Times of Israel uutisoi israelilais- ja palestiinalaisnaisten yhteisestä rauhanmarssista. Naisten Women Wage Peace -rauhanjärjestön aktivistit marssivat kahden viikon ajan Israelin ja Länsirannan osissa vaatien rauhansopimusta.

24. syyskuuta alkaneeseen marssiin osallistui useita tuhansia ihmisiä. Vuonna 2015 naiset paastosivat 50 päivää – koko sen ajan, jonka Israel ja terroristijärjestöksi nimitetty Hamas sotivat Gazassa.

Marssiin osallistunut Michal Froman, viiden lapsen äiti, joka oli raskaana kun palestiinalainen puukotti häntä vuonna 2016, sanoo: ”Olen uskonnollinen nainen ja sanon, että joka ei usko rauhaan, ei usko Jumalaan.”

Presidentti Donald Trumpin hengellinen neuvonantaja, Texasin megakirkon pastori Robert Jeffress puolestaan on antanut lausunnon, jossa hän toteaa Trumpilla olevan moraalinen velvollisuus syrjäyttää Pohjois-Korean johtaja Kim Jong Un vaikka sotatoimin. Perusteluna Jeffress käyttää Roomalaiskirjettä, joka hänen mukaansa antaa hallitukselle oikeuden myös salamurhata ja teloittaa pahoja johtajia. Pastori huomauttaa, että Roomalaiskirjeen kehotus ”Älkää maksako kenellekään pahaa pahalla” viittaa kristittyihin, mutta ei hallitukseen.
¤

Lähteet

Times of Israel (8.10.2017): Thousands of Israeli, Palestinian women march for peace https://www.timesofisrael.com/thousands-of-israeli-palestinian-women-march-for-peace/

Bailey, Sarah | The Washington post (9.8.2017): God has given Trump authority to take out Kim Jong Un,’ evangelical adviser says https://www.washingtonpost.com/news/acts-of-faith/wp/2017/08/08/god-has-given-trump-authority-to-take-out-kim-jong-un-evangelical-adviser-says/?utm_term=.b0bca59660d4
¤

Juutalaiset rauhan puolesta -järjestön jäseniä marssimassa Washingtonissa lokakuussa 2007. Kuva: Joe Mabel (CC BY-SA 3.0) via Wikimedia Commons

¤

35 KOMMENTTIA

 1. Rauha olisi hyvä asia. Mutta se ei synny ennenkuin juutalaiset purkavat muurinsa ja muuttavat niille alueille jotka Englanti niille lahjoitti. Joten, en usko rauhan tulevan Palestiinaan ihan lähiaikoina. Juutalaiasten pitäisi luopua niin suuresta osasta Palestiinaa että se ei tule koskaan tapahtumaan.

  • Niinpä. Tai vähintäänkin heidän pitäisi olla valmiit yhtenäisvaltioon jossa palestiinalaisilla on samat oikeudet kuin heillä. Ja luopua kaikista Suur-Israel haaveista.
   Mutta sekään ei onnistu koska sionistirabbit käyttävät ylintä valtaa ja pitäytyvät tiukasti Tooran ja Talmudin rasistisissa opeissa uskoen vain narsistisesti oman valitun heimonsa ylemmyyteen. Juutalaisen uskonnon, voi sanoa rasistis-narsistinen luonne estää demokratian eikä tarjoa muuta mahdollisuutta kuin ehdottoman ylivallan ja teokratian.
   Siitä kenkä puristaa. Ja maan hallitus seuraa rabbien lippua tai toisin päin: rabbit seuraavat hallituksen lippua ? eli yhteistyö sujuu.

  • Ei tule rauhaa… ei — tiukka ei sionismin vääryyksille
   Hassan Nasrallah calls on Jews to flee Israel: Zionism is our common enemy
   ”It is the Zionist movement that exploited Judaism and Jews to carry a colonialist occupation project in Palestine and the region, serving the British a hundred years ago, and later at the service of US policies.
   The Jews who were brought from all over the world must know that they are only cannon fodder in a British Western colonialist war against the Arab and Islamic peoples in this region. And today they are the fuel for projects and US policies that target people of the region.
   And when our peoples defend their lives, their land and honor in the face of Zionist gangs, they are unjustly accused of anti-Semitism. This accusation is found in every corner of the world.
   Today I say to Jewish scholars, their eminent personalities, their thinkers: Those who brought you from all over the world to Palestine for their own interests are ultimately working to your destruction. You must know it, because it is written in your religious books.
   The current Israeli government led by Netanyahu is leading your people to annihilation and destruction. For he makes only plans for war, and only searches war.”
   http://thesaker.is/hassan-nasrallah-calls-on-jews-to-flee-israel-zionism-is-our-common-enemy/

  • Jos se johtuu siitä että ihminen loi jumalan omaksi kuvakseen? Ainakin jotkut ihmiset loivat.

  • Tapanille tiedoksi. Jos minä teen linnulle pöntön, niin sen valmistuessa MINÄ saan tehdä sille mitä haluan. Samoin on maanpäällisten luomusten. Voiko saviastia, valittaa ulkomuodostaan savenvalajalle, miksi minusta tällaisen teit ?
   Savenvalaja hermostuisi ja rikkoisi astian tuusan nuuskaksi. Ihminen on äärettömän hienosti suunniteltu ”LUOMUS”, mutta sitä eivät ”Kronkelit tyypit käsitä”. Suvun jatkaminen myöskin majesteetillisen viisauden tulos eikä vain
   tarpeeksi pitkän ajan tulos. Aivotkin meille on annettu ilman laskutusta, käyttäkäämme sitä.

 2. Huomenta Riikka.
  Innolla luin. ”Vuonna 2015 naiset paastosivat 50 päivää – koko sen ajan, jonka Israel ja terroristijärjestöksi nimitetty Hamas sotivat Gazassa.”
  Ihailen puoluepoliittisesti vapaata dialogiasi aateäitiesi kera. Voitk kertoa mihin yo lainaus tähtää, noinniinkun maailmanrauhan rakennustyömaan alueella.
  Hyvää yötä, mama

  • Tietenkin maailman rauhaan.

   Mieluummin jollain muulla tavalla kuin että synnytetään niin iso sota jossa joka ainoa ihminen tuhoutuu.

   • Kyllä maapallolle rauha saadaan aikaan kun kaikki atomiaseet on ensin käytetty- Ei kasva edes
    rikkaruohot sen jälkeen. Luoliinsa piiloutuvat politikot sulavat sinne säteilystä, luut puhtaiksi.
    Täydellistä ”hallusinaatiota” otaksua ihmisroiston tekevän mitään pysyvän rauhan eteen, pelkkää suun pieksemistä, vasen käsi nyrkissä, oikean huitoessa rauhanmerkkejä.
    Realistiset harvinaisuudet näkevät sen jo tana päivänäkin mihin suuntaan ollaan menossa, ja kovaa kyytiä. Miksi tuottaa valtavia ammusvarastoja jos kerran rauhaa haluaa. Ei tulis kuuloonkaan, mistään rauhasta.Tilanteet on ajettu niin tiukalle, ettei ulospääsyä ole rauhaan.

