Saudi-Arabiassa on alkanut tapahtumaan: Ensin uutisoitiin, että kuningas Salman bin Abdulaziz Al Saudin määräyksellä naiset saavat ajaa autoa. Viikon sisään kerrottiin kuninkaan määränneen laista, joka tekee seksuaalisesta häirinnästä rangaistavaa.

Vähemmälle huomiolle on jäänyt elokuun alussa annettu ilmoitus, jonka mukaan Saudi-Arabia antaa naisille luvan käyttää bikineitä Punaisen meren rannalle valmistuvassa lomakohteessa (The Red Sea Project).

Massiivisesta Umrah-muslimiturismistaan tunnettu maa vaatii jatkossakin, että naiset muilla julkisilla paikoilla peittävät vartalonsa kokonaan abayalla sekä päänsä joko hijabilla tai niqabilla tai pukeutuvat burqaan.

Saudihallituksen riippuvuus Yhdysvalloista

Ilmoituksen naisten autolla ajo-oikeutta koskevasta muutoksesta saudiviranomaiset antoivat tiedotustilaisuudessa, joka järjestettiin Washingtonissa. Erityisjärjestelyn tarkoituksena oli ilmeisesti vedota presidentti Donald Trumpiin ja amerikkalaisiin.

Trump ilmaisi heti suosiotaan Lähi-idän tärkeimmän arabiliittolaisensa uudistukselle: ”Tämä on myönteinen askel naisten oikeuksien ja mahdollisuuksien edistämiselle Saudi-Arabiassa.”

Yhdysvaltain ulkoministeriön tiedottaja Heather Nauert ylisti päätöstä ”erittäin positiiviseksi merkiksi”. Valkoinen talo ilmoitti: ”Jatkamme Saudi-Arabian tukemista sen pyrkimyksissä vahvistaa saudiyhteiskuntaa ja maan taloutta samankaltaisilla uudistuksilla kuin tämä.”

Ja sitten siis uutisoitiin seksuaalisen häirinnän kriminalisoinnista.

Saudi-Arabia on lähes Yhdysvaltain holhouksessa, eikä Trump ole jättänyt tätäkään mahdollisuutta käyttämättä. Toisin kuin edeltäjänsä hän on korostanut Saudi-Arabian keskeistä merkitystä Yhdysvalloille.

Ensimmäisen ulkomaanmatkansa presidenttinä Trump suuntasi Lähi-itään viime toukokuussa ja ensimmäinen pysähdyspaikka oli juuri saudipääkaupunki Riad.

Trumpin perheen näkyvät naiset

Trumpin läheisillä naisilla on perheessä ja hallinnossa poikkeuksellisen näkyvä rooli.

Valtiovierailun aikana valtamedia kiinnitti huomiota lähinnä siihen, etteivät First Lady (ensimmäinen nainen) Melania ja First Daughter (ensimmäinen tytär) Ivanka verhonneet päitään. Nämä kuuntelivat arvokkaasti, mutta päät peittämättöminä, kun presidentti piti yli 50 arabimaan johtajalle puheen, jossa hän vaati näitä tyystin karkottamaan kaikki muslimiterroristit.

Protokolla ei tunne sellaista kuin ”First Daughter”. Valtamediassa onkin arvosteltu Ivankan aktiivista roolia presidentin hallinnossa.

Naisyrittäjänä hän on edistänyt naisten asemaa työelämässä. Myös Saudi-Arabiassa hän puhui sen puolesta, että naisia saataisiin ottamaan enemmän osaa työelämään.

Ivanka on ajanut maailmanlaajuista naisyrittäjien asemaa edistävää aloitetta. Kun Maailmanpankki ilmoitti vierailun aikana, että Saudi-Arabia ja Arabiemiraatit ovat lahjoittaneet 100 miljoonaa dollaria tähän hankkeeseen, Ivanka totesi, että kehitys Saudi-Arabiassa on ”rohkaisevaa”. Hän muistutti saudinaisille pitämässään puheessa, että ”paljon on vielä tehtävää”.

Huolimatta siitä, että presidentti ja hänen tyttärensä ovat kannustaneet Saudi-Arabiaa näihin uudistuksiin, ne eivät ole Trumpin ansiota.

Naisten ajokiellon poistamista on vaadittu 1990-luvulta alkaen, jolloin asiasta järjestettiin maan ensimmäinen julkinen mielenosoitus. Naisten ajo-oikeus ei ole kuitenkaan myöskään protestien ansiota.

Kruununprinssin ”Visio 2030”

Uudistusten toteutumisessa ratkaisevaa on ollut kruununprinssi Mohammed bin Salman bin Abdulaziz al-Saudin huhtikuussa 2016 esittelemä suunnitelma ”Saudi-Arabian Visio 2030”.

Suunnitelma sisältää kunnianhimoisia tavoitteita ja keinoja maan talouden ja kansainvälisen maineen uudistamiseksi. Toteutuessaan Visio 2030 mullistaisi sharia-lakiin sitoutunutta muslimivaltiota lähes kaikilla inhimillisen elämän alueilla.

Suunnitelma perustuu kruununprinssin konsulttifirma McKinseyltä tilaamaan raporttiin ”Saudi-Arabia öljyn jälkeen: investointien ja tuottavuuden muutos”. Se julkaistiin joulukuussa 2015, ja maata kehotetaan siinä tiukkaan menokuriin ja yksityistämisiin.

Taustalla on öljyn maailmanmarkkinahinnan lasku sekä odotettavissa oleva kysynnän supistuminen, joka on seurausta teollisuusmaiden ilmastopolitiikasta ja päästövähennystavoitteista.

