Suomen siivousteknisen alan keskusliitto STAKL on antanut lakkovaroituksen mikäli sukupuolineutraaleista saniteettitiloista julkisissa rakennuksissa kuten kouluissa, virastoissa, kirjastoissa ja ministeriöissä ei luovuta.

STAKL:n puheenjohtaja Piritta Perä-Persaus sanoo siivousteknisellä alalla työskentelevien kyllästyneen sukupuolineutraalinen weeceiden siivottomaan kuntoon:

Nurkat on kustu ja paskaa on kynnykselle asti!

Opettajien ammattiliitto OAJ:n puhehenkilö Oiva Oppi-Kuppiainen vaatii puolestaan lisämäärärahoja: ”Nykyisillä resursseilla ei ole mahdollista valvoa wc-tilojen käyttöä. Olemme hallituksen säästötoimien takia joutuneet jo vähentämään opettajien virkoja samoin kuin opettajia avustavien erityisavustajien. Meiltä ei yksinkertaisesti liikene väkeä wc-vahdeiksi.”

Kirjastoalan ammattiliitto Jytyn puheenjohtaja Werneri Etelälahti haluaa sukupuolineutraalit wc:t kokonaan pois kirjastoista. ”Olemme joutuneet menemään niin pitkälle, että kirjat luovutetaan asiakkaille vasta kirjaston ulkopuolella. Kirjojen käyttö wc-paperina toi meille kuukausittain hirmuista hävikkiä lainakirjoissa.”

Rakentajien ja arkkitehtien ammattiliitto RaKE puolustautuu sillä, että Suomen hallituksen antamien ohjeiden mukaan sukupuolineutraalit ovat sukupuolineutraaleja, mikä tulee huomioida wc-tilojen suunnittelussa:

”Neutraali eli neutri on vailla kummankaan vallitsevan sukupuolen ulkoisia tuntomerkkejä. Ei reikiä, jos asian kansanomaisesti ilmaisee. Jätimme sitten suunnitteluvaiheessa ja hallituksen säästötavoitteiden mukaisesti pöntöt kokonaan pois sukupuolineutraaleista vessoista. Ymmärrämme kyllä että tästä saattaa aiheutua joitain käytännön ongelmia”, selittää RaKEn puheenjohtaja Carl S. Kanska.

Opetusministeriöstä kerrotaan, että on asetettu jo työryhmä laatimaan sukupuolineutraalien wc-tilojen käyttöopasta. Opetusministeri Saapi Vaan-Lapsonen uskoo uuden oppaan valmistuvan jo vuodeksi 2030.

Pääministeri Arvo Pohja sanoo sukupuolineutraalien wc-tilojen vastanneen hyvin hallituksen tarkoituksia. ”Pöntöt ovat saaneet olla ihan rauhassa sukupuolineutraaleissa vessoissa”, tyynnyttelee Arvo Pohja uussanastollisesti.
¤


¤
Sukupuolineutraalien wc-tilojen aiheuttamasta ongelmatilanteesta raportoi Teille Vastapallo-median joka alueen erikoistoimittaja Arvo Kyykkä.

¤

Kuva: GoranH (CC0) via Pixabay, Max Pixel. Kuvanmuokkaus Johanna Lehtonen.

19 KOMMENTTIA

 1. Mielisairaat ihmiset ovat päässeet päättämään näistä ”neutraaleista”.
  Hyvin sopii NWO-agendaan tämäkin, tehdään suurista massoista lopulta niin aivopestyjä ja tyhmiä että eivät enää erota ovatko miehiä, naisia vaiko eläimiä!

  Muutama päivä taaksepäin katsoin lyhyttä dokkaria naisesta, joka halusi mennä naimisiin asemarakennuksen kanssa.
  Siinä sitä oli ihmisillä hieman ihmetelemistä, kun olivat töihin matkalla samalla huomaten että tämä ”neutraali” tuli paikalle hellimään ”rakastaan”, alkoi nuoleskelemaan ja koskettelemaan ”eroottisesti” rakennuksen seiniä ikään kuin tuo kylmä betoniseinä nyt jotenkin muka vastaisi tähän.

  Tämä ei ole mitään muuta kuin mielisairauden eri ilmenemismuotojen normalisoimista, ihmiskunnan tyhmentämistä ja valmistamista yhdeksi suureksi orjalaumaksi!

  • ”Hyvin sopii NWO-agendaan tämäkin, tehdään suurista massoista lopulta niin aivopestyjä ja tyhmiä että eivät enää erota ovatko miehiä, naisia vaiko eläimiä!”

   Juuri niin. PERVERSIOT NORMEIKSI haluvat NWO-agendan toteutukselle maaperää valmistelevat kulttuurimarxistis-feministiset kansanviholliset.