 3. Tämä Palestiinan kysymys on tärkeä ei vain palestiinalaisten vaan maailmanrauhan kannalta.
  Palestiina on ollut verinen taistelukenttä siitä asti kun sionistit Rotschildin ja brittien tukemina saivat ww1 ja 2 kautta luotua sinne tukikohtansa jota he nimittävät omaksi maakseen.
  Alueen alkuperäisväestö (palestiinalaiset) häädettiin verisesti pois omilta asuinsijoiltaan ’valittujen’ ottaessa heidän maansa. Sen jälkeen palestiinalaisista on irvokkaasti tehty Lähi-idän keskeinen ongelma koska he eivät suostu hyväksymään kohtaloaan (kansanmurhaansa) vaikka Israel on se todellinen ongelma.
  Sionisteille palestiinalaiset ovat pelkkiä ’goimeja’, ali-ihmisiä ellei elukoita kuten heidän rasistis-fasistinen uskontonsa ja jumalansa ei-juutalaisista sanoo – siitäkin tosiasiasta huolimatta, että he ovat tutkijoiden mukaan geeniperimältään enemmän hebrealaisia kuin Israelia nykyisin valtaosin asuttavat kasaari-sionistit ovat.
  http://thesaker.is/a-crash-course-on-the-true-causes-of-antisemitism/
  Monet juutalaiset rauhanaktivistit ja sionismia vastustavat ovat tuoneet julki huolensa sionistien palestiinalaisiin kohdistamasta kansanmurhasta mutta sionistien politiikkaan sillä ei ole ollut mitään vaikutusta. Päinvastoin, he ovat laajentaneet koko ajan reviiriään ja koko ajan käyneet sotia naapurivaltioiden kanssa Suur-Israelin luomiseksi (The Yinon plan), joka heidän suunnitelmissaan ulottuu aina Niilistä Eufratiin asti.
  “The Israeli Dream”: The Criminal Roadmap Towards “Greater Israel”?
  Ethnic Cleansing Planned in the Middle East? History, Legality Ignored
  https://www.globalresearch.ca/the-israeli-dream-the-criminal-roadmap-towards-greater-israel/5391839

  Luku sinänsä on heidän koko maailmaa koskeva valloitushankkeensa jota NWO:n nimikkeen alla koko ajan toteutetaan heidän valtansa alla olevan USA/Nato armeijan voimin.
  — Israel Doomed — Lasha Darkmoon, September 23, 2017: These prophetic words of Israel Shamir keep ringing in my ears:
  “Palestine is not the ultimate goal of the Jews; the world is. Palestine is just the place for world state headquarters. The Jews intend to turn Jerusalem into the supreme capital of the world, and its rebuilt temple into the focal point of the Spirit on Earth. Christianity will die, the spirit will depart from the nations in our part of the world, and our present dubious democracy will be supplanted by a vast theocratic state. De-spiritualized and uprooted, homeless and lonely, yesterday’s Masters of the World will become slaves in all but name.” 
  In light of the above, I see no possibility of a Two State solution. Maybe Henry Kissinger’s prediction — “In ten years, there will be no more Israel” — will come true.
  https://www.darkmoon.me/2017/israel-doomed/

  • ’..Monet juutalaiset rauhanaktivistit ja sionismia vastustavat ovat tuoneet julki huolensa sionistien palestiinalaisiin kohdistamasta kansanmurhasta mutta sionistien politiikkaan sillä ei ole ollut mitään vaikutusta..’
   Päinvastoin, nyt sionistit ovat puuhaamassa lakeja jotka tekisivät jopa Israelin valtion rasistis-fasistisen politiikan arvostelusta viharikosta.
   Antisemitismi-lakialoite (USA) tekee sionisteista laillisesti suojatun luokan Se tarkoittaa käytännössä, että voit polttaa Amerikan lipun, myydä pornografiaa, hyökätä kristinuskoa vastaan mitä halpamaisimmin keinoin tai arvostella Washingtonin hallitusta kuten haluat, mutta et arvostella Israelia, mikäli et halua pudota lain loukkuun. Laki on merkittävä askel eteenpäin, kun Israelin toimiin kohdistuva kriittinen arvostelu määritellään viharikokseksi.”
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=158672
   UN chief says disagreeing with Israel’s policies not anti-Semitism
   In an interview with Channel 2, UN Secretary-General Antonio Guterres agrees that Israel is occasionally “bullied” at the United Nations.
   “In some situations, this is true. In other situations, Israel needs to understand that people may disagree with the policies of this government and this is not a form of anti-Semitism,” he says.
   Guterres says he believes Israel is treated fairly by the UN secretariat. Elsewhere, “it depends on the member states.”
   Guterres said earlier Monday that calling for Israel’s destruction is a “form of modern anti-Semitism” and said he would treat Israel with “impartiality” amid vocal complaints by Israeli officials that the world body is biased against the Jewish state.
   http://www.timesofisrael.com/liveblog-august-28-2017/
   ”Something is terribly wrong when the leader of the State of Israel can no longer distinguish between anti-Semitism, opposition to Israel and disagreement with the policies of his government.
   ”During the past several decades, Israel has systematically been transformed into an ethnically defined state which consciously places its Jewish identity over any other attribute.”
   http://blogs.timesofisrael.com/distorting-the-vision-of-a-jewish-state/

 4. Jokainen uskonnollinen järjestö vetää omaan ”piikkiinsä”, vakuuttaen muiden uskontojen olevan väärässä. On vain yksi totuus, ja kaikki muut ovat valheellisia USKONTOJA, millä ei ole mitään tekemistä todellisen oikeamielisen ”USKON” parissa. Murhaajien sodat perustuvat heidän omiin keksintöihinsä, selittäen vain heidän jumalansa olevan ”se oikea Jumala” ? Viimeisten henkeytettyjen Apostolien kuoltua, maapallo on vajonnut ”kaikenlaisten uskontojen harjoittajien tyyssijaksi”. Jos ihmiskunta ottaisi kirjaimellisesti opikseen raamatun ohjeet, niin mitään sotia ei käytäisi missään osissa maapalloa. Entisaikojen sotia pitäisi käyttää varoittavina esimerkkeinä, eikä matkia niitä uusia sotia kehitellessä. Pahin ihmiskunnan vihollinen on ”aseistettu politikko”, joka ei siedä naapuri-perhettä läheisyydessään.

