Tänä päivänä maailmassa on 9 valtiota, jolla on ydinase. Mutta ainoa valtio, joka on käyttänyt ydinasetta, on USA.

Jos tarkastelee maailman historiaa, niin toisen maailmansodan jälkeen amerikkalaiset eivät ole taistelleet voimakasta vihollista vastaan. He ovat taistelleet vain itseään heikompia valtioita vastaan: GrenadaPanama, Vietnam

Silloin kun amerikkalaiset kohtasivat ongelmia, he aina lähtivät konfliktialueelta. Muistaako kukaan, kun amerikkalaiset katosivat Somaliasta? Sen jälkeen he eivät koskaan palanneet sinne. Myös Libanonista amerikkalaiset lähtivät.

Pohjois-Korean osalta tilanne on vielä hankalampi.

Jos USA hyökkää Pohjois-Koreaan, niin pohjoiskorealaiset pystyvät jopa tavanomaisilla aseilla, järeällä tykistöllään ja raketinheittimillään, tuhoamaan Soulin. Tuhoamiskohteena tulevat olemaan myös amerikkalaiset asevoimat, jotka nyt ovat Etelä-Korean alueella. (Joukkojen miesvahvuus on noin 40 000 henkilöä.)

Pohjois-Korealle Tyynellämerellä sijaitseva Guam, jossa on Yhdysvaltain ilmavoimien tukikohta risteilyohjuksineen, on täysin merkityksetön. Jos pohjoiskorealaiset päättävät käyttää ydinasetta, kohteina voivat olla Etelä-Korean 24 ydinreaktoria.

Täytyy muistaa, että korealaiset ovat historiallisessa konfliktissa Japanin kanssa. Ydinsodan puhjetessa Pohjois-Korea voi iskeä myös Japaniin. Amerikkalaiset tietävät tämän erittäin hyvin. Näin ollen USA ei aloita sotatoimia Pohjois-Koreaa vastaan.

Jo Bill Clintonin presidenttikaudella USA edisti omaa suunnitelmaansa Koreoiden jälleenyhdistymisestä.

Kysymys kuulukin: tarvitseeko Kiina tällaisen yhteenliittymän? Vastaus on ei.

Kiinalaiset muistavat oikein hyvin sen, että Saksan yhdistymisen jälkeen vuonna 1990 amerikkalaiset asevoimat eivät poistuneet Saksasta.

Eivätkä ne lähtisi myöskään yhdistyneestä Koreasta. Amerikkalaiset asevoimat tulisivat siirtymään pohjoiseen Kiinan ja Venäjän vastaiselle rajalle. Tällaisesta joukkojen siirtymästä aiheutuisi ongelmia sekä Kiinalle että Venäjälle.


¤
Maria A. von Witte on helsinkiläinen kääntäjä, joka on erikoistunut poliittisiin analyyseihin.
¤

Kuva: Pixabay

175 KOMMENTTIA

 1. ”Haukkuva koira ei pure” ? Aina on kuitenkin mahdollisuus, mielenvikaisen menevän yli laidan. Mikään ei ole varmaa, ainoastaan auringon nousu, ja lasku. Suurisuisia johtajia on joka maassa, vain aikansa, sitten tulee tilalle joku toinen torvelo. Ihmeellisintä pilitiikassa on se miten aikuiset miehet ja naiset tekevät yleisön edessä itsestään naurunalaisia. Suupieliään on helpompi repiä, koska se on halvempaa, kuin kovat otteet. ”NEERO oli kova naama, koska uskalsi polttaa oman kaupunkinsa, saadakseen nimensä historiaan”.
  Huom. En viitsinyt kutsua ”Neeroa” NEROKSI !

 2. Pohjois-Korean kriisi on Suomesta käsin analysoituna lähes mahdottoman tuntuinen. Siinä ei ole oikein mitään järkeä. Taustalla voisi olla jälleen kerran joku CIA-vetoinen operaatio Pohjois-Korean dynastian kaatamiseksi ja maan saattamiseksi länsileiriin läntisten keskus- ja maailmanpankkiirien komentoon. Toisaalta, jos tästä on kyse, luulisi, että hullukin johtaja osaisi uhriutua oikealla tavalla eikä lähteä järjettömään uhoamiseen. Voisiko länsimedia olla jo niin kontrolloitua, ettei tilannetta perusteleva retoriikka enää kulje Pohjois-Koreasta länsimaihin. Sekin on täysin mahdollista, että Pohjois-Korean johtaja on psykoottinen hullu ja maa kokonaisuudessa toimii kuin uskonlahko.

  Jotain omituista tässä tapauksessa on. Mistä ihmeestä Kim Jong-Il sai materiaalit ja tietotaidon tuhovoimaisiin ja maaliin osuviin ICBM-ohjuksiin, joilla oikeasti pystyy pelottelemaan USA:ta? Eräs teoria on, että Pohjois-Korea on Kiinan ”käsinukke”, jonka luoman terrorin avulla se pyrkii manipuloimaan maailmanjärjestystä itselleen edullisempaan asentoon. Taustalla voisi olla hämäräperäisten globalistitahojen pyrkimys siirtää globalisaation viestikapula pois USA:lta (jota he eivät pysty täysin kontrolloimaan) ja siirtää se voimaperäisesti Kiinalle. Rahajärjestelmät ovat tässä pelissä ehkä suuremmassa osuudessa kuin aseet.

  • Jos P-Koreaa ei olisi, jenkit keksisivät sen. P-Korean ns. uhka on täydellinen tekosyy pitää järeää aseistusta ja joukkoja Kiinan ja Venäjän rajalla, vieläpä semmoisessa paikassa mistä käsin voi valvoa kurittomiksi alkaneita japanilaisia ja filippiiniläisiä. Sitten on tietysti tuo huume- ja asekauppa: kauttakulkumaita tarvitaan ja on logistisesti kätevämpää hoitaa kuljetus armeijan/NATO:n kalustolla koska niitä ei tulli missään tutki.

   • P-Korea on ”keksitty” uhka, ja sen ”suuri johtaja” on sarjakuvahahmo. Järeää aseistusta ei ole P-Koreassa missään muualla kuin tökerösti tehdyissä videoissa, joissa muutama panssarivaunu sarjakuvaohjuksineen on kopioitu tuhatkertaiseksi. Näitä studioissa valmistettuja ilotulituksia P-Korean ”suuri sarjakuvajohtaja” tiirailee kiikareiden läpi, joita myydään $29:llä Amazonilla. Ammattinäyttelijä Trump kyllä tietää, että kaikki on teatteria.

    Nyt kyllä muidenkin kuin foliohattujen pitäisi herätä tähän maailmanlaajuiseen kusetukseen ja huomata, että lähes kaikki se, mitä valemedia meille syöttää, on valhetta. Maailmassa tapahtuu paljon mielenkiintoisempiakin asioita, kuin ammattinäyttelijöiden vetämä ”sodan uhka” teatteri, kuten esimerkiksi ELOKUUN 21, 2017 – TÄYDELLINEN AURINGONPIMENNYS. Mitä siis tapahtuu kun kaksi valoa – negatiivinen ja positiivinen – ohittaa toisensa. Tutkikaa, olkaa kriittisiä ja uskokaa omia silmiänne… ei politiikkoja, valetiedemiehiä tai korruptoituneita asiantuntijoita, jotka kertovat pelkkiä satuja.

    Proof of flat Earth during the eclipse
    If your head is spinning trying to comprehend these arguments, you’re not alone. I asked a Chicago-based truther named Charlie Flowers, who says he’s a former schoolteacher, to explain more.

    Flowers believes we’re living on a flat plane covered by a big glass dome — the “firmament” frequently described in the flat-Earth scene. The sun, moon and stars are all inside the firmament, he said, and there are no planets besides Earth.

    Flowers’ theory is based on Biblical interpretation. The Book of Genesis describes God placing a “firmament” over the Earth and placing lights in it.

    “The sun is a light,” Flowers said in a phone interview. “They’re all lights. The sun and the moon are the same size and they spin above us and it’s a battery.” He went on to explain that when we see the moon waxing and waning, what we’re actually seeing is the moon losing and gaining electrical charge. “It’s a battery system. The moon is the negative and the sun is the positive.”

    “They’re all lights. The sun and the moon are the same size and they spin above us and it’s a battery.”
    What about the other planets? “The dome is about 8,000 miles above us, and all the stars are sewn into it,” Flowers said. Anything else that scientists call planets are just “wandering stars.”

    “We are the center of the universe,” Flowers said. “We are the universe. God made us.”

    • Kehotat meitä tutkimaan ja olemaan kriittisiä – ja lainaat henkilöä, jonka mukaan aurinko ja kuu toimivat akuilla?

     • Vesa Raiskila… loistava kysymys, johon ei voi vastata lyhyesti!

      Tesla aikoinaan totesi, että kaikki on energiaa – valoa (myös sinä) – ja tosiaankin, elämme dualistisessa valon ja pimeyden ylläpitämässä – staattisessa – maailmankaikkeudessa, jossa ei ole todellista liikettä, kehitystä, eikä aikaa. Aika on illuusio, se ei ole materian ulkopuolella oleva voima – se sisältyy materiaan, eli kaikkeuteen, jota kutsutaan Jumalaksi. Jokainen meistä, ja kaikki mitä olemassa on, koostuu dualistisesta energiasta, jossa puolet edustaa aikaa/pimeyttä/materiaa ja puolet ajattomuutta/valoa/henkeä.

      Tiedän, että tämä menee lukijoilla yli hilseen, mutta lisätään kierroksia: Valon ja pimeyden informaatio ei koskaan katoa, se on tasavahvana ikuisesti olemassa ja juuri siihen Raamatun tulinen järvi ja taivas perustuu. Raamattu on hämmästyttävä teos, jossa JUMALA ON… eli kaikkivaltiaan laiva ei vapise tai keinu. Raamatun Jumala rakentuu kahdesta vastatietoisuuden jumalasta, jotka ”näennäisestä kaaoksesta” huolimatta ovat yksi. Tämä pimeyden ja valon muodostama ykseys = maailmankaikkeuden olevaisuus, ja kommentissasi mainittu ”patteri”, on kaikkeen olevaisuuteen sisältyvä Jumala, joka rakentaa aikaa (illuusio) ja samalla purkaa sitä (illuusio) NYT hetkellä ikuisesti.

      Dualistinen maailmankaikkeus on siten tietoisuuden hologrammi, jonka ikuisesti muuttumaton informaatio, eli pimeydesta valoon nouseva – TOTUUS – on suorassa suhteessa havainnoitsijan tietoisuuteen. Ihminen tiedostaa ainoastaan sen, minkä hänen tietoisuutensa hänelle tuottaa, vaikka havaintokohde – tietoisuuden hologrammi ALFASTA OMEGAAN – on meille kaikille sama. Siitä johtuu, että näemme asiat eri lailla, siitä johtuu myös tämä ihmiskunnan kasvava kaaos. Elämme valmiiksi rakennetussa tietoisuuden verkossa, joka tarkoittaa sitä, että maailma on valmis – ihmisellä ei ole vapaata tahtoa. Tiedostan selkeästi sen, että olen tietoisuuteni orja, koska ihmiskunnan, ja siihen sisältyen myös minun menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus on olemassa NYT. Ihmiskunta rakentuu niinkuin se rakentuu, ja yksikään meistä ei pysty sen toimintaan vaikuttamaan yhdessä, eikä erikseen.

      Kun nyt pääsin vauhtiin, niin lisätäänpä löylyä kiukaalle: Raamatun ”ylösotto” edustaa ihmiskunnan kollektiivista – äkillistä – heräämistä, eli ”ajan loppua” jolloin ”me kaikki muutumme.” Kyseistä hetkeä kutsutaan Raamatussa ”Herran päiväksi”, ja tuolla heräämisen hetkellä ihminen tunnistaa oman itsensä, eli itsessään olevan dualistisen Jumalan. Lähestymme toisin sanoen sitä hetkeä, jolloin ”viimeiset torvet soivat” ja ihmiskunta herää ja JAKAANTUU, ja se tulee tapahtumaan juuri niin kuin uusi testamentti ja ilmestykirja sen meille kertoo.

