The New Arab -median blogisti Diana Alghoul uutisoi Israelissa, lähellä Jerusalemia ja Beetlehemiä sijaitsevalla laittomalla Gush Etzion -uudisasutusalueella turistien iloksi perustetusta ”Ammu palestiinalaisia terroristeja” -teemapuistosta. Konseptin kehittäjä on terrorismin vastainen Caliber 3 -akatemia.

Vierailijat saavat maksua vastaan ”ampua maaliin” oikeilla luodeilla, osallistua tarkkuuskivääriturnaukseen, kokeilla simuloitua itsemurhapommitusta samoin kuin puukotusta sekä opiskella Krav Magaa, Israelin turvallisuusjoukkojen kehittämää taistelumuotoa. Caliber 3:n kuvagalleriasta saa käsitystä aktiviteeteista.

Haaretz-lehden haastattelemat turistit eivät pitäneet kokemusta väkivaltaa glorifioivana. Lehden mukaan muitakin ”terrorisminvastaisia” teemapuistoja on perustettu eri puolilla Israelia ja Länsirantaa.

The New Arab -media ilmaisee huolensa siitä, että tällaisilla huvituksilla Israel pyrkii dehumanisoimaan palestiinalaiset ja normalisoimaan palestiinalaisalueiden miehityksen.
¤

Kommentti

Ja minä kun kuvittelin kirjoittavani rankkaa satiiria helmikuisessa jutussani ”Gun Park Terrafame avataan kesällä!

Alkaa vaikuttaa pahasti siltä, että mitään niin irvokasta ei pysty keksimään, etteikö joku sitä jossain toteuttaisi. Todellisuus ohittaa aina keksityn.

– RS

 

Lähde

The New Arab (11.7.2017): Call of Duty: Israel’s new tourist attraction allows guests to ’shoot Palestinian terrorists’ https://www.alaraby.co.uk/english/blog/2017/7/11/israels-tourist-attraction-allows-guests-to-shoot-palestinian-terrorists

Israelilaissotilaita harjoittelemassa ammuntaa. Kuva: IDF (CC BY-NC 2.0) via Flickr

41 KOMMENTTIA

 1. Pieni mutta tärkeä askel SUUR-Israelia luotaessa. Sionistit osaavat tehdä kaikesta bisnestä.
  Kun maailman valtamedia on heillä aika hyvin hallinnassa niin mustasta voidaan tehdä valkoista ja totuus kääntää muuksi mitä se on.
  Omilta synnyinsijoiltaan veristen sotien avulla häädetyt palestiinalaiset jotka yrittävät muistuttaa maansa kaapanneita heidän rikoksestaan omilla ainoilla mahdollisilla keinoillaan ovatkin ’terroristeja’ jotka muka ihan huvikseen välillä purkavat epätoivoaan miehittäjiä kohtaan ja joita saa ampua kuin jäniksiä
  Käsittämätöntä on että Israel voi ajaa ja edistää multi-kulttuurin asiaa muualla mutta ei omassa maassaan siedä edes sen kanta-asukkaita palestiinalaisia, jotka vielä omaavat osin saman geeniperimän heidän kanssaan vaan heidät on tarkoitus eliminoida ja häätää pois omilta asuinsijoiltaan.

  Ei kovin hyvää mainosta Israelille
  Israeli Rabbi Asks West Bank Settlers to Poison Palestinian Water — Israelilainen rabbi kehottaa myrkyttämään palestiinalaisten veden Länsi-rannalla ja häätämään heidät pois omilta mailtaan
  http://www.globalresearch.ca/israeli-rabbi-asks-west-bank-settlers-to-poison-palestinian-water/5597351
  Why Palestine Is Still the Issue — Miksi Palestiina on yhä asian ydin ja riitakysymys
  For more than 40 years, I have recorded the refusal of the people of Palestine to comply with their oppressors: Israel, the United States, Britain, the European Union.
  “Palestine,” said Nelson Mandela, “is the greatest moral issue of our time.”
  The Israeli historian Benny Morris describes how David Ben-Gurion, Israel’s first prime minister, was asked by one of his generals: “What shall we do with the Arabs?”
  The prime minister, wrote Morris, “made a dismissive, energetic gesture with his hand”. “Expel them!” he said.
  https://www.unz.com/article/why-palestine-is-still-the-issue/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=154629

