Yhdysvaltain laivasto on hankkimassa rakennuslupia kolmelle sotilastukikohdalle Ukrainassa, kerrotaan Yhdysvaltain laivaston kotisivuilla. Laivaston liikkuva rakennuspataljoona NMCB1 on touhunnut sopimuksia Ukrainassa jo huhtikuusta asti.

Tukikohdat toimivat sodankäynnin komento- ja hallintakeskuksina, joiden tarkoitukseksi kerrotaan kaikentyyppisiin sotilaallisiin toimintoihin liittyvien merioperaatioiden mahdollistaminen.

Ukrainan parlamentti puolestaan on hyväksynyt lain 6470, jolla Ukrainan ulkopolitiikka sidotaan NATO-jäsenyyshakemukseen.
¤

Ei-niin-neutraaliksi moititun Wikipedia-artikkelin ”Itä-Ukrainan sota” kuvituskuva ”vuoden 2014 venäjämielisistä levottomuuksista Ukrainassa”. RGloucester (CC BY-SA 3.0) via Wikimedia Commons. Alkuperäinen kuvateksti: ”Venäjämielisten Luhanskin ja Donetskin alueet Itä-Ukrainassa, jotka ovat julistautuneet itsenäisiksi kansantasavalloiksi, on merkitty keskiruskealla. Harkovan alue, jossa tilanne on epäselvä, on merkitty vihertävällä. Itä- ja Etelä-Ukrainan alueet, joissa on merkittävä venäjänkielinen kansanosa, on merkitty kellanruskealla. Venäjän sotilaiden miehittämä Krimin niemimaa on merkitty violetilla. Kiova ja muu Länsi-Ukraina on merkitty valkealla riippumatta kansallisuuksista.”

¤

Kuva: SkylarWeston (CC BY-SA 4.0), RGloucester (CC BY-SA 3.0) via Wikimedia Commons.

 

80 KOMMENTTIA

 1. Kiinnostavaa olisi nyt tietää, mitä ylipäälikkö Niinistö, komentaja Lindberg, ulkoministeri Soini ja puolustusministeri Niinistö juonivat.

  Ylipäällikkö Niinistö on jo alistanut laivastomme ja aluevetemme sekä strategiset satamamme NATOlle USAn komentoon.

  Juonena oli ja on, että Venäjän vastaisessa sodassa sotalaivastomme alistetaan NATOlle Puolaan ja Baltiaan, mutta muuttuuko tilanne jos ja kun USA-NATO perustavat uudet laivastotukikohdat Kievin Ukrainaan.

  Liitetäänkö uudet LCS-sota-aluksemme USAn ja NATOn Ukrainan komentoon ja vahvuuteen?

 2. Natoko muka aggressori?

  Länsimedia toistaa globaalivalhetta, jonka käsikirjoittaa CIA.

 3. Sauli Niinistöllä on ollut salaa Suomen kansalta, eduskunnalta, medialta, Venäjältä Ukrainassa NATOn joukoissa kaksi esikunnan yhdysupseeria, joiden tehtävänä on ollut koordinoida Suomen armeijan, USAn, NATOn toimia Ukrainassa, tukea USAn, NATOn, Kievin sotatoimia Itä-Ukrainaa vastaan ja valmistautua sekä varustautua sotaan Venäjää vastaan.

  Sauli Niinistö ylipäällikkönä on siis täysin tietoinen USAn ja NATOn tukikohtasuunnitelmista ja toimista Ukrainassa.

  • Kyllä meidät on Niinistön ja zio-masonic nwo-eliitin vahvalla propagandalla ja salaisilla hankkeilla – jopa valheilla – kytketty vahvasti Natoon ja tuo mitä kerrot vahvistaa asian. Jos sota Venäjää vastaan syttyy niin olemme melko varmasti tuhon omat.
   Järkyttävää sille joka kannattaa puolueettomuutta ja kansojen rauhanomaista rinnakkaiseloa on lukea tällaista imperialismin ylistystä:
   Asiantuntija ylistää Niinistön vierailua Valkoiseen taloon: ”Tämä on erinomainen asia Suomelle”
   http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201708172200332431_ul.shtml
   Järkyttäviä Kanervan puheita levitetään valhemediassa: … läntisen demokratian johtajuus nyt siirtymässä ’aikuisten’ käsiin…??? heh … tällaisia omien etujen ohjaamia laskelmoivia ja ahneita psykopaattejako, joille kansalaiset ovat pelkkiä oman vallanhalun välineitä, ovat aikuiset ? Vain fyysisesti mutta henkisesti enemmän kääpiöitä.

