Ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watch (HRW) kertoo julkaisemassaan raportissa, että luotettavina pitämiensä kansainvälisten tarkkailijoiden välittämien tietojen mukaan viimeisiä taisteluita terroristijärjestö ISISin rippeitä vastaan Mosulissa käyvät Irakin hallinnon – Yhdysvaltain ja muun lännen liittolaisen – sotilaat ovat toistuvasti syyllistyneet oikeudettomiin teloituksiin Vanhan kaupungin alueella ja ympäristössä sekä tappaneet mielivaltaisesti kaupungista pakenevia.

”Kun [Irakin pääministeri Haider] al-Abadi juhlii voittoaan Mosulissa, hän jättää huomiotta todistetulvan hänen sotilaistaan suorittamassa hirvittäviä sotarikoksia siinä kaupungissa, jonka hän lupasi vapauttaa. Abadin voitto luhistuu, jos hän ei ryhdy konkreettisiin toimiin omien turvallisuusjoukkojensa groteskin toiminnan lopettamiseksi.”

(Sarah Leah Whitson, HRW:n Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan osaston johtaja)

Irakin armeija on estänyt 10. heinäkuuta asti suurimmalta osalta journalisteja pääsyn länsi-Mosuliin. HRW vaatii lehdistölle pääsyä alueelle raportoimaan konfliktista ja tutkimaan saatuja tietoja julmuuksista.

HRW:n dokumentoinnin mukaan koko Mosulin takaisin valtaamisen aikana Irakin joukot ovat pitäneet ainakin 1200 miestä ja poikaa epäinhimillisissä olosuhteissa syytteitä nostamatta – joissain tapauksissa kiduttaen ja teloittaen heitä ISIS-kytkössyytösten varjolla.

Irakin ulkoministeriön edustaja kertoi HRW:lle heinäkuun 19. päivänä suosittelevansa hallinnollisen tutkinnan aloittamista syytösten todenperäisyyden selvittämiseksi.

Aiheesta kirjoittaa myös Al-Jazeera, Qatarin rahoittama uutiskanava, jonka lakkauttamista Qatarin arabinaapurit Saudi-Arabian johdolla vaativat.
¤

Lähde

Human Rights Watch (19.7.2017): Iraq: Execution Site Near Mosul’s Old City https://www.hrw.org/news/2017/07/19/iraq-execution-site-near-mosuls-old-city
¤

Kuvassa Irakin turvallisuusjoukot paraatissa vuonna 2009.
Kuva: Tommy Avilucea | U.S. Air Force (CC0) via Wikimedia
Kuvanmuokkaus: JL

63 KOMMENTTIA

 1. Sota on.
  Kuitenkin on pidettävä mielessä, että tälläkään sodalla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa. Ja jos olisikin, niin ovathan valkoiset kristitytkin tappaneet ja tuhonneet historian saatossa. Enimmäkseen toisiaan.
  Milloin muuten tulee kattava artikkeli kristittyjen ahdingosta Lähi-Idän seuduilla?

 2. Ei kai tässä tarvi kuin etsiä selfiet kavereiden naamoista taistelutilanteista ja sitten seinää vasten. Ongelma poistuu vallankaappaaja kerrallaan. Mutta se ihmetyttää että kun nyt Irakin armeija on voimainsa tunnossa niin miksi ne alkujaankaan jäivät alakynteen? Olihian niillä sama miesvahvuus ja pyssyt. Vai juokisvatko ne kyyryssä karkuun mustakaapuisia partasuita ja huusivat ”herra armahdaa”? Eihän noita mustakaapuja ollut kuin kourallinen jos verrataan Irakin armeijaan.

