Joskin huomattavasti hienovaraisemmalla tyylillä, samankaltaisia kysymyksiä (kuin otsikoissa) kysyy journalisti, juristi ja – politiikasta ja laista – menestysteoksia kirjoittanut Glenn Greenwald luennossaan yksityisyyden merkityksestä yksilölle.

Kun katselee TED-mediayhteisön tarjoamaa videoluentoa, huomaa kuinka varmasti ja selkeästi Greenwald esittää ajattelutyönsä tuloksia yleisölle – eikä ihme, sillä miehellä on pitkä ura nimenomaan massavalvonnan tutkimuksessa ja sen journalismin sisällöksi muokkaamisessa.

Sen, että hän käyttää energiaa esittääkseen asiansa niin, että me valistumattomammatkin ymmärrämme, ainakin haluaa uskoa viittaavan vilpittömään haluun tiedottaa ihmisiä näkymättömästä kontrollista, jonka alla me kaikki koko ajan elämme.


¤

Joka tapauksessa Greenwaldin esittämät ajatukset kuka vain meistä voi todeta paikkansa pitäviksi oman käytöksensä perusteella. Ehkäpä olisi siis meistä itse kunkin syytä uudelleenmiettiä myös käsitystämme läpimädän hallituksemme kiivaasti, kiireisesti voimaan haluavasta tiedustelulaista, joka vakavasti uhkaa kaikkien suomalaisten yksityisyyttä.

Suomalaisessa julkisessa keskustelussa on harmillisen vähän keskustelua tavallisen ihmisen yksityisyydestä. ”Ei minulla ole mitään salattavaa, jos rikolliset saadaan kiinni kansalaisoikeuksia purkamalla, en minä sitä vastusta” – näin puhuu hajuton, mauton ja ennen kaikkea vaaraton kansalainen.

Kun ei ole vallalle vaaraksi, on myös helposti turrutettavissa turvallisuudentunteeseen, joka aikojen kiristyessä ja konfliktien uhan alla kääntyy ihmisyhteisön sisällä luonnostaan itsesensuuriksi. Isoveljen valvomassa yhteiskunnassa, jonka jäsenet kollektiivisesti sensuroivat itseään pysyäkseen vaarattomina – saadakseen rauhassa elää ”omaa” elämäänsä – valta keskittyy automaattisesti jatkuvasti harvempiin käsiin.

Keskitetyn vallan kädet modernin (kyber)teknologian aikana muokkautuvat sinne, missä on valta saada kansalaiset – massat – uskomaan siihen, että itsesensuuri on välttämätöntä.

Media ja tiedusteluviranomaiset ovat avainasemassa, kun halutaan saada välitettyä kollektiiviseen käytöskoodiin vaikuttavia uskomuksia – siis normalisoida uusia ”totuuksia” kansalaisten yhteiseksi maailmankuvaksi.

Riikkaa resonoidakseni:

”Foucault’n valtakäsityksessä ei ole selvää jakoa vallan käyttäjiin ja vallan kohteisiin; kaikki ovat vallan subjekteja ja kaikki käyttävät valtaa. Vallan juhlissa esiintyvä vallasväki ei olisi tärkeä ilman yleisöä.”

Näillä eväillä, hyvää Itsenäisyyden 100-vuotisvuotta.


¤

Vastavalkea haluaa erikseen kiittää Joona Kemppaista, jonka ansiota ovat videon suomenkieliset tekstitykset.

Kuva: Pedro Szekely (CC BY 2.0), Tenzinx3 (CC BY-SA 3.0) via Wikimedia Commons
Kuvanmuokkaus: JL

96 KOMMENTTIA

 1. Hyvä tärkeä aihe keskusteltavaksi.

  USA on jo ottanut käyttöön kiristysjärjestelmän, missä hyvyys, ahkeruus, kiltteys ei ole arvo eikä hyve.

  USA on ryhtynyt kontrolloimaan ja painostamaan henkilöitä, yrityksiä, yritysjohtajia, pankkeja, pankkiireita, finanssi- ja rahalaitoksia, jotka investoivat Venäjälle.

  Eikä CIA painosta vain ko. henkilöitä vaan listaa ja rekisteröi heidän omaisuutensa, osakkeensa kuten myös heidän vanhempiensa, puolisonsa, lastensa, ystäviensä omaisuudet ja tarvittaessa kohdistavat niihin toimenpiteitä.

  Meillä Suomessa valtio, Supo ja puolustusvoimat on ottanut käyttöön järjestelmän, jossa äly ei ole hyve. Ne ovat alkaneet listata mm. NATOn vastustajia vaikka emme ole NATOn jäsen.

  Listaaminen alkoi 2000-luvulta kun kokoomus pääsi hallitukseen ja alkoi ajaa Suomea NATOn jäseneksi. Sittemmin presidentti Niinistö on institutionalisoinut kyttäystoiminnan ja listauksen osana informaatiosotaa, solmimalla NATO-isäntämaa-sopimuksen ja perustamalla Suomeen USAn, NATOn, EUn informaatiosodan hybridikeskuksen.
  .

  • Kyse on yleensä aina taloudesta. Jos jaksatte kahlata tämän jutun
   kommentit tarkkaan, niin huomaatte miten Ukrainan tilannekin liittyy talouteen: bit.ly/SLp12X
   Piru asuu detaljissa.

   Ja kun kyse on valtavista taloudellisista hyödyistä ja ahneudesta, astuvat kuvaan mukaan lainalaisuudet, joihin ei normaalissa elämässä törmää. Voidaan esimerkiksi kuvitella, että SUPO suojelisi erään Puna-Nallen bisneksiä, Ukrainassa SBU Poroshenkon bisneksiä. Siellä on toki muitakin oligarkkeja. SUPO tai yksittäinen SUPO:n työntekijä voi käyttää valtaansa ja tietojaan täysin väärin, siten että Supo tai sen työntekijä puuhastelee Naton puolesta, koska Puna-Nalle hyötyisi jäsenyydestä. Puna-Nalle möisi Natolle suomalaisten terveystietoja!

   Lyhennetty linkki lienee turvallinen ja alkuperäinen sekä toimivaksi havaittu, mikä tekeekin siitä erikoisen arvokkaan. Itse juttu on hieno aikamatka taaksepäin vuoteen 2014 ja Ukrainan tapahtumiin.

   • Jutun kommentista:
    John McCain who was in complete support of US intervention in the Georgia (South Ossetia) War in 2008 and now pushes for expanded US intervention in Ukraine.
    ——————–
    John McCain saattaisi olla se Amerikan Puna-Nalle. Myös John Kerryn tuttavat hyötyivät ”Ukrainan valloituksesta.” Yksinkertaisimmillaan näitä sotia järjestävät henkilöt, jotka suoraan tai tuttaviensa kautta hyötyvät valloitetusta kohteesta!

  • Silloiset puolustusvoimiin kohdistetut ”uudistukset”, ”tehostaminen” ja henkilökunnan supistukset olivat osa puhdistusta jolla kantahenkilökunnasta siivottiin NATO-kielteiset ulos.

   Puhdistuksen tapahtumisen minulle vahvistivat — toisistaan tietämättä — useat armeijan kantaväkeen kuuluvista ja kuuluneista.

   • Tämä Nato-siivilöinti eli Nato-kielteisten ja varauksellisten puhdistus on puolustusvoimissa todellisuutta.

    Sitä ei voi millään kuvitella tapahtuvaksi ja tapahtuneeksi ilman puolustusvoimien ylipäällikön eli presidentti Sauli Niinistön aktiivista myötävaikuttamista.

    Sauli Niinistön kaikessa hiljaisuudessa tapahtunut Suomen tuhoaminen täyttää kyllä kaikkinensa valtiopetoksen tunnusmerkistön. Ylin oikeuslaitos on sekin puhdistettu ja halvaannutettu niin, ettei asialle löydy legitiimiä tutkijatahoa enempää kuin syyttäjää tai tuomioistuintakaan.

    Eli siinä sivutuotteena on tapettu myös oikeusvaltio Suomi.

    • Niinistö saattaa olla vain pelokas toteuttaja, nukkehallitsija, jota isot pojat ohjaavat. Toki kokoomuksessa ja armeijan päällystössä, ja arvatenkin puolustusministeriössä on monia, jotka saattaisivat hyötyä henk. kohtaisesti Natosta. Isoimmat hyötyjät löytyvät kuitenkin geopolitiikan puolelta: ”Israelilaiset” pankit kuten Goldman Sachs.
     Jumalan miehistä Sipilä ja Soini rakastavat geopolitiikkaa, joka on Raamatun valitun kansan puolella!
     Jeesus loves Israel!
     Suomessa on paljon transatlantikkoja, alkaen Erkoista!!!
     Voidaan kysyä asettaisiko Erkot Yhdysvaltain edut Suomen etujen edelle, vaikka tämä johtaisi sotaan Venäjän kanssa? Plus monia muita varakkaita sukuja, jotka häärivät taustalla, esim Wallenbergit!

 2. Taitaa olla niin,jotta maailman koulutetuin kansa on loogiselta ajattukyvyltään lähes nolla.Koulutustahan mitataan ulkoaopetetun muistamisella eli aivopesun tulos näin saadaan.Ison veljen on helppo seurata ja ohjata vaalikarjaa,joka vaeltaa kuin sopulilauma,joka ei ymmärrä,jotta joka on askel seurannan/ohjannan tulos.

 3. Tyhmyys, ymmärtämättömyys, keskinkertaisuus, omanapaisuus on yhteiskuntaa ja ihmisyyttä tuhoava voima.

  Henkilö, joka uskoo, että minua ei seurata kun minulla ei ole mitään salattavaa on yhteiskuntaa, valtaa, väkivaltaa ymmärtämätön tomppeli.

  Suomessa noita tomppeleita on enemmän kuin sivistysmaissa Italiassa, Ranskassa, Espanjassa, joissa yhteiskunta on ollut olemassa jo satoja vuosia. Meillä Suomessa yhteiskunta käsitteenä, rakenteena tuli suomalaisten tietoisuuteen ensi kertaa vasta 1960-luvulla.

  Henkilö, jolla ei omasta mielestään ole mitään salattavaa on kultakimpale yhteiskunnalliselle vallalle, kontrollille ja väkivallalle, sen käytölle sekä sitä janoaville.

  On paradoksaalista, että nyt kun yhteiskunnassa on kontrollia, kontrollivälineitä ja kontrollin instituutioita enemmän kuin koskaan, kokoomus, keskusta, vihreät ajavat kaikki vapaaksi -yhteiskuntaa, jossa vapautta ei valvo kukaan ja joka vain lisää kontrollia ja kontrolloijia.

 4. Tässäkin tapauksessa Tommi Uschanovin kirjassa ja sen otsikossa esitetty Hätä on tarpeen metodi on käytössä.
  Luodaan keinotekoisia uhkakuvia,suurennellaan tapahtumia,luodaan bisnekselle keinotekoisia markkinoita.

