Brittilehti The Independent uutisoi viikko sitten Syyrian arabiarmeijan (SAA) – liittolaisensa Libanonin Hizbollahin ja Venäjän ilmavoimien tuella – vapauttaneen Deir Ezzorin kaupungin ISIS-taistelijoiden kolme vuotta kestäneestä kuristusotteesta.

Syyrian naapurimaassa Irakissa ISIS menetti otteensa Mosulin kaupungista heinäkuussa.

Taustaa

Alunperin Deir Ezzor joutui ISISin haltuun, kun Yhdysvaltain 16.9.2016 johtama ilmahyökkäys Jabal Tharda-kukkuloilla Syyrian laillisen hallituksen armeijaa (SAA) vastaan antoi ISISille tilaisuuden vallata kaupunki.

Yhdysvallat sanoi erehtyneensä kohteesta. Samaan aikaan Yhdysvaltain ilmahyökkäyksen kanssa Israelin ilmavoimat pommittivat SAA:ta Golanin kukkuloilla ja Turkki Latakiassa.

AntiWar.comin mukaan Yhdysvaltain armeijan jälkikäteen tekemä selvitys ”vahingosta” osoittaa, että heidän ilmaoperaatiokeskuksestaan (Combined Air Operations Center, CAOC) al-Uiedin sotilastukikohdassa Jordaniassa johdettiin tarkoituksella venäläisiä harhaan iskun todellisesta kohteesta, vaikka Venäjä on Yhdysvalloille – tosin epämieluinen – liittolainen sodassa ISISiä vastaan.

Kuwaitilaiselle Al Rai -medialle kirjoittava Elijah Magnier on kertonut ISISin yrittäneen vallata Deir Ezzoria päivittäin, mutta epäonnistuneen pyrkimyksissään ennen Yhdysvalloilta saamaansa ilmatukea. Irakin Mosulissa Yhdysvallat vaati jätettäväksi turvakäytävän ISIS-taistelijoille.

Muistaako joku vielä, kun Yhdysvalloille sattui vuonna 2014 ”vahinko” ja se pudotti aselastin ISISille? Pentagon esitti tuolloin, että aselastit oli tarkoitettu kurdeille, mutta ”tuuli kuljetti” ne ISISille.

Israel sotkeutuu avoimesti sotaan

Israel – jonka tiedetään avustaneen ISIS-taistelijoita – iski Libanonin ilmatilasta ohjuksin Syyrian armeijan asemiin Massyafissa, Hamassa.

Syyrian armeijan johto vahvisti tiedon kommentoiden:

”Tämä aggressio on epätoivoinen yritys nostaa ISIS-taistelijoiden taistelumoraalia, joka on ollut romahtamassa Syyrian arabiarmeijan useilla rintamilla saavuttamien voittojen jälkeen, ja se vahvistaa Israelin ISISille ja muille terroristijärjestöille antaman suoran tuen.”

Syria News -sivusto ilmoittaa Israelin armeijan joukkojen tunkeutuneen Syyriaan B´er Ajamin alueelle Qunaiterassa muutama päivä ennen Syyriaan perustettavista de-eskalaatioalueista alkavia Astana 6 -neuvotteluja. Joukoilla oli mukanaan tankkien ja armeijan kulkuneuvojen lisäksi raivaustraktoreita, joiden avulla Israelin miehitysjoukot ovat aloittaneet maansiirtotyöt. Juoksuhautojen ja taisteluasemien rakentamiseksiko? Sitä ei kerrota.

Yhdysvallat pelastaa terroristeja

Venäläinen Sputnik uutisoi USAF-helikopterien evakuoineen ISIS-komentajia Deir Ezzorin ulkopuolelta elokuussa. Yhdysvaltain ilmavoimista eläköitynyt kenraaliluutnantti Karen Kwiatlowski kommentoi Sputnikille evakuoitujen mahdollisesti olleen henkilöitä, joilla on hallussaan todisteita, joita voitaisiin käyttää neuvotteluissa Yhdysvaltoja vastaan.

Kwiatlowski totesi olevan standardimenettely siivota CIA:n mustien operaatioiden jäljet paljastumisen varalta. Palkkakapinallisia sympatiseeraava – länsimedian usein siteeraama – Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) raportoi ainakin viidestä eri tapauksesta, joissa USAF evakuoi ISIS-komentajia.

Iranin PressTV tiedottaa 11. syyskuuta Yhdysvaltain kehottaneen Syyrian hallitusta vastaan taistelevia palkkakapinallisia vetäytymään turvaan Jordanian puolelle lähestyvän Syyrian arabiarmeijan alta.

Politiikkaa

Kurdilähde Hawar News Agency on julkaissut Deir Ezzorin sotilasneuvostoon (DMC) kytköksissä olevien dynastisten klaanien jäsenten julkilausuman aikeistaan vapauttaa – jo kertaalleen Syyrian arabiarmeijan vapauttama – Deir Ezzor ISISin kynsistä ja perustaa kaupunkia hallitsemaan siviilineuvosto. Liikettä voi pitää poliittisen tuen hakemisina kurdien omalle itsenäisyystaistelulle. Sotilasneuvosto (DMC) on osa kurdien dominoimia Syyrian demokraattisia joukkoja (Syrian Democratic Forces, SDF).

Israelilaismedia The Haaretz raportoi Jordanian työskentelevän Venäjän kanssa saadakseen taistelut Syyriassa loppumaan nopeimmassa mahdollisessa ajassa ja mainitsee myös, ettei Yhdysvallat – joka tukee Syyrian hallitusta kaatamaan pyrkiviä palkkakapinallisia – tunne oloaan mukavaksi Venäjän osallistumisesta taistelun lopettamiseen tähtääviin neuvotteluihin. Tähän asti Jordania on tarjonnut länsimaiselle arvoyhteisölle alueensa palkkakapinallisten kouluttamiseen.

ABNA-uutistoimisto kertoo Syyrian apulaisulkoministerin Faisal al-Mekdadin kehottaneen amerikkalaisjoukkoja poistumaan Syyriasta oma-aloitteisesti tai heidän läsnäolonsa tulkitaan miehtykseksi. ABNA muistuttaa, ettei Yhdysvalloilla ole Syyrian laillisen hallituksen lupaa operoida Syyriassa eikä Yhdysvallat ole tehnyt yhteistyötä Syyrian hallituksen tai armeijan kanssa – päinvastoin Yhdysvaltain toiminta on tukenut terrorismia.

Libanonilainen AlMasdarNews (AMN) kirjoittaa israelilaismedian saavuttaneen uuden, entistä alhaisemman moraalin tason rukoillessaan Yhdysvaltoja vamistautumaan sotaan Syyriassa, vaikka se tarkoittaisikin joutumista sotaan myös Venäjän ja Iranin kanssa. AMN viittaa Jerusalem Postissa julkaistuun Eric Mandelin artikkeliin ”Why Israel needs to prepare America for the Upcoming War in Syria” (”Miksi Israelin täytyy valmistella Yhdysvallat tulevaan sotaan Syyriassa”).

ZeroHedge-sivusto kirjoittaa valtiorahoitteisen Kol Yisrael -radion tehneen 6.9.2017 arvoituksellisia viittauksia historialliseen, mutta salaiseen vierailuun, jonka Saudi-Arabian kuningashuoneen jäsen oli tehnyt Israeliin keskustellakseen israelilaisten kanssa alueellisen rauhan edistämisestä. Vierailu on tapahtunut samaan aikaan, kun Israelin pääministeri – korruptiotutkinnassa oleva – Benjamin Netanyahu kommentoi ulkoministeriölleen Israelin ja arabimaailman välillä kehittyvän ennennäkemätöntä yhtestyötä. Hieman myöhemmin IUVM Online Arabic News tunnisti Israelissa vierailleen saudikuninkaallisen kruununprinssi Mohammad bin Salmaniksi.

Yhdysvaltain bulvaanina ISIS-terroristien rahoituksessa ja asevälityksessä toimineen Saudi-Arabian ja Israelin välinen liitto hyödyttäisi Israelia, saudeja ja terroristeja, mutta ei muuta Lähi-itää. Yhteistyön hintana Israelin kanssa on todennäköisesti arabien rauhanaloitteen (Arab Peace Initiative, API) hautaaminen.
¤

Kommentti

ISISin (myös ISIL, Daesh) tappiot ovat tuoneet näkösälle uudenlaisia skenaarioita. Tarkastellaan tässä muutamia vaikuttavia tekijöitä ja mahdollisia tapahtumakulkuja.

Tähän asti Lähi-idässä on edetty pitkälti amerikkalaisen ulkopolitiikka-ajatushautomon, RAND Corporationion suosittelemaa ”hajota ja hallitse” -strategiaa käyttäen. Yhdysvallat liittolaisineen on kyennyt ”edullisesti ostamaan aikaa” ja ”hyödyntämään jatkuvaa shiiojen ja sunnien välistä konfliktia asettumalla konservatiivisten sunnihallintojen puolelle”.

Syyrian hallitus liittolaisineen (Venäjä, Iran, Kiina, Hizbollah) on nyt onnistunut lähes päättämään Syyrian sodan. Syyrian hallitus kontrolloi Venäjän ilmoituksen mukaan 85 prosenttia Syyrian maa-alueesta.

Seurauksena Syyrian sodan päättymisestä Saudi-Arabia ja Israel todennäköisesti liittoutuvat edistääkseen omia etujaan. Saud-monarkiaan kyllästyneitä on niin maan sisällä kuin ulkopuolellakin.