 3. Koko Mosulin operaatio oli erittäin yksinkertaisesti ja ”ilman aivoja” toteutettu USAn armeijan ja NATOn suunnitelma.

  Siksi se ei pysynyt aikataulussaan eikä budjetissaan ja siksi se perustui USAn ja NATOn taistelutapaan: ammutaan ohjuksia- odotellaan-ammutaan ohjuksia-odotellaan- ammutaan joukkotuhoaseita -odotellaan – ammutaan joukkotuhoaseita -odotellaan -tuhotaan sairaalat, koulut, talot, asunnot, hygienia, viemäröinti, energian saanti, ihmiset – odotellaan -kehutaan itseä medialle – odotellaan- teloitetaan jäljellä olevat kun taistelijat ja sissit ovat siirtyneet muualle jo ajat sitten.

 4. Tämmöiset Human Rights Watch’it ja vastaavat näissä raporteissaan väen väkisin yrittävät soveltaa meidän kulttuurimme normeja ja meidän moraaliamme kansakuntiin, joiden lähtökohdat ovat aivan eri tasolla kuin meidän. Nuo kansakunnat eivät ole sen parempia tai sen huonompia. Vain erilaisia.

  Raporttien lähtökohta on,
  — että meidän kulttuurimme on kaikkein kehittynein koko ihmiskunnan historiassa,
  — että vääjäämätön kehityskulku vie (lineaarisesti) kaikki kansakunnat meidän kaltaiseksemme,
  — että meidän tehtävämme on sormea osoitellen kiihdyttää toisten valtioiden kehitystä ja tarvittaessa
  — aseellisesti pakottaa nuo sivistymättömät ihmiset oikealle sivistyksen tielle.

  Miten käytännössä? Onko tavallisen Libyalaisen elo ja olo tullut turvallisemmaksi ja elintaso paremmaksi sen jälkeen, kun me pommitimme maahan demokratian.
  — Tämä on se vaihtoehto, joka toteutuu Irakissakin, jos lähdemme Human Rights Watch’in viitoittamalle tielle.

  Human Rights Watch on vain hyväpalkkainen suojatyöpaikka monelle älykkäälle ja akateemisesti koulutetulle. Sen tarkoituksena on ajaa rahoittajavaltioiden väkivallalla toteutettavaa ”maailman demokratisoimista” (NWO).
  — Sen jälkeen ihmisiä ei ammuta kuulustelematta kaduille. vain Irakissa. Sen jälkeen tuo on arkipäivää myös Suomessa. (Toki ylpeydeksemme voimme todeta, että meillä ”sitä” ei tapahdu niin paljon kuin siellä muualla. Siellä pahassa maailmassa. — Erottaahan sivistys meidät noista alemmista kansoista.)

  • USA ja NATO levittävät sotavoimillaan ja sodillaan barbariaa, pahoinvointia, tuhoa, jotta USA voisi säilyttää johtoasemiaan maailmassa.

   Nyt kun glibaali hegemonia ja status quo ovat kuitenkin kallistumassa ja jo kallistuneetkin Venäjälle ja Kiinalle, USAn ja NATOn sota- ja tuhovimma ovat vain kiihtynyt sitä mukaa kun niiden oma talous ja sotamenestys voivat huonosti.

   • Nämä ovat imperiumin kuolinkouristuksia. Kun kyseessä on iso imperiumi, sen kuolema ei tapahdu päivässä tai kahdessa. Parissa vuosikymmenessä kylläkin.

    Imperiumin pahin skenaario on, että se menettää (poliittisen) vallan omille kansalaisilleen. Eihän loppupelissä ole ketään muuta ottamassa tuota valtaa. Niin kauan kuin rauha vallitsee. — Jos taas lähdetään sodan tielle, tulevat valtaa jakamaan myös ulkomaiset valtiot.

