Kultaa oli talletettuna sekä Yhdysvaltain keskuspankin (Federal Reserven, FED) New Yorkin konttorin holvissa että Ranskan keskuspankin (Banque de Francen) holvissa Pariisissa.

Saksan keskuspankki (Deutsche Bundesbank) ilmoittaa siirron sujuneen hyvin, vaikka se tehtiinkin neljä vuotta etuajassa suunnitellusta. Alun perin siirron piti olla valmis vasta vuonna 2020.

Bundesbank on testannut kultaharkot varmistaakseen saavansa takaisin aitoa
tavaraa.

Yle kertoi vuonna 2013, että Suomen 49 tonnin kultavarannoista vajaa viidennes sijaitsee Yhdysvaltain keskuspankin, viidennes Ruotsin keskuspankin (Riksbank) ja yli puolet Iso-Britannian keskuspankin (Bank of England) holveissa. Suomi säilytti 1,6 miljardin euron arvoisista kultavarannoistaan vain 4 prosenttia kotimaassa.
¤

Kommentti

Kiinnostavaa. Odottaako Saksa suursotaa Yhdysvaltain, Venäjän ja Kiinan välillä, talouden romahdusta vai molempia? Vai miksi se kiirehti kultavarantojensa kotiuttamista neljällä vuodella? Mikäli sota syttyy, Saksa ei ilmeisesti aio osallistua tällä kertaa – edes Suomen rinnalla.

– RS

¤

Lähde

Gilchrist, Karen | CNBC (23.8.2017): Germany’s central bank just shifted 50,000 gold bars held overseas due to Cold War fears
https://www.cnbc.com/2017/08/23/germanys-central-bank-just-shifted-50000-gold-bars-held-overseas-due-to-cold-war-fears.html
¤

Kuva: fdecomite (CC BY 2.0) via Flickr, PublicDomainPictures.net
Kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen

 

73 KOMMENTTIA

 1. Tuo sodan mahdollisuuden nostaminen kommentissa esiin siksi, että ”Saksa kiirehti” kultavarantojensa kotiuttamista, on vähän tuulesta temmattua.

  Saksa halusi kotiuttaa ne ajat sitten, mutta Saksalle ilmoitettiin silloin, että kestää niin ja niin monta vuotta ennen kuin kullat voi kuljettaa Saksaan. Aikaistaminen ei siis johdu Saksan ”kiirehtimisestä”.

  • Ei aivan tuulesta temmattua. Saksa kotiutti kultansa myös Ranskasta mutta jätti hilloa brittien holveihin.

   Ajattele isoa kuviota. Eräs mahdollisuus on, että Saksa odottaa sotaa Yhdysvaltain, Venäjän ja Kiinan välillä. Kotiuttamalla kultansa Saksa ilmoittaa pysyvänsä tulevassa sodassa puolueettomana. Tämä saa ranskalaiset muistelemaan mitä kaikkia Ranskan valtion yhtiöitä toimii niissä länsimaiden siirtomaissa Afrikassa ja Lähi-idässä joita Yhdysvallat ”suojelee” ja demokratisoi pommituksilla ja palkkasoturi”rauhanturvaajilla”.

   Jos Yhdysvalloilla tulee sotakiireitä muualla, se ei ehdi pelastella Ranskan omistuksia. Ranska joutuu miettimään pysyäkö puolueettomana, liittoutuako Venäjän vai Yhdysvaltain kanssa ja pystyykö se hyötymään tilanteesta keikauttaakseen voimasuhteet EU:ssa omaksi edukseen. Muistettakoon myös että Ranskalle valitutettiin investointipankkiiri presidentiksi. Sodan talouden kannattavuuslaskelmat ja kasvupotentiaali kyllä huomioidaan!

   Venäjälle ja Kiinalle sopinee Saksan ja Ranskan puolueettomuus: Venäjällä on demokratisoitu epävakaa Ukraina kyljessään.
   Isosota-tilanteessa Ukrainassa useampikin alue saattaa huomata haluavansa irtautua Ukrainasta ja ryhtyä itsenäisiksi valtioiksi jotka pysyvät puolueettomina, ehkä jopa Venäjän suojeluksessa Turkin varalta. Elossa on vielä ihmisiä jotka muistavat mitä skasalaiset vapauttajat saivat aikanaan aikaan. NATO-Puolassa taas inhotaan ja halveksitaan ukrainalaisia ms:n ja natsien takia (Ukrainan NATO-jäsenyyden voi Puola estää; tekevätkö niin riippuu lahjusten ja painostuksen määrästä).

   Saksa ja Ranska joutuvat sotatilanteessa vahtimaan rajaansa Turkin varalta jossa Erdogan saattaa päättää viedä loppuun Wienin valloituksen. Kai jo tyhmempikin on tajunnut E:n ottomaani-suunnitelmat?

   Yhdysvallat tod.näk. yllyttää Turkkia Venäjää vastaan mutta myös Saksaa ja Ranskaa vastaan. Molemmissa maissa on niin paljon maahanmuuttajia että sisäisiä levottomuuksia olisi sotatilanteessa odotettavissa vielä ”normaalitilaa” enemmän, ja Turkilla on sitä lajia epävakauttajaa runsaasti lisää leireissä EU:n rajalla. Sillä on hyvä uhkailla. Kuitenkaan Turkki ei ihan vapaasti voi epävakauttajaansa käyttää koska saattaisivat karata myös Turkin puolelle riehumaan.

   Yhydsvallat ei voi luottaa Japaniin, E-Koreaan ja Filippiineihin so. että saisivat käyttää niitä astinlautana.

   Iso-Britannia pysyy todennäköisesti tällä kertaa sodan ulkopuolella — se ei kuulu EU:n joten sillä ei ole velvollisuutta puolustaa aluetta eikä se hyödy sodasta Venäjän tai Kiinan kanssa. Sen sijaan ns. puolueettomana se voi lainata rahaa kaikille sotaa käyville osapuolille samoin kuin myydä aseita niille pitäen samalla hurskaita puheita rauhasta.

