Nykyinen hallitus ei tarvinnut alun alkaen lainkaan juristia kokoonpanoonsa. Lainmukaisuus – etenkään perustuslaillisuus – ei hallitusta kiinnosta.

Oikeuskansleriksi valittiin monen mielestä jäävi mies (joutuisihan hän arvioimaan omaa SOTE-työtään kanslerina). Oikeusministerin virkaa hoiti laborantti, joka johti Suomeen perustettavan hybridikeskuslain valmistelua.

Lain valmistelijat oikeusministeriössä ja ulkoministeriössä sekä lain käsittelijät eduskunnassa eivät huomanneet mitään ristiriitaa siinä, että hallintovaliokunta katsottiin riittäväksi valmisteluelimeksi.

Oliko painostus eduskuntaryhmiä kohtaan niin kovaa, että jokainen ryhmä jätti oman itsenäisen ajattelun ja arviokyvyn käyttämättä? Hybridikeskuksen osallistujamaat ovat USA:n ja NATO:n täysiä vasalleja, Ruotsia lukuunottamatta.

Liettuassa ja Puolassa on sijainnut USA:n salaisia kidutusvankiloita. Saksassa on yli 30 000 yhdysvaltalaista sotilasta, joita tarvittaessa siirrellään mm. Balkanille. Saksa on toisesta maailmansodasta lähtien ollut USA:n miehittämä ja ydinohjuksin varustama.

Saksalla ei ole ollut USA:sta riippumatonta päätösvaltaa. Ukrainan vallankaappauksen jälkeen Saksan liittokanslerin oli käytävä Yhdysvalloissa saamassa ohjeita sopimuksen tekoon ennen Minskiin matkustamistaan.

Suomen eduskunnalla ei ole päätösvaltaa Venäjää vastaan suunnatun hybridikeskuksen tekemisiin. Nyt siis USA, NATO ja muut ulkopuoliset maat vaikuttavat Suomessa Suomen eduskunnan tahdon ulkopuolella.

Tilanne on rinnastettavissa Suomen liittolaisuuteen Hitlerin kanssa. Suomen Lapin armeija taisteli Saksan armeijan alaisuudessa ja eteläisemmät joukot yhdessä Saksan kanssa Neuvostoliittoa vastaan.

Presidentti Niinistö on sekä edellisen että nykyisen hallituksen kanssa luovuttanut Suomen suvereenisuutta pala palalta. Suomi on siirretty rauhantahtoisesta puolueettomasta kategoriasta militaristiseen, oikeistolaiseen, hyvinvointivaltiota purkavaan suuntaan varsin lopullisella tavalla.

Presidentti Niinistön aiheuttamaa vahinkoa on käytännössä mahdotonta purkaa. Sipilän hallituksen EU-integraatiota syventävää ja veronmaksajille suuria riskejä aiheuttavaa suuntaa euroryhmän Saksan lakeijana on vaikea muuttaa, koska mediakin on sen takana.

Huolimatta siitä, että niin köyhät kuin varakkaatkin maksavat Yle-veron, Yle palvelee vain uusliberaalin eliitin tarpeita. Kun hybridikeskuslakia säädettiin, Yle keskittyi Hula-hula-Suomeen ja muihin sirkushuveihin huomion kääntämiseksi muualle.


¤

Pirkko Turpeinen-Saari on psykiatri ja entinen kansanedustaja.

Kirjoitus on julkaistu alunperin sosiaalisessa mediassa. Tekstilinkit toimituksen lisäämiä.
¤

Kuva: Jturkkil from fi (CC BY-SA 3.0) via Wikimedia Commons, Pixabay

37 KOMMENTTIA

 1. Motto: Marcus Tullius Cicero s 3.tammikuuta 106 eKr k 1. joulukuuta 43 eKr taistelusssaan tyranniaa vastaan: “Olkaamme lain orjia ollaksemme vapaita”.

  Suomalaista keskustelua vaivaa se, ettei osata määritellä itse ongelmaa osioineen vaan se ratkaistaan tunteella ja ennakkokäsityksillä. Sitten takaisinpäin keksitään selitystä epämääräiseen, määrittelemättömään ongelmaan. Ei haeta äitiongelmaa, kaikkien ongelmien äitiä.