  • ”On vain yksi totuus, ja kaikki muut ovat valheellisia USKONTOJA, millä ei ole mitään tekemistä todellisen oikeamielisen ”USKON” parissa. Murhaajien sodat perustuvat heidän omiin keksintöihinsä, selittäen vain heidän jumalansa olevan ”se oikea Jumala” ?”

   Juuri noin. Uskonnot ovat ihmisten luomia dogmikokoelmia. Ei tarvitse uskoa mihinkään dogmikokoelmaan, jotta voisi uskoa ihmistä korkeampaan olentoon, ”a supernatural higher intelligence ”, joka on kaiken luonut.
   Ks. myös

   ”The Scientific Existence of a Higher Intelligence
   Abstract

   This article gives a general overview of recent results in mathematical logic that should have a profound effect not only upon the foundations of creation-science but the foundations of all religious experiences and thought that either assume or logically require the existence of a supernatural higher intelligence. In particular, it is shown that the concept of the existence of a higher intelligence exterior to the material universe can be modeled rationally by means of the science of mathematics. It is established that human religious experiences and scientific models associated with either an assumption of or an implied requirement that a supernatural higher intelligence exists are not somehow or other irrational in character as it is claimed by many secular scientists and philosophers. Indeed, if such experiences or creation-science models directly correlate to certain customary Bible interpretations, then the assumption of irrationality is scientifically proved to be false…”

   http://www.creationresearch.org/crsq/articles/30/30_4a.html

 5. Kissingerin selitys voidaan kääntää myöskin toisin. Jos ISRAEL pääsee kohteeseensa, niin silloinhan koko maapallo on samaa ISRAELia. ISRAEL ei aio jatkaa muiden valtioiden olemassa-oloa, koska he katsovat olevansa AINOA oikeutetusti hallitsevaI kansa maan päällä. Ovathan he jo sen ilmaiseet kutsumalla muita uskontoja ” INFIDELS ”, samoin kuin Islamilaisetkin tekevät. Molemmat suuntaukset ovat tuhoon tuomitut.

 6. Mahdottomia asioita ei ole olemassa, vaikka kuinka haluaa.

  Vain uskovainen tekee syntiä (pahaa), vaikka todellisuus on kaikille sama. POIKKEUKSETTA!
  Se joka oikeasti ymmärtää todellisuuden, ymmärtää sen mitä sopii tehdä ja mitä ei, oikea muuttuu itsestäänselvyydeksi ja vääryys/paha menettää merkityksensä

  Uskovainen harhailee koko elämänsä hyppien luulosta ja uskomuksesta toiseen, saavuttamatta koskaan sitä, mikä on ihmiselle tarjolla.

  USKO on epätodellinen, tunnepohjainen päätös ottaa jokin asia luulon pohjalta. uskolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

  On aivan sama mihin uskoo, joulupukkiin, allahiin, jumalaan, jeesukseen, lakiin, urheiluun, uutistenlukijaan, janitskineihin, mihinkään… (ateisti uskoo ettei jumalaa ole, agnostikko ei osaa päättää.)
  Lopputulos on aina sama, elämä häviää ja terveys tuhoutuu.

  usko on aina jokaisen henkilökohtaista luuloa, kuvitelmaa, että jokin asia on kuvitellusti.

  uskonto on troijalainen aivovirus, mikä itse puristetaan omaan mieleen. tämä haitta-koodi korvaa ihmisyyden ja tuhoaa sen mikä erottaa meidät eläimistä.

  uskon ylläpitäminen vaatii jatkuvaa aivojen lihastoimintaa ja itsepetosta, jokainen itse aivopesee itsensä uskomaan omia tai toisen kuvitelmia. usko tuhoaa aivoverenkierron ja tukkakin alkaa pikkuhiljaa lähteä kireästä päästä.

  uskovaisuus on mielisairaus, jossa epätodellinen kuvitelma muuttuu todelliseksi.
  todellisuudentaju katoaa, vähä vältä, uskomusten ja luulojen tieltä.

  allah on valhe, niinkuin mikä tahansa jumala.
  kukaan joka mihinkään uskoo, tulee pettymään karvaasti, loppupeleissä.

  kuinka kauan me ihmiset sallimme uskovaisten riehua ja tuhota maailmaa?

  Uskovaisuus tulee hävittää maailmankaikkeidesta, ennen sitä ei mitään hyvää tule tapahtumaan, koska uskovaiset tulevat pilaamaan kaiken hyvän, kuten tähänkin asti on tapahtunut.

  EI OLE KETÄÄN, KUKA VOI ANTAA SINULLE PAHAT TEKOSI ANTEEKSI!

  Vapahtajasi

  • Kysymys ei ole siitä mitä sinä kuvittelet tai haluat vaan siitä mitä Jumala on säätänyt ja mitä Hän haluaa. Sinun sanasi kohdistuvat sinuun itseesi ja kuvaavat vain sinun sairauttasi; jumalattomuutta ja mihin se johtaa: eksyksiin, katkeruuteen, pimeyteen.

   • Kuviteltujen ja keksittyjen jumalien haluilla ei ole mitään merkitystä.
    Jumalat on lapsille uskoteltua Satua. Kaikki.

    Se, että sinä kieltäydyt ymmärtämästä todellisuutta ja piiloudut tekosyiden ja tarinoiden taakse, tarkoittaa vain sitä, että sinä kiukuttelee todellisuutta vastaan.

    Todellisuus on kaikille sama, on sama mihin uskoo, usko ei muuta mitään.

    Jumalat ei säädä mitään, jumalat ei päätä mitään.
    Kaikki mikä on kirjoitettu, on jonkun päässään kehittelemään Satua, ei mitään juhlallista totuutta.
    Islam ja Kristinusko tulee samasta huijarin kynästä.
    Perehdypäs asiaan muutenkin, kuin lukemalla sitä sudenpentujen käsikirjaasi.

    Sellaiset höpöhöpöä ja humpuukit tulee jättää joulupukin kanssa lapsuuden lelukoppaan ja itse oikeasti kasvaa aikuiseksi.

    Se, että sinut on huijattu tuhoamaan oma ja läheistesi elämä valheessa elämisellä, on vain sinun syytäsi, ei kenenkään muun, jos et koskaan tajua herätä todellisuuteen.
    Saastutat lasten mielet valheita joita vanhemman vakuuttavalla äänellä toistelet.

    Sairasta, mielisairasta tuhota toisen elämä omien halujen ja luulojen takia.

    Jos me ihmiset sallimme kenenkään lapsen joutuvat uskovaisten propagandan kohteeksi, pahuus ja mielisairaus tulee säilymään maailmassa.

