Nobel-komitean julistettua Oslossa nimekkään rauhanpalkinnon ydinaseiden vastaiselle kampanjalle ICAN:ille USA:n presidentti Donald Trump on uhannut Osloa ilmaiskulla.

Perinteisesti lupaaville Yhdysvaltain presidenteille jaettua rauhanpalkintoa oli odotettu valkoisen talon ovaalissa huoneessa innolla ja pettymys oli käsin kosketeltavissa, kun palkinto osui ohi tuoreen POTUS-miehen.

Kimmastunut presidentti twiittasi uhkauksensa Oslolle ja lupasi poistaa kaupungin kartalta. Hetki twiitin jälkeen Oslossa vastaanotettiin uhkaus myös puhelussa, jonka lopussa linjoilta kuului vain toistuva

Orange is the new black…
¤

¤

¤

Trumpin työntekijä kertoi presidentin olleen mitä parhaimmalla tuulella ennen palkinnon saajan julkaisemista. Tunnelma muuttui välittömästi julkistamishetkellä jäätäväksi. Presidentin huuto täytti paikalla olijat kauhulla: ”Miten ne kehtaavat? Obamakin sai sen vaikka ei tehnyt mitään! Ydinaseiden vastainen kampanja ICAN! Se heikentää Amerikkaa!”

Sanoista teoksi: Trump pyysi perhettä ja ystävää apuun, ja yhdessä tuumin Osloa etsittiin karttapallolta. Amuriican johtaja punoi kostosuunnitelmiaan täynnä pyhää Oslo-vihaa. Kuva (uud.rajattu): The White House from Washington (CC0) via Wikimedia Commons.

Avustajan avustuksella Oslo sitten lopulta löytyi, ja avustaja myös vihjaisi presidentille lähellä sijaitsevasta NATOn vasallimaasta, joka on myös kieltäytynyt allekirjoittamasta ICAN-sopimusta.

Kyseisen maan ulkoministeri on lisäksi luvannut tehdä mitä vain saadakseen Trumpin tuen, kun suurlähettilästä USA:n jättimukien äärelle valitaan. Kun maan puolustusministerinkin kerrottiin olevan sotahullu, otti presidentti välittömästi kuuman linjan Arvotyhjiönmäelle, HellSinkiin.

Lyhyen käskytyksen jälkeen tuoreen ”Sinertävä tulevaisuus” -epäpuolueen führer, tiukasti-ulkoministeri Timmi Syöny ja puolustusministeri Into Tussari (sinertävät) lupasivat täyden tuen Trumpin uhkaukselle Suomen ilmavoimien Horneteilla, jos USA maksaa ohjukset.

¤
Trump vaati vahvistuksen välittömällä twiittauksella molemmilta ministeriltä, mutta joutui tyytymään puolustusministerin vastauksiin. Lehdistötilaisuudessa ulkoministeri nyökytteli pontevasti Tussarin innolle:

”Suomi on lopulta pääsemässä viimeisestäkin suomettumisen ikeestä, kun Hornetit leiskahtaa ilmaan tätä tehtävää varten”, iloitsi puolustusministeri.

”Sitä saa mitä tilaa”, veisteli Syöny.
¤


¤

OIKAISU 28.10.2017 klo 18:46: Korjattu ”Arvotyhjiönmäki” – maanpetturuuskeskus ei toki ole ehtinyt saada nimeään sen nykyisen führerin – politiikassa vielä märkäkorvaisen – pääministeri Arvo Pohjan mukaan. Toimitus (Johanna) pahoittelee (höttöpäistä) virhettä(än).

Kuva (uud.rajattu): Michael Vadon (CC BY-SA 4.0) via Wikimedia Commons

 

26 KOMMENTTIA

 1. Öööö… Nyt minä putosin totaalisesti kärryiltä. Tämä oli sarkasmia mutta en osaa yhdistää sitä mihinkään.