Israelin pääasiallinen pitkän aikavälin tavoite itäisellä rintamallaan on Yinon-suunnitelman mukaan ollut hajottaa Syyria ja Irak etnisesti sekä lietsoa Irakin ja Iranin välistä sotaa: kaikenlaiset arabien väliset sisäiset selkkaukset auttavat Israelia tavoitteidensa saavuttamisessa.

NATO-Turkki, joka taistelee NATO-Yhdysvaltain tukemia kurdeja vastaan, on ottanut vastaan Syyriasta turvaan pyrkiviä ISIS-taistelijoita ja pyrkinyt parantamaan välejään Venäjään. Turkki ostaa nykyään Venäjältä aseita, mitä voidaan tarkastella myös vihjeenä Turkin mahdollisesta NATO-erosta – mikä toisi EU:lle lisää ulkorajaongelmia Kreikan ja Turkin välisten vuosisataisriitojen vuoksi.

Venäjä ja Kiina ovat tiivistäneet näkyvästi taloudellista, poliittista ja sotilaallista yhteistyötään, mikä horjuttaa petrodollarin asemaa maailman reservivaluuttana. Kiina on investoinut Keski-, Etelä- ja Itä-Euroopan valtioihin, eikä talousosaamisensa seurauksista edelleen kärsivä EU halua riskeerata saatuja investointeja. EU:n on pakko parantaa suhteitaan Kiinaan sekä Venäjään, josta se on energiariippuvainen.

Lisäksi Yhdysvallat suututti eurooppalaista elinkeinoelämää asettamalla EU:ta vastaan kohdistetut talouspakotteet.  Nämä liittolaissuhteiden muutokset vaikuttavat Euroopan unioniin myös siten, että EU todennäköisesti yrittää – mutta vasta Saksan vaalien jälkeen – kiihdyttää EU:n liittovaltioitumista, jonka valmistelut on jo aloitettu.

Britannian EU-eron jälkeinen Eurooppa ei kasva alueellisesti eikä taloudellisesti riittävän nopeasti ollakseen Kiinalle muita tärkeämpi kumppani, ja EU-jäsenyysneuvottelut Turkin kanssa ovat katkenneet.

Ranskan ja Saksan välinen johtajuuskisa on kuitenkin edelleen ratkaisematta. Molemmilla mailla on ongelmia sisäisessä turvallisuudessa Lähi-idässä sotimisen seurauksena syntyneiden pakolaistulvien kanssa – pakolaisten joukossa arvioidaan Eurooppaan tulleen ainakin 50 000 ISIS-taistelijaa.

Yhdysvallat todennäköisesti lisää sotilaallista läsnäoloaan Afganistanissa aseistaen samalla Kiovan junttaa Ukrainassa vastaliikkeenä Venäjälle, Kiinalle ja Lähi-idän tapahtumille – varsinkin, kun se ei voi luottaa Turkkiin liittolaisena. Tämä asettaa paineita EU:lle kehittää omaa puolustustaan Yhdysvalloilta ja Turkilta suojautumiseksi samalla ylläpitäen ”kaikkihan me ollaan kavereita” -kulissia, jottei EU ehisi revetä saumoistaan ennen liittovaltion toteuttamista.

– RS

¤

Aiheesta Vastavalkeassa

Naton jäsenmaiden hankalat ISIS-suhteet
https://vastavalkea.fi/2016/01/12/4571/

Kansainvälinen liittouma terrorismin tukijana Lähi-idässä
https://vastavalkea.fi/2016/03/11/kansainvalinen-liittouma-terrorismin-tukijana-lahi-idassa/

Israelilaisasiantuntija: ISISin tuhoaminen olisi strateginen virhe
https://vastavalkea.fi/2016/08/16/israelilaisasiantuntija-ISISin-tuhoaminen-strateginen-virhe/

Yhdysvallat ruokki Syyrian sotaa auttaakseen Israelia
https://vastavalkea.fi/2016/03/24/yhdysvallat-ruokki-syyrian-sotaa-auttaakseen-israelia/

Yhdysvallat jatkaa palkkakapinallisten aseistamista Syyriassa
https://vastavalkea.fi/2016/12/12/yhdysvallat-jatkaa-palkkakapinallisten-aseistamista-syyriassa/

USA:n sotilaallinen laajeneminen terrorismin kasvun syy – FBI:n raportti
https://vastavalkea.fi/2016/10/12/usan-sotilaallinen-laajeneminen-terrorismin-kasvun-syy-fbin-raportti/

Syyrian suurmufti: Kapinalliset vetosivat Israelin puolesta
https://vastavalkea.fi/2016/04/08/syyrian-suurmufti-kapinalliset-vetosivat-israelin-puolesta/

Terrorismin vastaista sotaa vai sotaisaa errorismia?
https://vastavalkea.fi/2016/01/18/terrorismin-vastaista-sotaa-vai-errorismia/

Aseita Syyrian kapinallisille
https://vastavalkea.fi/2016/04/19/aseita-syyrian-kapinallisille/

Lähteet

McAskill, Ewen; Chulov, Martin | The Guardian (22.10.2014): ISIS apparently takes control of US weapons airdrop intended for Kurds https://www.theguardian.com/world/2014/oct/22/ISIS-us-airdrop-weapons-pentagon

Ahren, Raphael | The Times of Israel (29.6.2015): Israel acknowledges it is helping Syrian rebel fighters http://www.timesofisrael.com/yaalon-syrian-rebels-keeping-druze-safe-in-exchange-for-israeli-aid/

Blevins, Rachel | The Free Thought Project (10.9.2017): As Syrian War Comes to an End, Mainstream Media Silent to Hide Extreme US Embarrassment http://thefreethoughtproject.com/syrian-war-end-assad-still-power/

Porter, Gareth | AntiWar.com (8.12.2016): US Strikes on Syrian Troops: Report Data Contradicts ‘Mistake’ Claims http://original.antiwar.com/porter/2016/12/07/us-strikes-syrian-troops-report-data-contradicts-mistake-claims/

Adel, Loaa | SyriaNewsMedia (11.92017): War on Syria: Israeli army forces advance into Syrian territory https://www.syrianews.media/syria-war/israeli-army-forces-advance-syrian-territory/

The Haaretz – Reuters (11.9.2017): As Jordan and Russia Talk Syrian Ceasefire, Diplomats Say Iran-backed Fighters to Be Pushed From Border http://www.haaretz.com/middle-east-news/syria/1.811814

Hawar News Agency (11.9.2017): Deir ez Zor’s notables preparing to form civil council http://en.hawarnews.com/deir-ez-zors-notables-preparing-to-form-civil-council/

Hudson, John | Buzzfeed (13.9.2017): Russia Sought A Broad Reset With Trump, Secret Document Shows https://www.buzzfeed.com/johnhudson/russia-sought-a-broad-reset-with-trump-secret-document-shows?bftwnews&utm_term=.tuV3b6jM#.mvWbgAYV

Vasilyeva, Nataliya | Associated Press – ABC News (12.9.2017): Russia says Syrian government controls 85 percent of country http://abcnews.go.com/International/wireStory/russia-syria-government-controls-85-percent-country-49785886

Chulov, Martin | The Guardian (12.9.2017): Hundreds of ISIS defectors mass on Syrian border hoping to flee https://www.theguardian.com/world/2017/sep/12/hundreds-of-ISIS-defectors-mass-on-syrian-border-hoping-to-flee

Syrian Arab News Agency (SANA) (7.9.2017): Army General Command: Israeli warplanes target one of the Syrian military positions near Massyaf, killing two army personnel http://sana.sy/en/?p=113322

McKirdy Euan et al. | CNN (25.10.2016): Mosul Offensive: ISIS militants fleeing to Syria, says tribal leader
¤

Sotamuistomerkki Israelissa. Kuva (uud.rajattu): Djampa (CC BY-SA 4.0-3.0-2.5-2.0-1.0) via Wikimedia Commons

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

120 KOMMENTTIA

 1. Sionisteja vaivaa psykopatia ja erittäin aggressiivinen megalomania joka uhkaa tuhota koko maailman.
  NWO on heidän hankkeensa. He eivät osaa elää ilman vihaa ja sotaa. He ovat kuin syöpä joka tuhoaa kantajansa.
  Israel on rasistinen ja fasistinen valtio, joka ei noudata kansainvälistä lakia. Se on ottanut oiekeudekseen tuhota palestiinalaiset. alueen alkuperäiskansan, sanoo Gilad Atzmon joka hylkäsi maan ja muutti Lontooseen nähtyään kuinka brutaalisti maan armeija toimii. Miehen kirjoituksiin voi tutustua täällä http://www.gilad.co.uk
  Myös Miko Peled, kenraalin poika ja israelilainen rauhanaktivisti, tuomitsee maan politiikan.
  https://www.goodreads.com/author/show/5774144.Miko_Peled
  https://mikopeled.com/?s=Miko+Peled

  • Palestinian Rights Advocate, Israeli-American Miko Peled — The Lies of Israel – Miko Peled
   The son of decorated war hero General Matti Peled, Miko Peled lost his 13 year old niece to a Palestinian suicide bomber. He decided to reach out to Palestinians to learn about their lives and aspirations. He wrote a memoir called ”The General’s Son.”
   No question that MIko’s voice /experience demands attention especially by north Americans who have been disinformed and brain washed for decades. His books and lectures offer invaluable lessons for those who are willing to listen and research for themselves in lieu of continously accepting more US msm propaganda…free your mind!.
   https://www.youtube.com/watch?v=SpSfKS42iHk

 2. Israelin ilmavoimien entinen komentajan kenraali Amir Eshelin mukaan Israelin ilmavoimat on iskenyt 5 vuoden sisällä Syyriaan lähes sata kertaa. Venäjän ja Syyrian nykyaikainen ilmapuolustus ei kykene estämään Israelin ilmaiskuja. 👍

  • Heh heh Venäjästä valehtelija levittelee törkyjuttujaan Venäjästä.

