USA:n herra Aseteollisuus repii hiuksiaan: ”Miksi me emme ole saaneet aikaan sotaa Euroopassa Venäjää vastaan?” Herra A matkaa Pentagoniin kovistelemaan sylttytehtaan infosotureita: tehkää nyt edes jotain!

Infosoturi 001 puolustaa porukkaansa: ”Ollaanhan me paljonkin tehty. Kiovan Maidanilla meillä oli iso projekti, joka onnistui hyvin. Olin siellä itse. Viikottain saatiin läpi eurooppalaiseen valtamediaan infosyötteemme: ’Venäjä on hyökännyt Ukrainaan!’ Mutta kun se pirun Venäjä ei koskaan hyökännyt Ukrainaan, niin kuivui kasaan se projekti.”

”Syyriassa meillä on ollut hyvää yritystä myös”, infosoturi 002 jatkoi. ”Piti saada se lentokieltoalue sinne ja päästä kunnolla pommittamaan Assadia, jolloin Venäjä olisi saattanut ärsyyntyä. Mutta Venäjä torppasi YK:ssa tämänkin maailmansodan mahdollisuuden. Ja vielä rupes rauhanvälittäjäksi sopimalla Assadin kanssa, että sariinit sun muut myrkkykaasut poistetaan Syyriasta. Ne poistettin, voi harmi. Ja nyt se Venäjä siellä Assadin kanssa ajaa pois meidän ISIS-taistelijoitamme.”

”Turkki ampui Syyriassa alas yhden venäläisen hävittäjän ja lentäjä kuoli, mutta Venäjä ei sittenkään hyökännyt minnekään”, harmittelee 003. ”Jos meikäläisten kone olis jossain ammuttu alas, me oltais kyllä hyökätty jonnekin, minne vaan, kuten aina. Pienemmästäkin ollaan pommitettu jossain.”

Infosoturi 004 on oleskellut paljon Virossa. ”Me ollaan tänä vuonna pörrätty Itämeren maissa maalla, merellä ja ilmassa aika kovalla volyymilla. Enempää ei voitais rauhan aikana tehdä. Mutta se Venäjän piru ei tästäkään suutu, vaikka ihan sen rajoilla pörrätään, esimerkiksi Suomessa.”

Suomesta tuli infosoturi 005:lle idea: ”Suomessahan meillä on palkattuja infosotureita jossain ’UPI:ssa’. Mainiota, ne ovat ’tutkijoiden’ nimikkeellä siellä. Antaa uskottavuuutta. Syötetään sinne raportti Venäjän uhkasta, kyllä ne sen julkaisevat. Ja koska meillä on suomalaisten valtamedia hallinnassa, se raportti leviää kaikelle kansalle.”

”No toteuttakaa nyt edes tämä”, herra Aseteollisuus hyväksyi. ”Ehkä saadaan ne tyhmät suomalaiset juoksemaan aseet tanassa sinne Venäjän rajalle.”

Infosoturi 006 ei ollut paikalla neuvotteluissa. Hän oli se, joka keksi uutisankan Irakin joukkotuhoaseista. Hän oli kokouksen aikaan kehittelemässä uutta jymypaukkua kansainvälisille uutistoimistoille.

Infosoturi 007 oli jossain päin Eurooppaa kenttätöissä.
¤


Marjaliisa Siira¤
Marjaliisa Siira
on eläkkeellä oleva toimittaja.

Pakina on julkaistu sosiaalisessa mediassa 14.9.2017.

 

 

¤

Muusa

Ulkopoliittinen instituutti UPI (30.8.2016): Venäjän muuttuva rooli Suomen lähialueilla http://www.fiia.fi/fi/publication/607/venajan_muuttuva_rooli_suomen_lahialueilla/

Tuomioja, Erkki (11.9.2016): UPI:n Venäjä-raportti – tutkimus, selvitys vai mielipide? http://tuomioja.org/blogi/2016/09/upin-venaja-raportti-tutkimus-selvitys-mielipide/
¤

”A secret meeting of southern unionists”
From Harper’s Weekly (1866). Kuva (uud.rajattu): Allen Gathman (CC BY-NC-SA 2.0) via Flickr

143 KOMMENTTIA

 1. Saapa nähdä kestääkö riistäjien vastapropagandapalvelu tähän nerokasta vastahyökkäystä!
  Hävittäjät taivaalle!

 2. Olipas se nasevaa tekstiä. Totuuden voi esittää noin kansantajuisesti ja ’sadunomaisesti’ ja lapsikin ymmärtää.
  Ei ne yksityiskohdat aina ole oleellisia vaan homman juoni.
  Jatketaan tarinaa: On se todella kummallinen maa tuo Venäjä kun ei hyökkäile. Eikä Kiinakaan ole sellaisesta innostunut. Eikä Kim Jonginkaan kimppuun uskalla oikein käydä kun Kiinaa pitää pelätä. Pitää vaan tyytyä uhkailemaan, tuumailee herra A ja jatkaa:
  Mitenkähän tässä saa enää yönsä nukuttua kun kunnon sotaa ei saada käyntiin? Pitääköhän agenttien palkkoja laskea kun eivät hoida paremmin hommaansa?
  No, onneksi Israeliin sotaintoisia sionisteja voi aina aseistaa ja täytyykin pitää huolta ettei vain Lähi-itään tule rauhaa. Helpottaahan se ainakin vähän. Mutta huono maksaja se on. Lahjaksi pitää tankit, pyssyt ja pommit aina vaan antaa Netnjahulle eikä sekään tunnu riittävän. Onneksi sentään saadaan niiden kulut lypsettyä kansalta veromarkkoina. Muuten menisi kaikki ihan myttyyn.

 3. Äiti! Miks se mummi sano että pitäs hyökätä? Riittaki sano et rauhaa.
  Ja hävittäjät taivaalle (Comms).

 4. Saattaahan se Venäjä hyökätäkin, kun tarpeeksi sitä ärsytetään. Uskoisin sietorajan olevan kuitenkin varsin pitkän.

  Nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa Venäjän ohjukset valitettavasti tippuisivat ensimmäisenä suomalaisten niskaan, kiitos Sauli Niinistön Nato-myyräntyön.

  Paljon riippuu toki siitä, miten BRICS-yhteistyö kehittyy ja sen myötä rauhanomainen vallansiirto globaalitoimijoiden tasolla.

  • Sauli Niinistön Suomeen järjestämä USAn ja NATOn maa-, panssari- ilma-, merivoimien sotaharjoitus Venäjää vastaan ei ollut mikään erillinen eikä mikään ”en minä vaan tiedä miten ne tänne tulivat” -sotaharjoitus.

   Se oli osa USAn ja NATOn sotajoukkojen laajempaa hyökkäysharjoitusta ja osa siirtymistä lähemmäksi Venäjän rajoja, mihin Venäjä sittemmin varustautui nopeasti Itämerellä, Kaliningradissa, Suomen ja lännen vastaisilla rajoillaan ja josta USA, NATO, länsimedia ja Suomenkin media yrittivät repiä propagandaa ja irtopisteitä.

   Kysymys oli provokaatiosta, ymmärsipä sen ja välittipä siitä Sauli Niinistö tai ei.

   Oli Suomen ja meidän kansalaisten onni, että USAn, NATOn, Sauli Niinistön provokaatio ei kehittynyt konfliktiksi. USAlla, NATOlla, Sauli Niinistöllä ei olisi ollut paljoakaan mahiksia siinä tulimeressä.

   USA, NATO, Sauli Niinistö eivät oppineet jännitteestä mitään, Venäjä oppi.

   Nyt kun USA, NATO, Sauli Niinistö pitävät yhtäaikaa 3 eri sotaharjoitustaan Ruotsissa, Norjassa, Itämerellä noin 30.000 sotilaan voimin, niin Venäjä pitää samaan aikaan Valko-Venäjän kanssa omaa vielä suurempaa noin 100.000 sotilaan puolustussotaharjoitustaan.

   Siihen sitten mureni ja kypsyi USAn, NATOn, Sauli Niinistön, median uho, joka kääntyi ”pelottavaksi” Venäjäksi ja ”arvaamattomaksi” Venäjäksi.

   NATO-YLE teki suunsoitto-surutyötään kokonaisen päivän ykkösaiheenaan uutisissa ja ajankohtaisohjelmissa: Hyökkääköhän Venäjä nyt?

   • Se oli kyllä aikanaan niin ällistyttävä pläjäys Niinistöltä ettei tiedä miten, miksi ja kenen luvalla usalaiset tulivat Suomeen sotaharjoituksiin. Miksi ne sanovat itseään hallitukseksi jos kerran eivät tiedä miksi vieraat valtiot liikkuvat sotaharjoituksissa Suomen alueella ja kenen luvalla?

 5. Kirjoitus on niin hyvä, ja oikeudenmukainen, NOBEL palkinnon ansainnut, mutta sen palkinnon sijaan saattaa tulla lännen lokareilta tappotuomio. Verrataampas kuka, ja missä hyökätään, je kenen piikkiin ne menevät ?
  Ihmeellistä älyttömyyttä, olla huomaamatta mikä valtio laajentaa tukikohtiaan maapallon laajuisesti, muka levittäen ”DEMOKRATIAA”, maihin, jotka eivät sitä huoli ? Valheellinen ”Demokratia” on saman-arvoinen valheellisen ”Kommunismin” seurassa.

 6. Suomessa jonkun pitäisi kaivaa esille ne ”asiantuntijat”, jotka ovat jo ennustaneet Venäjän hyökkäävän.

  Tuollainen ”asiantuntijalista” olisi todellista informaatiota ja tarpeellinen opastus Suomen presidentin, valtionneuvoston, kokoomuksen, natottajien aloittamassa informaatiosodassa.

