Eipä mene päivääkään, ettei joku jossain valita ylipainoa ja ylimääräisiä kiloja. Vielä huomattavasti tätä valitusta runsaammin löytyy neuvoja ja ohjeita, miten läskistä päästään eroon.

Ylipainoon on monia syitä. Yleisin lienee liiallinen syöminen. Vääränlainen ravinto lihottaa – ja aineenvaihdunnallakin on paksut sormensa pelissä.

Joitakin vuosia sitten syytä liikakiloihin etsittiin lihan kasvuhormonijäämistä. Tehtiin myös havainto, että runsaasti hiilihydraatteja sisältävä ravinto – köyhien ruoka – olisi syynä ylipainoisuuteen.

Nälkä ei niinkään ihmisiä huoleta maissa, joissa kaikkea on yltäkylläisyyteen asti.

Kohta maapallon väkiluku ylittää seitsemän miljardin.
Riittääkö ruoka ja vesi?

”Ettei totuus unohtuisi, ruokaa on nykyäänkin tarpeeksi kaikille maapallon kansalaisille. Miljardeilla vain ei ole varaa ostaa sitä. Teollisuusmaat tukevat valtavilla summilla omaa maatalouttaan. Se ei helpota kehitysmaiden pyrkimyksiä kehittää omaa tuotantoaan ja tuoda peltojensa antimia maailmanmarkkinoille.”

Näin kirjoittaa Mikko Puttonen Tiede-lehden numerossa 8/2011. Samassa artikkelissa hän toteaa vedestä:

”Maatalous kuluttaa 70 prosenttia kaikesta ihmisen käyttämästä vedestä, ja suurin osa siitä menee viljelysten kasteluun. Puolet kaikesta ruoasta tuotetaan keinokastelulla. Vesivarantojen liikakäyttö on ehdyttänyt pohjavesiä ja vähentänyt jokien virtaamia. Peltomaita uhkaa maaperän huononeminen, kuivuus ja eroosio.”

Vihreämpi vallankumous – ympäristö ennen markkinataloutta

Ratkaisuna näihin ongelmiin esitetään aiempaa vihreämpi vallankumous, joka ottaisi huomioon sekä ympäristön että sosiaaliset ongelmat.

Tuotekehittelyn avulla pyritään koko ajan luomaan kasvilajikkeita, jotka tuottavat satoa pienemmällä vesimäärällä ja ovat paremmin taudinkestäviä kuin edeltäjänsä.

Lisää ruokaa lautasille saataisiin, jos sitä ei päästettäisi pilaantumaan siinä määrin kuin nykyisin: 15–50 prosenttia ruoasta tärveltyy ennen kuin se ehtii lähellekään ruokapöytää.

Ruoalla keinottelu lisää myös nälkää. Esimerkiksi Intiassa ihmiset kuolevat nälkään samaan aikaan, kun vilja homehtuu siiloissa spekulanttien panttaamana.

Ruoan riittävyyteen vaikuttaa myös sen jalostusaste. Jokainen käsittää, että lihansyöjät vaativat huomattavasti enemmän peltoa ravintonsa tuottamiseen kuin kasvissyöjät.

Tätä taustaa vasten voidaan hyvin sanoa, että lihansyönti on epäeettistä. Se on sitä myös siksi, että se vaatii eläinten tappamista, kun ilmankin voi tulla toimeen.


¤

Kirjoitus on julkaistu 23.9.2011 kirjoittajan blogissa.
¤

Lannoitteeksi päätymistä odottava kasa biisoninkalloja 1800-luvun lopun Yhdysvalloissa.
Kuva: Chick Bowen (CC0) via Wikimedia Commons

26 KOMMENTTIA

 1. Asiallisia hvaintoja. Jonkinlainen ”viimeinen päivä” on edessämme, siittä ei tule riitaa. Kun viljapelloista on imetty kaikki ravinto, ja vesipöytä niin syvällä, että veden sekaan saadaan mieluimmin öljyä, niin nälkäkuolema on edessä, massakansoille ensin, ja sitten varakkaille myös. Korppikotkille riittää silloin paljon syötävää.

