Suomalaisen valtamedian, poliitikkojen, koulun ja kansalaisten ongelmahan on historiattomuus – tiedon puutteesta tai haluttomuudesta johtuva kykenemättömyys ymmärtää asioita historian jatkumossa.

Katalonian itsenäistymispyrkimykset ovat olleet monille kuin ilmassa leijuva ilmapallo, joten otetaan aluksi salamannopea historian kertaus:

Mitä Katalonian itsenäisyyspyrkimysten taustalla on? Miksi katalaanit kokevat olevansa oma kansakuntansa ja kansansa? Onko kyse vain nationalismista vai kenties jostakin hieman syvemmästä historiallisesta tosiasiasta?

No onhan toki. Kuten aina, historia on paljon mutkikkaampi ja monisävyisempi kuin yleensä käsitetään ja tämänkin konfliktin juuret ovat syvemmällä kuin toissa viikon jalkapallomatsissa, kuten Wikipedian lyhyestä historiikistakin selviää.

Kaksinaamainen Suomi kaksinaamaisessa EU:ssa

Suomen jeesusteleva hallitus ei ottanut kantaa sitten millään koko asiaan. Koko asia oli kuulema Espanjan sisäinen asia. Tätä hokivat ulkoministeri Soini ja pääministeri Sipilä sekä moni muu.

Euroopan unionin vastausta saatiin odotella jonkin aikaa, mutta kun se tuli, se paljasti kaikille kaikessa alastomuudessaan unionin kaksinaamaisuuden, epädemokraattisen ajattelun ja ylikansallisen näkökulman.

Unionin mielestä Katalonian kansanäänestys oli laiton, ja EU asettui tiukasti tukemaan Espanjan hallitusta, joka oli väkivalloin yrittänyt estää äänestyksen. Näin siitä huolimatta, että katalaanit toimivat kaikkien kansainvälisten perusoikeuksien ja demokraattisten perusperiaatteiden mukaisesti ja rauhanomaisesti.

Huvittaviksi nämä kommentit ja tämä asenne paljastuvat, kun verrataan tilannetta esimerkiksi Ukrainaan, jonka sisäisiin asioihin EU sekaantui jo ennen Maidania ja sekaantuu edelleen. Suomalaiset poliitikot neuvovat ja setvivät ja kommentoivat Ukrainan tilannetta tämän tästä milloin missäkin yhteydessä.

Kaikki tämä tietenkin sen kuuluisan demokratian nimissä.

Tekopyhä Suomi tekopyhässä EU:ssa

Syyrian tilanne ei sekään ole koskaan ollut EU:n tai suomalaispoliitikkojen mielestä Syyrian sisäinen asia, johon ulkopuolisilla ei ole oikeutta kajota. Päinvastoin. Sinne melkein haluttaisiin lähteä muiden Nato-maiden kanssa pommittelemaan ja sotimaan. Presidentti Niinistöhän on jo jaellut Syyriassa tuomioitaankin noin muina miehinä, koska toisin kuin Katalonian kysymyksessä, mikään Syyriassa ei ole Syyrian oma asia.

Libyan tuhoamiseen osallistuneitten NATO-maiden tapaan ei Suomikaan koskaan todennut, että Libyan asiat ovat vain Libyan sisäisiä asioita. Gaddafin murhan ja maan tuhoamisen jälkeinen maahanmuuttovyöry on ollut monenkin suomalaispoliitikon mielessä ja ajatuksissaAlexander Stubbin mielestä suomalaisten olisi pitänyt olla mukana konkreettisissa sotatoimissa, kun Libyan hallinto ja yhteiskunta tuhottiin demokratian nimissä länsimaiden toimesta.

Vaikka virallinen Suomi ja suomalaiset poliitikot ovat yleensä innokkaina sekaantumaan muiden maiden asioihin, nyt he eivät ole. Se johtuu Euroopan unionin virallisesta linjasta.

EU on sitä mieltä, että Katalonia on vain Espanjan oma asia, vaikka itsenäisyyspyrkimykset ovatkin tuomittavia ja laittomia.

EU ei tunne ”valtioiden sisäisiä asioita”

EU:n suhtautuminen Katalonian itsenäisyyspyrkimyksiin on sikälikin skitsoa, että EU-komissiolla ei ole mitään Skotlannin itsenäisyyspyrkimyksiä vastaan. Päinvastoin, komissio toivotti jo itsenäisen Skotlannin tervetulleeksi unioniin. Mutta tämähän ei ole sekaantumista Ison-Britannian sisäisiin asioihin, eihän?

Euroopan unioni on tietenkin sekaantunut Kreikan asioihin, Puolan asioihin, Unkarin asioihin, Tšekin asioihin, Itävallan asioihin sekä kaikkien jäsenmaiden asioihin taloudesta ja maahanmuutosta lähtien. Se on Euroopan unionin tehtävä, koska kyse on liittovaltiosta – virallisin termein valtioliitosta.

Unionin eri toimielimet ovat sekaantuneet Espanjan sisäisiin asioihin pankkikriisin aikana ja taloudessa muutenkin jo vuosien ajan. Jostakin kumman syystä Espanjan asiat ovatkin Espanjan sisäisiä asioita nyt, kun kyse on Katalonian itsenäistymispyrkimyksistä.