 4. Tuo ukrainan läntinen haltuunotto näyttäisi olevan erityisen nopea prosessi,esimekiksi maamme kohdalla se o kestänyt vuosikymmeniä,alkaen kultuuriimperialismin voittokulusta,heti toisesta maailmansodasta alkaen,taloudellisten resurssien haltuunotto on parhailaan menossa,viimeksi saapuu ratsuväki,turvaamaan muka punanahkojen ryntäykseltä,noita punanahkoja nyt joutuu esittämään venäläiset.

 5. USA, NATO, Sauli Niinistö kutsuivat Poroshenkon Suomeen Niinistön vieraaksi haukkumaan Venäjää ja uhoamaan yhdessä Venäjälle.

 6. Ukrainalla itsenäisenä maana on täysi oikeus valita sotilas- ja talouspoliittiset ratkaisunsa. Tämän oikeuden myös Venäjä tunnusti, ennen kuin se alkoi jälleen havitella globaalin suurvallan asemaa.

  Ukrainan geopoliittinen asema on tukala. Aikoinaan Hitler havitteli sitä Saksan kansan ruoka-aitaksi. Nyt sitä uhkaa sen itäpuolella oleva diktatuuri.

  • Ukrainan entisen presidentin Viktor Janukovytšin hallinnon aikoihin ukrainalaisista n. 28% kannatti NATO-jäsenyyttä.

   Venäjän hyökättyä Ukrainaan ja 3,5 vuotta sotaa, NATO-jäsenyyden kannatus on huikeassa nousussa.

   Democratic Initiatives Foundationin kesäkuun 2017 mielipidemittauksen mukaan 69% ukrainalaisista kannatti NATO-jäsenyyttä.

  • Höpö höpö, Ukraina ei ole valinnut mitään, CIA on valinnut ja sen jälkeen CIAn ja NATOn masinoima Ukrainan natsijoukko.

   Sitäpaitsi sinä Hapalong olet liian yksinkertainen ymmärtämään, että oikeus ei ole sama kuin viisaus.

   • Hyvin sanottu. Nuo Nato-agentit Hopa ja VenVal täällä ovat aika heikoilla eväillä liikkeellä.
    Nyt Barcelonassa nwo-mafian ja Cian juhlat. Kaikki meni hyvin. Kansa saatiin pelon valtaan ja taisi passikin löytyä jotta päästään ’oikeille’ jäljille.
    Tosi rivoksi menee homma.
    Mahtaakohan tämä huijaus vielä upota kansaan? No, varmaan näille Nato-agenteille ainakin se uppoaa kuin kivi kaivoon.

    • Olet oikeassa, homma on mennyt tosi rivoksi.

     Eiköhän vielä koraanikin löydy ja kännykkä tai muistikirja, mistä löytyy kaikki ”terroristikumpoanit”.

     Kovasti haisee Madridin keskushallinnon salaisen armeijan, poliisin operaatiolta, jotta barcelonalaiset saadaan pelkäämään ennen itsenäisyysäänestystä.

    • Pakko sanoa, mutta sinä elät jossakin toisenlaisessa todellisuudessa, jossa on vain vähän yhteyksiä reaalimaailmaan.

     • Sinä voit elää ihan missä maailmassa ikinä haluat, mutta reaalimaailma paljasti itsensä Barcelonassa.

     • Kommenttini oli kohdistettu Truth_hunterille, mutta soveltuu osittain sinuunkin.

      Mitä ihmettä paljastui Barcelonassa? Terrori-iskuistahan uutisoidaan harva se päivä, mutta ne eivät herätä suurempaa kiinnostusta, jos ne tapahtuvat Euroopan tai USA:n ulkopuolella.

     • Hoppalle on jo aivopesu vaikuttanut: ”tämä on uusi normaali”. Eikö sinulla ole yhtään empatiaa uhreja kohtaan, kun otat tällaiset tapahtumat nykypäivään kuuluvanan.