 5. Vaikka sotarobottien kehitystä pidetään kauhistuttavana asiana, niin toisaalta voi olla niinkin, että niillä vältettäisiin juuri tällaiset tarpeettomat verikekkerit. Kun tekoälyllä varustetulle sotarobottijoukolle annetaan käskyt eliminoida vastarinta, vangita antautuvat viholliset, olla tappamatta ja haavoittamatta tarpeettomasti, minimoida uhriluku ja vauriot, niin se tekee sen – ainakin teoriassa. Tämä ajatusleikin avulla voidaan pohtia, että laskelmoiva, terävä äly ja korkein mahdollinen moraalisuus eivät olekaan vastakkaisia suureita. Onko ihmisen sekä älynsä että moraalinsa puolesta oikeastaan vanhanaikaiseksi jäävä olento?

  • Juuri noin, USAn ja NATOn armeija on ns. tyhmä armeija, kouluja käymätön, normaali koulussa/koulutuksessa pärjäämätön älyllisesti keskinkertaista vaatimattomampi kenraalikunta, mistä sitten seuraa se, että USAn ja NATOn armeija ei vouta sotia ja pystyy vain tuhoamiseen nykyisen aseteknologian avulla.

  • > laskelmoiva, terävä äly ja korkein mahdollinen
   > moraalisuus eivät olekaan vastakkaisia suureita

   Ne eivät ole vastakkaisia. Eivät myöskään yhteismitallisia. Ne ovat toisistaan riippumattomia. Ei ole mitenkään mahdollista päätellä (henkilön) moraalin arvoa älyn terävyydestä tai päin vastoin.

   > sotarobottijoukolle annetaan käskyt eliminoida
   > vastarinta

   Tässäpä se sodan ydin tuleekin esille: Kuka käskee? Jos älyn määrä tai moraalin korkeus asetetaan käskemisen ehdoksi, olisi saman tekevää antaako käskyt ”meikäläinen” vaiko ”vihollinen”.

  • ’…Kun tekoälyllä varustetulle sotarobottijoukolle annetaan käskyt…’
   Ihminenhän ne sotarobotit kuitenkin ’ohjelmoi’ tai käskyttää. Ja kuka sitten milläkin lailla ohjelmoi. Tehokkain on varmasti se jolla on tuhoisimmat robotit. Niinhän se menee.
   Tuskin ihminen tästä kummenee. Pitäisi tapahtua iso geenimuutos rikollisen eliitin kohdalla mutta psykopaattigeenit eivät katoa minnekään itsestään, päinvastoin ovat lisääntymään päin kun vain itsekkäimmät ja röyhkeimmät korjaavat potin. Psykopatia on geeneissä. Ympäristötekilöillä on tietenkin merkitystä mutta ei niin paljon kuin luullaan. Nykyinen kulttuuri suosii ja palkitsee selvästi psykopaatteja.

   Synnynnäiset tappajat – rikollisuus periytyy
   Pennsylvanian yliopiston kriminologian professori Adrian Raine huomauttaa todisteiden olevan liian laaja-alaisia sivuutettavaksi. http://magneettimedia.com/synnynnaiset-tappajat-rikollisuus-periytyy/
   https://lareviewofbooks.org/article/here-be-monsters-adrian-raines-the-anatomy-of-violence/#!

   Ainoa tie ja tulevaisuuden suuri haaste – mikäli maailma halutaan pelastaa ja ihmiskunta vapauttaa kärsimyksestä – lienee, että rauhantahtoinen ja oikeudenmukainen, mieleltään terve ja yhteistä hyvää puolustava kansan enemmistö ottaa vallan ja laittaa rikolliset ja vallanhimoiset psykopaatit telkien taakse. Silloin ei robotteja tarvita.

   • P.s. Ovathan nykysotilaatkin robotteja sillä hehän joutuvat toimimaan käskyttäjän ehdoilla. He ovat pelkkiä välineitä.
    Miksikä se siitä muuttuu jos heidät korvataan tekoälyllä varustetuilla.

 6. Jos joutuu massamurhaaja-kurkunleikkaajien kanssa tekemisiin kenties jopa kasvotusten se voi aiheuttaa vastaavanlaista?

