Libyan pakolaisongelmat alkoivat, kun EU länsiliittoutuman osana syrjäytti Libyan hallitsijan Gaddafin ja pommitti maan kivikaudelle vuonna 2011. Nyt maassa on päällä sisällissota, jossa pienet paikallishallitukset ja sotilaat kilpailevat herruudesta.

Ennen kuin Gaddafista tuli pahan akselin osa, Italia maksoi Libyalle kehitysapuna miljoonia ja EU maksoi Gaddafille vuoden 2010 EU:n ja Afrikan Unionin huipputapaamisen jälkeen 50 miljoonaa, jotta hän pitäisi muuttoliikkeen aisoissa. Gaddafin kaaduttua Eurooppaan alkoi valua ihmissalakuljettajien toimesta väkeä kiihtyvään tahtiin.

Yrityksiä hillitä kaaosta

Salakuljetustahdin kiihdyttyä EU-ulkoasiainkomissaari Mogherinin johdolla tehtiin uusia hyökkäyssuunnitelmia ihmissalakuljettajia vastaan. Suunnitelmissa oli sotilaallinen väliintulo salakuljettajien pysäyttämiseksi. Tästä suunnitelmasta kuitenkin luovuttiin, ja Italiaan kuuluvan Lambedusan saaren edessä yhtenä päivänä hukkuneiden 400 pakolaisen jälkeen Italia heräsi toimimaan.

Italia perusti operaation ”Mare Nostrum” 18. syyskuuta 2013. 114 miljoonaa maksanut operaatio kävi Italian lyödylle taloudelle kestämättömäksi ja se korvattiin EU-operaatiolla ”Triton”, jonka budjetiksi muodostui 2,9 miljoonaa kuussa. Operaatiolla ei ollut omia laivoja, lentokoneita tai helikoptereita, ja kalusto jouduttin kerjäämään EU:n jäsenvaltioilta.

Tähän markkinarakoon iskivät vapaaehtoisjärjestöt laivoineen, ja ihmissalakuljetuksen kulta-aika alkoi. Havaittuaan villin lännen toiminnan ja yhteistyön salakuljettajien ja vapaaehtoisjärjestöjen laivojen kesken EU teki -vapaaehtoisjärjestöjen laivoille toimintaohjeen, jonka järjestöt joutuivat myös allekirjoittamaan ja toimimaan sen mukaan. Myös Libya kiristi suhtautumisistaan ihmissalakuljetukseen.

Toimet näyttivät tehonneen

EU-komissio ja Euroopan johtajat juhlivat toimiensa vaikutusta näyttävästi Pariisin kokouksessa. Italian pakolaismäärät ovat laskeneet vuoden takaisiin verrattuna melkein 90 prosenttia elokuun lukuja verratessa.

EU-johtoinen Frontex ja Libyan rannikkovartiosto juhlivat päättäjien mukana ja pitivät kehitystä omana voittonaan. Rajojen kontrolli oli vihdoin saavutettu ja laillisin keinoin. Kaikki toimijat julistivat yhteistä voittoa Libyan pakolaiskaaoksesta.

Mutta onko asia näin yksinkertainen? Olivatko Frontex ja Libyan viranomaiset yhtäkkiä löytäneet yhteisen sävelen ja EU-komission sääntösäestys saanut aikaan ihmeen vuonna 2011 alkaneiden haparoivien harjoitusten jälkeen? Vai oliko syynä sittenkin ryhmä, joka tunnetaan nimellä Prikaati 48?

Prikaati mikä?

Prikaati 48 on puolimilitäärinen joukko, eräänlainen kansalliskaarti, joka on Libyassa ottanut hoitoonsa maan sisäisiä asioita, kuten polttoaineenjako, kontrollipisteiden hoito ja järjestyksenpito. Järjestö vahtii myös rantoja eikä päästä pakolaisveneitä alkujaankaan irti Libyan rannikolta. Se myös kerää pakolaisia ja kuljettaa heitä toistaiseksi tuntemattomiin paikkoihin toimitettavaksi pois maasta.

Prikaati 48 pitää tukikohtanaan rannikkokaupunki Sabrathaa. Sillä on eri lähteiden mukaan noin 400–500 taistelijaa, jotka ovat osa Libyan virallista kansalliskaartia ja siten myös raskaasti aseistettuja. Prikaatin päämaja ei ole sattumalta Sabrathassa, joka oli Libyan ihmissalakuljetuksen pääsatama. Kaupungin pormestari on ilmaissut antavansa prikaatille kaiken mahdollisen tuen.

Prikaatin komentajana toimii Ahmad Dabaschi, jonka edellinen ammatti oli ihmissalakuljettaja. Hänellä on perheensä kautta suhteet ISIS-terrorimiliisiin. Prikaati 48:n lisäksi toinenkin joukkio on pakolaisten ja siirtolaisten perässä. Tätä joukkiota johtaa Ahmadin veli Anas Dabaschi.

Molemmat veljekset tunnettiin aikaisemmin ”salakuljettajien kuninkaina” Sabrathassa.

Mikä yhdistää EU:n, Italian ja Prikaati 48:n?

Dabaschien veljesten kerrotaan saaneen rahoitusta italialaiselta välimieheltä organisaationsa rakentamiseen. Tämän huhun vahvistavat myös Libyan viranomaiset Al-Wasat -tietotoimiston kautta. Italia ja EU ovat olleet mukana rahoittamassa prikaatin syntymistä. Myös Washington Post on kertonut asiasta.

Facebook-sivullaan entisistä salakuljettajista ja extremisteistä koostuva prikaati kertoo uudesta tehtävästään näin: ”Me lopetamme kansanvaelluksen ja kuljetamme pakolaiset takaisin”.

Mihin prikaati pakolaiset kuljettaa? Se ei ole julkista tietoa, joskin Libyassa on useita leirejä, joiden olosuhteita on kuvattu eläinkarsinoiksi, joissa ei voi pitää edes lehmiä.


¤
Juha ”Hämis” Hämäläinen on linkolalainen kansalaistoimittaja, joka käyttää taistelussa epätoivoa ja epäoikeudenmukaisuutta vastaan vain onkea ja kynää.

Kirjoitus on julkaistu alunperin hänen Kansalainen-blogissaan.

Lue myös

Libyan sodan valheet ja seuraukset

¤

Pakolaiskeskus Italiassa vuonna 2015.
Kuva (uud.rajattu): Revol Web (CC BY-SA 2.0) via Flickr

92 KOMMENTTIA

 1. Joku on nähnyt mihinkä ne vaeltajat ovat menossa, mutta eivät kerro. Ilmasta käsin ei ole vaikeaa nähdä mitä on menossa. Kun ei vaan olisi taas jonkinlainen ”viimeinen ratkaisu meneillään” ? Jenkki tietää kaiken. Jenkit saivat hoidettua Kaddafin unten maille, Israelin johdon hyräillessä hänelle tuutulaulua.

 2. No jos tuollainen prikaati on olemassa, niin sehän on hyvä meidän Eurooppalaisten kannalta!
  Hillitseepähän vähän tuota perkeleellistä Kalergi suunnitelman toteuttamista.

 3. Pakolaisaalto Eurooppaan ei ole spontaani kansainvaellus. Se on järjestetty toimi.

  Sen synnytti USAn velkatalous ja USAn ja NATOn heikkenevä asema maailman voimapolitiikassa Venäjään ja Kiinaan nähden.

  Velkainen heikko USA haki 9/11-operaatiollaan muka oikeutuksen alkaa valloittaa Lähi-Itää ja ja ryöstää niiden öljy- ja kaasukenttiä.

  Mutta kävi niin kuin USAlle ja NATOlle aina käy. Ne hävisivät sotansa ja USA-NATOn suunnitelma valloittaa Lähi-Itä ja sen öljy- ja kaasukentät epäonnistui.

  Sen sijaan että USA, NATO ja kumppanit (mm. Suomi) olisivat voittaneet ja rikastuneet Lähi-Idässä, ne hävisivät ja köyhtyivät lähes 10 000 miljardia kun kaikki ja kaikkien kulut huomioidaan.

  Tähän hätään CIA masinoi mm. Irakissa, Afganistanissa, Syyriasssa, Libyassa siirtolaisuuden Eurooppaan, jotta USA saisi edes Euroopan yhteiskunnat ja talouden sekasin.

  • Nimenomaan kyse ei ole spontaanista vaan NWO-agendaan kuuluvasta järjestetystä pakolaisaallosta.

  • Ja CIA:n parhailla kavereilla, joille jaettiin aseita ja rahaa jihadiin:

   ”The EU is financing and perpetuating the cycle of suffering of migrants in Libya by forcing people to return to notorious detention centres, says the the head of a major charity.
   Joanne Liu, the president of Medecins Sans Frontieres (MSF) International, told reporters on Thursday (7 September) that European governments are complicit in torture and that the EU’s policy of ring fencing migrants in Libya must come to an end.

   ”European leaders need to face up to the fact that forcing people back to Libya is an obliteration of their basic humanity. This is their so-called success, knowingly feeding people to criminals, and tell me, how can we be OK with this?” she said in Brussels.
   In a letter, Liu accused the governments in Europe, as well as the European Commission, of setting up policies that feed a criminal system of abuse by sending people back into the hands of armed militia groups.

   ”Pregnant women are especially targeted in detention centres, even singled out to be raped,” she said, following her visits to government-controlled detention centres in Libya’s capital city, Tripoli.

   Liu said some 200 people, who had been intercepted at sea by the Libyan coast guard, had ended up in the centre she visited, where pregnant women were being raped…”
   https://euobserver.com/migration/138932

   • Vuohien nussinnan ohella toi naisten ja lasten raiskaaminen taitaa olla olennainen osa noiden savunahkojen ja karvaranteisten ählämien kulttuuria.

    • Oletko perverssi, Gaddafilla oli maailman kaunein henkivartijakaarti, upeita pitkäsäärisiä rotunaisia henkivartijasotilaina.

     Kyllä Gaddafin kelpasi. Kateeksi kävi.

     Sinulla jos olisi valtaa niin häätäisit pois kaikki lahkeessa roikkuvat naisetko ja katselisit vaan kotieläimiä.

    • Gaddafin henkivartijakaartin naiset olivat hyvin usein Gaddafin raiskaamia seksiorjia jotka oli haettu alaikäisinä suoraan koulujen penkeiltä kesken päivää. Jos hyvin kävi eikä menettänyt henkeään niin pääsi vielä palvelemaan osana tuota kaartia.

