Koska edellisen globalismia käsitelleen blogitekstin jälkeen olen saanut paljon palautetta siitä, kuinka kansallinen itsenäisyys ja kansojen itsemääräämisoikeus ovat väärin, kirjoitan tarinan maasta, kansallisvaltiosta, joka vastusti globalismia.

Tämä maa ei ole pohjoiskorealainen kommunistinatsimaa, joka on kuulema ainoa, joka vastustaa globalismia, vaan eurooppalainen valtio, joka on siis globalistien mielestä fasistinen ja rasistinen, koska globalismia vastustavat vain fasistirasistit tai kommunistit. Eipä muuta kuin itse tarinaan:

Olipa kerran kaukana pohjolassa pienen pieni maa, jolla ei oikeastaan ollut mitään luonnonrikkauksia. Sen väkilukukin oli niin pieni, että se väkiluvussa laskettuna hävisi useimmille suurille kaupungeille naapurimaissaankin. Siellä asusti pieni ja vaatimaton kansa, joka ei koskaan kiusannut muita, eikä sotinut maailman sotanäyttämöillä.

Tässä maassa asui myös pankkisetiä ja globalisteja. Globalistit päättivät valtaan noustuaan viedä tämän pienen maan Euroopan unioniin, koska se oli oikein, ja pankkisedät ottivat maailman suurista pankeista miljardeja lainaa ja pelasivat sijoituspelejään, koska se oli myös ihan oikein.

Eräänä päivänä pankkisetien pelit menivät mönkään ja heidän pankkinsa kaatuivat. Velkaa jäi miljardeja dollareita maksamatta. Pankkisedät eivät kuitenkaan peljästyneet, sillä he tiesivät että globalistihallituksen kaverit maksaisivat heidän velkansa valtion kassasta aivan kuten EU:ssa oli tapana tehdä.

Tässä vaihessa fasistinen rasistikansa ei hyväksynytkään asiaa. Fasistirasistit kaatoivat maan hallituksen, kirjaimellisesti tekivät vallankumouksen tunkeutumalla parlamenttiin, heittämällä kaikki edustajat ulos, järjestämällä uudet vaalit ja laativat kaiken kukkuraksi uuden fasistirasistisen perustuslain, jonka tehtävä oli suojella fasistirasisteja ja heidän maataan.

Uusien vaalien voittajat olivat fasistirasisteja. Ensitöikseen nämä fasistirasistit ilmoittivat, etteivät he aio maksaa yksityisten pankkien velkoja kenellekään. Ihanat ja suloiset globalistit ilmoittivat tuhoavansa maan ja sen kansan, jollei maa heti maksa pankkisetien velkoja yksityisille ulkomaalaisille pankeille.

Fasistirasistit eivät suostuneet, vaikka kansainvälinen valuuttarahasto IMF, Maailman pankki, Amerikan Yhdysvallat, Euroopan unioni, Iso-Britannia ja lukemattomat ihanat ja oikeudenmukaiset globalistit käskivät fasistirasisteja maksamaan tai heidät tullaan tuhoamaan oikeudenmukaisen globalismin periaatteiden mukaisesti. Fasistirasistit eivät maksaneet.

Sen sijaan he laittoivat pankkisedät vankilaan, koska nämä olivat tuhlanneet myös fasistisen ja rasistisen kansan rahat ulkolaisten ohella, ja lisäksi fasistirasistit ilmoittivat etteivät koskaan tule liittymään Euroopan unioniin. Tämä oli todella väärin ja niinpä Euroopan unionin johtajat suurta hyvyyttään ja ihanuuttaan uhkasivat tuhota fasistirasistien maan. Tämäkään uhkaus ei saanut hirvittäviä fasistirasisteja taipumaan.

Fasistirasistit kieltäytyivät myös päästämästä supervallan ihania poliiseja maahansa jahtaamaan sen vihollisekseen luokittelemia tietovuotajia. Fasistirasistit pidättivät supervallan ihastuttavat superpoliisit ja laittoivat heidät takaisin kotiin lentokoneella, kuten todelliset fasistit ja rasistit tekevät fasismissaan ja rasismissaan. Suloisen ja ihanan supervallan presidentti uhkasi fasistirasisteja suoraan voimankäytöllä, mutta fasistirasistien fasistein ja kaikkein rasistein presidentti ilmoitti supervallan johtajalle, ettei silti suostu.

