Carnegie Mellon -yliopiston tutkijat ovat julkaisseet tutkimuksen, jossa he raportoivat kyenneensä tunnistamaan ajatuksia ohjelmallisesti aivoalueiden aktivoitumisen perusteella. Yliopisto toteaa tiedotteensa otsikossa, että tutkijat ovat ”valjastaneet ’ajatustenluvun’ teknologian monimutkaisten ajatusten tunnistamiseen”.

Vertaisarvioidussa Human Brain Mapping -tiedejulkaisussa ilmestynyt tutkimus perustuu koneoppiseen liittyvien algoritmien ja aivojenkuvantamisteknologian yhteiskäyttöön. Löydösten perusteella ”rakennuspalikat”, joilla mieli koostaa monimutkaisia ajatuksia, muodostetaan aivojen eri alijärjestelmissä, eivätkä ne pohjaudu sanoihin.

Tietyntyyppistä tietoa prosessoidaan siihen erikoistuneessa aivojen alijärjestelmässä. Mittaamalla kunkin aivojärjestelmän aktivoitumista tutkimuksessa pystyttiin ohjelmallisesti päättelemään, minkätyyppisiä ajatuksia koehenkilöt muodostivat.

Kun ohjelmistoon oli syötetty 239 lausetta tutkimuksessa käytetyistä 240:sta lauseesta ja niitä vastaavat aivokuvannokset, tutkijaryhmä pystyi 87 prosentin tarkkuudella ennustamaan viimeisen lauseen semanttisia, merkityksiin liittyviä, piirteitä koehenkilöiden aivojen aktivoitusmisdatan perusteella – ja kääntäen: koehenkilöille aiemmin tuntemattoman lauseen semanttisten piirteiden perusteella ohjelmisto pystyi vastaavasti ennustamaan, millä tavalla aivot aktivoituvat lauseen yhteydessä.

Huolestumistakin herättäneen tutkimuksen kerrotaan tarjoavan uusia todisteita siitä, että käsitteiden muodostuksen hermostollinen perusta on yleismaailmallinen ja kielistä riippumaton.

Yliopiston tiedotteessa todetaan, että tutkimusta on rahoittanut IARPA-järjestö (Intelligence Advanced Research Projects Activity), joka kuuluu Yhdysvaltain tiedustelulaitosten yhteyselimen johtajan (Director of National Intelligence, DNI) alaisuuteen. IARPA kertoo vastuualueekseen tutkimuksen, joka liittyy Yhdysvaltain tiedusteluyhteisön ”vaikeimpiin haasteisiin”.
¤

Aiheesta tarkemmin

Rea, Shilo | Carnegie Mellon University (26.6.2017): Beyond Bananas: CMU Scientists Harness “Mind Reading” Technology to Decode Complex Thoughts
https://www.cmu.edu/dietrich/news/news-stories/2017/june/brain-decoding-complex-thoughts.html

Wedler, Carey | The Anti-Media (10.7.2017): US Government on Verge of Reading Minds http://theantimedia.org/mind-reading-us-intelligence/
¤ i

Magneettikuvaukseen perustuva DTI-visualisaatio (DTI=diffuusiotensorikuvaus) ihmisaivoista. Kuva: Thomas Schultz (CC BY-SA 3.0) via Wikimedia Commons

36 KOMMENTTIA

 1. Tämän saman väitteen esittää Ensimäinen Mosexen Kirja XI. Lucu:

  XI. Lucu 11:1
  JA coco mailmalla oli yhtäläinen kieli ja yhtäläinen puhenparsi.

  — Tämä yhtäläinen kieli toi suunnattoman menestyksen ihmisten keskuuteen:

  11 LUKU 11:6
  Ja Herra sanoi: katso, se on yhtäläinen kansa, ja yhtäläinen kieli on kaikkein heidän seassansa, ja he ovat ruvenneet tätä tekemään: ja nyt ei heitä taideta estettää mistään, kuin he ovat aikoneet tehdä.

