Vahvistusta demokraattipuolueen murhatun työntekijän ja WikiLeaksin yhteydelle

9

Vastavalkea uutisoi 16.5. yksityisetsivä Rod Wheelerin väitteestä, että Yhdysvaltain demokraattisen puolueen johtavan elimen, puolueen kansallisen komitean (Democratic National Committee, DNC), heinäkuussa 2016 murhattu työntekijä Seth Rich (kuvassa) oli ollut yhteydessä WikiLeaksiin ennen kuolemaansa. Wheeler on aiemmin toiminut Washingtonin poliisilaitoksen murhatutkijana.

Fox News on sen jälkeen raportoinut, että murhaan perehtynyt liittovaltion poliisin tutkija, joka haluaa pysyä nimettömänä, on kertonut uutiskanavalle FBI:n tutkineen Richin tietokoneen. Neljä vuorokautta Richin murhan jälkeen valmistuneen raportin mukaan Rich oli yhteydessä WikiLeaksiin sittemmin kuolleen tutkivan journalistin ja dokumentaristin Gavin MacFadyenin kautta.

Fox Newsin mukaan lähde kertoi Richin välittäneen MacFadyenille 44 053 DNC:n sähköpostiviestiä tammikuun 2015 ja kesäkuun 2016 välisenä aikana.

12 päivää Richin kuoleman jälkeen WikiLeaks julkaisi vuodetut demokraattisen puolueen kansallisen komitean sähköpostiviestit. Viestit viittaavat siihen, että puolueen korkeat poliitikot juonittelivat estääkseen Bernie Sandersin valinnan demokraattien presidenttiehdokkaaksi Hillary Clintonin sijaan. Paljastusten seurauksena Debbie Wasserman Schultz erosi DNC:n puheenjohtajan paikalta.

Elokuussa 2016 WikiLeaksin perustaja Julian Assange vihjasi hollantilaisen TV-kanavan haastattelussa, että Seth Rich oli ollut WikiLeaksin lähde.

Fox Newsin lähteen mukaan Richin WikiLeaksille vuotamat sähköpostiviestit ovat FBI:n hallussa, siinä missä vastuu jumittuneesta tutkinnasta on Washingtonin poliisilaitoksella.
¤

Lähteet

Fox 5 (16.5.2017, päivitetty 17.5.): Seth Rich Murder: What we know and what we don’t know http://www.fox5dc.com/news/254985474-story

Zimmerman, Malia | Fox News (16.5.2017): Family of slain DNC staffer Seth Rich blasts detective over report of WikiLeaks link http://www.foxnews.com/politics/2017/05/16/slain-dnc-staffer-had-contact-with-wikileaks-investigator-says.html

9 KOMMENTTIA

 1. Seth Richin paljastuminen DNC-vuodon lähteeksi heikentää Trump-vastaisen lobbyn Venäjä-narratiivia, mutta se tuskin riittäisi motiiviksi murhaan, jollainen tapaus lähes 100% varmuudella on. Murha ja se, että tutkimukset on pysäytetty FBI:sä ja/tai Washington DC:n poliisissa, indikoi, että jotain todella tulenarkaa tuohon vuodettuun aineistoon kätkeytyy. Tätä teoriaa vahvistaa ”varjohallituksen”, demokraattivaikuttajien, valtamedian ja muiden Trumpin vihaajien aloittama noitavaino, jolla pyritään sekä saattamaan huomio pois em. murhan ja vuodetun aineiston tutkimuksista (tai oikeastaan tutkimattomuudesta) että saamaan Trump syytteisiin virkavirheistä ja sitä myötä kiusalliseen tutkintaprosessiin, jotta mies ymmärtäisi joko erota tai hänet voitaisiin laillisesti erottaa. Tutkinta ja sen langettama syvä epäilys laskevat myös salamurhaamisen kynnystä.
  Tässäpä ollaan jo sellaisen prosessin pyörteissä, joka voi syöstä koko länsimaailman peruuttamattomasti laittomuuden jo loputtoman levottomuuden tilaan. Trumpin syrjäyttämistä perättömillä syytöksillä tämä järjestelmä ei enää kestä.

 2. Mitä pitemmälle asioissa mennään,sitä sekavammiksi ne kaikki muodostuvat.Kun kerran on lähdetty valheen
  tielle,niin ei sieltä totuuksiin palata.Politiikka on aina ollut kieroilemista,mutta nyt se on saanut uudet mitta-
  suhteet.Ihminen on niin moraalittomuudessaan saastunut että sekaantuu jo omiin ”näppäryyksiinsä”.
  Verhontakainen ylirikas eliitti saattaa olla kääntynyt uutta presidenttiä vastaan,huomatessaan tullen
  petetyksi.Trump saattaakin olla liian kova pähkinä purtavaksi.

 3. Tällaista ilmassa … ota tästä kaikesta enää selvää mikä on homman nimi
  FBI Insider: Trump Foiled Another Israeli False Flag
  ”CIA and Israeli clandestine services created Isis. Saudis and Qutari’s funded it; Turkey brokered oil deals. The American people shake their head when told Iran is the biggest terrorist nation. That’s a false narrative. Saudi’s and Israeli’s are in cahoots together and many Americans are becoming aware of the charade and wonder why the media plays them day and night.”
  – See more at: https://www.henrymakow.com/2017/05/fbi-insider-trump-foiled.html#sthash.nPpmQugu.dpuf
  … There is a leaker within the DC police, and fireworks will come soon enough.
  Seth Rich passed on over 44k emails to Wikileaks.
  Why do you think the CIA is calling for JA’s [Julian Assange] head? Because they must silence any investigation into Rich’s execution. Start with Schumer and McCain and see where the breadcrumbs lead.
  Makow comment- We mustn’t forget that ”Israel” is a proxy for the central banking cartel, the
  people who allow the US government to use its own credit to create the medium of exchange as an interest-bearing debt to them.
  Israel is destined to be a centre of the satanic NWO.

  • vielä tämä
   Seth Rich, Craig Murray and the Sinister Stewards of the National Security State
   Why is it a “conspiracy theory” to think that a disgruntled Democratic National Committee staffer gave WikiLeaks the DNC emails, but not a conspiracy theory to think the emails were provided by Russia?
   Why? … linkin artikkelissa pohditaan asiaa
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=152023

 4. Lisää tietoa Seth Richin kuolemaan liittyen hänet ampumisen jälkeen operoineen kirurgin taholta. Hän olisi toipunut mutta kuoli sairaalassa kun hoito estettiin…
  D.C. surgeon who operated on Seth Rich: ‘The DNC staffer was alive and well after surgery, before a group of LEOs showed up to the ICU’
  https://www.intellihub.com/d-c-surgeon-who-operated-on-seth-rich-the-dnc-staffer-was-alive-and-well-after-surgery-before-a-group-of-leos-showed-up-to-the-icu/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=152085

 5. Why You Should Definitely Keep Talking About Seth Rich — miksi Seth Rich’istä pitää puhua koko ajan

  So keep talking about Seth Rich. Remember, the best way to bring democracy and justice to America is to constantly attack the deep state’s propaganda machine, and we’ve really got it against the ropes with this one. Even if it’s just tweeting “#SethRich died under extremely suspicious circumstances” every few hours, you’re throwing that much sand in the gears of the machine.
  Every little bit helps.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=152222

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here