Muutamaa vuotta myöhemmin pelottavat ja kammottavat fasistirasistit antoivat rasistisen fasistimaansa jokaiselle lapsiperheelle 34 000 euroa. Fasistirasistimaalla oli tähän varaa, koska se oli velaton. Velattomaksi se oli tullut, koska se ei ollut maksanut pankkisetien velkoja ihanille ja suloisille ulkomaalaispankeille ja rakastettaville globalistivelkojille.

Maa elää edelleen rasistista ja fasistista elämäänsä ja uhkaa olemassaolollaan ihanan ja rakastavan globalisaation olemassaoloa. Sillä ei ole edes armeijaa, eikä se vieläkään ole aloittanut yhtään sotaa, vaikka suloisten globalistien mukaan moinen fasistirasismi johtaa välittömästi tuhoisiin sotiin, kurjuuteen ja köyhyyteen, tuhoon ja tulviin, sekä ruttoon.

Euroopassa on toki toinenkin fasistirasisti maa, ja sillä on armeija. Se ei tosin ole ollut sodassa sitten keskiajan, vaikka sen naapureita ovat olleet Napoleon ja Adolf Hitler. Myös Kustaa Adolfin johtama Ruotsin armeija kävi suomalaisine hakkapeliittoineen sotimassa sen rajalla 1630-luvulla, mutta silloinkaan tämä fasistirasistinen maa ei liittynyt sotaan, vaikka globalistien ilmoituksen mukaan tällaisen fasistirasistisen maan pitää joutua sotaan aina, koska se on paha.

Kuten jotkut ehkä, globalisteja lukuunottamatta, arvasivat, kyseiset maat olivat siis Islanti ja Sveitsi. Ne pitävät tiukasti kiinni kansallisesta itsemääräämisoikeudestaan, joka on siis julistettu fasismiksi ja rasismiksi. Ne eivät myöskään ole muurien takana eivätkä diktatuureja, kuten globalistit sanovat ilmoittaessaan, että vain Pohjois-Korea vastustaa globalismia. Näinhän ei siis ole. Sveitsi on normaali länsimainen demokratia ja Islanti on maailman vanhin tasavalta ja demokratia. Islannissa ei toimi poliittisia ääriliikkeitä eikä siellä olla ulkomaalaisvihamielisiä, eikä Sveitsissäkään.

Globalistien mukaan he ovat fasisteja ja rasisteja.

Ehkä juuri siksi Islannista ollaan ihan hiljaa, Se kun tuhoaa olemassa olollaan globalistien argumentit siitä kuinka vain fasistit ja rasistit, tai kommunistit vastustavat globalismia. Globalismi on todellisuudessa fasismia puhtaimmillaan ja sen puolustajat ovat niitä oikeita fasisteja, jopa tietämättään. Eivät islantilaiset tai sveitsiläiset.


¤

Sami Parkkonen on blogisti, joka on kirjoittanut poliittisesti epäkorrektia kommentaaria vuodesta 2013.

¤

Teksti on julkaistu alunperin kirjoittajan blogissa 8.5.2017 otsikolla ”Pohjoinen rasistifasisti maa”. Alkuperäisessä julkaisussa tekstin kuvituksessa oli esitelty muun muassa ”fasistisen rasistimaan kuumaan veteen pakottamia ulkomaalaisia” ja ”erittäin uhkaavalle sotahevosretkelleen [valmistautuvia] fasistisia rasisteja”.
¤

Kuva: Pixabay (CC0)

14 KOMMENTTIA

 1. Kyllä käyp katteeks noita fasistirasisteja… on ne aika poikia!
  Eiköhän otettais mekin mallia niistä.

  • Tuota muuten kannattaisi kokeilla. Ensi alkuun 500 henkilön anomukset turvapaikasta, seuraavassa aallossa 5000. Ja vaihtoehtomedian uutisointi asiasta.

