Euroopan keskuspankin (EKP) TARGET2-systeemi on maksuväline, jolla euromaiden keskuspankit laskevat ja vertailevat taseitaan. Tässä järjestelmässä on riittävästi pippuria saamaan Euroopan kansat aivastamaan yhtä aikaa ja aiheuttamaan koko korttitalon kaatumisen. Tämän systeemin sisälmyksistä voi lukea tulevaisuutta ja se näyttää veriseltä, kunhan joukot ymmärtävät mistä TARGET2-hässäkässä on kysymys.

Yleiskäsitys TARGET2-ohjelmasta on ylenmäärin sekava. Kukaan ei tunnu tietävän miten se toimii tai ei saa selityksiään ymmärrettävään muotoon. Kaikki alkaa jo nimestä TARGET, joka on lyhenne sanoista Trans-European Automated Real-time Gross Settlement Express Transfer System (en jaksa nähdä vaivaa tuon savoksi vääntämisessä).

Tähän asti kaikki selvää?

Katsotaan tätä EUforista vapaakauppaa tarkemmin ja yritetään ymmärtää asiaa, josta johtajamme puhuvat ”niin totta kuin kykenevät”.

Italialainen yrittäjä ostaa saksalaiselta yritykseltä koneen. Laitetaan hinnaksi pyöreä lottomiljoona. Jatko EUforian luistinradalla TARGET2-systeemissä toimii seuraavasti:

 1. Saksalainen yritys toimittaa koneen Italiaan tilaajalle.
 2. Italian yritys maksaa toimituksen.
 3. Italialainen pankki siirtää rahat Italian keskuspankille.
 4. Italian keskuspankki EI siirrä rahoja eteenpäin EKP:lle vaan ilmoittaa heille, että ”olemme teille miljoonan velkaa!”
 5. EKP kertoo Saksan keskuspankille, että heillä on saatavia Italian keskuspankista miljoonan edestä.
 6. Saksan keskuspankki maksaa omistaan miljoonan saksalaisen yrityksen käyttämälle pankille.
 7. Koneen myyneen yrityksen pankki siirtää miljoonan yrityksen tilille. (Yrittäjä sai omansa tosin Saksan keskuspankista.)

Tällä systeemillä jotkut euromaat siirtävät laskujaan muiden maksettavaksi ja ylärajaa ei ole, koska talouskasvukäppyrät, työpaikat ja puhuvat päät. Piikki on auki! Tämä on suunnilleen sama kuin kantakapakissa sanottaisiin sinulle ”Juo mitä haluat ja niin paljon kuin sielu sietää ja jalat kantaa. Me kirjataan se ylös vihkoon ja kun ensimmäinen vihko on täysi me aloitamme uuden”.

Tämä olisi monelle unelman täyttymys, mutta vielä useampien mielestä mahdotonta, koska markkinatalous, alkoholiongelma ja keväiset koiranpaskat. EU tekee kuitenkin unelmista mahdollista. TARGET2-himmeli on johtanut siihen, että esimerkiksi Saksan keskuspankilla oli 1. kesäkuuta 2017 TARGET2-saamisia muilta euroalueen keskuspankeilta 860 miljardia 763 miljoonaa 854 tuhatta 658,11 euroa.

Saksan suurimmat velalliset ovat Italia (364 miljardia), Espanja (333 miljardia), Kreikka (72 miljardia), Portugali (72 miljardia) ja Ranska (36,5 miljardia).

Tästä kaikesta voi tehdä muutaman huomion:

