Yhdysvaltain presidentti Trumpin (rep) ilmoitetaan päättäneen jatkaa aiempien presidenttien luomaa poliisin militarisoimisen ohjelmaa nimeltään 1033 program.

Ohjelma mahdollistaa Yhdysvaltain armeijan ylijäämäaseiden kuten tankkien, kranaatinheitinten ja taktisen varustuksen luovuttamisen poliisin – tai minkä tahansa sellaisen instanssin, jolla on pidätysvaltuudet – käyttöön.

TechDirt-sivusto kertoo Yhdysvaltain nykyisen oikeusministerin Jeff Sessionsin perustelleen poliisin ja muiden instanssien militarisoimista hurrikaani Harveylla. Edellä mainitut tahot tarvitsevat Sessionsin mukaan armeijan ylijäämää ihmisten pelastamiseen.

TechDirt toteaa sarkastisesti pelastustoimien sujuneen tähän asti veneiden ja hyväsydämisten ihmisten avun turvin.
¤

Lähde

Johnson, Kevin | USA Today (27.8.2017): Trump lifts ban on military gear to local police forces https://www.usatoday.com/story/news/politics/2017/08/27/trump-expected-lift-ban-military-gear-local-police-forces/606065001/
¤

Kuva: Democracy Chronicles (CC BY 2.0) via Flickr
Kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen

SaveSave

SaveSave

SaveSave

39 KOMMENTTIA

 1. Näyttää USAn ja Israelin poliisikin kulkevan jo yhä tiiviimmin käsi kädessä. Eipä ihme kun Israelista mallia ja koulutusta on haettu jo Bushin ajoista asti todetaan tässä artikkelissa:

  Colin Kaepernick Wonders why the American police have been killing people at an alarming rate the last 15 years or so. They are on pace to kill over a thousand of us this year. Why?
  They are treating us the way the IDF soldiers treat the Palestinians, that’s why.
  It might have something to do with all of the Israeli Police training they’ve been getting since George W Bush made that mandatory shortly after 911.
  It was around the same time Bush signed the unpatriotic Patriot Act that gutted the Bill Of Rights. Both Bush and Obama escalated the illegal spying on every American to unacceptable and frightening new levels and They aren’t looking for terrorists.

  We are all Palestinians now. The only thing President Trump has going his way so far is the economy and the globalists could take it down at any moment. Then what? UN Troops? I wonder what George “The Dumber,” would say?
  Probably something profound like, Don’t worry about your rights goddamnit, there are terrorists everywhere!.
  Right, George. Thanks a lot. Still waiting for that evidence on 911 pal.
  Hey George, I think the Jews might have been behind 911. I think maybe you’ve got the wrong people training our police. I think you’ve made a horrible mistake. Or did you.
  http://themillenniumreport.com/2017/09/the-tribe-behind-all-the-censorship-has-exposed-itself-like-never-before/

 2. Suomessa poliisin militarisoimista on vaatinut USA, CIA, NATO siitä lähtien kun Sauli Niinistö liitti meidät NATOn isäntämaaksi.

  Nyt ne saivat sen Turun veitsi-iskujen seurauksena tai operaationa. Poliisimme alkaa aseistautua konepistoolein ja puolustusvoimat alkaa tiedustelulain perusteella vakoilla kansaa.

  USA, CIA, NATO, Sauli Niinistö, NATO-isäntämaa-Suomi pelkäävät Suomen kansaa, josta 70 % ei halua NATOa eikä sotaa Venäjää vastaan.

  USA, CIA, NATO haluavat turvatakuut joukoilleen ja aseilleen Suomessa.

