yhtiöille. (Sen vuoksi Ecuadorkin on ollut pakotettu tuhoamaan sademetsiään.) – USA:n imperialismin palveluksessa olevat talouden palkkatappajat ovat tehneet työtään ympäri maailmaa toisesta maailmansodasta lähtien. Ja tänään USA valvoo suurinta osaa maailman raaka-aineista. – Maailmanlaajuista imperiumia valvovat varsin harvalukuiset miehet, korpokraatit (corporatocracy). He ovat suuryhtiöiden, suurpankkien ja hallitsevan poliittisen valtaeliitin (presidentin kabinetin) johtajia. (Usein sama mies on tuota kaikkea.) Korpokraattien tehtävänä on edistää yhdysvaltalaisen liike-elämän etuja, korporatokratiaa (yhtiövalta). – Korporatokratia on saavuttanut yhtiövallan eliitin kannalta kiistattomia tuloksia. Maailman sadasta suurimmasta taloudesta 52 on yhtiöitä ja niistä 47 on yhdysvaltalaisia. – Korporatokratian päätavoitteena on maksimoida voitto sosiaalisista ja ekologisista haitoista piittaamatta. Kaksi muuta ominaisuutta ovat yritysten sääntelyn purku sekä kaiken vastuun (mukaan lukien vankilat ja koulut) sälyttäminen niille eli yhteiskunnan yksityistäminen. Nämä kolme tavoitetta ovat johtaneet erittäin epävakaaseen ja vaaralliseen maailmaan. Itse asiassa meillä on ensimmäistä kertaa historiassa globaali järjestelmä, joka ei toimi. Hyvä merkki sen toimimattomuudesta on se fakta, että maailman väestöstä 5 prosenttia elää USA:ssa, mutta yhdysvaltalaiset kuluttavat 25 prosenttia maailman resursseista. – USA:n hallinnon käyttämäksi tunnustautunut ’talouden palkkatappaja’ John Perkins on omistanut kirjansa kahdelle entiselle presidentille, Ecuadorin Jaime Roldosille ja Panaman Omar Torrijosille, jotka toteuttivat valtioissaan yhteiskunnallisia uudistuksia ja vastustivat USA:n ylivaltaa. Molemmat kuolivat lento-onnettomuuksissa 1980-luvun alussa, ja kummankin lento-onnettomuuden kohdalla on vihjailtu salamurhasta. (Perkinsin mukaan heidät murhattiin, koska he vastustivat hallitusta, suuryhtiöitä ja pankkiireita, joiden tavoitteena oli maailmanlaajuinen imperiumi. ’Talouden palkkatappajat’ epäonnistuivat Roldosin ja Torrijosin suhteen, minkä jälkeen esiin astuivat toisenlaiset palkkatappajat, CIA:n tappajat, jotka aina kulkivat ’talouden palkkatappajien’ jäljessä.)

    Representational Pictures, Inc.:n perustaja, dokumentaristi, tietokirjailija, filosofian tohtori Charles Ferguson on kirjoittanut kirjansa ’Rosvojen valtio : yritysten rikollisuus, poliittinen korruptio ja Yhdysvaltain kaappaaminen’ muun ohella sen vuoksi, että rahakriisin aiheuttaneet ”konnat eivät joutuneet kiinni”. USA:ssa köyhien lukumäärä on noussut jyrkästi yli 15 prosenttiin väestöstä vuonna 2011, joukossa yli 16 miljoonaa lasta. Samaan aikaan USA:n väestön ylin yksi (1) prosenttia on jatkanut osuutensa kasvattamista USA:n kokonaistuloista ja vauraudesta, ja se on nyt korkeimmillan sitten 1920-luvun lopun. Yhdysvaltalaisten vaurain prosentti omistaa noin kolmanneksen USA:n kansan koko vauraudesta ja yli 40 prosenttia USA:n koko rahaomaisuudesta. – Rosvojen valtio on Fergusonin kuvaus siitä, miten saalistava eliitti on vaihe vaiheelta ottanut valtaansa USA:n. Ferguson kertoo, miten yliopistomaailman, rahoitusmaailman ja poliittisen vaikutusvallan verkostot ovat valmistelleet näiden rosvojen valloitusretkeä USA:han muutaman viimeisimmän hallinnon aikana. Muutaman viime vuosikymmenen aikana USA:ssa on tapahtunut yksi historiansa radikaaleimmista sosiaalisista ja taloudellisista muutoksista: Rahoituksesta on tullut USA:n hallitseva teollisuuden ala ja muut ovat jääneet sen varjoon. Rahoitusala on korruptoitunut yhä voimakkaammin, ja nykyään sen toiminta perustuu laajalti petokseen. Vauraat yksilöt ja erittäin kannattavat yritykset maksavat vähemmän liittovaltion veroa kuin kertaakaan edellisen 60 vuoden aikana. USA:n perinteinen kaikille tarjoama mahdollisuus yhteiskunnalliseen nousuun on nyt loppumassa. Sanotut muutokset eivät ole syntyneet sattumalta. Ne ovat tietoisen toiminnan hälyttävää tulosta. USA:n nykykäytännöt ovat pelottavassa mitassa leviämässä myös muuhun maailmaan ja uhkaavat koko maailmantaloutta. – Charles Ferguson on osoittanut, että rahoitusalan toimijat (investointipankit, pankit, rahoitusyhtiöt, yritykset, firmat, johtajat ymv.) ovat 1980-luvulta lähtien syyllistyneet lukemattomiin rikoksiin ja lainvastaisuuksiin. Rikosten tekomuotoja ovat olleet muun ohella seuraavat: arvopaperipetokset, kirjanpitopetokset, postipetokset, lahjonta, väärä vala, trustien vastaisten lakien rikkominen ja veronkierto.
    ¤
    ”Pyri aina tuntemaan syvästi jokainen epäoikeudenmukaisuus, joka kohdistetaan kehen tahansa ihmisyksilöön missä maailmankolkassa hyvänsä.” (Che Guevara)

    ”Oikeudenmukaisuuden nimissä meidän on myönnettävä, että kapitalismi on usein jättänyt kuilun ylenpalttisen rikkauden ja viheliäisen köyhyyden välille. Se on luonut olosuhteet, jotka ovat tehneet mahdolliseksi riistää joukoilta elämän välttämättömät tarvikkeet, jotta muutamat harvat saisivat ylellisyyttä. Ja kapitalismi on rohkaissut kovasydämisiä ihmisiä muuttumaan tylyiksi ja hylkäämään omantuntonsa niin että he, kuten rikas mies Lasaruksen edessä, pysyvät kylminä kohdatessaan kärsivän, puutteenalaisen ihmiskunnan.” (Martin Luther King, Jr.)

    ”Aina silloin, kun ihmisyksilö puolustaa jotakin ihannetta tai toimii parantaakseen muiden osaa tai taistelee epäoikeudenmukaisuutta vastaan, hän panee liikkeelle pienen toivon väreen.” (Robert F. Kennedy)
    ———-
    Confessions of an Economic Hitman – John Perkins | Short Documentary
    https://www.youtube.com/watch?v=XWuAct1BxHU
    Perkins, John: Confessions of an Economic Hit Man. London 2006.
    Shaxson, Nicholas: Aarresaaret : miehet jotka ryöstivät maailman. Suomentanut Henri Purje. 2. painos. Into. Riika 2012.
    Shaxson, Nicholas: Treasure Islands : Tax Havens and the Men Who Stole The World. Vintage Books 2012.
    ¤
    Loppukevennys sillaksi ‘valoisaan kansanrintama-Wappuun’:
    Yves Montand A Paris
    https://www.youtube.com/watch?v=XNVt3e6vHHM

    • Kiitos Tapio tästä oppitunnista. Selvitit ytimekkäästi sen mistä on kyse USA:n kohdalla: pelkästä ryöstö-bisneksestä jonka takana on psykopaateista koostuva pankkiiri- ja suuryhtiö-mafia joka viis veisaa mistään muusta ja jolle lait ovat pelkkää vessapaperia.
     Tätä samaa mafia joukkoa on meilläkin ja se on halukkaasti mukana tässä samassa ryöstöprojektissa jolla maailmaa ja ihmiskuntaa ryöstetään.
     Ilman nykyisen kaltaista yksityistä pankkimaailmaa tämä ei olisi mahdollista joten ensisijaiset pelimiehet löytyvät finanssi- ja pankkimaailmasta ja juuri siksi FED luotiin. Ja kenen toimesta…? Kyllä Bernhard osuu oikeaan viitatessaan Siionin viisaiden pöytäkirjoihin, se on pelin henki…

    • ”Itse asiassa meillä on ensimmäistä kertaa historiassa globaali järjestelmä, joka ei toimi.”

     Nyt Tapio hyvä olet kyllä täysin väärässä… Se toimii nyt helevetin hyvin niistä lähtökohdista katsoen, joiden intresseissä se toiminta on, jopa paremmin kuin koskaan .

     Suurin osa ihmisistä ei enää edes ajattele toimiiko mikään muu kuin se.

     Itseasiassa olen sitä mieltä, että meillä on nyt ensimmäistä kertaa systeemi joka toimii hyvin juuri niinkuin on jossain suunniteltu.

     Kenen näkökulmasta katsoen tämä optimi sitten on saavutettu, on kokonaan toinen juttu, -mutta kyllä se hyvin pelaa. Sen näkee esimerkiksi siitä ainestarjonnasta, jota rajalliset taajuusresurssit esim. elektromagneettisessa spektrissä yrittävät välittää.

     Koskaan elinhistoriani aikana, -ei niin paljon hevonpaskaa ole työnnetty eetteriin kuin nyt.

     Kyllä hyvin on onnistunut Suomenkin osalta.

     Kokonaan toinen juttu on se mitä kenties tarkoitat, -kysymyshän on vain ja ainoastaan näkökulmista, ja siitä mihin vedetään kalibraatiot suhteessa tarkoitusperiin…

     • Pakko on jatkaa tähän vielä, että mitä aiot tehdä… Ei tarvitse vastata.

      Tekemisessä on kuitenkin ratkaisu. Jonkun on tehtävä jotakin, -kaikki oleelliset faktat ovat jo kasassa.

      Eräs sivusto joka aikoinaan oli todella merkityksellinen nk. kotimaisen hygienian suhteen etenkin liittyen -90 luvun tapahtumiin, jotka ovat nimenomaan osa tätä projektiota, on jo liudentunut joihinkin kehyksiin.

      Mitä pitää nyt tehdä…?

     • Samaa mieltä, toimii ja helvetin hyvin. Murheellinen esimerkki on esim. tämä:
      Sotaveteraanit kannustavat nuoria: ”Työ ja työn kunnioittaminen vievät eteenpäin”
      – Elämänohjeena nuoremmille sanon, että maata pitää puolustaa. Silloin Suomi on ja pysyy sellaisena kuin se nyt on.
      Lopelta kotoisin oleva veteraani Tapani Ilvonen, 93, kannustaa nuoria tekemään töitä Suomen hyvinvoinnin eteen. … lisää tätä mätää puhetta linkistä jossa on työorjuuden makua
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704272200113617_uu.shtml

      Veteraaneilla jotka eivät ehkä enää ole ajan tasalla tuo asenne mennee jo dementian piikkiin, että nuoret nyt vain raatamaan eliitin ja eriarvoistuvan yhteiskunnan eteen vaikka jokainen täyspäinen nuori kyllä haistaa ettei tämän mädän ja korruptoituneen systeemin eteen pidä tehdä mitään sen renkinä puurtaen ja eliittiä lihottaen.
      Varmaan presidentti oli iloinen veteraanien asenteesta koska hän itse on tämän ajattelun keulamiehiä.

     • Olen usein miettinyt tätä veteraaniasiaa sen tullessa esiin milloin missäkin yhteydessä, -enkä mitenkään tahtoisi edes yrittää kääntää heidän maailmankuvaansa joksikin toiseksi kuin mitä se on. Se on siellä niin kuin se on… Silloin oli niinkuin oli… Nyt on niinkuin nyt on. He tekivät mitä käskettiin.., oliko vaihtoehtoja?

      Ei heitä montaakaan enää ole. Miksi he eivät saisi rauhassa poistua ajatuksinensa sinne mihin itsekukin heistä tahtoisi ajatella päätyvänsä.

      Ei heiltä kysytty haluatteko vai ette, -rajat vaan vedettiin johonkin jostain käsin, ja siitä sitten seurasi mitä seurasi.

      Miksi pitäisi heille elämänsä viime-ehtoolla tarjota uutta maailmankuvaa Isänmaasta joka nykyisellään on lähinnä irvikuva siitä, johon he olivat orientoituneet, ja jonka puolesta taistonsa käyneet. Silloinen Suomi oli kokonaan toinen kuin nykyinen. Integriteetti on tuhottu.

      Kehitys on kulkenut agraariyhteiskunnasta teolliseen ja siitä sitten nykyiseen virtuaaliyhteiskuntaan, jolle tarjoillaan esikuvia milloin mistäkin ideologiasta lähtien, ja josta kaikki tercveen järjen realiteetit ovat kadonneet erilaisten lobbareiden unelmatuotannoksi. Tarjolla on siis erilaisia vaihtoehtoja.

      Markkintarpeista on tullut kaiken katttava mantra, jonka ehdoilla ihmisten tulisi elää, ja palvella markkinoiden tarpeita sensijaan, että markkinat palvelisivat ihmisten tarpeita.

      Systeemin perusta on kuin pystyyn puhallettu lapamato, josta ilma vuotaa milloin mistäkin pussukasta aina sen mukaan kuka kulloinkin tuikkii reikiä milloin mihinkin…

     • Näin on, kaikki kunnia veteraaneille.
      Vihaksi pisti vain se että heitä ihan pressatasolla käytetään propagandavälineinä eivätkä ressukat sitä itse tajua.

  • ’…”Italian valuutan dumppaaminen ja kokonaisen valtion talouden järkyttäminen oli vain bisnesdiili muiden joukossa. Vararikkoon joutuneen tehtaanomistajan itsemurha oli vain huvittava yksityiskohta, jolle naurettiin porukalla.” (Ronald Bernard)…’
   Tulee mieleen Killary Clinton joka myös nauroi Gaddafin tappovideolle, miehen joka olisi voinut estää nykyisen Euroopan islamisaatioyrityksen.
   Mutta pystyykö Trumpkaan parempaan….??? vai ollaanko samalla ’naurun tiellä’.

   • Uumoilenpa, että Trump = Clintonit. Jenkkieliitin vihaa vastaanottamaan nostama oranssi käsinukke. Ainakin politiikka, jota tähän mennessä on toteuttanut, voisi olla suoraan Killaryn pienestä muistikirjasta.

    Eikös Clintonin avustaja – se joka fbi:n kuulusteluissa livautti jotain – päässyt juuri hengestään? Olisiko ollut ”onnettomuus”…

    • Muistelen että vuonna 2016 Clintonin avustajiin, vastustajiin ja potentiaalisiin vuotajiin kuuluneita ihmisiä oli kuollut lähemmäksi 50 henkilöä.

     Samantapainen yhteensattuma epäilemättä kuin kun vuoden 2013 jälkeen tunnetuissa rikoksenuusijapankeissa työskennelleet pankkiirit ja valuuttaoperaattorit alkoivat tehdä itsemurhia ihan tukussa (mm. ampumalla itseään 8 kertaa naulapyssyllä). Pankkiirien itsemurhabuumi jatkui vielä viime vuonnakin.

     • Tämä ilmiö ei kait ole vielä päätynyt Suomeen. Ehkä tietoisuus täällä laahaa niiin paljon kaikesta perässä, että paikallisisssa kehyksissä ei ole vielä esiintynyt tarpeita…

 5. Cabal (Cabale, Cabala, Kabale)

  “All the public business in Congress now connects itself with intrigues, and there is great danger that the whole government will degenerate into a struggle of cabals.”
  – John Quincy Adams
  *
  Nov 28, 2015 … Baroness Warsi the highly regarded, former Conservative Party chairman has indicated, that in a written complaint on January 20th of this year, …
  The Elite, the ’Great Game’ and World War III | Global Research …
  http://www.globalresearch.ca/the-elite-the-great-game-and-world-war…/25160

  Jul 30, 2014 … He continued sitting there, gazing at a large map, and then said, ’Time and the Ocean and some guiding star and High Cabal have made us …
  Awareness of Bilderberg Cabal Explodes in 2011 | Global Research …
  http://www.globalresearch.ca/awareness-of-bilderberg-cabal-explodes…/25247

  Jun 13, 2011 … The amount of publicity garnered by the secretive Bilderberg conference this year in St. Moritz, Switzerland, far surpassed the coverage …
  Iraq and the War Cabal in Washington | Global Research – Centre …
  http://www.globalresearch.ca/iraq-and-the-war-cabal-in-washington/5395505

  Aug 11, 2014 … The continued control of a cabal of CIA, Pentagon and think tank conspirators, operating in conjunction with the American financial oligarchy, …
  At the Core of the US Supreme Court, A Cabal of Corporate Hit Men
  http://www.globalresearch.ca/at-the-core-of-the-u-s…a-cabal…/5389529

  Jul 2, 2014 … The U.S. Supreme Court’s concept of corporate “personhood” apparently means that corporate religious rights – corporate gods – trump “the …
  When “Conspiracy Theory” becomes Mainstream: Maybe A Secret …
  http://www.globalresearch.ca/when-conspiracy-theory…a…cabal…/17295

  Jan 31, 2010 … When “Conspiracy Theory” becomes Mainstream: Maybe A Secret Banking Cabal Does Run The World After All. Bloomberg reports on the …
  Bush Cabal Plotted War on Iraq Years ago by Sara Flounders
  http://www.globalresearch.ca/articles/FLO404B.html

  Apr 29, 2004 … A well-planned, politically solid session of the World Tribunal on Iraq took place April 15-17 in Brussels, Belgium. The hearings showed that key …
  The Murder of Dr. David Kelly. “A Symbol of the Blackness of the …
  http://www.globalresearch.ca/the-murder-of-dr-david…cabal/5348278

  Sep 5, 2013 … “A Symbol of the Blackness of the Tony Blair Cabal” … three hours of the corpse being found showed very clearly that the Blair cabal wanted to …
  Secret Banking Cabal Emerges From AIG Shadows | Global …
  http://www.globalresearch.ca/secret-banking-cabal-emerges-from-aig…/17281

  Jan 29, 2010 … The idea of secret banking cabals that control the country and global economy are a given among conspiracy theorists who stockpile ammo, …
  VIDEO: Exposing The Bush-Cheney Cabal: Exclusive Footage of an …
  http://www.globalresearch.ca/video-exposing-the-bush…cabal…/16745

  […]

  ____________________________________________________________________________

  [TOIMITUS:] KOMMENTTI KOKONAISUUDESSAAN:

  https://vastavalkea.fi/lukijakommentti/cabal/

  • Onko järkeä postata tällaisia kilometrin pituisia viestejä joita kukaan ei kuitenkaan lue. On vähän epäkohteliastakin niitä kohtaan jotka haluavat kommentoida – eikä kukaan jaksa scrollata loppuun asti ja lukea niitä viimeisimpiä viestejä.

   • Itsekin ajattelin samaa, liika on liikaa vaikka olisi hyvääkin asiaa kuten varmaan tämä on. Toiseksi kun monikaan ei jaksa selata niin jää kaikki lukematta eli menee harakoille monta hyvääkin asiaa.

 6. Yleensä olen tottunut lukemaan Vastavalkeasta analyyttisiä ja punnittuja juttuja, niin tämän jutun sinänsä varsin osaavilta kirjoittajilta kuin muiltakin. Tähän tasoon ei tässä jutussa ylletty.

  Sinänsä toki ymmärrän, että halutaan päästää haasteltava ääneen, mutta hyvä juttu voisi sisältää myös jonkinlaista reflektiota ja kriittisyyttä sanottua kohtaan. On myös kiva, että ”paholaisen kulttuurin” SISÄLTÄ nousee tyyppi puhumaan (tästä topoksesta ”Confessions of an Economic Hitman” tarjoilee ehkä parhaan esimerkin), mutta tämä ei oikeuttane copy-pastaamaan mitä tahansa täysin älytöntä hörömplöötä, eikä sisäpiiriläisyys vapauta sellaisesta todisteluvelvollisuudesta, joka kuuluu kaikille muille.

  Otetaan pari esimerkkiä:

  ”Pidämme selviöinä tiettyjä jakoja maailmassa. Pohdiskellessamme vaikkapa geopolitiikkaa pidämme lähtökohtana, että on olemassa keskenään taistelevia rintamia, kuten ’Venäjä vastaan USA’ tai ’islamistit vastaan länsi’. Bernardin mukaan tämä on täyttä lumetta. Hänen kokemustensa mukaan todellisuudessa tällaisia jakoja ei ole.”

  Joo, minäkin pidän selvänä, että Ukrainan ja Syyrian kohdalla puhumme aivan oikeista konflikteista, jotka saattavat pahimmillaan johtaa maailmansotaan, toivottavasti kuitenkaan ei. Nyt saamme (implikoidusti) kuitenkin lukea, että kyse on puhtaasta show’sta, jossa 10 000 miehen ”NWO” järjestää meille saippuaoopperaa.

  Yhä edelleen, pohtikaamme vaikkapa Ranskan presidentinvaaleja. Tolkun ranskalainen ajattelisi, että voisi vähintään käydä äänestämässä Le Peniä, saisimmehan aikaan ainakin minimaalisella tasolla kehitystä parempaan suuntaan, verrattuna ”Rotschildian Candidateen”, Macroniin. Jos nämä löpinät ottaa vakavasti, why bother, koska jo pelkkä suosio (kuten Le Penin kohdalla) lienee apriorinen todiste siitä, että on 10 000 perheen, eikun miehen .. ei kun NWO-eliitin juoksupoika.

  Tämä NWO-hölötys (olkoon pyramidin huipulla sitten sitten 8000 tai 10 000 NWO-mandariinia) jos jokin luo ihmisille ORJAN MENTALITEETTIA. Kukaan ei kiistäne, etteikö eritoten globalisaation myötä olisi syntynyt yhä yhteenkietoutuneempi eliitti, joka kontrolloi eritoten finanssitaloutta ja rahan luontia, mutta sen todistelu, että kaikki näkyvä on 10 000 miehen kontrolloimaa tai ko-optoimaa, on kaikkein ääliömäisintä oopiumia, jota voi rahvaalle tarjoilla. Kuten Riikankin mainitsema (kommentti yllä) viestintätutkija Ojala väitöskirjassaan todistaa, näistäkin asioista (globaalista eliitistä) voi puhua EMPIIRISESTI ja TOLKULLISESTI. Ketä hiiskattia tällainen epäempiirinen diskurssi, rahvaan passivoimiseksi fabrikoitu oopiumi, hyödyttää, vaikka torvena toimisi entinen sisäpiiriläinen?

  ”Kun Bernardiin luotettiin tarpeeksi – ja toisaalta ei aivan tarpeeksi – tilanne kuitenkin muuttui: hänet velvoitettiin osallistumaan asiakkaidensa seremoniaan ulkomailla. Kyynelsilmäinen Bernard kertoo hetkestä, jona hänen ’psykopaattikoulutuksensa’ kariutui: hänen odotettiin todistavan pientä lasta käyttäen, ettei hänellä ole omaatuntoa. Hänen ’pakastimensa’ hajosi, ja se oli hänen elämänsä käännekohta. Hän ei pystynyt tekemään, mitä häneltä vaadittiin – hän ei pystynyt murhaamaan lasta. Silloin Ronald viimein todella ymmärsi, millaisessa maailmassa eli.”

  Öh, tuota, minulle tuli mieleen tästä ensilukemalta, että kyseessä on puhdas parodia ex-sisäpiiriläisestä. Ilmeisesti tätä ei ole kuitenkaan tarkoitettu luettavaksi kieli poskessa. Oli miten oli, jos esitetään tarinoita, jotka saavat ensimmäisenä epäilemään kertojan mielenterveyttä, olisiko syytä miettiä edes sen pohtimista, onko väitteistä mitään todisteita. Mitä jos koko ukko on pelkkä parodia, jonka tarkoituksena on passivoida kriittisiä ihmisiä ja saada heidät uskomaan älyttömyyksiin, jotka marginalisoivat heitä entisestään julkisessa debatissa? Mielestäni jopa ex-sisäpiiriläisiltä voisi olettaa jonkin sortin tolkkua tai näyttöä, jne.

  • Henkilökohtaisesti vierastan sitä, että lyödään totuusleima liian nopeasti yhtään mihinkään (vaikken olekaan kierkegaardilainen) tai että mennään helpoimman kautta turvaamalla hyvä-paha -jaotteluun tyyliin ”YK on paha”.
   YK tekee paljon pahaa koska siellä on kuten muuallakin on töissä oman edun ahnureita, työpaikan puolesta pelkääviä ja psykopaatteja, ja koska isot valtiot määräävät YK:n päätöksiä omien etujensa mukaan (esim. uhkailemalla ja/tai painostamalla taloudellisesti ennen äänestyksiä) mutta ei sen perusteella silti voi sanoa yksiselitteisesti että YK on paha tai kaikki YK:ssa työskentelevät ovat pahoja satanistisen salaliiton kätyreitä.
   Suurimman pahan YK kuitenkin tekee sillä, että se ei tee.

   • YK:n omissa sopimusteksteissä muistaakseni on jossain ilmaisu ”se joka hiljaa vaikenee”.jne.

  • Antti, valitettavasti on olemassa liian paljon varsin vahvaa faktaa kaikesta tuosta mitä Bernard kertoo eikä sitä kukaan valveutunut ja maailman menoa seuraava voi mitenkään ohittaa – tai jos voi niin hän ohittaa silloin itsessään jotain oleellista tai sellaista mitä hänessä ei sitten ehkä ole lainkaan. Onhan voitu osoittaa, että geneettisiä psykopaatteja on 1-2% meistä, onneksi näin vähän.
   Minulle tämä video oli vain yksi oppitunti muiden joukossa mutta kieltämättä erittäin vakuuttava.
   Vaikka ns. zio-masonic mafian paljastus jo sinänsä näin avoimesti ja kouriintuntuvasti oli iso juttu niin vielä isompi asia oli se, että jos on riittävän vahva henkinen titaani niin itseään ei tarvitse tuhota yhden virheen takia, virheen jonka syistä ei aina edes ole itse täysin vastuussa.
   Kun joutuu riittävän syvälle tai menettää elämänsä niin menettäessään elämänsä voi sen myös löytää kuten kävi Ronaldille. Vasta nyt hän elää onnellista elämää, niin uskon. Mutta aito ja vailla omaatuntoa oleva psykopaatti ei tietenkään voi ajatella näin koska häneltä puuttuu se mikä mahdollisti Ronaldin valinnan.
   ’To suffer one’s death and to be reborn is not easy’ … tai’ elämä on ensin menetettävä ennen kuin sen voi löytää’.

  • Antti, oletko huomannut julkisessa ajattelussasi, jota olen jonkin verran seuraillut, liiallista keskittymistä atomismiin ja empirismiin vai ymmärrätkö että sellaista voi edes olla?

   ”Yleensä olen tottunut lukemaan Vastavalkeasta analyyttisiä ja punnittuja juttuja, niin tämän jutun sinänsä varsin osaavilta kirjoittajilta kuin muiltakin. Tähän tasoon ei tässä jutussa ylletty.”

   Artikkelin ylivoimaisesti suurin arvo kaikista maailman parantumisen näkökulmista on ainakin Facessä ollut melkein kaikille huomaamilleni vaihtoehtoihmisille itsestään selvyys ilman taustoituksiakin, ja niiden taustojen läpikäynti kunnolla analyyttisesti on helposti äärimmäisen pitkällistä, joten on luontevaa, että yhdessä artikkelissa tuli tuollainen kuviointi mikä tuli.