  Eikö tuollaisia tuoreempia ”asiantuntijoita” ole nyt ainakin ole UPIn Aaltola ja UPIn Pasternak, jotka ovat olleet lähes kaikessa väärässä, mutta jotka silti jatkavat NATO-YLEn ”asiantuntijoina”.

  He vihjailivat Venäjän hyökkäävän ja ennustivat Clintonin voittavan ja Trumpin häviävän USAn vaalit.

  Kun heistä kumpi tahansa on tv-ruudussa, tapaus, tilanne, sanoma pitää ymmärtää ja ottaa informaatiosotana.

  • Kuka se oli Aaltola vai Palsternak vai Smith, joka esitti, että 100-vuotisen Suomen kunniaksi Venäjä mitätöi Leninin Suomelle myöntämän itsenäisyyden?

  • Tässä tiedostossa käsitellään myös Venäjän ja Ukrainan välistä kriisia hyvin konkreettisella tavalla.( Jos se nyt suostuisi näkymään)
   https://url.cab/kGR

   Tuo on aikaisempi kirjoitukseni, joka ei jostain syystä näkynyt. Ja kaiken lisäksi se häipyi edellisestä palvelusta.
   Noiden liitetiedostojen kanssa kannattaa olla tarkkana. Joku saattaa istuttaa niihin tk-viruksia jälkeenpäin tai niissä saattaa olla viruksia jo huolimattoman käyttäjän takia.( kuka ei tiedä, että tietsikalla on virus)

   Tuossa venäläinen kommentoija kertoo hyvällä englannilla näkemyksensä Ukrainan kriisistä ja siitä avusta, jota Venäjä voi antaa.

   Aika vähälle huomiolle on lännessä jäänyt sekin seikka että Venäjä toimitti humanitaarista apua itäukrainalaisille ja vastaanotti 2 miljoonaa pakolaista!

   • ”Aika vähälle huomiolle on lännessä jäänyt sekin seikka että Venäjä toimitti humanitaarista apua itäukrainalaisille ja vastaanotti 2 miljoonaa pakolaista!”

    Ilman muuta se piti jättää vähälle huomiolle koska olisi saattanut käydä vaikeaksi selittää miksi Venäjän aggressiota pakenevat ukrainalaiset pakenevat nimenomaan Venäjälle ja miksi venäläiset toimittavat humanitääristä apua maahan jota juuri aggressiivisesti valloittavat 😉

   • Paikallisten asukkaiden arvioiden mukaan niistä humanitaarisen avun kuorma-autoista 9/10 oli täynnä aseita sekä ampumatarvikkeita ja loput elintarvikkeita. Olen nähnyt Donetskista uutiskuvaa missä niistä rekoista purettiin humanitaarisen avun sijasta raskaita ampumatarvikkeita venäläisten BM-21 Grad 122mm raketinheitinjärjestelmiin.

    • Ei ole purettu etkä ole nähnyt.

     Rekat tarkastettiin kansainvälisten valvojien toimesta ennen rajan ylitystä.

    • Ukrainan rajavartijoilla ja Etyjin tarkastajilla ei ole ollut mitään mahdollisuutta tarkastaa näitä saattueita. Venäjän valvonnassa on 409 km rajaa ja yhteensä 11 rajatarkastuspistettä miehitettynä minne ei ole mitään asiaa Ukrainan rajavartiostolla taikka Etyjin tarkastajilla.

     • Muistelen sinun Venäläinen valehtelu toisessa ketjussa kehottaneen meitä luottamaan ETYJ:n raportteihin.

    • Kuvat näistä ammuslasteissa olevista kuorma-autoista olivat aivan muualta, kun se tuli ilmi, katosivat ”todiste” kuvat nopeasti.

 7. Sionistimafian parhaita maamme agentteja on Björn Wahlroos jolle vain iso ja koko ajan kasvava kakku kelpaa. Henkisesti aivokuollut sairas mammonanpalvoja joka nyt tietenkin intoilee Naton puolesta varmistaakseen oman asemansa kapitalistiriistäjänä.
  ”Björn Wahlroosin mukaan Suomen mahdollinen Nato-jäsenyys lieventäisi sodan uhkaa ja eritoten vahvistaisi Viron puolustusta. Wahlroos ei ole huomioinut sitä, että puolueettomuuspolitiikkaa noudattaen löyhässä yhteistyössä Venäjän kanssa, olisi Suomi täysin turvassa niin idältä kuin länneltä.
  Kannattaa lukea Markku Juutisen hyvä vastine Björn Wahlroosin Nato-intoiluun.
  http://magneettimedia.com/vastine-bjorn-wahlroosin-nato-intoiluun/
  Kyllä niin on että mitä enemmän todellisuus maailmanpolitiikasta avautuu niin sitä selvemmäksi alkaa käydä se tosiasia että Magneettimedia on oikeilla jäljillä ja juuri siksi Torsti Sirenin kaltaiset fasistiset nwo-globalistit ovat sitä vastaan käynnistäneet kampanjansa jossa se on tarkoitus vaientaa.
  Lopuksi Juutinen toteaa:
  ”Suomihan on jo miehitetty USA:n joukoilla.
  Suomen asema Nato-jäsenmaana tulisi olemaan hengenvaarallinen: Tämä sotilaallinen uhka konkretisoituu, kun Venäjän turvallisuutta uhataan siihen pisteeseen, että sen on pakko miehittää Suomi. Mikäli Suomi jatkaa Nato-intoiluaan ja neutralisoimatta suhteitaan Yhdysvaltoihin ja palaamaan puolueettomuuspolitiikkaan, johon kuuluisi ystävälliset ja rakentavat suhteet Venäjän kanssa; Venäjä joutuu muodostamaan puskurivyöhykkeen, joka tulisi katkaisemaan Suomen Oulun korkeudelta poikki. Tästä kyseessä oleva alue ulottuisi aina Jäämerelle saakka, mukaan lukien Pohjois-Norjan. Siten Venäjä varjelisi Naton uhan kohdistumista pitkälle Suomen vastaiselle rajavyöhykkeelle. Tämä tulisi tapahtumaan, joko sotilastoimin tai neuvottelemalla.
  Yhdysvallat ja muut Nato-maat eivät tulisi Suomen avuksi, vaikka Suomi olisi Naton jäsenmaa. Se on varmaa. Ainoa pelastus Suomelle on puolueettomuuspolitiikka, isäntämaasopimuksesta eroaminen ja Suomen alueen rajaaminen Naton tarpeiden sekä sen liikkuvuuden ulkopuolelle.
  Koska virallinen Suomi noudattaa häveliäisyyteen saakka USA:n suurvaltapolitiikan mukaista propagandaa totuutenaan, toimii Suomi mallioppilaana Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen liittolaisten tavoitteissa liittyen maailman politiikkaan. Tämä kaikki helpottaa USA:n, Israelin sekä näiden muodostaman koalition valtioterrorismiä Lähi-idässä ja erikoisesti Syyriassa, sekä ehkä myöhemmin Koillis-Aasian tietyillä alueilla.

   • Atlanttista ratkaisua on yritetty pitkään. Ratkaisun osana on Kiina.

    Tässä samalla juttu- ja lukuvinkki:
    On joltisenkin painavaa sanaa proffilta. Lendman on sen verran pitkän linjan veteraani, että soisi hänenkin nimen näkyvän ja kuuluvan Suomessakin.

    Proffia, tutkijoita ja muita aktivisteja, peräti 22 kpl:tta ovat byganneet yhdessä mielenkiintoisen tuntuisen teoksen!!!

    StephenLendman.org

    Email: me@stephenlendman.org

    LENDMAN BOOK Flashpoint in Ukraine

    Publisher: CLARITY PRESS

    ”The book’s contributions illuminate not only the background of the Ukraine conflict, but also the expansionist goals of the US-NATO alliance. Flashpoint in Ukraine can therefore be highly recommended.”
    – Dr. LUDWIG WATZAL

    LENDMAN BOOK Flashpoint in Ukraine

    Flashpoint in Ukraine provides insight into today’s gravest geopolitical crisis since WW II.

    Possible global war looms.

    Viewed from the perspective of the 22 highly-credentialed analysts who have contributed to this anthology, it’s an entirely different story. Obama’s pivot is global, in pursuit of unchallenged world wide dominance, leading to multiple direct and proxy wars.
    Neocon-dominated Washington seeks to marginalize its Russian and Chinese rivals, surrounding both countries with US bases.

    Ukraine is in the eye of the storm, the crown jewel of NATO eastward expansion, the last step in Washington’s drive to incorporate all former Soviet republics and Warsaw Pact countries into NATO and install missiledefense sites on Russia’s very border.

    Robert Abele is Professor of Philosophy at Diablo Valley College, CA.His books include Democracy Gone and Anatomy of a Deception, discussing the Iraq invasion, occupation, and preparation for thenext deception.

    Michel Chossudovsky is Professor Emeritus of economics,University of Ottawa and Founder/Director of the Centre forResearch on Globalization (CRG). His most recent book is Towards a World War III Scenario: The Dangers of Nuclear War.

    Edward S. Herman is Professor Emeritus of finance at the Wharton School, University of Pennsylvania. He’s written extensively oneconomics, political economy, and the media. Among his books are Corporate Control, Corporate Power; The Real Terror Network; ThePolitical Economy of Human Rights (with Noam Chomsky); andManufacturing Consent (with Noam Chomsky).

    Nolan Higdon is adjunct faculty in history at several colleges in the San Francisco Bay Area and a faculty research affiliate with ProjectCensored.