   Intia tulee laskemaan tarkkaan pysyykö se Yhdysvaltain liittolaisena (ja laajentaa rajakahakkansa täysimittaiseksi sodaksi Kiinan kanssa) vaiko irrallaan koko sotkusta.

   Israel pyrkinee hyötymään sotanäyttämön siirtymisestä toisaalle ja laajentamaan aluettaan ja vaikutusvaltaansa. Saattaa jopa liittoutua avoimesti Saudi-Arabian kanssa. Saudi-monarkian on pakko hakea alueellinen liittolainen pysyäkseen vallassa.
   Ja jossain vaiheessa — päästäkseen saudeista — Israel mahdollisesti tekisi Isis-false flagin Venäjällä koska Putin ilmoitti Espanjan ja Turun jäkeen että mikäli Venäjällä tapahtuu Isis-isku, Saudi-Arabia lakkaa olemasta. Siinä muuten viesti joka on pantu mieleen monen maan hallituksessa…

   No tässä nyt näin lyhyesti ja yksinkertaistaen hamottelin erästä skenaariota. Muitakin mahdollisia kehityskulkuja toki on.

   • Vaikkei suursotaa kukaan haluaisikaan, kortit ovat kyllä sillä tavalla vinksallaan, että siihen on hyvät mahdollisuudet. Saattaapi olla, että järjenköyhät poliitikkomme ja armeijan päälliköt ovat menneet jo jotain peruuttamatonta vahinkoa tekemään. Siihen malliin anovat turvaa ja pyörivät isäntämaan helmoissa!
    Laitetaan tähän vielä tämä vanha totuus:

    All wars are bankers’ wars :
    LÄNSI TARVITSEE SODAN JA JÄTTI-INFLAATION. Ehkä myöskin Trump siksi tuntuisi etsivän konfrontaatiota vähän joka suunnalta. (Sota vaan pitäisi saada aikaiseksi)
    http://bit.ly/SLp12X
    Ja sieltä kommenteista Default!

 2. Saksahan on yrittänyt jo pitkään saada erityisesti FED:in säilytyksessä olleen harkkokultansa kotiutettua. USA on jatkuvasti näyttänyt Saksalle kaapin paikan, onhan Saksa USA:n miehittämä valtio.

  Hollantikin ehti saada omansa FED:iltä, kun teki palveluksia USA:lle MH17-lentoturman tutkinnassa. Mikä välipuhe Saksan kullan palautukseen liittyy, sitä jäämme odottamaan suurella mielenkinnolla.

 3. Usan kultavarastot laivattiin pois maasta jo vuosikymmeniä sitten lähetettäväksi Rothscild pankkiirille Lontooseen. Siitä on jäljellä vain kellastuneita kuvia. TV-mainoksissa pusketaan taas kultaa ja hopeaa kansalle myyntäväksi yksityisten myyjien ansiosta, jopa ” ilmaista kultaa ” kaupan päällisiksi ? Mitäs nyt on taas meneillään, kun jalometallitkin alkavat ”haisemaan petoksille” ? Kissan-kulta riittää meikäläiselle, eikä maksa maltaita.

 4. Amerikan kultavarastojen piti alunperin kuulua kansalle, mutta ne pantiin parempaan talteen, etteivät varkaat niitä vie. Fort Bragg, Californiassa taikka Pohjois-Caroliinassa , eivät enää sisällä kultavarastoja kuin ”nimeksi kuvausta varten” ? Asiasta oli ainoastaan yksi esimerkki tiedoitettuna vuosia sitten. Huonoa kirjanpitoa, hehe.

 5. Jos kuka muistaa niin Saksan (Bundes Republi) kulta otettiin ja jaettiin 2+4 sopimuksella valloitajille. Ja kun jossain vaiheessa saksalaiset halusivat kultansa takaisin, maksaakseen valtinvelkansa, ilmoitti Amerikan yhdysvallat ettei sitä kultaa enää missään ole. Ja vaikka olisikin, niin sitä ei voitaisi palauttaa, koska Saksaa (Bundes Repulic) ei ole olemassa. Tässä vaiheessa sakalaisille selvisi että he todellakin ovat yhä edelleen valloitetu maa-alue jota hallitaan yhä edelleen 2+4 sopimuksella. Ja sen vuoksi Saksan passissa lukee ”personal ausweiss”, eli kulkulupa kuten yritysten tiloissa. Ei passia ”ausweiss” kuten maan alueella kulkeminen vaatii. Samassa passista huomattiin että Saksan liittovaltio on osakeyhtiö (GMbH). Sielä se lukee, passin yläreunassa.

  Voi olla että Ranskalta ja Amerikan yhdysvalloilta sekä Englannilta on saatu kultaa takaisin. Mutta mitä luulette, antaako Venäjä omaa kultaansa saksalaisille?

  • No, Natsi-Saksa varasti puolen Euroopan kullat jo vuoteen -42 tultaessa!

   Käsittääkseni aikamoinen osa Natsien kullasta ei koskaan päätynyt liittoutuneiden käsiin vaan aivan muualle, todennäköisesti Sveitsiin ja Etelä-Amerikkaan.