  Ovatko aivotutkimus ja keinoäly ensi askeleita juuri alkamassa olevan informaation (tuhatvuotisella) aikakaudella? Onko tapahtumassa suuri harppaus ihmiskunnan uuteen yhteistyöhön ja kukoistukseen?

  — Googlen reaaliaikainen translaattori on vain häivähdys siitä, mitä on odotettavissa! Uusi aikakausi, jolloin ihminen ymmärtää toista ilman puhetta, ilman kirjoitusta. Ihmiskunnan kollektiivisen hermoverkon toiminta kiihtyy aivan uudelle tasolle ja olemme lopultakin valmiit kohtaamaan toiset galaktiset sivilisaatiot!

 2. Luin tuosta aiemmin jostain mutta en muista nyt mistä.
  Tiede-skeptikkona itse suhtaudun asiaan varauksella, varsinkin kun tiede otettu nykyisin suurelta osin palvelemaan sitä rahoittavan eliitin agendaa. Vaikea luottaa sen esittämiin ’faktoihin’ kun ei tiedä mihin niillä milloinkin pyritään ja mitä ja ketä ne palvelevat.
  Yksi esimerkki ovat rokotteet, joiden haitoista emme saa todellista tietoa, toinen esim. psyyken lääkkeet.
  https://www.darkmoon.me/2017/antidepressants-can-cause-brain-damage-and-lead-to-suicide/

  • ’…että käsitteiden muodostuksen hermostollinen perusta on yleismaailmallinen ja kielistä riippumaton…’
   Epäilemättä. Mutta merkitykset ovat eri asia. Ne eivät ole mitään fyysistä vaan puhtaasti psykologisia. Siksi ne ovat olemassa vain niiden haltijalle. Miten ne silloin voitaisiin ’siepata’ mekaanisesti?
   Sama pätee musiikkiin jota – kuten jostain luin – voidaan tehdä tietokoneella. Koskaan ei kuitenkaan tavoiteta sitä tunnelmaa minkä ihmisen oma merkitystajunta tuottaa ja mikä tekee sävellyksestä ainutlaatuisen, todettiin artikkelissa.
   Vaikea kuvitella että tietokone/tekoäly voisi korvata Beethoovenin tai Mozartin.

   • Samaa sanottiin tietokoneista: eivät lyö shakkimestaria. Wikipedia:

    ”Nykyään tietokoneet pelaavat hyvin laadukasta shakkia. Esimerkiksi Deep Blue voitti vuonna 1996 shakin maailmanmestarin Garry Kasparovin ensimmäisessä pelissään. Kasparov voitti kuitenkin Deep Bluen kolmesti joten Kasparov voitti ottelusarjan 4-2.

    Vuonna 1997 käyty uusintaottelu kuitenkin järisytti shakkimaailmaa. Ottelun kuudesta pelistä Deep Blue voitti kaksi, Kasparov yhden ja kolmesti pelattiin tasan. Tietokoneohjelma oli siis voittanut shakin maailmanmestarin luvuin 3,5-2,5. Ratkaiseva viimeinen peli oli erittäin dramaattinen. Tietokoneohjelma pelasi hyvin ja kovan paineen alla Kasparov teki virheitä ja hävisi pelin jo 19 siirrossa [3].

    Tämän hetkenmilloin? eräs vahvimmista shakkitietokoneista on Hydra. Se voitti 21.–26. kesäkuuta 2005 pelatussa kuuden ottelun sarjassa Michael Adamsin 5 1/2-1/2. Hydra ei ole hävinnyt vielä kertaakaan ihmiselle turnausmuotoisessa pelissä.”

    Siis 1996 lähtien ns. älyllisellä puolella. Nykytekniikalla saadaan luova-taiteellinen-puoli jo esiin, loppuprojekti on bittinörttien kauraa. Uskoisin.

    • Tuo on eri asia. Shakissa kyse on matemaattisesta älystä. Siinä tekoäly kyllä voittaa ihmisen. Mutta tietokone vaatii ohjelmoinnin ennen kuin se toimii ja sitä ei voi kukaan muu tehdä kuin ihminen. Kun se on ihmisen luomus niin voisiko se kävellä ihmisen yli vaikka pystyykin toimimaan tehokkaammin ja nopeammin?

