Koska niin monella suomalaisella on täydellinen harhakuva siitä, mikä se ongelma Suomen kannalta Euroopan unionissa oikein on, yritän selventää sitä tässä rautakangesta vääntämällä.

Kysymys: Mikä ongelma EU:ssa on kansallisvaltiomme näkökulmasta?

Vastaus: Suomella on yksi paikka ministerineuvostoissa. Piste.

Euroopan neuvosto/Euroopan ministerineuvosto/miksi sitä milloinkin kutsutaan, on Euroopan huippukokous. Siihen osallistuvat unionin jäsenmaiden valtionjohtajat, eli meillä pääministeri. Joskus presidenttikin istui siellä, mutta ei enää. Tämä ministeri [tarkoittaa siis lannistumatonta vatuloitsijaamme Juha Sipilää (kesk), toim.huom.] on ainoa maamme edustaja koko Euroopan unionissa tällä tasolla.

”Euroopan sitä” ja ”neuvosto tätä”

Euroopan neuvosto
on Euroopan unionia vanhempi ja siitä irrallinen ”yhteistyö- ja ihmisoikeusjärjestö”. Euroopan neuvosto perustettiin vuonna 1949, jolloin se aloitti toimintansa Strasbourgissa, Ranskassa. Suomi liittyi Euroopan neuvostoon vuonna 1989.

Euroopan unionin neuvosto eli ministerineuvosto
koostuu tietyn politiikan alan vastaavista ministereistä kustakin EU-maasta. Neuvoston kokouksissa EU-maiden ministerit keskustelevat lakiesityksistä ja -muutoksista, hyväksyvät uutta lainsäädäntöä ja koordinoivat alansa politiikkaa. Ministereillä on valtuudet tehdä sitovia päätöksiä maansa hallituksen puolesta toimista, joista neuvoston kokouksissa sovitaan.

Eurooppa-neuvosto
koostuu EU-maiden johtavista valtion- tai hallitusten päämiehistä, Euroopan komission puheenjohtajasta (Jean-Claude Juncker) ja unionin ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan korkeasta edustajasta (Federica Mogherini). Eurooppa-neuvostossa – muun muassa sen neljännesvuosittaisissa huippukokouksissa – määritellään EU:n yleiset poliittiset linjaukset ja sillä on pysyvä puheenjohtaja (Donald Tusk).

Euroopan komissio
koostuu 28 komissaarin tiimistä (kollegio). Komissaareja on yksi kustakin EU-maasta. Komissaareista yksi on komission puheenjohtaja (Jean-Claude Juncker), joka päättää muiden komissaarien vastuualueet. Komissio tekee lainsäädäntöehdotuksia ja vastaa Euroopan parlamentin ja EU:n neuvoston päätösten täytäntöönpanosta.

Euroopan parlamentti
koostuu 751:stä suorilla vaaleilla valitusta Euroopan parlamentin jäsenestä. Parlamentin puhemies (Antonio Tajani) edustaa parlamenttia kansainvälisissä yhteyksissä ja EU-toimielinten välisissä neuvotteluissa. Euroopan parlamentilla on lainsäädäntö-, valvonta- ja budjettivastuita.

– Toimitus

 

Ministerineuvostoja on eri aloillekin. Euroopan unionin maatalouden linjoista päätetään maatalousministerien kokouksessa. Suomella on yksi edustaja. Edustajia näissä kaikissa ministerineuvostoissa on tällä hetkellä 27. Meidän valtamme suuruus Euroopan unionissa on siis 1/27, ei yhtään sen enempää. Yksi kahdeskymmenesseitsemäsosa. Siinä kaikki. That’s it.

Nämä ministerineuvostot, kokoukset muokkaavat ja visioivat EU:n kehitystä yhdessä komission kanssa, mutta näillä kokouksilla ei ole toimeenpanovaltaa, ei lainsäädäntävaltaa, eivätkä ne voi tehdä lakialotteita. Euroopan unionissa vain komissio voi tehdä sellaisia. EU-parlamentti sitten hyväksyy lain.

Europarlamentin valta komission suhteen on kuitenkin rajallinen. Vuoteen 1995 asti EU-parlamentti ei edes voinut kieltäytyä ratifioimasta komission ehdotuksia. Nytkin kolmannes EU-laeista on sen ulottumattomissa, eli komission käsissä. Komission jäseniä ei valita vaaleilla eikä heitä äänestä kukaan kansalainen koskaan missään maassa.

Meille sanotaan, että EU on länsimaisen demokratian uljain muoto. Niinkö? Meille sanotaan, että EU-kansalaiset voivat ilmaista tahtonsa EU-vaaleissa. Todellako?