 6. ’…Kiinnostavaa. Odottaako Saksa suursotaa Yhdysvaltain, Venäjän ja Kiinan välillä, talouden romahdusta vai molempia? Vai miksi se kiirehti kultavarantojensa kotiuttamista neljällä vuodella? Mikäli sota syttyy, Saksa ei ilmeisesti aio osallistua tällä kertaa – edes Suomen rinnalla…’

  Mikä lie lopulta totuus näistä kultavarannoista ? Ja jospa tätä siirtoa (paperilla?) kiirehtii joku muu taho kuin Saksa vahvistaakseen omia asemiaan?
  Onko Saksa nykyisin enää itsenäinen toimija vai pelkkä isomman globaalin rikollisen tahon (deep state?) ja nwo-imperialismin väline, uhrattu kansa ja valtio jota ei enää tarvita itsenäisenä maana ?
  Se on yhä miehitetty, USA:n atomiaseiden ja imperialistinatsien tukikohta ja täysin sionistien nwo-natsikurin alla ja Israelin tärkeä aseistaja. Voiko se (ja haluaako sen eliitti edes todellisuudessa?) toimia itsenäisesti ja ilman WW2 voittajavaltioiden ja pankkimafian yhteistä etua?
  Joutuu kysymään onko tässä kullan siirto ilmoituksessa takana vain pyrkimys vahvistaa maan keskuspankin ja pankkiirieliitin valtaa EU:ssa ja samalla edistää liittovaltiokehitystä tai Saksan omaa mahtia (’4. valtakunta’) liittovaltion johdossa ja NWO:n yhtenä tärkeänä taustavoimana ja mahtina ?
  Mietteliääksi vetää kun lukee alla olevia WW2 artikkeleita. Missä oikein on menty ja mennään todellisuudessa? Miksi WW1 alkoi ja mitä siitä seurasi? Ja miksi WW2 alkoi ja mitä siitä seurasi? Ja miksi 9-11 tapahtui ja mitä siitä seurasi jne. ? Jotenkin näyttää että jonkunlainen jatkumo tässä on… ettei kaikki olisi vain salaliittoteoriaa
  Paljastus: Salainen raportti natsien suunnittelemasta 4. valtakunnasta – EU:ssa
  http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/14700-paljastus-salainen-raportti-kuvaa-miten-natsit-suunnittelivat-neljannen-valtakunnan-eussa
  Nazis and Soviets Acted as One — http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=10678
  Why is David Irving Blind to Freemasonry? — http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=156864
  The Nazis Were Never Defeated
  https://www.henrymakow.com/2017/05/The%20Sabbatean-Frankist-Nazi-Empire.html

  Kuka mahtaa todellisuudessa johtaa Saksaa?
  Merkel on pelkkä marionetti. Se lienee aika selvä tosiasia. Muusta ei tiedä.
  Aika varmaa lienee etteivät natsit ole minnekään kadonneet vaan majailevat muualla, kukin omalla tahollaan, ja toteuttavat hankkeitaan nyt nwo-agendan muodossa.

  • Eiköhän täällä suurin osa meistä kommentoijista yritä totuutta etsiä muutamaa jo selkeästi valinnan tehnyttä lukuunottamatta.
   Juutalaisuuden kristinuskoon vaihtaneen Henry Makowin artikkeleita on tullut aika ajoin luettua. Hän varmaan on oppineena miehenä varsin hyvin perillä omaan heimoonsa liittyvistä asioista ja historiasta kuten Gilad Atzmon tai Miko Peled, vain muutaman monista mainitakseni.
   Aika keskeisenä Makow näkee sionismin (Illuminaatin) roolin maailmanpolitiikassa. Tavoitteena on NWO, vai pitäisikö sanoa JWO?, ja se toimii kaikessa, sodissa ja taloudessa, veturina.
   Ja aika vaikea on kieltää etteikö niin olisi. WW1 poiki sionisteille Palestiinan ja natsismin jota, kuten linkissä todetaan, Berliinin sionistipankkiirit rahoittivat, ja WW2:n joka taas poiki Israelin valtion ja holokaustin, uuden sionistien ’uskonnon’ ja käsittämättömän suuret rahavarat sotakorvauksina joilla maata ja sen armeijaa on rakennettu.
   Ja NWO-hanke etenee koko ajan hyvää vauhtia sionistipankkiirien tuelle ja rajoilla ja Soros kumppaneineen hoitelee omien NGO-organisaatioidensa avulla (kulttuurimarxismilla) hankkeen etenemistä. Eurooppa alkaa olla jo mennyttä kamaa ja USA on sitä ollut jo pitkään, pelkkä juoksupoika kuten Netanyahu on antanut avoimesti ymmärtää.
   Makow tuo esiin minusta pääosin kovaa ja monien mielestä kyseenalaista faktaa. Vaikea noista asioista on yksityiskohtaisemmin varmuudella mitään sanoa. Ainoa mihin voi luottaa on se mikä näkyy (niinhän jo Henry Ford totesi) ja kaikkihan on mennyt kutakuinkin käsikirjoituksen mukaan jota Makow yrittää analysoida.
   WW2 oli yksi tärkeä vaihe NWO-agendassa aivan kuten 9-11.
   Irvingiä Makow pitää poikkeuksellisena historioitsijana — ”Most historians are paid liars. David Irving is an exception…he is not an academic historian. As such he actually does original research and doesn’t have to parrot the Masonic (Illuminati) Jewish line, as most historians do.
   Mutta … ”the most troubling aspect of Irving’s position is that he doesn’t realize that all four WW2 leaders were Freemasons and the war was an occult assault on humanity itself. Irving feigns ignorance of the Masonic Jewish plot to turn humanity over to Satan.  Why? — Jos noin oli niin Ihan hyvä ja perusteltu kysymys.

   • Sille jota kiinnostaa luurankojen esiin kaivaminen WW2:sta löytyy paljon ajatuksia herättävää tietoa netistä. Siitä voi jokainen vetää omat johtopäätöksensä.
    Is there any difference between Hitler’s message of Make Germany Great and Trump’s message to make America great again?
    Muutamia linkkejä:
    WALL STREET AND
    THE RISE OF HITLER By Antony C. Sutton
    http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/
    Holocaust Lies: Horror Fiction Presented as Fact (Part 1)
    https://www.darkmoon.me/2016/holocaust-lies-horror-fiction-presented-as-fact-part-1/
    Natsi-Saksan armeijassa palveli paljon juutalaisia ja jopa hyvin korkeissa viroissa.
    AS MANY AS 150000 JEWS SERVED IN HITLERS MILITARY
    https://thegreateststorynevertold.tv/as-many-as-150000-jews-served-in-hitlers-military/
    Hitler’s Jewish Soldiers: The Untold Story of Nazi Racial Laws and Men of Jewish Descent in the German Military (Modern War Studies) https://www.amazon.com/Hitlers-Jewish-Soldiers-Descent-Military/dp/0700613587