   Katsos valehtelija kun Syyrialla ei ole ollut 5 vuotta Venäjän ilmapuolustus eikä ole nytkään kuin osittain puolustamassa Venäjän asevoimia.

   Israel ei ole kertaakaan iskenyt Venäjän valvomalle alueelle ei Venäjän tukikohtiin eikä Venäjän valvomaan ilmatilaan.

   Israel taistelee samalla strategialla kuin USA ja NATO eli iskee armeijattomiin, puolustuskyvyttömiin siviileihin ja Hizbollahiin, jolla ei ole ilmapuolustusta eikä omia hävittäjiä.

    • Onpa sinulla lapsellista propagandaa. Menisit jatkokursseille että oppisit edesjotain vai onko älyraja tullut vastaan.

     Venäjän yksi S-400 järjestelmä pystyy tuhoamaan SAMANAIKAISESTI 80 Tomahawkia.

     • Tomahawk on vanhaa teknologiaa ja lentää vaivaiset 800 km/h kun S-400-ohjus lentää 5-6 machia joten hallelujaa.

    • Venäjän S-300 & S-400 ilmatorjuntaohjusjärjestelmät eivät kuitenkaan onnistuneet torjumaan ensimmäistäkään Tomahawkia jotka kaikki osuivat kohteeseensa syyrialaisen Shayratin lentotukikohtaan. Nämä onkin osoittautumassa kovista puheista huolimatta aivan hyödyttömiksi asejärjestelmiksi Tomahawk risteilyohjuksia ja Israelin ilmavoimien hävittäjiä vastaan. 🙂

     • Ei niin, tiedätkö miksi.

      Siksi, että USA kusetti Venäjää tietojenvaihdossa.

      Venäjän S-300- ja S-400 ei siis ollut edes torjumassa Tomahawkeja.

      USA, NATO, Venäjä ja asiantuntijat tietävät, että USAn 70-80-lukujen teknologiaan perustuvat Tomahawkit eivät pärjää Venäjän 2000-luvun aseille mm. S-400lle.

      Siksi USA joutuu rikkomaan sopimuksia, kusettamaan tai ampumaan Tomahawkit puolustuskyvyttömiin siviileihin.

  • Taasko sinut on jätetty yksin päivystykseen kun pukkaat tyhjänpäiväistä pastea pasten perään.

  • Syyrian ja Iranin on turha luottaa Venäjään, kun Israel on kyseessä.
   Venäjän hallinnon rikolliset rahat, makaavat osin Israelilaisissa yrityksissä tai sijoitettuna Israelilaisten pankkien kautta. Miljoona venäläistä ”juutalaista” on muuttanut Israeliin 1990-jälkeen ja se tiedetään varmuudella, että Venäjän organisoitu rikollisuus muutti sinne myös. Noin 1,5 miljoona ihmistä puhuu Israelissa Venäjää ja varsin monella on Venäjän kansalaisuus.
   Ariel Sharon mainitsi Putinin olevan ”Israelin tosi ystävä” Benjamin Netanyahu itse väittää, että Venäjä ja Israel on Syyriassa hyvässä yhteistyössä. Benjamin Netanyahu tavatessaan Putinin hymyili ainakin viimeksi, kuin naantalin aurinko.

   Venäjän esittäminen jonakin Israelin vastavoimana on kyllä vääristelyä. Tiukanpaikan tullen Syyria ja Iran uhrataan, jotta suhteet Putinilla Israeliin säilyy. Venäjän eliitin rahat, Venäjän mafian liiketoimet ja yli miljoona sinne venäjältä uuttanutta ”juutalaista” takaa kyllä sen, että Venäjä ja Israel ovat epävirallisesti naimisissa keskenään.

   • Voi isäraukan lapsia. Isällä on spasmat sekaisin, mikä lie viha tai kateus sekottanut.

    Israelin jälkeen suurin juutalaisvaltio on USA ei Venäjä.

    • Heh, olkinukkea pukkaa, kun argumentit loppuu.
     Voisit tutustua netin tarjontaa Venäjän ja Israelin suhteista. Ovat muuten hyvät ja lämpimät.

     • Niin ovat, Venäjä ja Israel ovat ainoat, jotka taistelevat natsismia ja natseja vastaan.

      Mutta toistetaanpa isälle vielä kerran ettei lapsista tule hölmöjä: kaikilla mittareilla mitattuna USA on Israelin jälkeen suurin juutalaisvaltio, ei Venäjä eikä edes Palestiina.

     • Heh, ota nyt illalla ainakin yksi Opamox 15mg ettet aivan repee.

   • Puhut asiaa. Ja hyvä kun pistit tuon juutalaisen lainausmerkkeihin sillä kyse ei ole aidoista juutalaisista vaan kasaareista ja ns. kryptoista, joilla voi olla osittain aitoa juutalaista perimääkin. Juutalaista jo ajanlaskun alussa oli Sombartin mukaan jo puolet muuttanut pois Palestiinasta, osa Kasaariaan josta tuli juutalaisuuteen kääntynyt maa. Ja sieltä myöhemmin Itä-eurooppaan.
    Tässä pitää muistaa kommunismin historia Venäjällä. Se oli puhtaasti kasaari-juutalaisten hanke jota toki Amerikan ja Länsi-Euroopan juutalaiset tukivat. Ja vaikka valtaosa? heistä muuttikin aikoinaan jenkkilään, jossa heitä nyt lienee eniten maailmassa niin maahan jäi eliitti jolla on iso vaikutus maan nykyiseen politiikkaan.

     • Kiitoksia. Näin perusteellista artikkelia tämän aiheen tiimoilta harvemmin näkee. Liikkeellä olisi siis jonkinlainen valejuutalaisten ryhmä, joka on levittänyt vaikutusvaltaansa myös ei-juutalaisiin piireihin mm. vapaamuurari- ja eräiden katolisen kirkon järjestöjen kautta. Valejuutalaiset himoitsevat perustavansa oman valtion nykyisen Israelin ympärille eli Suur-Israelin, josta tulee heidän väärän messiaansa eli Anti-Kristuksen maailmanvallan keskus. Raamatussa mainittu ’hävityksen kauhistus’ voisi olla Baalin/Moolokin patsas juutalaisten uudelleenrakennetussa 3. temppelissä, jossa Anti-Kristus avustajineen suorittaa hirvittäviä rituaalejaan. Ennen tätä ”unelmaa” on saatava aikaiseksi Suur-Israel, minkä vuoksi nykyistä Israelia ympäröivät itsenäiset arabivaltiot pyritään tuhoamaan armotta.
      (No tämähän on vain salaliittoteoriaa ja kaikelle maailman ja Lähi-Idän hämmennykselle löytyy lopulta järkevä selitys. Sitä odotellessa…).

     • Suur-Israel on Rotschild-mafian hanke ja siksi juuri Lähi-itä on koko ajan liekeissä ja palestiinalaiset vainon kohteena.
      Se että hommaa tehdään ’juutalaisten nimissä’ ja annetaan ymmärtää että ’valittu kansa’ on asialla on täyttä valetta. Asialla ovat ei-juutalaiset joilla ei ole historiallista sidettä varastamaansa maahan kuten Miko Peled videossa tuo esiin.
      Miksi sitten maailman aidot juutalaiset tämän sallivat? Hehän tahrivat tässä oman maineensa.
      Onneksi kuitenkin on kasvava määrä niitä jotka eivät hyväksy sionistien petosta ja ovat asettuneet poikkiteloin heidän hankkeeseensa. Heitä sionistit syyttävät anti-semitismistä.
      Siis aitona juutalaisena voit olla anti-semitisti kun vastustat sionismia ja sen likaisia puuhia kuten esim. Gilad Atzmon monen muun ohella ! Eipä uskoisi. Mutta niin vaan on. Uskomatonta mutta totta.

     • ”…Baalin/Moolokin patsas juutalaisten uudelleenrakennetussa 3. temppelissä, jossa Anti-Kristus avustajineen suorittaa hirvittäviä rituaalejaan.”

      Hehän vain suorittavat suuria kulttuuritekoja:

      ”In an attempt to “preserve history,” two exact replicas of the 50-foot arch that had stood at the entrance to the temple [the Temple of Baal (aka Temple of Bel) ] will be erected in April 2016 in Times Square in New York City and in Trafalgar Square in London.

      As recounted by Matt Barber:

      Ritualistic Baal worship, in sum, looked a little like this: Adults would gather around the altar of Baal. Infants would then be burned alive as a sacrificial offering to the deity. Amid horrific screams and the stench of charred human flesh, congregants – men and women alike – would engage in bisexual orgies. The ritual of convenience was intended to produce economic prosperity by prompting Baal to bring rain for the fertility of “mother earth.”

