The Gazette kertoi viime viikolla pitkään uumoillun Yhdysvaltain armeijan lisäjoukkojen lähettämisen Afganistaniin saaneen vahvistuksen ”erikoisesta lähteestä”: asiasta kertoi puheessaan Patrick Murphy, edellisen hallinnon aikainen ylin siviilijohtaja armeijassa (Secretary of the Army).

Murphy kertoi puheessaan joukolle sotilaita ja siviilejä, että Afganistaniin tullaan lähettämään kaksi yksikköä Coloradon Fort Carson -tukikohdasta, yhteensä noin 6000 sotilasta. Maassa on ennestään vajaan 9000 miehen vahvuiset yhdysvaltalaisjoukot.

Presidentti Donald Trump esitteli elokuussa uuden – vaalilupaustensa kanssa täysin ristiriidassa olevan –  salailevan ja pahaenteisen strategian Afganistanin suhteen, josta saatiin esimakua jo huhtikuisen ”kaikkien pommien äidin” muodossa. Trumpin viesti oli sävyltään uhkaava:

”Amerikan vihollisten ei pidä koskaan saada vihiä suunnitelmistamme tai uskoa, että voisivat varautua. En kerro, milloin hyökkäämme, mutta kerron, että tulemme hyökkäämään.”

Eihän Afganistanissa ole edes öljyä

Vuonna 2001 virallinen tarina kertoi pääasiassa saudiarabialaisten terroristien hyökänneen Yhdysvaltojen maaperälle romahduttaen WTC-tornit 9/11-tapahtumissa. Tämän seurauksena silloinen POTUS George W. Bush hyökkäsi Afganistaniin. Yhdysvallat on siis sotinut maassa jo 16 vuotta.

Vuonna 2010 Yhdysvaltain – jo hivenen lopahtaneelta vaikuttanut – kiinnostus vuoristoiseen, heimopolitikoinnin ja Talebanin hallitsemaan rutiköyhään maahan sai melkoisen vahvistuksen, kun Pentagonin viranomaiset ja yhdysvaltalaisgeologit löysivät Afganistanista biljoonan (miljoonan miljoonan) dollarin arvoiset mineraalirikkaudet.

The New York Times kertoo Yhdysvaltain asevoimien mm. Lähi-idän sisältävän sotatoimialueen toiminnoista vastaavan päämajan (United States Central Command, USCENTCOM) komentajan, kenraali David H. Petraeuksen innostuneesti kommentoineen: ”Täällä [Afganistanissa] on mielettömät mahdollisuudet. Paljon jossittelua, tietysti, mutta uskon että tämä on potentiaalisesti suunnattoman merkittävää.”

Löydetyistä mineraaleista tärkein lienee litium, jota käytetään mm. kannettavan elektroniikan akuissa. Goldman Sachs -pankki on ennustanut litium-markkinoiden kolminkertaistuvan vuoteen 2025 mennessä.

85 prosenttia maailman litiumtuotannosta on Argentiinan, Bolivian ja Chilen käsissä – ei ole siis ihme, että Etelä-Amerikassa karsastettuna toimijana Yhdysvallat näkee Afganistanin mineraalivarat tarpeeksi houkuttelevana syynä jatkaa – ja kasvattaa – sotilaallista läsnäoloaan maassa.
¤

Kommentti (mutua tulevasta…)

Jonkinlaisella tuoreella (false flag -)tapahtumalla Yhdysvallat luo syyn, miksi Afganistan täytyy ”ottaa haltuun” tarkoittaen täysmittaista (humanitääristä) hyökkäystä maahan. Todennäköisimmin tämä ”perusteleva tapahtuma” tulee olemaan jotain, jonka voi esittää mediassa Talebanin kestämättöminä julmuuksina naisia ja lapsia kohtaan.

Yhdysvaltain nukkehallitus Afganistanissa tekee edullisen sopimuksen isäntiensä kanssa maan mineraalivaroista. Yhdysvallat ryöstää afgaanien – joita ovat pommittaneet yli 15 vuotta – kansallisomaisuuden pohjoisamerikkalaisen kaivosteollisuuden auliilla avustuksella.

– JL

¤

OIKAISU 9.11.2017 klo 00:04: Mineraalirikkaudet Pentagonin viranomaisten kanssa löysi yhdysvaltalaisgeologit, ei -arkeologit, kuten artikkelissa aiemmin virheellisesti luki.
¤

Lähteet

Roeder, Tom | The Gazette (15.9.2017): Long-rumored deployment of 6,000 Fort Carson troops relayed in unique fashion http://gazette.com/article/1611155?TC_SC_REF

Risen, James | NY Times (13.6.2010): U.S. Identifies Vast Mineral Riches in Afghanistan http://www.nytimes.com/2010/06/14/world/asia/14minerals.html

Schouker, Patricia | The National Interest (14.11.2016): Afghanistan Has Only One Hope: Lithium http://nationalinterest.org/feature/afghanistan-has-only-one-hope-lithium-18372
¤

Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0) via Flickr; Sgt. Jon Heinrich (CC0), Lukas A (CC0) via Wikimedia Commons, Pixabay

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

77 KOMMENTTIA

  • Huumeista tuli mieleen tv-ohjelma Cartel Land. Näyttää katseluaika jo loppuneen areenassa. Se kertoo kaverista, joka perusti Meksikossa kodinturvajoukot. Ne häiritsivät huumeiden keittoa, lähinnä ameriikan markkinoilla suosituimman kokaiinin, sen verran paljon, että joukot oli tuhottava hallituksen toimesta. Hallitus solutti kodinturvajoukot, perustajat tuhottiin ja hallitukselle uskollisista rakennettiin uudet joukot jotka hallitus myös aseisti ja organisoi. Näin kokaiinin keitto sai jatkua rauhassa. Luulisin huumeiden tuotannon olevan myös Afganistanissa virallisessa suojeluksessa. Muuten loppuisi kuin seinään. ”Huumeiden vastainen taistelu” on myös lumetaistelua.

  • Huumekauppa pyörii niin kauan kuin on kysyntää . Halvan afganistanilaisen heroiinin markkinat onkin Venäjällä missä maan 3 miljoonaa heroinistia käyttää suurimman osan maailmalla valmistetusta heroiinista.

   • Huumeiden käytön lisääminen Venäjällä onkin USA:n keskeisiä tavoitteita. Venäjän yhteiskunta aiotaan romahduttaa sisältä päin.

    Afganistanin huumetuotanto on niin suurta, että CIA:lle huumeidenvälitysorganisaattorina riittää länteen (mm. CIA:n Euroopan huumekeskuksen) Kosovon kautta länsi-Eurooppaan, ja sitä jää riittävästi Venäjällekin vietäväksi.

    USA:n kontrolli Afganistanissa on tässä suhteessa olematonta (lähinnä lumetta); jos USA haluaisi, se voisi helposti tukkia Afganistanin huumereitit Venäjälle.

    • Ei kyllä tyhmää ja tietämätöntä kansaa on vielä helpompi kontrolloida.

     USAssa on miljoonia lukutaidottomia, kymmeniä miljoonia kouluttautumattomia, asunnottomia, työttömiä.

     USAn armeijassakin luku-kirjoitus-laskutaidottomuus on ongelma.