 2. Elämme jännittäviä aikoja.
  Tätäkin palstaa lukemalla jännitys senkuin tiivistyy. Minä en tiedä kuolenko nälkään, jäänkö afrikkalaisten jyräämäksi, vai romahtaako kapaitalismi? Virallista mediaa lukemalla jännitystä lisää ilmastomuutoksen aiheuttama vedenpaisumus, öljyn loppuminen, nationalistiset sotahullut ja Pohjois-Korea. Ovellani kaksi henkilöä mainitsi pian saapuvan Harmagedonin. Sitten välillä tiedepiirit puhuvat aurinkomyrskystä ja meteoriittikin on mainittu ja saattaa joku tulivuorikin syytää tuhkaa niin perusteellisesti, että kaikki kuollaan sen vuoksi kylmään ja nälkään.

  Kaikille lopun ennustajille minä sanon ja paskat. En aijo enää väristä pelosta teidän visioidenne edessä. Kuulkaa kaikki maailmanlopunennustajat, minä kuolen ilman teidän visioitannekin joskus. Lihaa syöden ja olutta juoden. Liika on liikaa katastrofeissarypeäjät.

 3. Ruoalla keinottelu

  On eri asia keinotella valtion säännöstelemillä markkinoilla ja vapailla markkinoilla. Vapailla markkinoilla keinottelu aiheuttaa tuotannon lisääntymistä, kun taas säännöstellyillä tuotannon alenemista ja suoranaista haaskausta.

  Lieneekö missään päin maailmaa vapaita ruuantuotantomarkkinoita? Intiako sitten olisi poikkeus?

  • Lisääntymisellä keinottelu.

   Jos ongelman ratkaisua etsitään, niin siinä syyttävä sormi osoittaa lepsuja politikoita. On annettu idioottien lisääntyä kuin kanit ja sitten eri järjestöjen toimesta yritetty paikata ongelmaa viemällä kehitysapua ja ruokaa ihmisille, joiden ainoa harrastus on nussiminen ilman ehkäisyä.

   Sosialismia pitäisi olla senverran, että Katoliselta kirkolta pitäisi viedä omaisuus ainakin siksi aikaa, kun älyävät luopua ehkäisykiellosta. Kaikki valtiot, jossa väestö lisääntyy yli määrätyn prosentin, niin maan johto ja maan rikkaat välittömiin sanktioihin, eli omaisuuden jäädytys, lentokielto ja matkustuskielto.

   Jos kuolee nälkään popula siellä niin kuolkoon, kaiki me kuollaan joskus. Eivät ole oppineet yhtikäs mitään hyvällä, niin oppikoot pahalla. En ymmärrä sitä, mikä ihmeen moraalinen velvollisuus minulla on elättää porukoita, joiden ainoa harrastus on nussiminen. Jos olisin itse nussimassa siellä mukana, voisin kokea velvollisuutta osallistua talkoisiin.

   • Tottahan tuo on että ne jotka eivät osaa tai halua elää järkevästi tosiasiat hyväksyen elävät nyt väärällä planeetalla. Joutavat rauhassa kuolemaan.
    ikävintä vain on että juuri maailmaa johtava eliitti on siinä joukossa myös mukana sillä sehän tätä kaikkea ruokkii ja näyttää myös itse omalla ahneella ja vähemmän järkevällä elämäntavallaan hyvää esimerkkiä siinä kuinka nimenomaan ei pitäisi elää.
    Vaikea on ymmärtää että kansalaisten suurelle enemmistölle on asetettu velvollisuus ruokkia ja tukea eliitin järjetöntä ahneutta ja siten kaivaa samalla maata myös omien jalkojensa alta.
    Kun nimittäin sairas eliitti tuhoaa ahneudellaan ja rikollisilla toimillaan planeettamme niin siinä tuhoutuvat nekin jotka eivät sen puuhia halua tukea.

    • Näin se menee.
     Tuo ajatus, että joidenkin aivan käsittämättömän holtittomalla lisääntymisellä perustellaan sitä, miksi minun täytyisi luopua lihasta on kestämätön.

