G20-kokouksen suhteen oli havaittavissa suurta pettymystä maailman johtajia kohtaan, mutta se ei koskaan tarkoittanut sitä, että pettyneet lähtisivät mielenosoituksiin rikkoakseen paikkoja tai vaarantaakseen ihmisten turvallisuutta.

Selkeä enemmistö mielenosoittajista oli rauhanomaisia ja käyttäytyi esimerkillisesti. On hyvä muistaa, että ei ole olemassa mielenosoituksia, jossa ei olisi riskejä väkivaltaan. Mielenosoitukseen osallistuminen tai mielenosoituksen järjestäminen sisältää aina riskejä, oli se kuinka hyvin järjestetty tahansa.

Aina löytyy sellaisia ihmisiä, jotka vähät välittävät säännöistä, laeista ja muiden turvallisuudesta. Jokainen ihminen vastaa vain omista teoistaan ja piste. Melkein kaikki ihmiset ajattelevat lähtökohtaisesti siten, että jokainen väkivaltainen teko on aina tuomittavaa ja jokainen loukkaantuminen on liikaa. Siksi ei ole tarpeen erikseen irtisanoutua väkivaltaisista ryhmistä tai ihmisistä.

Moni paikalla oleva kehuskeli sosiaalisessa mediassa mielenosoituksien hyvää tunnelmaa. On hyvä muistaa, että mielenosoituksissa oli kymmeniä tuhansia ihmisiä mukana. Haluan uskoa siihen, että hyvällä tunnelmalla tarkoitettiin sitä suurta joukkoa, joka sai rauhanomaisuudellaan maailman huomion tärkeisiin asioihin ja toisaalta sitä porukkaa, joka oli kaukaa vaivautunut tulemaan Hampuriin osoittamaan mieltä vastustaakseen esimerkiksi Trumpin ilmastonmuutosvastaisuutta.

Melkein jokainen tähän aiheeseen kantaa ottanut on jollain tavalla pyrkinyt saamaan poliittiset vastustajansa näyttämään huonoilta. Arvostan kriittisyyttä ja sitä, että tiedotetaan tapahtuneesta, mutta irtopisteiden kerääminen on jotain todella vastenmielistä.

Tiedotusvälineet ovat omalta osaltaan heittäneet bensaa liekkeihin suuntaamalla uutisoinnin painopistettä marginaaliryhmien väkivaltaisuuksiin. Ollaan itsellemme ja toisillemme rehellisiä: yllätyittekö yhtään, että noin suurissa mielenosoituksissa – ja G20-kokouksen teemat huomioiden – ihmisillä oli tunnetta mukana?

Oma arvioni tilanteesta on, että G20-teemat eivät myyneet, mutta väkivaltaisuuksien uutisoiminen oli kuin miekan iskisi voikasaan: osui ja upposi. Onneksi olkoon Suomen tiedotusvälineet ja vaikuttajat, toivottavasti olette ylpeitä itsestänne!

Te tietyt vaikuttajat laitaoikeistosta aina sinne laitavasemmistoon asti, hävetkää puheitanne ja erityisesti sitä, että varsinaisten asioitten käsittelemisen sijaan olette tarttuneet toisianne kurkusta kiinni ja sitä kautta olette keränneet itsellenne irtopisteitä. Onko teillä noin vähän annettavaa G20-kokouksesta, että pitää alentua likaisiin kampituksiin? Hävetkää!

Terrorismin vastainen taistelu, vapaakauppa, ilmastonmuutos ja muuttoliike.

Näistä ei tarvinnut tälläkään kertaa keskustella vaan tiettyjen marginaaliryhmien väkivaltaisuuksista sekä kisata siitä, kuka tuomitsee väkivaltaisuudet kaikkein kovimmin.

Mitä tästä kaikesta jäi käteen?

Luu. 
¤Kamal Palani Jafi on suomalainen kurdi ja sosialidemokraattisilla mausteilla varustettu vapaa-ajattelija.

Tämä kirjoitus on julkaistu alunperin kirjoittajan Uusi Suomi -blogissa 10.7.2017 otsikolla ”Vaikuttajat ja tiedotusvälineet irtopisteitten perässä – Luu jäi käteen!”.
¤

Kuva: von Scholz & Friends (CC0) via Wikimedia Commons; garlandcannon (CC BY 2.0) via Flickr
Kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen

88 KOMMENTTIA

 1. Hieno kirjoitus. Juuri näin: ’Valtamedia uutisoi klikkauksia keräillen lähinnä mellakoivista ja riehuvista ”anarkisteista” ja jätti – muiden julkisten vaikuttajien tavoin – huomiotta sen, mistä kaikessa oli todella kysymys:
  Mikä meillä on niin pielessä, että sata tuhatta eurooppalaista vaivautuu paikalle osoittamaan tyytymättömyytensä maailman valtaapitäville? Ja mitä G20-kokouksessa päätettiin?’

  Ja ikävä kyllä samaan sortui myös moni vaihtoehtomedia ja vaihtoehto-blogisti. Ei kyetty näkemään sitä ’mistä kenkä puristaa’ ja keskityttiin haukkumaan väärää puuta.

 2. Eli ymmärsinkö oikein; äärivasemmistoilaisten väkivaltaisten anarkistien riehumista ja terroria ei olisi saanut tuoda esiin, vaan olisi pitänyt kivapuhua niistä vasemmistolaisista, jotka malttoivat mielensä? Eli onko tässä analogia radikaalin islamin ja maltillisen islamin esiintuomisesta, toinen on vihapuhetta ja toinen kivapuhetta?
  Mutta niin kuin Lontoon sunnimuslimi pormestari totesi, terrori kuuluu suurkaupungin arkeen.
  Katsokaa nyt hyvät ihmiset netistä videoita ja kuvia Hampurin tapahtumista. Tehkää sen jälkeen arvio tästä Kamal Jafin blogista.

  • ”äärivasemmistoilaisten väkivaltaisten anarkistien riehumista ja terroria ei olisi saanut tuoda esiin, vaan olisi pitänyt kivapuhua niistä vasemmistolaisista, jotka malttoivat mielensä?”

   Mistä pirun ”vasemmistolaisista” sinä puhut? G20-kokous on käytännössä globalistieliitin kinkkujuhlat: siellä silvotaan ihrapalat eliitille ja mietitään, montako riekaletta lihaa jätetään kansalle heitettäviin luihin. Anti-G20-porukasta löytyy kuule melkoisen varmasti porukkaa kaikista ryhmistä, jotka vastustavat globalismia.

   Kukaan ei ole väittänyt, etteikö väkivaltaisuuksista olisi saanut uutisoida, mutta kun nyt kävi niin, ettei mistään muusta uutisoitu, vaikka nämä ongelmien aiheuttajat olivat marginaaliryhmä.

   Paikalla oli massiivinen määrä ihmisiä, jotka halusivat kertoa läsnäolollaan, ettei eliitti voi tehdä temppujaan enää salassa – tämä asia on se, joka olisi pitänyt uutisoida vahvimmin, sillä enemmistö mielenosoituksesta oli tätä.

   Hienoti on eliitti onnistunut jakamaan jopa omat vastustajansa…

   • Saiskohan ton paremman väkivaltakoneiston lopettamaan laittomia maahantunkeutujia paijaavan eliitin porsastelun. Ai niin mutta se eliittihän on just niitä globalisteja. Nyt meni vaikeeks, täytyy ottaa yhteyttä Li Andersoniin ja kysyä neuvoa. Niinkusiis erilaisesta, siisniinku paremmasta väkivallasta…
    Puhuin niistä pirun vasemmistolaisista, joista paljon on puhuttu, esim.:

    http://beta.oikeamedia.com/o1-27615
    http://beta.oikeamedia.com/o1-28000
    https://www.rt.com/news/395924-germany-crackdown-leftist-extremism/

    …jne…

   • ”Mistä pirun ”vasemmistolaisista” sinä puhut? G20-kokous on käytännössä globalistieliitin kinkkujuhlat: siellä silvotaan ihrapalat eliitille ja mietitään, montako riekaletta lihaa jätetään kansalle heitettäviin luihin. Anti-G20-porukasta löytyy kuule melkoisen varmasti porukkaa kaikista ryhmistä, jotka vastustavat globalismia.”

    :/:/Vastavalkea on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

    Verkkolehden sisällöntuottajiin kuuluu kasvava joukko vapaaehtoistyöläisiä ja avustajia.

    Vastavalkeaa toimittavat osa-aikaisesti päätoimittaja Tauno O. Mehtälä ja vt. toimitussihteeri Vesa Raiskila, toimittaja Johanna Lehtonen, toimittaja Riikka Söyring ja toimitusharjoittelija Kimmo Kautio.:/:/

    Epäilen tuota puolueettomuutta vaikka julkaisu ei ehkä olekaan puoluepoliittisesti sitoutunut. Sori.