  Jokaisen on paikallaan miettiä kuka se todellinen terroristi alueella onkaan? Onneksi on niitäkin jotka sitä miettivät ja muistuttavat siitä sionisteille.

  • ’…että Israel voi ajaa ja edistää multi-kulttuurin asiaa muualla mutta ei omassa maassaan siedä edes sen kanta-asukkaita palestiinalaisia, jotka vielä omaavat osin saman geeniperimän heidän kanssaan…’
   Tätä ihmettelee myös Mya Jaradat joka muutti USA:sta Israeliin. Hän kysyi aikansa siellä asuttuaan miksei maa ota vastaan lainkaan pakolaisia … ja pettyneenä muutti takaisin USAan.
   A Jewish American who immigrated to Israel asks why refugees can’t
   Journalist Mya Jaradat loved Hebrew so much she made aliyah — but now she’s gone back to the US and written a tell-all book about how Israel treats asylum seekers
   http://www.timesofisrael.com/a-jewish-american-who-immigrated-to-israel-asks-why-refugees-cant/

 2. Onhan taas kerran ”hipokraattisen, suosiokansan” kauhistukset selvästi esillä. Laupea Samarialainen pyörii haudassaan kuin ruletin pyörä. On niillä israelilaisilla otsaa esiintyä kaikkivaltiaan jumalan esikoiskansana vieläkin,vaikka murhasivat jumalan pojan jeesuksen, roskajoukkojensa avustamana. Eikö maapallon kansat jo herää propakandastaan, minkälaisesta terroristimaasta on kysymys. Ensin Israel rakentaa laittomasti palestiinalasten maahan asumuksiaan, ja sitten vielä lisäksi lietsovat vihaa heitä kohtaan. USA ei tietenkään esitä mitään protestointia israelia kohtaan, vaan jatkavat israelin aseistusta puoli-ilmaiseksi. Missä piiloittelevat YKoon ”oikeamieliset edustajat” ? Huopatossu tehtaallako ? Siionistien pelko on nykymaailmassa, ”viisauden alku”. Kultarannan asukas, puolustatko tuollaista menettelyä ? Antaas kuulua ?

 3. Palestiinalaisten kohtaloa voi verrata holokaustiin josta sionisteille on tullut pakkomielle ja uusi uskonto kuten Atzmon toteaa. Hän myös näkee Israelin nyt itse toimivan Natsi-Saksan tavoin.
  Juutalaisten vaino WW2 aikana ei suinkaan ole ainoa holokausti maailmassa, vain yksi monista. Ja koko ajan on meneillään holokausteja ja kansojen murhia, joista vaietaan.
  Tilanne holokastin suhteen on sama kuin 9/11 suhteen: totuutta ei saisi tutkia ja niitä jotka tutkivat vainotaan ja he voivat jopa päästä hengestään. Miksi totuus on niin arka paikka? Sitä se on koska se minkä halutaan olevan totuus ei ole totuus.
  ”Tietääksesi kuka hallitsee, selvitä, ketä et saa arvostella.”
  ”If you question the existence of the historical Jesus, no one is going to put you in prison for Christ denial. That’s allowed and even promoted by an underground army of Christ haters. Yet if you question the Holocaust and assert that it did not happen as described, you are guilty of Holocaust denial and can be hounded out of your job.”
  https://www.darkmoon.me/2017/blood-libel-the-ritual-persecution-of-alison-chabloz/

  Tilanne holokastin suhteen on sama kuin 9/11 suhteen: totuutta ei saisi tutkia ja niitä jotka tutkivat vainotaan ja he voivat jopa päästä hengestään. Miksi totuus on niin arka paikka? Sitä se on koska se minkä halutaan olevan totuus ei ole totuus.
  ”Tietääksesi kuka hallitsee, selvitä, ketä et saa arvostella.”