      Et sattunut eilen katsomaan Irakista tehtyä dokumenttia, jossa selvitettiin ISISen synty. Kiitos jenkit.

      Ja mitä meillä; ”My name is Timo, what can I do for You?” Voi kiesus sentään tätä tyhmyyden määrää…

     • On minulla empatiaa uhreja kohtaan. Myös niitä kohtaan, jotka sattuvat elämään tämän rikkaan läntisen maailmamme ulkopuolella.

      En vielä tuota mainitsemaasi dokumenttia katsonut, mutta otin sen kyllä talteen.

     • Nythän mekin sitten saimme sen mitä on tilattu jo kauan.
      Ainakin turkulaiset nyt antanevat kaiken tukensa Niinistöjen Nato-politiikalle jolla luvataan kansalaisille suojelua.
      Voittohan tämä isku oli nwo-eliitille. Saa nähdä löytyykö puukottaja vai käykö kuten Barceloonassa jossa poliisi epäilee miehen ehkä jo kuolleen.
      Samalla tietysti nyt luvataan tiukentaa kaikkea mahdollista koska turvaa ei poliisi voi taata muuten.
      Miksi tämä pakolaisvirta tänne on järjestetty? Varmaan helpottamaan maan natottamista ja mukaan saamista Venäjän vastaiseen sotaan kun se nyt kovasti on tapetilla. Vaikea keksiä muuta kunnon syytä.
      Tietenkin todellisuudessa maamme asiat vain huononevat ja turvattomuus kasvaa kun nyt vielä tulee kuvaan mahdollinen Venäjän sodan pelko johon siis joudumme mukaan.
      Johan tässä itseäkin alkaa pelottaa kun maalla on näin ymmärtämätön johto joka ei osaa pysyä puolueettomana ja sotakuvioiden ulkopuolella

     • Suojelutoimilla on taipumus lisätä pelkoa — mikä tietysti on tarkoituskin.

      Oliko kyseessä ”yksittäistapaus”, mielenterveydelliset ongelmat, terrori-isku vai turvapaikkakiristys, on päättäjille (ja poliisille) samantekevää koska ”turvallisuuteen” satsataan nyt lisää. Epäilemättä myös suomalaisilta kielletään puukot, leipäveitset, juustoveitset, neljän tuuman naulat sekä autoilu turvallisuussyistä.

  • ”Nyt sitä uhkaa sen itäpuolella oleva diktatuuri.” ????

   Eikös se ollu länsi CIA:n johdolla, joka teki siellä laittoman vallankaappauksen?

   • Ei ollut. Janukovytš erotettiin parlamentin toimesta. Valta on vaihtunut laillisesti.

    Tietenkin mielenosoitukset vaikuttivat asiaan. Mutta ne ovat demokratiassa sallittuja.

    • Hyvä vitsi. Demokraattinen tappotuomio ja demokraattinen maasta pakeneminen ja demokraattinen vallankaappaus.

    • Voitko kuvitella venäläisiä duuman jäseniä jakamassa voileipiä mielenosoittajille Charlottewillessä USA:ssa?
     Tai GRU:n pomon yrittävän väärennetyillä papereilla jenkkeihin?

     Tai soita Urmas Paetille ja kysy niistä ”demokratiaan” kuuluvista mielenosoituksista.
     Urmas puhuu käsittääkseni hyvää suomea.

     • Lähtökohta on kuitenkin se, että Venäjä esti Ukrainan halun lähemmästä yhteistyöstä EU:n kanssa. Tämä yhteistyö olisi pannut Ukrainassa liikkeelle kehityksen kohti oikeaa demokratiaa ja taloudellista hyvinvointia. Ukrainassahan vallitsee esimerkiksi valtava korruptio, jota EU olisi auttanut suitsimaan. Korruptio estää maan taloudellisen kehityksen.

      Kansa tajusi tämän ja kokoontui mielenosoituksiin, jotta yhteistyötä EU:n kanssa ei olisi peruutettu.

      Mitä tulee voileipien jakamiseen, niin Venäjä on monin tavoin puuttunut naapureidensa sisäisiin asioihin. Pronssipatsakiista Virossa on yksi esimerkki. Ei Suomikaan ole jäänyt osattomaksi.Tästä esimerkkinä lapsiasiakiistat ja pakolaisten maahantulo itärajan kautta. Tällä episodilla haluttiin muistuttaa, että Venäjällä on monia keinoja puuttua, jos ei olla kiltisti.

