G. Edward Griffin: Kuinka maailma oikeasti toimii

46

Siitä, kuinka maailma oikeasti toimii, lienee monenlaisia käsityksiä. Maailma ei todellakaan toimi siten kuin meille on opetettu ja kerrottu. Itselleni tämä valkeni noin seitsemän vuotta sitten, ja aloin tosissani selvittää, miten  toimintaperiaatteet vastaisivat paremmin käytännön realiteetteja. Vaikka olisikin niin perverssi, että nauttisi roolistaan poliitikkojen toistuvien huijausten ja petosten uhrina, lienee hyvä tietää periaatteet, kuinka tässä onnistutaan kerta toisensa perään ja mitkä ovat ”naruttajien” perimmäiset motiivit.

”Obey” – elokuvan ”They Live” innoittamana. Kuva: Dear June (CC BY-NC-ND 3.0) via deviant art
G. Edward Griffin. Kuvaaja: ei tiedossa

Nyt näihin asioihin saadaan selkoa. Törmäsin vasta melko hiljattain amerikkalaiseen kirjailijaan ja historioitsijaan, G. Edward Griffiniin, joka on tutkinut samoja asioita jo 1960-luvulta lähtien. Prisonplanet- ja Infowars-vaihtoehtomedioiden haastattelemana hän onnistuu koostamaan mielenkiintoisella tavalla historiallisista tosiseikoista varsin aukottoman selityksen sille, miksi maailma toimii nykyään siten kuin se toimii. Taitavana puhujana hän onnistuu vangitsemaan olennaisen, ja vähääkään yhteiskunnallisista asioista kiinnostunut seuraa herpaantumatta lähes puolitoistatuntisen ”ryöpytyksen”, joka voi myös horjuttaa omaa maailmankuvaa aika perusteellisesti.

Vaikka Griffin keskittyy pääosin Yhdysvaltain tilanteeseen, ei tällä ole merkitystä suomalaisen katsojan näkökulmasta. Meiltä löytyy kaikki amerikkalaistoimijoiden sisarorganisaatiot, ja hallintomallit poikkeavat toisistaan vain nimellisesti. Vaikka Yhdysvalloissa on kaksipuoluejärjestelmä ja keskeistä valtaa käyttää presidentti, hoitaa pääministeri Suomessa aivan samaa virkaa monipuoluejärjestelmän ehdoilla. Miten muuten olisi selitettävissä, että päällisin puolin erilaiset mallit tuottavat kuitenkin saman lopputuloksen? Teatteri on teatteria, vaikka kulissit ovat erilaiset.

Käyttämäni videokooste on julkaistu maaliskuussa 2016, mikä ei vähennä lainkaan sen ajankohtaisuutta, vaan nähdäkseni saa lisämaustetta siitä, kuinka kehitys on jatkunut Griffinin kertomaa peilaten niin Yhdysvalloissa kuin Suomessa. Kaikki ei ole mennyt ”Keskuskomitean” kannalta kuin Strömsössä: mm. Venäjä ja Kiina näyttävät asettuneen selvään vastakarvaan, eikä Brexit tai Trumpin valinta liene kuulunut kuvioon. Nämä seikat ja asetelma Suomessa jääköön kuitenkin katsojan omaan harkintaan.

Itse olisin jättänyt koosteesta pois ”leffan” viimeisen kappaleen, joka toisaalta korostaa kaiken mielettömyyttä, mutta vie ”kriittisessä vaiheessa” huomion pois keskeisestä teemasta ja viestistä, joka on tarkoitus välittää. Tarve ”puffata” seuraavaa leffaa on sinänsä ymmärrettävää, ja se Griffinille suotakoon.

Käännös ei olisi onnistunut ilman aktiivisten yritysten ja yksityishenkilöiden taloudellista tukea. Omasta puolestani suuret kiitokset kaikille projektin rahoittajille! Toivottavasti myös katsojat osaavat arvostaa panostusta, jonka turvin muutkin suomalaiset pääsevät videon antiin käsiksi omalla äidinkielellään.
¤


¤

 

46 KOMMENTTIA

 1. Hieno video jonka olen jo kahdesti katsonut aiemmin.
  Minusta sen suurin anti on siinä, että se opettaa näkemään politiikan kierojen ja tulehtuneiden kulissien taakse ja siten mahdollistaa kansalaisten pysymisen valtaa janoavien häikäilemättömien (kaikki eivät sitä ole mutta liian moni on) poliitikkojen huijauksen ulkopuolella.
  Valtaan pitäisi saada – mikäli halutaan kansalaisten kannalta hyviä tuloksia – sellaiset ihmiset jotka eivät janoa valtaa vaan toteuttavat kansalaisten enemmistön tahtoa – eivät esim. ulkopuolisia ’rukousaamiaisilla’ tai bilderbergiläisissä salaseuroissa saatuja ohjeita – ja ovat jatkuvassa kiinteässä ja luotettavassa suhteessa kannattajiinsa. Se takaa myös sen että kaikista tärkeistä asioista voidaan järjestää kansanäänestyksiä koska kansa ja päättäjät ovat silloin – toisin kuin nyt – valtaosin samaa mieltä asioista. Silloin kansanäänestykset eivät ole uhka kenenkään vallalle.
  Nyt meillä on isänmaaton ja korruptoitunut eliitti joka on nostanut itsensä norsunluutorniin (Bilderbergtorniin) ja sieltä hallitsee itse parhaaksi katsomallaan tavalla demokratiasta ja kansalaisten näkemyksistä välittämättä ja jopa perustuslain sivuuttaen. Se haluaa mitätöidä kaiken laillisen perustan yhteiskunnasta jonka se on valmis antamaan rahalla keinottelevien saalistajien käsiin.
  Tuo eliitti ei toteuta kansan vaan pääoman tahtoa. Pääomasta on tullut sille uusi isänmaa. Sellainen eliitti tuhoaa kaiken mikä ei ole rahalla mitattavissa ja olemme jo varsin syvällä tuon tuhon kierteessä.

 2. Uskooko joku aidosti että Trump äänestettiin eikä valittu?

  Pankkien, hyökkäyssotien, asetehtaiden, lobbareiden, huumekauppiaiden( niiden isojen, kuten Johnson&Johnson, GlaxoSmithKline) kannalta ihan yhdentekevää.

  Se mikä on mielenkiintoista, ja hyvin sivuutettu, on Kiinan ilmoitus siirtyä yan pohjaiseen öljykauppaan.

  Saddam ja Gaddafi yritti väistää dollarin hegemoniaa. Kaikki kuoli.

  • ’..Saddam ja Gaddafi yritti väistää dollarin hegemoniaa. Kaikki kuoli..’

   Näin maailma toimii — yksi käytännön esimerkki vielä:
   Mitähän saamme kuulla tänään Trumpin suusta JFK:n murhasta? Tuskin ainakaan totuutta.
   Did Israel Kill Kennedy? — tappoiko Israel Kennedyn?
   Donald Trump is releasing CIA Files on the JFK Assassination today, as required by a Congressional Resolution in 1992.
   — Trump paljastaa tänään CIA muistion JFK:n murhaan liittyen… — on epätodennäköistä että tieto johtaa oikeille jäljille. Ajankohta on sopiva tarkastella M C Piperin Final Judgment’ia jossa Israel nähdään syylliseksi koska JFK ei halunnut antaa maalle ydinasetta. (kun ajatellaan nykytilannetta niin sitä ei tietenkään olisi pitänytkään antaa,)

   It is doubtful that the new information will incriminate the real perpetrators. But this is a good opportunity to revisit “Final Judgment” (2004) by Michael Collins Piper (1960-2015) who believes Israel assassinated JFK because he would not let them acquire nuclear weapons.