  En ole holokaustin kieltäjä mutta kyllä sitä ja sen syitä pitäisi voida vapaasti tutkia kuten kaikkea muutakin. Silloin se voisi palautua oikeisiin ja realistisiin mittasuhteisiin. Ja myös sionistien oma osuus siihen pitäisi olla vapaasti tutkittavissa. On nimittäin aika paljon faktaa sen puolesta että he itse edistivät sitä pakottaakseen Saksan juutalaisia muuttamaan Palestiinaan.
  By Gilad Atzmon: Antisemitism is Merely a Business Plan
  ”This dynamic is at the core of the Zionist philosophy: Since Israel presents itself as a  ‘Jewish shelter,’ its existence becomes meaningful only when a shelter is desired.  As we often witness, it is Israel’s politics and policies that instigate global Jew hatred and that hatred actually affirms Israel’s existence as a safe haven for world Jewry.”
  http://www.gilad.co.uk/writings/2017/7/18/antisemitism-is-merely-a-business-plan
  http://www.gilad.co.uk/writings/2017/6/24/athens-versus-jerusalem-a-book-review-by-taxi-platos-guns

 4. Koska meillä. Ammu kansallismielinen maataan puolustava terroristi (naiset,lapset ja ihan mikä vaan liikkuu ja vaikkei liikkuiskaan)

 5. Eikös niiden palestiinalaisten tavoitteena ole tuhota Israel ja työntää viimeinenkin juutalainen mereen? Jos edes uhka sellaiseen on olemassa, ovat erilaiset leiritkin israelilaisten taholta puolusteltavissa. Tietysti palestiinalaiset voisi kotouttaa ja integroida Israeliin. Vastaavat toimethan ovat tuottaneet hienoja tuloksia Euroopassa, joten EU:n konsultit Israeliin opettamaan miten homma hoidetaan.

  • Huh, huh. Olipa yllättävä kannanotto. Huonot tiedot sinulla asioista. Kannattaisi perehtyä faktoihin ennen kuin ottaa kantaa. Sinua ei totuus näytä kiinnostavan.
   Varmaan itse sitten surutta alistuisit siihen että kotimaasi valloitetaan ja sinut häädetään omasta kodistasi ilman että olet ollut ketään vastaan sotajalalla. Siinä ei siis olisi mitään väärää?
   Juutalaisia on kautta aikojen elänyt Palestiinassa sulassa sovussa alkuperäisten palestiinalaisten kanssa mutta vasta sionistit aloittivat sodan palestiinalaisia vastaan ryhtyessään perustamaan Israelin valtiota ja alkoivat valloittaa heidän maitaan ja häätää heitä pois asuinsijoiltaan. Ben-Gurion: ”Expel them!:”
   Kyse on kansanmurhasta.

   • Kun tämän juuri luin niin laitan tänne yllä olevan vakuudeksi
    By Dennis J Bernstein and John Pilger
    The Price for Criticizing Israel
    ”I suppose Mandela considered Palestine the greatest moral issue because it was about a people wronged. The Palestinians were not the Germans, they didn’t do terrible things to the Jewish people. In fact, they had lived peacefully with the Jewish people for a very long time. They were the majority people in their country. Jews, Muslims, Christians lived together in peace, generally speaking, until the state of Israel was imposed on them.
    As Mustafa Barghouti put it, “The Zionists wanted a state at the expense of the Palestinians.” That’s what Mandela meant. Palestine is a classic colonial injustice. [Israel] is the fourth largest military power in the world backed by the largest military power, the European Union and other Western countries, taking away the freedom and imposing oppression on the people of Palestine.
    Ultimately, I believe that the solution is in the United States. Without US backing in all its forms, Israel would have no choice but to become a normal country.”
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=155023
    http://www.informationclearinghouse.info/47481.htm