      […] MODERN LIBERALISM deviates little from its ancient predecessor. While its macabre rituals have been sanitized with flowery and euphemistic terms of art, its core tenets and practices remain eerily similar… ”, ks.
      ”Temple of Baal to be rebuilt in Times Square, New York”,
      https://fellowshipoftheminds.com/2016/03/25/temple-of-baal-to-be-rebuilt-in-times-square-new-york/

      Ks. myös
      ”NWO: 1.000 Baal Temples Worldwide! “They Call me Satan and Some Lucifer. But My Name is Still Baal – and People Worship me Today as in the Dawn of Mankind””,
      http://new.euro-med.dk/20160411-nwo-1-000-baal-temples-worldwide-they-call-me-satan-and-some-lucifer-but-my-name-is-still-baal-and-people-worship-me-today-as-in-the-dawn-of-mankind.php

     • Mahtavatko rakentaa yhden Baal-tempelin meidän PUNA-LIBERAALEILLE vallanpitäjillemmekin Helsinkiin?!

     • Tuon ’new.euro-med’-artikkelin loppupuoliskolta löytyy varsin mielenkiintoista tekstiä Vladimir Putinista.

  • En yhtään ihmettelisi, jos Venäjä myisi kalliilla sotateknologiaa Iranille ja Israelille tekniikan, jolla Iranin aseet neutralisoidaan.
   Iranin pitäisi kehittää aseistusta yhdessä Kiinan kanssa. Israelissa ei sentäs asu 1,5 miljoonaa kiinaa puhuvaa ”juutalaista” Eikä kiinalaisten kommarien jaTriadien rahat tiettävästi kulje Israelin pankkitoiminnan mankelin läpi.

 3. Israel on koko ajan tukenut ISISiä, mutta vasta nyt Trumpin aikana Israel on ryhtynyt näkyviin taistelutoimiin Syyriassa.

  Trump ei uskalla haastaa armeijallaan ja NATOlla enää Venäjää, nöyryytykset ovat olleet sitä luokkaa, että USAn ja NATOn maine on mennyttä.

  Nyt Trump, USA, NATO yrittävät Israelin avulla kun tietävät, että Venäjä ei ole halukas nöyryyttämään Israelia.

  • Ehkä on niin että Venäjän haastaminen johtaisi isoon sotaan ja siihen Trump ei ole valmis. Tuo yritys toimia nyt Israelin kautta/avulla on hyvin todennäköistä.
   Trump on minusta luisunut ollut sitä alunperinkin?) täysin sionisti-neokonnien valvontaani ja heidän NWO-agendansa ajajaksi. Lähes kaikki lupauksensa mies on syönyt. Ei eroa sikäli juurikaan edeltäjästään.
   Eräs amerikkalainen kirjailija vertasi Trumpia jopa Hitleriin *America first* puheineen. NWO-agendaa mies ajaa ja puhaltaa lopulta samaan hiileen sionistien ja Israelin kanssa vaikka esittääkin näennäistä vastarintaa mutta se on kontrolloitua ja näennäistä oppositiota.
   Sionistien (zio-masonic elite) pirullinen luonne paljastuu suhteessa palestiinalaisiin. He eivät vain valloittaneet sodillaan Palestiinaa ja häätäneet alkuperäistä väestöä pois asuinsijoiltaan. Nyt he eivät pysy enää omalla tontillaan ja yrittävät laajentaa aluettaan käymällä jatkuvia sotia arabivaltioita vastaan yrittäen lopulta kahmia koko maailmaa itselleen NWO-hankkeellaan.
   Maamme sionistit ovat mukana tässä ja ovat uhraamassa oman kansamme globalistisionisteille ja heidän NWO-hankkeelleen joita yksityinen pankkiirimafia tukee. Käytännössä maamme on sionistien miehittämä kun katsoo ketkä ovat miehittäneet maan tärkeimmät poliittis-taloudelliet asemat.
   Pitäisi muistaa etteivät sionistit ole alkuperäisiä juutalaisia vaan kasaareja – kuten entinen sionisti Miko Peled, jonka juuret Ukrainassa – alla videossa toteaa. Joten syytteet anti-semitismistä (se on yleinen sionistien käyttämä strategia kun heidän rikollisia puuhia arvostelee) ovat katteettomia tässä yhteydessä.

   No Jews Are Israelite Descendants ~ Miko Peled Israeli General’s Son — 7 min. video
   An honest grandson of an Israeli Zionist Jew involved in the establishment of the state of Israel in 1948 and the son of an Israeli General, Miko Peled, says I don’t know any Jew who can trace his or her ancestors back to the ancient Hebrews. Truth

   https://www.youtube.com/watch?v=87s0GwZ5k48

   • Heitin tonne muualle jo, että arvioisin USA:n luovan vielä kaksi konflikti-aluetta Venäjän lähelle ennenkuin yhdessä Naton kanssa iskevät Venäjän kimppuun. Sitä ennen käyttävät proxyja kuten Suomi likaisiin temppuihin.
    Yksi kriisipesäke luodaan t Itämeren alueelle. Ehkä amerikkalaiset pyytävät hakkapeliittoja katkaisemaan Nordstream-putken. Ja sitä seuraava konflikti-alue jonnekin Koillisväylälle. Varmaan sinne minne Berner kaavailee upottavansa veronmaksajien miljardeja. Norja Usa pyrkivät varmasti estämään Koillisväylän käytön venäläisilta ja Kiinalta.

    Erittäin hyvä juttu. Jossain oli jo mainittu, että Saudit yllättäen haluaisivat pitää Assadin vallassa. Kiina ehkä Venäjän tukena kääntää arabivaltioita järjen puolelle. Usalla on valtava kiire heikentää Venäjää. Aikaa ei ole paljon hukattavaksi. Kiina-Venäjä akseli olisi liian ylivoimainen muutaman vuoden kuluttua. Nyt on taottava yötä päivää.

    • Totta. Jokainen päivä heikentää USA/Israel/Nato-koaliitiota muun maailman herätessä ymmärtämään mitä se hakee ja haluaa. Se näkyy hyvin EU:n kohdalla. Kiire on kova ja siksi myös netin sensuuri etenee koska se on vaarallinen kun tieto leviää mafia-koaliition puuhista ja tavoitteista kansalaisille.

 4. Maailman olisi aikoinaan pitänyt olla hereillä kun palestiinalaisten maa anastettiin ja luovutettiin juutalaisille.

  Nyt Israel on hirviövaltio, joka ei osaa kuin tapella, riidellä, tappaa, valehdella, anastaa, varastaa, miehittää, uhata, kiduttaa, pahoinpidellä, tuhota.

  USA on siihen toki syypää, mutta niin ovat juutalaiset ja israelilaisetkin.

  • *Kotimaastako?* No tavallaan – mutta entisestä. Tämä on juuri sitä zio-masonic mafian nwo-pakkopullaa jota on leivottu jo kauan ja joka nyt on hyvin kypsynyttä, ihan sulatusuunitasolle asti.
   Saksan ja Ranskan mafiaveljet ovat tämän pitopöydän (lue sulatusuunin) meillekin pystyttäneet, tietenkin mafian hyvin palkattuina vallanhimoisina lakeijoina/aputyranneina.
   Herkut eivät vaan oikein kiinnosta kun tietää että itse ne saa kaiken maksaa. Mafiaveljesten sokeiksi lakeijoiksi sitoutuneille kansanpettureillemme pöytä kyllä kelpaa ja herkkuja varmaan maistellaan vesi kielellä.
   Mielenkiintoista nähdä löytyykö meiltä todellisuudessa muita kuin vapaaehtoisia sulatusuuniainesta. Viedäänkö perussuomalaista (Persujakin?) kuin pässiä narussa kohti mafiaveljesten haaremia? Nyt pitäisi nousta jo kiireesti vastakarvaan ellei tuo kohtalo kiinnosta.

   • On tämä vielä minun kotimaaani (ompi Suomi), mutta kun hinnat nousee vuosittain tuommosen 10 – 20 % ja tulot ei, niin lähtö tulloo halvempaan maahan.

 5. Eikös ne Trumpin Tomahawkit torjuttu elektronisilla häirintälaitteilla eikä vaivauduttu tuhlaamaan niihin kalliita s300-400 ohjuksia..

 6. Mitäkähän nyt on meneillään?

  Tässä Haaretzin artikkelissa kerrotaan, että Kiinalaisen uutistoimisto Xinhuan mukaan Bulgarialla ja Israelilla on käynnissä laajat yhteiset ilmasotaharjoitukset. Samassa Haaretzin artikkelissa kerrotaan myös, että käynnissä on Israelin 20 vuoteen suurimmat sotaharjoitukset Israelissa.
  http://www.haaretz.com/israel-news/1.811717

  Xinhuan sivustolla ei kyseistä uutista kuitenkaan ole, eikä muutkaan valtamediat siitä puhu mitään.
  Täällä Itämerelläkin on nyt nämä Zapad ja Aurora.

  • Israelin ja Bulgarian ilmavoimat ovat harjoitelleet yhdessä jo alkaen vuodesta 2012. Tämän vuotiseen ilmasotaharjoitukseen ”Collector’s Item 17” osallistui Bulgarian ja Israelin lisäksi Italian ilmavoimat Eurofightereilla.

 7. Tehkää välirauha ja lukekaa mitä Luukkanen sanoo. Liittyy lievästi artikkeliin. Syssymmällä saattaa tulla eeuussa päätöksiä jotka vaikuttavat missäpäin maailmaa Suomikin sotii. Hurjimmat lähtee tietenkin heti kun lepositeitä löysätään.