  • Tämä oli satiiria. Tästä ei enää tiedä:

   ✈ Carlos. (spainbuca) on Twitter

   Mulle ilmestyi ainakin hieno lentokone ruutuun, kun tuon tuohon lykkäsi. Jos satiirilla jatketaan niin kokeilkaapa lähettää Carlokselle sähköpostia. Kukaties vaikka Putin tai Himanen vastais!!
   Himaselta vois kysäistä, vai Mantilako paremmin tietäis vastauksen mieleen juolahtaneesen kysymykseen:
   Jos Global Research on kanadalainen niin heidän kello on myös 10:21 kuten Malesiassa siihen aikaan kun lento MH-17 katosi vai? (Rocky Mountain Time Zone?? )

   Nato-trollien mukaan Spainbuca alias Carlos oli ven. tyttö nimeltä Tamara? Jos niin miten Tamara tiesi
   tviitata 10.21. Tieto koneen katoamisesta varmasti levisi lehtien(netin välityksellä) ei aivan heti tapahtuneesta. Borispol ei ole Itä-Ukrainassa, mutta ehkä sieltä käsin valvotaan koko Ukrainan ilmatilaa. (Ehkä tämä ven. tyttö näki koneen tippumisen livenä?? )

   Jälkeenpäin on kai melkein mahdotonta twiittien kellonaikoja varmistaa koska Spainbuca tili on suljettu. Global Research ehkä tietäisi vamasti oliko kellonlyömä 10.21 Malesian aikaa, = 13.21 Keski-Euroopan aikaa, eli 16.21 Suomen ja Ukrainan aikaa.

   Tamaran tuli osata väärentää myös itselleen ukrainalainen sähköposti.(yahoo.com.ua)

   Ja tämän piti olla Correctiv-jutussa.

   http://lynk.my/lYTz

   Tuollahan väitetään Correctiven ehkä väärentäneen juttuja. Mukana myös Novaja Gazeta, BBC ja tietysti BellingC. ( Tavaramerkki valehtelulle?? ¿¿¿)

   Tietoa paljon, osa oikein osa ei!
   No, pääasia että Suomen totuusmedia tietää.

   • title>✈ Carlos. (spainbuca) on Twitter</title <meeta name="description" content="The latest from ✈ Carlos. (@spainbuca). PARA VER HAY QUE MIRAR. ✈desde una posición privilegiada, ATC (Air Traffic Control)Borispol, Міжнародний аеропорт Бориспіль (ae.infcarlos@yahoo.com.ua). Kiev. Ukraine

    Mulle ilmestyi ainakin hieno lentokone ruutuun, kun tuon..

    (Alkuperäistä) Twitterin Spainbuca meta-tekstiä muutettu yllä hiukan, jotta se näkyisi.
    Sähköposti siis
    ae.infcarlos@yahoo.com.ua

    • THE STRAITS TIMES -Malaysia Airlines MH17 crash: What happened to the plane – A timeline

     10.15pm: MAS confirms it received notification from Ukrainian Air Traffic Control (ATC) that it had lost contact with MH17 at 30km from Tamak waypoint, approximately 50km from the Russia-Ukraine border.

     Tuohon sattui paha virhe. Malesian aika on 10:15 pm.
     Eli iltasella.

     johanna granvilles presentation maidan and beyond

     “Even if you discount this as a hoax,” Granville told the audience, “consider the timing of the tweets: 3:15 pm Kiev time, the sametime air traffic control lost contact with

     Granvillellä 3:15 pm.

     Safetyboard.nl kuitenkin väittää koneen ” kadonneen” vasta 13:20 eli viisi minuuttia myöhemmin. Tuota eroa hollantilaiset eivät ole ikinä selvittäneet!

     MH17.Global Research:Spanish Air Controller @ Kiev BorispolAirport: Ukraine Military Shot DownBoeing MH#1718 July

     Spainbucan twiitit eivät tunnu ajallisesti sopivan oikein mihinkään rakoon.

     Lisäksi Venäjä väittää amer satelliitin lentäneen alueen ylitse 17:05-17:21 Moskovan aikaa. Se olisi tämä satelliitti, joka olisi havainnut ohjuksen laukaisun ja sen räjähdyksen. (Lämpökamera)
     Venäjä pyysi amer lisäselvitystä. He olettavat sen olleen satelliitti. Ehkä kyseessä oli Awacs tai lennokki. Ihmesattumaa jos satelliitti olisi juuri osunut kohdalle? Vain tuon ajanko??
     Amerikkalaisilla pitäisi olla myös Keyhole-satelliitteja, jotka kuvaavat Ukrainan aluetta.

