Monien merkittävien salamurhien ja terrori-iskujen selvittämistä on helpottanut ratkaisevasti se, että tekijät ovat jättäneet iskupaikalle henkilöpaperinsa tai muita todisteita osallisuudestaan. Tarkkaavaiset kansalaiset ovat pitäneet tätä hämmentävänä tai epäilyttävänä, mutta ilmiötä ei ole juurikaan pohdittu valtamediassa tai terrorismiasiantuntijoiden lausunnoissa.

Seuraavassa käydään läpi joitain merkittäviä iskuja, joiden selvittämiseksi tehtyä viranomaistyötä tämänkaltaiset erikoiset sattumukset ovat suoraviivaistaneet.

JFK:n murha

Presidentti John F. Kennedyn väitetyn murhaajan Lee Harvey Oswaldin raportoitiin pudottaneen lompakkonsa konstaapeli J.D. Tippitin murhapaikan läheisyyteen. Lompakko sisälsi tiedon Oswaldista ja hänen aliaksestaan Alek James Hidellistä, jolla nimellä Oswald tilasi JFK:n murha-aseeksi kerrotun kiväärin. Oswald pidätettiin myöhemmin elokuvateatterista.

Syyskuun 11:nnen iskut

Pian sen jälkeen kun lentokoneet olivat törmänneet kaksoistorneihin 11.9.2001, yhden väitetyn lentokonekaapparin, Satam al-Suqamin, vahingoittumaton passi löytyi kahden korttelin päästä torneista ennen niiden tuhoutumista. Tämän ainoan ja tutkinnallisesti hyvin merkittävän passilöydön teki henkilö, jonka henkilöllisyys jäi tuntemattomaksi. The Guardianin kolumnisti ilmaisi epäuskoa tarinaa kohtaan kirjoituksessaan ”Setä Samulin onnekkaat löydökset” (Uncle Sam’s lucky finds).

Satam al-Suqamin passi sellaisena kuin sen kerrotaan löytyneen kadulta ennen kaksoistornien tuhoutumista. Lähde

Myös lento 93:n väitettyihin kaappareihin kuuluneen Saeed al-Ghamdin passi säilyi moitteettomassa kunnossa koneen raportoidusti syöksyttyä maahan Pennsylvaniassa.

Saeed al-Ghamdin passi konetuhon jäljiltä. Lähde

Mm. näiden ja muiden onnekkaiden löydösten ansiosta FBI:llä oli muutaman päivän kuluessa täydellinen lista virallisesti täysin yllätyksellisen iskun 19:stä väitetystä tekijästä.

Heinäkuun 2005 metro- ja bussi-iskut Lontoossa

Lontoossa 7. heinäkuuta 2005 tehtyjen pommi-iskujen nopeaa selvittämistä helpottivat väitetyille itsemurhaterroristeille kuuluneet esineet, joita löytyi kaikilta neljältä räjähdyspaikalta. Yhden heistä, Germaine Lindsayn, passi, ajokortti ja matkapuhelimen vakuutustosite nimi- ja osoitetietoineen löytyivät räjäytetystä metrovaunusta 17. heinäkuuta (ks. ss. 134–135) – 10 päivää iskujen ja muutama päivä sen jälkeen kun terrorisminvastainen ryhmä oli tutkinut hänen asuntonsa. Mohammad Sidique Khanin tunnistetietoja ja omaisuutta raportoitiin lopulta löydetyn kaikilta neljältä iskupaikalta: Edgware Road, Tavistock Square, Aldgate sekä Russell Square, josta hänen ehjän matkapuhelimensa kerrottiin löytyneen viisi vuotta iskujen jälkeen tehdyissä viranomaisselvityksissä (7/7 inquest).

Iskujen selvittämistä saattoi helpottaa sekin, että tapahtunutta varsin tarkkaan vastannut skenaario oli esitetty vuotta aiemmin lähetetyssä BBC:n Panorama-ohjelmassa ”Lontoo hyökkäyksen kohteena” (London under attack).

Lisäksi ohjelmassa asiantuntijana esiintynyt kriisinhallintaspesialisti ja hallituksen neuvonantaja Peter Power johti vuotta myöhemmin, juuri Lontoon iskujen aikaan, terrorisminvastaista harjoitusta juuri samoilla maanalaisen asemilla, joilla oikeastikin räjähteli. Kuten Power totesi haastattelussa, harjoitellut kriisinhallintamenetelmät olivat välittömästi hyödynnettävissä harjoituksen muututtua todellisuudeksi.

Bostonin maratonin pommi-iskut

Kun poliisit olivat päässeet vuoden 2013 Bostonin maratonin pommi-iskun tekijöiksi kerrottujen Tsarnajevin veljesten jäljille, näiden uutisoitiin kaapanneen auton ja kertoneen kuljettajalle olevansa Bostonin maratonin pommittajia. Veljesten raportoitiin vapauttaneen panttivangin hieman myöhemmin. Tämän jälkeen viranomaiset onnistuivat paikallistamaan takaa-ajetut kaapatun auton sisäänrakennetun GPS-paikannusjärjestelmän avulla.

