Niin paljon ryhmien sisäistä taistelua. Niin paljon erimielisyyksiä. Niin paljon epäharmoniaa. Ihmiskunta on enemmän sekaisin kuin koskaan aiemmin.

Koska käynnissä on niin paljon älyllistä ja tunteenomaista kiistelyä, joka syö pohjaa totuudelta, haluan koettaa avata sitä, miten meitä hajotetaan politiikan ja taloustieteen avulla.

Vasemmisto ja oikeisto ovat keskenään totaalisessa sotatilassa, ja niiden välisen viha on jotakuinkin ennenäkemättömällä tasolla. Sen polttoaineena toimivat feikkiuutistenmediamonopolit ja iso raha, joka salaisesti rahoittaa tiettyjä aatteita, ryhmiä ja protesteja.

Yhdysvalloissa oikeisto kutsuu vasemmistolaisia halveksien lumihiutaleiksi (snowflakes) väittäen heidän kohdistavan väärin ”taistelumaniaansa” sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta, kun taas vasemmistossa nimitellään oikeistolaisia rasisteiksi heidän perustuslaillisten ja kansallismielisten näkemystensä vuoksi.

Vasemmisto vihaa Trumpia, kun taas monet oikealla tukevat häntä. Molemmat puolet ovat osa vasemmisto/oikeisto-duopolia. He eivät ymmärrä, että kaksipuoluejärjestelmä on kaksipuoluetyranniaa, joka palvelee samoja pankkeja, monikansallisia suuryrityksiä ja oligarkkeja.

Kyse on räikeästä hajota ja hallitse -agendasta. Lisäksi molemmilla laidoilla ilmennyt äärimielinen toiminta on ollut omiaan syventämään vastakkainasettelua.


KUMPIKAAN OSAPUOLI ei valitettavasti ymmärrä, kuinka paljon heillä on yhteistä pyrkimyksissä lopettaa poliitiikan, talouden ja yritysmaailman huijaukset ja korruptio. Ulkopuolisesta tarkkailijasta he näyttävät olevan samassa joukkueessa, mutta tyhmyyksissään he taistelevat keskenään yhteisen vihollisen sijaan. Se on vain turhaa energian tuhlausta, joka tulisi kohdentaa uudelleen todellisiin ongelmiin.

Samuli Suonperä: ”System Gets You, 1 and 2”

Yksi syy, miksi oikeistolaiset uskovat olevansa parempia, on se että monet ajattelevat Trumpin olevan aito isänmaanystävä, joka haluaa jälleen kerran laittaa asiat kuntoon.

Jotkut sanovat hänen olevan keulakuvapoika ”hyviksille”, jotka taistelevat taustalla joitakin varjohallituksen (deep state) kerroksia vastaan. Toiset taas sanovat, että hän on myynyt itsensä uuskonservatiiveille (neoconservatives, neocons), miltä asia vaikuttaakin hänen pommittaessaan viattomia ihmisiä, flirttailessaan Saudi-Arabian kanssa ja kumarrellessaan Israelin edessä. Tästä huolimatta on pieni mahdollisuus, että kaikki on shakkipeliä hallinnon puhdistamiseksi korruptiosta, mikä tekisi Trumpista poikkeuksellisen hyvän näyttelijän.

Kaiken tämän keskellä on kuitenkin kaksi muuta toisiaan vastustavaa leiriä: ne jotka haluavat anarkistis-kapitalistisen järjestelmän ja ne jotka haluavat siirtyä rahattomaan, yltäkylläisyyteen perustuvaan sosiaaliseen järjestelmään.

Onneksi kummatkin ovat samaa mieltä edes siitä, että suppeampi hallinto, hajauttaminen ja päätöksenteon siirtäminen lähemmäksi paikallista tasoa ovat alustavia askeleita eteenpäin.


SAMAAN AIKAAN valtava osa töistä automatisoidaan seuraavan vuosikymmenen aikana ja sen jälkeen, mikä nostaa polttaviksi puheenaiheiksi perustulon tai ”riittävän palkan”, jolla korvattaisiin sosiaalitukiohjelmat. Tämän konseptin on osoitettu olevan vähintään yhtä kustannustehokas kuin nykyinen sosiaaliturvajärjestelmä.