      Tämä ylläoleva tieto on jokaisessa ihmisessä, eli kuten Jeesus aikoinaan totesi: ”taivas on teissä sisäisesti.”, ja sen että ”ei valoa laiteta sängyn alle, se laitetaan lampun jalkaan.” Jokainen ihminen on lampun jalka ja oman ihmisveljensä kopio, ainut ero meissä on se, että olemme eri tietoisuustasoilla, eikä mitään muuta.

      Lopuksi muutama sana kriittisestä tarkastelusta, joihin ihmisiä vilpittömästi kehoitan. Kriittinen tarkastelu tarkoittaa sitä, että et usko sokeasti minua, vaan olet oma tiedemiehesi ja uskot omiin aisteihisi. Kysy itseltäsi, huimaako sinua… oletko vinhasti pyörivällä maapallolla? Tarkkaile taivaankappaleiden olemusta ja niiden liikkeitä, niin löydät totuuden. Kuu ei ole jesuiitti-astronomien määrittelemä kivipallo, joka heijastaisi yöllä auringon valoa kuun pinnasta; kuu on vanhan mytologian tuntema ”black sun”, eli negatiivinen (kylmä) valo joka kiertää LITTEÄÄ maata samoin kuin aurinko. Black Sun muodostaa vastaparin positiiviselle (kuumalle) auringolle, ja auringon pimennys tapahtuu sillä hetkellä kun nämä kaksi SAMANKOKOISTA toistensa energiat kumoavaa VALOA kohtaavat toisensa. Nämä taivaanvalot neutralisoivat positiivisen ja negatiivisen energian ja saavat aikaan auringonpimennyksen. Vatikaanin astronomit ja korkeimmat vapaamuurarit tietävät kyllä totuuden, mutta sitä he eivät tietysti ihmisille paljasta.

      Kysymyksiä: voiko Raamatun ennustama ”kolmen päivän pimeys” olla ylläolevassa, positiivisen ja negatiivisen, taivaanvalojen muodostelmassa mahdollista? Toteutuuko kolmen päivän pimeys, jos nämä taivaanvalot seisovat vastakkain kolme päivää, Jeesuksen ylösnousemusta mukaillen, ja mitä se puolestaan meille kertoisi? Voisiko kyseinen hetki olla ihmiskunnan tietoisuuden absoluuttinen nollapiste, ja sen jälkeen taivaanvalot vaihtaisivat suuntaa ja ryhtyisivät kiertämään päinvastaisiin suuntiin? Muuttuisiko positiivinen valo vastakkaisten kiertojen saatossa negatiiviseksi Ja negatiivinen positiiviseksi, ja mitä ”energian vaihto” meille kertoisi? Tarkoittaisiko se sitä, että kaikki se mikä on pimeyttä (aikatietoisuuden rakentamaa materiaa) muuttuisi ”viimeisten torvien soidessa/ajan loppuessa” kierto kierrolta yhä kirkkaammaksi valoksi ja jumalan valtakunta olisi tulevaisuudessa ”ihmisten keskellä.” Hmmmm….. oletko sinä jumalan poika, voiko taivas tulla maan päälle?

     • PS Mitä olet mieltä Hercolupuksesta eli Nibirusta eli planeetta X.stä?

      Onko tulevaisuutemme kenties jo kuvattu Lars von Trierin Melancholiassa? 🙂

     • En ole mitään mieltä, koska en ole asiaa syvällisesti tutkinut. Syy, miksi en ole planeetta x:ään syventynyt on luonnollisesti se, että en usko avaruudessa pyöriviin planeettoihin. Pitäisi ensin löytää avaruus, ennen kuin uskoisin, että planeetat – kuten maa – pyörisi avaruudessa muiden planeettojen kanssa, ja sitä ei ”international fake station:iin” perustuen ole vielä löytynyt. Avaruus, johon ihmiset yleisesti uskovat, löytyy vain NASA-hoax uutisista, eli ennen kuin todisteita tulee pöytään, uskon vain sen mitä itse koen, näen ja ymmärrän.

      Siihen liittyen, todistin juuri äsken täällä Los Angelesissa solar eclipsin. Halusin itse nähdä sen, että kuu peittää auringon ja saa aikaan auringon pimennyksen. Nyt, kun kyseisen asian omin silmin todistin, täytyy kirjoittaa pieni tarkennus edelliseen kommenttiini:
      Antiikin mythologiasta tuttu ”Black Sun”, eli – Rahu – ei voi olla sama kuin taivaalla loistava kuu. Black Sun näyttäsi enemmänkin olevan jokin näkymätön taivaankappale, joka saa aikaan sekä auringon, että kuun ”sirpin”, ja aika ajoin myös kyseisten taivaankappaleiden täydellisen pimennyksen. Vallitsevan tieteen mukaan auringon pimennyksen saa aikaan kuu – kivipallo – mutta omiin havantoihini pohjautuen näin ei ole. Mikäli näin olisi, niin silloin kuun – olisipa se kivipallo tai valo – pitäisi näkyä taivaalla auringosta erkaantuessaan, mutta näin ei tapahtunut. Kuu loisti tänään taivaalla vain ja ainoastaan poissaolollaan.

      Auringonpimennys tänään, Aug 21, 2017 tapahtui ilman kuuta – TODELLAKIN – eli mythologian ”Black Sun” täytyy siinä tapaukessa olla jokin ”näkymätön” pyöreä taivaankappale, joka aiheuttaa aika ajoin sekä kuun, että auringon pimennyksen.

 3. Helpoin tapa murtaa Pohjois-Korean hallinto on poistaa amerikkalaisille (ja samalla kaikille kansainvälisille pankeille) asetettu kielto investoida maahan. — Rahan kutsusta ei voi Kim’in dynastiakaan olla välittämättä.

  Dynastia on hetkessä korruptoitu dollareilla ja, kun rahavirta ennen pitkää saavuttaa tavallisen kansalaisen, kysytään siltäkin oman tunnon kysymys: Kumarratko Kim’iä vai Dollaria?

  Satumaiset rikkaudet polkuhintaan. Ne ovat odottamassa sitä kapitalistia, joka ensimmäisenä pääsee sijoittamaan rahojaan Pohjois-Koreaan.

 4. Pohjois-Korea on erittäin taitava dollariväärentäjänä,sen tekemät rahat ovat kuulema laadukaampia, kuin orginaalit vanhemmat dollarit, olisikko siinä yksi syy amerikkalaisten uhittelulle.

 5. Eiköhän se pian nähdä. Kusetukset eivät jatku loputtomiin. Ehkä N-K. ei olekkaan niin huonoissa väleissä USAn kanssa, mitä kansoille uskotellaan. Jenkeillä pitää olla naytelmissään aina vihamielisiä valtioita, he elävät sillä.
  Tekaistut viholliset kehittävät ”ruudin keksijöille” valuuttaa ja massatuotantoa aseistuksiin. Kuplan paukahtaessa länsi menettää täydellisesti luottamuksensa, mikä ei ole vaikeata ennustaa. Missä on se Rooman valta tänäpäivänä, LOL.

 6. Huvittava kirjoitus!

  Jos ei muuta, niin ainakin mielikuvitusta käytetty.

  ”Hyökkääkö USA Pohjois-Koreaan”

  Toivottavasti!

  On jo aika murskata modernin maailmanhistoriamme mielisairain hallinto joka on jo vuosikymmeniä kiduttanut/murhannut lukemattoman määrän omia kansalaisiaan.

  • Itse en ymmärrä miksi asiaan pitäisi puuttua juuri USA:n, pyövelin joka itse syyllistyy samaan maailmalla. Se ei tunnu moraalisesti oikealta.
   Lisäksi pitää muistaa että Kiina ei tue sellaista hyökkäystä vaan on kehottanut Trumpia maltillisuuteen. Siihen saattaisi liittyä siis suuremman sodan vaara ja sellaista pitäisi yrittää välttää.

  • 5G-verkkoa ollaan pystyttämässä Suomeenkin suurella innolla ja tohinalla, kokonaan mahdolliset varjopuolet ja riskit unohtaen. Henning Witte:

   ”5G mycket farlig, sprider artificiell intelligens, AI, i vår kropp för att förslava oss till cyborgs

   Simon Parkes varnar för 5G i mobilnätet i sin senaste podcast från den 6 augusti 2017. 5G skall för det mesta byggas ut via främst kinesiska satelliter för att minska våra möjligheter att stoppa denna extremt farliga teknologi. Den sprider AI i kroppen genom att placera i oss ett slags negativa 4D varelser. Så skall människornas nervsystem kontrolleras. Med detta skall våra hjärnor omprogrammeras så att vi blir robotar, eller hubotar enligt SVT-serien äkta människor. Detta är den transhumanistiska agendan. Då är vi inga människor längre!

   5G analysen ger Simon Parkes på 1:20:30 radioshowen.

   Stoppa AI och idioten och Digitaliseringsministern Peter Eriksson (MP) omedelbart!…”

   http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1927.html

   Myös ihmisten fyysiselle keholle 5G-riskit voivat olla huomattavat:

   ”5G And The IOT: Scientific Overview Of Human Health Risks”, https://www.technocracy.news/index.php/2017/08/08/5g-and-the-iot-scientific-overview-of-human-health-risks/

  • Rotschild-sionistien talutusnuorassa kulkeva USA yrittää monin tavoin säilyttää valta-asemansa, kuten pyrkimällä kehittämään supersotilaita, joilla on käyttöliittymä aivot-tietokone:

   ”DARPA Accelerates Tech Work On Human Enhancing Human Senses

   Regardless of benevolent-sounding platitudes about helping medical patients, DARPA’s singular military mission is to create technology-enhanced super-soldiers. ⁃ TN Editor

   DARPA, the research arm of the U.S. Department of Defense, awarded contracts to six teams working on developing better brain-computer interface technology. The goal, according to DARPA, is to repair and enhance the senses of those with disabilities…”

   https://www.technocracy.news/index.php/2017/08/13/darpa-accelerates-tech-work-human-enhancing-human-senses/

   • Selvää on, että kaikki keinot ovat näille psykopaateille luvallisia.
    Vaikea nähdä miten tämä kehitys, jota yksityinen raha luo, voitaisiin estää. Mitä alemmas valtion kontrolli saadaan ajettua sitä nopeampaa on tuho kaikessa koska yksityinen firma ajattelee vain itseään. Jo Platon aikoinaan painotti valtion merkitystä kaiken perustana.

 7. Uusi maailmanjärjestys: USA ei tee mitään mihin ei saa Venäjän ja Kiinan suostumusta ja hyväksyntää.

  • Ei se ole uskon asia. Vuonna 2008 ulkoministeri Stubb hihkui uutta maailmanjärjestystä kun USAn ja NATOn tukema Georgia aloitti sodan Venäjää vastaan.

   Kun Venäjä pisti USAn, NATOn ja NATO-kandidaatti Georgian polvilleen 5:ssä päivässä Stubbkin meni hiljaiseksi kun uusi maailmanjärjestys oli tosiasia, mutta päinvastoin kuin Stubbin kuvitelmissa (kuten sinunkin).

   • Neuvostoliitto, eikä nykyvenäjä ole koskaan pistänyt ”polvilleen” Jenkkilää!

    Se oikea, todellinen uusi maailmanjärjestys tekee kyllä tuloaan ja Venäjä sekä Kiina tulevat olemaan ainakin osittain siihen kuuluvia.

    • Se merkitsee silloin moni- eikä yksinapaista maailmanjärjestystä eli ei sitä hegemoniaa mitä läntinen ’zio-masonic nwo-mafia’ ajaa.
     Putin on kauan puhunut sen puolesta ja siksi saanut vihat päällensä ja siksi hänet on torjuttu ainakin viimeiset 10v kaikesta yhteistyöstä ja yrityksistä integroitua Lännen kanssa joita hän aikoinaan teki.

     • Putin ja hänen lähipiirinsä tekee kuitenkin samojen perkeleellisten pankkitahojen kanssa bisnestä niin kuin tekevät lännessäkin!

      Vaikea sanoa edustaako nykyvenäjä todellista oppositiota mitä tulee nykymaailmaamme.

      Putinilla tuntuu olevan myös ”liian” läheiset välit siihen hämärään juutalais-lahkoon Venäjällä.

      Oliko nyt joku chabad, tai jotain sinnepäin.