 6. Siis vain hyvää (palestiinalaisten) terroria tulee kannattaa, ainakin tämän blogin ja kommenttien perusteella. Israel on yksipuolisesti se hirviö.
  En kannata sionismia, mutta pientä tasapainoa voisi kannanotoissa viljellä.

  Jenkit kysyvät miksi USA tukee taloudellisesti palestiinalaisten terroria http://www.frontpagemag.com/fpm/267296/funding-terrorism-fight-terrorism-daniel-greenfield

  Asioita voi katsoa Israelin kantiltakin: https://www.gatestoneinstitute.org/10703/unesco-israel-antisemitism

  Eli eikö tulisi pyrkiä ennakkoluulottomaan arvointiin terrorismista, sen syistä ja rahoittajista ja mahdollisuudesta sen kitkemiseen. Palestiinalaisten säälittely on kuin matuleirin hyysäämistä Helsingin keskustassa.

 7. Olet todellakin pahemmin irti realiteetista kuin luulinkaan. Sanot:
  ’…Palestiinalaisten säälittely on kuin matuleirin hyysäämistä Helsingin keskustassa…’
  Tuon alemmaksi et enää pääse jos tavoitteeksi otetaan totuus ja oikeudenmukaisuus.

 8. No kyllähän ne juutalaiset paljon pahaa ovat saaneet aikaan, täytyy myöntää. Olivat Atomipommin Isän, J Robert Oppenheimerin (juutalainen) johtamana värkkäämässä ne ensimmmäiset atomipommitkin Manhattan-prjoktissa. Juutalaisista projektiin osallistuneista on tietoakin: https://www.darkmoon.me/2015/the-nuclear-nightmare-jews-behind-the-atomic-bomb/
  Ehkä voisi lisätä, että heitä ei varmastikaan valittu mukaan juutalaisuutensa perusteella… No tavoite saavutettiin ilman palestiinalaisten väliintuloa, silloin.

  • Tuo on kokonaan eri asia. Itse olen vain puolustanut palestiinalaisten oikeutta elää omilla synnyinsijoillaan. Ja oikeutta tutkia kaikkia asioita vapaasti ilman että saa pelätä joutuvansa syytettyjen penkille.

    • Minkä ’sivistyksen’? Sanoisit suoraan länsimaisen barbarian sillä siitähän on kyse.
     Et näköjään ymmärrä kuka on todellinen terroristi Lähi-idässä ja muuallakin.
     Ei länsimaiseen sivistykseen (’arvoyhteisöön’ kuten se itseään irvokkaasti kutsuu) kuulu se, ettei ketään häädetä sodilla omilta asuinsijoiltaan. Siihen kuuluu että pyritään ylivaltaan, ei rauhaan eikä yhteistä etua edistävään dialogiin.
     Kaikki puhe tuosta ’arvoyhteisöstä’ ja sen ylevistä arvoista (vapaudesta joka tarkoittaa vahvemman/eliitin oikeutta ja mielivaltaa) on pelkkää naurettavaa sanahelinää.
     Tuota sotaista häätämistä ei tapahdu vain Lähi-idässä eikä vain palestiinalaisiin kohdistuen vaan globaalisti USA/Israel/EU/Nato-koaliition sotatoimien seurauksena. Ja siihen mekin olemme itsemme kytkeneet.
     Miksi? Koska meissäkin, ainakin suuressa osassa, elää barbarian henki.