Ja kaikki tämä kaoottisen ja vahvasti manipuloidun maailmantalouden keskellä, jossa on suuria velka-, osake-, kiinteistö-, joukkovelkakirja- ja johdannaiskuplia, ja samaan aikaan mattimeikäläisten elintaso jatkaa heikentymistään: korkeat epäviralliset työttömyysluvut, katoava keskiluokka, jämähtäneet palkat, vähittäiskaupan kuihtuminen, törkeät opintovelat, kasvava köyhyys ja kodittomuus, lasten asuminen pidempään kotona, kestämätön yksityisen sektorin velka suhteessa bruttokansantuotteeseen, hyperinflaatiosta kärsivät kansantaloudet ja nykyisen fiat-rahajärjestelmän romuttumisen uhka.

Kryptovaluutat ovat kasvattaneet suosiotaan tämän seurauksena. Jalometallien hinnat puolestaan ovat edelleen erittäin manipuloituja ja niitä pidetään keinotekoisesti alhaalla. Jotkut ekonomistit ovat ehdottaneet velkojen nollausta romahtavan rahajärjestelmän iskujen pehmentämiseksi.

Sitten on, totta kai, vielä kolmannen maailmansodan uhka, joka pitää monia ihmisiä pelon vallassa.


ME KAIKKI olemme ymmärrettävästi hämmentyneitä, ja paljon on vielä arvailujen varassa. Esimerkiksi: Ovatko Venäjä ja Kiina mukana ’maailmanhallituksessa’ vai ovatko maat aidosti mukana vastustamassa globaalia rahaeliittiä? Päättyykö talous tuhoon vai otetaanko käyttöön jonkinlainen maailmanlaajuinen varantovaluutta, vai tapahtuuko kumpikin? Näemmekö massiivisia levottomuuksia vai siirrymmekö tulevaisuuteen suhteellisen rauhallisten keskustelujen myötä? Onko se tulevaisuus sellainen, joka kunnioittaa valtioiden suvereniteettia ja luonnollista oikeutta, vai onko se totalitaarinen, teknokraattinen, planeetanlaajuinen valtio?

Kukapa tietää. Tämä on aikamoinen sotku. Valeterrori-iskuja, valheellisia uutisia, valheellisia johtajia, valheellista toivoa. Kaiken tämän keskellä tekee mieli, ainakin silloin tällöin, työntää pää takaisin pensaaseen. Mutta toisaalta olemme päässeet osallisiksi melkoisen mahtavasta kokemuksesta. Kukapa olisi uskonut, että elämä maapallolla tulisi olemaan samanaikaisesti näin haastavaa ja viihdyttävää?

Viime kädessä koko luomakunta on vain kasvua varten. Jokainen meistä on eri kehitysvaiheessa psykologisesti, filosofisesti sekä tunteiden ja käyttäytymisen osalta. Me kaikki haluamme muutoksen nykyiseen hullunmyllyyn, mutta ymmärryksemme ongelmista ovat erilaiset ja sen myötä myös ratkaisumme niihin. Toivoisin, että useammat ihmiset todella ymmärtäisivät tämän, koska silloin toimisimme huomattavasti paremmin yhdessä parantaaksemme mielisairaalan, jota kutsutaan 2000-luvun ihmiskunnaksi.Phillip J. Watt
asuu Australiassa. Hänen kirjansa ja dokumenttifilminsä käsittelevät mm. ideologiaa, yhteiskunnallisia ilmiöitä ja itsensä kehittämistä.

Tämä Vastavalkean lukijan suomentama kirjoitus on julkaistu alunperin The Mind Unleashed -sivustolla.
¤

Anthony Freda: ”Wake Up”

17 KOMMENTTIA

 1. Tätä vois lähestyä myös näkökulmasta rakenna ja tuhoa.Miksi siis joidenkin tapana on tuhota oma luomuksensa oman aikansa jälkeen tai lopuksi ? Onko syynä katkeruus ,oma ego tai pyrkimys näyttää kuinka hienoa kaikki oli aikanani ja kaikki luhistui jälkeeni ja täten nostaa omaa statustaan ?Näen yhtäläisyyksiä Jorma Ollilassa ja Timo Soinissa.

  • Aina kun rakennetaan vain itseä varten pöngitetään omaa egoa. Kyse on kulttuuriamme hallitsevasta narsistisesta ongelmasta. Itsetunto on niin heikko ettei se mahdollista kokonaisuuden edun pohjalta toimimista.