  Nyt Suomi on ajettu diktatuuriin lailla Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksesta. Osaamiskeskus on kaiken kotimaisen ja kansainvälisen oikeudenkäytön ja laillisuusvalvonnan ulkopuolella. Osaamiskeskus valvoo itse itseään. Osaamiskeskuksella on halvaannutettu demokratia ja oikeusvaltio. Neuvostoliitossa NKDV JA KGB sentään olivat kommunistisen puolueen alainen. Osaamiskeskuksen johtajalla on absoluuttinen valta kaikkeen mahdolliseen. Nyt johtajaksi on nimetty Matti Saarelainen Suojelupoliisin aiempi osastopäällikkönä. Seuraavassa on linkki lakiin.

  http://finlex.fi/fi/laki/alkup/2017/20170417

 2. Mikä oikeusvaltio ? Tehdäänpä siitäkin kansanäänestys. Entä NATOon virallinen liittyminen ?

 3. Tällaista se on kun sionistit ovat nousseet valtaan – meilläkin. Ei tarvitse olla ’juutalainen’ ollakseen sionisti, sanoi Joe Biden.

 4. Perjantaina soitin Yleen ja kysin,jotta saisko mistään tietoa hybridihässäkän uutisoinnista heillä.Sanottiin vain että kai siellä heidän nettiarkistoistaan voi etsiä.Etsin…arvatkaa löytyikö.Seuraavaksi soitin Eduskuntaan ko. asian käsittelystä,vastasivat jotta hybridikeskuslaista ei ole edes äänestetty Eduskunnasta.Voiko pitää paikkansa kusyy epätietoinen.

 5. Suomen oikeusvaltio rapautuu kyllä hurjaa vauhtia.

  Näkyvimmät tunnusmerkit:

  1. Oikeuskansleriksi valittiin presidentin ehdokas oikeusministeriön ehdokkaan sijaan. Oikeuskansleri on presidentti Sauli Niinistön ja hänen johtamansa valtiojohtoklikin taskussa, eli ylin laillisuusvalvonta ei toimi.

  2. Täysin toimivaltaista valtakunnansyyttäjää ei maassa ole, kun Matti Nissinen kohtalaisen kevyin perustein syrjäytettiin virastaan. Poliittisen eliitin ote syyttäjälaitoksesta varmasti vahvistuu tämän prosessin myötä.

  3. Tuomioistuimet ovat Koiviston konklaavista alkaen muuttuneet yhä enemmän poliittisen eliitin eli politrukkiohjastetuiksi. Köyhän ja rikkaan oikeuden välinen tuomioistuinten ratkaisujen oikeudenmukaisuuskuilu syventyy kaiken aikaa.

  4. Perustuslait ja muukin lainsäädäntö on paperia poliittisen eliitin käsittelyssä. Vippaskonstein eli perustuslain vastaisesti solmitaan kansainvälisiä valtiosopimuksia eduskunta ja jopa valtioneuvosto sivuuttaen. Esimerkkeinä Naton isäntämaasopimus, ja Britannian ja USA:n kanssa solmitut ”puolustussopimukset”.

  5. Lain kunnioitus on eliitin antaman esimerkin voimasta vähenemässä myös kansan keskuudessa. Osaksi tämä vaikuttaa eliitin tietoiselta toiminnalta, jolloin lisääntyvää epäjärjestystä käytetään perusteluna lisääntyvälle ihmisten kontrollille (tiedustelulait jne).

  6. Myös poliisin mahdollisuutta puuttua eliitin rikosteluun pyritään heikentämään nähdyillä poliisin johtoon kohdistuneilla toimilla.

  Suomen ”oikeusvaltioaste” on jo alle 0,5 kun tavoitetila on 1. Tätä voidaan sekä määrällisesti että laadullisesti mitata muodostamalla em. kohdista mittaristo kehityksen seuraamiselle.

 6. Pirkko Turpeinen-Saari kiteyttää Suomen ja suomalaisten ongelman erittäin älykkäästi:

  ”Presidentti Niinistö on sekä edellisen että nykyisen hallituksen kanssa luovuttanut Suomen suvereenisuutta pala palalta. Suomi on siirretty rauhantahtoisesta puolueettomasta kategoriasta militaristiseen, oikeistolaiseen, hyvinvointivaltiota purkavaan suuntaan varsin lopullisella tavalla.

  Presidentti Niinistön aiheuttamaa vahinkoa on käytännössä mahdotonta purkaa.”

  Jos joku Sauli Niininistön aiheuttamaa vahinkoa pystyisi edes vähäsen purkamaan tai lieventämään, se joku olisi Paavo Väyrynen. Muista presidenttiehdokkaistamme ei ole mihinkään, vaikka ehdokas Vanhasella on älykäs ulkopolitiikka mutta rahkeet sen toteuttamiseen taitavat puuttua.