     • ”[…]USA on luokkaerojen luvattu maa, jossa luokkien välinen liikkuvuus on lähestulkoon olematonta. Yhdysvalloissa köyhät ja kouluttamattomat ihmiset ajetaan järjestelmän taholta umpikujaan, jossa heillä on jäljellä lopulta enää vain kaksi vaihtoehtoa. He voivat joko yrittää elättää itsensä ja perheensä hanttihommia tai pikkurikoksia tehden – tietäen päätyvänsä lopulta joko vankilaan tai ennenaikaiseen hautaan – tai sitten he voivat tehdä totaalisen täyskäännöksen ja vaihtaa epäsäännöllisen elämänsä kuriin ja järjestykseen liittymällä armeijaan.[…]”

      […]Vuonna 1998 tehdyn tutkimuksen mukaan noin kaksi kolmasosaa kaikista Yhdysvaltojen armeijan alokkaista kertoi liittyneensä armeijaan tulevaisuuden opiskelupaikkaa tai siviiliammattia silmällä pitäen. Monelle yhdysvaltalaisnuorelle asepalvelus on käytännössä ainoa mahdollinen tie kelvolliseen koulutukseen ja kunnolliseen elämään. Määrätty palvelusaika Yhdysvaltojen armeijassa oikeuttaa sotilaan erilaisten opiskelija-apurahojen anomiseen, joita puolestaan tarvitaan kymmeniin tuhansiin dollareihin nousevien lukukausimaksujen kattamiseen. Usein jo pelkkä armeijassa saatu ilmainen koulutus antaa eväät kunnollisiin siviilielämän ammatteihin. Niinpä monille huono-osaisille ihmisille ainoaksi mahdollisuudeksi jää armeijaan liittyminen. Heidän täytyy matkustaa kaukaisiin maihin tappamaan vielä itseäänkin huono-osaisempia ihmisiä lunastaakseen itselleen yhteiskuntansa hyväksynnän ja omalle jälkikasvulleen rauhallisen, turvallisen ja tasapainoisen lapsuuden.[…]

      http://resurssipohjainentalous.blogspot.fi/2011/12/50-niukkuuden-ja-sotateollisuuden.html

     • Hyvä kun kerroit tuon. Se selittää myös miksi maa elää sairaan militarismin kourissa josta vaikea päästä irti kun tämä on käytäntö.
      Sairas ja fasistinen yhteiskunta.

    • Näin on. Miksi luulet jenkkien sallivan huumeiden salakuljetuksen Afganistanista Venäjälle? (utelias)

   • ”At a time when the United States is in the grip of an opioid epidemic, many insurers are limiting access to pain medications that carry a lower risk of addiction or dependence, even as they provide comparatively easy access to generic opioid medications.

    The reason, experts say: Opioid drugs are generally cheap while safer alternatives are often more expensive.[…]

    […]The insurers have also erected more hurdles to approving addiction treatments than for the addictive substances themselves, the analysis found.[…]”

    https://www.truthdig.com/articles/amid-opioid-crisis-insurers-restrict-pricey-less-addictive-painkillers

   • Miksei käyttäisi kun amerikkalaiset käyttää lääkeyhtiöiden reseptilääkkeitä joiden pohjana on luonnontuotetta vahvemmat synteettiset opiaatit?

    Tokihan olet selvillä siitä että synteettisiin opiaatteihin pohjaavat reseptilääkkeet ovat USAssa paha ongelma. Tälle vuodelle odotetaan 60 000 opiaattireseptilääkekuolemaa, eikä niihin ole laskettu oheiskuolemia kuten reseptilääkkeiden vallassa ajetut kolarit tai reseptilääkkeiden vaikutuksen alaisena tehdyt ostariammuskelut.

 1. Jos minä asuisin pohajnmaalla, olisin kovin huolissani. Sillä sen alla on myös suuret litium varastot. Siksihän sitä akkutehdasta sinne himoittiin. Mutta onneksi se ei tullut.

 2. Olisihan se siistiä jos afganistan pääsisi jaloilleen taleban ahdingosta.
  Kaivannaisteollisuus olisi hyvä tulonlähde heikäläisille opium viljelmien tilalle.

  Hyvä vain jos USA käyttää resurssejaan maan stabiloimiseen.

  • Aika naiivi näkökulma.

   USA on Afganistanissa hamuamassa näitä raaka-aineita itselleen, ei Afganistanin ”nostamiseen ahdingosta”.

   USA taisi saada Afganistanista ne kahdeksan sotilastukikohtaa, vaikka Karzai niitä vastustikin. Eli USA rakentaa globaalia sotilaallista kontrolliaan Afganistaniakin käyttäen. Myös tulevaisuuden energiareittien rakentamisesta ja turvaamisesta on kyse.

   USA stabilisointi on päämäärässään silloin, kun maa on täydellisesti alistettu USA:n hallintaan. Suomikin on stabilisoitu jopa ilman sotimista, kun presidenttinä on USA:n uskollinen vasalli.

    • Näinköhän lienee?

     Pitäisi varmaankin opiskella venäjää, että tietäisi, mitä mieltä ei ehdottomasti saisi olla (siis näiden USA:ta lipovien uustaistolaisten eli uusnatsien mielestä).

     Tulin 70-luvulla kahteenkin otteeseen nimitetyksi Tiedonantajan pääkirjoituksessa neuvostovastaiseksi, kun rohkenin rauhanliikkeen kansainvälisessä kokoontumisessa Lontoossa kyseenalaistaa Moskovan hegemonian kv. rauhanliikkeessä. Olin sitä mieltä, että kaikkien poliittisten suuntausten pitäisi voida yhtä lailla osallistua rauhanliikkeeseen, ilman alisteisuutta jollekin johtovaltiolle tai ideologialle.

     Samalla kriteerillä katselen nyt USA:n touhuja sen sotiessa milloin missäkin terrorismin vastaisen sodan nimissä. Siihenkin sotaan tuli ryhtiä Syyriassa vasta, kun Venäjä pisti hävittäjänsä peliin. Eikä edes Helsingin tuleva piispa Teemu Laajasalo saanut kirkonkellojen kilkuttelullaan kehitystä kääntymään. Syyria näes voitti sen sodan.

     Neuvostoliiton rauhanoffensiiville 1970-luvulla kävi samoin kuin USA:lle nyt Syyriassa. Eli takkiin tuli, homma hajosi käsiin. Näin käy lopulta kaikille totalitarististen valtioiden pullisteluille.

     • Minä olen viime aikoina mietiskellyt miksi nyky-Suomessa niin helposti määritellään rauhaa ja sopua kannattavat ihmiset Venäjä-mielisiksi ymv.

      Onko kyseessä jokin historian toistuma kuten kuin että maailmansotien tienoilla Isossa-Britanniassa pasifisteja pidettiin Saksan agentteina/kätyreinä? Heitä leimattiin mediassa tuohon aikaan ihan häikäilemättä koska he hankaloittivat brittihallituksen sotatouhuja.

   • Olis hyvää katsottavaa teeveessä. Passaa kremlin kriitikoillekin. Jim kanavalta tulee Putinin haastatatteluja, haastattelijana itse Oliver Stone. Olen katellut vasta pätkiä, mutta kysymyksiä ei ole sensuroitu, kuten YLEssä ja vastauksia tulee. Ihmettelin miksi ei YLE ole ottanut ohjelmistoonsa. Vituttaa noilla kaupallisilla kanavilla nuo Vitaepro mainokset.
    http://www.ruutu.fi/ohjelmat/the-putin-interviews

  • Afganistanin rikkaudet ovat oleet yleisesti tiedossa jo pitkään. Jos USA havittelisi noita rikkauksia, niin se olisi tehnyt asialle jotain jo aikaa sitten eikä ”herännyt” vasta nyt, eikä jättänyt pelikenttää kiinalaisille.