     • Höp höpö, ne olivat valiosotilaita eikä niitä mitään keskellä päivää ole haettu mistään kun ovat pyrkineet sotilaskoulutukseen.

      Nyt sekotat faktat niin kuin trollikurssilla on opetettu: Nimittäin Suomen poliisi hakee 20 poliisin voimalla ja kyynelkaasulla keskellä päivää afgaanilapsia päivähoidosta ja afgaani-isiä työpaikoilta.

      Jos Gaddafi piti henkivartijakaartiaan hyvänä ja nautti itsekin niin hyvä hieno juttu.

      Sinä se vain piehtaroit eläimiinsekaantumisessa. Teillähän on täällä Suomessa joku liikekin joka haluaa seksin eläimien kanssa sallituksi.

      Gaddafi oli vankkumaton perheenisä.
      Libyassa eläimiinsekaantuminen oli ja on rangaistava teko.

     • Totta turiset, venäläinen valehtelija, Gaddafi on 33:en asteen vapaamuurari – part of luciferian brotherhood!

      To this day the Jesuit Order and the Vatican are in control of Illuminized Freemasonry, as well as the the many Knight orders and military orders within the many branches of the Illuminati. They have complete control of the most powerful organizations in the world which include The Knights of Malta (who have sworn complete allegiance to papal orders until death), Skull and Bones, Freemason York and Scottish Rites, The Grand Alpha Lodge, The Grand Orient Lodge, Knights Templar, The Royal Order Of The Garter, Priory De Sion, Rosicrucians, The Thule Society, Temple of Set, and the P2 Lodge just to name a few. The educational institutions (colleges, universities, and specialized schooling), religious movements (Mormons, Jehovah Witnesses, New Age Movement, B’nai B’rith), political institutions (Communism,Fascism,Nazism, Socialism, etc.) and intelligence agencies (CIA, NSA, CSIS, M16, Mossad, etc.) have also been either created, funded, or infiltrated by the Jesuit Order and the powerful Knight Orders under their command. In addidtion, the Jesuits and their Illuminati puppets are well-versed in the creation and use of false flag opposition figures such as Osama Bin Laden, Fidel Castro, Hugo Chavez, and Muammar Gaddafi, to name just a few. The Cia and other intelligence agencies serve a role more suited to intrigue and political machinations than the actual gathering of intelligence for the benefit of a nation or state. Napoleon Bonaparte best described the Jesuit Order in his memoirs when he was exiled in the Island of St. Helena in the middle of the South Atlantic Ocean:

      ”The Jesuits are a military organization, not a religious order. Their chief is a general of an army, not the mere father abbot of a monastery. And the aim of this organization is POWER. Power in its most despotic exercise. Absolute power, universal power, power to control the world by the volition of a single man…The General of the Jesuits insists on being master, sovereign, over the sovereign. Wherever the Jesuits are admitted they will be masters, cost what it may… Every act, every crime, however atrocious, is a meritorious work, if committed for the interest of the Society of the Jesuits, or by the order of the general.”

     • Absoluuttinen valta turmelee absoluuttisesti. Näin kävi myös Gaddafille.

     • Oliko Gaddafin valta absoluuttinen, oliko Gaddafi absoluuttisen turmeltunut?

      Jos oli niin miksi hitossa Libyassa hänen turmeltuneella kaudellaan sosiaalinen ja taloudellinen kehitys tavallisen libyalaisen osalta parani Afrikan parhaaksi, ja ohitti joillain sektoreilla Yhdysvallat Ison-Britannian ja Suomenkin?

   • Oli valta absoluuttinen tai ei, Gaddafi(kin) puuhasteli öljykauppaan omaa valuuttaa ja se on kuolemansynti. Lisäksi terveydenhoito, koulutus, asunnot, juomavdet yms. hoidettiin valtion toimesta, ts. Libyassa nähtiin paljon yksityistettävää. Poikien operaatiot eivät vaan menneet kuten Strömsössä. Eivät näytä menevän oikein missään. Tuhoa tulee, muuta ei saada aikaiseksi. Tietenkin, jos lähdetään ground zerosta, tilastoilla voi näyttää ”huomattavaa kehitystä”. Kunhan päästäisiin alkuun.

 4. Rotschildin kasaarimafian velkaponzi-rahajärjestelmä seisoo savijaloilla. Jatkoaikaa sille on hankittu masinoidulla ”pakolais”-invaasiolla Eurooppaan, yhtenä päätekijänä Rotschild-agentti Soros. Se sopii myös EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelmaan kuin nenä naamaan.

  ”Världens finanscrash rycker allt närmare

  Det kommer allt fler alarmerande tecken att del 2 av finanskraschen från 2008 kommer inom kort. Hittills har de flesta prognoser varit felaktiga, även White TV:s. Det kan hänga ihop med att de mörka bakgrundskrafterna har förlängt tidslinjen för att därigenom förlänga sin maktperiod. Men det går inte att tänja tiden hur länge som helst.

  Då vårt finanssytem är ett pyramidspel, t.o.m. väldens värsta, måste det krascha med matematisk nödvändighet, Frågan är bara när. De som sitter i toppen av bankpyramiden blir allt rikare och fetare på bekostnad av 99% av mänskligheten, ju längre pyramidspelet lever. Då bristen på penningmängden för räntorna är den starkaste drivkraften till kollaps, har vi fått minusränta för att förlänga pyramidspelet på bekostnad av arbetarna. Bankerna skapar pengar genom lån men kräver tillbaka lån plus ränta. Penningmängden för dessa räntor har aldrig skapats, vilket medför att vi jämt har för litet pengar i samhället, som spelet hela havet stormar, stolen för räntorna finns inte.

  Alla experter var eniga om att nästa finanskris skulle komma hösten 2015. Den kom inte, DÅ MIGRATIONSTSUNAMIN DIRIGERADES AV FINANSPYRAMIDTOPPEN (SOROS & Co) PRECIS TILL DENNA TIDPUNKT. Då var kommuner, landsting och staten tvungna att ta nya lån för migranterna. Varje gång nya lån tas kommer nya pengar in i samhället ur det tomma intet och förlänger pyramidspelet. Först när inga nya lån (eller få) beviljas, kollapsar systemet…”

  Koko artikkeli: http://whitetv.se/en/gigantic-ponzi-scheme/1945.html

 5. Tsekkikin työntää EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman toteutukselle kapuloita rattaisiin:

  ”Tsekin tasavallan pääministeri Bohuslav Sobotka on ilmoittanut ettei maa halua enempää muslimeja.

  -Kun katsomme muuta Eurooppaa ja heidän ongelmiaan, me emme halua enää yhtään muslimeja maahamme. Tahtoisimme todella nähdä Euroopan pitävän parempaa huolta ulkorajoistaan. Pakolaisten vastaanottamisen tulisi aina olla valtion itse päätettävissä. Ympäri Euroopan näyttää liian vaikealta integroida tuollaista kulttuuria tai uskontoa omaamme.

  Sobotka kertoo maansa auttavan kriisialueiden pakolaisia tukemalla Libyan rajavalvontaa ja pakolaisleirejä. Sen lisäksi maa on lähettänyt poliisivoimia Balkanin alueelle. Hän onkin aivan varma ettei pakolliset kiintiöt ja taakanjakomekanismi tule olemaan minkäänlaisessa roolissa tulevaisuuden euroopassa.

  Lähde: LaPravda.ch”

  http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/09/08/tsekin-tasavalta-ei-halua-enempaa-muslimeja/

 6. Italia käy taistelua CIAn Prikaati 48 vastaan.

  Italia voi taistelun vain osittain voittaa, sillä jo nyt on keksitty uusia kuljetusreittejä Italiaan ja muualle EUhun.

  Rahoitus ja rahavirta on tuttua tätä päivää:

  CIA maksaa ihmissalakuljettajille ja Prikaati 48lle sekä Libyan rannikkovartiostolle, että ihmissalakuljetus toimii. Italia ja EU maksaa Prikaati 48lle, Libyan rannikkovartiostolle, että ihmissalakuljetus Italiaan ei toimisi.

  Kenelle CIAn, Italian, EUn rahat lopulta päätyy on hämärän peitossa. Todennäköisesti rahoittajille itselleen.

  Prikaati 48 on hämärästi koottu, hämärästi johdettu, hämärästi rahoitettu, hämärästi rekrytoitu sotilaista, poliiseista ja siviilikaartilaisista sekä työttömistä koottu joukko.

  Prikaati 48 ei pakolaisvirtaa EUhun pysty ratkaisemaan.

  • Aivan mahtava ja mykistyttävä video, joka antoi uskoa ja vahvistusta omillekin näkemyksille joita olen täällä yrittänyt tuoda julki. Kiitos linkistä. Timo Isosaari on tehnyt todella hienoa ja ansiokasta työtä.

   Täytyy ihailla Griffinin kykyä analysoida ja esittää asiat selkeästi totuutta kaihtamatta. Näkee että mies puhuu myös sydämellä vaikka kaiken takana onkin valtava tietomäärä ja terävä äly sekä ennen muuta pitemmän ajan sisällä kypsynyt asioihin perehtymisen tuoma viisaus.
   Tämä pitäisi jokaisen suomalaisen – erityisesti VALTAMEDIAN toimittajien – katsoa monta kertaa. Siitä voisi avautua tie terveempään ja kestävään kehitykseen, tulevaisuuteen joka ei ole mahdollista ellei ymmärretä Griffinin sanomaa.

   • jatkoa… tuo Griffinin video selittää hyvin tämänkin asian:
    Pariisin yliopiston professori: Euroopan johtajat eivät vieläkään tiedä, mitä tehdä tilanteessa, jonka ovat itse luoneet
    http://beta.oikeamedia.com/o1-37926
    ”Angela Merkel kieltäytyy kohtaamasta politiikkansa seurauksia kärrätessään maahansa lukemattomia maahanmuuttajia. Hän ojentaa Keski-Euroopan maita, jotka kieltäytyvät hyväksymästä hänen politiikkaansa.
    Euroopan johtajat yrittävät puuduttaa ei-muslimiväestöt unelmilla idyllisestä tulevaisuudesta, jota ei kuitenkaan koskaan tule. He sanovat, että Euroopan on opittava elämään terrorismin kanssa ja ettei kukaan voi tehdä mitään sen estämiseksi.
    — juuri noin: kukaan poliitikko ei voi eikä HALUA tehdä mitään koska on myynyt itsensä NWO-mafian palvelijaksi.
    Siksi ei ole muuta ratkaisua ongelmaan kuin vaihtaa poliitikot sellaisiin jotka eivät ole myynnissä/ostettavissa.
    Meillä tämä tarkoittaisi että koko maan johto pitäisi vaihtaa koska nykyinen ei tee mitään maamme irrottamiseksi EU-kahleista vaan päinvastoin kumartaa nöyrästi Merkeliä ja Macronia, NWO-eliitin isänmaattomia ja sydämmettömiä vasalleja, jotka eivät pistä kapulaa rattaisiin missään Euroopan liittovaltiokehitystä ja NWO-hanketta edistävässä asiassa olkoon se kuinka helvetillinen hyvänsä kansalaisia ajatellen jotka ovat pelkkiä eliitin välineitä.