  On irvokasta ja pelottavaa, että Sauli Niinistön juonittelun tuloksena oma kansallinen parlamentarismimme on vedetty USAn, NATOA ja puolustusvoimien vessanpöntöstä alas ilman, että kukaan, mikään yhteiskunnallinen taho siis eduskunta, kansanedustajat, puolueet, puoluejohtajat, media, kansalaisjärjestöt, tutkimuslaitokset, yliopistot olisivat reagoineet mitenkään.

  Mutta irvokkainta ja pelottovinta on se, että Sauli Niinistön maailmankuvassa Suomi ryhtyy USAn ja NATOn kanssa sotaan Venäjää vastaan ja tietysti niin, että Sauli Niinistö pääsee itse vastuusta kun ei sitten muka ymmärrä, miten sellaiseen tilanteeseen jouduttiin.

  • Voidaanko Sauli Niinistön ja myötäpuoltensa rakentama ihannehelvetti purkaa?

   Se tulee purkautumaan itsestään mutta kaaoksen kautta. Kun Mauno Koivisto alkoi hivuttaa Suomea Euroopan Unionin helvettiin, jossa prosessissa työkaluina olivat mm salainen Operaatio PAX sekä ns Koiviston konklaavin toimet, niin puuhastelijoiden olisi pitänyt kysyä itseltään, alkavatko lehmät lypsää enemmän maitoa, kun saavat tietävää olevansa Unionin lehmiä. No eivät varmasti alkaneet lypsää tuon vuoksi enemmän. Samoin, suunnittelevatko suomalaiset insinöörit parempia symformeita, kun tekevät sitä Unionin lipun alla. Mauno Koivisto ei varmaan edes tiennyt, ja tänään Sauli Niinistö myötäpuolineen ei varmaan tiedä, mikä on symformeri.

   Neuvostoliiton järjestelmä oli rakennettu suurta sotaa varten, jonka Puna-armeija sitten voittikin. Todisteena Berliinin valloitus toukokuussa 1945. Länsiliittoutuneet johdossaan USA eivät koskaan päässeet taistellen Berliiniin. Toisen maailmansodan jälkeen Neuvostoliitolla oli vielä dynamiikkaa, jota kylmä sota vauhditti. Edistystä saavutettiin mm avaruusteknologiassa. Kansa ei nähnyt nälkää ja lapset koulutettiin hyvin. Sotaa varten luotu järjestelmä ei kuitenkaan taipunut rauhan ajan tarpeisiin ja Neuvostoliitto romahti.

   Nyt Euroopan Unionista kehitetään totalitääristä valtiota Neuvostoliiton malliin. Yksi työkalu on hybridiosaamiskeskus, saatanan moukari. Kuvitellaan, että lehmät alkavat lypsää kaksinverroin enemmän ja naiset synnyttävät enemmän lapsia Unionin taistelijoiksi henkisissä ja fyysisissä kahleissa, ei tule onnistumaan.

   • Ehkä sodan kautta! Onko niinkään sattumaa, että pressa on luikkinut karkuun Zapadin alkaessa… Eihän sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu… Zapadista ainakin osa twiittailee siihen malliin, että presidentin olisi syytä olla Suomessa. Niinistö on kuitenkin lungisti kaukana Yhdysvalloissa!

    • Sattumaa ei myöskään ole se, että YK: n yleiskokouksessa New Yorkissa ei nyt ole paikalla Venäjän ja Kiinan presidentit eikä Saksan Merkelkään. Trump sai puhua ”tyhjälle salille”. YK kansainvälisenä toimijana on menettänyt merkityksensä.

     Meidän Sauli Niinistö ylisti Trumpin puhetta, vaikka se oli sotapuhe pohjois-Koreaa jne vastaan. Sodalla uhkaaminen on vastoin kansainvälistä oikeutta. Niinistökin yltyi haukkumaan pohjois-Koreaa. Salolaisjuristimme Niinistö haluaa olla tuomari kansainvälisissä asioissa. Nuo Niinistön oikeudenkäynnit tulevat vielä kalliiksi Suomen kansalle.

     • Sauli Niinistö teki Koivistot.

      Aikoinaan Bush Vanhempi käski Koivistoa haukkumaan Saddam Husseinia ja Koivistohan haukkui.

      Nyt Trump on ilmiselvästi käskenyt Niinistöä haukkumaan Pohjois-Koreaa ja Niinistöhän haukkui.

      Hävettävää ja säälittävää koiramainen ihminen ja koiramainen vallankäyttö.