Keskeiseksi muodostuu oman aseteollisuuden kasvattaminen. Saudi-Arabialla on maailman kolmanneksi suurimmat puolustusmenot. Omaan asetuotantoon kohdistuvien hankintojen osuuden määrää aiotaan kasvattaa 2 prosentista peräti 50 prosenttiin vuoteen 2030 mennessä.

Vision mukaan naisten osuus työvoimasta nostetaan 22 prosentista 30 prosenttiin. Trumpin tytär Ivanka antoi esiintymisellään tältä osin vahvan tuen kruununprinssin modernisaatiosuunnitelmille.

Rakennemuutos haastaa wahhabilaisuuden

Sikäli kuin yhteiskunnallinen rakennemuutos Saudi-Arabiassa etenee suunnitelmien mukaisesti, se todennäköisesti lisää uskonnollista radikalismia islamin synnyinmaassa.

Suunnitelmaa on verrattu puhemies Mao Tse-tungin (1893–1976) ”Suureen Harppaukseen 1958–1960”, joka oli valtava taloudellinen epäonnistuminen ja inhimillinen katastrofi. Tavoite modernisoida vuosisataisiin perinteisiin sidottu yhteiskunta esitetyssä aikataulussa johtanee käytännössä ristiriitoihin wahhabilaisuuteen (salafismiin) liitettyjen islamin oppien kanssa.

Vaikka islamilaiset oppineet – joille saudien kuningashuone maksaa palkan – hyväksyisivät uudistukset, muutokset tuskin voivat olla aiheuttamatta kasvavia jännitteitä muslimiyhteisössä. Vastaavasta on kokemusta Persian shaahin Mohammad Reza Pahlavin (1919–1980) ajalta. Yritys uudistaa maata nopeasti johti lopulta vallankumoukseen ja Iranin islamilaisen (šiia) tasavallan perustamiseen.

Ei pidä unohtaa, että myös terroristijärjestö al-Qaidan johtaja Osama bin Laden (1957–2011) edusti wahhabilaisuutta. Hänellä oli läheiset suhteet saudien hallitsijaperheeseen. Hän ei kuitenkaan hyväksynyt Saudi-Arabian päätöstä sallia Yhdysvaltain ei-islamilaisten asevoimien tulla 1990-luvun alussa ”pyhälle maalle” käymään sotaa Saddam Husseinin (1937–2006) irakilaisia muslimisotilaita vastaan vaan katsoi tämän loukkaavan islamin lakia.

Ei liene yllätys, että myös terroristijärjestö ISIS, joka syntyi al-Qaidan pohjalta ja tunnetaan sitä väkivaltaisempana ja raaempana, on sitäkin tiiviimmin sitoutunut wahhabilaisuuteen.

Vihaideologia ei ole kuollut

ISIS julkaisi syyskuun lopulla äänitteen, jolla se väitti järjestön johtajan Abu Bakr al-Baghdadin puhuvan. Monet terrorismin tutkijat ovat arvioineet, että tämä todella puhuisi nauhalla, aitoudesta ei kuitenkaan ole täyttä varmuutta.

Viime vuosina on uutisoitu useita eri kertoja, että al-Baghdadi olisi saanut surmansa. Kesäkuussa venäläislähteet epäilivät, että hän olisi kaatunut ilmaiskussa. Britanniasta johdettu ihmisoikeusjärjestö The Syrian Observatory for Human Rights ilmoitti heinäkuussa saaneensa kuolemasta ”varman tiedon”.

Terminä ISIS tarkoittaa – kuten tunnettua – islamilaista valtiota eli kalifaattia. Lyhenne tulee sanoista Islamilainen valtio Irakissa ja Syyriassa. Sellaisena se alkaa uutistietojen perusteella kuitenkin olla jo käytännöllisesti katsoen tuhottu tai ainakin lyöty. Tämä tavoite kuului Trumpin antamiin vaalilupauksiin.
¤


¤
Petteri Hiienkoski on elokuva- ja tv-ilmaisun ja käsikirjoittamisen vastuuopettaja, joka on toiminut aiemmin muun muassa Ulkopoliittisen instituutin tutkijana.

Tämä kirjoitus on julkaistu alunperin kirjoittajan Uusi Suomi -blogissa 30.9.2017.
¤

Saudi-Arabian 1. kruununprinssi Mohammed bin Salman Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin vieraana. Kuva (uudrajattu): The White House / Foreign Leader Visits (CC0) via Wikimedia Commons

26 KOMMENTTIA

 1. Islamilaisten naisorjat pitäkööt päänsä hunnutettuina, se ei kuulu länsimaiden muotiin. Määrättyjä käytöstapoja on tietenkin noudatettava jotta diplomaattiset teeskentelyt voisivat jatkua. Muodollisuuksiin on turhaa vedota, kaiken sekasotkun keskellä. Pää-asiahan on tehdä lupauksia rauhan säilyttämiseksi, ainakin pitkittämällä erimielisyyksien kärjistymistä, joka on varmana odottamassa horisontissa. Islamilaisille ei ole koskaan edes opetettu ”lähimmäisen rakkautta”, ja kristikunnan sadoista lahkoista se on kuivunut kokoon jo
  alkumetreillä. On vain YKSI JUMALA ,ja HÄN EI OLE ISLAMILAINEN. On vain yksi KUNINGAS, ja HÄN ei ole MUHAMMED.

 2. Tämä kertoikin jo kaiken oleellisen tästä artikkelista:

  ”Petteri Hiienkoski on elokuva- ja tv-ilmaisun ja käsikirjoittamisen vastuuopettaja, joka on toiminut aiemmin muun muassa Ulkopoliittisen instituutin tutkijana.”