    Michael Hudson is Distinguished Research Professor of Economicsat UMKC, and former Professor of Economics and Director of Economic Research at the Latvia Graduate School of Law. His most recent articles on the post-Soviet economies are “StockholmSyndrome in the Baltics: Latvia’s neoliberal war against labor and industry,” in Jeffrey Sommers and Charles Woolfson, eds., The Contradictions of Austerity: The Socio-Economic Costs of the NeoliberalBaltic Model (Routledge 2014), pp. 44-63, and “How Neoliberal Taxand Financial Policy Impoverishes Russia – Needlessly,” Mir Peremen(The World of Transformations), 2012.

    Mickey Huff is professor of social science and history at DiabloValley College in northern California where he is department co-chair; director of Project Censored; and co-host of the ProjectCensored Show on Pacifica Radio, a weekly public affairs program.

    Andrew Kolin is Professor of Political Science at Hilbert College. His research focuses on state power and how authorities use force andviolence. His books include State Power and Democracy and State Structure and Genocide, which elaborates his thesis that America isnow a police state.

    John Kozy is a retired philosophy professor, now writing on social, political and economic issues. He taught for many years and has been writing for many more.

    Stephen Lendman is a writer and broadcaster, hosting The Progressive Radio News Hour on The Progressive Radio Network.Lendman was awarded the Mexican Press Club’s International Investigatory Journalism award in 2011 in an awards ceremony televised throughout Latin America. His books How Wall Street Fleeces America and Banker Occupation have also been published in China. He holds a BA from Harvard and an MBA from Wharton.

    Mahdi Darius Nazemroaya is an inter disciplinary sociologist, award-winning author, and noted geopolitical analyst. He is a researcher at the Centre for Research on Globalization in Montreal, Canada, an expert contributor at the Strategic Cultural Foundation in Moscow, Russia, and a member of the Scientific Committee of Geopolitica, apeer-reviewed journal of geopolitics in Italy. He is author of The Globalization of NATO. In 2011, he was awarded the prestigious First National Prize of the Mexican Press Club for his work in international investigative journalism.

    Cynthia McKinney is a former US Congresswoman and 2008 Green Party candidate for President of the United States. Her latest books are The Illegal War on Libya and Ain’t Nothing Like Freedom.

    John McMurtry is an internationally recognized moral and political philosopher. He is an elected Fellow of the Royal Society of Canada and Professor Emeritus at the University of Guelph, Ontario. He is the author of the multi-volume Philosophy and World Problems,written for the UNESCO Encyclopedia of Life Support Systems, andmost recently The Cancer Stage of Capitalism: From Crisis to Cure.

    Michael Parenti (Ph.D., Yale University) is an internationally known,award-winning author, scholar, and lecturer who addresses a widevariety of political and cultural subjects. Among his recent books are The Face of Imperialism (2011), Waiting for Yesterday (an ethnicmemoir), God and His Demons (2010), Contrary Notions: The Michael Parenti Reader (2007), and The Culture Struggle (2006).

    David Peterson is an independent journalist and researcher. He and Edward Herman co-authored The Politics of Genocide.

    James Petras is Professor Emeritus at Binghamton University, NewYork, a noted figure on the left, author of numerous books, winner ofthe American Sociological Association’s Lifetime Achievement Award, and long time chronicler of Latin American popular strugglesand the power of Israel in the US. His most recent book is The Politics of Empire: The US, Israel and the Middle East.

    Peter Phillips is a Sonoma State University Sociology Professor and former Director of Project Censored (PC). He’s currently President of the Media Freedom Foundation (MFF) initiative for First Amendmentfreedoms and investigative research.

    Jack Rasmus teaches politics and economics at St. Mary’s College in Moraga, California and is a lecturer in labor economics and US economic history at the University of California, Berkeley. He is the author of several recent books on Political Economy in the U.S.,including Obama’s Economy: Recovery for the Few and forthcoming inlate 2014, America’s Ten Crises. He is the host of the weekly NewYork hourly radio show, ‘Alternative Visions’ on the Progressive Radio Network.

    Paul Craig Roberts was former Assistant Treasury Secretary under Ronald Reagan, a Wall Street Journal Associate Editor/columnist, and holder of numerous academic appointments, including the William E.Simon Chair, Center for Strategic and International Studies, Georgetown. His most recent books are The Failure of Laissez Faire Capitalism and How America Was Lost.

    Rick Rozoff is an activist, anti-war supporter, and Stop NATO web site editor. He extensively documents and opposes global militarist trends in expanding imperial theaters of war.

    Rodney Shakespeare is a Professor of Binary Economics at Trisakti University, Britain. He teaches postgraduate Islamic Economics and Finance.

    Jeffrey Sommers is Associate Professor and Senior Fellow of the Institute of World Affairs at the University of Wisconsin, Milwaukee.He is also Visiting Faculty at the Stockholm School of Economics in Riga. He is co-editor with Charles Woolfson of The Contradictions of Austerity: the Socioeconomic Costs of the Baltic States (RoutledgePress, 2014).

    Matthew Witt is Professor of Public Administration at the Universityof La Verne in California where he teaches courses in public administration theory, integrative ethical leadership, urban environments and managing sustainable communities. He has published in leading academic journals examining how race andracism shape and are shaped by public institutions and practices. Hehas also published on state crimes against democracy (SCADs),serving as lead editor for the first published SCAD symposium, appearing in American Behavioral Scientist in May, 2010.

    Table of Contents
    Introduction / 9
    Stephen Lendman

    Washington’s Recklessness Endangers the World / 15
    Paul Craig Roberts

    Washington Has Set the World on a Path to War / 19
    Paul Craig Roberts

    The New Cold War’s Ukraine Gambit / 26
    Michael Hudson

    Obama’s Ukrainian Power Grab, Sanctions and the Boomerang Effect / 46
    James Petras

    Ukraine and Regime Change / 49
    Michael Parenti

    Ukraine: Another Step in Capitalism’s Global Dominance Strategies and Power Inside the Transnational Global Corporate Class and US-NATO Global Empire / 54
    Peter Phillips, Mickey Huff and Nolan Higdon

    Orange Revolution 2.0 / 64Stephen Lendman

    Libya, Syria, Venezuela, Ukraine:Another War Based on Lies, Pretexts, and Profiteering? / 80
    Cynthia McKinney

    The Geo-Politics Behind EuroMaidan / 90
    Mahdi Nazemroaya

    Crisis in Ukraine: Russia Extends its Control over the Black Sea and Strategic Waterways / 109
    Michel Chossudovsky

    The Geostrategic Significance of Ukrainein NATO’s Drive to the East / 114
    Rick Rozoff

    Who Benefits from the Ukraine Economic Crisis? / 119
    Jack Rasmus

    Mother Russia: An Elusive Prize / 131
    John Kozy

    Hangover in Ukraine: Treaty of Versailles Spirits Packaged in Bretton Woods Bottles. The Morning After / 138
    Jeffrey SommersThe Labyrinth of Geography in a Time of Terror / 152
    Matthew T. Witt

    Containing Russia / 163
    Stephen Lendman

    The Ukraine Crisis and the Propaganda System in Overdrive / 171
    Edward S. Herman and David Peterson

    The Norms of Justice, International Law, and the ‘Duty to Protect’ / 200
    Robert Abele

    The Odessa Massacre / 215
    Stephen Lendman

    Ukraine: From Coup to Police State / 219
    Andrew Kolin

    The Kiev Putsch: Rebel Workers Take Power in the East / 227
    James Petras

    Is Ukraine a Turning Point in History? / 234
    Rodney Shakespeare

    Washington Intends Russia’s Demise / 241
    Paul Craig Roberts

    The Ukraine Crisis: Decoding its Deep Structural Meaning / 244
    John McMurtry

    SOURCES: CLARITY PRESS AND STEPHENLENDMAN.ORG

  • Nalle W on hyvä esimerkki siitä etteivät monopilikapitalismi ja kommunismi ero käytännössä toisistaan. Mies oli nuoruudessaan kommunisti ja nyt on rehvasteleva suurkapitalisti.
   Ei sellainen olisi mahdollista ellei kyse ole periaatteessa samasta asiasta. Molemmissa kytee valtaeliitin pikkusieluisuus, vallanhimo ja luonteen ’epäsosiaalinen aines’.

  • Tekee mieli verrata Nalle W:a muiden suurkapitalistien ja globalistien ohella Leniniin kun näyttäisi että jotain samaa miehissä on. Asiassa löytyy apua linkistä josta muutama ote (suluissa omat lisäykset):
   http://beta.oikeamedia.com/o1-39903

   Entä millä tavoin V.I.Lenin eli tuttavallisemmin Vileeni liittyy valeuutisointiin (ja nwo-eliitin puuhiin)?
   Monella tapaa. Esimerkiksi siten, että useiden vasemmistolaisesti asennoituneiden medioiden mukaan Lenin oli rehellinen rauhan mies (kuten nwo-tyrannitkin).

   Todellisuudessa Lenin oli armoton ja julma propagandisti, joka onnistui valheellisen viestintänsä avulla kiihottamaan kannattajansa raivon valtaan sillä seurauksella, että tuhansia poliittisesti erimielisiä kansalaisia ja poliittisia vaikuttajia murhattiin (juuri näin toimii valta-vale-mediakin).