Kansalaisille ei kerrota, etteivät he valitse EU-vaaleissa maansa edustajia europarlamenttiin, vaan europarlamentin ryhmien edustajia. EU-parlamentti ei edusta jäsenvaltioita tai niiden kansalaisia. Se edustaa ”kaikkia EU:n kansalaisia”, mikä tarkoittaa sitä, että europarlamentti edustaa Euroopan unionia. Se ei ole teidän parlamenttinne, vaan EU:n – ja siellä istuvat suomalaiset eivät edusta teitä tai edes Suomea.

EU-parlamentissa suomalaiset ja muut edustajat edustavat seuraavia tahoja:

 • Euroopan kansanpuolueen ryhmä (EEP)
 • Euroopan parlamentin sosialistien ja demokraattien ryhmä (S&D)
 • Euroopan konservatiivien ja reformistien ryhmä (ECR)
 • Euroopan liberaalidemokraattien ryhmä (ALDE)
 • Euroopan yhtyneen vasemmiston konfederaation ryhmä (GUE)
  / Pohjoismaiden vihreä vasemmisto (NGL)
 • Vihreät (GREENS) / Euroopan vapaa allianssi (EFA)
 • Vapauden ja suoran demokratian Eurooppa (EFDD)
 • Kansakuntien ja vapauden Eurooppa (ENF)
 • Sitoutumattomat (NI)
Europarlamentin paikkajakauma

 

Missä EU-vaaleissa olette äänestäneet S&D:tä? Oletteko mahdollisesti valinneet ehdokkaanne ECR:stä tai EPP:stä? Tiesittekö eurovaaleissa äänestäessänne valitsemanne ehdokkaan edustavan GUE/NGL:ää tai EFDD:tä? Otitteko ennen vaaleja selvää siitä, mitä ENF europarlamentissa ajaa tai kuinka ALDE suhtautuu suomalaisten eläkeläisten jatkuvasti pahenevaan ahdinkoon?

Ette tietenkään. Te ette edes kuule näistä puolueista yhtään mitään EU-vaalien aikaan – koska teitä huijataan.

Teille sanotaan, että te olette valitsemassa keskustan, kokoomuksen, vihreiden, vasemmistoliiton, demarien tai RKPn euroedustajaa. Teille valehdellaan, että te valitsette Suomen edustajia europarlamenttiin. Yksikään europarlamentin suomalaisjäsen ei edusta keskustaa, kokoomusta, persuja tai mitään muutakaan suomalaista puoluetta tai suomalaisia – Suomesta puhumattakaan.

Europarlamentin paikat jäsenmaittain ennen Brexitiä (Suomi: 13 paikkaa 751:stä).

He edustavat Euroopan unionia, europarlamentin puolueita eli ryhmiä. Tätä suomalaisten on vaikea käsittää ja tästä meille valehdellaankin koko ajan.

Suomalaiset komissaarit eivät edusta meitä. He eivät edusta Suomea. He ovat EU.

Jyrki Katainen ei ole maamme ja suomalaisten edustaja komissiossa. Hän edustaa vain ja ainoastaan Euroopan unionin korkeinta elintä eli komissiota. Yksikään suomalainen komissaari ei ole koskaan edustanut Suomea yhtään missään mielessä. Joka niin väittää, valehtelee. Tai ei tiedä. Jompi kumpi. Yllättävän paljon meillä on asiasta tietämättömiä, yhteiskunnan huipullakin.

Tämä on se EU-ongelma: ministereitä lukuunottamatta kukaan ei edusta Suomea unionissa – ei kukaan.


¤

Sami Parkkonen on blogisti, joka on kirjoittanut poliittisesti epäkorrektia kommentaaria vuodesta 2013.

¤

Teksti on julkaistu alunperin kirjoittajan blogissa 5.7.2017 otsikolla ”Se EU ongelma”.
¤

Kuva: CherryX (CC BY-SA 3.0) via Wikimedia Commons, Pimkie (CC BY-SA 2.0) via Flickr, Pixabay
Kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen

57 KOMMENTTIA

 1. Läntisen arvoyhteisön arvoihin kuuluu EU:n puitteissa kansalaisista kauas viety demokratia; ei kulu ainakaan käytössä..

 2. Vanhasella ja Sipilällä on ihmeellinen impivaarapokka.

  EUn parlamentissa ja käytävillä he seisoskelevat muiden joukossa nyökkäillen ja nauraen muka osallistuen keskusteluihin ja yhteisiin arvoihin, vaikka eivät ymmärrä hölväsen pölästiä mitä juttupiireissä puhellaan kun eivät osaa kieliä.

  Rehn oli kielihirvitys, ilmaisista intensiivikursseista huolimatta englanti oli pelkkää impivaaraa ja sisällöllisesti muuten kaikkea muuta kuin keskustalaista.

  Yksi ääripää oli sitten Stubb, joka osaa kieliä mutta ei ole riittävän älykäs muuta kuin small talkiin.