     • Lähtökohta on kuoitenkin se, että USA ja NATO yrittivät EUn avulla vallata Krimin ja Venäjän tukikohdan Sevastopolissa.

      Täysin ääliömäinen ajatus, että Ukrainan, Krimin, Sevastopolin tukikohdan valtaaminen olisi ohjannut Ukrainan oikeaan demokratiaan.

      Nyt kun tilannettatarkastellaan, Krimillä elintaso, palkat, eläkkeet, turvallisuus, terveydenhuolto, koulutus, energiahuolto ovat monin verroin oaremnat kuin rikollisten ja natsien johtamassa USAn, NATOn, EUn Ukrainassa.

      Hienoa, että Venäjän lapsiasiamies puolustaa venäläisiä lapsia, joita kohdellaan väärin Suomessa.

      Kunpa meidänkin lapsiasiamies suojelisi suomalaislapsia mm. arabimaissa, Israelissa, Italiassa, Espanjassa jne.

     • Eivät yrittäneet.

      Venäjän Mustanmeren laivaston tukikohtaa Sevastopolissa ei tosiasiallisesti uhannut mikään. Se tukikohta oli vuokrattu Venäjälle vuoteen 2042 asti.

     • Heh heh,

      CIAn, NATOn tekemään Maidanin vallankaappaukseen kuului irtaantuminen sen aikaisista valtarakenteista, hallitsijoita, sopimuksista, sitoumuksista.

      Heh heh heh Venäjän tukikohta NATO-maan sisällä, olet sinä tavallisen tollo aikuinen mies.

      Eikö teiltä löydy älykkäämpiä trolleja.

    • Kuinka spontaaneja nuo mielenosoitukset Kiovassa olivatkaan Hopa, niistä kertoi ex-kansanedustaja ja lääkäri Ilkka Taipale käytyään 2012 Kiovassa jossain kansainvälisessä Lääkärien Rauhanjärjestön kokouksessa, näin Taipale:
     Hänen yhteyshenkilönään oli, ei lääkäri, vaan Ukrainan sinibarettien puh.joht. ex-majuri Juri Donskoi, joka kierrätti häntä Kiovassa, he kävivät mm. vankilan edustalla, jossa istui silloisen presidentti Janukovitshin vastustaja Julija Tymoshenko, vankilan edustalla oli joukko mielenosoittajia, kaikilla samanlaiset plakaatit, Juri Donskoi tiesi kertoa, että mielenosoittajille maksettiin 20 dollaria päivältä, ja opiskelijat saivat lounassetelin McDonaldsiin. Spontaaniako Hopa?
     Nuo ”spontaanit mielenosoituksetkin” olivat varmaan yhtenä isona kulueränä tuossa USA:n apul.ulkoministeri Victoria Nulandin puhelussaan vuotamassa tiedossa kuinka USA on pannut 5 miljardia dollaria, suoraan sanoen Ukrainan epävakauttamiseen, ja ”EU the fuck”, kun vitkastelee osuutensa hoitamisessa, kuten sovittu oli!

     • Fakta on se että Yhdysvallat on tukenut Ukrainan kehitystä 5 miljardilla dollarilla, mutta 20 vuoden ajan, alkaen Ukrainan erottua Neuvostoliitosta 1991.

      Tukea annettiin Ukrainalle 20 vuoden ajan ja siitä tuesta sai osansa myös venäjämielinen Viktor Janukovitshin hallinnon aikainen Ukraina.

      Venäjän informaatiosodan propagandan valhetta ja Victoria Nulandin sanojen vääristelyä on se väite että se 5 miljardia dollaria olisi käytetty Maidaniin ja Janukovitshin hallinnon kaatamiseen.

      Tosiasiassa sillä tuella ei ollut mitään tekemistä Maidanin kanssa ja se tuki oli loppu ennen Maidan mielenosoituksia.

      Mitä Victoria Nuland oikeastaan sanoikaan:

      ”Since Ukraine’s independence in 1991, the United States has supported Ukrainians as they build democratic skills and institutions, as they promote civic participation and good governance, all of which are preconditions for Ukraine to achieve its European aspirations,” she said. ”We have invested over $5 billion to assist Ukraine in these and other goals that will ensure a secure and prosperous and democratic Ukraine.”