   If true, the Israeli government is responsible for the two most formative political events of my lifetime, the assassination of JFK and 9-11. Of course, there were many accomplices in the assassination and cover-up – LBJ, CIA, FBI, the Mafia, anti-Castro Cubans and the whole US political establishment.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160081

 3. Vaihtoehtomedioissa esiintyvä historioitsija? Johan vitsin heitit. Äärioikeistolaisella G.Edward Griffinilla, Prisonplanetilla sekä Infowarsilla on kylläkin enemmän tekemistä tinahattujen absurdien ja vainoharhaisten salaliittoteorioiden julkaisemisen kanssa.

 4. Venäjä hyödyntää näitä länsimaisia salaliittoteorioita levittäviä hihhuleita propagandassaan ja niin myös tämä tinahattu Griffin on kelvannut RT:n & Sputnikin propagandalähetyksiin ja haastatteluihin levittämään sontaansa.

  • Venäläinen valehtelu ja esittämäsi kommentit identtisyydessään kertovat molempien puolien tekevän samaa niin hyvässä kuin pahassakin.

   Vaikea siis ymmärtää, miksi sitä tuolla tavoin säksättää vastamedialle toisen puolen näkökulman kertomisesta, kun valtamedia kertoo kuitenkin vain sen toisen. Etenkään en voi ymmärtää, mitä tyydytystä kenellekään tuo noin vulgääri – onnistumatta edes tavoittamaan minkäänlaista postmodernistis-dadaisen ilmaisun kekseliäisyyttä – säksättäminen…

   • Olisiko niin kehnosti asiat, että valtamedia (ammattivalemedia) olisi tukkinut tykkänään julkaisukanavat nimimerkiltä Marcus Svenson alias Venäläinen valehtelu niin, että joutuu turvautumaan vaihtoehtomediaan pahaa sisuaan purkaakseen?

    Ja onko teillä siellä äärioikealla paljonkin erilaisia keskenään tappelevia kuppikuntia, joka näkyy sitten meille muille äärioikeistolaissyytöksinä? Kerropa, kuka on se kaikkein ääriääriäärioikeistolaisin, että tiedämme varoa. Juhani Putkinen vai?

    • No, Vastavalkeaa on syytetty ennenkin siitä, että annamme ”kaikkien kukkien kukkia” …sen hulluimmankin. Eihän tuo silloin ihme ole, että saittimme on se viimeinen henkinen turva ja maailmassa olemassa olemisen todiste raukalle, jonka säksätys on ollut liikaa ”kotonakin”. 🙂

   • Minulla ei ole mitään tekemistä nimimerkki ”Venäläinen valehtelu” kanssa. Teidän paranoidinen sekoilunne noiden nimimerkkien kanssa vain osoittaa kuinka sekaisin teidän omat vellit ja puurot siellä toimituksessa on. Sääliksi käy.

    • Toimituksen puurot ja vellit ovat ihan moitteettomassa järjestyksessä. Samaa ei voida sanoa näistä alituiseen nimimerkkiään vaihtavista ”anonyymeistä” vaikuttamaan pyrkijöistä, joita yhä enemmässä määrin tapaa.

     Valtamediahan on havaintojeni mukaan yhä enenevästi tiukentanut otettaan kommentoijien kirjautumisen suhteen todellisen henkilöllisyyden varmistamiseksi. Vastavalkealle on riittänyt toimiva sähköpostiosoite; ymmärrämme hyvin että yhä äärioikeistolaisemmaksi muuttuneessa kulttuurissa ihmisillä saattaa olla todellisia syitä pelätä sananvapautensa puolesta.

     Silloin kun vielä viitsin vaivautua lukemaan uusnatsien kokoontumisajojen hallinnoijaa eli Janne Rysky Riiheläistä, siellä saattoi törmätä esimerkiksi upseeripariskunnan kommentteihin. Nyt siellä on vino pino ”anonyymejä”, joiden ominaishajun toki haistaa entisenlaiseksi.

     Onko nyt niin, että puolustusvoimat on ohjeistanut palkollisiaan esiintymään ”anonyymeinä”; sitähän näyttäisi osoittavan aiemmin julkisuudessa viihtyneen julkikahelin eversti Torsti Siréninkin poissaolo julkisuudesta hengentuoksahteluineen?

     Torsti Sirén lienee yhä silti puolustusvoimien palkkalistoilla, mitä sinällään pidän puolustusvoimien ylipäällikkö Sauli Niinistön kyvyttömyyden osoituksena. Ellei sitten kyse ole hänen todellisista uusnatsisympatioistaan. Kaveruutensa Petro Poroshenkon kanssa näyttäisi viittaavan siihen suuntaan – uusnatsit marssivat Kiovan kaduilla Poroshenkon suojeluksessa (katso 24.10. julkaistua artikkelia aiheesta).

    • Edelleenkään minulla ei ole mitään tekemistä tuon nimimerkin kanssa. Vainoharhaisen maaninen, julkinen, nimimerkkejä koskeva spekulointinne vie teiltä uskottavuutta ja se tekee teidät lukijoiden perspektiivistä katseltuna myös aivan naurunalaisiksi. Vaikuttaisi siltä että ette ole pärjänneet alkuunkaan väittelyissä tuolle kiroamallanne nimimerkille ja olette saaneet argumentoinnissa pataanne kunnolla. Vituttaahan se. Minä en kuitenkaan ole se kohde johon puratte kiukkuanne.

     • Täsmälleen samaa genreä edustat Torsti Sirénin ja Juhani Putkisen kanssa, Marcus Svenson. Onko teillä jotkin päivystysvuorot tässä hihhuloinnissanne, kuten oli taannoin Hesarin tavallisilla ja vähemmän tavallisilla maistereillakin?

      Mitään lisäarvoa te ette jätöksillänne tuo keskusteluihin. Pelkän lemun.

  • Marcus, mikä tuossa videossa (katsoitko sen edes?) on salaliittoteoriaa jos nyt oletetaan, että käytät sanaa ”salaliittoteoria” merkityksessä ”epätotta”? Kysymyksessähän on salaliitto ainoastaan siinä merkityksessä että se on salainen koska ihmisiä ei kiinnosta riittävästi hankkia tietoa siitä (ja lopettaa eliitin lehtien tilaus).

 5. Jos tapaan tutun kaverin kadulla, ja morjenstaa, sanoen hyvää päivää, niin siinäkin jo voi olla puolet valhetta. Voiko yhteenkään ihmiseen enää luottaa täydellisesti ? Mediassa on valheita, lehdistössä aivan varmasti, mainokset kaikkialla tuppaavat pelkkiä valheita, ja jopa kirkoissa kerrotaan ”puolitotuuksia”, mitkä osoittautuvat jalostetuksi valheeksi. Pettymysten kautta luulisi kansan olevan varovaisempi, mutta niin ei ole. Meille syötetään tonnikaupalla kouluissamme, joidenkin ”viisaiden tutkimuksia”, jotka myöhemmässä vaiheessa osoittautuvat täydellisiksi petokseksi. Kehitysoppiakin pidetään niin varmana,että sen tutkijoille myönnetään ”Nobel palkintoja”, ilman suodatettua todistusta. Me elämme todellakin ”lopun aikaa”.