   Tällainen on uskoakseni yleistä ajattelua vaihtoehtopiireissä:
   1) Melkein kaikkien vaihtoehtoihmisten tietämänä jutun taustana on kirjasarjan verran materiaalia: riittävästi todistetut Franklinin salaliitto, Pizzagate ja UK:ssa laaje vuosikymmeniä kestänyt korkea-asemaisten pedofiiliverkosto (jossa poliisilta vain varastettiin sen kansio(t), joten sillä ei ole ollut suuria seurauksia vaikka jotain merkittäviä) yms. Tai ainakin yleistasolla melkein kaikki tietävät sen, että joka kuukausi negaeliitin pedofiliasta ja muista vakavista rikoksista tulee julkisuuteen enenevästi uskottavaa materiaalia mm. Wikileaksin ja Trumpin hallinnon ennätyksellisen pedofiilijahdin kautta – kokonaisuus paisuu yhä pahemmaksi niin, että yhä useammat alkavat vaatia muutoksia siihen, miten länsimaissa demokratian nimissä toimitaan ja lisää tutkimuksia myös ”isojen kalojen” osallistumisesta noihin rikoksiin. Tähän kokonaisuuteen ovat liittyneet mm. aiemmat ex-sisäpiiriläisten paljastukset. (Kuten http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2015/06/scorpionsin-ex-basisti-myontaa-olleensa.html) Ja entisten ja nykyisten sisäpiiriläisten salailut salaseuroistaan. – Niinpä artikkeli on merkittävä sen ilmaistessa että eräs pitkän linjan sisäpiiriläinen (fakta ja harvinainen tapaus) hengenvaarallisesti (fakta) ja ilman näkyvää omanvoitonpyyntiä (fakta) kertoo julkisuuteen tarinansa ja kannustaa myönteiseen muutokseen.
   Oleellista ei siis ole, onko hän oikeassa valtahahmotuksessaan.
   Siis voisi esim. ajatella, että valtapoliitikot ovat marionetteja, heidän takanaan on joko todellisia vallanpitäjiä tai toinen teknikoiden taso (ainakin tiedustelupalvelut ja niiden käyttämät peiteyritykset yms.) . Ja sitten voidaan ajatella, onko niitä todellisia vallanpitäjiä muutama kymmenen, 8500 tai jotain muuta. Ja vielä hurjempiakin on vaihtoehtopiireissä. Mutta mitä sitten. Ei tuollaisten analysointi ole aina niin oleellista ja niistä kiistely vaihtoehtoihmisten kesken on helposti jopa vahingollista Myönteisen Muutoksen aikaansaamisen kannalta.
   Oleellista ei ole myöskään huomauttaa, että Bernard ehkä liioittelee satanismin painoarvoa negaeliitin keskuudessa. Ja analysoida, miten suuri on satanismin painoarvo negaeliitin keskuudessa.
   Mehän jo tiedämme sen merkittäväksi mm. Pizzagatesta, tiettyjen maailman valtapoliitikoiden eleistä (etenkin käsimerkeistä) ja Bohemian Grove -tilaisuuksista – ja seurauksista tuollaisia ensipaljastaneille.

   Tässä vaiheessa 1) aineistoa on jo riittävästi suurten poliittisten johtopäätösten tekemiseen mutta 2) olemme silti vielä myös aineiston keruuvaiheessa. Ja siinä Bernardin tapaus on aivan ok. – Olisi epätieteellistä torjua hänen todistuksensa sillä perusteella, että hän vaikuttaa epävakaalta. Tai sillä perusteella, että hänen väitteensä maailmanpolitiikan yleislinjoista ovat höpöä.
   Oleellista on, että Bernardilla on pitkän linjan sisäpiiriläisyytensä myötä merkittävä arvio negaeliitin 1) koosta, 2) pahantahtoisuudesta yms. ja 3) vaikutusvallasta reilusti yli demokraattisesti valittujen valtapoliitikkojen ja monien muidenkin tahojen, joilla ihmisten enemmistö kuvittelee olevan suurimman vallan.
   Koska nuo arviot tuhoavat suurimman osan valtamedian useimpien tärkeimpien uutisten mielekkyydestä. –
   Ei ole mitään mieltä pitää valtamediaa oleellisena osana demokratian toteutumista, koska se ei koskaan tutki eikä edes epäile vakavimpia poliittisia rikoksia eikä esittele useita tiedustelupalveluja rikollisjärjestöinä, vaikka todisteita alkaa jo olla, vaan ajaa vain valtapoliitikkojen kanssa samaa jättiyritysten etujen mukaista globalistista agendaa.

   Enkä todellakaan pelkää, että vaihtoehtoihmiset Bernardin tapauksen myötä alkaisivat olla välittämättä vaikkapa valeoppositioilmiöstä ja uskoa, että kansoilla ei ole oleellisia vaikutusmahdollisuuksia tärkeimpiin poliittisiin asioihin.

   (” Tämä NWO-hölötys (olkoon pyramidin huipulla sitten sitten 8000 tai 10 000 NWO-mandariinia) jos jokin luo ihmisille ORJAN MENTALITEETTIA. ” – Aivan perustelematon väite.)

   On myös muistettava, ettei politiikassa voida alkaa toimia vasta sitten kun jostain asiasta on yhtä varmat todisteet kuin matematiikassa…
   Politiikka on tunnetusti täynnä hiljaisia signaaleja jne.
   Ja Bernardin tapaus on laitettava oleellisesti kansallismielisyys / globalismi -näkökulmaan. Erääksi osoitukseksi siitä, että globalistit on saatava pois vallankahvasta. Olipa heillä sitten enemmän tai vähemmän satanismia tai jotain muuta agendanaan, oleellista on, että he kontrolloivat – ensisijaisesti salassa – hurjan paljon valtapoliitikkoja ja -virkamiehiä.
   Tuolle näkemyksellehän esimerkiksi Vastavalkea on artikkeleissaan ja keskusteluissaan tuonut valtavasti tukea.

  • ”Joo, minäkin pidän selvänä, että Ukrainan ja Syyrian kohdalla puhumme aivan oikeista konflikteista, jotka saattavat pahimmillaan johtaa maailmansotaan, toivottavasti kuitenkaan ei. ”

   Miksi näin on. Mistä sinä tiedät mikä on oikeata konfliktia ja mikä ei, siis sellaista joka saattaa johtaa maailmansotaan.

  • Kerroppa toveri Antti Kukkonen, missä sinun mielestäsi se nk. järki ja analytiikka on, ja millä perusteilla se on siellä, missä kerrot sen olevan…

  • Antti Kukkonen edustaa tieteellistä ajattelutapaa ja hyvä niin. Faktoja ja todisteita pitää aina vaatia esille eivätkä yhden miehen kertomukset yleensä riitä, jos halutaan luotettavaa tietoa jostakin asiasta.
   NWO-salaliittoteoriat voi tieteellisen ajattelutavan mukaan kuitata huuhaaksi, koska pitäviä näyttöjä salaliiton olemassaolosta ei ole. Salaliitto, jossa maailman vaurain ja vaikutusvaltaisin eliitti johtaa maailmaa kohti yhden maailmanhallituksen johtamaa harvainvaltaista dystopiaa, on tieteelliselle ajattelutavalle vieras. Tervettä järkeä tämä teoria haastaa erityisesti siksi, että tuollaisen salaliiton koordinointi olisi jokseenkin mahdotonta. Riittävän älykkäitä ja vaikutusvaltaisia ihmisyksilöitä koko maailman valtarakenteiden yhdistämiseen ja haltuunottoon ei ole olemassa. Ja vaikka olisikin, työ vaatisi useiden ihmisten jatkuvaa koordinoitua yhteistyötä ja työ kattaisi lähes kaikki maailman alueet, kulttuurit ja elämänalat. Ajatus vaikutusvaltaisista miehistä ja naisista juonittelemassa maailmanhallitusta salaisissa kokouksissaan ei siis ole järin realistinen. Vaikka sen suuntaisia kokouksia on maailmalla pidetty, ne koskevat yleensä vain yhtä yhteiskunnallista toimintasektoria ja/tai ongelmakenttää kerrallaan.

   Toisaalta, jos jätetään tieteellinen tarkastelutapa ja hyväksytään yliluonnolliset entiteetit ja niistä sellaiset, jotka pystyvät vaikuttamaan maailman tapahtumiin, voidaan NWO-tyyppinen teoria sittenkin hyväksyä. Tässä menee kuitenkin iso rajalinja eri ihmisten kesken. Nykyaikaisen, tieteeseen pohjaavan koulutusjärjestelmän läpikäynyt kansalainen hylkää lähes automaattisesti yliluonnolliset selitystavat. Tämä on perua tieteen omaksumasta vahvasta periaatteesta hyväksyä pelkästään luonnollisista syistä johtuvia selityksiä. Tämä on ollutkin modernin tieteen vahvuus, sillä hylkäämällä liian helpot ’huuhaa’ -selitykset, tiede on joutunut pureutumaan tietyn selvitettävän ilmiön todellisiin syihin ja kehittämään tapahtuman eksaktisti kuvaavat teoriat, jotka on usein formuloitu matemaattisesti ja verifioitu kokeellisesti.

   En oikein tiedä, kuinka tiede voisi ottaa kantaa siihen, miksi tietynlainen ”NWO”- ilmiö näyttäisi kuitenkin olevan olemassa. Esimerkiksi suomalaista politiikkaa ja erityisesti talouspolitiikkaa 1980-luvun jälkipuoliskolta seurannut voi mielessään kaivata selitystä siihen, miksi meillä harjoitettu politiikka vetää meitä aina vain kohti huonompaa ja levottomampaa yhteiskunnallista tilannetta, vaikka tekninen kehitys menee eteenpäin, ihmisten koulutustaso on noussut eikä perusresursseista pitäisi olla pulaa. Miksi talouspolitiikassa tukeudutaan aina vain uusliberalistien kehittelemiin teorioihin, jotka eivät juurikaan toimi, koska ne on siirretty nykyaikaan lähes suoraan 1800-luvun teollisuuskapitalismista. Suomen tapa kytkeytyä kansainväliseen talousjärjestelmään on kasvattanut meillä suhteellisia tuloeroja hyvinkin paljon. Muuttoliikkeet ja pakolaisaallot lietsovat levottomuutta ja jakavat kansaa. Talouden nousuja ja laskuja ei pystytä eikä halutakaan hillitä ja yleensä molemmissa tapauksissa yhteiskunnan heikommat laitetaan kärsimään. Me emme ole pitkään aikaan pystyneet kehittämään yhteiskuntaa kohti inhimillisempää ja sivistyneempää suuntaa.

   Jos tiede ei voi selittää ”NWO”-ilmiötä (eli että valtiot menevät yksi kerrallaan ja yhdessä kohti samantyyppistä dystopiaa), niin silloin on sallittava muita selityksiä niin pitkään, kunnes tiede keksii paremman. Oma teoriani on, että yliluonnollinen paha entiteetti (olkoon se sitten vaikkapa Lucifer ja hänen enkeliarmeijansa) pystyy järjestämään salaliiton niin, että se järjestäytyy ja koordinoituu hitaasti, mutta varmasti kohti tiettyä päämäärää. Tuon pahan entiteetin tarvitsee vain hieman vaikuttaa siellä täällä mm. psykopatiaan taipuvaisten vallanhimoisten ihmisten kautta ja kokonaisuus lähtee siirtymään kohti dystopiaa, vaikka nuo vaikutuksen alla olevat ihmiset eivät itsessään olosi erityisen lahjakkaita tai vaikutusvaltaisia. Silloin ei tarvita selitykseksi mielikuvituksellisia ”master mind”- superihmisyksilöitä, jotka toimisivat pyramidin huipulla kokonaisuutta ohjaten. Yliluonnollisen pahan entiteetin vaikutusvallan kasvu johtuu toisaalta myös siitä, että yliluonnollisen hyvän (ts. Jumalan) mahdollisuus ohjata ihmisiä ja suojella heitä pahoilta vaikutteilta on laajalti torjuttu.

   Tässä teoriassa tarvitaan kuitenkin tietty määrä ihmisiä, jotka ovat tietoisesti antautuneet pahan palvelukseen, jotta pahan energiat ja ’koordinaatio’ alkaisivat vaikuttaa yhteiskunnissa riittävällä intensiteetillä. Artikkelissa haastateltu Bernard sopisi hyvin niihin kuvauksiin ja käsityksiin, mitä meillä tällaisesta ihmisryhmästä on saatavilla. Tiedot ovat niukkoja ja liian mielikuvituksellisia visioita täytyy foliohatunkin yrittää varoa.

 7. Kiitos tästä tärkeästä artikkelista ja Irma Schiffersin koskettavasta videosta.
  Harvoin tuodaan niin avoimesti. rehellisesti, syvällisesti ja autenttisesti totuus ihmiskuntaa kiduttavan pienen eliitin pahuudesta esiin kuin tässä Ronald Bernhardin haastattelussa. Tämä mies on todellinen hengen jättiläinen.

  • Toivon ”paljastajalle”menestystä.Yleisen säännön mukaan” pilliin viheltävän”tulevaisuus ei voi olla ruusuinen?

 8. Tilanne on mennyt niin pitkälle ettei mikään enää ihmetytä.Uskonnon opettamat ”laupeat seurakuntalaiset”
  eivät voi uskoa Luojan luomasta ihmisestä mitään niin kauhistuttavaa,kuin Uusi Maailman Järjestö,joiden
  eliitti-johtajat aikovat tehdä koko maapallon hallinnan itselleen.Ilmeiseltä näyttää etteivät Islamilaiset sitä herrutta voi saada itselleen,koska Israel saattaa olla kaiken avain-kysymys.Abrahamin kaukaisilla sukulaisilla näyttää olevan täydellinen maailmanvalta tavoitteenaan,mutta sitä he eivät voi saada aikaan
  ilman sotaa,ja ihmiskunnan kärsimyksiä.Uskoin vuosia sitten olevani harvinaisuus,asioita tutkiessani,mutta on
  ilahduttavaa löytää ”jäämistöstä”älykkyydellä varustautuneita yksilöitä.Kiitokset myös Vasta Valkealle.

  • ISIS pahoittelee hyokkaysta Israelin joukkoja vastaan:

   ”In a curious incident that is certain to provoke questions about the proximity, not to mention fund flow, between Israel and ISIS the former Israeli Defense Minister, cited by the Times of Israel, said that Islamic State terrorists have on at least one occasion “apologized” to Israel for mistakenly attacking IDF soldiers in the occupied Golan Heights. The disclosure may also provide some insight into why after reportedly attacking virtually every religion and ethnicity in the region, there have been virtually no documented attacks by the Islamic State on Israel or its citizens.”

   http://www.zerohedge.com/news/2017-04-28/isis-apologized-israel-attacking-idf-soldiers

 9. Vaikuttava artikkeli. Kiitokset toimittajille. Nyt aletaan pääsemään itse asiaan, mistä jatkuvat ”leikkaukset” oikeasti johtuvat. Mies on todella hengissä vain siksi, koska ei kerro nimiä vallan huipulta. Saattaisivat naamat olla teeveestä tuttuja. Tietenkin hengissä pysyminenkin on vielä aika ehdollista. Yleensä jos joku kertoo liikaa, tai vaikkapa haluaa pitää kiinni valtion omaisuudesta kansan omaisuutena, tai vielä pahempi, vaihtaa öljyvaluutaksi jonkun muun kuin dollarin, ovat vaihtoehdot vähissä. Joko a) ammutaan, b) hirtetään, tai c) tapahtuu onnettomuus.

  Suomi on tässä suhteessa helppo nakki. Antaa kansallisomaisuutensa pois ilmaiseksi ennen kuin ehditään edes pyytääkään. Eikä pohjoismaista ”hyvinvointivaltiota” kohtaan voisi oikein härskejä keinoja käyttää, kuten ”kehittyvissä maissa”, mutta riittää kun pannaan ”talous huutamaan”. Sehän käy vaikka kätevissä kuukausierissä. Alkaa näkymäänkin jo melkein jokaisen kylän raitilla.

  Itse tutustuin tarkemmin rahan mahtiin, kun aloitin työt nuorena miehenä. Minä ja työnteettäjä olimme mukamas vastakkain, vaikka tappelimme molemmat vain niistä rahoista joita korkeammilta pöydiltä tippui. Raha oli enimmäkseen jo menettänyt paljon arvostaan kun se saavutti meidät. Siinä sitten väännettiin kumpi saa enemmän, vaikka vääntö oli aika yksipuolista. Sanelua se oli. Tai uudistukseksi sitä nykyisin sanotaan. Sama on laulu kumminkin. Enemmän nopeammin ja halvemmalla.

  Ja mehän olimme (olemme) siellä alimmaisella ground zero tasolla, jossa jaettavaa on aina vähän. Pykälää, mutta vain pykälää ylempänä ovat nämä vallan juoksupojat ja tytöt, joilla jaettavaa on vähän enemmän. Oikeastaan nuo myötäjuoksijat olisi jaettava kahteen ryhmään, politikot ja finanssimaailman sisälähetit, kuten pankkien ”analyytikot”, joiden analyysit menevät enimmäkseen päin persettä. Meikääkin huvittaa, mutta mahtaa siellä vallan huipulla naurattaa, kun analyytikko päästelee vakavalla naamalla oikeita oppeja meille kansalaisille.

  Politikot eri porukassa siksi, että me maksamme heille palkan suoraan ja he ovat meillä töissä. Eikös näin maininnut itse presidenttikin. Ja vtut. Samaa herraa palvelevat kuin analyytikotkin. Erona vain se, että politikot ottavat palkkansa meiltä verona, joka säädetään lailla. Analyytikot ja siitä ylöspäin ottavat palkkansa mukamas kansantalouden palvelijana. Sama kirosana kuin edellä. He ovat tässä raha- ja taloussysteemissä pokeritermein saletissa.

  Talous kasvaa, kun joku kävelee pankkiin, ottaa lainaa ja pistää rahat haisemaan. Rahan pankki luo tyhjästä. Tyhjästä raha aina syntyy, mitä nyt seteleihin ja kolikoihin menee vähän paperia ja metallia. Olennaista on, kenellä on oikeus rahaa luoda. Kun lainaa ei oteta, talous ei kasva. Kun lainaa maksetaan, talous taantuu. Raha häviää taloudesta. ”Analyytikko” siinä vain seurailee vieressä ja yrittää ennustaa tulevaa lainanottoa. Vähemmän on nähty kohdalleen osuneita ennusteita, vaikka maallikkokin ymmärtää, että persaukinen ai lainaa saa. Jos minä tekisin työni päin persettä, en olisi koskaan ollut pitkään töissä. Analyytikot ovatkin eri juttu. Heidän pitää kertoa meille mitä pitää kertoa, että palkka maksetaan. Onko kerronnassa mitään tolkkua, ei ole väliä. Kunhan on lukenut oikeat oppikirjat ja palvelee herraansa.

  Ettei tulisi oikein pitkä kommentti, kirjoitan lisää…

  • Yksinkertaista … kertauksen vuoksi ja ikävä kyllä vieraalla kielellä
   SOMETHING SIMPLE
    .“Capital must protect itself in every possible way, both by combination and legislation. Debts must be collected, mortgages foreclosed as rapidly as possible.
   “When, through process of law, the common people lose their homes, they will become more docile and more easily governed through the strong arm of the government applied by a central power of wealth under leading financiers. 
   “These truths are well known among our principal men, who are now engaged in forming an imperialism to govern the world.
   By dividing the voter through the political party system, we can get them to expend their energies in fighting for questions of no importance.
   “It is thus, by discrete action, we can secure for ourselves that which has been so well planned and so successfully accomplished.”
   The biggest ”question of importance” referred to in the most revealing quote above is:
   WHO GETS TO CREATE MONEY FOR A NATION? ….. ITS GOVERNMENT, INTEREST FREE, OR PRIVATE BANKING CORPORATIONS, THAT ”LEND” THE MONEY TO THOSE GOVERNMENTS WITH INTEREST ATTACHED.
   AND BURY US ALL IN TOTALLY UNPAYABLE DEBT.
   BANKS HAVE STOLEN OUR GOVERNMENTS. 
   THEY OWN THEM.
   http://wwwkevboyle.blogspot.fi/2017/02/something-simple.html
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=146538

 10. Menikö kommentoijilta ohi mielestäni tämän totuudenmukaisen artikkelin tärkein pointti:

  ”He ovat itse asiassa kaikki ystäviä, samalla puolella. Kaikki luulevat, että maailmassa on olemassa taistelupareja, hyviksiä ja pahiksia, mutta korkeimmalla tasolla se on ainoastaan peliä, ja he kaikki toimivat yhdessä.”

  ”Tiedustelupalvelut – luuletko, että he ovat olemassa palvellakseen ja suojellakseen kansaa, valtiota jne? Itse asiassa ne osoittautuivat rikollisjärjestöiksi, tai ollaksemme tarkkoja, systeemi on yhtä isoa rikollisjärjestöä.”

  Vallassa on todellakin pieni saatanistinen ydineliitti, joka on ottanut hallintaansa (korruptio) kansallisvaltioiden puoluejärjestelmät ja onnistunut vieläpä rakentamaan maailmanlaajuisen rikollisverkoston, jota valtioiden suojelupoliiseiksi kutsutaan. Sinä maksat veromarkoistasi tämän rikollis-syndikaatin olemassaolon, ja tätä minä olen kommenteissani jankuttanut, mutta ihmisten on sitä luonnollisesti vaikea uskoa. Sionistien, vapaamuurareiden ja kaikkien salaseurojen ja uskonnollisten organisaatioiden ylin johto palvelee juuri tätä saatanallista ydineliittiä, jonka ylimpänä valtakeskuksena toimii ROOMA.

  Se toimii näin: Vatikaanin, joka on KAIKKIEN uskontojen keskus, kautta toimiva ydineliitti hallitsee täydellisesti Washingtonia (maailman sotilaskeskus) ja City of Londonia (maailman finanssikeskus). Tämä on se saatanallinen kolminaisuus, joka pitää yllä sotia, rikollisuutta ja köyhyyttä. Suojelupoliisit kautta maailman pitävät huolen siitä, että kansainvälinen rikollisuus, kuten huume- ja asekauppa, prostituutio, pedofiilia, lapsikauppa, ym. kukoistaa. Lapsia toimitetaan maailmanlaajuisesti näihin pedofiilien harjoittamiin rituaaleihin ja rikollisuutta ylläpitävä suojelupoliisi EI OLE LAPSIEN, vaan nimenomaan tämän saatanallisen
  mafian suojelija, joka omistaa valtamedian.

  Toisin sanoen: oikeita sotia ei ole… molemmat maailmansodat organisoitiin jesuiittien kouluttamien avainpelaajien, eli valtioiden päämiesten suorittamilla ”näytelmillä”, jossa samaa saatanallista ydineliittiä palvelevat korruptoituneet vasallit olivat MUKA toistensa vihollisia. Kaikki on näytelmää – kylmä sota oli valemedia ylläpitämää teatteria ja niin on myös tämä naurettava terrorismin vastainen sota. Trump ja vale-Putin… molemmat ovet jesuiitti-agentteja, erittäin hyviä ystäviä – syövät samassa jesuiittien pöydässä. NASA on valhe. ATOMISOTA on valhe. ATOMIPOMMIT on valhe. ATOMIENERGIA on valhe. PYÖRIVÄ PLANEETTA on valhe. Tervetuloa meidän foliohattujen kasvavaan joukkoon!

  • Osin asiaa mutta menet kyllä minusta vähän liikaa ’foliohattu-puolelle’ eikä se ole hyvä asia ollenkaan koska samalla leimautuu koko muukin tekstisi. Se kannattaisi aina muistaa eli jalat maassa ja järki päässä !

  • Olen samoilla linjoilla Tulenkantajan kanssa täysin. Ja voisko ton folionhattu/salaliitto mantran toistamisen jo pikkuhiljaa lopettaa. Alkaa olemaan vähän ’last season’ ja varsinkin jos olemme vaihtoehtomediaksi itseään kutsuvan julkaisun sivuilla. Tämä maailma on täynnä salaliittoja, koko tämä systeemi perustuu salaliittoihin. Foliohattu menee samaan osastoon CIA:n lanseeraaman conspiracy theorist -termin kanssa jolla on vain tarkoitus vähätellä vastapuolta ja toisin asioista ajattelevia. Truth hunter voisi vaihtaa vaikka tuon nimmimerkkinsä jo argumentit on tota tasoa.

   • Oho.. kyllä minä totuutta metsästän vaikken sitä ehkä ole aina löytänytkään enkä löydä kenties koskaan ? mutta sitä pitää silti jahdata
    Tuossa Tulenkantajan kommentissa en vielä oikein jaksa uskoa tähän loppuosaan: ’Trump ja vale-Putin… molemmat ovet jesuiitti-agentteja, erittäin hyviä ystäviä – syövät samassa jesuiittien pöydässä. NASA on valhe. ATOMISOTA on valhe. ATOMIPOMMIT on valhe. ATOMIENERGIA on valhe. PYÖRIVÄ PLANEETTA on valhe.’
    Mutta voihan olla, että minullakin joskus silmät avautuvat mutta kyllä siihen vielä menee aikaa, ainakin mitä noihin atomi- ja jesuiitta asioihin tulee vaikka Paavia isona mahtimiehenä pidänkin.
    Vaikka esim. maailmansodat olivat nwo- tai pankkiirimafian juonimia juttuja niin kyllä ne olivat myös todellisia kahinoita joissa sokeasti tapeltiin ja pudotettiin atomipommit jne.

    • Kyllä Venäjä ja USA yhdessä tekevät kuten eliitti ehdottelee. Hitler on tähän kuvioon vähän outo lintu…

     • Hitler oli jesuiitti-agentti kuin myös Stalin, he työskentelivät samalle ydineliitille. Outoja asioita löytyy kun ryhtyy historiaa tutkimaan ja niin se vain on, että kaikki tiet johtavat Roomaan.

      Elämme maailmanlaajuisessa valheessa, koska tiede sen kaikissa muodoissa kuin myös koulutus on satanistieliitin vallan alla: musta maalataan valkoiseksi ja valkoinen mustaksi. NASA on uskomaton kusetus… International Space Station on olemassa vain valemediassa pohjautuen jesuiittien lempi sloganiin: rakennetaan valhe niin suureksi, että kukaan ei usko sen olevan valhe. Näin se toimii, ja tämä täydelliseen emävalheeseen rakennettu avaruusohjelma PALJASTAA sen, että VENÄJÄn, KIINAn JA YHDYSVALTOJEN ELIITTI työskentelee yhdessä. Aurinkokeskeinen järjestelmä on sepitetty satu… tutkikaa hyvät ihmiset kuinka se sai alkunsa.

      Ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin: ihmiset ovat heräämässä maailmanlaajuisesti tähän pohjattomaan matrixeen, johon sisältyy myös kansainvälistä rikollisuutta ylläpitävä jesuiittiorganisaatio, jota valtioiden suojelupoliiseiksi kutsutaan. Truth Hunter on jäänyt valitettavasti polkemaan sionisti- ja pankkiiri-tasolle, vaikka lankoja nykivä pääpiru istuu Vatikaanin suojassa.

      Etsikää, niin te löydätte!

      JOHNNY CIRUCCI, loistava tutkija, joka on kirjoittanut kirjan: ILLUMINATI UNMASKED. Johnnyn haastatteluja / YOUTUBE

     • Yksi pääsky ei kesää tee, sanotaan.
      En usko että tämä kuvio on ollenkaan yksioikoinen. Cirucci voi tietää paljon mutta voi olla myös monessa väärässä.
      Se minusta ainakin näyttää aika varmalta että zio-masonic eliitillä ja rahalla on iso rooli kaikessa. Siitä on niin paljon dokumentoitua tietoa.

    • Eikös tuo ole kehotus sensuroimaan itse itseään? Jos Tulenkantaja haluaa sanoa nuo asiat ja ajattelee niin, niin miksi hänen pitäisi jättää ne sanomatta? Siksi että sinä et ajattele niin, tai usko niin? Siksi että ei sovi sinun ajatusmaailmaasi?

     Ihme ajatuspoliisi. Eiköhän jokainen lukija päätä itse mitä milläkin tiedolla tekee jota täällä kirjoitellaan, siihen mitään hyssyttelijöitä tarvita. Jos menee yli hilseen niin jättää asian siihen, simple as that, pitääkö tästä joku numero tehdä?

     Aika ylimielinen asenne et sinä vedät rajan mikä voi olla totta ja mikä ei.

     • Taisit lukea huonosti kommenttini kun noin kirjoitat. Kun dialogia käydään niin pitäähän voida sanoa mitä ajattelee, eikö? Ja jos ei kaikesta ole toisen kanssa samaa mieltä on sekin voitava sanoa. Näin itse ymmärrän.
      Nyt kyllä minusta itse annat enemmän ajatuspoliisin vaikutelman kommentillasi.

     • Truth Hunter.