Charlie Hebdon isku Pariisissa

Said Kouachin autoon jättämä henkilötodistuksensa. Lähde

Charlie Hebdo -satiirilehden toimitukseen tammikuussa 2015 tehdystä terrori-iskusta syytetyistä Kouachin veljeksistä vanhempi, Said Kouachi, jätti henkilöpaperinsa iskuissa käytettyyn ja veljesten myöhemmin hylkäämään autoon. ”Se oli heidän [Kouachin veljesten] ainoa virheensä”, totesi median haastattelema asiantuntija jatkaen, että löydös auttoi tutkinnassa.

Terroristien ”ainoa virhe” oli kuitenkin hyvin erikoinen, sillä kumpikin koetti salata henkilöllisyytensä pitämällä kasvoillaan naamiota.

Marraskuun 2015 iskut Pariisissa

Stade de France -jalkapallostadionin ulkopuolella 13.11.2015 tehdyn itsemurhapommituksen jälkeen nimellä Ahmad al-Mohammad tunnetun henkilön passin kerrotaan löytyneen iskupaikalta. Passia on pidetty väärennettynä, mutta sen raportoidaan kuuluneen yhdelle iskun tekijöistä. The Guardian toteaa tarkkailijoiden pitävän outona, että itsemurhapommittajalle tulisi mieleen ottaa passi mukaan operaatioon. Ääri-islamin tutkija Charlie Winter esittää mediassa harvoin kohdatun kysymyksen: ”Miksi jihadisti […] ottaisi passinsa mukaan itsemurhaiskuun?”

Nizzan ja Berliinin rekkaiskut

Nizzan rantakadulla 84 ihmisen hengen vaatineesta, heinäkuussa 2016 rekalla tehdystä terrori-iskusta syytetyn tunisialaisen Mohamed Lahouaiej Bouhlelin oleskelulupa löytyi iskussa käytetystä rekasta.

Vastaavasti Berliinin joulukadulla 19.12.2016 rekalla tehdyn joukkomurhan tekijäksi kerrotun Anis Amrin jäljille päästiin, kun viranomaiset löysivät hänen oleskelulupansa kuljettajan istuimen alta – kaksi päivää iskun jälkeen.

Brittimedia luonnehti ”eriskummalliseksi salaliittoteoriaksi” brittiparlamentaarikko George Gallowayn vahvoja epäilyksiä siitä, että henkilöpaperit oli ”istutettu” ohjaamoon.

Manchesterin isku

Tuoreimmassakin, 22-vuotiaan Salman Abedin 22. toukokuuta tekemässä, 22 uhria vaatineessa konsertti-iskussa pakolliset henkilöpaperit löytyivät itsemurhapommittajan räjähdyspaikalta.

Lopuksi

Tekijöiden tunnistetietojen löytymisestä muutoin loppuun saakka harkittujen, seurauksiltaan hirvittävien iskujen jäljiltä on muodostumassa kaava. Tämä luonnollisesti hyödyttää kulloinkin peräänkuulutettujen pahisten tunnistamista ja löytymistä (silloin kun löydettävää enää on) ja antaa medialle mahdollisuuden nopeasti hälventää suuren yleisön epävarmuus tekijöistä.

Tällöin myös iskuilla perusteltuja, kansalaisten turvallisuuden takaamiseksi tehtyjä, yhteiskuntaan usein syvällisesti vaikuttavia toimenpiteitä päästään toteuttamaan ilman odottamattomia käänteitä.

On ehkä kuitenkin ymmärrettävää, miksi kriittiseen ajatteluun kykenevät kansalaiset saattavat kokea ilmiön hivenen epäilyttäväksi. Siksi toimittajien ja terrorismintutkijoiden voisi odottaa kommentoivan tätäkin asiaa.


PÄIVITYS 28.5.2017 klo 5.30: Lisätty kappale ”Marraskuun 2015 iskut Pariisissa” ja
25.6.2017: Täydennetty kappaletta ”Heinäkuun 2005 metro- ja bussi-iskut Lontoossa”

Tallenna

Tallenna

49 KOMMENTTIA

 1. Loistava kirjoitus Vesa Raiskila, kiitos!

  Se on todellakin ”ymmärrettävää, miksi kriittiseen ajatteluun kykenevät kansalaiset saattavat kokea ilmiön hivenen epäilyttäväksi. Siksi toimittajien ja terrorismintutkijoiden voisi odottaa kommentoivan tätäkin asiaa.”

  Kriittiseen ajatteluun meidän kaikkien pitäisi todellakin pyrkiä, eikä nielaista suojelupoliisien lavastamia terrori-iskuja koukkuineen päivineen. Nämä kaikki ylläolevat ”terrori-iskut” on lavastettuja, piste. Se ei tietenkään olisi mahdollista ilman maailmanlaajuista ”salaliittoa”, yhdestä propagandakeskuksesta johdettua valtamediaa ja kriisinäyttelijöitä. Useat Yhdysvalloissa asuvat kriisinäyttelijät matkustavat valtiosta valtioon suorittamaan näitä suojelupoliisien toteuttamia operaatioita, ja minulla Los Angelesissa asuvana on tästä asiasta ensi käden tietoa. Truth_hunter voi vapaasti olla toista mieltä ja vuodattaa kyyneleitä Manchesterin ”uhrien ja omaisten” puolesta, mutta mikäs siinä… annetaan kaikkien kukkien kukkia!