   • On. Puolueiden ehdokkaita voi äänestää napinpainajiksi. Painavat kuitenkin vääriä nappeja, toisin kuin puhuivat ja puolueena toimivat kansaa vastaan. Miksi, Griffin sitä meille tässä avaa.

    Hän sanoo myös, että kaikkia kansalaisia ei koskaan saada heräämään politiikan unestaan, näin kuvannollisesti, mutta muutama prosenttikin jotka asian ymmärtävät voivat saada muutoksen käyntiin. Se antaisi toivoa paremmasta.

    Mutta mistä löytyisi ne edustajat, jotka toimivat kansan puolesta. Niitä kannattaa etsiä. Jos ei heti rupea löytymään, niin täytyy vähintäänkin pitää mielessä vanha kiinalainen sananlasku kun äänestämään menee. ”Sinä petät minut kerran, sinun häpeä. Sinä petät minut kaksi kertaa, minun häpeä.”

    • Vaikuttaa, siltä että useimmat suomalaiset antavat heidät pettäneiden poliitikkojen pettää heidät enemmänkin kuin kaksi kertaa. Jos niin ei olisi, näyttäisi maamme tila varmasti huomattavasti nykyistä paremmalta.

    • Tuo ’kolmen prosentin kerho’ jonka Griffin jo uskoo voivan saada muutoksen käyntiin voisi koostua puolueisiin sitoutumattomista ja ehdottomasti äänestäjilleen uskollisia. He voisivat käydä aktiivista suoraa keskustelua kansalaisten kanssa juuri noista Griffinin esiin tuomista keskeisistä asioista ja saada sillä tavoin aitoa kannatusta.
     Luulisi että joka kunnasta sellaisia ihmisiä löytyy. Ja esim. IPU joka on enemmän ryhmä samoihin asioihin panostavia ihmisiä kuin puolue voisi ottaa näitä omiin riveihinsä.

     • Moni äänestäjä tekee äänestyspäätöksen liiaksi siltä pohjalta että vain antamalla ääni riittävän suurelle puolueelle pystyy vaikuttamaan.
      Tuohan on puppua. Tiedämme mitä suuret puolueet puuhaavat. Ajavat vain omaa valtaansa.
      Silloin ääni menee täysin hukkaan. Parempi melkein ettei äänestä lainkaan ellei äänestä ihmistä jonka tunnen ja joka todella ajaa asioita joita itse kannatan ja ei ole ostettavissa.

  • Tuo Isosaaren toimittama video ansaitsisi jo ihan oman artikkelitiivistelmän (saisiko toimitus sellaisen tehtyä?) ja keskustelun sen esiin nostamista asioista.
   Esim. voisi pohtia kuinka omassa maassamme voisimme edetä sen viitoittamaa tietä ja yrittää irrottautua niistä perusongelmista jotka nyt maatamme kuormittavat ja synkentävät tulevaisuuden näkymiä.
   Sellainen voisi olla enemmän hyödyksi kuin pelkkä helppo ja passivoiva ongelmien toteaminen ja vatvominen ilman että yritetään etsiä ratkaisuja niihin.
   ”In theory there is no difference between theory and practice. In practice there is.” — Yogi Berra

    • Meillä kaikilla on siviilielämä ja leivän hankinta VV:n ulkopuolella. Teemme mitä voimme sen ajan puitteissa mikä elannon hankkimiselta ja perhe-elämältä jää.

     Rahalahjoituksia toimitustyön tekemiseen voi osoittaa Vastavalkea ry:lle. Yhtä mielellään ellei mieluumminkin otamme vastaan työlahjoitusta eli artikkeleita, käännöksiä, grafiikkaa jne.

     • Ymmärretään. Eikä tässä paineita olla luomassa.
      Kuitenkin priorisoimalla asioita se onnistuu kun jää joku muu vähemmän tärkeä pelkkä ’oiretason’ juttu pois.
      Nyt sitten joukolla rahalahjoituksia tekemään ellei kykene työlahjoituksiin!
      Pankkiyhteys löytyy alla kohdasta Tietoja Vastavalkeasta.

 7. ”Sisäpiiritietoa” Islamista:

  ”Indonesian suurinta muslimiyhteisöä johtava Yahya Cholil Staquf suuntaa sanansa lännen johtaville poliitikoille ja intellektuelleille: ”Lopettakaa teeskentely, väkivalta ja Islamin traditio liittyvät toisiinsa”. 50:n miljoonan muslimin hengellinen johtaja varoittaa islamismista, ja ihmettelee läntisten mielipidevaikuttajien itsepetosta.

  Länsimaailmassa vallitseva tapa nähdä kaikki Islamin uskonnon poliittisen väärinkäytön arvostelu #islamofobiana ihmetyttää indonesialaista muslimia. Äärisuuntaukset ovat tuttuja Kaakkois-Aasiassakin, ja näistä ilmiöistä käydään keskustelua käyttäen asioista niiden oikeita nimiä. Nahdlatul Ulama:n, Indonesian suurimman muslimijärjestön, pääsihteeri ja muslimioppinut Yahya Cholil Staquf kysyy: ”Pidättekö minuakin islamofoobikkona?”…”

  Koko artikkeli: http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/09/08/indonesian-muslimijohtaja-lopettakaa-eurooppalainen-itsepetos-vakivalta-liittyy-islamiin/

 8. YK:n operaatio – Agenda 21 ihmiskuntaa vastaan – ON KÄYNNISTYNYT maailmanlaajuisesti, joten tulemme näkemään yhä enenevässä määrin näitä pyramidin huipun organisoimia luonnon katastrofeja, kuten tuore Meksikon maanjäristys, Harvey ja Irma. Siksi olen viimeaikoina keskittynyt tutkimaan sitä kaikkein pelottavinta asetta, joka on kehitetty tuhoamaan suuria ihmismassoja, köyhimpiä valtioita ja kokonaisia kaupunkeja: HAARP.

  Kuten olen usein kommenteissani todennut, ydinaseet ja NASA kokonaisuudessaan ovat HOAX… joten voiko NASAn todellinen projekti olla sään ja luonnonilmiöiden manipulointi? Maailmanlaajuisesti toteutettu chemtrail, jonka kaikki ovat omin silmin todistaneet, on todellisuudessa ilman ionisointia, joka näyttäisi olevan tärkeä osa kyseistä sotilasoperaatiota. Kuinka monta HAARP keskusta on rakennettu ympäri maailmaa erilaisten NATO sotilasoperaatioiden ja NASAn peitenimillä? Voiko olla niin, että HAARP on loppujen lopuksi se kaikkein pelottavin ase, jonka avulla tullaan tuhoamaan miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa

  ”While HAARP and weather control has been called a conspiracy theory by the mainstream media and government officials, during a Senate hearing on Wednesday, David Walker, deputy assistant secretary of the Air Force for science, technology and engineering, dropped a bombshell in answer to a question asked by Lisa Murkowski in relation to the dismantling of the $300 million High Frequency Active Auroral Research Program in Gakona this summer.

  Walker said this is “not an area that we have any need for in the future” and it would not be a good use of Air Force research funds to keep HAARP going. “We’re moving on to other ways of managing the ionosphere, which the HAARP was really designed to do,” he said. “To inject energy into the ionosphere to be able to actually control it. But that work has been completed.”

  Many believe HAARP was created and has been used for weather control, with enough juice to trigger hurricanes, tornadoes and earthquakes and comments such as this bring about the question of whether conspiracy theorists are more on target than anyone has admitted to date.

  This is not the first time a public official has acknowledged that HAARP and weather control is not only possible, but has been and continues to be, used as a “super weapon,” as evidenced by a statement in 1997 by former U.S. Defense Secretary William Cohen, where he said “Others [terrorists] are engaging even in an eco-type of terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves… So there are plenty of ingenious minds out there that are at work finding ways in which they can wreak terror upon other nations…It’s real, and that’s the reason why we have to intensify our [counterterrorism] efforts.”

  Is it still just a conspiracy theory if public officials admit it is true?

  • ” joten voiko NASAn todellinen projekti olla sään ja luonnonilmiöiden manipulointi?”

   Tämä on eräs meitä yhteistyössä rikollisten vallanpitäjiemme kanssa sumuttavan valta-VALE-median tabu-aiheista ja selitys, mikä esim. kuluneen kylmän kesämme todellinen syy on. Eräs aikaisempi esimerkki ilmaston manipuloinnista Iranissa:

   ”Iran anklagar väst för väderkrig
   Publicerad 27 juli 2012 kl 06.18

   Vetenskap.Torkan i södra Iran är en del av ett västerländskt ”väderkrig” hävdade Irans kultur­minister Hassan Mousavi i veckan och anklagade USA:s militär för att jaga iväg välbehövliga regnmoln från den islamiska republiken. Men medan västerländsk media roar sig rejält åt uttalandet kan Fria Tider visa att USA faktiskt har bedrivit väderkrig förut…”
   http://www.friatider.se/iran-anklagar-vast-for-vaderkrig?qt-ticker_default=0

   Meidän kylmä kesämme:

   ”USA förstör vår sommar 2017 för att djävlas med Ryssland, fullt väderkrig
   Friday, 28 July 2017 20:26

   Under 1970-talet var det Sovjetunionen som hade de överlägsna vädervapen. Då fick USA lida under hurrikans och jordbävningar. Väderkriget ledde 1977 till en hemlig FN-resulotion mot vädervapen och slutade tillfälligt med skalärvågskriget i Tjernobyl.

   Idag har USA med hjälp av Sverige och andra kriminella länder det överlägsna vädervapnet HAARP, en antennskog i Gacona, Alaska, som förstärks genom sammankoppling av EISCAT-antennskogen i Tromsö och Kiruna samt LOIS runt Växjö-universitet, som fick sin skog fällt genom stormen Gudrun i januari 2005, som var made in USA, då folk inte ville sälja skog till antennanläggningarna.