      Voit toki sanoa mielipiteesi kuten kaikki muutkin… muistan kyllä, että olit lähes ainut kommentoija siinä vaiheessa kun itse löysin Vastavalkean sivut. En ollut vielä tuossa vaiheessa kiinnostunut maailmanpolitiikasta muuta kuin yleisellä tasolla, mutta ryhdyin sisäisen tulen pakottamana tutkimaan asioita, ja mitä syvällisemmin asioita tutkin, sen syvemmälle valheeseen upposin. Suomut alkoivat pian tippumaan silmiltäni ja oivalsin asioita, joita olen halunnut muiden kanssa täällä jakaa (kuten esimerkiksi sen, että avaruustiede pyörivine planeettoineen on valhe, ja vale-Putin ei ole sama mies kun pääministeriksi aikoinaan noussut Putin.) En kirjoita näitä asioita kuitenkaan siksi, että kommenttini olisi TOTUUS vaan siksi, että saisin lukijat ja toimituksen kiinnostumaan näistä asioista ja tavoittelemaan entistä raivokkaammin TOTUUTTA. Kukaan ei voi pakottaa toista ihmistä ymmärtämään – ymmärrys on sisäsyntyistä!

     • Näin on, voi uskoa vain sen minkä ymmärtää. Ja voi olla jopa kohtalokasta irtaantua liikaa oman järjen äänestä.
      Valhettahan meille syötetään ja suuri ellei suurin osa on sitä eikä ole helppoa tietää missä se valheen ja totuuden raja menee.

     • Hyvä Tulenkantaja, kuten jo jokin aika sitten sinulle kirjoitin, tiedon jakaminen ei toimi siten, että heität kehiin toteamuksen tyyliin ”vale-Putin ei ole sama mies kun pääministeriksi aikoinaan noussut Putin” tai ettei ydinpommeja ole oikeasti koskaan käytetty. Keskusteluun kuuluu se, että esittää tarvittaessa perusteluja väitteilleen. Jos vain esität jotain epäuskottavalta tai uskomattomalta kuulostavaa perustelematta sitä mitenkään tai olemalla vastaamatta kanssakeskustelijoiden kysymyksiin / perustelupyyntöihin, et onnistu siinä, mihin kerrot pyrkiväsi.

     • Hyvä Vesa Raiskila.
      Minä voin heittää kehiin omia ”totuuksiani” niin paljon kuin haluan ja sinä voit toimia täsmälleen samoin. Tarkoituksenani ei ole kaataa tietoa kenenkään päähän, vaan motivoida ihmisiä tutkimaan ITSE niitä asioita jotka ketäkin kiinnostaa. Oletko itse tutkinut lainkaan NASAn toimintaa? Mikäli olet, sinä tiedät kyllä, että se on täydellinen kusetus. Oletko ITSE tutkinut mihin olet syntynyt… millaista paikkaa parhaillaan asustat? Mikäli olet, niin silloin tiedät, että se ei todellakaan ole pyörivä pallo.. Oletko tutkinut sitä, millainen koulutus tai tausta on lähes KAIKILLA, heillä, jotka ovat päässeet istumaan USAn polittiselle huipulle? Tai oletko kenties tutkinut, kuinka EU tai YK sai alkunsa? Oletko tietoinen siitä, että valtiojohtajien kaksoisolennot ovat olleet käytössä iät ja ajat, ja surullistahan se on, että oikeaa Putinia ei ole näkynyt julkisuudessa vuoden 2008 jälkeen.

      Mikäli uskaltaisit avata silmäsi ja korvasi, ja olla ”oma tiedemies”, tietäisit kyllä kuka pyramidin huipulla istuu, ja sitä minä kaikille suosittelen.. Lampaat ovat heitä, jotka kulkee laput silmillä ja lukee jesuiittien manipuloimia koulukirjoja ja tiedejulkaisuja heidän omistamansa valemedian lehdistä.

      Hyvää tutkimusmatkaa siiinä vaiheessa kun unestasi heräät!

      # FLAT EARTH

     • Kirjoitit yllä, Truth Hunter:. ’…mutta ryhdyin sisäisen tulen pakottamana tutkimaan asioita, ja mitä syvällisemmin asioita tutkin, sen syvemmälle valheeseen upposin. ’
      Minusta näyttää että olet nyt uponnut jo liian syvälle. Hokeminen ei vakuuta ketään kuten Vesa tuossa yllä sanoo. Moni voi alkaa epäillä että olet jopa uponnut realiteettien ulkopuolelle, fantasia- tai harhamaailmaan kun et perustele tuota omaa ’sisäistä realiteettiasi’, joka sinua nyt näyttää ohjaavan.

     • Truth Hunter

      Sisäistä maailmaa ei tarvitse perustella, se on jotakin, joka on sama kuin ymmärrys – se vain ON. Sinun reaaliteettiesi ulkopuolella olen varmuudella, ja olen siellä siihen asti kunnes suomut tipahtavat silmiltäsi ja heräät kosmiseen tietoisuuteen. Etkö tiedosta, että yhtä suurella varmuudella kun olet saanut viisi aistia, tulet saamaan kuudennen? Juuri siihen – kuudenteen aistiin, eli kolmanteen silmään – illuminaatti okkulttisella toiminnallaan tähtää. He kutsuvat itseään nimellä: ”valaistuneet”. Se tarkoittaa samaa kuin Raamatun ilmestykirjassa kuvattu ”uusi taivas ja uusi maa”. Hitler kutsui valaistumisen aikakautta – joka on meillä edessä – nimella: UUSI ULJAS IHMISROTU.

     • Pitää myös muistaa että moni on mennyt tuon ’kuudennen aistin’ pohjalta harhaan kun on luottanut siihen liikaa.
      Se on todella jotain hyvin subjektiivista ja sisäistä uskoa, jonkinlaista tunnepohjaista, voisi jopa sanoa narsistista ’valaistumista’ jolle ei ole reaalista katetta.
      Pidän liikaa sen varassa elämistä myös vaarallisensa. Se on jotain muuta kuin vahva ja realiteetin tiedostava ja huomioiva persoona. Varmaan myönnät että sen varassa toimien on tehty suurimmat virheet ihmiskunnan historiassa. Usein juuri itsensä ylemmyyteen nostaneet ovat näitä ’valistuneita’ tai poikkeuksellisia, joita sisäinen ääni ohjaa.

     • Kuudenteen aistiin tms. vetoaminen on asiallista aikaisintaan siitä alkaen kun on sen avulla onnistunut toistuvasti pysymään voitolla suuria rahamääriä keräten ostamalla arpoja, lottoamalla tms.
      Mutta onko sellaisia? – elämme röyhkeän individualistisessa kulttuurissa, jossa liian moni toistaa ”mulla on oma totuuteni” eivätkä edes tietämäni maksulliset selvänäkijät ole em. rikastumiseen kyenneet.
      Yksi näkökulma, jolla omaa paranormaalia kyvykkyyttään suuresti mutta näytöittä korostava voisi herätä (jos mikään häntä herättää), on Kantilta tutuin – eli mitä jos kaikki katsoisivat luontevaksi toimia kuin itse toimii… ottaen huomioon, että mielipidekirjo olisi sittenkin suuri.

      Korostan myös sitä, että kaikista tämän artikkelin aiheen(t) esityksistä voi havaita monia faktapuutteita. Ja sitä myötä olemme kaikki, jos asiallisina pysymme, muun ohessa oleellisesti – ja varmaankin tavallista enemmän – faktan keruuvaiheessa ja rajoittuneita…

     • Olette oikeassa, sillä mikään ei ole niin vaarallista kun luottaa ”sisäiseen tietoon” tai vaikkapa Raamattuun, ja juuri sen vuoksi asioita on rankalla kädellä tutkittava. Hitler on oiva esimerkki henkilöstä, joka uskoi rodun jalostukseen ja ihmisen valaistumiseen kauhistuttavin seurauksin, ja juuri tämä esimerkki johdattaa meidät ymmärrykseen. Ymmärrys tuottaa ajatuksia, se on generaattori ihmisen toiminnalle. Voin antaa saman tiedon, vaikkapa yhden Raamatun jakeen, kymmenelle ihmiselle ja jokainen heistä ymmärtää sen eri tavalla, toisinaan jopa vastakkain. Tämä on juuri se, mitä minä itse kutsun tietoisuudeksi. Minulle on päivän selvää se, että ihmiskunta on jakautunut eri tietoisuustasoille ja siksi näemme/ymmärrämme asiat eri lailla.

      Vaikka siis olenkin ”näkijä”, en ole sisäistä tietoa sokeasti seuraava orja. Mitä tahansa tietoisuuteni milloinkin tuottaa, kuten esimerkiksi sen, että aurinkokunnan rakenne on ihmiskunnan suurin valhe, tutkin ko. asiaa niin kauan, kunnes se on minulle fyysiseen maailmaan perustuen totuus. Omassa kaveriporukassani (olen asunut Los Angelesissa yli 13 vuotta) lähes kaikki tiedostavat sen, että maa on litteä ja liikkumaton alusta – se on meille itsestäänselvyys. Paras asiantuntija ko. asiassa on eittämättä Eric Dubay YouTube videoineen. Hän iskee sellaiset faktat pöytään, että yksinkertaisempikin ko. asian ymmärtää. Elämme todella mielekiintoista aikaa. Yhä useampi ihminen maailmanlaajuisesti on tiedostamassa sen, että NASA on kokonaisuudessaan hoax ja että aurinkokeskeinen järjestelmä pyörivine planeettoineen on sepitetty satu!

     • Ok. Mutta jos se on sepitetty satu niin osaatko sanoa miksi sellainen satu on tarpeen? Ketä se palvelee? Yleensä kun näitä satuja sepitetään niin ne palvelevat jotain, niillä on jokin tehtävä tai tarkoitus kuten esim. 911 virallinen teoria yhtenä esimerkkinä.

 11. Lainoista puheenollen, pisti silmään pari uutista männä viikolla. Eräs pankki tekee kuulemma nykyisin enemmän tulosta ”sijoitusinstrumenteilla” kuin antolainauksella. Sitten pari uutista kertoi kahden mummon menettäneen rahansa, kun noudattivat pankin sijoitusneuvojan (analyytikon) ohjeita. Mahtaa noita mummoja olla enemmän kuin kaksi ja rahansa menivät varmaan sinne missä suuret rahavirrat kulkevat. Pienistä puroista ja niin päin pois. Mutta suomalaiset pankit eivät varmaan ole lähelläkään vallan linnakeita. Enemmän sellainen pieni puro vaan. Muutamalle bulvaanille kun maksaa vähän paremmin, niin johan meidän rahat joutavat mennä suuriin virtoihin, niin kauan kun niitä riittää. Sitten saavat bulvaanitkin mennä.

 12. Sana eliitti on muodostunut käytännössä ”laatumerkiksi” harvainvallan edustajista jotka kansan/kansojen kustannuksella loisivat sitä/niitä riistäen, yläluokkaksi itsensä korottaneista ja älymystöksi iteään tituleeraavasta ihmiskunnan saastasta.

  Korruptiolla, kiristyksellä ja väkivallalla nämä ”nobelistit” puristavat kaiken itselleen kaihtamatta nälkäisen sairaan vanhuksen viimeisenkään rovon ryöstämistä.

  Juuri vallan- ja rahanhimo on sellainen kirottu vietti joka altistaa massat ja niiden johtaja korkealta pyramiidin huipulta ohjailtaviksi vasalleiksi kunkin kohdallansa odottaen persoonaansa kohdistuvaa huomiota palkituksi tulemisesta ja juuri tämä mahdollistaa selaisen asetelman mikä kehiteltiin esim. Ukrainassa jossa jaettiin kansa leireihin vihaamaan ja tappamaan toisiansa.
  Rahoitus melko useassa näissä tapauksissa hoituu kummallekin osapuolelle samalta taholta, tämä on juuri sitä ”älymystö” elitiin työskentelyä.

  Pahalta näyttää myös meillä, maatamme miehitetään, mutta eliittimme sorvailee vain lakeja kansalaisten vastustavan mielipiteiden tukahduttamiseksi ja se elintason romahduttamiseksi.
  Tässä jo herää kysymyksiä, että virtaako myös maahamme ulkopuolista rahoitusta joka on nostattamassa meillekin samallaiset kulissit kuin Ukrainassakin kehiteltiin ja joiden varjolla saadaan maahamme samallainen kaaos jonka seurauksena viedään loputkin”tuhkat pesästä”.

  Libya on yksi selvenpiä esimerkkejä lähi historiasta jonka syöstiin tämän ”maailman eliitin” toimesta ryövärien saalistusmaaksi ja eurooppalaisten kansalisvaltioiden tuhoamismakasiiniksi.

 13. Valitettavasti kerrottu pitää pitkälti paikkaansa jopa saatanan palvontaan, lasten murhiin ja hyväksikäyttöihin asti. Valitettavasti raaka totuus on liian raakaa valtaosalle ihmisistä. On mahdotonta uskoa, että eläisimme noin mädässä maailmassa. Jos ei pystytä edes uskomaan, että rokotteet tuhoavat terveytemme, aivomme ja perimämme niin miten helposti menee läpi elitiin saatananpalvonta. Epäilen vahvasti, että kyseessä on sen luokan uskottavuus ongelma, ettei ilman maailmanlaajuista katastrofia tästä selvitä, jos sittenkään…ovat nämä vihulaiset kaivautuneet jo niin syvälle…

 14. Eurostoliitoon mahtuu vain yksi totuus: Uusliberalistinen totuus.
  Se ei suvaitse toisinajattelijoita :
  Vaihtoehtoisen totuuden julkituojat joko sensuroidaan tai leimataan ”kylähulluiksi”.

  Uusliberalismi on talouspoliittinen ideologia, joka perustuu ajatukseen, että vapaa ja avoin markkinatalous on paras ja ainoa tapa tuottaa hyvinvointia yhteiskuntaan. Aatteen kannattajat puhuvat vapaan kaupan puolesta, kannattavat julkisten varojen yksityistämistä, sääntelyn purkamista ja pääoman rajoittamatonta liikkumista. Uusliberaalien peräänkuuluttamia poliittisia uudistuksia ajetaan etenkin kilpailukyvyn parantamisen ja talouskasvun argumenteilla, joille todellisuudessa löytyy hyvin vähän, jos ollenkaan tieteellistä näyttöä.

  Uusliberalismi sai aatteena alkunsa 1940-luvulla, mutta löi maailmanlaajuisesti läpi vasta 1980-luvulla. Friedrich Hayek teki aikanaan ideologisen pohjatyön, Milton Friedman ja Chicagon koulukunta jatkoivat, kunnes Ronald Reagan ja Margaret Thatcher runnoivat uusliberalistiset uudistuksensa läpi maailmankartalle. Suomeen uusliberalismi soluttautui 1990-luvun laman mukana Ahon ja Lipposen hallitusten tekemien päätösten seurauksena.

  Uusliberalismille tunnuksenomaista on se, että kovin harva myöntää kannattavansa sitä, mutta puhuu kuitenkin uusliberalistisien uudistusten puolesta. Esim. myytti markkinoiden tehokkuudesta on yksi pureksimatta niellyistä opinkappaleista aikanamme.( huom. Sote ! )

  Uusliberalismilla on lähes hegemoninen asema yhteiskunnassamme, mikä tarkoittaa sitä ettei siitä juuri puhuta, eikä sitä varsinkaan kyseenalaisteta. Esim. julkisten varojen tai instituutioiden yksityistäminen näyttää toimivan ratkaisuna mihin tahansa rakenteelliseen ongelmaan. Samoin talouskasvun ja KIKY:n odotetaan tepsivän niin ympäristökriisiin, eriarvoisuuteen kuin työttömyyteenkin.

  Uusliberalismiin perehtynyt huomaan pian, että asiat eivät ole siltä miltä ne aluksi näyttävät. Itse asiassa uusliberalismissa ei ole missään vaiheessa ollut kyse nopeamman talouskasvun luomisesta, kansallisvaltion kilpailukyvyn parantamisesta, hyvinvoinnista nyt puhumattakaan. Todellisuudessa uusliberalismi on valtava pääoman kasaantumista ja luokkavallan palauttamista tavoitteleva projekti, jonka keppihevosina käytetään talouskasvua ja kilpailukykyä oikeuttamaan ”tarvittavat” poliittiset muutokset. Tavoitteena on ennen muuta demokratian alistaminen plutokratialle – eli rikkaiden vallalle – jossa suurin osa meistä kuuluu häviäjiin.

  Jos haluamme edelleen raottaa massamedian tarjoilemaa illuusion verhoa ja ymmärtää miksi ihmiskunnan asiat ovat menneet viimeisinä vuosikymmeninä niin totaalisen pieleen, löytyy ainakin yksi syyllinen ongelmitta . Ei ole missään nimessä kohtuutonta väittää, että nimenomaan uusliberaalien poliittisten uudistusten ja markkinamekanismien takia eriarvoisuus on kasvanut maailmassa räjähdyksenomaisesti viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana, hyvinvointivaltiot on ajettu alas (Iso-Britanniassa) tai sitä tehdään parhaillaan (Suomessa), monikansallisten yhtiöt hallitsevat luonnonvaroja ja politiikkaa, samalla kun pääoma ja valta kasaantua yhä pienemmälle eliitille.

  Vaikka kansallisvaltioiden ja maanosien välillä onkin ollut suurta vaihtelua uusliberalismin leviämisessä ja uusliberaalien oppien omaksumisessa, yksi asia yhdistää kansoja joka puolella maailmaa: sosiaalisen eriarvoisuuden lisääntyminen ja yhteiskuntien vähäosaisimpien heikentyneet olot. Toinen tosiasia on se, että vallan ja vaurauden kasaantuminen kapitalistisen pyramidin yläkerroksiin on jyrkempää kuin kertaakaan sitten 1920-luvun.

  Se, ovatko mainitut asiat ja ilmiöt olleet uusliberalismin sivuvaikutuksia vai tietoisesti tavoiteltuja päämääriä, on itse asiassa yhdentekevää. Mutta herää eittämättä kysymys, että miksemme nouse vastarintaan? Miksi nukumme? Miksemme ole vastustaneet tai vastusta tätä kehitystä?

  Yksinkertainen vastaus tähän kuuluu, koska meille kerta toisensa jälkeen uskotellaan, että globaalissa maailmassa yksilöllä on entistä vähemmän vaikutusvaltaa. Se ei ole totta : Meitä, häviäjiä, on yhä enemmän ja yhdessä meillä on vaikutusvaltaa.

  Jostakin vastarinnan täytyy alkaa…Miksi me olemme luovuttaneet vallan esim. AY- liikkeessä sen puolue- eliitille, joka nykyisin edistää uusliberalistisia tavoitteita. Ay- liikkeen on noustava omia johtajiaan vastaan ja otettava ohjat omiin käsiinsä.

  Meillä on vaihtoehtoja. Toisenlainen maailma on aina mahdollinen. Nykyinen luokkavallan ja plutokratian utopia on vain yksi utopia muiden joukossa. Erityisesti kannattaa pitää mielessä, että toisen maailmansodan jälkeen tämänkaltaista yksityisten yritysten ja pääoman hallitsemaa markkinataloutta sotaveteraanimme olisivat pitäneet täysin mahdottomana ajatuksena , mutta nyt se on totta. Huomenna joku muu ”mahdottomuus” voi olla aivan yhtä totta. Hyvinvointivaltio on edelleen mahdollinen.

  • Jokseenkin samaa mieltä. Pitäisihän jokaisen jo huomata, että uusliberalismilla ja yksilönvapaudella ei ole mitään tekemistä keskenään. Tämä on pelkkää plutokratiaa jossa yksilönvapauttakin mitataan vain rahalla. Persaukisten vapauksia rajoitetaan jo lainsäädännölläkin, jota Sipilän hallituskin tekee. Niin kuin rahattoman vapaudet eivät olisi muutenkin tarpeeksi rajoittuneita. Pelkona on varmaan rahattomuuden, joutenolon ja tarpeettomuuden tunteen radikalisoiva vaikutus. Ratkaisuiksi rahattomille keksitään vain uusia pakotteita. Rahaa kun ei millään voi antaa enää edes sen vertaa että toimeen tulisi jotenkuten. Rahaa on niin vähän. Ei sitä kaikille riitä.

   Vapaata markkinataloutta ei uusliberalismi ole nähnytkään. Siitä vain puhutaan. Se on vain oikeutta tehdä kahdenvälisiä sopimuksia muiden vahingoksi. Muodostaa suurempia korporaatioita ja kartelleja. Sopimuksia tehdään jo valtioiden tasolla. Tyhmiä ovat politikot, jotka noita sopimuksia ajavat voimaan. He eivät ole meillä töissä, vaan jollakin toisella.

 15. Lyhyemmin, akuutimmin, Ronald Bernandin taustalle:
  Pohjois- Korea.
  Kuka avaa silmät?

 16. Näyttää olevan Vastavalkean ”linjan” arvostelua kommenteissa. Minä tykkään tästä viileästä asialinjasta jossa löytyy faktaa ja lähteet. Jos joku kaipaa ”räväkämpää” linjaa, niitä löytyy netistä pilvin pimein. Miksi muuttaa Vastavalkeaa? Siinä menisi hyvä julkaisu pesuveden mukana paskaviemäriin.

  • Jos katsoit tuon videon niin silloin täytyy olla jo jonkinsortin ymmärrys että faktat ja asialinja väkisinkin pitävät ihmiset pimennossa totuudesta. Joka taatusti ei ole kivaa kuunneltavaa kenellekään. Totuuden etsijöiden täytyy uskaltaa mennä juri sinne minne tie vie.

   Yhtä hyvin voi ajatella että VV ei julkaisuna koskaan kasvakaan jos ei rohkeammin puhuta asioista niiden oikeilla nimillä. Asioista hyvin perillä olevat eivät taatusti jaksa koko julkaisua juuri seuratakaan jos se ei anna mitään uutta näkökantaa asioihin. Mutta toki se on VV:n oma asia ja linjaveto minkälaista lukijakuntaa haluaa vetää puoleensa, ja haluavatko kasvattaa lukijamääriä. Ihmisillä on tiedonnälkää tänä päivänä enemmän kuin koskaan!

   • No sitten kannattaa mennä suomi24 sivustolle. Se on suomen suurin verkkoyhteisö, sanotaan etusivulla.

   • Täysin samaa mieltä Hoomoilasen kanssa. Totuudella ei ole mitään tekemistä kuuman tai kylmän kanssa, se on tapahtumien raportoimista ja YHTEENVETOJA siten, että lukija pääsee jyvälle ko. asiasta. Siihen tarvitaan rohkeutta, koska totuudesta puhuminen on tänä päivänä lähes vallankumouksellinen teko. Lukijoiden kosiskelu on täyttä tuubaa, joten toimituksen ei pitäisi keskittyä siihen, mitä lukijat haluavat, vaan siihen, mitä he TÄSSÄ VALEMEDIAN AJASSA tarvitsevat. Nyt jos koskaan suomen kansa tarvitsee – ja useat myös sitä janoavat – OIKEAA TIETOA – siitä mitä maailmalla tapahtuu. Tieto lisää tuskaa… kuka uskaltaa nähdä tämän pimeyden – se on olemassa. Rauha kuitenkin kaikille teille, jotka pelkäätte totuutta ja jatkatte sikeää zzzzz…..

    • Sekä Tulenkantaja että Hoomoilanen vaativat tarmokkaasti oman näkemyksensä siirtymistä muille. Tuossa aiemmin Tulenkantajalta pyydettiin argumentteja näkemystensä tueksi (olisihan typerää uskoa kasvotonta kanssakeskustelijaa ihan vain koska tämä käskee tehdä niin), mutta niitä ei tule, ainoastaan alentuvaa vastahyökkäystä (kysymyksin) ja lisää ”omien” näkemysten tuputusta. Jos olisi oikein vainoharhainen, voisi ajatella, että motiivina olisi peittää Bernardin kertoma epäuskottavuuden purppuraviittaan.

     On sinisilmäistä ajatella, etteikö suuri osa internetissä leviävistä ”vastainformaatiosta” olisi eliitin itsensä levittämää. Miksikö he hyötyisivät siitä, että vihjaisivat omiin tekemisiinsä? Miksi länsimainen elokuvateollisuus on kertonut jo kaikki nämä ”hurjat salaisuudet saatanaa palvovista eliittihirviöistä”? Vastaus on helppo, ja melko käytetty lause kuvaa tätä mekanismia: ”tämähän meni kuin elokuvissa”. Saatanaa palvovat valtamiehet hamuavat kuolemattomuutta ja vallassa pysymistä – elokuvaklisee.

     Se, mitä Bernard tuo haastattelussaan esiin vahvasti: missä on valta ja miten se valta otetetaan pois. Pimeys ja valo, valtaeliitti ja ihmisyys. Bernard esiintyy omalla nimellään, omilla kasvoillaan ja koko haastattelun ajan välttää täydellisesti näihin purppuraviittakliseisiin vetoamisen. Miksi? Se, joka on pelannut näitä pelejä itse, jättää kertomatta ”mehukkaat yksityiskohdat”. Miksi?

     Ohjeistaisivatko Tulenkantaja ja Hoomoilanen Bernardiakin olemaan ”rohkeampi”? Pitäisikö Bernardia komentaa puhumaan Luciferista tai Saatanasta silloin, kun hän viittaa pimeyteen, psykopatiaan ja pahuuteen? Pitäisikö Bernardia komentaa kertomaan kaikki veitsen välähdykset ja muut mehukkaat yksityiskohdat, joita sosiaalipornosta riippuvaiseksi tehty yleisö kieli pitkällä odottaa?

     Sitten ihmisten tiettyihin ”sääntöihin” ehdollistettu alitajunta voisi sulkea tämänkin tarinan elokuvien joukkoon, ja voimme jatkaa alistettuina ja viihdytettyinä eteenpäin ihan niin kuin tähänkin asti – sokeina yksinkertaiselle asialle: maailmassa ei ole muita (luonnollisia) jakoja kuin pimeys ja valo, valtaeliitti ja me ihmiset.

     • Noh, eikös Vastavalkean toimitus voisi keskustelua chattailyyn ja hyvin pieniin asioihin viemättä poistaa viestit, jotka eivät liity aiheeseen. Esim. NASA ja ”litteä maa” ei liity tähän aiheeseen.
      Sinänsä ymmärrän että joskus harvoin pelkkä jonkin väitteen tai aiheen esiin tuominen voi joitakuita herättää virkistäville uusille ajatuspoluille, mutta en ole vain huomannut että esim. ”Nasa on valhe” -hokeminen olisi tuonut keneltäkään kiittelyitä tms.

      BERNARDIN TAPAUKSEN ARVOKKAIN ANTI meille kansallismielisille antiglobalisteille on mielestäni se, miten sitä voi käyttää välineenä tavisten (massatietoisuuden) kanssa, yhdessä monien muiden vastaavien todistusten kanssa. Ja se, että se voi saada meitä pitämään enemmän yhtä. Tekemään enemmän mm. sen eteen, että yhteiskunnan avainhenkilöiden kuuluminen salaseuroihin ja pahaveliverkostoihin kielletään ja merkittävästi sanktioidaan.
      Siinähän tuli ilmaistua se, minkä pitäisi taviksetkin herättää. – Voimme olla miljoonasta asiasta eri mieltä ja edustaa mitä tahansa puolueita ja epäpoliittisia liikkeitä, mutta nyt on kiire tajuta, että häviämme, jos riittävästi emme yhdisty siinä, mistä olemme samaa mieltä Suomen kansan suuren enemmistön kanssa: kulissien takaa yhteiskuntamme näkyviin avainhenkilöihin (kuten valtapoliitikkoihin ja -virkamiehiin) EI SAA rikollisesti vaikuttaa.
      Se, mitä meidän täytyy tehdä on siis vakuuttaa Suomen kansan enemmistö siitä, että sen negaeliitin valta on kauan ollut aivan liian suuri ja siksi kaiken edistyksen ehdoton ehto on, että sen valta on saatava pienemmäksi. Siis myös sen masinoimien teknikoiden valta (kuten tiedustelupalvelut ja niiden peiteyritykset).
      – Tämä on tie moniin oikeudenkäynteihin (Haagissa sijaitsevaan ICC:n asti). Emmekä saa siis jäädä edes imagoltamme/pinnallisesti valtamedian linjalle. Valtamedian, joka ei pidä skandaalina, että moni noista avainhenkilöistä kuuluu salaseuroihin jne.

      Ymmärrän, että on vaikea ajatella, mitä näissä pitäisi tehdä Suomen kansan ja valtion edistyttämiseksi. Mutta ajatelkaa sitä, että tuo kaikkein suurin heräämisen mahdollisuus taviksille (jotka saattavat eksyä tätäkin lukemaan) voi hukkua, jos siihen ei keskitytä.
      Ajatelkaa sitä, että vielä tulee päivä jolloin suurin osa Suomen kansasta on herännyt yllä kuvaamiini perusasioihin. (Kiinnittämättä liikaa huomiota vaaleihin – varsinkin kun vaalivilpistä oli taas monia merkkejä.) Eikö se olisi paljon mahtavampaa kuin se, että pieni joukko ennestään heränneitä saa vielä pikkusen viilattua kantojaan mielestään paremmiksi?