 1. Mainittujen maiden TARGET2-velka kasvaa edelleen.
 2. Tämä johtaa suoriin tulosiirtoihin euroalueen sisällä vahvoilta heikoille.
 3. Jotkut TARGET-maat ovat keränneet saldoonsa sellaisen summan, ettei sen takaisin maksaminen ole realistista.
 4. Velkojan asemassa olevan euromaan päättäessä erota eurosta ja vaatiessa varojaan Euroopan keskuspankilta on erittäin todennäköistä, että eroajalle naurettaisiin päin naamaa.
 5. Vastaavasti, jos velallinen – EU- tai euromaa – eroaa EUsta tai eurosta, eroavan velat määrätään välittömään maksuun.
 6. Näin TARGET2-systeemin jättävä valtio voidaan imeä lopullisesti tyhjäksi kaikesta kansallisomaisuudesta. (Britit eivät olleet TARGET2-systeemissä takaamassa toisia.)
 7. Nyt tulee vasen suora. Samalla hetkellä, kun TARGET2-systeemi romahtaa, kirjataan kaikki mitä on viety TARGET2-systeemin kautta toiseen maahan tappioksi. TARGET2-systeemi maksattaa lopulta meidän vientimme ylijäämän meillä itsellämme. Suomessa saldo on noin 63 miljardia työnä, jonka teki suomalainen veronmaksaja ja maksaa suomalainen veronmaksaja.

Kysymyksiä

Saavatko velkojamaan keskuspankit korkoja TARGET2-veloista?

Vastaus: Kyllä. Näille veloille maksetaan korkoa.

Kuinka monta prosenttiyksikköä tämä korko on?

Vastaus: Korko noudattaa virallista EKP-korkoa, joka on tällä hetkellä 0 %.

Tällä systeemillä meidän työmme ulosmitataan paikallisen keskuspankin taseiden paikkaamiseen ja kasataan velkakirjoina EKP-holveihin. Tällä taikatempulla kerättyjen miljardien takuumiehenä on niin saksalainen koneenrakentaja-veronmaksaja kuin myös suomalainen työntekijä-veronmaksaja, molemmat keskuspankkiensa kautta.

Näin eurokriisin iskemiä maita voidaan rahoittaa kätevästi ilman, että Euroopan veronmaksajat huomaavat petosta…

Muuta kysyttävää?

Yksi kysymys. Miltä Suomen keskuspankin tase näyttää?

Vastaus: Suomen keskuspankilla on TARGET2-saatavia noin 59 miljardia euroa! Ks. taulukon kohta 9. ”Eurojärjestelmän sisäiset saamiset”.


¤
Juha ”Hämis” Hämäläinen on toiminut rakennusyrittäjänä useissa EU-maissa. Hän on linkolalainen kansalaistoimittaja, joka käyttää taistelussa epätoivoa ja epäoikeudenmukaisuutta vastaan vain onkea ja kynää. Tämä kirjoitus julkaistiin alunperin hänen Kansalainen-blogissaan.
¤

Kuva: Pixabay

18 KOMMENTTIA

 1. Kerrottiinko ennen EU-äänestystä, että ’Kyllä’-ääni tarkoittaa mm. artikkelissa kuvattuihin asioihin sitoutumista (ja esim. Suomen asuttamista Afrikan islamilaisella ylijäämäväestöllä ja vähitellen syntyvällä sekarodulla)? Luetteloa voisi jatkaa koko joukon siitä, mihin haitallisiin asioihin suomalaiset ’Kyllä’-äänellään tietämättään sitoutuivat.

  Voisipa melkein sanoa, että Suomen osalta EU-äänestys oli kaikkien niiden suurten ja monien pienempienkin petosten äiti, mitä rikolliset maanpetturi-poliitikkomme ovat n. kolmenkymmenen vuoden ajan tehtailleet.

  On aiheellista taas muistaa myös seuraava:
  ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella” ”, http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella
  (NYKY-kokoomuksesta olen Jaakkolan kanssa täysin eri mieltä)

  • > Jos tuo 59 miljardia (tai velkomuspäivän saldo)
   > joudutaan joskus kirjaamaan tappioiksi, maksajat
   > löytyvät tästä linkistä.

   Helppo nakki.
   Siinä vaiheessa kun tuo velan realisoituminen tapahtuu, euro on jo menettänyt arvonsa. (Käytännössä se tapahtuu yhdessä yössä.)

   Nämä ”vastuuhenkilöt” yksinkertaisesti kutsuvat EKP:n pääjohtajan kahville. Maksavat laskun. Ja heittävät vaihtorahan EKP:lle: Pitäkää loput. — Ja velka olisi moninkertaisesti maksettu.