  • Ai niin… Vastavalkean pitäisi tehda juttu Sandy Hook’ista, jossa ”häiriintynyt teini” tappoi muka koko luokan lapsia. Vale.valtamedia rummutti propagandaa itkevien ”omaisten” ja tekaistujen muistotilaisuuksien voimalla yötä päivää niin kauan kunnes paine sosiaalisen median kautta niin suureksi, että koko CIA:n rakentama paletti hajosi. Jenkit heräsivät totuuteen, ja käsittivät kyseisen terroristi-iskun hallituksen, suojelupoliisin ja kriisinäyttelijöiden tekemäksi valheeksi, eli kaikki sen täällä tietää ja juuri sen vuoksi operaatio ”Sandy Hook” on vaiettu kuoliaaksi.

   • Kiitos kehuista, Tulenkantaja!

    Tuo mitä kerrot jenkkien heräämisestä Sandy Hookiin kuulostaa ylioptimistiselta, mutta toivon (tietenkin) sinun olevan oikeassa. Sandy Hookin myötä heidän pitäisi olla herännyt moneen muuhunkin asiaan.

    • No se on kyllä totta. Jenkkien ja ihmiskunnan herääminen on hidasta, valheellinen valtamedia pitää siitä huolen. Ilahduttavaa on kuitenkin on se, että Suomessa on Vastavalkea, joka uskaltaa nostaa ”kissan” tämänkaltaisten artikkelien muodossa pöydälle.

     • Juu, ja sitten vielä nuo ”puhtaat henkilötodistukset”,ja passit, niitäkin löytyi priimakunnossa tornien SULAN METALLIN SEASTA. Haa-haa-haa. MH-17 romukasasta samoin, vaikka haisivatkin mädälle jauhelihalle. MH-370 ”hävitessä” ei kuitenkaan meressä kellunut ainoatakaan passia, vaikka etsintäalue oli tuhansia maileja merellä. Hävisi kuin tuhka tuuleen,LOL. Valtaosa maapallon kansoista elävät sokeudessa, kirjaimellisesti.

  • ’…Truth_hunter voi vapaasti olla toista mieltä ja vuodattaa kyyneleitä Manchesterin ”uhrien ja omaisten” puolesta, mutta mikäs siinä… annetaan kaikkien kukkien kukkia!…’
   Hienoa että minäkin saan kukkia. Kehoitin sinua aiemmin että menisit haastattelemaan uhrien omaisia niin valkenisi totuus. Onhan ne varmaan tiedossa.
   Jos he kertovat ettei menetyksiä ole ollut niin sitten uskon sinua. Mutta en kiellä etteikö näitä järjestettyjä ja kriisinäyttelijöillä tuettuja iskuja olisi tapahtunut myös mutta kyllä nämä isommat paljastuisivat heti valheiksi jos niitä ei todellisuudessa tapahtuisi. Ei todellisia kuolemia voi lavastaa.

   • Todellisia kuolemia ei tietenkään voi lavastaa, mutta kriisinäyttelijöiden ”loukkaantumiset” ja ”kuolemat” eivät olekaan todellisia. Myös toteamuksesi siitä että ”nämä isommat paljastuisivat heti valheiksi” ei kestä päivänvaloa, koska koko homman ydin on se, että ”rakennetaan valhe niin isoksi, että kukaan ei usko sen olevan valhe.”

    Kokonaisia organisaatioita on perustettu valheiden ympärille, sillä kun matrix-sipulin kuorii kerros kerrokselta, löytyy sisältä tyhjää. Atomienergia, NASA ja aurinkokeskeinen järjestelmä ovat oivia esimerkkejä suurista valheista perustuen omiin tutkimuksiini. Entäpä maailmansodat, kylmä sota tai atomiasevarustelu… eivätkö nekin perustu suuriin valheisiin, jotka ihmiskunta on nielaissut valemedien ansiosta koukkuineen päivineen. Entäpä Stephen Hawking, tai kaikki ”stephen hawkingsit” jotka kertovat meille robottiäänellä ihmeellisiä asioita maailmankaikkeudesta siten, että ilmekään ei rullatuolissa istuvan kasvoilla värähdä. Ihmiset eivät edes tiedä onko esiintymislavalla elävä ihminen tai kenties vahanukke, mutta todellinen nero tuon miehen taytyy olla, eikö totta?

    • ’… perustuen omiin tutkimuksiini….’
     Näyttää ja on jo pitkään näyttänyt minusta siltä että elät ihan omassa maailmassasi joka minun – realiteetit tunnustavan ja hyväksyvän – on mahdotonta jakaa kanssasi.

