Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker piti ”Unionin tila” -puheen (State of the Union, Soteu) jossa hän luonnosteli visioitaan Euroopan tulevaisuudesta.

Tulevaisuuden Eurooppa siintelee Junckerin haaveissa euroskeptikoista ja populisteista vapaana EU:na, joka on yhden johtajan käskytettävänä.

Juncker visioi EU:n entistä tiiviimpänä liittona, johon euron käyttöönottoa tähän asti onnistuneesti vältelleet maat ovat tulleet mukaan vuoteen 2019 mennessä.

Myös yhteinen, täysimittainen puolustusliitto oli Junckerin toivelistalla.

Tanskan pääministeri Lars Lokke Rasmussen tyrmäsi Junckerin ajatuksen Euroopan superpresidentistä – Euroopan komission puheenjohtajan ja Eurooppa-neuvoston puheenjohtajan virkojen yhdistämisestä. Hollannin pääministeri Mark Rutte kutsui Junckeria ”romantikoksi”.
¤

Kommentti

Ei. 

– Johanna Lehtonen

¤

Lähde

Juncker, Jean-Claude (puhe 13.9.2017): State of the Union 2017 https://ec.europa.eu/commission/state-union-2017_en
¤

Kuva: Richter Frank-Jurgen (CC BY-SA 2.0) via Wikimedia Commons, Christopher Carr (CC0) via Flickr, Pixabay
Kuvanmuokkaus: JL

SaveSave

34 KOMMENTTIA

 1. Niinhän kaikki sionistit haluavat ja Juncker on yksi heistä. Ja heitä riittää meilläkin. Taitaa kaikki tärkeimmät postit olla heidän hallussaan tätä nykyä?
  Eikä Juncker olisi voirassaan ellei olisi sionisti, kuten ei Merkel eikä Macronkaan.

 2. Kun Junckerin alkoholiongelma paljastettiin Juncker saatiin painostettua NATOn asiamieheksi, EUn oman (NATO-)armeijan asiamieheksi ja EUn liittovaltioasiamieheksi.

  • En usko että se oli merkittävä asia vaan mies on kyllä ’valittujen’ diktaattoriainesta ihan luonnostaan. Ja armeija on tärkeä työkalu heille, mitä suurempi ja tehokkaampi sen parempi.

 3. ” Siellä tulee olemaan itku ja hammasten kiristys ”, kun tuomiopäivän aamu sarastaa. He huutavat herraansa
  ( ELOHIM ) , josta Daniel sanoi heille , huutakaa kovemmin, ehkä teidän ELOHIM on matkoilla ? Baalin papit viiltelivät itseään miekoillaan ,sekopäisinä , uskonnollisessa hurmiotilassaan. Poliittiset epäjumalan-palvojat
  ovat juuri nyt maiden hallitsijoita, joilla ei ole pitkäaikaista tulevaisuutta. Ylin auktoriteetti ei anna ihmisen tuhota luomakuntaa lopullisesti, vaan on luvannut pelastaa ”omansa”, kun se aika on edessä. Maapallolla on edessään loistava tulevaisuus, kun kaikki pahantekijät on sen pinnalta poistettu. Me emme voi panna tulevaisuuttamme ihmisen harteille, koska ihminen aiheuttaa ainoastaan tuhoa itselleen sekä ympäristölleen.

 4. Kolmatta valtakuntaako herätellään kuolleista? Tässä olisi vielä se etu edelliseen yritykseen, että uutta fyyreriä ei vaaleilla valittaisi. Kansallissoisialistitkin tarvitsivat vaalivoiton ennen kuin vallan ovet aukesivat ja sai panna tuulemaan.

  Juncker toi puheessaan esille suuren harminsa, kun kaikki eivät tee kuten sanotaan. Se ei uudessa uljaassa eeuussa enää käy. Pitää tehdä kuten Suomi tekee ja eeuussa pitää olla vain yksi Juncker. No, itse panisin tuon puheen turhautumisen ja talon puolesta tarjottujen virvokkeiden piikkiin. Hyvät liksatkaan eivät näytä tekevän onnelliseksi, virvokkeetkin vain hetkisen. Valtaa pitää saada lisää. Tuskin kaikki eeuumaat niin tyhmiä ovat, että tuollaiseen taipuvat. En usko, eeuu natisee jo nyt liitoksistaan.