    • Sanot että haluat säilyttää länsimaisen sivistyksen vaikka sitä yritetään tuhota. Missä ja miten tuo sivistys sinusta näkyy?
     https://fi.wikipedia.org/wiki/Sivistys
     Länsimainen ihminen on tuhoamassa koko maailman ja hänen ’sivistyksensä’ on tekojen tasolla vahvasti ristiriidassa sen kanssa mitä sivistyksellä ymmärretään.
     En näe oikeastaan enää juurikaan millään aluella mitään sellaista mitä voisi pitää sivistyksenä. Ainoastaan joitakin yksittäisiä ajattelijoita ja kriitikkoja jotka eivät tue sitä kehitystä joka ohjaa Länttä.
     Olisi kiinnostavaa kuulla missä itse näet nykymenossa sellaista jota kannattaisi puolustaa.

     • Entäs sen uskonnollisen palestiinalaisen eliitin aggressio? Ja (radikaalin) islamin aggreessio seutukuntansa sisällä ja ympäri maailmaa? Kesytettävissä?

     • Jos sinut häädetään omilta asuinsijoiltasi niin kai yrittäisit saada takaisin ne ? Ei kannata sotkea tähän muuta islamin aggressiota.
      Suurin ongelma on minusta nwo-eliitin aggressio joka haluaa alistaa planeetan kansat valtansa alle ja jossa islamia käytetään nyt välineenä luotaessa terrorismia länsimaihin.

  • Varsin yksipuolinen ja kaunisteltu näkemys. Kannattaisi perehtyä faktoihin paremmin.
   Jos kaikki olisi todella noin todellisuudessa niin eihän maailman myötätunto olisi palestiinalaisten puolella eikä mitään boikottia Israelia vastaan olisi koskaan syntynyt.
   Ja miksi Ben-Gurion sanoi palestiinalaisista: expel them! – karkoittakaa heidät! Ja sillä linjalla maa on edennyt.
   Yleinen mielipide on että Israel on väkivaltaisesti luotu valtio joka käy koko ajan sotaa palestiinalaisia ja arabeja vastaan ja haluaa laajentaa alueitaan. Se on myös monien juutalaistenkin mielestä rasistinen valtio.
   “Greater Israel” in the Making? Israel to Control Mediterranean From Beirut to Gaza?.
   http://www.globalresearch.ca/greater-israel-in-the-making-israel-to-control-mediterranean-from-beirut-to-gaza/5600406

   • Ei minun myötätuntoni ole ”palestiinalaisten” puolella. Ben Gurion oli aivan oikeassa. Loisivat Israelin valtion alueella ja heidät kuuluisi karkoittaa sieltä pois sinne minne alunperin kuuluvatkin eli Jordaniaan.

    • Taisi jäädä lukematta tuolta ylempää että he ovat Palestiinan alkuperäistä väestöä ja eläneet siellä pitkään sovussa muiden kanssa kunnes sionistit aloittivat sodan ja heidän häätämisen asuinsijoiltaan.
     He ovat kuten meillä karjalaiset joutuneet jättämään maansa.
     ”–In fact, they had lived peacefully with the Jewish people for a very long time. They were the majority people in their country. Jews, Muslims, Christians lived together in peace, generally speaking, until the state of Israel was imposed on them.”

    • Miehitysvallan velvollisuuksista miehitettyä maata kohtaan:
     Remember Gaza
     Lest we forget: Geneva Convention Article 56:
     ”The occupying power has the duty of ensuring and maintaining the medical and hospital establishments and services, public health and hygiene in the occupied territory… Medical personal of all categories shall be allowed to carry out their duties.

     ”Gaza has been under Israeli control for half a century; everything that goes in and everything that gets out. After three “Gaza wars,” 2008-9, 2012, and 2014, Gaza is a cesspool; no parks or green space, very little drinkable water or sanitation facilities, electricity only a few hours a day and no where to hide when attacked.
     http://thomas-l-are.blogspot.fi/2017/07/remember-gaza.html

     • Maa-alue jota kiista koskee on kuulunut aina juutalaisille aina siitä saakka kun palasivat Egyptistä n.1250 ekr.