   • Rikolliset vallanpitäjät ilmeisesti pelkäävät kantasuomalaisia, joita vastaan he käyvät sotaa erikseen palkkaamiensa nettikyttien ja Polpon avulla sekä päästämällä EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelmaa toteuttaen vapaasti maahamme mm. kasvavat terroristi- ja raiskaajajoukot niin sanottuina (hädänalaisina) pakolaisina:

    ”Poliisi aikoo varustaa kaikki kentällä liikkuvat poliisipartiot MP5-konepistooleilla. Konepistoolit olisivat niin sanottuja tukiaseita, joiden rinnalla käytössä olisivat yhä perinteiset virka-aseet, Glock- ja Walther-merkkiset pistoolit.”
    http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3637619/Poliisi+aikoo+varustaa+kaikki+partiot+MP5konepistooleilla

    ”Expose the EU dictatorship and its police state”, https://www.eutruth.org.uk/

 3. Niin jatkuu poliisin militarisoiminen myös Putinin Venäjällä missä muodostettiin uusi poliisiorganisaatio:

  Venäjän kansalliskaarti (Федеральная служба войск национальной гвардии Российской Федерации) joka koostuu entisistä Venäjän sisäministeriön, OMON mellakkapoliisin ja poliisin Sorbin erikoisjoukoista.

  Kansalliskaartin vahvuus tulee olemaan 400000 ja on jo nyt erittäin raskaasti aseistettu armeijan nykyaikaisella sotakalustolla.

  Arsenaalista löytyy mm. raskasta kenttätykistöä, kranaatinheittimiä, termobaarisia raketteja ampuvia Shmel-sinkoja, Hind taisteluhelikoptereita, monikäyttöisiä panssaroituja Kamaz-53949 Typhooneja, T-90 taistelupanssareita ja tuhansia BMP-1/BMP-2 rynnäkköpanssareita sekä BTR-jalkaväen panssaroituja taisteluajoneuvoja.

  • * Samaa hivutetaan Suomeen, viimeksi lisäämällä konepistoolit normaalivarustukseen.

   * Saivatko Venäjällä myös valkoista fosforia kuten Yhdysvalloissa? Muutoin varustelutaso Venäjällä ja Yhdysvalloissa näkyy kulkevan rinnakkain.

   * Missä viipyy vastaava julkinen paheksunta kuin taannoin kun muuan edes mainitsi mahdollisuuden tankeista Kreikan kaduilla?

 4. Suomeen myös, kiitos. Polpo on kulttuurimarxistisen johdon käsikassara. Vain armeija voi pelastaa Suomen.

  • ”Kremlin turvallisuuspalveluiden fasisteilla on kaikkea uutta kivaa käytössä millä hoidella demokratiaa, vapauksia ja ihmisoikeuksia vaativat hankalat kansalaiset pois kaduilta.”

   Minkä oletat syyksi sille että Yhdysvallat militarisoi poliisiaan ym. instansseja? Pienet vihreät miehet vai Köyhien kapina?

   HS jo Suomen osalta kertoi miksi se tiedustelulaki tarvittiin:
   Päivi Nerg: Syrjäytyneet suomalaiset ovat suurin turvallisuusuhka – Islamistien propaganda on ”pelottavan tehokasta” http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005352259.html?share=7e8423e70426a6341da992df83977f34

   Oisko foliohatut 6-0 case?

   • Otti silmään kanssa tuo Nergin pähkäilyn tuotos. Aivopieru. Silmille hyppäsi taas ”syrjäytyneet suomalaiset”. Oikea muoto kuuluu syrjäytetyt suomalaiset. Suomalaisia syrjäytetään eniten Arvo Pohjan laatimilla hallitusohjelmilla.

   • Riikka! Yleensä liität näihin sarkasmivaroituksen

    ”HS jo Suomen osalta kertoi miksi se tiedustelulaki tarvittiin:
    Päivi Nerg: Syrjäytyneet suomalaiset ovat suurin turvallisuusuhka – Islamistien propaganda on ”pelottavan tehokasta”

   • Voi olla. Meneillään oleva globaali teollisuuden neljäs vallankumous robotisaatioineen tulee tuottamaan kokonaan uuden helvetin ison työttömien ja köyhien sukupolven.