 2. Upea artikkeli!
  Tämän kun vain saisi lukemaan ne onnettomat, jotka roikkuvat löysässä altamedian hypnoottisessa köydessä (tunnen monia, heille ei löydy tautiluokituksessa numeroa). Tämä avaa pohjan, joka ei perustu Arvo Pohjaan, mutta jolta voi ponkaista VapaaVaihteelle ja useille suomalaisille Parasta-A-ryhmää-sivustoille, ja ihan ulkomaisillekin.
  Ehdotan: http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/06/16/mika-maa-mika-valuutta/ Artkkelin liitteenä Brigitte Gabrielin videoitu puhe, piti istua tunti paikallaan ja ihastella.

  • Hyvää tekstiä kieltämättä, joku ote
   ”Terroristien tekemät iskut Suomessa ovat todennäköisempiä kuin Venäjän armeijan tekemä Suomen valtaaminen.
   ”Terroristi-iskut ovat helppo ymmärtää. Vaikeampaa on ymmärtää, mihin turvapaikanhakijoiden invaasio johtaa 50 vuoden kuluessa. Suurin osa suomalaisista ei pysty hahmottamaan, millaiseksi Suomi muuttuu kun tämän vuosisadan kuluessa jäämme vähemmistöön omassa maassamme. Emme pysty näkemään kansantalouden romahtamista, joka seuraa kun suomalaisen suurtyöttömyyden lisäksi tänne tulee asumaan satojatuhansia (vuoteen 2100 miljoonia) työttömiksi jääviä maahanmuuttajia lähivuosikymmeninä. Vaikeinta on ymmärtää, mitä Afrikan väestön nelinkertaistuminen 4,4 miljardiin tämän vuosisadan aikana tarkoittaa Euroopalle ja Suomelle valtavana tulijoiden virtana.

   Kaikki tätä muutosta pohtivat eivät osaa kuvata ajatuksiaan sivistynein sanakääntein, minkä vuoksi he saavat tuomioita vihapuheesta. Mistään vihapuheesta ja islamofobiasta ei mielipiteissä kuitenkaan ole kyse. Kyse on aidosta huolesta siitä, millaisen Suomen jätämme tuleville sukupolville.”

   Mutta pitää kuitenkin muistaa ettei Islam, jonka vihamielisyyden kristittyjä kohtaan artikkeli tuo hyvin esiin, ole suinkaan ainoa kristittyjä halveksiva ja vainoava uskonto. Myäs ainakin juutalaisuus tekee samoin. Siksi mm. Henry Makow kirjoitaa että Uusi ja Vanha Testamentti ovat keskenään ristiriidassa:
   Old and New Testaments are Incompatible
   https://www.henrymakow.com/2017/06/Old-and-New-Testaments-are-Incompatible%20.html

   • En ole huolissani tästä päivästä enkä omasta loppuelostani, mutta hävettää jättää oma pesä tässä ja tulevassa kunnossa tuleville polville. Hävettää vielä enemmän jos olen mukana tekemässä sen ilman rähinää. Tuoksinassa on jo linjoja katkottu. Ja katkotaan (ent. ystäviä/kavereita, siis linjoilta).
    Jättäisin kristinuskon ulkopuolelle poliittisen polemiikin.
    Nimim. kirkosta eronnut jo jonkun kymmenen vuotta.

 3. Lisäys. Yksikään juutalainen valtio/kansanryhmä ei nykyhistoriassa ole hyökännyt joukkotuhoten eurooppaa. Jos juutalaiset valloittavat Euroopan, se tapahtuu niillä värkeillä mitä heillä on, enemmän kuin meillä. Nyt jos muistais jonkun Einsreinin sloganin…
  Jospa joku viisas sanoisi: Mielestäni Vatikaanin diktatuuri pitäisi tuhota…

  • Näillä värkeillä Euroopan tuho tapahtuu ja takana on zio-masonic pankkimafia sanovat asiantuntijat

   Eu aloittaa oikeusprosessin niitä maita kohtaan, jotka eivät ole ottaneet vastaan ”riittävää määrää” siirtolaisia
   Komissio käyttää kovia sanoja julkilausumassaan ja väittää, että nämä kolme jäsenvaltiota ovat käyneet sotaa laillisia velvollisuuksiaan vastan .
   Ruotsin hallitus on suostunut ottamaan vastaan noin 2000 syyrialaista ja afrikkalaista siirtolaista, jotka saapuivat Kreikkaan ja Italiaan 2015. Heidät lähetetään suorilla lennoilla pohjoisruotsiin ja tällä viikolla laskeutui ensimmäinen lentokone Luulajan lentokentälle. Joka kolmas viikko aina lokakuuhun saakka tulee Luulajaan laskeutumaan uusia koneita mukanaan sadoittain siirtolaisia.
   http://beta.oikeamedia.com/o1-23429

