Facebook-julkaisujen faktantarkastajana (ja tuomarina) toimiva, valtamedian ”voittoa tavoittelemattomana” esittelemä saksalainen tutkivien journalistien kollektiivi Correctiv ei kerro yleisölle, miten se muodostaa käyttämänsä määritelmän ”valeuutinen” (fake news).

Ryhmän johtaja David Schraven tanssii useissa häissä samaan aikaan: hän on perustanut Correctiv-järjestön oheen Reportenfabrik-organisaation, joka esittelee itsensä ”Journalistikouluna kaikille” ja kertoo haluavansa ”olla mukana muodostamassa toimituksellista yhteisöä ei-journalistien ja journalistien pätevöittämisellä”.

Toiminta nostaa esiin useita kysymyksiä, joihin johtaja Schraven ei osaa tai halua antaa vastauksia. Epäavoimuus on herättänyt vastalauseita toiminnan alkamisesta lähtien.

Correctiv (ei) vastaa

UKK-osiossa Correctiven sivustolla Schraven vastaa joihinkin esitettyihin kysymyksiin.

Kysymykseen ”Sensuroitteko sisältöä?” Schraven vastaa:

”Emme sensuroi. Sensuuria harrastavat vain valtiolliset toimijat. Me olemme toimintaamme sisältyvistä ongelmista tietoisia. Me näemme sen vaarana, että joidenkin mielipiteitä pidetään yhteiskunnallisesti sopimattomampina kuin toisten mielipiteitä.

Ensinnäkään me emme arvota tai tutki mielipiteitä niiden suosituimmuusasteen mukaan vaan tämä tehdään ensi kädessä muiden Facebook-käyttäjien ilmiantojen perusteella ja lisäksi näiden päivitysten tulee saavuttaa tietty levinneisyys, jotta toimiin tartutaan. Toiseksi – ja tämä on ratkaisevaa – me emme tutki asioiden kannatusta vaan faktoja ja faktaoletuksia.”

Schravenilta kysyttiin myös, millä kriteereillä Correctiv puuttuu päivityksiin ja tekeekö se eron mielipiteen ja todenperäisyysoletuksen välillä. Koska näillä kahdella asialla on epäselvät rajat, joita ei usein kyetä lainkaan erottamaan, kysymystä tukemaan annettiin muutama esimerkki:

˜ Trump vaarantaa demokratian.
˜ Angela Merkel on USA:n marionetti.
˜ Putin vaarantaa Euroopan turvallisuuden.

Millä perusteilla Correctiv erottelee mielipiteen ja todenperäisyysoletuksen toisistaan? Milloin päivitys joutuu faktantarkistukseen, milloin ei?

Jos mielipiteiden ei ole tarkoitus joutua Correctiven arvottelun – tai sensuurin – kohteeksi, olisi syytä selvittää mielipiteiden rajat ennen toimintaa.

Kuka keksi totuuden?

Jotkut Fb-päivitykset ovat selvästi todenperäisoletuksia ja syytä tarkastaa, etenkin jos useat käyttäjät ovat tehneet ilmoituksia. Mikä määrittää sen pisteen, joka saa Correctiven tutkimaan Fb-julkaisua?

˜ Venäjä manipuloi USA:n presidentinvaaleja.
˜ 9/11-iskut olivat sisäpiirin tekemiä.
˜ Assad on harjoittanut kaasuiskuja omaa kansaansa vastaan.
˜ Ukrainan sisällissodan aloittaja ei ollut Venäjä vaan Kiova.

Näille todenperäisyysolettamuksille on kaikille yhteistä se, että ne väittävät jotain kiistanalaisista – poliittisesti tulenaroista – aiheista, joista ei ole muodostunut yleisesti hyväksyttyä totuutta. Mitkä ovat ”valeuutisen” kriteerit?

Correctiv etsii Fb:sta ”valeuutisia”. Jos Correctiv päättää ”totuuden” ja ”valheen” välillä esimerkkien kaltaisissa tapauksissa, yleisen mielipiteen muovaamaa todellisuutta luo yhden miehen johtama ryhmä, jota – kuten myöhemmässä käy ilmi – rahoittavat vaikutusvaltaiset tahot.

Rajoitetaanko sananvapautta mututuntumalla?

Schravenille esitettiin kaikki edellä mainitut kysymykset ja esimerkit, joista odotettiin faktantarkistusta – molemmista joukoista esimerkkejä on varmuudella tehty laskematon määrä ilmiantoja. Schravenilta kysyttiin myös, onko Correctivella mahdollisesti vielä muita kriteereitä ennen kuin faktantarkistus aloitetaan.

Schraven vastasi lyhyesti ja ytimekkäästi:

”En halua kommentoida tällä kertaa enempää”, mutta lievensi sanomaansa lisäämällä ”ehkä myöhemmin, kun olemme niin pitkällä”. Schraven kertoi vielä, että ”spekulointi joidenkin asioiden todenperäisyydellä ja niiden kritisoiminen ei tuo keskusteluun mitään uutta. Minä keskityn mieluummin tekoihin kuin spekulointiin.”

Tällä lausumalla Schraven teki selväksi, ettei Correctiv-organisaatiolla ole minkäänlaisia kriteereitä tekemäänsä vaikutuksiltaan erittäin kauaskantoiseen työhön. Toista ei ole ilman ensimmäistä!

Organisaation työntekijät tarvitsevat erittäin selvät kirjalliset säännöt tai ohjesäännön, jonka mukaan toimia taistelussaan valeuutisrintamalla. Tärkeintä lienee näiden sääntöjen sisältö ja läpinäkyvyys. Järjestön ajaman agendan täytyy selvitä myös Fb-käyttäjille kentällä eikä piiloutua Correctiv-järjestön poteroihin.

Tätä Schraven ei ole kommentoinut.

Facebook-sensuurin salaiset kriteerit

Vastaavia ongelmia kuin valeuutissensuurissa on yleisessä Fb-sensuurissa. Facebook poistaa päivittäin lukemattomat määrät tekstipäivityksiä, kuvia ja videoita, jotka on tunnistettu kohtuuttomiksi tai väkivaltaisiksi.

Saksalainen Süddeutsche Zeitung -lehti kertoi ensimmäisenä joulukuussa vuonna 2016 yksinoikeudella tietoja ”Berliinin jäteryhmän” toiminnasta. 600 hengen ryhmä ei ole suoraan Facebookin alaisuudessa, vaan ylikansallisen mediakorporaatio Bertelsmannin tytäryhtiön Arvaton suojissa.

Tässäkin lehtijutussa mainitaan, että kriteerit sensuurille ovat salaisia. Vain muutamia ehtoja paljastetaan. Lehti siteeraa sisäpiiriläistä, joka kertoo sääntöjen olevan läpinäkymättömiä ja muuttuvan jatkuvasti. Sensuurilinjaa kuvaillaan ”yrityksen sisäisesti muotoilluksi sananvapaudeksi”. Jokainen työntekijä tarkistaa päivässä pari tuhatta päivitystä, joita muut käyttäjät ovat ilmiantaneet.

Kansainvälisen kampanjan vaikutusvaltaiset tukijat

Kuten valeuutiskampanja, myös Facebookin vihapuhekampanja on kansainvälinen, eikä kukaan tiedä, kuka ja miten kampanjan säännöt on luonut.

Jäljet johtavat journalistikouluun USA:n Floridassa: Poynter-instituutti on vuodesta 2015 alkaen johtanut ”Kansainvälinen faktantarkistusverkosto” -nimistä (International Fact-Checking Network) projektia, jossa ovat mukana mm. jättiuutistoimistot Associated Press (AP) ja The American Broadcasting Company (ABC).

Poynterin faktantarkistusprojektin johtolankana on ”kansallinen demokratian edistäminen” (National Endowment for Democracy). Tätä demokratian rakennustyömaata tukevat mm. Yhdysvaltain hallitus, Gates-instituutti, Google ja George Soroksen Open Society -säätiö.

Valeuutisten ja vihapuheen vastaista kampanjaa johtaa USA:n hallitus ja hallitusta hallitseva eliitti.

Mediat, jotka haluavat tukea tai olla mukana valeuutis/vihapuhekampanjassa voivat liittyä jäseniksi ja saavat ”luotettavaksi sertifioidun” statuksen. Facebook antaa faktantarkistusoikeuden vain järjestön hyväksymille medioille ja jäsenille. Facebook ilmoitti asiasta tiedotteessaan seuraavaa:

”Olemme aloittaneet ohjelman, jossa faktantarkastajana toimivat ulkoiset toimijat. Nämä organisaatiot ovat hyväksyneet Poynterin kansainväliset faktantarkistusperiaatteet (International Fact-Checking Network fact-checkers’ code of principles). Kun joku taho, toimija tai järjestö on hyväksynyt Poynterin ohjelman säännöt, se tai ne voivat toimia Fb-faktantarkastajina.”

Onko Correctiv vale-valeuutispoliisi?

Correctiv on myös hyväksynyt Poynterin säännöt ja saanut sertifikaatin. Tässä asiassa voi tulla pian seinä vastaan, sillä kaikkien kohtien – joissa on mainittu myös ”selvä ja läpinäkyvä säännöstö faktanselvitykseen” – noudattaminen katsotaan pakolliseksi jokaiselle osallistujataholle.

Correctiv ei ole vielä tähän päivään asti selventänyt toimintamallejaan tai kriteerejään faktantarkistuksessa Fb-yleisölle – jota se sensuroi. Tämän sääntörikkomuksen tulisi estää Correctiven toiminta yhteistyössä niin Poynterin kuin Fb:nkin kanssa.

Schraven itse näkee asian toisin tai epäselvänä. Mediaportaali Meedialle hän vastasi asiasta kysyttäessä seuraavasti:

”Poynterilla on erittäin mainiot kriteerit. Näillä säännöillä pystyy määrittämään erittäin hyvin, mikä on valetta. Totta kai asiaan jää aina määritysongelmia, epäselvyyksiä ja epämääräisyyksiä, mutta ydin on siinä, ettei etsitä mielipiteitä vaan tarkistetaan faktoja.”

Kuitenkin Poynterin ”erittäin mainioissa kriteereissä” määritellään vain instituutin vaatimukset, joita faktanselvittäjän tulee täyttää osallistuakseen ohjelmaan. Nämä säännöt ovat helposti ymmärrettäviä: riippumattomuus, läpinäkyvyys suhteessa tekijöihin, rahoitukseen ja omien virheiden korjaamiseen.

Correctiv ei valvo valtamediaa

Niin kauan kuin valtamedian vakiintuneet lehdet ja mediatalot ilmoittavat pitävänsä Poynterin säännöistä kiinni, ei valtamedian suhteen tunneta luottamuskriisiä. Correctiv ei ole kiinnostunut valtamedian tekemisistä.