 6. Näinkin maailma toimii — Ihmissalakuljetus Saimaan kanavalla paljastui jättimäiseksi – maailmanlaajuinen rikollisjärjestö toi huviveneellä yli 70 ihmistä salaa Suomeen
  Maailmanlaajuinen rikollisjärjestö takana
  Tutkinnanjohtaja Jyri Siitarin mukaan salakuljetuksen taustalla on kansainvälinen monessa eri maanosassa toimiva rikollisjärjestö. Rajavartiolaitos epäilee sen järjestäneen laittomasti Eurooppaan Jemenin, Turkin, Afganistanin, Syyrian ja Egyptin kansalaisia sekä kansalaisuudettomia henkilöitä. Rikollisjärjestö on hyötynyt tästä useita satojatuhansia euroja.
  — Kun valta luisuu korruptoituneen ja lakia kiertävän psykopaattisen eliitin käsiin niin vain tuottava bisnes kukoistaa eikä millään muulla ole juurikaan väliä.
  https://yle.fi/uutiset/3-9904510
  Ehkäpä Soros sponsoroi tätäkin järjestöä?

 7. Maailmanparantamisen perusongelma on siinä, että

  Silloin, kun maailmaa parannetaan muuttamalla paremmaksi toisia ihmisiä, toisia kansakuntia tai toisia hallituksia, ollaan jo lähtökohtaisesti tilanteessa, että vihollinen on paha. Se on niin paha, että normaalit konstit eivät tepsi. Niin paha, että meidän on oltava vielä pahempi jotta edes olisimme samalla viivalla taistelussa vihollista vastaan.

  Siis pahuudella pahuutta vastaan.

  Kuvitellaanpa, että me hyvikset sitten lopulta voitamme tuon pahiksen. Millainen on tuo jälkimaailma, johon päädymme voiton jälkeen? Se on vieläkin pahempi kuin mitä oli tuon vihollisen maailma alun perin. Olemmehan me nyt omaksuneet toimintatavat, jotka ovat vieläkin pahempia kuin tuo paha vihollinen oli alun perin. — Siis paha on tullut meille. Meistä on tullut vieläkin pahempia kuin alun perin oli se paha, jota vastaan hyviksinä lähdimme taistelemaan.

  Kannattiko tuo paha hävittää maailmasta?

  Tämä voidaan nähdä myös ulkomaisen kulttuurin tuontina. Kun Amerikan imperiumi lähettää sotilaitaan ulkomaille pitämään kurissa pahoja kansoja ja hallituksia, oppivat henkilöt ja instituutiot toimintamallin, jossa kansaa hallitaan raakaa väkivaltaa käyttäen. Ennen pitkää nuo sotilaat tulevat takaisin kotimaahan ja asettuvat työtehtäviin, joiden tarkoituksena on kansan hallinta, lain toimeenpano ja väkivallan käyttö. Mitkä ovat ne toimintatavat, joita he tulevat käyttämään näissä tehtävissä?

 8. ’.. Olemmehan me nyt omaksuneet toimintatavat, jotka ovat vieläkin pahempia kuin tuo paha vihollinen oli alun perin..’
  Ketkä me?
  Ei noin voi sanoa koska vain osa ihmisistä on omaksunut väärät toimintatavat ja juuri heidän toimintatapansa pitää oikaista. Heidät pitää palauttaa lain ja järjestyksen piiriin jota kaikkien on noudatettava. Ei se ole pahuutta. Se on demokratiaa jolla paha pidetään hallinnassa ja huolehditaan yhteisestä hyvästä.

 9. Griffin on RED PILL tapahtumien pääorganisoija täällä Yhdysvalloissa, joten informaatio on sovitettu varmuudella shakkimestareiden agendaan, jonka tarkoitus on PALJASTAA salassa tehtyjä sopimuksia/kähmintöjä/kytköksiä tiettyyn valtapisteeseen asti, ja murskata kansallisvaltioiden eliitti. Näinhän se NWO-suunnitelma etenee, eli peto on tapansa mukaan ryhtynyt syömään omia lapsiaan, eli heitä, jotka ovat antaneet ”oman valtansa pedolle.”. Miekka ei osu tietenkään pyramidin huipulle, mutta kiitettävän paljon näistä löytyy totuutta – kiitokset Timolle ja Vastavalkealle!

  Tiesittekö muuten sen, että November 1st. on satanistien/jesuiittien/vapaamuurareiden juhlapäivä, ja kas kas…. Yhdysvaltojen suojelupoliisilla näyttää pukkaavan kiirettä, sillä Oklahomaan palkataan parhaillaan KRIISINÄYTTELIJÖITÄ. Olisiko jopa niin, että viidensadan VERETTÖMÄN vegas-uhrin vahingosta viisastuneena, he tulevat ”juhlapäivän kunniaksi” panostamaan jopa ruhjeiden meikkaamiseen ja feikki vereen:

  ”Role-Player Registration: Oklahoma
  Human Domain Solutions, LLC
  OKLAHOMA – VIGILANT GUARD DISASTER RESPONSE TRAINING EXERCISE

  Human Domain Solutions (HDS), LLC is now hiring ​Casualty Role Players (CRP)​ to participate in an Oklahoma Vigilant Guard training event October 30, 2017 thru November 2, 2017 at Warr Acres Fire Training Center in Oklahoma City, Oklahoma. ​This exercises will be an Oklahoma emergency response to a simulated incident involving contamination elements. CRPs will be moulaged (injury makeup and fake blood) to portray various physical and emotional injuries and conditions, and will go through medical triage, decontamination, and medical treatment several times during each day of the exercises. Arrival times will be early morning, and the exercises will run between 6-8 hours each day. CRPs will wear cut-away prop clothing and will be washed in decontamination lines to simulate the cleaning off of contamination substances.

  This is an excellent opportunity to show appreciation for these brave men and women of the National Guard. Those who have participated in past National Guard disaster preparedness exercises have found it very rewarding: you get to support this important state and community service–and get paid while doing so.”

  ELI SEURAAVA TERRORISTI-ISKUA ODOTELLESSA!

  • Muutama sana tästä videosta, jonka juuri katsoin, koska yleisesti välttelen Griffin ja Alex Jonesin provo-videoita (kontroloitu oppositio) vaikka niistä löytyykin totuutta. Perusrunko tässäkin videossa on oikea, mutta puppet masteria ei tietenkään paljasteta, koska yhteiskunnan kaikki ”ongelmat” vieritetään agendan mukaisesti eliitin/pankkiireiden, eli juoksupoikien syyksi.