  Vai niin… no mikä yllätys. Ensiksikin, 70-luvun öljy-kriisi HOAX kuin myös Suomen TÖRKEÄT bensan hinnat, vaatii paljon lähempää tarkastelua, ja ennen kaikkea jesuiitti-agentti Henry Kissingerin (jesuiitti-Trumpin paras kaveri) toimia ko. tekaistussa ”öljy-kriisissä”, jonka avulla sotia ja väkivaltaa pidettiin, ja pidetään vieläkin yllä. KAIKKI HUIPULLA, jotka laskettelevat satuja öljyn saatavuudesta, KUULUVAT SAMAAN VELJESKUNTAAN olipa heillä päässä turbaani tai ei. Tämänkaltaiset ulkopolitiikantutkijat kannattaa jättää omaan arvoonsa, mikäli heillä ei ole – tv- ja elokuva käsikirjoitusten lomassa – intohimoa kaivaitua öljybisneksen TODELLISILLE JUURILLE – islamin/KORAANIN syntylähteestä puhumattakaan.

  MY PEOPLE ARE DISTROYED FOR LACK OF KNOWLEDGE. Hosea 4:6

  • ”MY PEOPLE ARE DISTROYED FOR LACK OF KNOWLEDGE.”

   Sun Tzu: ”KNOW YOUR ENEMY and know yourself, find naught in fear for 100 battles”

   Koulut, yliopistot ja koko valta-VALE-media, meillä Bilderberg Erkon Brysselin Pravdan ja Ylen johdolla on valjastettu/sensuroitu pitämään meidät tietämättöminä vihollsesta kuten mm. zio-globalistit NWO-lakeijoineen – näiden yläpuolella olevista vihollisista puhumattakaan.

   (Sun Tzu was a Chinese general, military strategist, and author of The Art of War, an immensely influential ancient Chinese book on military strategy.)

  • Juuri sama tuli mieleen:

   ”Petteri Hiienkoski on elokuva- ja tv-ilmaisun ja käsikirjoittamisen vastuuopettaja, joka on toiminut aiemmin muun muassa Ulkopoliittisen instituutin tutkijana.”
   😀 😀

   Eli ko. artikkeli oli upilaisen lähi-itäläisiä rakastavaa suvakkiutta ja UPI-horinaa. Nämä nykypäivä fasistit, upilaiset, kokevat VIHAIDEOLOGIAA ja VIHAA vain ja ainoastaan ryssää kohtaan.
   Heuidän pääideologinsa on rytiläinen sotakoira Niinistö ja hänen tiineenä oleva pikku lottansa.
   Suomalaiset idiootit lähtevät helvettiin, kirjaimellisesti upilaisten ja näiden uusien natottajasotakoirien, johdolla jolleivät viisastu ja milläpä eväillä nämä idiootit viisastuisivat. 😀

   Annetaanpa näille idiooteille kuitenkin mahdollisuus viisastumiseen, tässä professori ja ulkoasiainneuvos Juhani Suomi puhuu pelkkää asiaa:

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=915&v=P-XXAwj75Bo

   • Tuo sama on tullut mieleeni Petteristä kun hän hyökkäsi Magneettimediaa vastaan syyttäen sitä anti-sionismista ja valheesta vaikka totuus Israelin ja sionistien sotaisasta ja rasistisesta politiikasta kestää huonosti jos lainkaan päivänvaloa.
    Kyllä hän selkeästi antoi ymmärtää että hyväksyy sionistien likaiset puuhat. Niitä vastaan ei voisi nousta edes itseään puolustamaan.
    Aika outoa puhetta joka nyt on saanut vahvan jalansijan maassa.

   • Blogi: Petteri Hiienkoski, to 12.10.2017 15:13 — Kristinusko ja islam I: Luikuriteologit harhakäsityksiä levittämässä
    ”Valtamediassa levitetään harhaanjohtavia käsityksiä kristillisestä uskosta ja islamista. Perustava virhe on luulla, että Raamatun kolmiyhteinen Jumala olisi sama kuin Koraanin Jumala, Allah.” http://beta.oikeamedia.com/o1-42931
    Mutta voidaanko puhua ’Raamatun 3-yhteisestä Jumalasta’ kun Uuden ja Vanhan Testamentin käsitys Jumalan olemuksesta on erilainen? Juutalaisten VT:n jumala ei ole 3-yhteinen.
    Henry Makow, kristinuskon valinnut juutalainen, toteaa että UT ja VT eroavat niin radikaalisti toisistaan että niitä voi pitää jopa yhteen sopimattomina.
    Old and New Testaments are Incompatible
    https://www.henrymakow.com/2017/06/Old-and-New-Testaments-are-Incompatible%20.html
    Petteriltä tainnut mennä nyt puurot ja vellit sekaisin ?
    Jos Jumala on itse Olemisen Perusta, hän on Jumala myös muslimeille, juutalaisille, mormoneille, hinduille ja tarkemmin ajatellen jopa buddhalaisille sekä ateisteille, jotka kieltävät hänen olemassaolonsa sanoo talonpoikaisjärki.

 3. Hämmästyttää, kummastuttaa … Länttä islamisoidaan haittamaahanmuutolla ja ajetaan perikatoon kulttuurimarxismin avulla
  Monikulttuurisuus hajottamassa Lännen – ”Euroopan tappava sadonkorjuu”
  http://beta.oikeamedia.com/o1-42730
  ja nyt arabimaailmaa yritetään länsimaalaistaa, ajaa se kaaokseen tyrkyttämällä sinne tätä Lännen näennäisdemokratiaa, sitä joka meidät tuhoaa ja vie kohti tyranniaa.
  Mutta tätähän NWO-strategia on — hajota-ja-hallitse strategiaa. Joku taho haluaa kaiken itselleen.
  ’..Sionistien globalisaatiovoimat (pankkijärjestelmä, media, poliitikot ym.) ovat nyt ottaneet niskalenkin koko länsimaailmasta. USA on totaalisesti sionistien vallassa..’ (Lainattu kommentti: Ukonvaaja 10.10.2017 at 04:14 https://vastavalkea.fi/2017/10/08/ennakkosensuuri-kayttoon-eussa/ )

  • KNOW YOUR ENEMY!