 5. Sinullako ei mitään salattavaa? kysytään artikkelin otsikossa.
  No eipä kovin paljoa mutta silti ei tunnu hyvältä ajatus että olisi koko ajan jonkun tarkkailtavana. Mutta sillä poliittisella ja talouden eliittijoukolla varmaan on paljonkin salattavaa joka urkintalakia suunnittelee ja haluaa sen voimaan.
  Tietenkään se ei koskisi heitä eikä heidän salaliittoja kansalaisia vastaan tai salaisia bisneksiään koska urkintavälineet ovat ja jäävät heidän hallintaan kun poliisivaltiota luodaan.
  Mutta upea video puhuu puolestaan. Hyvä tuo loppu: ”se joka ei liiku ei huomaa olevansa kahleissa”.

 6. ”Timo Vihavainen: ajatusten ja ilmaisujen poliisivalvonta täyttää totalitarismin tunnusmerkit
  Timo Vihavainen on kirjoittanut 23.8.2017 ajankohtaisesta ”kiihottumisesta” ja ”kiihottamisesta” tiukan tekstin. Rikostarkastaja Jouni Niskanen oli ilmoittanut epäilevänsä perussuomalaisten kansanedustajaa Juho Eerolaa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sekä tuominnut jopa sosiaalisessa mediassa ”peukuttamiset” mahdollisina rikoksina…”,

  https://mvlehti.net/2017/08/27/timo-vihavainen-ajatusten-ja-ilmaisujen-poliisivalvonta-tayttaa-totalitarismin-tunnusmerkit/

 7. Näin Riikkaa respondoidakseni; hauskoja satavuotispäiviä kaarnaveneille-einatsojaturkkusille-huuliveikkorapstereille-kummitytöille-ja vaikka sille Jerry Lewisille, joka hänkin varmasti oli ei-rasisti. Jaksetaan, ja ei kun luennolle. Tappara kiittää. Hakametsä vaikenee.
  psss: hyvä käännös!

  Funclub

 8. Ketkäs ne ennen niin kovasti mielensä pahoittivat ja arvostelivat deedeeärrää, siellä kun kansalaisia vakoiltiin valtion toimesta, jopa naapurit naapureita, ilmiantamalla viranomaisille. Joskus huvikseenkin, kun oli tullut sanomista. Nyt länsimainen arvoyhteisö, johon Suomikin kuuluu, tekee ja vaatii sitä samaa, ilmiantojakin. On aikoihin eletty. Rekistereitäkin vaaditaan lisää. Negatiivisten päälle positiivisia, josta voi meidän tietoja tarkistella halutessaan.

  Ettei se vaan ole kansallinen kykypuolue kokoomus, joka on näitä aina ensimmäisenä vaatimassa. Tosin nyt vahvistettuna kepulla ja uuvateilla. Niillä kun on yhteinen hallitusohjelmakin, Arvo Pohja.

 9. Henkilöllä, joka uskoo, että hänellä ei ole mitään salattavaa luulee että hän on hyvä ihminen.

  Valitettavasti asia on päinvastoin.

  Hän sallii ”hölmö-hyvyydellään” roistojen, pahojen, väkivaltaisten, vallan väärinkäyttäjien käyttävän valtaa, joka kääntyy häntä itseäänkin vastaan.

 10. Turun feikki-iskun toteuttaja – SUPO – (kriisinäyttelijöineen) on se instanssi, jolla on kaikkein eniten Suomessa salattavaa, vaikka joukkohypnoosiin vaivutettu sopulilauma ei sitä luonnollisesti hoksaa.

  IS.FI:
  ”Eli pääepäillylle julkisuudessa esitetty nimi, Abderrahman Mechkah, on väärä?

  – Kyllä. Oletan, että tämä nimi mikä mediassa on ollut, on saatu vangitsemisoikeudenkäynnin tiedoista käräjäoikeudesta. Ja Suomen viranomaisten nimi hänelle on väärä.

  Poliisi ei paljasta miehen oikeaa nimeä esitutkintalakiin vedoten.

  Granrothin mukaan pääepäillyn henkilöllisyyttä on selvitetty lukuisia eri poliisikanavia pitkin, muun muassa Europolin avulla.

  Poliisin mukaan pääepäiltyä on päästy kuulustelemaan ja hän suostunut kommunikoimaan kuulustelijan kanssa. Kuulustelujen sisältöä ei tutkinnallisista syistä kuitenkaan tässä vaiheessa avata.”

  YHTEENVETO: Mitä väliä sillä on, mikä on tämänkin kriisinäyttelijän ikä tai nimi… who cares, do you? Tämäkin Suomeen lennätetty ”terroristi” on eri maissa eri niminen, ja kaikkein suosituimpaan käsikirjoitukseen kuuluu tietysti myös se, että ”paha terroristi” kuolee poliisin luoteihin. Mikäli näin ikävästi pääsee käymään, kyseinen ”terroristi” nousee ylös kuolleista seuraavassa näytelmässä, ja suojelupoliisiverkoston ylläpitämä saippua ooppera jatkuu. Kansainvälistä rikollisuutta ylläpitävä suojelupoliisiverkosto on saanut kynttilät syttymään maailmanlaajuisesti, mutta toiminnan ”sisältöä ei tutkinnallisista syistä” tietenkään avata…. eikö olekin mahtavaa? Rosvot raataa työssään ”lukuisia eri poliisikanavia pitkin” ja joukkohypnoosiin vaivutettu sopulilauma zzzzzzz…..

  • Onhan nuo sun jutut välillä aika lennokkaita, mutta kaikenlaista sitä maailmassa tapahtuu. Nyt on lehmätkin lentäneet. Jos et usko, kato kuvia Texasista.

   • Ei tarvi mennä Teksasiin. Suomessa ne on lentäneet kauan. Pohjanmaalla lehmää sanotaan itikaksi…

     • millä lailla ne itikat pohjanmaalla sitten liikkuu ja parveilee?

     • Ennen itikat tapasi kerääntyä veräjälle iltalypsyä varten, jos joukossa oli nuppa suomenlehmä, veräjän avaamalla muut seurasi nöyrästi kilometrienkin matkan joukon pomoa. Kotinavetan kohdalla piti ylittää pikitie, niin kummalta kun se tuntuu, tämä vei kantturalauman aina kotinavettaan niin ettei mitään onnettomuuksia sattunut. Nykyisinkin nuppia on lisääntynyt ja näkee laitumilla. Myös tilamaito on niiden ansiosta paljon parempaa maultaan. Yhdessä vaiheessa yhdellä isännällä oli pelkästään nuppia 70 lehmää, metsässä ja talon ympärillä olevalla laitumella nämä märehti kesät talvet. Eläinlääkärille nämä olivat riesa ja mieliharmi, joka lopulta sai virkavallan terrorisoimaan isännän lehmät koukkuun ja ronttokin sydänkohtauksen saaneena vietiin kauppilanvainiolle kuoppaan.

      Yhdessä talossa eu-tarkastajat olivat menneet navettaan ilmoittamatta tuloaan, isäntä äkkäsi ne sieltä ja kantoi niskasta roikottaen sontatunkiolle uittaen tarkastajat paskas. Kyllä siinä virkamiehet uhkaili jos millä kun fiinit vaatteet ryöttyi, mutta perästäpäin ei kuulunut silti mitään.

      Toiskas oli käynyt yksi eu-tarkastaja luomusopimuksia neuvottelemas, pöyrän ääreen istuessa isännän lempikissa oli hypännyt syliin, tämä virallisestikkin ”eläinten ystävänä” esiintyvä tarkastaja oli paiskannut kissan seinään. Tästähän neuvottelut oli mennyt katki ja kun talossa oli 20 kissiä, tarkastaja oli viime töikseen tehnyt eläinsuojelu ilmoituksen. Seuraavana päivänä oli tullut pari pontevaa pullukkaa tarkistamaan tilanteen ja määräsivät kissit lopetettavaksi. Isäntä tuumasi jotta siitä vaan jos saatte kiinni, kuusi menetti henkensä sillä kertaa ja tottakai isännältä pääsi poru, loput lahdattaisiin viikon päästä. Kaivelin netistä tietoa ja löysinkin sitä, jossa lain mukaan talossa saa olla 20 kissaa. Vein tulosteen sivuista isännälle ja sanoin, jotta anna riitingit eläinlääkärille. Näin tämä teki ja eläinlääkäri tutki tulostetta, tuumas että jos kerran laki näin sanoo. Määräsi kuitenkin pillereitä syötettäväksi kun ei muuta voinut.

  • Tuli tuosta mieleen viime syksyinen tapaus, josta kuulin kylän miesten kautta. Keskelle ei mitään metsäautotien varteen pölähti parisataa ämmää harjoittelemaan jotain kriisijuttua, jossa osa esitti uhreja ja toinen osa auttajia. Turun tapausta seuratessa videoista ja kuvista katsoen uhrien ympärillä parveili melkoinen akkalauma, ”toriasiakkaita”… normaalisti suomalaiseen tyyliin on tavannut kuulua, että kattellaan muualle ja kierretään kaukaa sekä toivotaan parasta. Jostain kumman syystä ensimmäisenä mieleen tuli tuo viime syksyinen ”harjoitus”…

 11. Jatketaan vielä. Tämä perustuslain takaaman yksityisyydensuojan purkaminen ”kiireellisessä järjestyksessä”, liittyy vahvasti tähän maahanmuuttoon ja sen aiheuttamiin ongelmiin. Ihmetellään vielä kerran, että miten meihin kaikkiin kohdistuva massavalvonta korjaisi ongelman, tai paremminkin, nykyisen massavalvonnan laillistaminen. Mutta ei arvostelua ilman korjaavaa ehdotusta.

  Olisin mieluummin nähnyt hallituksen touhuavan pää punaisena tämän hallittsemattoman maahanmuuton kanssa vaikka näin, muutamme maahanmuuton hallituksi noudattamalla ulkomaalaislakia. Vähintä mitä voisi tehdä, on tarkastaa rajoilla, että tulija on se henkilö kuka väittää olevansa. Jos tunnistusta ei voi heti tehdä, pannaan sivuun odottelemaan. Jos tulee turvallisesta maasta, palautetaan. Nimittäin, ulkomaalaislaissa sanotaan mm. näin:

  Pakolaisasema tai toissijainen suojeluasema peruutetaan, jos:
  1) hakija on kansainvälistä suojelua hakiessaan antanut tietoisesti vääriä tietoja, jotka ovat vaikuttaneet päätöksen lopputulokseen;
  2) hakija on kansainvälistä suojelua hakiessaan salannut sellaisen seikan, joka olisi vaikuttanut päätöksen lopputulokseen

  Tämä ei ole nykyisen hallituksen Arvo Pohjan laatimassa ohjelmassa, valitettavasti.

