Pentagonissa käydään keskusteluja Filippiineillä olevien amerikkalaisjoukkojen valtuuttamisesta ilmaiskuihin maassa toimivia ISIS-ryhmittymiä vastaan.

Viime kuukausina ISIS on aktivoitunut Etelä-Filippiineillä ja vallannut mm. Marawin kaupungin. Yhdysvalloilla on maassa pienehkö määrä sotavoimia, jotka ovat tukeneet maan armeijaa ISISin vastaisessa taistelussa.

Antiwar.com-sivusto huomauttaa, että Yhdysvaltain kiinnostus lisätä sotilaallista aktiivisuutta Filippiineillä on kasvanut varsinkin sen jälkeen kun maan presidentti Rodrigo Duterte on lähentynyt Venäjää ja Kiinaa ja jopa ilmaissut halua ajaa USA:n sotajoukot kokonaan pois maasta. Viime aikoina Duterte näyttää kuitenkin ”palanneen ruotuun”: tervehtiessään maanantaina ulkoministeri Rex Tillersonia presidentti julisti itsensä Amerikan ”nöyräksi ystäväksi Kaakkois-Aasiassa”.

Duterte on yhdistetty mielivaltaisiin surmiin aiemmassa kaupunginjohtajan virassaan. Hän on itse väittänyt mm. pudottaneensa raiskauksesta ja murhasta epäillyn kiinalaismiehen helikopterista.
¤

Lähde

Ditz, Jason | Antiwar (7.8.2017): Pentagon Seeks Authority for Airstrikes Against ISIS in Philippines
http://news.antiwar.com/2017/08/07/pentagon-seeks-authority-for-airstrikes-against-isis-in-philippines/
¤

Marawin taisteluun osallistuneita filippiiniläissotilaita. Kuva: Philippines Information Agency (CC0) via Wikimedia Commons

74 KOMMENTTIA

 1. Heh heh,

  USAlle, CIAlle, Pentagonille tuli hätä housuihin kun Filippiinit ovat lähentyneet ja lähestymässä Venäjää ja Kiinaa.

 2. Juu, ja heheh, Kim Jong on saanut aikaan ydinohjukset P. Koreassa. Pian saadaan ihailla oikein kunnon ilotulituksia. Pikku-ukko hyppii jenkkien silmille, mutta eiköhän Trump ja hänen ystävänsä Putin hoida sen pähkähullun kääpiön ennenaikaiseen mäntylaatikkoon. On se kumma kun eivät muut maailman kansat välitä
  mellakoida P-Koreaa vastaan. Trumpin mollaaminen on kait vaikuttanut laajemmalle kuin ennusteet.
  Voi vain ihmetellä minkälaisin aivopesuin P-Korean muut kapiukot on lannistettu mielipuolen alistamana.
  Kolmas M-sota on ilmeinen, mutta kuka sen aloittaa, ei ole vielä täysin selvillä.

  • How the World May End — Aiming Toward a Hot War
   The “sanctions” are aimed at Europe, too, mainly Germany, which depends on Russian natural gas and on European companies that do legitimate business with Russia. In what passed for debate on Capitol Hill, the more garrulous senators left no doubt that the embargo was designed to force Europe to import expensive American gas.
   Their main aim seems to be war – real war. No provocation as extreme can suggest anything else.
   A Narcissistic Media
   While they pursue their fossilized anti-Russia agendas, narcissistic media such as the Washington Post, the BBC and the Guardian suppress the essence of the most important political story of our time as they warmonger on a scale I cannot remember in my lifetime.
   Silencing Dissenting Journalists
   Honest reporting is no longer welcome in much of the media. Windbags, known as pundits, dominate: editors are infotainment or party-line managers. Where there was once sub-editing, there is the liberation of axe-grinding clichés. Those journalists who do not comply are defenestrated.
   https://consortiumnews.com/2017/08/04/how-the-world-may-end/
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=155758

  • Sori Tuomari, mutta jos amerikkalaiset eivät olisi aseineen ja armeijoineen Etelä-Koreassa (yli 20 tukikohtaa), Japanissa (samoin yli 20 tukikohtaa) ja muutenkin hyvin lyhyen matkan päässä, niin eivätköhän korealaiset löytäisi pian keskusteluväylän. Sama kansa, samaa perhettä. Mutta yksi valkoinen suurvalta häiriköi koko Aasiaa kuin klassisista klassisin riidankylväjä.

 3. Duterte palasi ruotuun ja teki ’merkelit’. Rahalla saa ja hevosella pääsee, niinhän sanotaan. Imperiumi ei hellitä otettaan. Varmaan taistellaan viimeiseen dollariin asti.

  • USAlle kova paikka kun ISIS on USAn luomus kuten Filippiinin huumemarkkinat ja huumediileritkin.

  • Isis on Yhdysvaltain luoma terroristijärjestö ainoastaan Venäjän propagandassa ja kaasupäiden todellisuuspakoisissa faktaköyhissä salaliittoteorioissa. 😀

   Reaalimaailmassa Yhdysvaltain johtama liittouma on pommittanut Isis:tä ja kouluttanut sitä vastaan taistelevia irakilaisia ja Syyrian kurdien turvallisuusjoukkoja vuoden 2014 loppukesästä asti.

   Isiksen Syyriassa ja Irakissa kärsimät tappiot ovat nimenomaan Yhdysvaltain johtaman liittouman taistelun ansiota.

 4. Näin mennään. 9-11, MH-370, MH-17, Crooked Hillary and her E-Mails. Ukraina, missä tulitusta harrastavat ainoastaan Venäläiset vallankaappaajat. Krimi, jonka Putin antoi takaisin isänmaallensa? USAlla puhtaat paperit? Kaikkea sellaista tapahtuu, aivan ilmankin venäjää, mutta propakandan sokaisemat tyypit eivät näe ruusunpunaisten lasiensa takaa mitään vikapäistä olevan menossa sekä tulossa.

