Hakkerikuningas Putin -tarinoiden uskottavuus asioista tietoisten parissa on ollut kyseenalainen jo vuosia. Silti viime vuonna alkanut läntisen valtamedian uutisointi Venäjästä hakkeroimassa niin Yhdysvaltain kuin muidenkin länsimaiden vaaleja on paisunut hervottomiin mittoihin.

Nyt saatamme olla lähestymässä lakipistettä, josta länsivaltamedian – valeuutisilla kyber-Kremlin kieroudesta – rakentama hype alkaa kiihdyttää kultakauden jälkeiseen romahtamispisteeseensä.

Kaksi ja puoli vai seitsemäntoista, onko se niin justiinsa?

Kesäkuun viimeisenä päivänä jutunaiheet (ja näkökulmat) kotoiselle Totuusmediallemmekin usein toimittava suuri uutistoimisto AP joutui julkaisemaan erillisen selvennyksen Trump–Venäjä-uutisoinnistaan (Clarification: Trump-Russia Stories).

Selvennyksessään AP kertoo väittäneensä virheellisesti neljässä (6.4., 4.6., 26.6 ja 29.6. julkaistussa) uutisessaan seitsemäntoista Yhdysvaltain tiedusteluviraston – siis kaikkien maan tiedusteluvirastojen – olevan yksimielisiä siitä, että Venäjä on yrittänyt vaikuttaa (banaani)maan vuoden 2016 presidentinvaaleihin niissä valitun Donald Trumpin hyväksi.

Tosiasiassa tiedustelupalveluiden raportti (Intelligence Community Assessment, ICA), johon AP:kin jutuissaan viittaa, koostui vain kolmen tiedustelupalvelun (FBI, CIA ja NSA) keräämistä tiedoista. Raportin julkaisi 6. tammikuuta 2017 presidentin alaisen tiedustelupalveluverkoston johtajan (Office of the Director of National Intelligence, DNI) toimisto, joka edustaa koko tiedusteluyhteisöä, kaikkia 17:ää virastoa.

Jo toukokuun 2017 alussa raportin julkaissut taho, Yhdysvaltain aiempi DNI James Clapper totesi senaatin kuulemistilaisuudessa, että tammikuussa 2017 julkaistu tiedusteluyhteisön raportti syntyi mainitun kolmen tiedustelupalvelun yhteistyönä. Clapper myös kertoi NBC-kanavan haastattelussa maaliskuussa, ettei hänen tietojensa mukaan ole olemassa näyttöä mediassa rummutetuista Trumpin vaalikampanjan ja Venäjän välisistä lehmänkaupoista.

Huolimatta edellä kerrotusta ”Pulitzer-palkittu faktantarkastaja” PolitiFact kuitenkin – valtamedialle tyypilliseen ylimieliseen tapaan – tukee edelleen varauksetta Hillary Clintonin lokakuussa 2017 esittämää viestiä, jonka mukaan kaikki USA:n 17 tiedustelupalvelua olivat tehneet samat johtopäätökset Venäjän vaalihakkeroinnista, vaikka kotimaan turvallisuusviraston (Department of Homeland Security, DHS) ja DNI:n silloisessa yhteistiedotteessa ei kerrottu, mitkä tiedustelupalvelut olivat tehneet tiedotteen perustana olleet selvitykset. Mistähän omat faktantarkistajamme ovat kopioineet toimintatapansa?

Hyvin pienellä äänellä valtamedia on myöskin käsitellyt sitä faktaa, että tiedusteluraportti oli pääasiassa CIA:n masinoima. Washington Postin artikkelin syövereissä voi kuitenkin törmätä tietoon, ettei ainakaan NSA halunnut antaa sille korkeaa luottoluokitusta (high confidence). Luotettavuutta vähensi kriittisten teknisluontoisten tietojen tai ”todisteiden” ulkomainen alkuperä.

Valitettavasti näkymättömät oikaisut, joista muun muassa Totuusmediamme pysyy mahdollisimman vaiti, ovat – ilmeisesti tarkoituksella – tarkoituksessaan tehottomia. Laajalti valtamedioiden otsikoissa kuulutettujen valeuutisten viesti on se, joka jää luomaan suuren yleisön mielikuvaa ”isosta kuvasta”.

Uutisten ”virheet” ilmentävät agendaa

Journalisti Glenn Greenwald kirjoittaa siitä, miten kolme CNN:n toimittajaa – joukossa tutkivan journalismin yksikön päätoimittaja – äskettäin erosi uutismedian jouduttua vetämään takaisin artikkelin, jossa väitettiin kongressin tutkivan venäläisen sijoitusrahaston yhteyksiä Trumpin tukijaan Anthony Scaramucciin.

CNN:n mokasta tekee erityisen nolon se, että sen kumosivat sekä Sputnik News että valtamedian hampaissa oleva Breitbart News.