      Kokonaiskuvio pitäisi siis järkevöittää ja siinä toivon Vastavalkean toimitukseltakin ryhdistäytymistä, etteivät sitä esim. trollit sotke.
      Toistaiseksi on ollut niin, että myös negaeliitin sisällä on monia eri näkemyksiä, kilpailevia, jopa toisiinsa nähden taistelevia ryhmittymiä, mutta negaeliitti on ollut meitä parempi salassapito-yhteinäisyydessä. Siis verrattuna siihen, miten vähän me olemme tehneet sen murtamiseksi.

     • Johanna: ”On sinisilmäistä ajatella, etteikö suuri osa internetissä leviävistä ”vastainformaatiosta” olisi eliitin itsensä levittämää. Miksikö he hyötyisivät siitä, että vihjaisivat omiin tekemisiinsä?”

      Suurin osa negaeliitistä ei ole julkisuudessa, vaan paennut jättimäisiin omavaraisiin maanalaisiin tiloihin, joissa he voivat pysyä hyvin monta vuotta.
      Oletko nähnyt esim. sen Jesse Venturan dokkarin, jossa kerrotaan USA:n (dokkarin mukaan maailman) suurimmasta sellaisesta ja kaupungista, jossa on ylivoimaisesti eniten rahaa ja pankkeja suhteessa kaupungin asukasmäärään?
      Noita merkittäviä maanalaisia tiloja on valtavasti ympärimaailmaa mm. ex-CIA Steelenkin mukaan.

      Siis… jos emme tiedä maailman julkisten avainvallanpitäjien taustalla häärääviä hämärämiehiä edes niminä (paitsi muutaman), niin on uhkarohkeaa lausua noin kuin yllä olen siteerannut. Koska taustalla häärää myös hyviksiä salassa. Heidän on pakko toimia salassa henkensä säilyttääkseen… Ja noiden taustatahojen kamppailuista on siis vaikea tietää…

     • Hyvä Johanna,

      Kuten kommentissani Vesalle totesin, jokainen voi omalta osaltaan tutkia asioita, mikäli aihe kiinnostaa, sillä minun tehtäväni ei ole kaataa tietoa kenekään päähän. Mikäli esille tuomani asiat eivät kiinnosta, hyppää vapaadti yli ja jatka eteenpäin valitsemasi totuuden kanssa. Elä ja anna toistenkin elää. Lukijoiden joukossa saattaa hyvinkin olla heitä, joita esille tuomani asiat kiinnostaa.

      Vastavalkean toimittajien pitäisi olla juuri heitä, jotka tuovat esille uusia näkemyksiä ja TUTKIVAT asioita ennen kuin hutkivat. Kumoa väitteeni omilla löydöilläsi, ei siten, että olet laiska ottamaan asioista selvää. Se päivä on vielä edessäsi, jolloin huomaat, että nämä asiat jotka olen tuonut esille, ovat huomisen totuuksia.

      Ettei tässä nyt vain käynytkin niin hassusti, että Johanna putosi kommentillaan omaan kuoppaan:

      ”Sitten ihmisten tiettyihin ”sääntöihin” ehdollistettu alitajunta voisi sulkea tämänkin tarinan elokuvien joukkoon, ja voimme jatkaa alistettuina ja viihdytettyinä eteenpäin ihan niin kuin tähänkin asti – sokeina yksinkertaiselle asialle: maailmassa ei ole muita (luonnollisia) jakoja kuin pimeys ja valo, valtaeliitti ja me ihmiset.”

      Juuri näin sinä alintajuntaasi alistettuna valitettavasti jatkat!

     • ”Kumoa väitteeni omilla löydöilläsi, ei siten, että olet laiska ottamaan asioista selvää. ”

      Jotta väitteen voisi kumota, se pitäisi ensin olla esitetty perustellussa ja kumottavassa muodossa. Kuka tahansa voi heittää aivan mitä tahansa ja odottaa, että toiset alkakoot selvittää, pitääkö se paikkansa.

      Yksi kommentti seuraavaan flat earthiin liittyvään toteamukseesi.

      ”Paras asiantuntija ko. asiassa on eittämättä Eric Dubay YouTube videoineen. Hän iskee sellaiset faktat pöytään, että yksinkertaisempikin ko. asian ymmärtää.”

      Videoillaan Dubay mm. näyttää kuvia, jotka hän on ottanut tähdistä samalla 83-kertaisella optisella zoomilla varustetulla kameralla joka itsellänikin on (Nikon Coolpix P900). Kuvissa tähdet näkyvät epämääräisinä, erivärisinä möykkyinä tai suurina renkaina. Tällä perusteella Dubay väittää, että tähdet ovat jotain aivan muuta kuin meille on kerrottu.

      Minä saan omalla Nikonillani aivan vastaavia kuvia, ja se johtuu kuvausvälineen optisista rajoitteista ja kyvyttömyydestä tarkentua kohteeseen, jolloin kohde ”leviää” esim. Dubayn videoilla näkyviksi renkaiksi.

     • ’…Vastavalkean toimittajien pitäisi olla juuri heitä, jotka tuovat esille uusia näkemyksiä ja TUTKIVAT asioita ennen kuin hutkivat…’
      Oman käsitykseni mukaan V V toimii juuri noin. Tutkii ennen kuin hutkii eli yrittää pysyä mahdollisimman hyvin totuuden polulla. Eikä se ole helppoa kun tietää kuinka paljon dis-infoa ja propagandaa on liikkeellä nykyisin.
      Näyttäisi siltä että luotat ehkä liikaa ja sokeasti siihen mitä haluaisit maailman olevan tai mitä pelkäät ja etsit tukea sille. Silloin voi ajautua väärälle raiteelle aivan kuten tiedemieskin voi ajautua kun hän soveltaa omaa kapeaa näkemystään yksipuolisesti laajemmin.
      Todellinen totuuden etsijä panee totuuden etsimisen poliittisten tai henkilökohtaisten syiden edelle, olivatpa ne ideologisia, kansallisia, isänmaallisia, etnisiä, luokkaan tai sukupuoleen liittyviä.
      Filosofi ja kirjailija Iris Murdoch kirjoittaa Hyvyyden suvereenisuus artikkelissaan ”tutkijan rehellisyydestä ja nöyryydestä, joka ei edes tunne houkutusta tukahduttaa sitä mikä kiroaa hänen teoriansa.”

     • Vesa Raittila ja Truth Hunter,

      Kaikkia asioita voidaan kääntää ja vääntää, enkä ole sanonut, että kukaan – kuten esim. Eric Dubay tai Johnny Cirucci – edustaisivat absoluuttista totuutta, se on ihmiselle täysin mahdotonta. Kehoitan kumminkin jokaista ihmistä ryhtymään kriittiseen tarkasteluun siitä mitä meille on tieteellisinä totuuksina syötetty. Totuus löytyy kun hakeutuu (pseudo-tieteellisten) ilmiöiden, kuten aurinkokeskeinen planeettajärjestelmän, syntylähteille, ja ryhtyy ITSE miettimään kyseisiä asioita maalaisjärjellä ja tekemään havaintoja omilla silmillä.

      Etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan # FLAT EARTH

     • Pelkään pahoin ettei siinä pelkkä oma järki riitä vaan kannattaa jakaa ajatuksia muiden kanssa ja se jaettu tietpkin jää aukolliseksi sillä tämä koko kosminen kokonaisuus on liian vaikea asia ihmisen selvitettäväksi kun hän ei edes tiedä miksi materia on olemassa ja miksi täällä on elämää. Perimmäistä totuutta emme koskaan saa tietää.

     • Totta turiset!

      Ai niin… piti vielä sanoa, että omien havaintojeni mukaan Eric Dubay edustaa valeoppositiota, ja hänen alulle panemansa FLAT EARTH movement on pyramidin huipulta organisoitu. Se puolestaan tarkoittaa sitä, että Dubay sekoittaa suureen totuuteen pieniä annoksia valheita jesuiittien tyyliin. Näin jesuiitit toimivat asiassa kuin asiassa, mutta se ei kuitenkaan vesitä niitä tosiasioita, joita Dubay Flat Earth videoillaan viestittää.

     • Ihmisen osa on vaikea kun hänen pitäisi pysyä tietämättömänä nwo-eliitin puuhista ja hän on siksi kovan dis-info rummutuksen alla.
      Itselleni teot ovat ratkaisevia ja puheet pelkkiä puheita. Lopulta tekojen pohjalta aika helppo nähdä kuka on oikealla polulla.

     • Tulenkantaja: Dubay on siis sekä ”paras asiantuntija” että valeoppositiota edustava disinfoagentti. Tämä tietysti herättää kysymyksen, mitä merkitystä disinfoilulla ylipäänsä on, jos olennaiset tosiasiat yhtä kaikki välittyvät hänen videoillaan.

      Olet väittänyt, ettei ydinaseita ole käytetty. Miten kommentoit köyhdytetyn uraanin käyttöä ja siitä seuranneita, radioaktiivisuuteen liittyviä syöpiä ja epämuodostumia mm. irakilaisen Fallujahin kaupungin vastasyntyneissä?

 17. Pyri jakamaan suuret kansanjoukot ryhmiin ja aiheuta näiden ryhmien välille jännitystä; näin estät kilpailevien valtakeskittymien synnyn, jotka uhkaavat omaa valtaasi. Pyri synnyttämään vastakkainasettelua ja epäluuloa ihmisten keskuuteen; keskenään yhteistyöhön kykenemättömät ryhmät tarvitsevat voimakasta keskushallintoa. Ylläpidä ja levitä uskoa ihmisen luontaisesta pahuudesta, ahneudesta ja yhteistyökyvyttömyydestä; näin saat kansan hyväksynnän vahvalle poliisille ja armeijalle. Pidä kansa jatkuvasti sopivan niukkuuden, pelon ja epävarmuuden tilassa; näin he pysyvät pelokkaina ja kiireisinä, eikä heille jää liikaa aikaa teroittaa yhteiskunnallista kritiikkiään. Irrota politiikka ja talous reaalimaailman tosiasioista ja käytä niistä puhuessasi kieltä jota et itsekään ymmärrä; näin annat itsestäsi kuvan asiantuntijana ja nouset kaiken arvostelun yläpuolelle. Tässä negatiivisen energian varaan rakennetun yhteiskunnan hallitsijan huoneentaulu pääpiirteissään.

  George Orwellin romaaneja Vuonna 1984 ja Eläinten vallankumous pidetään yleisesti 1900-luvun merkittävimpinä kirjallisina kuvauksina yhteiskunnallisten instituutioiden sisäsyntyisestä taipumuksesta korruptoitua ja kieroutua lopulta aina alkuperäistä tarkoitustaan vastaan. Kuluneet vuosikymmenetkään eivät ole kyenneet nakertamaan pois mitään näiden romaanien alkuperäisestä voimasta. Päinvastoin. Ne ongelmat, joita George Orwell tuo esille teoksissaan – etenkin romaanissa Vuonna 1984 – voidaan nähdä yhä edelleen ajan henkeen valitettavan hyvin istuvaksi.

  Vuonna 1984 kertoo tulevaisuuden totalitaarisesta, painajaismaisesta valvontayhteiskunnasta, jota johtaa kasvoton ”Isoveli”. Kirja kuvaa yhteiskuntaa, joka on mediaa hallitsevan ja totuutta vääristelevän valtaeliitin täydellisessä hallinnassa. Eliitin pyrkimyksenä on irrottaa ihminen propagandan keinoin reaalimaailmasta, jotta hänen olisi mahdoton selvittää inhimillisen hyvinvoinnin henkisiä ja aineellisia lähtökohtia. Ilman ymmärrystä hyvinvoinnin lähtökohdista ihminen ei voisi oppia kyseenalaistamaan yhteiskuntansa mielekkyyttä eikä kehittelemään sille mielessään vaihtoehtoa. Niinpä virallisen uutistoimituksen kautta ihmisille pyrittiin välittämään mahdollisimman pessimistinen, sekava ja epälooginen maailmankuva, jotta hän ymmärtäisi jättää uutiset kokonaan noteeraamatta ja turruttaa tajuntansa sen sijaan alkoholilla ja henkisesti tylsistyttävällä massaviihteellä. Nämä olivatkin ainoita asioita, joista tavallisella kansalaisella ei ollut puutetta. Ne tarjosivat ihmisille lohtua maailmassa, jossa ikuinen sota, jatkuvat terrori-iskut ja käsittämättömät talousraportit muodostivat yhteiskunnallisen propagandakoneiston katkeamattoman uutistarjonnan. Maailman tapahtumista oli mahdoton saada pysyvää otetta, puhumattakaan että tavallisella kansalaisella olisi ollut minkäänlaista realistista mahdollisuutta vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin. Niinpä ihmiset tyytyivät ottamaan yhteiskunnan sellaisena kuin se oli, ilman sen suurempaa kapinaa. Ihmiset passivoituivat ja pyrkivät keskittymään vain oman kurjan elämänsä ylläpitoon, mikä nimenomaan olikin valtaeliitin ensisijainen tavoite.

  Elokuvat, kirjallisuus ja musiikki tuotettiin teollisesti vain muutamia yksinkertaisia teemoja yhdistelemällä. Valtaeliitin ylläpitämän viihdeteollisuuden tehtävä oli horjuttaa ihmisten moraalia jatkuvan brutaalin väkivalta- ja seksiviihteen keinoin. Pitämällä alkoholi edullisena ja kansalaiset alikoulutettuina sekä jatkuvassa kiireessä kenellekään ei jäänyt liikaa aikaa perusteelliseen pohdiskeluun.

  Kansalaisten vieraannuttaminen päätöksenteosta henkisen lamaannuttamisen keinoin muodosti eliitin valtapolitiikan ytimen. Alakuloisia, epäluuloisia, pelokkaita ja passivoituneita ihmisiä oli huomattavasti helpompi hallita kuin jos he olisivat olleet onnellisia, aktiivisia, yhteisöllisiä ja innostuneita. Käytännössä yhteiskuntaa hallittiin pelon, niukkuuden ja epätoivon määrää säätelemällä. Raskas työ, huolenpito kodista ja lapsista, pikkuriidat naapureiden kanssa, elokuvat, jalkapallo, olut ja rahapelit täyttivät ihmisten henkisen horisontin. Täyttämällä ihmisten tajunnan jatkuvilla ongelmilla, tyhjänpäiväisellä viihteellä, alkoholilla ja muulla turhuudella valtaeliitti vei huomion pois omista toimistaan. Lisäksi alituinen niukkuus ja pelko pitivät ihmiset jatkuvassa liikkeessä. Jatkuva liike ei jättänyt aikaa eliitin toimien kyseenalaistamiseen.

  Isoveli hallitsi kansaa pelon avulla. Kauhun tasapainoa ylläpidettiin säännöllisin väliajoin suoritetuin, näyttävin ja kuolonuhreja vaativin terrori-iskuin, jotka eliitin ylläpitämän propagandakoneiston keinoin välitettiin jokaista yksityiskohtaa myöten kansan tietoisuuteen. Vastuun iskuista puolue langetti aina terroristien ja etenkin terroristiliikkeen kuvitteellisen johtajan niskoille. Liikkeen johtajan kuvaa näytettiin kaikissa valtion virallisissa uutislähetyksissä ja häneen kansa purki kaiken katkeruutensa ja vihansa.

  Todellisuudessa hallitseva valtaeliitti organisoi, ylläpiti, rahoitti ja koulutti itse järjestelmää vastustavia terrorisoluja kulisseista käsin. Valtaeliitti kirjoitti itse kapinakirjallisuutensa ja hallitsi siten sekä järjestelmää puolustavaa että vastustavaa propagandaa. Näin valtaeliitti piti yhteiskuntaa täydellisessä hallinnassaan. Mikään, mitä yhteiskunnassa tapahtui, ei tapahtunut valtaeliitin tiedustelupalvelulta salassa. Mitään ei myöskään tapahtunut yhteiskunnassa vahingossa – vaikka se tiedotusvälineissä usein vahingoksi puettiinkin.

  Valtaeliitti ylläpiti terrorismia ylläpitääkseen pelkoa ja ruokkiakseen isänmaallista sotaintoa. Terrori-iskun tapahtuessa kansallista turvallisuutta ylläpitävät instituutiot saattoivat nousta esiin suojelevan sankarin roolissa. Tällä tavoin eliitti vahvisti omaa asemaansa. Ainoa asia, mitä tyhmistetyltä ihmismassalta vaadittiin, oli primitiivisiin tunteisiin ja vastakkainasettelun lähtökohtiin perustuva alkukantainen isänmaallisuus, johon voitiin vedota aina silloin, kun suuret ihmisjoukot piti saada haluamaan sotaa, suostumaan työpäivän pidennyksiin, verojen korotuksiin tai muihin valtaeliittiä palveleviin uhrauksiin. Kaikkina muina aikoina alkoholi, tyhmistävä musiikki ja kirjallisuus sekä kaikkialta pursuava väkivalta- ja seksiviihde pitivät kansan syvät rivit otteessaan.

  Valtaeliitti ylläpiti valtavaa valvontakoneistoa, jossa jokaisen ihmisen jokainen ääni, ele ja ilme tallentui aina jonkin videokameran tai mikrofonin muistiin. Jos joku yksilö sattui kaikesta valtaeliitin ylläpitämästä latistuksesta huolimatta osoittamaan henkisen heräämisen ja omavireisen ajattelun merkkejä, löysi hän pian itsensä isoveljen ”rakkausministeriöstä”, jossa kaikki ajatusrikokset kitkettiin ihmisistä pois kidutuksen keinoin.

  Erityisen silmiinpistävää kaikille ministeriöille ja koko yhteiskunnan toiminnalle oli teorian ja käytännön täydellinen nurinkurisuus. Tämä oli seurausta niin sanotun uuskielen käytöstä, joka poisti puhutusta kielestä kaikki valtaeliitille vahingollisten ajatusten ilmaisuun tarvittavat sanat. Niinpä ministeriötkin olivat tyypillisesti virallisten nimiensä täydellisiä vastakohtia. Jos ministeriön nimi viittasi rauhanasian edistämiseen, liittyi sen todellinen toiminta suurella varmuudella sotatilan pitkittämiseen. Jos ministeriö edisti vapauden asiaa, tarkoitti se käytännössä aina vankeuden ja orjuuden ylläpitoa. Mitä enemmän puhuttiin totuudesta ja rakkaudesta, sitä enemmän valehdeltiin ja vihattiin. Viimeistään rakkausministeriön kidutuskammioissa ihmiselle selvisi, että ainoa asia, mikä oli varmasti totta, oli se, ettei 2 plus 2 ollut koskaan 4 vaan aina jotain muuta. Yhteiskunnan toimintaa ei voinut ymmärtää järjellä. Järjen käyttö oli vaarallista. Jokainen, joka yritti järkeillä yhteiskunnan toimintaa, päätyi ennen pitkää rakkausministeriöön. Vain riittävän hölmö tai henkisesti sairas ihminen saattoi tuntea eheyden ja onnen tunteita kieroutuneessa ja sairaassa yhteiskunnassa. Juuri tämä oli rakkausministeriön harjoittaman kidutuksen tarkoitus: ajaa ihmiset aivopesun, kidutuksen ja mielen manipulaation keinoin mielisairauteen ja saada heidät siten ”itsenäisesti” oivaltamaan kieroutuneen yhteiskunnan ihanuus ja rakastumaan siihen.

  Valtaeliitti ymmärsi, että jos jokainen ihminen saisi nauttia vapaudesta, turvallisuudesta ja vapaa-ajasta, tuo ihmislampaiden suuri massa, joka normaalisti oli köyhyyden aiheuttaman kiireen ja primitiivisen kulttuurin latistamaa, saisi tietoa ja oppisi ajattelemaan itsenäisesti ja omavireisesti. Jos tiedostaminen yleistyisi, valtaeliitti menettäisi ennen pitkää otteensa ihmisistä. Herättyään tiedostamattomuuden unitilasta ihmiset oivaltaisivat, ettei etuoikeutetulla vähemmistöllä ollut oikeasti mitään muuta virkaa kuin oman asemansa ylläpito ja hankkiutuisivat heistä eroon. Jyrkästi hierarkkinen yhteiskunta pysyi pystyssä vain alituisen köyhyyden, kurjuuden ja tietämättömyyden varassa.

  https://resurssipohjainentalous.blogspot.nl/2011/12/46-hallitsijan-huoneentaulu.html

  • Koulutuksen leikkaukset näyttävät sopivan kuvioon. Siihen tarvitaan vain oikea ministeri. Sanni Gran-”vähänkö olen ministeri”-Laasonen sopii tähän lähtöön. Hän ei vastusta. Kun julkinen on ajettu alas, voidaan antaa rahalla ”oikeaa” opetusta niille joilla rahaa on. Sama kuvio kuin terveydenhoidossa.

   Jos tämä ei hevillä onnistu, voidaan aina perustaa ”vapaan koulutuksen säätiö”, kuten Suomessa tehtiin jo 70-luvulla. Itse asiassa se rajoitti koulutusta ja mustamaalasi toisinajattelijoita. Nyt näyttää siltä, että säätiöitä ei enää tarvita.

   • Kun puhumme rahasta, puhumme välittömästä vallan välineestä, joka takuulla vaikuttaa kaikkien ihmisten elämään, mutta jota mikään valtiollinen instituutio, media tai koulujärjestelmä ei vahingossakaan kyseenalaista.

    Raha on kaikkien muiden uskontojen ja valtainstituutioiden yläpuolella. Meidät on opetettu puhumaan rahasta ja sen ikuiseen voitonmaksimointiin ja talouskasvuun perustuvasta ideologiasta kuin auringon kaltaisesta, elämälle ja hyvinvoinnillemme välttämättömästä kaiken hyvän luojasta. Media yhdessä poliitikkojen, instituutioiden ja finanssieliitin kanssa pitävät yllä ja vahvistavat tämän globaalin uskonnon ilosanomaa ja sen kehäpäätelmiin perustuvaa logiikkaa lähes naurettavuuteen saakka.
    Aikana, jolloin poliittiset puolueet ja kirkko ovat menettäneet otteensa kansasta, usko rahaan toimii viimeisenä ja ainoana todellisena vallan välineenä. Raha on nykyajan uskonto ja taloustieteen professorit tämän uskonnon ylipappeja. Kyse on vallasta, kuten aina. Mutta rahan tapauksessa tuo valta on näkymätöntä ja ujutettu kuin salaa jokaisen ihmisen arkipäivään. Ihmisen ei tarvitse kuulla uskonnollisten johtajien saarnoja siitä, kuinka mahtava rahan jumala on. Jokainen, joka on joskus käyttänyt rahaa – tai tullut rahan käyttämäksi – ymmärtää rahan sisältämän voiman ilman saarnojakin.

    Tulkitessaan latinankielistä Raamattua tavalliselle luku- ja kielitaidottomalle rahvaalle keskiajan kirkonmiehet nostivat itsensä kaiken arvostelun yläpuolelle. Heitä saattoivat arvostella vain toiset lukutaitoiset, latinaa ymmärtävät ihmiset – siis vain toiset papit ja muu yhteiskunnan yläluokka – jotka kaikki osaltaan hyötyivät rahvaan oppimattomuudesta, eivätkä siksi tahtoneet julkisesti arvostella asemaansa väärinkäyttäviä kollegoitaan.

    Tieto on valtaa, ja nykyisin tätä valtaa käyttää finanssieliitti. Mitä monimutkaisempaa finanssitermistöä käytetään, sitä vähemmän kansa ymmärtää rahan todellisesta luonteesta ja sitä suurempaa valtaa finanssieliitti pitää käsissään. Onko siis mikään ihme, jos peruskouluissamme, lukioissamme tai korkeakouluissamme ei käsitellä juuri lainkaan rahan historiaa, rahan syntymekanismia tai sen perimmäistä luonnetta, puhumattakaan että ymmärrettäisiin koskaan edes vahingossa kyseenalaistaa itse raha tai miettiä sille vaihtoehtoja? Jos valtiollinen koulujärjestelmämme kertoisi oppilailleen totuuden, sahaisi se vain oksaa itsensä alta. On turha odottaa hallitsevien valtainstituutioiden opettavan kansalaisilleen oman järjestelmänsä heikkouksia. On turha odottaa muutosta järjestelmän taholta.

    Kansa on kyllä oppinutta, mutta perin toispuoleisesti. Kouluissa opetettu maailmankatsomus pyrkii kaikin tavoin ylläpitämään ja edistämään vallitsevaa asiantilaa. Koululaitoksen pääasiallinen tehtävä onkin sopeuttaa ihminen osaksi yhteiskuntaa. Mitä tietämättömämpänä kansa pidetään järjestelmän epäkohdista, sitä helpompi sitä on hallita. Ne taas, jotka rahan, talouden ja politiikan kieroutuneen logiikan tiedostavat, ovat yleensä siinä määrin oman asemansa korruptoimia, ettei heillä ole mitään henkilökohtaista intressiä puuttua järjestelmän epäkohtiin.

    https://resurssipohjainentalous.blogspot.nl/2011/11/21-tieto-on-valtaa.html

    • Ja talouden oppikirjoissa unohdetaan rahan syntymekanismi ja korko. Ei ne ole vahingossa unohdettu.

   • Kumpa se koulutus olisikin pyyteetön reitti oikeudenmukaiseen viisauteen, niin eihän silloin tämän taivaankannen alla olisi tämmöistä eriarvoisuuden kasvua, koska elämme varmasti historiamme koulutetuimpaa aikakautta, mutta juuri sen yksilön tajunnan manipuloinnin vuoksi on valitettavasti lainattava Väinö Linnan Tuntemattoman Sotilaan Lahtista:
    -Minä sanon, että jos jostakin tulis vielä semmoinen ihminen, jonka päätä ei olis kokonansa tällä koohotuksella sekotettu. Meinaan ettei se ymmärtäis maailman menosta muuta kun sen mikä on järjellistä ja tarpeellista, niin sanon minä että se ihmettelis.-

    kumpa olisikin

  • ”Tämä oli seurausta niin sanotun uuskielen käytöstä, joka poisti puhutusta kielestä kaikki valtaeliitille vahingollisten ajatusten ilmaisuun tarvittavat sanat. ”

   Uuskieli on päivittäiskäytössä. Kiellettyjä sanoja pannaan vihapuhe-listan avulla pois yleisestä käytöstä. Keskustelu ohjautuu kiistaan oikeudesta käyttää jotain sanoja kunnes loppuu kokonaan, vaikka pitäisi pohtia (ja keskustella) listan pitkäaaikaisista vaikutuksista ajatteluun. Kuuliaisesti alkaa väki itse sensuroida sanoja pois sanavarastostaan, koska eivät ole sellaisia ihmisiä jotka vihaavat muita ihmisiä, ja huomaamatta heidän ajattelunsa muuttuu, mukautuu. Sanat ovat työkaluja joiden avulla ajatellaan!

   Uuskieleen kuuluu kiellettyjen sanojen ohella huolipuhe.
   Päivän pelko-, Viikon vitutus- ja Kuukauden katastrofi -jutut ovat huolipuhetta.

   Samoin on iskusanojen viljeleminen. Iskusanoja ovat kriisi, sota, paniikki, kaaos jne (muistatteko vuoden jolloin iltapäivälehtien lööpeissä Helsingissä oli lumipaniikki ja lumikaaos ts. Helsingissä oli satanut lunta). Kriisi päivässä pitää väestön varpaillaan, ja hallitus (EU, NATO, YK jne) voi sitten lennähtää näyttävästi ratkaisemaan itse aiheuttamaansa ongelmaa.

 18. Itsellä herää kysymys, kuinka paljon haastattelussa on ns. disinformaatiota? Luulisin, että kidutusten yhteydessä on myös sovittu jotakin. Vaikea uskoa hänen muuten olevan elossa. Katsoin haastattelun uudestaan ja jokin jäi vaivaamaan…en osaa sitä paremmin perustella, mutta jos kaikki on näytelmää, niin onko osa tästäkin?

  • Hyvin mahdollista. Koska kyse on mitä suurimaassa määrin psykologisesta sodankäynnistä niin tällä tavalla he voivat myös viestittää ja kertoa minkälainen ylivoima heillä jo on. Toimii pelotteena moneenkin ryhmään pyramidin huipun alapuolella – ja jotka ovat aina need-to-know-bases -periaatteen mukaisilla tiedoilla varustettuja, eivätkä ymmärrä välttämättä kokonaisuutta.