  Lisäät siihen pitkäaikaiset rähinät lähi-idässä USAn toimesta, ja nyt viimeinenkin riesa Syyrian ”lomalaiset” rynnimässä ja valtaamassa euroopasta scandinaaviaan asti. Kummallista kun niistä kaikista ei syytetä myöskin Putinia? Vai tuleeko syyte iltapostissa? Jotakin järkeäkin pitäisi saada mukaan uutisointeihin.

 5. Onhan tuo isis kumma joukko. Sillä näyttää olevan toimintaa ihan maailmanlaajuisesti ja täytyy olla hyvin varustettu ja organisoitu, kun pystyvät panemaan kampoihin valtioiden armeijoille. Mistä näitä oikein tulee? Kun Al Qaida happani käsiin, syntyi isis.

  Filippiineillä taitaa käydä kuin Syyriassa. Isis ei lähde sieltä minnekään ennen kuin venäläiset tulevat. Enkä usko, että venäläiset sinne tulevat. Tuskin heillä on mitään syytä mennä niille rannoille. Sääli filippiiniläisä. Kärsimyksille ei näy loppua.

  Totuusmedian mukaan Venäjä on keskittynyt enemmän Suomessa käytävään info-, hybridi-, ja kyrpisotaan, mutta sata erikoiskoulutettua virkamiesta Suomessa torjuvat sen helposti. Sarkasmiahan tämä, mutta kun ihan näin meille kerrotaan ilman huumoriin viittaavia naamaliikkeitä.

  • Totuusmedia ??? Ei vakuuta. Näyttää julistavan enemmän valtamedian totuutta. Muutama hyvä blogisti ja kommentoija, ei muuta. Ja kommentoinitikin maksaa mikä on aika outoa ja kertoo pelin hengen.

   • Kyllä meikä on jo niin täynnä tuota kotiukutoista venäjänuhkaa, että saisi ruveta riittämään. Tulis joku aikuinen ja pistäis kaupan käyntiin. Suomihan on riippuvainen ulkomaankaupasta, vai miten se oli?

 6. Yhdysvallat taistelee Isistä vastaan, Venäjä taas ei.

  Venäjä on väittänyt ja valehdellut iskevänsä Syyriassa Isisin kohteita, mutta todellisuudessa lähes kaikki ilmaiskut ja operaatiot ovat kohdistuneet muualle, tyranni Al-Assadin diktatuuria vastustavien maltillisten kapinallisten alueille.

  Isiksen Syyriassa ja Irakissa kärsimät tappiot ovat nimenomaan Yhdysvaltain johtaman liittouman taistelun ansiota.

  Venäjän osuus Isiksen vastaisessa taistelussa on lähellä 0% !

  • Sinä suuri ja mahtava Uuesaa, vai miten se meni :). Olet jo päiväpalkkasi ansainnut, huilaa vähän, huomenna on uusi päivä.

  • Ns. maltilliset kapinalliset ovat kulissi, joiden välityksellä rahaa ja aseita välitetään Isisille, al-Nusralle, jne. Esim. Free Syrian Armylla saattaa olla toimisto joissain maassa, ehkä webbisivustotkin, mutta koko porukkaa ei ole olemassa kentällä taistelevana joukkona.

   Ei, en kuvittele, että varsin tukevasti kannastaan vakuuttuneen ”Venäläisen valehtelun” kanssa voisi tai tulisi juurikaan argumentoida. Koska olen optimisti, kysyn silti seuraavaa: onko teesisi vain, että 1) USA (& Israel, Saudi-Arabia, jne.) ei käytä jihadisteja proxy-sotilainaan Syyriassa, vaan myös niin, 2) ettei ole koskaan käyttänyt. Jos suostut myöntämään, että USA aseisti ja koulutti jihadisteja Neuvostoliiton ja Afganistanin välisessä sodassa (1979-), kerrotko, milloin ”arvokumppanimme” luopui käyttämästä näitä iloisia veikkoja regime change -operaatioissaan. Oliko esim. niin, ettei moista yhteistyötä Libyassa nähty ja Libyasta kuljetettiin USA:n toimesta Syyriaan vain haamusotilaita? Nota bene: Toki he voivat Isisiä myös silloin tällöin pommittaa (kunhan ei liian tehokkaasti ja rankastI), mutta eihän tämä todista, etteivät niitä samaan aikaan tukisi.

   Mites muuten WikiLeaks, jonka en muista fabrikoineen ”kaapeleitaan”? Kovasti olivat sitä mieltä, että sotahaukka Clinton no. aseisti jihadisteja Syyriassa: http://www.dailywire.com/news/7960/wikileaks-hacked-emails-include-hillary-arming-james-barrett

   Mitä tule Venäjän pommituksiin, Venäjä on johdonmukaisesti korotanut, että sillä on laillinen oikeus pommittaa mitä tahansa aseellisia ryhmittymiä, jotka ovat nousseet aseelliseen kapinaan laillista hallitusta vastaan. Koko idea siitä, että aseellisesti halutaan syrjäyttää kansan tukema laillisesti valittu presidentti, mutta ollaan samaan aikaan ”maltillisuuden” perikuva, kertoo käsitteen ”maltillinen” orwellilaisesta luonteesta. Vaikka tyypit olisivat kuinka ”maltillisia”, Syyrian laillisella hallituksella ei ole ainoastaan oikeus, vaan myös velvollisuus suojata Syyrian kansaa aseellisilta kapinallisilta ja puolustaa maan perustuslakia (toki ius in bello -säädöksiä kunnioitten).

   Yhä edelleen; Syyrialla on kansainvälisen oikeuden nojalla oikeus kutsua Venäjä apuun , jos haluaa. Venäjän ja USA:n ero on siinä, että USA toimii Syyriassa täysin laittomasti. USA:a ei ole kutsunut paikalle Syyria, eikä toimintaansa valtuuttanut YK. Ergo: USA tappokarkelot ovat täysin laittomat. Häiritseekö ”Venäjän valehtelu” ihannevaltionsa USA:n laiton toiminta Syyriassa?