    • Olisi mielenkiintoista tietää kuinka vallanpitäjämme robotisaation edetessä aikovat työllistää afrikkalaiset kieli-, luku- ja kirjoitustaidottomat kamelikuskit ja vastaavanlaisen ”ammattitaidon” omaavat, joita alullaan oleva mutavyöry tuo vallanpitäjiemme avoimien ovien Suomeen pilvin pimein jo melko lähitulevaisuudessa!
     Mihin ne Kataisen mainitsemat 1,8 miljoonaa maahantulijaa tarvitaan?!

     Alkaisi olla kiire vaihtaa vallanpitäjät ennenkuin he ehtivät (ylikansallisia takapirujaan totellen) vaihtaa meidät, kansan.

 5. USAlla samanlainen kansalliskaarti on ollut olemassa jo 1900-luvun alusta.

  Venäjän kansalliskaarti on vaan koulutetumpi ja paremmin aseistettu kuin USAn kansalliskaarti.

  Nyt Trumpin aikana USAn kansalliskaarti on keskittynyt tappamaan USAn mustia kansalaisia, arabeja ja paperittomia.

  Venäjän kansalliskaarti on keskittynyt terrorismin torjuntaan ja Tsetseniaan.

 6. Olettaisin Venäjän relevanteimman huolenaiheen ja motiivin olevan se, että se haluaa estää Maidan-tyyppisen aseellisen vallankaappausyrityksen.

  USA:ssahan ei tällaisia vallankaappausyrityksiä ole (ainakaan vielä) näkynyt, joten poliisin militarisoiminen kohdistuu suoraan kansalaisten kontrolloimiseen ei-toivotuilta protesteilta.

  USA:n militarisoitu poliisi ei kykene estämään kotikutoisia 9/11-iskuja vaikka haluaisikin. Poliisi on niissä soveltuvin osin mukana myötätekijänä.

  • Jep. Vallankumousta siellä eniten pelätään . Venäjä ei ole niin yhtenäinen kansakunta mitä voisi olettaa. Pinnan alla kuohuu.

   • Ei ole Yhdysvallatkaan. Suurin osa kun heiltä kysyy vaikka ”mistä päin olet” tmv vastaa osavaltiolla tyyliin ”olen teksasilainen”, ”olen Utahista” ja niillä linjoin, ei sanomalla ”olen amerikkalainen”.

    Venäläiset taas järjestään sanovat itseään venäläisiksi.

    Yhdysvalloissa liittovaltiotasolla saatetaan yhtä lailla odotella sisällissotaa. Onhan köyhyyden annettu kasvaa liian liki ihmisten sietorajaa.

 7. Kenelle tulee yllätyksenä, että poliisille hankittavista konepistoolimallista on jo päätös.

  Entä se, että päätöksen mukaan Suomi hankkii poliisille armeija- ja NATO-yhteensopivat NATOn sotavoimien konepistoolit.

 8. Jos on uskomista ”Alex Jonesin” esityksiin erikoisten vankiloiden rakentamisista moneen suuntaa Yhdysvalloissa, niin mihinkä tarkoituksiin niitä nostetaan ? Denverin lentokentän seinämaalauksista saa selvän kuvan mihinkä suuntaan ollaan menossa. Ovat niin röyhkeitä, että uskaltavat jo näyttää julkisesti tulevaisuuden toimistaan. Jotakin ”suurta” on tulossa, siitä ei ole epäilystäkään. Kansa ei ole tietoinen mistään, koska meitä ei ole sisällistetty suunnitelmiin, muulla tavalla kuin lukittavaksi ”kiven sisään”, ja avaimet SUOHON ? Googlaa, Denver Airpor Wall Paintings. Ennusteet ovat silmin-nähtävissä, mutta kansanjoukot ovat unessa kävelijöitä, hyväuskoisia, luottaen pettäävään hallitukseensa.Hollywoodin parhaimpia tuotteita ”Kuussa kävelyn jälkeen” ?