Kysymykseen ”Miksi järjestö ei puutu Facebook-käyttäjien valtamediasta tekemiin ilmiantoihin?” Schraven vastasi seuraavasti:

”Hyvä kysymys. Minä uskon, että tuonkin on tapahduttava, kun olemme niin pitkällä. Pääsääntöisesti kaikki tutkitaan. Toisaalta klassisella medialla on jo itsessään melko kattava itsekontrolli: julkisen sanan neuvosto, lukijakirjeet ja muitakin tapoja. Minä luotan yksinkertaisesti siihen, että tämä itsekontrolli toimii, ja näin säästämme suuren määrän työtä. Jos joku tekee suuremman munauksen, se joutuu julkisen sanan neuvoston käsittelyyn.”

Samaa kommentoi myös valtamediakriittinen vapaa journalisti Stefan Niggemeier:

”Jos vakiintunut media johtaa tätä taistelua disinformaatiota vastaan kaikessa laajuudessaan, on kyseessä taistelu ”me vastaan he”. Minkälaisen vaikutuksen se aiheuttaisi, jos valtamedian kollegat kävisivät toistensa kimppuun ja samalla unohtaisivat kaikki epämääräiset USA-sivustot, valtamedian vastaiset sivustot ja yksityishenkilöt internetissä?

Tällä hetkellä valeuutisten pääongelma ei ole sisältö vaan niiden julkaisijat. Tätä pohjaa vasten heillä ei ole mitään mahdollisuutta voittaa tätä taistelua.”

Ongelma koko valeuutistaistelussa on juuri tämä ”he vastaan me” -asetelma, ja tämän Correctiv-johtaja Schraven on sisäistänyt täysin.

Totuus löytyy seuraamalla rahaa

Correctiven rahoitus selviää järjestön sivulta nopeasti: Järjestön tukijoina on kuuluisia järjestöjä, valtion viranomaisia ja tunnettuja yrityksiä. Lista on pitkä ja rahaa budjettiin tulee myös lahjoituksina yksityishenkilöiltä, vaikka lahjoitusten osuus on muihin tulolähteisiin verrattuna mitätön.

¤
Lahjoittajalista (2016)Tahot, jotka ovat antaneet Correctiv-järjestölle yli 1000 €

 • Brost-Stiftung (yksityinen säätiö) 925 000 €
 • Stichting Adessium (yksityinen säätiö) 114 000 €
 • Schöpflin Stiftung (yksityinen säätiö) 103 900 €
 • Deutsche Bank AG (liikepankki) 54 750 €
 • Stiftung Vielfalt und Partizipation gGmbH/Vor Ort NRW LfM-Stiftung für Lokaljournalismus (paikallisjournalismia tukeva säätiö) 51 900 €
 • Rudolf Augstein Stiftung (yksityinen säätiö) 35 000 €
 • Open Society Foundations (Soros-johtoinen säätiö) 26 884 €
 • Bundeszentrale für politische Bildung (Saksan liittotasavallan poliittisen koulutuksen keskus) 19 350 €
 • GLS Treuhand e.V. (yksityinen säätiö) 18 500 €
 • RTL Television GmbH (kaupallinen mediakonserni) 12 014 €
 • Journalismfund.eu (EU-rahoitteinen journalistisäätiö) 10 000 €
 • Google Germany GmbH (hakukoneyritys) 9758 €
 • Zweites Deutsches Fernsehen (valtiollinen mediakonserni) 5000 €
 • Verband der PSD Banken e.V. (pankkien järjestö) 5000 €
 • Deutsche Gesellschaft für Informationsfreiheit e.V. (tiedonvälityksen vapautta edistävä järjestö) 4760 €
 • jne.

 

On selvästi nähtävissä, että Correctiv-organisaatiota tukevat vastaavat toimijat kuin kaiken sensuurin ydintä, Poynteria – sillä erotuksella, että Saksassa asialla ovat mediatalot. Mielenkiintoisia lisiä listassa ovat JournalismFund.eu ja (viimeisenä yllä listattu) tiedonvälityksen vapauden puolesta taisteleva järjestö Deutsche Gesellschaft für Informationsfreiheit e.V.

Sivulta käy selvästi ilmi toiminnan kannattavuuden parantuneen huimasti vuonna 2015 lahjoittajien määrän ja summien kasvun myötä. Vuonna 2016 kannattavuus on suorastaan räjähtänyt kasvuun, mikä näkyy myös napamiesten palkoissa. Vielä vuonna 2014 päämiehet ansaitsivat maltilliset määrät euroja, mutta seuraavana vuonna palkat kohosivat jo huippuluokkiin ja hyvin ansaitsevien määräkin lisääntyi:

Vuonna 2014 vain 36 338 euroa tienannut Schraven nosti vuonna 2015 palkkaa jo 111 038 euroa – siis yli kolminkertaisen summan edelliseen vuoteen verrattuna. Christian Humborg pisti vielä paremmaksi ja kuusinkertaisti palkkansa yhden Correctiv-vuoden aikana 14 167 eurosta 88 200 euroon. Raskaan sarjan uusi tulokas, Markus Grill tienasi vuonna 2015 Correctivessa 87 500 euroa.

¤

Kommentti

Kaiken kaikkiaan on todettava, että ”He vastaan Me” -sensuuritaistelu vihapuheita ja valeuutisia vastaan on merkittävä kansantalouden nostaja ja työllistäjä epämääräisistä säännöksistään huolimatta.

Hyvät kansalaiset!

Jatkakaa kirjoitteluanne, jotta talous nousee uusiin ennätyksiin ja maailma pelastuu!

— J”H”H

¤

¤

Aiheesta aiemmin Vastavalkeassa

Facebookista uusi inkvisitio

¤

Pääasialliset lähteet

Correctiv https://correctiv.org

Poynter https://www.poynter.org

Meedia (23.01.2017): Correctiv-Chef David Schraven: „Wir sind kein Dienstleister. Wir arbeiten nicht für, sondern auf Facebook“ http://meedia.de/2017/01/23/correctiv-chef-david-schraven-wir-sind-kein-dienstleister-wir-arbeiten-nicht-fuer-sondern-auf-facebook/

von Reinbold, Fabian | Der Spiegel (15.1.2017): Deutsches Recherchebüro soll Falschmeldungen auf Facebook richtigstellen http://www.spiegel.de/netzwelt/web/facebook-correctiv-soll-fake-news-richtigstellen-a-1130014.html
¤

Kuva (uudrajattu): VOA News (CC0) via Wikimedia Commons

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

93 KOMMENTTIA

 1. Vaikuttaisi lähinnä kirkolliseen anekauppaan verrattavalta järjestelmältä. Kun liityt jäseneksi, olet vapaa faktantarkastuksesta, ja voit kaikessa rauhassa nimitellä kilpailijaasi valemediaksi.

  Näinhän homma Suomessakin toimii. Ylimääräisen kiemuran täällä tuo itse Donald Trump, joka nimittää valemedioiksi tunnettuja valtamedioita, kuten CNN ja BBC. Suomen valtamediat kopioivat uutisensa näistä Trumpin normittamista valemedioista, ja väittävät vakavalla naamalla olevansa totuusmedioita.

  Ylen tuleva uutis- ja ajankohtaistoiminnan toimituksen vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen puhui Ykkös-aamussa lähteistä, jotka kuulemma ovat esillä ja mahdollistavat uutisen tarkistuksen. Minä en ole valtamediassa juurikaan nähnyt esitettävän lähteitä. Ehkä ne nyt tulevat Yleen, sukupuolineutraalin ammattinimikekäytännön ohella.

  Hupaisuuden huippu todella on se, että sellaisia medioita kuin meidän Vastavalkeamme nimitellään valemedioiksi, vaikka me yhtenä harvoista medioista lähteistämme tarkasti artikkelimme.

  Valtamedian touhu on lähinnä sekopäistä, ja sen uskottavuuspisteet tosiaan kummastuttavat.

 2. Kiitos Hämis tästä selventävästä artikkelistasi. Artikkeli on hyvää lukemista medialukutaitoa opetteleville.

  * Sama fakta sopii moneen teoriaan.

  Tauno, kaikki hallitukset valehtelevat. Koska käytämme paljon hallitusten omia asiakirjoja, ei ihme että meitä syytetään valemediaksi toistaessamme mitä hallitus on asiakirjoihinsa tallentanut 😉

 3. Höh,tässä mitään tutkimuksia tarvita.Yle,HS,AL ainoat totuus mediat,suurinpiirtein muut on ”valtaeliitin” toimesta ”todistettu”valemedioiksi” tai keltaisiksi sivustoiksi 🙂

  • http://www.globalresearch.ca/spanish-air-controller-kiev-borispol-airport-ukraine-military-shot-down-boeing-mh17/5391888

   Tässä taas valeuutinen? Kuka näitä oikein keksii ellei CIA ja Nato-trollit?

   Sinänsä aika monet vielä levittävät tarinaa joulupukista, jeesuksesta ja jumalasta. Kuka niihin oikein uskoo?
   No, ainakin hallituksen Sipilä ja Soini.
   Eikö näiden satusetien aika ole jo ohitse?

   Aikoinaan maa oli pannukakku, mutta ei enää!! Sitkeästi siihenkin uskottiin.

   • Tuossa Globalin Res uutisessa on mielenkiintoista, että siinä mainitaan matkustajakoneen poikenneen reitiltään ja ensimmäinen twiitti on 10.21. Lisäksi twitteristi mainitsee lentokoneeseen osuneen ohjuksen ja se näkyisi vain sotilastutkassa. Ukraina taisi mainta, että kaikki sen tutkat olivat pois päältä tuona kyseisenä päivänä. Tarkoittaen ehkä kuitenkin vain sotilastutkia. Lennonjohtohan toimi normaalisti. Lähettikö Ukraina sotilastutkatietonsa Hollannin tutkintaviranonaisille?

    • Kello 10:xx selvisi vihdoin. Se on Malesian aikaa. Jotain kuitenkin tapahtui jo klo 10:15. Malesian lentoyhtiöllä väärä aika vai DSB( Dutch Safety Board) laittoi koneen lähemmäs oletettua ohjuksen laukaisupaikkaa??

     Jos koneeseen osui jo 10:15 niin ohjus ei olisi yltänyt siihen. (Bcat, JIT laukaisupaikka? )

     Katselkaapa virallisesta dokumentista eri värillä merkityt koneen osien putoamispaikat. Hollantilaiset sitten osaavat tehdä epäselviä raportteja!!!
     Vai onko SBU hiukan säädellyt aikoja paremmiksi?

 4. Correctiv on valtaeliitin ja valtamedian luoma veroja maksamaton ikään kuin yleishyödyllinen mutta kuotenkin yksityinen media- ja nettipoliisi.

  Se on järjestelmä, jonka avulla valtaeliitti ja valtavirtamedia yrittävät kahlita vapaata tiedonvälitystä, internetiä ja saada kilpailevat ja vaihtoehtoja tarjoavat mediat kuriin ja alistetuiksi sekä institutionalisoida ja legitimisoida vallan rakenteet, valtavirtamedia ja niiden esittämät mielipiteet ja journalismin.