Aiemmin CNN oli joutunut oikaisemaan nimettömiin lähteisiin perustuneen uutisen, jonka mukaan FBI:n johtaja James Comey tulisi kiistämään kongressin kuulemistilaisuudessa presidentti Trumpin lausunnon, ettei hän ole Comeyn vakuuttelujen mukaan henkilökohtaisesti tutkinnan kohde.

Greenwald luettelee monia muitakin tapauksia, joissa amerikkalaismedia on hypettänyt ”Venäjä-uhkaa” artikkeleissa, jotka ovat osoittautuneet perättömiksi.

Washington Post väitti joulukuun 2016 lopussa, että venäläiset hakkerit olivat murtautuneet Yhdysvaltain sähköverkkoon. Lehti ei ollut vaivautunut kysymään asiaa väitetyn hakkeroinnin kohteena olleelta sähköyhtiöltä. Lopulta kävi ilmi, että yhtiölle kuuluva kannettava tietokone, jolla väitetty haittaohjelma oli, ei ollut lainkaan yhteydessä sähköverkkoon, eikä ohjelma ollut venäläistä alkuperää. Lopulta lehti joutui kaiken lisäksi myöntämään, ettei kyseessä välttämättä edes ollut minkäänlainen haittaohjelma.

Tätä ennen WP oli väittänyt, että ”Venäjän disinformaatiokampanjan” tuottamia kertomuksia oli luettu tai katsottu yli 213 miljoonaa kertaa. Väitteen perustana oli mccarthyistinen lista yli 200 nettisivustosta, joiden väitettiin välittävän Venäjän disinformaatiota. (Jotkut voimakkaan länsimielisesti suuntautuneet kommentaattorit väittävät suomalaisten vaihtoehtomedioiden, mukaan lukien Vastavalkean, kuuluvan tällaisiin sivustoihin, toim.huom.) Listan tuottaneen PropOrNot-ryhmän metodeja kritisoitiin, ja WP joutui ottamaan etäisyyttä julkaisemiinsa väittämiin.

Syksyllä 2016 Slate puolestaan oli julkaissut artikkelin, jossa kirjoitettiin salaisesta palvelimesta, jota Trumpin tiimi käytti kommunikaatiossa venäläisen pankin kanssa. Venäjän hakkerointisyytöksistä erityisen innostunut Hillary Clinton ehti hypettää uutista ennen kuin mm. The Intercept sen kumosi.

Muiden amerikkalaisten esimerkkien lisäksi Greenwald mainitsee, että brittiläinen The Guardian joutui vetämään takaisin väitteensä, että vuotosivusto WikiLeaksillä ja sen perustajalla Julian Assangella oli ollut ”pitkäaikainen ja läheinen suhde Putinin hallintoon”.

Glenn Greenwald nivoo tapaukset yhteen toteamalla, että kun kaikki esimerkitetyt uutisoinnin ”virheet” ilmentävät samaa retorista teemaa (”Venäjä sitä ja Venäjä tätä”) ja edistävät samaa kerronnallista päämäärää (Venäjän osoittamista syylliseksi), kyse ei enää ole viattomista journalistisista erehdyksistä. Hän myös korostaa, että jännitteiden kasvattaminen ydinasevalta Venäjän kanssa jatkuvilla journalistisilla väärinkäytöksillä on suorastaan vaarallista. Kaiken kukkuraksi tosiasioita häikäilemättömästi taivutteleva uutisointi, Greenwald muistuttaa, antaa Trumpin hallinnolle pontta kyseenalaistaa kriittinen journalismi ylipäänsä.
¤

Anthony Freda: ”B.S. Factory

SaveSave

73 KOMMENTTIA

 1. Kuten artikkelissa kerrotaan, amerikkalainen valtavirtamedia (MSM = Main Stream Media) alkaa jo krapulakohmelossaan etsiä tietä pois valheiden labyrintistä. Eli toimittajia pistetään jo kävelemään valeuutisten takia.

  Suomen perifeerinen Ämeriikan median kaiutinyksikkö – Hesari ja Yle etunenässä – kompuroi sitten ajallaan kehitykseen mukaan, kunhan Totuusmedia-häpeältään tointuvat. Normaalikulussa tähän menee ainakin viitisen vuotta.

  Sitä odotellessa Vastavalkea pistää uutta pökköä pesään…

  • Tuo on ihan loogista … eihän valtamedia voi kovin fiksuja, omilla aivoilla ajattelevia valita koska silloin sen olisi vaikea hoitaa sitä päähommaansa eli pashan syöttöä kansalle. Ja fiksut tuskin suostuisivat edes myymään itseään valtamedian toimituksen huoriksi.

   • Tuo Oinomaoksen sepustus on aivan ala-arvoinen. Hän sanoo Niina Leinosta valehtelijaksi ja hänen kirjoituksensa sisältävän monia valeita, mutta ei mitenkään yksilöi eikä perustele väitteitään.