  • Olen muistaakseni jo kertonut, miten jouduin lentelemään muutaman vuorokauden transit alueilta toiselle, kun Setecin valmistamasta passistani irtosi sivut. Maihin en päässyt ja uusien lippujen ostaminenkaan ei ollut ihan helppoa. En kyllä missään sanonut asylum. Se taitaa olla taikasana jolla pääsee Euroopassa minne vain ja kuka vain. Ei nyt ihan Aku Ankka, mutta Donald Duck voisi mennä läpi. Toisaalla on valtioita, jonne ei meinaa päästä sisään virallisen passin ja viisuminkaan kanssa. Maahantulo on tarkkaakin tarkempaa.

 12. Olen funtsinut, että jos koettais kerran vielä äänestää, ennen kuin menee anarkiaksi koko politiikka. Siihen tarvitaan hiukka tietoa äänestäjille, semmosta mitä ei vaalikopeilla yleensä ole tarjolla. Maireat naamathan siellä odottavat ennen vaaleja toreilla ja turuilla käsi ojossa kuin pyhänhengen syylingäiset. Ollaan niin kuuntelevinaan ja myötäelävinään vaalikarjan tuntoja. Luvataan taas tehdä seuraavalla eduskuntakaudella yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista.

  Jos menis sinne jakamaan lappuja, A-nelosia, joissa on lyhyesti lueteltuna äänestykset niiden ehdokkaiden osalta, jotka ovat eduskunnassa jo olleet ja enimmäkseen siellä pyörivät puhumassa. Tuoda esille heidän teot, miten ovat äänestäneet ja mistä. Jos sais näin pois eduskunnasta kaikki vaalikopeilla valehtelevat ”lutuset”.

 13. Taitaa olla Vastavalkean artikkelit aika kosettavia jollekulle. Kun olen joutessani heitellyt noihin kommentteja, tuli eilen vähän kovempi verkko(kyrpi)hyökkäys koneelleni. Oli vissiin amatöörin tekemä, kun virustorjunta sen torppasi. Yritti jonkun sovelluksen avulla. Varsinainen valvontahan on sisäänrakennettu käyttöjärjestelmään.

 14. Mulla on tällä hetkellä Kiinalainen internet/virusturva koneellani. Olen tosi tyytyväinen, pelittää paremmin kuin Fuck- securet ym.

  Suurkiitokset Johannalle tästä artikkelista, videon katsominen vielä kesken kun kiireitä mutta katson varmasti loppuun!
  Vaikuttaa TODELLA mielenkiintoiselta.

  Kiitos Johanna!!

  • Ystävämme saksalaiset noita virustorjuntaohjelmia testasivat äskettäin. Venäläinen Kaspersky Lab oli paras, eikä ollut ensimmäinen kerta jos muistan. Mutta amerikkalaisten mielestä kuulemma vakoilee käyttäjiään. Länsimainen arvoyhteisöhän ei vakoile.

   • Bitdefenderiä on kehuttu vähintään yhtä kovaksi ohjelmistoksi kuin tuota Kasperskyä.

   • Mulla oli Kaspersky aikaisemmin, tästä on aikaa jokunen vuosi. Ei mielestäni juurikaan eroa fuck-securesta tai Nortonista!

    Nykyään käytän pelkästään ilmaisia, en luota näihin maksullisiin.

   • Jotkut sanovat, että ”The CIA is the most evil organization in the World”.

    ”Vault 7: CIA Hacking Tools Revealed
    Today, Tuesday 7 March 2017, WikiLeaks begins its new series of leaks on the U.S. Central Intelligence Agency. Code-named ”Vault 7” by WikiLeaks, it is the largest ever publication of confidential documents on the agency.

    The first full part of the series, ”Year Zero”, comprises 8,761 documents and files from an isolated, high-security network situated inside the CIA’s Center for Cyber Intelligence in Langley, Virgina.

    CIA malware targets Windows, OSx, Linux, routers

    The CIA also runs a very substantial effort to infect and control Microsoft Windows users with its malware. This includes multiple local and remote weaponized ”zero days”, air gap jumping viruses such as ”Hammer Drill” which infects software distributed on CD/DVDs, infectors for removable media such as USBs, systems to hide data in images or in covert disk areas ( ”Brutal Kangaroo”) and to keep its malware infestations going…”
    https://wikileaks.org/ciav7p1/

    • Eräs kommentti artikkeliin https://www.reddit.com/r/TopMindsOfReddit/comments/5ubg7h/the_cia_is_apparently_one_of_the_most_evil/

     ” The 7 CIA factions according to David Steele:

     1 Wall Street CIA (Helps corporations do illegal things)

     2 White house CIA (Helps presidents do illegal things)

     3 Zionist CIA (Helps Israel do illegal things)

     4 Saudi Arabia CIA (Helps KSA do illegal things including torture)

     5 Normal CIA (Go through the motions bureaucracy)

     6 Drone assassination CIA (killing of innocent men women and children)

     7 Clandestine operations (10 real spies, thousands of fake spies)

     Conclusion: the CIA as a intelligence network is a fraud. Very good at helping wall street get away with crimes but fails at serving the American people. Two thirds need to be fired due to corruption.”

  • Kannattaa hankkia myös hyvä antikeylogger ohjelma. Esim Zemana antilogger tai SpyShelter.

  • Tästä Zemana antilogger lataukseen. Ei maksa mitään, ”freedownload” joka asentaa 14 päivän ajan kestävän kokeilun.

   https://www.zemana.com/en-US/AntiLogger

   Jonka jälkeen aktivoittekin sen tällä saksalaisen tietotekniikkaan erikoistuneen chip.de sivuston tarjoamalla koodilla 365 päiväksi!

   6902-5565-9526-9769

   Koodi toimi vielä pari viikkoa sitten.

 15. > Ei minulla ole mitään salattavaa, jos rikolliset
  > saadaan kiinni kansalaisoikeuksia purkamalla…

  Koska valtio kirjoittaa lain, on valtio ja sen virkamiehet aina ei-rikollisten puolella. Lakia vain muutetaan tilanteen mukaan. Kuitenkin kaikki valtion edustajat valitaan tavallisen kansan joukosta. Pääsyvaatimuksena ei ole rehellinen mielenlaatu. Ei ole mitenkään mahdollista valita tavallisen kansan joukosta ihmisiä niin, että he olisivat jotenkin moraaliltaan parempia kuin ei-valituksi jääneet.

  Tavallinen kansa on ”tavallista” juuri sen takia, että se uskoo valtion puheet ja ennen kaikkea siksi, että se tottelee. Kansa uskoo, että epärehellisestä ihmisestä tulee rehellinen, kun hänet valitaan (valtion) virkaan.

  • En allekirjoita tuota. Kyllä rehellisiä ja pyyteettömiä ihmisiä löytyy taviksista ja paljon.
   Mutta tärkeää olisi että heidän kaltaiset pääsevät eduskuntaan ja antavat kannatuksensa kansanäänestyksille joilla vallan pysyminen kansan käsissä turvataan. Ja varmaan he niin tekisivätkin eivätkä asettuisi kansaa vastaan kuten nykyiset tekevät.

   • > Kyllä rehellisiä ja pyyteettömiä ihmisiä
    > löytyy taviksista ja paljon.

    Ajatteleeko äänestäjä sitten näin: On parempi valita epärehellinen edustaja, joka ottaa toisilta paljon ja antaa minulle enemmän kuin rehellinen ja oikeudenmukainen.

    > Mutta tärkeää olisi että heidän kaltaiset
    > pääsevät eduskuntaan

    (Demokraattista) äänestysmenettelyä käyttäen on mahdotonta saada eduskuntaan muuta kuin keskivertoista porukkaa. — Nykyinen korruptoitunut edustajisto on rakenteeltaan paras, mitä demokratiaa käyttäen on mahdollista saada valittua.

    • Tuohon viimeiseen kappaleeseen liittyen:
     Varmaan ei ole helppoa mutta jos kansalaiset saavat oikeaa tietoa ja alkavat ennen muuta itse ymmärtää asioita paremmin niin on se mahdollista. Mutta ei ilman sitä.

  • @Truth_hunter 28.8.2017 at 15:41

   Oikeaa tietoa ei ole olemassa. On vain yhteinen usko (siitä, mikä on oikea ja väärä). — Suomessakin ennen vanhaan kirkossa jokainen yhtyi ”tunnustamaan yhteisen kristillisen uskomme”.

   Sen jälkeen, kun yhteinen käsitys oikeasta ja väärästä häviää, myös yhteiskunta pian hajoaa.

   • ’Oikealla’ tiedolla tarkoitin mahdollisimman totuudenmukaista tietoa asioista. Esim. valtamedian ja poliitikkojen vääristämä ja valheellinen tieto ei sitä ole.
    Pelkkä uskoon perustuva tieto ei sitä myöskään ole.
    Ilman muuta silloin kun yhteinen käsitys oikeasta ja väärästä häviää yhteiskunta hajoaa.

 16. Äänestämisen vaikeus on löytää rehellinen ehdokas. Rehelliset eivät juuri politiikkaan lähde. Yrittävät ehkä kerran pienellä budjetilla, talkoilla, huonolla menestyksellä. Iso raha ja puoluekoneistot dumppaavat meille niitä toisia.

  Nyt on nousussa vihreät. Sehän on, muun muassa, ydinvoimavastainen puolue, joka on ollut päättämässä Suomeen kaksi ydivoimalaitoslupaa, muistaakseni. Yhtä taipuisa selkäranka kuin Soinilla, mutta se on jo unohdettu.

  • ”[…] kansa, joka ei osaa kyseenalaistaa rahajärjestelmäänsä, ei ole pohjimmiltaan vapaa. Kansa, joka ottaa rahan kaikkine mekanismeineen ennalta määrättynä ja annettuna ja pitää sitä sellaisenaan luonnollisena ja muuttumattomana tosiasiana, kohdistaa kaiken yhteiskunnallisen katkeruutensa poliitikkoja kohtaan. Näin heidät on valtion koululaitoksen taholta opetettu tekemään. Heille on uskoteltu, että kaikki kansakuntaa koskeva päätösvalta on poliitikoilla. Mutta poliitikot voivat tehdä päätöksiä vain raha- ja talousjärjestelmän määräämän kapean putken sisällä. Tuo putki osoittaa aina samaan suuntaan täysin riippumatta siitä, mikä poliittinen puolue on vallassa. Vaikka rahan ja talouden mekanismit määräävät yhteiskunnan suunnan ja pelin hengen täysin suvereenisti, ei tavallinen kansa näe niin pitkälle. Sen perspektiivi ulottuu vain poliitikkoihin asti.