  Correctivin kaltainen valtaeliitin ja valtamedian etäispesäke oli odotettavissa.

  Suomessa nähtiin kuinka valtamedia menetti uskottavuutensa kun se ei pystynyt puolustamaan manipulatiivista ja propagandistista yhden totuuden valta- ja intressijournalismiaan ja kuinka se vajosi naurettavalle epäeettiselle ja epäjournalistiselle tasolle ryhtyessään informaatio- ja mediasotaan haukkumaan, halveksimaan, syyttämään, mustamaalaamaan vaihtoehtomedioita ja kehumaan itseään ilman minkäänlaista journalistista otetta ja argumentaatiota.

  USAssakin valtamedian uskottavuus on heikoilla. Siellä presidentti Trump on rohkeasti paljastanut tietoisesti ja tietämättään valtaeliitin ja valtamedian kytkyt. Trump on asettunut puolustamaan itseään kun valtaeliitti ja valtamedia ovat ryhtyneet tehtailemaan valeuutisia ja juttuja presidentistä saadakseen presidentin toimimaan niin kuin valtaeliitti ja valtamedia haluaisivat.

  Correctiv on yksityinen valtaeliitin ja kaupallisen valtamedian oma Hybridikeskus, joka toimii moraalin ja moralistin asein. Tämän lisäksi valtaeliitillä on sitten vielä oma julkisrahotteinen sotilaallinen Hybridikeskus, jolla on aivan samat yhden totuuden tavoitteet, mutta jolla on keinoinaan väkivalta, uhkaus, painostus, jopa tappaminen.

  • Nimenomaan yksityinen media- ja vihapuhepoliisi. Joka kaupan päälle (sanavalinta tahallinen) ei paljasta sensuurikriteereitään.

   Hra Correctiv on ilmoittanut: ””spekulointi joidenkin asioiden todenperäisyydellä ja niiden kritisoiminen ei tuo keskusteluun mitään uutta. Minä keskityn mieluummin tekoihin kuin spekulointiin.” mikä saa ihmettelemään miten Correctiv-osasto on ajatellut keskustelun sujuvan jos asioiden todenperäisyydestä ei saa keskustella eikä kritisoiminenkaan ole sallittua.

   Correctivin kantavan ajatuksen täytyy siten olla nimenomaan keskustelun tukahduttaminen.

   • Niinpä. Mitä muuta oikeastaan sionistilakeija Hra Corretiv’ilta voisikaan odottaa kuin nöyrää alamaisuutta. Ja sehän tarkoittaa että omat aivot narikkaan.

 5. ’..Correctiv ei ole kiinnostunut valtamedian tekemisistä.
  Kysymykseen ”Miksi järjestö ei puutu Facebook-käyttäjien valtamediasta tekemiin ilmiantoihin?” Schraven vastasi seuraavasti:
  ”Hyvä kysymys. Minä uskon, että tuonkin on tapahduttava, kun olemme niin pitkällä….” ’

  Juupa juu… kun olemme niin pitkällä … taitaa jäädä sanahelinäksi. Eipä taida tuon ’ristiretken’ aika koskaan tulla. Melkein voi sanoa, että ”oliko herra Schravenilla muitakin hupaisia tarinoita.”
  Kun raha johtaa ja kun syötte sen leipää joilla sitä on, niin ettehän te sitä voi kontrolloida, hyvä herra Schraven!
  Ja teitä ilmaiselta ’soros-lautaselta’ syöviä ’schraveneita’ riittää ja te nimitätte sitä vain omaksi tuottoisaksi bisnekseksi. Moraali siinä uhrataan mutta sehän on teille tuntematon ja merkityksetön asia.
  Paras olisi ettette söisi kenenkään ’säätiön’ tai pankin tarjoamalta lautaselta niin voisitte toimia vapaasti ja oikeudenmukaisesti ja lopettaa tuon pashanjauhamisen ja läpinäkyvän huijauksenne.
  http://beta.oikeamedia.com/o1-41052

 6. Hesari sairastui valtaeliitti- ja valtamedia-asemaansa, mistä seurasi aivan mielipuolinen (epä)journalismi.

  Ennen kuin Hesari alkoi haukkua, halveksia, mustamaalata vaihtoehtomedioita, Hesari halveksi ja haukkui nettipuolella keskusteluissa ensin omia asiakkaitaan, niitä lukijoitaan, tilaajiaan, mainostajiaan, jotka eivät olleet Hesarin NATO-pakkosyötön manipuloitavissa.

  Luonnollista, että älykkäät lukijat, tilaajat, mainostajat hylkäsivät Hesarin, mistä seurasi Sanoma Oyn/Hesarin talouden jyrkkä syöksykierre.

  Siitä seurasi sitten Hesarin paniikki ja Hesari alkoi haukkua, halveksia, mustamaalata vaihtoehtomedioita ja siirsi natottamisvastuun kokoomuksen avulla julkisesti rahoitetulle YLElle.

  • On tässä tätä Katalonian äänestys -debattia seuratessa tullut ihmeteltyä miten itsensä demokratian puoltajaksi mieltävä toimittaja (tai median kuluttaja) voi kirjoittaa juttuja/kommentteja joissa käytännössä vastustetaan kansanäänestyksiä.

   • Mit Staatsgewalt gegen die Unabhängigkeit – Spanien ordnet Polizisten für Einsatz an Wahlkabinen ab — With state power against independence – Spain orders policemen for deployment at election booths — Valtiovalta vastustaa itsenäistymistä, poliisit asemiin vaalipaikoilla ja takaavat ettei mitään reilua ja menestyksekästä äänestystä tule tapahtumaan.
    Am 1. Oktober wollen die Katalanen per Referendum über ihre Unabhängigkeit abstimmen. Spaniens Zentralregierung setzt derweil alles daran, dies zu verhindern. Zuletzt ordnete sie die Besetzung der Wahllokale an und übte Druck auf die Referendumshelfer aus.
    Ein Regierungssprecher bestätigte, dass die regionale Polizei angewiesen worden sei, ab Freitag die Kontrolle über alle Wahllokale zu übernehmen:
    ”Wir können heute bestätigen, dass es kein erfolgreiches Referendum in Katalonien geben wird.“
    https://deutsch.rt.com/europa/58158-mit-staatsgewalt-gegen-unabhangigkeit-madrid-barcelona-polizei-wahl/

    Tämä herättää varmuudella laajan vastareaktion EU-politiikkaa kohtaan.
    Paavo Väyrynen: On koittamassa globalisaation jälkeinen kausi
    Kansallisvaltioita on ryhdyttävä vahvistamaan.
    https://mvlehti.net/2017/10/01/paavo-vayrynen-on-koittamassa-globalisaation-jalkeinen-kausi/

    • Tässä vielä linkin artikkelista lisää mausteita keittoon:
     Assange: Todellinen uhka Yhdysvalloille ei ole Venäjä vaan Israel
     ”Venäjän toimet omalla ovellansa Itä-Euroopassa eivät todellakaan uhkaa Yhdysvaltoja tai mitään todellista elintärkeää etua.
     Moskova ei myöskään uhkaa Yhdysvaltoja väliintulollaan Syyrian hallituksen puolesta Lähi-idässä.

     Antisemitismi-lakialoite (USA) tekee juutalaisista ja juutalaisten eduista laillisesti suojatun luokan, joka on immuuni kaikelle kritiikkille. ”Sananvapaus” tarkoittaa käytännössä, että voit polttaa Amerikan lipun, myydä pornografiaa, hyökätä kristinuskoa vastaan mitä halpamaisimmin keinoin tai arvostella Washingtonin hallitusta kuten haluat, mutta et arvostella Israelia, mikäli et halua pudota oikeuskäytännön loukkuun. Laki on merkittävä askel eteenpäin, kun Israelin toimiin kohdistuva vastustus ja kriittinen arvostelu määritellään viharikokseksi.”
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=158672
     Kaipa sama ’tehdään niin kuin rosvot määräilee’ – käytäntö tulee pian voimaan EU:ssa-kin?

    • Espanjan poliisi kävi hakkaamassa katalonialaisia koska katalonialaiset halusivat toteuttaa demokratiaa kansanäänestyksellä.
     Katalonialaisten demokratiausko varmaan koheni huikeasti…

  • Re: Riikka Söyring Mon, 02 Oct 2017 10:25:11 +0300

   Demokratiauskosta en tiedä, mutta ainakin se karkotti uurnilta kaikki espanjamieliset äänestäjät. Ne jotka olisivat valmiita pysymään osana Espanjaa ja lähettämään veronsa Madridiin, jotta se voisi palkata lisää mellakkapoliiseja Kataloniaan.

   Nyt äänestystulos ei niinkään kerro itsenäisyyden kannatuksesta vaan siitä, kuinka moni katalonialainen on valmis lähtemään kadulle itsenäisyyden puolesta! — Ei pidä katsoa äänten jakaumaa, prosentteja, vaan sitä, kuinka moni kävi äänestämässä pamputtavia poliiseja uhmaten!

   • Tästä opimme myös että ”herkällä korvalla kansalaisia kuuntelevat hallitukset” lähettävät vielä herkemmin poliisin ja armeijan kaduille estämään kansalaisten ääntä kuulumasta.

    Lähes puolet äänioikeutetuista uhmasi Madridia toteuttaakseen poliittisia oikeuksiaan: 90 % äänesti kyllä itsenäistymiselle.

    Suur-Savo ja Karjala voisivat järjestää neuvoa antavan kansanäänestyksen Suomesta irtautumiseksi. Lappiakin varmaan kiinnostaisi 😀

   • Tämä on EU:
    Nykymenoa Euroopan Unionissa, kun vaalit! Espanjassa sisäministeri määräsi poliisin ja kansalliskaartin kaduille ja äänestyspaikoille äänestäjia peloittelemaan ja ääniä varastamaan.

    Suomessa sisäministeri määräsi poliisin nettiin vääriä mielipiteitä poistamaan ja tilejä sulkemaan. Älä äänestä väärää henkilöä tai levitä väärän presidenttiehdokkaan mielipiteitä. Netti pelottaa monia, etenkin vallassa olevia. Vaalithan ne ovat Suomessakin kohta ja sitä ennen täytyisi twitter ja YouTube siivota!

  • Re: Riikka Söyring 2.10.2017 at 12:31

   Emme usein tule ajatelleeksi, että ihmisoikeuksia, jotka oikeastaan ovat ihmisvapauksia, ei voi rajoittaa perustuslailla tai lainsäädännöllä.

   Yhdistymisvapaus
   Kansalaisilla on vapaus yhdistyä valtioksi niin halutessaan. — Perustuslaillinen valtio voi ylipäätään olla olemassa vain sen takia, että joukko kansalaisia on käyttänyt tätä yhdistymisvapauttaan ja yhdistynyt valtioksi.