  Meidän politikkojen puheisiin ei ole sitten mitään uskomista. Sen on lähihistoria näyttänyt ihan tässä muutaman viimevuoden aikana. Kun kääntää puheet nurinperinpäin, niin on tapahtunut. Paitsi Juncker sanoi äskettäin, että euroopalle pitää valita vain yksi Juncker joka sanoo miten ollaan. Niin voi tapahtuakin, jos Saksa ja Ranska pääsevät asiasta yksimielisyyteen. Sitä kyllä epäilen, vaikka Suomi siihenkin partipoikana suostuisi.

  • Kotimaan huru-ukot olivat ihan pihalla A-studiossa. Tunnin puhuivat liiba-laibaa ja shittiä. Ei ollut pokkaa mainita edes Krimillä järjestetystä kansanäänestyksestä. Puhumattakaan siitä ketä kaikkia hakkapeliitat ovat luvanneet jo auttaa. Autettavia on varmaan jo puoli maailmaa. Salolainen tiesi sentään kertoa, että Suomi harjoittelee sotaa myöskin lähes puolen maailman kanssa. Hintalapusta ei kehdannut mainita, eikä tuskin tiennytkään mitään. Raha kasvaa näillä hoopoilla puissa.

   Tuomioja ja Salolainen vakuuttelivat että nyt tietoa tihkuu armeijalta hiukka enemmän. Heikoissa kantimissa on Suomen puolustuspolitiikka. Sitä ei taida olla.
   On vain mielivaltaisia sotaharjoituksia tulen palaessa perseessä, kun on menty ärsyttämään Venäjää niin monin tavoin. Tuomioja toivoi ja uskoi.
   Niin toivoi ja uskoi Suomen kansakin v. 1939, kunnes Erkon talvisota jyrähti käyntiin. Amen.

   Venäjä ei hyökkää Suomen takia, mutta se voi joutua tekemään niin koska Suomen isäntämaa-sopimus on vaarallinen sen kannalta. Lisäksi mikä tahansa kriisi(Ukraina, Syyria, P-Korea) voi koska tahansa eskaloitua täysmittaiseksi sodaksi Euroopan rajoille Itämeren rannoille. Suomi on luovinut itsensä pussiin. Jäljellä on vain usko, toivo ja puolustuksen vahvistaminen lähes keinolla millä hyvänsä. Mukaanlukien USan patriotit ja ydinaseet.
   Näihin Suomen puolustus jo nyt nojaa. Nehän ovat ainakin suunnittelupöydällä. Toki Salolainen ja Tuomioja eivät niistä ole kuulleet tai osaavat vaieta!!

 8. Israelin armeija harjoittelee nyt sotaa USA-NATO-yhteensopivana sen jälkeen kun se hävisi Libanonissa Hizbollahille.

  USA ja NATO kokoavat Pyhää Allianssia: USAn armeija, CIAn sotilasiipi, NATO, Saudi-Arabia, Israel, NATO-isäntämaa-Suomi.

 9. Vielä kaksi viikkoa ennen YK:n julistusta jossa perustettiin Israel v.1948 7 maata vastusti Israelin perustamista.Nämä maat voideltiin riihikuivalla rahalla myötämieliseksi!Rikollisvaltioiden eliittiä USAN ohella tuo Israel!

 10. Aikamoinen sotahan täällä kommenttiosastolla on taas käyty. Oolannin sotakin kalpenee ja se oli kuulemma kauhia. Varokaa kumminkin atomipommeja. Saattavat osua sivullisiin. Miksei pienemmätkin pommit. Pommit ja kunniamerkit osuvat aina syyttömiin.

  Kovastihan maailmalla on taas sählätty ja vaikutukset näkyvät täälläkin, lähinnä jälkihoitopuolella. Se taitaa tulla pienten maiden kohtaloksi joka tapauksessa. Eurooppa ja pikkuinen Suomikin joutuu ottamaan vastaan oheistuotteet, kansainvaellukset, oheisvahinkoineen. Joku arveli, että Irak olisi siinä sivussa tyhjentänyt vankilansakin, kun maailmansyleily kuultiin Irakissa Suomesta saakka. Sulatusuunia pukkaa, mutta hei, jotkut ovat tehneet täälläkin miljoonatilit.

  • ”Sulatusuunia pukkaa, mutta hei, jotkut ovat tehneet täälläkin miljoonatilit.”

   Eräs esimerkki:
   ”Luona Oy kääri pakolaisbisneksellä miljoonavoitot – SK: Saa verosuunnittelusta lisähyötyä”
   http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/559279-luona-oy-kaari-pakolaisbisneksella-miljoonavoitot-sk-saa-verosuunnittelusta

   Minkälaisia tilejä lienee tehnyt PettUri Orpon vaimo matujen avustamiseen keskittyneellä lakiasiaintoimistollaan?
   Orpohan otti avosylin vastaan kymmeniä tuhansia partalapsia, jotka hän Dublinin sopimuksen perusteella olisi välittömästi voinut käännyttää takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin syksyllä 2015.

   • Valonkajastusta vaiko vain kangastusta?

    ”Viktor Orbán voittamassa siirtolaisväittelyn Brysselin kanssa
    Kukaan Brysselissä ei halua sanoa ääneen, että Viktor Orbán on voittamassa siirtolaisväittelyn EU:n kanssa.

    Politicon mukaan Viktor Orbán on voittamassa Brysselin kanssa käymänsä siirtolaisväittelyn: yhtäkkiä useat EU-johtajat ovat alkaneet kuulostaa aivan Unkarin pääministeriltä suhtautumisessaan siirtolaisuuteen.

    Orbánia lyödään laittomien siirtolaisten vastaisen retoriikan, EU:n turvapaikkapolitiikan vastustamisen ja raja-aitojen rakentamisen vuoksi, mutta maan kovan, realistisen linjan politiikasta on tulossa valtavirtaa EU-päättäjien keskuudessa.

    Eräs Brysselin EU-virkailija sanoi Politicon mukaan, että ” kukaan ei myönnä sitä tässä kaupungissa, mutta kyllä, Orbánin suhtautuminen on vallitseva”.”

    https://www.kansalainen.fi/viktor-orban-voittamassa-siirtolaisvaittelyn-brysselin-kanssa/

    • Ja hoksaatko miksi tämä muutos?

     Siksi, että se on tärkeä osa agendaa. Ensin miljoonien miesten pakolaisvirta ohjataan kaikkialle Eurooppaan, ja kun heidät on ns. ”kotiutettu”, kansallisvaltioihin organisoidaan massiiviset kaaokset ja vastakkainasettelut: paikallisväestö vs. pakolaiset/poliittinen hallinto. Tämä on täysin harkittua toimintaa, jonka tarkoitus on viedä kansallisvaltiot sisällissotaan/poikkeustilaan, joka lopulta hajoittaa poliittiset ja sosiaaliset järjestelmät. Toisin sanoen, kansallisvaltioiden järjestelmiä ollaan ajamassa tietoisesti alas päämääränä massiivinen anarkia, jossa kaikki sotivat kaikkia vastaan sillä aikaa kun Puppet Master tupruttelee pyramidin huipulla kuubalaisia sikareitaan. Ihmisiä huijataan parhaillaan näillä poliittisilla ”näytelmillä” kuus – nolla, mutta sitähän ei eksyneet luonnollisesti huomaa!

     TRUMP ON IHMISIÄ VEDÄTTÄVÄ VIIHDETAITELIJA – the biggest star in television – KUTEN MUUTKIN KÄRKIPOLIITIKOT IDÄSTÄ LÄNTEEN!

     Just ahead of hosting the 69th Primetime Emmy Awards, host and comedian Stephen Colbert said Sunday he already knows who the biggest star in television is this year — President Donald Trump.
     ”The biggest TV star of this year is undoubtedly Donald Trump,” Colbert told CBS News. ”No one’s close. You know, how like the Bible outsells every book of all time. Donald Trump is the Bible of the 2016-2017 television season. If you don’t include Donald Trump as a TV star this year, you’re lying.”

   • Molemmat ovat hallituksen virallisen linjan mukaista puuhastelua, veronkierto ja kaikkien maahantulijoiden hyyssääminen. Mistä tulivat ja mitä tekivät, ei saa kysellä. Vasta ehdottivat ohituskaistaa sosialipalveluihin isisin kunniakkaille sotureille. Ja kärsiihän sitä Irakin vankilassakin, tarvitsevat ohituskaistaa. Kantasuomalainen on hallitukselle vain riesa jota on rangaistava, se koko tivolin maksaja, siis. Milloin lähti hallituksesta ja virkamieskunnasta järki, kuka muistaa? Oliko silloin kun jumala rupesi valitsemaan ministerit ja virkamiehet?

    Vankien irtipäästäminen ”pakolaisiksi” ei olisi ihan ensimmäinen kerta. Jimmy Carter kun avasi portit Kuuban pakolaisille USA’han. niin niitähän sai. Castro taisi tyhjentää mielisairaalatkin.

 11. No, toistaiseksi järki on voittanut, paitsi Trumpilla ja Israelilla, jotka ovat hyökänneet Syyriaan ilman minkäänlaista YK:n mandaattia. P-Korean suunnalla ei kukaan odota järjen voittavan.