    Lapsia tulee suojella näiltä keksityiltä harhaanjohtavilta saduilta ja luuloilta siihen asti, kun ovat kykeneväisiä muodostamaan oman käsityksensä todellisuudesta ja erottavat sadut ja valheet typeriksi lapselliksi kuvitelmiksi.
    Joulupukki on porttijumala seuraavaan harhaan, oli se sitten mikä tahansa.

    Kun uskovaisuus on hävitetty maailmasta, voi jotakin uutta ja hyvää syntyä.

    Sitä ennen, elämä maapallolla tulee olemaan tuskaa ja kärsimystä, kaikilla.

    Uskovaiset ovat hukassa, mieli täynnä kysymyksiä, mihin ei ole koskaan yhtään oikeaa vastausta. He toistelevat keskenään hölmöjä luulojaan ja taputtelevat toisiaan selkään yhteisessä hurmoksessa.
    Satukirjoihin uskominen tuhoaa elämän, terveyden, kaiken millä on merkitystä.

    Jos oikeasti haluat pelastua, lakkaa uskomasta, mitään, ketään ja koskaan. Sitten todellisuus ja totuus on sinulle itsestään selviö.

    Löydä itse oikea tie ja elä sen mukaan.
    Älä alistu muiden luuloihin ja käskyihin.

    Kenenkään lakeja, sääntöjä tai käskyjä ei tarvitse kunnioittaa, ei kenenkään, eikä mitään, jos olet itsesi herra, oikea ihminen omassa itsessäsi.

    Täällä ei ole muita…

    Vapahtajasi

    • ’..Todellisuus on kaikille sama, on sama mihin uskoo, usko ei muuta mitään..’
     Niin, objektiivisesti mutta kun me koemme todellisuuden mielessämme kukin omalla tavallamme niin subjektiivisesti se ei ole ’kaikille sama’ vaan hyvinkin erilainen.
     Esim. hyökkäyssotaa käyvän todellisuus on kokonaan erilainen kuin sitä vastaan puolustautuvan.
     Ja juuri tuo subjektiivinen käsitys meitä ohjaa. Eikä tiedekään ole siitä täysin vapaa. Siksi tarvitaan lakeja, sääntöjä ja eettisiä rajoja, joita kaikkien tulisi noudattaa. Muuten seuraa anarkia ja tyrannia. Kyse on järjen valinnasta, ei uskosta.
     The Rise of Eugenics – Why Big Oil Conquered The World
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=159377

     • Tuo perustuu siihen harhakäsitykseen, että ihminen on agressiivinen eläin, joka kulkee murhailemassa ympäriinsä, jollei hänellä ole keksittyjä sääntöjä ja kuvitelmia ohjaamassa käytöstä.

      Luonnostaan ihminen ei tee pahaa kenellekään, eikä millekään.
      Vain kiusattu, uskoon huijattu ja luuloihin erehdytetty ihmisraunio, jonka todellisuudentaju on toisten toimesta tuhottu, eli uskovainen, kykenee sellaiseen toimintaan, mihin kukaan terveesti kasvatettu ei koskaan ryhtyisi.

      Kulttuuri on muilta opittuja huonoja tapoja.
      Ihmisiä on ”kulttuurilla” jalostettu herkkäuskoisuuteen jo tuhansia vuosia.
      Lapset ehdollistetaan johonkin uskoon heti kun oppivat puhumaan.

      Usko on luuloja, muilta opittuja asioita, mielikuvituksen tuotetta, olipa se sitten uskoa lakiin, järjestykseen, poliisiin, valtioon, kuninkaaseen, jumalaan, isään, äitiin, politiikkaan tai mihin tahansa asiaan mikä pitää ensin ulkoa opetella ja ottaa uskon pohjalta.

      Todellisuus on kaikille aikuisille itsestäänselvyys.

      Usko anteeksiannosta mahdollistaa kaiken uskovaisten tekemän pahanteon, mutta se on valhe. Anteeksiantoa ei ole, eikä tule.

      Sodat, rahat, massahaittamuutto, nälänhätä, kurjuus ja kärsimys jne on keinotekoisesti rakennetun sairaan järjestelmän haluttu tuote, mikä suosii vain harvoja, roistoja.

      Kaikki paha, mitä ihminen tekee, jostyy tietämättömyydestä ja luuloista, uskovaisuudesta.
      Vain uskovainen ihminen kykenee tekemään pahaa toiselle olennolle, koska uskoo saavansa sen anteeksi kuvittelemaltaan mielikuvitusolennolta.

      Tappaminen, oli se sitten mitä tahansa, on väärin ja sitä tulee karttaa.
      Ruoaksi tappaminen on myöskin väärin ja se kostautuu lihansyöjäihmiselle sairauksina ja lyhyempänä elämänä.

      Ei eettisyys ole vain mielikuvitusta, vaan se on se OIKEA järjen valinta, kaikessa.

      Kun tämä uskojen harha poistuu keskuudestamme, jäljelle jäävä todellisuus paljastuu kaikille itsestäänselvyytenä.

      Subjektiivinen käsitys ohjaa vain lapsia ja uskovaisia, ei aikuisia.
      Aikuisuus Ei ole mikään iän tuoma automaattinen oikeus, vaan se on ANSAITTAVA, yleensä kantapään kautta.
      Nykymaailmassa oikeasti aikuisia ei ole yhtä sadassa miljoonassa.

      Te olette lähes kaikki tunteiden ja luulojen hallitsemia, uskojen kuvitelmiin painamia, todellisuudesta harhautuneita lapsiraukkoja, jotka eivät koskaan onnekseen tule ymmärtämään mistä jäävät paitsi.

      Anarkia ei ole mikään huono asia, jos ymmärrät termin oikein.
      Tyrannia ja elitismi juontuu uskovaisilta, kuten kaikki muukin paha.

      Aikuinen itseensä tyytyväinen itsenäinen kokonainen täydellinen olento ymmärtää todellisuuden. Hänelle ei ole oikeaa tai väärää, on vain se tavoite toimia paremmin ja oppia kaikesta. Aikuinen ihminen Ei usko satuja, eikä mahdottomuuksia, sillä hän ymmärtää mitä voi olla ja mitä ei. Aikuinen ihminen Ei perusta itseään ja elämäänsä muiden luuloille ja olettamuksille, vaan määrittää itsensä todellisuuden perusteella, eikä todellisuutta kuvitelmien ja opittujen tapojen perusteella.

      Säännöillä ja laeilla on merkitystä vain lapsille, lapsellisille, tai henkisesti kehittymättömille, häiriintyneille ja kiusatuille.

      Aikuinen ihminen ymmärtää todellisuuden ja toimii sen mukaan, ei uskojen ja luulojen perusteella, kuten uskovainen, luulonsa todesta ottava, sairas yksilö.