   USAn motiivi afganistanin suhteen näyttäisi olevan juurikin tuo huumekauppa, jonka arvon kerrotaan olevan 200 mrd dollaria/vuosi = 20% mineraalien arvioidusta arvosta.
   https://www.globalresearch.ca/the-war-is-worth-waging-afghanistan-s-vast-reserves-of-minerals-and-natural-gas/19769

  • Olisiko Afganistan epästabiili ellei CIA olisi tukenut talibaneja saadakseen Neuvostoliiton vedettyä sotaan Afganistanissa?

   Esim, ne luolaverkostot mitkä Tump räjäytti MOAB:illa oli CIA rakennuttanut talibanien suojaksi aikanaan.

  • Re: Riikka Söyring 23.9.2017 at 11:14

   > viime aikoina mietiskellyt miksi nyky-Suomessa
   > niin helposti määritellään rauhaa ja sopua
   > kannattavat ihmiset Venäjä-mielisiksi ymv.

   Hallituksen valta on heikoissa kantimissa. Ja tämä on Euroopan laajuinen ilmiö. Silloin tarvitaan ulkoinen vihollinen, jotta oma kansa saadaan pidettyä kurissa. Oma kansa on kuitenkin valtion pahin vihollinen. Sodan syyt aina ovat loppupelissä sisäpoliittisia. Ja useimmiten vieläpä jokaisessa sotivien valtioiden leirissä.

   Hallituksen valta ei ole heikko siksi, että se harjoittaa väärää politiikkaa, vaan siksi, että sen rahat loppuvat. Tämä oli Neuvostoliitonkin romahtamisen lopullinen syy.

   Valtion rahat eivät lopu siksi, että se ei tilaa tarpeeksi rahaa EKP-keskuspankista, vaan siksi, että kansallinen varallisuus on lopussa. — On ymmärrettävä, että raha ei ole varallisuutta! Jos olisi, olisimme kaikki upporikkaita pelkästään painamalla rahaa niin paljon, että sitä varmasti riittää jokaiselle.

   — Ensin oli pankeilla rahaa, mutta sitten valtio pakotti luovuttamaan rahat itselleen vakavaraisuussäännösten nojalla. Nyt niillä on vain ”arvo”papereita, keskuspankin talletustodistuksia.
   — Ensin oli työväeltä kerätty rahaa eläkevakuutus-verona. Sitten valtio pakotti eläkeyhtiöt sijoittamaan varat tuottavasti ja turvaavasti. Ja sehän tietenkin tarkoitti rahan antamista valtiolle velkakirjoja vastaan.
   — Nyt edessä on eläkekriisi: Valtiolta ja kunnilta loppuvat rahat virkamiesten eläkkeiden maksamiseen. No. Ei hätää: Laitetaan pieni yksityinen eläkeyhtiö kriisiin ja pelastetaan se valtion haltuun. Samalla muodostetaan ”yhteisvastuu” ”eläkkeiden maksun turvaamiseksi”. Sitten tuosta yhteisestä kassasta otetaan työntekijöiden viimeiset eläkesäästöt ja maksetaan niillä virkamiesten eläkkeet.

 3. Tämä kommentti on off-topic, mutta laitan sen tänne. Tässä on Suomen edustuksellinen demokratia tiivistettynä yhteen kappaleeseen:

  ”Nyt jokainen joutuu ottamaan kantaa. Se on valoisa tuulahdus demokratian toteutumisesta”, sanoo keskustan kansanedustaja, sosiaali- ja terveysvaliokunnan vastaava Hannakaisa Heikkinen.”

  Onhan kysymyksessä tärkeä asia, saako maitokaupassa myydä 0,7 % vahvempia alkoholijuomia. Nyt jokainen kansanedustaja voi äänestää asiasta ja saa äänestää vielä mielensä mukaan. Demokratia toimii, mutta vain tärkeissä asioissa.

 4. USAn 9/11n kummisetä ja USAn Lähi-itä-imperialismin isä Paul Wolfowitz pitää tärkeänä, että USA valloittaa Afgaistanin pystyäkseen valloittamaan koko Lähi-idän ja sen jälkeen Venäjän ja Kiinan.

 5. Afganistankin kertoo hyvin kuinka USA/Israel/Nato-koaliitio on maailman suurin imperialisti ja terroristi jonka rinnalla Islam kalpenee. Vaikka Islam haaveilisi maailmanvalloituksesta niin se on pieni tekijä tuon koaliition rinnalla ja sitä koaliitio käyttää tietoisesti hyväkseen tehdessään siitä syntipukin samalla oman likaisen toimintansa maton alle lakaisten.
  ”Pyrittäessä ratkaisemaan laittoman maahanmuuton ongelmaa voisi olla hedelmällisempää miettiä sen syitä eikä ainoastaan yrittää hoitaa seurauksia.

  ”Sankarin luomiseksi on ensin käytettävä jopa enemmän aikaa roiston luomiseen, sillä sankari ei ole mitään ilman roistoa”, toteaa Smith Mika Salmen artikkelissa Donald Trump: eliitin vastustaja vai globalistien harhautus? https://vastavalkea.fi/2017/09/18/donald-trump-eliitin-vastustaja-vai-globalistien-harhautus/
  Ja edelleen: ”sota on vallanpitäjille työkalu sosiaaliseen ohjelmointiin massiivisessa mittakaavassa”.

  • TRUTH_HUNTER. Samoin kuin komppasit uskollisesti 33:n asteen Trumpia: ANNA MAHDOLLISUUS…. MUISTA ÄÄNESTÄÄ PERUSSUOMALAISIA!

   Huhtasaari ylpeilee medialle Daavidin tähti -korullaan
   Julkaistu: 25.6.2017

   Helsingin Sanomat julkaisi lauantaina artikkelin, jossa haastateltiin perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaarta. Artikkeli käsittelee perussuomalaisten kahtiajakoa, ja siitä käy ilmi, että molempien eripuraisten leirien johdossa ollaan kaikesta huolimatta yksimielisiä sionismista.
   Huhtasaari kertoo hakeneensa puoluekokoukseen vauhtia Israelista yhdessä Simon Elon kanssa. ”Kolme päivää ennen perussuomalaisten puoluekokousta Jyväskylässä Huhtasaari oli silloisen puoluetoverinsa Simon Elon kanssa Israelissa. Nyt Elo johtaa perussuomalaisista irronnutta Uusi vaihtoehto -ryhmää. Kaulassa on sieltä muistona Daavidin tähti. Se roikkuu vierekkäin ristin kanssa”, artikkelissa kerrotaan.
   Helsingin Sanomien artikkelissa viitataan myös Kansallisessa Vastarinnassa toukokuussa julkaistuun uutiseen, jossa kerrottiin täysin neutraaliin sävyyn Huhtasaaren pitämästä poliisivaltiokehityksen vastaisesta puheesta eduskunnassa. Tässä yhteydessä perussuomalaisten varapuheenjohtaja paljastaa pukeutuvansa Daavidin tähteen alleviivatakseen sitä, ettei hänellä ole mitään tekemistä antisionistien kanssa. ”Minä ajan tiettyä politiikkaa ja minun arvoni ovat ihan selvät. Yritän tällä Daavidin tähdellä juuri karkottaa kaikki vastarintaliikkeen tyypit”, hän sanoo.