     Nuo käsittämättömän holtittomat ihmiset, voisivat lopettaa sen lihan piilottamisen savimajoissaan, niin ongelmat loppuisivat.
     Olen loputtoman kyllästynyt tähän ruoka loppuu keskustelluun. Toidellinen ongelma on, että savimajoissa nussitaan liikaan ilman ehkäisyä! Toistan. Todellinen ongelma on, että savimajoissa nussitaan liikaa ilman ehkäisyä!

     • On tää käsittämätöntä.
      Ensin savimajoissa nussitaan niin, että elämän edellytykset loppuvat ja lähdetään ”pakolaisina” eurooppaan.
      Kun päästään Eurooppaan, niin savimajojen asukkaat jatkavat samaa harrastusta, koska sosiaalituet mahdollistavat taas saman holtittoman lisääntymisen.

      Hei aivan järjellä, eihän tohon populaan auta mikään muu, kun sanktiot. Leiriytyvät noi savimajojen asukkaan sitten minne tahansa, niin tuloksena on lapsitehdas.

      Ei tää näin voi jatkua, että joillakin on mahdollisuus lisääntyä holtittomasti ja joillakin on velvollisuus maksaa viulut.

     • Pyydän anteeksi huonoa kielenkäyttöäni ja termiä savimajojen asukkaat. Tarkotus ei ole loukata ketään.

      Tämä provoilu menee aina läpi. Esitetään ongelma, jonka synnyssä minulla ei ole osaa ei arpaa. Ongelman ratkaisuksi ehdotetaan sitä, että olen syyllinen ja minun täytyisi maksaa lisää tai muuttaa ratkaisevasti elämäntapaasi.

      En enää lue näitä sairaita ammattiprovoiluja. Kuten eräs autokauppias sanoi ”internet pitäisi räjäyttää” Nämä ammattiprovoilija maailmalopun hegumoijat saa liikaa palstatilaa.

     • Todellinen ongelma on NWO-eliitti joka tätä kaikkea ajaa. SE haluaa pistää maailman sekaisin ja avata kaikki rajat jotta homma onnistuisi mahd. hyvin.
      Kansahan vastustaa tätä kaikkea ja vaati rajoja kiinni mutta nämä meidän pipilät, orpot ja niinistit ja eu-junkkarit viis siitä välittävät.

     • ”Kempeleen Bobrikov pelkää henkensä edestä! – Pelkääkö Sipilä kansallismielisiä vai muhamettilaisia? – Vai molempia?
      Pääministerin turvatoimia on kiristetty rajusti. Pelolle on annettu valta. Se salataan kansalta, että pelkääkö Sipilä rauhan uskonnon kasvatteja vai haittamaahanmuuttoa vastustavia kansalaisia. Molemmilla kansanryhmillä on varmasti syynsä vihata patologisesti valehtelevaa pääministeriä…”,
      Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2017/09/28/kempeleen-bobrikov-pelkaa-henkensa-edesta-pelkaako-sipila-kansallismielisia-vai-muhamettilaisia-vai-molempia/

     • ”Tanskan maahanmuuttoministeri julkaisi Muhammed-kuvan
      ”Meidän tulee olla ylpeitä Muhammed-piirroksista.”

      Vuonna 2005 Jyllandsposten-lehdessä julkaistut Muhammed-piirrokset johtivat laajaan riehuntaan ja älämölöön useissa Lähi-idän maissa. Tanskalaisia tuotteita laitettiin boikottiin, Tanskan lippuja poltettiin ja maan lähetystöjä vastaan hyökättiin. Useita paikallisia ihmisiä kuoli väkivaltaisissa mellakoissa.

      Ministerin mukaan Muhammed-kuvien julkaisussa on kyse ilmaisunvapaudesta. Westergaardin pilapiirrokset ovat olleet mukana määrittelemässä Tanskaa sinä vapaana yhteiskuntana, joka se on, Støjberg kirjoittaa Facebookissa.

      “Ne osoittavat, että me olemme vapaa maa, jossa on erilaisia mielipiteitä ja jossa jokainen saa sanoa mitä haluaa ja kritisoida ketä haluaa.”