  • Eivätköhän Sipilä ja Vanhanen osaa englantia vähintään yhtä hyvin kuin muidenkin valtioiden edustajat. Äidinkielen tasoista osaaminen ei tietenkään ole.

   Outo on käsityksesi Olli Rehnin kielitaidosta. Mies on sentään väitellyt tohtoriksi Oxfordin yliopistossa ja opiskellut myös USA:ssa.

   • Sipilä ja Vanhanen eivät osaa englantia.

    Rehnin englantia ei ymmärrä kuin mettäsuomalainen, jos sekään.

    Juu juu, onhan Rehn ollut EUn komissaarikin, mutta englantia se ei ole oppinut. Jos EU-komssaari valittaisiin pätevyyden perusteella Rehn ei ikinä pääsisi komissaariksi niin hirveätä Rehnin englanti on.

    EU-tulkit sen tietävät. Rehn on erikoistapaus.

    • Finanssipiirit eivät halua päteviä (talous)komissaareja. Rehn oli tähän lähtöön heidän mielestään paras. Sama pätee kansallisella tasolla (Suomessa) kun ministereitä nimitetään. Mitä epäpätevämpi ministeriön johtoon, sen parempi.

     • Totta, Sauli Niinistö valitsi sivari-Haglundin puolustusministeriksi. Haglundista tuli hetkessä sotahullu Venäjää vihaava NATO-mies.

     • Olli Rehn oli täysin pätevä talous- ja rahakomissaarin virkaan. Oxfordin yliopistossa hänen pääaineensa oli poliittinen taloustiede.

      Finanssipiirit eivät nimitä Suomen ministeritä.

    • Ihmettelen suuresti sinun kirjoituksiasi. Suolla sellaista soopaa, jota tuskin kukaan uskoo, uskotko itsekään? Eli valehteletko, vai pidätkö omituisia höpinöitäsi totena?

     Sipilä ja Vanhanen osaavat jo koulutuksensa ja työkokemuksensa perusteella englantia. Olli Rehnin ääntämus ei ole sen huonompaa kuin monen muun, jolla ei ole englanti äidinkielenään.

     Vielä kerran, mitä luulet hyötyväsi suoltamalla soopaa, jolla ei ole mitään yhteyttä todellisuuteen?

 3. Tuohan kuulostaa että istumme vankilassa jonne olemme itse hakeutuneet – tai jonne meidät on pieni eliitti huijannut.
  On myönnettävä etten itsekään tiennyt että tilanne on todella näin vakava ja järkyttävä.
  Kiitos bloginkirjoittajalle. Olen taas vähän viisaampi.

  • Se, että Parkkonen sekoittaa Euroopan neuvoston ja Euroopan unionin, osoittaa, että hän ei ole kovinkaan syvällisesti perehtynyt aiheeseen. Tai sitten hän ei ole vain ymmärtänyt sitä.

 4. EU on kusetus 110 %. Ei ole noudattanut ensimmäistäkään sopimustaan, ei edes peruskirjaansa. Ei tullut kuulemma semmosta kun meinattiin. Kävi niin kuin kaikissa ismeissä, hyvät aikomukset, mutta jätkät pilas, ja vissiin vähän akatkin. Mahtoiko ne aikomuksetkaan olla niin hyvät kun sanottiin? Jos oli jo salainen pöytäkirja siitä, mitä tehdään oikeasti. No, ne jotka pilasivat istuvat kumminkin tukevasti tuoleillaan. Niitä ei saa pois ”virasta” millään helvetilläkään eivätkä lähde kulumallakaan, ellei pyöröovi heitä välillä finanssimaailman hommiin.

  • ”EU on kusetus 110 %. Ei ole noudattanut ensimmäistäkään sopimustaan, ei edes peruskirjaansa. ”

   Juuri kuten esikuvansa Neuvostoliitto. Itävältalainen politiikantutkija Karl Steinhauser nimesikin yhden kirjansa n. neljännes-vuosisata sitten ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto”. Hallintorakennekin vailla lakialoite-oikeutta olevine vale-, kumileimasin-parlamentteineen on lähes kopio Neuvostoliiton vastaavasta – ja AGENDA YHTÄ PIRULLINEN: osana ihmiskunnan arkkivihollisten (kuten Rockefeller, H.Kissinger, Rotschild) projektia koko ihmiskunnan alistaminen heidän Uuden Maailmanjärjestyksen super-tyranniaansa (NWO).

   • Tuosta toimituksen kirjoittaman tekstin kohdasta ”Euroopan parlamentti” ei käy ilmi, että tältä parlamentilta PUUTTUU demokratialle olennainen LAKIALOITE-OIKEUS eli siinä mielessä se on vain kumileimasin VAALEILLA VALITSEMATTOMIEN (tämäkään ei käy ilmi toimituksen tekstistä) komissaarien (ja korkeimman, ns. mustan paavien alaisen jesuiittajohdon, http://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits) käsissä.

