Kymmenien kiihkeärytmisten keskustelujen häly ahdistaa. Sylissä vääntelehtivä taapero tulee levottomaksi. Kodin raunioista esille kaivettu valokuva nyrkissä rypistyy, ja mies pelästyy. Kasvokuva tiukkailmeisestä naisesta on kaikki, mitä on jäljellä hänen turvallisuudentunteestaan, perheestä, elämästä. Ilman taaperoa sylissään mies luovuttaisi jo.

* * *

Säädyttömyyteen vihjailevat sanat kaikuvat abc-pöytien yli pelikoneen vierestä. Seuraa miesporukan hyeenamainen nauru, joka yltyy räkätykseksi sanojen kohteen pistäessä korkoihin vauhtia. Letkauttelija on kuitenkin ärsyyntynyt. Hänellä on ikävä autoaan ja Bagdadiin jääneitä kavereita. Turkkilaisen ”matkapalvelunjärjestäjän” mukaan hänen olisi pitänyt jo saada Suomesta auto, asunto ja käyttörahaa. Hemmetin paskiainen.

* * *

Valkoiset hennot nyrkit rummuttavat poliisiauton kylkeä. Myöhemmin hennot sormet naputtavat someen vihaa tihkuvan tiedotteen. ”Kyttä on natsipaska. Suomi on rasisti.” Miehellä on tietoiset mielipiteet. ”Ääriryhmät kitkettävä suomesta!” Kotimatkalla postpostmodernista lukupiiristä iltatuopilta horjuva juntti saa sivistystä: Kieli uppoaa poikaystävän kitalakeen ja kesarit nousevat. ”Vitun hobofobi!”

* * *

”Perkeleen mutiaiset” mutisee valkoisen renkaan ympäröimä suu. ”Ammutaan ne, sillä siitä päästään – ja suvakit perään.” Kaveri pysyy vaiti ja unohtuu muistelemaan kyyneleistä isoäitiä kertomassa hiljaisella, rauhallisella äänellä, miten isoisä ammuttiin veli-suomalaisen kiväärillä. ”Maanpetturi, sanoivat.” Isoisä oli huutanut ampumakäskyä vastaan ”Vapaus isänmaassa tai kuolema!”

* * *

Päivä on kiireinen. Ilta menee rentoutuessa lasillisilla ystäväpiirin kanssa, mutta ennen sitä aikataulu on tiukka. Kolme tapaamista. Pesula. Lapset tarhasta tai jos menee tiukille ehkä vaimo on jo palannut työmatkalta. Mies on tyytyväinen. Liiketoimet ovat kukoistaneet viime vuodet. Hänelle on suunniteltu hyvä elämä, ja hän toteuttaa osaansa hyvin. Miehen tulevaisuutta pystyy uhkaamaan enää Reilu peli.
¤

Kuva: Pixabay

18 KOMMENTTIA

 1. Vaikka maapallon asukkaissa onkin eroavaisuuksia, miksi kaikki ”rodut on sotkettava keskenään, sitä itse haluamatta”. Kenenkä idea se oli? Toimiihan se lopulta pakon edessä, monen erimielisyyden kautta. Vähempiosaiset haluavat tietenkin osansa ”kakusta”, mutta oikeuttaako se heidät valloittamaan maita, asuttaakseen ne? Ei valtion budjettiin ole tiettävästi varattu, ulkomaalaisten istuttamiseen peruskansan joukkoon. Ihon värin, kielen, opittujen tapojen erillaisuudet häiritsevät yhteistä rauhaa, varsinkin jos lisäät siihen uskontojen eroavaisuudet painostuksena vaatia uus-uskonnon hyväksynnän tasavertaisena. Hermopeliä pelaava kansalainen vie helposti närkästyksensä oman perheensä pariin aiheuttaen kotirauhan häirintää. Puolesta ja vastaan, aiheuttaa helposti rakoilua perheisiin, syytellen toisiaan vääryydestä. Mitä tehdä kun ”sika on päässyt karsinasta”? Ei koske meitä sanoi ”Malmin Kalle”.