     • Veijo ja Hunter.

      Yksikään shakkiohjelma ei voi pelata kuin niissä rajoissa joissa ohjelmointi on suoritettu, se ei kykene luomaan uutta!

      Kasparov syytti IBM:ää huijauksesta koska näki jossain vaiheessa pelejä koneen pelanneen ihmismäisen älykkäästi luoden uutta!

      https://www.chess.com/blog/clizaw/did-ibm-cheat-kasparov

      Parhaimmatkaan supertietokoneet eivät ole kuin naurettavan yksinkertaisia ja surkeita ihmisaivoihin verrattuna!
      Soluja aivoissa on n. 200 miljardia kappaletta.

      Erilaisia solutyyppejä on toista tuhatta. Aivojen 100 miljardia hermosolua on kytketty toisiinsa synapsi-nimisillä rakenteilla, joita aivoissasi on peräti miljoona miljardia!

      Yhdessä synapsissa voi olla 100 000 molekyylikytkintä. Kytkimet rakentuvat hyvin monimutkaisista ja monimuotoisista valkuaisaineista. Arvellaan, että muisti perustuu näihin rakenteisiin. Aivoissasi on tällaisia molekyylikytkimiä 100 miljardia miljardia!

      ihmisen aivojen tietojenkäsittelykapasiteettia voikin verrata maailmanlaajuiseen internet-tietoverkkoon. Kun sen toimintaa verrattiin supertietokoneeseen, jonka teho vastasi 250 000 kotitietokonetta, siltä meni 40 minuuttia sen tietojenkäsittelyn suorittamiseen, minkä 1% ihmisen aivoista suorittaa 1 sekunnissa. Aivojamme voikin syystä sanoa maailmankaikkeuden hienoimmaksi supertietokoneeksi!

      Jokainen aivojesi synapsi sisältää muistivaraston ja sen toimintaa voi verrata mikroprosessoriin. Aivoissasi on enemmän tällaisia ”mikroprosessoreita ja muistitikkuja” kuin kaikissa maailman supertietokoneissa, tavallisissa tietokoneissa, tietoverkoissa ja päätelaitteissa yhteensä.

      Ongelma meidän ihmisten kannalta onkin vain seuraava:

      Miten saada aivojemme kapasiteettia lisää käyttöömme?

     • Kiitos tiivistetystä tietopaketista.
      Itse en vain ymmärrä että kuollut tai eloton aine voisi luoda mitään, se vaan toimii aineen lakien rajoissa kun sillä ei ole tajuntaa joka mahdollistaa mielikuvituksen. Aivosolut ovat eläviä ja koko aivojen rakenne ja toimintamalli kai erilainen kuin tietoverkkojen? Mutta en ole kovin hyvin perillä näistä asioista.
      Totta tuo että ongelma on miten saada aivojen koko kapasiteetti käyttöön. Siitä taitaa olla vain n 20% käytössä mikäli oikein muistan. Mutta onko se mahdollista ?
      Itse erotan älyn, joka kai on enemmän synnynnäinen asia ja merkitystajunnan joka alkaa kehittyä lapselle puhumaan opittaessa (ns. symboolifunktio). Silloin aivoihin tallentuvat sanat saavat merkityksen ja se mahdollistaa mielikuvissa elämisen ja luovuuden joka on irtaantumista aineen kahleista.
      Tuo tapahtuma on aina ainutlaatuinen asia riippuen ympäristöstä ja sen antamasta palautteesta. Siksi samalla sanalla voi olla erilainen merkitys eri ihmisillä. Ja siksi koko maailmankuva on erilainen eri ihmisillä ja kulttuureilla.

