Rakas Jumala,

 

olen miettinyt uudelleen sitä huulipunan käyttöä armeijassa, mistä Sinulle aiemmin raportoin. Siellä armeijassa joku Sodoman & Gomorran lapsi (SGB), joku alikersantti tai muu sen sortin surakka vaatii sotamiehillekin oikeutta käyttää huulipunaa palveluksessa ollessaan.

Ensimmäinen ajatukseni oli kieltää koko homma miehiselle miehelle sopimattomana, mutta olen sittemmin tullut toisiin ajatuksiin, Rakas Jumala. Kerron Sinulle miksi.

Huulipunaa käyttävä suomipoika olisi sellainen pelote lähettää Ryssän rajalle, siltä kun ne nyt näyttää! Siis huulipunaa ja muuta maskeerausta käyttävät suomipojat. Hyh!
Se olisi rankka strateginen lisä Suomen puolustukseen. Ei semmosia ihmisen irvikuvia kukaan voi katsoa pakenematta, ja Sinä, Rakas Jumala, kumminkin teit ihmisen itsesi kuvaksi.

Mutta sitten ajattelin lisää, voitko uskoa, Rakas Jumala! Jos Minä nyt sallin huulipunan käytön armeijassa niin Suomen heteroprideväki kauhistuu ja pöyristyy niin, että sen jälkeen ne on ihan helppo suostutella Suomen armeijan yksityistämiseen.

Armeijan yksityistämistä voi perustella niillä säästöillä mitä tulee, kun ei tarvitsekaan teettää tykkilavetteihin integroitavia meikkipöytiä. Ei suomalaiset kumminkaan tajua, ettei niitä meikkipöytiä ole mihinkään integroitu, kun ajatus niistä oli vasta minun päässäni, ja säästö on vain retorinen kikka joka siirretään valtion menojen kirjanpitoon.

Armeijan voi myydä helposti Vake Oy:n kautta, koska Vaken rahankäytöstä päätän Minä. Ja tietenkin myyn sen jollekin sitä varten perustamalleni yhtiölle, johon olen saanut valtion tukea. Ja sitten yhtiöni myy armeijan palveluksia Suomen valtiolle!

Väliaikoina se armeija voi vahtia että Minä pysyn pääministerinä pitempään kuin Putin Venäjän presidenttinä.

On Minulla silti, Rakas Jumala, yksi iso ongelma tässä suunnitelmassani – siinä kohdassa, että sallisin huulipunan sukupuolinotkeille sotamiehille. Neuvo Minulle, rukoilen Sinua, miten sen pulman selvitän. Vihreät ei näes tule suostumaan huulipunalupaan, ne kun vastustaa kaikkia eläinkokeita.

 


¤

PÄIVITYS 30.10.2017 klo 12:11: Ingressi (tieto Sanan vuotajasta, Veli Välisestä) ja kuvatiedot lisätty.
¤

Kuva: Nyki m (CC BY 3.0) via Wikimedia Commons, Pixabay. Kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen.

 

2 KOMMENTTIA

  1. > Vihreät ei näes tule suostumaan huulipunalupaan,
    > ne kun vastustaa kaikkia eläinkokeita.

    Kaliforniassa vihreät vastustavat ”Trumpin muuria” eläinten vapaan liikkuvuuden perusteella.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here