    • Anteeksi nyt, mikä tuossa lainaamassasi kommentinpätkässäni viittaa mihinkään puoluepolitiikkaan? Ihmettelin vain, miksi jankutetaan vasemmistosta (porvarimedian mielen mukaan) kun G20-eliitti vastustaa – kuten kuuluukin, ihan terveellä järjellä – ihmisiä yli minkään puoluerajojen.

     Voisitko valaista myös, miten lainaamasi tieto toimituksen nimistä kertoo sinulle, että puoluepoliittista sitoutumattomuuttamme pitäisi kyseenalaistaa? Tai puolueettomuuttamme asian suhteen?

  • ’…Eli ymmärsinkö oikein; äärivasemmistoilaisten väkivaltaisten anarkistien riehumista ja terroria ei olisi saanut tuoda esiin, vaan olisi pitänyt kivapuhua niistä vasemmistolaisista, jotka malttoivat mielensä?…’
   Ymmärsit todella väärin.
   Median olisi pitänyt keskittyä itse asiaan, siihen, mistä oli kyse mielenosoituksessa eikä soros-mafian organisoimaan väkivaltaan, jota oli tarkoituksellisesti mukana jotta mielenosoitus luisuisi sen haluamaan suuntaan ja tulisi tuomituksi. Ja hyvinhän mafia siinä onnistuikin.
   Nyt media keskittyi vain väkivaltaan joka melkoisen varmasti oli ns. soros-eliitin organisoimaa ja unohti ne tärkeät asiat joiden vuoksi mieltä suurilukuisesti osoitettiin. Samalla nwo-eliitti korjasi potin ja hyödynsi mellakat. Ja aivan oikein, kuten artikkelin kirjoittaja toteaa, ne tärkeät asiat joihin olisi pitänyt keskittyä unohtuivat.

   • Eli Sorosin team otti yhteen G20 porukan kanssa? Eli siis nuo maailman omistajat ja/tai niiden käskyläiset antavat tuollaisen vanhan horiskon hyppyyttää heitä!? Mihin teamiin ne bilderbergiläiset sitten kuuluvat?

    • Kontrolloidun opposition periaate on että luot itsellesi vihollisen joka näennäisesti on sinua vastaan mutta on sinun valvonnassa ja aina loppupeleissä puolellasi.
     Controlled Opposition – What Is it?
     Controlled Opposition is a Protest Movement, Opposing or Dissenting Voice that is actually being led and controlled by the Government.
     It’s primary goals are to dominate, lead and control the ’opposing narrative’ and divert the publics attention away from the facts … i.e. it is not opposition in any way, shape or form – it is manufactured opposition designed to look like real/true opposition.
     The Best Way to Control the Opposition is to Lead it Ourselves ~ Vladimir Lenin

     Kuten G20 pieni vähemmistö porukka (20 170:stä) niin myös bilderbergiläiset ovat tai uskovat kai olevansa tulevan Maailmanhallituksen johtoeliittiä.

     • Niinpä, ja tätä epäsuhtaa halutaan vain kasvattaa vaikka se on tuhoisa tie. Olisi korkea aika ymmärtää että nyt pitäisi ottaa uusi resepti käyttöön tai …. no tiedämme mikä on vaihtoehto ja siitä on jo merkkejä kuten tämä mielenosoitus kertoo.
      Eihän Ranskan vallankumouskaan ollut veretön.

 3. ”Melkein kaikki ihmiset ajattelevat lähtökohtaisesti siten, että jokainen väkivaltainen teko on aina tuomittavaa ja jokainen loukkaantuminen on liikaa. Siksi ei ole tarpeen erikseen irtisanoutua väkivaltaisista ryhmistä tai ihmisistä.”

  Tässä nyt annetaan ymmärtää, että väkivalta ja omaisuuden tuhoaminen olisivat jotenkin ideologiaan kuulumattomia asioita. Anarkistien ja ketä kaikkia näitä on, mielestä asia ei ole näin. Se on osa ideologiaa kuten näistä linkkien kirjoituksista käy ilmi

  The Illegitimacy of Violence, the Violence of Legitimacy
  https://crimethinc.com/2012/03/27/the-illegitimacy-of-violence-the-violence-of-legitimacy

  A Beginner’s Guide to Targeted Property Destruction
  http://www.thestranger.com/slog/archives/2012/05/02/why-all-the-smashy-smashy-a-beginners-guide-to-targeted-property-destruction

  In Defense of Rioting
  http://time.com/3605606/ferguson-in-defense-of-rioting/

  In Defense of Looting
  http://thenewinquiry.com/essays/in-defense-of-looting/

  In Defense of the Ferguson Riots
  https://www.jacobinmag.com/2014/08/in-defense-of-the-ferguson-riots/

  Why Break Windows?
  https://crimethinc.com/2014/12/10/why-break-windows

  • ”Tässä nyt annetaan ymmärtää, että väkivalta ja omaisuuden tuhoaminen olisivat jotenkin ideologiaan kuulumattomia asioita.”

   No, näinhän se yleensä on (kuinka monta ihmistä todella liittää väkivallan ideologiaansa? Eipä moni.

   Kukaan (paitsi ehkä joku anarkistia leikkivä teini-ikäinen) ei varmasti oleta, että omaisuuden tuhoaminen tai kaljan varastaminen on poliittista toimintaa.

   Kannattaa myös muistaa, että nämä suuret mielenosoitukset kylvetään täyteen mellakka-agitaattoreita, joiden on helppo saada kiihkeässä tilassa, mellakkapoliisi näköpiirissään mieltäosoittavat (etenkin nuoret, oletan) vihaiset ihmiset joukkotyhmyyteen ja riehumaan.

   • Nämä päreiksi laitot kohdistuu lähes aina pieniin yhden kahden yrittäjän liikkeisiin, mutta appajee jos toiminta osuisikin näihin glopaaleihin toimijoihin ja niiden tuotantolaitoksiin ja konttoreihin…. Taitaisi lysti loppua lyhyeen.

   • ;(No, näinhän se yleensä on (kuinka monta ihmistä todella liittää väkivallan ideologiaansa? Eipä moni.;)

    Saako käyttää menneitä suuruuksia montahekilöinä: Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot, Hitler, Idi Amin, Bokassa, Etelä-Amerikan pomot, Merkelin Itä-Saksan eliitti, jne. Nykyään montahenkilöitä Afrikassa, Euroopassa, USA:ssa, Turkissa, jne. Ja sitten
    viattomat aateuskovaiset.

    Ei 70-luvun stalinistinen jargon ole purrut vuosikymmeniin vanhempaan polveen, nuorempi väki tuskin siihen sontaläjään suostuu astumaan.

 4. Nuo mielenilmaisut lähtevät lapasesta, juuri mediahuomion vuoksi, jos mielenosoittajat olisivat käyttäytyneet siivosti ja ainellista omaisuutta kunnioittaen,mikään media ei olisi niihin kiinittänyt huomiota.

  On kokonaan erikseen mietittävä onko kennellekään enää mitään hyötyä olla mukana organisoimassa Hampurissa tapahtuneen kaltaisia mielenosoituksia, niiden mediaarvo alkaa olla negatiivinen, asiakysymykset jäävät mellaloinnin tuottaman fyysisen vaikutuksen seurausten jalkoihin.

  • Tulevat rähinät olivat odotettuja. En jaksa kaivaa netistä, viimeisen päivän-kahden artikkeleista löytyy.

   Blogin kirjoittajalla on agenda. Niin minullakin, mutta aivan erilainen.

 5. Onhan se tosiaan niin, että media jätti kokonaan kirjoittamatta siitä, mitä ne 100 000 mielenosoittajaa (juu, luulen minäkin että mukaan mahtui muitakin kuin ”äärivasemmistolaisia” ja öykkäröiviä tapa-anarkisteja) olivat vastaan. On helppoa uutisoida pelkästään välivallasta, silloin ei tarvitse tehdä kysymyksiä, ei haastatella ketään, ei analysoida, ei kritisoida. Voi vain päivitellä, kerätä klikkauksia ja siten heittää lisää bensaa tuleen.

  • Mutta kun mukana oli varmasti sekä valtamedia (MSM) että totuusmedia, niin ei siis saatu siitä huolimatta tietoa niistä hyvistä mielenosoittajista… Eli hukkaan meni miekkari!
   Mutta kyllähän sieltä luonnehdintaa tuli suomalaisen hyvän väkivallan kannattajilta, eikös se ollut jotenkin niin, että oli ihan mahtava tunnelma.