 2. Taas yksi niitä kepulikonsteja joilla liittovaltiota tekohengitetään ja vastoin kansalaisten tahtoa pidetään hajota-ja-halliitse strategialla nwo-eliitin hirttoköydessä. Koko nwo-hanke ei palvele muuta kuin pienen eliitin etuja ja kaiken kansalaisille kuuluvan ryöstämistä. Miksi se on niin vaikea asia ymmärtää?
  Kreikan kohtalo kertoo mitä se tulee olemaan isommassa globaalissa mittakaavassa.
  Luulisi että tuo esimerkki riittää mutta vielä eivät Euroopan kansat – muutamaa poikkeusta lukuunottamatta – tajua kohtaloaan siitäkään huolimatta että tulevaisuuden malli on jo ihan ’omassa perheessä’. Se ei näytä riittävän vaan pitää itse kokea sama ennen kuin menee perille. Mutta silloin on jo kaikki menetetty ja voi ryhtyä hankkimaan hautapaikkaa.

  • EU:n johto ja hallintakoneisto toimii ’eläimellisellä tasolla’, sitä voi verrata – kuten alla – eläimen käytökseen jossa tavoite ei ole yhteinen ja parempi Eurooppa vaan ahneen ja vailla omaatuntoa olevan finanssi- ja talouseliitin valta ja taloudellinen etu:
   ”When you’re studying the behaviour of animals, it’s pointless to look for motives like “truth-seeking” and “compassion.” Animals aren’t interested in discovering the truth and Making the World a Better Place. They’re interested in survival — in eating and not being eaten.
   Something similar applies when you’re studying the behaviour of liberals. Whatever they might claim, they’re not interested in truth or world-improvement: they’re interested in power — in dominating and not being dominated.”

 3. Saksa pääsee lopultakin pitempiaikaiseen tavoiteeseen,eli keskisen europan saksalaisen talousimperiumin muodostumisen.
  Jo Bismarkilla oli omana aikanaan tuollaisia tavoitteita,eli saksalaisen, omavaraisen valtapiirin muodostuminen mustaltamereltä jäämerelle.
  Valitettavasti meidän vaikuttajillamme ei ole oikeastaan rohkeutta tehdä tarvittavia johtopäätöksiä,vaan ajaudumme taloudellisesti koloniasoituun asemaan,ymmärtämättömyyttämme.

 4. … ja tietysti kaikkei tärkein informaatio, eli se kuka tätä orjuutta pyörittää, tästäkin artikkelista puuttui. Ihmiset yleisesti kuvittelevat, että pankkijärjestelmä (world’s bank ja keskuspankit) toimivat valtioiden alaisuudessa, vaikka näin ei suinkaan ole. Pankkijärjestelmä ja sitä kautta maailmantalous on kokonaisuudessaan 13:ta perhedynastian käsissä, jotka muodostavat pyramidin huipun, ja jonka alaisuudessa mm. jesuiitit (white pope / black pope) suojelupoliisiverkosto ja vapaamuurarit toimivat.

  THE HIDDEN EMPIRE

  1. City States.

  Did the world wars, revolutions & big events of human history happen naturally or coincidentally, or were they calculated & pre-planned? If they were pre planned, who planned them?The answer to this question can be found within the boundaries of 3 of the worlds most powerful cities. Those 3 cities belong to no nation & pay no taxes. They are Washington’s District of Columbia, which is not part of the City of Washington or the US. The inner city of London, which is not part of London or England & Vatican City, which is not part of Rome or Italy.These cities, called City States, have their own independent flag, their own separate laws & their own separate identity.

  2. Vatican City
  The Vatican rules over approximately 2bn of the worlds 6.2bn people. The colossal wealth of the Vatican includes enormous investments with the Rothschilds in Britain, France, USA, with giant oil & weapons corporations like Shell & General Electric. The Vatican solid gold bullion, worth billions is stored with the Rothschild controlled Bank of England & the US Federal Reserve Bank.