  • Tyhmiä ovat, erittäin tyhmiä. Tekevät tilaa omalle tuholleen.
   Blogi: Olli Pusa, ke 11.10.2017 11:12 — Islam ja Eurooppa
   ”Sheikh Muhammad Ayed sanoi puheessaan: ¨Muslimien pitää käyttää hyväkseen pakolaiskriisiä. Euroopasta on tullut vanha ja raihnainen. Heitä motivoi myötätunto Lähi-Idän pakolaisia kohtaan. Kohta tallaamme heidät jalkojemme alle, ins allah.¨
   Jos islamilaiset uskonoppineet sen tunnustavat sen, että tavoitteena on Euroopan islamisoiminen, millä perusteilla esimerkiksi suomalaiset ”suvaitsevaiset” sen kiistävät? Väittävätkö he olevansa paremmin perillä islamin tavoitteista kuin islamilaiset uskonoppineet?” — Eivät ole perillä. Meidän ’suvakkieliitti’ on vaan muuten helppo saalis nwo-mafialle.
   http://beta.oikeamedia.com/o1-42802

   • Tuon Pusan artikkelin ja hänen mainitsemansa videon pitäisi olla pakollista luettavaa/kuunneltavaa jokaiselle vallanpitäjälle ja kaikille suvakki-idiooteille.
    Sen jälkeen heidän puheensa ja ennenkaikkea tekonsa osoittaisivat, kenen joukoissa he marssivat: meidän vai meidän vihollistemme.

  • Goijmit ovat tyhmiä, näin se vaan on. Niitä voi jatkuvasti sumuttaa eivätkä viisastu yhtään.
   There is something much bigger at play as it pertains to the Las Vegas shooting. The big question isn’t how many shooters there were, but rather who is behind most all of these types of events? The answer to that question is deeply disturbing.
   THE HORRIFYING TRUTH YOU’RE NOT BEING TOLD ABOUT THE VEGAS EVENT
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=159256

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=345&v=7fIq-YJERrc

   • ’.. The big question .. who is behind most all of these types of events?.’ — Kuka näiden tapahtumien takana on, se on suurin kysymys.
    Kirurgin mukaan kaikki on lavastettua ja myös Trumpin täytyy olla tietoinen mistä on kyse.
    Kannatta lukea koko artikkeli jossa linkkejä joista feikki paljastuu.
    Military Surgeon Says Videos of Las Vegas Gunshot Victims Are Fake
    Paul Craig Roberts
    “As a patriotic American, I must say I was, like most people here, initially totally shocked by the Las Vegas shooting and I hate to admit naively believed the media. However, after receiving disturbing emails about it, with references to others with doubts, I began to look at the media reports with more suspicion, and from a medical point of view primarily the almost complete absence of blood on site from the around 550 victims apparently shot was an immediate give away.

    “I am a retired general surgeon, and when younger served in a number of military hospitals in Asia and the Middle East, and I can assure you, few would have had such extensive experience in treating bullet wounds as I. Unless you’ve actually seen bullet wounds from a clinical perspective from high powered weapons they claim were used in the shooting, it is hard to appreciate the extent that the mainstream media are plainly lying.