  • Tietenkin tuo on mahdollista ja hyvä pitää mielessä. Pelko on vahva ase.
   Mutta itse uskon, että videon sanoma puree kansaan ja se avaa silmiä kun se koskettaa myös tunnetasolla. Jokainen mieleltään terve kokee sen paljastaman moraalisen mädännäisyyden syvemmin kuin tuntisi pelkän tekstin lukemalla. Se saattaa purra syvemmältä.
   Jos se olisi näytelmää niin kuka hyötyisi? Minusta ei ainakaan mafia. Ehkä ihmiset eivät myöskään enää pelkää yhtä paljon kuin ennen joten pelko on huono työväline.

  • Kuten tässä Truth_hunter kysyy: jos Bernardin haastattelu ja tarina on eliitin luomaa disinformaatiota, kuka hyötyy?

   Miten eliitin vallassa pysymisen tavoitetta hyödyttäisi se, että ihmisiä, jotka eivät tiedä heidän olemassaolostaan ja kuvioistaan mitään, heräisi miettimään, onko Bernardin jutuissa perää? Ja kuten T_h mainitsee, jokainen mieleltään terve näkee Bernardin (todellista tai ei) emotionaalisuutta ja tarinaa kokiessaan eliitin nimenomaan mätänä, vääränä – jonain epähyväksyttävänä – ei vahvana.

   Cui bono?

 19. Vaikka käsitykseni globaalin eliitin tavoitteista käy yksiin tässä jutussa esitetyn kanssa, jää minulla videosta kuva että Ronald salaa jotain samalla kun kuvailee osallisuuttaan ja tapahtumia ylimalkaisesti.

  Vaikkakin salailu on ymmärrettävää jos on toiminut tuolla tasolla, niin hänen esiintymisensä luo kuvan jostakin muusta salaisuudesta. Ajattelen tässä erästä totuuden tuhoamiskeinoa. Eli:

  Kun todellinen salaliitto kerrotaan ylimalkaisella tasolla, ja liitetään siihen törkeä valhe, joka paljastetaan myöhemmin, tuhoutuu kaikkien tuohon todelliseen salaliittoon viittaavien todistuksien uskottavuus.

  ”Illuminati” voi olla pienen piirin harrastus eliitissä, mutta sitä ei tarvita selittämään eliitin valtaa. Eliitin valta on käsittämättömät keskittyneet pääomat, ja yhteinen intressi halu säilyttää valta, manipuloimalla todellisuutta rahalla.

 20. Täältä tukea Bernardille — Henry Klein: Zionism is the Curse of Jewry

  Henry Klein (1879-1955) represented the majority of Jews who just wanted to assimilate. However, as he explained in this 1945 essay, the bankers needed to use them to achieve Masonic Jewish world government tyranny.
  As result, Jews have been finagled into advancing “globalism” and no doubt they and not Freemasons will be blamed for it.
  Klein overestimated the ability of the Arab world to resist the Zionist incursion.. But he was right that Israel represented aggression and endless war.
  Most Jews are unaware they are being used in a diabolical plot. They are more effective as “useful idiots.”
  https://www.henrymakow.com/2017/04/political-zionism-curse.html

 21. Mistään ei löydy todisteita sille, että tuo herra todellakin on ollut tärkeässä asemassa bisnes- ja pankkimaailmassa. Disinformaatio, kukaan? Hän on netille täysin tuntematon henkilö, poislukien noita viime päivinä levitettyjä tarinoita. Nykyään salaliittohörhöillä on tukenaan useita noita tyhjästä ilmaantuneita ”merkkimiehiä”, joita kukaan ei tunne ja jotka painuvat puolessa vuodessa unholaan. Tässä esimerkki:

  21.9.2009 14:10
  Benjamin Fulford pyhästi lupasi, että tällä päivämäärällä 11 000 tappajaninjaa lasketaan maailman 4000 johtavan illuministin kimppuun tappamaan illuminaatin koko johto. Mitään ehtoja ei ollut, että jos sitä-ja-sitä tapahtuisi, isku peruttaisiin. Ei, ninjat ON luvattu. Tämä päivä vuonna 2009 ON Harmageddon maailman taloudelliselle ja poliittiselle eliitille!

  https://www.savethemales.ca/002056.html

  • ’…Hän on netille täysin tuntematon henkilö, poislukien noita viime päivinä levitettyjä tarinoita…’
   Eikö tämä ole ihan normaalia ja kuulu asiaan?,,, verhojen takanahan tämä mafia on aina toiminut ja toimii. Nimettömänä ja salassa. Vain teot puhuvat.
   Ja nyt jälkikäteen on minusta aivan luonnollista ettei mitään sellaista tietoa löydy joka häntä tukisi ja joka mahdollistaisi mafian jäljille pääsyn.

  • 1) Sekö on uskottavaa, että salaliittoteoreetikot niputetaan yhä vielä samaan nippuun? (Ei Vastavalkeassa.) Sekö on uskottavaa, että etsitään salaliittoteoreetikoiden miljoonista käyttäytymistapauksista mätiä kohtia ja tuodaan niitä tähän vaikka eivät mitenkään liity tähän.
   Kannattaa huomata, että esim. USA:n hallituksen virallinen 911-teoria on salaliittoteoria.
   Sekö on uskottavaa, että Bernard leimataan ”markkinamieheksi”? Noh, kertokaa, mitä hän oleellisesti hyötyy ulostulostaan? Eikö hänellä ole muutenkin rahaa kuin roskaa?
   Eksaktisti ajatellen sitä paitsi miljoonakaan väärää salaliittoteoriaa ei todista sen puolesta, että jokin yksi olisi ei olisi oikea.
   Sitä paitsi jokainen näkee valtamediastakin eliitin käytöksen olevan salailua täynnä, kuten Bilderberger-kokoukset.

   2) Sekö on tutkimus että googlailee vähän?

   3) Finanssialan raaoista normaalikäytännöistä on hyvin (huonosti nimetyssä) tutkimuskirjassa Rahan ruhtinaat.
   Tässä tapauksessa Bernard vieläpä kertoo olleensa alalla kauan sitten ja pettäneensä häneen luottaneen negaeliitin pahasti.
   Siis.. eikö negaeliitin etu ole koko ajan ollut järjestää, etteivät hakukoneet löydä Bernardista mitään?

   Kannattaa myös ottaa vakavasti finanssialan oudot ”itsemurha-aallot”.

   Mutta jos Bernard olisi disinformoija, niin mikä sen disinformaation kärki eli totuuden seassa oleva vääristyneisyystarkoitus voisi olla?
   Rahakkaimpien tahojen etujen päälle astuneita on viime vuosina tapettu monilla aloilla todella paljon…

  • Bernard ON netissä, pikana tulivat nämä:
   https://www.facebook.com/ronald.b.blij
   https://www.linkedin.com/in/ronaldbblij/
   https://bofjoy.net/ (https://www.facebook.com/B-of-Joy-180877268653152/)

   Mutta on siis ihan turha odottaa että edes tavallisista pois potkituista finanssialan huippuammattilaisista löytyisi julkisesta netistä jälkeenpäin jotain erityistä heidän entisiltä työnantajiltaan. Vaikka olisivat työnantajiensa mielestä hyvin menestyneet sen ajan kuin menestyivät. (Lähde: se Rahan ruhtinaat -kirja, jonka paras kirja-arvio suomeksi on varmaan tämä: https://www.nordnetblogi.fi/psykopaattihait-rahan-ruhtinaat/28/04/2016/ )

  • Benjamin Fulford on olemassaolevan tiedon mukaan kanadalaisen diplomaattiperheen poika, joka oli toimittajana tunnetussa talousalan julkaisussa nimeltä ”Fortune”, vastuualueenaan Aasian talous.

   Kirjoitettuaan artikelin ”joistain” Kaakkois-Aasian asioista, joista kaikki eivät tietenkään pitäneet, hän sai nk. ”kenkää” tehtävistään talousalan julkaisussa nimeltä ”Fortune”.

   Sittemmin hän on pitänyt asianaan valottaa tietoonsa tulleita juttuja eri muodoissaan julkaisuissaan internetissä. Joka tapauksessa, huolimatta siitä, että kaikki ”ennustukset” eivät ajallisesti ole käyneet toteen, ”toivossa on aina hyvä elää” , BF:llä on ollut merkittävä rooli sen salatun palapelin kokonaisuuden hahmottamisessa, jota Arkadianmäellä periferioissaan pidetään ilmeisenä ”huuhaana”, jos ylipäätänsä edes ollaan tietoisia…

   Taannoin oli, -taisi olla jokin Yle:n A-Teema ohjelma, jossa Supo:n edustaja kertoi kannanottojaan siitä, miten he asioita tutkivat…

   Kyllä nyt vähän panee miettimään…

   Suurin viimeaikaisin kansakunnan kusetusprojekti on Euroopan Unioni. Koko tämä kehys asettaa kyseenalaiseksi koko valtio-organisaation statuksen luotettavuden ylipäätänsä, -alkaen sen toimista -90 luvulla.

 22. ”Tämän petollisen toiminnan estämiseksi tulee meidän tietoisesti vähentää refleksiivistä kunnioitustamme auktoriteetteja kohtaan sekä tarkastella kriittisesti valtaapitävien motiiveja ja tekoja. Psykologiseen tietoon perustuva historiallinen perspektiivi tarjoaa tehokkaan kyvyn havaita erilaisia fanatismin, sorron ja korruption muotoja. Ilmapiirissä, jossa rehottavat elitismi, mediakontrolli, luokkaerovaisuudet, pragmatismi ja ihmisoikeusrikkomukset, on ensisijaisen tärkeää tulla tietoiseksi ja oppia psykopaatin saalistajaluonteesta. Ainoastaan tämän tietoisuuden avulla voimme havaita mitä piilee psykopaattisen hallitsijan näennäismoraalisen käyttäytymisen taustalla.”

  Ponerologia: psykopaattien rooli geopolitiikassa
  https://fi.sott.net/article/448-Ponerologia-psykopaattien-rooli-geopolitiikassa

  • Tärkeää psykologista tietoa linkistä:
   ”Tämän petollisen (psykopaattisen) toiminnan estämiseksi tulee meidän tietoisesti vähentää refleksiivistä kunnioitustamme auktoriteetteja kohtaan sekä tarkastella kriittisesti valtaapitävien motiiveja ja tekoja. Psykologiseen tietoon perustuva historiallinen perspektiivi tarjoaa tehokkaan kyvyn havaita erilaisia fanatismin, sorron ja korruption muotoja.
   Ilmapiirissä, jossa rehottavat elitismi, mediakontrolli, luokkaerovaisuudet, pragmatismi ja ihmisoikeusrikkomukset, on ensisijaisen tärkeää tulla tietoiseksi ja oppia psykopaatin saalistajaluonteesta. Ainoastaan tämän tietoisuuden avulla voimme havaita mitä piilee psykopaattisen hallitsijan näennäismoraalisen käyttäytymisen taustalla.”
   Vain ymmärtämällä tätä psykopaatin persoonan toimintamallia voimme puolustautua sitä vastaan. Se on kova haaste mutta muuta tietä ei ole.

 23. Millä perusteella ranskalaiset tekevät valinnan ?

  Äärioikeistolainen Le Pen keskittyy politiikassaan ”ranskalaisuuden” puolustamiseen vastustamalla maahanmuuttoa ja islamia, EU:ta ja euroa.

  Macron puolestaan on entinen sosialistipuolueen ministeri, jonka ohjelma pohjautuu panostuksiin, työvoimapoliittisiin reformeihin, jotka lisäävät pätkätöitä ja työelämän epävarmuutta, sekä isoihin julkisen sektorin leikkauksiin. Toisen kierroksen vaihtoehdot ovat siis äärioikeisto ja uuslibelalistinen EU- Emu oikeisto

  Olemmeko liukumassa tilanteeseen, jossa ei enää ole vaihtoehtoa…
  Joudummeko valitsemaan kahdesta totalitaarisesta (fasistisesta ?) vaihtoehdosta meitä vähemmän kauhistuttavan..?

  Millä perusteella teemme sen valinnan ? Miten voimme estää sen, ettemme tee valintaamme meille syötetyn propagandan ja sen avulla meille luotujen mielikuvien perusteella.

  Norjalainen rauhantutkija Galtung on tutkinut alati muuttuvaa fasismia. Jokainen voi tehdä omia johtopäätöksiään:

  Wiki:
  Johan Galtungin ”uusi fasismi”
  Norjalaisen rauhantutkijan Johan Galtungin mukaan fasismin perusolemus on yleisen määritelmän mukaan ”poliittisten päämäärien tavoittelun ja massiivisen väkivallan yhteenliittymä”. Gaultungin ”uusi fasismi” tarkoittaa vallan, myös väkivallattoman vallan, rajoittamatonta monopolia. Sota nähdään valtion hyväksyttävänä toimintana, sota normalisoidaan ja sotaa jopa jatketaan loputtomasti.

  Galtungin mukaan uusi fasismi merkitsee valtion omien kansalaisten ja muiden ihmisten rajoittamatonta valvontaa, johon uudet verkkovalvontamenetelmät antavat mahdollisuuden. Valtiot ovat turvallisuuden nimissä rajoittamassa yksilönvapautta puuttumalla kansalaisten ihmisoikeuksiin käyttämällä yksityisyyden suojaa rikkovia valvontamenetelmiä. Sähköpostien tarkastamista ja puhelun kuuntelemista tärkeämpää on se, että ihmiset uskovat olevansa valvonnan alla. Tätä hän pitää vakavana uhkana kansalaisvapauksille ja demokratialle.

  Sillan fasismin ja demokratian välille muodostaa sana ”turvallisuus”. Elektroninen tiedustelu ja valvonta on sattumanvaraista. Näin ihmiset saadaan Galtungin mukaan tuntemaan, että jokainen on mahdollinen epäilty. Kansalaisvapaus on muuttunut vapaudeksi naapurin urkintaan ja oikeuttaa poliisin ja armeijan ohittamaan oikeuslaitoksen. Pysyvä kriisi, romahduksen pelko ja muukalaisvihamielisyys ovat käyttökelpoisia käsitteitä yksimielisyyden saavuttamiseksi.

  Galtungin mukaan vallanpitäjien tavoitteena on, että ihmiset pelkäävät ja pidättäytyvät mielenilmaisuista ja väkivallattomasta vastarinnasta välttääkseen äärimmäisen rangaistuksen. Salailun verhoa raottavista kansalaisista tehdään rikollisia. Kidutus oikeutetaan terrorismin vastisena tehostettuna kuulusteluna ja demokraattisiin maihin on perustettu keskitysleiriä muistuttavia vankileirejä, joiden asukkailta poistettu oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin oikeus.

  • Ranskan vaaleissa tapahtui jotain, jota meillä ei suuremmin uutisoida. ”Perinteiset puolueet” menettivät kannatustaan. Ne suorastaan romahtivat. Olisiko alku paremmalle politiikalle?

  • ’…Joudummeko valitsemaan kahdesta totalitaarisesta (fasistisesta ?) vaihtoehdosta meitä vähemmän kauhistuttavan..?…’
   Le Pen ei suinkaan ole fasisti eikä hän aja fasismia vaan sellaista nationalismia jossa Ranska olisi itsenäinen ja omista asioistaan itsenäisesti päättävä maa. Eihän se ole fasismia – paitsi tietysti todellisten nwo-fasistien eli globalistien mielestä.
   Uudessa Euroopassa vastakkain eivät ole vasemmisto ja oikeisto vaan kansallismieliset ja globalistipankkiirit.
   Meet The Real Emmanuel Macron: Consummate Banker Puppet, Bizarre Elitist Creation
   Any knowledge you may have on Macron probably comes from mainstream news outlets, which have been uniformly gushing about the socialist-centrist Rothschild protege.
   http://www.zerohedge.com/news/2017-04-25/meet-real-emmanuel-macron-consummate-banker-puppet-bizarre-elitist-creation
   http://magneettimedia.com/ranskan-vaalit-juutalaiset-ja-aarivasemmisto-taistelevat-rothschild-pankkiirin-puolesta/
   —By Dr. Paul Craig Roberts:
   Macron, Fillon Represent Washington, Marine Le Pen Represents France
   Marine Le Pen is the only candidate for the French presidency who represents France. All the rest represent Washington and the EU. Why are the French people so slow to see the obvious facts? France died with Charles de Gaulle. He was the last French president.
   http://www.globalresearch.ca/macron-fillon-represent-washington-marine-le-pen-represents-france/5587239

   • Rasismi kuuluu fasistien maailmankuvaan. Niin myös Le Penin:

    Ranskan Front Nationalin presidenttiehdokas Marine le Pen julkisti vaalimanifestinsä myös englanniksi. Le Pen vaatii kansanäänestystä EU-jäsenyydestä, loppua ”turvapaikka” huijaukselle, islamistien karkoituksia, lähes kaiken maahanmuuton pysäyttämistä ja lakimuutoksia kansalaisuuden saamiseen ainoastaan perimän tai tiukennettujen kansalaisvaatimusten kautta.

    Luokkayhteiskunnassa yksilön tulevaisuuden kuvan määrää mistä vitusta hän sattuu syntymään. Rasistit lisäävät tuohon vielä yhden näkökulman: vittua ympäröivän nahan värin….

    • Hankamäki: Pravdan jälkeisestä ajasta
     Vihervasemmistolaisilla toimittajilla täytetty media on tehnyt aivan kaikkensa mustamaalatakseen Marine Le Penin presidentinvaalikampanjan moraalittomaksi ja Euroopan tuhoa enteileväksi. Noitavainoa on käyty koko kevään ajan.
     http://beta.oikeamedia.com/o1-16129

     • Marie Le Pen ratsastaa rasistisella ratsulla : Hän taistelee monikultturista maailmaa vastaan. Hän syyllistää pakolaisia.

      Terrorismia ei tarvitse hyväksyä , mutta koko kansanosan leimaaminen terroristeiksi muistuttaa jo Natsi- saksan juutalaisvainoja.
      Mikäli hän pysyttelisi vain EU:n ja EMU:n hajoittamisen puolustapuhujana niin voisin yhtyä hänen ajatuksiinsa. Perusteeni hajoittamiselle ovat erilaisia kuin hänen populistiset teemat.

      Me muistamme vielä kuinka meille perusteltiin EU ja EMU-liittymistä mm. rauhanliikkeenä.
      Sitä se ei todellakaan ole ollut. EU:n jäsenvaltiot ovat olleet EU-aikana osallisia monissa sodissa ja ei ole lainkaan valheellista väittää, että EU yhdessä USA:n kanssa ovat itse aiheuttaneet mm. pakolaisongelman.

      Jokaisen rauhanpuolustajan tulisi lukea Leo Tolstoin kirjoittama kirja Omantunnon kujanjuoksu.
      ( WSOY 1981). Like kustantamo julkaisi saman kirjan v, 2013 Sadankomitean 50- vuotisjuhlan kunniaksi v, 2013.

      Tolstoi sanoo Moskovassa 5. 1. 1896 :
      On iloittava, kun Venäjästä erkanevat Puola, Itämerenmaat, Suomi, Armeenia; ja englantilaisten tulee iloita samalla tavalla Irlannin, Australian, Intian ja muiden siirtomaiden suhteen ja edistää erkanemista, sillä mitä suurempi valtakunta on sitä, häijympää ja julmempaa on sen patrionismi, sitä suuremmalle kärsimysten määrälle se perustuu.
      Tolstoita mukaillen:
      Niinpä, jos todella haluamme edistää rauhaa, meidän ei tule, – niin kuin nyt- toivoa EU:n laajenemista vaan meidän on toivottava sen pienentymistä ja heikkenemistä.

      Tolstoi oli mainio satiirikko. Tuo kirja osoittaa maailmamme mielettömyyden:
      Poliitikot perustelevat päätöksiään rauhan töinä: ”Me emme ajattele sotaa. Me huolehdimme ”rauhasta” Kukaan ei puhu sodasta…Samaan aikaan he uhraavat yhä suurempia varoja aseisiin…MIKSI ?
      Tekisi mieli kysyä:” Ketä pirua tässä hämätään”? Selvää on, kuka tuo huiputettu on.
      Tuo petkutettu, sama ikuisesti petkutettu, on työväki. Työväki joka on känsäisillä käsillään rakentanut kaikki nuo sota-alukset, asevarastot, kasarmit, lentokoneet, tykit, aallonmurtajat, lentokoneet, panssarivaunut, ohjukset, ydinpommit. Kaikki nuo palatsit, salit, näyttämöt ja riemukaaret . Kaiken lisäksi työväki kustantaa heille heidän koulutuksensa ja heidän nauttimansa osterit ja viinit.

      Kaiken kukkuraksi työväki maksaa vielä työstään veroa armeijalle, jotta se voisi tilaisuuden tullen tuhota kaiken omilla käsillään tekemänsä. ÄLYTÖNTÄ!
      Eino Leino: Veri on verraton neste. Omaansa eliitti ei uhraa pisaraakaan.
      Erno Paasilinna: Jokainen sotilas on viholliseni.
      Marx ja Engels: Työväellä ei ole isänmaata.

     • Minusta Le Pen ei ole rasisti vaan hän pitää ranskalaisen kulttuurin puolta mikä on eri asia. Eikä hän liioin syyllistä pakolaisia vaan yrittää vastustaa ettei heitä tulisi liikaa ja etteivät heidän joukossa olevat valtaa tavoittelevat ja terroritekoihin valmiit, joita tarkoituksella nwo-eliitin toimesta salakuljetetaan maahan, saisi yliotetta.
      Ei ole hyvä asia jos maa täyttyy liikaa ulkopuolisella ja epämääräisellä aineksella mitä se sitten onkin. Seuraa väistämättä kaaos ja kaikki menee sekaisin kuten Ruotsista näemme ja oman kulttuurin tuhoutuminen.
      Minusta sen joka muuttaa toiseen maahan on aina sopeuduttava maan kulttuuriin ja siksi muuttaminen ei ole ollenkaan yksinkertainen asia. Ei maa tai ihminen joka tätä vaatii ole rasistinen vaan puolustaa oikeutetusti omaansa. Tuskin sinäkään ottaisit kotiisi asumaan ketä tahansa joka ei sopeutuisi kotisi normeihin.
      Näin itse ajattelen.

     • truth hunter:
      Ei maa tai ihminen joka tätä vaatii ole rasistinen vaan puolustaa oikeutetusti omaansa. Tuskin sinäkään ottaisit kotiisi asumaan ketä tahansa joka ei sopeutuisi kotisi normeihin.
      Näin itse ajattelen.

      Voithan sinä ajatella tuollakin tavalla, mutta jos minun vaihtoehtoni olisi valita sotaa ja väkivaltaa paenneen pakolaisen ja perussuomalaisen ”punaniskan” välillä, niin kyllä minä valitsisin tuon pakolaisen.

      Sinulla taitaa olla jotakin salaista tietoa siitä, että nuo pakolaiset ovat kaikki sopeutumattomia ja GWO: n agentteja? Voisitko ystävällisesti osoittaa nuo väitteesi todeksi.
      Tuollaiset salaliitto- väitteet kumpuavat tietämättömyydestä ,ennakkoluuloista ja rajattomasta mielikuvituksesta. Suuri kysymys onkin se, että kenen etua ne palvelevat…
      Vastaus löytyy helposti: Vallanpitäjien, jotka täten harhauttavat kansaa luulemaan, että olisi joku salaseuroja, joilla olisi valta yli kansanvallan. Vasemmistolaisesta näkökulmasta katsoen pankkimaailma on rikollisjärjestöön verrattavissa instituutio ja sekin on saanut valtansa kansalaisten hyväksynnän kautta.
      Nimimerkki Tavis otti puheenvuorossaan esille rahanluomisen. Suomalainen sananlasku sanoo: Tyhjästä on huono nyhjästä. Pankit nyhjäisevä tyhjästä:
      1. Richard Murphy Suomennos Mikko Silvennoinen :
      Rahan luonti vaatii vain pankkiasiakkaan luottamuksen
      On hämmästyttävää, että suurin osa ihmisistä luulee rahan tulevan valtion painokoneista. Tämä ei pidä paikkaansa, sillä vain kolme prosenttia esimerkiksi Ison-Britannian rahasta on valtion luomaa. Loppuosasta vastaavat pankit.
      Kuinka pankki sitten luo rahaa? Suoraan sanottuna: tyhjästä. Rahaa syntyy aina, kun pankki myöntää lainaa.
      Ihmiset kuvittelevat, että ottaessaan lainaa he saavat pankista rahaa, jonka joku muu on sinne tallettanut. Näin asia ei ole. Pankki tekee lainaa myöntäessään eräänlaisen taikatempun: Laina luodaan avaamalla kaksi tiliä, käyttötili ja lainatili. Lainatessaan 10 000 euroa asiakas saa käyttötililleen 10 000 euroa, jolla hän voi tehdä mitä tahtoo. Lainatilille merkitään myös kymppitonni. Tämän asiakas on nyt velkaa pankille.
      Kun nämä kaksi tiliä lasketaan yhteen, tulokseksi saadaan nolla. Asiakas näennäisesti omistaa toisen tilin saldon ja on toisen velkaa pankille. Jos hän sattuisi peruuttamaan sopimuksen ja maksamaan lainan takaisin, jäljelle ei jäisi yhtään rahaa. Tulos on siis todellakin pyöreä nolla.
      Yllä kuvatussa tapahtumassa käteinen ei vaihda omistajaa missään vaiheessa. Kyseessä on pelkkä tilinpidollinen temppu.
      Pankki alkaa veloittaa korkoa siitä, että on luonut lainaamansa rahan. Rahan, jota ei käytännössä ole olemassa, vaikka se rahalta tuntuikin, koska asiakas pystyi kuluttamaan sitä käyttötililtään kuten rahaa ikään. Tämä selventänee, miksi pankit tekevät niin suuria voittoja: ne luovat rahaa tyhjästä ja veloittavat sitten asiakkailtaan korkoa sen käytöstä.
      Totta kai pankit tarvitsevat myös käteistä, jotta ne voivat antaa seteleitä niille, jotka niitä haluavat nostaa. Tähän tarvitaan sitä kolmea prosenttia rahasta, joka tulee valtion painokoneista.
      Pankit eivät tietenkään voi toistaa lainaustemppuaan loputtomiin. Ennen pitkää asiakkaat huomaisivat, ettei pankki pysty pitämään lupaustaan siitä, että heidän tileillään olevaa rahaa voidaan käyttää heidän omiin maksuihinsa. Niin kauan kuin ihmiset luottavat siihen, että pankista voi halutessaan nostaa rahansa, pankit eivät kuitenkaan tarvitse käteistä. Ne voivat vain teeskennellä, että sitä riittää. Vasta kun ihmiset menettävät tuon luottamuksen, käteistä on oltava.
      Ongelmana on, että pankit lainaavat ulos aina enemmän rahaa kuin niillä oikeasti on. Siksi on olemassa riski, että jos ihmiset ryntäävät joukoittain nostamaan säästöjään, käteinen loppuu. Näin kävi esimerkiksi brittiläiselle Northern Rock -pankille syksyllä 2007.
      Nyt tuokin riski on poistettu. Iso-Britannian hallitus on nimittäin asettunut pankkien takaajaksi. Pankit voivat siis lainata entistä enemmän rahaa entistä pienemmällä riskillä. Toisin sanoen ne voivat saada aiempaa suurempaa korkoa rahalle, jonka ne ovat luoneet tyhjästä. Ei ole ihme, että pankit ovat maailman suurimpia yrityksiä. Niiden päätuotteen valmistaminen ei maksa niille mitään.
      Onko tätä kaikkea vaikea uskoa? Et ole epäilyssäsi yksin. Viime vuosisadan toiseksi suurin taloustieteilijä John K. Galbraith selitti tämän epäilyksen syytä näin: ”Prosessi, jolla pankit luovat rahaa on niin yksinkertainen, että ihmismieli hylkii sitä.” Galbraith oli oikeassa: prosessi on niin yksinkertainen, ettemme halua myöntää maksavamme siitä.

     • ’…Sinulla taitaa olla jotakin salaista tietoa siitä, että nuo pakolaiset ovat kaikki sopeutumattomia ja GWO: n agentteja? Voisitko ystävällisesti osoittaa nuo väitteesi todeksi…’
      Ei minulla ole mitään salatietoa. Tiedän vain että koko pakolaispolitiikka on ’tietyn eliitin’ junailemaa Euroopan tuhoamiseksi ja se liittyy sotaan Lähi-idässä, jossa sodan jalkoihin jäävät ihmiset ovat todella säälittävässä asemassa. Ymmärrät varmaan itsekin että taustalla kummittelee myös globalistien suunniteltu Euroopan islamisaatio ja kristinuskon tuhoaminen,
      Minusta kaikkien ihmisten pitäisi voida asua kotimaassaan ja siksi YK:n pitäisi tehdä kaikkensa sotien estämiseksi mitä se ei tee.
      Mitä pankkimafiaan tulee olen samaa mieltä ja juuri se on tämän kaiken pahuuden isä.