   Att den kalla våren 2017 berodde på HAARP hade White TV redan rapporterat…”

   http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1920-ryssland-foerstoer-var-sommar-2017-foer-att-djaevlas-med-ryssland-fullt-vaederkrig.html

   Rikollisten vallanpitäjiemme suostumuksella ruiskutetaan taivaalle myrkyllisiä aineita ainakin lähes päivittäin. Nuo myrkkyvanat voi jokainen nähdä taivaalla liikkuessaan kirkkaalla ilmalla ulkona. Ne pitkään näkyvät vanat erotuksena contraileista, jotka ovat pakkassäällä suihkumoottoreiden aikaansaamia ja hetkessä katoavia.

   • Sommaren är kort. Voi johtua politikkojen päästökaupastakin. Sitä vois vähentää muutamalla miljardilla. Tulee meille niin dyyriiksi.

    • Tarkoitatko, että edellä sanottu on samanlaista huuhaata kuin rikollisten vallanpitäjiemme ja heitä tukevan valta-VALE-median taukoamatta rummuttama propaganda MEIDÄN AIHEUTTAMASTAMME ns. ilmastonmuutoksesta ja meidän velvollisuudestamme rahoillamme osallistua sen torjuntaan. Mihin meidän rahamme siinä lopulta päätyvät?

     ”The heart of the issue (for those who need it elaborated) is this: the future of $90 trillion of energy infrastructure investments and the $1 trillion green bond market and the multi-trillion dollar carbon trading market and the $391 billion (and growing) climate finance industry hangs in the balance.

     It’s why Enron and Goldman Sachs pioneered the emissions trading SVINDLES (that–surprise, surprise!–are a complete and total fraud from top to bottom).
     It’s why General Electric, DuPont, Johnson & Johnson, Pepsi, Siemens, AIG and a host of other Fortune 500/CFR companies joined BP, ConocoPhillips, GM and a host of other oiligarch companies as founding members of the US Climate Action Partnership whose “Blueprint for Legislative Action” became the backbone of the Wall Street-backed Waxman-Markey bill of 2009.

     It’s why the ROCKEFELLERS and ROTSCHILDSare at the forefront of the climate hysteria.

     It’s why over 400 global institutional investors worth over $25 trillion have decided to cash in on the bonanza with their “Investment Platform for Climate Actions.”…”
     https://www.corbettreport.com/and-now-for-the-100-trillion-dollar-bankster-climate-swindle/

     • Kukaan ei taaskaan ottanut koppia kommenttini ydin asiasta, jonka nimi on HAARP. Ihmiskunta on liukumassa man made maailmanlaajuiseen katastrofiin käynnissä olevalla ilmaston (luonnonilmiöiden) muokkauksella, jota harjoitetaan kansallisvaltioiden johdon suostumuksella maailmanlaajuisesti, mutta ihmiset tapansa mukaan zzzzz.

      ”Hurricane Irma Manipulation: Objectives And Agendas

      September 5, 2017
      GeoengineeringWatch.org 323ed
      Share

      Dane Wigington
      GeoengineeringWatch.org

      Hurricane Harvey brought an abrupt and catastrophic end to the 12 year long major hurricane landfall drought in the US. Were climate engineering programs a factor in the Harvey disaster scenario? Available data has already made clear the answer is yes. How much decimation will the manipulation of Hurricane Irma inflict? The US government has been actively engaged in hurricane modification programs for a minimum of 70 years, historical documents prove this fact conclusively. Yet, the power structure controlled circles of academia (and corporate media) continue to fuel total denial of the climate engineering hurricane modification reality, this should not be a surprise. How much decimation have global geoengineering / weather warfare programs already caused? What are the primary objectives and agendas? How much worse will it get? The short video below provides verifiable data to confirm that climate engineering is a reality, and exposes some of the primary objectives.”

     • Saksalais-ruotsalainen Henning Witte kirjoitti 1.9.2017 aiheesta HAARP’iin liittyen:

      ”Hurricane Harvey Made in USA”

      [Kulissien takaisten naruista vetäjien] tarkoituksena oli mm. Texasin rankaiseminen maahanmuuton rajoituksista.

      ”When Hurricane Harvey stroke I knew directly it was made in USA, home made, like Katrina. Our summer in northern Europe was destroyed by the US and all extreme weather is just now artificially made. There are a lot of purposes, one is weather warfare against Russia, an other punishing Texas for it’s immigration restrictions.Those who control the weather-war-mashines also control the migration war against our nations.

      I just waited for some good films summarizing the evidence and yesterday I found the first at David Ickes headlines and today the second film at the German equivalent Das Erwachen der Valkyrjar. The most popular blog in Germany, Der Honigmann sagt, is just censured by WordPress and disappeared last night completely. Don’t use WordPress!…”,
      http://www.whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1940-hurricane-harvey-made-in-usa.html

      Witte viittaa myös mm. erääseen aikaisempaan HAARP’iin liittyvään artikkeliinsa 11.4.2103:

      ”US-Marine flyttar HAARP-Platform SBX-1 till Korea: jordbävning?

      Den svenskt tillverkade HAARP-plattformen SBX-1 flyttas nu av den amerikanska marinen till Korea. Den är en mobil antenn-enhet som kan komplettera de landbaserade antennskogar som HAARP har över hela världen, i synnerhet i Norge och Sverige, EISCAT, Kiruna. Även hela Småland har blivit en antenn-skog efter den HAARP inducerade stormen Gudrun 2005. Skogen är en del av LOIS systemet…”,
      http://www.whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/527-us-marine-flyttar-haarp-platform-sbx-1-till-korea.html

     • Henning Witte:
      ”USA och Sverige orsakade tsunamin 2004 med HAARP och EISCAT i Kiruna
      Tuesday, 23 December 2014 23:53

      Nu till 10-årsdagen av den hemska tsunamin den 26 december 2004, som mördade nästan 300 000 människor, sårade otaliga och drev över en miljon i hemlöshet, blev det dags att samla bevis att massmordet orsakades med HAARP-teknologi av USA och Sverige och kanske även flera andra länder.

      Alla som har studerat HAARP med öppna ögon vet att det kan missbrukas som vädervapen. HAARP kan göra regn, snö, tornados, jordbävningar, tsunamis och mycket mer…”
      http://www.whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1099-usa-och-sverige-orsakade-tsunamin-2004-med-haarp-och-eiscat-i-kiruna.html

     • Miksi ottaa koppia asiaan joka hyvin tiedetään.
      Olisit kysynyt miksi ilmastoa muokataan ja kenen toimesta. Kaikelle on syynsä eikä tuo asia muodosta poikkeusta.

     • No kun TIEDÄT NIIN HYVIN TÄMÄNKIN ASIAN, niin kerro ihmeessä meille Truth_hunter: ”miksi ilmastoa muokataan ja kenen toimesta?”

      Ja pari lisäkysymystä: missä HAARP ja ilmastonmuokkaus keskukset sijaitsevat? Löytyykö niitä myös runsaasti euroopasta, kuten esim. esim, Ruotsista, Norjasta ja Venäjältä?

     • Löytyyhän niitä esim. Ruotsista ja Norjasta:
      ”Sverige och Norge med i HAARP-Konspirationen
      Thursday, 29 March 2012 20:48

      HAARP har byggts ut över hela jordklotet. De amerikanska nickedockorna Norge och Sverige, uppträder som lättfotade prostituerade och bidrar gärna till storebror USA:s HAARP-aktiviteter. Norges antennsystem för HAARP ligger i Tromsö och heter EISCAT, Sveriges ligger bl.a. i Kiruna, med samma namn…”
      http://www.whitetv.se/mind-control-mk-ultra/289-sverige-och-norge-med-i-haarp-konspirationen.html

      ”5 nya HAARP anläggningar på gång i Norge
      Monday, 04 May 2015 20:47

      Norge skall bygga fem nya HAARP anläggningar inom EISCAT systemet, som även finns i Kiruna. Därför skall Norge som första land i världen släcka ner FM radion 2017.
      Se närmare hos dutchsinse.org…”
      http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1221-5-nya-haarp-anlaeggningar-pa-gang.html

     • Tarkoitin että koko päästökauppa on humbuugia. Sitä politikot enimmäkseen keksivät, ja kalliiksi tulee veronmaksajille.

     • OK. Olen täysin samaa mieltä mieltä kanssasi, kuten edellä olevasta kommentistani 9.9.2017 at 12:55 näkyy.
      Rikolliset – ja osaksi tyhmätkin – vallanpitäjät ja valta-VALE-median aivopesemä kansa, siinä sopan ainekset.

   • Eräs ”totuusmediaan” laskettava sivusto Wikipedia kertoo esim.:

    ”Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuus tapahtui lauantaina 26. huhtikuuta 1986 Ukrainan sosialistisessa neuvostotasavallassa Tšernobylin ydinvoimalaitoksessa lähellä Prypjatin kaupunkia.

    Tšernobylin onnettomuuden syyt ja kulku ovat olleet onnettomuuden jälkeen intensiivisen kansainvälisen tutkimuksen kohteena. Onnettomuuden kulku tunnetaan sekunnilleen, ja sen tekniset syyt on pystytty johtamaan yksittäisiin reaktorin osiin asti.

    Tutkimusten tuloksena tiedetään, että Tšernobylin onnettomuuden mahdollistivat vakavat puutteet laitoksen suunnitteluperiaatteissa ja suunnittelussa (mukaan lukien sen ydinteknisen osan), käyttötavoissa, turvallisuuskulttuurissa ja valvonnassa. Kuhunkin luokkaan lukeutuu monia kriittisiä puutteita, joista kunkin korjaaminen ajoissa olisi yksinään riittänyt estämään onnettomuuden tai ainakin rajaaman sen vaikutukset laitoksen sisälle….”
    https://fi.wikipedia.org/wiki/T%C5%A1ernobylin_ydinvoimalaonnettomuus

    Tämä on kaikki totuusmediassa kerrottua asiaa. Totuusmedia ml. (kenen tahansa manipuloitavissa oleva) Wikipedia kuitenkin vaikenee seuraavasta:

    ”Tjernobylkatastrofen orsakades av USA:s Skalärvågsattack
    Thursday, 26 April 2012 21:03

    Idag för 26 år sedan, den 26 april 1986, chockades världen av Tjernobylkatastrofen. Den verkliga orsaken hålls alltjämt hemligt, för att medborgarna inte skall veta att SKALÄRVÅGOR existerar och att stormakterna, bakom kulisserna, har nyttjat dem länge för hemlig krigföring. Informationen kommer från den tyska f.d. Greenpeace-aktivisten Werner Altnickel, som specialiserat sig på atomenergifrågor, vädermanipulation etc. Han stödjer sig på den amerikanske f.d. överstelöjtnanten Tom Beardens forskning…”

    http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/298-tjernobylkatastrofen-orsakades-av-usas-skalaervagsattak.html

    • Totuudenetsijä.