  The Catholic Church is the biggest financial power, wealth accumulator and property owner in existence, possessing more material wealth than any bank, corporation, giant trust or government anywhere on the globe. During the dark ages, the Catholic Church not only hoarded the wealth they collected from the poor, but they hoarded knowledge. They kept the masses ignorant & in the dark by denying them a basic education. They also prohibited anyone from reading or even possessing a Bible, under pain of death.

  Between 1095-1291 AD the Pope launched 7 blood baths called the Christian Crusaides, torturing, murdering, beheading & mass murdering hundreds of thousands of Muslims & Jews in the name of God. The Pope’s brutal solders were called Knights Templar or Knights of the Temple of Solomon & evolved into today’s secretive brotherhood called the Freemasons.

  3. The City of London.

  Like Vatican city, London’s inner city is also a privately owned corporation or city state, located right in the middle of greater London. It became a sovereign state in 1694 when King William III of Orange privatised & turned the Bank of England over to the bankers. Today, the City State of London is the world’s financial power centre & the wealthiest square mile on the face of the Earth. It houses the Rothschild controlled Bank of England, Lloyds of London, the London stock exchange, all British banks, the branch offices of 385 foreign banks & 70 US banks. It has its own courts, its own laws, its own flag & its own police force. It is not part of greater London, or England, or the British Commonwealth & pays no taxes. The City State of London houses Fleet Street’s newspaper & publishing monopolies. It is also the headquarters for world wide English Freemasonry & headquarters for the world wide money cartel known as The Crown.

  Contrary to popular belief, The Crown is not the Royal Family or the British Monarch. The Crown is the private corporate City State of London. It has a council of 12 members who rule the corporation under a mayor, called the Lord Mayor. The Lord mayor & his 12 member council serves as proxies or representatives who sit-in for13 of the worlds wealthiest, most powerful banking families, including the Rothschild family, the Warburg family, the Oppenheimer family & the Schiff family. These families and their descendants run the Crown Corporation of London.

  The Crown Corporation holds the title to world wide Crown land in Crown colonies like Canada, Australia & New Zealand. British parliament & the British prime minister serve as a public front for the hidden power of these ruling crown families.

  4. The District of Columbia.

  Like the City States of London & the Vatican, a third city state was officially created in 1982. That city state is called the District of Columbia & is located on 10sq miles of land in the heart of Washington. The District of Columbia flies its own flag & has its own independent constitution.

  The constitution for the District of Columbia operates under a tyrannical Roman law known as Lex Fori, which bares no resemblance to the US Constitution. When Congress passed the act of 1871 it created a separate corporation known as THE UNITED STATES & corporate government for the District of Columbia. This treasonous act allowed the District of Columbia to operate as a corporation outside the original constitution of the United States & outside of the best interests of American Citizens.

  Although geographically separate, the city states of London, the Vatican & the District of Columbia are one interlocking empire called Empire of the City.

  The flag of Washington’s district of Columbia has 3 red stars. One for each city state in the 3 city empire. This corporate empire of 3 city states controls the world economically, through London’s inner city, militarily through the District of Columbia & spiritually through the Vatican.

 5. Onhan ilahduttavaa, miten muutamat ovat oivaltaneet ”koko kuvan” maiden rappeutumistilasta. Tavikset vain eivät käsitä näistä asioista tuon taivaallista. Itseäni on kutsuttu ”vainoharhaiseksi” sukulaisten puolelta, koska olen kaikesta mädännäisyydestä hyvin perillä. Puolueeton asioiden tarkastelu sekä ”punnitus” avaa uudet todisteet menosuunnasta. Kaikkivaltias RAHA on tärkein kohde, mihin on pyrittävä, vaikka ”mätänis”. Pirulliset aivot hallitsevat ihmiskuntaa, viimein tuhoten kaiken.