   Niinpä taloudellisten kriisien yhteydessä poliittiset johtajat vaihtuvatkin tiuhaan ja kansa saa tuntea omaavansa valtaa sitä itseään koskevissa asioissa. Silti mikään ei todellisuudessa muutu poliitikkojen vaihtuessa. Kansakunta taivaltaa yhä edelleen täsmälleen samaan suuntaan kuin ennenkin, yhdessä kaikkien muiden kansakuntien kanssa. Tokihan ymmärrämme, ettei kansakunnan edustuksellinen demokratia voi muuttaa koko finanssimaailman pelisääntöjä – sääntöjä, jotka pohjimmiltaan ovat rahassa itsessään.
   Siihen saakka, kun tämä oivalletaan, on poliitikkojen pääasiallisena tehtävä toimia iskuja pehmentävänä puskurina ja näkyvyyden estävänä sumuverhona kansan ja finanssimaailman välillä. Poliitikkojen tärkeimpänä tehtävänä on ylläpitää kansanvallan illuusiota, ottaa finanssimaailmalle tarkoitetut iskut vastaan ja estää rahvasta näkemästä vallan kulissien taakse; ettei maailmantalous olekaan pohjimmiltaan kenenkään hallinnassa; ettei kukaan todellisuudessa tiedä, miten itsetuhoinen, alati kiihtyvä noidankehä pysäytetään.

   Poliitikoille maksetaan hyvin siitä hyvästä, että he jaksavat kärsiväisesti kuunnella kansalaisten valituksia, lohdutella heitä epämääräisillä lupauksilla ja valaa uskoa huomispäivään. Näin toimiessaan he antavat täydellisen työrauhan rahan mekanismeja palvelevalle kasvottomalle finanssieliitille ja sitä ohjaavalle taloudelliselle älykkyydelle – syöpäkasvaimen älykkyydelle.”

   http://resurssipohjainentalous.blogspot.fi/2011/11/20-rahan-ja-politiikan-liitto.html

   • Minusta tuo on hölynpölyä ja vaarallista propagandaa. Ikäänkuin emme voisi tilanteelle mitään.
    Jos raha- ja finsanssimaailma on kaiken ylin ohjaaja ja poliitikot vain sen sätkynukkeja niin silloin voi sanoa että he ovat oikeastaan tarpeettomia.
    Mutta eikö ensin ollut politiikka ja sitten vasta tuli finanssimaailma?
    Politiikalla luotiin se perusta ja pelisäännöt, joilla kapitalistin ja pankin raha nyt operoi. Esim. FED on poliittisella päätöksenteolla perustettu pankki kuten muutkin yksityispankit. On annettu valta omista käsistä rahalle vapaaehtoisesti. Ei raha sitä ole kaapannut vaan sen ovat sille antaneet poliitikot.
    Tietenkin kaikki voidaan tarvittaessa myös muuttaa politiikan avulla jos halutaan. Voidaan ottaa myös raha takaisin politiikan hallintaan. Silloin poliitikot eivät enää ole pelkkiä rahan renkejä ja parasiitteja.
    Ongelma vain on siinä etteivät poliitikot tätä halua vaan he haluavat palvella rahaa ja olla rahamaailman nöyriä palvelijoita. Eikä kansakaan vielä ole valmis valitsemaan johtoon poliitikkoja jotka alkaisivat rakentamaan toisenlaista ja terveempää suhdetta rahaan. Varsinkaan kun sille annetaan ymmärtää ’ettei ole vaihtoehtoa’.

    • lisäys: vain eläimet toimivat kuten finanssimaailma ja sen parasiiti (poliitikot ja muut rahaa palvovat) ilman omaatuntoa muita syöden ja haluttomina parantamaan maailmaa sitä koko ajan dominoiden.

     ”When you’re studying the behaviour of animals, it’s pointless to look for motives like “truth-seeking” and “compassion.” Animals aren’t interested in discovering the truth and Making the World a Better Place. They’re interested in survival — in eating and not being eaten.
     Something similar applies when you’re studying the behaviour of liberals. Whatever they might claim, they’re not interested in truth or world-improvement: they’re interested in power — in dominating and not being dominated.”

    • ”[…]Poliitikko, joka saa rahoitusta finanssimaailmalta, ei tietenkään edusta kansaa vaan finanssimaailmaa. Mitä suurempi osa edustajan vaalibudjetista on ulkopuolista rahoitusta, sitä suuremmalla todennäköisyydellä kansanedustaja kuuntelee päätöksiä tehdessään rahoittajiaan äänestäjiensä sijaan. Rahan ja politiikan liitossa suunnan ja tahdin määrää lopulta aina raha.

     Edustuksellinen demokratia on rakentunut rahajärjestelmän päälle ja on sen vuoksi rahan mekanismeille alisteinen. Se voi ohjata pelin kulkua vain sille annettujen valtuutusten puitteissa. Itse rahaan tai globaalin markkinatalouden pelisääntöihin presidentillä, pääministerillä, eduskunnalla tai virkamiehillä ei ole mitään sananvaltaa. Rahan mekanismien ajama globalisaation kasvoton mörkö ei välitä siitä, kuinka yksittäiset valtiot hoitavat omat sisäiset asiansa, kunhan ne kaikki pelaavat samaa peliä ja käyttävät samaa velkaperusteista rahaa. Niin on kaikkialla. Kaikkien kansojen kaikki ihmiset ovat pohjimmiltaan osa yhtä ja samaa talous- ja rahajärjestelmää riippumatta kielestä, kulttuurista, valuutasta, valtioiden rajoista tai siitä, nimitämmekö yhteiskuntaamme kommunistiseksi, kapitalistiseksi, fasistiseksi, sosialistiseksi tai demokraattiseksi. Politiikka on pelkkää valtioiden sisäistä hienosäätöä. Olemme osa samaa velkaan perustuvaa rahajärjestelmää, ja äänestämme sen puolesta joka ikinen kerta kun käytämme rahaa. Me elämme maailmassa, jossa rahan valta määrää yhteiskuntien suunnan ja on kaiken muun vallan yläpuolella. Rahan älykkyys – syöpäkasvaimen älykkyys – on kaiken käytännön tason päätöksenteon perusta.[…]

     • Noin on vain jos ei haluta muuta.
      Ei kukaan ihmiskuntaa pidä vankina ellei se itse halua olla vankina. Ei rahakaan.
      Ja poliitikot ovat niitä suurimpia vapaaehtoisia vankeja. Hehän vakuuttavat ettei ole vaihtoehtoa vaikka aina on vaihtoehto jos halutaan.
      Ei rahan tarvitse olla epäjumala jota kumarretaan. Valinta on meillä.
      Se oli pointtini.

     • Suurin ongelma on ehkä, että ne jotka hallitsevat velkaponzi-rahajärjestelmää hallitsevat myös mm. valtamediaa. Ihmisten valtaosan maailmankuvan hahmottaa valtamedia, joka sensuroi, salaa, vääristelee ja valehtelee finanssieliitin lakeijana, sen tarkoitusperien mukaisesti aivopesten ihmisiä. Siksi valtaosa ihmisistä ei tiedosta olevansa orjuutettuja mm. velkaponzi-rahajärjestelmällä (ja monella muulla tavalla, kuten esim. energia-huijauksella ja ilmastohuijauksella).

     • Niin on mutta siksi pitäisi ymmärtää ettei valtamediaa pidä lukea tai kuunnella siinä uskossa että se kertoo totuutta.
      Haaste on kova mutta ei mahdoton jos vain on halua ottaa se vastaan ja ottaa omat aivot käyttöön.

    • ”Kun kansa vaati pankkiireja tilille törkeästä petoksestaan, viranomaiset joutuivat hankalan tilanteen eteen. Oikeuslaitos ja valtakoneisto kyllä myönsivät huijauksen tapahtuneen, mutta samalla he myös näkivät talouteen virranneen rahan aikaansaaman vaikutuksen ihmisten käytökseen.

     Pelkkä usko siihen, että tavallinen paperi oli kullan arvoista, oli saanut ihmiset paiskomaan töitä aamusta iltaan. Ja mitä enemmän kansalaisille oli paperia jaettu, sitä suurempia laivastoja oli rakennettu, massiivisempia armeijoita varustettu ja kaukaisempia maita valloitettu. Käsissä oli nyt liian suuri vallan väline hukkaan heitettäväksi.
     […]
     Mutta olipa raha käsitteenä miten hullu ja hutera tahansa, kansa joka tapauksessa tarvitsi rahaa vaihdon välineeksi, arvon mitaksi ja arvon säilyttäjäksi. Rahalle ei ollut vaihtoehtoa. Tämä teki tilanteesta erityisen herkullisen valtion hallinnolle. Enää ei tarvittu pappeja kansan paimentajaksi. Papisto sai mennä. Raha korvasi nyt uskonnon suurimpana vallan välineenä, ja mikä parasta, tuo valta oli kansaan päin täysin näkymätöntä. Kansalle voitiin nyt antaa näennäinen vapaus. Todellista vapautta sillä ei kuitenkaan ollut. Niin kauan kuin kansa pysyi riippuvaisena hallinnon liikkeelle laskemasta rahasta, oli se myös täysin hallittavissa. Niinpä valtio katsoi tärkeäksi alistaa pankkijärjestelmän oman valvontansa alaisuuteen.”

     http://resurssipohjainentalous.blogspot.fi/2011/11/10-valtiot-pankkien-rikoskumppaneina.html

     • Noinhan rahasta tuli epäjumala. Ja aina menee vapaus kun aletaan palvoa epäjumalaa. Todellinen jumala ei sitä vie mutta ihmisen luoma vie.
      ’…Niinpä valtio katsoi tärkeäksi alistaa pankkijärjestelmän oman valvontansa alaisuuteen…’
      Tuohan ei pidä paikkaansa enää. Toisin päin asia on: yksityinen pankkimafia hallitsee valtioita ja sen poliitikkoja jotka ovat myyneet itsensä ja samalla kansansa sille.
      Ongelma on siis korruptoituneet poliitikot jotka ovat liittoutuneet rahan kanssa.

     • Asiaa, mutta ei ihan uutta. On kirjoitettu kilometrejä, mutta mikään ei muutu. Askel askeleelta tuohon voisi edetä, jos jossain olisi viisaita politikkoja. Ensin pitäisi poistaa julkisyhteisöjen keskuspankkirahoituksen kielto, joka oli ehtona emuun liittymisen toisessa vaiheessa. Suomessa sen ”ratifioi” laiksi Lippiksen hallitus 1998.

     • Oikeastaan tuota kieltoa ei ole olemassa kun Emu 3:n jäi eduskunnalta ratifioimatta. Suomessa vain leikitään jotta muka kuuluisimme Euroopan unioniin:

      ”Maamme on laittomassa tilassa vieläkin, sillä emme kuulu vieläkään EU:hun, vaikka toisin toimitaan ja väitetään.

      Suomella on siis vielä toivoa, sillä Suomi ei ole EU:n jäsen. Sen uittivat tuohon kansojen vankilaan yksityiset toimijat virtuaalisesti, sillä Suomi on vain olevinaan EU:n jäsenvaltio.

      Laittomasti – niin Suomessa silloin vallinneen lainsäädännön kuin EU:n lainsäädännönkin mukaan. Se mitä Paavo Lipponen myöhemmin piti historiallisena EMU-päätöksenä, Bryssel piti leikkidemokratiana.