  Nykyisen ”doktriinin” mukaan eeuussa on huippujohtajat ja tyhmät kansat jotka täytyy vaihtaa. Suomessa näin oli jo Tuho-Ahon aikoihin, Sipilä jatkaa.

  • Jep … juuri näin nämä mielisairaat junkkarit, merkelit ja macronit meinaavat Super-valtion itselleen luoda ja ihan tosissaan vielä ovat – meilläkin.
   Ei voi kuin toivoa että kansat ja kansalaiset tajuavat mikä on homman nimi.
   Ainakin Unkarissa ja muissakin Itä-euroopan maissa on tämä tajuttu. Siellä on ihmisillä herkkä vaisto tällaiselle kun on kokemusta NL:n ajoista mitä on elää kommunistisessa diktatuurissa.

 5. > Tulevaisuuden Eurooppa siintelee Junckerin
  > haaveissa euroskeptikoista ja populisteista vapaana
  > EU:na, joka on yhden johtajan käskytettävänä.

  ”Ein Volk, ein Reich, ein Führer”

  • Juuri nämä sionisti-junkkarit olivat niitä jotka julistivat sodan Aatua vastaan aikoinaan, taisi olla 1932.
   Historia kertoo että liiankin usein vainotuista tulee vainoajia kun he pääsevät valtaan. Kokemuksesta ei ole opittu vaikka juuri sen uskoisi avaavan silmiä.

  • Was WW2 a Genocidal War on Germany? — oliko ww2 sota Saksan kansan murhaamiseksi?

   Mainstream (((media))) endorsed sterilization of 48 million Germans before any Jewish mass murders took place.) — valtamedia kannatti 48 miljoonan saksalaisen sterilisointia ennen kuin mitään juutalaismurhia tapahtui.

   Does the focus on the Jewish holocaust obscure the fact that World War Two may have been a genocidal war on Germany by the Illuminati central bankers?
   It seems farfetched but, if we consider that Angela Merkel is pursuing a genocidal migrant policy today, this ”revisionist” interpretation may have merit.

   I present six excerpts that support the view that the Illuminati had a long-term policy of exterminating Germans, which has been extended to white nations in general.
   https://www.henrymakow.com/2017/09/genocidal-jewish-war-against.html
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=157974

   • David Irving is not a ”holocaust denier.” In a 2009 confession, he acknowledged that around two million Jews were gassed at four camps.
    So why is he being persecuted? 
    He says these exterminations, called Operation Reinhard, were economic in nature – looting rich Jews and then murdering them. Documents list the gold watches, coins, fountain pens etc accrued by this operation.  
    As for Auschwitz, he quotes a source who says people unfit for work were gassed, but he tends to minimize the numbers. He cites a post-war Polish document that places the death total of all people at 300,000 . 
    https://www.henrymakow.com/2017/09/David-Irving-Not-a-Holocaust-Denier%20.html