     • Jesuiiteilla on parhaillaan poikkeuksellisesti kaksi mustaa paavia. Valkoinen paavi on myös jesuiitti, ja jokainen valtio – siis jokainen -on jesuiittijärjestön vallan alla.

     • TÄSSÄ INFOA HEISTÄ, JOTKA KONTROLOIVAT VATIKAANIA, WHITE POPE JA BLACK POPE / jesuiitteja maailmanlaajuisesti. Koska kysymyksessä on ihmiskunnan poliittista ja taloudellista valtaa käsissään pitävä WORLD SHADOW GOVERNMENT, vallan kahvassa istuu myös GREY POPE. Tämä Rooman kautta toimiva cabal on molempien maailmansotien takana…. he pitävät valtaa jokaisessa kansallisvaltiossa johtopaikoilla istuvien agenttiensa/korruption kautta:

      ”The most powerful man right now in the conspiracy over this World is a Roman by the name of PEPE ORSINI of the powerful Roman Papal Bloodline the Orsini also known as Orso and the ancient Maximus family.

      There is no one more powerful than this figure who is really the Grey Pope.

      The Papal Bloodlines are the secret shadow hieracy of the Jesuit Order even behind the Black Pope touted at the #1.

      These powerful bloodlines are the Breakspear, Somaglia, Orsini, Farnese & Aldobrandini.

      You’ll notice David Rothschild marrying into the Aldobrandini with the pretty, Princess Olimpia Aldobrandini.

      Another real head of this is Henry Breakspear who resides now in Macau in China.

      Many of the Papal Bloodline heads now live in Asia and India. What does that tell you?

      The current Black Pope, Adolfo Nicholas was bought forward for the position due to the Jesuits bringing about of Asia as the next power player of the agenda.

      Both this Black Pope and the white Pope aren’t of Papal Bloodline, they are both commoners.

      I’ve named the most powerful families on the planet. I’ve named the Grey Pope the one inbetween the white and black but unseen

      Saturnalian Brotherhood – The Real 13 Zoroastrian Bloodlines of the Illuminati

      House of Borja
      House of Breakspeare
      House of Somaglia
      House of Orsini
      House of Conti
      House of Chigi
      House of Colonna
      House of Farnese
      House of Medici
      House of Gaetani
      House of Pamphili
      House of Este
      House of Aldobrandini
      These Egyptian Ptolemaic Dynasty Rulers are in Full Control of the Company of Jesus, High Grey Council of Ten, and the Black Pope”

     • Voitko antaa linkin siihen, mistä antamasi teksti on peräisin?

     • Totuudenetsijä.

      Tässä yksi linkki, en ole varma se oliko se juuri tämä, koska sama info löytyy useilta sivuilta. Vatikaania johtaa tämä ”bloodline” cabal kansallisvaltioihin istutettujen jesuiitti-agenttiensa kautta (lue; kansallisvaltioiden johtajat ja korruptoitunut eliitti), joiden avulla myös molemmat maailmansodat toteutettiin.

      http://www.frank-webb.com/the-grey-pope.html

     • Truth_hunter.

      No kuka tai mikä se helvetin ”valeoppositio Makowin” kauhistelema ILLUMINAATTI sitten on. Olet sortunut jesuiittien istuttamaan haamujahtiin, eli heitä faktaa pöytään kun jaksat loputtomasti juutalaisista jauhaa!

     • Löysin jo itsekin mm. tuon ’Frank M. Webb’-sivuston.
      Monimutkaisemmalta näyttää taas NWO-kuvio, kun ohjaavia ’näkymättömiä käsiä’ paljastuu lisää.

     • Totuudenetsijä.

      Olin itse jossain vaiheessa turhautunut, kun kaikkialla sanottiin, että varjohallitusta johtaa ILLUMINATI, johon sisältyy sionistit, juutalaispankkiirit, vapaamuurarit, isot organisaatiot ja kaikki salaseurat. Kyseisessä määritelmässä ei ollut mitään järkeä, koska syyttävä sormi osoitti eksyttävästi jokaiseen suuntaan. Kun sitten ryhdyin asioita syvällisesti tutkimaan, päädyin siihen lopputulokseen, että kaikki tiet johtavat todellakin Roomaan. Varjohallitus toimii akselilla City of Vatican; ylin valtaa – City of London, rahan valta, – ja City of Columbus (Washhington/Pentagon); sodat, konfliktit ja ristiriidat. Vatikaanin takana toimiva ”bloodline” johtaa Vatikaanin ja paavien toimintaa.