   Täydellistä valhetta edustaa tässä videossa mielikuva siitä, että kansallisvaltioiden eliitti olisi muka – itsenäisinä ja vapaina hallintoina – ajamassa yhdessä uutta maailmanjärjestystä…. ko. väitteessä ei ole mitään järkeä, ei hiukkastakaan. Oikaisuna videoon myös se, että Yhdysvaltain presidentillä ei todellisuudessa ole valtaa, sanoi Griffin asiasta mitä tahansa. Trump on 1) jesuiitti-agentti (samoin kun Griffin ja Jones) 2) Trump on jesuiittien kouluttama pedofiili 3) Trump on kohonnut biljonääriksi ”jesuiittien” armosta 4) Trump on ammattinäyttelijä.

   Griffin mainitsi videonsa alussa yhden jesuiittien päämajoista; Georgetown yliopiston, josta ne kaikkein suurimmat rikolliset ovat ulos pullahtaneet. Georgetownissa on huolellisesti harjattu myös Trump, joka presidentin roolissaan tekee juuri sen, mitä puppet masterit käskee, niin kuin muutkin tässä videossa mainitut diktaattorit Hitleriä, Stalinia ja Mao’ta myöten.

   Kaikki tiet johtavat pienien purojen kautta Roomaan!

 10. Marcus S:n ja joidenkin toistaiseksi vielä esiintymättömien ”artistien” henkinen potentiaali ei riitä Griffithin argumenttien ymmärtämiseen ja käsittelyyn esitettyjen argumenttien tasolla. Kun kuitenkin esiintymisen , ja sanan muodostamisen tarve on voimakkaana olemassa, hän tekee sen tietysti sillä tasolla, joka vastaa hänen henkisiä resurssejaan.

  Griffithin videossa on jo alkuvaiheessa omaksuttu selkeä kanta ”systeemiin”, joka on täysin itsestään selvää sen valossa mitä maailmassa tapahtuu. Mutta Svenssonin aivokoppaan se ei mene nyt eikä myöhemminkään…

 11. Tässähän sitä ollaan pelissä nappulana itse kukin.Monasti (tietysti ennen sekoamistani) olen pohtinut olemmeko me ihmiset edes oikeasti olemassa,vai olemmeko vain itseämme etevämmän pelissä vain virtuaalihahmoja virtuaalimaailmassa.Perusteeksi käy se, ettei valistuneet ihmiset tee niin hölmöjä ratkaisuja,mitä monet meistä tekevät ihan vapaaehtoisesti.

 12. Muutama sananen tähän artikkeliin ja sen sisältämään videoon liittyen.

  Mielestäni tämä video, on varsin informatiivinen ja mielenkiintoinen, vaikka se ei sinänsä juurikaan mitään uutta tietoa minulle tuonut. Enemmänkin vahvisti jo aikaisemmin saamaani käsitystä länsimaisen poliittisen järjestelmän valheellisuudesta ja todellisen domokratian puutteesta. Ainoana hieman ”uutena” asiana tuli tämä Jenkkilän kaksipuoluejärjestelmän valheellisuuden koko kirjo.

  En ole kuitenkaan kaikesta herra Griffinin vuosien varrella esittämistä väitteistä täysin samaa mieltä, vaikka pidän kovasti tämän videon sisällöstä.

  Tämä onkin hyvä asia aina muistaa tutkittaessa tähän aihepiiriin kuuluvaa materiaalia. Monesti täysin asiallisen ja hyvän tiedon mukana kulkee valitettavasti monesti myös täyttä lööperiä, jota uskomalla kuka tahansa tekee itsestään vain idiootin!

  Voin hyvin kuvitella, että videossa esille tuodut asiat/väittämät, ovat pelkästään valtamedioita ahmivalle katselijalle kovinkin tuskaisia ymmärtää ja hyväksyä. Monet varmasti suoralta kädeltä tuomitsevat tämän vain ”salaliittoteoriaksi”, jolle ei löydy mitään perusteita saatikka todellista yhtymäkohtaa tosiasiallisten tapahtumien kanssa.

  Näin asia ei kuitenkaan ole, me elämme todellisuudessa näennäisdemokratiassa, jossa yksilön todelliset poliittiset vaikutusmahdollisuudet ovat vain minimaaliset. Tämä korostuu varsinkin niissä asioissa ja kysymyksissä joissa puhutaan ”isoista” päätöksistä ja ratkaisuista!

  Juuri tästä edellä mainitusta syystä, pidän tätä videota äärimmäisen tärkeänä koska sen sanoma on hyvinkin sovellettavissa myös tänne Suomeen jossa elämme. Meillä ei ole kaksipuoluejärjestelmää, mutta nykyinen kotoinen poliittinen ”nukketeatterimme” vastaa suurelta osin videossa kuvattua.

  Valehtelu, manipulointi, aivopesu ja suoranainen harhaanjohtaminen, ovat täällä Suomessa täysin samoin voimissaan, kuin Jenkkilässä jonka tilannetta video kuvaa. Elämme helvetinmoisen aivopesun/kusetuksen keskellä ja näyttää olevan niin, että vain harvat ovat heräneet tähän, niistä puhumattakaan jotka yrittävät toimia tätä vastaan!

  Tämä kaikki ei ole sattumaa, vaan täysin tarkoituksella tehtyä/sovellettua agendaa jonka päämäärä on suurten ihmismassojen lähes rajaton hallinta. Jokainen joka nousee tätä agendaa vastaan joko yksilötasolla, tahi poliittisen vaikuttamisen kautta, tulee kohtaamaan rajun vastustuksen, naurunalaiseksi tekemisen ja pahimmassa tapauksessa jopa oman kuolemansa. Esimerkkejä viime vuosilta niin politiikan kuin viihteen ammattilaisten puolelta on monia.
  Lähes kaikissa tapauksissa nämä ”heränneet” on hiljennetty ja osa on jopa kohdannut oman kuolemansa useimmiten hämärissä olosuhteissa. Hyviä esim. ovat mm. Kennedyn, Palmen ja Jörg Haiderin poliittiset murhat.

  Jokainen joka yhteiskunnallisesta asemastaan riippumatta, uskaltaa näitä asioita tutkia ja penkoa, tulee lopulta väkisinkin edes osittain samaan lopputulokseen johon itse olen päätynyt.

  Me elämme siis maailmassa joka on täynnä valehtelua, aivopesua ja suurten massojen tietoista käyttäytymisen ohjailua!

  Tämän edellä kuvatun tietenkin kiistävät jyrkästi ne, joille valtamedioiden tuoma kuva maailmastamme on yhtä kuin absoluuttinen totuus.

  Olen vuosien varrella käynyt lukemattomia keskusteluja tähän asiaan liittyen, monenlaisista sosiaalisista taustoista olevien henkilöiden kanssa. Käymäni keskustelut ovat vain vahvistaneet käsitystäni edellä kuvaamastani, vaikka mukaan on mahtunut monesti myös näitä ”aivopestyjä”, joille puhuminen on sama kuin kylmälle betoniseinälle vakuuttelu. Onneksi mukaan on mahtunut myös niitä jotka ovat itse päätyneet hyvin samankaltaiseen lopputulokseen.

  Käymissäni keskusteluissa olen törmännyt myös mielenkiintoiseen ilmiöön, nimittäin siihen, että monesti hyvissä ammateissa/korkeammassa yhteiskunnallisessa asemassa olevat henkilöt TIETÄVÄT kyllä mistä puhun, mutta pitävät kiinni omasta mukavasta eälämäntyylistään koskaan haluamatta, tahi uskaltautumatta tuon elämän ulkopuolelle.
  He siis myöntävät tosiasiat, mutta ovat haluttomia tekemään mitään muutoksen eteen koska pelkäävät menettävänsä ”yltäkylläisen” ja mukavan elämänsä.