     • Jenkithän teki häpeämättömästi koko ajan kauppaa Aaken kanssa. Kaikki mitä historian kirjoissa lukee tahtoo olla..No sitä itseään, voittaja kirjoittaa historian,
      Esmes holikosti..ei koskaan tapahtunut. Kasvoin siihen uskoen, ja pitäen nassuja pahiksina.
      Nyt tiedän enemmän. Suurin osa kuolemista aiheutui liittoutuneiden pommitettua kuljetusyhteydet pois.
      Ja varsinainen kansanmurha tapahtui Dresdenissä.
      Ja se 6m, se juttu on vanha. Sitä on käytetty jo edellisen vuosituhannen vaihteessa.
      Ja silti sen vuoksi maksetaan..No näyttää toimivan. Eli turha alkaa huuteleen.

    • Tai voisiko sanoa NWO = poliittinen järjestys/oligarkia, jota toteutetaan talouden ja yksityisten megakorporaatioiden ja niitä tukevan finanssi- ja sotilaallisen vallan avulla.

     • NWO ei ole pelkästään talouden hallintaa.
      Ajettelitteko että siirtolaisaalto on sattumaa.
      Kaikki on organisoitua, on annettu kipinää, ja nyt katsotaan miten maailma palaa.

      USA:lla on ollut jo pitkään oma agendansa Project for the New American Century
      YK:lla on Agenda 21, ja sekin aivan avoin.

      Kaikenlaista on tekeillä.
      Ihmiset ei usko, ja jos kertoo niin eivät tahdo kuulla.
      Kansa on turrutettu leivällä ja sirkushuveilla.
      Älä nyt vaan itse mieti vaan usko mitä me kerrotaan..

     • Se on MICC, Military Industrial Congressional Complex mitä tarkoitat

     • Yritin googlata mutta, sain kaikkea muuta.
      Tosta ensimmäisenä tulisi mieleen USA:n maanalainen verkosto.
      Se kattaa jo koko maan.

     • Yhdysvalloissa on MICC mutta ei ole mitään syytä olettaa etteikö vastaava järjestely kattaisi useimpia länsimaita ja niiden alueellisia diktatuuriliittolaisia.

      Tulee heti mielleyhtymä mm.Brasiliaan, Argnetiinaan, Meksikoon ja erinäisiin Lähi-Idän monarkioihin.

     • On Venäjälläkin oma vaikutusvaltainen sotateollinen kompleksinsa.

      Ukrainan invaasion yhdeksi tavoitteeksi on arvioitu Ukrainan sotateollisuuden kaappaamista Venäjän omaan käyttöön joka on ollut riippuvainen Ukrainassa valmistetuista komponenteista ja teknologioista.

      Krimin valtauksen jälkeen Venäjän valtion korporaatioon Rosteciin kuuluva Rosoboronexport otti haltuunsa niemimaalla sijainneet 30 ukrainalaista ase ja ammustehdasta,lentokonetehdasta sekä telakkaa ja käynnisti oman tuotannon niissä.

     • What Trump called ”The Alt-Left”, the Antifa and other assorted leftists are famously funded by Communist Statist (i.e. globalist) NGOs owned by the likes of George Soros.
      Therefore both sides of the Charlottesville confrontation were led by the same people.
      THE REAL ENEMY — by Kevin Boyle
      (henrymakow.com)
      ”The enemy is the finance parasite that ALWAYS attacks its host. It cares nothing for the indigenous people of any country. No more than the blood-thirsty anti-Christian Bolsheviks cared for the peoples of the old Soviet Union that they slaughtered in their tens of millions.
      It cares nothing for the ethnic minorities whose causes it espouses in order to destroy any coherence in the core population. It hates white culture in the USA and Europe and black culture in Africa. It invades, occupies and steals the loot.
      It goes by the name of AngloZionism, International Finance, The Military/Industrial Complex, Globalism, Imperialism.
      Spiritually, it is Luciferianism.

      The leaders of this satanic racket appear to be the faction condemned by Jesus Christ 2000 years ago….the Sanhedrin, the Scribes and the Moneylenders against whom He so severely warned the Jewish people.”

 7. Milloin FED aikoo palauttaa Aasian kultavarannot, jotka iakoinaan uskottiin FED:in haltuun siinä pelossa, että japanilaiset vievät kaiken. Internetissä on ollut dokumentaatiota siitä, että näin on tapahtunut, ja myös siitä, että FED on kieltäytnyt näitä palauttamasta sinä päivämääränä, kuin mitä vastakirjoihin on merkitty.

  USA:ssa on kirjattu nk. ”salkku”, jossa näitä on vaadittu takaisin. Presidentti Kennedy keromusten mukaan oli aikeissa käynnistää prosessin ko. kultavarantojen palauttamiseksi, omistajilleen tai vastaavan reaaliarvoisen vastakirjoihin kirjatun summan maksamiseksi, mutta Presidentti Kennedy tapettiin.

  Suomen Pankin Erkki Liikanen on jossain vaiheessa olmoittanut, että Suomen kulötavarannot ovat hyvässä suojassa…

  Kuuluvatko Suomenkin kultavarannot niihin FED:in haltuun siirrettyihin varantoihin, jotka ainakin kertaalleen on jo hukattu…

  Kulta on kautta historian ollut niin arvokas substanssi, että se ei taatusti maailmasta mininkään katoa… Jollain se on aina säilöissään.