      Demokratia ei ole mikään hyvä asia. Se on huijausta saada ihminen antamaan itsemääräämisoikeutensa, ”äänessä” pois, toisille, jotta he voivat päättää kaikkien puolesta.

      Demokratiassa vähemmistö päättää, mikä vähemmistö päättää muiden vähemmistöjen puolesta!

      Demokratia on huijausta saamaan ihmiset luovuttamaan itsemääräämisoikeutensa pienen ryhmän omaan käyttöön, lupauksia vastaan, mitä ei kuitenkaan pidetä.

      On tullut aika luopua tällaisista haittajärjestelmistä ja siirtyä suoraan kansanvaltaan. Jokainen ihminen voi päättää omasta puolestaan, ja tuoda mielipiteensä esiin jokaisessa yhteisesta asiasta, mitä yhteiskunnassamme käsitellään. Nykytegnologilla on mahdollista hyvin nopeasti kehittää järjestelmä, missä jokainen Suomalainen päättää asioistaan ja ”äänestää” suoraan sähköisesti, omalla nimellään.

      Eduskunta ja hallitus voidaan tällä päivämäärällä lakkauttaa tarpeettomana.
      Nykyinen salainen vilppiin yllyttävä järjestelmä pitää romuttaa välittömästi.

      Valtiosta luodaan pankki, joka tukee ihmisiä elämässään tuottamaan yhteistä hyvää, eikä niinkuin nykypankit, mitkä huijaavat ”parempien” hyväksi.

      Lait kumotaan ja tilalle luodaan oikeudenmukainen järjestelmä.
      Ihmisille riittää 100 yksinkertaista peruslakia, ei enempää eikä vähempää, koskaan, ikinä. Loput lait voivat liittyä kaupankäyntiin ja yrityksien kontrollointiin, mutta ihmisiä ohjaa vain nuo 100 peruslakia, määrä ei muutu.

      Oikeusjärjestelmä uusitaan kokonaan ja huonoista rangaistuksista luovutaan.
      Vankeusrangaistus poistetaan epäinhimillisenä ja hyödyttömänä. Kukaan ei ole vankeudessa parantunut. Tilalle rakennetaan kotiaresti, seuranta ja tukijärjestelmä, minkä tavoitteena on auttaa, ei tuhota elämää.

      Koulujärjestelmä uudistetaan sellaiseksi mikä ei tuhoa lasten terveyttä ja tulevaisuutta. Uskontojen ja uskomusten opetuksesta luovutaan järjettömänä.

      Terveydenhuolto uudistetaan ja lääkehoidosta luovutaan tehottomana ja haitallisena. Kukaan ei ole lääkkeillä parantunut maailman historiassa.
      Jopa antibiootit ovat vaarallisia ja niitä tulisi välttää. Tilalle otetaan toimivia kehittyneitä unintrusiivisia hoitomuotoja kuten itsehoito ja esim. tehokkaat ultraäänihoidot, joiden on todettu parantavan mm. jopa terminaalisen syövän 100 prosenttisesti. Perimätietojen merkitys palautetaan arvoonsa. On tieteellisesti todistettu placebon olevat tehokkaampi kuin yksikään muu lääke.

      Kenellä tahansa on oikeus asua ja elää suomessa, mutta Suomen kansalaisuuteen ja Suomessa elämiseen kuuluu suomenkielen osaaminen ja suomenkielellä puhuminen. Se on ainoa taito, minä tulee kaikkien suomessa elävien ihmisten osata, vain aniharvoin poikkeuksin.
      Jos tänne joku haluaa muuttaa, opetelkoon kielen.

      Listaa voisi jatkaa loputtomasti, mutta jostakin on aloitettava.

      Mutta niin kauan kuin maailmaa ja Suomea johtaa pieni sisäsiittoinen mielisairas uskovainen pahemmisto, niin mitään parempaa ei tule Suomeen syntymään, eikä muuallekaan. Muuten tämä sama orjuus ja kurjuus pysyy, kaiken elämän pilaaminen ja tuhoaminen tulee jatkumaan.

      Vapahtajasi

    • Mutta kun ihminen ei kykene pelastamaan itseään toisen ihmisen tuhoisilta hyökkäyksiltä, niin ihminen on kääntynyt sellaisen persoonan puoleen, hakemaan apua hätäänsä, jota on alkujen alusta kutsuttu JUMALAKSI. Mistä sellainen on saanut alkunsa.
     Darwinia ei ollut edes isänsä kiiluvissa silmissä, siihen aikaan. Asian täytyy olla selitettävissä jollakin muulla tavalla, mutta se taas perustuu USKOON ? Oliko Jeesus
     koskaan syntynyt maan päälle ? Miksi hän saarnasi hyvää uutista, eikä koskaan pahaa.
     Oikeudenmukaisuuteni todistaa sen tukevasti. Mitä hyötyä olisi kenellekkään,
     saarnata tulevista tapahtumista, pelkkänä harhautuksena. Oma uskoni perustuu
     rehellisyyteen, siksi valheen paljastaminen käy moninverroin helpommaksi. Näistä asioista riittää keskustelua viimeiseen henkäykseen asti. Kuitenkaan liian äkkinäistä ratkaisua ei kenenkään pitäisi tehdä, joutumatta myöhemmin häpeään.

  • Re: Vapahtajasi 13.10.2017 at 14:20

   > Vain uskovainen tekee syntiä (pahaa), vaikka
   > todellisuus on kaikille sama. POIKKEUKSETTA!

   Jokainen saa uskoa mitä haluaa, mutta tieteellisesti katsoen asia on päin vastoin. Todellisuus on jokaiselle ERILAINEN!

   Otanpa esimerkiksi valokvantin ja kynttilän sekä kaksi havainnoitsijaa, Vapahtajasi (A) ja Kolmen Markan Mies (B). Kun kynttilästä lähtee valoa sähkömagneettisena aaltoliikkeenä, koostuu tuo valo valon pienimmistä yksiköistä: kvanteista.

   Nyt yksi kvantti vaeltaa avaruuden halki ja osuu havainnoijan (A) silmän verkkokalvolle. Samalla hetkellä tuo kvantti häviää, lakkaa olemasta. Se muuttuu energiaksi. Ei ole teoreettisesti mahdollista, että sama kvantti realisoituisi energiaksi kahdessa eri paikassa.

   Siis (A):n ja (B):n havainnot kynttilästä ja myös mistä tahansa muusta maailmankaikkeudessa ovat täysin toisistaan erilliset. Jokaisen yksilön havainnot maailmasta ovat uniikkeja, täysin erillisiä eivätkä ne edes teoriassa voi olla samoja, siis samanlaisia.