   ”Maltilliset”-hevonpaskaa jauhetaan siis myös sen insinuoinnissa, että USA:lla olisi jokin Jumalan suoma oikeus aseistaa ryhmittymiä, jotka aseellisesti, mutta ”maltillisesti” haluavat syrjäyttää laillisen hallituksen. Kaikki – ehkä lukuun ottamatta ”Venäläistä valehtelua – ymmärtää millaista hevonpaskaa väite edustaa.

 7. Oiskohan se Trumppi lähettäny isis-rauhanturmajoukot Filippineille, jotta sais maailman ihan sekaisi sielläkin suunnalla? Filippinothan itse ovat historian saatossa osoittaneet olevansa rehellisiä ja rauhaarakastavia ihmisiä. No, ainakin huvitteluhaluisia ja hyviä karaokelaulajia.
  Suomeen pitäis saada suihkareita heti ja paljon, jos isis uhkaisi vaikka tulla Suomen kautta hyökkäämään Venäjälle. Oisko ne takaperinkin lentävät SU-50:t paras ratkaisu?

 8. No onkos kukaan kuullut, et ISISläisistä olisi harmia Pohjois-Koreassa? 😀
  Asioilla on puolensa.

  PS Miksi Trumppia & kump. ei huolestuta juutalaisvaltio Israelin tai pakien tai intialaisten tekemät ohjuskokeet, niitä ei edes uutisoida.
  Onko kolonialistisilla jenkki-imperialisteilla kenties huono omatunto Korean sodassa tappamistaan 5 miljoonasta korealaisesta? Korealaisten viha jenkki-imperialisteja kohtaan on täysin ymmärrettävää, paljon ymmärrettävämpää kuin täällä huseeraavien Karjalan palauttajien ryssäviha. 😀
  Jenkit pelkäävät ilmeisesti roistontöidensä kostoa, koska ovat järjestäneet viimeiset 50 vuotta sotaharjoituksia Korean niemimaalla ja miehittävät Etelä-Koreaa. Mutta nyt on alkuasukkailla ase, jolla vastata tykkivenediplomatiaa harjoittaville kolonialistisille jenkki-imperialisteille. 😀

  Juche-aatteen voimalla ja suurella itseluottamuksella pohjoiskorean kansa taistelee jenkki-imperialisteja ja heidän kätyreitään vastaan. Tällaista asennetta ei voi kuin ihailla. 😀

  • ”Onko kolonialistisilla jenkki-imperialisteilla kenties huono omatunto Korean sodassa tappamistaan 5 miljoonasta korealaisesta”

   Niin, Pohjois-Korean kommunistit yhdessä Neuvostoliiton kanssa aloittivat Korean sodan.
   Kommunistit ovat syypäitä menetettyihin ihmishenkiin.

   BTW, 5 miljoonaa ei siellä kuollut, ei vaikka laskettaisiin molempien osapuolten kuolleet yhteensä.
   Pysytään nyt kohtuudessa, eikä liioitella!

   • PS Toki Korean sodan uhreista on ilmoitettu erilaisia lukuja, ”läntisen arvoyhteisön” imperialisteilla ja erityisesti jenkki-imperialisteilla on tapana kaunistella roistontöitään.
    Korean sodassa arvellaan kuolleen n. 10% Korean ennen sotaa edeltäneestä väestöstä mikä tekee pelkästään siviiliraatojen määräksi tuon 5 miljoonaa. Korelaisraatojen ”aatteellis-puutteellinen” kanta on minulle jo aivan inhimillisistä syistä yhdentekevä, toisin näyttää olevan ”luokkatietoisella” Diabolikilla. 😀

    Lainaus:


    Casualties of the Korean War

    The Korean War was relatively short but exceptionally bloody. Nearly 5 million people died. More than half of these–about 10 percent of Korea’s prewar population–were civilians. (This rate of civilian casualties was higher than World War II’s and Vietnam’s.) Almost 40,000 Americans died in action in Korea, and more than 100,000 were wounded.”

    Löytyy: http://www.history.com/topics/korean-war

    • Ilmeisesti M.Harhamalla on luetun ymmärtämisessä ongelmia tai vääristelee tahallaan. Tuossa nimenomaan mainitaan tuosta yhteensä 5 miljoonasta uhrista arviolta puolet olleen siviilejä eli 2,5 miljoonaa ja loput sotilaita.

     ”Nearly 5 million people died. More than HALF OF THESE–about 10 percent of Korea’s prewar population–were civilians.”

     Myös Wikipedian tiedot arvioivan Koran sodan siviilitappioiksi 2.5 miljoonaa kaatuneina tai haavoittuneena.

     • PS 😀 siis enemmän kuin puolet, se on 3 miljoonasta ylöspäin, joten älä downgreidaa . Koreassa siviilejä kuoli suhteellisesti enemmän kuin II maailmansodassa tai Vietnamissa.

      Oleellisinta, kuitenkin lienee, että raadot olivat liki kaikki 40 000 jenkki-imperialistia lukuunottamatta aasialaisia alkuasukkaita pääosin korealaisia.

     • Wikipedian tietojen mukaan Korean sodassa siviilitappiot kuolleina ja haavoittuneina arviolta yhteensä 2,5 miljoonaa.

      Etelä-Korea yhteensä 990968 joista

      – kuolleita 373599

      – haavoituneita 229625

      – kidnapattu tai kadonnut 387744

      Pohjois-Korean osalta ei löytynyt noin tarkasti eriteltyä tietoa, yhteensä 1550000

      Kiinan armeijan tappioiksi oli arvioitu n 400000 kuollutta ja 486000 haavoittunutta.