   Omistusoikeus
   Vapaudet eivät tietenkään koske sellaisia luontokappaleita, jotka ovat toisen omistamia. Karja, kotieläimet, luonto. Ne useinkin ovat toisen omaisuutta. — Myös orjat ovat toisen omaisuutta eikä niillä ole vapauksia. Siten esimerkiksi kansalaiset, jotka ovat luovuttaneet vapautensa valtiolle ja näin tulleet oman valtionsa orjiksi, eivät tietenkään voi harjoittaa yhdistymisvapautta, omistusoikeutta tai mitään muitakaan ihmisvapauksia.

   • Mitenkähän mahtaisi käydä sille omaisuusmassalle, joka on Suomen alueelta halavalla pantu haisemaan ulkomaille, omistajat on nyt viimeisen 22 vuoden aikana jo muualla… lista on pitkä.

 7. Monenlaisia muitakin projekteja meneillään… tässä yksi mielenkiintoinen artikkeli

  Mind Rape — Lasha Darkmoon, October 1, 2017 Articles, Other Writers
  MASS  DEMORALIZATION AND THE SYSTEMATIC CREATION OF DESPAIR
  Mielen raiskaus — MASSOJEN MORAALIN TUHOAMINEN JA EPÄTOIVON SYSTEEMAATTINEN LUOMINEN

  Willi Münzenberg summed up the Frankfurt School’s long-term operation thus:
  “We must organise the intellectuals and use them to make Western civilization stink. Only then, after they have corrupted all its values and made life impossible, can we impose the dictatorship of the proletariat.” 
  https://www.darkmoon.me/2017/mind-rape/

  Willi Münzenberg tiivisti Frankfurtin koulun pitkän aikavälin operaation näin:
  ”Meidän on järjestettävä ja luotava älymystöpiirejä ja käytettävä niitä apuna länsimaisen sivilisaation mädättämisessä. Vasta sitten, kun he ovat onnistuneet turmelemaan kaikki sen arvot ja tehneet elämän mahdottomaksi, voimme asettaa proletariaatin diktatuurin. ”

  • Tuota mädätystyötä tekemään on valjastettu koulut, yliopistot ja koko valta-VALE-media.

 8. Taisi tulla hybridiosaajille töitä Katalonian kansanäänestysuutisten lajittelussa. Tuo kansanäänestys antoi esimakua EU’n demokratiasta. Kunhan pöly laskeutuu, meillä on vain hyviä uutisia tarjolla, miten EU-demokratian kaappaus torujuttiin. Saatiin ainakin vertailukohtaa Krimin kansanäänestykseen.

  • Saipa NWO- ja EU-eliitti turpiin ja oikein kunnolla matadorien maassa. Pantiin ’Iso härkä’ kunnolla kanveesiin.
   Hyvä alku tämä on Euoopan vapautumiselle. Mutta Merkel&Macron sionistikaksikko ei hellitä helpolla. Kova työsarka edessä meillä muilla ’katalaaneilla’.

   • Syntyykö maailmanvalta mahdollisen Euroopan sisällissodan kautta?
    Globalisaation huipentumaa suunnitellaan
    Kansallisvaltioiden alasajoon viitaten Tšekeistä hiljattain presidentin tehtävät jättänyt Vaclav Klaus merkittävänä EU-kriitikkona pitää Euroopan unionia demokratian irvikuvana. Hänen mukaansa ylikansallinen demokraattinen päätöksenteko ei ole mahdollista sillä demokratiaan, eli kansan valtaan, tarvitaan jo määritelmällisesti kansa. EU:n kantavia ongelmia onkin hänen mukaansa kansallisvaltioiden tietoinen alasajo.2
    http://magneettimedia.com/syntyyko-maailmanvalta-mahdollisen-euroopan-sisallissodan-kautta/
    Mielenkiintoinen artikkeli jossa spekuloidaan Euroopan tulevaa kohtaloa. Ajankohtaista asiaa juuri nyt Katalonian tapahtumien jälkeen.

   • Kuule lähettävät armeijan Kataloniaan jos vielä jatkavat itsenäisyydestä unelmoimista. Rahalla tästäkin selviää. Espanjan hallitus varmaan luvannut jo muutaman Etelä-Amerikasta ”löydetyn” aarteen katalaanien päämiehille, jos vähin äänin luopuvat itsenäisyysajatuksista!

  • Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Jokisipilä TS:ssa: ”Vihapuhetta ei edelleenkään ole lainsäädännössämme määritelty. Termistä ei ole olemassa mitään yksiselitteistä, yleisesti hyväksyttyä ja kriittistä tarkastelua kestävää määritelmää. Se ymmärretään niin ristiriitaisilla ja poliittisesti latautuneilla tavoilla, ettei sitä missään nimessä tulisi käyttää julkisen päätöksenteon ohjenuorana, juridisista ratkaisuista puhumattakaan. […] Ajatus siitä, että meidän tulisi ennalta estää joidenkin mielipiteiden ilmaisu, on läpikotaisen epädemokraattinen. Rikoslakimme tarjoaa viranomaisille laajat valtuudet puuttua lainvastaiseen mielipiteenilmaisuun, mutta koska perustuslakimme yksiselitteisesti kieltää ennakkosensuurin, se voi tapahtua vain jälkikäteen. Demokraattisessa valtiossa viranomaisten tehtäviin ei todellakaan kuulu kertoa kansalaisille, mitkä mielipiteet ovat ”eettisesti hyväksyttäviä”.”
   http://www.ts.fi/mielipiteet/kolumnit/3676894/Markku+Jokisipila+Valhetta+on+kaikki+laulut+maan

 9. Tämähän se lystiä on!

  ”LIIKENNE- JA VIESTINTÄMINISTERI Anne Berner (kesk) ei sulje pois valtion tukea Suomen Tietotoimistolle STT:lle.
  Uutistoimisto STT on menettänyt asiakkaitaan, mikä on johtanut taloudellisiin vaikeuksiin. […] STT:n suurimmat omistajat ovat Sanoma Media Finland (33,1 prosenttia), Alma Media (20,6 prosenttia) ja TS-Yhtymä (18 prosenttia).
  Helsingin Sanomat kuuluu Sanoma Media Finland -yhtiöön. ”

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005390530.html?share=f60fba5af6bbd8ef6d1c243b98b5a81e

  Eli mediatalot eivät osta mediatalojejn omistaman STT:n uutisia joten valtio aikoo panna veronmaksajat kustantamaan tämänkin.
  Hyvä sauma vaatia vastineeksi valtion strategisen viestinnän tarjonnan kasvattamista…

  • Suomessa ei toimi ilman valtion tukea kuin viinan ja seksin salakauppiaat ja nekin ovat vaikeuksissa eduskunnan telaketjufeministien kanssa. Eivätkä näiden tulonsiirtojen suurimmat tekijät ole tosiaankaan sosialisteja, vaan kokoomus, Kansallinen Kokoomus. Tuet lasketaan jo miljardeissa.

   Valtiovarainministeriön eläköitynyt kansliapäällikkö Erkki Virtanen kertoi äskettäin, että yritystukia on taas lisätty päinvastaisista puheista huolimatta. Leikkauksia suunnittelemaan perustetaan työryhmä, joka Virtasen mukaan tarkoittaa sitä, että asia haudataan kuusi metriä maan alle. Siis, jos jonkun firman johto on niin helvetin tyhmää, että ei saa firmaansa toimimaan, tulee kansallinen Kokoomus hätiin veromaksajien rahoilla ja kaataa siinä vieressä samalla alalla toimivan toisen firman, joka toimii ilman valtion tukea. Se on sitä kokoomuksen luonnollista kilpailua.

   Mitäs tässä muuta, joo, Valtioneuvosto ja Eduskunta eivät edelleenkään kerro ketä siellä käy kylässä, vaikka KHO niin käski. Pekkarinen hautaa asian maan alle vaatimalla työryhmää miettimään, voidaanko perustaa lobbausrekisteri. Hieno juttu. Voivat itse kertoa ketä käy ja millä asialla. Esmes Taavetti Tahvanainen kävi lobbaamassa talonsa liittymään samanlaista katulamppua kuin naapurilla. Torjuin lobbauksen. Sanoin Taavetille, että asia kuuluu kunnan päättäjille.

  • Mikäli tuollainen tukiajatus tulee, tuota tukea ei pidä jakaa yle-veron päälle, vaan se on otettava ja leikattava yleltä pois. Alentakoon pomojen ja johdon palkkoja siihen. STT on kuitenkin yksityisessä omistuksessa ja haitanneeko tuo, jos kerran ei pärjää yrityssääntöjen mukaan, tälläisille tappiollisille yrityksille on tavattu laittaa konkurssihakemus vetämään.

  • Ja täältä kattava lista Ukrainan aseista.

   http://lynk.my/lYTz

   Transporter Erector Launcher (TEL)
   113
   123
   133
   213
   223
   233
   313
   323
   333
   Transporter Erector Launcher And Radar (TELAR)

   111
   112
   121
   122
   131
   132
   211
   212
   221
   222
   231
   232
   311
   312
   321
   322
   331
   332
   Nuo siis Ukrainan…
   Ja sitten on vielä se Bellingc… Xyz-buk..

 10. Espanjan nykyisellä hallituspuolueella PPllä on diktatorinen ja fasistinen/falangistinen perinne ja menneisyys APnä ja francolaisuudessa.

  Francolaiset eivät koskaan ole hyväksyneet Kataloniaa eivätkä katalonian kieltä saatikka Katalonian itsehallintoa, itsemääräämisoikeutta, itsenäisyyttä.

  Siitä se PPn ja hallituksen viha, rasismi, rotuoppi, hakkaaminen, pidätykset, sorto kumpuavat.

 11. Suomen uuden nato-keskuksen avajaiset näyttävät olevan menossa. Tilaisuudessa puhuu Jens Stoltenberg (nato), Sauli Niinistö (nato), Juha Sipilä (nato) ja Federica Mogherini (nato).

  • Voi herrajestas mikä kopla ja Suomen maaperällä:

   Jens Stoltenberg (Nato) vähät välittää parlamentarismista, demokratiasta, totuudesta, oikeudenmukaisuudesta, rauhasta

   Sauli Niinistö (Nato) vähät välittää parlamentarismista, demokratiasta, totuudesta, oikeudenmukaisuudesta, rauhasta

   Juha Sipilä (Nato) vähät välittää parlamentarismista, demokratiasta, totuudesta, oikeudenmukaisuudesta, rauhasta

   Federica Mogherini (Nato) vähät välittää parlamentarismista, demokratiasta, totuudesta, oikeudenmukaisuudesta, rauhasta.