      Mielenkiintoista pohdintaa Putinin todellisesta ”rodusta”:

      https://www.debatepolitics.com/blogs/dreadnought/1206-jewish-roots-russian-president-vladimir-putin.html

     • Olen tuon artikkelin joskus lukenut. Vaikea sanoa kuinka paljon siinä on totta ja mikä propagandaa. Aika varmaa on että kyllä hänellä hyvät välit on zionistien kanssa.
      Luotan kuitenkin enemmän by Walter G. Moss’iin. (Walter G. Moss is a professor emeritus of history at Eastern Michigan University and Contributing Editor of HNN. He is the author of A History of Russia, Vol. I and Vol. II. For a list of his recent books and online publications, click here. – See more at: http://historynewsnetwork.org/article/158989#sthash.DGhvIH5k.dpuf )
      Hänen artikkelistaan tämä ote (oma suomennos): Krimin tapauksessa maan saattamiseksi pois Ukrainan vallasta vuonna 2014, Putin totesi: ”Kaikki Krimin osalta puhuu yhteisestä historiasta ja ylpeydestä. Tämä on (antiikin Khersones) paikka, jossa prinssi Vladimir kastettiin. Hänen hengellinen urotekonsa omaksua Ortodoksisuus määräsi kulttuurin koko perustan, sivistyksen ja inhimilliset arvot, jotka yhdistävät Venäjän, Ukrainan ja Valko-Venäjän kansoja. ”Eri tavoin hän on myös korostanut ortodoksisuuden keskeistä merkitystä liittyen Venäjän historiaan ja arvoihin ja ilmoitti, että hän on henkilökohtaisesti palannut ortodoksiseen uskoon, jota hänen äitinsä vaali.
      Mossin mukaan politiikka on Putinille myös sydämen eikä vain vallankäytön asia.
      (Mitä Krimi merkitsee Venäjälle: http://souloftheeast.org/2014/03/28/what-is-crimea-for-russia/)
      http://historynewsnetwork.org/article/158989

     • Joo, mä oon kuullut väitettävän että Putinin äiti oli juutalainen joka kääntyi kristityksi.

 8. Marian alustuksessa on järeä tykistö ja raketinheittimet.
  Ne tuhotaan hetkessä. Eivät sisällä tässä yhteydessä taistelupotentiaalia,
  kuten ei muukaan Pohjois-Korean armeijan aseistus, museoonkin yli-ikäistä.
  Merkittävän määrän logiikkaa ja tapaan, jolla USA on hyödyntänyt Pohjois-Koreaa kymmeniä vuosia, uskon tehneeni selväksi kirjoituksessani ”Elämmekö vuotta 2001 vai 2017”, jonka olen vasta julkaissut Vastavalkea-sivustolla sekä US:n Puheenvuorossa.
  Vaatimattomasti totean, että kyse on tavattoman yksinkertaisista asioista.

 9. Paras,sekä tähänastisista ohjelmista myöskin järkyttävin video-ohjelma englanniksi käännettynä, miten asiat ovat maapallon laajuisesti. Sotien historiat hyvin selvästi esitettyinä ilman kiihkoilua. Oikeudentajun omaava henkilö ei voi sitä ohjelmaa pyyhkäistä laudalta turhana ajanhaaskona. Katsojia saattaa tökkiä se ,että kertojana on Korealainen, mutta jos keskitytään asiayhteyteen alkaa todellisuus tulla esille. Totuudellisten ihmisten ei tarvitse muualta hakea tietoa impearistillisten murhaajien edesottamuksista kautta tunnetun historian. Jos maapallon kärsivät kansat näkisivät ohjelman, uskon heidän kaatavan kaikki hallituksensa, aloittaen historian puhtaammalta sivulta. Tietenkin se kaikki on jo myöhäistä ilman aseistusta.Me olemme menettäneet pelin. Nyt on Luojan lupausten aika toteutua. Ihmiskunnan ainoa toivo tulee ylhäältäkäsin.

 10. Diabolic, onko sinulla rohkeutta keskittyä videoon, edes puoleen väliin ? Miten on kielitaitosi, saisitko selvää selostuksesta ?Heitä rotuvihasi sivuun, vaikka se aiheuttaisi hieman ”saunamaisen tunnelman”, ja keskity esitykseen, muutenhan siitä ei voi oppia mitään. Ohjelma teki itseeni vaikutuksen, koska olen valtaosan elämästäni räpiköinyt olemalla rehellinen, ja se ei ole helppoa valheiden maailmassa. Kannattaa kuunnella se tarkkana, koska se opettaa valitsemaan petokset totuudesta.

 11. K.Tuomari.

  En jaksanut katsoa tuota propagandatekelettä 45min. kauempaa!
  Kumma että kehuit filmiä, vaikka siinä sanotaan raamatun olevan propaganda manuaali!?? sanoithan kommentissasi:

  ”Nyt on Luojan lupausten aika toteutua. Ihmiskunnan ainoa toivo tulee ylhäältäkäsin”

  Tuossa filmissä on sinänsä paljon totta mukana, onhan tämä länsimainen elämäntyyli aika sairasta ja maapallon luonnonvaroja pirusti kuluttavaa ja saastuttavaa. Totta on myös median, hallitusten ja eri toimijoiden helvetinmoinen aivopesu ja ohjailu, tästähän mm. David Icke ym. ovat puhuneet jo vuosia.

  On myös totta että elämme näennäisdemokratiassa jossa todelliset vaikutusmahdollisuudet ovat huomattavasti vähemmät kuin yleisesti uskomme.

  Kuitenkin ongelma tuon filmin kanssa on siinä että he ketkä tuon ovat tehneet, eivät itse edusta MILLÄÄN TASOLLA oikeata demokratiaa, vapautta ja oikeudenmukaisuutta!

  Pohjois-Koreassa ei tunneta demokratiaa, vapautta, ihmisoikeuksia ym. ihmisten yleistä hyvää kuvaavia asioita.

  Lopuksi muuten aika pirullinen kysymys teille jokaiselle.

  Mistä filmin kuvamateriaali sekä tiedot lännen elämäntyylistä on hankittu?
  Pohjois-Koreassahan on lähes kuoleman uhalla kielletty länsimaisten medioiden ja radiokanavienkin kuuntelu ja katselu.

  Lyön vaikka tonnin vetoa, että he ovat hankkineet paljon materiaalia läntisten salaliittoteoreetikkojen ym. kriittisesti lännen elämäntyyliin suhtautuvien henkilöiden materiaalista. Tämän materiaalin he ovat sitten valikoidusti ”jalostaneet” omaan propaganda käyttöönsä.

  • D, ehkä olisi kannattanut katsoa loppuun asti. Se paranee loppua kohti.
   Itseäni ei tässä häiritse se että P-K ei ole sellainen ’demokratia’ kuin lännen ’arvoyhteisö’ josta se tekee silti tällaisen videon jossa sitä kuvataan varsin osuvasti. P-K on mitä on eikä me sitä muuteta mutta lähes kaikkihan on totta mitä video meistä kertoo, ei valhetta.
   Pahempaa on että täällä tehdään videoita ylipäätään lähes kaikesta jotka eivät ole edes totuudenmukaisia vaan usein jopa suoranaista valhetta.

   Tuo pirullinen kysymys sitten. Varmaan P-K:ssa seurataan Lännen valtamediaa mutta valtaeliitti ’suojelee’ kansaa Lännen propagandalta ja sensusoi mediaa. Niin on pakko tehdäkin jos aiotaan säilyttää nykyinen järjestys ja estää nwo-mafian iskut ja yritys luoda kaaos maahan NGO-organisaatioiden avulla ja hajottaa se valtamedian tehokkaalla propagandalla läntisen raha-mafian saaliiksi.
   Sehän on mafian strategia kuten hyvin tiedetään ja sillä maailman kansoja, Eurooppaa ja meitäkin koko ajan tuhotaan ja kaapataan kansallisomaisuus mafian rahanvallan alle..
   Ja hyvä muistaa että tuota ’suojelua’ harjoitetaan peitetysti myös täällä kuten esim. oma pravda-lehdistömme tekee ja josta Googlekin on nyt jäänyt kiinni. Eli ei täällä paperit taida juurikaan puhtaammat olla. Mutta onneksi on vaihtoehto mediat – toistaiseksi.

   • Taitaa kuitenkin suurin syy tuolle läntisten medioiden kiellolle olla se, että muuten ei tuo lapsesta vaariin ulottuva helvetinmoinen aivopesu uppoa kansaan niin hyvin.

    Vaikka täällä lännessä on moni asia vituillaan, niin se ei tarkoita että P-K olisi minkään kaltainen vaihtoehto. Siellähän on 100% diktatuuri, eikä kansa saa itse päättää mikä on totta tahi ei.
    Heille kerrotaan tuo ”totuus” vauvasta vaariin asti!

    Täällä lännessä näennäisdemokratiasta huolimatta saamme sentään itse päättää, mitä uskomme totuutena, ainakin vielä nyt.

    Sääliksi minua käy eniten tavallista kansaa P.K:ssa, joka elää käytännössä täysin alistettuna vailla mitään ihmisoikeuksia. Ainoat kellä siellä pyyhkii hyvin, on vallassa olevien mielistelijät(lähipiiri).

    • ’..Ainoat kellä siellä pyyhkii hyvin, on vallassa olevien mielistelijät(lähipiiri)..’
     Noinhan on meilläkin yhä enemmän. Kurjistuminen lisääntyy päivä päivältä ja luvassa on tosi huonoa.
     Voi olla noin P-K:ssa mutta aika alistettuina mekin elämme ja vailla niitä oikeuksia mistä puhutaan ja ylpeillään ei meilläkään ole. Et voi esim. kirjoittaa näin valtamediassa kun nyt teemme tässä.
     Myös monia asioita ei voi enää tutkia koska voi päästä hengestään jos tulee toisiin ajatuksiin. Ajattele Zündelliä tai Ulfkottea esim. ja niitä ’itsemurhan’ tehneitä vainottuja.
     Jotkut ovat nostaneet itsensä valituiksi ja sanelevat miten tulee toimia ja ovat kaappaamassa kaiken itselleen. Eli ei täälläkään kovin hyvältä näytä.

     Olisi mielenkiintoista käydä P-K:ssa ja nähdä miten kansa elää.
     Veljeni kävi joitakin vuosia sitten Kiinassa ja kehui kovin maata ja sanoi yllättyneensä positiivisesti. Oli peräti 2vk siellä.
     Itse en pysty ottamaan kantaa siihen miten kansalla P-K:ssa menee. Tietenkin varsin kurinalaista elämä siellä varmaan on mutta ilman kuria käy kuten meille eli perikato tulee koska nwo-mafia koko ajan kolkuttaa ovella ellei ole omaa kuria.

 12. Vastahan Kiinan johtaja sanoi Trumpille, että pidä vähän pienempää suuta, älä provosoi Pohjois-Koreaa turhalla suunsoitolla. Jos olen oikein huomannut, räväkämpiä lausuntoja ei ole ainakaan mediassa enää näkynyt. Meillä totuusmedia uutisoi asian näin, USA ja Kiina yksimielisiä P-Kn vastaisista toimista.

 13. Onhan hyvää pohdiskelua artikkelin tekijältä, samoin Jonssen kommentissa. Tietoa saadakseen on todella luettava ”valhemediaa”. Tässä nettiä plärätessäni löytyi yksi juttu totuusmediasta, hesari oli poistanut artikkelin. Linkit vastineeseen veivät Oikeamedian sivuille. Sitä en juuri tunne, mutta tässä vastine hesarille: http://beta.oikeamedia.com/o1-32323

 14. ”Amerikkalaiset asevoimat tulisivat siirtymään pohjoiseen Kiinan ja Venäjän vastaiselle rajalle.”
  Hyvä pointti.

  Jos sota syttyisi Pohjoiskorean miehittäisi tod.näk. kiinalaiset.