 6. Geert Wilders: ”Islam ei ole uskonto” – islam tulee kieltää
  ”Totalitaarinen, vaarallinen ja väkivaltainen ideologia – naamioitu uskonnoksi”
  Hollannin Vapauspuolueen johtaja Geert Wilders varoittaa Hollannin De Telegraaf -sanomalehdessä kulttuurimme tuhoutumisesta ja on syvästi huolissaan muslimien integraatiosta.
  ”Ei kauaakaan sitten, kun professori Koopmann totesi jopa 70 prosenttia muslimeista pitävän islamilaisia sääntöjä tärkeämpinä kuin maallisia lakeja. Euroopassa melkein viikoittain viattomia ihmisiä teurastetaan ylpeänä Allahin ja islamin nimessä. Meidät on julistettu sotaan ja me kieltäydymme puolustautumasta.” http://beta.oikeamedia.com/o1-39442
  Miksi sitten juuri muslimi ’pakolaisia’ otetaan vastoin meidän tahtoa vastaan kun tilanne on tämä? Eikö vastuuseen pitäisi laittaa se taho, jota Juncker näkyvästi edustaa ja joka on päättänyt meiltä kysymättä ottaa niitä vastaan?
  Ei islam tässä oppeineen ole se varsinainen ongelma meidän kannalta vaan se
  että se leviää Eurooppaan tai sitä jopa levitetään tarkoituksella.
  NWO-eliitti, jota EU-eliitti edustaa, haluaa panna maailman sekaisin ja tarjota omaa pakkojärjestystään tai tyranniaansa tilalle, tarjota omia keinojaan itse luomiensa ongelmien ratkaisuun. Se ei haluakaan tarttua itse ongelmaan (omiin toimiinsa). Miksei?
  Koska niihin kajoaminen sotkisi sen omia suunnitelmia ja ehkä jopa vesittäisi ne kokonaan. Ja kun kansa saadaan hyökkäämään nyt islamia vastaan niin eliitille varmistuu työrauha ajaa omia kieroja ja rikollisia hankkeitaan.
  Sota islamia vastaan pitäisi lopettaa ja lopettaa maailman kansojen ja uskontojen pakkosekoittaminen. Siihen kaikki vihanpito ja järjetön tappaminen loppuisi ja Eurooppa rauhoittuisi. Nyt meitä vain yllytetään loputtomaan sotaan islamia vastaan ja me joudumme elämään jatkuvan pelon alla. Miksi meidän pitää tahria omat kätemme vereen?
  Poliisiylijohtaja myöntää: Suomessakin kohta no-go -alueita
  ”Jos kansalaiset tietäisivät, miten huonosti asioiden todellinen laita on, kukaan ei nukkuisi yötään kunnolla”
  http://beta.oikeamedia.com/o1-39274

  Ja turha kiistää etteikö islam ole uskonto siinä kuin juutalaisuus ja kristinuskokin, jotka kaikki ovat ns. abrahamilaisia uskontoja joiden varjolla maailmaa on valloitettu ja ryöstetty sekä ihmisiä tapettu ja kidutettu surutta ja hyvällä omallatunnolla.

  • Kun otetaan huomioon juutalaisuuden ja kristinuskon lipun alla käydyt (ja koko ajan käynnissä olevat) maailman- ja siirtomaasodat, ryöstöt, tappamiset ja suunnattomat ympäri maailmaa aiheutetut kärsimykset niin taitaa Islam jäädä vielä toistaiseksi aika mitättömäksi tekijäksi niiden rinnalla.
   Suhteellisuuden tajua siis kaivattaisiin mutta miksei sitä ole ? Ja kun vielä tämä eurooppalaisten kärsimys on EU-eliitin itse tuottamaa niin jotain on pahasti mennyt vinoon asioita arvioitaessa.

   ”Yhtä hyvin voidaan asettaa kysymys, minkälaiseksi on naamioitu eurostoliiton diktatuuri ja miten se pitäisi kieltää yhtä hyvin kuin islam. Kumpikin on mielestäni erittäin vahingollinen vaikutuksiltaan tavallisille kansalaisille lännessä”, kommentoi eräs lukija ylemmän linkin kirjoitusta.

  • Kirjoitin yllä: ”Ei islam tässä oppeineen ole se varsinainen ongelma meidän kannalta vaan se
   että se leviää Eurooppaan tai sitä jopa levitetään tarkoituksella.”
   Selvennän asiaa: Islam – kuten moni muukin uskonto tai ideologia – on toki ongelmallinen asia mutta se, että siitä on tullut meille ongelma johtuu VAIN SIITÄ että sen äärimuodon harjoittajia, joista osa on rikollisia, on pakkoahdattu maahamme ja he elävät täällä kaiken valvonnan ulkopuolella.
   Aivan sama on rikollisen psykopaatin suhteen. Kyse on mielen häiriöstä mutta ongelmaksi asia muodostuu muille vasta silloin kun/jos hän saa elää vapaana keskuudessamme.