  FED:in varastot olivat sortuneiden tornien kellareissa, mutta ei sieltä mitään löytynyt…

  • Ei löytynytkään, eihän ne tornit nyt tietämättä sortuile
   Ne kullat on siirretty hyvissä ajoin parempiin ’suihin’
   Otinpa aivan aavistuksesta torneille vakuutuksen joka takaa tuplakorvauksen terroristisen iskun yhteydessä.
   Bush menee Floridaan julkisesti tiedetylle vierailulle, tiedettyyn kouluun.
   Järjestetään useita päällekkäisiä valmiusharjoituksia lentokalustolle.
   Mm kaappausharjoituksia, Bush on pois Cheney valvoo.
   Useita koneita kaapataan ja niillä lennetään äärettömän tarkoin valvotussa ilmatilassa.
   pumpum twins, ja vielä viisikantaan, jossa on omakin torjuntajärjestelmä.
   Lisäksi lentäjä on maverick, koska isku tapahtuu manoovereillä ja tavalla joka on mahdotonta.
   Äärettömän nopeat seriffit käyvät välittömästi korjaamassa valvontanauhat talteen, ne kun on siellä niin tehokkaita.
   Näkeehän sen myös leffassa shooter.
   Kaksoset vajoaa ja seiska säälistä, viisikannassa ei jälkeäkään koneesta.
   Kuten ei neljännestäkään, kuoppa pellosta, ei jälkeäkään koneesta.
   Passinpalanen löytyy kadulta case solved. Ja kukaan ei kyseenalaista mitään…
   Bushille kerrotaan, ei haittaa jatketaan lukemista tää on niin hyvä tarina, kerro mitä sitte.
   Olisiko salainen palvelu ehkä reagoinut toisin, kun potus on tiedetyssä paikassa, ja maa on hyökkäyksen alla?
   No ei olihan se niin jännä tarina, mitä lukivat.

 8. Mitenkä on edes mahdollista, tasavallan kultavarastojen joutuvan yksityisten käsiin, koska se kultamäärä kuuluu periaatteessa jokaisen kansalaisen hyväksi. Kultaa ei omista edes maan johtaja, koska hän on vain ”väliaikainen kultavaraston haltija”,mutta ei omistaja ? Kullanhuuhtojan jalometallit ovat aivan eri asia, hän on sen ansainnut omistaja, vaikka siitäkin vaaditaan verot.

 9. Vaikkapa satuna luotettavalta taholta:
  Adolfina Merkel kouluttautui kvanttikemian tohtoriksi Itä-Saksassa. Siinä ohessa hänet muokattiin teräksiseksi Itä-Saksan kommunismin tulevaisuuden enkeliksi. Projekti kusi alleen, muurikin rikottiin. Adolfina kehitti pikapikaa uuden toimintalinjan, jolla pahasti porvarilliseksi degeneroitunut Eurooppa saadaan kuriin. EU-liittovaltio ja monikulttuurisuus olisivat ne keinot, joilla Eurooppa saataisiin nollattua ja NEO (Uusi Eurooppa Järjestelmä) rakennettua. Saksa kun on selkeästi Euroopan vaurain maa, ajetaan muut Euroopan maat konkurssin partaalle ( https://vastavalkea.fi/2017/08/26/target2-ohjelma-on-tulonsiirtoautomaatti/ ). Adolfina antaa käskyn velkojen maksusta takaisin ja heti sittenkin. Tai: vastaanottavat Saksasta kaikki siirtolaiset rikastuttamaan maitaan, jolloin velkapapereihin vedetään henkselit yli. Tietysti Saksa samalla eroaa EUvostoliitosta ja ottaa DM:n takaisin käyttöön. Adolfina julistautuu Saksan tuhatvuotisen valtakunnan keisariksi, ja puhdas saksalainen rotu jatkaa puhtain sydämin NWO:n mahtavana osana. Holvit täynnä kultaa. Amen.

 10. Varminta on veikata, että tämäkin uutinen on osa länsimedian totaalivalhetta. Paljastuu sitten, kun asiakirjat (ehkä sadan vuoden päästä) aukeavat…

 11. Sakulan asiantuntijat meinaa, että koko ”kulta palasi kotiin” – on hypetystä, jolla rauhoitellaan kansaa ja käydään sisäpoliittista kisaa Merkelin pussiin, kun kerran on vaalitkin ja silleen…..

 12. Jo pitemmän aikaa on puhuttu, että USAn kultaholvit ovat tyhjät.

  Suurimmat kultavarannot on Venäjällä ja Kiinalla,

  • Ja niistä kultareserveistä valuu Suomen varjokansalle taikaseinästä KelaGoldilla lohtua sotastressiin. Ja kotouttamislomille kotikonnuille lomallepaluurahaa. Hei meidän hampaat kuvastaa meidän himoamme meidän tienaamiseen. Mullakaan muuta.

  • Ei ole. USAn kultavaranto on bluffia. Kukaan ei ole päässyt tarkistamaan USAn kultavarantoja.

   USA on vain antanut vastaukset, että kulta on hajautettu useampaan holviin.

   Jos joku pääsisi USAn kultaholveihin katsomaan, USAn velkatalous ja dollarin arvo putoisivat heti pohjamutiin.

   USA kulutti kultansa sotiin, sotahäviöihin ja hölmöön talouspolitiikkaan. Kun USAn kulta hupeni kultamarkkinoiden aktiivisimmat ostajat olivat Kiina ja Venäjä.

  • Kuka ne on nähnyt? Yhtä hyvin voivat vartioida Fort Braggia (kerskan linnoitusta) tiukasti juuri siksi että kukaan ei pääse näkemää holvien olevan tyhjät.

 13. Mitähän tuolla kullalla tekisi jos vaikka ruoka sattuis käymään vähiin. Sitä ei voi syödä, tai voi tietenkin, mutta siinä ei ole proteiinia, vitamiineja, eikä omega kolmosta. Vaihtaisiko joku vuoden eväät vaikka pariin kiloon kultaa, jos siinä olisi viimeiset eväät?

 14. Venäjä ja Kiina heräsivät jo aikoja sitten palauttamaan kultavarantonsa omiin holveihin USAn feikkitalouden romahduksen pelossa.

  Samasta syystä nyt Saksa tuo kultansa omiin holveihinsa.