     • PS Toistetaan itsestäänselvyyksiä, ”läntinen arvoyhteisö” noudattaa edelleen 1700-luvulta periytyvää ”alkuasukkaiden” tuhoamispolitiikkaa tänäkin päivänä (kuinkas muuten Trumpin ja jenkki-imperialistien uhoilu on ymmärrettävä) Ainoa ero 1700- ja 1800-lukuihin on siinä, että tuolloin oltiin rehellisempiä, tänä päivänä tiedonvälityksen takia ihmisiä pyritään hämäämään ja kusettamaan tietoisesti .
      Eli raatojen määriä aina imperialististen ryöstösotien jälkeen downgreidataan ja kovasti. Sitä downgreidausta nimenomaan wikipediat sun muut tekee aktiivisti kaiken karvaisten ”humpuukihumanistien” ja ”suvakkien” myötävaikutuksella. 😀

      PS Suosittelen lukemaan Sven Lingqvistin teoksen ”Tappakaa ne saatanat!”

     • Tuo on totta että lännen patologinen ’arvoyhteisö’ noudattaa yhä 1700-luvun alkuasukkaiden tuhoamispolitiikkaa.
      Se kertoo etteivät sitä johtavat psykopaatit kanna lainkaan syyllisyyttä miljoonien tappamisesta. Varmaan surutta voivat tappaa keitä tahansa jotka ovat ns. tarpeettomia tai heidän hankkeidensa esteenä.

    • Korean väkiluku(koko Korea) vuonna 1950 oli 30 miljoonaa.

     Tuo 5 miljoonaa on kokonaisluku koko sodan kaikkien osapuolten tappioille, siis sisältää kuolleet, sekä haavoittuneet että kadonneet. Puolet suurin piirtein oli siviilejä.

     M. Harhama, jätä turhat vittuilut pois kommenteistasi, ei minua kiinnosta sinun ”luokkatietoisuutesi”!

     • Lähettämässäsi linkissä ei valitettavasti ole mukana lähteitä!

      Se on iso puute.

      Monet tunnetut sotahistorioitsijat antavat suurin piirtein saman arvion kuin yllä lähettämässäni kommentissa.

      Esim. Bruce Cumings

      (American historian of East Asia, professor, lecturer and author. He is the Gustavus F. and Ann M. Swift Distinguished Service Professor in History, and former chair of the history department at the University of Chicago. He specializes in modern Korean history and contemporary international relations.

 9. Pääsääntöisesti nämä syyt ja perustelut USAn miehityksen lisäämiseksi vieraassa maassa ovat vain tekosyitä, jotka on käsikirjoitettu julkista levittämistä varten. Niiden pohjalta ei pitäisi edes käydä keskustelua. — Toisaalta meillä ei ole muutakaan ”tietoa” keskustelun pohjaksi.

  Nämä ”käsikirjoitetut totuudet” ovat vahvasti esillä myös Suomen NATOjäsenyyskeskusteluissa.

  • Olet oikeassa, mikään ei ole rasittavampaa kuin NATO-papukaija (esim. Kanerva), Liberalisti-papukaija (esim. Stubb) jne.

   • Älähän ny, Stubb valittiin vasta euroopan investointipankin johtajistoon. Siellä ei vissiin tarvi osata rosenttilaskua. Tai siksi juuri valittiin.

 10. Filippiineillä näyttäis olevan kaikki länsimaisen arvoyhteisön tunnusmerkit, huippuunsa viety korruptio, huumekauppa ja ruutipyssymurhat/tapot, joita näyttää olevan nyt enemmän kuin koskaan. Kyllä niiden puolesta kannattaa taistella.

  Netissä korruption vastainen taistelu ja nykyisen johdon saattaminen vankilaan Filippiineillä näytti saaneen yli 20 miljoonaa tykkäystä, joten ei kannata sielläkään viedä asiaa kansanäänestykseen.

  En kyllä kannata P-Kn kohkaamisiakaan, paitsi että, suomalaiset ovat auttaneet jonkin verran maanviljelyn kehittämisessä siellä ja kävi sieltä jokin porukka katselemassa suomalaista viljelyä täällä äskettäin. On ainoaa aikuisten touhua, mutta nykyään sitä näkee kovin vähän.

 11. Tulee uusi Afganistan, Irak, Jemen, Syyria, Filippiinit kun USAn ISIS menee seuraavaksi Venezuelaan ja USA, CIA perässä pelastamaan ja vapauttamaan Venezuelaa.

  Juoneen kuuluu, että Suomessa Sauli Niinistö, Sipilä, Kanerva, Soini, Jussi Niinistö käsketään mediaan haukkumaan ISISiä ja Venezuelan tilannetta.

 12. Eilinen Trumpin varoittava julistus P-Koralle, sai karvat nousemaan pystyyn. Aikoinaan mikään valtio ei ollut
  vastustamassa USAn ydinkokeita, vain pieniä paikallisia häiriköitä kyläkunnissa, mutta P-Korean keveämpi
  ydinohus huolestuttaa lännen johtajia, koska heidän tukikohtansa ovat vaarassa tulla tuhotuksi rojuksi.
  Kolmannen M-sodan uhka on saanut vauhtia. Kuitenkaan johtajien uhkailuista puuttuu ”sinappi”, heidän uhkailunsa eivät ole aidon tuntuisia. Pelaisivat edes muutamia kierroksia golffia yhdessä.

  • ” Aikoinaan mikään valtio ei ollut vastustamassa USAn ydinkokeita”

   Jos puhutaan aivan alusta, niin kukaan ei oikein tiennyt MITÄ vastustaisi.
   Tietämys ydinaseista oli lähes olematon!

   Pohjois-Korean ”ydinaseesta”voidaan olla montaa mieltä. Joidenkin asiantuntijoiden mukaan se joko alkeellinen pienitehoinen ydinase(heidän tekemänsä ydinkokoiden perusteella) tai jotain aivan muuta.