   • Kirjailija Hamed Abdel Samad Euroopan terrori-iskuista: Avasitte rajanne ihmisille jotka eivät hyväksy arvojanne
    – Turvapaikanhakijan tiellä on monenlaisia vaikeuksia, eikä turvapaikkaa aina myönnetä. Tämä on heille järkytys. Kuvaan astuu islamilainen ideologia. Se tarjoaa oikotien paratiisiin, tavan päästä epätoivosta, ja ratkaisun ongelmiin. Tämä ideologia mieltää vääräuskoisen tappamisen jumalanpalvelukseksi, kirjailija toteaa.
    http://beta.oikeamedia.com/o1-39916
    Yksi hyvä kommentti: ”Pitäisi pakottaa Sipilä, Orpo ja Risukko katsomaan tämä video useita kertoja”
    — Mutta eipä se paljon auta sillä Juncker ja kumpp. viis välittävät siitä katsovat tai ei. Kun maa on EU:n kahleissa kuten me olemme se ei voi päättää asiasta itse.

    • ”Avasitte rajanne ihmisille jotka eivät hyväksy arvojanne”

     Varsinkin PettUri Orpon toimet, tai paremminkin toimimattomuus on jo tähän tähän mennessä tullut monin tavoin hyvin kalliiksi kantasuomalaisille – ja Sipilän tosiasiallinen tervetuliaismöläys matuille, joka kantoi kännyköiden kautta kaukaisimpaankin Afrikan kolkkaan.

 7. Eipä näy muita kommentoijia … onko aihe liian hankala?
  Melkoinen ristiriita on tämäkin:
  Feministit lyövät kättä päälle islamistiterroristien kanssa
  Feministit paitsi sulkevat silmänsä naisten kärsimiltä julmuuksilta, he myös hyväksyvät ja oikeuttavat näiden diktaattorien sortavia käytäntöjä ja kannattavat islamilaista sharialakia
  http://beta.oikeamedia.com/o1-37209
  Miksi juuri meidän kulttuurimme tuottaa feminismiä joka ei vihaa Islamia? Selittäkääpä tämä.
  Onko omakaan kulttuurimme ollenkaan terve kun tämä on tilanne? Olisiko syytä miettiä sitä eikä keskittyä vihaamaan muita.
  Se että Islam valloittaa Eurooppaa on täysin Euroopan oma vika. Tai sitä nyt johtavan globalisti-eliitin vika joka on noussut valtaan. Miksi kansa on sen sallinut?

  • ”Tai sitä nyt johtavan globalisti-eliitin vika joka on noussut valtaan. Miksi kansa on sen sallinut?”

   Ainakin huomattava osasyy on se, että nuo zio-globalistit hallitsevat valtamediaa. Ks. ”Tarkastelussa Siionin viisaiden pöytäkirjat”, https://totuusbloki.wordpress.com/2015/01/14/tarkastelussa-siionin-viisaiden-poytakirjat/ ja siitä erityisesti kohta ”Pöytäkirja nro. 12” (Olet muuten itsekin viitannut joskus aikaisemmin noihin pöytäkirjoihin).

   Vihollisen so. zio-globalistien pääpropaganda-torvi Suomessa, Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda tavoittaa hyvinkin joka viidennen tai joka neljännen suomalaisen. Pravda suoltaa paitsi EU-propagandaa myös Kalergi-suunnitelman eli valkoisen kansanmurhan propagandaa joka tarkoittaa vapaata maahantunkeutumista ennenkaikkea Afrikan ylijäämäväestölle ml. islamistien ja ISIS-terroristien vapaa pääsy mm. Suomeen sekä kulttuurimarxistis-feminististä PERVO-propagandaa, joka tähtää myös mm. kansallisuuksien ja kansallisvaltioiden tuhoamiseen vapaalla maahantunkeutuja-invaasiolla.

   Samaan yltää vallankahvassa olevien, ylikansallisia takapirujaan kumartavien maanpetturien propagandakone Yle ja huomattavassa määrin muukin valta-VALE-media.

   Näin rikolliset vallanpitäjät käyvät sotaansa KANTASUOMALAISIA vastaan: ”Poliisi saamassa 34,5 milj.€ lisärahan: Kohteena VIHAPUHE ja ääriliikkeet”, https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/230537-poliisi-saamassa-345-miljeu-lisarahan-kohteena-vihapuhe-ja-aariliikkeet.