   Lenin petti nimenomaan omansa. Hän petti ne, jotka luottivat häneen ja oikeudenmukaisuuden toteutumiseen vallankumouksen alkuvaiheessa (niin juuri tekee pankkiirimafiakin). Lenin murhautti ensimmäisen ”parlamentin” jäseniä, koska bolsevikit jäivät vähemmistöön. Hän tapatti kymmeniä tuhansia kulakkeja ja ammutti lopulta myös alkuajan luotettavimmat tukijansa, matruusit. Vain murto-osa matruuseista pääsi pakenemaan Suomeen.
   Matruusien kapinan alkujuuret valettiin bolsevikkivallankumouksen alkuvaiheessa, joka jätti matruusit käsitykseen, jonka mukaan sananvapaus kohenee ja maahan saadaan jonkinasteinen monipuoluejärjestelmä. Leninin petos oli matruuseille täydellinen yllätys, joka johti lakkoiluun, kapinointiin ja lopulta verisiin yhteenottoihin.

   Opportunismi ja vallanhimo veivät jo alussa Leninin huonolle polulle, jonka seurauksista kärsivät tulevina vuosina miljoonat ihmiset. Lenin itse oli aatelistoon kuuluvan rikkaan suvun elitistinen mies, jolla ei ollut paljoakaan tekemistä työväestön kanssa (niin ovat nykypäivän globalistitkin).

   Leninin toimesta perustettiin ensimmäiset keskitysleirit ja järjestettiin satoja näytösoikeudenkäyntejä, joissa yksityisten ihmisten ja kirkon omaisuus siirtyi bolsevikkihallituksen käyttöön. Keskitysleireille karkotettiin papit, porvaristo ja kaikki ne, joiden oletettiin tai tiedettiin edustavan ”väärää” yhteiskunnallista ideologiaa. Lenin organisoi myös satojen kulakkien eli talonpoikien hirttonäytöksiä kansalaisten edessä.

   Samaan aikaan Leninistä luotiin kuvaa lempeänä, älykkäänä ja johdonmukaisena johtajana (samaa propagandaa tekee valhemediakin nwo-tyranneista ja eu-globalisteista, jotka vievät muka vain rauhaa ja demokratiaa maailman kansoille). Mielikuvien luominen ja valehtelu onnistuivat, koska tiedonvälitys oli vielä lapsen kengissä (kuten se yhä on) ja propagandan myötä syntynyt kuva bolsevikkien oikeudenmukaisuudesta helppo levittää kansalaisten vaillinaisen luku-ja kirjoitustaidon vuoksi. Palopuheita pitävien kansankiihottajien viesti upposi kansanjoukkoihin ja kiihotti mieliä (niin se tekee yhä vieläkin mutta koko ajan heikkenevällä teholla). — lisää linkistä

 8. Venäjä hyökkäsi ja aloitti sodan Ukrainaa vastaan 27.2.2014 Krimin niemimaalla.

  Venäjän suorittama Krimin valtaus asevoimaa käyttäen täyttää YK:n vuoden 1974 yleiskokouksen päätöslauselma 3314:n määritelmän hyökkäysteosta.

  ”asevoimien tunkeutuminen tai hyökkäys toisen valtion alueelle ja tästä aiheutuva toisen valtion alueen tai sen osan miehittäminen (väliaikaisestikin) tai pakolla tapahtuva liittäminen toisen valtion
  alueeseen,”

 9. Venäjä hyökkäsi ja aloitti sodan Ukrainaa vastaan 27.2.2014 Krimin niemimaalla.

  Venäjän suorittama Krimin valtaus asevoimaa käyttäen täyttää YK:n vuoden 1974 yleiskokouksen päätöslauselma 3314:n määritelmän hyökkäysteosta.

  ”asevoimien tunkeutuminen tai hyökkäys toisen valtion alueelle ja tästä aiheutuva toisen valtion alueen tai sen osan miehittäminen (väliaikaisestikin) tai pakolla tapahtuva liittäminen toisen valtion
  alueeseen,”

  • Tuossa ”pakolla tapahtuva liittäminen” ei tainnut toteutua. Krimin väestön valtaosa (läntisten mielipidetutkijoidenkin mukaan) näet halusi liittyä osaksi Venäjää.

   Vaihtoehtona olisi ollut Itä-Ukrainan kohtalo, eli CIA:n ohjastama Poroshenko olisi käynnistänyt sotilaalliset toimet Krimin alueen puhdistamiseksi (”venäläiset Venäjälle” -periaatteella). Nyt Krimin siirtyessä osaksi Venäjää ja Venäjän tullessa kuvaan mukaan vastus tuli liian kovaksi; ei jäänyt jäljelle enää muuta kuin eri maiden uusnatsien suunsoitto-mahdollisuus.

   • Venäjä on tosiaan propagandassaan yrittänyt perustella Krimin niemimaan miehitystä epäuskottavilla tekosyillä kuten väitetyllä tarpeella suojella maanmiehiään ja saada jälkikäteen sotatoimilleen jonkinlaista laillista valtuutusta asettamansa paikallisen nukkehallituksen avunpyynnöillä ja miehitysoloissa järjestetyllä pikakansanäänestyksellä.
    Samankaltaista vedätystä yrittivät jo Otto Wille Kuusisen & Terijoen hallituksen kanssa 1939.

    • Enpä taida tunteakaan Krimin nukkehallitsijaa nimeltä, kertoisitko Suomalainen uusnatsi (eli Venäläinen valehtelu)?

     Sen sijaan minä ja monet muut tuntevat USA:n Ukrainan nukkehallitsijaksi asettaman Petro Poroshenkon. Suuri kiitos tästä tunnettudestaan kuuluu henkiystävälleen Sauli Niinistölle. He kilvoittelevat tasapäisesti USA:n lojaaleimman vasallin asemasta Euroopassa.

    • Venäjän erikoisjoukot valtasivat ja miehittävät Krimin alueparlamentin 27.2.2014, pakottivat vanhan hallinnon eroamaan ja valtaan nostettiin Kremlin marionetti mafiamies Sergei Valerjevitš Aksjonov. Krimillä uusi venäjämielinen hallinto Aksjonovin johdolla alkoikin heti valmistelemaan laitonta kansanäänestystä Venäjään liittämisestä.

     • Krimin kansanäänestys ei ollut minkään lain vastainen.

      Ukrainassa ei ollut perustuslaki voimassa eikä siellä ollut laillista maan johtoa presidenttiä, hallitusta, parlamenttiä.

     • Jeps.
      Krimin kansanäänestys ja kaappaus on kansainvälisesti tuomittu fakta.

      Rangaistustoimet maksaneet Venäjälle satoja miljardeja.
      Mutta silti sanktiot liian lieviä koske venäjä jatkaa eurooppalaisten murhaamista.

     • Tyypillistä uusnatsin ulinaa.

      Missähän kansainvälisessä oikeusistuimessa Krimin liittyminen Venäjään on tuomittu? Ei missään.

      Sen sijaan USA:n pommituksin Serbiasta irrotettu Kosovo on jo saanut ensimmäiset oikeuskäsittelynsä. Kannattaisi varmaankin selvittää se tilanne, ennen kuin puhuu ihan höperöjä.

     • Kyllähän russofasistien laiton kansanäänestys tuomittiin YK:n yleiskokouksessa äänestyksessä melko selvästi. 169 maasta vain 11 osoittivat tukea Venäjän toimille. Nekin olivat lähinnä Venäjän tukemia sekä aseistamia diktatuureja ja kolmannen maailman banaanivaltioita kuten Armenia, Valko-Venäjä, Bolivia, Kuuba, Nicaragua, Pohjois-Korea, Sudan, Syyria, Venezuela ja Zimbabwe.

     • Krimin kansanäänestys oli ennen kaikkea laiton siksi koska se rikkoi Ukrainan perustuslakia. Ukrainan perustuslain mukaan kansanäänestys Krimin niemimaan asemasta olisi pitänyt järjestää koko maassa, niin että kaikki voivat osallistua siihen, eikä pelkästään irti pyrkivällä alueella.

      Kansanäänestyksen järjestäminen olisi ollut nimenomaan Ukrainan valtion (sisäinen)asia eikä venäläisten miehittäjien taikka sen asettaman laittoman alueellisen hallinnon asia.

     • Venäläinen valehtelu sanoi ”Eipä taida auttaa Putinin harhoihin kuin 9mm Burana”

      Väkivaltaan yllyttäminen ei ole sopivaa eikä se kelpaa perustelunakaan. Käypä Kiva-palaveroimassa.

     • Ei ole mitään merkitystä oliko veretön valtaus. Tunkeutuminen toisen valtion alueelle asevoimilla miehittäen sen on silti sotatoimi ja hyökkäysteko.

      Krimin valtaamiseen ei ilmeisesti oltu varauduttu juuri mitenkään ja Ukrainan puolustusvoimilla oli Krimillä tuolloin hyvin vähän joukkoja jotka eivät sitten kerenneet vastaamaan Sevastopolin tukikohdasta operoineiden Venäjän erikoisjoukkojen erittäin nopeasti alkaneeseen erikoisoperaatioon.

      Noin viikossa 27.2.–5.3.2014 venäläiset erikoisjoukot miehittivät Krimin ja ottivat hallintaansa alueen kaikki keskeiset Ukrainan puolustusvoimien tukikohdat ja strategiset kohteet.

      Krimin valtaamisen keskeisessä roolissa olivat Venäjän asevoimien uudet erikoisjoukot, spetznaz-joukot, maahanlaskujoukot sekä merijalkaväki. Tietojen mukaan operaatioon osallistuneiden joukkojen määrä olisi ollut 15000.

     • ”Ei ole mitään merkitystä oliko veretön valtaus. Tunkeutuminen toisen valtion alueelle asevoimilla miehittäen sen on silti sotatoimi ja hyökkäysteko.”

      Kunpa muistaisit tuon silloinkin kun puollat Yhdysvaltain, Israelin ja NATOn toimia milloin missäkin!