     • Niin, ei se ole tärkeää mitä sanoo vaan kuka sanoo, right? Pidät näitä lavastettuja iskuja aitoina, vaikka sinulla ei ole asiasta muuta näyttöä kuin valemedian kirkuvat otsikot. Uskot myös sinisilmäisesti ”maailman kärkiajattelijoita”, jotka ovat kärkiajattelijoita ainostaan siksi, että heidän ajatuksensa mukailee ydineliitin agendaa.

      Totuuden kertominen ei ole muodikasta, joten totuutta et löydä menestyjien blogeista ainakaan vielä tässä vaiheessa, myöhemmin kyllä. Myöhemmin siksi, että silloin kun aika on kypsä, valemedian esille tuomat ”totuudet” palvelevat ydineliitin agendaa, eli suuria pajastuksia kohti olemme menossa.

      Tämän päivän totuus on huomisen valhe ja päin vastoin!

     • ’…jotka ovat kärkiajattelijoita ainostaan siksi, että heidän ajatuksensa mukailee ydineliitin agendaa…’
      Ei suinkaan mukaile, päinvastoin.
      Kun noin väität et ole heitä lukenut.

 2. Brzezinski muuten siirtyi ilmavoimiin: http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005229181.html

  Ukko totesi (en ole tarkistanut lähdettä) jossain vaiheessa, että nykyään on helpompaa tappaa miljoona ihmistä kuin kontrolloida heitä. En ole varma mistä muistan, vai muistanko väärin, mutta jotenkin ukkelin puheista tuli viime aikoina sellainen kuva, että hänen haluamansa maailmanjärjestys on menossa huonompaan suuntaan. Sen hän mainitsee tuossa HS:nkin mukaan. Jos kyseessä on juuri se maailmanjärjestys mitä hän itse on hamunnut, olkoon se meille muille hyvä uutinen, että suunta on huono.

  • Tuohon numeroonhan vähän niinkuin viittasin lauseessa ”Tuoreimmassakin, 22-vuotiaan Salman Abedin 22. toukokuuta tekemässä, 22 uhria vaatineessa konsertti-iskussa…” Yhteensattumateoreetikoiden mukaan tämä + tuo mainitsemasi on tietysti pelkkää sattumaa (samoin kuin jopa räjähdyksen kestävien henkkarien löytyminen lähes järjestään iskupaikoilta).

   • Pariisin Bataclan-iskujen passilöydöistä The Guardianissa:

    […] A third red flag is the fact that the passport concerned was found in the first place. Analysts find it strange that a bomber would remember to bring his passport on a mission, particularly one who does not intend to return alive. “Why would a jihadist who expressly rejects all notions of modern citizenship take his passport on a suicide mission?” tweeted Charlie Winter, an analyst focusing on Islamist extremism. “So it gets found.” […]
    https://www.theguardian.com/world/2015/nov/15/why-syrian-refugee-passport-found-at-paris-attack-scene-must-be-treated-with-caution

    Joku asiantuntija sentään ihmetellyt.

    • Kiitos Riikka! Lisäsin artikkeliin uuden kappaleen ”Marraskuun 2015 iskut Pariisissa” (kera linkkien, jotka eivät näy alla):

     Stade de France -jalkapallostadionin ulkopuolella 13.11.2015 tehdyn itsemurhapommituksen jälkeen nimellä Ahmad al-Mohammad tunnetun henkilön passin kerrotaan löytyneen iskupaikalta. Passia on pidetty väärennettynä, mutta sen raportoidaan kuuluneen yhdelle iskun tekijöistä. The Guardian toteaa tarkkailijoiden pitävän outona, että itsemurhapommittajalle tulisi mieleen ottaa passi mukaan operaatioon. Ääri-islamin tutkija Charlie Winter esittää mediassa harvoin kohdatun kysymyksen: ”Miksi jihadisti […] ottaisi passinsa mukaan itsemurhaiskuun?”

 3. Vapaamuurarilusiferistit antoivat signaalinsa, kun palkkamurhasivat JFK:n 22.11.1963.

  22+11=33.

  33. aste on lusiferistivapaamuurarisalaseurasakin korkein aste. JFK viimeinen puhe koski juuri tuota sakkia.

  • JFK:n päivämäärän, kuukauden ja vuosiluvun laskettaessa yhteen tulee luku 25 ja ne laskettaessa yhteen saadaan luku 7 joka on lyhyesti ”mysteeri”, mitä koko salamurha on ollut alusta saakka. Luku kaksi on sopimus ja viisi vapaus eli ketkä sopivat murhan joka liittyy jotenkin vapauteen. Vaikka itse olin vielä hevosenpään kokoinen, muista erittäin hyvin tuon päivän kun toiskan vanhaisäntä tuli suureen ääneen huutaen Kennedy on kuollut, Kennedy on kuollut, joko se näytetään televisiossa. Sinä iltana istui koko kylä aina Rissunmäkeä myöden kylän ainoata toosaa tuijottaen.