   Ks. myös. ”EU:N MÄÄRÄYKSESTÄ SOSIAALISEEN MEDIAAN POLIITTINEN SENSUURI”, http://ylewatch.blogspot.fi/2017/05/eun-maarayksesta-sosiaaliseen-mediaan.html

   • Käsittämätöntä että kaikki nuo hankkeet menevät läpi, ettei kansa pane hanttiin vaikka köyttä jo sidotaan kaulaan.
    Nyt pitäisi ja pian suunnata kaikki ruuti omaa maata puolustamaan ja nykyisiä omia vallanpitäjiämme vastaan joilla selkäranka on vajonnut housuihin paskan sekaan ja nostaa uudet tilalle jos vielä sellaisia löytyy joilla selkäranka on kunnossa ja joita isänmaa kiinnostaa.

   • Eräs esimerkki mediakontrollista:

    ”Google hiring 1,000 journalists in effort to control American news flow”,
    http://tapnewswire.com/2017/09/google-hiring-1000-journalists-in-effort-to-control-american-news-flow/

    Who Controls Google?
    ”Summary:
    Of the six(6) Google executives, four(4) are Jews or have Jewish spouses. This is a numerical representation of 67%. Of the ten(10) Google directors, four(4) are Jews or have Jewish spouses. This is a numerical representation of 40%. Jews are approximately 2% of the U.S. population.* Therefore Jews and spouses of Jews are over-represented among the Google executives by a factor of 33.5 times(3,350 percent) and over-represented among the Google directors by a factor of 20 times(2,000 percent).

    * Jewish Population of the United States by State
    http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/US-Israel/usjew

    https://thezog.info/who-controls-google/

    Tuolla ’Who Controls America?’-sivustolla on kattavampi selvitys mediakontrollista otsikon
    ’Media’ alla.

   • Kyllä Pöytäkirjat ovat kovaa faktaa vaikka jotkut niitä väärennökseksi väittävätkin.
    Mutta niin tai näin. Jos sitä ovat niin ainakin – kuten Henry Ford kirjassaan The International Jew totesi – käytäntö ainakin etenee niiden kuvaamalla tavalla.

 8. Näin vallanpitäjämme käyvät ylikansallisten takapirujensa tuella/käskeminä sotaansa Suomen kansaa vastaan:

  ”Naton ja EU:n infohyökkäys Suomen kansaa, suomalaista rekisteröityä yhdistystä ja MV-lehteä vastaan
  Naton ja EU:n hybridikeskuksen puolesta on niin EU:n systeemeissä kuin myös Kokoomuksen lehdessä aloitettu häirintä ja infohyökkäys Suomen kansaa ja kansallismielisiä vastaan. Erityisenä kohteena on MV-lehti.

  EU:n kova propagandakone Kokoomuksen Nykypäivä -verkkouutiset väittää suurilla mustilla kirjaimilla otsikossa:
  ”Suomessa avattu keskus Kremlin vakavan infohyökkäyksen kohteena”…”,
  https://mvlehti.net/2017/09/19/naton-ja-eun-infohyokkays-suomen-kansaa-suomalaista-rekisteroitya-yhdistysta-ja-mv-lehtea-vastaan/

 9. Todellista KANSALLISMIELISTÄ KANSALAISAKTIVISMIA:

  ”Analyysia kansallismielisten voimannäytöstä Helsingissä
  Suomalaiset naiset ovat upeita ja vahvoja ja usein miehiä rohkeampia, sanoo Panu Huuhtanen.

  Kolme mielenosoitusta lauantaina

  “Lauantaina meillä oli kolme miekkaria. Ensimmäisessä loimme painetta pääministeri Juha Sipilän virka-asunnolla suoraan Suomen nykyisen kaaoksen pääasialliseen aiheuttajaan ja ihmiseen, joka kantaa siitä täyden vastuun: Jihad Sipilään.”

  “Sipilä tuhosi ensin Suomesta demokratian syrjäyttämällä PS:n hallituksesta ja jatkamalla uuvatti-aatepetturien kanssa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Sitten hän tuhosi Suomen puolueettomuuden liittoutumalla puhelimessa Ranskan kanssa sotilaallisesti.”

  “Sipilä on sanonut tuhoavansa Suomen 100-vuotiaan itsenäisyyden ajamalla Suomea EU:n liittovaltioon heti, kun Merkel voittaa (???!!!) jälleen Saksan vaalit syksymmällä. Puhumattakaan Sipilän jatkuvasta Suomen köyhien tuhoamisesta jopa nälkään tappamalla kuten vanhukselle Hangossa kävi.”