  • Israel on hyökännyt Syyriassa lähinnä sitä uhkaavaa terroristijärjestö Hizbollahia ja sille tarkoitettuja asekuljetuksia vastaan. Siihen ei tarvita YK:n mandaattia.

   Voimankäytön oikeussääntöjen periaatteiden mukaan itsepuolustukselliset toimet ovat sallittuja silloin kuin toinen valtio, tässä tapauksessa Syyria, on haluton tai kyvytön estämään alueellaan toimivien ei-valtiollisten toimijoiden, terroristijärjestöjen (Hizbollah & Isis) iskut toisiin maihin kuten Israeliin.

   • Voimankäytön oikeussäännöissä (UM 2015, selvitys eduskunnan ulkoasiainvaliokunnalle) sanotaan myös: ” Valtio on sen mukaan vastuussa aseellisesta toiminnasta myös silloin, kun se ulkoistaa toimeenpanon ei-valtiollisille aseellisille ryhmille.”

    Tarkoittaen että Israel ja Yhdysvallat ovat vastuussa sijaistaistelijoiden käytöstä (Syyriassakin) siinä kuin muutkin valtiot.

    Näyt lukevan lakeja vain toisella silmällä, soveltavan niitä eri tavalla eri valtioihin.

    UM: ”Rauhan ja turvallisuuden uhkan käsitettä on laajennettu ja kollektiivisten aseellisten toimien perusteeksi määritelty mm. rajat ylittävät pakolaisvirrat mutta myös siviiliväestöön kohdistuvat äärimmäiset sortotoimet.”

    Palestiina, palestiinalaiset, Gaza…

    • Mitäs ammuskelevat tuhansia ohjuksia rauhallisiin asutuskeskuksiin ja ulisevat kun saavat vastauksena morkulaa niskaansa. Israelin valtion alueilla loisivat ”palestiinalaiset” voivat syyttää kohtelustaan vain itseään.

    • Mitäs ammuskelevat tuhansia ohjuksia rauhallisiin asutuskeskuksiin ja ulisevat kun saavat vastauksena morkulaa niskaansa. Israelin valtion alueilla loisivat ”palestiinalaiset” voivat syyttää kohtelustaan vain itseään.

     • Ahaa! Ihmisoikeudet eivät mielestäsi koske palestiinalaisia koska apartheid-Israel on mielestäsi länsimaismallinen demokratia ja palestiinalaiset ”toisia” ja kaikki mitä Israelin alueella loisiville ”toisille” tapahtuu on ansaittua paskaa?

      Vaikka loisivat ”toiset” asuivat alueella ennen kuin länsimaat antoivat anneksoida alueen Israelin perustamiseksi.

      Ilmeisesti taas niitä kuuluisia ”ihan eri asia” -järkeilyjä.

  • Syyrian ja sen venäläisen liittolaisen ilmapuolustuksen tehottomuudesta päätellen ilmaherruus Syyriassa onkin Israelilla ja Yhdysvaltain johtamalla liittoumalla.

 12. Riikka.

  Uskotko tosiaankin, että tässä ”siellä ja täällä” käynnissä olevassa sodassa eri ”sotilasliittoutumat” sotivat toisiaan vastaan? Sinun, ja ihmisten yleisesti pitäisi pikkuhiljaa ymmärtää se, että vastakkaisia liittoutumia ei ole olemassakaan, koska konfliktien KAIKKI osapuolet palvelevat samaa isäntää. Tätä valheiden pyramidia rakentava PUPPET MASTER ON SAMA… ja tämän käynnissä olevan kolmannen maailmansodan juoni on juuri se, että pedolle työskentelevät osapuolet tuhoavat toinen toisensa. Meidän ei pidä uskoa näihin toistuviin valeuutisiin, vaikka ne tulisivat ulos ns. alternative media. Itsekin olen mennyt monesti halpaan ja suositellut tyhmyyksissäni pelkopropagandaa suoltavia kanavia, kuten SGTreport, corbettreport ja X22report, jotka kuitenkin edustavat varmuudella kontroloitua oppositiota.

  Totuuden löytäminen tässä valheiden viidakossa on vaikeaa, mutta sen etsimisen voi aloittaa vaikka tästä: YouTube / aplanetruth.info.

  Truth is a lonely warrior – 100%:sta totuus on valitettavasti ihmisen (myös pedon valtakunnan) ulottumattomissa!

  • Itse uskon, että 2-maailmasota oli täysin sovittu ja kontroloitu alkuvuoteen 1941 saakka. Kesällä 1940 Hitler pysäytti hyökkäyksen Ranskaa kahteen otteeseen, jotta britit pääsevät pakoon. Rudolf Hess kolmannen valtakunnan kakkosmies vaan keskellä sotaa lentää Skotlantiin? Joopa joo, täyttä sotaa jeah.
   Tossa Hessin lennossa jokin meni pieleen ja käsikirjoitus meni vituralleen ja ruvettiin sotimaan varsin tosissaan.

  • Oman edun tavoittelijat sotivat, kuten aina. Valtataistelu ei lopu koskaan.
   Hierarkiassa on aina ylöspäin pyrkijöitä.

   Me olemme ne oheisvahingot.

 13. Mites ne Hollow Earth jutut?
  Ne vasta mielenkiintoisia on!

  Lättymaapallo on ihan tylsä……

  • Sitä kannattaa kysyä Tulenkantajalta. Hänhän tuntuu olevan (ainakin omasta mielestään) expertti niissä(kin) asioissa. Ja innokas kaveri valistamaan meitä vähemmän ymmärtäviä ja ’eksyneitä lampaita’.

   • Mielummin kuin valistan, toivon että ihmiset oppisivat tekemään havaintoja tästä paikasta mihin olemme syntyneet omilla silmillään. Aika jota ”elämme” on GREAT DECEPTION, eli viralliseen totuuteen ei pidä missään asiassa luottaa. Sinä, Truth_hunter, voit toki otaksua eläväsi luodin nopeudella avaruudessa kiitävän maapallon päällä, mutta minun ”maailmani” on ilman liikettä. Se on ilman liikettä kaikilla elämän tasoilla, koska JUMALA ON, siihen ei sisälly todellista aikaa, ja koska näin on, siihen ei myöskään sisälly todellista liikettä. Se, mitä me elämäksi – tai evoluutioksi – kutsumme, on Alfasta Omegaan illuusio, sillä menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus ON OLEMASSA NYT. Kaikki universimissa tapahtuu NYT hetkellä, koska Jumala on ikuisesti valmis kokonaisuus, jonka osia me kaikki olemme. Meistä yksikään ei päätä todellisuudessa yhtään mitään, sillä elämän kulku tässä tietoisuuteen perustuvassa illuusiossa on kehdosta hautaan liikkumaton JUMALA, joka sisältää sekä valon, että pimeyden. Olet toisin sanoen oman tietoisuutesi vanki kehdosta hautaan, ja sille sinä et voi ”kokonaisuuteen kuuluvana osana” yhtään mitään.

    Tiedän, että tämä meni sinulla reilusti yli hilseen – opettaja tulee kun oppilas on valmis!

    • ’…Meistä yksikään ei päätä todellisuudessa yhtään mitään, sillä…’
     Ja minä kun juuri päätin vastata kommenttiisi mutta en se sitten tainnutkaan olla minä…?
     En todellakaan ole vielä valmis…

     • Se et ollut sinä, Truth_hunter, se oli sinun tietoisuutesi. Ilman tietoisuutta – joka toimintojasi johtaa – et olisi edes olemassa. Mutta sinä OLET OLLUT, OLET JA TULET IKUISESTI OLEMAAN, ja juuri siihen Raamatun profetiat perustuvat. Maailma on valmis, siihen ei sisälly todellista aikaa, eli emme kykene muuttamaan ihmiskuntana piiruakaan siitä, mitä Jumalaksi (kaikkeus) kutsutaan. Elämme aineeseen sidottuna (tietoisuuden harhassa), mutta kuten Raamattu lupaa, tulemme tuntemaan totuuden. Muutos on lähellä… olemme Raamatun ”viimeinen sukupolvi”

 14. Israelin kohdalla olisi syytä keskustella, miksi ja miten Israel on ottanut käyttöön fasistisen ideologian: rotuopin, superegon, väkivallan, historiallisen tehtävän, kidutuksen, pahoinpitelyn, elintilan valloittamisen yms.

  • Kyllä. Valmiutta keskusteluun vain on vähän. Kuukkeli antaa tietoa psykopatiasta ja siitähän tässä on kyse,
   Our Leaders Are Psychopaths
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=155929
   Nämä 20 piirrettä paljastavat psykopaatin – katso Suomessa käytetty luokittelu
   http://www.is.fi/terveys/art-2000001257779.html
   Psykopaatti on toisten ihmisten kylmäverinen hyväksikäyttäjä. Psykopaatti kokee itsensä ja tekojensa arvostelun vihapuheeksi ja vastustaa siksi totuuden tutkimista. Koska hän ei tunne syyllisyyttä teoistaan ja on vailla normaalia omatuntoa hän ei kykene katumaan rikoksiaan.
   Talous- ja finanssimaailma sekä valtapolitiikka, myös monet uskonnot, tarjoavat psykopaatille hyvän toimialustan ja siellä heitä onkin runsaasti.
   Kaikki historian diktaattorit ovat olleet psykopaatteja eikä imperiumia rakentavien eliittien johtajat tee poikkeusta tänäänkään.
   Ihmisten pitäisi pystyä näkemään psykopaatin kulissien taakse eikä antaa huijata itseään. Muuten ei maailma parane.
   http://www.terveyskirjasto.fi/xmedia/duo/duo96809.pdf

  • Glad Atzmon toteaa kirjassaan Being in Time: ”Karl Marx thought capitalism was a ’Jewish problem’. In his article On the Jewish Question he contended that in order for the world to liberate itself from capitalism, it had better emancipate itself from the jews.