  • > On aivan sama mihin uskoo, joulupukkiin, allahiin,
   > jumalaan, jeesukseen, lakiin, urheiluun,
   > uutistenlukijaan, janitskineihin, mihinkään…
   > (ateisti uskoo ettei jumalaa ole, agnostikko ei
   > osaa päättää.)

   Olennaista uskonnossa on, että Jumala on sosiaalisen todellisuuden ulkopuolella. Siis taivaassa. — Tai missä vaan nyt uskotaan Hänen olevan. Suomalaisessa todellisuudessa tämä ilmenee siinä, että jumalanpalveluksessa niin presidentit kuin rahvaskin kokoontuvat yhteisen jumalan eteen. — Nouskaamme ja tunnustakaamme yhteinen kristillinen uskomme.

   Jos nostamme Jumalan paikalle tieteen, totuuden, aseistuksen (voiman) tai minkä tahansa ihmisen keksimän ilmiön, on seurauksena, että yksien ihmisten (rahvaan) on uskottava toisien ihmisten (eliitin) sanaan. — Alussa oli sana.

   — Kuinka rahvas voi nyt tietää, että eliitti puhuu totta?

   • »Jokainen saa uskoa mitä haluaa, mutta tieteellisesti katsoen asia on päin vastoin. Todellisuus »on jokaiselle ERILAINEN!

    Usko on luuloa, ei todellista. Uskovaisuus on mielisairaus ja sairaita pitää auttaa.

    Tiede on yhtä lailla uskonto, missä uskotaan kuolleiden sepittämiä satuja, vaikka todellisuus on kaikille itsestäänselvyys, jos lakkaa uskomasta mihinkään.
    Atomi, elektroni, bosonit, fotonit,pimeät aineet, jne ovat matemaattisia teorioita, ei mitään todellista.

    Mitään alkuhiukkasia ei ole, vain värähtelyä. Atomit on kirjoitettua uskontoa.
    LHC on maailman kallein Rube Goldberg machine, millä väkisin yritetään todistaa vanhoja luuloja. Ei maa ole litteä, vaikka moni niin yhä uskoo, kovasti.

    On harhaluuloa jos luulee, että on joku oikeus uskoa johonkin höpöhöpöön, kuten jumala ja sitten olettaa tulevansa vakavasti otetuksi, missään muussakaan asiassa, jos on niin lapsellinen ja todellisuudesta harhaantunut, että uskoo joulupukkia vastaavaan luonnottomaan, vieläpä täysin mahdottomaan satuun.

    Todellisuus on todellisuudessa sama, ihan kaikille, vaika kuinka kiukuttaa.
    Se mitä sinä luulet todellisuuden olevan, on kuvitelmaa, AINA.
    Todellisuudesta ei voi väitellä. Se on.
    Lakkaa kuvittelemasta todellisuutta mieleiseksesi.

    Jumalat taasen on harhaluuloa ja humpuukia, niiden tilalle ei tarvita mitään.
    Jumalia ei tarvita, ei todellisuudessa, jumalat on lapsille ja henkisesti heikoille raukoille, jotka eivät itse uskalla elää omaa elämää ja hakevat turvaa kaltaisistaan liittymällä muiden jengeihin.

    Ei todellisuudessa ole mitään eliittiä tai rahvasta, vaan puhuvia ihmiseläimiä, jotka vain kuvittelee ja uskoo epäarvoisuuteen.

    Uskonnot, Valtiot ja lait lakkaavat olemasta, kun ihmiset parantuvat ja lakkaavat uskomasta niihin.
    Ei kenenkään muiden lait ja säännöt ole todellisia, ei etenkään kuviteltujen tahojen, kuten jumalien

    Olennaista uskonnossa on, että Jumala on Kaiken todellisen ja mahdollisen ulkopuolella, muu on kuvitelmaa.
    Joukkoharha ei myöskään ole todellista, vaikka kuinka moni uskoo.

    myös subjektiiviset havainnot, ovat subjektiivisia, eikä ne määritä todellisuutta.
    Todellisus määrittelee itse itsensä, ei siihen uskomukset auta.

    Uskovaisuus tulee hävittää maailmasta, niin ihmiskunta selviytyy.
    Maailma ei ihmisen apua tarvitse.

    Jokainen, joka mihinkään uskoo, tulee pettymään, varmasti, katkerasti…

    Pahin asia mitä uskovaiset tekevät, on lasten herkkien mielien sumentaminen humpuukihöpöhöpöllä, oli usko minkä merkkistä tahansa.

    Uskokoon, kuka uskoo omiaan tai muiden harhoja, mutta uskoilla ja luuloilla muiden elämien (etenkin puolustuskyvyttömien herkkäuskoisten lasten) saastuttaminen aivotroijalaisilla viruksilla on HUUTAVA VÄÄRYYS ja ihmisyysrikos, josta sietäisi saada kuolemantuomion.

    Suomea johtaa uskovaisten roistojen klaani, bilderberg-maanpetturi-kavaltaja-rullaluistin-Sauli ja sen kaverit, ketkä ottaa käskynsä ulkomailta, ulkopuolisilta isänniltään.

    On tullut suoran kansanvallan aika, meitä SUOMALAISIA ei hallitse enää kukaan.

 7. 2012 Documentary – Gilad and all that Jazz

  Finally, the 2012 documentary Gilad and all that Jazz made it to youtube. You can now enjoy this great film by Golriz Kolahi. You can meet Gilad’s bitterest  adversaries and judge for yourself whether they have something to offer. You can listen to Gilad’s music, meet the OHE, the Blockheads, Robert Wyatt, his family and obviously learn about Gilad’s thoughts.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=159359
  By Golriz Kolahi
  Golriz Kolahi (http://www.lidf.co.uk/film/gilad-and-… Gilad Atzmon is one of modern music’s best saxophonists, and one of the most controversial public opponents of Israel. A gentle giant, warm, charismatic and somewhat shy, Gilad is a complex character. Born into a pro-Zionist family and serving briefly in the first Lebanon War, Gilad had a dramatic turnaround; he quit the army, picked up his sax and exiled himself to London, declaring himself an enemy to the Israeli state. Since then he has produced some of the modern era’s greatest Jazz albums, and collaborated with Ian Drury, Paul McCartney and Sinead O’ Connor . In music he is a ’feisty improviser’ as one critic put it, comparing him to the likes of Charlie parker. In his political and philosophical ideas, he is blunt and outspoken. His ideas on Israel and ”Jewishness” have upset many people, to the extent that he has been labelled a holocaust denier and an anti-Semite. In Gilad’s life, music and politics are inseparable.

  The film follows Gilad in the most flourishing time of his career, as he records albums with Robert Wyatt, the blockheads, and gigs with Nigel Kennedy; gets invited to TV programs and panel events all over the globe; pleases his supporters and admirers, while seriously pissing off his opponents to the point of receiving death threats and intimidation against the venues he plays and speaks in.
  ”Gilad and All That Jazz offers a unique insight in to the life, ideas, music and motivations driving the great Saxophonist.