 6. ”G20 gammeljournalister hetsade antifascister mot alternativjournalister som misshandlades att de inte kunde rapportera
  Luke Rudkowski från We Are Change är känd för sina bevakningar av Bilderbergmöten, G 20 och annat där den hemliga eliten träffas utanför demokratins ramar. Därför var han även i Hamburg för att bevaka G 20 mötet. Men den tyska gammelmediajournalisten Sören Kohlhuber spridde fotografier av Luke och andra alternativjournalister från USA och Tyskland till de extremt kriminella (som vanligt) antifascister i Hamburg med varningen att de skulle vara nazister vilket de definitivt inte är

  Utan att kontrollera fakta sökte då vänsterbrottslingarna upp alterntivjournalisterna systematiskt och misshandlade samt ”platsförvisade” dem, så att de inte kunde rapportera från G 20.

  Detta ökar misstanken att ”säkerhets”tjänsterna iscensatte kravallerna i Hamburg och då riskerar de att bli avslöjade av alternativjournalisterna. Många gammeljournalister är välbetalda agenter. Det vet jag från Estonia-förföljelserna mot mig. Dessutom kontrollerar underrättelsetjänsterna stora delar av polisledningen, i synnerhet Mossad. Det var därför den tyska polisen var så handfallen med nästan 500 sårade.

  Även den svenska Researchgruppen misstänks vara under Mossad-kontroll.
  …”
  http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/1912.html

  Henning Witte on saksalais-ruotsalainen oikeustiet.toht. ja viittaa artikkelissaan myös omakohtaiseen kokemukseensa
  salaisten palveluiden ostamista valtamedia-toimittajista (gammelmediajournalister) toimiessaan Estonian uhrien omaisten asianajajana. Witte epäilee tässä siis erityisesti Mossadia.

  • ’…Witte epäilee tässä siis erityisesti Mossadia…’
   No kaipa ilman muuta Mossad on aina siellä mukana missä tällaista tapahtuu koska sen tehtävä jos kenen on edistää pankkiiri-mafian ajamaa NWO-agendaa eli koko maailman pakottamista globaalin kommunismin (=pankkiiri- ja korporaatioeliitin) tyrannian ikeen alle. Ja tässä hankkeessa näyttävät meidänkin nykyiset johtohenkilöt olevan koko sydämestään mukana.
   Ja tietenkin USAn neokonnat ja maailman vapaamuurarit tukevat kaikkea sellaista kontrolloidun opposition toimintaa millä tähän pyritään.

   • Witten artikkelissa sanottu ei tietenkään sulje pois sitä etteikö mm. Rotschild-agentti Soroskin olisi ollut mukana ja Mossadin yhteistyö-kumppaninakin – samaa korkeampaa NWO-rikollista rikollista tahoa kun kumpikin palvelevat.

 7. En väitä että artikkelin kirjottaja olisi täysin hakoteillä. Mutta kannattaa lukea myös saksalaisen vaihtoehtomedian (Heiko Strang) näkemys Hampurin tapahtumista. Poikkeaa aika tavalla, sillä hän väittää Saksan valtion järjestäneen tai maksaneen kravallin valtion 100 miljoonan budjetista. Merkel lupasi tuosta budjetista myös rahaa rikotun infan jälleenrakentamiiseen.
  https://www.macht-steuert-wissen.de/2481/g20-warum-der-krawall-staatlich-bezahlt-war-video/

  • Mutta eikö Merkel ole osa NWO-eliittiä joten aika luonnollista että hänen johtamansa valtio omine neokonnineen olisi mukana toteuttamassa sitä EU-politiikkaa jota nyt tarvitaan jotta päästään kiristämään valvontaa sekä edistämään ’eurostoliitto-politiikkaa’ ?
   Se että Saksan valtio olisi mukana (kontrolloimassa) hankkeessa ei olisi yllättävää ja vakava todiste siitä kuinka syvällä EU jo nyt ui siinä poliisivaltiokehityksessä, joka jatkossa varmaankin vain pahenee.
   Kirjoitin ylempänä: The Best Way to Control the Opposition is to Lead it Ourselves ~ Vladimir Lenin

   • Massamurhaaja-bolsevikki Lenin myös lanseerasi sanonnan ’hyödyllinen idiootti’ niistä, jotka uskoivat hänen ja hänen kommunistikumppaneidensa valepropagandaa.

    • Protocols 5-11- The Slaughter of the Lambs
     “The goyim are a flock of sheep, and we are their wolves. And you know what happens when the wolves get hold of the flock?”
     Tyranny in Place. The evidence is everywhere. Globalism is their “Super State.”
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=154498

     A Strategy of Terror and Tension
     Ulson Gunnar, a New York-based geopolitical analyst and writer especially for the online magazine “New Eastern Outlook. http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=154440

     • On joukko niitä, jotka väittävät Pöytäkirjoja ”väärennetyiksi”.
      Heiltä sopii kysyä mistä Pöytäkirjojen kirjoittajat ovat 1800-luvun loppupuolella niin etevät ennustajaeukot avukseen löytäneetkin.

     • Lähinnä ihmettelen, miten tätä ”todistetta” Pöytäkirjojen epäaitoudesta ei ymmärretä kyseenalaistaa hivenen vahvemmin. On aivan hakuammuntaa etsiä kirjoittajia noille nimettöminä julkaistuille tekstinpätkille…

     • Oletko koskaan vaivautunut lukemaan edes osaa noista teksteistä?
      Toistan edellisessä kommentissani sanomani!
      Kokonaisuutena ottaen, näin jälkeenpäin katsottuna ne kuvaavat erittäin hyvin, mitä ainakin läntisessä maailmassa on tapahtunut 1800-luvun loppupuolelta alkaen.

      Otetaan esimerkinä Pöytäkirja nro. 12, nykypäivän käsitteellä mediakontrolli – valta-VALE-media läntisessä maailmassa, katsopa mitä löytyy otsikon Mass Media alta seuraavasta https://thezog.wordpress.com/ – ja suosittelen katsomaan mitä löytyy muidenkin otsikoiden alta. Esimerkkeinä lähempää voi mainita suvereenisti Ruotsin valta-VALE-mediaa hallitsevan Bonnierin Ruotsista ja osittain myös Suomessa. Erkon suvun Brysselin Pravdalla johdetaan mediakontrollia Suomessa.

      Muutamaa pöytäkirjoista on kommentoitu seuraavassa: ”Tarkastelussa Siionin viisaiden pöytäkirjat”, https://totuusbloki.wordpress.com/2015/01/14/tarkastelussa-siionin-viisaiden-poytakirjat/

      Pöytäkirjat kokonaisuudessaan on käännetty myös suomeksi, mutta en suoralta kädeltä muista mistä ne löytyvät.

     • Henry Makow on kirjoittanut sarjan pöytäkirjoista joista lienee aika hyvin perillä.
      Nobel Prize winner Alexander Solzhenitsyn wrote that the book exhibits ”the mind of genius.” Pretty good for a hoax, wouldn’t you say?… it exhibits ”great strength of thought and insight… Its design… is well above the abilities of an ordinary mind… It is more complicated than a nuclear bomb.”
      Protocol 12 —
      “The majority of the public have not the slightest idea what ends the press really serves.”
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=154547

      Robert Parry — Consortium News July 6, 2017
      As much as the U.S. mainstream media wants people to believe that it is the Guardian of Truth, it is actually lost in a wilderness of propaganda and falsehoods, a dangerous land of delusion that is putting the future of humankind at risk as tension escalate with nuclear-armed Russia.
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=154551

     • Tietenkin on hakuammuntaa mutta kyllä pitää etsiä koska kyse on niin merkittävästä teoksesta.
      Protocols of Zion Understates the Horrible Truth
      https://www.henrymakow.com/2017/07/protocols-of-zion-understates-.html
      by Henry Makow Ph.D. — Next to the Bible The Protocols of the Elders of Zion is perhaps the mostly widely read book in the world.
      We are told that The Protocols of Zion is a hoax, a ”proven forgery” concocted by the Tsarist Political Police (the Okhrana) to incite anti Semitism and discredit revolutionaries.
      But the ”proof” is far from convincing.
      In my opinion, the outlawing of Protocols on pain of death in Bolshevik Russia and its execration in the West today proves its authenticity.
      https://www.henrymakow.com/000298.html

 8. Vaikka tämä täsmälleen ottaen artikkelin aiheeseen ei kuulukaan:

  ”Orbán: “EU noudattaa Sorosin siirtolaisuussuunnitelmaa”

  Orbánin mukaan EU ja Soros haluavat tuoda Eurooppaan miljoona siirtolaista vuodessa musertaakseen kansallisvaltioiden itsemääräämisoikeuden.
  Kesäkuussa EU käynnisti rikkomusmenettely Unkaria vastaan tämän kieltäydyttyä taakanjaosta.