 2. Estulin kertoo toisenlaisen tarinan, tarinan ’kiltistä länsimaisesta arvoyhteisöstä’ , joka sanoo yhteisönsä perusteina olevan sellaiset arvot kuin ihmisarvon kunnioittaminen, vapaus, kansanvalta, tasa-arvo, oikeusvaltio ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen.
  Espanjalaisen toimittajan ja Bilderberg-tutkijan Daniel Estulinin kirjasta “The True Story of the Bilderberg Group”  käy kuitenkin ilmi jotain aivan muuta, mm. seuraava: ”
  Bilderbergien päämäärä on uusi maailmanjärjestys, New World Order (NWO), jossa on yksi valuutta, yksi armeija, yksi pankki ja yksi talousalue. Tarkoituksena on keskittää poliittinen, taloudellinen, intellektuaalinen ja uskonnollinen valta yhden maailmanhallinnon alle…
  Tässä hirmuvallassa ei ole keskiluokkaa, vain eliitti ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa, kurjistuvissa, velkaantuvissa ja itsenäisyytensä menettäneissä poliisivaltioissa.
  Siirtyminen toteutetaan asteittain yhdistämällä pieniä alueita suuremmaksi, kuten Euroopan valtiot Euroopan unioniksi, USA, Kanada ja Meksiko Pohjois-Amerikan unioniksi ja Aasian maat Aasian unioniksi [Suomen kuntauudistuksessa myös kuntien lukumäärä halutaan murto-osaan nykyisestä!)
  Euroopan unionin valmistelu laitettiin alulle 50-luvun Bilderberg-kokouksissa. Lord Rothschild ja Laurence Rockefeller valitsivat 100 vaikutusvaltaisinta elitistiä integroimaan Euroopan – ei suinkaan muodostaakseen mielekkäämmän tulevaisuuden tavalliselle kansalaiselle, vaan tehokkaammin toimivan valvontakoneiston ja kaiken alistamisen talouden ylivallalle.”
  EU:n todellinen tarkoitus Rotschild & Rockefeller & Co takapiruineen on siis tämä. Tähän päämäärään pääsemiseksi on annettu (pakotettu!) epädemokraattinen hallintomuoto – vaaleilla valitsemattomat komissaarit ja KUMILEIMASIN-PARLAMENTTI ilman demokratialle olennaista lakialoiteoikeutta.
  Britti-patriootti David Noakes sanoo perehtyneensä kaikkiin kuuteen EU-perustamissopimukseen. Hänen mukaansa: ”…the EU has the constitution (the six treaties) of a DICTATORSHIP, the laws of a police state, and when enforced, its 120,000 regulations will close most of our 4.5 million small businesses, make most of their 13.5 million employees unemployed, and create a soviet style command economy: dictatorships cause poverty… The [Lisbon] Treaty sets up an unelected three tier politburo executive in Brussels with absolute power, a dictatorship on the soviet model. The EU parliament has no power and is a sham.”,
  Edelleen suomalaiset saatiin EU:hun ja euroon suoranaisella rikosoikeudellisella petoksella ja erityisesti kolmen suurimman valtamedialehden osaksi valheellisella propagandalla ennen EU-äänestystä. Tie Super-Neuvostoliitto-helvettiin ja edelleen lopulliseen  NWO:hon köyhdytettyine, mikrosirutettuine orja-alamaisineen, on kivetty politrukkiemme kauniilla lupauksilla! 

  — Näin siinä sitten käy kun nuo Parkkosen kuvaamat urheat fasistirasistit antavat vallan kilteille byrokraateille.

 3. Obama saarnaa avoimista ovista muille mutta suojautuu itse hyvin siltä varalta että nuo globalistien fasistirasisteiksi nimittämät ryhtyvät luomaan toisenlaista valtiota Amerikassakin … vai pelkääkö sitten maahanmuuttajaterroristeja ? Muuri oman kodin ympärillä alkaa olla valmis.
  UPDATE: Wall around Obama’s DC home complete!
  Crews have completed the brick and metal wall surrounding his home in the tony Kalorama neighborhood in DC.
  Perhaps Obama forgot to tell the Germans, “Walls for me, but not for thee.”
  http://www.theamericanmirror.com/update-wall-around-obamas-dc-home-complete/

 4. Sandella on sana hallussa ja teksti on poikkeuksetta kivonkovaa faktaa. Mainitsin poikkeuksetta, koska yhden poikkeuksen olen löytänyt kautta aikojen.

