Sosiaali- ja terveyspalveluita yksityistetään täyttä häkää, vaikka jokainen asiantuntijalausunto viittaa siihen, että paljoa pahemmin ei maa enää itseään voisi polveen ampua – rautatieyhtiöstä puhumattakaan.

Helsingin huumepoliisin päällikkö paljastuu kylän kovimmaksi gangsteriksi, jonka jälkiä Suomen vaikutusvaltaisimmat poliisijohtajat ovat tietämättään peitelleet jo vuosikausien ajan. Entistä poliisijohtoa epäillään virkarikoksista, johon maamme sisäministeri totesi, että ne eivät ole kunniaksi kenellekään.

Korkein hallinto-oikeus määrää eduskunnan vieraslistat julkisiksi, minkä seurauksena eduskunnan hallintojohtaja päättää silputa jokaisen vieraslistan työpäivänsä päätteeksi. Tiedot ehtivät olla vuosikausia säilyttämisen arvoisia, mutta kuin taikaiskusta ne muuttuivat hyödyttömiksi henkilörekistereiksi.

Verohallinto ohjeistaa työntekijöitään sulkemaan kokonaan silmänsä alle 30 000 euron pimeiltä lahjoituksilta, koska ne voivat mahdollisesti olla virheellisiä. Poliisia asialla ei ainakaan tule missään nimessä vaivata, vaikka lain mukaan verottomana lahjana saa antaa korkeintaan 5 000 euroa kolmessa vuodessa.

Suomen entinen sosiaali- ja terveysministeri ja yksi sote-uudistuksen pääarkkitehdeista loikkaa terveyspalveluita tuottavan yhtiön palvelukseen, ja valtiovarainministerin lähin avustaja lähtee samalla ovenavauksella.

Tasavallan pääministeri puolestaan purkaa pahaa oloaan hänestä kirjoittaneelle toimittajalle, jota kiinnosti pääministerin mahdollinen jääviys omistajaohjauksesta vastaavana ministerinä.

Liikenne- ja viestintäministeri vesittää vuosia jatkuneiden ja miljoonia euroja maksaneiden, epäasiallisten johdannaiskauppojen tutkinnan valtion omistamassa yrityksessä.

Suomen eduskunnan alaisuudessa toimivan julkisen palvelun yleisradiotoimintaa harjoittavan viestintäyhtiön uutis- ja ajankohtaistoiminnasta vastaava päätoimittaja vihjailee, että se voisi irtautua Julkisen sanan neuvostosta. Julkisen sanan neuvoston sijaan hän irtautuikin tehtävistään ja lähti Oxfordin yliopistoon opettamaan 90 000 euron tilipussi taskussaan.

Nivalassa toiminut kanadalainen kaivoskonserni pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa, laittaa lapun ovelle ja sammuttaa valot perässään – ja jättää jälkeensä saasteet ja useiden miljoonien eurojen laskun, jonka veronmaksajat joutuvat hoitamaan omasta pussistaan.

Suomalaiset laitetaan maksamaan myös Talvivaaran pilaamien vesistöjen kunnostuksen, koska vastuussa olevaa yhtiötä ei enää virallisesti ole olemassa. Talvivaaran tilalle on tullut valtion omistama Terrafame, jonka konsulttilistoilla miljonäärinäkin tutuksi tullut Pekka Perä ilmeisesti ainakin osittain on.

Finanssivalvonta teki viime vuonna yhteensä 2 tutkintapyyntöä poliisille, antoi 2 julkista varoitusta sekä 3 seuraamusmaksua ja 2 rikemaksua. Poliisissakin on ihmetelty useamman vuoden ajan sitä, miksi Fiva ei tarjoa heille enempää tutkittavaa. Tutkintapyynnöt voi vuosittain laskea yhden käden sormilla.

Suomen hallituksessa istuu viisi ministeriä, joilla ei ole lainkaan puoluetta. Tai siis he eivät ole saaneet puolueen perustamiseen tarvittavia kannatuskortteja vieläkään kasaan. Tuoreimman mittauksen mukaan ministerien humpparyhmän kannatus olisi noin 1,6 prosenttia.

Sitä minä vain, että mitä helvettiä tässä maassa oikein tapahtuu?

Samperin tunarit.


 

Teksti on julkaistu alunperin kirjoittajan blogissa 13.9.2017.
¤

Kekkosen uudenvuodenpuhe 1959.
Kuva: CC0 (via Wikimedia Commons)
Kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen

¤

 

 

SaveSave

SaveSave

52 KOMMENTTIA

 1. Lähtökohtaisesti maan tapaa täällä vaan tapahtuu,ottamatta kantaa yksittäistapauksiin.Siksi toiseksi,ei saisi antaa pelolle valtaa,vaikka ministerit onkin suojattu turvamiehillä ja poliiseille annettaneen rynnäkkökiväärit.

 2. Martti Asikainen,

  miksi et maininnut Sauli Niinistön USAn, NATOn, EUn Venäjän vastaista taloussaartoa, Sauli Niinistön NATO-isäntämaa-sopimusta, Sauli Niinistön USAn ja NATOn Venäjän vastaista sotaharjoitusta Suomen maa-, meri-, ilma-alueilla, Sauli Niinistön tiedustelulakia, Sauli Niinistön USAn, NATOn Hybridiosaamiskeskusta Suomessa.

  • Niin, voisi melkein sanoa että tärkein unohtui vaikka merkittäviä ovat nuo esiin tuodut asiatkin.

  • Kun kanala on läpimätä, asiasta on turha syyttää opportunistikukkoa (Sale), toisiinsa törmäileviä kotkottavia kanoja (median toimittelijat) ja homeisia jyviä (sokea ja / tai flegmaattinen kansa). Asikainen luettelee tässä niitä syvimpiä ongelmia, prkleen rakenteita (hyvinvointi) syöviä loisia – tupajumeja [ministeri(ö)t, lobbarit, yritysjohtajat, banksterit ja niiden lika(iset virkamies)työläiset jne.]

   (Jos arvata pitää, veikkaisin ettei Asikainen ehdi kiireiltään tänne selittelemään rajausvalintojaan.)

   • ”Asikainen luettelee tässä niitä syvimpiä ongelmia, prkleen rakenteita (hyvinvointi) syöviä loisia – tupajumeja [ministeri(ö)t, lobbarit, yritysjohtajat, banksterit ja niiden lika(iset virkamies)työläiset jne.]”