      Yhdysvaltain ulkoministeriön tiedottaja Nicole Thompson kertoo tarkemmin miten tuo 5 miljardia dollaria käytettiin 20 vuoden ajan:

      ”The insinuation that the United States incited the people of Ukraine to riot or rebel is patently false,” said Nicole Thompson, a State Department spokeswoman.

      Since 1992, the government has spent about $5.1 billion to support democracy-building programs in Ukraine, Thompson said, with money flowing mostly from the Department of State via U.S. Agency for International Development, as well as the departments of Defense, Energy, Agriculture and others. The United States does this with hundreds of other countries.

      About $2.4 billion went to programs promoting peace and security, which could include military assistance, border security, human trafficking issues, international narcotics abatement and law enforcement interdiction, Thompson said. More money went to categories with the objectives of ”governing justly and democratically” ($800 million), ”investing in people” ($400 million), economic growth ($1.1 billion), and humanitarian assistance ($300 million).”

      http://www.politifact.com/punditfact/statements/2014/mar/19/facebook-posts/united-states-spent-5-billion-ukraine-anti-governm/

 7. Veikkaan tämän blogiston olevan Tehtaankadun huumorisivuston ykkönen, vuosi vuoden jälkeen.

  • Veijo Hoikka. Aluksi loit vaikutelmaa, että sinulla olisi omaakin aivotoimintaa.

   Totuudeksi näyttää paljastuvan (jälleen kerran) länsimedian aivopesun tuote, joka on copypaste-tasoa ilman mainittavaa omaa tuotosta.

   Jos sympatiasi on uusnatsien puolella, paras tapa toteuttaa sitä genreä on huuhailla Hesarin nettikeskusteluissa. Sinne mahtuu.

 8. Huvittavinta eri maiden johtajien tapaamisissa on se, ettei kansa huomaa karhukoplan tapaamisissa mitään outoa. Miksi on tarkeää Suomelle, tavata ”Ukrainan johtaja” ? Salkavalasta juonittelusta on kysymys, joka viittaa idän suuntaan tehtyä uhkailua. Suomen työttömyystilanne huutaa apua, mutta päämiehet tuhlaavat aikaansa vieraiden maiden juonitteluihin, on siinä meillä ”isänmaallinen porukka”, hyi saatana.

  • Sauli Niinistö antoi Suomessa Poroshenkolle taloudellista, ehkä rahallista, sotilaallista, poliittista ja propagandistista tukea.

 9. USAn, NATOn suunnitelmiin kuului kukistaa Afganistan, Irak, Iran, Syyria, Ukraina ennen hyökkäystä Venäjälle.

  Se ei nyt ole onnistunut eikä on istu, joten USA ja NATO ovat joutuneet muuttamaan strategiaansa.

  Vanhat eväät yritetään syödä uudelleen. Siksi meidän yksinkertaista Sauli NATO Niinistöä nyt viedään ja siksi USA ja NATO tunkeutuvat nyt Itä-Eurooppaan, Itämerelle ja NATO-Niinistön Suomeen.

  • Niinpä, kyllä se tuolta vaikuttaa ja sitä helpottamaan tapahtui nyt Turussa sitä mitä pitikin.
   Tietysti olisi ollut mahtavaa jos puukko olisi osunut sinne minne sen olisi pitänyt maamme etua ajatellen osua mutta silloinhan kaikki olisi mennyt myttyyn eikä USA/Natolla olisi ollut mitään asiaa tännekään.

 10. Pääteemaan kuuluu Turun puukottaminen. Kaikki häiriö tekee uutisia, ja painokoneet hyrräävät rahaa, TV kanavien lisäksi. Ennustin sen jo ”lomalaisten” maahantulon jälkeen, vaikka sen tapahtuman tulos ei ole mitenkään nautinnollinen saavutus. Suomeen on perustettava ”Vigilante Org” vastapainoksi kaikenkarvailille
  Soroksen terroristeille.

 11. Sisäministeri ja poliisi pitivät taas oikein kunnon suomalaisen tiedotustilaisuuden Turun puukotuksista: Ei sanaakaan teon motiiveista.