 6. Geopolitiikkaa ja luonnonrikkauksia ja loppupeleissä aina on kyse luonnonrikkauksien tuomasta rahasta ja vallasta. 😀

  Näinhän ahneet paskiaiset toimii, nuo jenkkilän valkojuutalaiset.

  Pastut, tuo Afganistanin suurin kansa, joita talibaaneiksi / talipäiksi haukutaan, käyvät näköjään ikuisuuksiin jatkuvaa itsenäisyys- ja vapaustaistelua, nyttemmin näitä ”läntisen arvoyhteisön” valkojuutalaisia imperialisteja vastaan.

 7. Afgan POPPY-viljelykset ovat pelkkä sivutuotanto heille, koska Usan Geologiset tutkijat ovat löytäneet sieltä valtavat ,erillaiset malmivarat, jopa uraania ? Hyötyarviot ”triljoonissa”. Tekosyin tehtailtu sota antaa lännen rosvoille vapaat kädet ryövätä maa puhtaaksi. Catepillarit vain siirtämään vuoria.

 8. USA-vetoinen koalitio aloittanee siis uudelleen ponnistelut saadakseen Afganistaniin samanlaiset kaivoslait kuin mitkä ovat Suomessa, eli että yhtiö saa kaiken ja maahan jäävät kaivostyöläisten palkoista maksettavat verot. Palkoistakin kapitalisti ottaa omansa, kun kaivosbuumi nostaa alueelle rakennettavien asuntojen hinnat korkealle ja lainarahaa kuluu runsaasti.
  Mutta näin se homma menee. Agfaanit pääsevät kuuntelemaan tuota tuttua ”Jobs, Growth and Investments” -litaniaa.

  • Jälkisiivoukset jäävät myös aina valtiolle, meille ja dyyristä on. (Talvivaara, Nivala…) Siinä eivät duunareille maksettavista minimipalkoista saadut verot riitä käsirahaksikaan.

   Suunnittelevat prskeleet tuulimyllyillekin taas jotain uutta tukea. Eihän se ole vasta kuin puolimiljoonaa euroa päivässä. Ei ole riemulla rajaa, kun verovaroilla ajaa.

  • Piru kävi taas neuvomassa minua pakanaa. Tuosta litaniasta unohdetaaan tahallaan loppuosa, mitä varten tuota litaniaa toistetaan, tuhat kertaa päivässä, viikossa, kuukaudessa. Se loppuosa kuuluu näin: Jobs + Growth + Investments = Loan from United Bank.

 9. Kiinan kaivostyöläiset kaivoivat Afganistanissa metalleja mm. kuparia Kiinan ja Afganistanin valtioiden välisellä win-win-sopimuksella.

  Kiinan kaivostyöläiset tuppasivat pitämään ruokatuntejaan kukkuloiden rinteellä ja siinä nuudeleita syödessä katselivat alas laaksoon kun USA ja NATO tapatti omia sotilaitaan yrittäessään tappaa, tuhota, vallata ja ryöstää Afganistania.

  Alhaalla laaksossa USAn ja NATOn sotilaat puskivat ja puskivat ja niinä 16 vuoden aikana eivät päässeet metriäkään eteenpäin, sotilaita kuoli ja USA sekä NATO-maat hävisivät 2000 miljardia sotakuluihin ja tappioihin kun taas Kiina kaivoi sinä aikana Afganistanista teollisuudelleen satoja tonneja metalleja ja teki voittoa maailmankaupassa enemmän kuin 2000 miljardia.

  • Viisaampi voittaa aina lopulta. USAn psykopaatit eivät sitä tajua ja nytkin sionistijuutalaisten kanssa kimpassa puuhaavat omia ryöstöretkiään pitkin maailmaa. Mutta mitenkähän käy lopulta … kuka sen pisimmän korren vetää?

 10. Taaskin varmaan myös Suomessa valtaapitävät zio-globalistien ruskeakieliset lakeijat lähettävät suomalaisia tykinruuaksi ”rauhanturvaajina” Afganistaniin – tosiasiallisesti turvaamaan zio-globalistien ryöstöoperaatioita.

  (Aikaisempia kokemuksia esim. vuodelta 2009: ”Suomalaisia kohti isketty Afganistanissa jo 15 kertaa tänä vuonna”, https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/suomalaisia-kohti-isketty-afganistanissa-jo-15-kertaa-tana-vuonna/)

 11. Vielä yksi off-topic kommentti. Puolueettoman ja riippumattoman Aamulehden vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen on valittu puolueettoman ja riippumattoman YLEn uutistoiminnan johtajaksi.

  • Vakka kantensa valitsee. Kaksi samaa kulttuurimarxistis-feminististä PERVO-propagandaa suoltavaa valta-VALE-median propaganda-torvea, Yle ja Aamulehti.
   ”Aamulehdeltä uusi linjaus sukupuolineutraalien tittelien puolesta – Päätoimittaja: ”Kieli muuttuu. Olemmehan me luopuneet neekeri-sanan käytöstäkin”, http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005371558.html
   (Tosin tässä nimenomaisessa tapauksessa ei nyt ole kysymys varsinaisesti perversiosta, mutta aisteilla havaittavien biologisten sukupuolierojen sanallisessa mitätöinnissä kylläkin.)

 12. Olin pettynyt, kun presidentti Niinistö ei ottanut YK-puheessaan lainkaan esille maailman ja Suomen suurinta ongelmaa, korruptiota.

  • Alkaa vaikuttaa siltä että Niinistölle kirjoittaa joku muu taho puheet valmiiksi. Hän on pelkkä NWO-mafian juoksupoika.

   • Kyllähän nuo Sauli Niinistön puheet ovat silkkaa mainostoimistokamaa.

    Nyt johtavana teemana on yhtenäinen kansa, jonka hän on johtanut tähän yhtenäisyyteen ja joka yhtenäisenä tukee häntä. Tätä toistetaan eri muodoissaan.

    Sauli Niinistön taustatoimijana (siis ei toiminnastaan vastuuta ottavana) suorittama natottaminen on keskeisin esimerkki tämän yhtenäisyyskusetuksen valheellisuudesta; Suomen kansan suhtautuminen Nato-jäsenyyteen on mitattu N kertaa, ja joka kerran vastustajia on ollut 70-80 prosenttia kansasta.

    Tästä huolimatta Sauli Niinistö junailee voimaan Naton isäntämaasopimuksen ja kruisailee maailmalla USA:n ja Naton edusmiehenä (siitäkään vastuuta ottamatta). Piilovaltaa on paljon, vastuunottoa ei lainkaan.

    • ”Nyt johtavana teemana on yhtenäinen kansa, jonka hän on johtanut tähän yhtenäisyyteen ja joka yhtenäisenä tukee häntä. Tätä toistetaan eri muodoissaan.”