     • Eikö Belgradin pommittaminen ja sillä Kosovon irrottaminen Serbiasta ollut ”hyökkäysteko ja sotatoimi”? Senkin perustelut on jälkikäteen osoitettu vääriksi, kuten kaikkienkin USA:n sotatoimien (Irak hohdokkaimpana esimerkkinä).

      Kosovon kansanäänestys toteutettiin vasta sitten, kun siellä oli miehittäjän eli USA:n asettama nukkehallinto paikalla. Eli pommitusten jälkeen.

     • Valitan olet väärässä tuossa whatabouttauksessasi. Kosovo ei kyllä oikeen ole mitenkään vertailukelpoinen keissi. Kosovohan itsenäistyi eikä sitä pakkoanneksoitu laittomalla äänestyksellä miehittäjän toimesta itse miehittäjävaltioon. 🙂

     • Kosovo oli USA:n suorittamien Belgradin pommitusten jälkeen täydellisesti USA:n kontrollissa, sen miehittämä.

      Kosovon irrottaminen Serbiasta tapahtui hyökkäyssodan keinoin, vastoin emämaan kantaa.

      Itsenäistymisäänestys suoritettiin pommituksin tapahtuneen irrottamisen jälkeen miehittäjän valvoessa maata.

      Krimin alueenkin ensisijainen pyrkimys oli itsenäistyä (kuten on nyt kapinoivan Itä-Ukrainankin pyrkimys). Turvallisuustilanne (eli odotettavissa ollut Poroshenkon sotiminen) ajoi kuitenkin liittymisratkaisuun Venäjään.

      Caset Kosovo ja Krim ovat tietysti erilaisia, mutta on mieletöntä väittää, että Kosovon ratkaisu tapahtui kansainvälisen lain mukaan ja Krimin ratkaisu taas ei.

     • Krimin valtauksen opetus onkin se että ryssille ei kannata koskaan vuokrata tukikohtaa tai alueita omalta maaperältä käyttöön. Käyttävät sitä sitten valtaamiseen.

     • Aika hyvä opetus, joka kannattaa yleistää.

      USA:lla on virallisesti yli 700 sotilastukikohtaa ympärii palloa (epävirallisesti noin 1000). Näitä se käyttää kunkin valtion miehitysjoukkojen tarpeisiin, eli miehittää ja pitää yllä sotilasvaltaa näissä valtioissa. Lähtien Saksasta ja päätyen Afganistaniin.

     • Kylmän sodan loppuessa ja Neuvostoliiton romahtaessa 1991 Yhdysvaltain imperiumin sotilastukikohtia oli ympäri maailmaa 1600.

    • Ja ylijäämäeurooppalaiset anneksoivat Pohjois-Amerikan mantereen alkuperäisväestöltä + osia Meksikosta. Asiasta ei äänestetty.

   • Se mikä USAta, CIAta, NATOa ja niiden perässähiihtajiä erityisesti kyrsii on se, että Venäjän johto on koko ajan ollut nopeampi, älykkäämpi ja askeleen edellä USAn, CIAn, NATOn sotaisia operaatioita ensin Georgiassa, Etelä-Ossetiassa ja sitten Krimillä ja Ukrainassa.

    Siksi USA, CIA, NATO lanseerasivat käsitteen ”arvaamaton” Putin, ”arvaamaton” Venäjä, kun niin tyhmempi aina sanoo viisaammistaan koska tyhmä ei ymmärrä viisasta.

    Venäjän saavuttama sotavoitto USAsta, CIAsta, NATOsta ja niiden terroristeista Syyriassa on niin ikään kova pala USAlle, CIAlle, NATOlle ja niiden perässähiihtäjille.

    Syyriassa Venäjä teki klassiset Ceasarit Veni, Vidi, Vici eli löi USAn, CIAn, NATOn ja niiden terroristien jo sota-asemissa olleet joukot väliintulollaan.

 10. Venäjä ei koskaan hyökännyt Krimille.

  Venäjä puolusti Krimiä ja Krimin tukikohtaansa aivan kansainvälisten ja Venäjän-Ukrainan välisen valtio- ja puolustussopimusten mukaisesti Maidanin vallankaappaajia vastaan.

  Myöhemmässä tarkastelussa Maidanin vallankaappauksen ja presidentti Janukovitsin syrjäyttänisen taustavoimina oli CIA, sitten NATO ja EU, joten Venäjä teki steategisesti, historiallisesti, sotilaallisesti, poliittisesti, taloudellisesti merkittävän ja vakauttavan teon.

 11. Ulkopoliittisen instituutin puuduttava, yksinkertainen, hypnoottinen propaganda tympäisee. Valtaeliittipapiston apupapit toistavat siinä jatkuvasti omaa monotonista liturgiaansa. Elämmehän oikeastaan pappisvaltiossa, jonka johtajilla on omat absoluuttiset uskonkappaleensa. Natouskovaisuus on nyt pyhimmistä pyhintä. Sitten perustetaan vielä tämä uusi talousproffakirkkokunta toistamaan oletettavasti ”Chicagon poikien” mantroja. Näin perustellaan sitten sorto-sotea. Hallelujah uusliberalismille ja Milton Friedmanille. Köyhät kyykkyyn. Amen.

 12. Hyökkäys Eurooppaan alkoi 2014.
  Ja jatkuu.
  Yli 10 000 kuollutta.
  Lisää kuolee joka päivä.

 13. Venäjällä ei ole joukkoja Ukrainassa, mutta Krimillä oli kun siellä oli Venäjän tukikohta ja Krimillä on Venäjän joukkoja kun se on osa Venäjää.

  Toki Venäjä konsultoi Itä-Ukrainaa ja hyvin konsultoikin kun USAn ja NATOn tukemat Ukrainan armeija, natsipataljoona ja yksityiset armeijat ovat saaneet päihin harva se päivä.

  • Venäjän armeija MIEHITTÄÄ laittomasti Ukrainalle kuuluvia Krimin niemimaan aluetta ja Itä-Ukrainassa osia Luhanskin ja Donetskin oblasteista .

    • Toetenkin Venäjä ”miehittää” Krimiä kun Krimi kuuluu Venäjään ja on osa Venäjää.

     Tehän nyt ihan pöhköjä olette että oman maan armeija ei saisi puolustaa omaa maataan.

     • Noo-o, olemmehan saaneet kuulla senkin että Venäjän omalla alueellaan järjestämät sotaharjoitukset ovat aggressio NATOa, Suomea ja Yhdysvaltoja kohtaan kun taas Suomen alueella harjoittelevat natolaiset ja usalaiset eivät uhkaa ketään, eivät lähetä mitään signaalia minnekään saati että harjoittelisivat aggressiivista sotaa 😀

     • Harjoitukset ovat tietysti myös samalla viestintämahdollisuus. Harjoittelemalla Yhdysvaltojen ja muiden NATO-kumppanien kanssa viestitään sitä että tosipaikan tullen emme olekaan yksin ja se nostaa entisestään kynnystä tulla tänne. Hyvä niin.

     • Olemme jo Venäläinen valehtelu ymmärtäneet että mielestäsi länsimaat ”lähettävät vahvan signaalin” ja omalla alueellaan harjoitteleva Venäjä on pelkästään aggressiivinen koska on Venäjä.

      Mitäs tässä on nyt odoteteltu, suunnilleen 70 vuotta sitä että venäläiset hyökkää Suomeen.

      Pitäiskö alkaa liimailla tienvarsitolppiin ”Venäjä tulee! Oletko valmis?” A4:sia?

     • USA ja siten NATOkaan ei koskaan harjoittele, ei ole koskaan harjoitellutkaan eikä tule koskaan harjoittelemaankaan Suomen alueella Suomen puolustamista vaan 1) hyökkäystä Venäjälle 2) USAn ja NATOn joukkojen puolustamista Suomen alueella.

     • NATO on vuonna 1949 perustettu puolustusliitto (eikä mikään hyökkäysliitto) jonka tehtävänä on taata jäsenmaidensa vapaus ja turvallisuus poliittisin ja sotilaallisin keinoin. Yhteinen puolustus on NATON tärkein tehtävä ja NATON peruskirjan 5 artiklan mukaisesti hyökkäys yhtä jäsenmaata kohtaan tulkitaan hyökkäykseksi kaikkia kohtaan.

     • Puolustusministeri Jussi Niinistö ehdotti suuren Aurora-17 tyyppisen monikansallisen sotaharjoituksen järjestämistä Suomessa. Se on erinomainen idea.

     • Aurora 17 oli fiasko Ruotsin kannalta.

      Enempää ei voi sotaharjoitus maksaa Pohjolassa eikä mennä pieleen.

      Operatiiviset harjoitukset menivät solmuun, sotkuun ja penkin alle, Ruotsi törmäili ja törttöili ja USAn, NATOn, Ruotsin, Niinistön Suomen koko Aurora-uho kuihtui ja kutistui kun Venäjä oli valppaana ja piti Zadped-vastasotaharjoitukset, jonka joukoilla ja aseistuksella Venäjä olisi lyönyt USAn, NATOn, Ruotsin, Niinistön Suomen kummatkin sotaharjoitukset Itämerellä.

     • Zapad sujui tosiaan venäläiseen tapaan erinomaisesti ilman ongelmia.

      Hyökkäyshelikopteri Ka-52 ampui raketeilla harjoitusta seuraavia tarkkailijoita palasiksi, Venäjän maahanlaskujoukkojen komentaja ajoi kolarin josta vakava aivovamma, Tu-22M3 strateginen pommittaja ajoi ulos kiitoradalta. 👍

      https://www.youtube.com/watch?v=RE6wEQXgJgM

     • Heh heh,

      Aurora 17 maksoi Ruotsille yhteensä miljardi kruunua (600 + 400) eikä käteen jäänyt oikein mitään paitsi että USAn ja NATOn esikunta ja harjoituksen komento eivät saaneet joukkoja toimimaan yhteen, USAn panssarijoukot ajelivat ihan omiaan, Ruotsin panssarivauhu törmäsi siviilijunaan, merivoimissa hukkui sotilas, ammusvarasto syttyi palamaan yms.