Irvokkainta tilanteessa on se, että katalaanit ovat olleet hyvin EU-myönteisiä. Nämä ovatkin Euroopan unionin käytännön kiitokset kannattajilleen.


¤

Sami Parkkonen on blogisti, joka on kirjoittanut poliittisesti epäkorrektia kommentaaria vuodesta 2013.


Kirjoitus on julkaistu alunperin kirjoittajan blogissa 4.10.2017.

¤

Kuva: Pixabay. Muokkaus: Johanna Lehtonen

49 KOMMENTTIA

 1. Tämähän on vain yksittäistapaus jota eivät täten voi kommentoida ja noihin muihin asioihin valtaapitävät ovat ottaneet kantaa vain yleisellä tasolla.Sen lisäksi selvitystyöyryhmäkään ei ole vielä saanut mietintöään valmiiksi, jonka määräaika on v.2345,ellei tule työn laajuudesta johtuen lisää määräaikaa.

 2. Sanden jutussa Niinistö, Soini ja Stubb ovat ”munasillaan” peilin edessä ja ihmettelevät missä ne munat on…toivottavasti joku lähettää jutun linkin asianosaisille.

  Kauanko tätä pelleilyä Suomessa jatkuu…

 3. EU-eliittiä eli temppeliherroja kiinnostaa vain oman valtansa pönkittäminen, suuryhtiöidensä vallan kasvattaminen yli rajojen. He ovat Uuden Euroopan Kuninkaallisia, joille kansoja, kuten katalaaneja, opetetaan kumartamaan ”eurooppakoulussa.” Deutschland -Kuninkaalliset ovat tietenkin uber alles in Europa. Tässä prosessissa ovat nöyrinä alamaisina mukana kaikki suurpuolueet, varsinkin Euroopan vihreät. Kardinaalien aivot juonittelevat herkeämättä uusia juonia, uusia psykologisen sodankäynnin keinoja kriittisten äänien nujertamiseksi. Rakkaudella pakahduttaminen on tämän Rooman organisaation, EU:n, lumovoimaisin ja ikivanha januskasvoinen konsti. Rauhaa ja rakkautta kaikille ! Hyvää yötä ja vaipukaa rauhaisaan hyväuskoisuuden uneen!

  • Sanoppa muuta. ’.. Rakkaudella pakahduttaminen on tämän Rooman organisaation, EU:n, lumovoimaisin ja ikivanha januskasvoinen konsti. .’
   Tietenkin demokratialla pakahduttaminen kuuluu samaan valheiden joukkoon.
   Suruillista on että kansat nielevät niin helposti kaiken valheen, antavat huijata ja aivopestä itseään rauhassa ja ovat valmiita eliitin palvelukseen – ja uhraamaan itsensä.
   Ellei näin olisi niin koko asetelma voitaisiin kääntää helposti ylösalaisin kun nuo temppeliherrat ovat aina se pieni vähemmistö.
   „Was wir haben, ist eine Scheindemokratie“ – Dirk Müller über akute Probleme in Deutschland
   Dirk Müller, auch bekannt unter dem Spitznamen „Mr. Dax“, betont, dass er kein Zyniker ist, wenn er von einer „Scheindemokratie“ spricht. Er konstatiert lediglich, dass trotz Wahlen die großen Entscheidungen schon längst in Hinterzimmern getroffen wurden und der Bürger diesbezüglich kein Mitspracherecht hat.
   ”Meillä on näennäisdemokratia” – Dirk Müller Saksan akuutiesta ongelmista
   Dirk Müller, tunnetaan myös lempinimen ”Mr. Dax ”, korostaa, että hän ei ole kyyninen, kun hän puhuu ”jumalallisesta demokratiasta ”. Hän vain toteaa, että vaaleista huolimatta suuret päätökset on tehty pitkään takahuoneissa eikä kansalaisella ole oikeutta olla puhuja.
   https://deutsch.rt.com/programme/der-fehlende-part/58582-was-wir-haben-ist-scheindemokratie-dirk-muller/

  • Vastauskonpuhdistus voidaan kohta julistaa onnistuneesti maaliinviedyksi. Rooman vallan alta karanneet protestanttiset maat on uudelleen alistettu globalistisen Rooman vallan alle. Jeesuskin piti tässä taistelussa heittää kuormasta pois, mutta Paavin ylivalta on sitäkin tärkeämpää. Juutalaisveljiemme apua emme olisi muuten saaneet. Eli kohottakaamme malja, Temppelin Puolustajat! Nyt kun saataisiin vielä tuo kiusallinen kreikkalais-roomalainen sekti nujerrettua. Se joka Moskovassa päämajaansa pitää.