    Johanna, oletko tosiaankin sitä mieltä, että mainitsemasi tahot ovat niitä ”syvimpiä” ongelmia? Mikäli näin on, vielä on matkaa tämän maailmanlaajuisen ”salaliiton” korkeimmalle huipulle…. tuohan oli vain pintaraapaisu.

    Ja Asikaisen kiireeseen on turha hiljaisuuden laskeutuessa vedota. Kyseinen henkilö kommentoi ahkerasti Uuden Suomen blogejaan, joten eiköhän kyse ole paremminkin arvovalinnoista.

    • Minkä ”huippusalaliiton” kuvittelet toimivan ilman kykyä manipuloida rakenteita?

     • Siihenhän ”huippusalaliiton” toiminta luonnollisesti perustuu, mutta rakenteissa tapahtuva järjestelmän manipulointi ei ole toki ihmiskunnan ”syvin ongelma” – ainoastaan ”naula”, joka menee sinne minne kurikka sen ajaa. Meidän ei pitäisi keskittyä niinkään seurauksiin vaan perimmäisiin syihin, ja syvin syy ei ole nämä korruptoituneet juoksupojat, vaan sitä pyörittävä moottori. ”Kun yksi juoksupoika lähtee, toinen astuu tilalle”, eli mikään ei muutu. Systeemi pitää sisällään miljoonia ja taas miljoonia juoksupoikia, kuten esim. Truth_hunterin jankuttamat sionistit, mutta sirkusta pyörittävä moottori koostuu hyvin pienestä ihmisryhmästä, jonka poistaminen huipulta pysäyttäisi kerralla koko moottorin.

      Suomen poliittinen eliitti on puun ja kuoren välissä, yksikään politiikko yhdessäkään kansallisvaltiossa ei kykene pedon tuulimyllyä pysäyttämään. Se pyörii niin kuin se pyörii, sillä EU:lla on täsmälleen yhtä VÄHÄN valtaa kuin YK:lla, koska molemmat ovat peiteorganisaatioita kansallisvaltioiden järjestelmälliselle alasajolle, jota nukkehallitusten ja valemedian yhteistyöllä toteutetaan.

      Pelin juoni perustuu päivittäin työstettyihin valheisiin ja PELKOON, sillä lähes kaikki mitä valtamedia sinulle päivittäin syöttää on valetta. Ihmisiä pelotellaan kaikin mahdollisin tavoin, kuten esim. tämä suojelupoliisien ylläpitämä terroristiteatteri tai P-korean pikku-Kimin kauhistuttavat ohjukset. Oikeesti… ihanko aikuisten oikeesti? Jokainen, joka jaksaa käydä läpi YouTubissa olevaa aineistoa edes puoli tuntia, huomaa kyllä sen, että kaikki kuvat ja videot P-koreasta on amatöörimäisesti manipuloitu – niissä ei ole totuuden häivääkään.

      Ihmiskuntaa ei siis hyödytä nämä loppumattomat keskustelukerhot, jota käydään ruohonjuuritasolla, se on itseasiassa juuri se, joka pitää pedon – valheisiin perustuvan – systeemin hengissä. Ongelmat tulevat kasvamaan vuosi vuodelta, sillä tämä paisuva pullataikina ei tule lysähtämään kasaan ennen kuin pedon moottori sammuu.

      Kuka tunnistaa vihollisen?

     • Ai että jokainen kuva Pohjois-Koreasta on manipuloitu? Ymmärrät kai että Pohjois-Koreassa käy vuosittain tuhansia turisteja jotka saavar ottaa ”vapaasti” kuvia, toki sallittujen alueiden sisällä? Vai onko tämä osa salaliittoa ja turistit näyttelijöitä?

     • Lähes kaikki valtamedia julkaisemat kuvat ja videot on amatöörimäistä ”Bollywood” tuotantoa, eli ne on lavastettu. Oletko muuten itse käynyt P-koreassa?

     • Vastaat itse oma kysymykseesi ?! Teatterin sisällä saa liikkua lavasteiden alueella, eli ”vapaasti…sallittujen alueiden sisällä”. Taitaa tuo Pohjois-Korea konflikti olla käsikirjoitettu niin, että imperiumi voi ylläpitää Japanin ja Etelä-Korean miehitystä (lähemmäs 100,000 sotilasta). Kuka missäkin roolissa.

    • Nimimerkin takaa huuteleminen ja salaliittoteorioiden esitteleminen on myös arvovalinta. Sellaisille kun ei yleensä anneta kovin paljoa painoarvoa. Johanna totesi tuossa aivan oikein, että tässä on melko paljon kiireitä siviilielämän puolella. Muuttoa kotimaan kamaralle ja sitä rataa.

  • NATO-jäsenyyden kannattavuudesta Suomelle voi olla montaa mieltä, mutta ulkomaanpolitiikassa Yhdysvaltain puolen valitseminen ei ole epäpätevyyttä, se on mielipide-ero. Jutussa listattiin tehtävässä epäonnistumisia ja virkarikkeen rajamailla olevia tekoja, mielipiteestäsi eroava ulkopolitiikka ei ole kumpaakaan.

  • Markku Salomaa sotahistorioitsija YLE:n aamutv:ssä: Katelkaa Areenasta. 10 tähteä

   Vihdoin lihaa luiden ympärillä, eikä enää bulshittiä. Kuten lähes kaikki tietävät:
   Venäjän puolustus toimii ennaltaehkäisevän iskun periaatteella.

   Ydinasevallalla (=Venäjä) ei ole mitään syytä hyökätä liittoutumatonta ydinaseetonta valtaa(Suomea) vastaan.

   Ydinaseeton valtio ei muodosta minkäänalaista uhkaa ydinasevallalle. (Lue myös rauhantahtoista valtiota vastaan)

   Ydinaseeton valtio ei voi voittaa sotaa ydinasevaltiota vastaan.

   Pieniä hyökkäyksiä voi tehdä, mutta ydinaseeton valtio ei uhkaa koko ydinasevaltion olemassaoloa.

   Nyt Suomen liittouduttua ydinasevaltio USA:n kanssa ja harjoitellessa yhdessä Naton kanssa, Suomesta on tullut suurempi uhka Venäjän turvallisuudelle.

   Se tarkoittaa sitä, että Venäjä käyttäisi ennaltaehkäisevää iskua Suomea vastaan ja/tai Suomen alueelle mahdollisesti tunkevia muita joukkoja vastaan.Nyt Venäjä joutuu ennakolta torjumaan Suomen alueelle tulevat ulkomaan joukot.(Naton/Ruotsin lentokoneet,laivat, etc. kriisitilanteessa)Siis ennenkuin ne ovat Suomessa.