     • Niinkö? Mistä sen tiedät?
      Uskotko satukirjoihin ottamatta selvää kuka sen historian on kirjoittanut?
      Näköjään.
      Valitettavasti vaan on ihan juutalaisiakin tutkijoita jotka sanovat että nuo Vanhan Testamentin tarinat ovat keksittyjä eikä esim. mitään kuningas Davidia eikä hänen kuningaskuntaa ole koskaan ollutkaan.
      Joten en olisi noista asioista noin varma. Historiaa on niin helppo vääristää.
      Kannattaisi myös perehtyä kasaariteoriaan jolle on vahvaa geneettistä näyttöä.
      Entä mistä ne palestiinalaiset sitten ovat tulleet?

     • Voittajat kirjoittavat historian, joka on aina muunneltua totuutta. Hyviä esimerkkejä ovat esim. WW! ja WW2, kaikki sodat 9/11 alk. ja holokasti jota ei saisi edes tutkia.
      Tutkijoillakin on usein myös tarve löytää sitä mitä haluavat, myös historian tutkijoilla. Esim. Raamattuun uskovat löytävät todistusaineistoa joka tukee heidän uskoaan.

  • Ote linkistä: ”During his speech, Trump asked several vital questions. ”Do we have the confidence in our values to defend them at any cost? Do we have enough respect for our citizens to protect our borders? Do we have the desire and the courage to preserve our civilization in the face of those who would subvert and destroy it?” There’s no question that the West has the military might to protect itself. The question is whether we have the intelligence to recognize the attack and the will to defend ourselves from annihilation.”
   Olen lukenut ja kuunnellut tuon puheen aikanaan.
   Siinä puolustetaan omaa ’hinnalla millä hyvänsä’ vaikka tuo oma (’our values’) kestää huonosti päivänvaloa. Siksi se on vähän tekopyhä. Se mahdollistaa sodan jota käydään maailman kansojen alistamiseksi pankkiiri-eliitin sortovaltaan, rikkaiden ylettömän rikastumisen ja köyhien tuhon. Se jatkaa sitä ’we first’ riistoa mikä on ollut satojen vuosien ajan tyypillistä Lännen siirtomaavallalle. Se ei vaikuta vain omaa puolustautumista painottavalta puheelta.
   Se olisi hyvä puhe jos se olisi kennedymäinen (jossain sitä on kyllä verrattu sellaiseen), vetoomus länsimaisen sivistyksen ja kulttuurin omaa sisäistä rahan valtaa ja imperialistista sotaa vastaan mutta ei, siltä se ei ikävä kyllä vaikuta.
   Voi kysyä onko Islam vaarallisin vihollinen vaikka se vihaakin länsimaista kulttuuria? Monen mielestä siitä on pikemminkin tehty liian suuri vihollinen koska arabien öljy pitää ryöstää ja siksi luoda – Libyan ym. malliin – USA-koaliition haluamat nukkehallitukset alueelle. Ilman tätä bisnestä se saisi olla monen analyytikon mielestä rauhassa ? Ehkä.
   Myös se että muslimeja on monen kriitikon mukaan organisoidusti tuotu ja koko ajan tuodaan Länteen jotta saadaan täällä luotua terrorismia ja kaaosta (islamofobiaa) kestää huonosti päivänvaloa. Tässä mm. Soros on nostettu esiin. Miksi tämä pakollinen multi-kulti ja sen tuoma terrorismi? Kuka sitä haluaa? Kuinka itseään sivistyneenä ja ylevänä pitävä kulttuuri voi tehdä tällaista?
   Tällaisia ajatuksia mm. heräsi tuosta puheesta ja siitä mitä koko ajan tapahtuu : lisää loputonta sotaa niitä vastaan jotka eivät sopeudu ’läntisen arvoyhteisön’ tai ’America first’ muottiin.