    • Mistä informaatiosotilas ”Venäläinen valehtelu” tietää sen, että ”Neuvostoliitto ja puna-armeija olisi tuhoutunut ilman Yhdysvaltojen antamaa massiivista aseapua”? Toista maailmansotaa ei kannata käydä uudelleen. Se ei mitään hyödytä. Sota päättyi Suomen osalta Pariisin rauhansopimukseen vuonna 1947. Nyt on syytä tuijottaa vain tämän päivän realiteetteihin Suomen osalta. Kukaan muu kuin me itse ei puhalla kuumaan puurolusikkaamme. Olemme korviamme myöten veloissa ja valtio käy edelleen tappiolla. Mitään tehokasta suunnitelmaa ei ole, jolla voisimme selviytyä. Elinkeinoyhteisömme on tytäryhtiötaloutta. Aikuisväestöstä noin 20% syö lääkärin määräämiä mielialapillereitä. Suomi on avoin mielisairaala.

     Pääministeri Sipilä on päättänyt perustaa 35 proffan kansantalouden huippuyksikön. 15 uutta proffaa pitää palkata mutta budjettia ei edes ole. Onnellisuutena pidetään sitä, että uraa avautuisi USA:n yliopistoissa. Ei Suomen ongelmaa ratkaista filosofoimalla kansantaloustieteessä. Suomi tarvitsee tehtaita ja tehtaat tilauksia. Tyhmälläkin ynnä- ja poislaskulla pitäisi Oulun insinööri Sipilänkin tajuta, ettei voida loputtomiin velkaantua ja uskoa alhaisin korkoihin.

 7. Nyt kun Sauli Niinistö on presidenttiehdokas muiden ehdokkaiden joukossa luulisi, että Suomessa olisi tutkittu ja tutkittaisiin:

  1) Sauli Niinistön aikana ja toimesta Suomen itsemääräämisoikeuden luovuttaminen ulkomaille taloudessa, pyolustuksessa

  2) Sauli Niinistön aikana ja toimesta Suomen kansallisomaisuuden ja julkisen omaisuuden myynti ulkomaille.

  • Ei olla tutkittu, eikä tulla tutkimaan koska:

   ”Tilanne on rinnastettavissa Suomen liittolaisuuteen Hitlerin kanssa. Suomen Lapin armeija taisteli Saksan armeijan alaisuudessa ja eteläisemmät joukot yhdessä Saksan kanssa Neuvostoliittoa vastaan.”

   Tätäkään asiaa, eli ”Suomen liittolaisuutta HITLERIN KANSSA NEUVOSTOLIITTOA VASTAAN” ei ole koskaan tutkittu” eli ei ole kysytty: MIKSI? Näillä eipäs-joopas keskustelukerhoille, joita täälläkin käydään, ei ole mitään merkitystä ennen kuin mennään asioiden perimmäisille juurille, ja uskalletaan kysyä: MIKSI?

   • Tulenkantaja, kyllä Suomen liittolaisuutta Saksan kanssa on tutkittu. Erkki Hautamäen kirjan ykkösosassa: Suomi myrskyn silmässä, osa 1, vuodet 1932-1940, on johdatusta tuohon suhteeseen. Kirjansa kakkososassa on Suomen ja Saksan suhteesta tarkemmin. Tosin Erkin kirja ei ole saanut paljon julkisuutta Suomessa, koska ei haluta totuuden tulevan julki. Erkin kirja painettiinkin aluksi Ruotsissa ruotsinkielellä ja myöhemmin Suomeksi Virossa.