  • Onko näistä kullan siirroista mitään todisteita, onko mitään siirtoa todella tapahtunut? Vai onko kaikki vain virtuaalista kultaa kuten pankeissa on virtuaalista rahaa jota lainataan?
   Ylempänä sanot: ”Ei ole. USAn kultavaranto on bluffia. Kukaan ei ole päässyt tarkistamaan USAn kultavarantoja”.
   Entä onko kukaan tarkistanut muiden varantoja?

   • On Venäjä on ilmoittanut ja näyttänyt kultavarantonsa ja Kiinakin. USA ei ole näyttänyt kultavarantoaan.

    • Brics maat ovat hankkineet kultaa uuden petropaperidollarin korvaajan luomiseksi.
     Tarkoitushan noilla mailla on ollut alkaa käydä kansainvälistä kauppaa yuanilla, joka perustuu kultaan.
     Dollarin arvohan ei ole kuin sen paperin arvo mille se on painettu.

 15. Jos joku joskus pääsee katsomaan USAn kultaholveja niin tyhjältä lattialta löytyy pelkkä muovinen luottokortti, jonka käteisraha tulee Kiinasta.

 16. Voisiko joku kultaan ihastunut tunnettu asiantuntija kertoa, miksi nyt yhtäkkiä kulta pitäisi olla kaikkien nähtävillä? Eikös maailman rahat ole irti olleet kullasta jo pitkään, tuskin kaikkia noita harkkoja nyt ollaan valamassa valtioiden päämiesten vaimojen kaulariipuksiksi tai asylum-goldcardeiksi.

  • Venäjä, Kiina ja nyt Saksa panostavat kultaan, koska

   1) eivät luota USAn talouteen
   2) uskovat USAn, NATOn aloittavan sodan, ja sodassa oikea ”raha” on vain kulta.

   • Minusta luotat liikaa siihen että Saksa voisi olla itsenäinen toimija. Sehän on miehitetty maa ja tiukasti NWO:n sylissä.
    Vaikea ymmärtää että sillä olisi omaa valtaa – ja edes haluakaan – noin itsenäiseen toimintaan ellei sitten ole eristyislupaa Lontoosta ?
    Entä mistä Saksa kultansa ottaisi jos sitä ei USAssa ole? Tyhjästä ei voi nyhjäistä.

    • Niin kosketat arkaa aihetta, Brexitiä. Englanti ymmärsi yskän ja erosi EUn kultavarantopolitiikasta.

 17. Libyalla ja Irakilla syy USA:n tuloon oli se että molemmat aikoivat luopua Petrodollarista öljykaupassa.
  Gaddafi aikoi luoda Afrikkaan kultapohjaisen dinaarin valuutaksi öljy- ja muuhunkin kansainväliseen kauppaan.

  Dollari on heikossa hapessa, joten killary pääsi sanomaan i came, i saw, He died.

  Nythän Soros ja Rotschild ovat tuhomassa dollaria dumppaamalla velkakirjoja.
  Soros on yrittämässä samaa millä jo aiemmin teki rahaa, sekoittaa USA:n elämää yrittämällä saada aikaan sisällissotaa.
  NWO-suunnitelma etenee. YK vaatii että USA kerää kansalta aseet pois ja kieltää aseenomistuksen.
  Samalla, olikohan obama on allekirjoittanut sopimuksen aikanaan, jonka perusteella YK voi tulla armeijallaan USA:n maaperälle, jos tietyt epämääräiset ehdot täyttyvät.

  Sitten tuleekin tinahattujuttu. Texasilaiselta et taatusti saa asetta, ei sitten millään.
  HAARP kykenee säänmuokkaukseen. Onko sattumaa että perjantaista saakka luonnonvoimat ovat runnoneet Texasia.
  Osa länsirannikosta on tuhottu, ja väestö täytyy sijoittaa jonnekin. FEMA-camps?? Lisäksi myrsky ihmeellisesti vain jatkaa samojen alueiden runnomista, siirtyen todella hitaasti.

  Ehkä fiktiota, mutta jos jotain outoa tapahtuu pikapuoliin muuallakin kuin tuossa Houstonin ympäristössä. Jos tuo jotenkin laajenee sisemmälle mantereella ja Arizonaan niin ihmettelen kovasti.

  Asekeräilyähän on jo ajettu ja säädettykin. Arizonalaiset eivät lämmenneet asialle joten järjestivät viikon/viikonlopun pituisen alv-vapaan aseostokampanjan. Lisäksi noissa osissa USA on erityisen paljon yhteistyötä tekeviä paikallisia Militioita.

 18. Ongelmanahan näissä finanssiasioiden maailmassa on juuri se, ettei ole legitiimiä ”ylintä auktoriteettia”, joka tarkastaisi asioiden oikean tilan.

  FED ja knit voivat järjestää halutessaan sävellyskilpailun, jonka tulos on se validi. Länsimedia takaa.

  • Niinpä. FinanssiasioidenKIN maailmassa.
   Ja siksi tarinaa lentää korruptoituneessa valtamediassa ja jopa korruptoituneiden historioitsijoiden historiankirjoissa aina sen mukaan mitä kulloinkin on tarvittu ja tarvitaan kun Mafia ajaa etujaan.
   Täytyy vain Henry Fordin tavoin yrittää syy-seuraus logiikan avulla päätellä seurauksista syyt sille mitä tapahtuu. Mitäänhän ei tapahdu sattumalta ilman syytä.

 19. Fort Bragg sekä Federal Reserve Bank ovat laitoksia joita ei ”sisältä kuvata” ? Saattaa olla vain yksi taikka kaksi kertaa viimeisten 50 vuoden aikana, jolloin niitä on kuvattu, muualta kuin vain ulkoseiniltä. Fort Bragg säilössä oli yksi puinen lava jossa ladottuna puolitoista kerrosta kultaharkkoja, ja se kuvattiin n. 40 vuotta sitten, jos muistini ei ole pettänyt. Fort Bragg säilössä ( varman uutisen nojalla ) on salaisten asioiden sekä erillaisten nar-koottisten aineiden turvallinen säilöntäpaikka. Mikään ei ole päävaltiolle ”laitonta”, jos siinä on paljon rahaa kiinni. Uskottavuus Usan tiedoituksiin on horjumassa, kiitos ”Internetin”. Myös netti on otettava varauksin ? Ketä taikka mitä enää uskot ? Uskon auringon nousevan myöskin huomenna.