  Tässä on myös syy hyvin pitkälti siihen, miksi systeemi elää ja voi hyvin!
  Itsekkyys, omahyväisyys ja mukavuudenhalu pitävät ne yhteiskuntamme jäsenet tiukasti kuristusotteessaan, jotka eniten voisivat tehdä muutoksen aikanasaamiseksi!
  Kukaan ei juurikaan halua tai viitsi, koska oma ja perheen mukava elämä vaarantuisi.

  Oma näkemykseni on, jotta todellinen muutos voitaisiin saada aikaiseksi, pitäisi samanhenkisten, asioita tarpeeksi ymmärtävien henkilöiden järjestäytyä ja perustaa rappareihin ym. salaseuroihin rinnastettavia järjestöjä, jotka voimakkaasti taistelisivat muutoksen aikaan saamiseksi. Pelkkä poliittinen vaikuttaminen ei auta hevon vittuakaan!
  Tämän kaltaiset järjestäyneet ryhmät ja salaseurat voisivat myös käyttää taloudellisia ym. keinoja muutoksen kehityskulun vauhdittamiseksi.
  Koko läntinen poliittinen järjestelmä on niin läpeensä mätä ja korruptoitunut, että sitäkin kautta voidaan parhaiten vaikuttaa vasta, kun ”selusta” on turvattu!
  Se voi myös vaatia ”pelaamista useilla korteilla” mutta tämäkin pitää hyväksyä, jos näky ja päämäärä on voimakkaasti tiedostettu.

  Lopuksi totean vielä, että vaikka arvostelenkin läntistä poliittista järjestelmää epädemokraattiseksi, en kuitenkaan missään tapauksessa kuvittele, että Venäjä tai Kiina edustaisi jotain ”poliittista paratiisia” maan päällä. Nämä maat ovat vasta kehittyviä demokratioita, joilla on vielä matkaa edes siihen missä nyt lännessä olemme!

  P.s. Kannattaa tutustua Carrol Quigleyn kirjaan:
  ”Tragedy & Hope: A History of the World in Our Time”, varsinkin sen sensuroimattomaan versioon jossa hän paljastaa mm. Bilderbergin!

  • ’..Elämme helvetinmoisen aivopesun/kusetuksen keskellä ja näyttää olevan niin, että vain harvat ovat heräneet tähän, niistä puhumattakaan jotka yrittävät toimia tätä vastaan!..’ — ’..Monet varmasti suoralta kädeltä tuomitsevat tämän vain ”salaliittoteoriaksi”, jolle ei löydy mitään perusteita saatikka todellista yhtymäkohtaa tosiasiallisten tapahtumien kanssa..’ —
   The people can’t know the truth. They can’t handle it.
   juuri näin ja siksi muutos on vaikea toteuttaa. Se edellyttäisi että ihmiset haluavat ymmärtävät mitä TODELLA tapahtuu tyytymättä siihen mitä hallitseva eliitti oman asemansa turvatakseen heille kertoo. Siis vaivautuisivat paneutumaan asioihin ja tutkimaan tapahtumien taustoja torjumatta etukäteen mitään ja nimenomaan sillä asenteella ettei ’eliitin puheisiin eikä sen omistaman valtamedian propagandaan tule luottaa.’

   Se on kuitenkin vaikeaa ja ylivoimainen haaste monelle koska keskiverto älykään ei aina riitä ja se mikä menee oman ymmärryksen yli joutuu aina torjutuksi tai sitä ei noteerata koska sitä ei silloin ole edes olemassa. Kaiken on oltava ensin olemassa omassa tajunnassa ennen kuin se voi tulla havaituksi todellisuudessa. Siihen salapoliisin työkin perustuu.

   Pitää muistaa että videossa kuvattua poliittista valtapeliä hallitsee myös erittäin älykäs ja röyhkeä psykopaattinen zio-masonic eliitti joka pystyy luomaan ’hautomoissaan’ sellaista jota ’keskivertoälyn’ on vaikea ellei mahdoton ymmärtää. Laadullisesti tuo ero tuon eliitin ajatushautomoiden ja muiden välillä on valtava. Vaikka muualtakin löytyy suurta älyä se ei riitä ja siksi tuota eliittiä on vaikea voittaa muulla kuin riittävän suurella määrällä. Eikä ole sattuma että eliitti kehittää koko ajan tarmokkaasti tekoälyä (AI) jolla se voisi lisätä etumatkaansa.

   Edelleen on otettava huomioon se eliitin harjoittama propaganda ja aivopesu joka alkaa jo lapsesta ja josta on erittäin vaikea päästä irti. Se voi tapahtua vain hitaasti ja vaatii yleensä monia vuosia vaikka tietoisestikin siihen pyrkisi.

   Sitten on tämä moraalinen velttous ja apatia josta puhut. Ja oman edun ajattelu, haluttomuus luopua hyväksikäyttämästä systeemiä. Tuohon joukkoon kuuluu valtaosa siitä osasta kansaa joka mädännäisyyden taakse ainakin osin näkee mutta on valinnut helpomman eli tuhoon vievän ’antaa mennä’ -tyylin, tyylin joka luultavasti tappaa läntisen sivilisaation sisältä käsin ilman ulkoista uhkaakin?

   Kaiken kaikkiaan tilanne on erittäin vakava ja mahdollisuus rakentaa yhdessä järkevästi ja viisaasti tulevaisuutta törmää rajoihin joiden juuret ovat valtaosin biologisissa voimissa (psykopatia ja äly ovat enemmän biologinen kuin psyko-sosiaalinen asia) jotka pitäisi saada enemmistön pakottamina sellaisen ’järjen ylivoiman’ ja aivoriihen hallintaan joka kantaa vastuuta kokonaisuudesta ja humaanisuudesta päämääränään ihmiskunnan säilyminen. NWO-eliitti ei ole sellainen voima. Se rakentaa vain omaa diktatuuriaan.

   Sanot: ’..Oma näkemykseni on, jotta todellinen muutos voitaisiin saada aikaiseksi, pitäisi samanhenkisten, asioita tarpeeksi ymmärtävien henkilöiden järjestäytyä ja perustaa rappareihin ym. salaseuroihin rinnastettavia järjestöjä, jotka voimakkaasti taistelisivat muutoksen aikaan saamiseksi. Pelkkä poliittinen vaikuttaminen ei auta hevon vittuakaan!..’
   Mielenkiintoinen ajatus. Ehkä tuohon vielä päädytään. Mikään Ranskan vallankumouksen kaltainen giljotiini mallihan ei enää ole mahdollinen kuten ei ylipäätään mikään laajempi väkivaltamallikaan. Psykopaatit on pystyttävä riisumaan vallasta kansan valistuneisuuden avulla ennen kuin saavat tuhoa aikaan.

   Haaste on kova koska eliitti tekee kaikkensa edistääkseen päinvastaista kehitystä ja mediansa avulla aivopesee ja yrittää kaikin keinoin päästä kontrolloimaan ja tuhoamaan ihmisten tajuntaa. ’Länsimaista arvoyhteisöä’ uhkaa todella vakava kaaos ja henkis-moraalinen rappio tai se on jo tosiasia. ’Rappiolla on hyvä olla’ – tyyliin.