  Orbánin mukaan monet Euroopan valtionpäämiehet ovat samoilla linjoilla Unkarin harjoittaman maahanmuuttopolitiikan kanssa, mutta suostuvat sanomaan niin vain yksityisissä keskusteluissa. ”
  [EU-diktatuurin ostamista vasalleista kaikkein inhottavimman ruskeakieliset eli Suomessa vallankahvassa olevat maanpetturit eivät tuollaista edes vihjaisisi unissaankaan.]

  Orbán mainitsi myös Libyan edesmenneen diktaattorin. Muammar Gaddafi varoitti aikoinaan, että jos hänen valtansa kaatuu, miljoonat laittomat siirtolaiset vyöryvät Afrikasta Eurooppaan. Unkarin pääministeri totesi, että vaikka Gaddafi oli kaukana demokraattisesta johtajasta, lännen puuttuminen Libyan tilanteeseen johti osittain nykyiseen kriisiin.

  Viime kuukausina pääministeri Orbán on useasti syyttänyt Unkarista syntyisin olevaa Sorosia siitä, että Sorosin Open Society -säätiön rahoittamat kansalaisjärjestöt edistävät avoimia rajoja ja massamaahanmuuttoa Eurooppaan.
  Orbán kuvaa Sorosia “keinottelijaksi, jolla on laaja mafiaverkosto”.”

  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2017/07/11/orban-eu-noudattaa-sorosin-siirtolaisuussuunnitelmaa/

  • Ei ole syytä – eikä faktaakaan – epäillä etteikö Orban olisi perillä asioista joista puhuu.

  • Hallituskausinaan J.Katainen lähes kaksinkertaisti Suomen valtionvelan – käytännössä KOROLLISEN ULKOMAANVELAN – joka tällä hetkellä on paisutettu yli 60% rajan bruttokansantuotteesta ja on yli 105 miljardia euroa, http://velkakello.fi/ ja kasvuvauhti viime vuosina n. 5 miljardia euroa. Minkähänlaista vauhtia valtionvelkamme alkaa kasvaa, kun Kataisen omalta osaltaan edistämä mutavyöry Afrikasta Suomeenkin oikein kunnolla alkaa ja tulijoille tarjotaan edelleen maailman korkeimpiin kuuluvaa sosiaaliturvaa? Kieli-, luku- ja kirjoitustaidottomista kamelikuskeista kun on mahdoton kouluttaa niitä korkean teknologian osaajia, jollaisilla vallanpitäjiemme mukaan ”Suomi nostetaan nousuun”.

   ”Juncker ja KATAINEN juonivat Sorosin kanssa Unkaria vastaan”, http://mvlehti.net/2017/04/27/juncker-ja-katainen-juonivat-sorosin-kanssa-unkaria-vastaan/

   Ks. myös
   ”Göteborg aikoo rakentaa kamelipuiston auttaakseen siirtolaisia integroitumaan
   Ruotsalainen Göteborgin kaupunki rakentaa kamelipuiston, jonka se toivoo luovan työpaikkoja siirtolaisille. Hyväntekeväisyysjärjestöt ovat tyrmänneet suunnitelmat rasistisina ja absurdeina.”!!!
   https://www.kansalainen.fi/goteborg-aikoo-rakentaa-kamelipuiston-auttaakseen-siirtolaisia-integroitumaan/

   Varmaan meillä vallankahvassa olevat maanpetturit anovat EU-tukea vastaavanlaisten kamelipuistojen rakentamiseen ympäri Suomea Afrikasta tuotujen pakolOisten työllistymistilastojen kaunistamiseksi!

   23.06.2017: ”SVT: Afrikkalaiset näkevät Euroopan yhtenä suurena raha-automaattina
   Ruotsin television ajankohtaisohjelmassa Aktuellt keskusteltiin eilen illalla siitä, mikä todellisuudessa saa NUORET MIEHET pyrkimään Välimeren kautta Eurooppaan.”
   http://mvlehti.net/2017/06/23/svt-afrikkalaiset-nakevat-euroopan-yhtena-suurena-rahaautomaattina2/

   • Pahalta näyttää … liemeen jouduttiin EU:n mukana
    Saksan tilapäiset rajatarkastukset: 673 etsittyä rikollista jäi kiinni
    Schengenin sopimuksesta hyötyvät eniten juuri rikolliset. Schengenin sopimus helpottaa rikollisten ja rikosten vapaata liikkuvuutta.
    http://beta.oikeamedia.com/o1-28032
    Kommentti
    Juha. ti 11.07.2017 18:36
    ”Hauki on kala.” Johonkin vapauskäsitteeseen voitaisiin myös ympätä se, ettei teillämme enää puhalluteta alkometrillä ketään. Se, että joku ajaisi ”kautta rantain”. Katsottaisiin vain asianomaisen henkilön epätaloudelliseksi ajamiseksi, joka tuntuu hänen omassa rahapussissaan. EU on eräänlainen idealismi kuten hipitkin. Idealismi ei pelitä koskaan oikeassa maailmassa. Kuten ei sekään, että elävässä elämässä törmäisi Lumikkiin ja seisemään kääpiöön.”

    • Kritiikkinä tuohon nimimerkin Juha antamaan kommentointi-lauseeseen ”EU on eräänlainen idealismi kuten hipitkin.” että EU on sitä lähinnä joukolle EU:n jesuiitta- ja muun johdon hyödyllisiä idiootteja (kuten kommunismi oli ja on eräänlaista idealismia joukolle mm. massamurhaaja Leninin valeita uskovia hyödylliä idiootteja). Tällaiseen viittaa Derk Jan Eppinkin artikkeli ”We are all Jesuits”, http://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits

     ”Listening to Van Rompuy, you will instantly notice the similarities of the Jesuits with Europe. Jesuits formed the vanguard of the Catholic Church, like the European elite is the vanguard of the European integration. Both portray themselves as ’the elite’, elevated above the ordinary people. Their methods are very similar. A sophisticated lie or purposeful deception is allowed when framed in the interest of the greater goal. A barely contained cynicism typifies the attitude toward the normal citizen, the ignorant fool, who within a democracy needs to be protected from himself.”

     Tämän mukaan siis jesuiitat katolisen kirkon etujoukkona ja Euroopan yhdistymistä ajava elitistinen etujoukko katsovat olevansa tavallisen kansalaisen yläpuolella olevaa ”eliittiä” – joilla on samanlaiset menetelmät. Hienovarainen vale tai tarkoituksellinen petos sallitaan, kun se palvelee korkeampaa päämäärää. Tyypillistä on avoin kyynisyys tavallista kansalaista, hyödyllistä idioottia kohtaan, joka tarvitsee suojelua itseään vastaan.

     Monet aikoinaan Euroopan Unionin liittymisen puolesta äänestäneet suomalaiset ovat todennett, että nykyinen EU on kokonaan muuta kuin mitä meille ennen äänestystä uskoteltiin (siis mitä meidän rikolliset vallanpitäjämme ja heitä tukeva valtavalemedia uskotteli).

     • Eihän tämä EU siltä näytä kuin luvattiin. Peruskirjallakin on pyyhitty persettä. EU’n kärkihankkeita ovat pankkien pelastaminen verovaroilla, veronkierron edistäminen ja kansalaisten köyhdyttäminen. Suomen hallituksen linjaukset ovat yhteensopivat. Ilmankos EU’ssa ollaan. Noita kärkihankkeita edistävät tahot näyttävät pärjäilevan aikastalailla hyvin, toistaiseksi. Aika näyttää, kuinka suuri velka katkaisee kamelin selän.

     • Taas EU-diktatuuri kusettaa Suomea, tällä kertaa suuren ilmastohuijauksen avulla:

      ”Suomi hävisi kantansa Eu-parlamentin ympäristövaliokunnassa

      Euroopan parlamentin ympäristövaliokunta äänesti tiistaina metsien hiilinielujen laskentatavasta.

      Tällä laskentatavalla metsien määrän kehitystä vertaillaan vuosiin 2000-2012. Suomen kannalta ajallinen vertailu ja laskentatapa on epäedullinen, sillä metsien hakkuita ollaan tuntuvasti lisäämässä. Tämä saattaa johtaa siihen, että EU ei laske Suomen metsiä hiilinieluksi päästölaskelmissaan.”
      http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/07/11/suomi-havisi-kantansa-eu-parlamentin-ymparistovaliokunnassa/

     • ”Tottako? Ydinfyysikko: hiilidioksidi on puiden ruokaa

      Ydinfyysikko, teoreettisen fysiikan ja matematiikan tutkija, professori Freeman Dyson sanoo, että me emme pysty ennustamaan ilmastoa luotettavasti.