 4. Sami Parkkonen…. miten niin ”EU ei tunne valtioiden sisäisiä asioita” ????? – kyllä tuntee!

  Juuri siihen ”tuntemiseen” tämä Kataloniassakin organisoitu näytelmä pohjimmiltaan perustuu. Vaikea uskoa, että olisit kokeneena toimittajana EU/YK – rikollis-organisaatioiden todellisesta rakenteesta – niin naiivi, että et hahmottaisi ”kansallisvaltioiden järjestelmällistä alasajoa”, jota verhon takana parhaillaan pelataan ja kyeiseen ”peliin” pohjautuen, artikkelisi on suorastaan harhaanjohtava. Mikäli et kuitenkaan kyseistä ”peliä” vielä hahmota, tässä kevyttä osviittaa (avainsanat: Vatican, jesuits freemasons, CIA, EU) siitä, mihin suuntaan sinun pitäisi ”oikean historian”, eli totuuden etsimisessäsi suunnistaa:

  ”The authors of this catastrophe, the Jesuits, discreetly stay in the background. But they have long dominated the Vatican – and directly influenced the Masonic orders by, among others, the Rosicrucians.

  Through their Jesuit Freemasons and Rothschild’s American Jesuit-based (Mandell House) and -dominated Council on Foreign Relations, and its CIA these Jesuits founded the EU – now governed through Jesuit EU Commission Presidents and the ECB chief.
  The EU anthem (Schiller’s “To Joy”), the EU flag, and the base of EU Freemasonry are founded on the Luciferian “Babylonian Mysteries”.

  The Jesuits now dominate the Vatican through a White and a Black Pope – and have sworn a terrible oath to exterminate all non-Catholics. But for the time being, they want to fanatically promote Coudenhove Kalergi’s program of racial mixing – with the Jesuit henchman George Soros as their spearhead.

  Thus, the Jesuit Vatican and the Jesuit London City govern the Luciferian NWO – with the help of Washington, which they subjected by their false constitution of 1871 – just as Europe is subjected by the Treaty of Lisbon written by Jesuits – and have integrated them into their hellish system.”

  • ” the Treaty of Lisbon written by Jesuits”

   Tuon liitteineen n. 3000-sivuisen tuhoisan Lissabonin sopimuksen hyväksyi meillä Arkadianmäelle hankkiutunut rottalauma lainkaan siihen perehtymättä. Suurin osa noista hyväksyjistä ilmeisesti on niitä perustuslainvastaista puoluekuria noudattavia napinpainajia, jotka alistuvat puolueiden johtoon päässeiden maanpetturien tahtoon.

   • ”Suurin osa noista hyväksyjistä ilmeisesti on niitä perustuslainvastaista puoluekuria noudattavia napinpainajia.”

    Väärin.

    He ovat länsimaiseen arvomaailmaan kuuluvan kansakunnan päättäjiä, joita tulee painalluksistaan huomimattta kunnioittaa ansaitsemallaan tavalla, kuten protokollaan kuuluu…

     • Erityisesti pitää kiinnittää huomio mm. seuraaviin asioihin:

      13. Artikla Oikeus tehokkaaseen oikeussuojakeinoon.

      Jokaisella, jonka tässä yleissopimuksessa tunnustettuja oikeuksia
      ja vapauksia on loukattu, on oltava käytettävissään tehokas
      oikeussuojakeino kansallisen viranomaisen edessä siinäkin
      tapauksessa, että oikeuksien ja vapauksien loukkauksen ovat
      tehneet virantoimituksessa olevat henkilöt

      Tämä tehokas oikeussuojakeino Suomestakin puuttuu. Eikä sitä asiaa ole korjattu vieläkään, vaikka Euroopan Unioniin liittymisestä on kulunut jo vuosia.

      17 ARTIKLA Oikeuksien väärinkäytön kielto
      Minkään tässä yleissopimuksessa ei saa tulkita suovan millekään
      valtiolle, ryhmälle tai henkilölle oikeutta ryhtyä sellaiseen
      toimintaan tai tehdä sellaista tekoa, jonka tarkoituksena on
      tehdä tyhjäksi jokin tässä yleissopimuksessa tunnustettu oikeus tai
      vapaus tai rajoittaa niitä enemmän kuin tässä yleissopimuksessa
      on sallittu.

      Näiden kahden artiklan sisällön ja tapahtuneiden asioiden puitteissa voidaan osoittaa että Suomi järjestelmällisesti rikkoo tekemiään kansainvälisiä sopimuksia.

      Kun tämä kerran on tiedossa ja sallittu asia, niin mitä on sitten odotettavissa Katalonian osalta Espanjan kehyksissä, saatikka sitten Euroopan Unionin kehyksissä.

      Ei tässä mtään muuta tarvitse sanoa. Nyt tarvitaan vain toimia ja toimenpiteitä, ja niille oikea osoite. Poliitsirkus Finlandia, alkaa olla loppusuorallaan niissä kehyksissä kun jotkut poliittiset nuijat sen vielä kuvittelevat jatkuvan.