  Gilad And All That Jazz – Film by Golriz Kolahi
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=257&v=Qz6oKHPvjCw

 8. Israel on feikki valtio, jonka Vatikaani-jesuiitit perustivat – Rothschildien – avulla eksyttämään ihmisiä, ennenkaikkea kristittyjä. Hamas, niin kuin kaikki muutkin terroristiryhmät, on Jesuiittien rahoittamia proxi armeijoita, jotka tekevät täsmälleen sitä mitä kaksi vallassa olevaa jesuiitti-paavia käskee. Tällä ”paha vihollinen rajan takana” huiputus-systeemillä ne massamurhat hoidettiin ensimmäisen ja toisen maailmansodan aikana, ja näin ne hoidetaan edelleenkín.

  Jesuiitti agentti, Henry Kissinger, kertoi kyllä totuuden vuonna 2012 sanomalla sen, että Israel ”lakkaa 10 vuoden päästä (2022) olemasta”, mutta ihmiset eivät hänen toteamustaan tietysti ymmärrä.

  ”Henry Kissinger’s recent statement, that in 10 years Israel will cease to exist, borders on senile. Although one of his staff members denied it, Cindy Adams from New York Post insisted: “Reported to me, Henry Kissinger has stated — and I quote the statement word for word: ‘In 10 years, there will be no more Israel.”

  • Oikeastaan tuon ”feikki-valtion” historia menee vielä pidemmälle, kuin meidän maallikoiden annetaan ymmärtää. Tässä tiivistelmä Eliitin esoteeriset symbolit sivustolta, mistä Aton-kultin nimi Is-Ra-el on muodostunut ja on sitä tänäkin päivänä, vaikka uusi ”ilmastonmuutos” tiedeuskonto onkin syrjäyttämässä näkymättömään jumalaan perustuvan uskonnon:

   Kun puhutaan juutalaisuudesta, on vaikea hahmottaa tarkoitetaanko sillä uskontoa, kansaa, heimoa vai kulttuuria. Kun puhutaan Israelista, on vaikea hahmottaa puhutaanko kansasta, valtiosta vai poliittisesta agendasta.

   Israel oli Jaakobin nimi, jonka 12 pojan jälkeläisistä tuli Israelin kansa tai 12 Israelin heimoa. Tämä kansa jakaantui kuitenkin eri uskonnollisiin ja poliittisiin ryhmittymiin muodostaen useita kuninkaskuntia tai valtioita. Yhden pojan, Juudan, perheestä/heimosta tuli juutalaisia, jotka perustivat Juudan kuningaskunnan. Sana juutalaisuus tulee tästä heimosta.

   Muut israelilaiset, eivät olleet juutalaisia etnisessä mielessä, mutta osa heistä saattoi olla juutalaisen uskonnon harjoittajia. Toisaalta näiden israelilaisten joukossa palvottiin myös Baalia ja muita vähemmän monoteistisia jumalia. Salomonkin lipesi välillä juutalaisesta uskonnosta ja palvoi Moolokia, foinikialaisten jumalaa, mutta hän oli silti etninen juutalainen.

   Nykypäivän Israelin valtio on juutalainen – uskonnollisessa mielessä. Suurin osa Israelissa asuvista juutalaisista ei ole etnisiä juutalaisia. 80% tämän päivän juutalaisista ei ole Juudan heimon juutalaisia, vaan käännynnäisiä Askenasijuutalaisia, joilla ei ole mitään etnistä yhteyttä Juudan heimoon, tai alkuperäisiin 12:een Israelin heimoon. He vain tunnustavat juutalaista uskontoa. Heidän etninen alkuperänsä on jossain Itä-Euroopassa – (huom. kasaareja jotka on käännynnäisiä).

   Kultit

   Jos Jaakob todella oli Aabrahamin pojanpoika, hän oli yksi Ala-Egyptiä hallinneista Hyksos-kuninkaista. Tarina Jaakobin painista on tietenkin vertauskuva, mutta mistä? Miksi tämän painin seurauksella Jaakob vaihtaa nimensä Israeliksi?

   Tuon ajan maailmassa vaikutti monia eri uskonnollisia kultteja. Oli aurinkokultteja, kuukultteja, saturnuskultteja, tähdistökultteja ja monia muita kultteja, jotka olivat eräänlaisia tämän päivän maailman uskontojen esiasteita. Näitä kultteja ei voi kuitenkaan verrata suoraan nykyajan uskontoihin, koska ne olivat paljon enemmän kuin vain uskonnollisia ryhmittymiä. Tuon ajan maailmassa uskonto ei ollut erillään politiikasta tai kaupankäynnistä. Kulteissa yhdistyi talous, uskonto ja politiikka hyvin käytännöllisellä tavalla. Papit olivat samaan aikaan uskonnollisia auktoriteettejä, poliitikkoja ja yritysjohtajia.

   Kulttien välisissä suhteissa nähtiin samanlaisia käänteitä kuin mitä näemme nykyajan poliittisessa puoluekentässä tai yritysmaailmassa

   Sana Israel tarkoittaa kolmen kultin fuusiota: Is – Ra – El. Is tulee sanasta Isis, joka oli Kuu-kultin tärkein jumalhahmo. Ra oli aurinkojumala Aurinko-kultissa. El oli luojajumalan nimi Saturnus-kultissa.

   Kuu – Aurinko – Saturnus = Is – Ra – El.

   Jaakobin paini on vertauskuva tämän fuusion syntymisestä. Voi vain kuvitella, että kun kolme näin suurta kulttia päättää muodostaa liittouman, se ei ole ihan helppo prosessi. Jaakob kuitenkin lopulta onnistui tässä kolmen kultin yhteensaattamisessa.

   Atoismin alkuperä

   Toisaalta atonismissa on edelleen paljon piirteitä Kuu- ja Saturnus-kulteista, ne eivät vain ole samalla tavalla pääroolissa kuin auringon palvonta. Ehkäpä tuo Jaakobin paini oli sellainen sopimusneuvottelu, jossa Kuu- ja Saturnus-kultit ”myivät liiketoimintonsa”?

   Ainoa mitä voidaan varmuudella todeta, on se että tämän kolmen kultin liittoumassa Aurinko-kultti sai/otti johtavan aseman. Luotiin uusi aurinkojumala Aton, josta alkoi atonismin pitkä tarina aina meidän päiviimme asti.

   Tämän kirjoitussarjan ensimmäisessä osassa käydään läpi atonismin vaiheita Egyptissä. Operaatio epäonnistui ja atonistit joutuivat lähtemään Egyptistä Faarao Akhenatonin (Mooseksen) johdolla.