      Eduskunta sulki EU-liittymissopimukseen Maastrichtin sopimuksen mukaan erottamattomasti kuuluneen talous- ja rahaliiton kolmannen vaiheen hyväksyntänsä ulkopuolelle.

      ”Eduskunta edellyttää, että Suomen mahdollisesta liittymisestä rahaliiton kolmanteen vaiheeseen päätetään aikanaan eduskunnassa hallituksen erillisen esityksen perusteella…”

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14974027/suomi-ei-kuulu-euhun-vielakaan!!

  • Totta. Ne joiden pitäisi olla eduskunnassa ovat sen ulkopuolella koska tyhmä kansa antaa median vaikuttaa valintoihinsa. Se on siis ostettavissa esilläololla ja suurilla puheilla.
   Vihreät ovat surullinen esimerkki siitä kuinka Utopia ohjaa, ei todellisuus jossa eletään. Kun pitäisi keskittyä oman kansan todellisiin ongelmiin niin eletään Utopiassa joka ei voi toteutua ilman että tartutaan todelliseen ongelmaan, suuren rahan mahtiin eikä sorruta hajota-ja-hallitse-vastaopposion palvelijaksi kuten Vihreät tekevät.

   Pieni ote IPU:n vuosikokouksen julkilausumasta: ”Niille harvoille, jotka pitävät talouden lankoja käsissään, sopii mainiosti ihmisten välinen vastakkainasettelu, oli kyse sitten tuloeroista, maahanmuutosta tai poliittisten ryhmien välisistä syyttelyistä. Hajota ja hallitse –periaatetta on käytetty historian saatossa monta kertaa onnistuneesti, niin nytkin. Kun ihmiset saadaan kiistelemään vaikkapa maahanmuutosta ja kulttuurieroista (tai planeetan ja luonnon tuhoutumisesta, oma lisäys), se toimii erinomaisena sumuverhona sille, että koko taloudellinen ja poliittinen järjestelmämme on läpikotaisin mätä.”

   Ja juuri tuo meitä velkaorjuuttava järjestelmä pitäisi uudistaa mutta ikävä kyllä Vihreistä on tullut sen liittolainen kuten Vasemmistostakin. Koko viher-vasemmisto elää Utopiassa, pankkimafian siivellä itse sitä ymmärtämättä, ja on luisunut nwo-mafian lakeijaksi joka haluaa orjuuttaa koko maailman ja kaapata sen luonnonvarat (myös koko luonnon) omaan yksityiseen käyttöönsä.
   Ensisijaista tulisi olla tämän ymmärtäminen ja irtaantuminen itsenäiseksi toimijaksi.

   • ”Totta. Ne joiden pitäisi olla eduskunnassa ovat sen ulkopuolella koska tyhmä kansa antaa median vaikuttaa valintoihinsa. Se on siis ostettavissa esilläololla ja suurilla puheilla.”

    Juuri noin. Eräs esimerkki:
    ”Vihreiden ja median yhteistyö toimii. Räksytys näkyy gallupluvuissa.”, http://beta.oikeamedia.com/o1-36500

    Sen mukaan:
    ”Suomessa on kolme vasemmistopuoluetta: vassarit, demarit ja vihreät. Viimeisin melko suuri gallupmuutos selittyy vasemmiston sisäisillä muutoksilla. Vassarit ja demarit menettivät yhteensä 2,5 prosenttiyksikköä ja vihreät voittivat 2,0 prosenttiyksikköä.

    Vihreät voivat nukkua yönsä melko rauhassa, sillä viime vuonna Tampereen yliopiston journalistiikan ja viestinnän opiskelijoista vihreitä kannatti 47,7 % ja vasemmistoliittoa 27,3 %. Sosiaalidemokraatteja kannatti 11,4 %, eli punavihreiden kannatus oli ilman sdp:tä 75 % ja sdp mukaanluettuna 86,4 %. Sekä kokoomus että keskusta saivat 4,5 % kannatuksen, kuten myös piraattipuolue. Perussuomalaisten kannatus oli nolla prosenttia.

    Tampereen yliopiston tietojenkäsittelyn opiskelijoiden joukossa perussuomalaiset oli suurin puolue 29,4 prosentilla. Tästäkin voi tehdä johtopäätöksiä…”

    ”Vihreät ovat surullinen esimerkki siitä kuinka Utopia ohjaa, ei todellisuus jossa eletään. ”

    Tämä on hyvin pahaenteistä varsinkin huomioonottaen seuraavan:
    ”950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä!
    Näin toteaa saksalainen professori Heinsohn, jota on kutsuttu 21. vuosisadan Karl Marxiksi”,
    https://vaestotiede.wordpress.com/2015/12/01/prof-heinsohn-maahanmuuttajien-vyory-lopettaa-euroopan-vuoteen-2050-mennessa/
    Unkari, jossa vallankahvassa ei ole maanpetturihallitusta, on kuitenkin osoittanut että rajat pystytään sulkemaan maahantunkeutujilta, jos poliittista tahtoa siihen on.

    • Kuten Gilad Atzmon loistavassa kirjassaan Being in Time toteaa, vasemmisto elää Utopiassa ja siksi on langennut globalisti-eliitin ansaan … velkaorjuuden hyväksyjäksi tajuamatta että velka johtaa vain uuteen velkaan ja syvenevään ahdinkoon.
     Utopian huumassa on nostalgia eli koti-ikävä tai isänmaankaipuu saanut unohtua vaikka se lopulta on tärkein asia joka pitää kansallisvaltiot koossa ja eheänä.
     Ja mikä pahinta Vihreiden kannalta on että todellisuudessa he näin vain kaivavat maata omankin aatteensa alta sillä pankkiirimafian valtaan jääminen ei ratkaise niitä ongelmia jotka heitä huolestuttavat. Päinvastoin: rahaeliitti ei sääli luontoa eikä sen tuhoutumista kuten hyvin näemme kun omatkin luonnonvaramme on kaapattu ja aiheutettu valtavia ympäristötuhoja.

     • jatkoa … Tuo viher-vasemmiston johdon utopistis-poliittinen naiivius ja vallanhimo on huolestuttavaa asia koska se osuu isänmaan ja kansan nilkkaan. No, niinhän tietty kaikki poliittinen naiivius tekee.
      Maamme ajautumisessa nwo- tai globalistieliitin viitoittamalle velkaorjuus- ja Venäjän vastaiselle Nato-polulle ovat Vihreät näytelleet tärkeää roolia jo taannoin Niinistön valinnassa presidentiksi asettamalla oman ehdokkaasa mikä takasi Niinistölle helpon voiton.
      Siinä tuli mieleen ajatus että Vihreät ovat vain pelkkä kokkari-kepujen ja soinilaisten poliittinen apupoika.
      Ja nyt näyttää siltä että sama taktikointi toistuu ja muut pelataan ulos jottei vain mikään maata kurjistavassa isänmaattomassa nykypolitiikassa ja poliisivaltion rakentamisessa pääsisi muuttumaan.

     • Suomalaisen kansallisvaltiomme ja kantasuomalaisten tuhoamista EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaisesti eivät aja vain isänmaattomat maanpetturi-vallanpitäjämme vaan siinä on mukana mm. demlalainen, ”oikeus”-gangsterin valvoma ”oikeus”-laitoksemme, jota ilmentää esim. seuraava Olli Pusan artikkelissaan ”Maa hölmöläisten käsissä” tuoma tapaus:

      ”Jo jokin aika sitten muuan turvapaikanhakijoita haastatellut poliisi totesi, että kuulustelun yhteydessä huomasi kuultavan valehtelun. Mutta taustoja ei saanut selvittää. Kun joku oli esittänyt viranomaisille väärennetyn henkilöllisyystodistuksen, ei siitä seurannut mitään. Oikeus totesi (=väitti) hänen olevan hädänalainen ja siksi hän sai valehdella. Väärennetyt paperitkin määrättiin palautettavaksi tuolle henkilölle.”

      Edelleen Pusan mukaan
      ”Viranomaisten mukaan 70-80 prosenttia Suomeen tulleista tulee ilman mitään papereita. Ne on ilmeisesti hävitetty . Heistä ei tiedetä muuta kuin mitä itse kertovat. Useat väittävät olevansa alaikäisiä, koska silloin turvapaikan saanti on helpompaa. Kun useita tapauksia on selvitetty, valtava enemmistö ”alaikäisistä” on paljastunut valehtelijoiksi. Sama koskee myös Turun terroristimurhaajaa.”

      ”Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto yhtyi vaatimuksiin, että hylkäävän päätöksen saaneillekin annetaan oleskeluoikeus maassa. Vihreät on kasvattanut kannatustaan vastustamalla erilaisia säästöhankkeita. Samanlaisia irtiottoja on muissakin puolueissa. Ottamatta kantaa säästöihin sinänsä, tuo touhu on härskiä populismia…”

      Koko artikkeli:http://beta.oikeamedia.com/o1-36556

  • ”Nyt on nousussa vihreät. Sehän on, muun muassa, ydinvoimavastainen puolue, joka on ollut päättämässä Suomeen kaksi ydivoimalaitoslupaa, muistaakseni. Yhtä taipuisa selkäranka kuin Soinilla, mutta se on jo unohdettu.”

   Vihreistä tässä tapauksessa nyt viis veisaan, mutta haluan että ihmiset ymmärtäisivät äänestyksien perusperiaatteet. Jos hallituksessa jää alakynteen äänestyksessä, niin sitten jää. En ymmärrä mitä ajetaan sillä ajatuksella takaa, että kaikki puolueet saisivat kaikki agendansa läpi. Eihän se ole edes mahdollista.

   Ei se nyt vaan ole automaattisesti äänestäjien pettämistä, jos jää äänestyksissä häviölle. Ok?

   Tiedustelulaista olen sitä mieltä että se on täyttä myrkkyä kansalaisille, turhaa ja tulee pahimmillaan johtamaan totalitaarisen yhteiskunnan valttikortiksi, jolla ns. väärät ihmiset pidetään kurissa.

 17. Salattavaa ei tarvitsekaan olla.Riittää, kun lähettää kirjepostina omaa puolustusaineistoa asianajotoimistolle koskien perätöntä lausumaa ja perätöntä työstä kieltäytymisväitettä.Tämä posti olikin pitkään saapumatta perille. Puolustusvoimien tutkintaväki kyllä osaa tämän – ilman massavalvontaa, sekin on kuultu ja koettu! Nimimerkki: Ajojahtiako?

 18. Vuosia sitten, v. 2001 nk. Koivisto & Co. laman jälkeen kärsitystä finansiaalisesta kurjimuksesta pääsin taas lähtöviivalle, aikaisempien tekemisteni perusteella, ja pääsinkin tarjouskilpailussa valituksi palvelujen tarjoajaksi.

  Siinä tilanteessa, kun kaikki muu oli jo selvää, mutta finasiaaliset neuvottelut olivat vielä lopullisesti käymättä, niin asiakkaani, joka oli eräs valtion organisaatio, tiedusteli juristiorganisaatonsa johdolla luottotietojani Suomen Asiakastieto Oy:ltä.