      Satanistinen Jesuiitti-verkosto on maailmanlaajuinen sotilasorganisaatio, ja sen korkein agenda on pitää yllä sotia, köyhyyttä, valheita ja ristiriitoja. He ovat todellakin onnistuneet kaappaamaan poliittisen ja sotilaallisen vallan maailmanlaajuisesti – Nato kuin myös Suomen armeija toimii tämän cabalin vallan alla. Heidän alaisuudessa on myös lääketeollisuus kokonaisuudessaan, kuin myös koulutus, yliopistot ja tiede… ja tietysti kansallisvaltioiden suojelupoliisit keihäänkärkenään kansainvälistä rikollisuutta pyörittävä CIA, ja tietysti myös Luciferia palvovat sala-seurat, kuten esim. vapaamuurarit. Tiedossa on myös se, että jesuiitat ovat perustaneet Illuminatin, ja se on perustettu nimenomaan siksi, että Vatikaani/jesuiitit voivat jatkaa verhon takana hiljaista ”nurkan valtaustaan” ja ”pyhää toimintaansa” ilman häiritsevää valokeilaa. Vatikaani on luonnollisesti myös feikki-valtio Israelin perustamisen takana, ja se on nimenomaan perustettu ihmisten (kristittyjen) eksyttämiseksi. Tiedossa on myös, että maailmanlaajuinen rahajärjestelmä on Vatikaanin, eli sen kautta toimivan cabalin omistuksessa, juutalaispankkiirit ovat pelkkiä rahastonhoitajia.

      Tiedän, että tätä ylläolevaa infoa on vaikea nielaista – se kuulostaa enemmänkin hullun houreilta, mutta sitä se ei suinkaan ole. Jokainen, joka asioita ryhtyy puolueettomasti tutkimaan, päätyy monien mutkien kautta samaan lopputulokseen. Ensimmäinen ja toinen maailmasota suoritettiin jesuiitta agenteilla (valtioiden johtajat ja ylin eliitti) ja tätä kolmatta ajetaan putkeen samalla taktiikalla, joskin tällä kertaa he haluavat tuhota kansallisvaltioiden sosiaalijärjestelmän tällä taitavasti organisoidulla pakolaisvyöryllä, ja poliittisen järjestelmän tyyliin: kansa vastaan eliitti.

     • Tulenkantaja 10.7.2017 at 18:29

      ??? jos itse uskot tuohon niin ok mutta et kyllä saa montakaan mukaan.
      Jos tuo olisi totta edes osin niin kai sen olisivat muutkin havainneet mutta kun eivät ole.
      Etkä sinä varmaankaan ole se pätevin tutkija joka asioista vain on perillä.
      Pikemmin tilanne on se että Illuminaatti kontrolloi Vatikaania kuten Henry Makow toteaa:
      Is the Pope a Catholic?
      https://www.henrymakow.com/000338.html

     • Siis SAMI PARKKOSEN tekstistä: ”… lakialotteita. Euroopan Unionissa VAIN komissio voi tehdä sellaisia. EU-parlamentti sitten hyväksyy lain.”
      Eli EU-parlamentti on vain KUMILEIMASIN, VALE-parlamentti VAILLA demokratialle olennaista LAKIALOITE-OIKEUTTA!

     • Kyllä, varsinaisesta tektistä. Toimituksen lisäys oli tarkoitettu tukemaan tekstiä, ei toistamaan sitä.

  • Daniel Estulinin kirjasta ” The True Story of the Bilderberg Group” käy ilmi mm. seuraava:

   ” Bilderbergien päämäärä on uusi maailmanjärjestys, New World Order
   (NWO), jossa on yksi valuutta, yksi armeija, yksi pankki ja yksi
   talousalue. Tarkoituksena on keskittää poliittinen, taloudellinen,
   intellektuaalinen ja uskonnollinen valta yhden maailmanhallinnon alle.
   Siirtyminen toteutetaan asteittain yhdistämällä pieniä alueita
   suuremmaksi, kuten Euroopan valtiot Euroopan unioniksi, USA, Kanada ja
   Meksiko Pohjois-Amerikan unioniksi ja Aasian maat Aasian unioniksi.
   Euroopan unionin valmistelu laitettiin alulle 50-luvun Bilderberg-
   kokouksissa. Lord Rothschild ja Laurence Rockefeller valitsivat 100
   vaikutusvaltaisinta elitistiä integroimaan Euroopan – ei suinkaan
   muodostaakseen mielekkäämmän tulevaisuuden tavalliselle kansalaiselle,
   vaan tehokkaammin toimivan valvontakoneiston ja kaiken alistamisen
   talouden ylivallalle. Bilderbergien kyky manipuloida informaatiota
   mahdollistaa maailman todellisen historian sterilisoinnin. Tehokkaat
   propagandakoneistot alkoivat vakuutella, että mikä on hyvää pankki- ja
   liiketoiminnalle, on hyvää kaikille muille. NATO:a Bilderberg käyttää
   kontrolloimaan Euroopan asioita.”