   Ihmisten enemmistö ei tunnista vallankahvassa olevia susia lampaan vaatteissa.

 4. Imperiumi valmistautuu nujertamaan Kiinaa… työsarkaa riittää ahneelle ja kyltymättömälle
  Syyriassa ei kaikki mennyt putkeen, nyt uusi yritys Burmassa
  THE PENTAGON IS PREPARING A NEW WAR IN SOUTH-EAST ASIA
  Political Islam against China
  by Thierry Meyssan — http://www.voltairenet.org/article198141.html
  You are probably aware that you are incompletely informed about what is brewing in Myanmar, and you probably haven’t heard about the military coalition that is preparing to attack that country. And yet, as Thierry Meyssan reveals here, these current events have been in preparation by Riyadh and Washington since 2013. Don’t take sides before you read this article and digest the information.
  Pursuing its Grand Strategy of extending the theatre of war [1], the Pentagon is at the same time preparing the instrumentation of the Kurds in the Greater Middle East, a civil war in Venezuela and a war of attrition in the Philippines. However, these conflicts will have to wait for the implementation of a fourth theatre of operations – namely Burma, China’s next-door neighbour.
  If the Pentagon’s scenario continues to play out as we may anticipate, the war against Syria should soon end due to the lack of combatants, who will have gone overseas to serve the « American Empire » in a new theatre of operations.
  Clash of civilisations 2
  Thierry Meyssan reminds us of the next stage which was planned for the US armies by their theorists of that time – a stage which may soon be put into practice.
  After the Muslims against the « Judeo-Christians » (sic) [2], we now have the Muslims against the Buddhists.
  http://www.voltairenet.org/article198294.html

  • Kääntykö Imperiumin sotaonni Burmassakaan…? Ettei vaan tulisi takkiin sielläkin.
   The House of Saud bows to the House of Putin — Saudi Arabia pivots to Russia, the new sheriff in town
   http://www.atimes.com/article/house-saud-bows-house-putin/
   Tästä ei ole näkynyt valtamediassa uutisia, vai onko joku nähnyt? Itse en sitä juurikaan lue.
   It may be too early to identify the Saudi pivot to Russia as the shift of the century. It is though a certified game-changer. Moscow is about to become the new sheriff in town, in virtually any town across Southwest Asia. And it’s getting there on its own terms, without resorting to a Colt dialectic. MBS (Crown Prince Mohammad bin Salman) wants energy/defense cooperation? He gets it. MBS wants less Russian cooperation with Iran? He doesn’t get it. OPEC aims at higher oil prices? Done. And what about the S-400s? Free – sort of – for all.

 5. Menevätkö saudit halpaan kuten niin moni on mennyt ennen heitä ?
  James Perloffin kommentti linkin artikkeliin: Comment from James Perloff-
  Very interesting piece. Even if they weren’t crypto-Jews, Washington, Franklin, and many other Founding Fathers were certainly Freemasons. Elsewhere on this site I have posted articles on the Battle of Lexington as a Freemasonic-orchestrated false flag, and the true author of the Declaration of Independence being the virulently anti-Christian Thomas Paine.
  The Revolution was the first blow toward forming the ”New World Order.”
  In general, the idea was to overthrow all the Christian monarchs (whom the Rothschilds knew they could not hope to intermarry with) and replace them with ”democracies” and ”republics,” whose elections the Rothschilds knew they could control by owning the press and bribing/blackmailing politicians. ”Voting, which we have made the instrument which will set us on the throne of the world.” (Protocol 10:5).
  If Americans have enjoyed a relatively higher degree of freedom and prosperity, it was probably to deceive the other nations into revolutions of their own, believing that they’d get the same deal as America. But they didn’t. Instead, they got the guillotine and the gulag.
  America was like the four aces dealt to a sucker in the very first hand of a crooked poker game. The sucker thinks this is his lucky night, but the aces stop coming, and by the end of the evening he’s broke. Which is what Americans will be, in the Rothschild scheme, once they no longer need us, unless the New World Order is defeated.
  https://www.henrymakow.com/2017/10/Crypto-Jewish-Takeover-of-America.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=159294

  • Trump goes full shabbos-goy — joko pian paukkuu ?
   … that yesterday Trump pulled the US out of UNESCO on behalf of Israeli interests.  Today he basically announced a tepid, possibly hot, war on Iran.
   ”So the USA will go to war yet again, not for any rational reason, but solely because Bibi Netanyahu “owns” Trump and Israel “own” the USA. Yes my dear Americans, far from being “the land of the free and the home of the brave” the USA is a subservient colony of a tiny state in the Middle-East which also happens to be the last officially racist state on our planet.  Which makes you neither brave, nor free.  Sorry.
   As for Hassan Nasrallah, he recommended that the Jews who recently moved to Israel to get the hell out before the next war begins.  He is also right. The Iranians are not stupid, they know that the upcoming US attack on Iran was ordered by Israel.  This is hardly a secret, the Israelis have been begging for it for years now.  An Iranian retaliatory counter-attack on Israel is, therefore, only logical. 
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=159396