  • USA on sisällisodan partaalla. Siksi USAn poliittinen ja sotilaallinen johto hakee kiivaasti sotaa, yhteistä ulkoista vihollista vastaan yhtenäistämään USAn ja NATOn taas siihen asti kunnes on tullut sotatappio.

   • Tuo on se perinteinen keino: aina kun kansa alkaa jakaantua ja sisällisodan vaara iskee niin silloin löytyy ulkopuolinen vihollinen jota vastaan hyökätään.
    Näinhän myös 9-11 saatiin hyvin pois päiväjärjestyksestä eikä mitään normaaleja tutkimuksia tarvittu kuten normaali käytäntö olisi vaatinut. Kansalle saatiin syötettyä pajunköyttä ja alkoi sotakierre.

 9. Sauli Niinistö, Sipilä, Soini, Jussi Niinistö, Risikko eivät vain militarisoi poliisimme vaan myös yhteensovittaa poliisimme NATOon puolisotilaalliseksi joukoksi.

  • Niin varmaan tapahtuu kaikessa hiljaisuudessa kun Natosta EU rakentaa rautanyrkkiä jonka tehtävä on torjua mahdollisia kansannousuja ja turvata Unionin yhtenäisyyttä joka käy päivä päivältä uhanalaisemmaksi.
   Tämäkin kertoo hyvin kuinka EU on epädemokraattinen hanke jota euro-eliitti on valmis tarvittaessa puolustamaan keinoja kaihtamatta.

   • Höpö höpö. Venäjän hyökättyä Ukrainaan , puolustusliitto NATO on palannut perustehtäväänsä eli jäsenmaidensa puolustamiseen.

    • Heh heh miten se sinne on palannut, militarisoimalla poliisin NATO-alueen kansalaisia vastaan ja uhoamalla sotaa Venäjälle.

     USA ja NATO eivät osaa puolustussotaa, eikä niillä ole puolustussotaan aseitakaan eikä joukkojakaan.

     NATO on USAn hyökkäyskumppani ja sellaiseksi jää.

     USA ja NATO ovat hyökänneet mm. Kosovoon, Serbiaan, Afganistaniin, Irakiin, Somaliaan, Sudaniin, Jemeniin, Etelä-Ossetiaan, Itä-Ukrainaan, Syyriaan muka puolustamaan USAta.

 10. Miksi puhua vain suurvaltojen poliisikontrollista, kun meillä Suomessa oman poliittisen eliitin myötäkulkijapoliisi suhtautuu supisuomalaisten ”toisinajttelijoiden” kärsimään seurantaan ja pelotteluun ylimielisesti reaaliaikaisten ohjeidensa mukaan.
  Toinen kysymys: Miten yksityinen ja julkinen terveydenhoito linkittyy eliitin kansalaisiin kohdistamaan valvontapsykopatiaan? Asiakkaan reaaliaikainen seuranta nyt ei ole mikään konsti. Jos erehdyt huokaisemaan mitään nimiä mainitsemasta terveydenhoitajalle toisinajattelijateemasta, vihainen puhelinsoitto tulee perään ja uhataan poliisin hakevan työpaikalta. Kellä on tällaiset valtuudet?
  Kyllähän elinkautinen on ”lusittu” jo kohta kahteen kertaan Eikö siitä saa edes huokaista kellekään?

 11. Suomessa Sauli Niinistön USA-NATO-yhteensopiva Poliisi on taas ampunut yhtä kansalaista, tällä kertaa autolla ajanutta.

  Kun Poliisi sai ajoneuvossa olleet henkilöt kiinni niin poliisi ampui toista henkilöä, joka vietiin sairaalaan. Poliisin ampuma henkilö ei ollut aseistettu.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here