  • Fort Bragg on Yhdysvaltain maahanlaskujoukkojen ja erikoisjoukkojen tukikohta eikä mikään kultareservin varastointi laitos.

   • Kysymyshän kuuluu: onko sellaista todellisuudessa olemassakaan?

    Kuukeli sanoo, että Fort Knox. Yhtä hyvin se voisi sanoa, että Fort Shit, jos kukaan ulkopuolinen taho ei asiaa koskaan pääse varmentamaan paikan päällä.

    Vain nämä tosiuskovaiset uskovat.

   • Väärin arvattu. GOOGLAA seuraavat tiedot. 147,3 million ounces of GOLD in FORT
    KNOX, Kentucky.Worth 261, 6 BILLION DOLLARS. Kuka tässä paskoja kirjoittelee ?
    Kielititoisille ainoastaan.

    • Olen myöskin omin silmin nähnyt vanhoja valokuvia ajalta jolloin ”valtamedialla ei ollut sitä vaikutusta kuin nykyisellä ”. Kuvista selviää miten kultavarastoja lastattiin puualustoille, laivattavaksi yli Atlannin matkalle, tarkoituksena kuljettaa ne Rothschild pankkiirien holveihin. Arkistoissani ovat ”peukaloineet NWO jäsenet, joten niitä ei enää saa esille mistään. Nykyään.
     Ihan päivittäin ruutuni menee tumman siniseksi, ja sanoma kuuluu, Sorry,
     the page is not available. Näin meitä terrorisoidaan jo nyt, mihinkä se kaikki johtaa tulevaisuudessa on aika peloittavaa.

 20. USAn talous olisi romahtanut jo 70-luvulla mutta pelastui kun luottokortti ja luottotalous keksittiin.

  Nyt USA on niin syvässä montussa että sieltä se ei selviä kuin suurella hässäkällä, jonkunlaisella maailmansodalla ja -kriisillä.

  Sitä USA, NATO, Sauli Niinistön NATO-isäntämaa-Suomi nyt miettivät, että miten sen saisi rajatuksi sodaksi ja rajatuksi kriisiksi kun Venäjältä tulee turpaan ja Venäjä-Kiinalta tulee turpaan.

 21. Mitä enemmän tähän kulta-asiaan ja koko WW2:teen perehtyy niin sitä enemmän alkaa uskoa että koko Hitlerin valtaan nousu ja ’Kolmas Valtakunta’ oli pankkiirimafian salaista työtä ja pahimmat natsit olivat ja ovat muualla kuin Saksassa. Saksa sai vain toimia pankkiirieliitin rahoittaman likaisen työn tekijänä kuten mm. Henry Makow asian näkee.
  http://tarpley.net/online-books/george-bush-the-un
  Bushit olivat aktiivisesti tukemassa Hitleriä. Ja ovat jatkaneet samaa maailman ryöstely-terrorisointia muiden natsien kanssa koko viime vuosisadan loppupuolen aina näihin päiviin saakka.

  Kalle Kataja on blogissaan 2010 aika perusteellisesti selvittänyt asiaa josta poimintoja alla.
  Pankki maailman hallintaan
  ”Taloudellinen ja poliittinen eliitti on valinnut Kansainvälisen järjestelypankin (Bank for International Settlements, BIS)  uuden maailmanhallinnon johtavaksi instituutioksi. Samainen järjestelypankki rahoitti Hitlerin sotakonetta 70 vuotta sitten.
  BIS:in johtajiin kuuluvat mm. USA:n yksityisen keskuspankin Federal Reserven johtaja Ben Bernanke, Iso-Britannian yksityisen keskuspankin johtaja Mervyn King ja Tritchet itse (tilanne 2010).
  Pankin perustivat 1930 Iso-Britannian keskuspankin johtaja Montague Norman ja hänen saksalainen kollegansa Hjalmar Schacht, joka myöhemmin nousi Adolf Hitlerin rahoitusministeriksi.
  Se luotiin hoitamaan Versaillesin sopimukseen kuuluvien Saksan sotakorvauksia, mutta toisen maailmansodan alkaessa sen johto koostui natsien korkeimmista virkamiehistä kuten Walter Funk, josta tuli 1933 natsien propagandaministeri ja myöhemmin Hitlerin talousministeri. Toinen johtaja oli Emil Phul, joka Saksan keskuspankin johtajana ja varapuheenjohtajana oli vastuussa natsien kullan kätkemisestä. Sekä Funk että Phul tuomittiin Nürnbergissä sotarikollisina.
  Muita pankin johtajia olivat Herman Schmitz, IG Farbenin johtaja, joka toimitti kalustoa natsien vankileireille, joissa kuritettiin juutalaisia ja poliittisia toisinajattelijoita. IG Farben toimi läheisessä yhteistyössä John D. Rockefellerin amerikkalaisperäisen Standard Oil yhtiön kanssa toisen maailmansodan aikana. Rockefellerillä oli merkittävä rooli YK:n luomisessa ja heidän päämääränsä on ollut alusta alkaen luoda globaali hallinto, josta demokratia on kaukana.
  ”Kontrolloimalla kansainvälisen valuutan vaihtoa ja kultaa, BIS omaa merkittävää valtaa ja voi vaikuttaa yksittäisten maitten taloudelliseen tilaan”, kirjoittaa Doug Casey. ”Kun USA:n Bern Bernanke tai Tritchet julkistavat uuden korkotason, voitte olla varmoja ettei se tapahtunut ilman BIS:n johtajiston hyväksyntää.”