   Modern jewish history indicates that many things can become a jewish problem: Palestine, banking, Wall Street, neocon wars, ID politics, cultural Marxism, cultural hegemony within Hollywood and the media — just some of the explosive topics that have been associated with the jews, their culture and power.”

   • Muistatkos Truth_hunter, kun joskus postasin tänne tuon Parta-Kallen loistavan kirjoituksen ”Juutalaiskysymyksestä”, missä Marx polemisoi Bruno Baueria vastaan.
    Kirjoitus lytyy edelleen täältä: https://www.marxists.org/suomi/marx-engels/1843/juutalaiskysymyksesta.htm

    Glad Atzmon on fiksu mies, mutta hän ei joko huomaa tai ei ymmärrä tai sitten vielä juutalaisittain kieroillakseen, listaa epämääräsen joukon asioita, nimenomaan kapitalismin synnyttämiä asioita ”juutalaisongelmiksi”. Tällä hän yrittää mitä ilmeisimmin vähätellä K. Marxin nappiin osunutta kapitalismin ja juutalaisuuden kritiikkiä ja nostaa uudelleen esiin antisemitistikorttia, hieman ovelammalla taktiikalla.

    Pieni lainaus Marxin ”Juutalaiskysymyksestä”:

    ”Tarkastelkaamme todellista maallista juutalaista, ei sapattijuutalaista, kuten Bauer, vaan arkijuutalaista.

    Älkäämme etsikö juutalaisen salaisuutta hänen uskonnostaan, vaan etsikäämme uskonnon salaisuutta todellisesta juutalaisesta.

    Mikä on juutalaisuuden maallinen perusta? Käytännöllinen tarve, oman edun tavoittelu.

    Mikä on juutalaisen maallinen kultti? Kauppavoiton kiskonta. Mikä on hänen maallinen jumalansa? Raha.

    No niin! Vapautuminen kauppavoiton kiskonnasta ja rahasta, siis käytännöllisestä, reaalisesta juutalaisuudesta olisi meidän aikamme itsevapautumista.

    Yhteiskuntajärjestys, joka kumoaisi kauppavoitonkiskonnan edellytykset, siis kauppavoiton kiskonnan mahdollisuuden, olisi tehnyt juutalaisen mahdottomaksi. Hänen uskonnollinen tietoisuutensa hajoaisi kuin tympeä huuru yhteiskunnan todelliseen elinilmaan. Toisaalta: kun juutalainen havaitsee tämän käytännöllisen olemuksensa joutavaksi ja tekee työtä sen kumoamiseksi, hän vapautuu siihenastisen kehityksensä puitteista, hän tekee työtä inhimillisen vapautuksen puolesta ylipäätään ja kääntyy inhimillisen itse vieraantumisen korkeinta käytännön ilmausta vastaan.

    Havaitsemme siis juutalaisuudessa yleisen nykyaikaisen epäsosiaalisen elementin, jonka historiallinen kehitys — juutalaiset myötävaikuttivat innokkaasti siihen tässä kehnossa yhteydessä — on vienyt nykyiselle tasolleen, millä sen täytyy väistämättä hajota.

    Juutalaisten vapautuminen on viimeiseltä merkitykseltään ihmiskunnan vapautumista juutalaisuudesta.

    Juutalainen on jo vapauttanut itsensä juutalaisella tavalla.

    »Juutalainen, jota esim. Wienissä ainoastaan siedetään» määrää rahamahdillaan koko valtakunnan kohtalon. Juutalainen, joka voi pienimmässä saksalaisvaltiossa olla vailla oikeuksia, ratkaisee Euroopan kohtalosta. Samaan aikaan kun korporaatiot ja ammattikunnat sulkevat ovensa juutalaiselta tai eivät ole vielä suopeita häntä kohtaan, tekee omavaltaisen teollisuuden rohkeus pilkkaa tästä keskiaikaisen instituution itsepäisyydestä. (Bruno Bauer. »Judenfrage», s. 114.)

    Tämä ei ole mikään irrallinen tosiasia. Juutalainen on vapauttanut itsensä juutalaisella tavalla ei vain ottamalla itselleen rahamahdin, vaan myös siten, että hänen kauttaan ja ilman häntä raha on tullut maailmanmahdiksi ja juutalaishenki kristittyjen kansojen käytännön hengeksi. Juutalaiset ovat vapautuneet sikäli kuin kristityistä on tullut juutalaisia.”

    Siis nykyinen kapitalismin riemuvoitto näkyy nimenomaan tässä: ”JUUTALAISET OVAT VAPAUTUNEET SIKÄLI KUIN KRISTITYISTÄ ON TULLUT JUUTALAISIA.”

    Eikä tämä koske yksinomaan kristittyjä tänä päivänä, vaan kaikkia muitakin: muslimeita, hinduja, budhalaisia jne jne.

    Voin täysin perustellusti väittää, että lähimmän juutalaisen jokainen tännekin kirjoittava, tietysti itseäni lukuunottamatta 😀 ,näkee aamulla herättyään ja katsahdettuaan peiliin. Sieltä tuijottaa takaisin valkoinen juutalainen, valkojuutalainen. Sama tilanne on pimeimmässä Afrikassa, missä paikallinen negridi aamulla herättyään vilkaisee peiliin ja sieltä häntä katsoo negridijuutalainen.

    Juutalaisuus on nykykapitalismin uskonto.
    Juutalaisuus on nimenomaan uskonto, kristinuskon ja islamin kantaäiti. Kristinusko syntyi juutalaisena lahkona, tietynlaisena kritiikkinä ja toisinajatteluna valtajuutalaisuudelle. Alkukristittyjen logo oli vuoteen 400 kala, mutta kun Rooman keisari Konstantinus keksi tehdä kristinuskosta Rooman keisarikunnan valtauskonnon myös logo ja mitä ilmeisimmin koko uskonto muuttui. Kristinuskon logoksi tuli Rooman keisarikunnan kidutus- ja teloitusväline risti, joka lyötiin jokaisen uuden uskonnon harjoittamispaikan, kirkon, takaseinälle ja varoitukseksi koko seurakunnalle, sillä ristillä roikkui kapinallinen Jesse. Tällöin kristinusko sai nykyisen sadomasokistisen asunsa. Ilmeisesti kristinusko oli liiankin masokistinen näiden muutosten jälkeen ja piti synnyttää uusi sadistisempi lahko islam.

    Juutalaisuudesta ja juutalaisista puhutaan nykyisin kuin jostain ”ihmemies MacGyveristä”, ei niissä mitään ihmeellistä ole, eikä joka juutalainen ole Rotschildi, päinvastoin köyhiäkin juutalaisia on.
    Kyse on siis uskonnosta ei rodusta, juutalaisiksi voidaan kääntyä aivan samoin kuin kristityiksi tai muslimeiksi. Kyse ei ole mistään rodusta vaikka tsionistit niin yrittävätkin todistella. Ajatellaanpa vaikkapa juutalaisuuteen kääntyneitä kasaareita, ennen juutalaisuuteen kääntymistään kasaareilla oli pakanauskonto, falloskultti. Kasaarit siis uskoivat ja palvoivat kyrpää. Ehkäpä tämä selittää nykyjuutalaisuudesta jotakiṇ 😀

    Loppukevennys Tsionisten, Psoi Korolenko, Daniel Kahn:

    https://www.youtube.com/watch?v=bJZNcUCVXBo

    • ’…Havaitsemme siis juutalaisuudessa yleisen nykyaikaisen epäsosiaalisen elementin, jonka historiallinen kehitys … on vienyt nykyiselle tasolleen, millä sen täytyy väistämättä hajota…’
     Marx teki terävän analyysin ’heimolaisistaan’, kieltämättä. Mutta mikä oli homman juju? Ketä tuo utopia palveli?
     Oliko niin että Rotcshild hyödynsi Marxin teoriat, huijasi kansan utopialla ja nosti itsensä valtion ja kansan tilalle? Ainakin käytäntö näyttäisi edenneen juuri siten kun pankkimafian otteita seuraa. Sehän on nyt ylin vallankäyttäjä joka viis veisaa kansasta tai proletaariaatista.
     Näin kommunismi onkin pelkkä keppihevonen, huijaus, jolla kansa alistetaan sitä johtavan eliitin mielivallan alle kuten juuri mm. NL:ssa tapahtui. Se on kolikon toinen puoli ja vain teoriassa jotain muuta eli kansanvaltaa ja yhteistä hyvää.
     Ei siinä ole mitään eroa monopolikapitalismiin jossa myös sama ’epäsosiaalinen elementti’, pieni finanssi- ja talouseliitti hallitsee maailmaa korruptoituneiden poliitikkojen voimin.

 15. USA itkee ja valittaa kun Venäjä on nyt ajanut ilmaiskuillaan CIAn, NATOn, Israelin, Saudi-Arabien tukemia joukkoja pois Deir ez-Zorista.