   Kun historiankirjoissa puhutaan juutalaisuudessta, sillä tarkoitetaan atonismia Egyptistä karkotuksen jälkeen. Koska ”Eliitti” ei halua paljastaa Egyptiin liittyvää historiallista taustaansa, joka ei ole kovin mairitteleva, he eivät tietenkään mainitse atonismista mitään.

   Lähde: http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/search?q=israel

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/

   • Valejuutalaiset aske-natsit, ne oikeat natsit, jotka piiloutuvat semiittien taakse ryöstäessään ja raiskatessaan maailmaa. He käyttävät heikoille räätälöimiään uskontojaan (kristinusko, islam, juutalaisuus) väestönhallintaan.
    Heidän järjestämänsä holokaust tappoi maailmasta yli satamiljoonaa ihmistä kuudenmiljoonan valheen lisäksi.

    Hyvä kikka tapattaa ensin omian, niin voi teeskennellä uhria ja omat rikokset pysyy piilossa, ja homma jatkuu, kunhan ehtii syyttää siitä ensin muita (…v2-lontoon pommitus, atomipommit, holohoax, vietnam, korea, pearlharbour, 911, jnejnejne).

    Jenkit, kanada & kump lähettivät 2 miljoonaa venäläistä Stainille tapettavaksi.
    Keskitysleirit kehitettiin USAssa kotimaisille japanilaisille ja muille eitoivotuille, kuten kommareille ja venäläisille.
    Saksalaisten työleireillä ihmiset kuolivat älkään ja tauteihin Brittien ja jenkkien pommitettua kaiken, tiet, radat, pellot, ruokaa ei ollut kellään, saati jakaa vangeille. Kaasutuksista ja joukkotuhoamisita EI ole MITÄÄN todisteita.
    Cyclon B käyttö jättää rakenteisiin selkeät pysyvät jäljet, mitä kuitenkaan ei ole löydetty mistään.

    Palestiina on se oikea tuhoamisleiri, ei maa eikä valtio. Kuka täällä tappaa ja ketä?

    Terrorismi on uskonto, ja toisinpäin.
    Kaikki terroristit ovat uskovaisia ja heitä rahoittaa rikkaat.
    ISIS on usa ja israelin tukema ristiretki, palkkasotilasjoukko palkattu ryöstämään kaikki mitä irti lähtee ja tuhoamaan todisteet muinaisista sivilisaatioista alueella, ettei niiden valesemiittien juutalaisten roistojen historia paljastuisi valheeksi.
    Punainenristi on rikollisjärjestö mikä järjestää passit ja viisumit, sekä kuljetuksen teroille.

    Kuinka kauan annetaan näiden hullujen riehua?

    Caesar = Khazar, Khan, ja romaani
    Kleopatra = Faarao, Neferu , ja ptolemaic sukua (Kreikasta ja heprealaista myös sukua)
    Jeesus = tarun Ar-Thor. Rooman, Egyptin ja Juudean maaton kerjäläiskuningas juutalaisen kapinan ja kansannousun aikaan. Ei kuollut ristillä, harmi.
    Maria Magdal = Queen Mary, tarun Guinevere (QuineMere), ylhäinen prinsessa, Jeesuksen vaimo ja jeesuksen lasten äiti.
    Tämän suvun jäljet johtaa skotlannista, ranskasta sveitsiin.

    Uusi testamentti on täyttä satua, vanha vain säälittävänhuono heprealaisten tarukirja.
    Koraani on samaa humpuukia, samasta kynästä kuin ut.

    Kaikki itseään eliittinä pitävät, perustelevat paremmuutensa jeesuksen muinaiseen juutalais-khazaariseen kuningas-sukuun kuulumisella ja tähän ”jumalalliseen perimis oikeuteen” heidän valtansa pohjautuu.

    Uskontoja tarvitään heidän olemassaolonsa oikeuttamiseen ja muidän muiden alistamiseen.

    Kun ihmiset heräävät todellisuuteen, lakkaavat uskomasta satuja ja lakaavat välittämästä ”parempiensa” kusetuksesta, ihmiskunta voi parantua.

    Ennen sitä, kaikki hyvä täällä on vain toiveunta ja ihmisten ryöstömurhaaminen saa jatkua.

 9. Tällaista on Trumpin Jumalan rauha
  Trump: ”Lopetamme hyökkäykset juutalais-kristillisiä arvoja vastaan”
  ”Amerikassa emme palvo hallitusta, me palvomme Jumalaa!” Trump julisti hurraavalle väkijoukolle.

  Ei voi olla kommentoimatta. Kummallista puhetta. Cui bono?
  Mitä ovat ’juutalais-kristilliset arvot’? Juutalaisethan eivät tunnusta/hyväksy Uutta Testamenttia ja sen oppia, johon kristinuskon arvot nojaavat. Aivan kuten muslimeilla on Koraani heilläkin on omat kirjansa, Toora ja Talmud jotka eroavat UT:sta kuin yö ja päivä.
  Ja mitä Jumalan palvomiseen tulee niin Trump on itse mitä parhain esimerkki siitä ettei ainakaan kristinuskon jumala ole se mitä hän palvoo. Kyllä se on Mammona. Se mitä Jeesus eniten vieroksui.
  http://beta.oikeamedia.com/o1-43462

 10. Jonkinlainen järkiperäinen perusta on hyväksyttävä kaiken kokemusten perusteella, jota tukevat monet tieteen haarat, biologia,perinteelliset GEENIT, suvunjatkaminen ihmisille sekä eläimille. Kokonaisuudessaan, kaikki mikä kuuluu luomakuntaan. Sääolosuhteiden kierto, planeettojen tutkimukset. Universumissa vallitseva ”tasapaino, eli harmooninen toiminta, joka perustuu määrättyyn muuttumattomaan LAKIIN ,sekä pysyvään järjestellmällisyyteen. Voiko se kaikki olla pelkän VAHINGON tulos ? Jokainen yksilö miettiköön sitä omissa kammioissaan, ilman mainostettuja uskomuksia.
  Ihmiselle on anettu syntymälahjana vapaus käyttää aivojaan pohdiskelemaan, vaihtoehtoja hakiessaan vastausta todellisuuteen. Totuus on valheiden vastakohtana. Totuuden löytäminen vaatii avointa ajattelua tasapuolisen kritiikin vallitessa kiihkoilematta puoleen taikka toiseen. Jos kerran maailmassa on jotakin ”älykästä” havaittavissa, niin sen älykkyyden takana pitää silloin olla älykkyydellä varustautunut ”SUUNNITTELIJA”. Jokin valtava VOIMA, jota ihminen ei voi kohdata kasvotusten tuhoutumatta itse.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here