      Ministeri kertoo, että hänellä on Kurt Westergaardin piirros koneensa taustakuvana, koska hän rakastaa Tanskaa.

      “Minä yksinkertaisesti rakastan niitä vapauden perustuksia, jotka meitä edeltävät sukupolvet ovat luoneet ja joille maamme on rakennettu…”,
      https://mvlehti.net/2017/09/28/tanskan-maahanmuuttoministeri-julkaisi-muhammed-kuvan/

      Tanskan maahanmuuttuoministeri EI OLE MAANPETTTURI!

  • Re: Riikka Söyring Thu, 28 Sep 2017 11:33:26 +0300

   > Vapailla markkinoilla kartelli voi helposti
   > aiheuttaa pulaa nostaakseen hintoja. Suomessa
   > tämä tehtiin eräänä vuonna mm. sianlihalla

   Varmasti siinä oli petoksen meininki mukana. — Vangittiinko ketään huijauksesta epäiltynä?

   Itselle tulee mieleen muutaman vuoden takaan, kun [olikohan se nyt] voi loppui kaupoista juuri joulun alla. Seurauksena oli voin hinnan pysyvä nousu uudelle tasolle ilman, että kuluttajat olisivat purnanneet asiasta. — Syytettiinkö ketään vedätyksen vuoksi?

   Kerran sattui kova raekuuro ja tuhosi lähes kaikki Suonenjoen mansikat. Maatalousministeri [olikohan se nyt] Uosukainen kiirehti lupaamaan, että valtio kyllä maksaa viulut. Ilmeni, että vahinkoa ei voinut korvata minkään lain nojalla. Tuottajat saivat lopulta kuitenkin korvauksen vaikka siitä ei puhuttu julkisuudessa. — Laitettiinko ministeri vankilaan valtion varojen törkeästä kavalluksesta ja jakamisesta omille kannattajille?

   Tässä muutama vuosi sitten Valio myi jäätelötuotantonsa Nestle’elle. Heti kaupan jälkeen valtio laittoi ison veron jäätelölle. Tällä tavalla saatiin verot ulkomaalaisten maksettavaksi. On täysin varmaa, että Valio ja valtio pelasivat yhteistuumin jäätelötuotannon ulkomaille hyvään hintaan, kun uudesta verosta ei vielä ollut tietoa. (Tämän takia isoihin vapaakauppasopimuksiin vaaditaan pykälää, että valtio joutuu korvaamaan ulkomaiselle yrittäjälle, jos se jälkikäteen muuttaa veroja tai vastaavia maksuja kuten esimerkiksi minimipalkkaa.) — Nostettiinko ketään vastaan syytettä sisäpiirivedätyksestä?

   Jo nämä muutamat esimerkit sadoista vastaavista kertovat sen, mitä valtion puuttuminen markkinoiden toimintaan todellisuudessa on aiheuttanut: Kaupan käynti maataloustuotteilla on kokonaan siirtynyt vapailta markkinoilta rikollisten käsiin ja valtio siinä yhtenä mukana on takaamassa syytesuojan. — Ongelma on siinä, että yksi ja sama osapuoli, valtio, sekä laatii lait että syyttää tai on syyttämättä jättävä aivan miten mieli milloinkin on. Näillä markkinoilla oikeutta ja kohtuutta on kuluttajan tai tuottajan mahdoton löytää.

  • Re: Huolestunut isä Thu, 28 Sep 2017 08:40:40 +0300

   > sormi osoittaa lepsuja politikoita. On annettu
   > idioottien lisääntyä kuin kanit

   Pitäisikö ihmisen lisääntymiseen puuttua poliittisilla päätöksillä?

   Mielestäni ihmisen päätös lisääntyä tai olla lisääntymättä riittää, mutta tuo päätös sinänsä ei luo minkäänlaista oikeutta lisääntymiseen. — Lisääntyminen ei ole ihmisoikeus, se on vapaus. — Jos joku päättää lisääntyä siitä ei seuraa mitään oikeutta mihinkään. Vastaavasti kenellekään toiselle ei tuosta päätöksestä seuraa velvollisuutta toimittaa lasta tälle lisääntyjälle.