     Tuo on valitettavasti disinformaatiota. Alaskan jättiläismäinen HAARP avattiin käyttöön vasta 1993, joten Tšernobylin onnettomuus ei voinut johtua sen käytöstä!
     On myös mahdotonta, että yhdelläkään suurvallalla olisi vielä 70-luvulla tekniikkaa millä aiheuttaa maanjäristyksiä/supermyrskyjä tietylle tarkkaan rajatulle alueelle.

     Alaskan suurikokoinen HAARP on muuten nykyään suljettu ja toiminta lopetettu.
     Syynä ilmeisesti rahan puute, ohjelma oli tähtitieteellisen kallis!

     http://www.disclose.tv/news/The_Fall_Of_HAARP__Shut_Down_And_Dismantled/91109

 9. Alkoiko pakolaisvirta Ruotsiin kelvottomien suomalaisten upseerien sekoiluihin silloin joskus? Ainakin näin tulkitsen Ylen ansiokasta analyysiä:
  https://yle.fi/uutiset/3-9816288
  No eiköhän aloiteta rakentava narraatio, vaikka siinä ei ruodita kaukaisten maiden sortoa ja hätää. Blogin paikka?

  • Artikkelin mukaan esim.:

   ”JR 1:n miehet saapuivat Valkeasaareen etulinjaan toukokuun puolivälissä vuonna 1944, kun toinen rykmentti lähti sieltä pois. Sotilaat ihmettelivät, miksi puolustusasemat oli jätetty niin surkeaan kuntoon, vaikka suurhyökkäyksestä oli saatu tiedustelutietoa pitkin kevättä.
   Lisäksi osa asemista sijaitsi aukealla paikalla vihollisen alapuolella, jolloin neuvostoliittolaisilla oli myös suora sihti asemiin.
   Konekivääripesäkkeet olivat kuin lasten tekemiä ja vitsaskimpuilla tuettuja. (Martti Parkkonen)
   Pomoille rakennettiin aina ensimmäiseksi hienot oleskelutilat eikä linnoituksia VT-asemaan (toinen puolustuslinja). (Matti Mäkinen)”

   Tuo tekstinpätkä osaltaan vahvistaa sitä tietoa, jota on kirjassa ”Päämajan hukatut kuukaudet”, Juhola & Paulaharju & stömberg. Kirjaa on esitelty seuraavassa Seura-lehden artikkelissa: https://seura.fi/asiat/historia/sotahistoria/paamajan-hukatut-kuukaudet/

   • 1) Seuralehti? Sotatieteellinen asiantuntijajulkaisu?
    2) Seuralehden asiantuntija-artkkelin kirjoittanut Antero Raevuori https://fi.wikipedia.org/wiki/Antero_Raevuori

    Hieman pidemmän aikavälin sota-analyysejä hieman paremmista linkeistä?! Hieman pidemmän aikavälin motivaatioilla kirjoittaa herjaavaa tekstiä Jatkosodasta; nyt poliittinen motivaatio linjalla Turku-vihapuhe-sopimus-Sipilä-sotahullujasuomalaisiamyös.

    Joku totuus häämöttää? Onko hävittäjät hankittu ja viholliset arvottu?

    • Ei ollut tarkoituksenikaan tuoda esille jotain pätevää sotatieteellistä ananyysiä, vaan yleisellä tasolla tuoda esimerkkejä niistä sotilasjohdon laiminlyönneistä, jotka myötävadikuttivat ”kannaksen katastrofiin”. Olen kyllä kiinnostunut lukemaa, jos itse linkkaat tuollaisia suhteellisen lyhyitä analyysejä.

 10. Sande kirjoittaa hyvin mutta liikkuu vain oiretasolla eli ruotii vallan tapaa toimia. Hyvä niinkin mutta se ei ikävä kyllä johda muutoksiin ja menee harakoille. Kansa on vihainen ja ruikuttaa mutta päättäjät jatkavat entisellä raiteella. Kukaan tuosta joukosta ei lipeäraiteelta. Muistakaa se, ei edes persut vaikka puheet on suuria. Ongelma ei ole pakolaiset eikä yhteiskunnan pahoinvointi vaan se, että asioille ei tehdä mitään vaan kurjuus ja taistelu eu-eliitin itse luomaa ’terrorismia’ vastaan jatkuu ja siihen meitä kannustetaan, ei muuhun. Pitää vaan hyväksyä tämä kaikki koska vaihtoehtoa ei muka ole.
  No ei varmaan ole kun ei halutakaan. Päättäjille eu-kahleet ovat tärkeämmät kuin itsemääräämisoikeus ja kansan tahto.
  Jos valitaan uudet niin sama homma jatkuu koska ollaan EU-kahleissa jotka määräävät miten tulee toimia ja niihin puoluejohto on sitoutunut. Vähän sama kuin vankeudessa oleva valittaisi ja ruikuttaisi kuinka ankeaa elämä vankina on. Me olemme nyt vankeja ja EU on vanginvartijamme.
  Koskahan päästään siihen että aletaan kaivella syitä miksi olemme vankina ja mitä pitäisi tehdä jotta vankeus loppuisi. Nyt vain ruikutetaan.
  Tämä nykyinen porukka ei siihen kykene eikä edes HALUA siitä puhua. Mikään nykyään vallassa oleva puolue ei kajoa oleellisiin asioihin vaan pelkkiin oireisiin. Ja siksi tauti vain pahenee.
  Joten Hyvää Kurjuutta ja Taistelumieltä Terrorismia Vastaan! – terrorismia jota ei olisi meillä jos emme olisi sitä itse tilanneet.

  Katsokaa ihmiset ihmeessä tuo taviksen tänne laittama video niin alatte ymmärtää politiikkaa. Sen avulla mitään ei muuteta vaan heitellään palloa joukkueelta toiselle. Tässä linkki videoon:
  https://blogit.kansalainen.fi/kuinka-maailma-oikeasti-toimii/

  ”Luotamme suomalaisen oikeusvaltion toimivuuteen ja viranomaisten toimintaan. Olemme sitoutuneet sen jatkuvaan parantamiseen.”
  Näin he sanovat kuorossa. Ja mikään ei muutu. Ei siinä Ilmarin valitukset (kommentti alla) auta. Tarttis tehrä jotain.
  Ilmari6. syyskuuta 2017 klo 23.30
  Taas kerran häkellyttävä teksti.
  Ja niin totta.
  Tätä ei olisi voinut aikanaan uskoa todeksi:
  Suomalaiset päättäjät tuhoavat vapaaehtoisesti
  Suomalaisen yhteiskunnan
  Siis sen johon -lähes – jokainen kuului.

  • lisäys yllä olevaan… tämä oli vastaus kommentti Totuudenetsijän kommenttiin, jossa tuo Sanden blogin linkki oli. Toivottavasti Sande lukee tämän ja alkaisi kaivella syitä miksi tässä jamassa ollaan.
   Unkarissa esim. tehdään jotain eikä vain ruikuteta. Mutta ei meillä.
   On tietysti kansalaisenakin helpompaa vetäistä netissä päivän ruikutus ja sitten nukkua yön yli ja jatkaa huomenna entistä rataa.
   Tätähän valtaeliitti juuri haluaa ja nämä kommenttiosastot usein palvelevatkin juuri sitä. Ruuti menee kuitenkin harakoille eikä mikään muutu. Vain käytäntö ja teot puhuvat vaikka teoria niitä pohjustaakin.

   • Mistä löytyvät esim. ne vaikkapa 3% eli n. 150.000 suomalais-aktivistia, jotka lähtevät Helsinkiin Mannerheimintielle ja Eduskuntatalon ohi mielenosoitukseen esittämään vaatimuksensa vallanpitäjillemme.

    Harvat ovat tietoisia, että olemme rikollisten vallanpitäjiemme tarkoituksellisesti persaukiseksi velkaannuttaman valtion asukkaita ja että tätä euforista ”veli on velka otettaessa – Suomella menee niin hyvin”-vaihetta seuraa joskus se ”mutta veljenpoika maksettaessa”-vaihe, josta varmasti on euforia kaukana. Silloin saattaa löytyä mielenosoituksiin lähtijöitäkin. Tosin on suuri joukko myös niitä KANTA-suomalaisia, joilla ei mene nytkään hyvin – siitä ovat esim. pitkät leipäjonot osoituksena.

  • ”Sande kirjoittaa hyvin mutta liikkuu vain oiretasolla”
   Kommentteja lukiessa ei esim. tämän blogin kohdalla tarvitse liikkua oiretasolla. Diagnoosit selviävät kertalukemalla.

 11. Oho… geoteatterissa on menossa näköjään uusi ”ydinaseet kieltävä sopimus” näytös. Aikooko YK:ta hallitseva rikolliseliitti päästä kehittämästään ydinase-VALHEESTA kokonaan eroon, vai onko tarkoitus vain hämmentää jakamalla kansallisvaltiot puolustajiin ja vastustajiin, ennen kuin ihmiskunta hoksaa, että meitä on tässäkin asiassa raskaasti kusetettu?

  ”Suomen eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja, keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhanen katsoo, että runsaan viikon kuluttua allekirjoitettavaksi tuleva YK:n ydinaseet kieltävä sopimus ei ole uskottava. Hän pitää sitä jopa mahdollisena riskinä ydinaseriisuntatyössä.”