   Joka tapauksessa jos Pohjois-Korean hallinto päätetään laittaa uusiksi, niin tällä kertaa sitä ei varmasti jätetä kesken niin kuin kävi valitettavasti Korean sodassa.

   • Kerrankin Diabolikilta loistava kommentti – kiitos:

    ”Jos puhutaan aivan alusta, niin kukaan ei oikein tiennyt MITÄ vastustaisi.
    Tietämys ydinaseista oli lähes olematon!”

    Se on juuri näin…. kukaan ei tiedä yhtään mitään ydinaseista, koska niiden valmistus, sekä sadat, vai liekö tuhannet sijoituspaikat ovat ”huippu-salaisia.” Se on täsmälleen yhtä ”salaista” kuin valeNASAn toiminta kokonaisuudessaan, eli ihmisten tiedot (luulot ja uskomukset) perustuvat vain ja ainoastaan valemedian uutisiin. Jokainen ydinaseorganisaatio ja alaorganisaatiot, joita löytyy valitettavasti myös Suomesta, on kuin pussi ilmaa, eikä mitään muuta, ja samaan valepussiin voidaan sitoa muka ydinenergia ja ydinjätteet.

    Totuus on se, että tehokkain ase ihmiskuntaa vastaan on valemedian rummuttama uhka. Valheisiin perustuva uhka luo pelkoa ja pelko saa ihmiset puolustautumaan. Se on yksinkertainen resepti, joka toimiii loistavasti kuten näistäkin kommenteista huomaa!

   • Diabolik puhuu kuin entisaikojen kolonialistit eli Tappakaa ne saatanat! Diabolkille 5 miljoonaa oli aivan liian vähän, lisää pitää saada raatoja. 😀
    Mielenkiintoista nähdä, jos tästä nyt jotain syntyy, kuinka tehokkaasti nuo jenkki-imperialistien aseet tuhoavat alkuasukkaita ja itseasiassa vielä mielenkiintoisempaa on seurata, miten alkuasukkaat vastaavat näiden kolonialistien ja imperialistien iskuun. Todennäköisesti kiinalaisalkuasukkailta samoinkuin venäläisalkuasukkailta on odotettavissa jonkinlainen vastaus. 😀

    Luokkakantainen imperialistilahtari ja kolonialisti Diabolik on tietysti luokkakantaisesti tuhoamassa maailmasta kommunismia kunnon porvarilahtarin tyyliin. 😀

    PS Jenkki-imperialisteiola ei ole oikein maantietohallussa, no ihmekkös tuo, kun imperialistien mielestä maailma on pullollaan alkuasukkaita, Nykkiläiset sijoittivat P-Korean milloin minnekin mm. Austraaliaan. 😀

    • Pähkäilin tässä että, jos kommunismin tuhoretkelle meinaa, niin pitää vissiin hyökätä Kiinaan. Se on kommunistinen keskusjohtoinen, siis kommunistisen puolueen johtama. Venäjä ei ole. Siinä on vain yksi mutta. Kiina on jo hakannut kapitalistimaat 6-0 niiden omassa pelissään.

    • M. Harhama.

     Pidäppäs turpaasi pienemmällä, äläkä aloita paskan heittämistä toisten kommentoijien päälle!

     En ole imperialisti enkä kolonialisti, lopeta valehteleva kommari ne paskapuheesi!

     Joo ja kyllä se Trump tuon Pohjois-Korean kyllä hoitaa jos sille päälle sattuu, olit sinä siitä paratiisistasi mitä mieltä hyvänsä.

     • Eilen Kiina ilmoitti puuttuvansa asiaan, jos Trump ja jenkki-imperialistit aikovat laittaa Pohjois-Korean hallinnon uusiksi, eli aloittaa hyökkäyssodan.
      Ainahan jenkit voivat liittolaisineen tehdä false flag-operaation ja väittää Pohjois-Koreaa hyökkääjäksi, mutta on eri asia meneekö Kiina siihen vipuun, vaikka ”läntisen arvoyhteisön” pehmeäpäinen yleisö siihen meneekin. 😀

      Minä en valehtele niinkuin eräät muut 😀 pyrin puhumaan aina totta. Pohjois-Korea on ollut jenkki-imperialistien ja globalistien kiikarissa jo pitkän aikaa Iranin ohella. Ja miksiköhän? No Pyongyangista ei löydy Rotschildien pankkia, niinkuin nykyään löytyy jo Libyasta ja Irakista, tämä on syytä pitää mielessä, ettei totuus unohtuisi.

      Olenko kommari, kommunisti? No en siinä mielessä, että olisin jonkun maamme kompuolueen jäsen, mielestäni ne kaikki ovat liian opportunistisia. Jos käytit nimitystä epiteetin omaisesti, niin kyllä olen kommunisti:

      ”Olen kommunisti.

      Olen rakkautta kiireestä kantapäähän.

      Rakkautta syntyvään lapseen.

      Etenevään valoon.

      Rakkaus, on näkemistä, ajattelemista, ymmärtämistä. Rakkaus on kehdon

      ripustamista tähtiin.

      Rakkaus on teräksen valamisen vaivannäköä.

      Olen kommunisti.

      Olen rakkautta kiireestä kantapäähän.

      Rakkautta syntyvään lapseen.

      Etenevään valoon.

      Olen kommunisti.”

      PS Mutta en valehteleva kommari 😀 Kunnon kommunisti ei valehtele.