  • Saudeille syötetään nyt ässiä — suomeksi pieni pätkä linkin artikkelista:
   ”Jos amerikkalaiset ovat saaneet suhteellisesti korkeamman vapauden ja vaurauden, sillä on luultavasti pyritty pettämään muita kansoja tekemään oma vallankumous, uskossa, että he saisivat saman kuin Amerikka. Mutta he eivät ole saaneet. Sen sijaan he ovat saaneet giljotiinin ja gulagin.
   Amerikka on kuin neljä ässää, jotka jaetaan hyväuskoiselle kierossa pokeripelissä. Hyväuskoinen hölmö ajattelee, että tämä on hänen onnen hetkensä, mutta ässät lopettavat aikanaan tulemisen, ja loppupelissä hän on lyöty, ’perse auki’. Ja niin juuri käy amerikkalaisille (saudeille?) Rothschild-pokerissa kun heitä ei enää tarvita — ellei sitten Uutta maailmanjärjestystä onnistuta voittamaan.
   Ja sama saksaksi:
   Wenn die Amerikaner einen relativ höheren Grad an Freiheit und Wohlstand genossen hätten, wäre es wahrscheinlich, die anderen Nationen in Revolutionen zu täuschen, die glauben, dass sie den gleichen Deal wie Amerika bekommen würden. Aber sie taten es nicht. Stattdessen bekamen sie die Guillotine und den Gulag.
   Amerika war wie die vier Asse in der ersten Hand eines krummen Pokerspiels einem Trottel ausgesetzt. Der Trottel glaubt, dass dies seine glückliche Nacht ist, aber die Asse hören auf zu kommen, und am Ende des Abends ist er pleite. Welches sind die Amerikaner im Rothschild-Schema, wenn sie uns nicht mehr brauchen, es sei denn, die Neue Weltordnung ist besiegt.

 6. IS TRUMP A PSYCOPATH ?
  According to recent research done by Oxford University psychologist Dr Kevin Dutton, Trump scores two points above Hitler on the Psychopathic Index and an astonishing 20 points above the bloodthirsty Emperor Nero. 
  No other American president has been characterized as a dangerous madman by so many of his contemporaries, including top psychiatrists and clinical psychologists. How he got into the White House is therefore a mystery. He has been widely condemned as a “lunatic”, a “delusional narcissist”, a “sociopath”, “utterly amoral”, “unbalanced”, and told  he “needs therapy”. (Here he is, pictured in a straitjacket). Psychiatrist Lance Dodes,  a former Harvard Medical School professor, says Trump’s “sociopathic characteristics are undeniable”, adding that his speech and behavior patterns show signs of “significant mental derangement”. Another medically trained specialist, clinical psychologist John Gartner, a veteran alumnus of the John Hopkins University Medical School, describes Trump as a “malignant narcissist who evinces the most destructive collection of psychiatric symptoms possible for a leader.” (See here)
  To summarize: Donald Trump is officially recognized as a “psychopath” because he possesses many of the qualities, both negative and positive, associated with ruthless alpha males who get to the top of their respective professions. (See ‘Traits of Psychopaths‘, with special reference to Donald Trump).
  https://www.darkmoon.me/2017/is-trump-a-psychopath/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=159414
  Kannatta lukea koko artikkeli josta tässä joitakin osia suomennettuna pääosin Kuukkelin avulla:
  ”Oxfordin yliopiston psykologin Dr Kevin Duttonin viimeaikaisen tutkimuksen mukaan Trump menee kaksi pistettä Hitlerin yläpuolelle Psychopathic Index’ssä ja hämmästyttävät 20 pistettä verenhimoisen keisari Neron yläpuolelle.
  Ketään muuta Amerikan presidenttiä ei ole kuvattu vaarallisena hulluna niin monen aikalaisen toimesta, mukaanlukien huippupsykiatrit ja kliiniset psykologit. Kuinka hän pääsi Valkoiseen taloon on mysteeri. Hänet on laajalti leimattu ”hulluksi”, ”harhaluuloiseksi narsistiksi”, ”sosiopaatiksi”, ”täysin amoraaliseksi”, ”epätasapainoiseksi” ja kerrottu ”tarvitsevan terapiaa”.
  Psykiatri Lance Dodes, entinen Harvard Medical School professori, sanoo, että Trumpin ”sosiopaattiset ominaisuudet ovat kiistattomia” ja että hänen puheensa ja käyttäytymisensä osoittavat merkkejä ”merkittävistä henkisestä häiriöstä”. Toinen lääketieteellisesti koulutettu erikoislääkäri, John Hopkinsin yliopiston lääketieteellisen korkeakoulun veteraaniprofessori John Gartner, pitää Trumpia ”pahanlaatuisena narsistina.”