  ”Tieto siitä, että huippunatsit olivat keskeisesti mukana perustamassa ja ohjaamassa maailmanlaajuista keskuspankkia, jota nyt esitetään ensisijaiseksi maailman talouden hallitsijaksi, on hyytävää. Mitä syvemmälle valtarakenteita penkoo, sitä enemmän esille tulee jatkuvasti näyttöä siitä, että natsien eliitti oli korvaamattomassa roolissa rakentamassa ja johtamassa instituutioita, jotka nyt pyrkivät sanelemaan globaalin politiikan ja luomaan maailmanlaajuisen hallinnon ja laskien ihmiset vain numeroina.
  Natsien takana, jotka sysäsivät nämä laitokset liikkeelle, saattoi olla paljon kärsivällisempi ja näkymätön eliitti, jolla on pyrkimyksenä luoda maailmanlaajuinen pankkidynastioiden johtama diktatuuri (NWO). Oli miten oli, agenda pysyy samana: maailmanhallinto ilman kansan mielipidettä, hyvällä tai pahalla.
  Kommentoi: 58 mielenkiintoista kommenttia, kannattaa lukea
  http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/33856-pankki-maailman-hallintaan

  Henry Kissinger lienee yksi näitä tyypillisiä juutalaisen identiteetin aikoinaan uskonnon avulla varastaneita kasaareja, joiden osuutta nykyisestä maailman juutalaisuudesta on paljon tutkittu. Heidän määrän on arvioitu olevan 50-90% tutkijasta riippuen.
  Kataja korostaa kommentissaan juuri kasaarijuutalaisten osuutta sotatapahtumien takapiruna. Hän jättää kuitenkin Rotschild nimen mainitsematta vaikka vihjaiseekin Lontooseen.
  Vaikea on kuitenkin alkuperäisten, siis hebrealaisten juutalaisten osuuttakaan kokonaan sivuuttaa kun tietää kuinka he ainakin Amerikasta ja Englannista käsin tukivat NatsiSaksan syntyä ja sotia sekä lopullista tuhoa keräten valtavia voittoja kuten orjakaupassakin joka oli paljolti ellei pääosin heidän käsissään. Vahvaa faktaa sen puolesta löytyy paljon.
  Uskottavammalta minusta tuntuu jonkinasteinen hajota-ja-hallitse yhteistyö jolla maailmaa vietiin aimo harppaus eteenpäin kohti lopullista NWO tavoitetta.
  Jospa joku muu osaa valaista tätä kiinnostavaa asiaa enemmän?

  • jatkoa… ’”Tieto siitä, että huippunatsit olivat keskeisesti mukana perustamassa ja ohjaamassa maailmanlaajuista keskuspankkia, jota nyt esitetään ensisijaiseksi maailman talouden hallitsijaksi, on hyytävää…’
   Pakkohan tuosta on päätellä että ainakin läntistä maailmaa hallitsevan rahan takana on yhä sama taho kuin tuolloin oli. Ja se on juuri se taho, zio-masonic eliitti, joka NWO:ta puuhaa. Eli missä ne todelliset natsit mahtavat luuratakaan?
   Kannatta muistaa Bush vanh. ilmoitus asiasta aikoinaan. Ja myös Niinistö muistaakseni kertoi siitä, vihjaillen että tämä vuosisata tullee olemaan Uuden Maailmanjärjestyksen vuosisata. Miksi?
   Voihan sen nähdä hankkeeseen sitoutumisenakin.

   • Lisätään vielä että yllä mainittu Bush vanh. ilmoittama Uusi Maailmanjärjestys (NWO) tarkoittaa nimenomaan YKSINAPAISTA maailmanjärjestystä eli yksinvaltaa, koko maailman kattavaa diktatuuria.
    Muu maailma taas kannattaa MONINAPAISTA maailmanjärjestystä jolloin maailmassa ei ole vain yhtä valtakeskusta vaan useampia keskenään yhteistyötä tekeviä keskuksia (valtioita, maanosia). Näin estetään maailman muuttuminen yhden eliitin diktatuuriksi mitä nykyinen nwo-eliitti puuhaa.
    Näin ole ymmärtänyt

  • Lisää asiaan liittyvää tietoa
   Sefton Delmer – Allies Lied about German Atrocities
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=157353
   Did Nazis Single Out Jews for Persecution?
   ”Today, inconvenient facts subvert the official narrative of the Holocaust – that the Jews of Europe were somehow singled out by the Reich for special treatment and genocide. Under the Nazi occupation, nationalists and non-Zionist Jews were brutally repressed and there were mass executions and internment. ”
   https://www.henrymakow.com/2017/09/Did-Nazis-Single-Out-Jews-for-Persecution.html

   • Kuulopuheiden mukaan STALIN veti voiton Hitleristä, mutta siihen en ole vielä saanut
    todisteita 9 miljoonasta uhrista ? Voiko se olla matemaattisesti mahdollista ? Sanovat
    Stalinin vetävän joka aamu kynällään nimien yli listalta, ja niitä henkilöitä ei enää ollut seuraavana päivänä jäloillaan. Missä ovat niiden uhrien haudat ?

 22. Heh heh,

  Saksassa sentään joku järkevä tajusi, että USAn bluffi-muovikortti-velka-dollarikuplatalouteen ei voi enää luottaa.

  Saksan ongelma vaan on se että se on eurossa ja euroa ei voi sitoa mihinkään.

  Dollarin arvo ei ole sidottu mihinkään. Se on pelkkää muovia, ilmaa, valheita, suuria puheita ja kusetusta.

  Venäjän rupla ja Kiinan juan on sentään sidottu kultaan.

 23. Jos USA, NATO, Niinistön NATO-isäntämaa-Suomi aloittaa sodan Venäjää ja Kiinaa vastaan niin ensimmäisten joukossa sortuu USAn velkainen muovikorttitalous.

  Venäjällä ja Kiinalla on kultaa ja muita arvometalleja. USA, NATO-maat, Suomi sen sijaan alkavat takavarikoida kansalaisten rikkauksia, koruja, kultaa, timantteja, käteistä rahaa, pankkitalletuksia ja sitten kiinteisöjä, tontteja, asuntoja, maatiloja, autoja yms.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here