   11.9.2001 on selkeämpi talismaaninen luku jossa tulokseksi tulee viisi, eli se mitä jenkeissä eniten hoetaan on taasen aivopesusana ”freedom” eli vapaus. Tällä päivämäärällä loppui vapaus ympäri maapalloa, alkoi terrorismin vastainen sota, tulivat tarkastukset, sananvapauden kiristykset, puhelin ym. kuuntelut ihan koskien myös tavallisia kansalaisia joita saatettiin syyttää terroristeiksi. 23 josta vitonen muodostuu on taas sopimus ja onni, mikä on ollut iskun todellisten tekijöiden puolella. Muille se on tiennyt epäonnea.

   Kun katsoo eri iskujen tapahtumapäiviä, luku 11 ja 22 näyttelee päivämäärinä suurta osaa. Myös pv, kk, ja vuosi laskettaessa yhteen tuo nämä luvut monesti esiin. Fukushima 11.3.2011 on 9 joka tarkoittaa loppua… Ydinvoimalle tämä oli lopun alku ja Suomea lukuunottamatta muualla on nämä laitokset yksi toisensa jälkeen pimentyneet.

   Joulukuussa 2014 Jakop Rothchild osti Charlie Hebdon toimituksen ja isku sinne tapahtui heti seuraavan kuun alussa 7.1.2015 josta ilmenee että Jaakoppi paskoi tarkoituksella omaan kotiinsa… yhteen laskettaessa luvuksi tulee numero kuusi eli koti, uskonto ja isänmaa. Luvut 1 + 5 josta ykkönen on ”uuno isä aurinkoinen yksinvaltias” ja vitonen taas vapaus, jota taas eurooppassa kiristettiin mm. sananvapauteen liittyen.

   • Mielenkiintoista, itseäni ihmetyttää tuo liiankin usein toistunut luku 22 näiden iskujen kanssa.
    Yritetäänkö sillä viestittää jotain?

    En jaksa uskoa että nämä kaikki 22. päivä tehdyt iskut olisivat vain sattumaa.

 4. Noiden henkilökorttien säilyvyys kuuluu samaan sarjaan yhdessä lentopetrolin räjähdysherkkyyden kanssa. Jos joku taho haluaa suorittaa lavastuksia, niin ei sen tarvitse pelätä minkään Hercule Poirotin tai Komisario Palmun saapuvan paikalle selvittämään tapahtumien kulkua. Se, jolla on valtamedia ja niille kommentoivat viranomaiset ja asiantuntijat hallussaan, voi syöttää suurelle yleisölle minkä kertomuksen vain haluaa. Täytyy vain rummuttaa esiin nk. virallista teoriaa ja järjestää sille jonkin verran vahvistavaa uutismateriaalia ja niinpä suuri yleisö tyytyy siihen, koska vaihtoehtoisten teorioiden todistustaakka on raskas, etenkin jos ja kun valtamedia ei niitä halua käsitellä. Virallisen selityksen kanssa on helpompi elää kuin alkaa pilata mainettaan salaliittoteoreetikkona. Hämmentävän tapauksen yhteydessä on valtamedian avulla varsin helppo syöttää suuren yleisön tajuntaan jotain tiettyä poliittista päämäärää tukeva näkemys.

  • ”Täytyy vain rummuttaa esiin nk. virallista teoriaa ja järjestää sille jonkin verran vahvistavaa uutismateriaalia ja niinpä suuri yleisö tyytyy siihen, koska vaihtoehtoisten teorioiden todistustaakka on raskas, etenkin jos ja kun valtamedia ei niitä halua käsitellä. ”

   samalla menetelmällä myydään lakeja, presidenttejä ja oikeastaan vaan mitä vaan.

 5. Suattaapi olla sattumaakin nuo päivämäärät, suattaapi olla että eivät ole. Salaseurat voivat olla sen verran vaikutusvaltaisia, että saavat iskujen päivämäärätkin kohdalleen, mutta päivämäärien tutkijat on helppo leimata foliohatuiksi. Minua on noissa passeissa ihmetyttänyt se, että jotkut iskujen tekijät ovat saudeja, mutta saudien kanssa ei ole suurempaa konfliktia tullut. Paremminkin oikeutettu hyökkäyksiä naapurimaihin. Että tuota niiltä osin eivät perustelut ja toimet ole menneet ihan putkeen.

  Tulenkestäviä passeja jossainpäin maailmaa tehdään, se on totta. Muistan vielä ne suomalaiset setelipainon tekemät joista sivut irtosivat jo uutena. Olin itsekin muutaman päivän juntturassa transit alueilla kasa passin sivuja taskussa. Lennättivät takaisin sinne mistä olin tullutkin. Olihan siinä selittämistä ja huomasi hyvin kun muutaman päivän lentelee miten tulee tilaa sille joka ei käytä Rexonaa. Uuden passin sain rahalla, mitään korvausta en. ”Terroristit” näyttävät lentelevän maasta toiseen huomattavasti helpommin.