     • Truth Hunter,

      Le Pen kuuluu valeoppositiona samaan NWO-cabaliin kuin Trump, jota sinä aikoinaan niin kovasti komppasit. Herää nyt hyvä mies ja tajua se, että, yhdenkään valtioin poliittisella huipulla ei ole aitoa oppositiota NWOlle. He kaikki puhaltavat yhteen hiileen, mikäli joku nikottelee, niin kuin JFK aikoinaan, kyseinen näyttelijä (koska sitä he korruptoituneina ovat) korvataan toisella. Lapsellista on uskoa että valemedia nostaisi parrasvaloihin todellisen vastustajan, mikäli se ei kuuluisi suunnitelmaan. Le penn kuuluu pyramidin huipun suunnitelmaan täsmälleen samoin kuin Trump. Nykyistä sosiaali/ talous/ pankkijärjestelmää ajetaan parhaillaan alas… valtioita ajetaan kohti sisällissotia maailmanlaajuisesti!

     • Olen lukenut noita epäilyksiä ja voi olla että niin on. Mutta onko se huono asia?
      Oliko huono asia että Trump valittiin? Killary lupasi varmaa sotaa, Trumpin valinta osoitti ettei kansa sitä halua vaikka voi siihen silti joutua Trumpin petettyä. Se ainakin antoi ymmärtää ettei halua sotaa.
      Samoin Le Pen’in kannatus kertoo ettei kansa kannata ja hyväksy nwo-mafian puuhia. Jos ne silti ajetaan läpi Ranskassa niin ei se ole kansan vika koska suuri osa kansaa on ainakin ilmaissut olevansa niitä vastaan.

     • Truth Hunter. Ei ole huono tai hyvä asia, koska sillä ei ole mitään merkitystä – äänestys on aina manipuloitu.

      Se mikä Ranskassa on meneillään, tulee tapahtumaan myös Suomessa. Ihmisiä jaetaan vastakkain tällä taitavasti organisoidulla pakolaispolitiikalla, ja hetken päästä kansa nousee kapinaan poliittista eliittiä kohtaan. Valemedia, jonka pyramidin huippu omistaa, ryhtyy otsikoimaan iljettäviä asioita valtioiden eliitistä, jolla ajetaan kansa raivon valtaan. Tämä on se ”hajoita ja hallitse” toimintakaava, jolla satanistinen ydineliitti toimii, koska he haluavat päästä eroon sekä köyhistä, että korruptoituneista vasalleistaan yhtä aikaa.

     • Tuollaista jotkut ennustavat ja se on toki mahdollista.
      Toinen mahdollisuus on että kansat heräävät ja vaikean kriisin jälkeen eliitti menettää valtaotteensa.
      Mutta kyllä minusta on hyvä asia että Trump voitii vaikka huijasikin koska siinä paljastui kansan suhde USA:n sotapolitiikkaan kun se kannatti miestä joka lupasi rauhoittaa maailman. Petettynä kansan vastustus voi vain kasvaa ja oppositio vahvistua entisestään.

   • Macron – valmis sotarikoksiin Syyriaa vastaan, Israelin puolesta
    Ranskan presidentinvaalien kisaaja, Rothschild-pankkiiri Emmanuel Macron, tunnetaan finanssieliitin ja vasemmiston ykkösehdokkaana, mutta Macron on myös ykkösvalinta sionisteille!
    ”Jos minut valitaan, aloittaisin vastatoimet yhteistyössä (Amerikan johtaman) koalition kanssa ja mahdollisesti YK:n luvalla – tai ilman”

    http://magneettimedia.com/macron-valmis-sotarikoksiin-syyriaa-vastaan-israelin-puolesta/

 24. ”Rahakkaimpien tahojen etujen päälle astuneita on viime vuosina tapettu monilla aloilla todella paljon…”

  -90 luvun ”lamakuvioiden” aikoihin muuan SYP:tä tangeerannut entinen teollisuusjohtaja, paperiteollisudesta tietysti, -lausui ”jossain” aforismin, että jos joku asettuu pankkeja vastaan, niin hänen elämänsä, taloutensa ja tulevaisuutensa ”tuhotaan”, ja sama koskee myös hänen lapsiaan. Monet eri yhteyksissä dokumentoidut oikeustapaukset niiltä ajoilta osoittavat sen todeksi. Näin siis pankkimafia.

  Mitä teki Suomen oikeuslaitos?, -myötäili pankkimafiaa, ja jopa edesauttoi pankkimafian intressejä lainlaadintansa kautta. Kaikki asioissa toimineet myötävaikuttajat ovat päätyneet merkittäviin asemiin alansa laitoksissa paitsi Suomessa sittemin myös Euroopan Unionissa. Tämä siis maassa joka on korruption valkoinen lakana.

  Mitä sitten tulee finanssialaan liittyvään dis/informaatioon, -niin koko järjestelmä on täysin mätä. Moneen kertaan kupatut maailman kultavarannot ovat ”joidenkin” hallusssa, joille ne on ryöväämisen pelossa aikanaan uskottu, -kuittia vastaan tietysti, eikä suinkaan niiden hallussa joille ne alunperin kuuluivat. Tästä on dokumentaatiota internetissä. USA:ssa on myös dokumentoitu tapaus, jossa tämä asia on viety tuomioistuimeen. Tämä löytyy haulla henkilöstä Neil Keenan. Minullakin on tämä dokumentti, mutta ei nyt juuri tässä aivan käsillä. Siis miten muutenkin mätä…? Siten että sitä varallisuutta mihin talouskehitys perustuu ei faktisesti ole olemassa. Kysymyksessä on aivan totaalisesti nk. kupla.

  Erilaisia tartuntoja littyen assosiaatioihin vuosien varrelta luettuun ja koettuun, voisi olla, mutta olkoon nyt toistaiseksi. Oleellista nyt kuitenkin on se että kissa on jälleen kerran nostettu pöydälle. Moni on näistä asioista kirjoittanut, jotkut Suomessakin ja jo paljon ennen tätä hetkeä. Mutta hyvä näinkin, parempi myöhään kuin milloinkaan.

  Leegio opponentteja näihinkin asioihin aivan varmasti esiintyy, milloin milläkin perusteella, -mutta monien omakohtaiset kokemukset asioista, jotka ovat projektioita laajemmista kokonaisuuksista, ovat sellaisia, joita on vaikea tyrmätä ”yleisväittämillä” salaliittokuvitelmista etc.

  On sanottu vapaasti ilmaistuna, ( Schopenhauer muisttakseni ), että kaikista ihmisen nautinnoista, valta yli toisten ihmisten maistuu kaikkein makeimmalta…

  Aikoinaan oli tahoja, jotka vastustivat sitä, että ihmisten pitäisi oppia lukemaan ja kirjoittamaan… -Riitti, kun näiden ihmisten fyysinen potentiaali oli vapaasti käytettävissä. Kehitys on nyt kehittynyt jo sen verran pitkälle, että koko fyysisen ja henkisen potentiaalin paletti on oltava nk. vapaasti käytettävissä, jopa jo kansakunnallisissa ulottuvuuksissa.

  ”Käyttäjät” ovat ”sosialisoineet” jo lähes kaiken olemassa olevan omaksi omaisuudekseen, -täysin sama, mitä sukupolvet eri puolilla maailmaa aikaisemmin ovat paaluttaneet omaksi nautintapiirikseen kuuluvaksi.

  Tämä ei käytännössä toimisi, ellei poliittinen assistanssi tässä yhteydessä toimisi. Sitä tarkoitusperää varten on kussakin maassa omat vasallinsa. Poliitikot ovat kuin taikinaa, joista voidaan leipoa minkälaisia pullia hyvänsä…

  Miksi…?

  Siksi että poliitikolle ainoa tarve menestykseen on pysyä politiikassa mukana ja kasvattaa vain puolueensa statusta… Tässä on tehtävä kompromisseja yleisen ymmärryksen ja toiminnan välillä, joko tietoisesti tieten tai tietämättä…

  Mitenkään muuten ei ole selitettävissä se, -että Suomessa on taloudellisesti mennyt tulevaisuuden kannalta päin persettä jo yli neljännesvuosisadan.

  Tärkein kysymys on siinä nyt, -mitä oikein pitää tehdä… Dokumentaatiota on riittävästi.

  • Jos lakeja pääsee säätämään, niin ensin pitää katsoa että oma liksa, eläke-edut ja taksisetelit ovat kunnossa. Puoluetukea pitää korottaa ja säätiöidä se itselleen. Voihan nimittäin käydä niinkin, että kannatus romahtaa, kun kansan taloutta ”joutuu” leikkaamaan. Oma talous pitää silloin olla turvattu.

 25. Ronald Bernardin haastatelussa ei ole mitään uutta, jota ei muut olisi sanoneet jo yli 10-15v. sitten!
  Väitän että tuo ”todellinen” eliitti on paljon pienempi kuin hän väittää(alle 10 000 henkilöä)

  Miksi muuten hän puhuu paskaa, mitä tulee niihin ”raha kuorma-autoihin”” Saksalaispankin kellarissa?

  Irakin laittoman öljynmyynnin arvoksi vuosina 1996-2002 katsotaan 5.7 miljardia dollaria!

  Tuo määrä sadan dollarin seteleinä mahtuisi yhteen isoon kuorma-autoon, siis koko tuon 8v. tuotto!!

  Jos pankin kellari olisi täynnä piripintaan täytettyjä rahaa sisältäviä kuorma-autoja, niin kokonaissumman täytyisi olla suurempi kuin Ydysvaltojen hallituksen käteisvarat dollareina(49 miljardia)

  Uskokoon tuota paskaa ken haluaa, minä EN!

  Öitä!

  https://www.youtube.com/watch?v=RNiqA_lynH4

  • Onhan tuosta paljon puhuttu ja kirjoitettu mutta tämä video on todella hyvä koska siinä puhuu mies joka näyttää itse menneen läpi kiirastulen ja voittaneen. Se herättää aina enemmän luottamusta kuin pelkkä järjen ohjaama ulkopuolinen kannanotto.

   • No olihan siinä paljon asiaakin jonka muut ovat jo aikaisemmin tuoneet esille.

    Tuli kuitenkin mieleen, että jos hän valehtelee noista pankin kellarissa olleista dollari määristä niin mistä muusta hän myös valehtelee?

    Myös tuo kohta missä hän sanoi, että maailmassa ei oikeasti ole taistelupareja vaan kaikki eliitit ovat salaa samalla puolella niin kuin mukamas tuossa Irakin tapauksessa, niin tuo ei tietenkään pidä paikkaansa.

    Oliko Hitler muka samalla puolella Brittien ja Jenkkien kanssa, ja vain näytteli?

    Enpä usko!

    • Totta, itsekään en usko tuohon ettei olisi taistelupareja. Niitähän pankkimafia juuri haluaa ja tarvitsee ja kyllä ne ovat ihan aitoja pareja koska ei se hajota-ja-hallitse sota muuten onnistuisi.
     Vaikka on faktaa siitä että sionistit käyttivät Aatua hyväkseen holokastissa eli loivat hänen tuellaan paineita Saksaan hyvin integroituneille juutalaisille muuttaa Palestiinaan niin kyllä itse sota oli todellista.

    • Hitler oli nimenomaan samalla puolella ns. vihollisten kanssa ja lähitulevaisuudessa se tullaan faktoihin (asiakirjoihin) perustuen todistamaan. Ensimmäinen ja toinen maailmansota oli organisoitu alusta loppuun, kaikki avainpelaajat (lue korruptoituneet valtiojohtajat) palvelivat samaa isäntää, vaikka sitä on vaikea uskoa. Tämä on totuus, mutta sitä ei luonnollisesti tarvitse uskoa!

     • Mm. Henry Makow uskoo että Aatu oli sionistien agentti tai että häntä käytettiin hyväksi. Mutta on eri asia jos on ymmärtämättömyyttään antanut vihollisen hallita itseään kuin että se olisi tapahtunut tietoisesti.
      Varmaan zio-masonic ydineliitti juuri käyttää valtaan haluavia hyväkseen ja junailee asioita heidän kannaltaan suotuisasti jolloin he menevät ansaan eivätkä näe missä koukussa ovat. Eikö artikkelin videokin kuvaa tätä oveluutta.
      https://www.henrymakow.com/001458.html

     • 2. maailmansodan historiaan, sekä ajalta ennen sotaa ja sen kuluessa, liittyy paljon mielenkiintoisia seikkoja ja salaisia asioita joista yleensä ihmiset eivät tiedä.

      Tästä 2. maailm.sodan salatusta puolesta on paljon kirjoitettu sekä artikkeleita että kirjoja.

      On vaikeaa varmasti sanoa mitkä niistä tiedoista joita meillä on mahdollisuus tutkia pitävät varmasti paikansa.

      Itse olen vuosien varrella käynyt valtavan määrän dataa lävitse ja aina löytää itsensä oppimasta uutta ja myös toisaalta ihmettelemästä voiko tämä ja tämä asia todella pitää paikkansa niin kuin artikkelissa/kirjassa väitetään.

      Uskon että valtavat määrät disinformaatiota on myös levitetty sotahistorian nimellä.

      Itselläni on tähän astisen tutkimani perusteella sen kaltainen käsitys että Hitler oli aidosti vastavoima Britannian ja Amerikan pyrkimyksille sekä Euroopassa että koko maailmassa.

      Ongelma Saksan kohdalla oli kuitenkin se että Hitler ei diktaattorina kuunnellut tarpeeksi sotapäälliköitänsä(jotka usein tiesivät paljon paremmin kuin korpraali Hitler)

      Varsinkin SS-kenraalit ja muut korkea-arvoiset upseerit olivat usein eri linjoilla Hitlerin kanssa siitä miten piti toimia ja miten edetä sodan kuluessa. Stalingrad oli tästä hyvä esimerkki.

      Toivon että tulevaisuudessa yhä enemmän salaisia asikirjoja avataan julkisiksi, ja sitä enemmän saamme tietää ”todellisista” tapahtumista suureen sotaan liittyen.

     • Varmaan totta. Aatu toimi liikaa tunteella (uholla) ja siksi ajautui tuhoon. Tai hänet ajettiin tuhoon kun järki ei ohjannut kuten se ohjasi kenraaleita.
      Myös suuruudenhulluus ajoi häntä tuhoon. Hän alkoi uskoa olevansa kaikkivoipa. Se on yleensä megalomaanikon kohtalo, hän sokeutuu.
      Mielenkiinnolla odotan miten se toimii Trumpin osalta sillä sitä vikaa hänessäkin on ja paljon. Nyt on pelissä vaan vielä moninkertaisesti suuremmat tuhovoimat joiden rinnalla Aatun hanke oli melko vaaraton.

     • Trumpilla vakava henkinen sairaus:
      Donald Trump has ’dangerous mental illness’, say psychiatry experts at Yale conference
      http://www.independent.co.uk/news/world/americas/donald-trump-dangerous-mental-illness-yale-psychiatrist-conference-us-president-unfit-james-gartner-a7694316.html

      “I’ve worked with murderers and rapists. I can recognise dangerousness from a mile away. You don’t have to be an expert on dangerousness or spend fifty years studying it like I have in order to know how dangerous this man is.”  — James Gilligan, professor of psychiatry, addressing a conference at Yale University.
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=150910

 26. Väitän että tuo ”todellinen” eliitti on paljon pienempi kuin hän väittää(alle 10 000 henkilöä)

  Muistaakseni Daniel Estulin olisi rajannut tämän eliitin lukumääräisesti n. 300:aan henkilöön, liehittelijät poislukien. Estulin on luetellut tämän porukan Bilderbergiläiset. Estulin on kirjoittanut, ei siis tiede-teoksia, mutta toimittaja-teoksia referensseineen. Väittäisin lukemani perusteella, että suhteessa esim. Ylen journalismiin, joku muu kuin Estulin yrittää mennä alta riman.

  Merkittävää on, että erästäkin Estulinin kirjaa on Suomessa vain 2 kpl julkisissa kirjastoissa. Toinen on Eduskunnan kirjasto. Toinen löytyy Oulusta. Kirjakauppa Adlibriksestä niitä saa ostaa kun ilmoittaa sosiaaliturvatunnuksensa. Seuraava kysymys kuuluu tietysti, että onko kirjakauppa Adlibris Wallenbergien kirjakauppa. En minä vaan tiedä, kysykää Wallenbergeiltä.

 27. Joka kerta, kun olen kirjoittanut kommentteja ko. debattiin, nettiselainsovellus on kaatunut jossain vaiheessa. Valitettavasti olen nyt koneella, jonka logista ei käy selville kuka on ollut asialla. Eihän näin nyt vain itsestään käy…

  Jos nk. nettipoliisin ja kansanvalvonnan intelligenssi ja metodit eivät yllä tätä pidemmälle, niin kyllä on pakko ajatella, ja sanoakin, että ollakseen yhteiskunnallisesti hyväksytty yksilö, niin kaiketi on lottovotto tyytyä siihen, että on syntynyt idioottien maailmaan…
  Vai mitä…?

  Hauskaa Vappua…!

  • Sen jälkeen, kun suomensimme ja julkaisimme tuon haastattelun, minulla on verkot paukkuneet, selaimet kaatuneet ja näköjään nyt sitten vielä modeemitkin huutavat, vaikka piuha on seinästä irti.

   Ainakin tietää tekevänsä jotain oikein, kun harakkaparvi langoilla senkun kasvaa.

 28. ”Mutta ajan kuluessa näin, miten petimme ne periaatteet, menetimme demokratian tajumme ja meistä tuli kapitalistinen korpokratia, imperiumi, imperialistinen maa.” (John Perkins)”

  Tässä kannattaa varmaan pohdiskella ko. paikallishistoriaa alkaen intiaanien ajoista lähtien… siis intiaaanit, joku luuli tulleensa johonkin jne.

  Muuan intiaanipäällikkö eräs viimeisistä kertojista, nimeltään ”Sitting Bull” lausui viimeisinä elinvuosinaan, -vapaasti ilmaistuna: ”valkonaamat antoivat meille tuhat lupausta, mutta vain yhden niistä he pitivät. He lupasivat anastaa maamme, ja sen he tekivät.”

  Tarvitseeko tässä enää muuta sanoa, -näinhän se menee edelleenkin… Intiaanit vain ovat vaihtuneet…

 29. ” Perkinsin työnä oli houkutella ainoalle supervallalle strategisesti tärkeitä valtioita (kuten Ecuador, Indonesia, Iran, Panama ja Saudi Arabia) ottamaan jättilainoja infrastruktuurinsa kehittämiseen ja pitää huoli siitä, että projektit tilattiin yhdysvaltalaisilta yhtiöiltä. Kohdevaltiot valjastettiin niin suuriin velkoihin, etteivät ne kyenneet maksamaan niitä takaisin. (Velkavaltiot joutuivatkin käytännössä USA:n valvontaan Maailmanpankin ja muiden kansainvälisten luottojärjestöjen avustuksella.) ”

  En nyt ota kantaa ihan kaikkiin assosiaatioihin tämän ympäriltä, mutta arabit ovat pärjänneet aikain saatossa kohtuullisen hyvin lähtökohtia ja resursseja ajatellen, jotka ovat olleet lähes tyhjää,- tietysti aivokapasiteettia lukuunottamatta. Myös Israel juutalaisineen on kaiketi luettava tähän samaan kategoriaan.

  Missä ovat siis menestyksen avaimet… kivi,- tai hiekkaerämaassa, jossa ytitetään kasvattaa vihanneksia ja hedelmiä, -vai missä oikein…?

  Saudit saivat lottovoiton italialaisen geologin ansiosta, en nyt juuri muista nimeä, joka identifioi öljyresurssit, jotka kattoivat silloin n. 40% maailman olemassaolevista. Näin on estimoitu. Tämä tapahtui vain hetkeä sen jälkeen, kun Hitlerin Saksa joka intensiivisesti etsi öljyä Pohjois-Afrikasta, -oli käytännöllisesti katsoen jo kaatunut. Entäpä jos… Millainen olisi maailma silloin…?

  Persian Shaahi, oli tietysti USA:n suosiossa, ja mullahien valtaantulon jälkeen eräs osa USA:n raakaöljystrategiaa poksahti. Siitä on nytkin kysymys. Tässä yhteydessä on huomattava, että jos jenkki ei pysty ajamaan 6 litran V-kasiaan halvalla bensalla, niin se on sisäpoliittinen katastrofi. Tämä liittyy kaikkeen muuhunkin analogisesti.

  Suomikin osallistui aikoinaan Shaahin tukemiseen Shaahin henkivartiokaartin asuntoprojektin yhteydessä, jossa muuan insinööritoimisto, jonka pääomistaja oli Suomen-Valtio, -oli urakoitsijana…

  Kaikki meni pitkän aikaa hyvin, mutta sitten jotain meni pieleen, ja Suomi joutui sitten aikanaan täysin samanlaiseen tilanteeseen, kuin Ecuadfor, Indonesia etc.

  Siinä kusessa ollaan vielä tänäkin päivänä, ja vielä huomenna ja ylihuomennakin.

  Kannattaisi hetki uhrata jokin ajatus siihen, että kenen ansiosta tilanne on tämä… Ei kai kukaan tosissaan ajattele, että se on vain sattumaa ja siihen liittyvää huonoa tuuria..

  Asiayhteydessä kannattaa huomata, että Suomen -90 luvun nk. pankkikriisin konsulttina ongelmista selviämiseksi oli pankkiiriliike Merrill & Lynch. Mikä on ko. pankkiiriliikkeen silloinen status ja historiikki sen jälkeen… Ketkä ovat ko. pankkiiriliikkeen omistajat, ja mitkä ovat omistajiensa intressit maailmanpolitiikassa?.

  Ne näkyvät tänään Suomessa, joka on maailmanpoliittisessa kartassa täysin rinnastettavissa entisiin nk. kehitysmaihin. Tuotevalikoima vaan on toinen.

  Joko odotuksessa on se, että sotilasjuntta sotahulluine kenraaleineen, ilman todellista elämisen riskiä pääsee valtaan.

  Puolustusstrtateginen välineistökin ostetaan jo käytännön pakon sanelemana. Näinhän tämä on -90 luvulta alkaen petattu.

  Jos tästä ei valkene lopullinen päämäärä, nin on se ihme…

 30. Näin meilläkin globalistien nwo-show pyörii ja yllätys…veteraanitkin on saatu sitä pyörittämään
  —–
  Lopelta kotoisin oleva veteraani Tapani Ilvonen, 93, kannustaa nuoria tekemään töitä Suomen hyvinvoinnin eteen. … lisää tätä mätää puhetta linkistä , siinä on jo työorjuuden makua
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704272200113617_uu.shtml

  Veteraaneilla jotka eivät ehkä enää ole ajan tasalla tuo asenne mennee jo dementian piikkiin, … että nuoret nyt vain raatamaan nwo-eliitin ja eriarvoistuvan yhteiskunnan eteen vaikka jokainen täyspäinen ja valveutunut nuori kyllä haistaa ettei tämän mädän ja korruptoituneen systeemin eteen pidä tehdä mitään vain nwo-mafian renkinä puurtaen ja glomalisti-rappari-eliitin kukkaroa lihottaen.
  Varmaan presidentti oli iloinen veteraanien asenteesta koska hän itse on globalistien keulamiehiä.

 31. ”[…]Entisaikoina työpakko tunnettiin orjuutena, mutta koska orjuus on virallisesti lakkautettu, kuulostaa sellaisesta puhuminen nykypäivänä tahdittomalta. Orjuus ei kuitenkaan ole kadonnut mihinkään. Orjia on nykypäivänä enemmän kuin koskaan aikaisemmin ihmiskunnan historiassa. Vain orjuudesta puhuminen on lopetettu.

  Orjataloudessa orja oli määrätty joka aamu heräämään tiettyyn aikaan, menemään tiettyyn paikkaan ja tekemään tiettyjä asioita omistajien hyväksi siihen saakka, kunnes hänellä oli lupa poistua. Palkkioksi tästä orjan isäntä oli velvollinen huolehtimaan orjansa kelvollisesta elatuksesta. Jos isäntä tahtoi päästä orjastaan eroon, hän vei orjansa orjamarkkinoille, josta uusi isäntä saattoi ostaa tämän mukaansa. Mitä vahvempi tai taitavampi orja oli, sitä parempaa hintaa isäntä saattoi orjasta pyytää.

  Markkinataloudessa työntekijä on määrätty joka aamu heräämään tiettyyn aikaan, menemään tiettyyn paikkaan ja tekemään tiettyjä asioita omistajien hyväksi siihen saakka, kunnes hänellä on lupa poistua. Palkkioksi tästä työntekijä saa palkan, jolla hän ylläpitää itse omaa elintasoaan. Jos hänet irtisanotaan tai hän irtisanoutuu, joutuu hän myymään itse itsensä jollekin toiselle työnantajalle. Mitä taitavampi työntekijä on, sitä suurempaa hintaa hän voi itsestään pyytää.

  Kun orjataloudesta siirryttiin palkkatyötalouteen, vastuu työntekijän hyvinvoinnista siirtyi työntekijälle itselleen. Palkkatyöläinen teki samat työt kuin orjakin, mutta sen lisäksi hän hoiti itselleen myös asunnon ja elatuksen. Palkkatyöhön perustuva talous teki työväestön hankkimisesta työnantajalle helpompaa ja joustavampaa. Lisääntynyt vapaus lisäsi työväestön motivaatiota ja nosti työn tuottavuutta. Nyt työntekijä tuotteisti, markkinoi ja myi itse itsensä. Hän ryhtyi myös itse valvomaan oman työnsä jälkeä. Enää ei tarvittu orjapiiskuria motivaation synnyttäjäksi. Työntekijä huolehti nyt itse omasta motivoinnistaan piiskaamalla itseään yhä parempiin työsuorituksiin. Vaihtoehtona palkkatyölle oli työttömyys ja siitä seuraava köyhyys. Työntekijän yhteenlaskettu työmäärä lisääntyi, mutta se oli pieni hinta vapaudesta. On aivan eri asia olla orjana vain 8 tuntia päivässä kokopäivätoimisen orjuuden sijaan. On aivan eri asia tietää voivansa lopettaa työt koska vain itse haluaa kuin jatkaa ikuista raadantaa päivästä toiseen ilman toivoakaan poispääsystä. Palkkatyöläinen voi periaatteessa valita itse myös oman työpaikkansa, mutta käytännössä näin tapahtuu vain harvoin. Etenkin matalapalkka-aloilla toimivat ihmiset, nuoret ikäluokat ja vaikeasti velkaantuneet kansalaiset joutuvat ottamaan vastaan sen työn, jonka sattuvat saamaan. Näillä matalapalkka-aloilla ja etenkin köyhissä ja kehittymättömissä maissa palkkatyöläisten orjuutettu asema korostuu entisestään.[…]”

  https://resurssipohjainentalous.blogspot.fr/2011/12/36-tyomarkkinat-vs-orjamarkkinat.html

  The Jones Plantation
  https://www.youtube.com/watch?v=vb8Rj5xkDPk

  • ’…Orjuus ei kuitenkaan ole kadonnut mihinkään. Orjia on nykypäivänä enemmän kuin koskaan aikaisemmin ihmiskunnan historiassa. Vain orjuudesta puhuminen on lopetettu…’
   Juuri näin. Video paljastaa hyvin kuinka nyt ollaan jo aivan saatanallisilla poluilla. Eihän tämä finanssi- ja riistokapitalismi jossa nyt eletään ole mitään muuta kuin että tietty eliitti orjuuttaa ja hyväksikäyttää muita ihmisiä joita ilman se ei tulisi toimeen ja voisi rikastua.
   Eettis-moraalisesti koko systeemi on täysin orjuuttava ja saatanallinen sillä aina joku vetää välistä itselleen ilmaista ja hänelle kuulumatonta rahaa. Eikä se miksikään muutu ellei sitä pyörittäviä psykopaatteja saada kuriin kansalaisvoimin.