    Suomi ei koskaan ollut poliittisessa liitossa Saksan kanssa. Pääministeri Edwin Linkomiehen hallitus oli tehnyt päätöksen solmia poliittinen sopimus Saksan kanssa keväällä 1943. Marski oli tuolloin Sveitsissä. Kun Marski palasi Suomeen, niin kenraali Walden kertoi, ollessaan Marskia vastassa lentokentällä, tehdystä päätöksestä. Marski uhkasi erota, jos päätöstä ei kumota. Hallitus peruikin päätöksensä. Tunnetulla Ryti-Ribbentrop sopimuksella Suomi sitoutti itsensä Saksaan. R-R sopimus tehtiin pakkotilanteessa, toisin kuin mm Markku Jokisipilä väitöskirjallaan: ”Aseveljiä vai liittolaisia? Suomi, Hitlerin Saksan liittosopimusvaatimukset ja Rytin–Ribbentropin-sopimus” on yrittänyt todistella. Neuvostoliiton alkaessa hyökkäyksensä kesällä 1944, Suomi oli Saksan vientiboikotissa rankaisuna Suomen aloittamista rauhanneuvotteluista Neuvostoliiton kanssa. Emme saaneet Saksasta viljaa, lääkkeitä, aseita ja ampumatarvikkeitakaan. Marski soitti Hitlerille, joka lupasi apua, jos Suomi sitoutuu taistelemaan edelleen. Tähän Marski lupautui. Suullinen lupaus kirjattiin myöhemmin R-R sopimuksena. Kirjallinen sopimus tehtiin pakkotilanteessa, sillä Saksa olisi peruuttanut ja vaatinut jo antamansa avun takaisin, jos sopimusta ei olisi tullut. Markku Jokisipilä kirjoittaa väitöskirjassaan virheellisesti tapahtumasta. Kannattaa lukea Erkki Maasalon väitöskirja: ”Sir Henrik saa tehtävän – Henrik Ramsayn ulkoasiainministerikausi 1943-1944”.

    Saksa toimitti Suomelle hirmukiireellä mm tykistön ammuksia pommikoneilla, ja torpedoveneet toivat Lyypekistä panssarinyrkkejä. Ryhmä Kuhlmei pommikoneineen ja hävittäjineen määrättiin Virosta Suomen avuksi. Tuolla avulla Suomi pystyi torjumaan Puna-armeijan hyökkäyksen kesällä 1944. R-R sitoutuminen purkautui, kun Marskista tuli tasavallan presidentti.

    Suomessa touhotetaan virheellisesti, kuinka Suomi on aina maksanut velkansa. Viimeksi väärää todistelua esitti tasavallan presidentti Sauli Niinistö USA:n presidentti Donald Trumpille tavatessaan tämän Valkoisessa talossa 28.8.2017. Suomi ei koskaan maksanut sodan ajan velkojaan Saksalle saamistaan elintarvikkeista, lääkkeistä, aseista ja ammuksissa. Kannattaa lukea eversti Ragnar Nordströmin muistelmat: ”Voitto tai kuolema”.

    Suomen suhteista Saksaan kertoo hienolla tavalla Marskin kirje Adof Hitlerille 2. elokuuta 1944, Suomen irtisanouduttua Saksan yhteydestä. Kirje on mielestäni diplomatiamme hienoin kirje. Se kannattaa lukea vaikka Marskin muistelmien kakkososan sivuilta 474-475. Suomen ja Saksan välille ei koskaan julistettu sotatilaa. Lapin sota oli, mitä oli.

    Tulenkantaja on oikeassa siinä, ettei Suomessa paneuduta ongelmien ytimeen. Ei kysytä tarpeeksi kauan, miksi. Jo Shakespeare opasti: ”Miks lausuu hän noin”.

    Ollessani Partiossa 1950-luvulla, meitä koulutettiin partiojohtaja Asko Kahanpään ”Ytimeen”- monisteella. Suomen nuoria tulevia johtajia kehoitettiin paneutumaan aina ongelman ytimeen. Matematiikassa puhutaan pienimmästä yhteisestä nimittäjästä.

    Legendaarinen YIT:n toimitusjohtaja Tauno Mäkinen kehoitti puhumaan aina päälle eikä perseelle. Päällä hän tarkoitti tuolloin UKK:ta. Nyt päätä ei enää ole, kun UKK on kuollut. On vain erikokoisia perseitä.

    Suomeen ja suomalaisiin kohdistuu määrätietoinen aivopesu, psykologista sodankäyntiä. Historiaamme vääristellään. Marski on itse kertonut muistelmiensa olevan vääristelyä. Marski olisi halunnut halunnut kertoa Suomen kansalle totuuden muistelmiinsa kirjoittamallaan johdannolla. Marski kuoli ennen muistelmiensa julkaisemista ja johdantoa ei liitetty muistelmiin. CIA:n palveluksessa jo tuolloin ollut Suomen entinen tiedustelupäällikkö, eversti Aladar Paasonen määrättiin mukailemaan uudelleen Marskin muistelmia. Asiasta voi lukea Helsingin Suomalaisen Klubin Marski-sivuilta. Meillä nykysuomalaisilla ei siis ole oikeaa tietoa viime sodistamme, kun tärkein dokumentti eli Marskin muistelmatkin on vääristelty.

    Viimeisin naula suomalaisen heimon arkkuun on hybridiosaamiskeskus, joka kontrolloi ja alistaa väkivalloin Suomea ja Eurooppaa, yksityisiä henkilöitä ja yrityksiä, tehokkaammin ja julmemmin kuin aikoinaan Gestapo tai NKDV.