 16. ”Venäläinen valehtelu” …

  Täytyy olla melkoinen hyväuskoinen hölmö, jos kuvittelee, ettei lännessä oltaisi yhtä lailla haudattu sanan- ja lehdistönvapaus.

  Lännessä vain hautaamiseen käytetään glitteriä ja kivapuhetta niin, että sinä ja kaltaisesi jäätte kuvitelmaan valinnanvapaudesta muuallakin kuin SOTEssa…

  • Pieniä eroja löytyy toki. Täällä voi kirjoittaa aivan vapaasti ilman pelkoa että seurauksena siitä 2,5 vuotta savottaa -40 asteen pakkasessa siperialaisella pakkotyöleirillä tai että saa kuulan kalloonsa.

 17. Esitän kysymyksen kommentoijille: Miksi ruokitte täällä trolleja vastaamalla niiden (HUOM NIIDEN, ei heidän) kommentteihin?

  Luuletteko voivanne valistaa niitä tai saada kääntämään kelkkaansa?

  Itse en edes lue niiden kommentteja puhumattakaan että enää vastaisin niihin.
  Joskus erehdyin siihen mutta nyt järki on voittanut.

  Trolli ei tippaakaan välitä siitä mitä sille kommentoitte. Miksi siis haaskaatte aikaanne moiseen?

  • Vielä tämä… Mitä enemmän trollin kommentteihin vastataan sitä enemmän se saa näkyvyyttä täällä ja se juuri on sen tavoitekin.
   Koittakaa ymmärtää tämä.

   • Vielä lisäys: paras kun annetaan Toimituksen ’rokottaa’ näitä trolleja ja paljastaa niiden vehkeilyt.
    Voi tietysti todeta trollille että mikäli pystyt järkevään ja asialliseen dialogiin niin jatkan vain sillä ehdolla.

 18. Höpö höpö. 🙂

  Suomi ja länsimaat ovat sanan sekä lehdistönvapauden suhteen aivan huippumaita. Venäjä ei ole.

  Kansainvälinen ja arvostettu (Toimittajat ilman rajoja) järjestö julkaisee vuosittaisen lehdistönvapaus indexin joka kuvaa 180 eri maan lehdistönvapautta.

  ”Lehdistönvapaudella tarkoitetaan tässä yhteydessä sitä vapautta, jonka puitteissa toimittajat, mediaorganisaatiot ja esimerkiksi bloggaajat saavat toimia eri maissa ja miten valtioiden hallitukset kunnioittavat näitä vapauksia”

  Vuoden 2017 indeksissä Suomi onkin rankattu kolmanneksi ja vertailun vuoksi Venäjä taas sijalle 148. 🙂

  https://rsf.org/en/ranking

  • Linkkisi kartasta näkyy että lehdistönvapaus länsimaissa on enintään tyydyttävä, jopa heikko.

   Olen Toimittajat ilman rajoja -jäsen.

 19. Israelin sotavoimat on USAn tavoin hyökännyt jo niin pitkään puolustuskyvyttömien siviilien sekaan, että oikeaa sotaa oikeaa armeijaa vastaan se ei enää osaa.

 20. Israel Doomed — Lasha Darkmoon, September 23, 2017
  Dr Lasha Darkmoon (b.1978) is an Anglo-American ex-academic with higher degrees in Classics whose political articles and poems have been translated into several languages. Most of her political essays can be found at The Occidental Observer and The TruthSeeker. Her own website, Darkmoon.me, is now within the top 1 percent of websites in the world according to the Alexa ranking system.

  “In ten years time, there will be no more Israel.”— Henry Kissinger, October 2012

  A Two State solution, with Israel conceding land to the Palestinians, is just not possible “when Israel is mighty”. Sooner expect blood from a stone than concessions from Israel.
  As far as Israel is concerned, there are no Occupied Territories. There are only disputed territories. And the endgame for Israel is not only the absorption of ‘Judea’ and ‘Samaria’ — i.e. the so-called occupied or “disputed” territories — into Israel proper, or Israel as we know it right now, but the continued expansion of the entire Jewish state beyond its present non-existent official borders into Lebanon, Syria, Iraq, Jordan, Saudi Arabia, Egypt and Turkey. Known as the Oded Yinon Plan, this envisages a Greater Israel stretching from the Nile to the Euphrates:
  Is Greater Israel the ultimate goal of the Zionist Jew? No, it is not. The Revolutionary Jew will never be content until he has conquered the whole world. The whole world must be his glittering trinket. Nothing less will satisfy his insatiable appetite for power and dominion.
  These prophetic words of Israel Shamir keep ringing in my ears:
  “Palestine is not the ultimate goal of the Jews; the world is. Palestine is just the place for world state headquarters. The Jews intend to turn Jerusalem into the supreme capital of the world, and its rebuilt temple into the focal point of the Spirit on Earth. Christianity will die, the spirit will depart from the nations in our part of the world, and our present dubious democracy will be supplanted by a vast theocratic state. De-spiritualized and uprooted, homeless and lonely, yesterday’s Masters of the World will become slaves in all but name.” 
  In light of the above, I see no possibility of a Two State solution. Maybe Henry Kissinger’s prediction — “In ten years, there will be no more Israel” — will come true.
  https://www.darkmoon.me/2017/israel-doomed/

 21. Venäjä ajoi USAn armeijan ja NATOn Syyriasta huitsin Nevadaan.
  Nyt USA yrittää raistella Venäjää ja Assadia vastaan Israelin, kurdien ja terroristien avulla.

 22. USA, CIA, NATO, ISIS ovat joutuneet viime kuukausina pakenemaan Deir ez-Zorista Syyrian ja Venäjän joukkoja ja jättämään Syyrian öljy- ja kaasukentät Syyrialle.

 23. Mahdollinen itsenäinen Kurdistani olisi taas yksi askel kohti sionistien Suur-Israelia?

  ”Get Ready For Phase II of the Syrian War

  An independent Kurdistan would be strategically advantageous for both Israel and the West. That’s why we are seeing the West covertly backing a referendum on Kurdish independence and why Israel is making moves behind the scenes.
  According to Thierry Meyssan, Benjamin Netanyahu and Massoud Barzani, the self-appointed President of the future independent Kurdistan, have already reached a secret agreement on the matter.
  Tel-Aviv is committed to installing 200 000 Israelis of Kurdish origin in Kurdistan. For the Zionists this would serve as another step toward their ultimate long term goal of an expanded Greater Israel GREATER ISRAEL…”,

  Koko artikkeli: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=158493

  • Tätä samaa koko Lähi-itä ollut jo ainakin 50 vuotta … sionistien Suur-Israelin rakentamista askel askeleelta väkivaltaisesti ja verisesti USAn ja Naton tukemana.
   Is Greater Israel the ultimate goal of the Zionist Jew? No, it is not. The Revolutionary Jew will never be content until he has conquered the whole world. The whole world must be his glittering trinket. Nothing less will satisfy his insatiable appetite for power and dominion.
   These prophetic words of Israel Shamir keep ringing in my ears:
   “Palestine is not the ultimate goal of the Jews; the world is. Palestine is just the place for world state headquarters. The Jews intend to turn Jerusalem into the supreme capital of the world, and its rebuilt temple into the focal point of the Spirit on Earth. Christianity will die, the spirit will depart from the nations in our part of the world, and our present dubious democracy will be supplanted by a vast theocratic state. De-spiritualized and uprooted, homeless and lonely, yesterday’s Masters of the World will become slaves in all but name.” 
   In light of the above, I see no possibility of a Two State solution. Maybe Henry Kissinger’s prediction — “In ten years, there will be no more Israel” — will come true.
   https://www.darkmoon.me/2017/israel-doomed/

 24. Donald Trump Is Following the New World Order Ideology

  “As long as the US government is controlled by Israeli interests … [Israel first] is not only going to continue, but it will also have more tragic consequences… the US will get involved in a wider war in the Middle East.”
  I have argued elsewhere that the most enduring legacy of the New World Order ideology is essentially contempt for morality and what Kant calls practical reason in the comprehensible universe. Here we are not talking about some kind of conspiracy theory which has no basis in reality. We are talking about a fundamental ideology which continues to have a tremendously powerful influence on the political landscape in America and the Middle East.
  https://www.veteranstoday.com/2017/10/01/donald-trump-is-following-the-new-world-order-ideology/

  ”Niin kauan kuin Yhdysvaltojen hallitus toimii Israelin etujen valvojana … [Israel ensin] ajattelu ei tule vain jatkumaan, vaan sillä on myös traagisia seurauksia … Yhdysvallat ajautuu laajempaan sotaan Lähi-idässä .”

  ”Olen väittänyt muualla, että Uuden maailmanjärjestyksen ideologian kestävin perintö on pohjimmiltaan moraalin ja sen halveksunta mitä Kant kutsuu käytännölliseksi järjeksi ymmärrettävissä olevassa maailmankaikkeudessa.
  Tässä emme puhu mistään salaliittoteoriasta, jolla ei ole todellista pohjaa vaan perustavanlaatuisesta ideologiasta, jolla on koko ajan erittäin valtava vaikutus poliittiseen maisemaan Amerikassa ja Lähi-idässä.”
  Oma lisäys: tietenkin myös valtava vaikutus Euroopan ja omankin maamme poliittiseen ilmapiiriin.

 25. Syyriassa ei enää taistele Assadia ja Venäjää vastaan kuin CIA, NATO, Mossad ja niiden tukema muutama ISISin ja Al-Nusran terroristisolu.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here