  • Tuo Oinomaoksen sepustus on aivan ala-arvoinen. Hän sanoo Niina Leinosta valehtelijaksi ja hänen kirjoituksensa sisältävän monia valeita, mutta ei mitenkään yksilöi eikä perustele väitteitään.

 2. Pientä siirtymää on havaittavissa totuusmediassa kansalaisten suuntaan piirun verran. Niin se ympyrähän on kuusituhatta piirua ja täyskäännös vaatisi kolmetuhatta. Pari esimerkkiä rakenteellisesta korruptiosta, joita on julkaistu, mutta ei vielä rakenteelliseksi korruptioksi mainita.

  Totuusmediakin huomasi, että Pöystin valinta oikeuskansleriksi (presidentin henkilökohtainen valinta) suoraan sote-valmistelijan penkiltä on ongelmallinen https://yle.fi/uutiset/3-9702739 Hänen pitäisi valita kumman homman ottaa. Ei voi olla tekijä ja valvoja, vaikka se on maan tapa. Päätti kuitenkin jatkaa entiseen malliin. Kaikki muut näkevät tässä perustuslaillisen ongelman, vaan ei presidentti, hallitus ja Pöysti itse. Mutta perustuslain mukaanhan valta kuuluu kansalle. Joo. Eihän tuota valintaa tarvitse eduskunnaltakaan edes kysäistä. Hallitus ja Pöysti eivät kommentoi, kun ei kansalle tarvitse kommentoida itsestään selviä juttuja.

  Väärinkäytöksiäkin alkaa löytymään, jotka liittyvät vahvasti rakenteelliseen korruptioon. Niistä alkaa näkymään jo jäävuoren huipun varjo. Espooseen piti rakentaa senioritalo Kultalampi. Ei tullut lampea, kun muutama kokkari vei pesästä kullat. Afrikkalaistyyliset ”kehitysapuprojektit” ovat sitten tulleet tännekin. Ovat olleet varmaan jo pidemmän aikaakin, mutta niistä ei ole saanut kertoa julkisuuteen.

  Ilmaston lämpenemisen torujunta rahalla on aiheuttanut myös epäilyksiä, vaikka tällä hetkellä se näyttäisi toimivan liiankin hyvin täällä Suomessa. Onhan siihen satsattukin miljardeja. Niistä voisi leikata muutaman miljardin, että lämpenisi taas vähän. Satsaukset ovat olleet rakenteellista korruptiota parhaimmillaan. Julkista rahaa ohjataan jos mihin keksintöön kavereille ilmaston muutosta keppihevosena käyttäen. Esimerkkinä Pekkarisen tuulivoimatuki http://tuulivahinko.fi/ ja Sipilän lempilapsi Chempolis mainitaan täällä http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005277857.html

  Nuo politikkojen ”hankkeet” nielevät julkisia varoja miljarditolkulla ja tuskin koskaan tulevat kannattaviksi liiketaloudellisesti. Maksamme niistä kalliin hinnan, sekä tuotteen hinnassa että veroina. Sitten nämä valopäät puhuvat meille vielä markkinataloudesta.

 3. Tässä yksi hyvä esimerkki kuinka valtamedia toimii valtaeliitin ehdoilla ja sen toimien tukijana:
  CIA-analyytikko, joka kuulusteli Saddamia hänen jouduttuaan vangiksi 2003 Irakissa: tiedotimme sieltä sitä mitä Valkoinen talo halusi tai odotti, emme oikeita asioita tai faktaa. Mitään joukkotuhoaseita ei ollut joiden perusteella maahan hyökättiin… mielenkiintoinen kertomus – mutta tuskin Usan johdon, Cia’n ja valtamedian mielestä…

  CIA-Analyst im Irak: Wir berichteten, was das Weiße Haus hören wollte, nicht die realen Fakten
  Er war der CIA-Offizier, der Saddam Hussein nach dessen Festnahme im Dezember 2003 verhörte. John Nixon schildert seine Eindrücke und Erfahrungen mit dem ehemaligen irakischen Alleinherrscher in Buchform. US-Führung, CIA und Medien kommen dabei nicht gut weg.
  …dass es diese ominösen Massenvernichtungswaffen nicht gab, die als offizieller Grund für die Invasion des Iraks dienten…
  https://deutsch.rt.com/der-nahe-osten/53423-cia-offizier-uber-saddam-hussein-usa-irak/

  • Kiitos itsellesikin Oinomaos hyvistä blogiartikkeleistasi, https://samapatuo.blogspot.fi/.
   Niissä on paljon paljastavaa tietoa rikollisten vallanpitäjiemme hämärätoimista, joista heitä tukeva ja suojeleva valta-VALE-media vaikenee!