     Uskomattoman röyhkeää valehtelua noilta zio-globalistien lakeijoilta. Enemmistö suomalaisista vastustaa vallanpitäjiemme tukemaa maahantunkeutuja-invaasiota, vaikka enemmistö ei edes tiedä läheskään kaikkea negatiivista, jota tuohonkin suureen kusetukseen liittyy, esim.:
     – YK:n raportin mukaan alle 3 % vuonna 2016 Italiaan Välimeren yli tulleista turvapaikanhakijoista pidettiin oikeina pakolaisina, http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/04/26/alle-3-valimeren-yli-italiaan-tulleista-pakolaisista-sai-turvapaikan/
     – PettUri Orpo otti syksyllä 2015 avosylin vastaan myös tuohon todennäköisesti yli 97% joukkoon kuuluvat enemmän kuin 30.000 matua, joista suurin osa oli Sipilän partalapsia, nauttimaan meidän kustantamaamme avokätistä sosiaaliturvaa eli loisimaan samalla kun kantasuomalaisten ruokajonot pitenevät. Dublinin sopimuksen perusteella Orpo olisi voinut käännyttää n. 30.000 eli turvallisesta Ruotsista tulleet välittömästi takaisin sinne.
     – käytännössä rajoittamaton matuinvaasio jatkuu, joskin TOISTAISEKSI heikentyneenä alle 10.000 tulijaan vuodessa
     – matuinvaasio aiheuttaa suomalaisille veronmaksajille jo nyt miljardiluokkaa olevat vuotuiset kustannukset, jotka rahoitetaan paisuttamalla jo kriittiseksi katsotun 60% rajan bruttokansantuotteesta ylittänyttä valtionvelkaamme, joka on lähes kaikki KOROLLISTA ULKOMAANVELKAA. Vuotuinen lisäys on ollut n. 5 miljardin euron luokkaa ja vuodelle 2018 budjetoitu valtionvelkamme on 110 euroa ja noususuhdanteesta huolimatta velan kasvu on ensi vuonnakin 3 miljardin luokkaa.
     – matuja koskevia rikostilastoja on kaunisteltu, koska matujen rikollisuus on päälukuun suhteutettuna moninkertaista kantasuomalaisiin verrattuna
     – varsinkin somaleiden työllistyminen on lähes olematonta, kun etenkin näiden koulutustaso on keskimäärin hyvin alhainen ellei olematon
     – meneillään on Kalergi-suunnitelman toteutus, joka samalla tarkoittaa valkoista kansanmurhaa suurimmassa osassa Eurooppaa ja valkoinen kansanmurha on meneillään myös Yhdysvalloissa – Afrikan valtaisan ylijäämäväestön invaasio tekee toteutuksen helpoksi

     • Näin Ruotsissa ja miksi sellaista ei voisi tapahtua myös Suomessa – ellei ole jo tapahtunutkin:

      ””Syyrialaismiehelle, 3 vaimolle ja 16 lapselle miljoonalukaalit
      Ruotsissa on virinnyt laaja kohu nopeasti yleistyneestä moniavioisuudesta ja pakolaisten moniavioisille perheille ostetut monet asunnot.
      Länsitukholmalainen Nackan kunta OSTI syyrialaismiehelle ja hänen kolmelle vaimolleen sekä 16 lapselle KOLME ASUNTOA 1,4 miljoonalla eurolla (yhteensä 13 950 000 Ruotsin kruunua).
      Ruotsin demokraatit toivat tapauksen julkisuuteen,…”,
      https://mvlehti.net/2017/09/20/syyrialaismiehelle-3-vaimolle-ja-16-lapselle-miljoonalukaalit/

  • Maailman suurin ongelma ei ole korruptio, vaan käynnissä oleva weather warfare…. JÄRKYTTÄVÄ ASE – jota käytetään häikäilemättömästi ihmisten määrätietoiseen tappamiseen. Tästä ei valemedia, eikä moni muukaan media teille hiisku, vaikka jokainen meistä PERHEINEEN asuinpaikasta riippumatta on tulilinjalla. Tästä johtuu se, että nämä rikollisorganisaatio YK:ta kumartavat psykopaatit jauhavat pelkkää potaskaa ilmastonmuutoksesta osoittaen syyttävän sormensa teollisuuden päästöihin, vaikka taustalla on vuosikymmeniä yhä tehokkaammaksi kehitetty ja ympäri maailmaa (salaisesti) TESTATTU military operaatio, jonka ILMASTONMUOKKAUS-ASEET on suunnattu koko ihmiskuntaa vastaan.

   Ilmastoa manipuloidaan 24/7 ympäri maailmaa, eli – weather war – on maailmanlaajuinen sotilas operaatio – ja biologisten aseiden rinnalla kaikkein pelottavin osa käynnissä olevaa NWO-operaatiota. Lukemattomia ilmaston manipulointikeskuksia on sijoitettu – air base, earth base and sea base – tasaisesti ympäri maailmaa, ja näiden military-made hurrikaanien, tsunaamien, maanjäristysten, tulvien, hirmumyrskyjen, tulipalojen ja tulivuoren purkauksien, johdosta on kuollut ja tulee kuolemaan miljoonia ihmisiä. Menossa on toisin sanoen ihmiskunnan massiivisin joukkomurha, mutta valemedia rummuttaa 33:en asteen vapaamuurari / ammattinäyttelijä Trumpista ja North-Korean pikku-Kimistä, joka on feikki atomiaseineen ihan kauhistuttava mörkö!

   ”While the substance of the 1977 Convention was reasserted in the UN Framework Convention on Climate Change (UNFCCC) signed at the 1992 Earth Summit in Rio, debate on weather modification for military use has become a scientific taboo.

   Military analysts and scientists are mute on the subject. Meteorologists are not investigating the matter and environmentalists are largely focussing on greenhouse gas emissions under the Kyoto Protocol. The possibility of climatic or environmental manipulations as part of a military and intelligence agenda, while tacitly acknowledged, is not part of the broader debate on climate change under UN auspices.

   While discussion of the post Cold War military applications of weather warfare is a taboo, the US Air Force has nonetheless acknowledged the strategic importance of ENMOD techniques in the modern battlefield of non-conventional warfare and intel ops, including the conduct, without the enemy’s knowledge, of “covert” weather modification operations.”

 13. Näin Donald YK:ssa — otteita linkistä, suomennos Kuukkelin muutamalla korjauksella
  Listening to the Donald at the UN
  “We will be spending almost $700 billion on our military and defense. Our military will soon be the strongest it has ever been”

  This short sentence contains the key to unlock the reason behind the fact that while the US military is extremely good at killing people in large numbers, it is also extremely bad at winning wars. Like most Americans, Trump is under the illusion that spending a lot of money “buys” you a better military. This is completely false, of course. If spending money was the key to a competent military force, the US armed forces would have already conquered the entire planet many times over. In reality, they have not won anything meaningful since the war in the Pacific.