 6. ”Lontoossa heinäkuun 7:ntenä 2005 tehtyjen pommi-iskujen nopeaa selvittämistä helpottivat väitetyille itsemurhaterroristeille kuuluneet esineet, joita löytyi kolmelta räjähdyspaikalta.” ..ja linkki Wikipediaan. Mitä nämä esineet olivat? Ei ole aikaa lukea Wikipediaa

  • Se, mistä syylliset iskupaikoille sitoneista esineistä oli kyse, ei selviä sen tarkemmin alkuperäisestä BBC:n julkaisustakaan:

   http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk/4676577.stm

   ”Police said there was forensic evidence that one of the bombers died in the Aldgate Tube explosion.

   Property belonging to one of the suspects from West Yorkshire, who was reported missing by his family just after 1000 BST on Thursday, was also found on the devastated bus.

   A third man’s property was found at both the Aldgate and Edgware Road blasts. ”

 7. Madridin junaisku 2004.

  Poliisi ei löydä heti Korania ja muuta ”jihadisti-materiaalia”, koska Espanjan pääministeri Aznar soittelee yli 10 lehteen, televisioon ja vakuuttaa, että pommi-iskun teki ETA.

  Espanjan poliisi ja CIA ei kuinkaan heittele ETAlaisten passeja ja asiakirjoja pitkin Madridia kun lehdistö ja CIA ei lähde Aznarin juoneen vaan poliisi ja sotilaat alkavat löytää pakettiautoista Koraneja ja Koraani-nauhoituksia, yksi Koraani oli kuulemma jopa jätettu auki pakettiauton etuikkunalle.

 8. Luvut perustuu numerologiaan jotka taasen tulee muinaisista mysteerikouluista ja joiden perillisiä mm. Vapaamuurarit katsoo olevansa. Mysteerikoulujen tieto oli alunperin kaikille tarkoitettua, mutta jossain vaiheessa tieto korruptoitui harvojen käsiin valtaa pitävälle eliitille. Näille nämä okkulttiset uskonnot ja numerologiat on jokapäiväisiä asioita. Tavallisia ihmisiä taasen leimataan menemään folio-osastolle.

  Numerot 11, 22, 33 ja näiden jälkeen harvemmin käytetyt tasaluvut on mestarilukuja. Yleisin on 11 ja ihminen joka saa sen syntymälukuna, voi elää helpompaa elämää myös kakkosena. Mestariluku 22 sanotaan olevan kaikkein voimakkain koska se sisältää luvun 11 myös.

  Luvuilla voi myös kurkistaa tulevaan jossa oman syntymäpäivän luku esim. 12. 6 .1965 lasketaan 1 +2+6+1+9+6+5 = 30 = 3 joka on pelkistettynä ”onni”. Kun ihminen täyttää vuosia syntymäpäivänään esim 12.6.2017 saadaan luku 19 eli 1+9 = 1 eli alku. Siihen lisätään syntymäluku 3 eli 1+3 = 4 joka on kivijalka, myös pioneeri. Luvut viittaa uuden elämän alkuun kestävällä pohjalla, myös onneen. Tästä 12.6.2017 päivästä lisättynä syntymäluku, voidaan kurkistaa eteenpäin kolmen kuukauden välein mitä seuraavaksi tapahtuu.

  ”Luvun 10 sekä mestarilukujen 11, 22 ja 33 lyhyesti Mestariluvut pitävät sisällään muihin numeroihin nähde suurempaa potentiaalia. Niissä on suuri lataus ja ne ovat vaikeita käsitellä. Ne vaativat aikaa, kypsyyttä ja suuria ponnisteluja tullakseen osaksi jonkun henkiön persoonallisuutta/numerologiaa.

  Numero 10
  Jälleensyntymä, rauhattomuus ja vastuut, transformaatio, täyttäminen, ostaminen, myyminen ja kaupankäynti. Planeetoista Pluto hallitsee numero 10.

  Numero 11, Mestariluku
  Mestari, visionääri, idealismi, inspiraatio, visiot, sisäinen voima. Intuitiivisin kaikista luvuista. Se edustaa valaistumista – kanavaa alitajuntaan, sisäistä näkökykyä ilman järjen vastaväitteitä, herkkyyttä, hermostunutta energiaa, ujoutta ja epäkäytännöllisyyttä. Numero 11 pitää sisällään kaikki numeron 2 ominaisuudet kohentuneina karisman, johtajuuden sekä inspiraation lataamina. Se pitää sisällään kahtinaisuuden, joka luo dymaanisen, sisäisen ristiriidan sekä muita katalyysejä sen nykyisessä olomuodossa. Jos tämän luvun voimaa ei käytetä päämäärien tavoitteluun, se voi luoda sisäisiä pelkotiloja. Numero 11 kulkee tietään voimakkuuden ja itsetuhon välisellä nuoralla. Se pitää sisällään mahdollisuuden kasvuun, pysyvyyteen ja intuitiiviseen ymmärrykseen sekä henkisiin totuuksiin. Tämä mestariluku ei löydä rauhaa järjestä vaan uskosta. Tämä on meedion luku.