  Mutta Sande: Jatka valitsemallasi tiellä. Suomi ja sen kansa tarvitsevat sinua. Oletko valmis?

 5. ’…Globalismi on todellisuudessa fasismia puhtaimmillaan ja sen puolustajat ovat niitä oikeita fasisteja, jopa tietämättään. Eivät islantilaiset tai sveitsiläiset…’

  Islantilaiset ja sveitsiläiset ovat ymmärtäneet tämän:
  … Joitakin teologi, filosofi ja historioitsija Bruno Bauerin kriittisiä huomautuksia 1800 luvulta, jotka liittyvät valistuksen korostamaan voimakkaaseen tasa-arvoisuuteen. Erityisesti Bauer vastusti ajatusta siitä, että ”ihmisoikeudet” ovat luontaisia, kirjoittamalla, että ne ovat tiettyjä vaatimuksia ja velvollisuuksia:
  ”Ihmisoikeuksien käsitys löydettiin/luotiin kristilliselle maailmalle vasta viime vuosisadalla.
  Se ei ole synnynnäinen ihmisessä, vaan se on voitettu taistelussa historiallisia perinteitä vastaan, jotka määrittivät ihmisten sivistyksen tähän asti.
  Niinpä ihmisoikeudet eivät ole luonnon tai historian lahja, vaan palkinto, joka voitettiin taistelussa syntymän onnettomuudesta ja etuoikeudesta, joka tuli sukupolvelta toiselle sukupolvelle.
  Ihmisoikeudet ovat seurausta koulutuksesta/sivistämisestä, ja ne kuuluvat vain niille, jotka hankkivat ja ansaitsevat ne. ” http://www.theoccidentalobserver.net/2017/05/11/the-jewish-question-suggested-readings-with-commentary-part-two-of-three-the-nineteenth-century/
  ”The idea of human rights was discovered for the Christian world in the last century only. It is not innate in man, it has rather been won in battle against historical traditions which determined the education of men until now. So human rights are not a gift of nature or of history, but a prize which was won in the fight against the accident of birth and against privilege which came down through history from generation to generation. Human rights are the result of education, and they can be possessed only by those who acquire and deserve them.”

 6. ”EU on hajoamassa”- Brysselin talousasiantuntija sanoo Merkelin utopian Euroopasta ”olevan kuollut”

  ”Ajatus tiivistyvästä ja vahvistuvasta unionista on ollut hyvin hyvin vahva yli 60 vuotta, mutta se on nyt kuollut.”
  ”Se ei loppunut Brexitiin eikä se loppunut Trumpin Eu skeptisyyteen.”
  ”Se loppui kauan ennen näitä – 15 vuotta sitten, kun Ranska ja Alankomaat äänesti perustuslakisopimusta vastaan.”
  http://beta.oikeamedia.com/o1-20226

 7. Arizona ’fasistirasistoituu’, tekee islannit … raju isku Rotschildin kontrolloimaa FED’ä vastaan, kulta ja hopea lailliseksi maksuvälineeksi !
  Arizona Officially Rejects Rothschild: Legalizes Gold & Silver as Currency
  New bill passes legalizing precious metals as legal tender
  In a huge blow to the Rothschild-controlled Federal Reserve, Arizona has just passed a new bill to law making gold and silver legal tender.
  Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2224-arizona-officially-rejects-rothschild-legalizes-gold-silver-as-currency

  Myös Putinilla aikeita kansallistaa R:n kontrolloima Venäjän keskuspankki, kertoo linkki
  Putin is to nationalize the Rothschild controlled Central Bank of Russia in an effort to stabilize the declining Ruble. 
  Read more at: http://www.neonnettle.com/sphere/225-putin-is-about-to-nationalise-rothschild-central-bank

 8. Obaman avoimet ovet, menevät takalukkoon. Maleisian koneen pudotuksen jälkeen, NOBEL jäsenien olisi syytä ottaa selville mikä osuus silloisella Usan pressalla oli koneeseen, sekä ”uhrattuihin matkustajiin” vain saadakseen syytökset Venäjää vastaan Ukrainan ilmatiloissa. Nobel palkinnon peruuttaminen asettaisi tapahtumat uuteen perspektiiviin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here