   Ellei mitään todellista ja aikaansaavaa poliittista ryhtiliikettä synny – se tuntuu todennäköiseltä eikä kuuluu kulttuurin kehityskaaren lakastumisvaiheeseen – niin rappio ja perikato vain syvenevät ja katse on pakko siirtää itään, josta aurinko nousee.
   Ehkä on niin, ettei ihminen ole luotu tällaiseen mitä meille nyt lakastumassa oleva oma kulttuurimme (dystopia jossa elämme) tarjoaa ja jota jotkut utopistit (mm.Francis Fukuyama kirjassaan: The End of History) ovat erehtyneet pitämään jopa historian (ei siis kulttuurin!) loppuna, pitkän historiallisen kehityksen viimeisenä huipentumana.
   Huipentumana joka oli ja meni ? — tällaiselta oma visioni näyttää ja ikävä kyllä maastamme ei löytynyt riittävää viisautta valita muuta tietä.

   • ’..poliittista valtapeliä hallitsee myös erittäin älykäs ja röyhkeä psykopaattinen zio-masonic eliitti joka pystyy luomaan ’hautomoissaan’ sellaista jota ’keskivertoälyn’ on vaikea ellei mahdoton ymmärtää..’
    Ote linkistä: ”… it exposes the origins of one of the most uncomfortable aspects of Jewish influence — its reliance on cooperation with our own elites.
    Only by engaging in a symbiotic relationship with our own corrupt rulers can Jews gain full access to power and an impunity when wielding it.
    As such, we should grow in the understanding that answering the Jewish Question will by necessity involve a reckoning with the issue of how we govern ourselves and by what qualifications we select our elites.”
    http://www.theoccidentalobserver.net/2017/11/02/agobard-of-lyon-and-the-origins-of-the-hostile-elite/#more-155001

 13. Tämä ei ole ”salaliittoilua” vaan Kiinan, Kiinan kommunistisen puolueen 19. kongressin jälkeen, julkaisema tieto petro-yuanin käyttöönotosta kansainvälisessä kaupassa.
  Eli nyt vihdoinkin muuttuu lihaksi ja vereksi (myös mitä ilmeisimmin aivan konkreettisesti) taistelu petro-dollaria vastaan.

  ”Putin’s revenge may see petro-yuan replace petrodollar

  The key to the coming petro-yuan lies in Moscow. And, if the Chinese currency eventually succeeds in usurping the long-standing petrodollar, Washington will only have itself to blame.
  News that China plans to launch a yuan-denominated oil futures contract by the end of this year has come as a surprise to many analysts. However, Russia experts aren’t startled in the slightest because this move has been coming since Moscow abandoned its quarter-century attempt to integrate with the West, following the 2014 Ukraine crisis. A catastrophe which the Kremlin blames on the United States and the European Union, as part of what it considers to be an attempt to reduce Russian influence in its ”near abroad.”

  Beijing’s scheme aims to shift trade in “black gold” from petrodollars to a proposed petro-yuan. Which benefits China by making its currency more attractive internationally and providing greater energy security. However, the biggest winners may well be in Moscow. Because any decline in the dollar’s status severely dilutes Washington’s ability to wage economic war against Russia, via sanctions.

  As the world’s biggest petroleum producer, Russia is vital to Beijing’s project. And, in turn, as the planet’s largest crude importer and most sizable economy (measured by purchasing power parity), China is the only country with the heft to challenge American financial hegemony.

  Of course, Vladimir Putin and Xi Jinping can’t achieve their aims alone. Because if the petro-yuan is to succeed, other leading oil-drilling nations, will need to come on board. And, while Iran, Indonesia, and Venezuela have indicated their interest in the project, the key is tempting the Arab states to trade in yuan. And this essentially means Saudi Arabian cooperation is the big prize.

  Plan of Action
  Because, after all, the petrodollar was born in Jeddah in 1974, when the US Treasury Secretary William Simon convinced the Saudis that America was the safest place to park their oil revenue. And this cash flow has allowed the US to live beyond its means for decades.

  However, in recent years, relations have become frayed, with Washington’s support for its fracking industry crushing petroleum prices and causing severe fiscal pain for the Saudis. Indeed, the primary reason for Riyadh’s developing detente with Russia has been a mutual desire to prevent a further slide in energy earings. As a result, earlier this month, King Salman made a historic visit to Moscow, where the yuan plan was surely on the agenda.

  Informed analysts insist the Saudis will have to come on board: “I believe that yuan pricing of oil is coming and as soon as the Saudis move to accept it — as the Chinese will compel them to do — then the rest of the oil market will move along with them,” Carl Weinberg, chief economist and managing director at High-Frequency Economics, told CNBC.

  The Masterplan
  The roots of the petro-yuan lie in a series of ”color revolutions” in the former USSR, which convinced Moscow that the West would never treat it as an equal partner. This culminated in a March 2014 speech, in the Kremlin’s majestic Georgievsky Hall, where Vladimir Putin addressed over 1,000 Russian dignitaries. But this was no ordinary keynote. Because tensions between Russia and the West were at levels not seen since the Cold War.

  Just a few weeks previously, Ukraine’s government had been violently removed and, amid the chaos, Moscow had hastily moved to reabsorb its “lost province” of Crimea. A strategically important peninsula, which had been controversially transferred to Kiev in 1954, when the two formed a union-state. At the same time, pro-Russian protests raged in the eastern Ukrainian cities of Donetsk and Lugansk.

  Back then, a stern Putin memorably said: “if you compress the spring all the way to its limit, it will snap back hard. You must always remember this.”

  Indeed, ever since the United States imposed anti-Russia sanctions, first in 2012, ostensibly due to death of an accountant named Sergey Magnitsky, and the European Union, in 2014, in response to the Ukraine crisis, Moscow has been searching for ways to push back at the coercive measures.

  The retaliation toward the EU was relatively straightforward: a food import ban, which has had the positive side effect of significantly boosting the domestic Russian agriculture industry, after initially contributing to inflation. However, due to a much smaller interdependency in trade, it’s proved harder to get even with Washington. Until now that is.

  There is little doubt Moscow is hoping to engineer a US economic crisis to cripple its perpetual foe. Indeed, as CNBC also notes: “Russia and China have sought to operate in a non-dollar environment when trading oil. Both countries have also increased their efforts to mine and acquire physical gold if, or perhaps when, the dollar collapses.”

  If the Saudis don’t play ball, they risk losing further market share. Especially, after new gas and oil pipelines from Russia to China begin operation next year. And there’s also the prospect that Chinese investors could boycott the IPO of state behemoth Saudi Aramco next year.

  Meanwhile, there are high expectations for the petro-yuan. Because anything that weakens the American ability to wage economic war, and destabilize the Eurasian space, is a major win for the Kremlin. Furthermore, Putin may also consider the end of dollar dominance to be an important part of his legacy as he prepares for a likely final term as Russian President.

  The statements, views and opinions expressed in this column are solely those of the author and do not necessarily represent those of RT.