  • Mind Control is at Heart of Cabalism (Satanism)
   Albert Einstein called the thoughts ”an optical illusion” because we tend to believe anything we’re told and then identify with our beliefs. Thus people are hypnotized to think and do almost anything. Cut from our spiritual mooring in God, we are lost in a mental wilderness, not knowing whom or what to believe. Hence we are witnessing an increase in extreme and insane behavior.
   — 9/11 is a good example.
   https://www.henrymakow.com/2017/03/mind-control-is-at-heart.html

   • ”US Satan Symbol in Public Place – Satan´s Subversion of World Nearly Completed: Ex-Soviet Secret Agent Yuri Bezmenov Explains how.

    The NWO is satanism and here – the ancient rebellion of Satan and his followers against the Creator (Isaiah 14:12-14, Rev. 12:12). By the day, Satan´s/Lucifer´s power becomes more and more evident – a process which began with the Illuminati on 1 May 1776. In 1781 they took command of the Masonic lodges of the world at the Wilhelmsbad Conference.

    Deliberately, I omit daemonological distinction between Lucifer and Satan. I see these as the same evil Spirit

    The Daily Caller 10 July 2016: A Satanic monument approved in May for display in a veterans memorial park in Belle Plaine, Minn. The monument, a large black steel cube engraved with a golden inverted pentagram topped with an upturned soldier’s helmet, is the first such monument approved for display on public grounds in the U.S….”

    http://new.euro-med.dk/20170716-us-satan-symbol-in-public-place-satans-subversion-of-world-nearly-completed-ex-soviet-secret-agent-yuri-bezmenov-explains-how.php

 3. En ole neuorologian/neurofysiologian asiantuntijia, mutta osittain valistunut.
  Artikkelissa esiintuodut asiat ovat faktaa tai toteutettavissa. Kukapa olisi muutamama vuosikymmen sitten uskonut tietotekniikan nykykykyyn saati magneettikuvauksen myötä tulleeseen diagnostiikkatasoon.
  Poliittiset tahot päättävät suunnan: Orwell road tai Merkel DDR-polku. Muut tiet?

  • Suomessa toki joudumme toistaiseksi tulemaan toimeen noin 80 kilon sadoilla nettipoliiseilla.

 4. ”World Wake Up Call Against Mind Control to G-20 Summit from Mojmir Babacek and TI Associations

  At present time you are investing billions of dollars, euros, rubles, yens, yuans etc. on the research of the functioning of human brain. You all compete in the development of weapons enabling remote control of the human nervous system, organism and mind. You have developed systems capable of killing people in large areas of the planet or producing pains and sicknesses in them, damaging DNA of evolving organisms, altering people‘s states of mind, their emotions and even thoughts.

  At the same time you are hiding the existence of those weapons from your citizens by subjecting them to your National Security Information legislations while training operators of those weapons on unwitting citizens of your states. While claiming to promote democracy, human rights or humanism, you have created a world, where human freedom, human health and human life have no protection whatsoever against attacks committed by your own agencies. Even the political or democratic events in your countries can no longer be trusted, due to your secret possession of those weapons.

  Should you continue in the policy of secrecy of those weapons, the world will be evolving toward a new totalitarian system, where citizens will have no defense against mental or physical cruelty of their governments.

  Therefore we call on you to declassify those weapons, to create legislations which would protect the citizens of your countries against such attacks and to create agencies, which, in cooperation with human rights organisations, would detect energetic attacks on your citizens and search for their sources…”

  Koko artikkeli: http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1911.html

 5. Kolmen Koon Mies. Monet muutkin ymmärtävät ”tuhatvuotiskauden” virheellisesti. Tuhatvuotiskausi on se aika jollion tapahtuu ennallistamisen lupausten aikaa. Sillä ei ole mitään tekemistä ”Saatanan järjestöjen aivojen manipuloimisen kanssa”. Ihmisellä ei ole mitään oikeuksia kaivella toisten yksilöiden ajatuksia taikka aivoja,se kaikki on paholaisen juonimista alusta loppuun asti. Sehän loukkaa yksilön oikeuksia jo lakiasioissa,kuitenkin Zionistit harjoittavat kaikenlaisia metkuja johtaakseen ihmiskuntaa harhateille pirullisin keinoin. Kaikkivaltias pitää heistä ”huolen aikanaan”,onneksi muille.