   Seuraavassa on Estulinin kirjasta erinomainen kirja-esittely/yhteenveto
   https://keskustelu.diabetes.fi/index.php?topic=1718494.850;wap2

   • Jo painossa ollut Estulinin kirjan suomenkielinen käännös – jota esim. monet kirjastot olivat jo tilanneet – sensuroitiin.

    Sensuroinnin suorittaneet maanpetturit todennäköisesti löytyvät seuraavassa luettelossa olevien nimien joukosta:
    ”Ahtisaari, Wahlroos, Niinistö…
    Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin”’,
    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml

    • Englanninkielinen versio löytyy Oulusta, sen saa kaukaolainana. Lisäksi Eduskunnan kirjastossa pitäisi olla 1 kpl. Siinä ne sitten ovatkin. Tehokasta taoimintaa.

     • Eivät ole vain siinä.

      Espanjan kielellä kirja löytyy Varastokirjastossa. Englanninkielisenä se on myös Laurea-ammattikorkeakoulun kirjastossa ja Pirkanmaan maakuntakirjastossa.

   • EU-diktatuurin pääpropaganda-torvi Suomessa on Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda.

    Em. Estulinin kirjan perusteella ymmärtää, miksi aikoinaan Erkko ja hänen jälkeensä useat lehden päätoimittajat on kutsuttu Bilderberg-kokoukseen:

    ”Media ei kuitenkaan ole poissa Bilderberg-kokouksista, vaan se on itse
    osa ryhmää. Jos maailmaa halutaan hallita täydellisesti, täytyy
    tyrannin kontrolloida etenkin informaationvälityskanavia. Siksi
    maailman vaikutusvaltaisimmat mediat eivät ole kokouspaikan ympärillä
    tenttaamassa osallistujilta tietoa keskustelunkuluista tai tehdyistä
    päätöksistä, vaan ne ovat kokouksessa sisällä osallistumassa
    elitistiseen, kansanvallan ulottumattomissa olevaan, päätöksentekoon.
    Financial Timesin, Economistin, London Timesin, Le Figaron, New York
    Timesin, Washington Postin, Wall Street Journalin ja lukuisten muiden
    kotoisan Helsingin Sanomien laatulehdiksi julistamien julkaisujen
    toimittajat eivät ole tekemässä sitä työtä, jota neljänneksi
    valtiomahdiksi luonnehditun lehdistön pitäisi tehdä, eli paljastaa
    vallanpitäjien kieroilut kansan päänmenoksi. Vallan vahtikoirasta on
    tullut osa valtaa.

    Laajalevikkisimpien lehtien päätoimittajat ja pulitzer-palkitut
    luottotoimittajat eivät istu Bilderberg-kokouksissa hankkimassa
    aineistoa kriittisiin artikkeleihin, vaan he ovat paikalla
    varmistamassa, että kokouksissa päätettyjä agendoja aletaan myydä
    lehtien palstoilla kansalle.”

 5. ”Kysymys: Mikä ongelma EU:ssa on kansallisvaltiomme näkökulmasta?

  Vastaus: Suomella on yksi paikka ministerineuvostoissa. Piste.”

  1) Ei mitään. Saamme pisteitä ison agendan päiväkirjassa, koska Suomi aina päätyy diplomaattiseen ratkaisuun Suomen eduista joustaen. Ja sitten hillotolpalle.
  2) Siellä on niitä WiseGuy-valtioita, joka sotkee meijänki yritykset impregnoitua.
  3) Siilinjärven Jykällä on liian pieni palkka
  4) Lukekaa http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/07/se-eu-ongelma.html
  5) Lukekaa http://jaskanpauhantaa.blogspot.fi/2017/07/globaalinationalismi.html
  6) Vaikea sanoa

 6. Tästäkö se alkaa, Suomen itsenäistyminen ja irtaantuminen Eurostoliitosta…? Sitten oma raha ja pankki joka ei vie rahojamme vieraille.
  Nyt otetaan kansasta mittaa.
  Halla-aho: Suomen on palautettava rajavalvonta Ruotsin-vastaiselle rajalle
  ”Suomella – toisin kuin monella Keski-Euroopan maalla – on vielä olemassa toimiva rajavartiolaitos”
  http://beta.oikeamedia.com/o1-27147

  • Halla piti rauhoittavan paussin jytkykakan jälkeen. Nyt alkaa tulla rakentavaa sanaa, ruiskukista terälehdet lakastuu, Audi leikkaa kiinni, demonit huomaa että heidän entiset äänestäjänsä ovat kaikki kortistossa, uskonpuolueen haavi on tyhjä ja ehtooviinit särvitty, inte på tavlan häften och pennan på gatan huomaavat etteivät suomi-juntit sittenkään integroituneet bättre folkiin, jne.
   Ekaa allahuakbaaria odotellessa luetaan mitä viisaat kirjoittavat.