 15. Vielä tuohon alussa olevaan videoon, jolla yli miljoona katsojaa, liittyen.
  Jos ’länsimainen arvoyhteisö’ todella haluaisi nopeasti ja verettömästi valloittaa maailman niin se onnistuisi siinä helposti ja ilman raakoja ja julmia sotiaan alkamalla noudattaa kokonaan erilaista kristillisen etiikan mukaista ’rakasta lähimmäistäsi kuten itseäsi’ moraalia.
  Nyt tapahtuu juuri päinvastoin: se antaa P-K:n kaltaisille valtioillekin mahdollisuuden itsensä pilkkaamiseen ja halventamiseen saatanallisuutensa paljastavilla ja karmaisevan totuuden itsestään kertovilla videoilla. Ja aika outoa olisi jos muut maat ja niiden kansat (korruptoituneet eliitit pois lukien) tuon kaiken nähtyään valitsisivat sen spontaanisti ja riemulla kaverikseen.
  Siksi sen pitää niitä valloittaa ja yrittää orjuuttaa sodilla ja saatanallisilla NGO-hankkeilla, kulttuurimarxistisilla juonilla ja velkaorjiksi kiristämällä.
  Liiankin läpinäkyvää on sen maailmanvalloituksen takaa paljastuva psykopaattinen ja tyrannimainen vallanhalu, puheiden ja tekojen vahva ristiriitaisuus ja ihmisviha.

 16. Ulkolinja sarjan ohjelmassa yle esitti hyvän Ranskalaisen dokumentin aihesta Pohjois-Korea ja sen nuori johtaja.
  Dokumentista selvisi ainakin ,että nykyinen suuri johtaja on ainakin isäänsä kyvykäämpi ja uskaltautuu jopa kansansa keskuuteen kuvattavaksi.
  Isänsä julkista esiintymistä haittasi hänen puhevikansa, hän kuulema änkytti,isoisä on puolestaan se nuoren johtajan varsinainen esikuva.
  Ohjelmassa haastateltin japanilaiista kokkia ,joka oli palvellut suurta johtajaa,hänen kertomansa mukaan suurijohtaja on hyvin perillä maailmasta ja maansa ogelmista,kokki kertoi suuren johtajan suuittelevan Kiinan mallin mukaisia markkinauudistuksia,ymmärtävän tämän tavoiteen välttämättömyyden.

 17. Jatkoa ylempänä olevaan kommenttiin Truth_hunter 14.8.2017 at 21:40 :
  Mossin artikkelin mukaan Putin on korvannut itsevaltiuden käsitteen ”suvereenisella demokratialla”… ”suvereeni demokratia on vahvan ja voimakkaan valtion ruumiillistuma, aivan kuten itsevaltius oli tsaarin aikakauden.”
  Uusi termi on tarkoitettu tuomaan julki, että ”Venäjä on vastuullinen itselleen eikä vastuussa kenellekään muulle kuin kansansa enemmistön mielipiteelle.”
  Lisäksi ”universaalit demokratian normit eivät ole venäläisiä ja ovat itse asiassa tuottaneet vahinkoa Venäjän poliittiselle kehitykselle. Venäjän on siis palattava poliittiseen järjestelmään, joka on ainutlaatuinen ja oma, joka on suvereeni ja historiallisesti juurtunut.”
  Omia kommenttejani Mossin artikkeliin liittyen:
  — Valtiot erilaisine kulttuureineen tarvitsevat oman ’suvereenisen demokratiansa’, jossa oikeudenmukaisuus ja inhimillinen moraali ovat peruspilareina, ei yhtä ja ainoaa pakotettua globaalia mallia, joka luo vastavoiman ja repii kansaa hajalle. Yritys pakottaa kaikki samaan poliittiseen pakkopaitaan vastoin kansojen ja kansalaisten enemmistön moraalista tahtoa ja oikeustajua osoittaa ymmärtämättömyyttä ja inhimillisyyden puutetta, jopa julmuutta.
  — Oikea demokratia ei saa mahdollistaa valtion hajoamista ja kaaokseen ajautumista kuten on tapahtunut Lännessä; päinvastoin sen tulee tukea kokonaisuuden koossa pysymistä ja eheyttä mutta samalla mahdollistaa avoin ja vapaan ilmaisun salliva henkinen ilmapiiri jolla ei pyritä valtion hajottamiseen.
  —- Suvereenissa demokratiassa kyse on siis tilanteen vaatimasta vahvasta tai terveestä järjestyksestä, joka toimii kuin rakennuksen kivijalka ja palvelee koko kansan etua. Se on taistelua poliittisen ja sosiaalisen vallan väärää laillistusta vastaan. Voi puhua asenteesta, joka perustuu oivallukseen, että jokainen järjestys on muuttuva ja riittämätön, mutta myös kriittiseen uskoon, että on välttämätöntä alistua järjestykseen, jossa yhteinen hyvä ohjaa mutta joka ei tukahduta sananvapautta silloin kun se palvelee yhteistä hyvää.

  • Lisäys:
   Venäjästä näkee ettei tuo ’suvereeni demokratia’ ole huono ratkaisu. Siellä esim. eri uskonnot ja etniset ryhmät elävät pääosin sovussa eivätkä juurikaan taistele toisiaan vastaan. Vaikka tiettyjä, kansan yhtenäisyyttä hajottamaan pyrkiviä tahoja kuten ulkopuolisten soroslaisten NGO-agenttien hankkeita valvotaankin tiukasti ja yritetään pitää ne aisoissa, niin silti yhteiskunta on melko vapaa sellaiseen mikä ei uhkaa sitä hajottaa vaan pitää koossa ja rakentaa kohti parempaa.
   Vaikea on ainakaan mistään pahasta diktatuurista puhua vaikka oligarkit ja kohtuuttoman paljon valtaa käyttävä yläluokka onkin tosiasia jota on vaikea (vielä) purkaa tai ’madaltaa’ mutta kohtuuteen ja kansan hyväksi toimintaan, johon sillä on etuoikeus !, se pitää alistaa.
   Tuolla suvereenilla demokratialla voi nähdä olevan yhteisiä piirteitä kansallissosialismiin kanssa joka eroaa juutalaisesta bolshevismista, jota siellä pakolla kauan toteutettiin ja jonka synnyttämän trauman jälkeen sosialismia on varmaan vaikea tarjota kansalle vaikka oikeassa muodossa se voi olla ihan ok.
   Vaikea nähdä etteikö juuri kansallissosialismi ole se ’oikea sosialismi’ ja resepti jolla luodaan yhteiskunta jossa kaikilla menee mahdollisimman hyvin ja jossa jokainen valtio säilyttää oman identiteettinsä ja suvereenisuutensa eikä valta ole pankkimafialla vaan valtiolla ja sen kansalaisilla.
   Kun tässä nyt jotain ideaalista haetaan joka mahdollistaisi mahdollisimman monelle hyvän elämän niin jos joku keksii paremman ratkaisun niin kertokoon mikä se on. Olen kuulolla.

  • Voi olla mutta emme tiedä varmuudella ja parempi ettei asiaa testattaisi todellisuudessa.

  • PKorean miehittäminen Eteläkorean tai USAn toimesta ei siis ole realistinen vaihtoehto. Kiina ja Venäjä puuttuisivat tapahtumaan.

   Mikäli PKorea hyökkäisi USAa vastaan, voisi USA rajata PKorean toimintakyvyn aloittamalla ”ikuisen” pommittamisen sotilaskohteisiin.

   Mikäli sotilasjohtoa ei onnistuta eliminoimaan ”kirurgisen tarkalla” operaatiolla, sodasta tulisi pitkä ja vaikea satoine tuhansine, jopa miljoonine uhrineen.

   Oletan vuoristoisen maan olevan täynnä tunneliverkostoja joita vastaan ei perinteisin keinoin pystytä taistelemaan. Bunkker busterein vuoriston möyhentäminen olisi vuosikymmenen kestävä projekti.
   Ydinaseita ei PKoreaa vastaan tultaisi käyttämään koska hyöty suhteessa ympäröivän alueen saastelaskeumiin olisi liian pieni. Samasta syytä ydinaseita ei käytetty edellisessäkään korean sodassa.

   Jos sota alkaisi, vähiten huono ratkaisu olisi se että Kiina saataisiin suostumaan ottamaan PKorea komentoonsa. Himoa moiseen kuluerään ei Kiinalla liene, mutta USA:n kannattaisi siitä maksaa vaikka vuotuisen sotilasbudettinsa verran, riihikuivaa, usean vuoden ajan, mieluummin kuin sotia itse.

   Sikäli mikäli USA ei ota historiasta edelleenkään oppia … en usko että homma etenee kovinkaan ”järkevästi”.
   Typerä PKorean saattaminen sekasortoon varmistaisi ydinaseen päätymisen kenelle tahansa USAa vastustavalle äärijärjestölle… ehkäpä jopa sukellusveneen kera … jolla likainen ydinpaukku saataisiin vaikkapa Hudson joelle.

   • Hassua että tuo kommentti tuli tähän väliin vaikka kirjoitin sen ketjun loppuun.

    (harvoin tapaa näin surkeita forum engineitä)

 18. Tuosta videosta, katselin pätkiä, siinä on paljon autenttista kuvaa sotatantereilta kirjeenvaihtajilta ja kuvaajilta, jotka juoksivat silloin vielä villinä ja vapaina kentillä henkensä kaupalla kertomassa meille mitä siellä oikeasti tapahtuu. Sanotaanhan Vietnamin sotaa ensimmäiseksi ”televisio sodaksi”. Siitä tuli uutispätkää joka ilta. Kirjeenvaihtajat olivat kyllä enemmän läntisistä maista. P-Kn on ollut helppo tehdä ”propagandaa”. Kootaan vanhoja uutisfilmejä ja lisätään siihen omia kannanottoja.

  Nythän näyttää siltä, että sodat ovat kummasti siistiytyneet. Kuolleet sotilaat ja siviilit ovat pelkkiä numeroita ja kukaan ei näytä juuri kärsivän enää sotakentillä. Lainaan Rauli Virtasta, ehkä viimeistä suomalaista oikeaa journalistia, joka oli kirjeenvaihtajana ympäri maailmaa ja raportoi meille tapahtumista paikan päältä.

  ”Vietnamin sodasta Pentagon oppi, ettei toimittajia kannata päästää raportoimaan kriispaikoista, ja tämän me toimittajat saimme tuntea Persianlahden sodassa, jossa kuljimme sotilaiden saattelemina. Vietnamissa tappion kärsinyt Yhdysvallat oli seuraavan vuosikymmenen mieluusti tekemässä Afganistanista Neuvostoliiton Vietnamia, ja näin luotiin pohjaa ääriliikkeille ja terroristeille, jotka ovat tänään uutisotsikoissa.”

  Helppo uskoa. Uutiset ovat nykyisin niin filtteröityjä, että emme saa enää totuusmediasta oikeaa tietoa emme oikeaa kuvaa tapahtumista.

  • Usa ei kärsinyt tappiota Vietnamissa, siinä vaiheessa kun Pohjoisesta kommarit jälleen hyökkäsivät valloittaen koko Vietnamin, Usa ei ollut enää kahteen vuoteen suuren armeijansa kanssa maassa!

  • Vietnamin sodan jälkeen poliittiset johtajat alkaen Yhdysvalloista oppivat että mediaa ei saa päästää sotatantereille mitå oikeasti tapahtuu. Vietnamin sodasta uutisointi vahvisti sodanvastaista liikettä niin että esim. Yhdysvalloissa se aiheutti sisäpoliittisia ongelmia.

   Tästä aikanaan seurasi se mistä nyt saamme nauttia: siistejä kuvia auttavaisista länsimaisista sotilaista kumartumassa suojaavasti naisen ja lapsen yli (ISAF:in ja NATO:n pr-kuvat), pelkkiä koneita kiitämässä jossain eikä tuhoa ja ruumiita näkyvissä missään. Tästä seurasi myös se, että käytänössä ainoa näkemämme tuho on sellaista jonka viholliseksi määrittelemämme taho aiheuttaa (vrt. White Helmets -filmit, joissa ”siviilitaho” pelastaa ”länsimaiden vihollisen” eli Syyrian hallituksen tekemiksi sanottuja pahojen tekojen uhreja).

   Ihmisten ei haluta näkevän millaista tuhoa ME saamme aikaan koska se kasvattaisi sotien vastustusta; hallituksemme pysyvät vallassa mm. koska ne yrittävät saada aikaa rauhaa (niissä sodissa jotka ne itse aloittivat).