   Blogi: Henna Kajava, ma 24.07.2017 23:29
   YK:n propagandavideo Euroopan afrikkalaistamiseksi julki
   http://beta.oikeamedia.com/o1-30155

   • Voima on aina muotia.

    ”Israel on ohjuspuolustuksen eturintamassa” Ahti Lappi: Ohjuspuolustus – Vuosituhannen haaste. Suomen Sotilas 1/2017.

  • Linkin kommentista
   Kommentit: 1
   Pertti ke 26.07.2017 23:51 0Oikea kommentti!
   ”On kyllä aika uskomatonta, miten perusteellisesti arabit yleensä ja palestiinalaiset vielä erikseen ovat osanneet sekoittaa asiansa. Median avulla tapahtumia on kuitenkin vaikea hahmottaa. Sen perusasian kyllä ymmärtää, että sekasorron varsinainen syy on Israel.”
   Ilman sionistien aggressiivista Palestiinan valloitus politiikkaa palestiinalaiset asuisivat omilla maillaan sovussa kuten tuhansia vuosia ennenkin. Ja tuskin koko alueella ei olisi kaaosta ja sotia joita siellä nyt käydään sanovat Lähi-idän sotapolitiikan tutkijat.
   Näkee kyllä ettei sinulta heru sympatiaa palestiinalaisille vaikka he ovat kansanmurhan kohde. Ihmetyttää miksei heru.

   • Se on aivan sama onko se kiinalainen uiguuri tai palestiinalainen uskonuhri, joka käyttää terrorismia omien harhojensa taaksepäin viemiseen, ei heru. Tai suomalainen
    myötäeläjä, ei heru. Kamelinkusi on kuin vitunvirkkaajan juomapuriste. Funtsitaan.

 9. The Chinese Have Realised That Washington is Evil — By Paul Craig Roberts on July 29, 2017
  How Information Is Controlled by Washington, Israel, and Trolls, Leading to Our Destruction — Paul Craig Roberts — sinopolitico July 27, 2017
  ”Dear Readers: I very much appreciate the support you show for me in your emails. I seldom receive a rude email from you, and when I do it is usually something off subject, such as a reader angry with Israel and unloading on me with an accusation that I am a coward and a “Jew-lover” because I don’t do enough to expose the crimes of the Jews.
  This accusation always amuses me as the ADL lists me as an anti-Semite because I occasionally make an entirely justified criticism of Israel’s mistreatment of Palestinians and excessive influence over US foreign policy, as have many outstanding scholars, such as John Mearsheimer and Stephen Walt, and many Jews themselves.

  Control over explanations is important to Zionist Israel. If Americans can be convinced, as many have been, that Palestinians are terrorists out to kill all Jews, Israel’s theft of Palestine and mistreatment of Palestinians is not the issue that it would otherwise be.
  The Israel Lobby also works hard to control which voices are acceptable and which are not. For example, no one is permitted to investigate the Holocaust. Some European countries have a law against Holocaust investigation, and historians have been sent to prison for challenging the official explanation, which it is mandatory to believe. ”
  ”There is a great deal of hostility toward the Zionist government among European populations and Muslims. But this hostility does not transfer to all Jews. People are capable of differentiating the responsible from the powerless.
  All Jews are not Israelis and all Israelis are not Zionists. … Israelis who organize in protest to the Zionist policies against the Palestinians, such as Jeff Halper, coordinator of the Israeli Committee Against Home Demolitions, are branded “self-hating Jews” by the Zionist government.
  Halper is Jewish, but the Palestinians do not hate him. He can go to Gaza without any danger from the Muslims. The only danger he faces is from the Israeli government who arrested him for going to Gaza. Indeed, distinguished Israelis, such as Gilad Atzmon and Ilan Pappe have left Israel for safety in Europe. Both are demonized by the Israel Lobby. If you care to understand Zionist Israel, read Atzmon’s book, The Wandering Who? For Palestine, read Pappe’s books.
  The Saker says that the agenda most in need of our attention is the “anglo-zionist agenda” of US/Israeli domination.
  The overriding fact of our time is that any country or person in the way of US/Israeli domination is destined for destruction. http://thesaker.is