   Mielestäni valtion (poliittisen järjestelmän) ei pidä mitenkään puuttua väestön lisääntymiseen tai rakenteeseen. Ei edes lapsilisän vertaa. Valtion rooli on vain sopeutua kansaan sellaisena kuin se milloinkin on. Ei päin vastoin, että valtion pitäisi muuttaa kansa tai sen rodulliset ominaisuudet paremmaksi kuin mitä ne ovat. — Kansan tehtävä ei ole palvella valtiota tai edes yrittää miellyttää sitä.

  • Re: Truth_hunter Thu, 28 Sep 2017 11:17:30 +0300

   > Kun nimittäin sairas eliitti tuhoaa ahneudellaan
   > ja rikollisilla toimillaan planeettamme niin siinä
   > tuhoutuvat nekin jotka eivät sen puuhia halua
   > tukea.

   Se, että eliittiin valikoituu sairaita, mielipuolia, psykopaatteja, valta-addikteja jne, on yksi demokratian ominaisuus. — Luonnollisessa ympäristössä demokratiaa ei esiinny missään.

   Mielestäni demokratia ihmisyhteisö hallintomuotona ei pitemmän päälle ole kestävällä pohjalla.

   • ’.. Luonnollisessa ympäristössä demokratiaa ei esiinny missään.’
    Totta jos tuo luonnollinen ympäristö tarkoittaa eläinkuntaa tai alkuasukkaita,
    Eläimet ovat pelkkiä ohjelmoituja koneita jotka selvityvät biologisen ohjelmoinnin avulla omalla tavallaan.
    Usein lauman vahvin (ei siis kieroin ja vallanhimoisin!) toimii johtajana koska sillä on parhaat edellytykset pitää lauma koossa ja elinkelpoisena. Apinalaumoissa esim. vahvin uros johtaa ja johtaja vetäytyy heti kun ei enää kykyne kantamaan vastuuta laumastaan.
    Vasta kehittyneemmän aivorakenteen avulla syntyy korkeampi tajunta ja lopulta kyky toimia ja elää vain mielessä. Silloin kaikki mutkistuu eikä elämä voi enää toimia kuten se toimii kun pelkkä biologia ja vaistot ja vietit ohjaavat.
    Ei ole paluuta alaspäin pelkkään biologiseen malliin.
    Demokratiassa on heikkoutensa ja se päätyy tyranniaan kuten nyt on nähtävissä. Se taas sitten aikanaan käynnistää uuden demokratiahaasteen kun orjat nousevat barrikaadeille jne. ellei päädytä suoraan demokratiaan joka voisi olla kestävämpi.

  • Re: Truth_hunter Sat, 30 Sep 2017 12:03:34 +0300

   > Apinalaumoissa esim. vahvin uros johtaa ja johtaja
   > vetäytyy heti kun ei enää kykyne kantamaan
   > vastuuta laumastaan.

   Meillä oli moraaliseen alfa-uros-malliin perustuva sosiaalinen hierarkia mutta se on tuhoutunut. Demokratia on sen lopullisesti tuhonnut, kun valta-asema ei enää perustu kansalta saatuun luottamukseen ja arvonantoon, vaan valtiolta saatuun mandaattiin tai vaali-arvonnassa saatuun luottamukseen.

   Tuo sosiaalinen järjestelmä oli jo rappion tiellä ennen demokratian keksimistä. En tiedä miksi, mutta olisiko perinnöllinen valta edesauttanut vallan joutumista moraalisesti heikkojen yksilöiden käsiin.

   > Vasta kehittyneemmän aivorakenteen avulla syntyy
   > korkeampi tajunta ja lopulta kyky toimia ja elää
   > vain mielessä. Silloin kaikki mutkistuu eikä
   > elämä voi enää toimia kuten se toimii kun
   > pelkkä biologia ja vaistot ja vietit ohjaavat.