 19. Nuoremmat eivät ole varmaankaan nähneet legendaarista filminpätkää, jossa Pohjois-Vietnamin joukot tulivat Saigonissa presidentin palatsiin. Sen kuvasi amerikkalainen kirjeenvaihtaja, muistaakseni freelancer. Hän jäi tyhjäksi evakuoidun presidentin palatsin pihalle odottelemaan joukkojen tuloa. Tulihan ne, ensin panssarivaunu portista läpi ja sitten joukkoja ruutipyssyineen. Vaati varmaan jonkin verran henkistä kanttia jäädä odottelemaan.

  • Niin, jenkkien olisi pitänyt hoitaa Vietnam loppuun saakka, eikä poistua armeijansa kanssa kahta vuotta ennen tuota hyökkäystä.

   Sitä ennenhän he olivat pakoittaneet Pohjoisen kommunistit Pariisin rauhansopimukseen mutta luottivat liikaa kommunistien lupauksiin olla hyökkäämättä. Olisi pitänyt tajuta että kommarit valehtelevat ja puukottavat selkään aina kun tilaisuus tulee!

   • Diabolik on pesunkestävä jenkki(fani), USAn OLISI pitänyt hoitaa homma loppuun II maailmansodassa, Vietnamissa, Irakissa, Afganistanissa, Jemenissä, Sudanissa, Somaliassa, Libyassa, Georgiassa, Syyriassa ym. ym. niin USA OLISI voittaja, mutta kun OLISI, TULISI, MENISI ei riitä kuin pöhköille.

    • En ole yhtään sen enempää Jenkki kuin Venäjä fani.
     Jo historia näyttää sen toteen, että suurvallat ovat AINA perseestä.
     Alistavat heikompiaan ja käyttävät hyväksi minkä kerkeävät.

     Jos Venäjä tai Kiina olisi Amerikan tilalla se suurin ja voimakkain, niin aivan samalla tavalla hekin olisivat huomattavasti röyhkeämpiä ulkopolitiikassaan.
     Tämän todistaa aukottomasti historia viimeisten 5000 vuoden ajan!

     • Höpö höpö,

      et näköjään ymmärrä yhtään mitään yhteiskunnallisista logiikoista, eroista.

      USAn ryöstötalous on ainutlaatuista nykymaailmassa.

     • Tutki Tim historiaa viimeisen 5000 vuoden ajalta, kommentoi sen jälkeen uudestaan jos on vielä tarvetta!

      Kaikki suurvallat historiassa ovat olleet heikompien ryöstäjiä tavalla tai toisella, kuka toistaan enemmän ja vähemmän!

     • Eivät ole.

      Kun Neuvostoliitosta tuli II maailmansodan jälkeen ehdoton maailmanmahti, se
      ei ryöstänyt Suomea vaan nosti Suomen talouden jaloilleen hyvillä ja reiluilla kauppasuhteilla.

     • Ei Kiina ja Venäjä sekoile vierailla mailla omin lupineen niin kuin USA.Se on fakta.

    • Usa hoiti homman loppuun 2. maailmansodassa, ja liittoutuneet voittivat puhtaasti Amerikkalaisten ansiosta. Ilman heidän supermassiivista tukeaan kaikille liittoutuneille, hommasta ei olisi tullut mitään.

     Pelkästään Amerikkalaisten toimittama polttoaine oli ratkaisevan tärkeää, aseista ja ajoneuvoista puhumattakaan.

     • Vain lapsi, lapsenmielinen, yksinkertainen voi väittää, että Kiina olisi kuin USA tai että Venäjä olisi kuin USA tai päinvastoin.

      Normaali ja älykäs ymmärtää, että USAlla, Kiinalla, Venäjällä on eroja, historiallisia, rakenteellisia, poliittisia, taloudellisia ym.

     • Missasit pointtini, joten uudestaan.

      Kysymys oli siitä, että kaikki suurvallat historiassa viimeisten tuhansien vuosien aikana, ovat kaikki toimineet itsekkäästi heikompiaan sortaen.

      Ei ole mitään syytä uskoa että Venäjä tahi Kiina olisi mikään poikkeus!

      Toki siinä kuinka röyhkeästi toimii ja kuinka paljon toisia alistaa, siinä on varmasti eroja mutta kuitenkin röyhkeämmin toimisivat samassa asemassa, sen on päivänselvä.

      Historia todistaa tämän aukottomasti!

     • Niin siis yritetään uudelleen:

      USA, Kiina, Venäjä ovat yhteiskunnallisina toimijoina, rakenteina, talouksina, päätöksentekojärjestelminä, sijainniltaan, tavoitteiltaan ym. täysin erilaisia valtioita.

      Kun USA pysyy pystyssä sotavoimiensa ja ryöstötalouden ansiosta, se ei tarkoita, että Venäjä ja Kiina olisivat sotavoimiinsa perustuvia ryöstötalouksia.

     • Etkö Tim vieläkään ymmärrä, että suurvallaksi ei tulla olemalla laupias samarialainen!

      Sillä ei ole mitään tekemistä ykkösaseman kanssa miten Venäjä tai kiina käyttäytyy nyt.

      Jokainen suurin ja vahvin valtio historiassa on AINA ryövännyt ja alistanut heikompiaan!

      Näin tulee myös aina olemaan.

     • Totta on, että ruokahalu kasvaa syödessä. Sen ainakin historia vahvistaa.
      Itse ajattelen ehkä liikaa geenien pohjalta asiaa. Rikolliset ja psykopatian geenit ovat osin periytyviä ja kansat tai rodut joissa noita geenejä on paljon ovat aggressiivisia ja sotaisia.
      Ja tosiasia on että näitä geenejä on paljon tällä hetkellä zio-masonic mafian jäsenillä, siis nwo-globalisteilla. Venäjästä en tiedä mutta kiinalaisilla niitä tiettävästi on vähemmän.
      Voisi myös tutkia jokaisen maan historiaa eikä vain nykyisyyttä ja katsoa kuinka vahvaa imperialismia sieltä löytyy. Varmaan löytyy suuria eroja.

     • Diabolik,

      etkö vieläkään ymmärrä, että suurvallat ovat erilaisia.

      Et selvästi ymmärrä, että valtarakenne on aina olemassa, mutta vallan käyttö, sisältö vaihtelevat.

      USAn olemassaolo perustuu sisisäiseen ja ulkoiseen väkivaltaan ja väkivaltaiseen ryöstötalouteen.

      Kiinan ja Venäjän taloudet eivät ole ryöstötalouksia eivätkä niiden ulkosuhteet perustu väkivaltaan, ryöstöön.

     • Tim, Kiina kohtelee omia kansalaisiaan huomattavasti väkivaltaisemmin kuin esim. Yhdysvallat tai Venäjä!

     • Olisipa mielenkiintoista kuulla, miten olet tuon väkivaltaisuuseron mitannut, todennut ja miten sen perustelet.

     • ”Olisipa mielenkiintoista kuulla, miten olet tuon väkivaltaisuuseron mitannut, todennut ja miten sen perustelet”

      Minun ei tarvitse sitä enää tehdä, katsos muut ovat tehneet sen jo vakuuttavasti ennen minua!

      Jos seuraisit todella mitä maailmassamme oikeasti tapahtuu, kommunistisen valhepropagandan sijaan, niin olisit tietoinen Kiinan karmeasta ihmisoikeustilanteesta.

     • Kiinassa voidaan pidättää jopa 3 vuodeksi ilman oikeudenkäyntiä, ilman että omaisille edes kerrotaan mihin pidätetty on viety!!

      Tänä aikana pidätettyjä voidaan kiduttaa hyvinkin raakalaismaisesti.

      Kiinalaisia ihmisoikeusjuristeja pidätetään laittomasti, heitä kidutetaan ja heitä myös katoaa valtion toimesta alvariinsa(murhataan)

      Kiinassa kukoistaa laiton elinkauppa, saatananmoinen ihmiskauppa kaikkine sivujuonineen(mm. prostituutio, lapsiporno ym.)
      Kiinan hallinto on itse sekaantunut tähän kaikkeen, koska se saa valtavia tuloja sitä kautta!

     • Heh heh Diabolik,

      olet sinä lapsellinen jenkkipöhkö:

      USAssa voidaan pidättää ilman oikeudenkäyntiä vaikka eliniäksi esim. Guantanamoon ja vangittuja ei vain voida kiduttaa vaan kidutetaan.

      Amerikkalaisia ihmisoikeusaktivisteja ja toimittajia kuolee, katoaa, joutuu työttömiksi.

      USA on maailman suurin laittomien elinten markkina.

      USAssa kukoistaa prostitutio, ihmiskauppa, lapsikauppa, orjatyö, palkaton pakkotyö, rasismi.

      USAssa ihminen voidaan tappaa/ampua kadulle, pihalle, kouluun, työpaikalle.

      CIA on monessa mukana.

     • Itse en pysty ottamaan kantaa Kiinan tilanteeseen mutta varmaan siellä kuri on ja on pakko ollakin. Propangandaa tietysti tehdään Kiinasta kuten Lännen tyyli on.
      Usaan on helpompi ottaa kantaa koska sen suhteen valhemediaankin voi enemmän luottaa mitä maasta kerrotaan. Ja kyllä tuo mitä Tim kertoo pitää aika varmasti paikkansa. Tuskin mikään maa pistää siitä paremmaksi ?

     • Guantanamoon ei viedä tavallisia pidätettyjä kansalaisia vaan se on terrorismista epäiltyjen sotavankien paikka!

      On totta että laittomia elimiä viedään myös länsimaihin kuten Jenkkilään mutta mistä ne sinne tulevat?

      Kiina on todennäköisesti maailman johtava laittomien elinten kauppaaja. Tällä hetkellä Kiinan laittoman elinkaupan arvo on yli miljardi dollaria vuodessa!

      Kiinassa elimiä varastetaan laittomasti poliittisilta vangeilta ja toisinajattelijoilta, mm. Falun Gong jäseniltä varastetaan elimiä alvariinsa heidän pidätysten yhteydessä. Osa näistä uhreista surmataan ja ruumiit hävitetään todisteiden hävittämiseksi.
      Usein uhrit poltetaan elävältä!

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3027088/A-Human-Harvest-Chinas-organ-trafficking-exposed-shocking-documentary-alleges-illegal-trade-worth-staggering-1-billion-year.html

      https://www.youtube.com/watch?v=0wtSV_BEf14&feature=youtu.be
      (katso salaa kuvattu video yllä olevasta linkistä!)

      http://www.news.com.au/lifestyle/real-life/true-stories/the-reality-of-human-organ-harvesting-in-china/news-story/14d3aa5751c39d6639a1cc5b39f223b7

      (katso video yllä olevasta linkistä)

      Ja lopuksi:

      https://www.youtube.com/watch?v=JA1jWYY0ShI

      Vaikka Jenkilässäkin on ihmiskauppaa/orjuutta ja monia siihen liittyviä ilmiöitä, on silti Aasian ja varsinkin Kiinan vastaavat luvut järkyttävästi suurempia!

      Lisäksi Amerikassa mm. FBI taistelee ihmiskaupppaa vastaan kasvamassa määrin, toisin kuin Kiinassa jossa poliisit ja viranomaiset ovat usein bisneksiä suojelemassa.

      Jos sinut pidätetään Jenkkilässä, niin ei sinun nyt tarvitse pelätä että poliisi tuo takahuoneesta sähköpampun ja työtää sen sinun perseeseesi, jotta saisi paremmin vastauksia kysymyksiinsä.

      Kiinassa poliisin kiduttaminen, jopa kuolemaan johtava sellainen, ovat arkipäivää.

     • Elinkaupan keskuksia ovat Kosovo, Israel, Ukraina ja suurimmat markkinat on USAssa.

      Johan nuo on paljastettu, raportoitu, tilastoitu klinikkoja, lääkäreitä, poliitikkoja myöten.

      Israelin ja Ukrainan liikkuvat laboratoriot irrottavat USAn, NATOn sodissa kuolleilta vahingoittumattomat elimet, käsittelevät ne ja kuljettavat markkinoille, etupäässä USAhan USAn ja NATOn Kosovossa sijaitsevan logistiikkakeskuksen sekä NATOn Saksassa sijaitsevan tukikohdan kautta.