  • > Monet muutkin ymmärtävät ”tuhatvuotiskauden” virheellisesti.

   Oikeastaan en tarkoittanut explisiittisesti raamatun tuntemaa tuhannen vuoden kautta. Enemmänkin viittaan siihen, että nyt tapahtumassa oleva informaatioyhteiskunnan synty, jota saamme kunnian olla todistamassa, on erittäin merkittävä tapahtuma ihmiskunnan historiassa. — Tuhanteen (ehkä jopa kahteen tuhanteen?) vuoteen ei ole mitään näin merkittävää muutosta tapahtunut.

   Tämä meneillään oleva muutos on peruutettavissa vain pommittamalla maapallo kivikauteen. — Jos edes eliitti saataisiin säilymään pommituksilta, olisi ajateltavissa tietoyhteiskunnan saavutusten säilyminen eliitin keskuudessa muun väestön keskittyessä palvelemaan tuota yläluokkaa.

   Ihmisen keksimät ”yhteiskuntajärjestykset”, demokratia mukaan luettuna, ovat aina johtaneet ja aina tulevat johtamaan suurten massojen orjuuttamiseen. Ihmisapina kuitenkin on laji, jonka keksimät yhteiskunnat aina perustuvat matkimiseen ja väkivaltaiseen hierarkiaan.

 6. Patrick Wood kirjoitti aikonaan yhdessä prof. Antony Suttonin kanssa kirjan Trilaterals over Washington.
  Vuoden 2014 lopulla Wood julkaisi kirjan Technocracy Rising: The Trojan Horse Of Global Transformation.
  Hänen mukaansa Uuden Maailmajärjestyksen ’musta hevonen’ ei ole kommunismi, sosialismi tai fasismi vaan teknokratia ja ainoa looginen lopputulos teknokratiasta on tieteen diktatuuri; sitä kuvasi jo Aldous Huxley (1932) kirjassaan ’Uusi uljas maailma’ ja George Orwell (1948) teoksessaan ’Vuonna 1984’.
  Tässä on lyhyt kirjaesittely:

  ”The dark horse of the New World Order is not Communism, Socialism or Fascism. It is Technocracy.

  With meticulous detail and an abundance of original research, Patrick M. Wood uses Technocracy Rising to connect the dots of modern globalization in a way that has never been seen before so that the reader can clearly understand the globalization plan, its perpetrators and its intended endgame.

  In the heat of the Great Depression during the 1930s, prominent scientists and engineers proposed a utopian energy-based economic system called Technocracy that would be run by those same scientists and engineers instead of elected politicians. Although this radical movement lost momentum by 1940, it regained status when it was conceptually adopted by the elitist Trilateral Commission (co-founded by Zbigniew Brzezinski and David Rockefeller) in 1973 to be become its so-called ”New International Economic Order.”

  In the ensuing 41 years, the modern expression of Technocracy and the New International Economic Order is clearly seen in global programs such as Agenda 21, Sustainable Development, Green Economy, Councils of Governments, Smart Growth, Smart Grid, Total Awareness surveillance initiatives and more.

  Wood contends that the only logical outcome of Technocracy is Scientific Dictatorship, as already seen in dystopian literature such as Brave New World by Aldous Huxley (1932) and Nineteen Eighty-Four by George Orwell (1948), both of whom looked straight into the face of Technocracy when it was still in its infancy.

  With over 250 footnotes, an extensive bibliography and clarity of writing style, Wood challenges the reader to new levels of insight and understanding into the clear and present danger of Technocracy, and how Americans might be able to reject it once again.”
  https://www.amazon.com/Technocracy-Rising-Trojan-Global-Transformation/dp/0986373907/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1500038101&sr=1-1

  • Teknokratia mahdollistaa massojen hallinnan ja mitä enemmän ihminen saadaan robotin kaltaiseksi sen helpompaa häntä on hallita. Varmaan tiede tekee kaikkensa tämän eteen.
   Ja jo epäily että ajatuksiani voidaan lukea ulkopuolisen toimesta vetää kyllä valtaosan ihmisiä hiljaiseksi. Ja onhan jo valtavasti laitteita joilla meitä kontrolloidaan.
   Itse uskon kyllä siihen että tiede on NWO-eliitin palveluksessa ja tekee sille työtä ja ellei tee niin se joutuu vaikeuksiin. Jo nyt tiedemiehet jotka esittävät eliitille hankalia näkemyksiä eliminoidaan tavalla tai toisella.