   Tarpeen vaatiessa Suomen infra tuhotaan, lentokentät, satamat jne. Tämän tarpeen arvioivat Venäjän asevoimat. He päättävät milloin mahdollisesti joutuisivat iskemään Suomeen ennaltaehkäisevästi.

   Ylivoimaisen vihollisen Venäjä ennaltaehkäisisi ydinasein.

   Suomi yhdessä kumppaniensa kanssa muodostaa nyt ylivoimaisen vihollisen. Suomen päättäjät ja erityisesti sotilassiipi pelaavat kovin panoksin venäläistä rulettia. Rulettia jossa on panoksena, ei enempää eikä vähempää kuin koko kansan olemassaolo.

   Riittää kun Baltiassa tapahtuu jotain sellaista johon Suomi on lupautunut auttamaan… Ennaltaehkäisy voi tulla myös vahingon seurauksena, jos Naton suuret sotaharjoitukset Baltiassa tai muualla sellaisen laukaisevat. Syitä on monia milloin Venäjä saattaisi joutua painamaan nappia ja ennaltaehkäisevästi tuhota Suomen.

   Ennaltaehkäisevä isku tulisi myös tapauksessa, että USA/Nato/Ruotsi, muu kumppani päättäisi syöksyä Ukrainan avuksi, toki tiettyjen olosuhteiden vallitessa!

   Kiitos kaikille tasapuolisesti siitä, että Suomi on nyt Venäjän ydinaseiden maalitaulu ja ennaltaehkäisevän iskun kohde.

   Olette myös onnistuneet lisäämään sotaan joutumisen riskiä varovaisen arvion mukaan 600 prosentilla.

   Arviointi on vaikeaa, koska vielä muutama vuosi sitten riski oli lähes nolla. Venäjällä ei ollut mitään sotilaallista intressiä Suomen suuntaan. Sen ongelmat olivat Balttiassa ja kasvoivat sitä mukaa kun Naton/USA:n ja Venäjän välit heikkenivät/heikkenevät.

   Miksi tämä kerrottiin vasta nyt? Ehkä Tandem-hakemus Natoon jätetään pian, tai sitten koska MR Nato eli kaikkien Natottajien isä, Björn Wahlroos astui esiin. Ei ole ollut vaikea arvata, että Natotusta johdetaan Ruotsista käsin. Siellä luodaan Suomen puolustuspolitiikka.

   Suomen klovnit kuuluvat lähinnä sirkukseen ja sielläkään eivät vedä maksavia katsojia puoleensa.

   Björn ei tunnetusti tuo asioita esiin puolivalmiina, silloin ollaan jo lähes valmiina: Sotaan tai Natoon, hakkapeliitta ei petä.

   Stnan tunarit minkä teitte Elisabeth Rehn ja Nalle Wahlroos!!

   • (Yllä Suomi siis voisi tehdä pieniä hyökkäyksiä ison ydinasevallan siitä edes häiriintymättä)
    Walhroos tuli vihdoin kaapista ulos.

    Tästä pitäisi keskustella, kun natottajat ovat sen dementiassaan kokonaan unohtaneet: (Nyt Suomen turpo-urpot liikettä näppäimistöö)

    Jos tilannetta yrittäisi valaista yksinkertaisen kuvitteellisen esimerkin avulla:

    Baltiassa, Ukrainassa tai Syyriassa Venäjän hävittäjälentokone lukitsee Naton/Usan hävittäjälentokoneen maalitaulukseen.

    Kohteen mittaristossa syttyy alert-valo, punainen valo vilkkuu räikeästi ja kertoo lentäjälle, että nyt sitä uhataan.Pilotti ei voi varmuudella tietää laukaiseeko venäläinen lentäjä ohjuksen sitä kohti vai ei.

    Jos Naton/Usan järjestelmä toimisi reaaliaikaisesti, tieto uhasta(tieto punaisen valon syttymisestä) välittyisi Naton ja sen kumppanien kaikkiin komentokeskuksiin: Lentokentille, lentotukialuksille, jne. Kaikki nämä siirtyisivät hyökkäys/puolustusvalmiuteen.Naton ja sen kumppanien kentiltä, lentotukialuksilta hävittäjät ampaisivat liikkeelle. Saattaisi olla että ensin koneita nousisi vaikka vain Puolasta tai Norjasta.

    Venäjän komentokeskuksissa nähdään tämä hävittäjien nousu, ja siellä mietitään miten vakavaa tämä tällä kertaa on.
    He tekevät päätöksensä ennaltaehkäisevästä iskusta. Muutamassa minuutissa koko Suomi on tuhottu.

    Koska Suomessa ei olla tietenkään niin tyhmiä, että annettaisin tälläisen tapahtua, niin Suomessa koetetaan varautua Venäjän ennaltaehkäisevään iskuun.
    Se tarkoittaa eriasteisia ohjuspuolustusjärjestelmiä ja ydinasepelotetta tavalla tai toisella. Joko omaa, Natoon, Yhdysvaltoihin, tai vaikkapa Ranskaan perustuvaan. Tai jotain näiden kombinaatiota.

    Kun ja jos Suomi päättää hakeutua Natoon, liittoutua lisää länteen, olisi varmaan paikallaan kertoa kansalle mitä tämä tarkoittaa:
    Se tarkoittaa mahdollista joutumista Venäjän ennaltaehkäisevän ydinaseiskun kohteeksi. Tätä ei voi kylliksi toistaa.

    Miten Suomi sitten valmistautuisi Venäjän ennaltaehkäisevään iskuun? Juuri siten kuin se nyt tekee. Juoksemalla Ruotsin kuninkaan luo, Trumpin Valkoiseen taloon ja Macronin linnaan anomaan apua. Sieltä nämä säälittävät pellet nyt hakevat apua eli etsivät puolustussopimuksia ja ydinaseita suojaksi. Sitähän se on.
    Sotilaat miettivät kuumeisesti mistä suojan saa. Tämä on osa Natotusta ja lännettymistä. Uusien aseiden hankkiminen.

    Tarvitaan ohjuspuolustusjärjestelmät torjumaan Venäjän ennaltaehkäisevää
    ydinaseiskua. Tarvitaan ydinaseita uhkaamaan Venäjää.