   • Voi herranjestas,

    missä ovat SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto, Kristilliset, Keskustan yksittäiset kansanedustajat,

    Sauli Niinistö suhmuroi NATOn Hybridiosaamiskeskuksen Suomeen salaa ilman parlamentin käsittelyä eikä Suomi edes kuulu NATOon.

    • ’..missä ovat SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto, Kristilliset, Keskustan yksittäiset kansanedustajat,’
     Nehän vain peesaavat nykyisin. Tietenkin hyvällä korvauksella jota me maksamme.

 12. Kuka rahoittaa tätä tietoisuuden kasvun hybridijarrutusorganisaatiota Suomessa ? Pähkäilisin näin tavallisena kansalaisena seuraavaa: HS, maakuntalehdet, iltapäivälehdet ovat toimineet pitkään ja ”ansiokkaasti” omistajataustansa mielen mukaisesti hybridihommissa. Ja omistajat ovat oletettavasti mukana hybridiosaamiskeskuksen rahoituksessa. Työväkeä vapaan ajattelun suitsimiseen kun tarvitaan nyt entistä enemmän. Keinot ovat olleet karskeja ennenkin. Haamukynäilijät medioissa olivat ja ovat mitä ilmeisimmin CIA:n koulutuksen läpikäyneitä. Eipä unohdeta Bundesnachrichtendienstiä, jonka toiminnalla on täällä pitkät perinteet ja joka toimii CIA:ta avustaen.
  Rahoittajatahona osaamiskeskukselle epäilisin vielä tietysti Georg Sorosia, jolla on aina jotain hampaankolossa Venäjää vastaan. Lisäksi Nalle Wahlroosin kytkökset Sorosiin ovat käyneet ilmi. Hänhän elää suunnilleen lentokoneessa, viuhahdellen paikasta toiseen hakemassa rahallista tukea työmääräyksilleen, joita hän on saanut edetäkseen hänelle niin tärkeässä ja rakkaassa pyramidihierarkiassa.
  Viime käden maksajaksi Viisas Presidenttimme on tietenkin laitattanut verollepantavaksi kunkin, omaan kaupunkiinsa ja kyläänsä. Olihan Herodeksellekin tärkeätä tietää, missä se pikkuinen hänen valtaansa uhkaa.

 13. HOAX ALERT!
  Usa:n suojelupoliisit – tapansa mukaan – on uunituoreen LAS VEGAS fake shooting näytelmässä mukana, ja valemedia – idätä länteen – suoltaa pelkopropaganda-otsikoita kriisinäyttelijöiden avustuksella. Yhyy, yhyyy… on tää niin kamalaa… ”joukkomurhaaja” on ammuttu…. montaks ihmistä ”kuoli” tällä kertaa?

  nim. feikkihautajaisia odotellessa!

  • Vaikka olisit osin oikeassa niin pystytkö todistamaan ettei ketään kuollut? Jos pystyt niin sitten jään odottelemaan kanssasi feikkihautajaisia.
   Kieltämättä tämä nykyfasismi on hirveää. Aatun natsitkin varmaan kalpenisivat jos näkisivät missä nyt mennään.
   UNDERCOVER IN ANTIFA: Their Tactics and Media Support Exposed!
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=158683

   • Las Vegas shooting: Mandalay Bay massacre leaves more than 50 dead in worst attack in US history
    Police confirmed the attacker – described as a “lone wolf” – was a local resident who has been shot and killed by officers.
    Witnesses earlier claimed the attack involved “two or three” gunmen and there were reports of other incidents at different locations. But police said they believe the dead suspect acted alone.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=158768
    CIA:n junailema tuo terroriteko epäilemättä oli ja kuuluu osana strategiaan jolla amerikkalaiset yritetään riisua aseista ja tehdä puolustuskyvyttömiksi nwo-mafian ja CIA:n poliisivaltio hankkeelle.
    Tyypillistä näissä on että (lavastettu?) tekijä aina ammutaan ettei todisteita jää.
    Raakaa on mutta tarkoitus pyhittää keinot.

   • Terrorism? — juupa, juu… kuinka ollakaan, sopivasti oli kääntynyt islamiin – heh

    In a surprising development, the Islamic State’s news agency Amaq has claimed responsibility for the concert attack, alleging that Stephen Paddock converted to Islam “months ago“.
    There is no evidence for these claims. This despite police in Las Vegas stating there is no link to international terrorism.
    Of course, with Paddock dead from an alleged self-inflicted gunshot wound, it will be impossible to confirm or deny this allegation.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=158773

    • Truth_hunter, ota nyt hyvä mies järki käteen? 50 kuollutta ja +500 viety sairaalaan kun satunnainen mies – ”vapaamuurareiden” 32:ssa kerroksessa – ase kädessä pimahti, holyyy? Olen katsonut tapahtumapaikalta toistakymmentä videota, joten kysyn vaan, että missä helvetissä on jälleen kerran veri, ja missä on ns, ”haavoittuneiden” ihmisten tuskanhuudot. Miten on…. unohtiko suojeluspoliisi veripussit asemalle… eikö kriisinäyttelijöitä opastettu huutamaan kivusta kun luodit lävistivät kehon? Ja siihen päälle voidaan laittaa ammattinäyttelijä-jesuiitti-33:en asteen vapaamuurari-TRUMPIN huolellisesti harjattu puhe, joka uppoaa nukkuviin lampaisiin kuin veitsi voihin.

     Vaikea sanoa kumpi ottaa tällä hetkellä päähän enemmän; ilman omaa aivotoimintaa olevat ihmiset vai näitten satanistien puuhat. Las Vegas on USAn tarkimmin vartioitu poliisikaupunki, siellä on HUIPPULUOKAN KAMERA jokaisella kulmalla, mutta yhtään videota ei ole hienostohotelli Mandaleyn sisällä tai ulkona liikustelevasta massamurhaajasta julkaistu.

     Nää saatanan ”shakkimestarit” nauraa meille näillä tökeröillä feikki-iskuilla tyyliin ”torimyyjät jahtasivat terroristia pesäpallomailat kädessä” koska ”suomalaisen” naisen kaula viillettiin keskellä päivää puukolla auki…. tai whatever minkälainen ”kolmen minuutin massamurha” se sitten olikaan. Nää on näitä tuttuja hollywood käsikirjoituksia, joissa ihmisten pitää kunnioittaa vainajan/vainajien muistoa ja asettaa hautakynttilä surmapaikalle, eli epäilijöiden on parasta pitää turpansa kiinni, eikä kysellä liikoja. Ja jos joku typerä foliohattu uskaltaa vainajan/vainajien olemassaoloa epäillä, niin eiköhän joku kirkon mies tule valemedian sivuille kertomaan sen, että vainaja oli todella hyvä ihminen, tuttu heidän seurakunnastaan.

     Tämä tökerösti toteutettu Las Vegas shooting osoittaa selvästi meille sen, että nämä röyhkeät rikolliset (valemedian avustuksella) eivät enää edes yritä peitellä sitä mikä on parhaillaan menossa. Seuraavan kerran näitä ”verettömiä uhreja” on luultavasti tuhat tai kenties viisituhatta, sillä tämä peli näyttää toimivan yhtä loistavasti kuin ilmasta rahaa taikovien pankkihuijaus: laitetaan vaan nollia lisää.

     Jatka sinä Truth-Hunter rauhassa zzzzzz….

     • En ole unessa, turhaan sitä pelkäät. Kyllä jokainen jolla vähänkin raksuttaa omassa päässä haistaa homman. Mutta niihin joilla ei raksuta kaikki uppoaa siinä kuin Hollywoodin ja valtamedian tarinatkin.
      Ystävänikin juuri sanoi videoita katsellessaan että kaikki vaikuttaa niin epätodelliselta.
      Nyt pitäisi vaan todistaa ettei ketään kuollut. Luulisi sen olevan helppoa jos sitä halutaan tai vaaditaan.
      Tuossahan olisi nyt hyvä sauma paljastaa nämä sairaat todelliset terroristit. Ongelmana vaan on ettei valtamedia lähde mukaan kun sekin on mukana juonessa.

     • Paul Craig Roberts — paulcraigroberts.org Oct 2, 2017:
      ”In other words, the United States no longer has a media. It has a propaganda ministry for the military/security complex, the neoconservatives, and the Israel Lobby. And the idiot Americans sit in front of the TV and absorb the propaganda, and they read the New York Times and think that they are sophisticated and in the know.
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=158792
      Surullinen tilanne. Ja maassa joka vie ’demokatiaansa’ asevoimin muualle.

     • Eipä Suomen tilanne tuosta periaatteellisella tasolla kovinkaan paljoa poikkea.

     • ’..Nyt pitäisi vaan todistaa ettei ketään kuollut. Luulisi sen olevan helppoa jos sitä halutaan tai vaaditaan…’
      Lopulta tuolla ei ole merkitystä, kuoli tai ei.
      Totuus kuitenkin on että tuollaisena asia saatiin juntattua massojen tajuntaan ja jos se myöhemmin osoittautuu vääräksi – kuten linkistä alla käy ilmi – niin on jo myöhäistä.
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=159197
      “YouTube has just changed its search algorithms from Thursday night 5th October 2017, to block and censor all the most persuasive videos making claims that the Las Vegas shooting event is a hoax, designing them conspiracy theories, especially videos exposing the crisis actors involved portraying themselves as victims in hospital.
      ”Las Vegas massacre was a hoax.” The arrogance of it all! This is the resurrection of Nazi Germany all over again, sanotaan artikkelissa.

  • En ole ko. tapausta aktiivisesti seurannut mutta ensimmäiseksi tuli mieleen miten joku pystyy Yhdysvalloissa kuljettamaan hotelliin 23 asetta ammuksineen. Näin siis maassa jossa peruskouluissa, hotellien, elokuvateatterien ja urheiluareenoiden auloissa on metallinpaljastimet ja suunnilleen joka nurkalla valvontakamerat.

   • Niinpä, mutta hyväuskoiset ihmiset tämänkin PILKAN purematta nielevät, kuten valemediaan syvästi uskova Truth-hunter. Ei tarvitse ko. tapaukseen suuremmin syventyä huomatakseen sen, että tämäkin isku oli alusta loppuun suojelupoliisien virkkaamaa VALETTA – koominen kokonaisuus, jota ei ole edes yritetty tehdä uskottavaksi. Kirkuvat otsikot ja kriisinäyttelijöiden nyyhky-suoritukset, kuten tämän aamun IS-pläjäys ”Swat team räjäytti tiensä sviittiin”…. holyyy…. salli mun oikeesti nauraa. Ja vielä hupaisammaksi asian tekee artikkelin jatko: ”Rynnäkössä käytettiin räjähteitä. Poliisit tarkastivat hotellia kerros kerrokselta niin kauan, kunnes he uskoivat löytäneensä oikean huoneen. Lombardon mukaan Paddock ampui hotellin vartijaa jalkaan, kun hän ja poliisit lähestyivät sviittiä.”