  Numero 22, Mestariluku
  Mestari, suunnittelija, humanitääri, ohjelmoija, loppuun saattaminen, kaiken saaminen.
  Mestariluku 22 on kaikista numeroista voimakkain ja sitä nimitetäänkin joskus Mahtavaksi Rakentajaksi. Tämä luku pystyy tekemään hurjimmistakin unelmista totta. Muihin lukuihin nähden se pitää sisällään kaikkein suurimman mahdollisuuden menestykseen. Luku 22 pitää sisällään luvun 11 sisäisen inspiraation yhdistäen sen numeron 4:n käytännöllisyyteen ja maanläheisyyteen. Se on rajoittamaton, mutta kurillinen. Luku pystyy herättämään ideat henkiin materialistisella tasolla. Numero 22 edustaa suuria ideoita, mahtavia suunnitelmia, johtajuutta ja suurta itseluottamusta. Jos 22 ei pääse toteuttamaan voimiaan käytännössä, sen potenttiaali menee täysin hukkaan. Kuten luku 11, myös 22 voi murskautua oman kunnianhimonsa alle luoden sisäisiä paineita. Henkilöt, joilla on numerona joko 11 tai 22, kokevatkin eteenkin nuorena paljon ”painekattila”-tilanteita. Tämä pakkautunut energia tulisi ohjata päämäärien tavoiteluun, sellaisiin, jotka ovat suurempia kuin henkilökohtainen kunnianhimo. Luku 22 palvelee maailmaa käytännöntasolla.

  Numero 33, Mestariluku
  33 Mestari, Parantaja, Itsensä palveleminen, avataara, mystinen, henkeä hoivaava, intuitiivinen, tunteellinen, suojeleva, rakastava, Opettajien Opettaja, Oikeuden ristiretkeläinen. Numero 33 on kaikista numeroista vaikutusvaltaisin. Se on Yli-Opettaja. Numero 33 yhdistää sekä luvut 11 että 22 nostaen niiden ominaisuudet aivan uudelle tasolle. Voimakkaimmillaan ollessaan luku 33 on päässyt eroon kaikesta henkilökohtaisesta ahneudesta ja kunnianhimosta, keskittyen sen sijaan ihmiskunnan henkisyyden kohottamiseen. Se, mikä tekee luvusta 33 erityisen vaikuttavan, on sen korkeatasoinen, pyyteetön antaumus. 33 edustaa päämäärätietoista halua etsiä totuutta ja viisautta ennen kuin se alkaa saarnata sitä toisille. Täydellisissä voimissaan ja kyvyissään ilmenevä 33 on erittäin harvinainen.”

  Lähde https://www.astro.fi/forum/index.php?topic=16112.0

  • Lukuun 22 palatakseni vielä numerologisesti. Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta ja siitä on 22 vuotta kun itsenäisyys annettiin pois ja maa liitettiin EU:n. jäseneksi osakeyhtiönä. Todellista itsenäisyyden aikaa kesti 78 vuotta. Laskettaessa 7 ja 8 yhteen saadaan luku 6 joka oli koti, uskonto ja isänmaan aikaa. Itsenäisyyden aika päättyi mysteerisesti ja Suomesta tehtiin osakeyhtiö josta ei kansalle kerrottu ja jota mysteeriluku 7 ilmentää. Luku 8 on rahan luku ”depit ja gredit” jolle annettiin valta ja jota olemme katselleet viimeiset 22 vuotta voimatta mitään sille. Luku 22 symboloi paitsi kaiken saamista myös sopimusta, joka tapahtuu kahden osapuolen välillä. Kuitenkin kun lisätään tähän Suomen olemassa olon 100 vuoden ajasta numero 1 lukuun 22 (nollat on neutraaleja), saadaan numero 5, joka tarkoittaa vapautta….

   Myös toisella tavalla laskien Suomen syntymäpäivästä 6.12.1917, saadaan luku 2 ja 7. Kaksi tarkoittaa sopimusta maan itsenäistyessä ja luku 7 mysteeriä miksi siihen päädyttiin ja keiden aikaansaama ja miksi siihen päädyttiin. Suomen syntymänumero on 9:n joka käsittää kaikki numerot ykkösestä yhdeksään, mutta se on myös alku ja loppu. Mielenkiintoiseksi sen tekee seuraava itsenäisyyspäivä 6.12.2017 josta saadaan luku 1 ja 9. Yksi tarkoittaa uuden alkua ja yhdeksän vanhan loppua. Laskettaessa 1 ja 9 saadan luku 10 eli jälleensyntymä ja lisättäessä siihen Suomen syntymänumero 9, saadaan uudelleen luvuksi 10 eli jälleensyntymä, josta numero yksi merkitsee alkua…

 9. Miksi media tyytyy löytyviin passeihin, henkilöllisyystodistuksiin, koraaneihin, puhelinnumeroihin yms.

  • Miksikö? No koska sen tehtävä on eksyttää ja estää todellisten syyllisten löytyminen.