    Suomalaisista työelämässä olevista aikuisista noin 20% syö lääkärin määräämiä masennuspillereitä. On uskottavissa on lääkehuumeessa ovat pääosin vaativaa henkistä työtä tekeviä, eikä ruumiillista työtä tekeviä. Suomi on avoin mielisairaala.

 8. Val(e)tamedia näyttää keskittyvän presidenttiehdokkaiden kannatustutkimuksiin ennen kuin koko kampanja on kunnolla alkanutkaan ja ehdokkaita virallisesti asetettu. Olettaisin kiireen johtuvan siitä, että näyttöä Niinistön ylivoimaiselle kannatukselle halutaan jo nyt. Olisiko kansan syvien rivien mielipiteiden muokkausta? No eihän media siihen koskaan sorru. Totuusuutisointia vain. Kysyttykin on tuhannelta kansalaiselta. Keneltä?

  Veikkaanpa, että presidentinvaalikampanjan kiihtyessä kannatusmittauksia alkaa tulla päivittäin ja Niinistön kannatus nousee yli sadan prosentin. Tietenkin media voisi enemmän taustoittaa ehdokkaita tasapuolisesti, mutta se on puolensa valinnut. Niinistön ”irtiotto” kokoomuksestakin on kuin naamarin vaihto ja oletetaan että sen takaa ei enää häntä tunneta. Pieni valonpilkahduskin on mediassa. Halla-aho on valittu MTV’n blogistiksi, muiden puoluejohtajien tapaan. Luin hänen ensimmäisen, korostaa kansojen itsenäisyyttä ja päätäntävaltaa. Sehän luokitellaan nykyisin vihapuheeksi.

  • Ongelma on siinä että meillä on aika suuri globalisti-sionistien nwo-mafian takana seisova kansanjoukko josta monikaan ei ymmärrä mistä kusetuksesta on kyse. He ovat ymmärtämättömyyttään valmiit uhraamaan oman maansa ja uskovat valtamedian huijauksiin ja ovat sen manipuloinnin uhreja kun oma järki on jäässä.
   Ja presidentti tekee taitavaa myyräntyötä huijauksen eteen.
   Poliisiylijohtaja myöntää: Suomessakin kohta no-go -alueita
   ”Jos kansalaiset tietäisivät, miten huonosti asioiden todellinen laita on, kukaan ei nukkuisi yötään kunnolla”
   http://beta.oikeamedia.com/o1-39274

   • Ruotsalainen Bonnier yhtiö tukee voimakkaasti Sauli Väinämö Niinistön vaalikampanjaa. 2.09.2027 tasavallan presidenttinä Sauli Niinistö sai haastatella amerikkalaista kirjailija Paul Austeria Bonnierin omistamassa Akateemisessa kirjakaupassa. Paul Austerin viimeisimmän kirjan oli kustantanut Bonnierin omistama Tammi. Puhdasta vaalikampanjaa ja täysin tasavallan presidentille kuulumatonta toimintaa. Kesällä Bonnierin tv-yhtiön MTV:n SuomiAreenassa tasavallan presidentti Sauli Niinistöä haastateltiin Porin torille pystetyllä esiintymislavalla. Niinistön esiintymisestä tuli mieleen mafiapäälikön kuulustelu senaatissa, joka tiesi pääsevänsä pälkähästä, todistajat oli tapettu ja tuomarit sekä poliitikot lahjottu. Ylimielisen itsevarmalle Niinistölle esitettiin ennalta valmisteltuja kysymyksiä. Pari etukäteen valmisteltuja yleisökysymyksiä sallittiin ja Niinistölle hurrattiin.
    Tulee mieleen kummisetä Michael Corleone, jota ei harmittanut msffiaveljien huijaus sinänsä vaan se, että se tehtiin niin typerällä tavalla ja loukkasi siten Michael Corleonen älykkyyttä.

 9. Politikkojen taholta on kuulunut, että Suomi ei allekirjoita ydinaseita kieltävää sopimusta. Tietää sitä, että Suomen alueelle tuodaan ydinaseita. Vissiin salassa tehdään sekin. Se tästä enää puuttuukin.

  • Tavis,

   suunnitelmat on jo olemassa mihin ja mitä ydinaseita USA ja NATO Suomeen tuodaan. Ne tehtiin NATO-isäntämaasopimuksen yhteydessä.