 7. Lisää roboteista
  Näin eu-psykopaatit hallitsevat … meistä halutaan tehdä käskytettäviä eu-robotteja.
  Miksi niin moni onkin jo muuttunut eliitin robotiksi? Minne on oma tahto, järki ja aivovoima kadonnut?
  Hienoa että joltakin sitä vielä löytyy:
  Blogi: Heikki Porkka, la 22.07.2017 10:54 — Käsi kädessä kuljemme …
  http://beta.oikeamedia.com/o1-29808
  Yksi parhaimmista lukemistani blogeista.

  • Jouko Piho toteaa lyhyessä artikkelissaan ” Valtion paras” mm. seuraavaa

   ”Miksi Suomen poliittinen johto toimii näin omaa kansaansa vastaan?

   Siksi, että käsky tällaiseen järjettömään ja maata tuhoavaan käyttäytymiseen on tullut ja tulee koko ajan Suomen ulkopuolelta. Suomen poliitikot ovat nössöjä pelkureita, jotka tottelevat ulkopäin tulleita määräyksiä, koska jos he eivät tekisi niin, he menettäisivät pian asemansa ja rahansa…”

   Koko artikkeli: http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/07/23/jouko-piho-valtion-paras/

   • Hyvä kirjoitus Piholta.
    Loppulause kuuluu: ”Jos siis haluatte muutosta parempaan, älkää äänestäkö Kokoomusta, Keskustaa, Sosiaalidemokraatteja, Vihreitä, RKP:ta tai Vasemmistoliittoa.” — Siinä se lyhyesti mutta mihin unohtui KD?
    Kyllä he ymmärtääkseni päiviräsäsineen jos ketkä tukevat Euroopan tuhoa ja NWO-hanketta jota sionistipankkiirit ajavat. KD voisi myös miettiä miksi sen ihannemaa Israel toimii täysin toisin eikä salli maahanmuuttoa.
    http://www.timesofisrael.com/a-jewish-american-who-immigrated-to-israel-asks-why-refugees-cant/

    Näin Eurooppa aiotaan muuttaa sekarotuiseksi. Miksi ja ketä varten? Onko sekarotuinen koskaan aidon rodun parempi korvike? Eikö eri rodut ole rikkaus ja eikö niiden tulisi voida kukoistaa sovussa keskenään? Sekoittuvat sitten spontaanisti sen mitä sekoittuvat.
    Mikä tarve ja pakkomielle joillakin on sotkea ne pakolla keskenään? Mistä se tarve tulee?
    Olisiko hienoa jos olisi vain yksi koira- tai muu eläinrotu? Miksi tukea tällaista?
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=155065
    https://www.youtube.com/watch?v=Mi_fqO_8wUM

  • ’…Näin eu-psykopaatit hallitsevat … meistä halutaan tehdä käskytettäviä eu-robotteja…’— Psykopaatteja ei perustuslaki sido:

   Suomessa perustuslaki alistetaan sortovuosien tasolle
   Oikeushistorian professori Jukka Kekkosen mukaan oikeuskansleri Jaakko Jonkan esittämät epäkohdat lainvalmisteluissa avaavat keskustelun tärkeille yhteiskunnallisille aiheille. Suomi ei enää kunnioita perustuslakia, joka on taantunut sortovuosien tasolle.1
   ”Piittaamattomuus oikeusvaltion periaatteisiin on lisääntynyt viime vuosina, arvioi Helsingin yliopiston oikeushistorian ja roomalaisen oikeuden professori Jukka Kekkonen.1

   ”Pääministeri Sipilän aikana on lähdetty kiihdytyskaistalle oikeusvaltiolle vieraille röyhkeiden toimintatapojen omaksumisessa. Valtiosäännön pyhyyttä ei enää kunnioiteta niin kuin sitä on perinteisesti Suomessa kunnioitettu Ståhlbergin ajoista lähtien, toteaa Kekkonen.
   http://magneettimedia.com/suomessa-perustuslaki-alistetaan-sortovuosien-tasolle/

   • ” Psykopaatteja ei perustuslaki sido”

    Kyllä sen on Sipilän & Bernerin johtama ryövärikopla osoittanut.