 2. Onkos tuo ”Aprils FOOLS joke”, ainakin pistää hymyilyttämään. FAKE news, varmaankin. Nobel mitallista olen kuitenkin aivan samaa pataa Mr. Trumpin kanssa. Sitä palkintoa ei ikipäivinä olisi pitänyt antaa Usan muslimi-pressalle.

 3. Hep! Muuten niin mainiossa artikkelissa on pari pikku virhettä.

  1) Paikka on ArvoTYHJIÖNmäki, ei Arvopohjanmäki

  2) Ulkonaolemisministerin nimi ei ole Timo Syöny vaan Soini; kirjoitetaan samalla tavalla kuin rankijärjestyksessä ritaria alempana oleva aseenkantaja/apumies, soini.

  • Toimituksellisista syistä (kunniattomuuden loukkaamissyytteen pelossa) jouduimme erottamaan satiirin todellisuudesta, vaikka on totuuden minissä myönnettävä, että leikkaus oli erittäin vaikea.

   Totuudenohitusleikkaukseen osallistui seitsemän tuntia kestäneessä leikkauksessa kolme huippuluokan timanttiporaajaa, yksi virolainen datanomi ja kuusi 9€ tukityöllistettyä pöyristynyttä.

   Leikkaus onnistui, mutta potilas menehtyi kaikesta huolimatta.

   • Teillä oli väärät apulaiset leikkauksessa, Hämis! Suomessa Sipilällä ja ammattivalemedialla on ehdottamasti laajin kokemus totuudenohitusleikkauksissa 😉

    • Totuudenohitusleikkaus on melko yksinkertainen verrattuna todellisuudenohitusleikkaukseen, jos leikkausmuotona ei käytetä lobotomiaa, kuten ministeritasolla näyttää olevan tapana…..

     Jatkossa leikkuussa käytetään puutarhasaksia ja raivaussahaa, joilla saadaan totuuden ympärillä kasvava valevesakko torjuttua tehokkaasti. Todellisuudenohituslaikaukseen tarvitaan hopearistejä, jotka on siunattu EU-komissiossa, Vatikaanissa ja kylän marttaseurassa.

     Tulevaisuudessa uskomme asiantuntijaryhmämme kykenevän yhdistämään molemmat leikkaukset yhteen Todellisentotuudenohitusleikaukseksi, josta olisi suunnaton hyöty yhteiskuntarauhan säilyttämiseksi, koska lampaiden pelko susia kohtaan saadaan eristettyä täydellisesti ja eristys mahdollistaa se täsmätuhoamisen tulevaisuuden pelonkarkoitusaseilla.

     • Ahaa, kauaskantoisempi operatsiooni siis mutta vasta kehistysvaiheessa.

     • TÄMÄ SAATTAA OLLA SATIIRIA SUOMESSA, MUTTA TOTISINTA TOTTA täällä tuikkivien tähtien ihmemaassa, jossa ohitusleikkaukset on jo tehty. Hollywood on nimittäin tuottanut amerikkalaisten suureksi iloksi poliittiselle eliitille päin naamaa nauravan REALITY SHOWn nimeltä ”THE CIRCUS”. Päätähtenä toimii tietysti Yhdysvaltojen presidentti ja ammattinäyttelijä Donald Trump.

      It’s a showtime…. eli popcornit esiin!

      ”Trumped: Inside the Greatest Political Upset of All Time, premieres at Sundance later this month, and then on Showtime Feb. 3. The show comes from the same team that produced the documentary series.
      The feature documentary will use “an incredible treasure trove of never-before-seen footage secured during the making of The Circus,” according to Showtime. The focus, however, will be on Trump: “the documentary will follow the rise of Donald Trump, from the primaries through the debates, to the dramatic election night results.”