  • Kuin myös, Oinomaos. Olen blogejasi lukenut, lyhyitä ja nasevia. Yksi juttu blogeissa kuitenkin on joista en ole samaa mieltä, ei yksin sinun. Sanotaan usein, että sen lauluja laulat kenen leipää syöt. Meidän edustajiemme kohdalla ei ole näin. Syövät meidän maksamaa leipää, mutta laulavat jonkun toisen lauluja. Kuten tämä kuuluisa Ben Z. ja monet muut.

   Tiesin, että Ikea ei ole tavarakauppa, vaan säätiö, joka tekee miljardivoittoja mutta ei maksa veroja. Mutta että Rambollkin on säätiö ja tekee samaa. Miten tämä on mahdollista, vieläpä EU’n sisällä, jossa mepitkin taistelevat pää punaisena veronkiertoa vastaan?

   • Tärkeintä on, että edes joku jossain edes vähän yrittää ihmisille kertoa, miten asiat oikeasti ovat. Omalta osaltani teen mitä pystyn ja mihin resurssini riittävät.

    Erittäin suuresti arvostan palautettanne, se kannustaa minua jatkamaan ”hutkivan journalistin” uraa.
    Kiitos vielä kerran kaikille teille, olette hienoja ihmisiä.

    Oinomaos

   • Tärkeintä on, että joku kertoo miten asiat oikeasti ovat. Omalta osaltani teen sen, minkä suinkin voin.
    Tuntuu todella hyvältä lukea kannustavaa palautettanne, kiitos teille. Palautteenne antaa minulle ihan mielettömästi energiaa ja motivaatiota tehdä vielä parempia juttuja ja kirjoituksia.
    Kiitos vielä kerran, nyt ei muuta kuin kohti uusia seikkailuja.

 4. Tärkeämpää kuin ”mitä tapahtuu” on ymmärtää miksi nämä asiat tapahtuvat? Lampaat ovat kuitenkin taustavoimille sokeita. He kulkevat jonossa samaan suuntaan ja seuraavat ”petoa” sanoen ”venäjä sitä ja venäjän tätä” ja ihmettelevät: ”kuka on pedon vertainen?”

  We don’t need to be a society that sees intrigue and scheming at every turn, but we do need to be aware and UNDERSTAND of the deceit that exist around us!

 5. Tätä se vielä puuttui … onneksi on näitä todellisia sotureita jotka sanovat totuuden jota valtamedia pimittää
  Facebook sensuroi Nobel-palkitun kirjailijan ajatuksia
  Imre Kertesz: ”Eurooppa tulee pian tuhoutumaan ja syynä tähän on liberalismi, joka on osoittautunut lapselliseksi ja itsetuhoiseksi”
  http://beta.oikeamedia.com/o1-26772

  • Ihmekös on, että Unkarissa vapauden liekki palaa kirkkaasti, kun se useimmissa muissa EU-diktatuuriin alistetuissa maissa on lepattaa pahasti. Kalergi-suunnitelmaa toteuttavat maanpetturihallitukset harjoittavat jo EU-diktatuurin poliisivaltio-terroria, esim.:

   ”200 poliisia kyttää vihapuhetta. Heidät tarvittaisiin terrorismin torjuntaan!”, https://beta.oikeamedia.com/o1-21093

   ”Suomen kansalaisten on yhdistäydyttävä polpon mielivaltaa vastaan”, http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/07/suomen-kansalaisten-on-yhdistaydyttava.html

   Ks. myös britti David Noakesin ”Expose the EU dictatorship and its police state”, http://www.eutruth.org.uk/

  • Lisäys
   Imre Kertesz kirjoitti että ”Eurooppa tulee pian tuhoutumaan … Sen ovet ovat auki islamille eikä enää uskalleta puhua rodusta ja uskonnosta, vaikka ainoa mitä islam tuntee, on viha vieraita rotuja ja uskontoja kohtaan … Tarina päättyy aina samoin: sivilisaatio saavuttaa sellaisen kehityksen tason, jolla se ei ainoastaan ole kyvytön puolustamaan itseään, vaan jolla se täysin käsittämättömästi näyttää palvovan omaa vihollistaan.”

   Tuon saman sanoi Oswald Spengler kirjassaan Länsimaiden perikato sata vuotta sitten.
   Me elämme nyt länsimaisen kulttuurin hidasta kuolemaa, viimeistä vääjäämätöntä vaihetta josta ei liene ulospääsyä. Kuten kaikki kulttuurit ennenkin niin myös tämä menettää kukoistuksensa ja elinvoimansa, lakastuu ja kuolee, muuttuu sivilisaatioksi jättäen silti omat pysyvät jälkensä kuten ovat tehneet aiemmatkin kulttuurit.
   Mielenkiintoista olisi tietää mitä edesmennyt Kertesz ajatteli talmudismiin nojaavasta poliittisesta sionismista jossa myös vihaa muita uskontoja (Islam ja krintinusko) ja rotuja kohtaan on keskeinen. Oliko käsitys siitä sama kuin poliittisesta Islamista ja vaatiko hän myös sille samoja rajoja kuin Islamille?

