Rakas Jumala,

 

enkös Minä sitä Sinulle profetioinut, että Virheettömät heittäytyvät hankaliksi huulipuna-asiassa?! Kiitos Sinulle, oi Rakas Jumala tästä profetioimisen lahjasta minkäs Minulle annoit!

Mikä riesa ja rasitus Minulla onkaan tällä viikolla ollut. Minua on koeteltu kuin Jobia konsanaan. Vihreät ovat uhanneet vetää kannatuksensa ydinvoimalta, jos Minä annan sotapojille luvan käyttää huulipunaa.

Mutta ketä Herra rakastaa, sitä Herra kurittaa – äläkä Rakas Jumala luule, että purnaan, vaikka Sinulta pyytämäni palvelus hieman viivästyykin. Ymmärrän kyllä, että Vihreän pään kääntäminen on keskikokoista suurempi ihme.

Mutta Minä luotan täysin Sinun turvaasi, oi Rakas Jumala, niin että kaikki tapahtuu säädetyssä ajassa Minun tahtoni Sinun tahtosi mukaan.

Pääministerin taakka on raskas, ja sen alla usein huokailen. Tässä on syntymässä oikein kaaos ja hallituskriisi. Minä selitän.

Uskonveljet Kempeleeltä ottivat suuresti peljästyneinä Minuun yhteyttä luettuaan Maaseudun Tulevaisuudesta, että Tuomas Enbuske haluaa luoda lain keinoin maaseudusta alueen, jossa parituksesta, uhkapelistä ja kannabiksesta tehdään sallittua. Veljet pelkäsivät joutuvansa arkipuuhistaan verollepantaviksi.

Minä olen, voitko uskoa Rakas Jumala, ajatellut tätä asiaa paljon! Siitä – ajattelusta siis – on tulossa Minulle ihan tapa. Tutkimattomat ovat Herran tiet.

Ymmärsin sitten, että jos Me semmoista mennään tekemään, laillistamaan aikuisviihde, niin maaseudun vetovoima kasvaa ennen näkemättömään mittakaavaan, ja Suomen hallitusten pitkäaikainen metropolihanke, jossa Suomessa on vain viisi kasvukeskusta, kusee täysin.

Ensinnäkin jo muutenkin 75% suomalaisista haluaa asua maaseudulla, vaikka hallitus toisensa perään on tehnyt parhaansa hankaloittaakseen maaseudulla asumista. Toiseksi väestön valvonta haja-asutusalueella tulee niin kalliiksi, ettei sitä kestä edes suomalaisen veronmaksajan perse (Anteeksi Rakas Jumala tämä sanavalinta).

Ja Me taas ei pysytä vallassa jos ei voida valvoa väestöä. Millä maksetaan tarvittavat kuitukaapelit ja linkkimastot! Kamala kriisin alku, Rakas Jumala.

Jotain toivoa sentään näen, mikä antaa tulevaisuususkoa. Demarit näet kyllä on Meidän puolella tässä asiassa. Ne on tehneet paljon sijoituksia ay-liikkeen kautta kasvukeskuksissa oleviin tontteihin, ja niiden arvo romahtaa, jos väestöä ei saada pakotettua muuttamaan kaupunkeihin.

Meillä on demarien kanssa yhteinen etu, Rakas Jumala, koska keskusta taas hoitaa omien rahoituskanaviensa ja yrityskoplailujensa kautta demaritonttien kehittämistä. Ja vihreätkin on Meidän puolella, ne kun haluaa suojella ympäristöä niin ne ei siksi tahdo ihmisten liikkuvan Suomen luonnossa.

Vaikka voi se kasvukeskuksissa olevan omaisuusmassan arvo romahtaa ihan siksikin, että hallitsematon maahanmuutto synnyttää kaupunkeihin samantapaisia nougou-alueita kuin Ruotsissa.

Varmuuden vuoksi, Rakas Jumala, taidankin kaiken varalta ostaa valtion tuella perustamalleni yritykselle maaseudulta tontteja ja mökkejä.

 


¤

PÄIVITYS 30.10.2017 klo 12:16: Ingressi (tieto Sanan vuotajasta, Veli Välisestä) ja kuvatiedot lisätty.
¤

Kuva: Nyki m (CC BY 3.0) via Wikimedia Commons, Pixabay. Kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen.

2 KOMMENTTIA

  1. Näin pitkällä ollaan. Facistinen ”pappisvalta” latelee tappouhkauksia ja kiristää Suomessa itsenäisesti ajattelevia naisihmisiä, jotka hakevat oikeutta pienelle ihmiselle yhteisten varojen kähmijöiden mellastaessa helppoa rahaa-bisneksineen. Onko tällainen rosvoilu rehellistä työntekoa? Yhteisöllisyyden peräänhän on huudeltu, kun lähihoitajat joutuivat luopumaan lomarahoistaan köyhien lastensa menetykseksi. Tuntuu se käsite olevan tarkoitettu vain joillekin tässä yhteiskunnassa.
    Huulipunavitsi : ” Saako sinut sitoa sänkyyn ja haluatko huulipunaa – hoitotahto päättää, kun et itse enää pysty”. on todella (arvo)pohjanoteerausuhkaus. ”Papistommehan” saa niin hyvää avustusta tällaiseen kiristystoimintaansa nyt uudelta hybriditoimistolta, jonka omille vitseilleen naureskelevat kynäilijät elävät kai sisäisesti jossain Marsissa, irti pienen ihmisen todellisuudesta.” Paritus, uhkapeli ja kannabis” antavat aikuisviihteenä näille hybridivitsinikkareille tietenkin potkua ja jännitystä ja kiksejä toiminnalle. Ei mitään uutta auringon alla. Olemme saaneet Gestapon ja Stasin kilpailijan lopultakin tänne maahan, jossa valitettavan moni vielä nukkuu prinsessa Ruususen unta. Ai niin – sata vuottahan on kulunut – olisiko jo aika herätä pieni ihminen?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here