   • Juuri niin Totuudenetsijä, mutta mainitsemaasi ”rottalaumaan” keskittyminen, ei meitä hiukkaakaan auta, koska valta on paljon korkeammalla. Ihmiskuntaa ollaan jakamassa valemedian kautta VASTAKKAISIIN LEIREIHIN – kuten espanjassa parhaillaan tapahtuu – koska se on osa shakkimestareiden agendaa: sisällissotia ja anarkiaa olaan lietsomassa jokaiseen valtioon. Ja koska näin on, nämä viisaat toimittajat ihmettelevät sitä, että ”miksi EU-eliitti ei tuomitse sitä, kun ihmisiä ammutaan kumiluodeilla? Mitä vitun väliä sillä on tuomitseeko joku EUn jesuiitti-vapaamuurari-salaseura-eliitti OMAN ISÄNTÄNSÄ, eli Espanjan jesuiitti-vapaamuurari-salaseura-eliitin organisoiman äänestyksen protesteja ja poliisien toimintaa myöten vai ei, koska kaikki on kuitenkin ”näytelmää.” Poliisien toiminnan tuomitsemisella on täsmälleen yhtä paljon merkitystä kuin sillä, että Vatikaani/jesuittien perustama YK ja sen alla toimivat ”hyväntekeväisyys ja ihmisoikeus” järjestöt tuomitsisivat omat rikoksensa – KUTEN HE JATKUVASTI TEKEVÄTKIN – tai sillä, kuka on se ”puhuva pää”, joka jesuiittien hallitsemalla USAn presidentin pallilla minäkin vuonna istuu. Nämä puhuvat päät – joita kansallisvaltioiden johdoksi kutsutaan – voivat ”tuomita” tai ”nuhdella” OMAA ISÄNTÄÄNSÄ aamusta iltaan, mutta mikä muuttuu?

    Ainut asia, jolla suomalaiset voivat pehmentää sitä massiivista tuhoa, joka on vyörymässä KOLLEKTIIVISESTI ihmiskunnan päälle on se, että he tunnistavat vihollisen. Mikäli suomalaiset, ja samiparkkoset – tunnistaisivat vihollisen – he eivät antaisi mockingbird-valemedian syöttämän Katalonia-propagandan vaikuttaa heihin. He eivät provosoisi kansaa nousemaan kapinaan Suomen tai EUn korruptoitunutta eliittiä, pakolaisia tai rivipoliiseja vastaan (kuten Mv-lehti tekee) koska juuri sitä nämä saatanan shakkimestarit ajavat parhaillaan takaa. Tuomio pitää jättää sille, jolle se kuuluu, ja voitte olla varmoja siitä, että jokainen, joka on antanut/antaa OMAN VALTANSA pedolle (toimittajia myöten) saa kyllä oman palkkionsa sillä hetkellä kun ihmisten sydämet punnitaan!

 5. Suomen vasallivaltion suhtautuminen Katalonian kysymykseeen kuvastaa juuri sitä tasoa, millä politiikkaa Suomessa muutenkin harjoitetaan.

  Pakko on sanoa, että vaikka Suomen poliittinen hallinto on ollut tuomitsemassa mitä milloinkin erilaisten eläinten kohtelusta lähtien, niin Katalonian kysymyksessä Suomi poliittisen johtonsa koko voimalla on kansakuntana osoittanut totaalisen munattomuutensa, kuten jo muissakin yhteyksissä on ilmaistu.

  ”Näin siitä huolimatta, että katalaanit toimivat kaikkien kansainvälisten perusoikeuksien ja demokraattisten perusperiaatteiden mukaisesti ja rauhanomaisesti.”

  Mutta mehän olemme jo puolemme valinneet, -vai mitä…, me kuulumme ”länteen”, ja olemme siinä yhteydessä omaksuneet länsimaisen arvomaailman yhteiskuntamme rakenteiden peruspilareiksi, joita nyt tässäkin kysymyksessä järjestelmällisesti noudatamme ohjeiden mukaisesti… -Vai tahtooko tässä yhteydessä joku sanoa että ajetaan jotenkin itämaisen arvomaailman mukaista politiikkaa…?

  Suomessakin muuan kansalaisaloite piti näennäisin perustein kaataa. Perustelut olivat todella naurettavat, ja alittivat kaikki rimat, mutta tavoite kyllä saavutettiin…, -toistaiseksi. Ministerin nimikin on kyllä muistissa, vaikka sitä ei nyt tässä sanota.

  Euroopan Unioni tukehtuu pian omaan mahdottomuuteensa, kuten kommunismikin aikoinaan, -mutta Suomessa sääntöjen noudattaminen on tärkeämpää kuin sillä saavutettu lopputulos, ja siksi ”tyhmät” oppivatkin jälleen kerran kaiken kantapään kautta, -aloittaakseen kaiken jälleen alusta, joka sopii hyvin niille, joilla on kansakuntana enemmän älliä päässä.

  Tästä länteen kuulumisestakin voitaisiiin tieysti tiedustella, että mitähän sekin oikein tarkoittaa, -Ruotsiako…?

  ”Sillälaila tällälailla rituraturallaako”… Vai rullaatitirullaako?