    “Here is possibly some of the greatest government/mainstream media/propaganda yet about the Las Vegas shooting, showing President Trump actually visiting a patient in a Las Vegas hospital who apparently was shot through the leg. I can assure you, if he had genuinely been shot through the leg with a high velocity bullet as they claim, he would not, so soon after the event, be able to stand up, neither would he have the desire to do so.
    This is a disgrace, and one finds it impossible to accept President Trump does not know it is all a completely staged event. https://www.youtube.com/watch?v=M0ucMWOatho

    “Therefore, my conclusion is that the whole event was staged, there were no real shooters at all, and probably even Stephen Paddock’s brother is a crisis actor as well.
    https://www.paulcraigroberts.org/2017/10/09/military-surgeon-says-videos-las-vegas-gunshot-victims-fake/

    • ”Criminally-minded psychopathic people (or nations) don’t want to fuse with another different being so as to enjoy a far larger breathing space out of their ego.
     The other’s personality is rather for them an obstacle they have to deny and stamp out in their quest for absolute pleasure and power.
     Their ambition is to make the other’s personality their own food for personal growth.”

 2. Suomen kansallisen kivääriyhdistyksen pääsihteerin ajatuksia:

  ”TURVAPAIKANHAKIJABISNES

  EU:n ja Suomen turvapaikkapolitiikassa sen toimeenpanijoilla on kyse yksinomaan oman edun tavoittelusta maan ja kansalaisten etu täydellisesti sivuuttaen. Kyseessä on oman/lähipiirin raha, valta ja asema. Suomessa rahan osuutta kuvaa asiassa uutiskynnyksen ylittänyt ns. jäävuoren huippu eli Kauppalehden artikkeli turvapaikanhakijoilla bisnestä tekevistä suomalaisista yrityksistä. Luona Oy oli ensimmäinen suomalainen yksityinen yritys, joka alkoi pyörittää tuottavaa bisnestä vastaanottokeskuksilla. Viime vuonna Luona Oy laskutti valtiolta 53,6 miljoonaa euroa. Tilaajana kaikissa hankinnoissa oli Maahanmuuttovirasto. Vastaanottokeskusten pyörittämistä ei kiireen vuoksi ehditty kilpailuttaa ja siksi Luona sai sopimuksen suorahankintana ilman kilpailua ja toiminnan ansiosta yrityksellä on edelleen merkittävä markkina-asema. Se, että asiassa oli kiire, ei voi eikä saa olla peruste ohittaa kilpailulainsäädäntöä.

  Kiitoksena Suomelle ja suomalaisille verovelvollisille tästä Luona Oy:n erityisasemasta voitaneen muiden lieveilmiöiden lisäksi pitää sitä, että voitoistaan Luona ei ole maksanut yhteisöveroa, koska yrityksen voitto siirrettiin emoyhtiö Barona Groupille ns. konserniavustuksena. Tuloksen siirtäminen emoyhtiölle konserniavustuksena on suurten yritysten yleinen maan tapa ja Kauppalehden artikkelin mukaan se voi liittyä esimerkiksi yhtiön osingonjakoon tai verosuunnitteluun. Verohallinnon ohjeen mukaan sallitun verosuunnittelun ja kielletyn verojen kiertämisen välinen tarkka ja täsmällinen rajanveto voi olla jopa mahdotonta, ennen kuin tuomioistuin vetää rajan epäselvä tapaus kerrallaan koska epäselvyydet sekä vaikeudet alkavat tulkinnoista ja määritelmistä. Verosuunnittelijatahon mielestä viaton ja luvallinen verosuunnittelu voikin verottajan mielestä olla luvatonta veronkiertoa. Luona Oy:n verosuunnittelua koskeva tapaus tulee ehdottomasti tutkia jo johtuen yrityksen saamasta erityisasemasta markkinoilla.