     • USA sulkee Guantanamoon kaikki ne, joita se pitää terroristeina, oli omia kansalaisia tai vieraita.

      Laittomat elimet ostetaan USAhan USAn rahalla etukäteen tilaustyönä ja elimet USA hankkii Israelin, Ukrainan, Kosovon ja amerikkalaisten elinkauppiaiden avulla sekä USAn armeijan ja NATOn yhteistöllä mm. niiden sodista.

      Kun sinut pidätetään USAssa olet oikeudeton ja peräaukkoosi työnnetään juuri sitä, mitä poliisi, armeija, CIA ja muut kuulustelijat tykkäävät.

      Jos kuolet USAssa kuulusteluissa tai vankina, sinut hävitetään tai kuolemasi lavastetaan itsemurhaksi, vankilatappeluksi, sairaskohtaukseksi tms.

     • Puhut täysin mielenvikaisia valheita!

      Niin, ne laittomat elinkauppiaat ostavat juuri Kiinasta, ja muualta Aasiasta sekä Brasiliasta näitä laittomia ihmisiltä vasten tahtoa varastettuja elimiä!

      Jos sinut pidätetään Amerikassa, niin ET TODELLAKAAN ole oikeudeton, lopeta mielenvikaiset paskapuheesi!

      Et edes Tim tajua mitä on tulla Kiinan kaltaisessa valtiossa pidätetyksi.
      Tunnen Suomalaisen miehen joka Kiinan matkallaan tuli poliisin kiinniottamaksi vaikka ei tehnyt mitään rikollista.
      Kiinniottotilanteessa poliisi löi häntä kiväärin perällä päähän, vaikka tiesivät hänen olevan Suomalainen!

      Mietippä Tim, jos ulkomaisia ihmisiä kohdellaan näin, mitä onkaan Kiinalaisten kohtelu?

     • Mietippä Diabolik kun USAn rajalla USAn poliisi osoittaa aseella, uhkaa tappaa ihmisen vaikka suomalaisen, vaikka tämä on ihan nuhteeton ja kiltti.

      Ajatteleppa mitä USA sitten tekee omille kansalaisilleen kun kohtelee vieraitakin noin.

     • Niin siis elinkaupan keskuksia ovat Kosovo, Israel, Ukraina, oli myös Georgia ja suurimmat markkinat on USAssa.

      Johan nuo on paljastettu, raportoitu, tilastoitu klinikkoja, lääkäreitä, poliitikkoja myöten.

      Israelin ja Ukrainan liikkuvat laboratoriot irrottavat USAn, NATOn sodissa ml. Ukrainan kuolleilta vahingoittumattomat elimet, käsittelevät ne ja kuljettavat markkinoille, etupäässä USAhan USAn ja NATOn Kosovossa sijaitsevan logistiikkakeskuksen sekä NATOn Saksassa sijaitsevan tukikohdan kautta.

      Meksikon, Brasilian jne. elinkauppa on ihan toinen juttu ja rikollisliigojen käsissä.

      Sotapuolen elinkaupan hoitaa USA, NATO, Israel, Ukraina, Kosovo.

     • Tim, väitteesi on mielikuvituksen tuotetta!

      Laitapa tänne muidenkin nähtäväksi jotain todistetta, että asia olisi noin!

     • Avustan vähän Timiä:
      — 18 000 tuhatta elintä otettu talteen kuolleilta syyrialaisilta Israelin toimesta. Näin sanoo Damaskuksen yliopiston lääketieteellinen johtaja.
      Israel harvested 18,000 organs from dead Syrians during the war
      The Damascus university medical doctor heading Medical Forensics department Dr. Hussein Nofal estimates that at least 18,000 Syrians have had organs removed during the war thus far.
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=155412

      Kuinkahan suuri mahtaa olla palestiinalaisilta otettujen elinten määrä Israelin käymässä elinkaupassa? Entä sitten muusalla?
      Siinä on vähän sama meininki kuin huumekaupassa. USA/Israel vie ja muut vikisevät.

   • Sopimusten rikkomisesta ei kommarien ajoista ole kehitystä tapahtunut, kun katsoo miten Venäläiset kumppaneineen suhtautuu tulitaukosopimuksiin Ukrainassa ja Syyriassa. Heille tulitauko tarkoittaa tauotonta tulitusta ja tilaisuutta iskeä jos puolustava taho sattuu uskomaan lupausta/sopimusta.
    Ja miksipä he muuttaisivat tapojaan koska kukaan ei rankaise rikkeistä tuntuvasti.

 20. Sota saattaa pian alkaa. Niin veikataan täällä. Onko se pakon sanelema juttu?
  http://www.thedailysheeple.com/if-america-was-trying-to-start-a-world-war-this-is-how-it-would-happen_082017

  Muutama artikkelin kommentti
  ”You are correct. N. Korea, Iran, Syria, and before that Iraq, and ALWAYS Russia, are Globalist targets and/or hot spots. N. Korea doesn’t get anywhere near where they are without help from China AND Iran.
  Globalists need distraction and the perpetual struggle of war to succeed in their goal of One World Govt Socialism under the UN, where we play the serfs.
  Read Aldus Huxley or George Orwell. In these works you will find the blueprint being used.
  “We are at war with Eurasia. We have always been at war with Eurasia.” George Orwell 1984
  ”… the U.S. is at the crossroads of its dying status as a global superpower. In order to stay afloat, it has only one real option – to continue down the warpath… ”
  ”Exactly right. The U.S. Empire maintains an 800 military bases in more than 70 countries.
  Russia and China merely wish to get rich and live well. They are not the problem.
  The problem is the US Empire, which is determined to preemptively crush any nation that might become as wealthy and influential as the US, even if they are doing so in a peaceful manner.

 21. Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un ja maan kenraalit nöyryyttävät USAta iskemällä USAn heikkoon kohtaan:

  USAlla ei ole Guamin tukikohdassaan puolustusta, jolla se voisi torjua Pohjois-Korean ohjukset.

  Siksi Trump ja Mattis käskettiin mediaan uhoamaan sotaa, verta ja tuhoa Pohjois-Korealle, jotta USAn puolustuskyvyttömyys ei paljastuisi.

  • Myös Iran uhkaa jos USA tehostaa pakotteita …
   Iran could abandon its nuclear agreement with world powers “within hours” if the United States imposes any more new sanctions, Iranian President Hassan Rouhani said on Tuesday.
   “The world has clearly seen that under Trump, America has ignored international agreements and, in addition to undermining the (nuclear deal), has broken its word on the Paris agreement and the Cuba accord … and that the United States is not a good partner or a reliable negotiator,” Rouhani said.

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=156271

  • Pohjois-Korea veti viisaasta narusta.

   USA on helisemässä.

   Guam on enemmänkin USAn vanhojen laivastoromujen piilopaikka, vanhaa 70-80-luvun teknologiaa paattia ja sukellusvenettä, joilla USA ei enää kehtaa uhota eikä tehdä paraateja ja propagandaa.

   USAlla ei ole ollut rahaakaan sijoittaa Guamin tukikohtaan. Tukikohta on rapistunut, heikosti aseistettu ja heikosti suojattu.

 22. Mielenkiintoinen paljastus — tällaista teatteria jolla Trumpia painostettiin ? vai tiesikö itse mikä oli homman nimi? huh huh … ja sitten tämä puolustuspuhe:
  Jewish GOP congressman defends Trump’s response to Charlottesville Lee Zeldin says the president was correct in ‘acknowledging the fact that criminals on both sides showed up for the purpose of being violent’
  http://www.timesofisrael.com/jewish-gop-congressman-defends-trumps-response-to-charlottesville/

  PROOF Charlottesville Car Attack Staged! New Video Emerges!
  By wmw_admin on August 16, 2017
  George Freund — Vimeo Aug 15, 2017
  This aerial view clearly shows the Charlottesville event was staged as a media psychological operation on the people of the United States by the deep state. It may well be further used to attempt to induce regime change on the president. Download the file and spread it far and wide.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=156285

  • Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump taipui — on tuominnut rasistisen väkivallan.
   – ”Olemme kansakunta, joka perustuu totuudelle ja jossa kaikki ovat tasa-arvoisia”, Trump sanoi televisioidussa puheessaan.
   Olisipa sanonut että me olemme kovia valehtelemaan ja että meidän tulisi olla kansakunta, jossa kaikki ovat tasa-arvoisia niin olisi osunut ihan totuuden ytimeen.
   Ei rasismia ole taistelu oman rodun puolesta silloin kun se yritetään tuhota. Ei Eurooppa ole rasistinen vastustaessaan omaa haittamaahanmuuton aiheuttamaa tuhoutumistaan.. Puolustaako Trump puheillaan mafiaa? Siltä se nyt vaikuttaisi.
   http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201708142200326342_ul.shtml?ref=juurinyt_desktop

   Goldman Sachs tuomitsi valkoisen kansallismielisyyden – Trump seurasi johtajaa
   Kulttuurimarxistinen väkivalta on ”tasa-arvoa”, valkoinen itsepuolustus ”vihaa”
   Syyttämällä mielenosoitukseen osallistuneita autovälikohtauksesta, johon järjestäjät eivät liittyneet millään tavalla, Trump alentui aivan yhtä vastenmieliseen propagandaan kuin kiihkeimmät punaiset kulttuurimarxistit.
   http://magneettimedia.com/goldman-sachs-tuomitsi-valkoisen-kansallismielisyyden-trump-seurasi-johtajaa/

   • Mitähän Trumppi nyt sanoo?
    Nyt Barcelonassa nwo-mafian juhlat. Kaikki meni hyvin. Kansa saatiin pelon valtaan ja taisi passikin löytyä jotta päästään ’oikeille’ jäljille.
    Tosi rivoksi menee homma.
    Meillä Niinistö, Sipilä ja Soini taisivat saada orkun. Ovat ’äärimmäisen huolissaan’. Tietenkin siitä että jaksaako kansa taistella mafian itse luomaa ’terrorismia’ vastaan antamatta periksi.

 23. USA sai hepulin kun NATO/Britannia teki virheen paljastamalla Ukrainan pimeän rakettiteknologiapisneksen, millä USA on saanut rahaa ja pystynyt itse hankkimaan venäläistä rakettiteknologiaa pimeästi. USA myös tiesi, että Venäjä ei ole myynyt moottoreita Pohjois-Koreaan, mikä sekin paljastuisi ennen pitkää.

  Niinpä CIA tuli nopeasti julkisuuteen selittelemään, että Ukraina ei ole myynyt rakettiteknologiaa, -moottoreita Pohjois-Koreaan vaan Pohjois-Korea on valmistanut moottorinsa itse.

  • Perätöntä.

   https://twitter.com/Joshua_Pollack/status/897070294464122880
   https://twitter.com/IISS_org/status/897035017838370817

   Lyhyesti
   -PKorea yritti ostaa kyseistä moottoriteknologiaa Ukrainalta, ostajaporukka on edelleen vankilassa Ukrainassa
   -Ukrainalainen valmistaja sanoo että he eivät ole Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen kyseistä moottoria valmistaneet
   -on tosin mahdollista että aiemmin tuotettuja moottoreita on vanhoista varastoista kuljetettu junalla PKoreaan Venäjältä (käytettäväksi ja kopioitavaksi)
   -Iranilaiset rakettimoottorispesialistit ovat olleet auttamassa pohjoiskoreaa, Iranilla on venäläistä kompetenssia rakettimoottoreista.
   -Tod. näk. Iranilaiset on auttaneet kopioimaan kyseisen Neuvostoliiton kehittämän rakettimoottorin.

   • Höpö höpö,

    Pohjois-Korealla on jo pitkään ollut korkeatasoista rakettiosaamista ja ohjusohjelmien lisäksi myös Kuu-ohjelma.

    USA, CIA, NATO valvovat täysin Kievin Ukrainan kaikkea steategista teollisuutta ja puolustusteollisuutta.

    Pohjois-Korea ei ole voinut rakettimoottoreita Ukrainasta ostaa ilman USAn, CIAn suostumusta.

 24. Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un ja maan kenraalit eivät ole koskaan sanoneet hyökkäävänsä USAhan.

  Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un ja maan kenraalit ovat myöntäneet, että Pohjois-Korean asevoimat ovat laatineet ohjustestisuunnitelman ampua ohjuksia 30-40 kilometrin päähän Guamista, missä USAlla on tukikohta.