 6. Mitenköhän… levittääköhän Venäjällä valtamedia totuutta 9/11 tapahtumista vai valehteleeko läntisen valtamedian tavoin??
  Mitenköhän siellä historiantunnilla asia lapsille kerrotaan?

   • Näin se ”virallinen totuus” toimii.
    Linkittämäsi video oli otsikoitu :”Suomalaisen täytyy tietää joitain yksityiskohtia 9/11-tapahtumasta”.
    Video ei kuitenkaan sisältänyt mitään yksityiskohtia 9/11 tapahtumasta, vaan epäuskottavaa harhaanjohtavaa hömppää.

    Tutkittua faktapohjaista 9/11 tietoa löytyy täältä:
    http://www.ae911truth.org

    Tässä yksi todistajanlausunto

    https://www.youtube.com/watch?v=nQrpLp-X0ws

     • Mielenkiintoista tietoa linkissä, Israelin vastuuta vähätellään; Rotschildit kaiken takana NWO-agendoineen:
      ”Bakomliggande faktorer som man bör ha i minnet, är vilka som äger stora delar av Israel och vilka som låg bakom Israels grundande (Balfour deklarationen) – bankhuset Rothschild. Det är detta bankhus som skall hållas ansvarigt och straffas för att ha iscensatt 9/11, inte Israel. … Storfinansens planer är att slakta Israel i ett kommande WW III. Detta för att skapa ett andra (el. tredje) Holocaust, som kan undanröja folkligt motstånd, mot deras inordnande av alla länder i världen under deras kontroll, den s.k. nya Världsordningen, NWO.”
      — En oikein lämpene tuolle loppuosalle mitä Israelin tuhoamisen tulee. Olisiko valeopposition tarinaa ?

     • ”En oikein lämpene tuolle loppuosalle mitä Israelin tuhoamisen tulee.”

      Näin Henry Makow 4.3.2015:

      ””We’re an ancient people. In our nearly 4,000 years of history, many have tried repeatedly to destroy the Jewish people,” Netanyahu told Congress Tuesday
      harkening back to the Holocaust.

      What he didn’t say: It was Illuminati (Sabbatean) Jews like him who
      repeatedly tried to destroy their fellow Jews. This article from 2012 relates
      how Rabbi Gunther Plaut (1912-2012) suspected that Sabbatean Jews like Netanyahu were behind the Nazis.
      ”We’re an ancient people. In our nearly 4,000 years of history, many have tried repeatedly to destroy the Jewish people,” Netanyahu told Congress Tuesday harkening back to the Holocaust. What he didn’t say: It was Illuminati (Sabbatean) Jews like him who repeatedly tried to destroy their fellow Jews. This article from 2012 relates how Rabbi Gunther Plaut (1912-2012) suspected that Sabbatean Jews like Netanyahu were behind the Nazis.”
      https://www.henrymakow.com/were_illuminati_jews_responsib.html

     • Makow on kristiuskon valinneena juutalaisena hyvin perillä heimonsa asioista. Hänen tekstejään lukemalla pääsee hyvin sisälle sionistien tuhoisiin puuhiin.
      Tuhoavuus on kiistatta sionismin keskeinen piirre ja sillä on ollut osuus myös holokastiin jossa omiakin oltiin valmiita uhraamaan jotta syntyisi painetta muuttaa Palestiinaan.
      Tiedetään että sionistit tekivät yhteistyötä natsien kanssa tässä asiassa.

     • James Perloff osoittaa ilmeisesti oikeaan suuntaan (Israel-Mossad), mutta hänen perustelunsa ovat disinformaatio-atomipommi-hömppää.

      Vieläkin mietiskelen, kuinkahan Venäjällä 9/11 historia kerrotaan? Ja mitenkähän Kiinassa??

      Jos olisin venäläinen ja venäjällä, tulisivatko OMON-miehet kolkuttelemaan ovelle. Neuvostoaikana siellä kait sai napin takaraivoon, jos löytyi kämpästä Siionin viisaiden pöytäkirjoja.

      Onkohan se sattumaa, että sekä USA:n, Venäjän että Kiinan sotakoneiden kylkiä koristaa viisisakarainen tähti (pentagram)?

     • 9/11 avainkysymykset:

      1. Osuivatko lentokoneet pilvenpiirtäjiin, vai oliko ns. ”suora tv-lähetys”, jonka me kaikki katsoimme, etukäteen valmistettua HOLLYWOOD tuotantoa? Oma näkemykseni on se, että lentokoneita ei ollut – pelkkä räjähdys, ja sen jälkeinen rakennusten hallittu pudotus.