   The ”Conspiracy Theory” Meme
   State control of public schools and mainstream media goes a long way towards programming people’s minds. But it is not enough, particularly in the era of the Internet. There are many sources available that thoroughly debunk mainstream propaganda, and by using those sources a large number of people have escaped, at least in part, from the mind-control regime. In Orwell’s world, the Internet would be banned. In our world, which is developing more along Huxley’s lines, other ways have been found to limit the ability of the Internet to undermine the mainstream narratives.
   The ’conspiracy theory’ meme was launched by the CIA in the wake of the JFK assassination. The official story was so full of holes that more and more people were beginning to doubt it. While the Warren Commission was busy writing its cover-up document, the public began to learn about the existence of ’conspiracy theorists’. These are people, the story goes, who suffer from paranoid delusions, and sane people should pay no attention to anything they say. If someone even looks at any of those ideas, their own mental stability comes into question.
   This mind-control tactic was very effective in marginalizing research into the truth behind the JFK assassination. Anyone who presented evidence contrary to the official story was automatically seen as a ’conspiracy theorist’. By scoffing at such evidence, without looking at it, you could demonstrate that you were mentally balanced. Thus logic and reasoning are banished from the scenario. Either you believe the official story, or your mental health is called into question.
   Since then, the conspiracy-theory meme has been carefully nurtured and expanded by the mainstream party lines. This mind-control campaign has been very successful in immunizing the majority of the population against the revelations available on the Internet, especially regarding 9/11. Any story not appearing in the mainstream media must by definition be a conspiracy theory, and anything that sounds like a conspiracy theory should be scoffed at and ignored.
   Thus for the majority of the population we have a tightly controlled, two-tier, mind-control regime. The thoughtcrime dynamic governs what the media says, and the conspiracy-theory dynamic immunizes people against other views. For the majority, the party line (either CNN or FOX) is ’truth’, as in Orwell’s world, but without the need for Big Brother’s extreme methods.
   By these mind-control methods, a bubble has been created, in which the majority does their thinking. Inside the bubble are the two party-line narratives, and outside the bubble the real world proceeds, invisible to those inside the bubble. It’s a very effective system. The more outrageous the real actions of the state, the more quickly the majority rejects revelations of those actions, as being outrageous conspiracy theories.
   In some cases the FOX party line includes accurate revelations which would be thoughtcrimes in the CNN world. In such cases, the CNN world responds by classifying those revelations as ’right wing’ conspiracy theories. Unlike a propaganda-only system, where state crimes are always hidden, this multi-cult system enables the state to document its own crimes on conservative media, and know that the information will be disbelieved by the liberal cult. This system allows the truth to be hidden from some, through the act of revealing it to others. Very clever.
   http://www.serendipity.li/more/mind_control.htm

   • Meidän johtava valemedia-lehtemme ja EU-diktatuuri/NWO-agendan edistäjä Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda muistaa tavantakaa vilauttaa tuota salaliittoteoria-korttia.

    • Tuosta ensin mainitsemastasi linkistä:
     ”Again, rather than speculating randomly, it makes sense to refer to the Big Agenda, i.e., a technocratic world government. Climate hysteria has succeeded in channeling all concerns about the environment into a single priority — the reduction of carbon combustion, which implies the reduction of energy consumption generally. In other words, whether people realize it or not, they are campaigning for energy rationing.”