  Linkki: https://www.rt.com/op-edge/408006-china-oil-petro-yuan-russia/

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=151&v=JC7QEqxZCIs

  • ’..If the Saudis don’t play ball, they risk losing further market share..’
   Saudit todella pahassa rakosessa. Trump yrittää patistella sionistien kelkkaan ja sotaan Irania vastaan yhdessä Israelin ja Irakin kanssa. Se veisi saudit väkisin ongelmiin ja napit vastakkain asetelmaan Kiinan kanssa kun Kiina rakentaa Silkki Tietään Teheranin kautta länteen.
   Xi’s road map to the Chinese Dream — Kiinan unelmasta totta ?
   China’s Belt and Road Initiative – the New Silk Road – will spark the country’s development and turn the dream into reality.
   Now that President Xi Jinping has been duly elevated to the Chinese Communist Party pantheon in the rarified company of Mao Zedong Thought and Deng Xiaoping Theory, the world will have plenty of time to digest the meaning of “Xi Jinping Thought on Socialism with Chinese Characteristics for a New Era.”
   Xi himself, in his 3½-hour speech at the start of the 19th Party Congress, pointed to a rather simplified “socialist democracy” – extolling its virtues as the only counter-model to Western liberal democracy. Economically, the debate remains open on whether this walks and talks more like “neoliberalism with Chinese characteristics”.
   http://thesaker.is/xis-road-map-to-the-chinese-dream/

 14. Toki olen vasta toipumassa valhemedioiden juurihoidosta, mutta rohkenen minäkin: Hyvin mies asiansa toi esiin, ei kaikkea ole pakko ottaa omaksi ajatusten ja mielikuvien vieruskaveriksi. Voit ottaa vertailuun maalaisemme nykyajattelijoiden Niinniinistön, Ravihipon, Orppon, Etelä-Amerikkalaisen lestanssinurejevin, panomiesten jne. vastaavaan pyrkivät ulosteet. Tämän miehen jutut sentään tuli kuunneltua alusta loppuun. Kriittisesti.

 15. Näin maailma toimii — Kennedyn murha kertoo liiankin hyvin sen vastenmielisen totuuden joka maailman menoa ohjaa. Ei ihme että USA painiskelee itsensä kanssa ja jos sen kansan enemmistö joskus pääsee murhan totuuden jäljille niin … no, jossitella aina voi
  Muutama ote linkin artikkelista
  JFK and the Unspeakable: Why He Died and Why It Matters
  Review of James Douglass’ Book
  We know Oswald was blamed for the President’s murder.  But if one fairly follows the trail of the crime it becomes blatantly obvious that government forces were at work.  Douglass adds layer upon layer of evidence to show how this had to be so.  Oswald, the mafia, anti-Castro Cubans could not have withdrawn most of the security that day.  The Sheriff Bill Decker withdrew all police protection.  The Secret Service withdrew the police motorcycle escorts from beside the president’s car where they had been the day before in Houston; took agents off the back of the car where they were normally stationed to obstruct gunfire.  They approved the fateful, dogleg turn (on a dry run on November 18) where the car came, almost to a halt, a clear security violation.  The House Select Committee on Assasinations concluded this, not some conspiracy nut.
  Who could have squelched the testimony of all the doctors and medical personnel who claimed the president had been shot from the front in his neck and head, testimony contradicting the official story?  Who could have prosecuted and imprisoned Abraham Bolden, the first African-American Secret Service agent personally brought on to the White House detail by JFK, who warned that he feared the president was going to be assassinated?  (Douglass interviewed Bolden seven times and his evidence on the aborted plot to kill JFK in Chicago on November 2 – a story little known but extraordinary in its implications – is riveting.)  The list of all the people who turned up dead, the evidence and events manipulated, the inquiry squelched, distorted, and twisted in an ex post facto cover-up – clearly point to forces within the government, not rogue actors without institutional support.
  The evidence for a conspiracy organized at the deepest levels of the intelligence apparatus is overwhelming.  James Douglass presents it in such depth and so logically that only one hardened to the truth would not be deeply moved and affected by his book.
  He says it best: “The extent to which our national security state was systematically marshaled for the assassination of President John F. Kennedy remains incomprehensible to us.  When we live in a system, we absorb and think in a system.  We lack the independence needed to judge the system around us.  Yet the evidence we have seen points toward our national security state, the systemic bubble in which we all live, as the source of Kennedy’s murder and immediate cover-up.”
  Speaking to his friends Dave Powers and Ken O’Donnell about those who planned the Bay of Pigs invasion of Cuba, JFK said, “They couldn’t believe that a new president like me wouldn’t panic and try to save his own face.  Well, they had me figured all wrong.”
  Let’s hope for another president like that, but one that meets a different end.
  https://www.globalresearch.ca/jfk-and-the-unspeakable-why-he-died-and-why-it-matters/16273

  [Editor’s note: Giraldi hits the nail on the head in his opening statement: “Most Americans have no idea of just how powerful Israeli and Jewish interests are.” The Judeo-Zionist lobby is immensely powerful, so much so that no-one in a position of power dares oppose them and it has been that way for at least a century.
  Notable exceptions such as JFK prove the rule and remind that it is very unwise to oppose these people. Therefore the only way to defeat them is to expose them, to make the public fully aware of them, their nefarious activities and their deeply disturbing agenda for hegemony, not only over the USA, but the entire globe. Ian]
  https://www.veteranstoday.com/2017/10/31/pandering-to-israel-has-got-to-stop/

  • JFK sinetöi kuolemansa esittäessään haisevan vastalauseen ISRAELILLE, kieltämällä heiltä ydinaseet. Yksinkertainen
   syy tulla murhatuksi. Johnson hyväksyi sen välittömästi astuttuaan virkaansa.

 16. Kun näitä tulee luettua niin pannaan tännekin jos joku on kiinnostunut — perässä ’kuukeli käännös’ vähän muokattuna

  Washington’s Barbarity Reaches New Heights?
  Paul Craig Roberts
  Information has reached me from Italy, Germany and the UK that foreign-funded NGOs in Russia are collecting Russian DNA samples from all over Russia for the US Government. I have found English language verifiation of these reports.
  What is the reason for the US government’s interest in studying Russian DNA samples? What immediately leaps to mind is a tailored biological weapon that only targets Russians. Washington has evaded constraints placed on biological weapons work by maintaining laboratories in Africa.
  Of course, there might be an innocent explanation. But why have Western-funded NGOs collect Russian DNA samples? Why not explain the project to the Russians, if the project is innocent, and invite them to work together on the project?
  Putin himself has sounded the alarm.
  Washingtonin barbaarisuus saavuttaa uudet korkeudet?
  https://www.paulcraigroberts.org/2017/11/01/washingtons-barbarity-reaches-new-heights/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160435

  Paul Craig Roberts
  Washingtonin barbaria huipussaan
  Tiedoista on tullut Italiasta, Saksasta ja Yhdistyneestä kuningaskunnasta, että ulkomaiset rahastoidut kansalaisjärjestöt Venäjällä keräävät Venäjän DNA-näytteitä koko Venäjältä Yhdysvaltain hallitukselle. Olen löytänyt näiden raporttien englannin kielen verifikaation.

  Mikä on Yhdysvaltain hallituksen kiinnostus tutkia Venäjän DNA-näytteitä? Mieleen tulee heti räätälöity biologinen ase, joka kohdistuu vain venäläisiin. Washington on pyrkinyt kiertämään biologisten aseiden kehitystyön rajoituksia ylläpitämällä laboratorioita Afrikassa.