    Naton artikla 5: Naton ei tarvitse auttaa Suomea tai Baltian maita. Jos Venäjällä on riittävästi ydinaseita Suomen ja Baltian varalle, niin 5-10 minuutin sodan jälkeen ei ole enää mitään puolustettavaa. Sota on ohitse tuossa ajassa.

    Naton/USA:n/Suomen intresseissä olisikin mättää Suomi täyteen puolustusohjuksia, siten ettei yksikään Venäjän ydinohjus läpäise puolustusta.Tämä on kuitenkin käytännössä mahdotonta, mutta tarjoaisi Natolle/Usalle mahdollisuuden rakentaa ohjuspuolustuskilpi Suomeen.Johonkin tälläiseen ratkaisuun Suomen Nato-jäsenyys johtaisi. Ohjuspuolutuskilpeen Suomeen. Baltiassa sellaista ei ole.
    Siellä eletään Venäjän pelossa. Siellä eletään Venäjän ennaltaehkäisevän iskun pelossa. Iskun jälkeen Nato toteaisi, sorry vaan!

    Ja miksi ylläolevaan järjestelyyn päädyttäisiin.(ohjuskilpeen) Yksinkertaisesti siksi, koska Nato-USA/Venäjä ovat vastakkain Syyriassa, Ukrainassa ja ehkä pian Pohjois-Koreassa.(Kiina-Venäjä)
    Tulevaisuus voi olla valoisampi tai synkempi. Liittoutuneena Suomi on aina USA:n puolella Venäjää vastaan.
    Trump taisi tarjota Suomelle välittäjän roolia. Jos Suomi olisi tyytynyt tähän rooliin, ei täällä tarvitsisi miettiä ydinasepelotetta eikä ohjuspuolustusjärjestelmääPresidentti Niinistö kuitenkin torjui/torjuu välittäjän roolin jatkuvasti. Hän haluaa kuulua länteen, eikä toimia välittäjänä.

    Trump totesi myös ikävän enteilevästi, ehkä itsepäisen Niinistön takia, että toivottavasti Suomi ei koskaan joudu siihen tilanteeseen.(Sotaan Venäjää vastaa)
    Ehkä välittäjän rooli olisi sittenkin parempi kuin osana lännen sotakoneistoa.
    Välittäjän rooli tarkoittaisi tiukkaa puolueettomuuspolitiikkaa ja nojaamista puolustuksessa pelkästään omaan armeijaan. Välittäjän rooli ei vaantunnu nyt kelpaavan, vaan halutaan Natoon maksoi mitä maksoi. Nato-kiima on vienyt järjen.

    Todellakin, Trump taisi herrasmiesmäisesti tarjota Suomelle välittäjän roolia suurvaltojen välille. Roolia, joka tarjoaisi Suomelle mainetta, kunniaa ja talouskasvua. Niinistö ilmeisesti käänsi selkänsä tarjoukselle. Nato-kiima voitti järjen. Koituuko tämä myös Suomen kohtaloksi. Aika näyttää.

    Ehkä Niinistö ei ole sopiva Suomen presidentiksi. On syytä epäillä hänen kykyään johtaa Suomea, nähdä Suomen etu.

    Mitä vaihtoehtoja Suomella oikein on? Onko Suomella enää muita vaihtoehtoja kuin varautua Venäjän ennaltaehkäisevään ydinaseiskuun?

    Hiukan pakkotoistoa, mutta aiheesta pitäisi Suomessa keskustella. (Mihin Nato-jäsenyys, lännen kumppanuus johtaa! )

    • Jim-kanava lähettää Putinin haastatteluja. Ehdin nähdä viimeisestä viimeiset 15 minuuttia:
     No huh. Olikohan USA:n Donald Cock, joka ohjelmassa höyrysi täydellä vauhdilla kohti Krimiä?
     Venäjän ohjuspuolustus lukitsi aluksen maalitauluksi ja samalla sotalaiva kääntyi poispäin.

     Siistii. Ei todellakaan bullshittiä, vaan pientä leikkiä ydinasevaltioiden välillä!! Ihmettelen vaan mitähän mahtoi liikkua kapteeni Dickin päässä, kun Krimiä kohti posotteli – tuskin mitään.

     Ei taida mitään sattumaa, että Niinistö lähti jenkkilään Zapadin alkaessa.

     Putin totesi kylmän lakonisesti ettei sotalaivalla ole sellaista aseistusta, joka kykenisi torjumaan Venäjän ohjukset. Ja kuten tunnettua, sotalaivat, – lentoneet tietävät milloin ovat maalitauluina.

     Ammattimaisen BUK-miehistön olisi pitänyt tajuta 17.7.2014 ettei malesialainen Boieng ole sotilaskone, koska se ei osoittanut mitenkään huomanneensa BUK:n tutkaa. Merkillistä tämäkin.

 3. Jos saisin sen sanoa suoraan, niin voisin sen vaikka ilmaista. Ja verenpaineen nousun estäen sanonkin. Suomi on ”Juutalaistumassa hälyttävää vauhtia”. Montakos heitä on jo SUOMEN hallituksessa ? CITYCON firman johto, (omistajat) ? Suurimmat osakemarkkinoiden sijoittajat. ”STARBUCK” kahviloiden omistajat. Usasta vierailevat muusikot, Springsteenit,ja Cohenit. Jenkkiarmeijan sotaharjoitukset lapissa. Lukemattomat peitenimin esiintyvät liikehommat, kiitokset EUnionille vapaasta rajojen ylityksistä ilman passi-kontrollia. Kaksois-kansallisuuden helpottuminen ulkomaisille rikollisille. Vieläköhän sitä jatkaisi, olkoot tällä kertaa.
  PS. Pääkaupungin kiinteistöjen huijarit, sekä lääketeollisuus.

  • Taisit osua naulan kantaan. Erikoinen asia tämä kaksoiskansalaisuus. Suunniteltu juttu tietenkin. Agentit voivat liikkua rauhassa.

 4. Nopea lisäys vielä. Joko on Guggenheim museon ”anturat valettu” ? HÄH ? Tampereen Lielahden vaatekaupan ”niskalappuja” tutkiessani löysin yllättävän paljon juutalaisten omistamien tehtaitten tunnuksia. Paljon menossa ”perhanaa kohti, koko maa”, mutta ei ole aintlaatuinen maa. Suomella on paljon seuralaisia.