  Luona Oy:n hallituksen kokoonpano koostuu maan tavan mukaan osittain poliittisista päättäjistä tai heidän puolisoistaan. Iltalehti uutisoi asiasta jo 2015 aiheena Poliitikot mukana pakolaisbisneksessä. Ns. ”poliittiselle kähminnälle” on olennaista vastavuoroisuusperiaate eli kun sinä hyödyt, niin myös minä hyödyn. Kansalaiset odottaisivat myös valtamedian uutisoivan nykyistä enemmän nimenomaan poliitikkojen/puolueiden kytköksistä eri päätöksiin ja organisaatioihin liittyen. Maailmalla on tunnettu käsite poliittinen korruptio, mutta ilmeisesti Suomessa ilmiötä ei ole haluttu tunnustaa saati tunnistaa. Poliittinen korruptio on mm. valtion virkamiesten toimivaltuuksien käyttämistä laittomaan yksityiseen hyötyyn. Hallituksen valtuuksien väärinkäyttöä muuhun kuin sen tavanomaiseen tarkoitukseen, eli esimerkiksi poliittisten vastustajien tukahduttamiseen, pidetään myös poliittisena korruptiona. Suomessa valtion virkamiehillä on aivan liian laaja ja huonosti määritelty toimivalta, minkä vuoksi Suomessa on vaikeaa erottaa lailliset ja laittomat toimet. Ongelmana lisäksi on, että virkamiesten mahdollisia virheitä tutkii toinen virkamies tai parhaassa tapauksessa jopa päätöksen tehnyt virkamies itse…”

  Koko artikkeli: http://nra.fi/paasihteerin-ajatuksia-11/

 3. Ranska on tuhoutumassa täysin maahanmuuttoon. Kuten Ruotsikin. Ja mekin pian?

  Failed integration: In next 10-20 years, France will be new Lebanon – pieni pätkä linkin artikkelista:
  Miksi integraatio epäonnistui Ranskassa, mitä luulet?
  — AM: Integraatio on epäonnistunut Ranskassa, mutta ei vain Ranskassa vaan monissa muissa maissa, koska olemme haudattaneet tasavallan ja alkaneet jäljittelemään sitä mitä on Isossa-Britanniassa, Kanadassa tai Yhdysvalloissa; hyväksyä, että voit olla ranskalainen, saamaan Ranskan kansalaisuuden ilman että edes puhut ranskaa, tai menemättä edes ranskalaiseen kouluun, saamaan ranskan kansalaisuuden elämättä kuten ranskalaiset elävät.
  Ranska ei ole uusi maahanmuuttomaa – sillä on hyvin pitkä maahanmuuton historia. Ihmiset 1920-luvulla tulivat Ranskaan eri puolilta Eurooppaa – Puolasta, Venäjältä, Armeniasta, Italiasta, eikä ole ollut ongelmaa integroida heidät yhteiskuntaan, ei ollenkaan ongelmia ..
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=159476

  • Lasten kirjat kirjoitetaan nykyisin uuden maailmanjärjestyksen edistämiseksi
   Olipa kerran aika jolloin lasten kirjoja kirjoitettiin viihdyttämään ja ehkä jopa kouluttamaan nuoria. Nyt niitä käytetään edistämään hienovaraisesti Uuden maailmanjärjestyksen asialistaa.
   Tavoitteena näyttää olevan, että lapset otetaan käyttöön / indokriinoituvat eliitin suunnitelmien mukaan, kun he ovat vielä naiivia ja helposti vaikutettavissa.
   Children’s Books Now Being Written to Promote New World Order
   Once upon a time children’s books were written to entertain and maybe even educate youngsters. Now they are being used to subtly promote the New World Order agenda.
   The objective appears to be to introduce/indoctrinate children to the elite’s plans while they’re still naive and easily impressed.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=159499
   Kinderbücher werden jetzt geschrieben, um die neue Weltordnung zu fördern
   Es war einmal, dass Kinderbücher geschrieben wurden, um Jugendliche zu unterhalten und vielleicht sogar zu erziehen. Jetzt werden sie verwendet, um die Agenda der Neuen Weltordnung subtil zu fördern.
   Das Ziel scheint es zu sein, Kinder in die Pläne der Elite einzuführen / zu indoktrinieren, während sie noch naiv sind und leicht beeindruckt sind.

 4. Yleensä Johannan artikkelit ovat olleet selkeitä ,mutta tässä ei tuntunut olevan päätä eikä häntää.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here