 12. Nyt sitten YK:kin on huolissaan kun EU ei välitä kun Prikaati 48 kiduttaa, hakkaa, tappaa Libyassa pakolaisia.

 13. Valonkajastusta Tanskanmaaltakin – ajattelemisen aihetta meilläkin valtaapitäville ruskeakielisille EUnukeille:

  ”Militär förstärker gränsskyddet och stopp för fler kvotflyktingar i Danmark
  “EU avgör inte om gränskontrollerna ska fortsätta”, säger den danska integrationsministern, Inger Støjberg, som svar på EU-kommissionens besked för ett par dagar sen om att gränskontrollerna inte kommer tillåtas att förlängas. Samtidigt sätter Danmark in soldater för att assistera polisen i gränsskyddet och säger stopp till fler kvotflyktingar…”
  https://samnytt.se/militar-forstarker-gransskyddet-och-stopp-for-fler-kvotflyktingar-i-danmark/

 14. Näinkin zio-globalistit lakeijoineen saattavat koettaa nopeuttaa läntisten maiden kansanmurhaa negroidistamalla ne:

  ”Rockefeller University: Doping Western Cultures With Oxytocin Will Cure Hatred Of Refugees

  • Edellinen kommenttini ’karkasi’ keskeneräisenä, piti olla:

   Näinkin zio-globalistit lakeijoineen saattavat koettaa nopeuttaa läntisten maiden valkoista kansanmurhaa negroidistamalla ne:

   ”Rockefeller University: Doping Western Cultures With Oxytocin Will Cure Hatred Of Refugees

   A group of researchers from Germany and the United States have published a study which concludes that doping ‘xenophobic’ populations with massive quantities of the estrogen-linked hormone Oxytocin will cure nationalism – making native citizens more accepting and generous towards migrants who simply want free handouts from Western taxpayers while Islamic extremists peacefully rape and murder infidels

   For just €3.11 / day you can destroy your culture!
   The study concludes that a combination of oxytocin nasal spray and social pressure from other doped up participants resulted in ‘xenophobic’ test subjects increasing donations to migrants by 74% – jumping from average of €1.79 to €3.11.”

   Koko artikkeli: https://www.technocracy.news/index.php/2017/09/08/doping-western-cultures-oxytocin-will-cure-hatred-refugees/

 15. Kommentteja tulee ihan kiitettävästi. Asiat kiinnostavat. Toimitus on saanut ansaitut kiitokset, liitän omani, myös kaikille artikkeleiden kirjoittajille. Jos val(e)tamedia olisi mitä sanoo olevansa, Vastavalkeaakaan tuskin olisi olemassa. Nyt tarvitaan. Ja vielä pari omaa huomiotani.

  Näyttää vahvasti siltä, että ”pakolaiskriisin” syntyjä syviä ei pystytä ratkaisemaan. Ei ole yritystäkään. Hoidetaan vain seurauksia ja aika väkivaltaisesti, kuten ”kriisejä” synnytetäänkin. Kriisillä on myös fiskaaliset puolensa, joita kaikkia ei ole julki tuotu. Palataan niihin vielä. Kaikkihan ei mennyt ihan putkeen, kuten suunniteltu oli ja nyt hoidetaan seurauksia. Ja hei, joku tienaa silläkin.

  Suomihan osallistui (osallistuu) pakolaisten ”taakanjakoon” kiitettävästi. Taisi tulla eniten per kapita. Ei taida tietää viranomaiseetkaan, meni laskut sekaisin. Maahanmuutosta tuli hallitsematonta, lieveilmiöineen. Näinhän ei pitänyt uljaassa unionissa koskaan käydä. Nyt Suomessakin tilannetta korjaillaan palautuksilla. Lisäbudjetin lisäbudjettia tarvitaan. Kaikki EU-maat eivät toimi näin.

  Toinen juttu. Suomi sai määräyksen vähentää ”päästöjä” 39 %. Tämä päätös tulee meille kalliiksi, ehkä kalleimmaksi EU-historiassa. Kaikki EU-maat eivät suostuneet. Neuvottelivat muutaman prosentin ”tavoitteen”. Suomessa on muuten metsiä, hiilinieluja toiseksi eniten maailmassa per kapita. Eniten on Kanadassa. Mikskäkskähän tätä tilastoa on niin vaikea löytää. ”Päästötilastoja” kyllä löytyy.

  Summa. Epäilen, että meidän neuvottelijamme eivät ymmärrä mitä niissä EU-kokouksissa puhutaan. Allekirjoittavat vaan sopimuksia, kun paperi eteen pannaan. Ja Suomihan on siitä kuuluisa, että noudattaa sopimuksia ja maksaa velkansa. Maksaa vielä toistenkin maiden velat. EU (kaan) ei ole sitä mitä sen sanottiin olevan. Tuli kusetusorganisaatio, jossa tyhmiä viedään kuin litran mittaa. Kävi niin kuin ismeissä aina käy. Aate hyvä, mutta jätkät pilas.

 16. YLE teki jutun Libyasta ja ihmiskaupasta, mutta ei edes mainitse jutussaann Prikaati 48 kun se on CIAn, NATOn, EUn apparaatti.

  YLE: Ensin raiskausleiri Libyassa, sitten seksiorjaksi Eurooppaan – Mercy, 14, joutui ihmiskaupan uhriksi kuten yhä useampi nigerialaisnainen.

 17. Montako tuntia teidän tiimi nukkuu yössä, noh viikossa? Siis yllä olevat txt-henkilöt.

 18. Tämä on osa pakolaiskriisin fiskaalista puolta. Tulee sivutuotteena, josta pääsevät hyötymään monet tahot, vähemmän lainkuuliaisetkin, jos nyt mitään tahoa voi enää sanoa lainkuuliaiseksi. Esimerkkeinä pakolaisten hyväksikäyttö, prostituutio, ilmainen työvoima (palkkojen polkeminen), pakolaisten hoito, rahtaaminen eurooppaan ja takaisin. Nämä toimet ovat jo suurelta osin ”yksityistettyjä”. Joku aina tienaa näillä.

  Suuressa kuvassa velkarahaan perustuvat valtiot tarvitsevat jatkuvasti uusia kuluttajia, muuten velkaponzi kaatuu. Kätevintä on rahdata porukkaa sieltä missä ei kuluteta, sinne missä on vielä varaa kuluttaa. Valtioilla siis. Laskunhan viime kädessä maksavat veronmaksajat.

 19. Kun edellä oli ’sää’-aihekin esillä, niin tässä on pieni lisäys:

  ”Top Scientist Admits on Live TV: Recent Hurricanes are Man-Made
  One of the world’s leading scientists has made a shocking confession on live TV when he accidentally admitted that the recent “man-made” hurricanes have been artificially created through secret government weather modification.

  During an interview on mainstream media outlet CBS news, Physicist Dr Michio Kaku said that the skies have been sprayed with nano particles and storms are then “activated” using “lasers”.

  Geoengineering isn’t a new idea though, and government-funded programs such as the High-Frequencyency Active Auroral Research Program (HAARP) was created in the early 1990s and was an ionospheric research program jointly funded by the U.S.

  Air Force, the U.S. Navy, the University of Alaska Fairbanks, and the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). HAARP was capable of “weaponizing” the weather and has the ability of potentially triggering floods, droughts, hurricanes, and earthquakes….”

  Koko artikkeli: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=157522

  • NASAn avaruusohjelmat naurettavine avaruusasemineen on satukirjoihin kuuluva HOAX, kuten olen täällä usein todennut. Näyttääkin vahvasti siltä, että NASA ja HAARP kulkee käsi kädessä osana maailmanlaajuista ilmastonmuokkaus-ohjelmaa, jossa massiivisiin mittoihin kasvatetuilla luonnonkatastrofeilla hyökätään ihmiskuntaa vastaan. Tämä on myös osa YK:n Agenda 21:tä, joka tähtää – depopulation. Itse olen kallistumassa yhä enemmän sille kannalle, että ns. nuclear power plants tukevat tavalla tai toisella tätä järjetöntä ilmastonmuutos-verkostoa. Chemtrails, joka on maailmanlaajuista, on todellisuudessa ilman ionisoimista, joka on tärkeä osa luonnonkatastrofien luomisprosessia. Oli niin tai näin, näitä HAARP:iin liittyviä keskuksia on sijoitettu tasaisesti ympäri maailmaa, eli tälläiset psykopaatit huipulla istuu!

   Weather hasn’t been natural since the mid 1900’s or maybe even earlier and NASA has it’s name written all over it. Of course, HAARP and HAARP-like facilities as well as chemtrails play their role. Weather modification programs have been active for decades and still people choose to ignore them and act they are only ”conspiracy theories”.

 20. Diabolik 9.9.2017 at 23:41

  En sanoisi, että Witten artikkeli Tsernobylin osalta on (varsinkaan tarkoituksellista) disinformaatiota, mutta se on epätarkkaa tietoa, koska tietyn operaation varsinainen tarkoitus ei ollut vahingoittaa Tsernobylin ydivoimalaitosta, vaan sillä oli kokonaan toinen kohde:

  Book Review Part 1:
  Tom Bearden’s ”Oblivion” (Scalar Weapons)

  Incidents Where Outside Intervention Saved the United States

  In this next little chapter Bearden recounts a number of incidents in which ”a small friendly nation” which has developed scalar weapons similar to those of the old KGB saved the U.S. from pending scalar attacks. (The nation is assumed to be Israel). The first incident was in the 1970s and the attack thwarted by a nuclear threat from the ”small friendly nation.” Later, in 1986, the attack was on the San Andreas fault, an attempt to trigger an earthquake using the Soviet scalar interferometers.
  In April 1986 a private little U.S. group intervened to prevent a forthcoming giant earthquake that was being built up for the greater Los Angeles and San Francisco areas by the KGB scalar interferometers. Via a special electronic device, the group suddenly destroyed one of the distant Soviet scalar interferometer transmitters – thereby initiating the nearby Chernobyl nuclear incident but preventing the loss of perhaps 200,000 U.S. lives in Los Angeles and San Francisco, together with preventing terrible destruction and economic damage. Also in 1986, the same friendly little nation again prevented our strategic destruction by even more powerful energetics weapons developed by the Soviet Union. As early as 1984, the friendly nation simply began exploding very large Russian missile ammunition storage sites, to warn the Soviet Union of what was in store for it, if it attacked.
  This is rather astounding information, that the Chernobyl incident was actually caused by ”shorting out” a nearby scalar weapon by Israel’s scalar interferometers! In fact, protection of the U.S. (which has long lagged far behind Russia in this technology) by Israel may help explain why the U.S. has refused to go against Israel over the Palestinian problem. How Israel acquired the scalar technology long before the U.S. is a mystery except that one might imagine that some of the top Russian scientists might be Jewish and smuggled out the plans. In any case Bearden suggests that the U.S. is gradually catching up and that at least 10 nations now have the scalar weapons at some stage of development…”
  http://www.prahlad.org/pub/bearden/OblivionPart01.htm

  Lyhyt esittely Tom Beardenista: http://www.cheniere.org/books/excalibur/glossary/014edited.htm

  • Jos ymmärrät saksankieltä, niin seuraavasta löydät seikkaperäisemmän selostuksen edelliseen liittyen:

   ”AKW-Tschernobyl von Lt. Col. Bearden
   Veröffentlicht am 4. Dezember 2011

   Unser Angriff auf AKW-Tschernobyl von Lt. Col. Bearden

   Tom Bear­den, ehem. Oberst-Leutnant des US-Militärs, Skal­ar­tech­nik– Spe­zia­list und pen­sio­nier­ter Ana­ly­ti­ker beim Pen­ta­gon. Er berich­tet über die Skalarwaffen-Attacke im Zusam­men­hang mit dem TSCHERNOBYL– DESASTER!…”
   http://www.chemtrail.de/?p=117

  • Muutamia poimintoja edellä viitatusta Beardenin tekstistä:

   ” The discovery of scalar electromagnetics is the final test for any species anywhere in the galaxy, the test as to whether that species will use it to build an earthly paradise, or to wield the double-edged sword unwisely and destroy itself. I suspect it is a test more often failed than passed. It is nothing less than the ability to engineer physical reality.”