   Biologia, vaistot ja vietit ovat edelleen se merkittävin yhteiskuntia ohjaava tekijä. Se, mikä aikojan saatossa on muuttunut on tekninen kehitys; erityisesti aseet. — Vain niissä valtioissa, missä aseet on kielletty kansalta, on päässyt tapahtumaan valtion suorittamia isoja kansanmurhia.

   Teknisesti kehittynyt tuotantoyhteiskunta ja vain se mahdollistaa demokraattisen vallan. Valtion, jossa enemmistö elää vähemmistön tuottamalla vauraudella, joka sitten äänestämällä otetaan heiltä pois.

   • ’..Biologia, vaistot ja vietit ovat edelleen se merkittävin yhteiskuntia ohjaava tekijä..’
    Kyllä … mutta evoluution myötä aivorakenne on ratkaisevasti muuttunut ja se mahdollistaa sellaista mikä ei alemmalla tasolla ole vielä mahdollista.
    Erityisesti erkaneminen laumasta johtaa ongelmiin kun vain oma ahneus ja vallanhimo nousevat johtaviksi tarpeiksi. Laumaa aletaan käyttää itsetuhoisella tavalla oman itsekkyyden ja narsismin palveluksessa eikä enää oman selviytymisen välttämättömänä perustana josta pitää kantaa huolta.
    Voi sanoa että tavallaan evoluutio (biologia) on tuottanut tämän umpikujan, ongelman jonka edessä ihminen näyttää voimattomalta.
    Freud taisi puhua jopa kuolemanvietistä joka ohjaa ihmiskuntaa. Sen voittamiseen tarvittaisiin henkistä kasvua ja nousua portaalle jossa asia tiedostetaan mutta sitä ei ole näkyvissä. Päinvastoin se alkaa olla harvinaista.
    Tekninen kehitys on vain tuon tuho- tai kuolemanvietin tehokkuutta lisäävä väline. Järki palvelee siinä tuhoa kuten planeetan ja ihmiskunnan nykyinen alennustila hyvin kertoo.
    Jos tiede todella palvelisi ihmiskunnan hyvää ja parasta niin sen avullahan olisi voitu luoda maailma jossa kaikki toimii hyvin. Mutta nyt kaikki on toisin päin. Ja ongelmat vain paisuvat koko ajan koska tiede ei palvele yhteistä hyvää vaan enemmän yhteistä tuhoa.
    Tekoäly kaiken huipentumana kertoo karun totuuden ja sitä pidetäänkin ihmiskunnan ja maailmanlopun suurimpana uhkana.

 4. Alan olla sitä mieltä, että kaikkeen julkaisutoimintaan pitäisi olla lupa.
  Tämä on aivan käsittätön systeemi tämä vapaa provoilu, mitä uskomattomimmilla väiteillä.
  Ensin provoilija kirjottaa miljardi afrikkalaista kuolee sinun lihansyönnin ja ahneuden takia nälkään.
  Provoilija jatkaa, 100 miljoonaa marssii Suomeen.
  Sitten rajallisella ymmärryskyvyllä olevaan tavikseen uppoaa provoilu ja tavis alkaa rasistisen uhon.
  No, sitten nettipoliisi kutsuu taviksen kuulusteluun kiihottamisesta kansanryhmäävastaan.

  Nämä alustat, jossa ammattiprovoilijat saavat palstatilaa, pitäisi saada luvanvaraiseksi.

  Oo tässä nyt vuosia näitä provoiluja lukenut, enkä ole mitään hyötynyt. Maailmanloppua toisensa jälkeen. Pelkkää narsistien provoilua.