  Suomen Asiakastieto Oy sitten lausui seuraavaa: ”Yleisesti saatavilla olevien rekisteritietojen perusteella ko. liikkeenharjoittaja, siis minä, on menestynyt viimeaikaisissa liiketoimissaan huonosti, mutta muuten hän on kunnollinen.” Tämän lausunnon antoi muuan juristi Muhonen…

  Tämä siis tapahtui tilanteessa, jossa kävin neuvotteluja siitä, paljonko palveluksistani tälle yhteiskunnalle pitää maksaa. Minulla ei ollut silloin hoitamattomia asioita, mutta finanssitilanne oli kyllä heikko… Jokainen jolla on vähänkin älliä päässään, tajuaa, mitä tämä konkreettisesti ko. tilanteessa tarkoittaa.

  Mitä helvettiä Suomen Asiakastieto Oy selittää mitään liiketoimistani, joista ei edes tiennyt mitään. Mitä helvettiä Suomen Asiakastieto Oy lausuu mitään kunnollisuudestani joka ei edes kuulu niihin asioihin, joista heillä on mandaattia sanoa yhtään mitään. Toki minä läpäisin silloin Supon seulan, -ja syystäkin.

  Tämän Muhospässin typerän ja asiattoman lausunnon vuoksi hävisin selvää rahaa merkittävästi enemmän, kuin millä sitten jouduin sopimuksen tekemään.

  Eikö siis ole mitään salattavaa…?

  Mikä saatanan oikeus jollain SYP:n muinaisella filiaalilla on antaa Suomen kansalaisista lausuntoja yhtään mihinkään suuntaan.

  Tällä lailla sitä edistetään yritteliäisyyttä. Toki minä panin laskun Suomen Asiakastieto Oy:lle, mutta tietysti ne kiistivät sen, ja kun kansakunnan hyväksi tehtävät asiat jo kutsuivat, niin prosessointi jäi sitten siihen…, mutta tarve Muhosen kynimiseen ei kadonnut mihinkään… Näin siis Suomessa.

  Kyllä mielelläni finansiaalisista syistä olisin ollut hyvilläni siitä, että joku täysi kusipää mukamandaatilla kertoo, että ”toi” tekee pakkotilanteessa sopimuksen millä hinnalla hyvänsä…

  Teve vaan juristi Muhonen… vielä sinut kynitään.

  Tässä on tämä saatanan suomalainen markkinatalous parhaimmillaan, vai mitä…? Oliko vihapuhetta vai ei…?

  • Kului sitten vuosia aika kiireisissä ja aika raskaissakin tehtävissä, kunnes v.2009 loppupuolella ilmeni oireita joiden johdosta jouduin sitten lasarettiin perushuoltoon. Onneksi olin vielä korjauskunnossa, enkä päätynyt nk. ”lunastukseen”, kuten eräs kolleegani asian aikoinaan ilmaisi.

   Aikaisemmin jo vaimollani oli ilmennyt oireita jotka myöhemmin diagnosoitiin Alzheimerin taudiksi. Silloin katsoin parhaaksi jäädä hetkeksi huilaamaan seuraavan vuoden alusta, jolloin oli mahdollista jäädä eläkkeelle, -ainakin siihen asti kunnes asiat tulevaisuuden osalta selviävät. Siinä tuoksinassa kun kaikki oli ajettu alas jäi sitten tärkeä kansalaisvelvollisuus täyttämättä, ja alv. verokertymät nousivat oikein kunnon lukemiin. Sain kuitenkin asiat sovituksi verohallinnon kanssa toimittamalla tahtomansa asiakirjat yhdellä kertaa koko nipun, jossa yhteydessä kävi ilmi, että toimitus heitä tyydytti, eikä muihin toimiin ole aihetta eikä tarvetta.

   Kuitenkin seuraavana vuonna ilmeni, että oli jostain jäänyt jäämämaksu n. 86 euroa, jonka alkuperää tiedustelin verohallinnosta. Välttääkseni luottotietomerkinnät maksoin tietysti ko. summan.

   Jostain ihmeen syystä, kuten jälkeenpäin kävi ilmi, verohallinto oli vienyt tämän n. 86 euron summan ulosottoon, ja ulosotossa yritykseni oli todettu varattomaksi, ja merkintänä oli yrityksen osalta ulosotossa todettu varattomuus, joka merkintä pysyy 4 vuotta. Minulle ei tullut tästä mitään ilmoitusta, enkä tiennyt koko asiasta mitään ennenkuin eräs kolleegani sattui kysymään, että onko viimeaikoina tullut tarjouspyyntöjä. Ei kyllä ollut tullut, vaikka elettiin syhdanteiden osalta hyvää aikaa.

   Olin aikeissa vähitellen joko nostaa yrityksen aktiviteettitasoa, tai myydä se pois patentteineen päivineen, joita Suomen lisäksi oli USA:ssa, Kanadassa, Saksassa Ranskassa, Australiassa Japanissa ja Venäjällä, Norjastakin olisi vielä tullut, mutta en silloin enää lähtenyt siihen prosessiin. Sitten kun sain tiedon tapahtuneesta ulosotosta, josta en edes tiennyt mitään, oli kulunut jo yli kaksi vuotta, ja myös merkintä useaman kuin yhden luottotietoja myyvän yrityksenen listoilla oli pysynyt jokseenkin saman ajan, siihen asti, siis n. runsaat kaksi vuotta, kunnes se verotoimiston toimesta sitten katkaistiiin.

   Tiedusteltuani asiaa ulosottovirastosta vouti ilmoitti ykskantaan perustelunaan tapahtumille, että ei heillä ollut mitään tietoa ko. firmasta. Siis ei ollut mitään tietoa, vaikka puhelinnumerot ja osoitteet ovat verohallinnon reksitereissä, ja asia olisi selvinnyt yhdellä puhelinsoitolla. Sitä vaan ei soitettu, vaan suoritettiin ulosottotoimet, ja todettiin varattomus 86 euron erääntyneen maksun osalta, -jonka itseasiassa faktisesti ja todistettavasti olin jo maksanut ennen ulosottotoimia.

   Verovirasto ei kyennyt selvittämään asiaa millään tavalla. Onneksi sain kuitenkin sieltä juristinsa lausunnon jossa todettiin, että oli tapahtunut virhe, jota ei olisi pitänyt tapahtua. Mutta minun osaltani kaikki vahingot olivat jo tapahtuneet.

   Näin siis Suomessa jonka ylistystä kaikilla superlatiiveiilä kailotetaan joka mediatuutista…

  • Tässä aiemmin kertomaani asiayhteyteen ja samoihin aikoihin aina 2010 asti liittyy vielä eräs episodi joka koskee perintäyhtiö Lindorffia ja voudin toimintaa siinä yhteydessä. -90 luvun alussa silloisella yritykselläni oli kaksi lainaa SYP:stä, jotka pyysin yhdistämään yhdeksi, -eli ne maksettin pois uudella lainalla. SYP ei kuitenkaan kertonut, että tämä laina siirrettiin toiseen pankkiin, jonka olemassaolosta vain hyvin harva tiesi mitään, -edes SYP:n sisällä, saatikka sitten muut.

   Maksoin sitten -90 luvun alkupuolella lyhennyksiä ja 20% reaalikorkoa lainoista, ja -94 siitä oli jäljellä vain 1/4, jota karhusi pankki, jonka kanssa minulla ei ollut mitään sopimuksia. Pidättäydyin senvuoksi lopuista maksusuorituksista, josta oli tietysti seurauksena se, että pankki jonka kanssa ei ollut mitään sopimuksia irtisanoi lainajäämän erääntyväksi heti. Siitä oli sitten aikanaan seurauksena se, että Espoon käräjäoikeus antoi yksipuolisen tuomion asiassa, kun en kyennyt esittämään asiassa mitään konkreettista, jolla SYP:n toiminta olisi voitu kyseenalaistaa. Myöhemmin kyllä asiat kirkastuivat ja antoivat aihetta jatkoprosesseihin.

   Aikanaan tuli lappusia SYP:n perintäyhtiö Contantilta, kunnes nekin loppuivat, ja korot vain juoksivat. Ajan saatossa ko. velka kuitenkin faktisesti meni vanhaksi, mutta sitä alkoi periä kokonaan toinen firma, jonka jonkinlainen mutaatio Lindorff myöhemmin oli. Perintäyhtiön vaatimukset kiistettiin ja mentiin lakitupaan. Erinäisten vaiheiden jälkeen hovioikeus aikanaan kumosi kaikki käräjäoikeuden ratkaisut asiassa, mutta palautti perintäyhtiön vaatimukset relevanteiksi näennäisin perustein, joiden ei olisi pitänyt kelvata ko. asiassa perusteluiksi ollenkaan. Jatkettiin KKO:hon, koska perusteita näytti olevan riittävästi. mutta asianajaa ”unohti” lähettää valituslupahakemuksen ja valituksen aikarajaan menessä KKO:lle. Kaikki oli valmiiksi kirjoitettu ja sovittu, että sellaisena pannaan eteenpäin. Asian korjaamiseksi tehtiin sitten nk. ylimääräinen muutoshakemus, eikä KKO antanut siinä yhteydessä valituslupaa. EIT sitten aikanaan tyrmäsi valituksen sillä perusteella, että kysymys ei ollut enää samasta asiasta… Näin siis peli meni perintäyhtiön pussiin.

   Sitten tultiin vuoteen 2010 jolloin päätin jäädä huilaamaan joksikin aikaa jo aiemmin esittämistäni syistä. Tulotasoni putosi silloin n. 4%:iin entisestä, vaikutti rationaaliselta yrittää hoitaa Lindorff Oy pois kuvioista.
   ja käynnistin asianajan välityksellä neuvottelut asian hoitamiseksi. Lindorffilta saatiin sähköpostissa ilmoitus, mihin he tyytyisivät asian suhteen, ts. millä rahalla saisin itseni vapaaksi, oli koko perintä ylipäätänsä sitten oikein tai väärin.

   Lyhyehkön kommunikointivaiheen jälkeen hieman hampaat narskuen ilmoitin asianajajani välityksellä hyväksyväni tarjouksen. Lindorffin edustaja lähti hiihtolomalle ja ilmoitti kirjoittavansa sopimuspaperin lomalta tultuansa. Näin sitten tapahtui, mutta teksti ja vaatimukset eivät enää vastanneetkaan sitä mistä oli sähköpostiviesteissä sovittu, ja lisäksi oli ilmaantunut uusia ehtoja. Minulla oli siis Lindorffin kirjallinen tarjous, ja siihen annettu hyväksyvä vastaus, joka kirjaimellisesti tarkoittaa sitä että sopimus oli lain mukaan syntynyt, halusi Lindorff sitä tai ei.

   Ei ollut enäää mitään tarvetta allekirjoittaa uusia, ainakaan niitä papereita jotka eivät vastanneet ilmoitettua ja jo hyväksyttyä, vaan suorittaa vain summa, jonka Lindorff oli ensimmäiseksi ilmoittanut.