   Sitä ennen osa Suomen asevarastoista NATO-standardisoitiin niin että niissä voi pitää ydinaseita, ydinkärkiä ja että niitä voi käyttää USA, NATO ongelmitta (NATO-kirjanpito, NATO-koodit, NATO-sijoittelu yms.).

   • Suomi rikkoo törkeällä tavalla vuoden 1947 Pariisin rauhansopimusta, joka kieltää Suomelta ydinaseet ja niiden laukaisulaitteet. Venäjän Federaatio voi riitauttaa nuo rikkomukset YK:n turvaneuvostossa ja saisi laillisen oikeutuksen sotaan Suomea vastaan. On selvää, että jossain vaiheessa venäläisten kenraalien sietokyky ylittyy.

    • Sauli Niinistö ei liittänyt eikä liitä Suomea YK:n ydinaseet kieltävään sopimukseen.

     Eikä oppositio mittään, ei SDP mittään, ei VAS mittään, ei Vihreät mittään, ei Kristilliset mittään, ei media mittään, ei rauhanjärjestöt mittään.

     • Sauli Niinistön Suomi on jo aivan NATOn banaanivaltio.

      Niinistö ei allekirjoita YKn ydinaseita kieltävää sopimusta, koska yksikään NATO-maa ei USAn käskystä allekirjoita sopimusta.

 10. Nyt kun ihonväri ei enää ihmetytä ketään katukuvassa, seuraava askel on kansalaisuuteen oikeutus ? Se on tapa jolla koko kansan ”luonne muuttuu”. Hallitusportaisiin kelpuutetaan vieraissa maissa, sekä tavoissa syntyneitä ”edustajia”, niin kenenkä porukkaan he vetävät ? SUOMI on jo nyt kokenut kuolettavan iskunsa joka ei häiritse ”sateenkaaren värisiä ” mellastajia. Toivotan heille ”itkua pitkästä ilosta”.

  • Valkoinen kansanmurha etenee niin Suomessa kuten suurimmassa osassa läntistä maailmaa – Suomessa tosin toistaiseksi vielä enemmänkin propaganda-tasolla ja rikollisten vallanpitäjien toimina sananvapauden tukahduttamiseksi ja KANTA-suomalaisiin kohdistuvien urkintamahdollisuuksien lisäämiseksi – perustuslain vastaisilla lakimuutoksilla ja muilla toimilla ”vihapuheen” kitkemiseksi.

  • Liikenneministeri Anne Berner oli vain Sveitsin kansalainen, kunnes päätti pyrkiä Suomen eduskuntaan. Hänellä on siis nyt myös Suomen kansalaisuus. Kylmäverinen opportunisti. Kenen lauluja hänkin nyt laulaa, kun on edelleen myös busineksissa, ompelualan yrittäjä.

   • USA, CIA, NATO, Sauli Niinistö, puolustusvoimat ajavat kaksoiskansalaisuuden kieltämistä Suomessa, mutta siinä menisi Suomen valtio-omaisuuden myyjä ja yksityistäjä Berner eikä kieltoa voi kohdistaa vain suomalais-venäläisiin, vaikka sitä jotkut oikeita kunnon kouluja käymättömät pöhköupseerimme ovat ehdottaneet.

 11. ”Huolestuttavaa, että edus­kunta(kaan) ei noudata itse säätämiään lakeja”,
  -Minusta on aika huolestuttavaa, että eduskunta ei noudata itse säätämiään lakeja. Ja sitä paitsi jättää noudattamatta myös ylimmän tuomioistuimen ratkaisun näkökohdat.

  Näin sanoo Helsingin yliopiston hallinto-oikeuden professori Olli Mäenpää Iltasanomissa. Suluissa oma lisäykseni. Kysymys on eduskunnan ja valtioneuvoston vierailijalistoista, jotka on omavaltaisella päätöksellä päätetty tuhota päivittäin. http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005375094.html

  Näin se on nykyisin. Suomen oikeusvaltiota ei ole enää olemassa. Eduskunnassakin ”keskustellaan” vain täysin merkityksettömistä asioista, kuten tämä uusi alkoholilaki. Siitä keskusteltiin eilen koko päivä, vain 0,7 %’n tähden. Siitä on keskusteltu niin kauan kuin muistan.