  • Kukkenheim hanke on kuollut ja kuopattu jo muutamaan kertaan. Odotellaan milloin se taas herää kuolleista. Näyttää perustuvan raamatun kertomuksiin senkin elämä. Tuolla vaatebisnekselläkin on pitkä historia. Kun kuleksivat Mooseksen kanssa Siinain erämaassa alkoivat napista ja nyt niillä on isoja vaatetehtaita. Ei mitään kvarttaalihommaa, sano.

 5. Tuolla puuhastelulla on yksi yhteinen nimittäjä. Verovarojen ja julkisen omaisuuden yksityistäminen. Ja kiirettä pukkaa, neljä vuotta on aikaa edunsaajilla tehdä ”uudistuksia”. Siksi sorvaillaan kiireellä jopa lakeja, joiden vaikutusta ei arvioida. Kansanurkintalait kuuluvat pakettiin. Kun tuloeroja kasvatetaan ja kansaa köyhdytetään, on kontrollia kovennettava. Ja mikä parasta ennen, tällainen puuhastelu ei näy korruptiomittauksissa.

  Onkohan tuo ”uudistus” sana tämän hallituksen keksintö? Paljon sitä käytetään, kaikki ovat nykyään uudistuksia. Postikin ilmoitti, kun vähensi postinjakelua, sen olevan uudistus. Ennenvanhaan uudistus tarkoitti, että tehtiin jotain paremmin. Kun tehtiin huonommin, Kekkonen sen pysäytti ja sanoi, saatanan tunarit. Nyt on kissa kuollut ja hiiret hyppivät pöydälle.

  Miten tämä puuhastelu auttaa hallituksen kärkihankkeisiin, valtion velankasvun taittamiseen ja kestävyysvajeen paikkaamiseen? Minusta ovat aikastalailla ristiriidassa keskenään. Joko pojilla (ja tytöillä) on lepakoita tapulissa tai puhellaan vain lämpimikseen. Ainahan veroja voi säätää lisää, mutta entäs sitten kun ei enää ole mistä ottaa ja verovarat on viety jonnekin mistä kukaan ei niitä enää löydä. Se on varmaan päätetty salaisella lisäpöytäkirjalla jättää seuraavan hallituksen huoleksi.

 6. Pääministerin ja ministereiden (erityisesti Jussi Niinistön) toiminta on ylimielistä ja laillisuudesta piittaamatonta.

  Pääministeri ilmoittaa sopineensa Ranskan presidentin Macronin kanssa Euroopa puolustusunionin kehittämisestä (!!!???). Missä on Suomessa asiasta käyty kansalais- ja poliittinen keskustelu – se loistaa poissaolollaan.

  Ja joku Jussi Niinistö tekee puolustusyhteistyösopimuksia Britannian ja USA:n kanssa samoilla periaatteilla. Eikä tietoakaan perustuslain vaatimista kollektiivisista käsittelyistä (valtioneuvosto, eduskunta) valtiosopimusten voimaansaattamisen osalta.

  Joku TP+UTVA -remmi, jolla ei ole minkäänlaista perustuslaillista asemaa valtiollisessa päätöksenteossa (korkeintaan valmisteleva asema valtioneuvoston päätöksentekoa varten), päättää solmia Naton kanssa yhteisymmärrysasiakirjan nimeltään Naton isäntämaasopimus. Ja puolustusvoimien komentaja (jolla ei ole Suomen nimenkirjoitusoikeutta ilman eduskunnan hyväksyntää) talutetaan Sauli Niinistön toimesta allekirjoittamaan ko sopimus. Miten voi olla yhteisymmärrystä, kun sopimuksen suomalaiselta osapuolelta puuttuu kokonaan ymmärrys? Silkkaa ymmärtämättömien hyväksikäyttöähän tuo on.

  • Noinhan se Suomessa nyt menee, yksittäiset ministerit Jussi Niinistö, Soini, Orpo kuten oppositiojohtaja Rinne nauttivat Sauli Niinistön luottamusta, joka nauttii CIAn, NATOn luottamusta.

   Eivätkä media, puoluejohtajat, presidenttiehdokkaat, kansanedustajat näe eivätkä kuule mitään.

   • Lopulta kaikki nuo mainitsemasi nauttivat sionisti-mafian luottamusta joka totalitaarista kollektivismia alias NWO ajaa.

  • Suomessa vaalipetos on maantapa. Sipilä ei tosin paljon luvannut ja siksi oli niin suosittu?

   Media sekoittaa vielä pakkaa keskittymällä epäolennaisuuksiin ennen vaaleja.

   Äänestäjä saa aina sian säkissä. Perussuomalaiset takinkääntäjät loistoesimerkki. Ennen vaaleja kovaa työmiestä koko remmi. Vaalien jälkeen ilmoitetaan, et hei mehän ollaan porvareita ja leikataan duunarien palkoista. Kun vaaleissa luvataan toista, ja sitten petetään äänestäjät, eikä sanktioita tule, niin homma muuttuu yhä vaan härskimmäksi.
   Aika harva suomalainen esim kannattaa Soten kaltaista yksityistämistä. Natoa vastustaa ehkä yli puolet kansasta. Sotilasyhteistyötä on jo varmaan liikaa useimpien mielestä. Kansa arvostaa hyviä suhteita Venäjään, jne.
   Mutta päättäjät toimivat kuin diktatuureissa vähät välittämättä kansan mielipiteestä.

   • Olisikohan Sipilä ollut niin ”suosittu”, jos Totuusmedia™ ei olisi luukuttanut juttuja kuinka ”Sipilä on suosittu, Sipilä on voittaja!” toisensa perään puolen vuoden ajan ennen vaaleja?

    • Tismalleen. Mediahan Suomessa pääministerin valitsee. Erikoinen tilanne.
     Erittäin aseenteellinen oli Sanna Ukkolakin Huhtasaarta kohtaan. Huhtasaari on hänen mielestään populisti.
     Ehkä hän voisi jättää arvioinnin katsojille. Ehkä Ukkola ajaa Niinistöä presidentiksi?

 7. Valtiosopimuksiahan tehdään oikein banaanitasavallan malliin. Eduskunta on täysin ohitettu. Kannattaa katella Perustuslaki 94 §, miten niitä pitäisi tehdä.

  Ja tämä Sipilä se vasta höpönassu on. Näytti olleen A-studiossa eilen. Sanoi, että pienituloiset ovat kärsineet eniten hallituksen politiikasta. Näin on tapahtunut, sanoi hän. Turhaa kainostelua puhua passiivissa. Näin me olemme tehneet, on oikea muoto.