  “Vaadimme tuon selkeästi hulluksi tulleen pääministerimme pysäyttämistä koko Suomen kansan suurmielenosoituksella 6.12.2017 Helsingissä. Otetaan Suomi takaisin maanpettureilta, kun isänmaamme itsenäisyys täyttää 100 vuotta! Toki siinä samalla juhlimme suurta päivää.”…”,
  https://mvlehti.net/2017/09/19/analyysia-kansallismielisten-voimannaytosta-helsingissa/

  • Sanotaan että islam tappaa vääräuskoisia. Mutta sitä samaa tekee EU- ja NWO-imperialismi ja fasismi.
   Tässä näemme kristittyinä itseään pitävien mammonanpalvojien moraalin. He ajavat omaa maataan kurjuuteen ja nwo-mafian velkaorjuuteen mutta omat rahat ja voitot on piilotettu poikimaan uutta ilmaista rahaa … tappavat ja tuhoavat politiikallaan omia kansalaisiaan, ei tosin veitsellä kuten tänne pakkoahdetut muslimit. Mikä ero siinä sitten periaatteessa on? vai onko mitään?

 10. Tämä ei ole minun Suomeni:

  ”Ei ole. Minun Suomessani ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti, oikeudenmukaisesti ja rehellisesti. Oikeudenmukaisuutta muuten on myös se, että pahoista teoista rangaistaan niiden vaatimalla tavalla. Minun Suomessani ihmisiä ei vainota heidän mielipiteidensä takia. Minun Suomessani turvapaikanhakijoiden/maahanmuuttajien tekemiä raakoja rikoksia ei vaieta, piilotella ja hyssytellä median, viranomaisten ja poliisin toimesta. Niin kuin ei peitellä vastaavia rikoksia tekeviä kantasuomalaisiakaan…”,
  Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/tama-ei-ole-minun-suomeni/

 11. Jean-Claude Juncker on vannonut, että Euroopan unioni (EU) ei koskaan luovu avoimista rajoista huolimatta siitä, kuinka paha terrorismi tai maahanmuuttajaongelma on.
  Euroopan komission puheenjohtaja ei ole vain sitoutunut avaamaan Euroopan sisäisiä rajoja. Puheenjohtajakautensa aikana Euroopan komissio pitää muuttoliikettä yhtenä sen painopistealueista. Sen lisäksi, että se tarjoaa resursseja maailman ”pakolaisille”, komissio pyrkii helpottamaan afrikkalaisten ja heidän perheidensä siirtymistä EU-maihin paljon helpommin ja toivottavammin.
  http://www.breitbart.com/london/2016/07/25/juncker-vows-eu-open-borders-always/
  Hungary Builds a Wall, Cuts Illegal Immigration by Over 99 Per Cent
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=157962

  • Jesuiitta ja juopporetku Junckerin matu- ja valkoisen kansanmurhan agenda on hyvin kuvattu seuraavassa:
   ”Suomen tuhoamisohjelma”, http://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

   Suomi voisi seurata Unkarin esimerkkiä, kun EU-diktatuurin ostamilta EUnukeilta estettäisiin pääsy vallankahvaan.
   Ensin täytyisi kuitenkin suomalaisten enemmistö saada herätettyä siitä horroksesta, johon sen on vaivuttanut rikollisia vallanpitäjiä tukeva valta-VALE-media.

 12. Videota koskevassa kommentisssaan ex-kansanedustaja James Hirvisaari sanoo: ”Todella tärkeä haastattelu. Tämä ohjelma pitäisi kaikkien suomalaisten nähdä. Todellakin suoraa puhetta.”

  ”Video: Imaamin poika vihapuhuu islamia vastaan – suomalainen saisi tuomion tästä kiihotuksesta
  Suomalaiset hyödylliset idiootit varmasti paheksuvat tämän egyptiläisen älykön puheita!
  (Video suomeksi tekstitettynä on artikkelissa)
  Rajat kiinni?
  Egyptiläinen imaamin poika, bestseller-kirjailija ja islam-kriitikko Hamed Abdel Samad on läheltä seurannut Euroopan tilannetta yli 20 vuotta

  “Eurooppaan tulevat muslimit eivät sopeudu ja omaksu länsimaista kulttuuria, vaikka poliitikot niin toivovat.”