   • BIS:n taustavaikuttajat, sen hallinta ja tarkoitus
    Suomessa tulisi ehdottomasti aloittaa parlamentaarinen työskentely maan eroamiseksi Euroopan unionista, Eurosta ja Naton isäntämaasopimuksesta. Suomen tulisi siirtyä itsenäiseen talouspolitiikkaan, omaan valuuttaan ja valtiolle pitäisi varata rahanluontioikeus. Suomen tulisi tehdä Islannit ja siirtyä talousdemokratiaan ja ehkä soveltaa suoran demokratian pelisääntöjä.
    Markku Juutinen http://magneettimedia.com/bisn-taustavaikuttajat-sen-hallinta-ja-tarkoitus/

   • Slavehood 2017
    Today we have become all slaves; slaves to the powers of mafia bankster of finance; slaves to the western lie-propaganda; to the lobbies and their giant all dominating corporations – to the war-industry, because we happily believe what we are told about ever-increasing terrorism that needs to be fought with eternal wars; slaves to the environment-destructive hydrocarbon industry; to the pharma-industry; to the Monsanto-ized agroindustry; to senseless consumerism – and foremost – and summing it all up: to greed, endless greed that drives endless growth, nurturing endless competition fomenting adversity, destroying solidarity, instead of amical cooperation for a harmonious human cohabitation.
    As people of western nations, we are enslaved to an all-engulfing neoliberal fascism – to a predatory economic. Corporate lie propaganda drip-feds our brains. We haven’t even noticed it. We are enslaved to so-called ‘leaders’, put in office by obscure foreign masters of deceit – the ever-stronger corporate controlled propaganda machine – the six all controlling Zion-Anglo media, whom we believe whatever lie they vomit – because it is more comfortable to believe a lie than to confront the truth – that’s self-imposed slavehood.

    Slavehood of 2017 – and maybe many more years to come – if we do not wake up soon – has gone global, very global. It’s the epitome of globalization. We are being uniformed into colorless cubicles. Culture is massacred, language is synthesized into Anglo-Saxon slogans – we are all supposed to think in globally recognized clichés; clichés repeated and perpetuated at nauseatum by Hollywood, the notorious mass-media; by the western education system, schools from primary to universities – private or state-run are indoctrinating our kids with neoliberal dogmas that keep enslaving them.

    We are blinded and avoid seeing that we are dying fighting to satisfy puppet leaders’ greed for power and money – whose power is nothing more than that allowed them by the Masters who control the world and who pull the strings on their marionettes. http://thesaker.is/slavehood-2017/
    http://forward.com/news/national/370369/in-100-days-a-new-jewish-elite-rises-under-trump/

 32. ”Viidakon lakien kerrotaan olevan julmat, mutta vielä julmempia ovat finanssimaailman ja eliittipolitiikan lait. Bernard kertoo vakavin ilmein, kuinka kevyesti hän senaikaisten kollegoidensa kanssa tuhosi elämää voiton ja kasvun tavoittelussaan.”

  Riippuu tietysti siitä, mistä viidakosta on kysymys. Olisin kohtuullisen vakuuttunut siitä, että jos kaikki finanssimaailman ja eliittipolitiikan supertähdet joutuisivat konkreettisesti, -siis fyysisenä kipuna etc. -kohtaamaan sen vastaavan, mihin tilanteisiin muulla tavoin muita ihmisiä saattavat, niin jäisivät monet asiat tekemättä…

  Mutta sateenvarjon alla pupujussitkin voivat leikkiä tiikereitä. On henkilökohtaisesti täysin eri juttu kun tulee turpiin oikein kunnolla, kuin se, että menettää vähän rahaa, tai statusta joita faktisesti ei edes ole olemassa…

  Eräitä muitakin asiayhteyksiä on tässä olemassa.

  • Ei tuo meidänkään hallitus näytä juuri kipua tuntevan kun leikkaa köyhille välttämättömästä toimeentulosta ja terveydenhoidosta. Mitä nyt televisioon pitää välillä tulla sössöttämään kuin pikkulapsille tai muuten vajaaälyisille jotka eivät muka ymmärtäisi mitä ollaan tekemässä. Pää punaisena ajetaan kaiken yhtiöittämistä ja yksityistämistä, että saadaan vielä väkisin otetut verovaratkin kavereiden taskuun. Paljon siinä on jo onnistuttukin, vaikka enimmäkseen on omaisuutemme ja rahamme menneet ”kansainvälisille institutionaalisille sijoittajille”. Jos ne ovat hallituksen kavereita?

   • On vaan kummallista kun tämä asia tiedetään aika laajasti ? kansan keskuudessa mutta mikään ei muutu ja samat pellet jatkavat. Kansa siis uskoo satuihin ja tarinoihin (valheisiin) ja sallii itsensä kusetuksen. Onhan se tosi outoa ja epätervettäkin. Vai eikö se sittenkään tiedä paremmin mikä on homman nimi?

    • En ole menettänyt luottoani kansan ymmärrykseen, mutta se on jo toinen asia mitenkä kansalaiset voisivat vaikuttaa tämän mafioso-jengin harjoittamaan politiikkaan, sillä eihän kukaan täyspäinen voi uskoa tähän vaali-ilveilyyn.
     Suomalaisella on pitkä pinna ja on todella hidas/harkitseva ennen kuin se nousee tosissaan sortajansa vastaan, mutta sen jälkeen on varmasti ”oksat pois” kumpa se tapahtuisi hallitusti, sillä tämä riistäjä-jengi on siihen varautunut ja mahdollisesti suunnitelmissa onkin heillä sen suuntainen provokaatio.

    • Suurella osalla kansasta menee vielä ”liian” hyvin, mutta entäpä sitten kun ei enää mene?
     Silloin alkaa tosissaan tapahtua!

     • Itsekin olen kallistunut kurjistumisteoriaan. Kun hätä puree tai koskettaa oikein kunnolla niin vasta sitten syntyy liikettä.
      Viisaampaa olisi toki toimia ajoissa mutta se taitaa olla turhaa toivoa.

     • On todella juoni suunnitelma :

      Nimimerkit Diabolik ja Truth Hunter taitavat kuulua perussuomalaisen puolueen salaiseen ydinryhmään..?

      He taitavat olla kaiken takana? He kehoittivat Soinia & Lindströmiä nuoleskemaan keskustan ja kokoomuksen ministereitä, jotta työttömät ja muut köyhät kurjistuisivat entistä enemmän.

      Päämäärä on ainoa merkitsevä tekijä: Samapa se sille minkävärinen kissa on kunhan se vain pyydystää hiiren…

      Sipilän hallitus on leikannut työväestöltä ja parantanut kapitaalin ja yläluokan asemaa. Yksityistäminen ja verovaroin kustannettu sosiaaliturva on vastaisku pohjoismaiselle hyvinvointivaltiolle.

      Hyvin he ovat onnistuneetkin kurjistamispolitiikassaan: Leipäjonot kasvavat ja työttömät saavat viimeinkin tuta mitä laiska sosiaalipummi tarvitsee: Kuria ja järjestystä.

      Täytyyhän Lapuan Liikettä ja IKL ihannoivan puolustusministeri Niinistönkin saada ilmoittaa kenraaleille edistymisestä maanpuolustuksellisissa asioissa. Pelkästään ryssä- viha ei riitä… Ostetaan miljarditolkulla uusia hävittäjiä…

      Kuntavaalitkin he hävisivät ainoastaan senvuoksi, että kansalaisissa on edelleen liikaa hyvinvointia.
      Lisätään vaan köyhien ja työttömien simputtamista ja kohdistetaan sorto myös keskiluokkaan niin fasismikin alkaa tuntua varteenotettavalta vaihtoehdolta. Näinhän kävi Natsi-Saksassakin..?

      Puoliväliriihen yhteydessä Persut saivat uuden ministerin: Kulttuuriministeri, Sampo Terhon. Häneen persut kohdistavat nyt suuret toiveensa: Ex- oikeus- ja työllisyysministeri Lindström kannatti kuolemanrangaistusta, mutta kulttuurimme ei sitä vielä suvainnut. Aika ei vielä ollut kypsä..? Nyt Lindström voi keskittyä pelkästään työläisten piinaamiseen…

      Terho on avainasemassa: Kulttuuriministerinä hän voi muokata vähitellen kansan pois post-modernista (= suvaitsevasta) kulttuurista ja palauttamaan alku-suomalaisen koston menttaliteetin, jonka mukaan kaikki erilaisuus on murhan arvoista.

     • Korjaus:

      Sipilän hallitus on leikannut työväestöltä ja parantanut kapitaalin ja yläluokan asemaa.
      Terveydenhuollon yksityistäminen ja verovaroin kustannetun sosiaaliturvan
      lakkauttaminen on vastaisku pohjoismaiselle hyvinvointivaltiolle. Sosiaalitantat ja kaikenmaailman kukkahattutädit Helvettiin! Jokainen tulkoon toimeen omillaan…

     • Muuta sinne Afrikkaan asumaan jos Suomessa ahdistaa noin rankasti!

      Älä kuitenkaan lupaa edustamasi vihervasemmiston tyyliin että koko Afrikka saa halutessaan muuttaa meidän naapuriin.

      Niin, riittää kyllä tuo n. 2-3 miljardin vuosikulut näistä ”suuressa ja mahtavassa hädässä” olevilta!

     • Halla-aho yllättää:
      – Kansallismielisyyttä kauhistellaan ja siinä kuullaan 1930-luvun kaikua ja rautasaappaiden töminää. Todellisuudessa siinä ei kuitenkaan ole kyse sen ihmeellisemmästä asiasta kuin siitä, että meidän mielestämme oma kansakunta ei ole mikään illuusio tai konstruktio, vaan luonnollinen viiteryhmä.

      Halla-ahon mukaan länsimaiset yhteiskunnat muuttuvat globalisaation myötä uudelleen luokkayhteiskunniksi, joissa käsitys yhteisestä edusta ja yhteiseen hiileen puhaltamisesta katoaa. Länsimainen työväestö ja alempi keskiluokka ovat Halla-ahon mukaan globalisaation ”suurimpia häviäjiä”.
      http://www.iltalehti.fi/politiikka/201705012200116066_pi.shtml

     • Nähtäväksi jää onko Halla-aho samaa ’rukousaamiaisjoukkoa’ kuin Soini. Siis onko puheisiin luottaminen? Itse en ainakaan vielä luota. Vain teot puhuvat.

     • Yksi keino jolla he ovat hankkineet jatkoaikaa on tämä alkoholilain laventaminen elikkä keskioluen vapauttaminen ja sen jälkeen huumeiden näennäinen vastustaminen toivossa sorrettujen sortuminen apatiaa, mutta se on turhaa pyristelyä sillä lopuksi aina ”narunpää tulee vetävän käteen”, elikkä sitä saa mitä tilaa ja kerran vielä jokaiselle mitataan ansioidensa mukaan.

    • Äänestyskäyttäytyminen tässä kummallista on. Vaikka puheet ja teot eivät voisi olla enemmän ristiriidassa, mennään ja äänestetään sitä samaa. Tietenkin, puheiden kuunteleminen on aina helpompaa kuin tekojen seuraaminen. Suurin osa teoistahan pidetään piilossa. Salataan julkisia asiakirjoja jopa sadaksi vuodeksi. Se ei pitäisi olla demokraattisen valtion tapa.

     Politiikka suoraan suomennettuna tarkoittaa yhteisten asioiden hoitamista. Milloin se on muuttunut yhteisten varojen varastamiseksi? Jos politikot tekevät tätä ilman lahjuksia, ovat tyhmiä. Jos ottavat vastalahjoja, vaikka ”viran” tai materian muodossa, ovat vain yksinkertaisesti varkaita. Mikä tahansa vastalahja julkisten varojen luovuttamisesta on korruptiota. Myös hallituksessa tehdyt ”lehmänkaupat”. Ja sitähän Suomessa on.

     En ihmettele, kun melekin puolet porukasta ei enää äänestä.

     Katselin Pressiklubia televisiosta noin kuusi minuuttia. Li Andersson rupesi paasaamaan miten Suomi on vähiten korruptoitunut maa ja lehdistönvapaus on… Pistin toosan kiinni. Hyvin on tyttö kasvanut politiikan muottiin. Askarruttaa vain, minkälaista menoa niissä muissa valtioissa on joissa korruptiota mitataan, jos Suomi sijoittuu kärkeen.

     • Uskotte siis vieläkin, että äänestys on rehellistä? Älkää nyt viitsikö, kaikki äänestykset ympäri maailmaa manipuloidaan – tuloksella ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuinka ihmiset ovat OIKEASTI äänestäneet. Valeoppositioon perustuva poliittinen teatteri on rakennettu siten, että se antaa kansalle ILLUUSION DEMOKRATIASTA. Demokratia on illuusio – sinun äänestylapulla ei ole mitään merkitystä!

     • Tuossa on perää, meitä huijataan varmaan tässäkin.
      Mutta pahinta minusta on kun koko edustuksellinen demokratia mahdollistaa pienen eliitin tyrannian eikä kansanvalta toteudu kun ei ole kansanäänestyksiä.
      Meilläkin koko ajan tehdään päätöksiä jotka eivät menisi läpi kansanäänestyksissä.
      Miksi ihmiset eivät ryhdy kannattamaan puoluetta joka vaatii kansanäänestyksiä? Kun sellainen puolue nousisi valtaan niin se olisi vahva askel kohti todellista demokratiaa.

     • Truth Hunter. ”Sellainen puolue” ei voi päästä valtaan, koska puoluejärjestelmässä ei ole todellista demokratiaa. Oppositio on valeoppositio, rehellinen ihminen savustetaan sieltä puoluekurilla ulos!

     • Jos puolueen ohjelmassa sanotaan, että kaikista merkittävistä asioista pitää järjestää kansanäänestys niin silloin on pakko toimia niin.
      Ja sellainenkin puolue kyllä löytyy. Ja kun se kasvaa riittävän suureksi eli enemmistöksi niin silloin toimitaan sen eli kansan enemmistön ehdoilla.

 33. Suuri osa kansasta on tyytyväinen kun saa olutta/tupakkaa kaupasta ja pääsee viikonlopuksi mökille ryyppäämään.
  On facet ja muut hölynpölyn sosiaalisen median hömpötykset, tyhjänpäiväinen ja tyhmistävä, typerä tv-viihde ja iltalehtien ym. roskahölynpöly uutiset!

  Monilla kuluu koko elämä näin ja eivät koskaan todella pysähdy miettimään syvällisesti elämänsä tarkoitusta.

  Ja juuri tähän meidät halutaankin aivopestä, elä ja kuluta sen kummenpia miettimättä!

  Ei siis ihme että monet hakevat tähän oravanpyörään pakopaikkaa alkoholista, huumeista, ja erilaisista extremekokemuksista joilla paetaan hetkeksi tylsää ja henkisesti kuluttavaa elämää.

  Voi olla että tästä kaikesta ihminen ei pääse ”irti” ennen kuin hänet ”pysäytetään” esim. työttömyyden, avioeron tai jonkun muun elämää ravistelevan kokemuksen kautta.

  Koko elämän jatkuneesta ”ohjelmoinnista” ei niin vain irti päästä hetkessä!

  Muuten mielenkiintoinen video joka liittyy ylenpänä oleviin kommentteihin:

  https://www.youtube.com/watch?v=1_910aJDTxU

 34. Meidän hallituksen ”kärkihankkeita” ovat työllisyysasteen nostaminen 72%’n ja tietenkin ”sote-uudistus”. Sote muistuttaa ryöstöä enemmän kuin mikään ja politikkojen kertomat tavoitteetkin ovat jo ristiriidassa. Kaikille luvataan kaikkea hoitoa vähintäänkin kolmelta eri ”palveluiden tuottajalta” joista voi valita ihan itse ja kustannuksia leikataan kolmisen miljardia. Tyhmempikin ymmärtää että näissä puheissa ei kaikki natsaa, ei vaikka vaahtopallo suupielessä puhuttaisiin.

  Julkisen hoidon saisi varmaan pienemmälläkin rahalla kuntoon, mutta se ei nyt vaan kertakaikkiaan käy.

  Mutta työllisyyden nosto se vasta tärkeää onkin. Politikkohan ei vielä ymmärrä, että mikään työ ei luo rahaa kansantalouteen, vaan raha luo työtä. Ja mitä enemmän rahaa ”pumpataan” ulos (verotta) meidän kansantaloudesta, sitä vähemmän meillä on työtä. Siihen hallituksen toimet kuitenkin tähtäävät.

  Politkko voikin luoda vain kavereilleen hyvää palkkatyötä, joka maksetaan yhteisistä varoista. Vaatimattomina esimerkkeinä vaikka äskettäin luotujoa työpaikkoja Senaattikiinteistöön, Lehtomäen nimitys ja Esko Ahokin sai jonkin ”selvitysmiehen” tehtävän. Lienee uudet Himaset tulossa. Lintilä julkaiskoon hänen palkkionsa kaikkine kuluineen. Viimeksi sitä miestä tarvitaan selvittämään yhtään mitään. Ei ainakaan siellä, missä vielä menee jotenkuten hyvin. Tietenkin maakuntahallintoon tulevat tuhannet ”virat” kannattelevat kepua maakunnissa. Yhtä kaikki, menoja vain lisätään. ”Kestävyysvajeesta” ei tietokaan.

  Ja mitäs kansalle? Ilmaista pakkotyötä, jolla siivotaan kortistot. Kaunistellaan tilastoja, ei muuta. Vaikka pakkotyö on kielletty lailla ja kansainvälisillä sopimuksilla, niin hyvin se näyttää pelittävän oikein hallituksen toimin.

 35. Kun Sipilä tulee julkisuuteen prosessikaavionsa kanssa, joka kertoo ”kestävyysvajeen” olevan kymmenen miljardia, pidän tätä kaksinaamaisena politiikkana. Sehän on muuten sama summa, jonka Vanhanen-Katainen lisäsi valtion menoja neljässä vuodessa. Niin että mitkä puolueet niitä yhteisten varojen jakopuolueita oikein ovat? Paljonko on Sipilän hallitus lisännyt valtion menoja ja minne?

  ”Kestävyysvaje” olisi kyllä kurottavissa umpeen, mutta se ei kertakaikkiaan käy. Pitäisi tehdä kaikki päinvastoin kuin nyt. Nythän leikataan sieltä, missä leikkausvaraa on vähiten. Se pienentää ostovoimaa ja vähentää ”yrittäjyyttä”. Lisää tyhjiä näyteikkunoita. Veroja suunnataan sinne, missä maksukyky on pienin ja vähennetään sieltä, missä maksukyky on suurin. Eikä vain vähennetä, vaan poistetaan kokonaan verot. Siihen tähtää mm. ”hallintarekisteri-uudistus”, joka näyttää menevän viimeinkin läpi eduskunnan. ”Vajetta” siis pitää olla. On mukamas syy miksi pitää leikata kansantuloa, vaikka leikkaukset vajetta lisäävät. Jos tekevät tämän vain tyhmyyttään, se olisi helpompi ymmärtää.

  Naurettavin ”uudistus” on kerätä muutama kymmenen miljoonaa lisää liikennettä sakottamalla. Tuon verran tipahtaa jo jonkun kepulaisen taskusta kun hän pyörähtää maakunnassa. Poliiseja alkaa kumminkin näkyä yhä enemmän työmaatkaliikennettä ”valvomassa” tunnuksettomin autoin. Työssäkäyviltä poloisiltahan on vielä jotain mistä ottaa. Lienee määräys tullut ”ylemmältä taholta”.

 36. Muistin että Vappuhan se on nyt, työläisten juhlapäivä. Hyvää vappua vaan kaikille. Vapun kunniaksi näyttää kirjoittavan myös Saku Timonen. Vilkaisin hänen blogiaan. Oli huomannut Iltalehdestä Mika Koskisen artikkelin, jossa hän pistää työttömät maanrakoon. Blogi täällä: http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/04/30/tyottomyyden-orjat/

  Joo, kun putoatte pohjalle, älkää kuvitelko että joku tulee teitä auttamaan. Nykytyyliin kuuluu syyllistäminen ja päähän potkiminen, niin kuin ennen vanhaan. Tällä on myös yhteys tähän artikkeliin. On yhteys pohjalta rahan ja vallan huipulle. Mikakoskisia tarvitaan kertomaan julkisesti mitä mieltä siellä rahanvallan huipulla ollaan ihmisistä jotka eivät heille enää mitään tuota. He ovat vain biojätettä. Tiedä tekeekö hän sen tyhmyyttään jonkun ohjaamana, onko opetukset menneet oikeaan osoitteeseen? Onhan työttömän, mikakoskisien ja rahanvallan huipun välissä paljon muitakin, joilla on vaikutusvaltaa ”yleiseen mielipiteeseen”. On politikkoja, virkamiehiä, analyytikkoja, sijoittajia ja niin edelleen.

  • Jaahas, täällähän eliitin kätyrit viljelevät jakoa. Bernard kehottaa yhdistymään, sinä, Diabolik, propagoit väkivaltaa ihmisten välille.

   Häpeäisit edes… toki moiseen tarvitsee omantunnon…
   😉

 37. Kuka väkivallasta on sanaakaan maininnut?

  En ainakaan minä!

  Odota että humala laskee niin näet paremmin mitä kirjoitin.

  Odinit eivät ole väkivaltaa varten, vaan ESTÄÄKSEEN VÄKIVALTAA!

  Hauskaa että mainitset tuon ”yhdistymisen”.

  Arvaa minkä tahon lemppari teema tuo ”yhdistyminen” on?

  • Odinit eivät ole väkivaltaa varten sen enempää kuin ampuma-aseetkaan. (Alentuvainen kommentti, joka vihjaa ajatuksieni olevan hermomyrkyn halvaannuttumat, ei ansaitse edes reaktiota.)

   Ihmisten yhdistyminen ei tarkoita samaa kuin yksi kansa. Sana ”yhdistyminen” ei ole eliitin omaisuutta, sen enempää kuin ”ihmisyys”. Ihmisten yhdistyminen tarkoittaa rauhaa ja eroavaisuuksien kunnioittamista.

   Katsoitko Bernardin haastattelua lainkaan, ennen kuin ammuit tänne linkittämään hehkutusta ”patrioottisille aasan palvojille” kanadassa (toivottavasti porukalla on kaikilla vahvat viikinkijuuret, muuten menee vähän monikulttuuriseksi 😛 )? Tiedät varmaan myös, mitä Odinin kirkko on näistä porukoista mieltä.

   Ihmisten yhdistyminen tarkoittaa sitä, että me (ihmiset!) sovimme keskenämme, että meitä on erilaisia niin kansanperinteeltä, maailmankuvalta (uskonnot) kuin muiltakin ominaisuuksilta, ja se on ok. Sillä hetkellä, kun ihmisyys nousee ainoaksi jaoksi maailmassa ja me ihmiset(!) tulemme keskenämme hienosti toimeen, (epäihmismäisen, mädän) valtaeliitin asema on mennyttä.

   • Joo, katsoin kahdesti(sekä suom. & engl. tekst. versio) tuon koukkunokan teatteriesityksen.

    Täysi kympin suoritus, kyyneleet ja kaikki!

    Johannaan upposi tietysti kuin väärä raha, vaikka ainakin kahdesti tuon videon aikana olisi pitänyt hälytyskellojen soida niin että korvissa soi!

    Katsos Johanna, olen jo tähän ikään mennessä oppinut huomaamaan kun joku puhuu paskaa.
    Lisäksi minulla on ”kyky” tarkistaa halutessani tuo tyyppi mikä hän oikeasti on miehiään.

 38. Kiitos Johanna ja Vesa, että teitte tämän tekstin ja toitte Bernardin haastattelun esiin, ja vielä käänsitte sen suomeksi. Hänen äänensä on koetun tosi ja herkkä, ja hänen tekonsa tosia ymmärryksen heräämisen jälkeen, kuten antamanne linkit kertovat. Tällaisia ihmisiä, jotka kohtaavat omat pelkonsa ja rohkenevat antautua elävälle totuudelle itsessään tarvitaan!

 39. Artikkelissa todetaan:
  ’…Pidämme selviöinä tiettyjä jakoja maailmassa. Pohdiskellessamme vaikkapa geopolitiikkaa pidämme lähtökohtana, että on olemassa keskenään taistelevia rintamia, kuten ”Venäjä vastaan USA” tai ”islamistit vastaan länsi”. Bernardin mukaan tämä on täyttä lumetta. Hänen kokemustensa mukaan todellisuudessa tällaisia jakoja ei ole..’
  Vaikka Bernhard ei näe tällaista jakoa niin monet näkevät. Monet asioista perillä olevat näkevät, ettei Putin suinkaan ’säestä’ Trumpia ja hyväksy USA:n politiikkaa ja että vain amerikkalaiset kokevat hänet epäsuosittuna kun hän muualla maailmassa on varsin, voisi sanoa yllättävän suosittu ja hänet nähdään yksinapaisen nwo-maailman selkeänä vastustajana.

  ”More important, Putin has repeatedly condemned Washington’s unilateral war-mongering around the world, in fact, the Russian president has become the de facto leader of a growing resistance movement whose primary goal is to stop Washington’s destabilizing regime change wars and rebuild global security on the bedrock principle of national sovereignty.
  ”Putin’s opposition to unipolar world rule, that is, Washington dictating policy and everyone else falling in line, is not a sign of anti-Americanism, but pragmatism. Washington’s 16 year-long rampage across Central Asia, North Africa and the Middle East, has only intensified crises, fueled instability, bred terrorism, and increased the death and destruction. There have been no victories in the War on Terror, just endless violence and mountains of carnage. On top of that (as Putin says) “No one feels safe.”
  Putin’s New World Order
  http://www.unz.com/mwhitney/putins-new-world-order/

  • P.s. myös tuo jako islamistit vastaan Läsi on kiistatta todellinen, siitäkin huolimatta että sitä – kuten Venäjä-Länsi jakoakin – rahamafia tietoisesti manipuloi ja käyttää hyväkseen. Oikeastaan lähes kaikki ristiriidat maailmassa ovat todellisia, osittain varmaan myös eliitin sisällä, ja juuri niiden avulla niitä hyödyntäen ja jopa tehostaen nwo-mafia pystyy kiristämään otettaan ja lisäämään valtaansa.
   Mutta kuinka kauan? Kun tulee riittävän suuri ristiriita niin onko se enää hyödynnettävissä ja otettavissa sen haltuun?

 40. Totta, taitaa tuo Bernard olla ainakin osittain disinformaation levittäjä!

  Tai sitten hän päätti loppuelämänsä elättää itsensä salaliittoteoreetikkona ja päätti kerralla pistää teoriat hieman uusiksi.

  Odotan innolla sitä raflaavaa toista osaa, kenties saamme kuulla vielä ihmeellisempiä, suuria ja salattuja asioita.

  Onkos kellään muuten hänen email osoitetta?

  Voisin kysyä häneltä siitä mieltäni askarruttavasta ”Mustasta Paavista”.

  • Itse en usko että hän tahallisesti levittäisi dis-infoa. Mutta ei hänkään voi nähdä kaikkia asioita ehdottoman realistisesti sillä hänkin on oman maailmankuvansa vanki kuten me kaikki olemme.
   Jos – kuten hän varmaan tekee – näkee maailman liian voimakkaasti vain rahamiesten pelikenttänä niin se vaikuttaa ilman muuta siihen miten näkee ja painottaa muita asioita.
   Tieteessäkin on niin, että tutkijat joilla on oma teoria tiettyyn asiaan pyrkivät antamaan sille liian suuren vallan muissakin näkemyksissään.

   • P.s. Todellinen totuuden etsijä panee totuuden etsimisen poliittisten tai henkilökohtaisten syiden edelle, olivatpa ne ideologisia, kansallisia, isänmaallisia, etnisiä, luokkaan tai sukupuoleen liittyviä.
    Tällaisia ihmisiä on harvassa ja politiikassa vielä harvemmassa.
    Filosofi ja kirjailija Iris Murdoch kirjoittaa Hyvyyden suvereenisuus artikkelissaan ”tutkijan rehellisyydestä ja nöyryydestä, joka ei edes tunne houkutusta tukahduttaa sitä mikä kiroaa hänen teoriansa.”

 41. Tätä ne haluaa ja ovat mielissään kun juttu luistaa ja toinen koittaa sanoa toistansa paremmin joka johtaa usein eripuraisuuteen jonka tuottamaan ”rakoiluun” on helppo kiilautua monenmoisin mahdollisuuksin.
  Tietenkin aina ensimmäinen ehto on keskustelu ja molemminpuolinen analysointi mahdollisista näkemyseroista joka Vastavalkean sivuit ovat nahdollistaneet, mutta on huomioitava, että Suomalaisuuden ”tiimalasista ” on kohta hiekka valunut pohjaan ja on korkea-aika kääntää se Isänmaamme pelastukseksi uuteen asentoon pelastaaksemme Itsenäisyytemme, Kansamme ja kulttuurimme.