  Katalaanit ovat omalta osaltaan oikealla asialla, ja heidän ponnistelujaan tulisi tukea. Maailma ei kaadu siihen, että katalaanit saisivat itsenäisyytensä, mutta ennakkotapauksena Espanjasta erkaantuminen saattaisi olla Euroopan Unionin tulevien kehityskaavailujen kannalta jossain mielessä katastrofaalista. Irtiottoja alkaa olla pian liikaa, ja syystäkin ja vaikka ei aina konkreettisessa mielessä, -niin periaatteessa, joka sitten aikanaan konkretisoituu, kuten pitääkin… 🙂

  Jostain ihmeen syystä ”hallinnoilla” riittää aina varaa pamppuihin yli kaiken järjenjuoksun… 🙂

  • ’..Katalonian kysymyksessä Suomi poliittisen johtonsa koko voimalla on kansakuntana osoittanut totaalisen munattomuutensa,.’
   Ei suinkaan, munahan on kovana mutta se on sitä NWO-munaa ! munaa, joka ei kauaa seiso…

   ’…me kuulumme ”länteen”, ja olemme siinä yhteydessä omaksuneet länsimaisen arvomaailman..’
   Länsi oli ja meni arvoineen ja suvereenisine valtioineen, nyt ei noudateta länsimaisia arvoja kuin puheissa ja propagandassa. Länsimaisesta demokratiasta (ED) tuli tyrannia kun se ei kehittynytkään kansanvallaksi vaan harvainvallaksi kansan mentyä halpaan…

   ’..Euroopan Unioni tukehtuu pian omaan mahdottomuuteensa, kuten kommunismikin aikoinaan..’
   Varmasti … se on vain ajan kysymys sanovat viisaat. Se menee polvilleen ja hajoaa heti kun USA/Nato romahtaa ja se lienee aika lähellä … THE END OF EMPIRE — http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=158926

   Katalaanit näyttivät mallia miten Eurooppa tuhon jälkeen aikanaan jälleenrakennetaan (vapautuu) uuteen ja parempaan kuosiin, jossa ihmiselläkin on joku muu kuin välinearvo.

   • ”Länsimaisesta demokratiasta (ED) tuli tyrannia kun se ei kehittynytkään kansanvallaksi vaan harvainvallaksi kansan mentyä halpaan… ”

    Rikollisia vallanpitäjiä tukevan valtamedian valeiden verkkoon kietoma suomalaisten – ja useimpien muidenkin Euroopan maiden – enemmistö on luovuttanut vallan puolueita johtaville EU-diktatuurin ostamille EUnukeille, maanpettureille ja muille rikollisille.

  • FINLANDIA CAPTA, kuten roomalaisilla oli tapana asia ilmaista.

   Hyvä teksti Sande. Kiitokset..

   Erkki, yhdyn toivomukseesi siitä että koittaa aika jolloin ihmisellä on muutakin kuin välinearvo.

   • Riikka, tuon toivomuksen paremmista arvoista esitti kyllä joku muu kuin minä, mutta toki olen siinä asiassa samaa mieltä.

    Jos emme olisi, niin voisimmehan alkaa rakentaa uudenlaisia kehyksiä…, niissä poliitikoilla on kansakunnalle vain välinearvo… Jos ei ole tuottoa, niin kenkää ja pakkotyöhön. Jos olisi resursseja, niinkuin joskus kenties olisi ollut ilman eräitä kansakunnan uunoja, niin nykysysteemi olisi voitu täysin ulkoistaa ja yksityistää parhaimpien tuotto-odotusten pohjalta.

    Nyt sama asia on tehty Suomen Kansallisen Kokoomuspuolueen ja osittain myös demarien, mutta ennenkaikkea RKP:n suosiolisella myötävaikutuksella. Lopputulos on jotain muuta, kuin mitä kansakunnan pitäisi odottaa… Tuotto-odotukset ovat nyt jossain muualla… Woehan Widyy, enää ei näissä kehyksissä ole edes mitään odotuksia, kuin vain kysymys siitä kuinka lujaa mutakuopan pohjalle sukelletaan.

 6. Pari huomiota uutisista. Sipilä sanoi ykkösaamussa, minusta on tehty ahne oman edun tavoittelija. Jaa että kuka tehnyt ja missä? Minun mielestäni hän on tehnyt sen ihan itse.

  Hän haluaa silti johtaa vielä Suomen Keskustaa (Suo-Kusta). Niin haluan minäkin, maailman tappiin saakka ja neljän prosentin kannatukseen mikä kepulle kuuluukin. Mutta ei minkään jumalan nimessä Suomen hallitusta enää koskaan.

  Saako lähettää terveisiä Oulun suunnalle, kiitos. Älkää lähettäkö meidän riesaksi enää lestadiolaisia, olkaa niin hyvä. Riesaa on jo muutenkin tarpeeksi, Bernerit ja kaikki.

  • ’..Sipilä sanoi ykkösaamussa, minusta on tehty ahne oman edun tavoittelija..’
   Niinhän ne sionistit tekevät, vika on aina muissa. Me muut ollaan anti-sionisteja kun sellaista tehdään, ihan aiheetta syytellään.
   Viis siitä että mies on sijoitus bisneksillään kahminut ison potin ja virassaan edistää ahneiden sijoittajien asiaa. Se on varmaan ’ylhäältä annettu’ luonnollinen oikeus?

  • Kyllä Varsinais-suomalaisetkin ovat tarkoittamallasi sektorilla kunnostautuneet. Sarvikuonola on toiminut sarvikuonojen tavalla, ja kansakunta maksaa. Bernerit jms. ovatkin sitten jo oma lukunsa, mutta nuijat saavat nuijien kohtalon.