      Hänen mukaansa (2007) ilmastomallit ovat hyviä nesteiden liikkeiden ennustamiseen ilmakehässä ja valtamerissä, mutta erittäin heikkoja kuvaamaan pilviä, pölyä ja peltojen ja metsien biokemiaa ja ne eivät edes ole alulla kuvaamaan todellista maailmaa.

      Dyson sanoi vuonna 2009, että viimeisen kymmenen vuoden aikana poikkeamat havaintojen ja ennusteiden välillä ovat huomattavasti kasvaneet. On ilmeistä, että ilmastomallit ovat väärässä, mutta asia ei ollut ilmeinen 10 vuotta sitten.

      Vuonna 2015 Boston Globen artikkelissa Dyson teroitti sanomaansa sanomalla, että ympäristöliikkeen ovat kaapanneet ilmastofanaatikot, jotka ovat saaneet yleisön uskomaan kauhutarinoihinsa.

      Hyvä uutinen hänen mukaansa kuitenkin on, että hiilidioksidin pääasiallinen vaikutus on se, että se tekee planeetastamme vihreämmän ruokkimalla kaikenlaisia vihreitä kasveja ja lisäämällä maatalouden ja metsien tuottoa.”
      http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/07/11/tottako-ydinfyysikko-hiilidioksidi-puiden-ruokaa/

 9. Oikeamediassa on paljon hyviä blogikirjoituksia joita tekee mieli laittaa tännekin keskustelun pohjaksi

  Blogi: Piia Kattelus (kesk.), ti 11.07.2017 10:15
  Ruotsin poliisin hätähuuto
  10.7.2017 Ilkassa kerrotaan, kuinka entistä useampi lähiö on Ruotsissa vaikeuksissa. Ruotsin poliisin raportin perusteella maassa on jo 55 aluetta rinnakkaisyhteiskuntineen, joissa ei haluta elää Ruotsin lakia kunnioittaen. Tämä kehitys uhkaa monin tavoin ruotsalaista demokraattista yhteiskuntaa.
  http://beta.oikeamedia.com/o1-28018

  Miksi juuri Ruotsi on näin suurissa vaikeuksissa, ehkä kaikkein suurimmissa Euroopan maista? Se on mielenkiintoinen kysymys johon ei ole helppo vastata. Eikä varmaan mitenkään yksiselitteinen asia.
  Kertokaa muut miten ja missä näette syyt tähän ruotsalaisen yhteiskunnan nopeaan luhistumiseen ja viidakoitumiseen joka on itselleni tullut suurena yllätyksenä. Miksei maan kansa ole onnistunut pysymään eheänä ja estämään taantumista?

  • Eiköhän se ylivoimaisesti suurin yksittäinen syy Ruotsin vaikeuksiin ole maanpetturihallitusten ottamat suuret siirtolOisten määrät maahan. Näihin uhrattuja rahoja on otettu mm. poliisilta ja Ruotsin armeijakin varsinkin miesvahvuuden suhteen on lähes kokonaan ajettu alas.

  • Miksi juuri Ruotsi?
   Vastaus löytynee täältä. Artikkelissa kuvattu kehitys sopii erittäin hyvin selittämään Ruotsin alennustilan ja tuhon.
   Bezmenov- West Capitulated to Communist Subversion
   Bezmenov’s KGB job had been to convince foreigners the USSR was a worker’s paradise when in fact it was a brutal police state detested by its citizens. He implies that this fate is in store for the West. He defected in 1970. 
   https://www.henrymakow.com/2017/07/West-Capitulated-to-Communist-Subversion.html
   Communism is the Protocols of Zion in action.

   • ”Bezmenov’s KGB job had been to convince foreigners the USSR was a worker’s paradise when in fact it was a brutal police state detested by its citizens. He implies that this fate is in store for the West.”

    Britti David Noakes: ”Expose the EU dictatorship and its police state”, http://www.eutruth.org.uk

    Nuo Polpo ja 200 nettikyttää vasta ovat pieni pilkahdus siitä mitä tuleman pitää. Diktatuurin rengasta täytyy ensin kiristää muilla tavoin, ennenkuin brutaaleja varsinaisia poliisivaltiolakeja ruvetaan täysitehoisesti soveltamaan käytäntöön.

 10. Maiden vaikeudet alkavat,sekä johtuvat aina sen maan johtajista, koska eihän yksityisellä kansalaisella ole mitään mahdollisuuksia estää sitä, edes tuliasein, joutumatta itse ”vedelle ja leivälle”. Jos kerran johtaja johtaa maata harhaan, niin mitä pitäisi maan kanta-asukkaiden muka tehdä ilman valtuuksia asian korjaamiseksi ? Äänestysten välit ovat liian pitkät korjauksiin. Kansan terrorisoiminen alkaa maan johtajista, sitä ei vain uskalleta myöntää yhdeltäkään uutistaholta, koska heitä valvoo sama hallitus-kartelli.

  • Tietysti maan johto on vastuussa mutta miksi se on ajautunut tällaiseen vastuuttomuuteen kun se aiemmin on kuitenkin johtanut maataan aivan eri tavalla ja Ruotsia on monessa suhteessa pidetty jopa esimerkkivaltiona?
   Se tässä ihmetyttää. Nyt maa on murheellinen esimerkki siitä miten ei saisi toimia.

  • ”Kansan terrorisoiminen alkaa maan johtajista, sitä ei vain uskalleta myöntää yhdeltäkään uutistaholta, koska heitä valvoo sama hallitus-kartelli.”

   Kuten Suomessa Polpo ja 200 nettikyttää tavallisten KANTA-suomalaisten terrorisoimiseksi.

   • Ottaen huomioon pohjana olevan melko heikkotasoisen blogin on herätekeskustelu kimpoillut vas-oik, jutkuketku, nwo, ja lopuksi polpon pariin, kiitettävästi.
    Blogeissa tavan takaa kirjoittajat kertovat tuntevansa ainakin yhden tai kaksi fiksua ja mukavaa poliisia. Minä en. Sanovat, että ne tekevät vain mitä ylhäältä komennetaan. Taidan olla paranoidinen, mutta katseltuani paljon Suomi Ensin kenttätoimintaa videostriimeiltä, on minulle tullut sellainen kuva että poliisit nauttivat työstään siniset kurahaalarit päällä kyykyttäessään suomalaisia kansallismielisiä. Jos siniset vain toteuttavat ylhäisön käskyjä, pitää meidän olla todella huolissaan. Että, näinkö paljon meitä suomalaisia halveksitaan.

 11. Hyvä blogikirjoitus ja Halla-ahon suorat sanat media-eliitistä Porissa. Selvästi Halla-aho on päätänsä pidempi muita poliitikkoja ja ymmärtää ’mikä on homman nimi’.

  Blogi: Heikki Porkka, ke 12.07.2017 16:47

  Arvot pohjamudassa
  Halla-ahon saama tuomio oli ensimmäinen näkyvästi esiin noussut merkki Suomen valumisesta kohti orwellilaista yhteiskuntaa, jossa totuuden puhumisesta saa tuomion. Oikeusprosessi oli irvokas poliittinen näytelmä, jonka myös kaikki aiheeseen perehtyneet ymmärtävät. Moni toimittajakin, vaikka ei uskalla sitä julkisesti sanoa.
  http://beta.oikeamedia.com/o1-28160

  Halla-aho:
  ”Meillä on kaikkien sota persuja ja maahanmuuttokriittisyyttä vastaan ja mediasta on tullut vallanpitäjien sylikoira.”

  Perusuomalaisten ollessa oppositiossa median tärkein tehtävä oli piestä perussuomalaisia. Median tapa hahmottaa maailmaa onkin Halla-ahon mielestä itsenäisen Suomen historiassa pahempi ja pelottavampi kuin koskaan. Mediassa toimivat ihmiset elävät mielipidekuplassa ja hegemoniassa, vaikka toimittajien pitäisi olla edelläkävijöitä ympärillä tapahtuvissa ilmiöissä.
  Halla-aho painottaa, että ihmisten mielipiteitä ei ole enää mahdollista manipuloida valehtelemalla tai jättämällä olennaisia asioita mainitsematta. Valtamedia pimittää oman agendansa kannalta ikävät asiat ja se saa suurimman osan ihmisistä hakemaan tietonsa muualta.
  http://beta.oikeamedia.com/o1-28167

  • Truth_hunter. Et sitten vieläkään ole ymmärtänyt sitä, että juuri tämä – valtioiden sisäiset konfliktit – on ydineliitin agenda (kuten esim. Trumpin hyökkäykset omaa eliittiä ja CNN FAKE NEWS vastaan.) EU-puppet-Halla-aho on provosoimassa kansaa nousemaan oman kansallisvaltionsa eliittiä vastaa, ja hyvin näyttää suunnitelma etenevän. Uskotko tosiaankin sen, että EUn todellinen vastustaja (patriootti) istuisi EU virassa lihapatojen ääressä – NO WAY. Ydineliitin toimintakaava (hajoita ja hallitse) on se, että kontrolloitu oppositio tuo esiin kansallisvatioiden eliitin harjoittaman valehtelun ja korruption, koska päämääränä on KANSALLISVALTIOIDEN POLIITTISTEN JÄRJESTELMIEN ROMAHDUS. Halla-ahon ylistys on sama kuin hurraisi Suomen hautajaisille!