  Eikä sanottu oikein teoistakaan eikä puukotuksistakaan oikeastaan mitään, ei uhreista eikä tietysti tekijästäkään.

  • Juu, pitivät. Poliisi salailee Turun terrori-iskun yksityiskohtia – tiedotustilaisuus fiasko
   Tiedotustilaisuudessa ei kerrottu mitään sellaista, joka ei olisi jo ollut yleisessä tiedossa.
   http://beta.oikeamedia.com/o1-34449

   Tietenkin tässä saadaan odotetusti syylliseksi jihadisti ja Islam. Mutta miksi ollaan tässä tilanteessa? Se on kuitenkin se todellinen syy tai asia josta tämäkin on vain seuraus. Siis miksi tämä haittamaahanmuutto ja multikulti-idea?
   Kuka sitä ajaa ja miksi? Ja vastoin kansan tahtoa ihan eduskunnassakin.

   Nuo ’terroristit’ joita nyt jahdataan (presidentti tosin vain seuraa, tosin oli antanut kommentin että teko oli raukkamainen ja että nyt viranomaiset ja valtiojohto tekevät kaikkensa, jotta jokainen suomalainen voi olla ja voi tuntea olevansa turvassa … mitä se sitten tarkoittaneekaan?) ovat vain pelkkiä välineitä, likaisen työn tekijöitä ja tuskin toimivat vain omasta aloitteesta. Ja tuskin aina edes ovat täällä omasta aloitteestaan? Sekin pitäisi ymmärtää.
   Miksi sellaisia on tänne tuotu ja luotu EU, johon meidätkin on kahlittu ja jossa he voivat vapaasti liikkua maasta toiseen? Voiko tämä kaikki olla vain pelkkää poliitikkojen naiiviutta? Tässtäkin pitäisi keskustella mutta tuskin niin tehdään.
   Vaikea uskoa että vain naiiviudesta olisi kyse. Enemmän uskottavalta tuntuu että kaikki on suunniteltua ’siellä jossakin’, hierarkian ylemmillä portailla, ns. alfaihmisten kesken. http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2017/08/huxleyn-jarjestys-ja-suomi.html

   Tietenkin tämä on traagista ja hirvittävää mutta syyttävä sormi kannattaisi nyt osoittaa myös sinne missä kaikki tämä mahdollistetaan. Ja uskon tai ainakin toivon että suurin osa tietää missä. Muuten tästä ei ole ehkä koskaan ulospääsyä sillä oireen hoito ei poista sairautta.

   • Aika ristiriitaista tietoa liikkeellä.
    Poliisin mukaan epäilty on nuorehko, ulkomaalaistaustainen mies. Viimeisin tieto näyttää olevan että puukotuksista epäilty on sairaalahoidossa, ja poliisi selvittää hänen henkilöllisyyttään.

    No, jos kaikki meneekin sairauden piikkiin niin linkin Oikeamedian tieto että ’näistä kahdesta salatusta yksityiskohdasta pystyy lähes täydellä varmuudella vetämään johtopäätöksen, että teko oli islamilainen jihad-isku, yksi uusi isku jo kauan jatkuneessa tekojen sarjassa’ voikin osoittautua vääräksi.
    Joka tapauksessa tilanne on se, että kun olemme sitoneet itsemme EU-politiikkaan saamme varautua samanlaisiin iskuihin joita on tehty Saksassa ja Espanjassa. Ja ainakin tässä iskussa hyvin konkretisoitui mitä se käytännössä tarkoittaa. ja asia pitäisi nostaa kovana faktana pöydälle.
    Tämä päivityksenä yllä olevaan kommenttiin.

 12. Rajojen avaaminen maahanmuuttajille ilman, että on pelisäännöt kunnossa, on nwo-mafian intresseissä koska sieltä löytyy halpaa työvoimaa ja konfliktit ihmisten välillä estävät massoja näkemästä että TODELLINEN ongelma ovat nämät taustapelurit.
  Hyvin mennään retkuun siinä että maahanmuuttajat olisivat se pääasiallinen ongelma.
  Mitään ongelmaa ei olisi, jos olisi ensin rakenteet ja pelisäännöt kunnossa ja että kotiväestön asiat turvattu. illoin voisi hyvin ottaa vieraita mikäli suostuvat samoihin pelisääntöihin joita oma väestö noudattaa.
  Suuret rikokset ja vääryydet menevät kyllä tyystin muiden kuin muslimien piikkiin ja siitä on jääty kiinni housut jaloissa että terrorismia on järjestetty ja syyt laitettu valheellisesti muslimien piikkiin.
  Sota on tuottoisaa bisnestä kuten myös yhteiskuntien hajottaminen ja konfliktien luominen ihmisryhmien kesken. — Hajota ja hallitse.