   Pohojosen laestadiolaisetkin, jotka varsinaisesti ovat ainakin Oulun leveysasteilla vielä keskellä Suomea, ovat nyt saaneet oman aatemiehensä valtakunnanhallintoon, oikein PM:ksi. Tulkitseeko PK Sipilä tehtääväänsä suomalaisittain sanottuna PääMinisterinä, vai anglomaailman Project Managerina jääköön ajan näytettäväksi. Itse hän tuskin mitään uskottavaa ainakaan kotimaan näkökulmasta pystyy vääntämään.

   Tällä linjalla kun jatketaan, niin Ranuan laestadiolaisetkin ovat pian työntämässä pääministeriehdokkastaan Sipilän jatkeeksi. Onhan Ranuallakin Ranuan Esso, ja siis yritystoimintaa ja siis tarvittavaa alan osaamista.

   Varsinais-suomalaisilla ei ole oikein muuta ollut tarjottavanaan kun lakonmurtajia, ja ö-luokan asianajajia. Katseet ovat paremman toivossa kääntyneet muualle huonolla lopputuloksella.

   Jengi on ulkoistettu, mutta ei sisältäpäin, vaan ulkopäin.

   • Minähän kirjoitin, että kyllä tässä on riesaa jo muutenkin ihan tarpeeksi. Ruttoa ja koleraa vaan tarjotaan joiden välillä pitää mukamas valita. Ei se oikeasti ihan näin ole. Vaihtoehtoja on muitakin. Sipilä vaan haluaa olla persaukisten pääministeri ajamalla yhden prosentin etua kuten kokkaritkin. Laista (ja raamatusta) piittaamatta.

    Jengistä rehdistä puheenollen, kun hallitus muodostettiin, juteltiin valtuista ministereistä. Ihmeteltiin, miksi täysin vailla kompetenssia vastuullisiin tehtäviin. No, onhan sitä meininkiä ollut aina, mutta juuri nyt sillä tuntuu olevan tietty tarkoitus.

  • Sale sai paljon mainosta koulumenestyksestään ekalla kierroksella, eikä häntä valittu. Tokalla kiekalla kokoomus olikin miehittänyt kaikki johtavat mediatalot omilla journalisteillä, ja Salen arvostelua ei enää näkynyt..
   Loppu on historiaa.. vähemmän älykkäämpi valittiin presidentiksi ja nyt sotaharjoitukset ovat muuttuneet melkein viikottaisiksi.

   Ihan kuin Sale yrittäisi polttaa kaikki rahat taivaan tuuliin. Paljonko hornetti vie kerosiinia tunnissa ja mikä on kerosiinin hinta? Siinä salattua sotatiedettä!!

 7. Vielä yksi huomio: Espanja tarvitsee Katalonian rahat Espanjan pankkien pelastamiseen. EU on hiljaa (= myötätukee Espanjan hallitusta) koska pelkää Espanjan pankkien kaatumisen kaatavan muutkin eurooppalaispankit.
  Varmaankaan minun ei tarvitse kertoa kuka tämän kaiken taas maksaa?

  • Qui bono? Niinpä niin.
   Kuka maksaa? Sipilä varmaan mielellään osallistuisi mutta ehti jo pistää (sijoittaa) ylimääräiset muualle. Joten eiköhän meille tässä sitten avaudu taas pelastajan rooli … vai mitä arvelet?

  • Nimenomaan, sen takia Espanja ja EU vetää kiireellä espanjalaisten pankkien pääkonttoreita pois Katalonasta kuten jo mm. Sabadell ja Caixabank.

   • Mitä arvelet, otetaanko tämä pankki-näkökulma esiin massamediassa? (retorinen kysymys)

     • Yhteiskuntatieteilijöillä, politiikan tutkijoilla, EU-tutkijoilla olisi nyt Katalonia-casessa tuhannen taalan paikka tutkia ja selvittää EUn valtarakennetta.

      Kataloniasta on vetäytymässä tietyt rahanvaltaan EUn valtarakenteeseen ja Espanjan hallitusvaltaan sekä PP-puolueseen kytkeytyvät pankit ja pankkien omistamat yritykset sekä EUn ja hallituksen propagandapuoli eli viestintäalan yritykset.

     • Kuinka paljon PP, Madridin hallitus, EU, EUn tukemat pankit ovat luvanneet rahaa ja rahaliikennettä Kataloniasta vetäytyville pankeille.

      Ilmaiseksi vetäytyminen ei tapahdu sillä niin suuren osuuden Katalonian vahva talous muodostaa pankkien liikevaihdoista ja voitoista.

  • ”Varmaankaan minun ei tarvitse kertoa kuka tämän kaiken taas maksaa?”

   Ainakin J.Käteinen tietää sen. ”Me tienataan sillä”!

  • Suomi tietysti maksaa oman osuutensa, koska mäntit ovat hoitaneet asiat mänttien tavalla. Moni suomalainen yrittäjä on kärsinyt konkurssia kauheamman kohtalon ihmisarvon menetyksineen, kun kansakunnan ykkösliikepankki SYP, josta sittemmin erinäisten mutaatioiden kautta muotoutui Ruotsiin muuttanut Nordea, joka nyt on jälleen kotiutunut samoille markkinoille, josta on uudelleen pumpattavissa rahaa… -ei menetellyt järjestelemiensä valuuttaluottojen suhteen asiakkaittensa ohjeiden mukaisesti, kuten olisi pitänyt.