  — lisää linkistä
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=155373

   • Niinpä.
    Sitäkin on kahta lajia: fyysistä ja henkistä. Yleensä ne joilta jälkimmäistä puuttuu turvautuvat ensin mainittuun kuten esim. tämä ’nwo-mafia’ (US/Israeli domination) joka terrorismia synnyttää ja pitää hereillä maailmassa.

    • P.s. — Ja onhan tuo ’terrorismi’ hyvää bisnestä joillekin — 18 000 tuhatta elintä otettu talteen kuolleilta syyrialaisilta Israelin toimesta. Näin sanoo Damaskuksen yliopiston lääketieteellinen johtaja.
     Israel harvested 18,000 organs from dead Syrians during the war
     The Damascus university medical doctor heading Medical Forensics department Dr. Hussein Nofal estimates that at least 18,000 Syrians have had organs removed during the war thus far.
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=155412

     Kuinkahan suuri mahtaa olla tapetuilta palestiinalaisilta otettujen elinten määrä Israelin käymässä elinkaupassa? Ruumiitkaan eivät saa olla enää rauhassa kun ’terroristeja’ jahdataan.

 10. Tätä mekin olemme tukemassa — tai meidän ’niinistöläinen, sionismin asiaa ajava Nato-eliitimme’
  The Criminalization of War: Gaza
  By Prof Michel Chossudovsky
  The expansionist policies of the State of Israel including the annexation of the illegally occupied territories, not to mention the ”Greater Israel” project of territorial extension are an integral part of the US-led military agenda in Middle East. The siege on Gaza and the Zionist Plan for the Middle East are related to the US-NATO military agenda.
  Sodan kriminalisointi: Gazan
  Prof. Michel Chossudovsky
  Israelin valtion ekspansiiviset hankkeet, mukaan lukien laittomasti miehitetyt alueet ja ”Suur- Israelin” alueellisen laajentamisen, ovat olennainen osa Lähi-idän Yhdysvaltojen johtamaa sotilaallista agendaa. Gazan piiritys ja Lähi-idän sionistinen suunnitelma liittyvät US-NATOn sotilaalliseen esityslistaan.
  Israelin Gazan saarto on rikollinen teko: Gaza on keskitysleiri, maailman suurin avoin vankila, josta kukaan ei voi paeta.
  Kaksi miljoonaa palestiinalaista asuu Israelin piirityksen alla.
  Israel valvoo välttämättömiä tavaroita, mukaan lukien ruoka, vesi, energia ja lääketiede. Israel valvoo myös Gazan aluevesiä kansainvälisen oikeuden vastaisesti.
  Sionistinen projekti tukee juutalaista siirtokuntaa. Laajemmin se merkitsee politiikkaa, jolla tapetaan, köyhtdytetään ja karkotetaan Palestiinan palestiinalaiset, jotta Länsi-Gazan ja Gazan liittäminen Israelin valtioon lopulta toteutettaisiin.
  Kuten Ben Gurion sanoi: Expel them!
  The Israeli historian Benny Morris describes how David Ben-Gurion, Israel’s first prime minister, was asked by one of his generals: “What shall we do with the Arabs?”
  The prime minister, wrote Morris, “made a dismissive, energetic gesture with his hand”. “Expel them!” he said.
  https://www.unz.com/article/why-palestine-is-still-the-issue/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=154629
  Lue Chossudovskyn hyvä ja perusteellinen selvitys asiasta
  https://www.globalresearch.ca/the-criminalization-of-war-

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here