     • Pitääpä silmäillä. The show must go on…

      ps. Suomen päätönministeri on twiitannut olevansa shokissa ja järkyttynyt siitä että arvokas rauhannoopeli on myönnetty järjestölle joka ei koskaan ole tehnyt työtä rauhan eteen muuta kuin harrastuspohjalta.

      ”Shocked and saddened by the news from #Oslo. Strongly condemn the attack against democracy. Our thoughts go out to everyone affected.

     • Lobotomiasta tuli mieleen se, että miksi ihmeessä se ei kuulu Sipilän identifioimiin kärkihankkeisiin…? Kaikkia kalloja ei ole vielä porattu, ja päästetty paineita ”pihalle”…?

      Voi olla, että tämä ei kuulu vanhoillislestadiolaisiin tai siitä vesitetympiin perinteisiinkään.. Eihän ole mitään takeita siitä että porauksen jälkeenkään kaikki olisivat valmiita porauksiin ”Natura” alueilla. Mutta jostain ihmeen syystä jotkut ovat valmiita ilman lobotomiaakin.

      Tässä lieneekin sen salaisuus, aate ja syvä usko omaan ylevämmyyteen yli kaikkien muiden yhdistää, ja pienimuotoinen kollektivismi nostaa siinä päätään, jonka perustana ei suinkaan ole syvä kaikkitietävä uskonnollinen vakaumus, vaan se, että pääasia ei suinkaan ole voitto, -vaan ”palkinto”.

     • Onhan se hanke olemassa! Hybrisosaamiskeskus jäljittää lobotomian tarpeessa olevat ja NATO-kannattajat toteuttaa lobotomian käyttämällä dumdum-skalpellia Leikkauksia tehdään saunan lähellä infektiovaaran takia.

   • Riikka ja Hämis: 😹 ! Kiitos naurrrrut !

    (Arvotyhjiönmäki-moka editoijjan elikäs minun elikäs sori, elikäs korjataan … ! )

  • 😀 Ne on käyttäneet poliittisesti epäkorrektin väristä korostuskynää. Vaihtakoot paremmin aikaamme sopivaan säteilevän keltaiseen.

 4. Ne-Tanja Huu-kin on jo kuulemma onnitellut Tramppia: ”Hyvä toveri Tounald. Oikea tyyli. Kuinka se Nopelin komitea nyt noin töpeksi. Ei voi kun ihmetellä. Kyllä se on pomminsa ansainnut. Laita oikein kunnon pommi sinne Usluun niin oppivat että sitä saa mitä tilaa.
  Mekin täällä pian pannaan pommitukset käyntiin kun ei muuten saada naapureita kuriin. Pitää opettaa kurittomia. Onhan se tosi törkeää että mankuvat samoja aseita joita meillä on … joku raja sentään, ei ole mitään tolkkua äijillä.”

 5. Mitä vittua me tehdään eduskunnalla ja hallituksella. Meillähän on facebook ja twiittivinkaisut, ja niissä vellova massa.

  Talitintit visertävät mitä mieleen kulloinkin tulee, -oli sitten kevät tai talvi, ja vaikka aivot kuinka jo olisivat ympäristömyrkkyjen degeneroimat, ja viserryskin sitten sen mukaista, ettei oikein tahdo sävelet syntyä.

  Siitä huolimatta niiden vinkaisujen vaikutusarvot alkavat olla jo merkittävää laatua,

  Pian minäkin hankin facebook tilin, ja viserrän mitä huvittaa ja kelle kulloinkin huvittaa globaalista nokkimisjärjestyksestä huolimatta… Eikö siinä olekin todellista haastetta?

  Olen kuitenkin kohtuullisen luottavainen sen suhteen, että vaikka muuan Limperi onkin puikoissa, mikä liittyy kaikkiin hölmöilyihin, niin eivät silti pommita torppaani maan tasalle, vaikka usein aika matalalta suorittavatkin ”ohimarssin”…

  Mutta ehkä se liittyy protokollan mukaisiin juttuihin.

 6. Satiiria ja sarkasmia paljon liikenteessä.

  Ainakin Linus Torvalds yllätti itsensä vaatimalla diktaattorin ottein Suomea Natoon.