  • ’…Alan olla sitä mieltä, että kaikkeen julkaisutoimintaan pitäisi olla lupa…’
   Olisi toki hyvä jos kaiken sellaisen julkaiseminen josta on haittaa ihmisille ja elinympäristölle saataisiin kiellettyä. Se merkitsisi sitä että ainakin suurin osa siitä mitä valtamedia julkaisee olisi pannassa.
   Kun valtamedia on NWO-mafian rahan hallussa se julkaiseen mitä se itse haluaa ja nimenomaan sellaista jolla se edistää omaa valtaansa koska suurin osa kansaa vielä uskoo sen propagandaan.
   Edustuksellinen demokratia, ED, taas mahdollistaa sen että valta on niillä kenellä se nyt on koska he ovat vallassa siksi että ovat kieroilleet itsensä valtaan juuri ED:n avulla. Lue: ”Edustuksellisen demokratian kriisi”,
   http://beta.oikeamedia.com/o1-40400
   Olemme siis umpikujassa, täydellisessä sellaisessa eikä mikään muutu ellei kansa herää ja ala ymmärtämään että se elää kovan huijauksen ja valheen alla muodostaessaan käsityksiä asioista. Ja mikä pahinta menettää koko ajan todellisen mahdollisuuden vaikuttaa itseään ja elämäänsä koskeviin asioihin. Esim. mahdollisuuden panna stoppi avoimille rajoille ja multi-kultille mitä nwo-eliitti ei koskaan tule tekemään.

 5. No, itse tulen jatkamaan lihansyöntiä ja ajoittain oluen juontia niin kauan kuin henki pihisee!
  Ei vaikuta hevon v…..kaan planeettamme kohtaloon.

  Ongelma tulevaisuudessa on ne maanosat joissa väestö lisääntyy kuin ”kärpäset”, sieltä porukka lappaa sitten tänne vaatimaan rahaa ja samaa elintasoa kuin meillä täällä.

  Ei onnistu, homma leviää pitkin lärviä väkisinkin. Parhaassa työiässä olevat nuoret miehet joiden pitäisi rakentaa oman maanosansa tulevaisuutta, karkaavat länteen jättäen jälkeensä ne jotka eivät voi itseään elättää ja kehittää yhteiskuntia eteenpäin. Koko homma on täysin päin v….a!

  Tästä huolimatta menossa on suuri ja salainen depopulaatio hanke jonka tarkoitus on laskea aggressiivisesti maapallon väestön määrää ja veikkaampa, että tulemme näkemään vielä suuria sotia/luonnonmullistuksia jotka vähentävät todella runsaalla kädellä väestöämme.

  Yellowstonen alla sijaitseva supertulivuori, on sen luokan tikittävä aikapommi että sitä voisi verrata ydinsotaan!

  • Tuota depolpulaatio-hanketta taitaa palvella tämäkin kulttuurimarxistinen hanke. Kummallista vaan kun rappiolle ajetun kansan tilalle pakkoahdetaan porukkaa ’sieltä jostakin’ tänne Länteen jota tuhotaan.
   Willi Münzenberg tiivisti Frankfurtin koulun pitkän aikavälin operaation näin:
   ”Meidän on järjestettävä ja luotava älymystöpiirejä ja käytettävä niitä apuna länsimaisen sivilisaation mädättämisessä. Vasta sitten, kun he ovat onnistuneet turmelemaan kaikki sen arvot ja tehneet elämän mahdottomaksi, voimme asettaa proletariaatin diktatuurin. ”
   https://www.darkmoon.me/2017/mind-rape/

 6. ”Suuri suunnitelma” ei ole ihmisen itsensä ratkaistavissa, mutta se totuus on sivuutettu ”ihmisviisaudella”, joka ei perustu todellisuuteen. Sen ymmärtämiseen ei tarvita korkeimpien oppilaitosten päästötodistusta. Järjen pitäisi ilmaista mihinkä tulokseen, me olemme menossa kansojen kasvaessa hallitsemattomiin lukuihin.
  ”Lisääntykää ja täyttäkää maa” ei enää sovi tilanpuutteen takia, koska suosituimmat elinpaikat ovat ylikansoitetut. Kerrostalot hipovat pilviä, mutta kasvumaita niillä korkeuksilla ei voida toteuttaa. Ihmiskunnan lukumäärien pudotus sodilla on suunniteltua toimintaa, johon katolilaisen kirkon oppilaat eivät halua osallistua. Uskonnolla ei ole kuitenkaan ratkaisevaa osaa, muussa kuin ”itsetuhossa”.
  Niinsanotut ”Oikeauskoiset” ovat valmiita tuhoamaan toisensa, NE, HARHAOPPISET ?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here