   “Bearden goes through the history of this discovery and the ways in which these waves have now been weaponized in a number of countries and many different ways they can be engineered to destroy. At the same time he shows how the same discoveries could lead to virtually FREE ENERGY planetwide and an end to the crisis of global warning. This is the final test for a conscious thinking species, to use nature’s ultimate gift for good or evil.”

   Seuraava on otsikon “Suppression of ”Energy-from-the-Vacuum” Electrical Systems” alta:

   “Bearden next gives a harrowing list of the means by which those verging on working FREE ENERGY devices can be taken out by the cartels or the rogue groups in governments and corporations. It’s a scary list of the spy vs. spy type, but one method involving portable scalar interferometers really stands out.
   Or one gets hit with a microwave ”shooter” whose wavefront has been carefully modified by the Venus ECM (electronic countermeasures) technique, to dramatically disrupt the receiving heart by throwing it into violent and uncontrolled fibrillation. The target falls, goes into convulsions, thrashes a bit, and expires with a legitimate massive stroke, heart attack, or both. The smaller short range shooter is about the size of a small paperback textbook, and fits inside the assassin’s coat pocket. A larger longer range shooter is about the size of a bazooka. It will shoot right through walls and windows, killing a person inside the building (after locating the target’s body heat through the wall or window with an infrared device).
   The above is something to keep in mind when certain people seem to suddenly and conveniently die of a heart attack or stroke. Assassinations can now be done in a perfectly covert way leaving no evidence whatsoever.”

 21. Valitettavasti olet ystävä hyvä astunut miinaan!

  Tom Beardenilla on vahva kusettajan ja huuhaamaakarin maine.
  Tutustuin hänen väitteisiinsä ja täytyy todeta, että fysiikkaa kohtuullisen hyvin tuntevana henkilönä en usko hänen mielikuvitusfysiikkaan pohjautuvia väitteitä!

  http://www.bariumblues.com/bearden_disinformation.htm

  https://rationalwiki.org/wiki/Thomas_E._Bearden

  Tässä lyhyt katkelma Scalar weapons:sta:

  ”People go about their daily lives on a beautiful day. When suddenly, every molecule within 50 miles leaps to a temperature hotter than the sun, vaporizing every living creature, shattering every rock into plasma, obliterating every construction. The atmosphere flashes to dissociated gases and expands to many times its size, kicking off a terrible shockwave that rips three times around the planet. The awful event lasts less than a second, and not even dirt remains behind. Ash and slag rain for several hours. This is a scalar weapon, a power unlike anything in conventional physics, said to be invented by the obsessive genius Nikola Tesla”

  Mietippä nyt hetki, voiko tuo edellä kuvattu olla edes mahdollista?

  Siis perkele, kaveri väittää että 50 mailia on täystuhoalue vaikka paineaalto matkaa kolme kertaa maapallon ympäri vain sekunnin murtoosassa!???

  HEI HALOO, onko ketään kotona??

  Ydinaseen räjähtäessä lämpötila räjähdyksen keskustassa nousee helposti 100 miljoonaan celsiukseen(4-5 kertaa Auringon keskuksen lämpötila)
  Kuitenkin paineaalto näin suuresta kuumuudesta ja energiasta riippumatta etenee aluksi vain huomattavasti ääntä nopeammin hidastuen kuitenkin jo muutaman kilometrin matkalla vain satoja kilometrejä tunnissa olevaksi nopeudeksi!

  Kysynkin, miten suuri energia tarvitaan jotta paineaalto kiertäisi maapallon ympäri alle sekunnissa ja vieläpä kolme kertaa?!
  Ja miten on mahdollista että noin perkeleen moinen energia tuhoaisi vain 50 mailin alueen???

  Tuon mielikuvituksellisen paineaallon pitäisi matkata noin vajaat puolet valonnopeudesta ja koska vauhti hidastuu koko ajan alkuräjähdyksen jälkeen, pitäisi alkunopeuden tuolla paineaallolla olla monikertainen valonnopeuteen nähden.

  Suoraan sanottuna, tuollainen mielikuvituksellisen nopea paineaalto repisi koko planeettamme kappaleiksi!
  Itse asiassa tuo ei ole edes fysiikan lakien mukaan mahdollista.

  Suhteellisuusteorian mukaan yksikään kappale, jolla on massa, ei voi saavuttaa valonnopeutta. Valonnopeus on myös kaiken informaation, myös massattomien hiukkasten, nopeuden yläraja.

  On myös täysin loogista että suurvalloilla ei ole voinut olla 70-luvulla tämänkaltaisia aseita koska ydinaseita on kehitelty siitä eteenpäin ja vielä tänäkin päivänä kehitellään. Eihän ydinaseissa olisi mitään järkeä jos tuollaista supertekniikkaa olisi mahdollista käyttää. Neuvostoliitto olisi varmasti hävittänyt koko Jenkkilän kartalta mikäli he olisivat omanneet edellä kuvattua asetekniikkaa!

  Pidän siis tämänkaltaisia väitteitä mielenvikaisina ja mielikuvituksellisina!

  P.s. Kaikesta edellä kuvatusta riippumatta maailmassamme tapahtuu suuria ja salattuja asioita jotka on tehokkaasti salattu suurelta yleisöltä. ”Pinnan alla” on paljon salattuna meiltä tavallisilta ihmisiltä. Kuitenkin mitä tahansa väitteitä ei kannata uskoa, paljon disinformaatiota on liikkeellä tänä päivänä. Tämä on tarkoituksella levitetty nettiin.

 22. Kerropa Diabolik ensinnäkin, mistä tuo lainaamasi englanninkielinen tekstinpätkä on peräisin, KENEN kirjoittama ja mistä laajemmasta tekstiyhteydestä – jos sellaista ylipäänsä on olemassa?

  Itse löysin sen vain seuraavasta ja muualtakin vain seuraavaan viitattuna:
  https://skeptoid.com/episodes/4121
  ja siinäkin ilman lähdeviittausta tekstin alkuperästä.
  Sivustolla sanotaan mm.:
  ”Skeptoid generally examines four basic types of popular pseudosciences” ja kuten ”Conspiracy theories, like chemtrails” or 9/11 ”truth” theories”, https://skeptoid.com/about.php

  Toinen suoraan viittaamistasi Beardenia koskevista lähteistä on https://rationalwiki.org
  Sieltä löytyy mm. pitkä luettelo ”salaliittoteorioista”: https://rationalwiki.org/wiki/List_of_conspiracy_theories

  Esimerkkejä:
  Global warming is a hoax

  HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) for possible use in ”weather control” as a weapon
  Bush et al. knew about the 9/11 attacks in advance. And let them happen.
  JFK was not killed by Lee Harvey Oswald acting alone.
  Roosevelt knew about the Pearl Harbor attack in advance, and let it happen.
  Gun control is a tool to prevent population from revolting against the government.
  The NSA has been spying on Americans and many others.
  Liberals have taken over public schools from where the indoctrinate children with Marxism.
  ISIS was created by the US and Israel in order for both countries to overthrow the Assad government of Syria.
  Cultural Marxism that Jews Marxists own and run Hollywood, the media, and academia in the U.S.A. and around the globe
  The world is secretly ruled by the Rothschild family, who are a family of extremely successful and powerful bankers.
  The Federal Reserve deliberately causes inflation and recessions.
  Luetellut asiat ovat Rationalwikin mukaan siis vain ”salaliittoteorioita” eli täyttä potaskaa!
  Entäpäs sitten mitä totuuksia Rationalwiki kertoo Thomas_E._Bearden’ista?!

  Bariumblues sivun ”todistelut” (jotka on otaksuttavasti kohdistettu) Beardenin TIETEELLISTÄ/ammatillista pätevyyttä vastaan ovat puolestaan puutaheinää kuten ”Bearden’s claims are ridiculous”, ja ”Bearden has claimed that the new scalar superweapons were developed, produced, manned, and operated by the KGB itself, and that the Yakuza (Japanese mafia) has acquired these soviet superweapons.”, jolla sinänsä ei ole mitään tekemistä Beardenin tieteellisen pätevyyden kanssa.

  Samoin seuraavalla ei ole mitään tekemistä Beardenin tieteellisen pätevyyden kanssa:
  ”Demonizing others–especially the Soviets, — is a familiar disinformation strategy which Rumsfeld and Cheney have been using for decades.”
  Järjetön on myös väite ”Thomas Bearden and Steven M. Greer have shared a beach house with two international oil companies.”, koska mm. Beardenin (ja monien muiden) esittämän nollapiste-energian käyttöönotto ajaisi öljy-yhtiöt konkurssiin!
  Bariumblues-sivun loput ”todistelut” Beardenin TIETEELLISTÄ pätevyyttä vastaan ovat samaa luokkaa yllämainittujen väitteiden kanssa.

  Beardenilla on Yhdysvaltain armeijan korkeana evp-upseerina sellaista tiedustelutietoa esim. neuvostoaikaisesta KGB:stä, jota ei löydy sen enempää valtamediasta kuin vaihtoehtomediastakaan, joten sitä on tavallisen tallaajan mahdotonta väittää todeksi tai epätodeksi.