  • ’Ahneuskalentereissa’ ihmisiä pannaan paremmuusjärjestykseen tulojen mukaan. Niistä saavat tavalliset tallaajat ihailla eliitin tulotasoa.
   Sille mikään ei tunnu riittävän vaikka planeetta natisee liitoksissaan ja vaikkei mukaan voi ottaa mitään kun lähtö tulee. Eikä siitäkään huolimatta vaikka tehokkain tapa surkastuttaa henkisesti jälkikasvunsa ja vieraannuttaa se onnellisen elämän kannalta tärkeistä asioista on kerätä sille suuri perintö.

   Rikkaat eivät ymmärrä, että vaikka he antavatkin almuja, niin he tekevät suurta vahinkoa yrittäessään todistaa kansalle, että rikas ja yltäkylläinen elämä tekee ihmisen onnelliseksi. Se ei kuitenkaan ole totuus, päinvastoin: mitä enemmän rahaa, sen enemmän köyhyyttä hengessä.

   Jotta rikkaasta tulisi hyväntekijä, hänen pitää ensin luopua rikkauksistaan, sanoi Tolstoi.

   Rabbi Lord Jonathan Sacks varoittaa Israelia:
   The real challenge is not poverty but affluence, not insecurity but security, not slavery but freedom.

   ”Be careful that you do not forget the Lord your God… Otherwise, when you eat and are satisfied, when you build fine houses and settle down, and when your herds and flocks grow large and your silver and gold increase and all you have is multiplied, then your heart will become proud and you will forget the Lord your God…
   http://blogs.timesofisrael.com/why-civilisations-fail-eikev-5777/

  • K. Tuomari. Olen seurannut kommenttejasi, ja kuten olet itsekin huomannut, kysymys on pohjimmiltaan ”pimeyden ja valon” valtataistelusta. Et ole siis vähimmässäkään määrin vainoharhainen, näet vaan tietoisuuteesi pohjautuen enemmän kuin sukulaisesi. Itse en ole kristitty, enkä edusta yhtäkään uskontoa tai puoluetta, ainoastaan totuutta, ja teen sen siten kuin tuon ”dualistisen totuuden” missäkin ’kehitykseni’ vaiheessa ymmärrän. Totuus vaihtelee – se ON muuttumaton absoluutti ainoastaan Jumalassa, sillä Jumala ON, ja niin on myös totuus. Eilen tiesin vähän, tänään hiukan enemmän… ja toivottavasti huomenna taas hiukan enemmän, tai ehkä putoan kuoppaan – ’eksyn’ – ja tiedän vähemmän – who knows – sitä on ihmisen elämä.

   Raamattu on aivan mahtava kirja, Pilatuskin kysyi osuvasti Jeesukselta ”Mitä on totuus?”, ja tuohon kryptiseen – yksinkertaiseen – kysymykseen koko ihmisen olemassaolo mielestäni perustuu. Käytä siis rohkeasti sanan miekkaa siten kuin totuuden itse ymmärrät…. ”pirulliset aivot” etenee vain siihen pisteeseen kuin Kaikkivaltias Luciferin etenemisen sallii – oikeamieliset perivät maan!

 6. Valonpilkahdus Suomen negroidistamista ajavasta ’hurri’-leiristä:

  ”Suomalainen professori: Ruotsi suurempi uhka Suomelle kuin Venäjä
  ”Ruotsin poliittinen eliitti poseeraa moraalisena suurvalta, mutta todellisuudessa se alkaa muistuttaa yhä enemmän idioottien kokoelmaa”,http://beta.oikeamedia.com/o1-36242

  • Paul Lillrank on kohdannut kiivasta vastustusta kolumnissaan esittämistään mielipiteistä HBL:n lukijainosastossa.

 7. Heikki Porkka:
  ”Suomalainen katastrofi on tietoisen politiikan tulosta

  Kokoomus, keskustan liberaaliväki, vasemmistoliitto, vihreät ja sdp ovat tukeneet jo vuosien ajan politiikkaa, joka edistää huonoa taloudenpitoa sekä huoltosuhteen, naisrauhan, turvallisuuden ja yhteiskuntamoraalin heikkenemistä.

  Mikä pahinta, sama politiikka on suuri syyllinen myös siihen, että fundamentaalisten ja radikaalien muslimien määrä on kasvanut rajusti viimeisten vuosien aikana. Puolueista rkp on ollut menossa mukana, mutta on yleensä valmis mihin tahansa politiikkaan, jos pakkoruotsi säilyy.