     Todennäköisesti valtava joukko hyödyllisiä idiootteja on saatu tukemaan tuota Big Agendan edistämiseksi keksittyä ilmastohuijausta yhden ainoan huijarin toimesta, joka propagandistina toimiessaan on ansainnut samalla huimat summat rahaa itselleen:
     ”Warren Buffet’s vice chair: Gore’s ‘not very smart’ & ‘an idiot’, but became filthy rich investing in ‘global warming’”,
     http://tapnewswire.com/2017/07/warren-buffets-vice-chair-gores-not-very-smart-an-idiot-but-became-filthy-rich-investing-in-global-warming/

     Energian väitetty niukkuus on huijausta siinä missä tuo väite ihmisen aikaansaamasta ilmastonmuutoksestakin:

     ”The 9/11 Truth Movement, Free Energy Suppression and the Global Elite’s Agenda”,
     http://www.checktheevidence.co.uk/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=182&Itemid=60

     ”Prof. Meyl: Free Neutrino Energy in the whole Universe
     Prof. Konstantin Meyl har upptäckt den magnetiska skalärvågen. 100 år innan gjorde Nikola Tesla samma sak med den elektriska skalärvågen. Båda censureras bort i media och inom, av vetenskapsetabllissemanget ’auktoriserad’ forskning, därför att skalärvågor är direkt kopplat till fri energi, som de hemliga makthavarna vill undertrycka till varje pris. Vi skall förtryckas genom att köpa olja och dyr el som mycket baseras på den förödande atomenergin. Att våra energikostnader skulle kunna vara nära 0 kronor varje månad förtigs…”
     http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/325-prof-meyl-free-neutrino-energy-in-the-whole-universe.html

    • Tuossa toisen linkkisi takaa löytyvässä artikkelissa on näytetty siis tuhansia vuosia koskeva lämpötila-käyrä, joka muistuttaa muodoltaan vuosistorataa ja syy siihen on tiivistettynä artikkelin lopussa:

     ”The spiky, fractal pattern of Earth’s climate variation can be accounted for by semi-regular discharge events that occur either on the Sun’s own current filament, or somewhere in the web of filaments to which that filament is connected.”
     [Filaments are large regions of very dense, cool gas, held in place by magnetic fields.]

   • ’… This mind-control campaign has been very successful in immunizing the majority of the population against the revelations available on the Internet, especially regarding 9/11…’

    Tässä mielenkiintoinen linkki. Se liittyy 9/11 tapahtumaan ja kertoo kuinka syyllisyyden murtama CIA-agentii tunnustaa kuolemansa alla kuinka WT7 otettiin alas.
    Hän oli tullut omantunnon tuskiin kun alkoi tajuta että oli ollut sokeana patrioottina mukana hankkeessa jonka luuli palvelevan maataan mutta myöhemmin alkoi ymmärtää kuinka kaikki kääntyikin lopulta maansa vahingoksi.
    Heräsi ajatus koska vastaavaa omantunnon vaivaa alkaa kehittyä maamme sille rappari-eliitille joka on mukana NWO-hankkeessa ja alkaa ymmärtää kuinka on tuhoamassa omaa maataan. Ennen kuolemaa on helppo tunnustaa sellaista josta voi muulloin joutua maksamaan hengellään.
    http://yournewswire.com/cia-911-wtc7/

 7. Jep, mitä pidemmälle menneisyyteen katsomme maapallon lämpötiloja ja eri tyyppisiä muutoksia ilmastossa, sitä selvemmäksi käy että ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on täyttä epätieteellistä huuhaata!

  Juuri tästä syystä monet tunnetut geologit ovat usein kyseenalaistaneet nämä ”teoriat”.

 8. Pakkorokotukset leviävät Euroopassa:
  ”Tvångsvaccinering sprider sig i Europa – Italien tar beslut”, http://newsvoice.se/2017/07/15/tvangsvaccineringar-italien-europa/
  Mitä rokotteisiin mahdollisesti lisätyillä nanokokoisilla mikrosiruilla (mm. NWO-rikolliset tahot) voi aikaansaada – siinä lienee vain mielikuvitus rajana.