  Toinen väittämä. Kun saamme julkisen talouden tasapainoon, niin kyllä meidän pitää pitää koko yhteiskunta mukana. Sellaista päivää on Sipilän hallitukselta turha odotella. Tyhjää täynnä, kuten hänen aikaisemmatkin puheensa. Susi lampaan vaatteissa.

  Kolmas väittämä. Suurituloiset eivät saa tukia. Kyllä saavat, ja paljon. Perustuuhan hänenkin varallisuutensa alkulähde julkisiin tukiin. Hän päättänyt olla niitä leikkaamattakin. Suurituloisille suunnattuja tukia on lukuisia, alkaen verovähennysoikeuksista suoriin tukiin, puhumattakaan mahdollisuudesta veronkiertoon, hallituksen myötävaikuttamisella. (Hallintarekisterilaki uudistus).

 8. Sipilän neljäs väittämä.”Tuolla pienituloisessa päässä ei makseta valtion veroa ollenkaan”. Kyllä maksetaan ja paljon. Maksavat regressiivisia välillisiä veroja, jotka käyvät kipeimmin juuri pienituloisiin. Välilliset verot menevät kaikki valtiolle. Budjetista yli 90 % koostuu jo välillisistä veroista ja veroluonteisista maksuista. Sen maksavat pääosin pieni ja keskituloiset. Progressiivinen tulovero kattaa enää alle kymmenen prosenttia budjetista. Sinne kuitenkin kaikki ”verohelpotukset” on suunnattu, välillisten verojen korotuksilla.

   • Kuule kun eivät ole väärin. Tässä sinulle polku valtion budjettiin. Valtion talousaarvioesitykset 2017 => Yhdistelmä ajantasaisesta talousarviosta => Numerotaulu => Ansio- ja pääomatuloverot => Progressiivinen tulovero => 5 376 miljoonaa euroa.

    Kun tuloarvion kokonaismäärä on tänä vuonna 55 795 683 miljoonaa, niin siitä saat kätevästi prosenttilaskulla paljonko on progresiivisen tulveron osuus budjetissa.

    Tästä pääset alkuun: http://budjetti.vm.fi/indox/sisalto.jsp?year=2017&lang=fi&maindoc=/2017/aky/aky.xml&opennode=0:1:5:

   • Samalla rivillä näet progressiivisen tuloveron osuuden viime vuodelta 2016. Se oli 5 791 miljoonaa. ”Kevennystä” on 415 miljoonaa. Tuosta hyötyvät vain suurituloiset.

   • Laskin progressiivisen tuloveron prosenttiosuuden budjetista ja korjaan samalla virheen. Tuloarvio on 55 795 683 tuhatta euroa, ei mijoonaa. Progressiivisen tuloveron osuus on 9,635 %.

   • Katotaan samalla pääomatuloverojen osuus, kun ruvettiin. Niistähän ei mene kunnallisveroa ei sosialiturvamaksuja, vain ”tasavero” valtiolle. Niitä veroja on arvioitu tänä vuonna tuloutettavan kokonaista 2 963 miljoonaa euroa. Valtion tuloarviosta vain 5,310 %. Pääomatuloja, verotettavaa siis, arvioidaan tulevan 12 423 miljoonaa. Veroprosentiksi tulee 23,850 %. Aika vähän. Saman verran menee jo minimieläkkeistä.

    Onko juulla lisättävää?

   • Korjataan tuota viimeistäkin kommenttia vähän. Siis, minimieläkkeen ennakonpidätys on noin kahdenkymmenen prosentin luokkaa, sisältäen kunnallisveron, kirkollisveron ym välittömät veroluonteiset maksut. Sitten kun eläkettä lähdetään kuluttamaan, iskevät välilliset verot. Niiden lista on liian pitkä yhteen kommenttiin. Kulutuksesta riippuen, verot yhteensä saattavat nousta yli viidenkymmenen prosentin, minimituloista.

  • Sipilä puhuu paskaa kuten tapana on. Olen ollut ensimmäistä kertaa elämässäni työttömänä reilu pari vuotta, työuraa 35 vuotta takana. Polvileikkauksen takia työkkäriltä tuli määräys jäädä sairauslomalle.Vero tuosta pienestä sairaspäivärhasta vietiin 25% ja käteen jäi 370€/kk. Vittu kun vitutti. Ei tavitse ihmetellä miksi minusta on tullut kaikkea haittamaahnmuuttoa vastustava kun noille jopa hylsyn saaneilla on parempi sosiaalinen asema.

 9. Saatana rulettaa
  Mitä media sensuroi?
  Islam-kritiikin ohella SETA:n levittämän pervokulttuurin ja siihen liittyvän propagandan kritisoiminen on havaintojen perusteella kiellettyjen ajatusten listalla sanoo kasvatustieteiden prof. Tapio Puolimatka. http://beta.oikeamedia.com/o1-38910

 10. Tunarien puolustusvoimat.

  Sauli Niinistön Suomen NATO-isäntämaa-armeija on yhä suurempi inhokki.

  Ensin ylipäälikkö Niinistö antoi käskyn, että kapiaiset eivät saa liikkua siviilien keskuudessa sotilaspuvussa eivätkä edes lomapuvussa.

  Nyt ylipäälikkö Niinistö on antanut lisäkäskyn, että kapiaiset eivät saa liikkua yksin pimeässä eivätkä sotilaspuvussa.

  Ylipäälikkö Niinistö, Suomen sotilas- ja sodanjohto pelkäävät, että Suomen NATO-isäntämaasotilaat kolkataan:

  1) Suomen puolueettoman kansan toimesta
  2) USAn, NATOn, Suomen vastaisten terrorisodan terroristien toimesta.

 11. Ydinaseet enää puuttuvat, vai puuttuvatko? Tuskin.

  Tuomioja Erkki kuului lausuvan edellisessä A-ohjelmassa, ( ei eilinen) että ei kukaan, EI KUKAAN, halua ydinaseita. Ja taisi ihmetellä miksei Suomi ole allekirjoittanut ydinaseita kieltävää julistusta.

  No, ei ole koska Suomen puolustus nojaa USA:n ydinasepelotteeseen. Tai ainakin niin on tarkoitus. Kukaan tavis tai tavis -kansanedustaja ei tiedä joko Suomen maaperällä on ydinaseita tai milloin niitä tulee, tai milloin ne jäävät maahan.