      PS Haluaisin vielä muistuttaa, että myös me suomalaiset samoinkuin baskit olemme alkuasukkaita angloamerikkalaisten kolonialistien silmissä, Me ”alkuperäiset” eurooppalaiset olemme siis jotain aivan muuta kuin Eurooppaan tunkeutuneet ”läntisen arvoyhteisön” indoeurooppalaiset ”herrakansat”

 13. Ven.val. Voisitko esittää todisteet Assadista, sekä hänen hallituksensa historiasta, ilman pitkää Google hakemista. Eikö mikään osu enää kohdalleen. Syyrian tuhoaminen on tarkkaan suunniteltua terrorismia. Syyria sekä Iran ovat siionistien kiikarien ristikossa, muuten Israelin valtion levitys naapurien aluille ei voi onnistua. Usa on isoveli kuluttaen vanhaa varastoaan rähinöissä, voidakseen pitää asekaupat vireessä. Business is Business.

  Ps. Raportoiko Suomen Media mitään eilis-iltaisesta Trumpin sodanuhkaksista P-Koreaa vastaan ???

 14. Kyllä raportoi. Meidän totuusmedia pistää välillä Trumpin ja välillä Putinin matalaksi. Sillai saadaan hyvät suhteet itään ja länteen. Suomihan on taas suuri ja vaikutusvaltainen maa, joidenkin mielestä. Ollaan niinku ytimessä.

  Atomipommista. Meni Hiroshiman vuosipäivä jotensakin ohi totuusmedialta. Pommin valmistuksesta tuli kyllä teeveessä mielenkiintoisia ohjelmia, ynnä tietojen vuotamisesta edesmenneelle Neuvostoliitolle. Jotkut tiedemiehet olivat sitä mieltä, että tiedot on vuodettava. Yhden valtion käsissä pommi saisi diktaattorin elkeet pintaan. Näinhän kävi juuri Japanissa. Pamautettiin parin kaupungin siviilit tuusannuuskaksi, sitten mentiin ja saneltiin miten pitää olla.

  Hitlerin kanssa kilpaa sitä pommia mukamas rakennettiin, kun parempaa tietoa ei ollut (ehkä oli), mutta myöhästyi vähän ja kohteeksi päätettiin sitten Japani. Mitäpä jos Hitler ei olisikaan kukistunut? Olisiko pari eurooppalaista kaupunkia pantu tasaiseksi kuin Hiroshima ja Nagasaki? Sotia käydään enimmäkseen leluilla, mutta isompien pyssyjen kohteena on siviilit. Näin ne tähtäimet taitaa olla vieläkin laitettuna. Siksi olisi hyvä vähän toppuutella noiden lelujen kanssa leikkijöitä, ettei tule suurempaa vahinkoa.

  • ” Suomihan on taas suuri ja vaikutusvaltainen maa, joidenkin mielestä. Ollaan niinku ytimessä.”

   Sitähän meillä EU-diktatuurin ostamat ruskeakieliset lakeijat hokevat melkein mantrana – saavat kuunnella Brysselissä pöydän alla mitä isot pojat päättävät pöydän ympärilla!

  • Monista maailmansodan asioista vaietaan tietoisesti, kuten nyt tuo pommiasiakin. Kuuluu antaa ’oikea’ kuva tapahtuneesta, siis eliitille sopiva ja sen esimerkillistä ja korkeaa moraalia edustava kuva.
   Keskitysleireistä kyllä on vähän väliä otsakkeita ja holokausti pyhänä asiana tietenkin vahvasti esillä, melkein uskonnon korvikkeena joillakin.
   Kumma kun nämä nykyajan keskitysleirit unohtuvat ja sekin että yhä useammat roikkuvat jo velkavankeuden hirttoköydessä ja vetävät viimeisiään.
   Mutta sehän kuuluu ’arvoyhteisön’ moraaliin kun on vain oma vika jos ei näin hienossa yhteisössä, jossa ei tarvitse laeista piitata eikä pysty edes maan johdon antaman hyvän esimerkinkään kannustamana selviytymään eikä viemään omaisuuttaan veroparatiisien suojaan.

 15. USA pudotti Hiroshiman ja Nagasakin atomipommit muuten Jumalan nimeen ja jumalan käskystä, jumalan puolesta yms. mitä hullua rikollinen hullu ihminen keksiikään.

  • Säästääkseen amer. sotilaita ja lyhentääkseen sotaa?
   Ja näyttääkseen rysille, että vehkeet on?
   Jatko meni niin kuin koko Läntisessä Sivistyksessä nykypäivinä, anteeksi pyytelyyn vähemmistöiltä.
   Ydinpommi ei ollut sattumakeksintö. Hitler korpraalin koulutuksella luotti enemmän siihen, mitä oli MM-kisoissa aiemmin juoksupoikana nähnyt: pitää vehkeen lentää tuli peräaukosta leiskuen.
   Se SU-TESTI-50 on uudelleenristitty SU-57:ksi, koesotaa odotellaan.

 16. USA oli Neuvostoliiton perässäjuoksija ja peesaaja II maailmansodassa. Siksi USA pudotti ydinpomminsa.

  Nyt tilanne on aika samanlainen. USA ja NATO eivät voita sotia, arvostus on mennyt mm. Lähi-Idässä, arabimaissa ja asiantuntijoiden keskuudessa sekä omassa kotimaassa USAssa ja joissakin NATO-maissa.

  Ja kun Venäjä voittaa sotia ja kun Venäjä ja Kiina kehittävät talouksiaan, sotavoimiaan, aseitaan eikä USA pysy perässä niin USA, Trump ovat jo tyypillisessä amerikkalaisessa hullujen sotatranssissa pommittamassa Pohjois-Koreaa.