  Yhteenvetona: Donald Trump tunnustetaan virallisesti ”psykopaatiksi”, koska hänellä on monia negatiivisia ja positiivisia ominaisuuksia, jotka liittyvät häikäilemättömiin alfa-miehiin, jotka päätyvät ammattiinsa huippu virkoihin. (Katso ”Psykopaattien piirteet”, erityisesti Donald Trump).
  Näitä niin sanottuja ”psykopaattisia piirteitä” voivat ilmeisesti omata myös kirurgit ja sarjamurhaajat, karismaattiset uskonnolliset johtajat sekä kansanmurhaajat. (Tässä herää kysymys mihin unohtuivat huippu-urheilijat?)
  ”Konspiraatioteoria”, jonka mukaan johtajamme ovat kaikki kansainvälisten juutalaisten lakeijoita, on joko totta tai väärä. On liian aikaista syyttää Trumpia siitä, että hän on heikkomielinen näyttelijä, joka peitellysti edistää juutalaisten asiaa, samalla kun esittää olevansa Amerikan kansan asialla.
  Meidän on odotettava ja katsottava, millainen Amerikka on Trumpin kauden loppupuolella ja ennen kaikkea, jos Israelin valtio on vahvempi paikka (if the state of Israel is a stronger place as a result of his Jewish son-in-law’s efforts to grab hold of more stolen land for the Israeli occupiers) hänen juutalaisen vävypoikansa pyrkimysten takia joka haluaa lisää varastettua maata Israelin maahanmuutajille.
  Testinä ovat myös palestiinalaiset. Jos heidän elämänsä on paljon pahempaa, kun Trump on tullut ja mennyt, on kaikille selvää, että Trump ei ole muuta kuin sionistien juoksupoika – jotain, mitä moni älykäs tarkkailija on ehtinyt epäillä.
  Toinen testi on Iran. Jos Trump hyökkää Iraniin, me tiedämme varmasti, että hän on kliinisesti hullu, psykopaatti, joka työskentelee sionisteille uuden maailmanjärjestyksen (NWO) puolesta.
  Jos Trump voi pelastaa Amerikan juutalaisten vallasta, hän on psykopaatti, jota kannattaa äänestää.”

  • Tässä heräsi tuota lukiessa ajatus että miksei meilläkin samaan tapaan voitaisi ottaa maan johto suurennuslasin tai psykoskoopin alle? Sitä ei – ainakaan vielä toistaiseksi – voi leimata viharikokseksi.
   Mitenkähän tulisi pisteitä SOS-koplalle ja maamme presidenteille pankkimafiaa unohtamatta?
   Voisi ajatella että se olisi hyvä tie valistaa kansaa etukäteen ettei valta luisuisi vääriin käsiin kuten nyt on päässyt käymään kun peesataan NWO-agendan puuhamiehiä, globalisteja, joista suurin osa täyttänee kiistatta psykopaatin tuntomerkit.

  • Kova kädenvääntö tulossa — Trump ei anna periksi, aikoo kumota voimassa olevat sopimukset Iranin kanssa, tarv. vastoin kongressin tukea, ja Israel sekä Saudit tukevat häntä mutta Eurooppa ei.
   Netanyahu jopa ylisti Trumpia tämän ’rohkeasta päätöksestä’. Myös saudit tukevat Trumpin ’aggressiivista linjaa’.
   Sotaanko päädytään? Tai miten se voitaisiin enää estää?

   US allies in Europe vow to stand by Iran nuclear deal
   The leaders of Britain, Germany and France have declared their backing for the Iran nuclear deal renounced by President Donald Trump, saying it is “in our shared national security interest.”
   Trump announced Friday that he would not recertify the multilateral agreement, claiming Iran had not kept its end of the 2015 deal and called on Congress and US allies to address its “many serious flaws” or see it “terminated.”
   Trump’s announcement means Congress now has 60 days to decide whether to reimpose sanctions against Iran, a move that could leave the United States in violation of the agreement.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=159467

   While EU leaders voiced their backing for the Iran deal, Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu praised Trump for his ”courageous decision” not to recertify the deal.
   Saudi Arabia also praised Trump’s ”resolute strategy” toward ”Iran and its aggressive approach,” according to a statement published by the state-run Saudi Press Agency.
   Tulee taas mieleen tämä vanha artikkeli. Nytkö vuorossa Iran?
   Make no mistake, Washington will never let go – not by itself, never. Their target is world hegemony – the goal of their self-indulging PNAC – Plan for a New American Century.
   And to attain this goal, the fall of Syria had been planned long in advance, in the early 1990’s. “Regime Change” is relentlessly being pursued – see Wesley Clark at the Commonwealth Club of California, October 3, 2007 – ‘ 7 countries have to fall in five years’
   http://www.globalresearch.ca/war-propaganda-syrias-destruction-by-the-lies-of-the-western-media-washington-will-never-let-go-their-target-is-world-hegemony/5549508

   • The State Department and President Trump have been spitting out curses against Hezbollah and Iran – this could lead us to fear a break in the 5+1 agreement.
    But for Thierry Meyssan, while the worst may still happen, it is far more probable that, once again, Washington is staging a phony quarrel in order to better manipulate its Israëli and Saudi allies.
    http://www.voltairenet.org/article198429.html

 7. Ei näytä muita kiinnostavan Trumpin maailmanpolitiikan ’isommat ympyrät’, joita maailman eri mediat seuraavat nyt tarkkana.
  Se on vaan niin että niistä mekin viime kädessä olemme riippuvaisia, varsinkin kun maata nyt hallitseva globalisti eliittimme on meidät niihin vahvasti EU:n kautta kytkenyt.
  Siksi kaikki mitä Washington puuhaa koskettaa meitäkin ja tieto siitä voisi auttaa meitä olemaan hereillä ja arvioimaan tarkemmin missä kannattaa olla mukana ja missä ei. Voi ainakin toivoa että se lisäisi halua valita jokin muu tie.
  Valitettavasti todellista tietoa valtamediamme ei juurikaan jaa vaan jakaa tietoa omilla kapeilla ehdoillaan.

  • ’..Valitettavasti todellista tietoa valtamediamme ei juurikaan jaa vaan jakaa tietoa omilla kapeilla ehdoillaan..’
   Ja valtaeliitti tekee kaikkensa pitääkseen porukan hiljaisena ja pelokkaana tuppisuuna joka ei uskalla tuoda julki näkemyksiään.

   Blogi: Arto Luukkanen, ma 16.10.2017 17:39 — Valtakunnansyyttäjä alistaa pakolla Suomen kansaa? http://beta.oikeamedia.com/o1-43669
   Kommentti blogista, M ma 16.10.2017 20:27:
   ”Luuleeko Toiviainen hulluudessaan että hän määrittelee sen mistä suomalaiset saavat puhua?

   Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on aikanaan linjannut että sananvapauden piiriin kuuluvat myös loukkaavat,häiritsevät ja kohahduttavat mielipiteet,myös sellaiset jotka loukkaavat valtiota tai jotain sen väestönosaa.

   Yhdysvaltain korkeinoikeus linjasi hiljattain yksimielisesti että ”vihapuhe” kuuluu sananvapauden piiriin,myös vasemmisto tuomarit olivat päätöksen takana.

   Eli kovin yksin näyttäisi tämän luhistuvan valtion pikkunilkit olevan sananvapaustulkintojensa kanssa. Ei toisaalta tule kylläkään yllätyksenä sillä Suomen keskustelukulttuuri ei ole oikein koskaan ollut vapaa,minkä seurauksena minkäänlaista kunnollista keskustelukulttuuria ei oikeastaan ole päässyt syntymään.

   Tiedättekö muuten missä muualla maailmassa on ”sananvastuu?” Kiinassa,Turkissa,Saudi Arabiassa ja Iranissa,esimerkiksi. Näissäkin maissa joutuu sanoistaan vastuuseen jos sanoo jotain ”vastuutonta”.

   Olemme henkisesti neuvostotasavalta,sillä eroituksella että useimmat neuvostotasavallat näyttävät ottaneen opikseen menneisyydestään.Suomessa näin ei ole käynyt.”

 8. Tässä tärkeä asia, laitetaan tänne vaikkei paras paikka olekaan
  UK: Työväenpuolueen nuoriso on herättänyt mielenkiintoa päättäessään jättää Naton
  Työväenpuolueen nuorisojärjestö tekee otsikoita Isossa-Britanniassa: viikonlopun vuosikokouksessaan se vaati Yhdistyneen kuningaskunnan vetäytymistä Natosta.
  Sotilaallinen liittouma on imperialistinen voima, joka vaikuttaa epävarmuuteen kotimaassa ja ulkomailla.

  Die Jugendorganisation der Labour Party sorgt in Großbritannien für Schlagzeilen: Auf ihrem Jahreskongress am Wochenende forderte sie den Austritt des Vereinigten Königreichs aus der NATO. Das Militärbündnis sei eine imperialistische Macht, die zur Unsicherheit im In- und Ausland beitrage.
  UK: Labor youth has caused a stir by deciding to leave NATO
  The Labor Party’s youth organization is making headlines in the UK: on its weekend weekend, it called for the withdrawal of the United Kingdom from NATO. The military alliance is an imperialist power that contributes to uncertainty at home and abroad.
  https://deutsch.rt.com/europa/59122-grossbritannien-labour-jugend-sorgt-mit-beschluss-furore/

  • Lännessä, NATO-maissa ja Suomessa sensuroitiin kokonaan Brexitiin liittynyt turvallisuus- ja puolustuspolitiikka.

   EU ja NATO alkoivat vaatia Britannialta lisää panostusta NATOon ja lisää rahaa, aseita, sotilaita EUn puolustukseen sekä Pohjolan NATOon.

   Britannia sanoi No Thanks, erosi EUsta ja leikkasi NATO-budjettiaan.

 9. Michael Hoffman: America (Trump?) is under Talmudic law, not Sharia law
  ”Nowadays no rabbinic court sentences anyone to death? That’s true. Hence, people are murdered without trial. The most notorious recent case is that of Israeli Prime Minister Yitzhak Rabin, assassinated in 1995 by Yigal Amir, a Talmud student, because Rabin was earnestly endeavoring to make peace with the Palestinians.
  Nykyään rabbi tuomioistuin ei tuomitse ketään kuolemaan? Se on totta. Silti ihmisiä murhataan ilman oikeudenkäyntiä. Tunnetuin tapaus on israelilaisen pääministerin Yitzhak Rabin, jonka Talmud-opiskelija Yigal Amir murhasi vuonna 1995 , koska Rabin oli vakavasti tekemässä rauhaa palestiinalaisten kanssa.
  ”Amir invoked the halachot of the rodef, i.e the rabbinic law governing a pursuer. Rabin was considered by the Israeli-colonialist settler movement to be a rodef, and hence he was summarily murdered as a preventive act. This is a feature of the Talmudic law governing the “pursuer.”
  Amir toimi ’halachot of the rodef’ eli rabiniinisen lain mukaan, joka ohjaa/hallitsee vainoojan tekoja. Israelin ja kolonialistisen siirtolaisliikkeen mukaan Rabin oli ’rodef’, joten hänet murhattiin ennalta ehkäisevänä toimena. Tämä on Talmudin lain luonne, ja se ohjaa ”vainoojaa”.
  ”It was conveyed to George W. Bush that the nation of Iraq under Saddam Hussein was a pursuer, and a first strike aggressive war was launched, in accordance with the Talmud, while Protestant fundamentalists and papalist neocons ran about screeching, “Beware, Sharia law is nearly here!”
  George W. Bushille tiedotettiin, että Saddam Husseinin Irak oli vainooja, ja käynnistettiin aggressiivinen sota, Talmudin opin mukaan, kun protestantti fundamentalistit ja paavinvallan neokonnat juoksivat valittamaan: ”Varokaa, Sharia-laki hallitsee jo täällä!”
   https://revisionistreview.blogspot.fi/2017/10/america-is-under-talmudic-law-not.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=159577