  Ruotsissa oltiin vielä enemmän pihalla kuin Suomessa, ja joku tomppeli siellä luuli voivansa allekirjoittaa ydinaseet kieltävän sopimuksen. Mutta ehei, eihän se käy päinsä: Yhdysvallat ei halua sitä. Se ei voisi tuoda ydinpommittajia tai muuta ydinasetta Ruotsin alueelle. Nyt se voi.
  Isäntämaasopimuksen nojalla se tulee ja menee kuten haluaa ja tuo sellaista asetta kuin itse haluaa.

  Ei ole sattumaa, että Aurora on juuri nyt. Se on tietysti vastaveto jo pitkään suunnitellulle Zapadille.

  Usa pahentaa Itämeren tilannetta. Sillä ei ole muuta kuin voitettavaa. Mitä enemmän Itämeren alue kuumenee sitä varmemmin ja kalliimpaa asetta se voi tarjota sen Nato-kumppaneille. Natokin käy paremmin kaupaksi. USA jo tuhosi Suomen ja Ruotsin parhaimpia yrityksiä. Pieni rajoitettu sotakaan ei olisi sille ongelma Ukrainan tapaan.

  Ja kuin hiipien, ennenkuin tajuammekaan, meillä on Yhdysvaltain ydinasepuolustus turvanamme, tai ainakin niin luulemme, sillä se onkin tarkoitettu Yhdysvaltain puolustamiseen, ei Ruotsin tai Suomen. Ja tässä tilanteessa olemme. Sitä ei sitten tiedä mitä armeijan tietyt upseerit tilanteesta ajattelevat: onko salaisissa sopimuksissa määritelty minkalaisissa tilanteissa USA:n ydinase jo nyt ”suojelee” Suomea?

  Ilmeisesti Auroran päällä lentävät USA:n ydinpommikoneet.
  Seuraava ”Aurora” on Suomessa ja ainakin silloin kun Venäjä järjestää suurempaa sotaharjoitusta.
  Siinä veli Toukolla ja muilla vihreillä ihmettelemistä, kun puskaradiosta kuulevat, että USA:n ydinaseet ovat nyt täällä, lainassa. Toki eihän poliitikoilla mitään periaatteita ole. Kiva ydinase, paha ydinvoima, vihreät voivat laulaa yhdessä. Paha Venäjä, kiva USA.

  • VoihanUsalta hyvä analyysi.

   Se mikä on hirveintä, Sauli Niinstö on liittänyt Suomen ydinsotaa käyväksi valtioksi ilman minkäänlaista poliittista ja median käsittelyä missään ja mikä tyhmintä, maailman vahvinta ydinasevaltiota Venäjää vastaan joka vielä on naapurimme.

 12. Eduskunnan salaisista vieraslistoista. Se talo ei muuten ole teidän ”kansan”edustajien, vaan meidän. Tehtiin siihen just 300 miljoonan remonttikin. Kyllä meidän pitää tietää ketä siellä on ja oleskelee.

  Mutta ei hätää. Mauri Pekkarinen on vaatinut asiasta ”selvityksen”. Miksi ei vaadi asiasta ”kokonaisselvitystä, kuten Sonerasta aikanaan. Se on parempi tapa torpata koko juttu.

  Eduskunnan ”vieraista” sitten, Iltalehti on aloittanut uuden juttusarjan ”Puhemiehet”. Ensimmäisessä videossa jonka tekivät eduskunnan käytävällä, steppaili taustalla Hjallis Harkimo Ja kiinteistöpisnesmies Jetro Rothsted. Pojilla on varmaan suunnitteilla joku eu-rojekti jossa tarvitaan valtion leveitä hartioita, niin kuin Häkämies asian sanoisi.
  http://www.iltalehti.fi/politiikka/201709152200395521_pi.shtml

 13. Hallituksen talouspolittisia saavutuksia. Teollisuuden tilaukset ovat kasvussa. Hallitus näyttää kaupitelleen muutaman suuremman matkustaja-aluksen ja henkilöautojen kokoonpanotyötä. Muuten tilaukset ennallaan tai laskussa. Tuonti on edelleen suurempaa kuin vienti, johtuen vahvasta eurosta.

  Työttömyys on laskenut, ilmeisesti hallituksen pakkotoimin tehdystä kortiston siivouksesta. Palkkatyössä olevien työllisten määrä on kasvanut 0,2 % edellisvuodesta. Avoimia työpaikkoja on muutama tuhat enemmän kuin viime vuonna. Työntekijöitä ei saada, se on kohtaanto ongelma. Ei siis matala palkkataso, korkea hintataso ja korkea verotus. Hallitus keksii keinoja, miten työpaikat saadaan täytettyä palkkoja korottamatta, markkinataloudessa kun ollaan. On asettanut selvitysmieheksi Tuho-Ahon.

 14. Suomi on nyt omaksunut USAn CIAn ja NATO-maiden imaginäärisen sisäisen turvallisuuden strategian eli nyhtäise tyhjästä.

  Suomikin kehuu nyt kilpaa itseään teoista, saavutuksista, toimista joita ei ole ollut eikä näkynyt. Sisäministeri Risikko kehuu kuin paraskin jenkki taikka britti kuinka hänen alainen turvallisuussektori tekee töitä 24 h/365 ja on estänyt ja torjunut jo satoja terrori-iskuja, mutta me tavalliset ei vaan olla nähty sitä.

 15. > Sitä minä vain, että mitä helvettiä tässä
  > maassa oikein tapahtuu?

  Potkit ajan pyörää vastaan. Valtiot ovat hajoamassa. Kansalta otetut rahat loppumassa. Tilalle tulevat heimoista, klaaneista ja kunnista koostuvat paikalliset ”valtiot”, joilla on omat lakinsa. — Tämä on valtioiden historiallinen kohtalo. Sitä ei voi välttää, mutta siihen voi varautua. — Cycle of Civilization

  Ruotsissa näitä itsehallintoalueita, no-go-zones, on jo konkreettisesti olemassa. Kataloniat ja muut tulevat perässä. Eri kokoisia aluehallintoja omine lakeineen muodostuu kehittyäkseen sitten jälleen vuosisatojen kuluessa valtioiksi… jotka taas romahtavat kehittyäkseen…

  Yksi ratkaiseva tekijä on se, kenen haltuun (ydin)aseet päätyvät.
  — Aseiden hallinta on kuitenkin vain lyhyen aikavälin ”ratkaisu”. Pidemmän päälle on kyse tiedosta (informaatioyhteiskunta) ja taidosta. Siitä, kuka osaa valmistaa ne parhaat aseet.
  — Sen, jonka hallussa fyysiset aseet ovat, kannattaa tuhota tieto säilyttääkseen valtansa. Tiedon voi yrittää korvata imaginaarisella tiedolla, valtiollisella totuudella, valtamedian totuudella,

  mutta lopulta kuitenkin: ”Kyllä kansa tietää!” Vai tietääkö sittenkään? Yrittääkö kansa kuitenkin keskittää kaiken tiedon ja taidon pois itseltään, yhden omistajan haltuun. Valtion yksinoikeudeksi?