      2. Kiellettiinkö WTC:n työntekijöitä tulemasta töihin? Oma näkemykseni on se, että näin tapahtui. Mikäli työntekijöitä kiellettiin tulemasta töihin, 9/11 hoax perustuu kokonaisuudessaan työntekijöiden, poliitikkojen ja poliisien, lahjontaan. Massiiviset vakuutusrahat ja ”keräykset uhrien omaisille” ovat rullanneet 9/11 ympärillä yli vuosikymmenen puhumattakaan tästä käynnissä olevasta – feikki – terrorismin vastaisesta sodasta. Näkemystäni tukee myös se, että lähes kaikki täällä Yhdysvalloissa tietävät että 9/11 oli inside job, miksi siis ”uhrien omaiset”, mikäli heitä on, ovat hiljaa? Noin 3000 kuollutta pitäisi myös näkyä New Yorkin kuolintilastossa tuona kohtalokkaana päivänä, mutta minkäänlaista ”piikkiä” ei virallisessa kuolintilastossa ole. Näkemystäni puoltaa sen lisäksi nämä loputtomat, kriisinäyttelijöiden suorittamat, feikki muistotilaisuudet ja uhrien feikki profiilit.

      3. Hyppikö ihmisiä alas pilvenpiirtäjistä, vai oliko sekin ennalta valmistettua HOLLYWOOD tuotantoa? Oma näkemykseni on se, että meitä jälleen kerran huijataan. Jokainen, joka katsoo videoita maahan putoavista ihmisistä, huomaa nopeasti sen, että ”ihminen verrattuna pilvenpiirtäjään” mittasuhteet ovat päin persettä?

      Voisin tietty jatkaa tätä listaa loputtomiin, ja ottaa mukaan myös nämä ”muka atomiaseet”, joista meille kerrotaan pelkkää puppua, sekä tämän ”muka terroristien” suorittaman valekaappauksen ja Pentagonin valeiskun, mutta en viitsi vaivautua. 9/11 on tarkasti laskelmoitu hoax, eikä mielestäni mitään muuta. Raha ei ole tämän iskun suorittamalle mafialle minkäänlainen este, sitä he luovat ilmasta.

      Näin rankasti meitä on huijattu – ja huijataan tälläkin hetkellä – eli tervetuloa tähtien kaupunkiin, Yhdysvaltojen Hollywoodiin!

     • Oudot teoriat sinulla. Tässä perustietoa: Iskuissa kuoli yhteensä lähes 3 000 ihmistä. Iskun seurauksena on kuollut vuoden 2016 heinäkuuhun mennessä vielä ainakin 1 000 ihmistä, lähinnä syövän saaneita pelastustyöntekijöitä. Syöpään sairastuneita on ilmaantunut yhteensä yli 5 000.
      Miten iskut toteutettiin on eri asia. Minusta James Perloff saattaa olla lähimpänä totuutta:
      https://jamesperloff.com/2017/06/30/911-simplified/

     • No just joo…. vai ainakin 1000 syövän saaneita pelastustyöntekijöitä on kuollut, anna mun nauraa. Miksi helvetissä CIA tekaisi muka kuolleiden feikki-profiileita face book sivuineen, jos iskussa kerran kuoli yli 3000 ihmistä. Holyyyy. Kannattaa kuunnella enemmän James Perloffia, joka sekottaa totuuden ja valheen keskenään edustaen kontrolloitua oppositiota. Hän saa ihmiset uskomaan jopa näihin feikki terroristi-iskuihin, vaikka sokea reettakin kusetukset sangan helposti huomaa. Nyt se järki käteen ja silmät auki, Truth-hunter!

     • Sinulle kaikki näyttää olevan feikkiä. jopa tutkijoiden analyysit ja faktat joita ei voi kiistää. Onhan se outoa.
      Vatikaani ja Jesuiiitatko, joita usein esität melkein kaikkeen syyllisiksi, ovat tässäkin kaiken takana?
      Välillä tuntuu että olet itse se sokea reetta ja olet täällä edustat itse tuota kontrolloitua oppositiota.
      Nyt järki käteen tai menee kaikki usko juttuihisi muiltakin – ellei ole jo mennyt.

     • ”Sinulle kaikki näyttää olevan feikkiä. jopa tutkijoiden analyysit ja faktat joita ei voi kiistää.”

      Voi pyhä jysäys. Tutki nyt hyvä mies ensin näitä kaiken maailman ”tutkijoita”, sekä heidän ”analyyseja” ja ”faktoja” ja kerro minulle mistä koulusta he ovat ulos ponnahtaneet. 9/11 analysointi/uutisointi valtamediassa on todellakin pelkkää feikkiä ja valhetta tyyliin: #FAKE NEWS.

     • ’… 9/11 analysointi/uutisointi valtamediassa on todellakin pelkkää feikkiä ja valhetta…’
      Mutta eihän esim. Perloff kirjoita valtamediassa kuten ei moni muukaan mutta silti mitätöit heidät. Outoa, kukaan ei siis olisi pätevä! Herää jo ihmeessä realiteetteihin.