 13. Suomen poliittinen johto ja poliisi ovat nyt olleet sanomatta mitään vuorokauden.

  Siellä pohditaan kovasti, mikä tarina keksitään, että oma syyllisyys ei paljastu:

  Omaa syyllisyyttä ovat mm.:

  – hallitsematon maahanmuutto
  – osallistuminen USAn ja NATOn Lähi-Idän sotaan.

  • Kyllä. Varmaan pohditaan tarkkaan mitä tarinaa nyt tarvitaan.
   Lisäisin noihin omaa tiedostamatonta syyllisyyttä tuottaviin asioihin yhteiskunnan kurjistamisen ja nykyisen moraalittoman veroparatiisipolitiikan.

   • Truth_hunter,

    osut arkaan paikkaan eli poliittisella johdolla, poliisilla, armeijalla on elko perseessä, että yhteiskunnan vastaisuus, ”terrorismi” tarttuu laajempiin massoihin.

    Espanjassa ei ollut sattumaa että Barcelonan lisäksi Barcelonan eteläpuolella Tarragonassa pamahti kun siellä yhteiskunnan vastaisuus, hallituksen vastaisuus on jo levinnyt laajemmalle kuin ydin-Kataloniaan.

    Espanjan hallitus, salainen poliisi, salainen armeija, erikoisjoukot järjestivät sinne kaaoksen ikään kuin varoitukseksi kuten tietysti Barcelonassakin.

    • Who Was Behind the Barcelona and Cambrils Attacks? Can We Trust the Official Reports? Update
     What is important to point out is that in five previous terror attacks including Manchester, Berlin, Nice, London, New York, a passport or ID was found by the police authorities. In most cases the alleged suspect was known to the authorities. …. None of these terror suspects survived. Dead men do not talk. All the suspects have been killed. No testimony, no controversy, the suspects are terrorists. As in previous terror attacks in Western Europe, almost without exception, all the suspects are shot dead by police.
     By Prof Michel Chossudovsky
     http://www.globalresearch.ca/who-is-behind-the-barcelona-and-cabril-attacks-can-we-believe-the-official-reports/5604719

     • Chossudovsky ja julkaisunsa Global Research eivät ole erityisen luotettavia tiedonlähteitä. Chossudovskyllä on yhteyksiä mm. tunnettuun venäläiseen fasistiin Aleksandr Duginiin.

     • Eivät varmaan sovi sinun maailmankuvaasi.
      Chossudovsky on venäjänjuutalaisen Evgenyn poika. — Evgeny Chossudovsky: Writer with a distinguished UN career — http://www.globalresearch.ca/evgeny-chossudovsky-writer-with-a-distinguished-un-career/1955

      Michel Chossudovsky on taloustieteilijä ja emeritusprofessori Ottawan yliopistossa. Hän on työskennellyt vierailevan professorina ympäri maailmaa, sekä WHO:n, ILO:n ja YL:n alaisissa järjestöissä. Wikipedia

    • Halla-aho: ”Surunvalittelut ja latteudet eivät riitä”
     Päättäjien on kannettava vastuu harjoittamansa politiikan seurauksista, tunnistettava terroristien motiivit ja ryhdyttävä toimiin, jotta terroriaalto saadaan katkaistua. — (oma kommentti: eikä ryhdyttävä kansalaisten vakoiluun ja kontrolliointiin kehittämällä maata poliisivaltioksi, kuten poliisiylijohdon aikeissa on. Tavallisten kansalaisten liikkumista ja vapauksia rajoittavat turvatoimenpiteet eivät ole oikea eivätkä edes tehokas toimintamalli.)
     ”Samaan aikaan toisaalla hallitus myöntää viisi miljoonaa euroa lisää laittomasti maassa olevien sosiaaliturvaan.”
     http://beta.oikeamedia.com/o1-34725

     • Taas kommentti väärään paikkaan, vaikka laitoin ”vastaa” oikean henkilön kohdalle!