  • Eräs toinen, joka on tutkinut mm. skalaariaaltoja on saksalainen vaihtoehtoisten energiateknologioiden professori Konstantin Meyl Furtwangenin sovellettujen tieteiden yliopistossa.
   Hänen sivustonsa on http://www.meyl.eu

   Seuraavassa on luettelo hänen vertaisarvioiduista tieteellisistä julkaisuistaan: http://www.meyl.eu/go/index.php?dir=47_Papers&page=1&sublevel=0

   Seuraavasta on vapaasti ladattavissa hänen kirjansa Der Skalarwellenkrieg, jota en ole löytänyt englanniksi käännettynä:
   http://www.freepdf.info/index.php?post/Meyl-Konstantin-Der-Skalarwellenkrieg

   Laittamalla pdf-lukijan hakuikkunaan sanan ’russ’ löytyy lähes kautta koko kirjan viittauksia myös venäläisten mm. skalaariaaltoihin perustuvaan sotilaalliseen teknologiaan, vaikka Meylillä ei olekaan samaa tiedustelulähteistä saatua tietoa, jota evp-kenraaliluutnantti Beardenilla on.

   En ole varsinaisesti yrittänytkään perehtyä, sanan varsinaisessa merkityksessä sen enempää Meylin kuin Beardenin itse kirjoittamiin teksteihin. Mutta pelkällä selailulla saa sen käsityksen, että he puhuvat paljolti samasta asiasta skaalaariaaltojen osalta.

   Miksi sekä Meylin että Beardenin julkaisema tieto yritetään monin eri tavoin mitätöidä mm. kymmenien disinformaatio-sivustojen avulla, johtuu monista tekijöistä.
   Yksi näistä on varmasti usein viitattu ”Jokaisella totuudella on kolme vaihetta. Ensin sille nauretaan avoimesti, sen jälkeen sitä vastustetaan väkivaltaisesti. Lopulta se hyväksytään itsestäänselvyytenä”.

   Eräs toinen on se että eri maiden hallitukset ja sotilasjohto ilmeisestikään eivät halua, että skaalariaaltoihin liittyvää tietoutta julkistetaan.

   Zio-globalisteille mm. velkaponzin ohella on nollapiste-energiaa käytävien teknologioiden pimittäminen tärkeimpiä valtapyramidin pohjalla olevien orjuutus-menetelmiä. Zio-globalistit istuvat luonnollisesti öljy-yhtiöiden kanssa samassa veneessä, yhteisenä motiivina myös helpon rahan saaminen.

  • Tuon Skeptois sivuston tekstin pätkät lähteet löytyvät sivuston alaosasta.

   References & Further Reading:

   Heti ensimmäisenä ja tärkeimpänä lähteenä:

   Bearden, T. Analysis of Scalar/Electromagnetic Technology. Chula Vista: Tesla Book Co., 1990

   Ongelma Beardenin kanssa on siinä että mies on täysi feikki!

   Hän EI OLE niin kuin toisin väittää, ydinfyysikko eikä minkään sortin tieteenharjoittaja, ainoastaan maallikko keksijä/tutkija.
   ”Tohtorin” tutkintonsa hän on hankkinut ”postilokero-yliopistolta” joka ei edes ole oikea yliopisto!

   Tutustuin hänen väitteisiinsä ja kyllä ne ovat niin korkealentoista potaskaa, että kuka tahansa maalaisjärjellä jo voi todeta niiden olevan valhetta. Häntä on pyydetty todistamaan ”Free Energy” laitteensa oikea toimiminen mutta hän ei ole suostunut tekemään sitä.
   Tämä on tyypillistä kusettajille.

   Voit tutustua tämän huuhaamaakarin väitteisiin tällä sivustolla:

   http://u2.lege.net/newebmasters.com__freeenergy/external_links_from_phact.org/z/beardenreview.htm

   Yksi typerimmistä hänen väitteistään on tämä:

   ”claims he can now simply and easily deactivate radioactive materials” Siis jollakin ”salaisella vempaimella” hän voisi muka helposti deaktivoida radioaktiivista materiaalia!
   Pelkästään tämä väite todistaa minulle hänen olevan paskanpuhuja. Jos hänellä tuollainen erikoisosaaminen olisi, hän olisi jo aikoja sitten monimiljardööri, koska kansainväliset ydinenergiafirmat maksaisivat hänelle saatanasti tiedosta jolla esim. ydinjäte voitaisiin helposti deaktivoida. Tuollainen keksintö säästäisi miljardeja!

   Mitä tulee tuohon toiseen kaveriin(Konstantin Meyl), niin häneen palaan myöhemmin.
   Hän on näistä kahdesta ainoa joka on oikeasti tieteen harjoittaja/tutkija ja professori.

   En löytänyt kuitenkaan hänen väitteistään koskien ”Scalar Wave” asioita, mitään noin sekopäistä mitä tämä Bearden on tuonut esille!

   • Ensin en uskonut väitettä Beardenin feikki-tohtorintittelistä todeksi, mutta käväisy tuon feikki-”yliopiston” sivustolla ja todisteiden puuttuminen hyväksytystä väitöskirjasta osoitti huijauksen tapahtuneen. Se ei itsessään todista Beardenin esittämiä tekstejä vääriksi, mutta murentaa huomattavasti yleisellä tasolla hänen uskottavuuttaan – kuinka on tuollaisen töppäyksen mennytkin tekemään. Itselläni ei ole fysiikasta sellaisia riittäviä tietoja, että edes yrittäisin arvioida, missä määrin otsikon ”Tom Bearden – A Critical Examination of His Claims” alla u2.lege.net-sivustolla esitetyt väitteet Beardenia vastaan perustuvat tosiasioihin.

    Sivuston http://u2.lege.net/newebmasters.com__freeenergy/external_links_from_phact.org/z/beardenreview.htm
    takaa löytyvä sivusto http://u2.lege.net/newebmasters.com__freeenergy/external_links_from_phact.org/ on tyypillinen ns. skeptikko-sivusto (kuten nuo Skeptoid ja Rationalwiki), joista monet ilmeisesti ovat zio-globalisti-tahojen rahallisesti tukemia ja joiden tarkoituksena on osoittaa huuhaaksi kaikki, jonka valtavirtamediat ovat ”salaliittoteorioiksi” julistaneet tai tabuina vaikenevat. Tässä tapauksessa tarkoituksena on ilmeisesti tukea zio-globalistien ja heidän öljy-yhtiöidensä tosiasiallisen energia-monopolin säilymistä lyttäämällä ja mustamaalaamalla kaikki mahdollisiin ’free energy’-keksintöihin liittyvä huuhaana.

    Edelleenkään en ole löytänyt, mistä tuo lainaamasi em. englanninkielinen tekstinpätkä on alkujaan peräisin, ei ainakaan tuolla Skeptoid-sivustolla viitatuista Bearden- tai Tesla-nimen sisältävistä lähteistä ja muita mainittuja lähteitä ei pääse internetistä lukemaan. Edelleen haluaisin linkin suoraan sinne, mistä tuo tekstinpätkä löytyy ja KUKA sen on alunperin kirjoittanut.

    Yksi Beardenin – ja Nikola Teslan – keskeisistä aiheista on ’free energy’.
    Se mitä Beardenista on väitetty, oli se sitten totta tai vain mustamaalauksella mitätöintiin pyrkivää, ei hetkauta käsitystäni tuosta ’free energy’-aiheesta mihinkään ja viittaan seuraavaan: ”Does the QEG Free Energy Violate the Laws of Physics?”, http://qegfreeenergyacademy.com/does-the-qeg-free-energy-violate-the-laws-of-physics/ ja muuhun tuolla sivustolla esitettyyn.

    OEG on Nikola Teslan patenttiin pohjautava Quantum Electric Generator ja tuolla sivustolla sanovat koonneensa kuusi sellaista toimivaa laitetta.

 23. Juu, en missään tapauksessa itsekään yritä esittää, etteikö vaihtoehtoisia energiamuotoja löytyisi!
  Kyllä niitä on ja tulevaisuudessa kehitellään koko ajan lisää:

  http://brillouinenergy.com/

  Ongelma valitettavasti on kuitenkin se, että huijareita on helvetisti liikkeellä jotka etsivät taloudellista hyötyä hyväuskoisista ihmisistä!
  Varsinkin sivustoilla joilla esiintyvät ”asiantuntijat” eivät todellisuudessa ole minkään tieteenalan ammattilaisia.

  Mä koitan löytää, mistä tuos skeptoid sivuston tekstinpätkän tiedot ovat peräisin.
  Vaatii vaan aikaa….

  • Nähtäväksi jää, sallitaanko Brillouin Energy Corporationin ruveta massavalmistamaan ja -markkinoimaan kylmäfuusio-laitteitaan.

   Prof. Antony Sutton julkaisi jo v. 1999 kirjansa ”Cold Fusion: Secret Energy Revolution”.
   Sen mukaan jo silloin:

   ”cold fusion in several variants is already working in research labs around the world and will soon be brought to market by several different companies.”

   ”Cold fusion today has many variants including catalytic, vapor phase, [and] solid state and has been verified in over 200 laboratories world wide. These include U.S. government labs… Numerous private firms worldwide have also confirmed, including Fiat, Motorola, Westinghouse, Toyota, EPRI (Electric Power Research Institute) and Stanford Research Institute,”

   ”a New Jersey company called BlackLight Power, Inc. is on the verge of announcing a catalytic hydrogen technology that ”originates in cold fusion.” Another company called Catalytic Fusion Power, Inc. ”uses a standard, off the shelf carbon platinum catalyst with deuterium gas” to produce power. This technology is currently being scaled up to a marketable level and has been financed by DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency)”

   ”Free energy is here with water as fuel and will revolutionize our world. One device is the size of a thermos flask, uses water as fuel and lasts indefinitely,” Sutton sanoi.

   Eipä taida vieläkään noita edellämainitunlaisia laitteitä löytyä MASSA-valmistettuina ja -markkinoituina: zio-globalistit öljy-yhtiöineen ja lakeijoineen eivät kaihda keinoja tosiasiallisen energiamonopolinsa säilyttämiseksi. Lähes rajattomine rahavaroineen heillä keinoja kyllä riittää ml. kiristys, uhkailu, murhat jne. Kylmäfuusio on vain yksi heidän monista ainakin tähän mennessä käytäntöön soveltamisen tasolla eliminoimistaan tekniikoista, jotka on uhanneet tai potentiaalisesti uhkaavat heidän energiamonopoliaan.

   • Tuossa on tietty paljon totta, täytyy muistaa kuitenkin, että nuo vapaa-energia laitteet(kylmä fuusio ym.) tuottavat vielä aika pieniä määriä energiaa. Niillä ei voida vielä korvata ydinenergiaa.

    Tulevaisuudessa varmasti voimakas läpimurto tapahtuu tällä alueella, siitä olen varma.
    Sen tapahduttua, toivottavasti varsinaisen fuusiovoimalan kehityksen rahoitus katkaistaan!

    Se on alun perinkin tuhoontuomittu yritys!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here