  • Muutama vuosi lisää ”kehittymistä” niin sukupuolineutraalit eivät enää virtsaa eivätkä ulosta ja ne jotka virtsaa ja ulostaa ovat epänormaaleja sivistymättömiä barbaareja.

 2. Ovathan nuo ”sukupuolineutraalit” vessat myös vallanpitäjiemme propagandakoneen Ylen agendan mukaisia, kuten tosiasiallisesti käy ilmi seuraavasta Ylewatch-blogistin artikkelista:

  ”Eduskunnassa oikeistoenemmistö, mutta Ylen ohjelma-agenda edelleen vasemmistolainen

  Eduskunnassa ja sen alaisuudessa toimivalla Yleisradion ohjelmaneuvostolla on selvä porvarienemmistö, mutta tämä ei näy juuri mitenkään kanavan ohjelmapoltiikassa. Riippumatta eduskunnan valtasuhteista, Ylen noudattaa itsenäisen itsepintaisesti 1960-luvulta perittyä vasemmistolaista progressivismia eli ”edistyksellisyyttä”.

  Nykypäivästä katsottuna tällainen menneen maailman muotiajattelu on auttamattoman vanhentunutta, mutta valitettavasti vasemmiston pillipiiparit ovat saaneet porvarit mukaan läntisen maailman kuolontanssiin. Vasemmistolaisten aisankannattajiksi ryhtyneet oikeistoporvarit ovat pitkälti syynä siihen, että yhteiskunnalliselle asialistalle on päässyt uusmarxilainen tieteellinen hölynpöly kuten ”kymmenet eri sukupuolet” ja ”ihmiskunnan absoluuttinen samanlaisuus” jne.

  Tasa-arvonuskon mitä ilmeisimpiä mustia pisteitä ei Ylen asiaohjelmissa käsitellä koskaan, vaan kaikki keskustelu keskittyy ympyrän neliömiseen eli luonnollisen eriarvoisuuden raivokkaaseen kieltämiseen. Tyyppiesimerkki yleläisestä yhteiskuntakeskustelusta on Yle Radio 1:stä tuleva kahdeksanosainen sarja Rotuopin kahdeksat kasvot. Sarja on suunnattu selvästi Ylen pääsegmentin demarieläkeläisten ulkopuollle. Sillä toivotaan saavutettavan kuulijoita pääasiassa humanistisen puolen akateemisista ja kulttuuriväestä. Siis juuri siitä porukasta, jotka jo ovat kovan linjan kulttuurimarxilaisia tosiuskovia. Heille yhteiskuntaa eivät eivät määritä fysikaalinen ja biologinen todellisuus, vaan kaikki ihmisen luoma on perustaltaan sosiaalisesti konstruoitua. Mikäli konstuktiot ovat vääriä so. ”epätasa-arvoisia” ja ”taantumuksellisia”, akkredioitujen yhteiskuntainsinöörien pitää ehdottomasti muuttaa niitä poliittisesti korrekteiksi…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2017/10/eduskunnassa-oikeistoenemmisto-mutta.html

 3. Seuraavaksi ”he” hyväksyvät eläimeen sekaantumisen, ja liittävät sen perustuslakiin” ? Yltäkylläisyydessä rypevät Roomalaiset turmelsivät oman kansansa kulttuurinsa pervoina, ja se on nyt toistumassa kasvaen kaikkialla ns. sivistysmaissa. Moraaliset käsitteet on mitätöity, jokainen saa tehdä mitä tahansa, jos se tuntuu nautinnolliselta jalkojen välissä. Paksuhuuliset ”huorat” ovat muotia, tissit roikkuen mahan poimujen päällä. Hollywoodin tuotannot lisääntyvät moraalittomuudessaan, eikä millään ole mitään rajaa, kunhan he saavat kansat rappeutumaan, tehden tulonsa sairaalla tuotteellaan. Arvaas keitä siellä on kaiken takana. Perkeleen JUUTALAISET omistajat, koska heidän tavoitteenaan on kristikunnan tuhoaminen. Vaikka ei se kristikuntakaan ole sen arvokkaampi. Samaa paskomista eri paketissa.

 4. Kyllä suomajaiset ovat kaiken multikultipaskan ansainneet. Keskiverto jamppa on niin helvetin naivi , tyhmä ja henkisesti laiska ottamaan asioista selvää.Osa taas on jo saatu aivopestyä kulttuurimarxismilla kaiken maailman huuhaakoulutuksilla. Mahtaa tämän juonen toteuttajia naurattaa suomalaisen kädellisen typeryys.

  • Marxismissa miehillä ja naisilla on kyllä omat vessat, jotken keksikää joku muu syntipukki ja vihan kohde, vaikka Walt Disney ja Ankkalinna.