 8. Turha edes kuvitella, että USAn ja NATOn armeija tulisi älykkäämmäksi robottien avulla.

  Ei tapahdu muuta kuin, että koulussa pärjäämättömät, älyllisesti heikkolahjaiset upseerit ohjaavat/käskevät robotteja.

  Riski on päinvastainen. Robotit eivät osaa sanoa vastaan vaan tottelevat täysin kritiikittömästi älyttömiä ja tyhmiä käskyjä.

  • Hyvä näkökanta. Todellakin se mahdollisuus että robotti panisi hanttiin jää kokonaan pois. Nythän se ainakin teoriassa on mahdollinen vaikka lienee harvinaista käytännössä koska syyte ja tuomio tulee helposti.

   • Talvi- ja jatkosodassa Suomi pärjäsi edes jotenkuten kun kouluja käyneet älykkäät reserviläiset ottivat hommat hoteisiinsa ja tekivät niin kuin parhaaksi näkivät eikä niin kuin kouluja käymättömät heikkolahjaiset kapiaiset käskivät.

    USAn ja NATOn armeijassa tuo ei onnistu kun niillä ei ole kouluja käyneitä älykkäitä reserviläisiä vaan kaikki ovat kouluja käymttömiä tolloja, useat jopa luku-, lasku- ja kirjoitistaidottomia.

 9. USAn robottiteknologia on pahasti jäljessä Venäjää ja yhtä tehotonta kuin USAn upseeristo, sotilaat, sodanjohto:

  USAn droneista vain 5 % osuu kohteisiinsa.

 10. Tätä Suomi ei tule tekemään niin kauan kuin vallassa on EU-diktatuurin ostamista EUnukeista koostettu maanpettrurihallitus:

  ”Bolivia onnistui häätämään Rothschildien pankit maastaan”, http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/07/24/bolivia-onnistui-haatamaan-rothschildien-pankit-maastaan/

  Miten tämä liittyy paitsi tällä hetkellä paitsi erityisesti Iraniin myös Irakiin käy ilmi seuraavasta:

  ”Some researchers are pointing out that Iran is one of only three countries left in the world whose central bank is not under Rothschild control. Before 9-11 there were reportedly seven: Afghanistan, IRAQ, Sudan, Libya, Cuba, North Korea and Iran. By 2003, however, Afghanistan and Iraq were swallowed up by the Rothschild octopus, and by 2011 Sudan and Libya were also gone. In Libya, a Rothschild bank was established in Benghazi while the country was still at war.

  Since the Rothschilds took over the Bank of England around 1815, they have been expanding their banking control over all the countries of the world. Their method has been to get a country’s corrupt politicians to accept massive loans, which they can never repay, and thus go into debt to the Rothschild banking powers. If a leader refuses to accept the loan, he is oftentimes either ousted or assassinated. And if that fails, invasions can follow, and a Rothschild usury-based bank is established.

  The Rothschilds exert powerful influence over the world’s major news agencies. By repetition, the masses are duped into believing horror stories about evil villains. The Rothschilds control the Bank of England, the Federal Reserve, the European Central Bank, the IMF, the World Bank and the Bank of International Settlements.”

  Koko artikkeli: http://americanfreepress.net/rothschilds-want-irans-banks/

  Jäämme odottamaan presidentti Evo Morales salamurhaa ja/tai USA:n suorittamaan invasiota Boliviaan.