   A Replacement of Population is Taking Place in Europe
   https://www.gatestoneinstitute.org/10525/europe-population-replacement
   It is becoming clear that Western governments have been instrumental in creating the terror threat, insofar as they’ve created the conditions where it would take root and thrive.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=153276

   Aristoteleen näkemyksiä maahanmuutosta, monietnisyydestä ja demokratiasta
   Aristoteleen synkät havainnot kansojen sekoittamisesta on syytä nostaa esille: sopeutumattomien maahanmuutto johtaa vain konfliktiin. Konflikti päättyy vasta kun toinen osapuoli karkoitetaan, joko tunkeutujat tai esi-isiensä maiden alkuperäisväestö.
   http://magneettimedia.com/aristoteleen-nakemyksia-maahanmuutosta-monietnisyydesta-ja-demokratiasta/

   • Michael Collins Piper – Zionist Subversion of America THE JUDAS GOATS: THE ENEMY WITHIN (2006) 
    ”Only a small handful of people dare to raise questions about the domination of the American system by an alien force that has no regard for American interests whatsoever.”
     
    https://www.henrymakow.com/2017/11/History-of-Zionist-Subversion.html
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160712
    It has been said that Napoleon’s defeat led to the rise of the international banking dynasty of the House of Rothschild. It may also rightly be said that Hitler’s defeat led not only to the consolidation of the global power of the House of Rothschild, but also to the corresponding diminution of nationalism, with the notable exception of Jewish nationalism–known as ”Zionism”–which received its strongest push forward in the days following the end of World War II. 

 4. SYSTEM GETS YOU BECAUSE YOU DONT GET IT

  Upea kirjoitus, voiko asian ydinta osuvammin kiteyttää. Ihmiset eivät todellakaan tajua, millaisessa kelkassa he istuvat ja kuka näitä vallan naruja verhon takana nykii. Näiden ammattivalehtelijoiden, kuten Trump ja Vale-Putin, puheisiin ja pelottaviin rintarummutuksiin uskotaan, vaikka kaikki on pelkkää teatteria.

  ”Vasemmisto vihaa Trumpia, kun taas monet oikealla tukevat häntä. Molemmat puolet ovat osa vasemmisto/oikeisto-duopolia. He eivät ymmärrä, että kaksipuoluejärjestelmä on kaksipuoluetyranniaa, joka palvelee samoja pankkeja, monikansallisia suuryrityksiä ja oligarkkeja.

  Kyse on räikeästä hajota ja hallitse -agendasta. Lisäksi molemmilla laidoilla ilmennyt äärimielinen toiminta on ollut omiaan syventämään vastakkainasettelua.”

  Kyllä, ja näiden teatteriesityksien aikaansaama ”vastakkainasettelun syventaminen” on juuri sitä, mitä satanisti eliitti, eli ns. ”valaistuneet” (heh… pientä ironiaa) näillä mielisairailla toimillaan hakee. Kaikki sodat ja terroristi-iskut – olivatpa ne valhetta tai totta – on organisoitu, ja konfliktien kaikki osapuolet, kuten Trump ja Vale-Putin, suutelee saman Paavin sormusta.

  ps. Vastavalkea jalostuu huikeaa vauhtia – ei ole korkeampaa uskontoa kuin totuus!

  • Tuosta sinun ’Vale-Putinista’ saanemme pian tietoa. Oliver Stone on tehnyt pitkän haastattelusarjan (taisi olla peräti 4 tuntia) ja tiivistää siitä jotain saatuaan työnsä tehtyä. Sitten näemme kenen sormusta mies suutelee.
   Stone lienee luotettava. Saa nähdä näemmekö sitä Ylen lähettämänä. Odotan mielenkiinnolla.
   ”But with all honesty, I highly encourage everyone to watch The Putin Interviews if they are able (Showtime offers a free trial period) if you don’t wish to pay for services.
   Much is revealed, and I’ll likely put something together once I finish the series.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=153343

 5. Ratkaisut ovat liian helppoja, siksi niitä ei voida toteuttaa. Kaikki on tehtävä mahdollisimman vaikeaksi, jotta
  huipulla maleksivat pohatat saavat siitä kerman talteen. Jos EU lakkautetaan,niin siihen tyssää vaellukset,
  koska passien palautus estää kaiken-karvaisten hyypiöiden pääsyn Euroopan ja Scandinaavien maihin. Kaikesta päätellen alunperinen pirullinen suunnitelma paljastaa itsensä juuri niissä ylitse pääsemättömissä vaikeuksissa joita kansojen vaellukset ovat saaneet aikaan, ja kaikki tarkoituksella. Kun vieraiden maiden yksilöt ovat aloittaneet kotipaikkojen kansalaisten terrorisoimisen, murhaamalla heitä, on korkea aika kansan varustautua puolustamaan henkeään ja omaisuuttaan. Kuka voi olla sitä vastaan, järkiperäisesti.