  Edellä mainittujen puolueiden toiminta on tietoista ja tarkoitushakuista. Noudatetun politiikan ensimmäinen esikuva oli Ruotsi, mutta Euroopan Unioniin liittymisen jälkeen puolueet ovat toteuttaneet nöyrästi ja pilkun tarkasti kaiken, mitä Brysselistä on toivottu, käsketty tai pakotettu tekemään. Yksikään muu eurooppalainen valtio ei ole käyttäytynyt niin kympintyttömäisesti kuin Suomi…”

  http://beta.oikeamedia.com/o1-36432

 8. Yhteiskunnassa tarvitaan täysremontti sanoo maan itsenäisyyttä, omaa rahaa ja pankkia vaativa IPU.
  Ellemme ole itsenäinen valtio emme voi päättää oikeastaan mistään tärkeästä ja merkittävästä asiasta itse.
  Jos siis sellaista haluamme niin ensimmäiseksi olisi irrottauduttava EU-kahleista ja luotava oma raha jota oma pankki luo ja hallinnoi.

  ”Julkiseen sektoriin liittyvä todellinen ongelma on se, ettei sitä pystytä edes tilapäisesti rahoittamaan oman keskuspankin rahoituksella. Sen kieltävät EU:n säädökset. Tämä on yksi suurimmista EU:n mukanaan tuomista vitsauksista ja täysin järjen vastaista.

  Väärien poliittisten päätösten seurauksena rahan luomisen oikeus on luovutettu yksityisille liikepankeille. Käytännössä erittäin pieni joukko ihmisiä vastaa rahan luomisesta ja sen määrästä taloudessa.
  Raha on siis nykyään hyvin epädemokraattisesti luotua, ja sen takia ihmisten välisiä tulo- ja varallisuuseroja on helppo pitää yllä ja entisestään kasvattaa. Talouskasvu perustuu ainoastaan velkaan, ja lisäksi keinottelijoiden virtuaalisesti luomalla rahalla ostetaan reaalimaailmaa yhä harvempien käsiin.

  Myös valtio on pakotettu ottamaan lainaa yksityispankeilta, minkä takia Suomi on menettänyt EU-aikana pelkkinä valtionvelan korkoina n. 70 miljardia euroa. Olemme olleet lähes koko EU-ajan unionin nettomaksaja. Menetämme EU:lle vuositasolla 300-1000 miljoonaa euroa. On siis turha puhua, että EU:lta ”saadaan” rahoitusta hankkeisiin. Ei saada, vaan maksetaan, jotta hankkeita voidaan toteuttaa. Liittovaltiokehitys johtaisi maksuosuutemme kasvamiseen entisestään, ja vaikeuttaisi myös EU:sta eroamista sitten, kun se pakostakin jossain vaiheessa on edessä.

  Jotta raha olisi demokraattista, pitäisi mahdollisimman suuren ihmisjoukon vastata sen luomisesta. Tarkoituksenmukaisinta ja käytännöllisintä olisi, jos rahan luomisesta ja sen määrästä taloudessa vastaisi valtio. EU:ssa valtioilta on poistettu tämä tärkeä oikeus.

  Suomi on viety tietoisesti talousvaikeuksiin, joilla sitten on perusteltu myös järjetön, täysin mieltä vailla oleva kansallisen infran ja muun kansallisomaisuuden myynti ulkomaisille sijoittajille.

  Elämme järjestelmässä, joka vaatii jatkuvaa talouskasvua ja jossa sitä ei saada aikaan muuten kuin velkarahalla. Lisäksi järjestelmämme tuottaa käsittämättömän määrän jätettä, eli se käyttää monin verroin raaka-aineita todellisiin tarpeisiin nähden. Raja todellisten ja keksittyjen tarpeiden välillä on toki häilyvä, mutta selvää on, ettei länsimainen elämäntapa ole alkuunkaan kestävällä pohjalla.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here