 25. P-Korea on ihailtavan itsenäinen valtioUSA pyrkii hajoittamaan maan pankkijärjestelmän ja kaiken muunkin.Sika USA pitäisi pommittaa maan tasalle!

   • No onhan se sikäli itsenäinen koska ei ole nwo-mafian hallinnassa kuten esim. me olemme.

     • Etkö sitten tiedosta että olemme mafian hanskassa emmekä aidosti itsenäinen maa?
      Eihän meillä omaa päätäntävaltaa ole nimeksikään, ei ainakaan missään oleellisissa asioissa.

 26. ”ihailtavan itsenäinen” diktatuuri joka on olemassaolonsa aikana kiduttanut ja murhannut miljoonia kansalaisiaan!

  • Niin Diabolik, pahempaahan on vain se, että demokraattiset USA ja NATO-maat ovat kiduttaneet ja murhanneet vielä enemmän miljoonia kansalaisia, sekä omia että vieraita eikä loppua näy.

   Kun noin on niin trollitoimistossa jonkun pitäisi osata miettiä, että diktatuuriksi ja kommunistiksi nimittelely on aikansa elänyttä eikä oikein natsaa USA-NATO-kontekstissa.

   • No kyllä ne P-K:lle kakkoseksi jäävät!

    Jos joku on trollitoimistosta, niin sinä satutarina-setä!

  • D, miksi keskityt aina näiden diktatuurien mollaamiseen mutta unohdat oman maamme ja koko länsimaisen sivilisaation julmuuden ja ihmisvihan – sekä kohtalon?
   Mikset ole siitä huolissasi? kun olemme perikadon tiellä.
   Ja eikö juuri itseään esimerkiksi muille tarjoavan ja oppiaan muualle levittävän pitäisi pystyä parempaan?

 27. Isäntämaa Sauli tapaa Trumpin elokuussa.Onkohan Niinistöllä taas joku veto että Venäjä saadaan hermostumaan ja Suomi risteilyohjusten maalitauluksi.Suomessa on kaikkien aikojen typerin presidentti tällä hetkellä.

  • Ilman muuta Niinistö menee tarjoamaan jotain Venäjän vastaisuutta ja lisää rahaa NATOlle.

   Trump tarvitsee nyt sellaista teatteria, jotta sotahaukat eivät häntä syrjäytä.

   • Onhan Niinistö nwo-mafian aulis palvelija ja sen aatteen hyvin sisäistänyt ja sitä tyrkyttää. Eihän sitä voi olla huomaamatta. Hän jakaa kansaa kahtia.
    Ja mikä pahinta esittää jotain muuta ja juonii kansan selän takana. Ja on valmis uhraamaan maan suvereenisuuden pienen finanssi- ja korporaatioeliitin intressien hyväksi.

    • Trumpin ja Niinistön tapaaminen on vaarallinen tapaaminen mm. näistä syistä:

     -Trumpin asema on heikko
     -Niinistö on johtajana heikko
     -Trumpia ajetaan konfliktiin Venäjän kanssa
     -Niinistöä ajetaan konfliktiin Venäjän kanssa
     -Trumpin poliittinen kv-osaaminen heikkoa
     -Niinistön poliittinen kv-osaaminen heikkoa
     -Niinistö tapaa kahden kesken Trumpin, joten kontrollia ei ole.

     • Totta. Ei voi välttyä ajatukselta että kaksi aika heikon itsetunnon omaavaa, joilla kova tarve olla isommissa kehissä, tukevat toisiaan ja ongelma saattaa vain laajeta.
      Juuri näin Iltalehden etusivun kauppakäynnin yhteydessä ja kyllä vähän hirvitti.
      Hehkutettiin kansalle kuinka me olemme nyt ’päässeet maailmanpolitiikan keskiöön’. Itselleni tuli olo että nyt meitä viedään.

     • Sauli Niinistö tunnettiin ennen presidentinvaaleja Suomessa mediassa ja valtapiireissä yksinkertaiseksi tuuliviiriksi.

      Nyt tuo tiedetään kansainvälisestikin.

  • Itse olen jo aikoja sitten todennut että meillä on nyt presidentti joka jää historiaan maansa myyneenä miehenä.

 28. No mutta, täällähän on sodittu taas oikein pidemmän kaavan mukaan. Näyttää aina kääntyvän lasten malliin, meidän isä on vahvempi kuin teidän isä. Se siitä.

  Jos oikein huomasin, Diabolik väitti tuolla aiemmin, että Vietnamissa ei ollut amerikkalaisia enää pariin vuoteen kun etelä vallattiin. Mistä ihmeeestä olet tuota ”tietoa” löytänyt. Kyllä oli. Lähtö Da Nangista tuli -72 kiireen kanssa. Oma porukka ehdittiin evakuoimaan nippa nappa, kaikki romppeet jäivät. Taistelu etelään jatkui maakunta maakunnalta samaan malliin, kunnes Saigon jouduttiin jättämään ja evakuoimaan -75. Se olikin aika kaaos, josta tuli uutispätkää riittämiin. Etkö ole nähnyt?

 29. Da Nangin taistelut käytiin -75, eikä -72 niin kuin väitit!

  Amerikan armeijan viimeiset taisteluosastot lähtivät Vietnamista maaliskuun 29. päivä 1973!

  Ainoastaan alle 250 sotilashenkilöä jäi suojaamaan suurlähetystöä ym. virallisiin tehtäviin.
  Jenkit eivät siis voineet hävitä ”toista” Vietnamin sotaa, koska eivät olleet edes osallisia mokomaan!!

 30. Kyllä amerikkalaisten ”vetäytyminen” Da Nangista alkoi -72. Siinä Huen ja Da Nangin välillä on vuori, jonka huipulla oli amerikkalaisten tukikohta. Kun se vallattiin, alkoi lähtölaskenta Da Nangista. Vuoren huipulla on muistomerkki taistelussa kaatuneille. Niitä oli paljon.

  Asustelin Da Nangissa parisen vuotta vuosituhannen alkupuolella ja tietoni perustuvat paikallisten kertomuksiin. Kävimme yhdessä taistelupaikoillakin. Annan periksi jos muistan väärin. Amerikkalaiset kertovat vähentäneensä joukkojaan -72 jälkeen ja antaneensa ”vastuuta” enemmän paikallisille. Saattaa olla näin, mutta kyllä siellä oli ”kansainvälisiä” joukkoja loppuun saakka. Rompettakin oli viidakoissa vielä tuolloin, jota romunkerääjät hyödynsivät. Pommejakin vielä löytyi.

  Siitä sitten taistelut jatkuivat etelämmäksi, maakunta maakunnalta ”kansainvälisten joukkojen” vetäytyessä. Noihin aikoihin, kun olin siellä, amerikkalaiset ja vietnamilaiset veteraanit tekivät yhdessä bussimatkoja seuraten noita vanhoja taistelupaikkoja. Tapahtui onnettomuuskin, bussi meni rotkoon vuorilla, muistaakseni pari- kolmekymmentä veteraania kuoli. Sitä murehtivat. Veteraanit, jotka selvisivät kovista taisteluista, kuolevat näin bussionnettomuudessa.

  Pienenä detaljina vielä, Da Nangin keskustassa on järvi ja sen ympärillä puistoalue. Amerikkalaiset käyttivät järveä kaatopaikkanaan kipaten sinne kaikki jätteensä. Järvi oli puhdistettu ja puistoalue palautettu paikallisten virkistyskäyttöön.

  Vietnamilaiset ovat mukavaa ja ystävällistä väkeä. Vanhempien kunnioitus kuuluu kulttuuriin. Aika ovelia kyllä, huijaavat valkonaamaa joka käänteessä, pitävät yhtä ja puolustavat toisiaan. Miksi jonkun noin yleensä pitäisi sinne mennä ja ”hoidella” heidät. Moni on sitä yrittänyt ja turpiin on tullut niin että tukka lähtee. Ehkä nuo viimeksi mainitut kansalliset ominaisuudet ovat auttaneet vietnamilaisia selviytymään. Ranskalaisilta jäi sinne sentään jotakin, joitain rakennuksia, arkkitehtuuria, vaikka käyttivät ahkerasti omaa demokratiatyökaluaankin, giljotiinia. Amerikkalaisilta jäi vain tuhoa. Agent orange näkyy siellä vielä tänäänkin. Ihmettelin vaan, miten hyvin olivat toipuneet kaikesta hävityksestä maataan ja kansaansa kohtaan.

 31. USA ja USAn armeija oli Vietnamin sotahäviön jälkeen kymmenisen vuotta täysin murtunut ja nuoleskeli haavojaan.

  Nyt 2000-luvulla USA ja NATO peittelee sotahäviöitään räyhäämällä siellä täällä.

 32. Da Nangin tukikohdasta, lähti viimeiset Jenkkisotilaat maaliskuun 29. päivä. 1973.

  http://www.warboats.org/stonerbwn/the%20brown%20water%20navy%20in%20vietnam_part%204.htm

  Pohjois- Vietnamin kommunistien hyökkäys Da Nangiin( Hue–Da Nang Campaign) alkoi maaliskuun 5. 1975, ja päättyi huhtikuun 2. 1975.
  Tuolloin ei Amerikkalaisia joukko-osastoja enää ollut Vietnamin maaperällä.

  Syy miksi he olivat poistuneet, oli se, että Pariisin rauhansopimuksessa oli kohta joka määräsi Jenkkiarmeijan vetäytymään Vietnamista 60 vuorokauden sisään.
  Samalla vapautettiin myös sotavangit molemmilta puolilta.

  • Täydellinen nöyryytys USAlle:

   USA ja Pentagonin yksityiset armeijat lähtivät Vietnamista juoksujalkaa kun ne hävisivät sodan Kiinan tukemille Vietkong-sisseille.

   Sen jälkeen Vietnam julistautui kommunistiseksi Vietnamiksi.

 33. Satuile noita juttujasi jollekin avohoitopotilaalle!
  Mitään Amerikkalaisten yksityisarmejoita ei sotinut Vietnamissa Jenkkien lähdön jälkeen.

  Vuoden -72 loppuunmennessä kommarit olivat saaneet niin pahasti selkäänsä että heidän oli pakko suostua Pariisin rauhansopimukseen!

  • Höpö höpö kun niissä taisteli suomalaisiakin palkkasotureita.

   Kommarit voitti USAn ja Vietnamista tuli kommunistinen.

   Vietnam tosiaankin suostui rauhasopimukseen ja miksei suostunut kun USAn armeija oli hävinnyt ja lähtenyt karkuun maasta ja Vietnamista tuli yhtenäinen kommunistinen maa.

 34. Olet huviittava pelle, käännät kaikki asiat ylöalaisin kommenteissasi hyvään kommaripropagandistin tyyliin!
  Usa ei lähtenyt karkuun Vietnamista, eikä Kommarit voittaneet Yhdysvaltoja, koska heidän hyökkäyksensä, joka lopulta voitti koko Vietnamin, alkoi vasta kaksi vuotta Jenkkien lähdön jälkeen!

  Jenkit olisivat voineet halutessaan pommittaa koko saatanan Vietnamin yhdeksi suureksi parkkiruuduksi, jos olisivat halunneet!
  Muista että siellä ei taistellut kuin yli 500 000 amerikkalaista.
  2. maailmansodassa heitä oli miltei 17 miljoonaa.

  Kyllä sieltä olisi hauiksia löytynyt vaikka miten paljon!

  • D, sellainen ystävällinen toivomus että kun vastaat kommenttiin niin et kirjoita uutta kommenttia vaan klikkaat toisen kommentin alla olevaa Vastaa ja sitten kirjoitat kommentin.
   On ikävää kun nyt ei tiedä kenelle kommenttisi on milloinkin tarkoitettu.
   Minusta Toimitus voisi puuttua asiaan ihan jo sen takia, että moni joka ei itse kommentoi lukee näitä kommentteja eikä pysy ns. kärryillä.
   Jos itse kommentoin sinulle niin kirjoitan kommenttini sinun kommenttisi alle kuten nyt tämänkin.