  Having surrounded himself with “Mad Dog” kind of “experts” on warfare, Trump is now reusing that old mantra about how money buys you victory and this is something extremely important. This kind of magical thinking signals to the countries most threatened by the US that the Americans are unable to engage in a basic “lessons learned” kind of exercise, that history teaches them nothing and that, just like all this predecessors, Trump conflates handing out money to the Military Industrial Complex with preparing for war. Frankly, this is good news: let the Americans spend themselves into bankruptcy, let them further neglect their military and let them continue to believe that this kind of magical thinking will bring them to victory.
  http://www.unz.com/tsaker/listening-to-the-donald-at-the-un/
  Akuonan kuunteleminen YK: ssa
  ”Me käytämme miltei 700 miljardia dollaria armeijaan ja puolustukseen. Armeija tulee pian olemaan vahvin mitä se on koskaan ollut ”

  Tämä lyhyt lause sisältää avaimen sen syyn selvittämiseen, että vaikka Yhdysvaltain armeija on äärimmäisen hyvä tappamaan ihmisiä suuressa määrin, se on myös äärimmäisen huono voittavien sodissa. Kuten useimmat amerikkalaiset, Trump on harhakuva, että paljolla rahalla ”ostaa” paremman armeijan. Tämä on tietenkin täysin väärä ajatus. Jos rahan käyttäminen olisi avain toimivalle armeijalle, Yhdysvaltain asevoimat olisivat jo monta kertaa voineet voittaa koko planeetan. Todellisuudessa ne eivät ole voittaneet mitään merkittävää Tyynenmeren sodan jälkeen.

  Kun hän ympäröi itsensä ”Mad Dog” -tyyppisillä ”asiantuntijoilla” sodankäynnistä, Trump käyttää nyt uudestaan ​​vanhaa mantraa siitä, kuinka raha tuo (’ostaa’) sinulle voiton ja tämä on erittäin tärkeä asia. Tällainen maaginen ajattelu osoittaa USA: n eniten uhkaamille maille, että amerikkalaiset eivät kykene osallistumaan perustaviin ”läksyt luettu” -tyyppisiin harjoituksiin, että historia ei opeta heille mitään, ja että, samoin kuin kaikki nämä edeltäjät, Trump jakaa rahaa sotilaallis-teolliselle kompleksille valmistelemalla sotaa.
  Suoraan sanottuna tämä on hyvä uutinen: anna amerikkalaisten joutua konkurssiin, anna heidän edelleen laiminlyödä sotilaitaan ja anna heidän edelleen uskoa, että tällainen maaginen ajattelu vie heidät voittoon.
  http://www.unz.com/tsaker/listening-to-the-donald-at-the-un/

 14. Ne koirat älähtävät joihin kapula kajahtaa:

  ””Mulkvistit telkien taakse” – pääesikunnassa ja MPKK:ssa vaaditaan toimia vaihtoehtoismediaa vastaan
  Pääesikunnan tiedottaja Henrik Gahmberg kiroilee ja Maanpuolutuskorkeakoulun (= MPKK) Torsti Sirén pihisee, että sietämätön vaihtoehtoismedia täytyisi jo vihdoin voimakeinoin sulkea. Kyse olisi muka vain tahdosta. Näin korkea-arvoiset suomalaiset virkamiehet sotakoneistossa!
  Tiistaina 19.9.2017 on Maanpuolustuskorkeakoulun strategiaopettaja, everstiluutnantti Torsti Sirén tullut juuri ulos univormunsa lisääntyvästä ahtaudesta ja vaatinut voimakeinoilla suljettavaksi MV-lehden ja Magneettimedian kaltaiset ”valesivustot”, jotka hänen mukaansa panettelevat ihmisiä ja yhteisöjä…”,
  https://mvlehti.net/2017/09/20/mulkvistit-telkien-taakse-paaesikunnassa-ja-mpkkssa-vaaditaan-voimakeinoja-vaihtoehtoismedian-sulkemiseksi/

  • Näitä torstisireenin kaltaisia voi kutsua diktaattoreiksi ja totalitaristeiksi, natseiksi, jotka eivät suvaita niitä, jotka eivät niele Rottaa karvoineen päivineen vain siksi, että he niin tekevät.
   Suomen ”kirkkokin” on täysin perätilassa oppeineen, joita ei edes itse Herra Iso-Herra omakseen tunnista.

   • MPKK:n everstiluutnantti Torsti Sirén on aivan oikeassa. Pseudomedia Mv-lehti on aivan täyttä paskaa sisällöltään. Tuonkin kirjoittaneen toimittelija ”T102” eli Juha Molarin tuottama törky sieltä pahimmasta päästä.

    • Mitä se puolustusvoimille ja jollekin sen tärähtäneelle everstiluutnantille kuuluu? Millä lihaksilla joku everstiluutnantti vaatii jonkun lehden sulkemista?

    • Mitähän kuuluu ryssänhuora Molarille Suomen puolustusvoimien upseerien Facebookissa ilmaissut mielipiteet ja ketä niistä tykkää? Ellen tietäisi Juha Molarin taustoja Putinin Venäjän asioita edistävänä propagadistina ja luonnemurhaajana, Molaria voisi luulla jonkin sortin liian aikaisin avohoitoon päästetyksi pakkomielteiseksi, toisia vainoavaksi mielisairaaksi potilaaksi.

    • Vieläkö se kaheli uusnatsi everstiluutnantti Torsti Sirén todella on MPKK:n leivissä?

     Pitkä miinus jälleen ylipäällikkö Sauli Niinistön miinuskirjaan.

     • Kekkonen ja vielä Koivisto ja Halonenkin pitivät kahelit upseerit kurissa.

    • LOL. Vittu jotkut teistä tänne VV:n kirjoittavista olette aivan pihalla. Arvostelette Ylen ja Hesarin journalismin propagandaksi mutta sitten jostain helvetin syystä pidätte tätä Mv-lehden ja siellä julkaisevien bäckmanilaisten desanttien suoltamaa paskaa hyvänä ja luotettavana journalismina.

     Suomessa toimivien propagandistien ja trollien tavoitteena onkin informaatiosodan keinoin valheilla ja mustamaalaamalla heikentää luottamusta kotimaisiin vapaaseen ja totuuteen pyrkiviä laatumedioita kuten Yleisradiota.

     Olettekohan joskus osallistuneet oppilaina Johan Bäckmanin trollikouluun?

     https://postimg.org/image/oe2nob2ix/

     • Ylen ja Hesarin journalismi eritoten kv. kriisikysymyksissä noudattelee tarkoin amerikkalaisen valtamedian linjauksia, ja uutiset ovatkin suoraan sieltä otettuja. (Omaa itsenäistä uutistuotantoa kansainvälisistä kriisipesäkkeistä suomalaisella ”laatumedialla” on varsin vähän.) Ne taas luodaan pitkälti CIA:n tarinapajan toimesta. CIA:n osuudesta länsimedian ohjauksessa voi lukea esim. Tim Weinerin CIA:n historia -teoksesta. Muitakin (länsi)lähteitä löytyy runsaasti.

      Suomalainen valtamedia on kaikessa oleellisessa kansainvälisessä uutisviestinnässään pelkkä USA:n valtamedian (ja laajemmin länsimedian) perifeerinen kaiutinyksikkö.

      Vastavalkea edustaa suomalaisista vaihtoehtomedioista tarkasti lähteistetyillä artikkeleillaan aivan eri tason pyrklmystä totuudelliseen uutisointiin kuin parin kolmen amerikkalaisen uutistoimiston varassa toimiva valtamedia.

      Infosodasta puheenollen Vastavalkea on ollut enemmän (lähinnä uusnatsien käymän) infosodan kohteena kuin itse infosotijana. Mutta tilannehan on juuri se, että CIA-manipuloidun valtamediaviestinnän toimesta tälle viestinnälle halutaan antaa infosotijan leima.