 17. Upea video joka auttaa ymmärtämään sairasta maailmaamme, sen johdon ja korporaatioiden, jopa joidenkin valtioiden patologista toimintaa. Paras mitä olen nähnyt.
  Our Leaders Are Psychopaths
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=155929
  Ketkä sitten tätä maailmaa johtavat ja ketkä ovat lakeijoita? Pahimmat ovat piilossa (deep state, zio-masonic mafia), tekevät käsikirjoituksen, antavat käskyt joita alempi porras toteuttaa.
  Meilläkin se näkyy hyvin hallituksen yksityistämishankkeissa, joilla yhteiskuntarakenne muutetaan psykopaatteja suosivaksi ja kansallinen omaisuus myydään pankkien ja psykopaattien johtamille suuryrityksille.
  Tämä video on vahvaa tiivistettyä tietoa joka voi muuttaa maailman ja avata kokonaan uuden tien kun tämä psykopaattinen valtarakenne saadaan paljastettua ja ihmiskuntaa nyt johtavat pedot vastuuseen teoistaan.

  https://www.youtube.com/watch?v=DPf5i84BqcA

  • Joo, katsokaa ihmeessä tämä video…. politiikan ja talouden terävin eliitti muodostuu psykopaateista, joille oman edun tavoittelu on hyve ilman omatuntoa. Vapaamuurareiden terävin kärki muodostuu juuri näistä häikäilemättämistä psykopaateista, ja heitä löytyy jokaisen valtion valtapaikoilta pilvin pimein. Kun katsotte tätä videota, niin muistakaa kuitenkin se, että Alex Jones ja Corbett on osa koneistoa, he eivät paljasta todellista DEEP STATEa, ainoastaan juoksupojat kuten tämäkin video todistaa.

   Tämä taitavasti tehty video edustaa itseasiassa juuri sitä NWO-agendaa, joka nousee hetken päästä myös valemediaan – poliittisen eliitin ajojahti ja poliittisen järjestelmän murskaaminen on käynnistynyt. Sitä samaa agendaa, eli poliittisen ja sosiaalisen järjestelmän murskaamista, ajavat – tiedostaen tai tietämättään – myös kaikki patrioottiset politiikot, kuten EU virassaan hyvin harjattu Halla-Aho.

   Näin PETO on ennen pelannut, ja näin se edelleenkin pelaa. Rahaa, sotia ja uskontoja hallitseva PUPPET MASTER provosoi heidän NWO-agendaansa sopivat osapuolet taistelemaan toisiaan vastaan ja tuhoamaan toinen toisensa.

   ps. huomatkaa videon lopussa oleva MIND CONTROLin alainen ”robotti” Bill Clinton, jota valmistetaan tv-esiintymiseen. Eikö olekin säälittävää? Poustasin aiemmin Vastavalkeaan myös linkin oikeasta Putinista (en nykyisestä vale-Putinista) joka oli Suomen vierailullaan selkeästi MIND CONTROLin alainen. Niin…. ei voi mitään, minulta löytyy myötätuntoa näille psykopaateille, joiden taustalla/vieressä seisoo aina ”handler”, joka pitaa heidät kurissa tai tulee viikatemies. He ovat antaneet valtansa Pedolle, eli näin yhdysvaltojen johtajia ja ihmiskunnan eliitin terävintä kärkeä maailmanlaajuisesti hallitaan. Ensin heidät korruption voimalla nostetaan, jonka jälkeen heidät alistetaan ohjelmaan nimeltä – Mind Control – ja kun he ovat likaisen työnsä tehneet, heidät murskataan!

   Kuka tunnistaa vihollisen?

   • ”Magnetiska patent avslöjar MIND CONTROL, hjärnkontroll
    Sunday, 11 June 2017 21:40

    Fantastiskt att denna film [linkki Henning Witten artikkelissa], som varnar för mind control, redan har över 40 000 visningar, trots att den lades upp igår, den 10 juni 2017. Detta bevisar att uppvaknandet på vår planet har skett på ett glädjande och omfattande sätt.

    De amerikanska patent som visas i filmen talar om elektromagnetiska teknologier, som påverkar vårt nervsystem och hjärna. Detta är en fysikaliskt felaktig beskrivning. I själva verket används skalärvågor, men dessa är MÖRKLAGDA inom fysiken sedan James Clerk Maxwells död 1879. Hans elever och Heinrich Hertz, som upptäckte den elektromagnetiska vågen 1888, bidrog till att förfalska Maxwells ekvation som beskriver vågor bestående av två komponenter, en elektromagnetisk och en skalär. Skalärvågsdelen sattes LÖGNAKTIGT på noll, och denna gigantiska konspiration lärs ut än idag i falska fysikaliska läroböcker av primitiva fysikprofessorer, dock inte i Ryssalnd…”

    Koko artikkeli: http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1886-magnetiska-patent-avsloejar-mind-control-hjaernkontroll.html

    • Manan majoilla tietysti – niin se poliittisella huipulla toimii. Tutkikaa OIKEAN pääministeri Putinin videoita ennen vuotta 2008 ja sen jälkeen – ei ole todellakaan sama mies – no fuckin way. Nykyisen vale-Putinin pyöreä pään muoto, pullea vatsa ja tihrusilmät ei mene meikäläiselle läpi, ei sitten millään. Vale-Putin on selvästi eri henkilö kuin karismaattinen, laiha, kaitakasvoinen ja suurisilmäinen pääministeri PUTIN, mutta kyllä jesuiittien kouluttama ”body double” kelpaa sokeille lampaille ympäri maailmaa kun sita tarpeeksi usein valemediassa rummutetaan. Ihmiset ovat todellakin unohtaneet, kuinka aito pääministeri Putin puhui, liikehti ja näytti. Holyyyy!

   • Heh … eiväthän nämä sairaimmat ja vaarallisimmat psykopaatit kenenkään ulkopuolisessa ’aivokontrollissa’ ole. Naivia ajatella tuollaista. Kyllä he toimivat ihan vapaaehtoisesti lucifenismin lakien mukaan koska saavat siitä tyydytystä. Se kuuluu taudinkuvaan.
    Ja sellainen luulo että tekisivät yhteistyötä keskenään on katteeton ja naurettava. Päinvastoin juonivat tuhotakseen vastustajiaan.
    Onhan nähty historiassa kuinka alkavat keskenään taistella ja sytyttävät sotia tarvittaessa kuten esim. maailmansodat kertovat. Taistelu on kovaa vallasta ja kuka on suurin psykopaatti, se koko maailman Psykopaattien Kuningas.
    Siinä taistelussa ei kavereita ole, paitsi tilapäisesti kun/jos voi hyötyä niistä. Kuten nyt esim. USA/Nato-koaliitio hyötyy meistä mutta me emme siitä koska se ei meidän etuja aja.