   Eivät nämä asiat ole mihinkään unohtuneet. Kansakunnan muisti on pidempi kuin Nordean muisti. Toimien resurssoinnin edellytyksissä saattaa olla eroja, mutta ei mikään ole unohtunut. Asiat vain pitää saattaa ko . pankkisektorin edustajan uusien potentiaalisten uhrien tietouteen.

   Kuvankiillotus Suomessa ei tule enää onnistumaan.

 8. On olemassa laillisia oikeuksia ja sitten on ihmisoikeuksia. — Ilman ihmisoikeuksia ei voi olla laillisiakaan oikeuksia. Vain tyrannia.

  Valtiota ei voi olla olemassa ellei ensin kansakunta ole käyttänyt vapauttaan (liberty) yhdistyä valtioksi. Yhdistymisvapaus. Vasta sen jälkeen voivat lailliset valtiolliset oikeudet muodostua.

  Katalonian parlamentilla ei ole laillista oikeutta kokoontua. Sen takaa miehittäjän laki ja aseelliset joukot.

  • ”VALTIOTA EI VOI OLLA OLEMASSA ELLEI….”

   Mitä luulet Kolmen Markan Mies, onko Espanjan valtio olemassa vai onko se REKISTERÖITY LIIKEYRITYS kuten esim. Suomi ja USA? Kuinka monta ITSENÄISTÄ VALTIOTA on olemassa herranvuonna 2017, vai onko valtiot muutettu kaikessa hiljaisuudessa liikeyrityksiksi? Kuinka tämä ”vallankaappaus” on ylipäätään mahdollista… kenellä on ollut oikeus – allekirjoituksellaan – alistaa jokainen suomen kansalainen liikeyrityksen pelinappulaksi? Voiko rekisteröity liikeyritys nimeltään THE REPUBLIC OF FINLAND peria veroa Suomen kansalaisilta ilman osapuolten välistä kirjallista sopimusta? Ja last but not least: minne nämä laittomasti – jokaiselta työtätekevältä suomalaiselta – kerätyt verorahat lopulta päätyvät?

  • Re: Tulenkantaja 8.10.2017 at 21:35

   Eipä valtioiden välisissä suhteissa ole lakia saatikka oikeutta. — Jos olisi, kuka silloin panisi toimeen päätökset? Sekö, jolla on vahvimmat aseet? Kuka sitten suorittaisi toimeenpanon tuota vahvimmin aseistautunutta valtiota vastaan? — On vain vahvimman laki.

   — Voi toki olla tasavertaisten kumppanien välinen kauhun tasapaino. Nyt näyttämölle on noussut Pohjois-Korea tasavertaisena kumppanina USA:n kanssa. Aseistuksen ansiosta. (Mitä tekee Iranit ja muut melkein ydinasevaltiot nähdessään Pohjois-Korean esimerkin? Luopuvatko aseistaan?)

   > kenellä on ollut oikeus — allekirjoituksellaan
   > — alistaa jokainen suomen kansalainen
   > liikeyrityksen pelinappulaksi?

   Ei ole oikeutta. On vain voima. — Jos jollakulla on oikeus alistaa on vastaavasti toisella oltava velvollisuus alistua.

   Alistuminen on rahvaan, siis alamaisen kansan, henkivakuutus hallitsijaa vastaan: Kun hallitsija, tai sanotaan nyt vaikka alfa-uros, vaihtuu, ovat hengenvarassa vain ne, jotka eivät alistu. Alistujat ovat uudelle hallitsijalle hyödyllisiä. He säästävät henkensä ja pääsevät jatkamaan sukua geenilotossa. — Kun alistumista on jatkunut kymmeniä tuhansia vuosia on siitä tullut vallitseva geneettinen ominaisuus.

   Emme voi mitään omalle perimällemme. Sille, että alistumme. — Että alistumme väkivallan edessä. — Me, suuri enemmistö, olemme syntyneet alistujiksi.

   > Voiko rekisteröity liikeyritys nimeltään
   > THE REPUBLIC OF FINLAND peria veroa Suomen
   > kansalaisilta ilman osapuolten välistä
   > kirjallista sopimusta?

   Ei väkivallan käyttöön mitään kirjallista sopimusta tarvita. Sen kun menee ja ottaa.

   > minne nämä laittomasti – jokaiselta
   > työtätekevältä suomalaiselta – kerätyt
   > verorahat lopulta päätyvät?

   Jos tuntee kokevansa vääryyttä, voi miettiä, onko itse tiskin väärällä puolella. Eikö kannattaisi lopettaa työn tekeminen ja hakeutua virkamieheksi. Siirtyä veronmaksajasta veronsaajaksi. Ei siihen moraalia tarvita.

   • Virkamiehet eivät Suomen rahoja kuppaa, paitsi poliittisesti nimitetyt korkeat virkamiehet.
    Suomen rahat kuppaa poliitikot, presidentti, ministerit, ostetut kansanedustajat, ostetut MEPit, suomalaiset ja ulkomaiset suuryritykset, EU, USA, NATO, USAn aseteollisuus, CIA ja USAn, NATOn, Suomen tukemat terroristijärjestöt.