 7. PropOrNot-ryhmän listauksella oli kyllä nopeasti niputettu yhteen niin Venäjän hallinnon kontrolloimat valtamediat kuin myös konspiraatioteorioita ja new age-ufo- hihhulointia levittävät sivustot. Osa on ihan aiheesta tuolla listalla ja osa taas ei.

  • Vai Venäjän hallinnon kontrolloimat… huh, huh mitä skeidaa. Venäjällä kuin myös Yhdysvalloilla on täsmälleen yhtä paljon valtaa kuin Suomella, koska näitä valtioita johtaa yksi ja sama valheen isäntä. Kyseinen valheen isäntä on Raamatun ”peto”, jota kaikki ihmiset – kuten näistäkin kommenteista huomaa – hämmästellen seuraavat!

 8. Heikki Porkka esittää artikkelissaan ”Ollapa eduskunnassa 101 ”halla-aholaista”” sitaatteja Petteri Orpon versus Jussi Halla-ahon sanomisista vuosilta 2015 ja 2017.

  Lopuksi Porkka toteaa:

  ”Suomalaisten olisi hiljalleen syytä miettiä kenen ihmisoikeuksista ja millaisesta oikeusvaltiosta Petteri Orpo on huolissaan. Toistaiseksi suunta on ollut sellainen, jossa suomalainen ja Suomi häviävät toistuvasti.

  Sipilän ja Orpon arvopohja –höpinää ei ota Suomessa kukaan vakavissaan. Tai no, ehkä kommunistit, joiden kanssa kokoomus on viime vuosina liittoutunut suomalaisten edun vastaista politiikkaa ajaessaan.

  Korporaatioiden valta ja rajaton maailma ovat olleet myös kommunistien internationalistisen politiikan tavoitteet.

  Kommunismissa korporaatiovaltaa käyttivät poliitikot (+erilaisten taloudellisten ja sotilaallisten yksiköiden johtajat). EUROKOMMUNISMISSA JOTA KOKOOMUS PUOLUSTAA henkeen ja vereen, korporaatiovaltaa käyttää pieni poliittinen eliitti yhdessä suuryritysten johdon kanssa.

  Kärsijöinä ovat kaikissa tapauksissa yksilöt ja pienet yksiköt, joiden vaikutusvalta käytännössä mitätöidään taloudellista ja / tai fyysistä valtaa välikappaleena käyttämällä.”

  http://beta.oikeamedia.com/o1-27118

  • Vertaa
   ” EUROKOMMUNISMISSA JOTA KOKOOMUS PUOLUSTAA henkeen ja vereen, korporaatiovaltaa käyttää pieni poliittinen eliitti yhdessä suuryritysten johdon kanssa.”

   versus

   ” ”The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government, combining super-capitalism and Communism under the same tent, all under their control … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and incredibly evil in intent.” – Congressman Larry McDonald, 1976

   In 1983, Congressman McDonald was either killed or captured. Either way, he was eliminated. ” – https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/34833l/the_drive_of_the_rockefellers_is_to_create_a/

  • Oikea Mediassa on hyviä artikkeleita, mutta kommenttiosuus aneeminen johtuen siitä, että kyseinen media laskuttaa sisällöntuottajia (kommentoijia) eikä lukijoita.
   No, liikeidea sekin.

   Tämän sivuston kommenttiosuuden luettavuutta rampauttaa keskustelun naruttuminen oikeaan laitaan. Olisko nörteillä parannusehdotuksia?

 9. Milloinkahan Suomen valta-VALE-media ottaa oppia Paasikivestä ja myötää, että tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku?
  ”Expressen tunnustaa, että vaihtoehtomedia ja Ruotsidemokraatit oikeassa koko ajan
  ”EU:n tulee muuttaa pakolaispolitiikkaa” on Expressenin eilisen pääkirjoituksen otsikko. Allekirjoittamattomassa pääkirjoituksessa mainitaan myös, että Euroopan on lopetettava sääntelemätön maahanmuutto Välimeren yli ja sen sijaan otettava käyttöön kiintiöjärjestelmä, jossa voidaan valita köyhimmät…”
  http://mvlehti.net/2017/07/06/expressen-tunnustaa-etta-vaihtoehtomedia-ja-ruotsidemokraatit-oikeassa-koko-ajan/

  Kritiikkinä tuohon voi sanoa, että noita köyhimpiäkin varmasti riittää yli Euroopan maiden kanto- ja sietokyvyn, kun mutavyöry Afrikasta oikein kunnolla alkaa.

  • Jos tuo Vahteran artikkeli kommentteineen tulisi kaiken kansan luettaville, niin ainakin Helsingissä voisi olla edessä ”lyhtypylväiden yö”, jossa lyhtypylväiden määrä osoittautuisi liian pieneksi.