 16. Pitäisi saada selvyys, onko Sauli Niinistö liittänyt Suomen Trumpin taktisten ydinaseiden käytön strategiaan.

  Trumpilla on järjetön visio, että taktisten ydinaseiden käytöllä USA ja NATO pystyisivät rajamaan ydinsodan Venäjää vastaan ja niin voi uskoa Sauli Niinistökin.

 17. Sauli Niinistön USA-NATO-sähellys näkyy ja vaikuttaa taas lisää, ja epäsuotuisasti Suomelle tietysti.

  Venäjä on ilmoittanut, että se ei voi enää vähentää ydinaseitaan vain kahdenkeskisellä sopimuksella USAn kanssa vaan Venäjän on otettava huomioon myös muiden maiden lisääntynyt ydinaseuhka.

  Sauli Niinistö on NATO-isäntämaasopimusella tehnyt Suomesta ydinsotaa käyvän maan ja siten NATOn ydinaseuhan Venäjälle.

 18. Muistaakseni hän sanoi ”Saatanan tunarit”.

  Ai mitäkö tässä maassa oikein tapahtuu…?

  Tässä maassa tapahtuu kaiken koko yhteisön vuosikymmenien aikaansaannoin hankittujen aviisien kauppaaminen globaalipelureiden pussiin torihintaan… Miksi se tapahtuu, siitä myöhemmin…

  Kokooomuspuolue on kuitenkin ollut siinä kehityksessä avainasemassa. Demaritkin ovat menestyksellisesti säestäneet, -kun poliittinen tilaus puolueeelle on ollut puolueen päättäjiltä hukassa…

  SosDem Ideologeilta katosivat aatteet presidentti Koiviston kohellusten myötä. Tämänpäivän realiteetit osoittavat että kysymys on todellakin kohelluksista joidenkin pakkomielteiden vaikutuksen alaisena. Suomessa voi presidentiksi tulla kuka hyvänsä… Tämä päivä osoittaa sen, vaika puolue onkin vaihtunut, mutta rahoitus tulee samoista lähteistä.

  Poliittinen status ei kuitenkaan anna myöten tunnustaa puoluepoliittisia kardinaalimunauksia… -ei tietenkään.

  Missäkö nyt sitten mennään…?

  Menneitä munauksia, alkaen Sorsa/Koiviston aatteista, ja niiden seurannaisvaikutuksista yritetään nyt kaikin mahdollisin keinoin peitellä erilaisin argumentein…

  Se näkyy tämä päivän politiikassa, koska se mistä pitäisi keskustella poliittisella areenalla, on juuri se mistä ei saa keskustella, ja mitä statusta ei saa kyseenalaistaa, vaikka kaikki argumentit littyen ko statukseen viittaavat juuri siihen , että Suomen talouden, ja muidenkin ongelmien ydin on juuri jäsenyys Euroopan Unionissa, joka liittymisprosessi sekin on toisaalla osoitettu vastoin lakia tapahtuneeksi toimeksi, ja itseasiassa kuplaksi, kuten eräät muutkin sitä alustaneet toimenpiteet, joita Mauno Koiviston presidenttikautena toteutettiin joidenkin virkatonttujen toimesta.

  Ai missäkö Suomessa nyt oikein mennään…?

  Tässä nyt sitten mennään. Kadunmieskin jo näkee sen…

  On täysin turha kysellä sen perään, että onko tässä menossa nyt jotain nk. perseestä, kun minkään sen, jonka yhteiskunnassa pitäisi toimia kaiken käytännön järjen valossa suhteessa permeisseihin ei vaan toimi…

  Nyt mennään juuri siinä, minkä perusteet on luotu jo kauan sitten, ja Suomen nk. päättäjät ovat olleet riittävän nuijia tai muuten avuttomia lentääkseen joko lankaan poliittisen merriittinsä tavoittelussa, tai niiden pakotteiden vaikutuksen alaisena, johon edeltäjänsä samoilla tasoilla ovat asiat vieneet.

  Siinä Suomessa nyt mennään.

  Pekka Perästä on tehty syntipukki koko sille teollisen tuotannon sektorille, joka nyt halutaan mollata, ja josta Suomen hyvinvointi seurannaisvaikutuksineen pääperiaatteissaan on alunperin kehitetty.

  Kun kaivanaisssektori on globaalivaikuttajien hallinnassa, niin siinä ei ole mitään vikaa, -vai mitä…?

  Joku tässä hommassa haisee nk. paskalle, ja se hajulähde on kyllä jossain muualla kuin Kainuussa…

  Pekka Perähän on toteuttanut sitä ajatusta, joka ainakin Kokoomuspuolueen aatemaailmassa edustaa yksilötason menestyksen ja toiminnan preferenssien ultimaatumia.

  Kokoomus on hallituksen pääpuolue. Mitä vittua tässä oikein valitetaan…?

 19. Ei ole vaikeaa nähdä ( huomata ), miten ulkomailta siirtyneet ”kaksoiskansalaiset ovat asuttamassa Suomea”. Sitä samaa, alkuperäisin itäeuroopasta Usa-han muuttaneita ”Askenazeja on yli 90% Trumpin hallituksessa neuvon-antajina” ? Lisätään siihen heidän ystävänsä, jotka ovat asuneet perus-Suomalaisina liikkeiden omistajina Suomessa jo satasen vuotta, niin alkaa sumettunut lasi kirkastua. Vaikka he ovatkin pienempänä osana maata, heillä on AINA ollut poliittista voimaa ”piilosilla” ollessaan. Nyt he ovat astuneet esiin Holloween puvuissaan, hallituksen sisäisiin rakenteisiin. Historiallisesti heillä ei ole ”isänmaata missään muualla kuin ISRAELISSA. Myyräntöiden jälkeen he ovat silti vain ”ISRAELILAISIA”, vierailla mailla, hankkimassa ELATUSTAAN?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here