      Monissa artikkeleissa olemme analysoineet suomalaisten infosotureiden (Saara Jantunen, Jessikka Aro jne) panosta USA:n infosodankäynnin rintamassa. Heidän tuotoksensa resonoivat useimmiten yksi yhteen USA:n infosodankäynnin tuotosten kanssa.

      En suosittele sen enempää Johan Bäckmanin trollikoulua kuin CIA:n vastaavaa (johon valtion virkamiehiä näytetään ohjattavan). Suosittelen itsenäistä aivojen käyttöä; kaikillahan tämä ei kapasiteettisyistä toki onnistu. Heidän kohtalonsa on jäädä valtamedian aivopesemäksi.

     • ”Arvostelette Ylen ja Hesarin journalismin propagandaksi ”

      Tuosta vajaan 10 vuoden takaisesta tilanteesta tuskin paljoa muu on muuttunut kuin A.Erkon majanmajoille meno:

      ”Yksi David Rockefellerin suoraan kontrolloimista lehdistä on New York Times. Tarkkanäköiset ovat itsekin huomanneet, kuinka HS kopioi linjansa ja uutisointinsa melkein suoraan kyseisen ”laatulehden” sivuilta. Samaan johtopäätökseen tuli Kimmo Mäkilä vuoden 2007 väitöstutkimuksessaan, jossa kahden edellä mainitun lehden ydinaseuutisoinnin todettiin olevan ”kuin kaksi marjaa.” Erkko on tunnetusti yksi niistä harvoista helsinkiläisistä, jotka saavat joka aamu lentokyydityksellä tuoreimman New York Timesin kotiinsa.

      Erkko on hyvissä väleissä myös mediamoguli Rupert Murdochin kanssa. Vuonna 1992 Erkko nimitettiin Murdochin mediajätin News Corporationin hallitukseen. Tästä luottamustehtävästä Erkko on saanut palkkioksi News Corporationin optioita. Murdoch on usein vieraillut Suomessa Erkon vieraana.
      Murdochin omistama Fox-uutiskanava on ehkä räikein esimerkki puhtaasta propagandakanavasta, joka on täydellisesti omistajan saneleman politiikan talutusnuorassa. Outfoxed-dokumenttielokuvassa haastatellut lukuisat kanavan ex-toimittajat paljastavat, kuinka Murdoch sanelee päivittäisen muistionsa kautta uutisissa painotettavat ja vältettävät asiat.

      Muita tunnettuja Erkon ulkomaalaisia ystäviä ovat Ellen Ford ja pohjoismaalaiset kuninkaalliset. Erkko kumartaa ylikansallisia elitistejä, joiden etua hänen lehtensä ajaa. HS on valjastettu länsimaisen valtaeliitin propagandalehdeksi, jolla manipuloidaan Suomen asioita.” – ”Helsingin Sanomien johtama mediakontrolli Suomessa”, http://eaglesflysingly.blogspot.fi/2008/05/helsingin-sanomien-johtama.html

      Vaikka Erkko onkin majan majoilla, niin lehden päätoimittajat käyvät Bilderberg-kokouksissa ammentamassa ohjeistusta sellaisilta Bilderberg-sisäpiiriläisiltä ja ihmiskunnan arkkivihollisilta kuten Rockefeller, juutalainen sotarikollinen ja NWO-pääarkkitehti H.Kissinger ja kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild, joka orjuutttaa vähintäänkin läntistä maailmaa velkaponzi-rahajärjestelmällään.

      Ks. myös:
      ”Mediatalojen laaja kartelli paljastunut!
      Niin sanotut vanhat mediat ovat keksineet nimikkeet ”valtamedia” ja ”valhemedia”, joilla viitataan luotettavaan -ja epäluotettavaan mediaan. Tällä ”valhemedia” nimityksellä he koittavat estää uusia kilpailevia medioita tulemasta alalle yrittäen tehdä näistä epäuskottavia…”,
      http://www.nykysuomi.com/index.php/2016/12/11/mediatalojen-laaja-kartelli-paljastunut/

     • ”Todiste: Petteri Orpo ja Niina Kanniainen-Orpo ovat valehtelijoita ja väärän ilmiannon tekijöitä
      Junes Lokka pyysi ja sai Helsingin hallinto-oikeudesta todisteet siitä, että Petteri Orpo ja Niina Marika Kanniainen-Orpo valehtelevat. Kanniainen-Orpon rikosilmoitus Ilja Janitskinista on väärä ja täyttää rikoksen tunnusmerkit…”,
      Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2017/09/23/todiste-petteri-orpo-ja-niina-kanniainen-orpo-ovat-valehtelijoita-ja-vaaran-ilmiannon-tekijoita/

     • Olet missannut pointin. Emme ole lakkauttamassa Yleä, maikkaria ja muita vallataksemme ilmatilan. Puolustamme kuitenkin muidenkin toimijoiden oikeutta ilmaista mielipiteitään.

      Hyvä Venäläinen valehtelu, sisäistä että sama fakta sopii moneen teoriaan ja että niistä on voitava keskustella.

     • Kuinka jaloa.

      Kun on kyse näistä desanteista kuten J.Bäckmanista & co. toiminnasta kyse ei ole mistään mielipiteiden esittämisestä vaan tietoisesta valehtelusta ja propagandan levittelystä. Erityisesti Tilannehuoneen uutisfeedi on täynnä aivan käsittämätöntä saastaa niin MV-lehden porukoilta kuin tältä bäckmanilaiselta propagandaringiltä.

      Noin niiku pienenä vinkkinä niin tuon roskan siivoaminen pois parantaisi VV:n julkisuuskuvaa heti aivan uudelle levelille.

     • Ehkä nyt kuitenkin olisi hyvä kerrata kokonaiskuva.

      1970-luvulla taistolaiset oli se aktiivinen V kolonna, joka pyrki Neuvostoliiton vaikutusvallan lisäämiseen Suomessa.

      Nyt V kolonnana ovat uusnatsit ja natottajat, jotka pyrkivät USA:n vaikutusvallan kasvattamiseen Suomessa. Näillä palstoilla heistä esiintyy mm. nimimerkki Venäläinen valehtelu.

      Kummatkin äärisuuntaukset ovat vahingollisia Suomen itsenäisyyttä, itsemääräämisoikeutta ja suvereenisuutta vahvistamaan pyrkivien kannalta.

      Natottajien kannatus on (usein mitatusti) 20 prosentin luokkaa kansasta. Mölinänsä kuitenkin ylittää todellisen kannatuksen.

      Suomen kannalta on todella suuri vahinko, että presidentti ja maan hallitus edustavat pitkälle tätä epäisänmaallista USA:lle vasalliutta ajavaa linjaa.

      Lähivuosien politiikanteko tulee suunnata tämän virhesuuntauksen oikaisemiseksi.

 15. Sauli Niinistön aikana puolustusvoimista (pöhköupseereista) on tullut viestintäministeriö ja Journalismin etujärjestö.

 16. Katalonia, Katalonia!

  Kataloniassa on kansa kaduilla, jäämme mielenkiinnolla seuraamaan, mikä tulee olemaan globalistisen EU:n kanta Katalonian itsenäistymiseen.

  Katalonia tulee olemaan kynnyskysymys, joka tulee paljastamaan suvakkiglobalistien oikean fasistisen karvan.