  • Edelliseen liittyen voi todeta, että meillä pelkästään jo nykyisen Bryssselin politrukki Kataisen hallituskausina valtionvelkamme ”vastuullisesti” lähes kaksinkertaistettiin. Sen jälkeen tämän jo kriittisenä pidetyn 60% rajan ylittänyttä valtionvelkaamme on paisutettu n. 5 miljardia euroa vuodessa; nyt Kataisen ”vastuullista” politiikkaa jatkaa PettUri Orpo, ilmeisesti myös unelmoiden pääsystä nauttimaan poltrukkina Blryssselin lihapatojen antimista. Valtionvelkamme, käytännössä melkein kokonaan ULKOMAANVELKAA ja KOROLLISTA, tällä hetkellä runsaat 105,5 euroa, http://velkakello.fi/

   • Kunpa tutkiva journalismi laskisi paljonko EUn aikana on kupattu rahaamme ja omaisuuttamme ja minne ja keille ne kupatut rahat ja omaisuudet ovat menneet.

    USAlla ja EUlla ei ole enää kovin paljon kupattavia maita, vain Ukraina ja ehkä Turkki ja arabimaat vaihtelevalla menestyksellä.

    Venäjää USA, NATO, EU, NATO-Suomi eivät koskaan saa eivätkä saa Kiinaakaan.

 11. Mutta takaisin asiaan:

  CIA ja Pentagon on lähettänyt varoituksen, että ISIStä ei olekaan voitettu vaan että ISIS voi iskeä USAn ja Irakin koalitiomaihin, siis NATO-maihin ja Sauli Niinistön Suomeenkin ja siksipä YLE nyt jakaa CIAn ja Pentagonin varoitusmessagea täälläkin.

  • Linkissäsi kerrottu maahantunkeutujavyöry ei ole aiheuttanut sen kummempaa reaktiota lehdistössä. Itävallan ulkoministeri lupaa sulkea solan hätätilassa, mikähän hiton tila se on?!! Se on ehkä hätätila kun I-vallasta rekrytoidaan lahjaton taiteilija Mustan Enkelin taistelupariksi uuteen kansallissosialistiseen Suur-Saksaan.

   https://www.kansalainen.fi/itavalta-25-000-pakolaista-kesakuussa/
   Itävallan ulkoministeri Sebastian Kurz varoitti Italiaa maanantaina Brysselissä pakolaisten matkan järjestelystä.

   ”Me suljemme Brennerin solan hätätilassa!” sanoi Kurz.

   Itävallan sisäministeri Wolfgang Sobotka kertoi, että Itävalta on valmis puolustusvoimien avulla sulkemaan Brenner 24 tunnin sisällä hälytyksestä, jos Italia päättää lähettää pakolaisia pohjoiseen.

 12. Irakin armeijan komentaja ja pääministeri sanovat nyt suoraan, että USAn ja NATOn stategiat ja sodanjohtaminen eivät toimineet Mosulissa vaan Irakin armeija joutui soveltamaan omia oppejaan.

 13. Samat menetemät Assadin ja Irakin joukoilla. Jos naama ei miellytä, kidutus ja nirri pois. Vankeja ei oteta tai ei jätetä henkiin.

   • Paskat pystyi. Kemialliset aseetkaan ei riittäneet. Tarvittiin Venäjän ilma- ja maajoukot.

   • Ei Al-Assadin diktatuuri ole voitolla tuossa sodassa. Venäjän sotilaallisella avulla Assad sai vakiinnutettua läntisen osan maasta ns ”Assadlandian” mutta maa on jakautunut pahasti minkään osapuolen ollessa tarpeeksi vahva ottamaan yliotetta. Entisen Syyrian arabitasavallan kohtalona lieneekin jakautuminen kolmeksi erilliseksi valtioksi.

    http://syriancivilwarmap.com/

    • Diktatuuri ei ole taistelustrategia. Diktatuuri ei taistele eikä ole armeija.

     Assadin armeija voitti USAn ja NATOn tukemat, kouluttamat, rahoittamat terroristijoukot ja vielä USAn ja NATOn erikoisjoukot.