  Tietenkin saattaa löytyä viatonkin selvitys. Mutta miksi Länsi-rahoitteiset kansalaisjärjestöt keräävät Venäjän DNA-näytteitä? Miksi ei selitetä hanketta venäläisille, jos hanke on viaton ja pyydetä heitä työskentelemään yhdessä projektissa?

  Putin itse on tuonut julki huolensa.

  • US Air Force: Keine böse Absicht – Wir sammeln biologische Proben von Russen für normale Forschung — Ei mitään pahaa taka-ajatusta, valuuttaa OS Air Force … keräämme biologisia näytteitä vain normaalia tutkimusta varten.
   Mutta US-ajatushautomoiden strategiapaperit kertovat muuta ja onhan selvää että jos tuollaista tehdään vain normaalia tutkimusta varten niin se pitää tehdä yhteistyötä
   Totuushan on ettei jenkkiin voi koskaan luottaa
   Dass die Anforderung für Proben genetischen Materials gerade auf die russische Bevölkerung fiel, sei keine böse Absicht, erklärte der Sprecher des US Air Education and Training Command (AETC). Doch Strategiepapiere von US-Denkfabriken weisen in eine andere Richtung.
   https://deutsch.rt.com/international/59961-us-air-force-russische-biologische/

 17. Taasko yksi naula USAn itsenäisyyden arkkuun ja nwo-eliitin piikkiin?
  yhteistyö nwo-sionistien kanssa pelaa, jo 23. ja 24. osavaltio tuomitsee Israel boikotin
  Maryland, Wisconsin become 23rd, 24th US states to bar or condemn anti-Israel BDS movement
  “We stand firmly against discrimination in any form and we wholly support our friends in Israel,” said Walker. “I look forward to leading a trade delegation to Israel to foster new trade partnerships between Wisconsin and Israeli businesses.”
  https://israelpalestinenews.org/maryland-wisconsin-become-23rd-24th-us-states-bar-condemn-anti-israel-bds-movement/
  Maryland governor signs order to block boycotts of Israel

 18. Venäjää ei hajoaminen ja suvereenisuuden menetys näytä uhkaavan … maa lujittaa suhteita Iraniin – rakentava yhteistyö dollarin vallan kumoamiseksi näyttää sujuvan hyvin

  Iran bietet Russland Hilfe bei Abstoßung des Dollars an: ”Um die Amerikaner zu isolieren”
  Die beste Weise, den US-Sanktionen gegen den Iran und Russland zu begegnen, sind nach Ansicht des iranischen Obersten Führers Ali Khamenei, gemeinsame Bemühungen, die amerikanische Währung im bilateralen Handel zu verdrängen.
  Indem wir die negative Propaganda der Feinde ignorieren, die versuchen, die Beziehungen zwischen den Ländern zu schwächen, können wir die US-Sanktionen zunichte machen, indem wir Methoden wie die Abschaffung des Dollars anwenden und ihn durch nationale Währungen bei Transaktionen zwischen zwei oder mehr Parteien ersetzen; so isolieren wir die Amerikaner”, sagte er am Mittwoch bei einem Treffen mit dem russischen Präsidenten Wladimir Putin in Teheran.
  Die Wirtschaftsbeziehungen haben laut Khamenei ein enormes Verbesserungspotenzial. ”Im Transportsektor können wir die Zusammenarbeit ausbauen, indem wir die Hauptachse vom Hafen von Tschahbahar zum Hafen von Sankt Petersburg nutzen – aber auch in anderen Wirtschaftsbereichen”, sagte er.
  Während des Treffens, das etwas mehr als eine Stunde dauerte, erklärte Putin, dass Russland den Iran als ”einen strategischen Partner und einen großen Nachbarn” betrachtet, und Russland jede Gelegenheit nutzen werde, um die Beziehungen in allen Dimensionen zu erweitern und zu festigen.
  Der russische Präsident sagte, die USA wollten sich in alle Angelegenheiten der Welt und der Region einmischen und ignorierten dabei oft die Interessen ihrer Verbündeten.
  Seit dem Jahr 2014, trotz der Sanktionen, ”haben wir jedoch unsere Mittel für den wissenschaftlichen und technologischen Fortschritt aufgewendet, und wir konnten in den Bereichen Biotechnologie, IT, Landwirtschaft und Raumfahrt deutliche Zuwächse verzeichnen. Jetzt haben wir trotz der anfänglichen Bedenken erkannt, dass wir alles tun können, wozu wir uns entscheiden”, sagte Putin.
  Putin besucht derzeit die iranische Hauptstadt, um an einem trilateralen Gipfeltreffen mit den Führern des Iran und Aserbaidschans teilzunehmen.
  https://deutsch.rt.com/international/60051-iran-bietet-russland-hilfe-bei/
  Iran tarjoaa Venäjälle apua dollarin hylkäämisessä: ”Yhdysvaltojen eristäminen”

  Paras tapa torjua Yhdysvaltain pakotteita Irania ja Venäjää vastaan on Iranin ylin johtaja Ali Khamenein mukaan syrjäyttää yhteisin ponnisteluin Yhdysvaltain valuutta kahdenvälisessä kaupassa.
  Sivuuttamalla vihollisten negatiivinen propaganda, joka yrittää heikentää maiden välisiä suhteita, voimme mitätöidä Yhdysvaltojen pakotteet soveltamalla menetelmiä, kuten poistaa dollari ja korvata se kansallisilla valuuttoilla kahdenvälisissä liiketoimissa; niin eristämme amerikkalaiset ”, hän sanoi keskiviikkona Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa Teheranissa pidetyssä kokouksessa.
  Khamenein mukaan taloudellisissa suhtessa on valtava kehityspotentiaali. ”Liikenteen osalta voimme laajentaa yhteistyötä hyödyntämällä pääakselin Chabahar sataman Pietarin satamaan – mutta myös muilla talouden aloilla”, hän sanoi.
  Kokouksessa joka kesti hieman yli tunnin, Putin sanoi, että Venäjä pitää Irania tärkeänä ”strategisena kumppanina ja suurena naapurina” ja Venäjä käyttää jokaisen tilaisuuden laajentaa suhteita kaikissa ulottuvuuksissa ja vahvistaa niitä.
  Venäjän presidentti sanoi, että Yhdysvallat halusi puuttua kaikkiin maailman ja alueen asioihin, jättäen usein huomiotta liittolaistensa edut.
  Vuodesta 2014 alkaen, pakotteista huolimatta ”olemme kehittäneet voimavaroja tieteelliseen ja teknologiseen kehitykseen, ja olemme nähneet merkittävää kasvua biotekniikan, tietotekniikan, maatalouden ja ilmailun alueilla. Nyt olemme ymmärtäneet, että voimme tehdä mitä tahansa minkä näemme hyväksi ja minkä valitsemme ”, Putin sanoi.
  Putin vierailee parhaillaan Iranin pääkaupungissa osallistumalla kolmenväliseen huippukokoukseen Iranin ja Azerbaidžanin johtajien kanssa. (käännös pääosin Kuukkelin, kuten yleensä)
  https://deutsch.rt.com/international/60051-iran-bietet-russland-hilfe-bei/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here