  Muun muassa hybridiosaamiskeskuksen perustamisesta ei keskusteltu lainkaan. Vain kaksi puoltavaa tyhjänpäiväistä puheenvuoroa ja asia oli sillä päätetty. Se ei ilmeisesti ollut eduskunnan mielestä merkittävä asia. Antoihan se vain ennalta tietämättömille jopa ulkomaalaisille henkilöille Suomen alueella virnaomaisvaltuudet. Sen lisäksi syytesuojan, koskemattomuussuojan, vapautuksen kirjanpidosta, verovapauden jne…

  Eihän lobbaaminen siihen lopu, jos vierailijat julkaistaan, kuten laki ja KHO vaatii. Siirtyy pois meidän omistamista rakennuksista, mikä hyvä sekin. Tietäisimme ainakin, jos Blom olisi taas kirjoittamassa Valtioneuvoston linnassa hallitusohjelmaa, kuten kävi Matti Vanhasen ollessa pääministerinä.

  • Näin on marjat. Muuta ulospääsyä tästä ei ole kuin irrottautua Unionin pakkovallasta ja palata itsenäisyyteen. Muuta tietä ei yksinkertaisesti ole. Vasta silloin olemme vapaat päättämään omista asioistamme. Unionin vankeina emme sitä voi tehdä.
   Ellei tätä tajuta ja uskalleta myöntää niin on aivan turhaa näperrellä muilla asioilla joilla ei ole mitään merkitystä maamme ja kansamme kohtalon kannalta.

  • Eduskunnan vierailijalistojen tuhoaminen välittömästi on myös turvallisuuskysymys. Voihan joku vierailija tuoda salatusti vaikkapa salkkuydinpimmin, joka räjähtää vasta päivien kuluttua. Mistä terroristia voitaisiin hakea, kun listat on hävitetty?

   Hybridiosaamiskeskus todistaa, että Suomesta on tullut elokuvaohjaaja Godardin ennustama Alphaville.

   • Kyllä listat siellä ovat. Niitä ei vain anneta medialle, vastoin KHOn päätöstä. Oikea kysymys on, miksi ne pidetään salassa? Jopa Eero Heinäluoma (demokraatti) perusteli asiaa näin. Siellä käy tavallisia kansalaisia kertomassa huoliaan eivätkä halua nimeään julki. Höpöti höö. Ei pidä mennä sinne, jos ei halua nimeään julki. Lähettää vaikka postia sähköllä. Jos minä sinne menisin, olisin tyytyväinen jos saisin vielä asiani mediaan. Mitä tässä oikein salaillaan? Kaikkihan eduskunnassa kannattavat avoimuutta. Vai kannattavatko?

    • Eduskunta haluaa ilmeisimmin salata ulkomaisten vierailijoiden nimet. Selviäisi salaisten palveluiden lobbaus ja painostus.

 12. Sauli Niinistö vetää härskiä USA-NATO-isäntämaalinjaansa. Ylin oikeusvalvonta on halvaannutettu ja juristina Niinistö tietää, että eduskuntaa ei niin vain vedetä oikeuteen ja että niitä, jotka vetäisivät eduskunnan oikeuteen on Suomessa kovin vähän.

  • Sauli Väinämö Niinistö on kävelevä vitsi ja katastrofi. Hän on lisäksi vähälahjainen. Päästötodistuksensa keskiarvo oli 6,50. Hän ei ole vieläkään toimittanut Turun yliopistolle ja vuosia sitten lupaamaansa pro graduaan. Spekuloidaan sillä, että se olisi osin plagiaatti. Niinistö on väittänyt olleensa hovioikeudenneuvos Turun hovioikeudessa. Tosiasiassa hänet määrättiin määräaikaiseen virkaan, jota hän ei koskaan hoitanut. Tilalle valittiin sijainen. Niinistölle haluttiin näyttävä ammattinimike, mitä viskaali ei ollut. Ollessaan siis nimitetyssä tuomarin virassa, hän oli samaan aikaan kansanedustaja. Niinistön olisi pitänyt luopua kansanedustajan tehtävästään tultuaan nimitetyksi tuomariksi hovioikeuteen. Myöhemmin Niinistöstä tuli oikeusministeri, eli hän oli itsensä esimies, sillä tuomarit kuuluivat oikeusministerin ohjaukseen. Täysin kepuli mies siis.

   • Sauli Niinistö yritti itselleen kepulikonstein ilman pätevyyttä majurin natsat, mutta nimitykset hyväksyvä silloinen tasavallan presidenttimme ja armeijan ylipäälikkö Halonen huomasi Niinistön vilppiyriryksen ja veti henkselit Niinistön nimen ylle.

    Pienemmyys-vähäpätöisyys-pätemis-komplekseja ja sotahulluutta siis löytyy, mikä on vaarallinen yhdistelmä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here