  • Re: [Tim 9.10.2017 at 13:38]

   > ostetut kansanedustajat, ostetut MEPit,

   Suurin ongelma on siinä, että valtio on ostanut kansanedustajat itselleen. On syntynyt tilanne, että kansanedustajat ovat töissä valtiolla. Heistä on tullut valtion renkejä, kun pitäisi olla isäntiä. Eduskunnan pitäisi olla valtion isännistö.

   Itse lopettaisin kokonaan palkanmaksun kansanedustajille. Äänestäjät maksakoot edustajiensa palkan. — 10’000 äänestäjää kun panee satasen likoon jokainen, tulee siitä miljoona. Sillä pitäisi yhden edustajan pärjätä neljä vuotta. — Ja tuo palkka on tietenkin verovapaa. Ei valtio saa orjuuttaa isännistään palvelijoita.

   • ”Suurin ongelma on siinä, että valtio on ostanut kansanedustajat itselleen.”

    Sanoisin, että suurin ongelma on siinä, että osalla kansanedustajia (ja osalla virkamiehiä) on muitakin ostajia kuin valtio – roomalainen poliitikko ja filosofi Marcus Tullius Cicero sanoi runsaat 2000 vuotta sitten:

    ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”

     • Olet oikeassa, Totuudenetsijä, juuri tähän konseptiin ”kansojen murhat” perustuu:

      ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”

      Mutta tärkein kysymys kuuluu: voiko perustuslaki, joka säädettiin Suomen valtiolle, siirtyä taianomaisesti rekisteröidylle liikeyritykselle nimeltään THE REPUBLIC OF FINLAND? Ei tietenkään voi, ja juuri sen vuoksi Suomen perustuslakia, kuten ei Yhdysvaltojenkaan, ole enää olemassakaan. Suomen perustuslaki on on pelkkä huijaus – demokratian irvikuva – koska todellinen valta on – kuten Kolmen Markan Mies totesi – AINA VAHVIMMALLA. Sinulle tarjotaan muka vapaus valita uskontosi tai poliittinen vakaumuksesi, mutta jokainen, jonka liturgioihin sokeana lampaana uskot, lepää valitettavasti saman – rahaa hallitsevan – isännän tarjottimella. Saat toisin sanoen kunnian valita joko oikean rosvon tai vasemman… punaisen papin tai sinisen, mutta sillä ei ole tässä NWO-palapelissä mitään merkitystä, koska tätä saatanallista showta johtaa vain YKSI ja sama – verhon takana piileskelevä – isäntä.

 9. Tänään on taas nähty Espanjan, EUn ja NATOn pakkoliberalismin militariststa kohellusta Espanjassa.

  Espanjan kuningas ja Espanjan kokoomuspuolueen pääminsteri Rajoy uhittelivat ensin median kautta itsenäisyyttä haavalle Katalonialle ja pitivät sitten tänään Katalonalle amerikkalaiseen tyyliin uhittelevan sotilasparaatin Madridissa, joka päättyi Espanjan NATO-kone Eurofighterin tippumiseen ja Espanjan NATO-lentäjän kuolemaan.

 10. Ei tuo Venäjäkään mitään demokratiaa katalonialaisille luvannut!

  Päinvastoin ilmoitti aika ykskantaan tukevansa Espanjan hallitusta, tosin dialogia kannattivat.

  Naton propagandistit ennättivät jo kertomaan ettei Krimillä ja Katalonialla ole mitään yhteistä.
  Väittivät kuten ennenkin Venäjän toimineen rikollisesti Krimillä.
  Sellainen on Nato: Valehtelijoiden ja kusettajien keskus.

  Äänestys Krimillä oli oikein. Myös Katalonian äänestys oli oikein ja sitä pitäisi kunnioittaa!!

  Entä sitten Ahvenanmaa? Tuskin kestää kauaakaan kun anovat itsenäisyyttä tai Ruotsin huomaan. Siihen malliin Suomen puolustuskanisteri hoitelee hommiaan eli päin seiniä…

  Ahvenanmaa oli aikoinaan suomenkielinen… siis täysin suomalainen…??

  Sekin on yhteistä Krimillä, Donbassilla ja Katalonialla, että emomaat eivät suostu edes dialogiin. Siis Rajoy tai Poroshenko ei suostu edes keskustelemaan suoraan itsenäistyvien alueiden johtajien kanssa. Tämä näkyi hyvin erityisesti Minskin sopimusneuvotteluissa. Suomen media vältti kuin ruttoa kertomasta miksi Putin oli neuvotteluissa. Hän edusti Itä-Ukrainaa, koska Poroshenko ei halunnut dialogia niiden johtajien kanssa.

  Rajoy on toistaiseksi uhannut Katalonian presidenttiä raudoilla, ei dialogilla. Edes salaisia neuvotteluja ei taida olka. Kyseessä on pattitilanne.

  • NATO natisee: Katalonia, Skotlanti, Veneto, Lombardia, Bavaria, Baskimaa, Sardinia haluavat itsenäisiksi ja NATOsta eroon.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here