  • Re: Venäläinen valehtelu 23.9.2017 at 07:53

   > Venäjän armeija MIEHITTÄÄ laittomasti
   > Ukrainalle kuuluvia

   Kansainvälisen oikeuden mukaan sodalla hankittu alue on laillisesti saatu. Tämän pykälän perusteella ulkopuoliset eivät puutu aluevaatimuksiin, jotka perustuvat ikivanhoihin sotiin. — Pyytäähän aina saa. Ja valittaa vääryyksistä. — Kansainvälisissä suhteissa ei lopulta kuitenkaan ole lakia. On vain aseet, poliittinen tahto ja moraalinen velvollisuus.

   Tietenkin voidaan harjoittaa semanttista aivovoimistelua ja kysyä saiko Venäjä Krimin sodalla vaiko viekkaudella. Mutta lopulta palataan kysymykseen, kenen aseilla ja kenen ”oikeudenmukainen ratkaisu” palautetaan voimaan: Siis tilanne korjataan oikeaksi uudella sodalla. — Ja palataan alkuperäiseen ongelmaan: palautettiinko oikeudenmukaisuus maailmaan ”laittomalla” sodalla.

 14. ”Venäläinen valehtelu”.Opastaako HS ja Iltalehti sinua vai kenties Naton haaratoimisto UPI sinua?Olet pihalla kuin lumiukko ja siionistisen valhemedian aivopesty reppana.Tai ei ehkä sentään.Tänne paskaa kirjoittamaan palkattu natotrolli.Hae apua ajoissa.

 15. YK:n yleiskokous ei ole tuomioistuin.

  YK:n yleiskokous on tuominnut myös mm. Israelin suorittaman siirtokuntien rakentamisen. Eivätkö paikalliset uusnatsit ole tätä huomanneet? Israel rikkoo kaiken aikaa kansainvälistä oikeutta (Palestiinan keskitysleiri, Syyrialle kuuluvien Golanin kukkuloiden miehitys jne), mutta ei ole joutunut niistä vastaamaan kertaakaan Haagin kansainvälisessä tuomioistuimessa. Miksi? No, koska USA suojelee Israelia. Ja kansainvälinen rikostuomioistuin on liian heikko; vain kylätappelijat tuomitaan.

 16. Sinänsähän Krim varmaan liittyy Venäjään koska kansan enemmistö sitä haluaa.
  Sitä ennen maan laiton miehitys ja varkaus on purettava ja edettävä lakien mukaan.

  Kts mm
  ”YK:n turvallisuusneuvoston kokouksessa kaikki muut turvaneuvoston jäsenmaat paitsi Venäjä ja tyhjää äänestänyt Kiina tukivat Ukrainan suvereniteettia, itsenäisyyttä ja alueellista koskemattomuutta. Myös 27. maaliskuuta 2014 hyväksytty YK:n yleiskokouksen päätöslauselma 68/262 tuomitsi Venäjän toimet.”

  • Kaikille muille asia on päivän selvää paitsi putinin fasisteille/natseille, joille valitettavasti vastavalkea on muodostumassa jonkinlaiseksi kutumestaksi.

   • Kannala olet väärässä paikassa tuomassa natohysteriaasi muiden tietoon.Olet vähemmistössä muiden natokouhottajien kanssa.Mene vaikkapa verkkouutisten sivuille levittämään agendaasi,siellä sinulla on sairastovereita!Täällä itkusi ja valituksesi näyttää lähinnä säälittävältä!

    • Asioista pitää voida keskustella. Jätetään me toisten mielenterveyden arvioinnit massamedialle joka mielellään nimittää kutakin poistolistalla olevaa valtionjohtajaa hulluksi diktaattoriksi 😉

     ”Miksi eivät ne ukrainalaiset jotka eivät halua kuulua Ukrainaan saa äänestää asiasta ihan rauhassa ja keskenään” ois ihan hyvä aihe massamediankin käsitellä. Näkökulma vois olla vaikka ”millainen on todellinen demokratia?” tai ”onko kansoilla itsemääräämisoikeus ja miten se toteutuu?” tmv

     • Ei ole venäläisen miehittäjän tai sen valtaan asettamien laittomien hallintojen asia puuhastella niitä kansanäänestyksiä Ukrainan alueilla.

     • Ei niin, siksipä Krimin aluehallinto järjesti kansanäänestyksen Venäjään liittymisestä.

     • Et hyväksy venäläisiä Krimillä mutta hyväksyt Israelin Palestiinassa, Yhdysvallat vaikka missä maassa.

      Kaksoisstandardi-maailmassa eläminen ei varmaan silti haittaa arkea jos mieli on jakautunut?

   • Venäjän propagandaan ja disinformaatioon kuuluu olennaisesti länsivastaiset salaliittoteoriat joten ei ole mikään ihme että tätä putinistista fasistista trollaavaa paskasakkia on pesiytynyt näillekin sivuille.

    https://imgur.com/a/P7UKE

    • Uskotko oikeasti Euroopassa asuvien ihmisten vastustavan esim. NATO:n sotia koska se on Venäjän masinoima länsivastainen salaliitto?
     Taidat pitää Venäjää todella vaikutusvaltaisena ja länsimaita todella heikkoina ja puolustuskyvyttöminä mitä tahansa Venäjän tekemistä vastustamaan.

     • Pointtina tuossa oli se että Venäjän propagandistien ja trollien informaatiovaikuttamiselle ihanteellista kohdeyleisöä ovat salaliittoteorioista pitävät länsivastaiset vastahegemonistit. Näiltä sivuiltahan tuota genreä löytyy.

     • Venäjästä valehtelija itkee ja valittaa kun sillä ruppanalla ei kohdeyleisöä ole lainkaan.

     • Uskotko Venäläinen valehtelu oikeasti että jokainen joka keskustelee erilaisista mahdollista tapahtumakuluista, ml. salaliiton mahdollisuus, USKOO kritiikittä kaiken olevan salaliittoa?

      Esim. että vakavasti otettava tutkija joka tuo todisteilla esiin sen että CIA rahoittaa toimintaansa huumekaupalla/ Yhdysvallat on järjestänyt vallanvaihdon maassa X / tai muuta vastaavaa USKOO kaiken olevan salaliittoa?

      Uskotko oikeasti että länsimainen arvotyhjiö ei koskaan salaliittoile oman etunsa varmistaakseen — ja jos se joutuu kiinni salaliittoilusta — kuten monasti on käynyt — tuota salaliittoilua voi puolustaa sillä että länsimaisen arvotyhjiön tarkoitukset olivat hyvät?

      Hyvät kenelle? Millä hinnalla? Kuka sen hinnan maksoi ja maksaa?

      Miten pystyt uskomaan monikultturismiin samalla kun puollat toisten kulttuurien omaksumien yhteiskuntajärjestelmien korvaamista länsimaisella versiolla? Miksi et halua levittää demokratiaa Saudi-Arabiaan kun kerran haluat levittää sitä Irakiin, Libyaan, Syyriaan?

 17. Minä rakastan ja palvon Venäjää ja Putinia. Toivottavasti Venäjä valtaa Suomen ja liittää meidät osaksi itseään. Uskon että näin käy. Saan silloin hyvän viran uudesta hallinnosta. Olen jatkuvasti yhteydessä Kremliin jotta tietävät ottaa yhteyttä kun aika on.

  • Ok, kuvitellaan, että tuo on totta. Puhutaanko nyt siitä mihin ukrainalainen armeija ja ukrainalaiset fasistit ovat syyllistyneet? Vai eikö venäläisiin/venäläistaustaisiin kohdistuvaa väkivaltaa sovi arvostella?

   • Todisteet?

    Itse läpikäymäni materiaalin perusteella venäjän natsit ovat eläimiä jos vertaa ukrainan joukkojen vääryyksiin.

    • Jep. Materiaalin mukaan tyypillisiä venäläisten kuulusteluita tehostavia metodeja

     – hakkaaminen

     – veitsellä viiltely & puukottaminen

     – haavoittaminen ampumalla

     – korvien irtileikkaaminen

     – sormien katkominen ja irtileikkaaminen

     – sähköshokkien antaminen mm. sukupuolielimiin

     – raiskaaminen

     – valeteloitukset

     – nälässä ja janossa pito

  • Tuossa YK:N uutisessa näkee kenen agendaa se ajaa.Kun USA pommitti laittomasti aikanaan esim Irakia,niin YK oli hiirenhiljaa.Venäjähän nyt on kaikkien hampaissa.Onneksi siinä on valtio jota ei kaikki lännen ”paskatuulet”heittele.

  • Luulisi sinun Venäläinen valehtelu olevan iloinen! Ovat ottaneet mallia Yhdysvalloista.

   Siellähän ei ole aikoihin keskusteltu siitä onko kidutus väärin vaan siitä millainen määrä kipua on sallittua tuottaa.

   • Nyky-Venäjän turvallisuuspalveluiden ei ole suinkaan tarvinnut ottaa mallia mistään vaan ovat jatkaneet siitä mihin NKVD/KGB:n kiduttajat jäivät NL:n poistuessa historian hämärään. Vuosien 1917-1991 aikana KGB kehitti kidutuksen tekniikan huippuunsa.