   • ’…Halla-ahon ylistys on sama kuin hurraisi Suomen hautajaisille!…’
    Ajattelemme eri tavalla. En niele tuota sinun tarjoamaa fatalismi-keittoa että kaikki on jo määrätty eikä mitään voisi muuttaa. Miksi sitä jankutat? Miksi se on sinulle tärkeää?
    Maailma muuttuu koko ajan kuten historia kertoo ja nimenomaan ihmisten voimin. Huomisen eliitti ei ole välttämättä sama kuin tämän päivän.
    Emmekä suinkaan tiedä vielä – et sinäkään – mitä Halla-aho voi saada aikaan. Hänhän voi olla jopa meidän JFK. Annetaan hänen toimia ja tuetaan häntä koska hänen arvomaailma on kohdallaan ja katsotaan vastaavatko teot puheita.

    • Se on tärkeää siksi, että kansan nousu poliittista eliittiä vastaan tuo mukanaan sisällissodan, ja juuri sitä ydineliitti kontrolloitujen juoksupoikiensa, kuten esim. Marie Le Pen, Trump ja Halla-aho, kautta hakee. En ole väkivallan ja veren vuodatuksen kannattaja vähimmässäkään määrin, ja juuri sitä näillä ”teatteriesityksillä” haetaan. Muutos kyllä tulee, ja juuri siksi sanon suomalaisille, että ei kannata näiden jatkuvien valheiden ja teatteriesitysten edessä provosoitua. Nyt jos koskaan kansallisvaltioissa asuvia ihmisiä provosoidaan kaikin mahdollisin tavoin ryhtymään taisteluun toisiaan vastaan…. ja papuna sopassa on tietysti tämä ydineliitin taitavasti organisoima pakolaisvyöry.

     Juuri se, eli – kansallisvaltioiden sisällisodat ja poliittisen järjestelmän romahdus – antaa ydineliitille mahdollisuuden ratsastaa pelastajana paikalle, ja lääke siihen tulee olemaan tietysti Yksi Maailmanhallitus – eli New World Order!

     • Siis pitäisikö vain seisoa tumput suorina ja odottaa kun nwo-eliitti kuristaa maailman omaan kouraansa?
      Et kai nyt ole tosissasi? Onko koskaan maailmassa ja myös oman maamme historiassa sillä tavalla saavutettu mitään?
      Jos keksit jotain niin kerro minullekin.

     • Truth_hunter. Kerro ihmeessä mikä muuttuu, jos EU-Sipilän puppet hallituksen tilalle astuu EU-Halla-ahon puppet hallitus? Ei yhtään mikään, koska Halla-ahon astuminen näyttämölle – kansan provosoijaksi oman maan eliittiä vastaan – on osa Suomen NWO-romahduttamis-suunnitelmaa. Tukemalla Halla-ahoa, olet tukemassa maan sisäisiä konflikteja, mutta sitä sinä et luonnollisesti hoksaa.

      Kerro myös minulle, mikä muuttuu, jos tuhoat yhden NWO-juoksupojan? Ei yhtään mikään, koska hänen tilalle nousee toinen NWO-juoksupoika. Ydincabalin ”hajoita ja hallitse” metodi toimii siten, että korruptoidut juoksupojat vuoroin salaavat ja vuoroin paljastavat, eli silloin kun NWO-Sipilä salaa, niin sopivalla hetkellä NWO-Halla-aho paljastaa. Näin ihmisten huiputtaminen sulavasti toimii, ja oleellista tässä kuviossa on se, että molemmat juoksupojat palvelevat samaa isäntää.

      Suomen poliittisen eliitin tuhoaminen ei auta suomalaisia hiukkastakaan KOSKA POLIITTISET PÄÄTÖKSET TEHDÄÄN SUOMEN ULKOPUOLELLA. PISTE. Ainut asia, joka voisi suomalaisia tässä tilanteessa auttaa, olisi nuolen tähtääminen siihen sydämeen, joka tätä LUCIFER rumbaa huipulla pyörittää, ja siihen tehtävään te sokeat olette liian heikkoja.

      Olet Halla-ahon ja MV-provo-lehden tukemisella osa ongelmaa… pidät siis yllä – ja omalta osaltasi myös toteutat – ydincabalin Suomen tuhoamis-suunnitelmaa. Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. Varjonyrkkeily ei tässä tilanteessa auta, eli turha ryhtyä taisteluun, jos ei tunnista vihollista!

     • Entäs Unkari ja Puola?

      ”Unkari torjuu EU:n pakottaman siirtolaisten uudelleensijoitusohjelman, https://www.kansalainen.fi/unkari-torjuu-eun-pakottaman-siirtolaisten-uudelleensijoitusohjelman/

      ”Puolalaiset lähtisivät ennemmin EU:sta kuin ottaisivat vastaan muslimipakolaisia”, https://www.kansalainen.fi/puolalaiset-lahtisivat-ennemmin-eusta-kuin-ottaisivat-vastaan-muslimipakolaisia/

      Tässä kysymys siitä, annetaanko NWO-rikollisten tuhota kantaeurooppalaiset ja heidän kansallisvaltionsa Kalergi-suunnitelman mukaisesti vai ei?

      Niille jotka eivät tiedä Kalergi-suunnitelmasta:
      http://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

     • Kysymys on mm. siitä onko maassa kansallismielinen hallitus vai EU-diktatuurin ostamista EUnukeista koostettu maanpetturi-hallitus.
      Harvalle yhteikunnallisia asioita riippumattomista vaihtoehtomedioista seuranneelle on epäselvää, kumpaisen tyyppinnen hallitus on Suomella (ja ollut useita vuosikymmeniä).

     • Voi, voi. Olen jo ennenkin ihmetellyt nihilismiäsi ja taas joudun sen tekemään. Et ole mikään todellinen tulenkantaja.
      Kerro minulle kuinka mikään voi muuttua paremmaksi ellei sen eteen tehdä töitä?
      Kai ymmärrät että sellainen maa ja kansa joka ei taistele sortajaa vastaan ei koskaan voi elää vapaana vaan tulee orjuutetuksi. Aivan kuten yksilö joka alistuu sortoon.

     • Vielä Tulenkantajalle … sanot
      ’…Tukemalla Halla-ahoa, olet tukemassa maan sisäisiä konflikteja, mutta sitä sinä et luonnollisesti hoksaa…’
      Kyllä minä sen huomaan, niin tyhmä en ole.
      Mutta onko mitään muuta tietä kuin konfliktin tie? Ei ole. Eikä koskaan ole ollut, toistaiseksi. Kun selaat historiaa niin niin se on.
      Jos sinulla on jokin muu tie niin kerro ihmeessä. Tarkoitan tietä kohti parempaa maailmaa jossa ei vain pienellä eliitillä mene hyvin.

     • Truth-hunter. Älä katso menneisyyteen, katso tulevaisuuteen. Menneisyyden virheitä toistamalla ei mikään muutu, koska konfliktit tuo lisää konflikteja, ja sodat uusia sotia. Ihmisten pitää viisastua ja kieltäytyä olemasta osa systeemiä, eli meidän pitää kieltäytyä provosoitumasta poliittisista teatteriesityksistä ja valemedian uutisista huolimatta. Siinä vaiheessa kun sotilaat laskevat aseensa, eliitti ei voi tehdä tilanteelle yhtään mitään.

      Äänestämällä et voi tässä korruptiolla rakennetussa kerrostalossa vaikuttaa, koska systeemi on umpimätä. Ainut tie saada muutos on hypätä kärrynpyörästä pois, ja kun tarpeeksi moni hyppää, Luciferin systeemi romahtaa ilman verenvuodatusta. Unelmako? Ei, vaan osa ihmiskunnan tulevaisuutta. Wait and see!

     • Ei vetäytymällä mitään saavuteta. Eikä ihmiset voi vetäytyä kun heitä alistetaan. On patologista silloin vain antaa alistaa itseään. Sehän tarkoittaa että hyväksyy orjuuden.
      Tunnet huonosti ihmisluonnetta jos uskot tuollaiseen.