    Hahaha… kunnes ”USKOIVAT” löytäneensä huoneen….. ja ihanko vartijan jalkaan ampui? Seisoiko nukkuva profeetta kenties jo ovella, vai ihanko oven läpi viistosti ampui jos karhuryhmä oli vasta lähestymässä sviittiä? Miten helvetissä nää taikasadut menee ihmisille läpi, en tajuu. Tässäkin tarinassa karhuryhmän ”rynnäkkö” eteni kohti sviittiä ”ammattimaisesti” kerros kerrokselta, eli ykkösestä lähettiin joukolla kapuamaan kohti kerrosta numero 32, jonka ikkunasta tämä ”nukkuva profeetta” oli tulittanut summanmutikassa ihmisiä 4 minuuttia. Wow…. olipas jännittävä tarina, ja lopputulos: 59 kuollutta ja yli 500 loukkaantunutta 4:ssä minuutissa, kun nukkuva profeetta juoksi kulmahuoneen ikkunasta toiseen ikkunaan, ja ainuttakaan videokuvaa ei tämän nukkuvan profeetan tai swat teamin tekemästä räjähdyksestä ole olemassakaan, ja vaikka olisikin, sekin olisi tehty studiossa. Ja lopulta – kaiken tämän uurastuksen jälkeen – poliisi saapuu rinta röyheänä median eteen, ja tiedottaa heille, että nukkuva profeetta löydettiin huoneesta itsemurhan tehneenä, eli mihin helvettiin se vartijan ammuttu jalka unohtui? Koittakaa nyt vähän ponnistella ja panna palasia yhteen.

    Ihmiset on vaivutettu joukkopsykoosiin. Shakkimesterit pakkosyöttävät meille omistamansa valemedian kautta tuhannen ja yhden yön tarinoita, ja kaikki uppoaa. WAKE UP PEOPLE!

    • Kirjoitit ylempänä:
     ”nim. feikkihautajaisia odotellessa! ”

     — feikkipotilaitako, vai?
     Gaping wounds, beds full: Vegas hospitals overwhelmed by shooting victims
     ’I have no idea who I operated on,’ says trauma surgeon. ’They were coming in so fast, we were just trying to keep people from dying’
     https://www.timesofisrael.com/gaping-wounds-beds-full-vegas-hospitals-overwhelmed-by-shooting-victims/
     Taitavat nuo tiedot kuolleista ja loukkaantuneista ainakin pitää paikkansa.

    • Kuten sanoin, en ole seurannut tapausta. Jo ensimmäiset tiedot herättivät ajatuksen siitä kaikki tässä ei nyt täsmää. Päätin odottaa lisää tietoja ja penkoa vasta sitten hieman.

     Teki itsemurhan? Vaikea uskoa, ei jotenkin sovi tällaisen sarjatulittajan profiiliin. Ellei tapausta rakenneta islamilaiseksi terroriteoksi. Slloin ”itsemurha” joko ei ole tapahtunut (ei ruumista lainkaan) tai sitten tekijä on ammuttu.

     Mistä passi löytyi 😉

    • Yhä oudommaksi muuttuu Las Vegas -narratiivi. uutisissa poliisin tiedottaja sanoi miehen asentaneen useita valvontakameroita sekä hotellihuoneen sisälle että ulkopuolelle. Ilman että kukaan huomasi mitään, edes hotellin turvallisuushenkilökunta?
     Kyl juu.

     Lisäksi poliisi tiedottaja sanoi ettei tiedä montako kameraa mies asensi. Mikä esti laskemasta?

     Uutisissa sanottiin myös miehen ehkä halunneen tarkkailla pidättämään tulevia poliiseja. Miksi mies siis teki itsemurhan?

     • Ja paranee edelleen: tekijä on väitetysti 64-vuotias kirjanpitäjä jolla ei ollut asekoulutusta eikä sotilastaustaa. Tämä henkilö olisi sitten rakentanut (varmaan youtuben ohjeilla…) aseista automaattiaseita joilla piti yllä 10 minuuttia sarjatulta.

      Armeijan käyneet. Sujuuko teiltä 10 minuuttia sarjatulta usealla aseella, osaatteko rakentaa aseesta automaattiaseen?

     • Kyllä, uskoisin niin, vaikka en ole armeijan jälkeen ruutipyssyjä juuri käytellyt. Esmes Kalashnikovissa on vipu, jolla voi valita kertalaukauksen, kolme tai sarjatulta. Jos ase on muutettu sarjatulta ampuvasta kertalaukaukselle, ei varmaan tarvitsee olla aseseppä muuttaakseen takasin sarjatulelle ja sillä lipas tyhjenee muutamassa sekunnissa. Lippaat 30/40/75 patruunaa ja tulinopeus 600/min. Tämä esimerkkinä yleisimmästä pyssystä, vanha malli. Mitä lie ampujalla, varmaan uudempia. Ihmettelen vaan, miten mies kanniskeli asearsenaaliaan siellä. Vegasissa ei taida olla vielä hybridiosaamiskeskusta.

     • Ampuja oli näitä kriisinäyttelijöitä, pärstä löytyy Sandy Hookin tapauksesta todistajana. Kaiken lisäksi ”ampuja” kuoli luonnollisesti jo vuonna 2013 yli 70 vuoden iässä.

 14. Five things that just don’t add up about the Las Vegas mass shooting

  #1) Dozens of concert-goers reported the presence of multiple shooters

  #2) Who warned concert-goers they were “all going to die” a full 45 minutes before the shooting started?

  #3) The weapon you hear on videos was FULL AUTO, which is almost impossible to acquire through legal means

  #4) Why were the exits blocked, trapping victims like rats in a maze?

  #5) Why did the shooter have as many as 10 firearms in his room?

  ONE MORE QUESTION: Why is ISIS claiming responsibility for the Las Vegas massacre?

  https://www.naturalnews.com/2017-10-02-five-things-that-just-dont-add-up-about-the-las-vegas-mass-shooting.html
  Niinpä … aika selvää faktaa siitä kuka oli homman takana ? Varmaan ihan sama sakki kuin JFK:n murhan ja WTC:n takanakin.
  Totuus löytyy seuraamalla rahaa… ja mafiaa joka hamuaa koko maailmaa itselleen.

  • Yksi mahdollinen selitys: Kyseessä on false flag (esim. aselakien kiristämiseksi). Tekijöitä oli useampia (asemäärä, tulituksen kesto jne) joista yksi ampui poistuessaan syylliseksi järjestetyn 64-vuotiaan kirjanpitäjän.

  • ’..ONE MORE QUESTION: Why is ISIS claiming responsibility for the Las Vegas massacre?..’
   Israel yritti yhdistää Las Vegas-ammuntaa muslimeihin
   Israelin propagandistit ”tekevät kaikkensa minkä voivat muslimien parjaamiseksi”, sanoi kirjailija ja poliittinen kommentaattori Kevin Barrett Madisonissa, Wisconsinissa.
   Israel tried to link Las Vegas shooting to Muslims
   Israeli propagandists “do everything they can to slander Muslims,” said Kevin Barrett, an author and political commentator in Madison, Wisconsin.
   “There is not one bit of evidence that there’s any Islam connection…or Muslim involvement,” Barrett told Press TV on Tuesday.
   Police said Paddock, of Mesquite, Nevada, killed himself after the shooting and that there was reason to believe that he had a history of psychological problems.
   https://www.veteranstoday.com/2017/10/04/zio-vegas/

 15. Ihmiset eivät näytä ollenkaan ymmärtävän mistä on kysymys. Tietysti on vaikea tajuta ja myöntää että omat vallanpitäjät ovat huijareita. Niin se on meilläkin. Mutta luulisi jo silmien avautuvan kun on niin paljon todisteita keitä nuo ampujat todellisuudessa olivat ja kenen laskuun he toimivat.
  Tässä eräs esimerkki sokeudesta:
  Jimmy Kimmel murtuu puhuessaan Las Vegasista: ”Meillä on nyt lapsia ilman vanhempia, tekee mieli oksentaa”
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201710032200435575_ul.shtml
  Kimmel sanoo, ettemme tule todennäköisesti koskaan ymmärtämään, miksi ihminen tekee tällaista toiselle ihmiselle – ihmiselle, joka on pitämässä konsertissa hauskaa ja kuuntelemassa musiikkia.
  Hän kutsuu ampujaa ”hyvin sairaaksi ihmiseksi” ja kuvailee, miten tekijä rikkoi hotellihuoneensa ikkunat vasaralla ja alkoi tulittaa alhaalla olevia tuhansia konserttikävijöitä kohti.

  Täydestä näyttää menneen … ihan kuin wtc:n ja JFK:n tapauskin meni. Mitään ei ole opittu. Se on surullista, suurta tyhmyyttä
  Kuinkahan moni tuon uutisen Iltalehdestä luettuaan meilläkin jää surkuttelemaan orvoksi jääneitä lapsia ja syyttämään lavastettua ampujaa ymmärtämättä lainkaan mistä oli kyse.

 16. ”En ole ko. tapausta aktiivisesti seurannut mutta ensimmäiseksi tuli mieleen miten joku pystyy Yhdysvalloissa kuljettamaan hotelliin 23 asetta ammuksineen. Näin siis maassa jossa peruskouluissa, hotellien, elokuvateatterien ja urheiluareenoiden auloissa on metallinpaljastimet ja suunnilleen joka nurkalla valvontakamerat.”

  Niin eipä tuota huuhaata jaksa enää seurata, mutta outoa on, jos ukko rahaa hotelliin 23 automaatti- / puoliautomaattikivääriä, eikä hotellin väki yhtään ihmettele, olipa Nevadan aselait sitten minkälaiset tahansa.
  Ja miksi raahata niin vitusti aseita, jos ampujia on vain yksi ukko, eikö olisi ollut järkevämpää raahata vain muutama varmatoiminen kivääri ja ammukset??? 😮

  Tottako vai falseflaggia ketä kiinnostaa. Entäs ampuja / ampujat sitten, ISISläisiäkö, ANTIFaako, vaiko juutalaiskommunisteja. Voi jessus perkele, kuka tuota roskaa jaksaa. Ei kyllä ne lienee olleet alieneita, tämä on varma tieto.. 😀

  Mutta kuitenkin, yksinkertainen totuus on:

  ASEISTETTUA KANSAA EI VOI VOITTAA!

  PATRIA O MUERTE!

  VENCEREMOS!