    • Ymmärränkö nyt oikein: olet valmis — halukas — keskustelemaan Venäjän tekemästä kidutuksesta ja käyttämistä menetelmistä sekä tuomitsemaan sen
     — mutta et [ole halukas] keskustelemaan Yhdysvaltain tekemästä kidutuksesta, Yhdysvaltain käyttämistä menetelmistä ja tuomitsemaan sitä?

     Eikö keskustelun lähtökohta tulisi olla se, onko kidutus ylipäänsä oikein, hyödyllistä, järkevää, inhimillistä?

     • Höpö höpö. Sinä itse et haluaisi keskustella aiheesta joka on Venäjän tekemät ihmisoikeusrikkomukset Krimillä.

     • Mehän juuri keskustelemme siitä! Ja sinä vedät siitä että keskustelemme aiheesta sen johtopäätöksen että en halua keskustella. Logiikkaasi on joskus vaikea hahmottaa.

    • Kun on aiheena Venäjän Ukrainassa tekemät ihmisoikeus tai sotarikokset niin ei ole kyllä mitään syytä samaan aikaan käsitellä Yhdysvaltain rikoksia samalla. Kyllä sä varmaan pystyt parempaakin kuin tuohon jatkuvaan tu quoque “sinä myös” argumentaatiovirheen toisteluun.

     • Minä esitin kidutuksen kieltämistä kokonaan ynnä kiellon valvomista. Mikä argumentaatiovirhe siinä on?

    • Ookko bongannut miten venäläiset fasistit sitoo piikkilangalla kiinnijääneitä ukrainalaisia puihin?
     Sitten kun on nirri pois valelevat bensalla ja polttavat.

     • Taisi olla Spetsnaz Gru:n venäläisen uusnatsin Alexey Milchakovin ja hänen komentamansa venäläisistä fasisteista ja natseista koostuneen erikoispataljoona ”Rusich”:n tekemiä sotarikoksia. Milchakovia syytetään 40 ukrainalaisen murhasta.

     • No mutta Kannala, nyt joko sekotat propagandat tai olette kekanneet vanhalle propagandalle uusiokäyttöä:

      pohjaalaasethan ne sidottiin puihin kiinni kun olivat liian innokkaita hyökkäämään Neuvostoliittoon.

 18. V-V-telija. Uskotko Israelin tosiaankin jakavan maailmanvallan USAn kumppanina, ei tulis kuuloonkaan. Israel käyttää USAn juutalaisia hyväkseen, koska heillä on parhaat mahdollisuudet aloittaa ”karsinta” maapallolle levinneitten tukikohtiensa voimin. Kun kaikki huitominen on mennyt päätökseen USAata ei sitten enää tarvita mihinkään, koska maassa on liian paljon Israelin vastaisia ”uskottomia”. USAn luonnonvarat on jo koluttu melko tarkkaan, jonka kruunaa vielä metsäpalot. Sen jälkeen jää vain sorakasat ja turmeltunut multa, mitkä eivät riitä tarvittavaan ravintoon. Valtaosa viljelyalueista alkaa jo olla kylvöihin kelpaamattomia kemiallisten lannoitteiden takia. Venäjä tulee varmasti olemaan niitä viimeisimpiä ”vilja-aittoja maapallolla”.Sitäkin on hyvä mietiskellä, kenenkä porukkaan olisi hyvä liittyä..

  • Ne metsäpalot taitaa olla ainakin osittain rakennuslupametsäpaloja: jos on metsää, ei saa rakentaa; jos ei ole metsää, este rakentamiselle poistuu. Ympäristömyrkyt huomioiden palaa varmaan hyvin maaperäkin.

 19. USA, NATO, Sauli Niinistö yrittivät Suomessa pidetyllä sotaharjoituksella, että Venäjä olisi provosoitunut, jotta USA, NATO, Sauli Niinistö olisi voinut aloittaa sodan Venäjää vastaan, mutta Venäjä ei provosoitunut vaan vahvisti omaa puolustustaan, joka on nyt sitten niin vahva, että USA, NATO, Sauli Niinistö eivät uskalla hyökätä.

 20. Elämä on säälimättömän karua Venäjän miehittämillä alueilla.

  ”YK: Venäjä on syyllistynyt Krimillä kidutukseen ja muihin ihmisoikeus­loukkauksiin – väkisin mielisairaalaan ja sähköiskuja ”
  http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005382022.html

  Toivottavasti aikanaan myös varkaudet, raiskaukset, hengiltä kiduttamiset ja päiden irti leikkaamiset itäisestä ukrainasta saadaan jatkossa paremmin julkisuuteen.

  • Nyt jos HS olisi oikea lehti — ts. sillä olisi aidosti journalistiset tavoitteet — artikkelin liitteenä olisi voinut olla liiteartikkeli jossa olisi käyty läpi eri maiden käyttämiä kidutusmenetelmiä, kidutuksen ulkoistamista (kuten CIA:n ”syväkuulustelu”keskukset Puolassa ja muualla EU:ssa tai Lähi-Idässä) ja ohjattu keskustelu kidutuksen hyväksyttävyyteen ylipäänsä, lakeihin jotka (esim. Yhdfysvalloissa) sallivat pidättämisen määräämättömäksi ajaksi ilman syytteen nostamista ja tän tämmösiin juttuihin.

   Kuten meidän arvopohjaan joka sallii meidän kiduttaa ja antaa kiduttaa mutta paheksuu kun muut tekevät sitä samaa. HS olisi voinut kysellä milloin lakkaamme hurskastelemasta ja kerta kaikkiaan kiellämme kidutuksen ja myös valvomme ettei sitä käytetä meidän tontilla.

   • Ajatuksen kulkusi on normaalin venäläinen.
    Koska USA kiduttaa niin silloin pitää hyväksyä että myös Venäjä kiduttaa.
    Tai jos mainitaan Venäjän kidutustoimet Euroopassa, samalla pitää mainita usan kidutustoimet muualla.

    Tuo logiikkasi paistaa läpi useista kommenteistasi.

    Reaalimaailmassa jos usa kiduttaa quantanamossa se ei tarkoita että ruotsi saa kiduttaa gotlannissa tai ahvenanmaalla.
    Kaikki kidutus on tuomittavaa.
    Venäjälle se on normaalia elämää VALITETTAVASTI.

    • ”Koska USA kiduttaa niin silloin pitää hyväksyä että myös Venäjä kiduttaa.”

     Päättelitkö sen tästä: ”Kuten meidän arvopohjaan joka sallii meidän kiduttaa ja antaa kiduttaa mutta paheksuu kun muut tekevät sitä samaa. HS olisi voinut kysellä milloin lakkaamme hurskastelemasta ja kerta kaikkiaan kiellämme kidutuksen ja myös valvomme ettei sitä käytetä meidän tontilla.”?

   • Kognitiivisen dissonanssin aiheuttaman huimauksen ja pahoinvoinnin lievennykseksi annos wanhaa kunnon whatabouttausta? 😀

    • Sinulle soisi kognitiivista dissonanssia, mutta näyttää siltä kun juttujasi ja mielipiteitä”si” lukee, että sitä ei sinulle ole suotu.

  • Minua ei yllätä että Ukrainan Krimillä siviilit ovat joutuneet venäläisen miehittäjän samanlaisen sadistisen kidutuksen ja terrorin kohteeksi kuten aikaisemmin Georgiassa ja Itshkerian Tsetseenitasavallassa. Venäläiset ovat takapajuisia barbaareja.

   • Venäjästä valehtelija kun ei ole käynyt kouluja eikä korvien väliin ole liikoja soluja suotu ei ymmärrä, että sadismi, sadistinen kidutus ja terrori eivät ole barbaariaa.

  • Pientähän toi on. Umerov on vain yksi CIAn sätkynukke ja separatistijohtaja.

   Karmeampaa on meno NATO-maassa.

   NATO-maa Espanja, poliisi ja NATO-armeija hakkaa, sakottaa ja pidättää parhaillaan Kataloniassa poliitikkoja, toimittajia, kansalaisaktivisteja, virkamiehiä, tavallisia kansalaisia, jotka haluavat järjestää Kataloniassa kansanäänestyksen Katalonian itsenäisyydestä ja myös äänestää niissä.

   • Aivan kuten Ukrainassa niin myös Espanjassakin perustuslain mukaan vain maan keskushallinto voi järjestää kansanäänestyksen, jossa kysytään kansan mielipidettä Katalonian irtautumiseen Espanjasta. Äänestys on näin ollen laiton.

    • Höpö höpö,

     kun et ole käynyt kouluja et tunne etkä tiedä mistään asioista kunnolla oikein mitään, aina vaan sinne päin.

     Nyt et tunne Espanjan perustuslakia etkä maan aluelainsäädäntöä. Ne eivät kiellä kansanäänestystä vaan ainoastaan eroamisen Espanjasta ja eroamisestahan ei nyt ole kyse vaan kansanäänestyksestä.

     Etkä näytä tuntevan Ukrainankaan valtiosääntöä etkä kv-oikeutta. Kun maassa on vallankaappaus eikä virallista hallitusta, Krimin liittyminen kansanäänestyksellä oli aivan oikein juridisesti ja poliittisesti ja turvallisuuspoliittisesti sekä Ukrainan lakien että kv-lakien ja -sopimusten mukaan.

 21. No niin!
  Tuli 60-70-luku heijasteena, silloinkin maailman asiat urakoitiin valveutuneiden toimesta kuntoon Vanhan päämajasta ja Tampereen suunnilta. Sitten vain toimeksi Suomessa Suomen asiat kuntoon, kuka minkäkin puolueen jaloissa.
  Hävittäjät taivaalle.
  ps. aikaa vähän, Kuuba ja Venezuela ja muut etäpesäkkeet sortumassa, nehän ovat suomen veljesvaltioita, peace!