  Athens vs. Mondoweiss
  In my new book, Being in Time – A Post Political Manifesto, I delve into the clear distinction between Athens and Jerusalem. Athens is the capitol of philosophy.
  In Athens we think things through. Jerusalem, on the other hand, is the city of laws that set the boundaries of correct thinking. In Jerusalem we obey first and think later.
  “I really do not understand how anyone can claim to believe in free speech yet claim that ‘holocaust deniers’ are criminals.”
  http://www.gilad.co.uk/writings/2017/10/16/athens-vs-mondoweiss

 10. The Case Against Trump — muutama poiminta LD:n paljon puhuvasta Trumpin toimintaan liittyvästä artikkelista, joka jokaisen totuutta tavoittelevan kannattaisi lukea
  Lasha Darkmoon
  October 22, 2017
  Why bother having nuclear weapons if you are afraid to use them?— Donald Trump

  The Trump Administration is breaking records by accumulating a horrific number of civilian deaths. President Trump has been in office for just nine months, and he has already surpassed Obama’s murderous record with estimated numbers as high as 4,500 civilian deaths. Trump made headlines in December 2015, when he declared that if elected, he would not only kill members of ISIS—he would also “take out their families.” He is following through on that promise.

  In the final presidential debate of 2016, Hillary Clinton famously called Donald Trump the “puppet” of Russian President Vladimir Putin. But what’s increasingly clear is that Trump has a more typical puppet master for a US politician–Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu. — Trump is in bed with the Israelis?
  Trump has major pro-Netanyahu donors to his political war chest and his legal defense fund who are strong advocates for war with Iran, including casino tycoon Sheldon Adelson who has plowed $35 million into the pro-Trump Super PAC Future 45 and has publicly called for dropping a nuclear bomb on Iran as a negotiating tactic. So, Netanyahu had a number of potential strings to pull.

  In Syria, Netanyahu seems to have won more concessions from Trump. Trump appears to be continuing US military intervention in Syria—just as Netanyahu desires.

  As dishonest as Trump’s Iran speech was, the US mainstream media won’t criticize it as harshly as it deserves because virtually all the important journalists and talking heads have swallowed Israel’s anti-Iran propaganda whole.

  Trump is behaving in ways that are directly contrary to Putin’s desires and interests! Trump is moving in opposite directions, lining up with Netanyahu and the neocons, whom some European allies refer to as “America’s Israeli agents.” Although dressing up his capitulation to Netanyahu in tough-guy phrasing, Trump is doing what most US politicians do – they grovel before Bibi Netanyahu.

  BENJAMIN NETANYAHU : I know what America is. America is a thing you can move very easily. Move it in the right direction.
  PAUL CRAIG ROBERTS: I have warned of the consequences of Washington threatening Russia’s security by breaking agreement after agreement, by placing missile bases on Russia’s borders, by orchestrating anti-Russian coups in former Soviet provinces, and by a continuing volley of false accusations against Russia. There is no act more reckless and irresponsible than to make one nuclear power fear nuclear attack from another.
  America is so exceptional that it can torture people in total violation of both US law and international law. The government in Washington can, on suspicion alone without presentation to a court of evidence and conviction, confine US citizens indefinitely, torturing them the entire time, and can assassinate them at will without due process of law. This is the definition of a total police state tyranny. Yet Washington represents America as a “great democracy,” whose endless wars against humanity are “bringing democracy to the world.”
  The Zionists in Israel want to expand. Their doctrine is “from the Nile to the Euphrates.” That is the Zionist claim of the land that God gave to the Chosen People.
  In pursuit of this goal, Israel twice sent the Israeli Army into southern Lebanon to occupy that part of the country in order to seize the Litani River, water resources that Israel desires.
  It is Israel, not the US government per se, that is driving the US to war with Iran. Israel, which almost always gets its way in Washington, is encountering difficulties. Washington’s EU vassals are opposed to renewing conflict with Iran. Europe is overwhelmed with problems, many of which stem from Washington’s wars, and doesn’t need the Iranian one again.
  https://www.darkmoon.me/2017/the-case-against-trump/
  Dr Lasha Darkmoon (b.1978) is an Anglo-American ex-academic with higher degrees in Classics whose political articles and poems have been translated into several languages. Most of her political essays can be found at The Occidental Observer and The TruthSeeker. Her own website, Darkmoon.me, is now within the top 1 percent of websites in the world according to the Alexa ranking system.

 11. Surullista luettavaa … Trumpissa näyttää kulminoituvan koko Amerikan madännäisyys ja korruptio. Mies näyttää olevan vain ja ainoastaan sionistien nukke joka tuhoaa maataan

  Who Towers Behind Trump?
  The following detailed background on billionaire real estate developer, TV personality, author and GOP presidential candidate Donald J. Trump comes courtesy of an excerpt from Michael Collins Piper’s book, The New Jerusalem: Zionist Power in America, which was published in 2004 by AMERICAN FREE PRESS.

  An inquiry into the background of flamboyant American entrepreneur Donald J. Trump provides some surprising insights into Trump’s path to power and influence, for the fact is that Trump’s rise to stardom came as a direct consequence of his having functioned as hardly more than a colorful front man for some very wealthy behind-the-scenes sponsors.

  Everyone knows, of course, about Trump’s gambling operations and of the wide-ranging links of the gambling industry to organized crime. But the story is much bigger than that. In his own memoir, The Art of the Deal, Trump proudly described how in 1987 he bought his first casino interests when he purchased 93% of the voting stock in the Resorts International gambling concern.

  What Trump doesn’t tell his readers is what the late Andrew St. George reported in The Spotlight on October 30, 1978 (and in the previous September 25, 1978, issue): Resorts International was established and controlled by front men for the Rockefeller and Rothschild families and their “enforcers” in the Central Intelligence Agency (CIA) and its allied intelligence agency, Israel’s Mossad. — lisää linkistä.
  http://americanfreepress.net/who-towers-behind-trump/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here