 6. Asenteeton ja ennakkoluuloton teksti on poikkeus. Se ei pyri mihinkään, ja tuottaa toden mutkattomana ja helppona
  hyväksyä.
  Watt käyttää globaaleja nappuloita, jotka voi samaistaa aina vaan lisääntyviin pikku maailmoihin, kuten meidän muurahaismittakaavaamme.
  On lopuksi pieni, suuri idealismi . Toive, että useammat ihmiset ymmärtäisivät, on varmaan toteutunut, mutta viisaus ja vallanhalu eivät kohtaa samassa henkilössä.
  Valta ei motivoi heitä (meitä), jotka ymmärtävät.
  Lajinlopun seuraaminen on mukavaa viihdettä. Haittalaji poistuu, ja luonto kiittää. Maapallo pelastuu ja toipuu nopsaan.

 7. Pohjalaisen päätoimittaja:
  “Uusi vaihtoehto -ryhmän rivikansanedustajan, ulkoministeri Timo Soinin valhe oli poikkeuksellisen härski, kun Lännen Median toimittaja Lauri Nurmi paljasti 20 perussuomalaisen loikkausaikeet ja hallituksen ydinryhmän järjestelyt.”
  “Politiikkaan on pesiytynyt kumma perinne, jossa valehtelua ei saa sanoa valehteluksi, vaan sitä sievistellään nätein sanankääntein. Puhutaan ”muunnellusta totuudesta” tai ei “kerrota koko totuutta” tai annetaan vain ”hieman erilainen kuva asiasta”. Voidaan jopa puhua ”niin totta kuin osataan”.”
  http://mvlehti.net/2017/06/19/pohjalaisen-paatoimittaja-valehtelu-tarvaa-timo-soinin-tyon/
  http://mvlehti.net/2017/06/19/nazima-kutsuu-petturiministerit-sipilan-orpon-ja-soinin-pride-kulkueeseen/

 8. Kysymys ei ole oikeiston ja vasemmiston ”sodasta”.

  Kysymys on globalisaatiosta ja siinä ennen muuta kapitalismin ja maailman kapitalismin omasta kriisistä.

 9. BRICS-MAAT EIVÄT TUE HAJOTA JA HALLITSE POLITIIKKAA SYYRIASSA
  BRICS-maat ovat Pekingissä tuoneet julki että ne tukevat yhdessä Syyrian eheyttä ja suvereenisuutta mikä lienee suuri takaisku USA/Nato-koaliitiolle
  BRICS-Staaten: ”Wir stehen hinter Syriens territorialer Integrität”
  Während einer gemeinsamen Pressekonferenz der Außenminister der BRICS-Staaten in Peking erklärte der russische Außenminister Sergej Lawrow, dass die Staatengruppe die ”Souveränität und territoriale Integrität” Syriens einstimmig unterstützt. RT Deutsch dokumentiert die Erklärung im Wortlaut.
  https://deutsch.rt.com/international/52712-brics-staaten-wir-stehen-hinter/

 10. Isot muutokset ja jatkuva muutos kiihtyvät.
  Muutos on iso bisnes niille, jotka ” ohjaavat ” sitä, koska he voivat sijoittaa tähän prosessiin. Ongelmat ja seuraukset siitä, ettei hyväksytä myös epäonnistumisien ja riskien toteutumisien realismia tässä prosessissa johtavat tappioihin ja näin ennennäkemättömään inhimilliseen hätään… . Ihmisten hätä ja kärsimykset ovat toissijaisia silloin, kun valtakoneistoissa tahkotaan pääomaa talteen jonnekkin, missä siinä ei tarvitse maksaa yhteiskunnallisia maksuja… . Ikävintä tässä on pienten kansandemokratioiden kohtalo… .

  Tästä asiasta olisi mielenkiintoista keskustella. Ongelmana yleensä viestimissä on että nämä jutut mollataan lattian rakoon tai ne haudataan järjestelän suoltaman ”trendikkään globaalin” informaation alle… . Hyvää Juhannusta kuitenkin kaikille.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here