 12. Blogi: Olli Pusa, ke 12.07.2017 09:01

  EU:n ytimessä?
  Kun Suomen asioiden ajaminen ei kiinnosta, mitä sitten suomalaiset poliitikot Brysselissä ajavat? Ilmeisesti vain hienoja EU – virkoja poliitikoille. Niistä nimityksistä hehkutetaan Suomessa, mutta ei kerrota, paljonko niiden virkojen ostaminen maksoi Suomalaisille veronmaksajille.

  http://beta.oikeamedia.com/o1-28111
  Blogi: Reijo Tossavainen, ke 12.07.2017 07:31

  Vihreät + EU. Onko olemassa maamme kannalta jotain vieläkin pahempaa?
  http://beta.oikeamedia.com/o1-28100

 13. Truth_hunter, tuohon Ruotsin vaikeuksia koskevaan kommenttiisi 11.7.2017 at 23:34:

  ”Den nya högern

  Parallellt med att Sverige skakas av gängmord, träffas välklädda och vältaliga ungdomar i Stockholm för att i hemlighet diskutera ”den vita rasens existentiella kris”.

  De ser invandringen till Sverige som en sjukdom som kan leda till raskrig.

  Uppför trappan går skribenter, författare, före detta politiker och akademiker som förmodligen kommer uppskatta att bli omnämnda som Sverigevänner.

  Det finns andra som kallar dem upprorsmakare.

  – De är yngre och mer intellektuella, men inte desto mindre extrema i sin tro på ett civilisationskrig, säger professor Matthew Feldman, forskare vid Teesside University i Storbritannien, och expert på fascism och extremhögern.

  Han fortsätter:

  – De är övertygade om att kriget kommer, och att konflikten måste lösas med etnisk rensning.

  En av dem som passerar vakten och går uppför trappan är Fredrik Hagberg. På kostymen har han fäst en pin som symboliserar den högerextrema organisation han leder: Nordisk Ungdom

  När de ordnar soppkök för samhällets fattigaste har de griskött i grytan. De pratar inte om judar och andra världskriget, utan om identitet, kultur och etnicitet. Med hjälp av proffsiga hemsidor, sociala medier, fängslade videor och en opositionslysten hållning till EU och globalisering har de lyckats växa i hela Europa…”

  Koko artikkeli: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/den-nya-hogern/

  • Kyteehän siellä vihaa ja kapinahenkeä kansan riveissä mutta se mikä minua askarrutti oli maan johdon ajautuminen tähän. Eihän ilman sitä maa olisi tässä jamassa kuin nyt on. Miksi johto on pettänyt ja haluaa hajottaa maansa, maan joka oli vielä jokin aika sitten mallimaa muille?
   Onko ruotsalainen sosiaalidemokratia osoittanut ettei sen pohjalta voi rakentaa mitään kestävää ja että se onkin vain utopia, esiaste anarkialle ja totalitarismille joka päätyy kommunismiin pakkovaltaan?
   Entä oman maamme demarit? Taitaa olla sama kaiku askelissa kun esim. kuuntelee Tuomiojaa joka näyttää tukevan Ruotsin mallin etenemistä meillä. Ja vihreät ovat sitten oma lukunsa, ilman mitään ryhtiä.

   • Näyttää uhkaavasti siltä, että Ruotsin tie on Suomenkin tie – rikolliset vallanpitäjämme ovat kyllä jo paljastaneet karvansa. Ainoa toivo on, että Halla-aho olisi sitä mitä hän puheillaan antaa ymmärtää ja saisi aikaan seuraavissa vaaleissa ’jytkyn’. Siinä tapauksessa hänelle voisi syntyä mahdollisuus ainakin hidastaa Kalergi-suunnitelman toteutusta Suomessa.

 14. Vielä tämä ja sitten nukkumaan — kovaa tekstiä Peter Koenigiltä josta muutama ote:
  The G20: Is the West Governed by Psychopaths?
  “Welcome to Hell!” is the slogan with which G20 protesters greet the self-appointed leaders of the world to their summit on 7 and 8 July 2017 in Hamburg, Germany, under Madame Merkel’s auspices to discuss the calamities of our globe and how to resolve them. Never mind that the distress of Mother Earth has been mostly caused by those who represent the West, and now pretend to fix it.
  How utterly arrogant – and hypocritical!
  Only western megalo-psychopaths could have thought of ‘creating’, of nominating themselves into an alliance, of which the ultimate goal is to forge a New World Order (NWO), at times also called, One World Order, referring to an unspoken One Anglo-Zionist Government. That’s where we are headed; towards military oppression and financial subjugation of a small Zionist-headed financial and military elite.

  But never forget – whatever the G20 do and decide is without legitimacy, as they themselves are not legitimate. The police in Hamburg has no right to suppress a movement against the illegitimate power of insane dictators that formed a conglomerate of illegitimate gangsters.

  http://www.globalresearch.ca/the-g20-is-the-west-governed-by-psychopaths/5598160
  Peter Koenig is an economist and geopolitical analyst. He is also a former World Bank staff and worked extensively around the world in the fields of environment and water resources. He lectures at universities in the US, Europe and South America.

 15. ”The G20: Is the West Governed by Psychopaths?”

  Kyllä, Suomea johtavat psykopaatit mukaanluettuina!
  Islamilaista, kehitysmaatasolle köyhdytettyä negroidi-helvettiä kohti he ovat Suomeakin ajamassa. Eikä heidän tarvitse muuta tehdä kuin pitää ovet ja ikkunat auki piakkoin alkavalle mutavyörylle Afrikasta.

  • Luultavasti ajattelutapamme on hyvinkin samankaltainen, mutta minä en osaa läpituoda ajatuksiani niin kuin ne pitäisi, etenkin tämän blogin ja se kommenttien suhteen tulisi tehdä. Sinä osaat. Kiitos!

  • ”Ruotsin Maltillisen Kokoomuksen l. moderaattien puoluejohtaja Anna Kinberg-Batra varoittaa kesän ja syksyn 2015 hallitsemattoman maahantulijoiden vyöryn toistumisesta aivan lähiviikkoina.
   Hän näkee tämän hetken tilanteen kesään 2015 verrattavana. Ruotsiin saapui silloin neljän kuukauden aikana 80 000 turvapaikanhakijaa etupäässä Turkin ja Kreikan kautta. Tällä hetkellä pohjoiseen Eurooppaan pyrkijöitä kasaantuu Italiaan, jolla ei ole resursseja huolehtia heistä…”
   http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/07/13/ruotsalainen-puoluejohtaja-varoittaa-kesan-2015-pakolais-aallon-toistumisesta-lahiviikkoina/

   Voi vain pelonsekaisella jännityksellä odottaa, asteleeko sisäministeri Paula Risikko PettUri Orpon jalanjälkiä päästämällä taas Ruotsista kymmeniä tuhansia muslimi-partalapsia nauttimaan meillä tarjottavaa maailman korkeimpiin kuuluvaa sosiaaliturvaa, joka rahoitetaan sitten jälleen kasvattamalla useillä miljardeilla euroilla jo kriittisenä pidetyn 60% rajan bruttokansantuotteesta ylittänyttä KOROLLISTA ULKOMAANVELKAAMME – noudattamalla perinteistä kokoomukselaista ”vastuullista” politiikkaa, jota Katainen demonstroi kasvattamalla hallituskausinaan valtionvelkamme lähes kaksinkertaiseksi. Turvalliseen maahan Ruotsiinhan olisi Dublinin sopimuksen perusteella mahdollista käännyttää takaisin kaikki sieltä meille pyrkivät pakoLOiset.

 16. Alustus Teksti Wkipediasta: ”Merkel syntyi Länsi-Saksan Hampurissa, missä hänen isänsä Horst Kasner opiskeli teologiaa. Angelan ollessa muutaman viikon ikäinen perhe muutti Itä-Saksaan. Seuraavan kerran Merkel kävi Länsi-Saksassa vasta 32-vuotiaana serkkunsa häissä.

  Merkelin isä vihittiin luterilaiseksi pastoriksi Brandenburgissa 1954. Angela Kasner kävi koulunsa Itä-Saksassa ja meni Leipzigin Karl-Marx-yliopistoon opiskelemaan fysiikkaa ja kemiaa. Yliopistoaikoinaan hän liittyi sosialistiseen Freie Deutsche Jugend -nuorisojärjestöön ja kohosi siinä varsin korkeaan asemaan, FDJ:n piirintoimiston ja tiedeakatemian agitprop-toiminnan johtoon. Myöhemmin Merkel on sanonut olleensa mukana lähinnä ”kulttuurityössä”.[2] Vuonna 1978 hän voitti venäjän kielen kilpailussa matkan Moskovaan.[2][3]

  Merkel väitteli tohtoriksi kvanttikemiasta tiedeakatemian fysiikan laitokselta 1986.”