  Miksi terrori-iskut lisääntyvät, mikä on islamistien tavoite?”,

  https://mvlehti.net/2017/09/22/video-imaamin-poika-vihapuhuu-islamia-vastaan-suomalainen-saisi-tuomion-tasta-kiihotuksesta/

 13. Muu Suomi voisi ottaa oppia suoraselkäisistä pohoojanmaan alahärmäläisistä:

  ”Joukkovoimannäyttö Alahärmän koulukeskuksessa tänään klo 12:00

  Tapahtuman järjestäjän tiedotteessa kerrotaan seuraavaa:
  ”Joukkovoimannäyttö Alahärmän koulukeskuksessa.

  Mitä ja miksi?

  On tullut aika näyttää, että me pohjalaiset aikuiset välitämme suomalaisista lapsista, emmekä jätä
  heidän turvallisuuttaan enää kyvyttömien päättäjien tuhottavaksi. Suomalaiset lapset eivät saa enää olla pelinappuloita tässä olemattoman pienen itseään hyvinä ihmisinä pitävien ihmisten unelmassa, jossa he joutuvat kärsimään seuraukset muutamien rikastuessa.

  Jokaisella toivon mukaan on vielä tuoreessa muistissa mitä tapahtui Alahärmän koulukeskuksessa 4.9.2017. Samanlaista on tapahtunut muuallakin Suomessa ja tulee tapahtumaan jatkossakin, ellemme tee siitä loppua. Suomalaisten lasten pitää saada olla lapsia ja koulurauha on heidän oikeutensa. Heidän ei tule joutua pelkäämään oppilaitoksiin sijoitettujen turvapaikanhakijoiden tai pakolaisten vuoksi enää yhtään kertaa…”

  Koko artikkeli: http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/09/22/joukkovoimannaytto-alaharman-koulukeskuksessa-tanaan-klo-1200/

 14. Reijo Tossavainen:

  ”Hallituksen arvoton arvopohja

  ”Hallitus antaa 5,3 miljoonaa euroa laittomasti maassa oleskelevien kiireellisen sosiaalihuollon kustannuksiin, mutta leikkaa samalla mm. 5 miljoonaa rintamaveteraaneilta ja vähentää 4,2 miljoonaa vanhustenhoidosta. Myös vanhustenhoidon laitospaikkoja vähennetään edelleen.

  Miten tässä näin kävi? Pois silmistä, pois mielistä – suomalainen vanhus.”

  Näin arvosteli tänään eduskunnassa valtion ensi vuoden budjettia perussuomalaisten kansanedustaja Arja Juvonen.

  Perussuomalaiset heitettiin pois hallituksesta, koska kokoomuksen, kepun ja loikkareiden mielestä perussuomalaisten arvopohja ei ollut sopiva. Nyt näemme tässäkin esimerkissä mikä on hallituksen todellinen arvopohja.

  Eivätkä nämä ole ainoat esimerkit. Ikävä kyllä tämä on hallituksen yleinen linja. Ulkomaalaisia maahantulijoita hyysätään. Samaan aikaan ikänsä tätä yhteiskuntaa rakentaneet suomalaiset unohdetaan.”
  http://beta.oikeamedia.com/o1-40058

 15. YLE oli tahtomattaan tragikoominsen vitsikäs eilen uutisessaan kun se yritti nostaa koulupoika Macronin valtiomiesten joukkoon ja suitsutti koulupoika Macronin EU-liittovaltio- ja EU-NATO-armeija mainospuhetta merkittäväksi linjavedoksi Euroopassa.

  Totuus on hieman toisenlainen. Koulupoika Macron ei vedä minkäänlaisia linjoja Eurooppaan.

 16. Unionin tilaa analysoi päänsä pehmeäksi juonut alkoholisti ja toinen unionin päätekijöistä on entinen Stasin kätyri, ei oikein hyvältä näytä. Taustavaikuttajille erittäin helppo tilanne.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here