  • Mutta mutta kun aseet riisutaan. Mitäs sitten?
   Hotellinomistaja Trump (omistaa yhden hotellin Las Vegasisa) on täysillä mukana ’aseet pois kansalta’-juonessa:
   Trump calls Las Vegas shooter ‘sick’ and ‘demented’
   US president says talk of gun control will come sometime in future after 59 killed, hundreds injured in massacre
   WASHINGTON — US President Donald Trump on Tuesday indicated to reporters that any debate on gun control would be sometime in the future and not in the immediate aftermath of a shooting that killed 59 people and wounded hundreds of others at a music festival in Las Vegas.
   Asked about gun laws, the president said “we’ll be talking about gun laws as time goes by.”
   Trump, who owns a hotel in Las Vegas, told associates that he feels deep ties to the city. He said in public that his visit would be “a very, very sad moment for me … for everybody no matter where you are, no matter what your thought process.”

   https://www.timesofisrael.com/trump-calls-las-vegas-shooter-sick-and-demented/

  • ”ASEISTETTUA KANSAA EI VOI VOITTAA!
   PATRIA O MUERTE!”

   Suomen kansallisen kivääriyhdistyksen puheenjohtaja Runo K. Kurko toteaa mm. seuraavaa:

   ”Suomalaisten poliittisten puolueiden muuttuminen “pullamössösukupolvien” ansiosta kasvottomiksi vihervasemmiston aatteiden kannattajiksi olemme joutuneet tilanteeseen mistä ulospääsy voinee enää onnistua ainoastaan suomalaisten aseellisen kapinan avulla. Poliittiset johtajamme ovat ainoastaan palvelemassa kansainvälistä suurpääomaa ja sionistien johtama pankkimafia on tuhoamassa kansallisen itsemääräämisoikeuden. Euroopasta tarkoituksella masinoitu, Eurooppaan kohdistuva hallitsematon maahanmuutto on Euroopalle vieraasta kulttuurista ja aiheuttaa väistämättä erilaisten arvojen törmäysten vuoksi vahingollista vastakkainasettelua ja lopuksi on edessä kansallisvaltioiden tuho. Aseoikeuden merkitys korostuu Tshekin Tasavallan perustuslaissa, siis miksi aseoikeutta ei ole myös Suomen perustuslaissa suojattu?

   Suomessa poliisi on yhdessä vihervasemmiston kanssa riisumassa kantasuomalaisia aseista, vaikka samaan aikaan ilman minkäänlaista kontrollia Suomessa liikkuu tuhansia sotilas- tai poliisikoulutuksen saaneita vierastaistelijoita. Poliisi on aina kaikissa yhteiskunnissa valtion väkivaltakoneiston osa ja sillä on eri maissa erilaiset oikeudet käyttää väkivaltaa kansalaisia vastaan. Demokraattisessa USA:ssa poliisi surmaa erittäin helposti kansalaisen olettaessaan hänen olevan uhka. Ainoastaan kansalaisten valppaus ja mahdollisuus ottaa poliisin toiminnasta videotallenne todisteeksi, voi johtaa poliisin syytteeseen. USA:ssa aseoikeus on useissa osavaltioissa erittäin laaja, jolloin laittomasti kansalaisen kotiin tunkeutuva viranomainen voi joutua surmatuksi ilman ampujan joutumista syytteeseen.

   Aseoikeuden merkitys voidaan ymmärtää kansallisvaltion kansalaisen kannalta erääksi tärkeimmistä oikeuksista sananvapauden ohella, sillä aseoikeus on samalla oikeus elää kansalaisen jouduttua laittoman ja yllättävän väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Velvollisuus puolustaa perhettään ja itseään on oltava jokaisella kansalaisella, mutta mahdollisuudet selviytyä ilman aseita ovat hyvin rajalliset. Aseiden riisunta on ollut jatkuvaa vuodesta 1995 lähtien, sillä Euroopan Unionin johdossa olevat sionistien vasallit pelkäävät joutuvansa omien kansalaistensa ampumiksi. Pelkoon tulee väistämättä olemaan lisääntyviä syitä, sillä vastakkainasettelu tulee entisestään lisääntymään ja kansalaiset alkavat saada tarpeekseen.”

   http://nra.fi/puheenjohtajalla-on-asiaa-152/

   • On varsin luonnollista että oikeus omistaa ase tulee entistä tärkeämmäksi nykymaailmassa jossa nwo-eliitti pyrkii orjuuttamaan kansoja ja kansalaisia.
    Orjilta tietenkin halutaan viedä aseet pois jotteivat he voi nousta aseelliseen kapinaan ja ylipäätään puolustaa itseään tehokkaasti.
    Amerikassa on meneillään kova kädenvääntö asiassa ja Trump tukenee jatkossa maan zio-masonic mafiaa tässä aseriisunnassa. Ei liene syytä epäillä etteikö Las Vegasin massamurha olisi suunniteltu juuri tätä tarkoitusta varten.
    Alla olevassa linkissä todetaan:
    ”Police are certain that Paddock acted alone and had no help whatsoever? How can they know this? On what basis can this clairvoyant conclusion be reached so soon,
    without the kind of massive investigation that would take days or weeks? 

   • Tuo on vanha keino, historiassa käytetty monta kertaa. Vakuutellaan, että kaikki on hyvin ja kerätään aseet pois, vaikka niillä ei ole ketään uhattukaan. Sitten tuhotaan ”vihulainen”. Suuri osa ruutipyssyillä tehdyistä rikoksista tehdään laittomilla aseilla. Lailllisten aseiden keräyksellä ei mitään voiteta, ellei harjoitettua politiikkaa lasketa.

  • Tuollainen automaattiase painaa vajaat viisi kiloa lippaat valmiiksi täytettynä ja kuplamuovit ympärillä etteivät kalise. 23 asetta yhteensä painaa 115 kiloa, kerralla äijä ei ole niitä vienyt vaan vähintään kolme kertaa joutunut kuljettamaan. Tuskinpa antaisi hotellipoikien armoille tuollaista tavaraa. Päälle vielä henkilökohtaiset kamppeet, joista vähintään hammasharja on ollut mukana…

 17. Route 91 Harvest Massacre

  “23” and “32” are significant numbers. 

  October 2: ”Police believe Paddock acted alone in executing the deadliest mass shooting in modern U.S. history.” 
  Less than a day after the atrocity, when a thorough investigation should just be starting, police are certain that Paddock acted alone and had no help whatsoever? How can they know this? On what basis can this clairvoyant conclusion be reached so soon,
  without the kind of massive investigation that would take days or weeks? 

  Is a lone nut meme being implanted in our minds early, so that the meme will be fixed in the collective consciousness of the people and preempt our susceptibility to subsequent revelations that may demonstrate that the Route 91 Harvest Massacre involved more than one man who may have indeed had assistance or direction of some kind?
  https://revisionistreview.blogspot.fi/2017/10/route-91-harvest-massacre.html 

  After mass shootings in the U.S., the movement of those who seek to nullify the Bill of Rights as it relates to our Constitutional right to keep and bear arms, is always strengthened. 

  Gun control = poor people control. Access to high-power firearms on the part of the wealthy, and of politicians, judges, lawyers and other well-connected big shots, or their privileged guards, will always be left intact.
  https://www.newyorker.com/news/daily-comment/after-the-las-vegas-shooting-there-can-be-no-truce-with-the-second-amendment

 18. Trump Hints at New Gun Control Legislation
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=158868
  ”On cue a host of “celebrities” like JK Rowling and Jimmy Kimmel have added their voices to calls for a reconsideration of U.S. gun legislation.
  Unwittingly perhaps, by helping to disarm the public they are also working to further the New World Order’s agenda. For the rise of almost every totalitarian regime in the 20th century was preceded by the imposition of toughter gun control laws.

  Moreover, as with earlier shootings what’s significant is what the media omits to say. In this case a crucial omission has been eyewitness accounts, backed by videos and police reports, of a second gunman firing from the fourth floor of the Mandalay Bay hotel.”
  Here is credible evidence that the truth about the Las Vegas Shooting is being covered up! A shooter was firing from the 4th floor of the Mandalay Bay. Stephen Paddock could not be in two places at once.

  In the wake of the shooting President Trump has hinted that tighter gun control laws could soon be considered. If indeed such legislation is passed it won’t be without precedent. The 1996 shootings in Dunblane, Scotland, also prompted a rewrite of gun laws in Britain.

  Was this the real objective behind the Las Vegas shootings?

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=475_Hc5MheI

  • OHO… video ei käytettävissä, olipa yllätys. No, se kertoo toisaalta paljon, hyvin paljon. Onko BigB ottanut ohjat käsiinsä?
   Alla oleva video jossa haastatellaan ’ampujan’ naapuria toimii – ainakin vielä – ja kannattaa katsoa
   Katsoin tuon poistetun pari kertaa, muutaman min pätkä … ei löydy enää täältäkään
   Proof Las Vegas Shooting Was a FALSE FLAG Attack – Shooter on 4th Floor http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=158826
   “Las Vegas – American Gladio”
   “Every single terror attack in the U.S. is a false flag attack” – Robert David Steele- Former CIA Clandestine Services Officer and Whistleblower
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=158883
   Like Operation Gladio, the CIA and NATO organized operation used to terrorize the European population into submission for decades, the Las Vegas shooting is the latest in a long line of false flag attacks meant to instil fear in the public; this in order to convince them there is an immediate need for strict gun control and the need for more and more security measures. Soon we will have expensive metal detectors and enhanced security measures not just in casino’s but everywhere we go. The Marxist left currently labels anyone who believes we should enforce our immigration laws as a racist and Trump supporters as white supremacists. The same way they will now accuse the NRA and all gun owners of being terrorists.
   Kuten operaatio Gladio, CIA ja NATO:n järjestämä operaatio, jota käytettiin terrorisoimaan eurooppalaista väestöä vuosikymmenien ajan, Las Vegas-ammunta on uusin pitkällä linjan False-flag operaatio, jonka tarkoituksena on herättää pelkoa yleisön keskuudessa; tämä jotta he vakuuttuvat siitä että on välitön tarve tiukkaan aseiden valvontaan ja tarve yhä kasvaviin turvatoimiin. Pian meillä on kalliita metallinpaljastimia ja tehostettuja turvatoimia, ei pelkästään kasinoilla vaan kaikkialla. Marxilainen vasemmisto merkitsee/leimaa tällä hetkellä jokaisen, joka uskoo, että meidän tulee tehostaa maahanmuuttolakeja rasistiksi ja Trumpin kannattajat valkoisina ’supremasisteina’, ylivallan kannattajina. Samoin he nyt syyttävät kaikkia aseiden omistajia terroristeiksi.

   Michael Savage interviews the neighbor of the shooter
   — ”He was a nice gay, Trump fan…”
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=158830
   10 min video

 19. Lisää tarinaa Las Vegasista kiinnostuneelle
  Bloodbath in Las Vegas: Deadliest Mass Shooting in US history
  https://www.darkmoon.me/2017/bloodbath-in-las-vegas-deadliest-mass-shooting-in-us-history/

  Did 9-11 Perps Plan Las Vegas Massacre for Profit?
  https://www.henrymakow.com/2017/10/police-state-means-money%20.html
  This mind-blowing documentary casts the Las Vegas massacre in a new light. The goal is to create a high-tech police state where metal detectors are everywhere, not just at airports but at hotels and schools and malls. Indeed, unnoticed in the cry for gun control has been an orchestrated media campaign calling for scanners at all hotels, and one has already been implemented. 
  The same people who did 9-11 are poised to profit from Las Vegas.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=158952

  • Valtamediassa en ole nähnyt yhtään uutista jossa olisi nostettu esiin ’false-flag’. Tosin en ole kovin tarkkaan etsinytkään. Kansaa pidetään pimennossa kuten tyyli on.
   Onko joku muu nähnyt?