 14. Valtiolliset toimittajat ovat kuitenkin vastuussa oman perusväestönsä turvallisuudesta, siitähän he saavat palkkansa. Laittakoot ankarimmat lait sekä asetukset, onhan heillä siihen valta. Jos eivät siihen kykene, niin kenkää, virasta poistoon. Kovat rankaisut ovat kunnollisen kansalaisen ”herkkua”,se on ainoa joka jakaa oikeutta, ja antaa turvallisen elämän, kunnon ihmisille. ”HUOM”. Kunnollisille ihmisille, eikä Jihadisteille.
  Päämiehemme seisovat ”tumput suorana”, koska tietävät ettei heidän ratkaisunsa enää ”pidä vettä”, kumarrellen Brysselin suuntaan. Ei olisi ”luulenu” miten huonoksi voi tilanne mennä. Arabien teot lisäävät hautaus-urakoitsijoiden pankkitileihin kantavuutta. Onko ”Venäjä” kaikkeen syyllinen ??? Takuulla, ei.

  • Turha kaunistella. Sauli Niinistö on vastuussa terrori-iskuista Suomeen. Hän on liittänyt Suomen NATOon ja USAn armeijan sotakumppaniksi Lähi-Itään.

   • Tosi kuin vesi. Kommentit hyppii vääriin paikkoihin. Muttei haittaa.

    Suomi terrorisminvastaisessa sodassa. Sitähän ei saa vaan Suomessa sanoa. Sodassa tulee valitettavasti uhreja, Turussa ensimmäiset.

    Trump ei ymmärrä suomalaisia. Suomalaiset eivät ole jenkkejä! Trump luuli, että Suomesta saapuu Valkoiseen taloon kostoa puhiseva presidentti, joka edustaa kostoa janoavaa kansaa.
    Suomen paras Afganistan ja terrorismiasiantuntija twiittasi: ” Siksi häviämme Afganistanissa…”

    Joukkojen vetäminen terrorismin vastaisesta sodasta vähentäisi tai lopettaisi terrori-iskut!

  • Turusta seurasi: suomalainen on suomalaisen vihollinen?
   ”Päivän päätti presidentin ylhäältäpäin antama peitelty uhkaus: ”kaikilla on vapaus sanoa mielipiteensä ääneen, mutta myös vastuu siitä, mihin sanat johtavat.”. Vähän kuin että ”vaikka meillä on perustuslaki ja sananvapaus niin…”  Tämä siitäkin huolimatta, että oikeus sananvapauteen on siis turvattu sekä kansallisella tasolla Suomen perustuslaissa että Unionin tasolla perusoikeuskirjassa.

   http://beta.oikeamedia.com/o1-34717

 15. Meillä on nyt sotatieteen tohtorit terrorismin asinatuntijoina … avointa voimankäyttöäkin jo suositellaan … väistämättä tulee sellainen olo ettei vain pukki olisi kaalimaan (nwo-hankkeen) vartijana.
  Miksi olemme halunneet sotkea itsemme tällaiseen?
  Terrorismin torjunnassa on ehkä Suomessakin ylitetty nyt se raja, jonka jälkeen pelkkä sosiaalitoimi tai ehkäisevä poliisityö eivät enää riitä, arvioi terrorismin tutkija, sotatieteiden tohtori Antti Paronen Iltalehdelle.
  Puolustusvoimat voi tukea kalustollaan terrori-iskun kohdalla samalla tavalla kuin esimerkiksi asuntoonsa linnoittautuneen, aseistautuneen henkilön piirityksessä.
  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708202200338325_u0.shtml

  Valtamedian propaganda muuttumassa yhä röyhkeämmäksi
  ”Valtamedian ennaltasovittu narratiivi näkyy Turun islamilaisen jihad-iskun uutisoinnissa räikeästi. Narratiivi on ennalta käsikirjoitettu kertomus, jota tuetaan uutisotsikoin, -kuvin ja puolitotuuksin. Mikäli todellisuus ei sovi narratiiviin, se jätetään kertomatta tai valikoidaan vain ne asiat jotka siihen sopivat. — http://beta.oikeamedia.com/o1-35011

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here