  Teille nuorille jotka ette ole joutuneet kokemaan mihinkä tämänpäivän kaltainen politiikka johtaa, kehoitan lukemaan historiaamme jottette jouisi samaan tilanteeseen johonka Mannerheim edustamiensa tahojen kanssa joutui kokemuksen pakoittamana pelastaakseen Suomen Itsenäisyyden: ”Mannerheimin päiväkäsky 8.9 1944: -Olen vakuuttunut siitä, ettäSuomen kansa voi säilyttää itsenäisyytensä ja turvata tulevaisuutensa vain sillä edellytyksellä, että se pyrkii vilpittömiin suhteisiin naapurimaihinsa. Olen sen vuoksi ehdottanut rauhanneuvotteluja Neuvostoliiton kanssa”-

  Kun verrataan tätä hänen kuuluisaan Miekantupipäiväkäskyynsä.Käydessään luokkasodan aikana 23.2. 1918 Antreassa Karjalan kannaksella Mannerheim antoi julistuksen, jossa hän vannoi, ettei panisi miekkaansa tuppeen ennen kuin ”viimeinen Leninin soturi ja huligaani” olisi karkoitettu niin hyvin Suomesta kuin Vienan Karjalastakin.
  Julistus innosti heimoaatteen ystäviä. Joensuusta ja Sortavalasta saapunut lähetystö sai sekä senaatin että ylipäällikön tuen suunnitelmilleen retkikuntien lähettämisestä vapauttamaan Vienan Karjalaa. Mannerheim vieläpä laajensi suunnitelman koskemaan myös Aunuksen Karjalaa.
  Tämän käskyn hän vielä palautti niin kutsuttuna Miekantuppivalana komentaessaan suomen armeijan valloittamaan suursuomea yteistyössä Saksalaisten aseveljien myötä.

  • Marskin toiminta on suhteutettava aikaan jossa hän eli ja jonka vanki hän oli. On vaikea sanoa olisiko Suomi säilyttänyt itsenäisyytensä ilman Marskia. Luultavasti ei.
   Tsaarinvaltaan kasvaneena hän oli sen puolustaja ja näki kommunismin petoksen läpi, näki että kyse oli diktatuurista johon työläisiä oli helppo huijata johtuen porvariston armottomasta sortovallasta.
   Nyt kuitenkin tiedämme että kommunismi ei ole pelastus vaan suurin katastrofi ihmiskunnalle ja että juuri se on nwo-eliitin lopullisena tavoitteena tänäänkin.

   • Tarkoitukseni oli varoittaa tästä tämän hetken politiikasta joka on melkein kopio 1930 luvun politiikalle ja sen seuraukset tiedämme, josta Paasikivi ja Kekkonen ovat olleet sttä mieltä, että sodat olisi voitu välttää.
    Paasikivi vielä kutsui Talvisotaa Erkon sodaksi.

    • Ymmärsin kyllä. Usein on niin, että ihmiset unohtavat historiaa (myös tätä hetkeä) tutkiessaan, että tilanne jossa on toimittu on otettava huomioon. Voisi sanoa että toiminta on ollut tilanteen funktio vaikka toimijoiden persoona silti on tärkeä ja usein jopa kaikkein tärkein asia.
     On filosofeja (esim. Heidegger) jotka ovat sitä mieltä että Hitlerin valtaannousu oli mahdollista vain Versailles’in rauhansopimuksen pohjalta koska muuten Saksa ei WW1-sodan jälkeisestä kurjuudesta olisi voinut nousta. Ja on helppo kysyä kuka ja miksi tuon sopimuksen teki juuri sellaiseksi että se mahdollisti kansallissosialistien nousun. Miksei se olisi ollut ainakin osin suunniteltu asia?
     Olisi mielenkiintoista myös tietää miten esim. Marski toimisi nykytilanteessa.

    • Suomi ei olisi voinut välttää sotaa.

     Kun katsomme eri Euroopan maiden varustautumisen tilannetta kesällä-39, niin käy täysin selväksi kuka sitä sotaa kaikkien eniten suunnitteli ja halusi!

     Neuvostoliitolla oli tuolloin maaiman suurin hyökkäysarmeija valmiina.
     Puhun nyt siis maavoimista ja ilmavoimista, laivasto oli tietenkin suurin Britannialla.

     Kukaan ei noin massiivista armeijaa koskaan historiassa ole rakentanut vain puolustautumistarkoitusta varten.

     • ”Suomi ei olisi voinut välttää sotaa.”
      Näin jyrkästi voi lausua vaan nyky päivän suodattaman historian totuuden uhri mutta jos vastapainoksi lausumalle laitetaan sen kyseisen ajan eläneitten todellisten Valtiomiehien Paasikiven ja Kekkosen tulkinnat tuosta asiasta ja vielä puolueettomana perehtyy maassamme harjoitetuun sotaa edeltävään politiikkaan, niin ei voi tuollaiseen ehdottomuuteen päätyä.

      Toinen asia on se ”massiivinen” armeija, niin kannattaa syventyä Neuvostoliiton historiaan miten se yritettiin tukahduttaa alkuunsa voimmakkailla länsimaiden interventioilla joihinka suomalaisetkin osallistui juuri Mannerheimin miekantuppikäskyyn tukeuneina, niin silloin varmasti ymmärtää miksi heilläkin oli armeija.
      Venäjällä juuri nytkin koetaan se totuus, että sen on varmistettava itse puolustuksensa, sillä jos katselee vähänkin neutrailein mielin tätä läntistä koohotusta joka toitottaa Venäjän uhkaa ja samalla tarinoi oman piiritysrenkaan rakentamista Venäjän ympärille puolustukseksi, niin ei voi muuta kun todeta vahvan yhtäläisyyden 1930luvun propakandalle.

 42. ”Näin jyrkästi voi lausua vaan nyky päivän suodattaman historian totuuden uhri mutta jos vastapainoksi lausumalle laitetaan sen kyseisen ajan eläneitten todellisten Valtiomiehien Paasikiven ja Kekkosen tulkinnat tuosta asiasta ja vielä puolueettomana perehtyy maassamme harjoitetuun sotaa edeltävään politiikkaan, niin ei voi tuollaiseen ehdottomuuteen päätyä”

  Höpö, höpö!

  Olet valitettavasti uskonut tyypillistä kommunistien propagandaa jossa Suomi on kuvattu uhkana Neuvostoliitolle ja sodan syypäänä.

  Muistatkos vielä miten 2.maailmansota alkoi?
  Kuka oli se joka rikollisesti hyökkäsi täysin perusteetta Puolan kimppuun ja lopulta surmaten julmasti jopa Puolan kommunistitkin(he luottivat sokeasti Staliniin ja Neukkulaan)

  Mitä tulee tuohon Paasikiveen, niin muistaakseni sodan jälkeen hän hyökkäsi törkeällä tavalla Mannerheimia kohtaan ja mustamaalasi häntä esittäen hänet jonkin sortin sotarikollisena.

  Pieni ja sotavoimaltaan mitätön Suomi ei ollut minkään kaltainen uhka Neuvostoliitolle jolla oli syksyyn -39 mennessä maailman suurin armeija.

  Pelkästään pientä Suomea vastaan taisteli lähes miljoona sotilasta, 11266 tykkiä ja kranaatinheitintä, 3000 tankkia ja reilusti yli 3000 lentokonetta!

  Luuletko tosissasi että Suomen heikko ja pieni haistapaska armeija olisi ollut uhka suurelle Neuvostoliitolle?

  ”Toinen asia on se ”massiivinen” armeija, niin kannattaa syventyä Neuvostoliiton historiaan miten se yritettiin tukahduttaa alkuunsa voimmakkailla länsimaiden interventioilla joihinka suomalaisetkin osallistui juuri Mannerheimin miekantuppikäskyyn tukeuneina, niin silloin varmasti ymmärtää miksi heilläkin oli armeija”

  Suomen rajaseutujen läheisyydessä käymillä pikku kahakoilla(heimosodat) ei ollut mitään vaikutusta Neuvostoliiton turvallisuuteen ja tulevaisuuteen.

  Syy miksi Neukkula Jenkkien avustamana rakensi maaiman suurimman hyökkäysarmeijan oli se että heillä oli hyökkäyssuunnitelma Eurooppaan nimeltä Groza.
  Tämä suunnitelma piti panna täytäntöön viimeistään oliko nyt syksyyn -41 mennessä.
  Elokuussa -41 Neuvostoliitolla oli jo yli 400 divisioonan verran sotilaita tätä tarkoitusta varten.

  Suomea vastaan käyty surkea talvisota pakotti Stalinin arvioimaan oman armeijansa kykyä uudelleen.
  Tästä johtuen Stalin päätti odottaa että Saksa, Ranska ja Britannia sotisivat toisiaan vastaan kuluttaen sotilaallisen voimansa vähiin jotta lopulta Neuvostoliitto voisi hyökätä Eurooppaan supermassiivisella armeijalla.

  Irvokasta sinänsä että Suomea vastaan Neuvostoliitto soti Jenkkien kanssa suunnitelluilla ja Jenkkien rakentamissa asetehtaissa tehdyillä aseilla!
  Näin paljon Usa ”arvosti” Suomea Talvisotaa ennen ja kulueassa!

  • Toistan vielä saman minkä edelläkin ja lisäyksesi vahvistaa vaan sen miten syviin harhoihin saattaa tehokas manipulointi altistaa.

   • En kutsuisi hyvin dokumentoitua sotahistoriaa harhoiksi tai manipuloinniksi!
    Kysymys on ennen muuta alkuperäisdokumenteista, siis aidoista sodanaikaisista Neuvostodokumenteista.

    Jos ne eivät sinulle kelpaa lähdeaineistoksi niin suosittelen aku-ankkaa tai mustanaamiota.

  • ”Mitä tulee tuohon Paasikiveen, niin muistaakseni sodan jälkeen hän hyökkäsi törkeällä tavalla Mannerheimia kohtaan ja mustamaalasi häntä esittäen hänet jonkin sortin sotarikollisena.”

   Pankkiiri Paasikivi saattoi oilla jopa opportunisti.

   Mannerheimilla oli yli Paasikiven aivan taatusti parempi taju siitä, mitä Venäjän kanssa ainakaan ”ei pidä tehdä”. Tämä kokemus perustui varmaankin aikoihin upseerina ko. suurvallan armeijassa.

   Kaikki Suuomessa tänä päivänäkään eivät ymmärrä sitä, mikä loppujen lopuksi pelasti Suomen nk. katastrofilta, eikä mikään tarjotusta poliittisesta doktriineista EU-utoopiat mukaanlukien näytä palvelevan reaslistisia tapahtumia.

   Nyt kun sitten väännetään tätä 100-vuotis-historiikkia tiskiin kaikkine juhlakaluineen ja juhla ideologioineen, niin pitää kyllä kysyä oliko tämän 100-vuotisen itsenäisyyden korkein jalostusaste liittyä Euroopan Unioiniin. Sitäkö tässä oikein juhlitaan…

 43. Varoitus … aiheeseen liittyen —okkultismi ja magia hallitsee maailmaa, ei järki eikä lait.
  Pysykää valveilla !
  Vigilant Citizen: ’Symbols Rule The World, Not Words Nor Laws’ — Magic Rules, Not The Reason; Stay Vigilant!
  Witches Worldwide Target Trump in Mass Occult Ritual
  I am always surprised by the surrealist article titles I sometimes witness myself typing. But this is happening. And it is serious. Occultists that are part of public magical groups and secret societies – as well as wannabe witches worldwide – are doing this: A mass occult ritual on Friday, February 24th to “bind Trump and those who abet him”.
  http://vigilantcitizen.com/latestnews/witches-worldwide-target-trump-mass-occult-ritual/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=147629
  [Vigilant Citizen
  From films, architecture and music, Vigilant Citizen exposes and explains the hidden occult symbolism behind much of modern culture]

  • P.s. — Rahan palvonta on magiaa tai taikauskoa jossa rahalla (ja materialla) uskotaan olevan yliluonnollista voimaa ja – kuten nykyinen Trumpin tiimi (propagandistisesti?) uskoo – Jumalan jopa suosivan sitä. Niinpä ’rukousaamiaiset’ kuuluvat asiaan koska niiden avulla uskotaan saatavan Jumalakin mukaan kun maailmaa valloitetaan rahan vallan ja satanismin alle.
   Todellisuudessa vahvin ei tarvitse eikä etsi valtaa (epäjumalaa) kun hän on vahva henkisesti eikä siksi tarvitse mitään keinotekoista itsetunnon pönkitystä eikä hänellä ole tarvetta todistaa tai näyttää maailmalle että on suurin ja kaunein. Miten se menikään…: helpompi on kamelin mennä neulansilmän läpi kuin rikkaan päästä Taivasten Valtakuntaan….
   Tuo Taivasten Valtakunta on se jumala joka asuu meissä ja joka ilmentää itseään meissä olevan hyvyyden, totuuden, oikeudenmukaisuuden ja rakkauden moraalin kautta., sanoo Henry Makow.
   Uskonnon tehtävä on hyväksyä tämä ja toimia kuten historian Jeesus hyvyyttä ja oikeudenmukaisuutta eikä omaa valtaansa edistäen.
   Asettua tämän yläpuolelle ja jopa itse Jumalaksi kuten Trumpin sionisti- ja vapaamuurarieliitti nyt tekevät on luciferismia/satanismia.

 44. Erittäin hyvä blogi siitä, miten ”eliitti” on saavuttanut valtansa ja miten ylläpitää sitä, sekä paljon muustakin: http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2014/12/alitajunnan-voima.html

  Tuo alitajunnan voima -kohta sopii erityisesti Tapion Cabal (Cabale, Cabala, Kabale) -kommenttiin. Guiding star -ilmaisulla Churchill ilmaisi vapaamuurariutensa muille symboliikkaan perehtyneille.

  Vastavalkea voisi vaikka kirjoittaa enemmän aiheesta, vaikkapa psykologian näkökulmasta.

  Satanismiin, tai näissä tapauksissa tiettyjen negatiivisten ihmissilmälle näkymättömien tahojen hyväksi käyttöön otan kantaa omalla näkemykselläni, että kyseessä todella ovat todelliset ilmiöt. Näitä ilmiöitä käyttävät monet ”taikurit”, mm. todennäköisesti televisiossa esiintyvä taikuri Dynamo. Niihin ei tarvitse uskoa, mutta ”eliitti” todella uskoo niihin. Syitä tähän voi jokainen pohtia itse. Mikäli tuo aihe kiinnostaa niin voi suositella suomalaisista kirjailijoista Tapio Kaitaharjun kirjallisuutta, samoin Rudolf Steinerin tutkimuksia aiheesta. Natsien harjoittamaa ”satanismia” kuvaa hyvin Trevor Ravenscroftin kirja Pyhä keihäs.

  Indiana Jonesit eivät tainneet olla niin kaukana totuudesta kuin sitä pienenä ajatteli…

  • Kiitos linkistä. Erittäin hyvää tekstiä. Pieni ote
   —Symboliikan valta alitajuntaan katoaa heti kun tietoinen mieli tajuaa mistä on kyse. Kuvitellaan tilanne, että näet mainoksen, jossa myydään hammastahnaa miehille. Mainoksen kuvakerronta yrittää vakuuttaa alitajunnalle ”tällä hammastahnalla saat seksiä”. Jos tietoinen mielesi näkee tämän järjellä ajateltuna absurdin väitteen läpi, tulet immuuniksi mainoksen voimalle. Olet kuin aikuinen, joka sanoo lapselle: ”Ei pidä uskoa kaikkea.”

   • Blogisti ainakin on perehtynyt aiheeseen kiitettävästi. Siitä on vaikeaa saada varmuutta mikä todellisuudessa on mitäkin. Kristinuskon aurinkosymboliikka esimerkiksi on tietyllä tavalla voimakasta, mutta onko kyseessä todellisuudessa aurinko vai Sirius on toinen juttu. Siriuksen ja vapaamuurariuden yhteys on selkeä ja osoitettu, mutta tulee toisaalta mieleen jutut egyptiläisten auringonpalvonnasta. Silloisen ”eliitin” käsitys oli että Sirius on todellinen voima / henkinen voima auringon takana, kun taas aurinko edustaa voiman fyysistä ilmenemistä. Rahvas keskittynee siihen fyysiseen puoleen ”eliitin” tietäessä totuuden. Kun tätä taas vertaa tapaan rakentaa kirkot itä-länsi -suuntaan niin, että ihmiset rukoilevat idän eli nousevan auringon suuntaan, tulee mieleen ylistetäänkö aurinkoa vai tähtitaivaan kirkkainta tähteä. Ylipäätään symboliikan tutkimisessa haasteena on aina löytää se asian salattu puoli meille tarjotun pinnallisen selityksen takaa.

    Satanismista ja eliitistä noin muuten tuli vielä mieleen, että noista ihmistentappobileistähän tulee aika-ajoin tietoa julkisuuteen. En muista oliko se Scorpionsin basisti vai kuka joka haastattelussaan lipsautti olleensa bileissä joissa tapettiin ihminen. Tosin herra tuli myöhemmin ”toisiin aatoksiin” ja selitteli että ”tarkoittikin jotain muuta”. Epäilemättä noihin bileisiin on tuon tason herroilla mahdollisuus osallistua. Pyramidin huipulta katsottuna kuitenkin suositunkin bändin basisti lienee aika alhaisen tason tekijä. Oikeasti eliitin korkean tason ”satanistit” ovat julkisuuskuvaltaan puhtaita. Rothschildit eivät johda maailmaa, vaikka ovatkin arvoasteikossa korkealla. He ovat pankkiireita. Sitä kuka on ylimpänä on vaikeaa sanoa. Joidenkin mielestä kuningatar Elisabethia korkeammalla olevaa ei ainakaan vielä ole löydetty. Tosin sehän ei tarkoita välttämättä mitään.

    • Aina ei mene niin, että eliitin kannalta vaarallisimmat tapetaan. (Valitettavan huonostivaihtoehtomediakin tekee noista tapoistta koonteja, tieto on kerättävä monesta sirpaleesta, mutta ahkera löytää.) Mutta niin usein niin käy, että kun Scorpionsin basisti haluaa elää suhteellisen vapaasti, olla menemättä maan alle, niin en ihmettele, että selitteli jälkeenpäin, ettei nähnyt mitään, vaan vain ajatteli…

     • Niin, tai sitten keksi känni/huumepäissään jotain ”raflaavaa”!

    • Kova tarve ihmiskunnalla on ollut ja on hakea sitä todellista Voimaa maan ulkopuolelta. Toki aurinko on tärkeä sillä ilman sitä ei elämä ole mahdollista. Mutta toisaalta ei pelkkä aurinkokaan mitään voi luoda kun tarvitaan se materia josta luodaan.
     Jos jätetään Jumala pois niin järki sanoo, että jotenkin se alku-dna on pikku hiljaa syntynyt ja sitten evoluution saatossa uutta elämää ja lopulta ihminen jonka aivot mahdollistavat koko prosessin tutkimisen. Eli ilman aivoja ja niiden mahdollistamaa tajuntaa kukaan ei miettisi mitään vaan elämä toimisi kuten se eläinkunnassa toimii.
     Kun sitten tämä ihmis-mutaatio syntyi niin mahdollistui ajattelu ja syntyi myös taikausko koska selityksiä ei muuta kautta saatu. Ja vaikea siitä näyttää olevan päästä irti. Tosin voi olla että se on myös eliitin keino hallita, myös tietty rituaali jolla yritetään todistaa itselle että ollaan enemmän kuin ollaan ?
     Totuus on ettemme tiedä mitään perimmäisistä asioista kuten miksi maailmankaikkeus on olemassa ja miksi me tällä planeetalla hääräämme eli lopulta pelkistäen miksi jotain on olemassa. Siihen ei vastausta tulle koskaan ja siksi kai Demokritos aikoinaan sanoi, että lopulta paras nauraa kaikkia selityksiä vaikka itse olikin innokas atomin tutkija.

 45. Kommenttini ylempää:
  Truth_hunter 4.5.2017 at 13:02
  Macron – valmis sotarikoksiin Syyriaa vastaan, Israelin puolesta
  Ranskan presidentinvaalien kisaaja, Rothschild-pankkiiri Emmanuel Macron, tunnetaan finanssieliitin ja vasemmiston ykkösehdokkaana, mutta Macron on myös ykkösvalinta sionisteille!
  ”Jos minut valitaan, aloittaisin vastatoimet yhteistyössä (Amerikan johtaman) koalition kanssa ja mahdollisesti YK:n luvalla – tai ilman”
  http://magneettimedia.com/macron-valmis-sotarikoksiin-syyriaa-vastaan-israelin-puolesta/

  Ja ettei finanssieliitti vain häviäisi vaaleja niin CIA jälleen sekaantuu Ranskan presidentinvaaleihin!
  Emmanuel Macronin vasta hakkeroidut sähköpostit paljastavat Yhdysvaltain törkeän sekaantumisen Ranskan presidentinvaaleihin. Macronia on rahoitettu ja tuettu vuosikaudet, jotta hänestä tulisi Yhdysvalloille uskollinen Ranskan presidentti. CIA rahoitti myös Macronin hyväksi äärivasemmiston mielenosoituksia Le Peniä vastaan, kertoo MV-lehti. Ja uutinen kai ollut esillä muuallakin.
  http://mvlehti.net/2017/05/06/macronin-sahkopostit-cia-jalleen-sekaantuu-ranskan-presidentinvaaleihin/
  Eiköhän tämäkin jo tuttuun tyyliin käänny valtamediassa lopulta Putinin ja Venäjän syyksi…?

 46. A Multipolar World?: “Full Spectrum Superiority”, The Deep State and Global Financial Control

  Various sources have accused the U.S. of trying to enforce the model of a unitary world where it alone dictates to all other nations. The following essay develops the idea that seeing the world as multipolar instead is much more in consonance with reality.
   Ability to tolerate the diversity implied by a multipolar world should be seen as a sign not of weakness but of maturity. Such maturity is urgently needed in today’s world, where humanity is sliding down a slippery slope to oblivion. This maturity can only be found if we stay rooted in our spiritual center.
  While the argument is a philosophical one, it has life or death application to today’s geopolitical conflicts. Nothing could be more dangerous than the growing threats and conflicts among nuclear-armed powers that have lost the ability for self-examination and mutual respect. It’s as though we are seeing the Cuban missile crisis playing out on a daily basis.
  Russian president Vladimir Putin has now appeared, however, and proposes something radical—that we are in fact living in a “multipolar world.” This is a world conceived as having more than one power center, one where the views and interests of many different players must be taken into account. Naturally, to the proponents of “full spectrum superiority,” Putin is seen as the devil himself.
  THE REAL ENEMY: GLOBAL FINANCIAL CONTROL THROUGH USURY
  Not only does the idea of one world under military conquest have to be abandoned, so too does that of one world under global financial control.
  Richard C. Cook is a retired U.S. federal government analyst and the author of numerous articles for Global Research and other venues. He may be reached at monetaryreform@gmail.com.

  http://www.globalresearch.ca/a-multipolar-world-full-spectrum-superiority-the-deep-state-and-global-financial-control/5588919

  • Luin ja laitoin linkin joka yläpuolella. Truth_hunter 4.5.2017 at 13:02
   Ei tullut yllätyksenä tämä sekaantuminen, päinvastoin yllätys olisi ollut jos ei olisi sekaantunut.

 47. Magneettimediassa näytti olevan tämä artikkeli Markku Juutisen laittamana ja maininnalla että sen on Vv julkaissut.
  ”Vastavalkean julkaisema ja taustoittama artikkeli globaalin eliitin entisen työntekijän Ronald Bernardin haastattelusta paljastaa finanssimaailmaan kätkeytyvän globaalin valtakeskittymän raadollisuuden. Maailmanlaajuisesti suhteutettuna, valtaeliitti koostuu pienestä ryhmästä, jonka hegemonia on voimakkaampaa kuin kansallisten hallitusten kyvykkyys hoitaa asioita. Bernardin mukaan kyseisen eliitin valta ulottuu hallinnassaan kaikkeen, mitä on taivaan ja maan välissä, sisältäen maailman manipuloinnin intressiensä mukaisesti.” http://magneettimedia.com/valtaeliitin-raadollisuus/
  Kommenttipuolella oli ’Tipu’ laittanut Vv:an toimitusta osin halveksivaakin tekstiä syytellen venäjämyönteisyydestä ? outoa
  Suoraa linkkiä Vv:n artikkeliin ei kommentissa ollut mitä olisi kaivannut niin olisi välittynyt myös tämä runsas kommenttipuolikin lukijoille.

 48. No tuo ”Tipu” on tyypillinen magneettimediaan sekopäisiä kommenttejaan kirjoitteleva lelunatsi, jonka kommenteissa Hitler on kuin Joulupukki joka ei tehnyt mitään väärää, jutikoiden teloittamisesta puhumattakaan!

  Hän näkee juutalaisia ja heidän vaikutustaan jokapaikassa ja asiassa, varmaan hänen ruokakomerossaankin piileksii vähintään yksi juutalainen kommunisti!

  :DDD!!

  Omistan tämän kappaleen hänelle:

  https://www.youtube.com/watch?v=WcXjSlwvicc

 49. Vielä tämä. On niin vakuuttavaa tekstiä näistä Pimeyden Sankareista joita psykopaateiksi kutsutaan.

  Psychopaths, Politicians and the Allure of Power
  Muutamia otteita linkin paljonpuhuvasta artikkelista … Because psychopaths are egotistically so highly motivated they are often driven to acquire power in business or politics. When this happens great harm can be wrought.
  History is full of examples of such personalities at work. The more obvious are megalomaniacs like Hitler, Stalin or Chairman Mao. While the less obvious operate behind a contrived public image. Like Winston Churchill, who was complicit in a number of Crimes Against Humanity: ranging from his advocating the use of chemical weapons to his order for saturation bombing that left hundreds of thousands of German civilians dead in Dresden.
  Churchill’s crimes have now been reduced to little more than a footnote in the history books. Nonetheless, Churchill bore the characteristics of a psychopath as much as his adversaries in WWII did.
  A more recent example of a psychopath acquiring the reins of power would be Tony Blair. A consummate liar, Blair used the now disproved claims about Saddam’s Weapons of Mass Destruction to help launch a military campaign that at the last count left nearly two hundred thousand Iraqi civilians dead. This doesn’t include those displaced, the waves of refugees that have followed the 2003 invasion or those sickened and deformed by the Coalition’s use of Depleted Uranium, the effects of which are still being felt today and which Blair sanctioned.
  I would moreover suggest another likely psychopath is George Soros. Like Blair and Merkel he has ostensibly fine-sounding intentions, which on closer inspection seem to result in a less than benign outcome.
  So a recent study found 3% of managers exhibited psychopathic traits. While the higher you went up the corporate ladder the more psychopaths there were; rising to nearly 4% in higher management.
  If someone were to do a similar clinical study of politicians I suspect that the percentage would be even higher.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=139337
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?author=110

 50. Meitä heränneitä on paljon, suurin osa on vielä hämmentyneenä ja hiljaa ajatuksineen. Uskon että ihmiset pikkuhiljaa huomaavat että tuo ja tuokin on samaa mieltä kanssani ja alkavat puhumaan uskaliaammin näistä asioita. Ei eliitti pysty meitä pysäyttämään. Esim. Suomen armeija ja poliisit, ym. Ovat tavallisia kansalaisia. Eliitti yrittää maahanmuutto invaasiolla jakaa meidät tyytymättömät kahteen leiriin ja nostaa vihaamme toisiamme kohtaan, vaikka kaiken sen vihan kuuluisi suuntautua eliitin pankkiireita ja poliitikkoja kohtaan jotka tämän tilanteen tarkoituksella aiheuttavat.

 51. Törmäsin tähän vasta nyt. Ihmiskunta on tosiaan luonut iselleen aikamoisen kaninkolon. Aina puhutaan ”eliitistä”, jotka pyörittävät maailmaa. Heitä eliittiin kuuluvat ovat, nimiä? Jos heidät tiedetään ja tunnistetaan niin eikö heidän toimintansa saada kuivumaan kokoon? Vai olenko naiivi ja turhan kirkasotsainen… Mikäli ”eliitti” on osa satanismia ja he kumartavat sitä toista olentoa niin he tietänevät myös, että valo voittaa aina. Siksi kaikki tuntuu nyt kiihtyvän kuten aina ennen loppua. Valoa ja rakkautta kaikille.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here