  Sarkasmin puolelle menee Nokian syöksy syövereihin, eikä kukaan keksi miksi?? Noin samaan aikaan pätevä amer. lehti kirjoitteli amer. sotilaiden valmistautuvan pieneen konfliktiin jossakin täällä Perä-Pohjolassa:

  Sota on rauhaa, Nato on rauhaa, Syndalen on rauhaa, Nato vie hengen, ääni Natolle on ääni sodalle ja kaikki sodat ovat pankkiirien sotia. Kuka noin on sanonut? Wahlroos tulee mieleen tuosta pankkiirista…

  Tuntemattoman ohjaaja Louhimieskin ehti jo esiintyä rauhan puolesta, kun taas hallitus leikkeli rauhanjärjestöjen budjetteja. Veteraanit katselivat ilmaisnäytössä Tuntematonta… 1939 sodan aattona elokuvissa pyöri myös mielenkiintoisia filmejä ja tuskin olivat sodasta innostuneet elokuvateatterista ulos päässeet kun päätyivät lähes suoraan tositoimiin.

  http://lynk.my/lYTz

 7. Ei mitään satiiria vaan kovaa faktaa … näin muuttuu maailma Sauliseni … ketäs nyt pommitettaisiin Trumppiseni?

  Putinin kosto: Petro-Yuan lopettaa petrodollarin aikakauden
  Avain tulevalle Petro-Yuanille on Moskovassa. Ja jos Kiinan valuutan lopulta onnistuu ottaa haltuunsa pitkäaikaisen petrodollarin tehtävä, Washington on syypää siihen.
  Petrodollari syntyi Jeddahissa vuonna 1974, jolloin Yhdysvaltain valtiovarainministeri William Simon vakuutteli saudit siitä, että Amerikka oli turvallisin paikka tallentaa öljytuloja. Ja tämä kassavirta on mahdollistanut USA: lle elää vuosikymmeniä yli elintasonsa.
  Suhteet ovat kuitenkin heikentyneet viime vuosina, kun Washington tukee omaa fracking industry ’aan, joka laskee öljyn hintaa ja aiheuttaa vakavia rahallisia kipuja Saudeille. Tärkein syy Riadin ja Venäjän väliseen ’rentoutumiseen’ on ollut toisaalta myös keskinäinen pyrkimys estää energian tuoton väheneminen edelleen. Tämän seurauksena kuningas Salman vieraili Moskovassa jo aiemmin tässä kuussa, jossa Yuan-suunnitelma oli varmasti esityslistalla.
  https://deutsch.rt.com/meinung/59859-putins-rache-yuan-statt-petrodollar-/

  ”Kiina saa Saudit laivaansa”
  Tiedottavat analyytikot väittävät, että saudit joutuvat kyytiin: ”Uskon, että Yan-öljypaljastus on tulossa ja heti kun saudit hyväksyvät sen – kiinalaiset pakottavat heidät sen tekemään – niin sen jälkeen muut öljymarkkinat hyväkyvät sen heidän kanssaan ”, kertoo CNBC: n pääekonomisti ja päätoimittajana toimiva Carl Weinberg.
  Jos saudit eivät suostu, he menettävät markkinaosuuttaan, erityisesti seurauksena uusien kaasu- ja öljyputkien käyttöönottosta Venäjältä Kiinaan ensi vuonna. Ja on myös mahdollisuus, että kiinalaiset sijoittajat saattavat boikotoida valtakunnallisen Saudi Aramcon julkisen tarjouksen ensi vuonna.
  Sillä välin petro-yuanin odotukset ovat suuria. Kaikki, mikä heikentää amerikkalaisten kykyä harjoittaa taloudellista sotaa ja horjuttaa euroaasialaista tilaa, on suuri voitto Kremlille. Lisäksi Putin saattaa myös nähdä dollarin määräävän aseman lopun tärkeänä osana tulevaa perintöään, kun hän valmistautuu todennäköiseen viimeiseen aikaansa Venäjän presidenttinä.