    • Olet Mikko Diabolik Hapolong sekaisin. Assad ei taistele Irakissa eikä siis Mosulissa.

     Assadin joukot taistelevat Syyriassa.

     Assadin joukot ovat ottaneet pelkästään Raqqan alueella öljy- ja kaasukentät haltuunsa USAlta, NATOlta ja niiden tukemilta terroristeilta Al-Nusralta, Al-Qaidalta ym.

     • Olisitko seonnut sen takia, että Mosulissa USAn ja NATOn taktiikka ja stategia oli alkeellinen ja pelkurimainen ja niin oli Syyriassakin.

 14. USAn armeija ja NATO massatappaa ja tuhoaa ensin ja kun se ei pysty määrittelemään kuka ja ketkä ovat vastapuoli eli niitä, jotka puolustavat Mosulia, koska Mosulia puolustivat siviilit, kodinturvajoukot, taistelijat ja ns. ISIS niin USA ja NATO käskivät Irakin maajoukkoja tappamaan ja teloittamaan kaikki nuoret ja keski-ikäiset miehet ja naiset.

  USA ja NATO massatappoivat ensin pudottamalla pommeja ja ampumalla ohjuksia Mosuliin sinne, missä asukastiheys oli kaikkein suurinta.

 15. Suomen armeijasta on vuotanut julkisuuteen video, missä varusmiehet harjoittelevat paukkupatruunoilla teloittamista.

 16. Tiivis laajapohjäinen keskustelu menossa. Tim johtaa 17, kakkosena Totuuden etsijä 10, englannin totuuden etsivä 6, loput yksittäistapauksia (8 ujompaa).
  Minusta laajapohjainen mielipiteenvaihto on blogistin ansioksi luettavissa.

  • Ne hienot laulut kuten Lautanen Guatemalan verta olivat älämölöstön levysoittimien lautasilla silloin kun Suomen asiat tuntuivat olevan hyvässä jamassa, esim. Li Andersonien societessa, silloin joskus. Toimittajatar Lehtonen voinee kertoa Tampereen sisäpoliittisista kommervenkeistä, koska hänhän lienee tunnetuimpia manselaisia tietäjiä, vaihtoehdottomissa, ja nyt puhutaan vuosista.

 17. Tuon teloitusopetuksen lisäksi ylipäälikkö Niinistön aikana armeijan asepalveluskoulutukseen otettiin mukaan kidutuskoulutus Santahaminassa sekä siviilipukuisten ampuminen niin ikään Santahaminassa ja Kaartissa.

   • Kidutuskoulutus jäi kesken kun niiden alokkaiden vanhemmat, joiden lapsia kantahenkilökunta ja varusmiehet kiduttivat veivät asian oikeuteen.

    Teloituskoulutus taisi keskeytyä kun joku älykäs alokas/ varusmies teki koulutuksesta videon.

    Siviilien ampumiskoulutus jatkunee ensiseen malliin.

 18. Assadin armeija on vapauttanut USAn, NATOn ja niiden tukemien terroristien Al-Nusran, Al-Qaedan ylläpitämiä vankiloita.

 19. Arvopohja kasakka, joka varastaa kaiken mukaansa (rakastettavan presidenttimme uudenvuoden vihapuhe)

  Nyt kun 2½ vuotta tästä hälystä on kulunut, niin voidaan taas kerran katsoa tämän Human Rights Watch olleen Pentagonin juoksupoika. Sitä se vlitettavasti oli isi-Bushin sodassa, jossa piti olla Saddamilla atomiaseita, niin paljon kemiallista, että maailman taivas peittyy (sanonta US sotilastiedustelun tiedottajan).
  Human Rights Watch on ollut aina Pentagonin sala- ja sumutusjärjestö, johon länsimaiset pääministerit, ministerit ja tiedottajat tukeutuu.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here