  Ks. myös ”Italialaiset osoittivat mieltään pakkorokotuslakia vastaan”, http://magneettimedia.com/italialaiset-osoittivat-mieltaan-pakkorokotuslakia-vastaan/

  • Onhan tuosta varoitettu jo aikoja sitten. Suuri joukko tiedemiehiä pitää tekoälyä suurimpana riskinä maailman tuholle. Mielenkiintoisia myös nuo seuraavat 6 syytä.
   ”Emme halua syyllistyä pelotteluun. Haluamme vain saada päätöksentekijät puhumaan.”

   1) Tekoäly. Tämä on kaikkein todennäköisin.
   Sitten tärkeysjärjestyksessä:
   2) Väärä totalitaarinen maailmanhallinta, joka esim. laiminlyö köyhyyden seuraamusten hoidon ja johtaa globaaliin anarkiaan.
   3) Globaali ekonomis-poliittinen romahdus.
   4) Ekologinen romahdus.
   5) Tuntemattomat, vaikeasti ennustettavat seuraamukset ihmisen nykyisistä toimista.
   6) Nanoteknologia.
   7) Synteettinen biologia (itse tuotettu patogeeni).

 9. Eräänlaista tajunnan manipulointia ja tuhoamista tämäkin. Huumeiden koukussa olevaa on helppo rahastaa ja hyväksikäyttää
  Näin se menee kulissien takana.
  Magneettimedia julkaisee Mika Salmen Vastavalkeaan kirjoittaman, Huumeita kansalle, CIA tarjoaa!  –artkkelin kokonaisuudessaan. Mika Salmi on tietotekniikan insinööri, joka on viimeisten kymmenen vuoden aikana perehtynyt mm. terrorismiin ja siihen liittyviin sotiin.

  Artikkelin mukaan valtiolliset toimijat ylistävät käyvänsä ”sotaa huumeita vastaan”, samalla tiedustelupalvelut ovat tehneet tiivistä yhteistyötä alamaailman toimijoiden kanssa, rahoittaen huumekaupalla salaisia operaatioitaan.
  Kansainväliseen huumekauppaan ovat kytkeytyneet esimerkiksi CIA, Mossad, Yhdysvallat ja Israel.
  http://magneettimedia.com/kansainvalinen-huumekauppa-juutalaisen-eliitin-kasissa/

 10. Moraalisen romahduksen vivahteita, ja seurauksia me olemme todistamassa päivittäin. Mädännäisyyden lista ei mahdu näille sivuille, niin pitkälle on pahuus viety. Se alkaa jo kodin perheiden piirissä, ja jatkuu koulujen,ja koulutuksen sirrtyessä liikemaailmaan,jossa rehellisyys ei asu eikä vaikuta. Ahneuden sanelemana käydään verisiä sotia tehtailtujen verukkeiden varjolla, uskonnollisten järjestöjen siunauksin. Yritä sitten elää ”Jumalisesti” tällaisessa yhteiskunnassa, ei tulis kuuloonkaan. Maapallon kansat elävät kuin madot mädäntyneessä raadossa. Mitä hyötyä on ollut kaikista uskonnoista, joissa huudetaan ”herraa avuksi”. Se herra taitaa olla matkoilla, huutakaa kovemmin. LOL.

 11. Taas tarvitaan asioiden tulkitsijoita. Tekniikka on mennyt pitkälle, mutta tulevaisuutta ei kyetä tarkasti ennustamaan. Hurrikaani Harwey tuli ja meni, aiheuttaen satojen biljoonien dollareiden tuhot, joita ei mikään vakuutusyhtiö tule korvaamaan. Niinkuin myrskyihin ei olisi voitu uskoa tulevaksi Mexikon lahdelle. Ja arvaas mitä ? Seuraava on jo Karibialla lähestymässä saaristoa, suuntana Florida, taikka pahimmassa tapauksessa samaa rataa Texasin rannikolle. Bensan hinta on jo nousussa ensimmäisen myrskyn takia, ja öljy-yhtiöt kuolaavat voittosummiaan hädänalaisten kustannuksella. ”Is this great country, or what” ? Capitalistisessa systeemissä hyödyt otetaan vaikka ruumisarkussa makaavilta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here