  FC Barcelona eli Messi & kumppanit on ilmoittanut seisovansa Katalonian kansan ruinnalla, aivan kuten perinteet vewlvoittavat.

  https://www.youtube.com/watch?v=O7F4RLus8d4

 17. Saa nähdä tuleeko NATO Espanjan keskushallinnon avuksi. CIA siellä jo on ja siksipä pieleen on jo mennyt kun CIAn-PPn Barcelonan isku ei Katalonian itsenäisyyspyrkimyksiä lamaannuttanut.

  Uskaltaako CIA, NATO, kokoomus-PP ryhtyä poliittisiin murhiin, vesikidutukseen, Espanjan Guantanamoihin, uuteen sisällissotaan?

 18. ”[…]If the occupation of the country were motivated purely out of desire to plunder the rare earth minerals, wouldn’t it have been done by now? 16 years is a long time to put off something, if indeed, it is the entire basis of the military operations. It is also unlikely that a CEO would publicly beg the President to do something, if it was secretly the entire basis for the operation.

  In fact, talk of Afghanistan’s mineral resources and the untapped trillions to be made from them, didn’t show up in the media until 2010, nine years after the US invaded and toppled the Taliban. It was only long after the invasion that geologists were able to determine that such minerals were even in the country.

  The rare earth minerals and the potential of extracting them, could certainly serve as an incentive for the continued occupation, but are not the primary cause. Neither is fighting terrorism.[…]”

  Why is the USA in Afghanistan? An Answer To The Big Question:
  https://journal-neo.org/2017/09/18/why-is-the-usa-in-afghanistan-an-answer-to-the-big-question

 19. Kuinka USA:sta tuli sotaa lietsova poliisivaltio
  How the US Became a Warmonger Police State — By Dr. Paul Craig Roberts

  Professor David Ray Griffin is a tenacious person. He has written a number of carefully researched books that demonstrate the extraordinary shortcomings in the official account of the 9/11 attack on the World Trade Center and Pentagon and the subsequent anthrax attack. He has provided the mountains of evidence completely ignored by the US government’s account.  
  In his recently published latest book, Bush and Cheney: How They Ruined America and the World, Professor Griffin demonstrates how 9/11 was used by the Zionist Neoconservatives, the Cheney/Bush regime, and the military/security complex with the complicity of Congress and the US media to create Islamophobia among the American public in order to launch wars of aggression against Afghanistan, Iraq, Libya, Yemen, Syria, and provinces of Pakistan with Iran in the crosshairs. These wars are based on lies and fabricated “evidence,” on determination to control pipelines and oil flows, on maximizing profits for the military/security corporations in which Cheney has a personal interest, and on extending neoconservative hegemony over the world.
  One consequence has been the destruction of US constitutional protections that protect liberty and violations of US and international law such as the laws against torture.
  Another consequence has been millions of displaced refugees from Washington’s wars over-running the countries of Europe.
  The hoax “war on terror” has turned America into a Gestapo state.
  Professor Griffin provides the details of the story of how the United States ceased to be a free country ruled by law and became instead a threat both to American civil liberty and to life on earth.
   
  https://www.globalresearch.ca/how-the-us-became-a-warmonger-police-state/5610229

 20. Afganistan oli aika sivistyneen oloinen 1975 tienoilla.
  Mutta kaipa se oli se litium jonka vuoksi siellä sota alkoi. 79 neukkula miehitti litiumrikkaan Kabulin.
  Mutta ei sotiminen siihen loppunut. Miljoonia kuoli ja loppuviimein neukut otti turpaan ja joutuivat pakosalle haavojaan nuoleskellen 1989.

  Ja kaipa se oli litium joka sai Bushin törmäyttelemään koneet ja räjäytteleen wtc tornit, aitoon vastavalkean foliohattutyyliin. 911 oli oiva syy usalle lähte koettaan litium onneaan osaman varjolla.

  Harmi ettei kuitenkaan litium konspiraatiot päässe historiaa värittämään tässä todellisuudessa.

  • Mikähän oli USAn hyvä syy rahoittaa Natsi-Saksaa kun maassa ei ollut litiumia ?
   Natsi-Saksa oli Amerikan suuri Bisnes — entä 9-11 ? — ja entä kaikki sitä seuranneet ja yhä käynnissä olevat sodat ??
   Rauha olisi katastrofi Amerikan teollisuudelle ja bisnekselle, sanoo historioitsija Jaques R Pauwels videotiivistelmässään WW2:sta. Prof. Pauwels paljastaa tuon sodan (myös myöhempien) todellisen luonteen, mitä emme ole saaneet kuulla ja lukea.
   Amerikan eliitti suhtautui natseihin varsin myönteisesti loppuun asti. WW2 oli talouseliitin sota eivätkä siinä vain natsit olleet ’pahoja poikia’. He tekivät likaisen työn ja tahkosivat rahaa Amerikan eliitille.
   Silläkään ei ollut merkitystä, että juutalaisia vainottiin ja pantiin työleireille. Heistä oli suuri osa sosialismin kannattajia ja bolshevikkeja, joita Hitler vihasi. ’Tuhoaminen’ sopi hyvin juutalaisen Rooseveltinkin johtamalle Amerikalle, joka oli kapitalismin kukoistava puutarha.
   Koko sodan ajan Amerikan teollisuuseliitti (military-industrial complex) pysyi uskollisena natseille ja kun sota kääntyi lopulta Natsisaksan tappioksi, niin Liittoutuneiden Saksaan rakentamia suuria teollisuuslaitoksia ei pommitettu mutta monia maan suuria kaupunkeja sen sijaan tuhottiin suurella innolla maan tasalle.
   Itse asiassa Amerikan teollisuuspohatat olivat suuria natseja ja arvostivat Hitlerin toimia, voi sanoa, koko sydämestään. Olihan Hitlerin päävihollinen kommunistinen NL, jonka tuhoamiselle maan kapitalistieliitti antoi täyden tukensa.
   How Corporate America Supported Nazi Germany
   http://www.globalresearch.ca/how-corporate-america-supported-nazi-germany/5430838
   If peace breaks out, it would be economic disaster for the US.”
   Wow! That is the ”Inconvenient Truth” that they have to keep our citizens from ever knowing. So the myth of ”American Exceptionalism” was created to control public opinion. This propaganda turned out to be one of the most effective brainwashing tools ever invented.
   Jos rauha puhkeaa, se olisi Yhdysvaltojen taloudellinen katastrofi. ”
   Vau! Se on ”epämiellyttävä totuus”, joka heidän on estettävä tulemasta koskaan kansalaistemme tietoon. Niinpä myytti amerikkalaisesta poikkeuksellisuudesta luotiin hallitsemaan yleistä mielipidettä. Tämä propaganda osoittautuikin olevan yksi tehokkaimmista koskaan keksityistä aivopesutyökaluista.
   How Corporate America Supported Nazi Germany: Jacques Pauwels

   https://www.youtube.com/watch?list=UUvtTGZEcS8mbWdB7prg4QNw&v=-6UgHmeiXyo

 21. USAn puolustusministeri Mattis ja NATOn pääsihteeri Stoltenberg vierailevat Afganistanissa selittämässä afgaaneille USAn uutta taistelustrategiaa ja afgaaniarmeijan rahoitusta ja aseistamista.

  Mutta herrat saapuivat Afganistaniin kuten suuret roistot yleensä saapuvat: ennakkoon ilmoittamatta, salaa ja harhautustoimien saattelemana.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here