  Putin’s revenge: Petro-Yuan ends the era of petrodollar
  The key to the upcoming Petro-Yuan is in Moscow. And if the Chinese currency finally succeeds in taking over the function of the long-standing petrodollar, Washington will be guilty of it.
  Finally, the petrodollar was born in Jeddah in 1974, when then US Treasury Secretary William Simon convinced Saudis that America was the safest place to park their oil revenues. And that cash flow has allowed the US for decades to live beyond their means. However, relations have worsened in recent years as Washington supports its own fracking industry, which is plummeting oil prices and causing severe fiscal pain to Saudis. The main reason for the simultaneous development of relaxation between Riyadh and Russia, on the other hand, has been a mutual effort to prevent a further decline in energy yields. As a result, King Salman visited Moscow earlier this month, where the Yuan plan was certainly on the agenda. — lisää linkistä

  • Tämäkin voi heikentää Trumpin pommitushaluja — Venäjä (Rosatom) aloittaa Iranin Buschehr 2 ydinvoimalan rakentamisen mikä lujittaa maiden suhteita jatkossa
   Russland beginnt mit Bau von Kernkraftwerk Buschehr 2 im Iran
   Russlands staatliches Kernenergie-Unternehmen Rosatom hat verlautbart, am Dienstag mit dem Bau des Kernkraftwerks Buschehr 2 im Iran begonnen zu haben. Das Projekt wurde drei Jahre zuvor zwischen Moskau und Teheran vereinbart.
   ”Ich bin mir sicher, dass dieses große Investitionsprojekt zwischen Russland und dem Iran die Zusammenarbeit und die Beziehungen zwischen unseren Ländern stärken wird”, sagte Alexej Lichatschew, der Generaldirektor von Rosatom, anlässlich des ersten Spatenstichs.
   https://deutsch.rt.com/wirtschaft/59935-russland-beginnt-mit-bau-von-kernkrafwerk-iran/

   • Ja tämäkin voi jo olla Trumpin tiedossa ja hillitä pommitushaluja: Putinilla aseet sen kun paranee… uusi Tupolev Tu-160M2 pommikone on tekniikaltaan peräti vuosikymmeniä edellä aikaansa

    Russia’s strategic bomber to remain unrivaled for decades: Russian general
    Russia’s upgraded Tupolev Tu-160M2 strategic bombers will remain unrivaled in terms of technology for the next 40 years, says Russian Colonel General Viktor Bondarev, who commanded the country’s air force until recently.
    The Tu-160 is considered the world’s largest and heaviest combat aircraft, the fastest bomber currently in use, and the largest and heaviest variable-sweep wing airplane to have ever flown.
    It was reported in late August that the Russian military had finished modernizing a Tupolev Tu-160 long-range bomber along with two modernized turboprop-powered Tu-95MS (Bear) bombers as well as a supersonic Tu-22M.
    The soviet-era long-range bombers are designed to carry nuclear warheads. They are also armed with nuclear-capable cruise missiles.
    Russian military experts claim that the Tu-160M2 is “leagues ahead of all other strategic bombers in the world” and “outperforms” its stealth American counterparts B-2 Spirit and the B-1B Lancer in terms of speed, range, flight altitude and operational payload.
    http://www.presstv.com/Detail/2017/11/01/540669/Russia-military-Tupolev-Putin-Tu160-Blackjack-Bondarev

 8. Kuka tuollaisen trollauksen aloitti. Trump ei ole sensortin sosialisti että päästäisi poskettomia tarinoita
  suustaan, virheellisiä lausuntoja kylläkin, mutta eihän mies ole mikään politikko ( politrukki?) V-Valkean
  ei pitäisi tuollaista julkaista, ei edes hu-vitus mielessä. Joku tolkku pitäisi julkaisuissakin olla.

 9. Innokkaimmat taas syyttäisivät VENÄJÄä Oslon uhkauksessa. Kyllä se TRUMPPI varmaankin on taas Putinin hanskassa.

 10. Hyvä tarina, mutta sen mikä on sarkasmia ja mikä totta voisi mainita selkeämmin, nykyisin mikään kun ei ole liian hullua tapahtuakseen todellisuudessa (sarkasmivaroitus).

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here