 22. Venäjä se ei hyökkää.

  Venäjän presidentti Putin ilmoitti, että Venäjä on hävittänyt nyt kaikki kemialliset aseensa.

  Samalla Putin kehotti USAta kiirehtimään omien kemiallisten aseidensa hävittämistä. Putinin mukaan USA on jo kolmeen otteeseen lykännyt omien aseidensa lopullista hävittämistä, mikä Putinin mielestä on kummallista.

  USA toimittaa kemiallisia aseitaan mm. terroristeille sekä NATO-maille.

  Kemiallisten aseiden kieltojärjestö OPCW kiitteli Venäjän toimia. Järjestön asiantuntijat olivat Venäjällä seuraamassa kemiallisten aseiden tuhoamista.

  Venäjää ennen Syyria luovutti ja tuhosi kemialliset aseensa YKn valvonnassa.

 23. Tällä hetkellä Trump ja USAn poliittinen ja sotilaallinen johto ovat samanlaisessa tappaja-hype-transsissa Pohjois-Korean suhteen kuin aikoinaan Bush Jr. ja hänen hallintonsa ennen hyökkäystä Afganistaniin ja ennen hyökkäystä Irakiin.

  Kiina ymmärsi nopeasti, että Trump on sotaa, politiikkaa, kansainvälisyyttä ja maailmantaloutta ymmärtämätön psykopaatti, joka on helppo houkutella sotaan. Siksi Kiina otti etäisyyttä Pohjois-Koreaan, jotta USAn olisi vaikeampi perustella sotaansa ja Kiinalla olisi taas vahvempi oikeus tuomita sota ja puuttua siihen.

  Uskottavuudesta kärsivä, sotatappiosta toiseen kompasteleva USA ja NATO tarvitsee 2000-luvulla edes yhden sotavoiton. Siksi Pentagonissa ja CIAssa nyt mietitään ja lasketaan, voisiko USA, NATO ja kumppanit (mm. Sauli Niinistön Suomi) voittaa Pohjois-Korean, ketkä, mitkä uhrataan ja pysyisikö sota alueellisena niin, että Kiina ja Venäjä eivät sotaan puuttuisi.

  USAn armeijassa ja siten NATOssakin sodanjohto, esikunta, kenraalit ovat koulussa menestymättömiä älyllisesti keskitasoa vaatimattomampia amerikkalaisia, jotka, kun muuta eivät osaa, ovat toistamassa samaa puupäästrategiaa kuin Vietnamissa, Afganistanissa, Irakissa, Syyriassa, joissa turpaan tuli ja reippaasti.

  Trumpista näkee että hän haluaa sankariksi. Siksi hänellä on henkilökohtainen intressi saada USAlle yksi sotavoitto koska se olisi keino saada asemaa ja kunnioitusta USAn poliittisessa elämässä. Businessmiehenä Trump uskoo, että aloittamalla sodan Pohjois-Koreassa USA pystyy tuhoamaan Aasian ja sen talouden ja etenkin Kiinan aina vain vahvemman aseman sekä Aasian että maailman taloudessa.

 24. Ohoh, pitkästä aikaa täällä. Täällähän on otettu joidenkin toimesta kaksoisstandardit käyttöön ja kunnolla.

  Kanala ja Matti pohojanmaalta, ootteko selevinpäin aina näitä kirjoittaessa?

 25. Tekniikan sivulta löytyi yllättävä uutinen, jos se on totta ? Voiko edes olla mahdollista että Trumpin, USA-one kone on Venäläisen konkurssiin menneen tehtaan valmisteita ? Kelpaakos jenkille Venäläisten kone, WOW, mikä uutinen se olisi. Siltä ainakin näyttää artikkelin mukaan. Eipä silti onhan entisellä ”ryssällä” mahtava lennosto, joka hakkaa monen maan suunnittelun. Monia vuosia sitten pokasena töllötettiin taivaalle ,kun Tubolevit,ja Iljushin matkustajakoneet lensivät soinnukkain moottorein Suomen taivaalla. Montakos konetta on Suomessa suunniteltu,ja valmistettu ?

  • Venäläiset lentoyhtiöthän lentää muuten pääosin länsivalmisteisella lentokalustolla. Esim. Venäjällä kansallisella Aeroflotilla suurin osa lentokoneista Boeingin ja Airbusin valmistamia. Mistähän johtuisi?

   Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen länsivalmisteisen lentokaluston hankkiminen on vaikuttanut huomattavasti Aeroflotin lentoturvallisuuteen parantumiseen. 😉

   https://www.aeroflot.ru/ru-en/flight/plane_park

   • USAn ja NATO-maiden avaruus- ja puolustusteollisuus lentää venäläisillä kantoraketeilla ja rakettimoottoreilla.

   • Ihan viikko sitten jenkkikoneen moottori räjähti lennon aikana. ja moottorin siivet lensivät helvetin kuuseen tappaen ikkunapaikalla istuneen naisen, joka imeytyi rikkonaisen lasin läpi koneen ulkopuolelle. Samanlaisia tapauksia on usein uutisissa. Tarkastuksia on vähennetty, säästöjen takia, helvettiin matkustajien turvallisuus ? Miehistöä kuljettavia ”koptereita”tippuu vähän väliä jokeen ja mereen, tappaen kymmenen sotilasta kerralla ? Ilmavoimien sattumat saavat hyvin lyhyet uutiset. Lentäjät valittavat varaosien niukkuudesta, tonkiessaan varikoista ”hävittäjiin osia”. Nyt vasta, TRUMP on luvannut kohentaa sota-lennoston kuntoon. Venäjällä sekä Kiinalla on huippuluokan hävittäjiä, mutta niillä ei ”leveillä” uutisissa.

 26. Kyseessä on ihan Yhdysvalloissa Boeingin valmistamista kahdesta Boeing 747-8-suihkukoneesta jotka venäläinen lentotyhtiö Transaero oli tilannut vuonna 2013 mutta menettänyt ne pian konkurssin yhteydessä. Niillä 747-8:lla ei ole lennetty kuin testilennot ja ne ovat olleet siitä asti varastoituna Etelä-Kaliforniassa Mojavessa. Eli ovat käytännössä uusia. Näistä koneista olisi sitten tarkoitus muuntaa ne Yhdysvaltain ilmavoimille presidenttiä kuljettavaksi Air Force One lentokoneiksi.

  Kyllähän Venäjällä on suunniteltu valmistettu useita kuuluisiakin matkustajalentokoneita siviilentoliikenteeseen. Kuten TU-154 Tupolev jota alettiin kutsumaan konetyypille sattuneiden useiden onnettomuuksien (+70) takia ivallisella pilkkanimellä ”Putolev”.

 27. USAn talous on heikoissa kantimissa minkä vuoksi on jouduttu leikkaamaan mm. presidentin varoista.

  Sen takia Trump lentää nyt konkurssikoneella.

  • USAn talous on ihan p.a., nyt terveysministeri sai potkut kun lenteli valtion koneella omia lentojaan.

 28. YLE oli tehnyt dokkarin Venäjälle vuonna 2015 perustetusta Junarmijasta, joka ohjaa ja kouluttaa lapsia ja nuoria isänmaalliseen kasvatukseen ja maanpuolustukseen.

  Upeasti yksi lapsista sanoi, että Venäjällä on maailman vahvin armeija, Venäjä puolustaa itseään, Venäjä ei hyökkää.

  • Mitäpä muuta voisikaan odottaa Venäjää johtavalta vanhalta KGB:n vakoojalta. Entisen Neuvostoliiton Komsomol saanut jatkoa.

   • Olet vaan kateellinen ja peloissasi.

    Isänmaallisessa ja maanpuolustuskasvatuksessa ei ole mitään vikaa kun se ei palvele fasismia eikä Venäjän kasvatus sitä palvele vaan päinvastoin Venäjällä opetellaan Venäjän puolustamista ja sinun kaltaisten Venäjä-vihaaja-fasistien eliminoimista.

 29. Ja taas uusi ”Hurri-Kaani” Mexikon lahdella” tulossa rannikolle nostamaan tulvia ”jalostamoihin” ? Bensan hinta nousee, vaikka se ei vaikuta varastojen suuruuteen ollenkaan. Neljän hurrikaanin hinta panee taas rahanpainokoneet ( Federal Reserve Inc,) jauhamaan yötä päivää peittääkseen tuhojen kulut. USAn manner on sijaintinsa takia vaarallinen paikka asua. Trump ei saa mistään yrityksistään tunnustusta, koska vasurit ovat kaikkea vastaan, käyttämällä nimeä ”Demarit” ? Trump ei kerro, mitä aikeita hänellä on P-Korean suhteen, ainoastaan vihjailee, ettei se tule oleman ”sievää”,Heheh. Yksikään viimeisten 70 vuosien presidentit eivät ole olleet rauhaa rakastavia johtajia, lukuunottamatta Kennedyä. Jopa uskonnollisella Carterillakin oli oma sotansa. Putin on ollut hyvin pidättyväinen ”riitapukari”. Hattuni nousee miehelle.

 30. Hmmm…

  Venäjän eturivin Lähi-itä-asiantuntijoihin lukeutuva Bagdasarov Syyrian öljykentistä:
  ”Venäjän ja Yhdysvaltojen pitäisi jakaa saalis sulle-mulle-periaatteella, aivan kuten Saksassa aikoinaan. On erittäin tärkeää, että Venäjä ja Yhdysvallat voivat sopia etupiireistään. Se on tehtävä, ellemme halua suursotaa.”

  Ei riitä ukrainalta varastettu kivihiili ja kaasu. Lisää pitäisi saada.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here