 7. Ei niin pahaa etteikö jotain hyvääkin: vaikka jyrkästi vastustan Tiedonantaja-lehden takana olevaa ideologiaa, niin lehti joskus julkaisee lukemisenkin arvoisia artikkeleita. Sellainen on 15.04.2005 julkaistu ”EU perustuslakeineen valtava takaisku demokratialle”, http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/eu-perustuslakeineen-valtava-takaisku-demokratialle

  Artikkeli perustuu EU-asiantuntija, filosofian dosentti Thomas Wallgrenin esitykseen Suomen sosiaalifoorumin EU ja demokratia –tilaisuudessa. Se on mielestäni erittäin valaiseva kurkistus makean propagandakuorrutuksen sisälle kätkettyyn Euroopan Unionin pimeään ytimeen – joka varmastikaan ei näy tavalliselle tallaajalle esim. toimituksen lisäämästä tekstistä, joka ilmeisesti on lainattu jostain ”virallisen totuuden” lähteestä.

  • Joo, johtajamme veivät meidät sujuvasti demokratiasta plutokratiaan kansalta kysymättä. EU-jäsenyyttä kyllä kysyttiin, mutta maalailtiin katteettomia kuvia loistavasta tulevaisuudesta EU’n ”ytimessä”. Plutokratia sinetöitiin kansalta kysymättä liittymällä emuun, joka vaati kakkosvaiheessa keskuspankkien rahoituskieltoa julkiselle sektorille.

   Tuskin ymmärsivät itsekään mitä tekivät. Silmissä siinteli vain EU-virat ja siihen liittyvät asianmukaiset muhkeat palkkiot. Niitähän saivat harvat ja valitut, kun kipaisi silloin tällöin lahjoittamassa muutaman miljardin EU’n ”yhteiseen kassaan”.

   • ” mutta maalailtiin katteettomia kuvia loistavasta tulevaisuudesta EU’n ”ytimessä”. ”

    Niinhän tehtiin Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdoineen johtamassa massiivisessa propagandakampanjassa, jossa olivat suurimmat valta-VALE-median lehdet mukana.
    Valitettavasti kaikki mitä edellä sanot pitää paikkansa.

    • PIti sanoa myös, että tie EU/NWO-helvettiin on reunustettu myös petollisten poliitikkojen kauniilla valeilla.

 8. Koko maailma haluaa sanoa sanansa Hampurissa – Jopa New Yorkin pormestari on mukana mielenosoituksissa — tällaiseksi se menee kun pieni eliitti johtaa maailmaa tajuamatta että pitäisi ajatella yhteistä eikä vain omaa hyvää.
  http://beta.oikeamedia.com

  • Vai ”jopa New Yorkin pormestari”, hohhoijaa… kaikkea sitä kuulee. Uskot siis vieläkin siihen, että nämä RAHALLA JÄRJESTETYT mielenosoitukset ovat aidosti syntyneitä mielenosoituksia, vaikka ne ovat täsmälleen yhtä aitoja, kuin nämä suojelupoliisien järjestämät terroristi-iskut. Kaikki on teatteria, mielenosoitusten ydin-osallistujille (eli näyttelijöille) maksetaan. Ihmisten vastakkain asettelua ja ristiriitoja ajetaan parhaillaan kuin käärmettä pyssyyn, koska pyramidin huipun tähtäimenä on kansallisvaltioiden poliittisen järjestelmän romahdus, ja sitä seuraava anarkia.

    • P.s. pieni täsmennys: En kiistä etteikö mielenosoitukset voisi osin olla organisoitua teatteria ja eliitti tavoitelee niillä poliisivaltiokehitystä. Ilman muuta sekin on pidettävä mielessä mutta myös muilla tekijöillä kuten Euroopan kurjistumisella ja jakautumisella hyvä- ja huono osaisiin on osuutta asiaan. Ellei ole niin se olisi aika outoa ja merkitsisi että syrjäytyvät ihmiset alistuvat sovinnolla nykyiseen kohtaloonsa.

     • Hyvä syy mellakoille
      Arm trotz Arbeit: Erwerbsarmut in Deutschland drastisch gestiegen
      Einer Studie zufolge hat sich die Anzahl armutsgefährdeter Berufstätiger in der Bundesrepublik zwischen den Jahren 2004 und 2014 mehr als verdoppelt. Im Vergleich zu anderen EU-Ländern hat die ”Erwerbsarmut” in Deutschland weitaus stärker zugenommen.
      https://deutsch.rt.com/wirtschaft/53764-studie-erwerbsarmut-in-deutschland-drastisch-zugenommen-niedriglohn/
      Arm in spite of work: Germany’s labor poverty has risen dramatically
      According to a study, the number of poverty-stricken professionals in the Federal Republic has more than doubled between the years 2004 and 2014. Compared to other EU countries, the ”poverty” in Germany has grown much more.