 20. 16 vastausta vailla olevaa kysymystä Las Vegasin ampumisesta, joista valtamedia vaikenee

  Ihmisille ei ole kerrottu totuutta siitä, mitä todella tapahtui Las Vegasissa. Todisteet siitä, että oli useita ampuja ja että tämä oli suunniteltu hyvin etukäteen ovat vahvat.
  Valtamedian mukaan 64-vuotias eläkkeellä oleva kirjanpitäjä, jolla oli heikko ruumiinrakenne, jolla ei ollut sotilaskoulutusta, ja joka ei ollut kovin kokenut aseiden käyttäjä, pystyi tekemään kaiken yksinään.
  Meille kerrotaan, että Paddock oli ”yksinäinen susi”, jolla ei ollut mitään siteitä terroryhmiln, ja koska hän on nyt kuollut, kukaan ei koskaan voi kysyä häneltä.
  Mutta amerikkalaiset ansaitsevat varmasti joitakin vastauksia siihen, mitä tapahtui, ja tämä tarkoittaa, että kaikkien meidän pitäisi jatkaa asian penkomista…

  http://investmentwatchblog.com/16-unanswered-questions-about-the-las-vegas-shooting-that-the-mainstream-media-doesnt-want-to-talk-about/

  • Valta-VALE-media suojelee ja tukee rikollisia vallanpitäjiä niin meillä kuin ainakin useimmissa muissakin läntisissä maissa.

 21. Occamin partaveitsi ja Las Vegasin ammuskelu, Niall Bradleyn ja Joe Quinnin artikkeli sottnetissä, laitan tähän muutaman lainauksen, jotta innostuisitte lukemaan jutun postaamastani linkistä: 😀

  ”The Las Vegas Massacre and Occam’s Razor

  With 59 people dead and over 500 injured, last Sunday’s mass shooting in Las Vegas was the ’worst-ever’ for the US, beating the previous record death toll set at an Orlando gay nightclub all the way back in June 2016. Just as folks had been remarking how long it had been since a (major) mass shooting in the US of A…

  The official story is that this brazen massacre on October 1st was solely the work of a wealthy 64-year-old white American retiree, Stephen C. Paddock, resident of Mesquite, Nevada, with numerous other properties around the country, and frequent-visitor to ’Sin City’. With no apparent motive, Paddock single-handedly acquired an arsenal of heavy guns and thousands of rounds of ammo and shot up a country music festival at The Village open-air concert venue on the southern end of the Las Vegas ’strip’, all from two broken windows in suite 135 of the 32nd floor of the Mandalay Hotel and Casino.

  Despite an early claim by ’ISIS’, courtesy of Rita Katz’s dodgy SITE Intelligence outfit, that Paddock ’saw the light’ a few weeks back, turned his back on the finer delights Vegas has to offer, and became ”a soldier of the Caliphate”, investigators have since reported that there are no credible links between him and international terrorism. Sadly, no one will ever get the chance to ask Paddock about his motives or if he had any accomplices because by the time Las Vegas PD broke down the doorway to suite 135 at 11:20pm, Paddock had already eaten a bullet. Why he would kill himself after setting up an elaborate camera system to warn him of security personnel approaching his suite is left unexplained. Why would he kill himself after wiring $100,000 to the Philippines, where his girlfriend was waiting for him? Today, Las Vegas Sheriff Lombardo gave another press conference where he stated that there was evidence that Paddock planned to escape, but could not publicly provide the evidence.

  Paddock had no criminal record, no history of violence, no military experience, was ”not an avid gun nut”, had no particular religious or political views, and was not previously known to law enforcement. Nevertheless, authorities say, this is the man responsible for planning and conducting – at great personal expense, and requiring significant technical training and expertise – an operation in which he could fire off 1,000s of rounds from 23 ”modified semi-automatic weapons”, spraying the crowd below and, over the course of some 11-12 minutes, becoming America’s Most Insane (Yet Disciplined) Mass Shooter. Ever.

  Case closed? It is for the authorities, but many in the general public are not buying it, and for good reason.

  To start with, it’s clear that the long bursts of gunfire (10-12 seconds at times) we hear on all the video footage is fully-automatic firing from a heavy machine gun. Even CNN talking heads speculated on the day that a belt-fed military gun like an M240 or an M60 was being used. Contrary to popular belief about gun-lovin’ USA, such weapons are not widely and easily available on the market for private citizens. Even if the average Joe could get their hands on one after passing extensive background checks and registering it with local law enforcement, accurately using this 23lb (11kg) weapon takes expert proficiency and a lot of strength and stamina. All of which makes our 64-year-old gambler, who was not in the best of health according to his brother, and would have had to pay a bellboy to take his large stash of weapons up to his room, a highly unlikely suspect.

  But there are even bigger problems with the official story.

  The list of weapons that authorities have stated were in the room with the dead Paddock do not include anything that is capable of holding enough ammunition to fire the 10-12 seconds continuous bursts that can be clearly heard in videos of the shooting from the ground at the concert. Several of the weapons found in the room (an AR-15, for example) can use magazines with a maximum capacity of 100 rounds. There are Youtube videos that show similar guns unloading 100-round magazines in a continuous burst. The maximum time it takes to do so is 6-7 seconds. In addition, AR-15 type weapons have a higher fire rate of around 800rpm, while the M240 belt-fed gun has a lower rate of fire of around 600rpm. The rate of fire and pitch from an M240 closely matches the long bursts of gunfire heard at the concert. See this analysis, for example:

  That is not to say, however, that some of the guns found in the room (again, like the AR-15) were not used, because several videos taken by concert attendees as the shooting was going on record more than one gun firing at the same time. The other gun, which can be heard while the M240 (or similar) belt-fed gun is discharging, match the sound of an AR-15 (or similar) with a suppressor attached to the muzzle. A suppressor raises the pitch of the gunfire, making it sound more like a sharp ’crack’ and is primarily designed to baffle the sound and make it difficult to identify the location of the shooter.

  For those who might be wondering why no muzzle flash was seen from the Mandalay as the M240 (or similar) was being fired, here’s a video showing a nighttime comparison between an M240 without and with a flash suppressor (the gun is mounted on a military helicopter).

  As noted, we have also been told that Paddock had set up cameras, one on the peephole on the inside of the main door to the room and another outside the room on a room service cart. Authorities initially said that Paddock must have been watching the live feed of the hallway from these cameras, presumably while shooting long bursts of gunfire from both windows in the room. Today at a press conference, Las Vegas Sheriff Lombardo stated that there were ”cameras” outside of the room on the service cart but that ”none of them were recording”. The Sheriff did not state how they determined this. He also stated that a security guard was shot by Paddock through the door of Paddock’s room. This security guard, named as Jesus Campos, had notified police that the shooting was coming from the 32nd floor. Police arrived on that floor at 10:17pm according to the Sheriff’s timeline and were told at 10:18pm by Campos that he had been shot. Campos was, therefore, shot at some point before 10:18pm. The shooting from Paddock’s room had stopped at 10:15pm. There is no mention of the events that transpired that led to the shooting of Campos, other than that he was on ”random patrol” at the time. This suggests he did not attempt to gain access to the room. So how did the shooter know he was there if the cameras were not working?. ”

  Linkki juttuun: https://www.sott.net/article/363662-The-Las-Vegas-Massacre-and-Occams-Razor

  PS Jutun liitteenä on mielenkiintoisia videopätkiä

 22. VIDEO: Health Ranger demands FBI stop lying to America about the Las Vegas shooting — Health Ranger vaatii FBI lopettamaan valehtelun LasVegasin ampumisesta

  The FBI is clearly lying about the Las Vegas shooting, which is why Americans increasingly don’t trust the FBI and increasingly believe the agency is involved in a massive criminal cover-up.
  https://www.naturalnews.com/2017-10-07-video-health-ranger-demands-fbi-stop-lying-to-america-about-las-vegas-shooting.html
  Kommentteja:
  ’They’ are not hiding it anymore. They don’t care that we know they did it. They are now BLATENTLY at war with US. We need to realize this now.
  VASTAA
  milie Eshelman
  1 päivä sitten
  Our government lies and kills people all the time!!!our government/Illuminati are in control…. We are puppets. Thanks to all the journalism that try to help people with truths… The controlled media and our government control, they installed fear in the hearts of people, they can convince you all That Gun control is needed and that you are not safe anywhere…..
  Health Ranger demands FBI stop lying about Las Vegas shooting
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=cc6GcViB-Sk

 23. Mun viimeisin FB banaani tuli siitä kun siteerasin iltalehden kommenttiosioon wikipediaa lähes suoraan Ratko Mladicin oikeudenkäyntiin liittyen sanoilla ”Ratkon agenda oli pysäyttää islamisaation leviäminen eurooppaan, mutta clinton työnsi keppinsä siihenkin soppaan” molemmat toteamukset olivat vesiselviä faktoja yleistietoudenkin puitteissa, silti FB.n moderaattorit katsoivat vihaisten albaanien jotka hyökkäsivät kimppuuni olevan senverran kova pelkokerroin että 30 päivää bänniä napsahti kerta laakista. Edellinen 30 päivän bänni on elokuulta kun arvostelin suljetussa ryhmässä naisia jotka sikiävät maahanmuuttajien kanssa eivätkä ymmärrä kulttuurien tuomia ongelmia yhtään, sanottakoot että arvosteluni oli adekvaatti eikä siinä haukuttu tai nimitelty mitään. Alkuvuoden 30 päivän bänni napsahti kun kirjoitin jälleen iltalehteden juttuun. Juttu käsitteli pariskuntaa jossa transu oli tappanut puolisonsa ja keittänyt tämän ruumiinosia. Tekstini meni kutakuinkin näin ”transu goes cannibal” ja se oli 30p arvoinen suoritus. Huomattavinta on se että bännit on tullu tiettyjen tapahtumien yhteydessä kuten ranskan vaalit johon osallistuin keskustelemalla lepenin puolustajana. Toinen pannu taas tuli Charlotteswillen aikaan kun keskustelu kävi kuumana ja siihenkin osallistuin. Nyt tämä bänni taas nauttii monenkin eri eventin suosiota. Kuten eräs kaverini mulle sanoi, olet selkeästi ollu jo pitkään facebookin mustalla listalla. Ylläri, Suomessa kun ei ole mielipiteen tai sananvapautta sosiaalisessa mediassa VK.ta lukuunottamatta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here