 5. Tim. kyse oli kulttuurimarxismista, sieltä kumpuaa lähes kaikki moraalittomuus joka meitä tänä päivänä koskettaa!

  • Yhteiset vessat, sukupuolettomuus, homous kumpuavat uusliberalismista, kaikki on kliffaa, coolii ja kaikkien kukkien pitää antaa kukkia niin kuin antimarxilainen uusliberalisti Stubb aikoinaan vallanpäiviään hehkutti.

   Marxilasissa yhteiskunnissa naisilla ja miehillä on omat vessat eivätkä sukupuolettomuus ja homouskaan ole kunniassaan.

   • Sä et vaan tiedä mistä kulttuurimarxismi kumpuaa:

    ”Cultural Marxism has its origin in Marxist ideas but those promoting the ideas of Cultural Marxism today may not always know of this or consider themselves to be Marxists….Many do not know the origin of their own somewhat Cultural Marxist ideas and may, for example, describe themselves as social liberals. [kuten uusliberaalit]”

    http://en.metapedia.org/wiki/Cultural_marxism

  • Niin ne kommentit usein tekee. Ovat minun mielestäni artikkelien jatkeena se paras anti (ei sarkasmivaroitusta)

 6. Seuraavasta artikkelista kannattaa vilkaista myös kuvat:

  ”Miksi vain heteromiehiä syyllistetään kampanjoilla?
  Muitakin hyväksikäyttäjäryhmiä on, toteaa Arre Kougappi.
  Arre Kougappi kirjoittaa Facebookissa:

  Viime päivinä liberaalifeministit onnistuivat sekoittamaan kansalaisten päät ihan maailmanlaajuisesti generoimalla Metoo-kampanjan.
  Suomessa sekä muualla liberalisoituneissa maissa parempien ihmisten toiminta on muistuttanut jo jonkun sortin ajojahtia ja lynkkausmentaliteettia.
  Samat ihmiset ovat kuitenkin tietoisesti jättänet joidenkin ryhmien ahdistelut ja hyväksikäytöt kokonaan pimentoon. Kuvat Kanadan metrosta…”
  https://mvlehti.net/2017/10/28/miksi-vain-heteromiehia-syyllistetaan-kampanjoilla/

  • Niin kukaan ei välitä pikkupojsta, joita homosedät, pedofiilit jahtaavat eikä kukaan ole huomaavinankaan nuoria tyttöjä, joita kun vanhat miehet jahtaavat.

    • Ei tarvitse huomauttaa jos minua huomautat, omassa tekstissäni ne on erotettu pilkulla kuten suomenkielessä asiat erotetaan toisistaan.

     Ja kun asiat otit esille, homosetiä on myös pedofiileissä, mutta yhtä kuin pedofiili homosetä ei ole, mutta voi siis olla tosin toki silloinkin homo ja pedofiili.

 7. Juuri nut on meneillään ”Hollywoodin pervojen metsästys”, josta alkoi parinkymmenen naisen esiintulo, vuosia kestäneen seksuaalisen hyväksikäytön takia. Eräs vaikutusvaltaisin tuottaja, MR. S-stein on syytettynä monelta taholta, ja potkittu ulos ”juutalaisten KERMA-KERHOSTA”. yrityksenä pitää ”Poika-kerho puhtaana,LOL”. Asia on leviämässä uusista sisäringin raiskaajista, mutta jää arvoitukseksi, jos heitä pannaan rautoihin ollenkaan. Se on ollut tapana jo vuosikymmeniä, mutta pelokkaat ensikertalaiset ovat peljänneet menetävänsä mahdollisuutensa tulla kuuluisaksi näyttelijäksi kieltäytyessään ”lääppimisistä”. Syyllisillä on lohdutuksena, mutta kun muutkin niin tekevät ? Koko Hollywood on kuuluisa pitkä-aikaisista moraalittomuuksistaan. Mikkihiirikään ei voi sitä pelastaa syytöksistä.

 8. Kun sukupuolettomissa sekalaisvessoissa alkaa tulla esiin ja tietoisuuteen pedofiilistely, homostelu ja ”vanhanaikaiset” tyttöjen ja naisten raiskaukset niin miten kauan niitä media, uusliberaalit ja uusmoralistit pystyvät vähättelemään ja peittelemään.

  Tavalliset työntekjät, WC-siivoojat, ovat jo ehtineet reagoimaan eivätkä suostu vessoja samalla heteroseksuaalikulttuurin palkoillaan enää siivoamaan.

  Myös normaalit sukupuolelliset naiset ovat jo ehtineet reagoimaan: jaloillaan: he eivät sukupuolettomiin sikolättivessoihin mene.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here