  • Rolf Becker: „Die G20 schließen 170 andere Nationen aus“ — G20 sulkee 170 muuta kansakuntaa ulkopuolelleen. Becker, tunnettu näyttelijä, toteaa että G20 edustaa vain pientä osaa kansainvälistä yhteisöä ja pitää Hampurin senaattia vastuullisena tilanteen eskaloitumisesta.
   Vor der heutigen Demonstration kritisiert der bekannte Schauspieler Rolf Becker mit deutlichen Worten das G20-Treffen in Hamburg. Der Gipfel der 20 größten Industrienationen vertrete nur einen kleinen Teil der Staatengemeinschaft. Rolf Becker (Tatort, Gloomy Sunday) macht den Hamburger Senat für die Eskalation verantwortlich.
   Before today’s demonstration, the well-known actor Rolf Becker criticizes the G20 meeting in Hamburg. The summit of the twenty largest industrializations represented only a small part of the national community. Rolf Becker (crime scene, Gloomy Sunday) makes the Hamburg Senate responsible for the escalation.

    • Tottakai ”joku” maksaa…. sehän on selvä, mutta Soros on vain harmiton juutalaiskasvo Luciferin kaulapannassa. Jokaisessa mielenosoituksessa on mukana maksetut provosoijat, siihenhän koko juttu jumalauta perustuu. Samaan valeoppositio-ideologiaan perustuu myös kaikki sodat ja konfliktit tyyliin; itä vastaan länsi. Ettekö ole vieläkään tajunneet sitä, että nämä huipulla istuvat rikolliset, kuten Vale-Putin, Obama, Trump ja Clintonit ovat keskenään parhaita kavereita, he puhaltavat aina yhteen hiileen.

     Tämänkaltaiset teatteriesitykset kriisinäyttelijöineen ja ammattivalehtelijoineen (lue poliittinen eliitti) on arkipäivää, koska varjohallitus omistaa tämän paskaa ulos suoltavan valemedian maailmanlaajuisesti. No turha tätä on teille lampaille selittää… tehän uskotte, että maapallo pyörii ja etenee äärettömässä avaruudessa luodin nopeudella, ja että kuu on ilmassa leijuva kivipallo. Omat silmät ja järki kertoo teille jotain muuta, mutta tottahan sen täytyy olla, koska niin teille koulussa opetettiin. Holyyyyy… joitakin voi huijata loputtomiin!

     • Oliko sulla muita hyviä juttuja… saipa taas nauraa. Kova työ sinulla saada kansa uskomaan kaikkea ’mitä lampaat ei muka ymmärrä’.
      Kyllä ne ymmärtää enemmän kuin uskotkaan. Ei kannata aliarvioida.

 9. Hampurin mellakoiden organisoijista ja taustapiireistä sadaan ehkä (totuuspohjaisia) tietoja lähiaikoina. Saksa (Musta Enkeli Merkel, DDR) johtaa EU:n toimintaa, junkkerit ja muut EU-johtajat lienevät vain apulaisia. Nyt Saksa osoitti kyvyttömyytensä (haluttomuutensa) hallita melko rajoittunutta mielenosoitusta (terrorismia). Ehkä kyseessä olikin sitä hyvää väkivaltaa, jota Suomenkin määrätyt piirit kannattavat. Kovasti touhutaan yhtestä Euroopan puolustusjärjestelmää, mutta Saksa ei vaivaudu edes omaa tonttiaan turvaamaan. Suomi voisi lähetää avuksi sakuille Hgin rautatieaseman Suomen turvallisuutta vakavasti uhanneiden ääriainesten karkoittamisen hoitaneet riuskat poliisit (ei sark.).

 10. itä_Euroopan maat haluavat olla mukana Venäjän ja Turkin kaasuputkessa josta koko Balkan saanee jatkossa pääosan energiastaan. EU ei asialle voi mitään.
  Tämä tietää hankaluuksia EU:n ajatukselle laajentaa itseään Itään.
  Ikävä kyllä me olemme missanneet oman osallistumisen ja tarjolla olleen hyödyn tästä putkesta.
  Exklusiv – Fortschritt bei Turkish Stream-Pipeline: Drei Länder wollen Gas aus Russland
  Osteuropäische Staaten wollen Kunden des russisch-türkischen Erdgasprojekts Turkish Stream werden. Fast der gesamte Balkan könnte schon bald seine Energie aus Russland beziehen. Die EU kann dem nicht viel entgegensetzen. RT-Deutsch spricht mit Experten.
  https://deutsch.rt.com/europa/53929-balkan-eu-turkishstream-bulgarien-tuerkei-serbien-ungarn-vormacht-energie/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here