    • lisäys tuohon viimeiseen lauseeseen:
     Me tai meidän omat johtaja psykopaattimme uskovat että me saamme turvaa liittoutumalla USA/Nato-koaliition psykopaattien kanssa mutta sehän on pelkkä harha.
     Ei sellaista kaveruutta ole psykopaattien kesken. Meidät voidaan uhrata tarvittaessa ja jo nyt olemme hävinneet paljon ja ehkä pian pääsemme ihan kreikkalaiselle tasolle asti. Pahimmassa tapauksessa koko maamme tuhotaan.

     • Niin eihän NATOsta turvallisuutta ja rauhaa saa vaan turvattomuutta, sotaa, kuolemaa ja rahan menoa.

      Jos poliitikot saisi vedettyä vastuuseen NATOn toimista niin mikään maa ei olisi NATOn jäsen.

    • Truth_hunter.

     Vai ei ole? Aloita ymmärryksesi laajentaminen 33:en asteen vapaamuurareiden valalla, jossa he lupaavat ”oman henkensä kautta” jättää oman isänmaansa lait palvellakseen Luciferia – VALON TUOJAA. Kaikki 33:en asteen vapaamuurarit valtiosta riippumatta palvelevat samaa isäntää, got it?

     • Minulle mind control tarkoittaa että on ulkopuolisessa ’aivokontrollissa’ eli toimii ohjattuna vastoin omaa tahtoaan.
      Tuo luciferismi on psykopaatin oma valinta kuten kaikki muutkin valat tai ideologiat ja uskonnot joihin alistutaan omasta tahdosta.
      Psykopaatit tietävät itse tarkkaan mitä tekevät ja haluavat ja manipuloivat muita omien tarpeidensa mukaan. Heitä on siksi vaikea manipuloida.

  • James Corbettia on tullut seurattua jo jonkin aikaa, nyt viime aikoina jäänyt hieman vähemmälle kun ei aika riitä kaikkeen.

 18. Jokohan Pentagon pian laajentaa ajojahtiaan Pohjois-Koreaan? Kiina kehottanut sotaa uhkuvaa Trumpia malttiin ja diplomatiaan – ja Trump jopa toivonut Kiinan apua ?
  Kaipa Trump tajuaa että noilla kulmilla voi olla vaarallista toimia miten itse haluaa ?

  Korea-Krise: China ruft zur Besonnenheit auf
  Die USA und China zeigen angesichts der Spannungen wegen Nordkorea demonstrativ Einigkeit. Chinas Staatschef meint aber auch Trump, wenn er zur Mäßigung aufruft. Der US-Präsident bekräftigt seine Drohungen, spricht jetzt aber auch von Diplomatie – und hofft auf Xis Hilfe.
  https://deutsch.rt.com/asien/55586-korea-krise-china-ruft-zur/

  Pohjois-Korea on vaarallinen vain sille joka astuu sen varpaille, sanoo Israel Shamir ja antaa hyviä ohjeita Trumpille artikkelista Bring Me the Head of Jeff Bezos. Todellinen vihollisesi ei ole Kim vaan maasi valta- tai massamedia, hän toteaa.
  ”Is North Korea dangerous? Only for those who want to step on it.
  ”Let us come to the point. Your enemy is not Kim, your enemy is your mainstream mass media.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=156049

 19. Jemeniä viedään — jenkit miehittäneet öljykentät
  US and UAE Troops Invade Southern Yemen and Occupy Oil Fields
  Shabwa Mohammad Ahmed Abu Harbah said that under the pretext of combating terrorist activity, the foreign troops united behind the title “Shabwani elite forces” and invaded the province.
  Last month, Wolfgang Jamann, head of the Cooperative for Assistance and Relief, a non-governmental humanitarian agency, asserted that the current crisis in Yemen is an absolute “shame on humanity.”

  http://www.telesurtv.net/english/news/US-and-UAE-Troops-Invade-Southern-Yemen-and-Occupy-Oil-Fields-20170808-0015.html

  • Trumpin talouspolitiikka, USAn nostaminen konkurssikierteestä takaisin jaloilleen alkaa näkyä.

   Jemenin öljyryöstön jälkeen USA ryöstää Venezuelan öljyn ja loput Irakin öljystä.

   Syyrian öljyn Trump joutui luovuttamaan Asadille ja Venäjälle. Iranin öljyä ja kaasua sekä Venäjän öljyä ja kaasua Trump ei uskalla ryöstää.

   Mielenkiintoista nähdä miten USA kuppaa Norjan öljyä, F-35-kaupalla, NATO-maksuilla, NATO-joukkojen huollolla, sotaharjoituksilla ym.

   • Erikoista on se että meilläkin katsotaan aina läpi sormien kaikkia USA-koaliition ryöstöretkiä. Mutta tietenkin Venäjä tuomitaan aina ja usein ilman että siihen edes on perusteita.

    • Niin Suomessa ei edes reagoitu kun USA määräsi sanktiot yrityksille (myös eurooppalaisille ja suomalaisille), jotka tekevät energiayhteistyötä Venäjän kanssa.

 20. The anti-imperialist camp: splintered in thought — ainakin kannattaa katsoa linkin kuva jos ei jaksa enempää lukea.
  Imperialism seeks to divide the world in two. One part will be a stable area which profits from the system while in the other part a terrifying chaos will reign. This other will be a zone, where all thought of resisting has been wiped it; where every thought is fixated on surviving; an area where the multinationals can extract raw materials which they need without any duty to account to anyone.
  http://www.voltairenet.org/article197477.html

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here