   Mitä Vietnamiin tulee niin oma käsitykseni on – ja se lienee yleinen – että USA nimenomaan joutui lähtemään paniikissa Vietnamista. Ainakaan minua et ole onnistunut vakuuttamaan etteikö asia niin olisi mutta en halua asiasta kinastella koska en ole sitä tarkemmin tutkinut.

  • Niin siis Jenkit voisi pommittaa vaikka koko maapallon ja jättiläinen voisi astua päälle, mutta niin nyt vaan ei sodankaan logiikassa käy vaan vain idioottien, sairaiden ja lapsellisten mielissä.

   Sotaakaan ei voiteta sillä, että voisi pommittaa. Sodan voitetaan sotimalla niinhän jo Rokkakin totesi.

    • USAn armeija ja NATO on maailman paras häviämään sodat.

     Mikään muu maa, sotilasliitto, armeija ei ole koskaan hävinnyt sotiaan niin suurella ase-, miehistö-, resurssi-, rahoitusylivoimalla kuin USA ja NATO.

     • Missä sinulla on silmät ja aivot Diabolik, ei kai vaan siellä …

      Meidän normaalien on hankalaa lukea tekstiä, joka on ylösalaisin.

      Ja mikä tärkeintä, merkitys ei muutu miksikään vaikka tekstin kääntää ylösalaisin.

     • Missasit pointtini, se oli että kun valehtelevan kommarin sanomiset kääntää täysin päinvastaiseksi, tulee totuus esiin!

      Ymmärsikö pieni Timikin tämän?
      Vai pitääkö tavata?

 35. Helvetan! niinhän mä aina teen!
  Mutta jostain syystä homma ei aina skulaa täällä VV:ssa.

  Ei ole mun vika!

 36. Voin kysäistä vietnamilaiselta kaverilta tarkempia tietoja kun ehdin. Hän asui nuo vuodet Da Nangissa ja näki amerikkalaisten evakuoinnin. Sen parempaa tietoa on tuskin saatavissa. ”Virallisten” lähteiden tiedot kun joskus vähän heittelevät. Muuten eivät kyllä mielellään muistele noita aikoja. Täälläkin käydään vielä tuota sotaa enemmän kuin siellä.

 37. USA tappoi myrkyillä, kaasuilla, fosforilla, pommeilla, ohjuksilla vietnamilaisia minkä ehtivät, mutta hävisivät sodan silti, mitä USAn kenraalit ja poliitikot eivät millään ymmärtäneet.

  Syy oli tietysti se, että USA oli tappanut suurimmaksi osaksi siviilejä eikä sillä tavalla sotia voiteta.

  Eivätkä USAn kenraalit, jotka eivät ole mitään äly-yksilöitä, oppineet mitään kun USA ja NATO hävisivät Irakin, Libyan, Syyrian, Jemenin, Afganistanin sodat ihan samasta syystä siviilejä tappamalla.

 38. Tim, hittolainen, sinähän alat edistyä!
  Mistä tuo salaperäinen lahjakuutesi oikein kumpuaa?

  Sinähän kirjoitat jo kokonaisia lauseita, joissa ei ole sanaakaan totta!
  Miten ihmeessä sinä oikein tuon teet?

 39. USA ei voittanut Vietnamia edes joukkotuhoaseilla eikä USA ja NATO voittanut joukkotuhoaseilla Irakiakaan, joten tuskin voittaa Pohjois-Koreakaan.

  Tavanomaisilla aseilla USAlla ja NATOlla ei ole mitään asiaa Pohjois-Koreaan.

  • Trump paljasti tänään USAn ja NATOn Afganistan-strategian:

   USA aikoo voittaa Afganistanin sodan. USAn ja NATOn sotajoukot pysyvät Afganistanissa niin kauan, että USA voittaa Afganistanin.

   Vuodesta 2001 lähtien siis nyt jo 16 vuotta USA, NATO ja NATO-kumppanit ovat yrittäneet voittaa Afganistania, mutta turpaan on tullut ja tulee.

   Tällä hetkellä talibaanit hallitsevat 3/4 Afganistanin maa-alasta, johtavat maan taloutta, kauppaa, ulkomaankauppaa, hallintoa, paikallishallintoa, osittain armeijaa ja poliisia.

   USAn, NATOn joukot ovat käperyneet Kabuliin tukikohtiinsa, josta ne suorittavat murhia, partioita, autopommi-iskuja siviilien joukkoon.

   • Niin paljon USA ja NATO ovat saaneet turpaansa Afganistanissa, että nyt Trumpin ja USA-NATOn sodanjohdon sotastrategia Afganistanissa on:

    – neuvottomuus, sota jatkuu niin kuin ennenkin
    – vaikeneminen ja häpeä, Trum ja USAn sodanjohto ei kerrokaan kuinka paljon aseita, sotilaita, rahaa Afganistanin sotaan ja sotahäviöön uhrataan.

    USAn pääoma-finanssi-aseteollisuus-militaristi-armeija-konklomeraatti on jo taivuttanut Trumpin marionetikseen.

    Trump ei uskaltanut vetää USAn ja NATOn joukkoja Afganistanista julkisesti kun USA ja NATO ovat muka Afganistanissa puolustamassa USAta, New Yorkia ja World Trade Centeriä.

    Salaisella strategialla Trump voi kuitenkin lisätä (jos NATO maksaa lisää) tai vähentää USAn ja NATOn sotavoimia, sotatoimia Afganistanissa.

    • Afganistanissa jenkkisotilaat vartioivat ”unikkoviljelyksiä” etteivät ne joudu vääriin käsiin. Vuoristoista kaivetut jalometallitkin pannaan turvallisiin säilytyspaikkoihin etteivät varkaat niitä pääse kopeloimaan,heh. Voihan siellä olla URAANIAKIN?, ja niinpä onkin. Mafia teki aivan samoin N.Yorkissa. Mukavasta kuukausimaksusta he ”suojelivat ravintolaa”, ettei se vain palanut maan tasalle, mutta jos maksua ei ilmestynytkään, niin, pahus, ravintola paloi maantasalle myrskyisenä yönä?

 40. Hyökkääkö Sauli Niinistö ja NATO-isäntämaa-Suomi Pohjois-Koreaan?

  Niinpä, kysymys vaikuttaa absurdilta, mutta ei ole sitä.

  Sillä Trump kokoaa parhaillaan tukijoita ja osallistujia USAn iskuihin Pohjois-Koreaan.

  Ei ole sattumaa, että Trump on kutsunut ”höveliksi” ja ” Suomen myyjäksi” tunnetun Sauli Niinistön Valkoiseen taloon. Kysymys on Sauli Niinustölle jo tehty koska kutsu Valkoiseen taloon tarkoittaa, että Niinistö on vastannut: ”Kyllä, tahdon.”

  Saksan Merkel ja Ranskan Macron ovat sanoneet: ”No thanks, emme ole mukana”.

  • Tuskin TRUMP aikoo hyökätä mihinkään, ainakaan vielä, onhan hänellä edessään vielä toinen hallituskausi kiikarissaan. Jos ei muuta niin, huumorintajuinen TRUMP aikoo piiskata vasemmiston ihan pelkästään saadakseen siitä hyvän mielen. Vasemmiston ehdokkaat, (jokainen) ovat naurunalaisia pelleilijöitä ilman mitään kivenkovaa yhteiskuntaa tukevaa ideaa. Järjettömiä, saavuttamattomia suunnitelmia, kerätäkseen ääniä joiden toteuttaminen on mahdottomuus. Ocasio-Cortes uhkaa Usan saavuttavan loppunsa 20 vuoden aikana.Sitä menoa seuratessa, entisen NIKKILÄN hoidokit olivat loistavia älykkyydessään.LOL.

 41. YK ei asettanut sanktioita Pohjois-Korealle. Pohjois-Korea ilmoitti jatkavansa ohjuskokeita.

  Niinpä kysymys kuuluu, miksi Pohjois-Korea ei saisi tehdä ohjuskokeitaan, mikä sopimus kieltää ohjuskokeet, miksi USA, NATO-maat, Kiina, Venäjä saavat tehdä ohjuskokeita, mutta Pohjois-Korea ei saisi.

 42. Jonkun pitäisi nyt pitää oppituntia Sauli Niinistölle ja Ilkka Kanervalle USAn, NATOn, Etelä-Korean, Pohjois-Korean konfliktista, siitä mitä siellä on tapahtumassa ikään kuin esimerkkinä ja ohjeistuksena Niinistön ja Kanervan NATO-haaveille sekä Venäjän vastaiselle sodalleen USAn ja NATOn joukoissa.

  USA, NATO, Etelä-Korea ovat arvioineet, että USA, NATO, Etelä-Korea eivät voita maavoimillaan Pohjois-Koreaa.

  Edelleen USA, NATO, Etelä-Korea ovat arvioineet, että jos USA iskee ohjuksin Pohjois-Koreaan, Pohjois-Korea pystyy tuhoamaan Etelä-Korean ja aiheuttamaan merkittäviä tappioita USAlle ja NATOlle.

  Ja edelleen USA, NATO, Etelä-Korea ovat arvioineet, että jos ja kun sota laajenee, Venäjä ja Kiina puuttuvat USAn, NATOn, Etelä-Korean hyökkäykseen eikä USA, NATO, Etelä-Korea selviä sodasta voittajana vaan Aasian voimatasapaino muuttuu entistä selvemmin Kiinan ja Venäjän hyväksi.

  Niinpä summa sumarum, USA uhittelee iskuilla Pohjois-Koreaan.

 43. En löydä hakemallakaan Venäjän sekä Kiinan tukikohtia maapallolta. USAn tukikohdat ylittävät yli 300, ja ovat kasvussa ? Mistä on kysymys ? Perustaa tukikohtia tuhansien mailien päähän omasta maastaan, antaa selvän vihjeen aikomuksista. Suomikin on jo ”epävirallisesti Usan hanskassa”. Niinistön pitäisi vastapainoksi viedä SUOMEN armeija sotaharjoituksiin Usan mantereelle. Luuletkos sen onnistuvan, häh. Täytyyhän P-Koreassakin olla älykkäitä sotahaukkoja kyetäksen valmistamaan vaikeasti ohjattavia tuhoaseita. Niin sitä makaa, miten petaa.

 44. Ydinsota päättyy varmasti tasatulokseen saasteiden levitessä kaikkialle. Ravintokasvien tuhoontuessa, loppuu myöskin lihatuotteet, sekä viljat. On korkea aika totuttautua männynkuoreen, siitä saa parasta ”pettuleipää”.

 45. Onhan se M-sota jostakin saatava alkamaan, eikä sillä ole ”rotan-perseen verran väliä mistä se alkaa”.
  Loppusilaukset ratkaisevat kaiken. Kellään ei tule olemaan hyvät olot. Jokainen ”iikka” saa siitä paiseita, kun liha tippuu luiden päältä, ja taivaan linnut sen syövät. Jäljelle jää vain haalistuneita luukasoja.

  • Onhan se M-sota jostakin saatava alkamaan, eikä sillä ole ”rotan-perseen verran väliä mistä se alkaa”.
   Loppusilaukset ratkaisevat kaiken. Kellään ei tule olemaan hyvät olot. Jokainen ”iikka” saa siitä paiseita, kun liha tippuu luiden päältä, ja taivaan linnut sen syövät. Jäljelle jää vain haalistuneita luukasoja.

 46. ”OOPS” jotakin meni pieleen, tuplatessani sen vahingossa. Ilman Y-sotaakin meidät säteilytetään hengiltä hitaammin, mutta varmemmin. Tilasin ”EMF-detection mittarin” jolla voin seurata säteilyjen voimakkuuksia, voimalinjoista, kodin koneista, ja monesta muustakin haitoista kotioloissa sekä sen ulkopuolella. Lisääntyvät syöpäsairaudet jo lapsuus-iässä, ovat huolestuksen aihe. Myöskin ruokiin sekoitetut säilöntä-lisä-aineet säteilyn lisäksi. Kaikella keksityllä ”edistyksellä” on aina haitalliaia sivuvaikutuksia, lääkitykset siihen lisättynä. Lääkealan ammattilaisen keskustelujen tulos, noin tunti sitten oli se, miten KAIKKI LÄÄKKEET ovat MYRKYLLISIÄ ihmisille. Hallelujaa, siinä sitä ollaan sen ”puhtaan pyllyn kanssa”!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here