   • Oma näkemykseni on että tavallaan Merkel on oikeassa sillä pakolaiset on houkuteltu ja ajettu sotien avulla tänne jotta heidän avullaan saadaan luotua kaaos ja tuhottua nykyiset kansallisvaltiot ja niiden kulttuurit. Kaiken takana on viime kädessä ’soros-eliitti’ joka ajaa NWO:ta ja Euroopan tuhoa EU-eliitin kanssa.
    Kyllä Merkel tämän tietää ja on taatusti itse mukana pankki- ja sorosmafian nwo- ja multikultijuonessa.
    Pakolaisterroristien, joita on pakolaisten seassa, saadaan luotua kansalaisten ylimitoitettu viha Islamia kohtaan jota sitten on helppo hyödyntää poliisivaltio Eurostoliittoa luotaessa. Eiköhän tämä ’terrorismin vastainen sota’ joka nyt on tuotu valtioiden sisäänkin ole organisoitua valtaosin.

    • Kyllä mukana varmasti vahvasti on Kalergi-suunnitelmakin EU-/NWO-tyranniaan helpommin alistettavan, vailla kansallista sen enempää kuin muuutakaan identiteettiä vailla olevan ruskeapintaisen sekarodun luomiseksi Eurooppaan. Siihen viittaa myös vuoden 1995 Barcelonan sopimus, jolla mm. myönnettiin yhdeksän Afrikan ja Lähi-Idän muslimimaan asukkaille vapaa pääsy EU-diktatuuriin alistettuihin maihin.

     • ”liberals…unwitting pawns of a satanic Communist agenda”
      ja myöhemmin tekstissä
      ”Liberals are dupes, what Communists call ”useful idiots”

      Mitä muuta nuo esim. NYKY-kokoomusta johtavat maanpetturit ovat?

     • ”Poliisivaltio Eurostoliittoa pukkaa…”

      Kuten nuo rikollisten vallanpitäjiemme palkkaamat 200 nettikyttää ja Polpo.

  • Veijo, lähettämässäsi linkissä hieno esim. siitä, kuinka Suomen hallitus kyykyttää ja alistaa kantasuomalaisia samaan aikaan maksaen moninkertaisesti parempia sosiaalietuuksia näille elintasoloisille!

 10. Novini.nl

  Rutte Weet precies wat er is gebeurd met MH17

  ERIC VAN DE BEEK op 30 JUNI 2017

  Ehkä totuusmedialle pitäisi kääntää tämä artikkeli. Osa enkuksi Russian-Insider julkaisusta Beekin nimellä. Natosta vain hollanniksi.

 11. Sisältöä vielä:
  1. Vliegtuigspotter en Kremlintrol
  2. De dader en het wapen
  3. Verkeersleiding, radars en satelliet
  4. Onderste steen Rutte, JIT en Onderzoeksraad
  5. De rol van de media, Bellingcat en Correctiv
  6. Rechtszaak en parlementaire enquête

  Amerikkalaisten(Naton) todisteet ovat täyttä skeidaa joka puolella. Heidän todisteet ovat täysin poliittisia. Piirretään liitutaululle mielikuvitus kuva ja median kautta toistetaan ”kuvaa” kunnes kansa uskoo. Tämä kääntyy Suomea vastaan pahimmassa tapauksessa sotana. Yhdysvaltain ”hullu koira” Mattis ja muut hullut eivät siellä lopeta ennenkun Venäjä on raunioina. USA rakentaa ilmeisesti jo omaa tukikohtaa Syyriaan. (Ehkä se on täällä jo tiedetty pitkään)

 12. Kuten oli oletettua myös lapsiuhrit ovat ilmeisesti Isis-taistelijoiden uhreja. Esim Mosulissa lapset äitien kanssa. Syyriassa toinen meno, vaikka Venäjä ja Assad järjestivät siviileille turvakäytäviä, jäivät lapset silti sodan uhreiksi raavaiden isis-taistelijoiden sylissä. Lapsia käytettiin törkeästi hyväksi:

  http://theindicter.com/exploitation-of-children-in-propaganda-war-against-syria-continues/

  the indicter: exploitation of children in propaganda war

  http://theindicter.com/shocking-swedish-state-tv-broadcast-propaganda-for-jihadist-terrorist-organizations-operating-in-syria/

  shocking Swedish state tv broadcast propaganda for jihadist terrorist organization operating in Syria.

 13. Tuo Ruotsin tv:n esittämä ohjelma on sama, jonka SVT:n sisaryhtiö Yle julkaisi. Ohjelma löytyy myös Tubesta. Kai tiedätte, että Carl Bild ohjaa Suomen ruotsalaista Yleä ruotsalaisten ajatuspajojen kautta. –> HBL–> Hesari–> Yle. Siksi propaganda on yhtenevää ja joukot samoissa piireissä. ”Fennomaani” historiantutkija Jussi Niinistön peesatessa. Alla sånger på Skansen. Niin fenno-jussikin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here