 10. Yhden luodin mutkikkaan lennon teoria Kennedyn autossa on suoranaista lapsellisuutta.Murhan motiivin
  selvittäminen on helppoa,jon on seurannut sitä edeltäneen ajan tapahtumia,Kennedyn kielteisen aseman
  takia Israelia kohtaan ydinaseiden hankinnoista.Israelin turvajärjestö pantiin asialle eliminoimaan ”vastaan
  purnaavan USAn presidentin”,helppoa kuin heinänteko.
  Passeista vielä.Kaksoistorneista,sekä Ukrainan MH-17 koneen romusta,samoin ,muka löydettiin ”Priima-
  kunnossa kiilteleviä matkustajien passeja”.Uhrien ruumiit olivat jo valmiiksi pilaantuneessa tilassa vaikka
  ”onnettomuus”oli TUORE ? Taatusti uhrit kuuluivat MH-370 koneen matkustajiin.(Diego Garcia).??????????

  • Toden totta. Kennedyn murhan motiiviksi tuo sopii hyvin.
   Ja aika hulluhan siinä pitää olla jos uskoo, että priima kunnossa olevat passit kuuluivat niille kenelle niiden väitettiin kuuluvan. Joku raja sentään pitäisi huijauksellakin olla.

 11. Niitä henkkareita lenteli ja unohtui siinä tohinassa. Islamistit, jotka noita uskonrituaalejaan toteuttavat, eivät ehkä noudata meidän loogista ajatteluamme.
  Ehkä heillä tohinan lomassa niitä dokumentteja ei niin oleellisina pidetty, saahan niitä uusia jos henkiin jää. Ja jos ei jäänyt niin tsekattiinko DNA? Tai uitettiinko ympäristöön kaverin papruja. Tai sitten vaan noudatettiin vanhaa strategiaa: aiheuta hämmennystä ja johdattelua.
  Numeroleikkeihin on paljon iloisempia yhteyksiä, haeskelen lähipäivinä. 70-luvulla opettelin 12-järjestelmän 10:n sijaan, nopea ja opittuna helppo. Olen
  yrittänyt netistä etsiä, ei sattumia. Apua!

  • Todella mainio artikkeli…pieni poiminta

   Finally, let’s look at Europe. There has been a lot of problems with mass immigration – terrorism, crimes etc. However, every crisis is an opportunity. Some call it the Problem-Reaction-Solution.
   Terrorism is the problem. Fear is the reaction. Government is the solution.
   Terrorism and crime give us the chance to militarize the police in EU, create an “NSA” for entire Europe, and even an EU army. The financial burden caused by refugees also allows us to impose austerity and cut wasteful welfare spending. Mass immigration will also result in a more homogeneous European society. Twenty years from now, there won’t be much difference between France and Germany. This means much easier management of EU.

    • ”Pakolaisten aiheuttamat taloudelliset rasitteet antavat meille myös mahdollisuuden säätää säästöjä ja vähentää tuhlaavia sosiaalipalveluita. Massilähtöinen maahanmuutto johtaa myös homogeeniseen eurooppalaiseen yhteiskuntaan. Kahdenkymmenen vuoden kuluttua Ranskan ja Saksan välillä ei ole paljon eroja. Tämä merkitsee paljon helpompaa EU: n hallintoa.”

     Tämä kyllä pitää paikkansa, tässä alkaa tuntea muun euroopan kanssa yhteenkuuluvuuden tunnetta…

     • Why is Europe Rejecting Nationalism?
      …Nationalism was rejected in Austria, the Netherlands, and of course in France.  In the UK, nationalism was “accepted” in the form of the Brexit referendum, but Theresa May’s government is certainly not an authentic British nationalism.
      We should not lose hope though.  As more and more Whites wake up to the multicultural specter which haunts their continent, they will turn to nationalism to defend their right to exist and rule over the lands of their ancestors.
      http://www.theoccidentalobserver.net/2017/06/01/why-is-europe-rejecting-nationalism/#more-153841

 12. Lontoossa jälleen hoax isku… tietääkö kukaan, onko terroristin pudottama passi jo löytynyt. Lol

 13. London, Manchester, Paris et al – State Sponsored Terror, Again and Again?
  And again, as in previous terror attacks, the alleged three perpetrators are conveniently shot dead by police. Dead men can’t talk. The same pattern, all over again.
  In Manchester, in London, Paris, Nice, Brussels, Berlin, Munich, Stockholm, Orlando, San Bernardino – and wherever terror strikes, the alleged culprits are killed. And they usually leave conveniently an ID behind. Dead terrorists can’t testify. They can’t be asked to corroborate the stories of the police and authorities. These stories become truth without questioning.
  This is clearly what Emmanuel Macron announced with a Lucifer smile, when he talked about greater “European Integration” and “Security” were among his top priorities. He was groomed by the financial mafia to press for rapid privatization of state assets; and by NATO, to make sure a militarized Europe would not allow social protests to the harsh measures of ‘social decapitation’ looming upon Europe. So rapidly, that the average citizen doesn’t even notice the pillage until it’s too late. That’s what’s called economic fascism. Oppressing citizens’ rights to social benefits they earned during their generation-long hard work for a Europe without war, is what the Masters of the Universe are aiming at.

  http://www.globalresearch.ca/london-manchester-paris-et-al-state-sponsored-terror-again-and-again/5593545

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here