   Sopimuslainsäädäntö ei kuitenkaan kelvannut voudiile huolimatta siitä että että hänellä oli tiedossaan ko. kirjeenvaihtoon liittyvät asiat, ja hän tulkitsi asiaa Lindorffin eduksi siten, että koska ei ollut Lindorffin edellyttämää allekirjoitettua sopimuspaperia, niin sopimusta ei ollut syntynyt, ja ulosottoviraston vaatimukset vastasivat Lindorffin uudempia vaatimuksia…

   Näin siis Lindorff ja puolueeton lainkäyttöhenkilö vouti kävelivät mennen tullen sopimuslainsäädännön ylitse ”oikeusvalto” Suomessa. Vein asian sitten kokonaan toisille urille hallinto-oikeuteen, ja vaadin Etelä-Suomen aluehallintovirastosta Lidorffin perintätoimintaluvan peruuttamista väärinkäytöstensä vuoksi. Asiassa oli vielä muitakin episodeja. Samassa yhteydessä myös Valtakunnanvouti sai valitukseni kihlakunnan voudin toiminnasta. Tässä yhteydessä käyty prosessointi osoittaa täysin selvästi ja yksikäsitteisesti oikeuslaitoksen ja eräiden viranomaisten toimiin liittyvän rakenteellisen korruption. Järjestelmä kun ei voi olla koskaan väärässä. Siitä syystä se ei myöskään kykene korjaamaan omia virheitään. Näissä kehyksissä tuntui sitten ajan, -ja rahanhukalta hakea oikeusteitse korvausta verohallinnon menettelylle, josta aikaisemmassa kirjoituksessani kerroin. Valtiolle osoitetut maksuvaatimukset kun menevät valtakunnanvoudin virastoon, ja käräjöinti johtaa siihen että Valtio palkkaa yhteiskunnan varoilla suurimman ja kalleimman asianajajan puolustamaan oikeuksiaan, jonka asian yhteydessä pikkutsupparit, -oli nimen perässä mitä tuomarititteleitä hyvänsä ovat hiljaa tai vetävät shown sen tahon pussiin, jonka ”kuuluu” voittaa.

   Edellämainittujen asioiden yhteydessä on selvästi osoittautunut, että Suomen hallintojärjestelmä on täysin mätä, ja oikeutta asialleen ei näissä kehyksissä saa, oli tilanne mikä hyvänsä.

   Valtio on ryhtynyt elämään elämäänsä, ei kansalaistensa yhteisönä vaan omana itsenäisenä orgaaninaan, joka suinkaan ei ole sen alkuperäinen tarkoitus. Samasta syystä sillä on omat luurankonsa kaapeissaan, jota kaikin keinoin yritetään varjella sen hinnasta ja yhteiskunnallisista vaikutuksista riippumatta.

   Tästä tullaankin aikanaan siihen, mitä sitten salataan, kuka salaa ja minkä vuoksi.

 19. Blogi: Timo Vihavainen, ti 29.08.2017 14:15 — Uhka mereltä?

  Suomi antaa nyt maailmalle ja etenkin Venäjälle sangen omituisen poliittisen viestin. Sen mukaan meitä ei kiinnosta alueellamme mikään rauhallisten suhteiden hehkuttaminen silloin kun muualla aseita kalistellaan.
  Me olemme kalistelurintamassa ehdottomasti mukana ja sitä paitsi itse Yhdysvaltojen presidentti on juuri luvannut tukea meitä. Näin ainakin small talk tason puheista voidaan päätellä.
  http://beta.oikeamedia.com/o1-36724

 20. PVL:N LAKKAUTAMISOIKEUDENKÄYNTI – POLIISIHALLITUS AJAMASSA EU-POLIISIVALTIOTA?

  Oikeusvaltioon kuuluvan vallan kolmijako-opin mukaan lainsäädäntövalta, tuomiovalta ja toimeenpanovalta pitää olla tosistaan riippumattomia. Yhdessäkään länsimaassa tämä ei käytännön syistä kuitenkaan toimi ideaalisti, vaan esimerkiksi Suomessa lainsäädäntövalta ja toimeenpanovalta liittyvät kiinteästi toisiinsa.

  Sen sijaan tuomiovalta ja toimeenpanovalta on erottu maassamme selkeästi. Kansanvaltaa halveksuvasta ajastamme kertoo jotain se, että viime vuosina tässä käytännössä on tapahtunut valtava muutos, sillä poliisiviranomainen on alkanut itselleen kuuluvan toimeenpanovallan lisäksi haalia myös tuomiovaltaa ja lainsäädäntövaltaa. Tämä näkyy erityisen räikeästi Pohjoimaista Vastarintaliikkeettä vastaan nostetussa kanteessa, jonka takana ei ole syyttäjälaitos vaan Poliisihallitus. Tänään Pirkanmaan käräjäoikeudessa Tampereella alkaneesta valmisteluistunnosta kertoo Yle sekä tv-uutisissaan että verkkosivujensa jutussa Oikeudenkäynti uusnatsistisen järjestön lakkauttamisesta alkoi – liikkeen johtohahmo Ylelle: ”Väkivalta on ollut reaktiivista. Toimittaja Anne Orjala kirjoittaa, mihin viranomaisten halu kieltää liikkeen toiminta perustuu:…

  Oikeusvaltioon kuuluvan vallan kolmijako-opin mukaan lainsäädäntövalta, tuomiovalta ja toimeenpanovalta pitää olla tosistaan riippumattomia. Yhdessäkään länsimaassa tämä ei käytännön syistä kuitenkaan toimi ideaalisti, vaan esimerkiksi Suomessa lainsäädäntövalta ja toimeenpanovalta liittyvät kiinteästi toisiinsa.

  Sen sijaan tuomiovalta ja toimeenpanovalta on erottu maassamme selkeästi. Kansanvaltaa halveksuvasta ajastamme kertoo jotain se, että viime vuosina tässä käytännössä on tapahtunut valtava muutos, sillä poliisiviranomainen on alkanut itselleen kuuluvan toimeenpanovallan lisäksi haalia myös tuomiovaltaa ja lainsäädäntövaltaa. Tämä näkyy erityisen räikeästi Pohjoimaista Vastarintaliikkeettä vastaan nostetussa kanteessa, jonka takana ei ole syyttäjälaitos vaan Poliisihallitus. Tänään Pirkanmaan käräjäoikeudessa Tampereella alkaneesta valmisteluistunnosta kertoo Yle sekä tv-uutisissaan että verkkosivujensa jutussa Oikeudenkäynti uusnatsistisen järjestön lakkauttamisesta alkoi – liikkeen johtohahmo Ylelle: ”Väkivalta on ollut reaktiivista. Toimittaja Anne Orjala kirjoittaa, mihin viranomaisten halu kieltää liikkeen toiminta perustuu:…

  Lisäksi tämä samainen Oikeuspoliittinen yhdistys Demla ry:ssä toimiva kulttuurimarxisti on tehnyt pro gadu -työnsä sananvapaudesta, mikä on hieman hullunkurista mieheltä, joka vaatii nyt PVL:n kanteen myötä sananvapauden tukahduttamista poliittisilta toisinajattelijoilta. Tavallisten suomalaisten kannalta Fredman on muutoinkin erittäin vahingollinen yhteiskunnallinen toimija, sillä hän on luonut omaisuutensa veronmaksajien kustantamilla ”maksuttomilla” oikeudenkäynneillä ja ajamalla lukuisten vähemmistöjen etuoikeuksia valtion eli meidän piikkiin…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2017/08/pvln-lakkautamisoikeudenkaynti.html

  • Meni editointi pieleen, toiston sijaan piti olla:

   ” Sekä Seppo Kolehmainen että Markku Fredman ovat jäävejä esittämään mitään syytevaatimuksia, sen verran ideologisesti lautautuneita heidän toimensa ja puheensa ovat olleet. Kolehmaisen ylijohtajakaudella poliisista on tullut EU:n ja sille työtä tekevän Suomen hallituksen nyrkki, joka tulkitsee lakeja kansalaisten intressiä ja oikeustajua vastaan. Tämä on nähty pehmeytenä ulkomaalaisrikollisuutta ja sen tiedottamista kohtaan samalla kun on käytetty kovia otteita kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita luvattomia maassaolijoita vastustaneita Suomi Ensin -kansalaisjärjestön mielenosoittajia vastaan.

   Yhtään hyvämaineisempi ei ole Poliisihallituksen asianajajana toimiva ja PVL:n vastaisen kanteen allekirjoittanut juristi Markku Fredman. Wikipedian mukaan Fredman on ehta kulttuurimarxilainen punamädättäjä: …

   Lisäksi tämä samainen Oikeuspoliittinen yhdistys Demla ry:ssä toimiva kulttuurimarxisti on tehnyt pro gadu -työnsä sananvapaudesta, mikä on hieman hullunkurista mieheltä, joka vaatii nyt PVL:n kanteen myötä sananvapauden tukahduttamista poliittisilta toisinajattelijoilta. Tavallisten suomalaisten kannalta Fredman on muutoinkin erittäin vahingollinen yhteiskunnallinen toimija, sillä hän on luonut omaisuutensa veronmaksajien kustantamilla ”maksuttomilla” oikeudenkäynneillä ja ajamalla lukuisten vähemmistöjen etuoikeuksia valtion eli meidän piikkiin.

   Yllättävää Ylen uutisessa oli se, että siinä annettiin puheenvuoro Vastarintaliikkeen Suomen osaston puhemies Antti Niemelle, jonka sanomisia ei sen kummemmin kommentoitu saati vääristelty. Tärkeintä Niemen kommenteissa oli huomio, että poliittisista syistä kielletyksi vaadittua rekisteröimätöntä yhdistystä ei ole poliittisten näkemysten kuten ”kansanryhmän vastaisen kiihotuksen” vuoksi tuomittu missään yhteydessä:..”

   • ” Kolehmaisen ylijohtajakaudella poliisista on tullut EU:n ja sille työtä tekevän Suomen hallituksen nyrkki, joka tulkitsee lakeja kansalaisten intressiä ja oikeustajua vastaan.”

    EU-diktatuurin ostamista EUnukeista koostettu maanpetturi-hallitus!

   • Magneettimedia on myös julkaissut Ylewatch-blogin em. artikkelin. Eräs siihen annettu kommentti:

    ”Muutos lähitulevaisuudessa
    Jos kuka katseli eilen Merkelin lehdistotilaisuuden Saksassa niin selvästi näkyi miten hapan neiti oli. Hän on vissiin väsynyt kääntelemään asioita parhain päin ja edellisen aivopierun ”Eurooppa ei ole tehnyt kotiläksyjään pakolaistilanteessa” jälkeen hän hoki että:”Tekisin saman päätöksen yhä uudelleen”. Merkel on yksi niistä euroopan johtajista joilla ei ole omia lapsia joten hänen on helppo tehdä päätöksen euroopan tuhoamisesta. Kun hän kohta lakkaa hengittämästä, ei häntä jää kauipaamaan kukaan, eikä hänen tarvitse nähdä huolta kenestäkään. Kukin selvitköön itse.