  Berliinin muuri romahti -89, Angela oli tuolloin 35 v, menestynyt yliopistoskommari, varmasti täysin pestyin aivoin, toki vain kultturipuolella… Hän väitteli kvanttikemiasta, mikä todistanee IQ-tason. Tuskin Mengele tai Nazibullah aivan tyhmiä olleet hekään. Berliinin muuri romahti romahduttaen Mustan Enkelin unelman mädän kapitalistisen lännen syrjäyttämisestä ystävänsä Hoeneckerin opein. Angela äärivasemmistolaisena kivikovana Stasin kasvattina ei romahtanut. Hän jatkaa kommunistisen paratiisin luomista uudistetulla agendalla, joka on peräisin Frankfurtin koulukunnsta (kulttuurimarxismi). Länsi täytyy vaihtaa väestöltään, jolloin se on muokattavissa DDR:n sapluunan mukaan.

  Kyseisiä Angelan hengenheimolaisia on varmasti uitettu EU-eliittiin ja kansallisille tasoille, jopa neutraaleihin medioihin!? Kuka tietää.

  • Tuohan aika hyvin selittää miksi EU etenee kohti kommunismia, Eurostoliittoa. Ja pitää muistaa ketkä kaikkein innokkaimmin kommunistista maailmaa ajavat. On siis vedettävissä johtopäätös että Merkel on myös Rotschildien agentti?
   Henry Makowin kuten rabbienkin mukaan marxilainen kommunismi on se ’ihanne’ jota kohti Rotschild joukkojaan ja maailmaa johtaa. Mutta se ei ole käytännössä sitä mitä teorioissa. Valtio ei ole demokraattisesti kansan omistuksessa ja hallinnassa kuten sen tulisi olla vaan pienen eliitin jonka ehdoilla mennään kuten näimme NL:n kohdalla jossa sitä sovellettiin käytäntöön.
   Kommunismi on utopia jolla massoja huijataan suurin lupauksin ja otetaan eliitin hallintaan. Se on käytännössä eräänlainen orjavaltio jossa yksilö on täysin tukahdutettu ja alistettu, vailla mitään vapauksia ja oikeuksia osallistua itseään koskevaan päätöksentekoon. Lopulta vain eliitin nöyrä palvelija.
   Bella Dodd – The ”New World Order” is Communism
   https://www.henrymakow.com/160303.html

   • Kommenttisi lukijoiden tulee lukea pohjana oleva blogi ja jokainen kommentti, tunnesisältöineen. Irrallisena kommenttisi on kuin Kauas pilvet karkaa… Salaliittoteorioista jotkut lienevät totta, mutta mitkä niistä? Suomen eliitin ei tarvitse niitä edes yrittää ymmärtää, nappia kun painaa voi saada brysselin tai lontoon hillotolpan tai istuimen Audin takapenkille. Hei me stubidot tienataan tällä, todennäköisesti 90-10 jollain yksiköllä.

  • Mitä tulee odotettavissa olevaan mutavyöryyn Afrikasta niin sitä koskien tuo Ylewatch-blogistin artikkeli on huippuluokkaa.

  • Arto Luukanen kirjoitta tuossa blogissaan mm.:
   ”Vihreiden ja vassareiden pitää valita
   Vihreiden ja vassareiden olisi nyt valittava se linja millä he aikovat kulkea.
   EI voi olla vanhuksia hoivaava järkipuolue ja samaan aikaan sympata ja flirtata terrorismin ja anarkismin kanssa. Ei voi tehdä Sinn Feinejä…meillä on erilainen traditio. Väkivaltaa ja anarkismia pitää vastustaa aina.
   Se on suomalainen linja. Se on laillisuuden linja. ” — Toki voi kysyä miksi vain heidän?

   Niinpä … pitää ja pitää… sitä ja tätä, kunnioittaa lakia ja järjestystä. Hyvä. Mutta eliitin pitäisi näyttää mallia ensin. Nythän se itse viis veisaa laeista. Aika hyödytöntä on silloin vaatia sitä muilta.
   Toisaalta myös se että eliitti ajaa asiat siihen malliin että ihmisten kestokyky loppuu pakottaa eräällä tavalla massat reagoimaan hyvät tavat unohtaen. Jos vedetään ’tavisten’ elämä liian ahtaalle niin ei ole niiden vika jos aletaan ottaa kovat keinot käyttöön. Ihminen vaan on sellainen.
   Ei tarvitse olla väkivallan kannattaja kun niin toteaa. Se vaan on fakta. Vaikea ymmärtää sellaista ajattelua ettei saisi missään olosuhteissa turvautua väkivaltaan. Tai se on ainakin epärealistista, utopiaa.
   Onko mitään saavutettu ilman sitä? Mitä tapahtui Ranskan vallankumouksessa, entä muissa? Kyllä vastuu niistä kaatuu hallitsevan eliitin niskaan. Se ei ole antanut muuta realistista ja ihmiselle mahdollista keinoa kansan käyttöön.
   Ja kun Ruotsissa pian alkaa tapahtua niin kenen syy se on? Kannattaa miettiä tarkkaan. Mitään ei tapahdu ilman syytä ja se syy kannattaa kaivaa esiin eikä väistellä sitä jos todella halutaan veriset mellakat lopettaa.

   • p.s. ’…Niinpä … pitää ja pitää… sitä ja tätä, kunnioittaa lakia ja järjestystä. Hyvä. ..’
    Mutta kun tuo Luukkasen ’pitäisi linja’ ei toimi kuten Porkka kertoo … ei mamuihin jotka vain raiskaavat eikä omiin päättäjiimme jotka vain ’raiskaavat’ lakia. Pitäisikö kansalaisten silti istua kädet ristissä ja ottaa vain kaikki vastaan mitä annetaan? Eivät ne sitä tee loputtomiin, se pitäisi ymmärtää.
    Blogi: Heikki Porkka, to 13.07.2017 11:55

    Suomesta Ruotsin klooni?
    http://beta.oikeamedia.com/o1-28343

 17. Luin blogin vielä uudelleen.

  ”Jokainen ihminen vastaa vain omista teoistaan ja piste. Melkein kaikki ihmiset ajattelevat lähtökohtaisesti siten, että jokainen väkivaltainen teko on aina tuomittavaa ja jokainen loukkaantuminen on liikaa. Siksi ei ole tarpeen erikseen irtisanoutua väkivaltaisista ryhmistä tai ihmisistä.”

  Vastine ilman selittelevää kommenttia: http://mvlehti.net/2017/07/12/salossa-naista-seksivankina-pitaneiden-neljan-kurdimuslimin-nimet/

  ”Siksi ei ole tarpeen erikseen irtisanoutua väkivaltaisista ryhmistä tai ihmisistä.”

  Ei mulla muuta

  • Tuo varmaan tarkoittaa että koska melkein jokainen meistä ei hyväksy väkivaltaa niin sitä ei tarvitse erikseen korostaa kun se on itsestään selvä asia. Valtamediahan korostuneesti kiinnitti huomion vain mielenosoituksen väkivaltaan eikä niihin asioihin joiden takia valtaosa ihmisiä oli mukana.
   Niin sen itse ymmärrän.

 18. Kysyin ylempänä miksi juuri Ruotsi on näin suurissa vaikeuksissa, ehkä kaikkein suurimmissa Euroopan maista? En saanut mielestäni syvemmälle meneviä vastauksia.
  Vastaus löytynee täältä. Linkin artikkelissa kuvattu kehitys sopii mielestäni erittäin hyvin selittämään Ruotsin nykyisen alennustilan ja vakavan kriisin.
  Kannatta lukea jos naapurimaan kohtalo kiinnostaa.
  Bezmenov’s KGB job had been to convince foreigners the USSR was a worker’s paradise when in fact it was a brutal police state detested by its citizens. He implies that this fate is in store for the West. He defected in 1970.
  https://www.henrymakow.com/2017/07/West-Capitulated-to-Communist-Subversion.html

 19. Veijo kiltti,heh. Äärioikeisto ei koskaan marssi minkään asian puolesta, se ei sovi heidän päiväjärjestykseensä.
  ”Se koira älähtää, johon kivi kolahtaa”. Duunari marssii leipänsä puolesta, johtaja marssii pankkiin saldoaan
  ihailemaan. ”oikeistolaisena hymyilyttää nää omat kommentit,heh.”

 20. Merkel oli uutisten mukaan Itäsaksan yksi huomattavin kommari. Vai oliko se hänen sukunsa ?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here