    Mutta se puhe… Siinä merke sanoi että:”Kun Saksan liittovaltiovaalit ovat ohi niin sen jäkeen ratifioidaan euroopan liittovlatio”. Itselle heräsi pari kysymystä 1) Mistä Merkel tietää että on littokansleri vaalien jälkeen? 2) Mistä Merkel tietää että ratifiointiin on valtuutus muilta EU-mailta?

    Puhe jatkui ja Merkel sanoi että Ranskan presidentti Macronilla on tusinan verran ajatuksia uuteen littovaltioon. Hetkinen, mistä hämä kaksi tietävät että liittovaltio muodostuu? Ja sitten pyörätuoli-homo, Schläuble, hänenkin ajatuksiaan liittovaltion taloudesta Merkel kertoi. Euraasian edustaja on jo aikaisemmin kertonut että Saksan ja Ranskan suurin haaste on saada Le Penn pois vallasta seuraavissa vaaleissa. Mikä lienee täysin aiheellinen huoli.

    Miten euroopan johtajat voivat jo nyt tietää että liittovaltio tulee ja että sen muodostamisekustannukset eivät ole kuin muutamia satoja miljoonie eueroja veronmaksajien rahaa?

    Kun ajatellaan käyntiin lähtenyttä oikeudenkäyntiä Vastarintaliikettä kohtaan niin on selvää mihin se tähtää. Päätös Vastaritaliikkeen kieltämisestä tehdään liittovaltion ratifioimisen jälkeen, jolloin se EU-liittovaltion sisällä koskettaa kaikkia maita. Myös Ruotsia jossa Vastarintaliike on vahvimmillaan.

    Ei siis ole yllätys että sionisti Feldman veti itse haasteeseen lisää ”antisemitisti” kortin koska sillä on valtaa tuomion jälkeen euroopassa.

    Ja nyt kun katselee tätä sirkusta, niin Englannin Brexit-ero tuli juuri sopivaan aikaan, eikö? He saavat pitää itsenäisyytensä ja pääseävt hallitsemaan eurooppaa. Jota hallisetsevat jo nyt. Viimeistään nyt pitäisi suomalaisten siirtyä tukemaan Suomlaisia yhtiöitä telekommunikaatiossa, rahaliikenteessä, vakuutusasioissa jne. Ja siirtyä pois sionististen yritysten asiakaskannasta. Ja sitten aloittaa entistä kovemmin vaatimaan EU-eroa.

    Tämä päättäjiemme tyhmyys on saatava korjatuksi.”

   • Eräs toinen kommentti em. artikkeliin:

    ”Leino Kimmo

    Suomi ollaan viemässä liittovaltioon VALTIOPETOKSILLA; joiden juuret ovat jo 90-luvun valtiopetoksissa. ( todisteet Jorma Jaakkolan kotisivuilla ).

    Näiden valtiopetosten rikostutkinta estettiin uusilla petoksilla. ( 2005 /2006 vuodenvaihteessa lakkautettiin ”rikoslakimuutoksella” PERUSTUSLAKIIN sisältynyt rinnakkainen syyteoikeus ).

    Kansalainvälinen rikostuomioistuin LAHJOTTIIN He 5572007:n avulla ja sitä seuranneella ”sopimuksella” toimivallattomaksi käsittelemään Suomen lainsäädäntövallan ja tuomiovallan kaappaamista samoille tahoille.

    Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan .”. Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

    Mitä tämä ”omanlainen” lainsäädäntö sitten on ?

    Suomen ”perustuslaki” ( valtiopetos ) 118 § ..Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

    ”Laki 444/2012” pienyrittäjien jopa 3 MILJARDIN omaisuusmassan VARKAUS pankki- vakuutuslaitoksille . ( Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus” ); PL 118 § ( valtiopetos) estää tämän käsittelemisen Valtakunnanoikeudessa.

    Olen kuitenkin jo 9. 12. 2005 jätttänyt Valtakunnansyyttäjänvirastoon SYYTEILMOITUKSEN lainsäädännölllisen syrjinnän lopettamiseksi mm. pienyrittäjiä kohtaan. ( vertaa ”laki 444/2012” ja PL 118 § ).

    Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONNALLA ( He 55/2007 ) estettiin Kansainvälistä rikostuomioistuinsa saamasta toimivaltaa PL 118 §:n ja lain 444/2012 mukaisissa asioissa !

    LAHJONTA maksettiin seuraavasti: Suomi lupasi MAKSAA ja pitää mm. Ruanda-”oikeudenkäynnin” kun Kansainvälinen rikostuomioistuin tuli TOIMIVALLATTOMAKSI Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”.

    Olenkin koska tahansa valmis TODISTAMAAN asioista Valtakunnansoikeudessa tekemäni SYYTEILMOTUKSEN mukaisesti lainsäädännöllisen syrjinnän lopetamisekis. ( ja nyt PL 118 §:n purkamiseksi ).

    Syyteilmoitusta kirjattiin diaariin 8 kuukautta; kunnes VALTIOPETOS rinnakkaisen syyteoikeuden purkamiseksi ehdittiin tehdä !

    PL 118 §:n mukaisia asioita Suomessa on KERTYNYT jo ruuhkaksi asti !

    Julkiset todisteet archive.is / kimmoleaks.fi ; MV-lehti / keskustelu / paljastetaan totuus !”

    • Kuka kertoisi, kuinka rikolliset vallanpitäjämme saataisiin vastuuseen rikoksistaan?
     Kuka kertoisi, kuinka estetään eräs heidän tekeillä oleva jatkettu rikoksensa eli Suomen nykyisen vähäisenkin itsenäisyyden lopullinen tuhoaminen liittämällä se EU-liittovaltio-diktaturiin?

 21. Mikä saa Sauli Niinistön toimimaan politiikassa kun se ei osaa hoitaa asioita kuin salaamalla, kieroilemalla, valehtelemalla, suhmuroimalla ja sitten paine ja stressi näkyy sen naamasta kuten näkyi Trumpin vierailulla.

 22. ”Perälä: Herää, Suomi, painajaisestasi!

  Jos Suomi olisi laillisessa tilassa vastuuntuntoisten päättäjien käsissä [sellaisten kuin epäiltävästi murhatut Väinö Leskinen ja Keijo Liinamaa (lähteet: Tohtorit, Seppo Keränen ja Heikki Urmas)], tällaisen hyökkäyksen alla – maahan tunkeutuminen ja terrori-iskut – olisi maamme sotaväki jo mobilisoitu ja kaikin laillisin keinoin pyrittäisiin takaamaan kansalaisten turvallisuus.

  Se myös kyettäisiin turvaamaan, sillä vastustaja on aika huono strategioissaan, eikä sillä ole lujan moraalipohjan antamaa tukea. Sehän äärimmäisen halveksuttavasti ja häpeällisesti hyökkäilee vain helppojen kohteiden kimppuun toreilla ja turuilla.

  Suomen kansan on kerta kaikkiaan orientoiduttava siihen, että koska Suomi ei koskaan liittynyt Euroopan unioniin, sen pitää herätä EU-painajaisesta heti, tässä ja nyt.

  Suomen valuutta on edelleen markka. Se on otettava käyttöön laittoman euron tilalle…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2017/08/30/perala-heraa-suomi-painajaisestasi/

 23. Tim, tähän kysymykseen kun uskaltaisi vastata… Mutta henkiin jääminen painaa vaakakupissani myös.

 24. Ei ole paljoa salattavaa, mutta pitäis keksiä jotakin jännää,et olis ? Olishan se vaihtelua arkeen.
  ”Ne” tietävät jokaisen kansalaisen alushousujen numerot. Mitenkä monta vuotta sitten puheluja alettiin seurata ? Luottokortti-ostoksista näkyy minkämallista lannoitetta olet ostanut, tehdäksesi ”kantopommin” ?
  Pankkitilin summia on helppoa seurata. Äkkinäinen rikastuminen, panee ”munakellon soimaan”. Silloin tällöin näkee ohjelmia joissa paljastuvat monet erillaiset keinot seurata kansaa, heidän kaikkina aikoina. Jonkinlainen
  syy siihen vaaditaan, mutta siihenkään ei ole takeita. Parasta olla iloinen, koska mitään toivoa ei ole.

 25. ”Mark Klamberg kuitenkin uskoo, että tarkoitus on todennäköisesti vakoilla Venäjää.

  – Äänensävyt olivat samanlaisia Ruotsissa kahdeksan vuotta sitten, kun tietoliikennetiedustelulaki (FRA-laki) tuli. Viranomaiset eivät halunneet kertoa, mitä he halusivat urkkia ja perustelivat lakia terrorismin vastaisella työllä. Mutta itse asiassa Venäjä on tärkein. Halutaan valvoa suurlähetystöä, laivaston toimintaa Kaliningradissa sekä yhtiöitä, jotka ovat lähellä Venäjän valtiovaltaa, hän sanoo SPT:lle.”

  https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kiirehtiiko-suomi-tiedustelulakia-venajan-takia-asian-keskiossa-uusi-tietoliikennekaapeli/6126638#gs.ssZ8wXc

  Kerätyt tiedot kiinnostavat varmasti myös ”läntisiä ystäviämme” erityisesti ison meren takana, ja muuallakin ”läntisessä arvoyhteisössä”.

  Veikkaan että massivisen datankeruun jatkuttua jonkin aikaa, kun huomataan että kukaan ei pysty yhdessä virastossa datamäärää käsittelemään, tullaan tekemään ”integrointitoimia”, joilla esim. koko EU:n tiedustelulafkat yhdistetään. Edellyttää tietenkin että EU on vielä kasassa. Perusteena tullaan käyttämään ”eurooppalaista yhteistyötä terrorismin, radikalisoitumisen ja vihapuheen estämiseksi”. Todelliset syyt lienee (edellyttäen että Venäjä-länsi -vastakkainasettelu on aitoa) Venäjän ja ehkä Kiinan ahdistelu/alistaminen, EU- ja natovastaisuuden kitkeminen liittovaltiokehityksen tieltä, eurooppalaisten suuryritysten etujen ajaminen ja se perinteinen; vallassa olevien vallan lisääminen.

  • Hieno blogia, todella upea.
   MISTÄ IHMEESTÄ TÄSSÄ UUDESSA TIEDUSTELULAISSA ON OIKEASTI KYSE?

   • Vastaus Truth hunterille: ” Vankilaradikalisoitumisen ehkäisy on yksi Rikosseuraamuskeskuksen strategisista tavoitteista yhteiskunnan turvallisuuden lisäämiseksi.” Ote oikeusministerin puheesta ( lue oikeusministerille laaditusta puheesta) Sulkavan vankilan 30-vuotisjuhlassa 4.9.2017, koskien uutta tiedustelulakia.
    terveisin ”vanki” nro X

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here